Vivir de amor tartalma

Vivir de amor (Éltető szerelem) tartalma:

1.
Elena és Ulises nagyobbik lányát Fridát elrabolja egy házaspár. Ulises miközben próbálja megmenteni a lányát egy lövés miatt életét veszti. Alma és Antonio, akik elvesztették a lányukat megmentik Fridát, és elhitetik vele, hogy ő Rebeca. Rebeca kihallgatja Alma és Antonio beszélgetését, és rájön, hogy ők nem a valódi szülei…

2.
Rebeca úgy dönt, hogy megkeresi az igazi családját.Jose Emilio nagyapja túl van az életveszélyen. Luciano felesége elhagyja a családját. Santiago nagy adósságot halmoz fel, ami miatt nagy bajba kerül. Monica szerint Angelli csak a pénze miatt megy Jose Emilio-hoz.

3.
Angelli aggódik, hogy Santi bajba kerülhetett. Luciano próbálja elérni telefonon a feleségét, de se neki, se a gyerekeknek nem veszi fel. Rebeca követi Elenat és Angellit a temetőbe.

4.
Elena érzi, hogy a lánya a közelében van. Angelli boldogan szervezi az esküvőjét, miközben Rabeca azt tervezi, hogy elszereti a testvére vőlegényét és mindent megtesz, hogy az esküvő ne valósuljon meg.

5.
Elena és Angelli felajánl egy közös ebédet Rebeca számára, amiért megmenti őket. Misael ráveszi Santiagot, hogy rendezzen meg egy betörést a nagyapja házában. Luciano és Fatima közelebb kerülnek egymáshoz.

6.
Misael és Santiago betörési akciója közben Misael véletlen lelövi Dulce-t. Santiago menekülés közben összetalálkozik a testvérével, aki nem ismeri fel a maszk miatt. Rebeca megpróbálja elmondani Elenanak, hogy ő a lánya.

7.
Rebeca megjelenik Dulce temetésén és megöleli Jose Emiliot Angelli előtt. Misael és Rebeca újra találkoznak és közelebb kerülnek egymáshoz. Bruno szeretné, ha végre összeházasodnának Fatimával.

8.
Fatima nem biztos abban, hogy Bruno felesége szeretne lenni. Angelli kap egy telefonhívást, hogy ki kell fizetnie a testvére tartozását. Rebeca kihallgatja Misael és Santiago beszélgetését.

9.
Misael és Rebeca együtt töltik az estét. Elena hirtelen rosszul lesz. Rebeca bemutatja Angellinek az édesanyját. Misaelt váratlan meglepetés éri a cégnél.

10.
Angelli megtalálja Don Emiliót.Jose Emilio és Angelli úgy dönt, hogy előrébb hozzák az esküvő dátumát, így Rebeca kénytelen olyan dolgot tenni, amivel megállíthatja őket. Sebastian még mindig nem tudja magát túl tenni a családja elvesztésén.

11.
Angelli és Jose Emilio készülnek az esküvőjükre. Misael elmondja a titkát Rebecanak. Angelli meglátja a testvére tetoválását, amit akkor látott, amikor Dulce meghalt.

12.
Rebecanak nem sikerül megállítani az esküvőt. Monica továbbra is azt gondolja, hogy Angelli csak a pénz miatt megy férjhez, mert adóssága van, és ezt Jose Emilionak is elmondja. Fatima közli Brunóval, hogy Lucianot szereti.

13.

14.
Jose Emilio a nászútjuk alatt megtalálja azt a levelet, amit Rebeca elrejtett a bőröndjében.Santiago bevallja az édesanyjának, hogy rengeteg pénzt veszített a kaszinóban, amit Angelli fizetett ki. Jose Emilio elmondja a családjának, hogy ki a testvére gyilkosa.

15.
Rebeca segít Jose Emilionak megtalálni Santiagot. Iker úgy dönt, hogy elválik a feleségétől. Angelli édesanyja kórházba kerül, amikor megtudja, hogy a fiát letartóztatták.Rebeca úgy tesz, mintha mindenben támogatná Angellit.

Megosztom másokkal: