A del Monte örökösök tartalma

LOS HEREDEROS DEL MONTE – A del Monte örökösök tartalma:

1.
Juan megkéri Julieta kezét, aki mindenki nagy örömére boldogan mond igent. A del Monte családba érkezik egy hölgy, aki állítása szerint a fiúk testvére, mert az apjuk szeretőt tartott, így az örökségből neki is kapnia kell. A testvérek nem fogadják jól a hírt, de próbálnak kompromisszumot kötni…

2.
Juant rajta kapják, ahogy éppen csókolózik a hirtelen előkerült lánnyal. Pedro nem adja fel és vágyakozik testére barátnője után. Beatriz bevallja az igazságot a gyermekéről Josenak. Juant kellemetlen szituációban találja leendő felesége.

3.
Guadalupe meghall egy beszélgetést, melyben a családjáról van szó, így faggatni kezdi édesapját. Sofia és Miguel ismét találkoznak és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Consuelo hazudik édesanyjának, hogy ne kerüljön bajba, ezáltal pedig a testvérével is összeveszik. Paula szövetségest keres magának.

4.
Paula próbálja meggyőzni Pedrot, hogy legyen a szövetségese. Julieta gyanakodni kezd, hogy leendő férje vonzódik az állítólagos féltestvéréhez. Miguel majdnem lebukik Rosa előtt, de barátja falaz neki. Juan és Paula ismét közel kerülnek egymáshoz és a férfi megkéri menyasszonyát, hogy halasszák el az esküvőt.

5.
Beatriz elviszi az apasági tesztet Jose házához, ahol megmutatja neki, de az igazság ellenére is elutasítja a lányt. Paula egy irodát építtet magának, amit senki nem néz jó szemmel. Pedro vigasztalás közben megcsókolja Julietat, később pedig a lány kórházba kerül.

6.
Pedro elmondja testvérének, hogy szerelmes a menyasszonyába. Julieta szülei is megtudják, hogy régebben viszonya volt lányuknak Pedroval. Sofia és Miguel balesetet szenvednek egy kölcsönbe kapott autóval, ám egy olyan személy is meglátja őket, aki egyből gyanakodni kezd. Consuelo lebukik édesanyja előtt, hogy nem Lucas-al találkozik.

7.
A fivérek nem örülnek a hírnek, miszerint Paula fogja végezni a birtok költségvetését. Consuelo elmondja testvérének, hogy apjuknak szeretője van. Beatriz mindenképp el szeretné mondani az igazat Efrainnak, de Jose nem engedi neki. Julieta változatlanul vágyik Juan szerelmére.

8.
Miguel nem örül az ötletnek, hogy együtt fog dolgozni a felesége és szeretője. Efrain elköltözik Beatriztól. Eljön Simon keresztelőjének ideje, melyen nem mindegyik résztvevő hangulata felhőtlen. Gaspar el szeretné venni Lupét, ezért megpróbál beszélni a lány édesapjával. Julieta a terhesség jeleit veszi észre magán, amit el is mond Juannak.

9.
Beatriz és Jose majdnem lebuknak Efrain előtt. Az orvosi vizsgálat során kiderül, hogy Julieta kisbabát vár. Sofia meghall egy beszélgetést, ami Jose és Beatriz közt zajlik. Lucas szerelmet vall Paulának, Guadalupe pedig összeszólalkozik az apjával, aki ennek hatására elmond neki egy titkot.

10.
Rosario Lucasnál kezd dolgozni, amiről először a szüleinek nem mer beszélni. Consuelo szeretné bemutatni barátját, de édesanyja nagyon ellenzi kapcsolatukat. Sofia elárulja Modestonak, hogy kitől van valójában az unokája. Guadalupe beszélgetést kezdeményez édesapjával, eközben egyre több dolgot tud meg az anyjáról.

11.
Jose bevallja Modestonak hogy ő az unokája édesapja. Jose és Beatriz lebuknak Efrain előtt, miközben csókolóznak. Eleuteriohoz költözik Efrain és viszi magával a gyereket is. Consuelo áthívja ebédre a barátját, aminek anyukája egyáltalán nem örül és el is küldi.

12.
Jose elárulja Efrainnak hogy valójában nem ő az apukája. Nem akarja elhinni, megpróbál elszökni a gyerekkel, de a fivérek utána sietnek. Miguel elmondja feleségének, hogy lányuk látta őt egy másik nővel.

13.
Efrain nagyon maga alatt van és rengeteg alkoholt iszik. Beatriz össze szeretne költözni Joséval, de ő nagyon rosszul fogadja a hírt. Rosalio megpróbál közeledni Lucashoz, ám ő elutasítja, ugyanis másba szerelmes. A postás egy különleges levelet kézbesít Lupénak. Miguel és Sofia lebuknak.

14.
Lupe elköltözik otthonról apja súlyos hazugsága miatt. Pedro elmegy Julieta háza elé és ismét szerelmes vall neki. Eleuterionak nagyon hiányzik a lánya, úgyhogy megkéri Gaspart, hogy hozza haza és akkor együtt lehetnek. Pedro elrejt egy kamerát Juan szobájában, hátha bizonyítékot tud gyűjteni és sikerül szabotálnia az esküvőt.

15.
Lupe megkapja édesapjától az összes levelet, amit az évek során az anyja írt neki. Pedro az esküvő előtt megmutatja a videót Julietának, amin láthatóan az éjszakát együtt töltik, de a fiú és Paula nagy meglepetésére ennek ellenére is megjelenik az esküvőn a lány.

16.
Az esküvőn nem mindenki érzi jól magát. Julieta próbálja figyelmen kívül hagyni a videón látottakat. Paula a házasság ellenére sem adja fel és meg szeretné szerezni Juant. Pedro részegen indul haza az esküvőről, aminek következtében balesetet szenved.

17.
Pedro balesetének híre hallatán mindenki kétségbe esik és a nászútról is haza indul a pár. A fivérek megpróbálják kitenni a két ellenségüket a házból, de az ügyvédjük nem az ő pártjukon áll. Julieta mindenképp el akar költözni az édesanyjához, mert már nem bírja elviselni riválisát. Lucas véletlenül meglátja a videót, melyen Juan és Paula szeretkezik.

18.
Lupe szerelme segítségével felkeresi édesanyját és látszólag nagyon jól sikerül a találkozás. Pedrot haza engedik a kórházból. Miguel el szeretne válni feleségétől, de Sofia ezt nem tartja jó ötletnek és lebeszéli róla.

19.
Julieta elmondja Juannak, hogy látta a videót és tud a Paulával való viszonyukról. Ines és Rosa összetalálkoznak az utcán és látszólag nagyon ellenszenvesek egymással. Kiderül, hogy Lucas és Amador vérszerinti testvérek. Consuela meg akar szökni az iskolából, de lebukik. Juan Paulát és édesanyját elküldi a házból.

20.
Consoela a szobafogságát tölti otthon, miközben sok feladattal bízza meg Bertha. Paula és az anyja távoznak Juan utasítására. Lucas érdeklődni kezd a szülei után, de végül úgy dönt, nem akar találkozni azzal, aki eldobta őt magától. Juan fejét ismét elcsavarja Paula, ami miatt elfelejti feleségét elkísérni egy fontos vizsgálatra.

21.
Modesto meglátja Juant és Paulát, miközben csókolóznak. Consuelo meglepetéssel készül szerelmének, hogy korlátok nélkül lehessenek együtt. Egy férfi keresi fel Efraint, aki mindenképp meg szeretné venni a házat, melyet a férfi árul.

22.
Consuelo továbbra sem hajlandó visszaköltözni édesanyjáékhoz szerelme nélkül. Pedro belátja, hogy segítségre szorul és meglátogat egy szakembert Juannal. Lucas váratlanul közelít Rosario felé.

23.
Consuelo hazalátogat a szüleitől pénzt kérni, de nem adnak neki, hátha hazaköltözik. Jose elviszi Paulát vadászni, ahol közelebb szeretne kerülni hozzá. Lucas találkozik anyjával annak ellenére, hogy nem szeretett volna.

24.
Az együttélés nehezen indul Johnny-val, de Bertha felajánlja, hogy megtanítja őt néhány illemszabályra. Juan féltékeny testvére és Paula viszonyára. Efrain és Eleutero modernizálja a bárt. Lucas elmondja Rosarionak, hogy már nem akar vele lenni a történtek után.

25.
A felújított bár forgalma megnőtt, a megnyitó ünnepség fantasztikusan zajlik, míg Pedro fel nem áll a színpadra és beszélni kezd. Sofia új munkaerőt vesz fel a boltba, akinek üzlettársa nem örül. Julieta visszaköltözik édesanyjáékhoz, ugyanis elege van Juanból.

26.
Juan meglátogatja Julietát, hogy megpróbálja rendbe hozni kapcsolatukat, de a lány nagyon elutasító. Később szeretne beszélni férjével, ám leesik a lépcsőről és azonnal kórházba kell szállítani. A balesetnek hatalmas következményei adódnak.

27.
Paula is felelősnek érzi magát a történtekkel kapcsolatban, viszont annak örül, hogy most megszerezheti szerelmét. Consuelo be szeretné törni Sofia és Paula házának ablakát egy kővel, azonban a tudta ellenére egy hozzá közel álló embert talál el. Julieta továbbra is válni szeretne.

28.
Gustavo megérkezik a fivérek házához, ám titokban Sofiaval is találkozik. Consuelo és Rosario lebukik Paula jelenlegi otthonánál. Paula bízik benne, hogy a válás után közel kerülhet Juanhoz, de a férfi próbálja távol tartani magától a lányt.

29.
Rosa Johnny-val álmodik, de nem vallja be, hogy kedveli őt. Beatriz vágyik Jose szerelmére, de a fiú még mindig elutasítóan viselkedik vele. Ines egy meglepetés bulit szervez Eleuterionak szülinapja alkalmából, amin Modesto is megjelenik.

30.
Ines elmondja Miguelnek, hogy a felesége is a fivérek apjának a szeretője volt. Amadort felkeresi az új munkahelyén Lucas, mert bocsánatot szeretne kérni tőle. Sofia lebukik Miguel előtt, amikor épp a fivérek ügyvédjével csókolózik. Julieta és Pedro egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

31.
Miguel beszél feleségével a történtekről, ami megviseli őt, így bosszút áll rajta azzal, hogy vendégeket hív a házukba, ahol ugráltatják a fiúk. Amador megcsókolja Rosariot, de a lány ellöki magától. Beatriz elutasítja Josét, hátha ezek után tisztelni fogja. Sofia elbocsátja Inest az üzletből.

32.
Juan ismét felajánl Pauláéknak egy hatalmas összeget, amit Sofia el szeretne fogadni, a lánya viszont tiltakozik ellene. Juan meglátja, hogy Pedro és Julieta csókolózik. Amador nem tudja miből kifizetni a tartozását, így rossz dologhoz folyamodik. Pedro elköltözik a fivéreitől, mert nem bírja elviselni az otthoni légkört.

33.
Lucas megtudja, hogy Amador régen börtönbe került lopásért. Felkeresi Rosariot és bevallja, hogy szereti, de a lány nem viszonozza. Juan elbocsátja Julietát a birtokról. Sofia azt mondja lányának, hogy nem Emilo del Monte az édesapja, de Gustavo ezt tagadja előtte.

34.
Gustavo és Sofia azon vitatkoznak, hogy elmondják-e Paulának az igazat az édesapjáról. A fivérek le szeretnék váltani Juant a pozíciójáról, mert szerintük rosszul irányítja a birtokot. Ines és volt férje megbeszélnek egy találkozót, ám a nő nem jelenik meg, később sehol sem találják.

35.
Valaki beszökik Pauláék jelenlegi házába, ahol rongálni kezd. Lupe anyukája hagyott egy levelet, mely szerint azért sietett haza, mert várja őt a családja. Juan elfogadja az ajánlatot, így Paulával és édesanyjával egy évig együtt fognak élni. Egy este lángra kap a magtár, melyet mindenki nagy erővel próbál eloltani.

36.
Efrain bevallja Beatriznak, hogy ő gyújtogatott azért, hogy bosszút álljon. A fivérek egyik tagja meghall egy beszélgetést Sofia és Gustavo között. Amadort megkeresik azok a férfiak, akiknek tartozott. Gustavo helikoptere lezuhan.

37.
Jose megpróbál Sofiával egyezséget kötni. Bertha váratlanul felmond és elhagyja a házat. Pedro és Julieta együtt töltik az estét. Rosario közelebb kerül Amadorhoz.

38.
Paula és Juan együtt töltik az estét. Rosa nem bírja a házimunkát. Amador megosztja Lucassal, hogy tetszik neki Rosario. Lucast féltékenység gyötri, ezért elmegy a lányhoz.

39.
Juan szeretne rendezni egy összejövetelt apjuk tiszteletére, amit Gaspar egyáltalán nem támogat, ezért össze is vesznek. Consuelo nem bírja elviselni a pénztelenséget. Új állatorvos érkezik a birtokra Julieta helyére. Lucas mindent megtesz azért, hogy Amador ne kaphassa meg Rosariot.

40.
A fivérek megtudják, hogy Gaspar hagyta meghalni apjukat. Miguel haza rángatja a lányokat az összejövetelről. Johhny és Consuelo között egyre nagyobb a feszültség a pénzhiány miatt. A fivérek házába megjelennek a rendőrök és Gaspart keresik.

41.
Gaspart kihallgatják a rendőrök a haláleset kapcsán. Miguel kiküldi szobájából feleségét, mert nem szeretne vele aludni. Sofia egy titokról tudomást szerez és ennek hatására egyezséget szeretne kötni Efrainnal. Modesto egy különös telefonhívást kap.

42.
Pedro és Julieta költözni kényszerül, ugyanis Juan nem engedi őket a faházban lakni. Efrain és Jose összebalhéznak a kisfiú miatt. Julieta meglátja apját egy másik nővel csókolózni. Juan bejelenti fivéreinek, hogy együtt vannak Paulával.

43.
Miguel szakít Sofiával és mindent megtesz azért, hogy kibéküljön feleségével. Julieta felveszi a harcot Paulával. Amador elmondja szerelmének, hogy mit tett, ami elrettenti őt.

44.
Pedro és Julieta összevesznek és külön költöznek. Rosa áthívja Sofiát vacsorára. Jose úgy dönt, nevére veszi a gyereket. Lupe igent mond Gaspar ajánlatára.

45.
Sofia megfenyegeti Miguelt. Pedro haza kényszerül költözni fivéreihez. Lupe is a testvérekhez költözik, meglepően jól érzi magát Paulával, aminek sokan nem örülnek. Kiderül, hogy ki volt a tettes a verekedésben.

46.
Modesto megtudja, hogy óvadék ellenében szabadulhat a fia és Juantól remél segítséget. Paula előtt is fény derül az igazságra, aki nagyot csalódik anyjában. Modestot ismét Emilio keresi.

47.
Jose elárulja Paulának a titkot, amiről korábban tudomást szerzett. Modesto titokban találkozik Emilioval. Paula összeveszik édesanyjával és elhagyja a házat.

48.
Emilio ajándékot küld a párnak, akik segítettek rajta. Plasztikai sebészhez szeretne menni, hogy az arcát átoperálják. A fivérek Paulával közösen megegyeznek abban, hogy Sofiának el kell hagynia a házat.

49.
Jose ajánlatot tesz Efrainnak, ám a feltételeket ő nem hajlandó elfogadni és inkább a börtönt választja. Rosa befogadja házukba Sofiát. Jose megfenyegeti Paulát, így szakítani kényszerül Juannal.

50.
Consuelo azon gondolkozik, hogyan lehetne kirúgni a házból Sofiát. Beatriz megharagszik legjobb barátnőjére, amiért titokban elvitte kisfiát Efrainhoz. Juan rá szeretne jönni, hogy miért szakított vele szerelme.

51.
Sofia nem hajlandó elhagyni barátnője házát. Paula videóra vesz egy Jose és közte zajló beszélgetést, majd elküldi neki. Lupe esküvőjén nem szeretne megjelenni édesapja, amitől nagyon szomorú. Lupe lánybúcsújára érkezik egy vendég, akinek a többiek nem örülnek.

52.
A lánybúcsún Paulát senki nem látja szívesen Lupén kívül, így a hangulat nem túl fényes. Hevesen készül mindenki az esküvőre. Paula és Juan csókolóznak, amit Jose észrevesz és egyből felkeresi Sofiát. Paula beszél Juannal és azt állítja, csak kihasználta, sose szerette őt.

53.
Lupét Modesto kíséri az oltárhoz. Julieta elájul, ekkor segítségére siet Juan és Pedro, de egyre rosszabb állapotba kerül. Eleuterio félreteszi makacsságát és meglepi lányát.

54.
Jose ittas állapotban betöri Beatriz ajtaját, emiatt estére Efrain ott marad nála, hogy ne féljen. Az ifjú pár egy csodás éjszakát tölt együtt. Paula skorpiókat talál az ágyában és egyből Julieta bosszújára gyanakszik.

55.
Johnny elmondja anyósának, hogy valójában mi zavarja őt. Emiatt Rosa elküldi házából Sofiát, mert csalódik barátnőjében. Jose hatására Sofia kirúgja Beatrizt az üzletből, aki máshol kezd el dolgozni.

56.
Juan elhívja Julietát vacsorázni. Gaspar egyre féltékenyebb, ami nem tetszik feleségének. Rosa és Sofia egyre többet veszekednek. Consuelo és férje el szeretnének költözni.

57.
Julieta boldogan tér haza a Juannal való közös vacsoráról. Ezután részletes kivizsgáláson vesz részt, azonban csak később lesz meg az eredmény. Paula meglátja, ahogy Juan és Julieta csókolózik. Emilio átesett az operáción.

58.
Sofia Migueltől kér pénzt, ám lebuknak Rosa előtt. Gaspar megtalálja Lupe tablettáit. Modesto teljesíti Emilio kívánságát, ám Juan észreveszi ásás közben.

59.
Juan még mindig szerelmes Paulába és ezt a lány tudatára is adja, aki továbbra sem nyit felé. Consuelo és édesanyja kibékülnek. Lupe és Gaspar megbeszélik a nézeteltérésüket. Julieta visszamegy az orvoshoz, aki közli vele, hogy nagyon rosszak az eredmények.

60.
Julieta nem beszél senkinek betegségéről. Modesto meglátja Emilio arcát az operáció után. Bertha és Modesto együtt jelennek meg a bárban. Beatriz és Lupe koncertje olyan jól sikerül, hogy le szeretnék őket szerződtetni.

61.
Paulához váratlan vendég érkezik, akit édesanyja hívott hozzá. Gaspar nem engedi Lupét fellépni, emiatt Beatriz nagyon szomorú, mert szüksége lenne arra a pénzre. Juan mindenképp el szeretné küldeni Estebant a háztól.

62.
Lupe segítene szeretne barátnőjének, így este elmegy a fellépésre, Gaspar tudta nélkül. Jose a nevére veszi Simont. Julieta az orvos tanácsára befárad a rendelőbe, ahol rossz hírt közölnek vele.

63.
Simont Jose elviszi a napköziből Beatriz tudta nélkül és megtiltja, hogy Efrain láthassa őt. Gaspar a továbbiakban engedi Lupét énekelni. Rosa fél, hogy elveszíti férjét.

64.
Rosa kibékül Sofiával, ezért visszafogadja házukba. Consuelo elkölti a közös otthonukra félretett pénzüket. Juan megpróbálja visszaszerezni Julietát, amit Paula nem néz jó szemmel.

65.
Julieta és Juan közös nyaralást terveznek. Rosariónak feltűnik nővére különös viselkedése. Modesto elindul Emilio úrhoz, közben észreveszi Paula üres kocsiját az út szélén. Emilio tudomást szerez lánya eltűnéséről, ezért a helyszínre siet.

66.
Sofia és Miguel lebukik Rosa előtt, ezért kidobja barátnőjét otthonából, aki felkeresi lányát, hogy segítsen neki. Lucas továbbra is próbál közelebb kerülni Rosarióhoz. Sofia egy titokzatos telefonhívást kap, ami felkavarja érzéseit.

67.
Sofia ki szeretne békülni egykori barátnőjével, de Rosa nem nyitott barátságuk megmentésére. Julieta rátámad Sofiára, aminek következtében kórházba kerülnek. Gaspar tudomására jut Jose legféltettebb titka.

68.
Julieta továbbra is bosszút akar állni Paulán és édesanyján. Efrain felvételt készít Lupe és Beatriz fellépéséről, melyről Gaspar csak utólag fog értesülni a televízióból. Mivel Miguel és Rosa kapcsolata nem javul, így a férfi összepakol, hogy elhagyja otthonukat.

69.
Johnny szállást ad Miguelnek, aminek lánya, Consuelo nem örül. Paula és Bertha közelebb kerülnek Julieta titkának leleplezéséhez. Sofia újabb ajándékot kap titkos hódolójától. Rosa el szeretne válni férjétől.

70.
Lupe titokban fellépésre szeretne menni, ám Gaspar váratlan ajánlata tönkreteszi tervét. Miguel nem szakítja meg Sofiával kapcsolatát, ám figyelmetlenségük következtében váratlan esemény történik kettejükkel.

71.
Sofiát ismét felkeresi titkos hódolója és vacsorázni hívja. Lupe meglepetéssel készül férjének, amire nem várt reakciót kap. Pedro komoly döntésre szánja el magát, amit Juan nem támogat.

72.
Lucas nagy meglepetéssel készül kedvesének. Sofia találkozik titkos hódolójával, aki nagyon emlékezteti őt egykori szerelmére. Julieta megnyílik Paula előtt és megosztja vele legnagyobb titkát.

73.
Jose számonkéri Efraint, amiért hagyta gyermeke édesanyját a TV-ben szerepelni. Paula édesanyjával és Estebánnal vacsorázni megy, ahol Sofia összetalálkozik új ismerősével. Efrain próbál közelebb kerülni Beatrizhoz.

74.
Rosario és Consuelo számonkérik apjukat viselkedése miatt. Paula megismerkedik édesanyja udvarlójával. Julietát újabb rosszullétek gyötrik. A del Monte birtok mindennapjait egy üzleti célból érkező látogató zavarja meg.

75.
Megrendezésre kerül a tehetségkutató döntője, amin Gaspar engedélyével végül Lupe is részt vehet. Sofia cserben hagyja udvarlóját, ami felnyitja Pablo szemét a nő valódi énjével kapcsolatban. Jose megfenyegeti Beatrizt, hogy elveszi tőle közös gyermekük felügyeleti jogát. Juan gyermeket szeretne feleségétől, aki próbálja erről lebeszélni.

76.
Sofia mindent megtesz annak érdekében, hogy kiengesztelje udvarlóját. Paulának és Juannak különös álma volt, amely mindkettőjüket érzékenyen érintette. Beatriz aggódik fia elhelyezése miatt, ezért Lupe felajánlja neki a segítségét.

77.
Johnny próbálja felesége minden vágyát teljesíteni, aki viszont nem éri be az olcsóbb, rosszabb minőségű változatokkal. Esteban aggasztó telefonhívást kap, aminek következtében színt vall Paulának. Rosario álmában megelevenednek titkolt vágyai és félelmei. Sofia különleges meglepetéssel készül Pablo számára.

78.
Sofia sok időt tölt Pablóval, akinek elmondása szerint nincs sok pénze. Ettől fogva teljesen elutasító vele szemben. Johnny és barátja kiélvezik az újonnan vett medencét, mivel felesége nem hajlandó beszállni.

79.
Lucas édesanyja meglátogatja fiát születésnapja alkalmából. A kezdeti visszautasítás után meggondolja magát. Estebant lopással vádolják, amit Jose saját érdekében magára vállal.

80.
Az ünneplésen Paula és Sofia mindenki szeme láttán egymásnak esik. Johnny apósát próbálja győzködni, hogy menjen vissza Rosához. Juan bizalmába fogadja a fivérei által felvett új munkaerőt, Pablót.

81.
Paula bizalmas információba avatja be Lucast. Rosario Berthától kér párkapcsolati tanácsot. Pedro rájön Julieta féltett titkára és szeretne segíteni neki, így az utazást is későbbre halasztja.

82.
Beatriz egyre közelebb kerül titkos imádójának felderítéséhez. Azt állítja Sofia hogy Pablo egy csaló, ezért a fivérek kérdések elé állítják. Jose kutakodik Pedro dolgai között, ami félre értést eredményez.

83.
Lucas és Rosario összevesznek, mert a lány nem bír titkot tartani. Beatriz számára világossá válik titkos hódolója kiléte. Rosa meglepetéssel készül férjének. Jose mégis elindítja a gyermekelhelyezési pert.

84.
Pablo bizonyítékokat keres elrablója bűntársáról, mert úgy sejti, nem egyedül tette. Gaspar beavatja Lupét a Paulával kapcsolatos titkos tervébe. Julieta továbbra sem szeretne kezelésre járni. Beatriz közelebb engedi magához Efraint.

85.
Juan felveti Julietának, hogy szakemberhez kéne fordulnia, hiszen mindenki szerint megváltozott a viselkedése. Rosario elárulja testvérének, hogy milyen tragédiában részesült néhány éve. Beatriz el próbál menekülni fiával, ám ezt megtudja Jose és megakadályozza.

86.
Sofia nem tudja Pablót kiverni fejéből, ám taszítja, hogy ő egy szegény munkás. Julieta meglátja Paulát és Juant csókolózni. Juan megtudja hogy feleségének mi a baja. Rosario megbocsát Lucasnak, de a régi emlékképei elrontják a közösen töltött idejüket.

87.
Juan elkíséri az orvoshoz Julietát, aki beleegyezik a kezelésbe. Pablo úgy sejti, hogy valamelyik hozzátartozója segíthetett Gustavonak. Miguel visszaköltözik feleségéhez, akivel nagyon boldogok együtt. Julieta elmondja testvéreinek fájdalmai okát.

88.
Pedro minden erejével azon dolgozik, hogy segítse Julietát. Jose elmondása szerint Simon hamarosan a birtokra kerül végleg. Paula álmában elmondja Juannak, hogy nem tudja kinek a lánya valójában. Sofia kap egy levelet Emilio aláírásával, ami nagyon felkavarja.

89.
Beatrizt felkeresi ügyvédje, hogy elmondja, nem tudja tovább vállalni az ügyet. Julieta közli Juannal, hogy Paulának nem is volt férje Esteban. Három férfi tér be a bárba, ahol megverik Lupe édesapját. Julieta meggondolja magát a kezeléssel kapcsolatban, de Pedro mindenáron eljuttatja oda.

90.
Jose nekilát a térkép alapján keresni a pénzt, miközben egy titokzatos alak elfogja és megállítja. Rosario viselkedése teljesen megváltozott, mióta tud nővére betegségéről. Beatriz megszökik gyermekével, ám a kocsi balesetet szenvednek útközben. Sofia szerint minden különös dolog mögött Pablo áll.

91.
Pablo rosszulléte miatt Paula és Juan besiet vele a kórházba, ahol kiderül, hogy nagyon le van gyengülve. Beatriz elhatározza, hogy kilép az együttesükből, hátha akkor visszakaphatja gyermekét. Rosario összepakol és titokban elhagyja a házat. Jose arra lesz figyelmes, hogy eltűnik Simon a szobájukból.

92.
Megtalálják Simont Julietával, aki nagyon rossz állapotban van. Modesto közli Juannal, hogy elhagyja a birtokot és végleg elköltözik. Jose nem foglalkozik a gyerekével, de a makacssága vezérli, így továbbra sem engedi édesanyja közelébe.

93.
Paula és Gaspar elviszik látogatóba Beatriznak gyermekét. Julieta túl van az első kezelésén. Egy zenei producer egy fantasztikus ajánlatot tesz az együttes számára. Julieta lelöki Paulát a lépcsőn, azután eltűnik, mindenki a keresésére indul. Pablo poharát Juan elviszi DNS tesztre. Berthának nagyon hiányzik Modesto, ezért találkozik vele.

94.
Pablo próbálja meggyőzni Modestót, hogy térjen vissza a birtokra. Juan apasági tesztjének eredményére fény derül, ami bonyodalmakat szül. Modesto meglátogatja Berthát és egyre több időt töltenek együtt. Paula egy hatalmas hírt közöl legjobb barátnőjével, aki kis időre a birtokra költözik.

95.
Lupe féltékeny Adelára. Julieta nagyon szeretne gyermeket szülni Juannak. A lány arra az elhatározásra jut, hogy elmondja szüleinek is hogy miért viselkedik furcsán az utóbbi időben. Jose azt kéri testvéreitől, hogy tanúskodjanak Beatriz ellen a perben. Modesto tudni szeretné az igazságot Pablo életéről.

96.
Pablo tolószékbe kerül, így Juan ápolja. Rosario próbálja felkeresni a férfit, aki megerőszakolta. Gaspar fájdalmat színlel, hogy Adela megmasszírozza. Az együttes tagjai ellátogatnak a stúdióba, ahol a lemezüket vennék fel, ám egy váratlan dolog miatt el kell menekülniük onnan.

97.
Julieta beszél szüleinek a betegségéről, amit édesanyja képtelen feldolgozni. Paula szeretné elmondani az igazat Juannak. Lucas és Rosario a reptéren várják a fiú egy rég nem látott barátját. Gaspar szeretőjének szeretné tudni Adelát.

98.
Consuelo gyermeket szeretne Johnnytól, ám a fiú nemzőképtelen, amit nem mer szerelmének elmondani. Lucas megkéri Rosario kezét, de a lány nem szeretne férjhez menni. Nacho megfenyegeti Rosariót. Lupe és Julieta szövetkeznek, az a tervük, hogy kiteszik Adelát és Paulát a házból. Sofia és Paula bőröndjei eltűnnek a házból.

99.
Paula és édesanyja megérkeznek az albérletbe. Míg Sofia azon gondolkodik honnan lesz pénzük, lánya csak gyermeke egészségével foglalkozik. Adela meglátogatja Rosariót, mert Paula megkérte őt, hogy vigyázzon rá. Nacho továbbra is feltűnik Rosario közelében. Gaspar Adelával szeretne együtt lenni és állítása szerint bánja, hogy elvette Lupét feleségül.

100.
Berthát érdekli, hogy mi van most pontosan Modesto és közte. Juannak nagyon hiányzik Paula. A lány új lakhelye közelében állást keres. Jose felkeresi Estebant, hogy segítséget kérjen tőle. Beatriz és Jose tárgyalásának eredményére fény derül. Julieta meglátogat egy szegény családot, hogy megvegye a legkisebb gyermeküket. Jose és Gaspar között egyre nagyobb a feszültség.

101.
Pedrót kéri meg Julieta, hogy csináljon valakitől neki gyereket. Rosariót felhívja Nacho a testvére telefonjáról, ettől a lány rettegni kezd, hogy bántódása eshet nővérének. Paula felkeresi a birtokon Juant, hogy örökre elbúcsúzzon tőle. Súlyos dolog történik Consuelóval, aki tragikus következtetésre jut.

102.
Modesto szeretné, ha lassabban haladna a közte és Bertha közt lévő viszony és ezt a lány tudatára is adja. Jose találkozik Estebannal a fővárosban, ahova váratlanul megérkezik Gaspar is. Julieta jó híreket kap az orvostól, ahova Pedro kényszerítette, viszont ő ahelyett, hogy örülne, feldühödik.

103.
Julieta titokban tartja az orvostól kapott hírt, mert szerinte csak sajnálattal tudja közel tartani magát szerelméhez. Esteban feltűnik Sofia és lánya jelenlegi lakhelyén. Paula csak abban bízik, hogy nem pénz áll a háttérben. Pedro csalódik Julietában és az italba menekül.

104.
Paula nem jár sikerrel a munkakeresésben, nem veszik fel, amiért gyermeket vár. Rosario a gyógyszerek hatására látványosan legyengül. Consuelo a történtek hatására nagyon megváltozik. Jose meghall egy beszélgetést, ami által egyre közelebb kerül Pablo titkához. Paula külön szeretne költözni édesanyjától, mert nem bírja elviselni a hazugságait.

105.
Jose ujjlenyomatot vesz Pablotól, hogy kiderítse, hogy ő Emilio del Monte vagy csak tévedés. Paula el szeretne költözni édesanyjától, azonban a munkanélküliség miatt nélkülöznie kell. Consuelo maga mögött szeretné tudni a múltat, így az összes félre tett pénzüket elkölti új ruhákra.

106.
Julietát erős fájdalmak miatt kórházba szállítják. A férfi közli Modestóval és Berthával, hogy ha beigazolódik a gyanúja, akkor elküldi őket a házból. Josét követi Lupe és szerelme, mert ki szeretnék deríteni, hogy miben sántikál. Egy váratlan személy látogatja meg Paulát a kórházban. Jose szembesül az ujjlenyomat eredményével.

107.
Rosario édesapja azt gyanítja nem tesz neki jót a gyógyszer, így elviszi egy laborba, hogy megtudják, pontosan mi az, amit beadnak a lányuknak. Juan nagyon boldog, mióta tudja, hogy gyermeke fog születni Paulától. Jose és Esteban egy nagyon aljas dolgot tesznek.

108.
Juant értesíti Bertha, hogy nagy baj történt, ugyanis Pablo és Adela eltűntek. Juan elárulja testvéreinek, hogy miért kötődik annyira az eltűnt férfihez. Consuelo eltűnik Nachóval, nem sokkal később Beatriz meglát egy halott lányt a kukában. Az egyik emberrabló felfedi magát a túszok előtt.

109.
Consuelo nagy elhatározásra jut, miszerint el szeretne válni férjétől. Modesto beszél Juannal és közli vele, hogy ők nem lehetnek egy pár, de fáj neki, hogy ezzel nem tudta teljesíteni az Emilio úrnak tett ígéretét. Kiderül, hogy valójában mit tartalmaz a gyógyszer, melyet Rosario szed a tudta nélkül.

110.
Julieta tudomást szerez arról, hogy Paula gyermeket vár és teljesen összeomlik. Juan látványosan kerüli Paulát, aki nem érti az okát. Paula közjegyző által aláírt dokumentummal bizonyítja be, hogy lemond az örökség ráeső részéről. Nacho elviszi Lucast szórakozni, majd Rosariónak képeket küld idegen lányokkal. Adela bejelentkezik barátnőjének.

111.
Paula értesíteni szeretné a rendőrséget, mert nagyon aggódik barátnője és Pablo testi épségéért. Nacho állít be Consuelóhoz, aki megpróbálja legyőzni félelmét és szembeszáll vele. Modesto igyekszik minden Pablóval kapcsolatos kérdésre választ adni Juannak.

112.
Julieta külső segítséget kér Paula eltüntetéséhez. Pedro leleplezi Bertha féltett titkát. Paula elárulja Juannak, hogy valószínűleg ki az elkövető, de a bizonyítékról nem beszélhet. Rosario elhatározza, hogy feljelenti a férfit, aki bántotta őt és testvérét, ezért segítséget kér Paulától, aki mellette áll.

113.
Paula elindul megkeresni barátnőjét és édesapját, azonban lebukik és elkapják. Rosario elmondja szerelmének, hogy mi a baja Nachóval, de ő nem hisz neki, ezért összevesznek. A fivérek nem tudnak megbocsátani Josénak, így elküldik a háztól. Julieta minél előbb szeretne megszabadulni Paulától, így többet fizet a segítségért. Gaspar állandóan sértegeti Lupét, aki sokat gyötrődik miatta.

114.
Sofiát megfenyegeti Jose, így nem mer segítséget kérni, nehogy miatta essen baja lányának. Pablo állapotában jelentős a változás. Julieta boszorkányságot vet be Paula ellen, amihez nagyon sok pénzre van szüksége, emiatt visszaél a betegségével és szülei szeretetével. Beatriz nem tudja kiverni fejéből Josét, annak ellenére sem, hogy vele is érzéketlen, még mindig szereti.

115.
Paula végre el tudja érni Juant, ám Julieta amint észreveszi, széttöri a laptopot, így nem sikerül beszélniük. Rosario magát hibáztatja a történtekért, amiért nem beszélt korábban az őt ért esetről. Modesto elköltözik, mert sok mindennel nem tud azonosulni, ami a házban zajlik. Pedro egyre jobban vonzódik Berthához, ami Julietának is feltűnik és azt állítja csak őt szeretné vele elfeledtetni.

116.
Berthát egyre jobban zavarja Pedro alkohollal való problémája. Jose pénzt követel Juantól, de nem hajlandó segíteni testvérének a történtek után. Miután Juan visszaemlékszik egy korábbi beszélgetésére Paulával, Emilio és Adela nyomába ered Modesto segítségével.

117.
Joset súlyos sérülése után kórházba szállítják, Beatriz pedig abban reménykedik, hogy minél hamarabb felépül. Eközben Sofia rendkívül boldog, hogy lánya megmenekült és újra láthatják egymást. Efraint még mindig bántja és nehezen tudja feldolgozni, hogy Beatriz megcsalta őt.

118.
Pablo elhatározza magát és készen áll, hogy feltárja az igazságot a del Monte fivérek előtt. Modesto féltékenysége egyre csak nő és vissza szeretné kapni Berthát. Guadalupe arról próbálja meggyőzni Beatrizt, hogy ne fogadja vissza Joset azok után, amit tett.

119.
Pedro képtelen visszafogni magát és erős vonzalma Bertha felé egyre jobban összezavarja a nőt. Consuelo aggodalma saját terhességével kapcsolatban fokozódik, de Rosario próbál segíteni rajta. Emilio állapota nem javul, Sofia pedig régi, számára fontos emlékeket elevenít fel.

120.
Miután Gaspar is megtudja az igazságot Pabloról, kénytelen felkeresni őt, de Lucasnak is fájó ténnyel kell szembenéznie. Johnny belső frusztrációja egyre csak romlik, amit Consuelo eltűnése is megnehezít. Eközben Julietának is nyoma veszik, szülei pedig kétségbeesetten próbálják kideríteni lányuk hollétét.

121.
Juan nehezen tud megbirkózni saját érzéseivel, ezért Pedro próbál lelki támogatást nyújtani számára. Bertha és Pablo aggódnak Lupe állapota miatt, de nem hajlandó elárulni ki bántotta. Joset kiengedik a kórházból és egyezségre szeretne jutni Juannal.

122.
Jose régi sebeket szakít fel és a múltban elkövetett hibáival szembesíti Emiliot. Bertha arra biztatja Lupét, hogy menjen el a rendőrségre és jelentse fel Gaspart. Paula egy komoly döntést készül meghozni az életében. Lucas, Amador segítségét kéri, hogy bosszút álljon Consuelo és Rosario erőszaktevőjén. Emilio összehívja a családot, hogy feltárja mindenki előtt az igazságot.

123.
A del Monte fivérek között csak a nő a feszültség, miután mindannyian másképp fogadják Emilio vallomását és az örökséggel kapcsolatos bizonytalanságokat. Johnny úgy érzi, már nem tud teljesen megbízni Consueloban. Miguel kitartóan küzd azért, hogy lányával, Rosarioval újra jó kapcsolatuk legyen. Emilio egészségügyi állapota pedig egyre rosszabb.

124.
Miguel fájdalmasan veszi tudomásul, hogy családja kezd széthullani és arra is fény derül, hogy lányainak mit kellett átélniük. Johnny még mindig nem tud örülni annak, hogy Consuelo terhes. Julieta édesanyja úgy érzi, már képtelen titkokban tartani azt, ami legidősebb lányával történik.

125.
Az örökséget érintő vita tovább folytatódik és az indulatok elszabadulnak, Emilio pedig minden részletet elárul vagyonával kapcsolatban. Consuelo fél attól, hogy kiderül terhességének oka, ezért édesapjához fordul tanácsért. Paula aggódik amiatt, hogy Julieta megtudja Juannal való viszonyát.

126.
Paula és Juan izgatottan várják, hogy megszülessen a gyermekük. Gaspar, Lucas és Amador nyomába ered, hogy kiderítse miben mesterkednek. Modesto felvállalja érzelmeit Berthával szemben. Beatriz és Lupe még mindig abban reménykedik, hogy Jose és Gaspar meg fog változni.

127.
Johnny elszántan küzd azért, hogy megtudja az igazságot Consuelo terhességének körülményeiről. Adela hírt kap arról, hogy Paulat kórházba szállítják. Rosario és szülei örömmel veszik tudomásul, hogy Nachot őrizetbe veszik. Julieta váratlan visszatérése nagy felfordulást okoz.

128.
Consuelot nagy fájdalommal tölti el, hogy titkára fény derül. Paula rémülten veszi tudomásul, hogy újszülött gyermekének nyoma veszett, ezért Juan a rendőrség segítségével próbálja megtalálni a gyerekrablót.

Megosztom másokkal: