Trailer – Elfeledett szerelem

Kedden indul az Elfeledett szerelem (Siempre tuya Acapulco) a Duna Tv-n (15:15), íme egy kis kedvcsináló:


A fordítást nagyon köszönjük Suxel-nek!

Egy baleset
Egy sors
Egy felejthetetlen szerelem
Siempre Tuya Acapulco
Olvido egy gyönörű, ártatlan fiatal lány hatalmas szívvel, aki a nagyapjával, a nénikéjével és az unokatestvéreivel él együtt. Eufrasia nénikéje gyűlöli őt, mert Olvido a testvére szerelmének a gyümölcse azzal a férfivel, akit ő is szeretett. Innentől kezdve azzal töltötte az életét, hogy az összes nyomorát Olvidon vezesse le.
– Az átkozott anyád hibájából hozzá kellett mennem egy férfihoz akit sosem szerettem, soha nem voltam boldog mellette, de hidd el, te sem leszel az.
Olvido édesanyja meghalt a születésekor, az édesapja pedig magára hagyta Eufrasia hazugságaiból fakadóan, miután meggyőzte, hogy nem az ő lánya. Olvidot a nénikéje gyűlölete, valamint nagyapja és unokatestvérei szeretette vette körül az évek alatt. A jobb jövőért dolgozik, amikor megérkezik az igaz szerelem az életébe.
Diego egy tekintélyes építész, aki épp a házasságára készül Irannal, egy gyönyörű nővel, aki a családjával együtt elhatározta, hogy meghódítja Diegot, és ez által mesés gazdagsághoz jutnak.
– Diego nagyon szerelmes belém, a felesége leszek, teljesen a tenyeremből eszik, anya, mint a pincsikutyám.
Egy nappal az esküvője előtt Diego a fővárosba utazik egy díjat átvenni, de a repülőgép meghibásodik és lezuhan.
– Mi történt?
– Ments meg! Mentsd meg az életemet!
Olvido mindent megtesz a gyógyulásáért, de Diego nem emlékszik semmire sem, és még meg is vakult.
– Nyugalom!
– Mi történt velem?
– Beszéljen halkabban, mielőtt mindenkit felriaszt!
– Hozzanak nekem segítséget!
– Fiatalember…

Olvido a házukba viszi Diegot Eufrasia kifogásai ellenére, aki minden alkalmat megragad, hogy Olvido kényelmetlenül és megalázva érezhesse magát.
– A vőlegényem felültetett.
Eközben Iran azt hiszi, hogy Diego meggondolta magát és faképnél hagyta az esküvő előtt. Amikor értesülnek a balesetről és Diego halálhíréről Iran és az anyja megváltoztatják a terveiket, és Rodrigot akarják behálózni, Diego testvérét, aki mozgássérült és titokban fülig szerelmes Iranba.
Ezalatt Olvido lesz Diego szeme, a vak fiú pedig vigyáz rá és megvédi őt Eufrasia bántalmazásaitól. Lassacskán szerelem bontakozik ki kettejük között és nem tudják elképzelni az életüket egymás nélkül. Egy olyan szerelem, amelynek számos ellensége akad, mint Eufrasia, vagy a falu lakosai, akik megpróbálják bemocskolni ezt a szerelmet, ráadásul itt van Pancho is, akinek Olvido az örök szerelme, és megőrül a féltékenységtől, így tönkre akarja tenni a kapcsolatot.
Iran eléri, hogy Diego családja elfogadja a kapcsolatát Rodrigoval és elkezdik előkészíteni az esküvőjüket.
Olvido és Diego nagyon szerelmesek, és hogy megerősítsék a szerelmüket szimbolikus házasságot kötnek, arra várva, hogy Diego emlékei majd visszatérnek és akkor hivatalosan is összeházasodhatnak. A kapcsolatuk tele van örömmel és szerelemmel egészen addig míg Diego emlékképei vissza nem kezdenek térni, amit követően feledésbe merül az Olvidoval együtt töltött időszak. Diego elkeseredetten próbál haza jutni az otthonába abban a hitben, hogy most lesz az esküvője Irannal, miközben fogalma sincs arról, hogy azóta már hónapok teltek el, őt pedig halottnak nyilvánították.
Olvido megtudja, hogy Diego elment, magára hagyta, és gyereket vár tőle. Ő azonban meg van győződve róla, hogy a Diegoval való szerelme valós, és útnak indul, hogy megkeresse Diegot, az út azonban tele van szenvedéssel. Vajon kiállja a szerelmük a próbákat?
Siempre Tuya Acapulco
Egy ártatlan és fiatal szerelem története, melynek számtalan akadályt és ellenséget jelölt ki a sors. Ez egy erőpróba, az összetartás próbája, de mindenekfelett egy szerelmi próba.
Siempre Tuya Acapulco

Belenéztek majd ebbe a telenovellába?

Megosztom másokkal: