A mostoha 2022 tartalma

A mostoha (2022) tartalma:

1.
Esteban Lombardo a Lom-Entertainment rendezvényszervező cég igazgatójaként egy fontos üzlet megkötése előtt áll, amikor Nicolás észrevesz valamit a pénzügyi jelentés összekészítése során. Egy váratlanul bekövetkező gyilkosság azonban letaglózza az ünnepségen résztvevőket. Az első számú gyanúsított Marcia és a bíróság harmincöt év börtönbüntetésre ítéli. Esteban nem tud hinni a feleségének, aki hiába vallja ártatlannak magát, egyedül marad és férje új életet kezd…

2.
Húsz évvel később Marcia benyújt egy kérelmet ügyvédje utasítására és jó magaviselet miatt szabadon engedik. Esteban nehezen birkózik meg a gyerekek felnevelésével, akik nem nézik jó szemmel, hogy apjuk új párt talált magának. Lucrecia és Inés eközben mindent előkészítenek Marcia megemlékezésére.

3.
Lucrecia arra gyanakszik, hogy Paula ki akarja használni anyagilag testvérét, Esteban-t. Marcia és Inaki nyomozásba kezdenek és visszamennek abba a hotelbe, ahol húsz éve valaki gyilkosságot követett el.

4.
Jose atya fájdalmas titkot fed fel, miszerint Marcia gyerekei abban a tudatban élnek, hogy édesanyjuk életét vesztette. Omar fájdalmas igazságot tud meg a múltjával kapcsolatban.

5.
Marcia-nak sikerül összehoznia a rendezvényt, hogy számon kérje azokat, akik ártottak neki és mindent elvettek tőle. Arra kényszeríti Esteban-t, hogy magyarázza meg a gyerekeinek mi az igazság.

6.
Marcia minden reménye szertefoszlik, miután Esteban arra, kéri, hogy felejtse el a gyerekeit. Lucia otthagyja az egyetemet, édesapja pedig ezt nem tűri tovább. Omar minden áron szeretné kideríteni, hogy ki lehet a titokzatos nő.

7.
Marcia továbbra is Santinót gyanúsítja a gyilkossággal. Candida titokban követi Franciscót és attól tart, hogy férje szerencsejáték függőségben szenved. Florencia egyre biztosabb abban, hogy Paula szeretője Álvaro.

8.
Omar és Marcia találkozása során újabb titok derül ki. Esteban úgy dönt, hogy feleségül veszi Paulát, családja azonban erősen ellene van. Lucia-nak, apja utasítására kötelező részt vennie magánórákon.

9.
Santinót a hirtelen rosszabbodó egészségügyi állapota miatt kórházba szállítják. Marcia azonban továbbra is úgy gondolja, hogy ő az első számú gyanúsított. Omar felbérel egy újságírót, hogy kiderítse ki követte el húsz éve a gyilkosságot.

10.
Florencia felfedi Esteban egyik régi szerelmi viszonyát, ami rosszul érinti Marciát. Lucia és Álvaro viszonya egyre szorosabbá válik. Esteban és Paula kénytelenek módosítani az esküvő dátumán, hogy mindent le tudjanak szervezni.

11.
Emilia balesetet szenved és kórházba szállítják, ahol Donato szörnyű hírt kap. Marcia abban reménykedik, hogy lebuktathatják Antonio Gil-t. Tortuga teljesen összeomlik, miután fia elköltözik otthonról.

12.
Marcia megtudja, hogy Antonio Gil a Lom-Entertainment-nél dolgozott és kapcsolatban lehetett Esteben-nal. Florencia arra gyanakszik, hogy Emilia ölte meg Nicolást. Esteban felelősségre vonja Marciát, amiért betört a céghez. Santino készen áll arra, hogy elkészüljön a végrendelete.

13.
Lucrecia, Esteban tudta nélkül szervezi meg az esküvőjét, ahol Marcia is felbukkan váratlan vendégként. A gyerekek megtudják, hogy amelyik nőről áradozott Omar, az nem más, mint Marcia. José atya kiáll Marcia mellett és arra kéri Esteban-t, hogy ne jelentse fel.

14.
Bruno nem adja fel a harcot és minden áron meg akarja szerezni Santino vagyonát. Marcia elszánt és az a célja, hogy nyisson egy ügyvédi irodát. Paula szeretné elnyerni Marcia bizalmát, hogy szemmel tarthassa.

15.
Miután Gaspar megtudja, hogy mi történt Marcia-val, együtt kezdenek el nyomozni Antonio Gil után. Pablo átlép egy határt, amit Lucia már nem tud tolerálni.

16.
Miután Marciát sarokba szorítják, kénytelen azt hazudni, hogy Esteban újra feleségül akarja venni. Donato továbbra is érzelmileg manipulálja Betinát. Lucrecia figyelmezteti Álvarót, hogy jobban teszi, ha mihamarabb leáll a hazugságaival.

17.
Esteban-t sarok szorítják, miután kiderül, hogy Gaspar cégének a képviselője nem mást, mint Marcia. Lucia egyre sűrűbben látogatja meg Pablót. Omar felbosszantja magát, amiért Marciát más férfival látja.

18.
Esteban és Marcia élete fordulóponthoz érkezik, miután bejelentik, hogy összeházasodnak. Donato és Bruno hiába próbálják lebeszélni, Esteban nincs felkészülve az igazság feltárására. Omar nem bírja elviselni a fájdalmat, ezért felmond a cégnél.

19.
Inaki próbálja elintézni, hogy Jordi ne tudja meg kit tartanak Nicolás gyilkosának. Lucia és Pablo kapcsolata nagy változáson megy keresztül és megpróbálják együtt. Álvarónak sikerül Marcia bizalmába férkőznie és felveszik a céghez.

20.
Marcia minden erejével azon dolgozik, hogy információkat csikarjon ki Santinóból. Esteban gyerekei megtudják, hogy Marcia börtönben volt.

21.
Esteban és Marcia készen állnak arra, hogy bejelentsék házasságukat. Tortuga nem tud mit kezdeni a vagyonával, de José atya tanácsára rendezi a korábban okozott károkat. Lucia nem bírja tovább az otthoni körülményeket és Álvaróhoz költözik.

22.
Lucreciának nagyon rosszul esik, hogy Marciát visszafogadta Esteban, ezért bosszút esküszik. Bruno nem tétovázik és ellátogat Tortugához, hogy a bizalmába férkőzzön. Hugónak nyoma veszik.

23.
Marcia könyörög Jose atyának, hogy mondja el Santino titkát. Lucia nagyon nehezen éli meg, hogy a testvérein kívül senkire se számíthat. Paula egyre közelebb kerül a teljes igazsághoz, ami Marcia és Esteban múltját illeti.

24.
Marcia kideríti, hogy Santino melyik intézményre bízta édesanyját. Hugo felkeresi Paulát, annak reményében, hogy megtudja, miért került Marcia börtönbe. Lucrecia figyelmezteti Ines-t, hogy vigyázzon kinek az oldalára áll.

25.
Ines alig várja, hogy találkozzon a titokzatos hódolójával. Marcia és Inaki új nyomra bukkannak Antonio Gil meggyilkolásának ügyében. Rafael hirtelen rosszul lesz és kórházba kell szállítani.

26.
Florencia beismeri, hogy ő küldte a névtelen leveleket Marciának, de Nicolás meggyilkolását tagadja. Celia meghívja Omar-t egy családi vacsorára. Inaki és Marcia megtudják, hogyan halt meg Antonio Gil.

27.
Marcia megtudja, hogy Lucia szerelmi bánatban szenved, ezért segíteni szeretne rajta. Florencia gonosz tervet eszel ki, mellyel Marcia kínos helyzetbe kerülhet.

28.
Bruno aggódik, miután megtudja, hogy ki kémkedik utána. Esteban kénytelen Jose atyához fordulni, amiért nem tud kiigazodni saját érzésein. Tortuga rendkívül boldog, miután hivatalosan is bejelentik, mint új cégtársat.

29.
Marcia megalázva érzi magát, miután kompromittáló fotók kerülnek Esteban kezébe. Tortuga nagyon csalódott, amiért fia lekezelően bánik vele. Hugo és Alba kapcsolata új irányt vesz.

30.
Miután Lucrecia megtudja, hogy ki Lucia valódi apja, mindent elkövet, hogy meghamisítsa az eredményt. Inaki megtalálja Antonio Gil mobiltelefonját, Acuna hadnagy pedig újra nyomozásba kezd. Lucia majd kicsattan a boldogságtól, hiszen Pablóval újra egy párt alkotnak.

Megosztom másokkal: