A mostoha 2022 tartalma

A mostoha (2022) tartalma:

1.
Esteban Lombardo a Lom-Entertainment rendezvényszervező cég igazgatójaként egy fontos üzlet megkötése előtt áll, amikor Nicolás észrevesz valamit a pénzügyi jelentés összekészítése során. Egy váratlanul bekövetkező gyilkosság azonban letaglózza az ünnepségen résztvevőket. Az első számú gyanúsított Marcia és a bíróság harmincöt év börtönbüntetésre ítéli. Esteban nem tud hinni a feleségének, aki hiába vallja ártatlannak magát, egyedül marad és férje új életet kezd…

2.
Húsz évvel később Marcia benyújt egy kérelmet ügyvédje utasítására és jó magaviselet miatt szabadon engedik. Esteban nehezen birkózik meg a gyerekek felnevelésével, akik nem nézik jó szemmel, hogy apjuk új párt talált magának. Lucrecia és Inés eközben mindent előkészítenek Marcia megemlékezésére.

3.
Lucrecia arra gyanakszik, hogy Paula ki akarja használni anyagilag testvérét, Esteban-t. Marcia és Inaki nyomozásba kezdenek és visszamennek abba a hotelbe, ahol húsz éve valaki gyilkosságot követett el.

4.
Jose atya fájdalmas titkot fed fel, miszerint Marcia gyerekei abban a tudatban élnek, hogy édesanyjuk életét vesztette. Omar fájdalmas igazságot tud meg a múltjával kapcsolatban.

5.
Marcia-nak sikerül összehoznia a rendezvényt, hogy számon kérje azokat, akik ártottak neki és mindent elvettek tőle. Arra kényszeríti Esteban-t, hogy magyarázza meg a gyerekeinek mi az igazság.

6.
Marcia minden reménye szertefoszlik, miután Esteban arra, kéri, hogy felejtse el a gyerekeit. Lucia otthagyja az egyetemet, édesapja pedig ezt nem tűri tovább. Omar minden áron szeretné kideríteni, hogy ki lehet a titokzatos nő.

7.
Marcia továbbra is Santinót gyanúsítja a gyilkossággal. Candida titokban követi Franciscót és attól tart, hogy férje szerencsejáték függőségben szenved. Florencia egyre biztosabb abban, hogy Paula szeretője Álvaro.

8.
Omar és Marcia találkozása során újabb titok derül ki. Esteban úgy dönt, hogy feleségül veszi Paulát, családja azonban erősen ellene van. Lucia-nak, apja utasítására kötelező részt vennie magánórákon.

9.
Santinót a hirtelen rosszabbodó egészségügyi állapota miatt kórházba szállítják. Marcia azonban továbbra is úgy gondolja, hogy ő az első számú gyanúsított. Omar felbérel egy újságírót, hogy kiderítse ki követte el húsz éve a gyilkosságot.

10.
Florencia felfedi Esteban egyik régi szerelmi viszonyát, ami rosszul érinti Marciát. Lucia és Álvaro viszonya egyre szorosabbá válik. Esteban és Paula kénytelenek módosítani az esküvő dátumán, hogy mindent le tudjanak szervezni.

11.
Emilia balesetet szenved és kórházba szállítják, ahol Donato szörnyű hírt kap. Marcia abban reménykedik, hogy lebuktathatják Antonio Gil-t. Tortuga teljesen összeomlik, miután fia elköltözik otthonról.

12.
Marcia megtudja, hogy Antonio Gil a Lom-Entertainment-nél dolgozott és kapcsolatban lehetett Esteben-nal. Florencia arra gyanakszik, hogy Emilia ölte meg Nicolást. Esteban felelősségre vonja Marciát, amiért betört a céghez. Santino készen áll arra, hogy elkészüljön a végrendelete.

13.
Lucrecia, Esteban tudta nélkül szervezi meg az esküvőjét, ahol Marcia is felbukkan váratlan vendégként. A gyerekek megtudják, hogy amelyik nőről áradozott Omar, az nem más, mint Marcia. José atya kiáll Marcia mellett és arra kéri Esteban-t, hogy ne jelentse fel.

14.
Bruno nem adja fel a harcot és minden áron meg akarja szerezni Santino vagyonát. Marcia elszánt és az a célja, hogy nyisson egy ügyvédi irodát. Paula szeretné elnyerni Marcia bizalmát, hogy szemmel tarthassa.

15.
Miután Gaspar megtudja, hogy mi történt Marcia-val, együtt kezdenek el nyomozni Antonio Gil után. Pablo átlép egy határt, amit Lucia már nem tud tolerálni.

16.
Miután Marciát sarokba szorítják, kénytelen azt hazudni, hogy Esteban újra feleségül akarja venni. Donato továbbra is érzelmileg manipulálja Betinát. Lucrecia figyelmezteti Álvarót, hogy jobban teszi, ha mihamarabb leáll a hazugságaival.

17.
Esteban-t sarok szorítják, miután kiderül, hogy Gaspar cégének a képviselője nem mást, mint Marcia. Lucia egyre sűrűbben látogatja meg Pablót. Omar felbosszantja magát, amiért Marciát más férfival látja.

18.
Esteban és Marcia élete fordulóponthoz érkezik, miután bejelentik, hogy összeházasodnak. Donato és Bruno hiába próbálják lebeszélni, Esteban nincs felkészülve az igazság feltárására. Omar nem bírja elviselni a fájdalmat, ezért felmond a cégnél.

19.
Inaki próbálja elintézni, hogy Jordi ne tudja meg kit tartanak Nicolás gyilkosának. Lucia és Pablo kapcsolata nagy változáson megy keresztül és megpróbálják együtt. Álvarónak sikerül Marcia bizalmába férkőznie és felveszik a céghez.

20.
Marcia minden erejével azon dolgozik, hogy információkat csikarjon ki Santinóból. Esteban gyerekei megtudják, hogy Marcia börtönben volt.

21.
Esteban és Marcia készen állnak arra, hogy bejelentsék házasságukat. Tortuga nem tud mit kezdeni a vagyonával, de José atya tanácsára rendezi a korábban okozott károkat. Lucia nem bírja tovább az otthoni körülményeket és Álvaróhoz költözik.

22.
Lucreciának nagyon rosszul esik, hogy Marciát visszafogadta Esteban, ezért bosszút esküszik. Bruno nem tétovázik és ellátogat Tortugához, hogy a bizalmába férkőzzön. Hugónak nyoma veszik.

23.
Marcia könyörög Jose atyának, hogy mondja el Santino titkát. Lucia nagyon nehezen éli meg, hogy a testvérein kívül senkire se számíthat. Paula egyre közelebb kerül a teljes igazsághoz, ami Marcia és Esteban múltját illeti.

24.
Marcia kideríti, hogy Santino melyik intézményre bízta édesanyját. Hugo felkeresi Paulát, annak reményében, hogy megtudja, miért került Marcia börtönbe. Lucrecia figyelmezteti Ines-t, hogy vigyázzon kinek az oldalára áll.

25.
Ines alig várja, hogy találkozzon a titokzatos hódolójával. Marcia és Inaki új nyomra bukkannak Antonio Gil meggyilkolásának ügyében. Rafael hirtelen rosszul lesz és kórházba kell szállítani.

26.
Florencia beismeri, hogy ő küldte a névtelen leveleket Marciának, de Nicolás meggyilkolását tagadja. Celia meghívja Omar-t egy családi vacsorára. Inaki és Marcia megtudják, hogyan halt meg Antonio Gil.

27.
Marcia megtudja, hogy Lucia szerelmi bánatban szenved, ezért segíteni szeretne rajta. Florencia gonosz tervet eszel ki, mellyel Marcia kínos helyzetbe kerülhet.

28.
Bruno aggódik, miután megtudja, hogy ki kémkedik utána. Esteban kénytelen Jose atyához fordulni, amiért nem tud kiigazodni saját érzésein. Tortuga rendkívül boldog, miután hivatalosan is bejelentik, mint új cégtársat.

29.
Marcia megalázva érzi magát, miután kompromittáló fotók kerülnek Esteban kezébe. Tortuga nagyon csalódott, amiért fia lekezelően bánik vele. Hugo és Alba kapcsolata új irányt vesz.

30.
Miután Lucrecia megtudja, hogy ki Lucia valódi apja, mindent elkövet, hogy meghamisítsa az eredményt. Inaki megtalálja Antonio Gil mobiltelefonját, Acuna hadnagy pedig újra nyomozásba kezd. Lucia majd kicsattan a boldogságtól, hiszen Pablóval újra egy párt alkotnak.

31.
Marcia, Esteban-ról alkotott véleménye kezd megváltozni, amit Inaki nem néz jó szemmel. Celia megfogadja Marcia tanácsát és úgy tesz, mintha Omar már semmit nem jelentene számára. Emilia megosztja féltve őrzött titkát Ines-el.

32.
Tortuga nem akarja elhinni, hogy Florencia férjnél van. Bruno aggódik, hogy Donato bajba kerülhet az új kapcsolata miatt. Lucia abban reménykedik, hogy újra egyetemista lehet.

33.
Esteban úgy dönt, hogy végleg szakít Paulával. Marcia előtt lehetőség adódik, hogy megmagyarázza Luciának miért aggódik értük. Omarnak sikerül bejelentkeznie édesapja régi számítógépébe, ahol titkos leveleket talál.

34.
Lucreciának sikerül elhitetnie Esteban-nal, hogy Lucia és Omar féltestvérek. Celia úgy érzi eljött az idő, hogy saját lakást vegyen. Alba egyre sűrűbben kerül kellemetlenül szituációkba a múltja miatt.

35.
Miután kiderül, hogy Marciát elrabolták, Esteban mindent megtesz azért, hogy előkerüljön. Inaki és Acuna hadnagy a biztonsági kamera felvételei alapján próbálnak többet megtudni Marcia eltűnéséről. Omar megosztja régóta őrzött titkát Celia-val.

36.
Esteban-nak sikerül megtalálnia Marciát és a legközelebbi kórházba siet vele. Paula próbálja megnyugtatni Emiliát, aki attól tart, hogy Donato félrelépett. Pablót rosszul érinti, hogy Lucia nem volt teljesen őszinte vele.

37.
Ines azzal gyanúsítja Marciát, hogy ő volt az az ismeretlen nő, akinek Nicolás szerelmes leveleket írt. Luciát rendkívül megrázza a terhességi teszt eredménye, ezért Jose atyától vár némi vigaszt. Bruno és Donato ki akarják rúgni Esteban-t az elnökségből.

38.
Pablo továbbra sem hajlandó megbocsátani Luciának. Ines véletlenül megtudja, hogy Lucia terhes. Emilia kideríti, hogy Donato hova szokott eljárni titokban. Marcia arra kéri Albát, hogy zárja le a kapcsolatát Hugóval.

39.
Esteban azt követeli Álvarótól, hogy vállalja a felelősséget és vegye feleségül Luciát. Tortuga megkapja az örökséggel kapcsolatos eredeti dokumentumokat és átveheti Santino örökségét. Lucia teljesen kiborul, miután mindenki megtudja, hogy állapotos.

40.
Hugo és Rafael hiába próbálják meggyőzni Luciát, hogy a házasságkötés nem megoldás. Franciscót megviseli barátja, Tortuga rossz irányba történő változása. Jose atya véletlenül elkotyogja Pablónak, hogy Lucia terhes.

41.
Esteban-t elönti a szomorúság, miután Donato és Bruno elárulják. Tortuga ráeszmél, hogy Florencia mindvégig kihasználta. Álvaro újra fel akarja venni a kapcsolatot édesapjával, miután megtudja, hogy mekkora vagyonra tett szert.

42.
Acuna hadnagy új nyomra bukkan, mellyel közelebb kerülhetnek az emberrablók elfogásához. Rafael egy számára különleges helyre viszi el Ximenát, hogy kettesben tudjanak lenni. Totruga úgy dönt, hogy meglátogatja édesanyját az idősek otthonában.

43.
Lucrecia felfedi Bruno és Ines viszonyát, Florenciát azonban nem különösebben érdekli. Tortuga megtudja, hogy a fia is tisztában van az örökségével. Francisco alig várja, hogy elvigye a családját saját kiállítására. Hugo nem tud megbocsátani Albának, miután kiderül, hogy börtönben volt.

44.
Francisco megkönnyebbül, miután rengetegen látogatják meg a kiállítását, Candida hiánya azonban rosszul érinti a férfit. Esteban bepillantást nyer Marcia régóta tartó nyomozásába. Rafael felháborodik azon, hogy Lucrecia megfenyegeti Ximenát.

45.
Paula hatalmas bajba keveredik, miután lelövi Marciát. Lola felvilágosítja Betinát arról, hogy Donato nem az, akinek látszik. Marcia tanácsára Omar apja régi baráti társaságában keresi a volt szeretőjét.

46.
Jordi megtalálja a hiányzó aktát az archívumban, így Omar megtudja a nevét annak, aki megölte édesapját. Esteban nem hagyja annyiban a történteket és feljelenti Paulát gyilkossági kísérlet miatt. A Lombardo család szörnyű hírt kap a kórházban.

47.
Miután Omar megtudja, hogy Marciát tartóztatták le apja meggyilkolásáért, felkeresi az ügyvédjét, Inakit. Esteban nem tudja feldolgozni Rafael elvesztését és testvérei árulását. Florencia azt állítja, hogy Nicolás titkos szeretője Emilia volt, de Marcia nem hisz neki.

48.
Marcia mindent elkövet, hogy meggyőzze Omar-t ártatlanságáról. Betina nehezen tudja beismerni, hogy átverés áldozata lett. Esteban rájön, hogy Marciának végig igaza volt és a barátai mind átverték.

49.
Esteban hatalmas slamasztikába kerül, miután cégét azzal gyanúsítják, hogy egy modellügynökséggel együtt fiatalkorú lányokat használnak ki. Lucrecia még utoljára megpróbál keresztbe tenni Marciának. Ines felkeresi azt az orvost, aki meghamisította az apasági tesztet.

50.
Lucia és Hugo megtudják, hogy az igazi édesanyjuk még mindig életben, aki nem mást, mint Marcia. Acuna hadnagy titkos rendőrségi akciót szervez, hogy megtalálják Antonio Gil gyilkosát. Tortuga továbbra is teszteli fiát, hogy meddig képes elmenni a pénzért.

Megosztom másokkal: