A del Monte örökösök tartalma

LOS HEREDEROS DEL MONTE – A del Monte örökösök tartalma:

1.
Juan megkéri Julieta kezét, aki mindenki nagy örömére boldogan mond igent. A del Monte családba érkezik egy hölgy, aki állítása szerint a fiúk testvére, mert az apjuk szeretőt tartott, így az örökségből neki is kapnia kell. A testvérek nem fogadják jól a hírt, de próbálnak kompromisszumot kötni…

2.
Juant rajta kapják, ahogy éppen csókolózik a hirtelen előkerült lánnyal. Pedro nem adja fel és vágyakozik testére barátnője után. Beatriz bevallja az igazságot a gyermekéről Josenak. Juant kellemetlen szituációban találja leendő felesége.

3.
Guadalupe meghall egy beszélgetést, melyben a családjáról van szó, így faggatni kezdi édesapját. Sofia és Miguel ismét találkoznak és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Consuelo hazudik édesanyjának, hogy ne kerüljön bajba, ezáltal pedig a testvérével is összeveszik. Paula szövetségest keres magának.

4.
Paula próbálja meggyőzni Pedrot, hogy legyen a szövetségese. Julieta gyanakodni kezd, hogy leendő férje vonzódik az állítólagos féltestvéréhez. Miguel majdnem lebukik Rosa előtt, de barátja falaz neki. Juan és Paula ismét közel kerülnek egymáshoz és a férfi megkéri menyasszonyát, hogy halasszák el az esküvőt.

5.
Beatriz elviszi az apasági tesztet Jose házához, ahol megmutatja neki, de az igazság ellenére is elutasítja a lányt. Paula egy irodát építtet magának, amit senki nem néz jó szemmel. Pedro vigasztalás közben megcsókolja Julietat, később pedig a lány kórházba kerül.

6.
Pedro elmondja testvérének, hogy szerelmes a menyasszonyába. Julieta szülei is megtudják, hogy régebben viszonya volt lányuknak Pedroval. Sofia és Miguel balesetet szenvednek egy kölcsönbe kapott autóval, ám egy olyan személy is meglátja őket, aki egyből gyanakodni kezd. Consuelo lebukik édesanyja előtt, hogy nem Lucas-al találkozik.

7.
A fivérek nem örülnek a hírnek, miszerint Paula fogja végezni a birtok költségvetését. Consuelo elmondja testvérének, hogy apjuknak szeretője van. Beatriz mindenképp el szeretné mondani az igazat Efrainnak, de Jose nem engedi neki. Julieta változatlanul vágyik Juan szerelmére.

8.
Miguel nem örül az ötletnek, hogy együtt fog dolgozni a felesége és szeretője. Efrain elköltözik Beatriztól. Eljön Simon keresztelőjének ideje, melyen nem mindegyik résztvevő hangulata felhőtlen. Gaspar el szeretné venni Lupét, ezért megpróbál beszélni a lány édesapjával. Julieta a terhesség jeleit veszi észre magán, amit el is mond Juannak.

9.
Beatriz és Jose majdnem lebuknak Efrain előtt. Az orvosi vizsgálat során kiderül, hogy Julieta kisbabát vár. Sofia meghall egy beszélgetést, ami Jose és Beatriz közt zajlik. Lucas szerelmet vall Paulának, Guadalupe pedig összeszólalkozik az apjával, aki ennek hatására elmond neki egy titkot.

10.
Rosario Lucasnál kezd dolgozni, amiről először a szüleinek nem mer beszélni. Consuelo szeretné bemutatni barátját, de édesanyja nagyon ellenzi kapcsolatukat. Sofia elárulja Modestonak, hogy kitől van valójában az unokája. Guadalupe beszélgetést kezdeményez édesapjával, eközben egyre több dolgot tud meg az anyjáról.

11.
Jose bevallja Modestonak hogy ő az unokája édesapja. Jose és Beatriz lebuknak Efrain előtt, miközben csókolóznak. Eleuteriohoz költözik Efrain és viszi magával a gyereket is. Consuelo áthívja ebédre a barátját, aminek anyukája egyáltalán nem örül és el is küldi.

12.
Jose elárulja Efrainnak hogy valójában nem ő az apukája. Nem akarja elhinni, megpróbál elszökni a gyerekkel, de a fivérek utána sietnek. Miguel elmondja feleségének, hogy lányuk látta őt egy másik nővel.

13.
Efrain nagyon maga alatt van és rengeteg alkoholt iszik. Beatriz össze szeretne költözni Joséval, de ő nagyon rosszul fogadja a hírt. Rosalio megpróbál közeledni Lucashoz, ám ő elutasítja, ugyanis másba szerelmes. A postás egy különleges levelet kézbesít Lupénak. Miguel és Sofia lebuknak.

14.
Lupe elköltözik otthonról apja súlyos hazugsága miatt. Pedro elmegy Julieta háza elé és ismét szerelmes vall neki. Eleuterionak nagyon hiányzik a lánya, úgyhogy megkéri Gaspart, hogy hozza haza és akkor együtt lehetnek. Pedro elrejt egy kamerát Juan szobájában, hátha bizonyítékot tud gyűjteni és sikerül szabotálnia az esküvőt.

15.
Lupe megkapja édesapjától az összes levelet, amit az évek során az anyja írt neki. Pedro az esküvő előtt megmutatja a videót Julietának, amin láthatóan az éjszakát együtt töltik, de a fiú és Paula nagy meglepetésére ennek ellenére is megjelenik az esküvőn a lány.

16.
Az esküvőn nem mindenki érzi jól magát. Julieta próbálja figyelmen kívül hagyni a videón látottakat. Paula a házasság ellenére sem adja fel és meg szeretné szerezni Juant. Pedro részegen indul haza az esküvőről, aminek következtében balesetet szenved.

17.
Pedro balesetének híre hallatán mindenki kétségbe esik és a nászútról is haza indul a pár. A fivérek megpróbálják kitenni a két ellenségüket a házból, de az ügyvédjük nem az ő pártjukon áll. Julieta mindenképp el akar költözni az édesanyjához, mert már nem bírja elviselni riválisát. Lucas véletlenül meglátja a videót, melyen Juan és Paula szeretkezik.

18.
Lupe szerelme segítségével felkeresi édesanyját és látszólag nagyon jól sikerül a találkozás. Pedrot haza engedik a kórházból. Miguel el szeretne válni feleségétől, de Sofia ezt nem tartja jó ötletnek és lebeszéli róla.

19.
Julieta elmondja Juannak, hogy látta a videót és tud a Paulával való viszonyukról. Ines és Rosa összetalálkoznak az utcán és látszólag nagyon ellenszenvesek egymással. Kiderül, hogy Lucas és Amador vérszerinti testvérek. Consuela meg akar szökni az iskolából, de lebukik. Juan Paulát és édesanyját elküldi a házból.

20.
Consoela a szobafogságát tölti otthon, miközben sok feladattal bízza meg Bertha. Paula és az anyja távoznak Juan utasítására. Lucas érdeklődni kezd a szülei után, de végül úgy dönt, nem akar találkozni azzal, aki eldobta őt magától. Juan fejét ismét elcsavarja Paula, ami miatt elfelejti feleségét elkísérni egy fontos vizsgálatra.

Megosztom másokkal: