Hamarosan érkezik egy régi kedvenc

Végre egy régi klasszikus ismétlését láthatjuk az Izaura Tv-n! A 2002-ben készült  A szerelem ösvényei (Las vías del amor) mexikói telenovella 220 részes.
Július 22. 20:00, ismétlés 11:25

Főszerepben: Aracely Arámbula, Jorge Salinas, Daniela Romo, Gabriel Soto
A történet: Az egyik helyszín Tlacotalpan falu, Veracruz város része. A falu leggazdagabb embere, Jeronimo szemet vet a fiatal és szép pincérlányra, Perlára. De Perlát szereti a fia is, az örökké részeg, teljesen széthullott személyiségű Enrique is. Perla azonban – ezekről mit sem sejtve – Pacóba, a szegény boltos fiúba szerelmes. Boldogságát azonban megzavarja egy látomás, amelyben Pacót halál fenyegeti. Jeronimo és szolgája, Elmer, “El Negro” megbeszélik, hogy el kellene tüntetni Pacót a színről… Este Pacót holtan találják: megfulladt. A másik helyszín, Mexikó város. Itt él Leticia, a piaci árus, aki egyedül neveli két gyermekét. Hirtelen felbukkan múltjának egy sötét alakja, egykori mostohaapja, Ceferino, aki kamaszkorában megerőszakolta őt. Mexikó városban él Gabriel is, megkeseredett, nyomorék édesanyjával. Életüket szörnyű tragédia árnyékolja be: Gabriel kisöccse 20 évvel ezelőtt eltűnt, az apa pedig belehalt a sokkba. Gabriel a szerelmével, Sandrával jótékonysági munkát végez: hajléktalan gyermekeken segítenek.

Megosztom másokkal:

A múlt börtönében címmel érkezik a TV2-re Angelique Boyer és Sebastian Rulli közös sorozata

Június 6-tól láthatjuk majd  A múlt börtönében (Vencer el pasado) c. mexikói sorozatot, ami 2021-ben készült és 85 részes. Főszerepben: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Erika Buenfil, África Zavala. TV2 (14:35)

A történetről: Renata, aki egy molekuláris-biológia kutató, az esküvőjére készül szerelmével Alonsoval. Renata szülei pénzügyi gondokkal küzdenek, így a lány anyagilag is támogatja őket. A humánerőforrás vezetője Renata lánybúcsúján megcsókolja a lányt, amiről videófelvétel készül, ezzel veszélybe sodorva a házasságát…

Megosztom másokkal:

Kolumbiai premier érkezik az Izaura Tv-re!

Március 11-től egy 2023-ban készült kolumbiai telenovella, az Ana de nadie (Ana választása) érkezik az  Izaura Tv-re! A telenovella a Mirada de mujer (Női pillantás) és a Si nos dejan (Alicia új élete) c. telenovellák feldolgozása, az utóbbit amúgy pont február 28-tól ismétli szintén az Izaura Tv.

A történetről: Ana a férjével és gyerekeivel él együtt, aki úgy véli, hogy a férje egy igazi főnyeremény, addig amíg a barátnője meg nem látja őt egy másik nővel. Kételkedni kezd a férjében, ezért mindent elkövet, hogy kiderítse az igazságot.

Megosztom másokkal:

William Levy mini sorozata érkezik a Tv2-re!

Január 15-től esténként lesz látható William Levy mini sorozata, a Montecristo bosszúja.
(Tv2  22:55)

William Levy Alejandro Montecristo szerepében lesz látható, aki egy titokzatos üzletember. Egy új technológiai cég alapítója, amely felkelti Fernando Alvarez Mondego, a spanyol arisztokráciához köthető üzletember figyelmét is, aki meg akarja szerezni a céget. Fernando nem tudja, hogy Montecristo olyan valaki, akinek a felbukkanásának oka, a bosszú.
Főszereplők: William Levy, Esmeralda Pimentel, Roberto Enriquez, Juan Fernandez, Silvia Abascal, Itziar Atienza, Guiomar Puerta.

Megosztom másokkal:

Premier telenovella érkezik a TV2-re “A gazdagság ára” címmel

November 8-tól  Sebastián Rulli, Claudia Martín és Mariana Villarreal főszereplésével érkezik a Tv2-re 14:35-től, egy friss 60 részes mexikói telenovella,  a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) címmel.

Tartalom:  Alberto, a Salvatierra vállalat tulajdonosa képtelen megbízni saját fiában, amiért nem veszi elég komolyan a cég által képviselt értékeket. Marianát a kilakoltatás veszélye fenyegeti, miután az összes pénzét keresztanyja ápolására költötte. Jó barátja, Guillermo atya elintéz neki egy állásinterjút. Luis Alberto vitába keveredik az édesapjával, aminek következtében rosszul lesz, de Marianának sikerül megmentenie a férfi életét…

Megosztom másokkal:

November 5-től A rossz kislány csínytevései a Story4 műsorán

November 5-től A rossz kislány csínytevései (Travesuras de la niña mala) c. mexikói minisorozat (10 részes) kezdődik a Story4 műsorán 20 órától.
Főszerepben: Macarena Achaga, Juan Pablo Di Pace, Fernando Soto, Olfa Masmoudi
Tartalom: Egy lázadólelkű és kalandvágyó nő, és egykori tinédzser szerelme, Ricardo, a kiszámítható rutin csapdájába esnek.

Megosztom másokkal: