A sors keze tartalma

TE ACUERDAS DE MÍ – A sors keze c. telenovella tartalma:

1.
Pedro egy üzleti útra készül apja kérésére San Ginesbe, aminek testvére, Gaston nem kifejezetten örül. A repülőtéren összetalálkozik egy idegen nővel, aki ugyanabba a városba igyekszik, hogy meglátogassa lányát, Verát. Olmo és Alberto eközben azon dolgoznak, hogy új üzleti partnert találjanak a vállalathoz.

2.
Marina nagyon boldog és izgatottan várja, hogy megossza az örömhírt Pedroval, azt azonban még nem tudja, hogy a férfi szerelembe esett. Olmo makacsul ragaszkodik a saját elképzeléséhez, ami szálloda megépítésével kapcsolatos. Ivana célja továbbra is az, hogy Gaston kapja meg az alelnöki pozíciót.

3.
Pedro és Gaston visszatér Mexikóvárosba az aláírt szerződéssel, Laiza ezért különleges étellel várja őket. Fuat arra gyanakszik, hogy Olmo és Granados vállalkozásainak a pénzmosás a fő profilja. Julio nem tudja mitévő legyen, miután egy állásajánlatot kap. Antonia élete váratlan fordulatot vesz.

4.
Miután Marina kórházba kerül, Pedro úgy érzi neki kell elmondani a fájó igazságot, azt azonban még nem tudja, hogy Vera, édesanyjával együtt Mexikóvárosba tart. Olmo mélyponton van lánya állapota miatt, amit Ivana kihasznál. Fausto sötét múltjáról új dolgok derülnek ki. Julio abban reménykedik, hogy testvére felépül.

5.
Vera aggódva keresi fel édesanyját, miután kiderül, hogy terhes. Marina mentális állapota egyre kiszámíthatatlanabbá kezd válni, ezért Pedro nem hagyja magára. Olmo és Alberto egy fontos családi megbeszélést rendel el. Gaston és Ivana nézeteltérés miatt, egyre nagyobb a feszültség kettejük között.

6.
Pedro és Julio azon próbálnak dolgozni, hogy a huatolcói tervvel elkészüljenek a megadott határidőre. Vera élete új irányt vesz, miután felhagy a festéssel. Ivana és Alberto meglepő hírt kap Fabiana iskolai teljesítményével kapcsolatban. Teo nyomozásba kezd és úgy érzi, hogy Olmo piszkos ügybe keveredett. Antonia régi titkára fény derül, amit lánya nehezen tud megérteni.

7.
Pedro nem jut szóhoz, miután kiderül, hogy Vera bútortervezőként dolgozhat velük a következő szálloda projekten. Olmo és családja semmit nem tud korábbi viszonyukról, ezért kedvesen fogadják a lányt. Antonia igyekszik megnyugtatni lányát és hasznos tanácsokkal látja el.

8.
Pedro próbálja menteni a menthetőt és tisztázni akarja magát, a múltban elkövetett hibái miatt. Olmo hivatalosan is bejelenti az új munkatársat a cégnél, Verát. Ivana számára nem tetszik az új terv, költségvetési okokból. Julio úgy érzi eljött az ideje annak, hogy megtudja az igazságot Verától.

9.
Nico nagyon örül az új ajándékának, amit Olmotól kapott. Vera nem fogadja el az ajánlatot, így nem költözik be a családjával a szállodába. Fabiana és Eduardo titokban próbálnak találkozni egymással. Olmo családja számára egyértelművé válik, hogy a férfi szerelmes Verába. Pedrot felemészti a gondolat, hogy Nico a saját fia.

10.
Vera besokall miután Gaston hazugságokat mesél apjáról. Pedro érzelmileg egyre nehezebben bírja volt szerelmének jelenlétét, ami hatással van Marinaval való kapcsolatára. Ivana nagyon feszültté válik, miután a borbemutató nem a tervek szerint halad. Gaston bemutatja új barátnőjét, Melidát édesapjának.

11.
Vera magyarázatot követel Faustotól, amiért magára hagyta édesanyjával együtt. Antonia magyarázatot próbál találni arra, amiért ennyi ideig elhallgatta az igazságot lánya elől. Pedro elintézi, hogy Marina képes legyen bemutatni a saját borát. Eduardo és Fabiana továbbra is titkolják szerelmi viszonyukat a szüleik elől.

12.
Olmo és Pedro a szállodában bekövetkezett tragédia helyszínére siet, miközben Vera összetörten várja a segítséget. Miután Julio is értesül, azonnal volt szerelméhez indul, hogy mellette tudjon lenni. Faut felkeresi az egyik régi barátját és arra gyanakszik, hogy valami készülődik a Caceres családnál. Ivana aggódik amiatt, hogy a család neve felmerülhet egy gyilkossági ügyben.

13.
Fausto arra kéri Verát, hogy próbáljon meg Olmo bizalmába férkőzni, megismerve ezzel a gyengeségeit. Fabiana Laiza tanácsát kéri, miután Eduardo nem válaszol a lány hívásaira. Olmo és családja úgy dönt, hogy gondoskodni fognak Veráról és Nicoról. Teo és Pedro úgy érzi, hogy valami nincs rendben Vera beköltözését illetően.

14.
Jacinto és Emilia rendkívül mérgesek Eduardora, amiért szó nélkül eltűnt. Laiza nagy bejelentésre készül, ezért összehívja a családot. Pedro és Marina izgatottan várják az interjút a gyámhivatallal. Faut Vera számára kellemetlen információk birtokába jut, amit Ivana is megtud.

15.
Miután Olmo megtudja, hogy Verának korábban viszonya volt Julioval, ki akarja rúgni a cégtől. Ivana és Marina nehezen tud megbarátkozni azzal a helyzettel, hogy Alma helyét Vera foglalja el az asztalnál. Delia tanácsokkal próbálja ellátni Olmot, hogy közelebb tudjon kerülni Verához. Gaston és Melida célja, hogy Ivana kikerüljön az elnöki székből.

16.
Pedro számára lehetőség adódik, hogy tisztázza a múltban elkövetett hibáit és hazugságait Verával szemben. Alberto egy kész tervvel áll elő annak érdekében, hogy Juliot elküldjék a cégtől. Gaston célja az, hogy tanácstag legyen, ezért megzsarolja Ivanat. Marina próbálja bebizonyítani magának, hogy Pedro nélkül is tud boldog lenni.

17.
Fausto eléri, hogy lánya, Vera teljesen megbízzon benne, aki készen áll a következő lépésre, ami Olmo gyenge pontját érinti. Miután Pedro megtudja, hogy Marina nincs jó állapotban, Gastonnal együtt elmennek érte. Juliot egy veszélyes és kockázatos feladattal bízza meg Fausto.

18.
Vera kétségbe esik, miután a titokzatos férfi találkozni szeretne vele. Eduardo névjegykártyák osztogatásával segít édesanyjának, az új kozmetikai szalon megnyitása miatt. Pedro és Teo próbálják kideríteni, hogy miért lopta el Jacinto a pénzügyi jelentéseket. Olmo és Alberto azzal gyanúsítja Boscot, hogy ő leplezte le Granadost.

19.
Julio rémülten veszi tudomásul, hogy Vera édesapja nem más, mint Fausto. Pedro számára aggasztóvá kezd válni, ahogy Marina beleéli magát a gyerek projektbe. Vera pánikba esik, miután Niconak nyoma veszik.

20.
Fuat beavatja Verát arról, hogy kinek a megbízásából nyomoz utána. Granados dokumentumokat küldd Olmo számára, amik bizonyítják kapcsolatukat. Gonzalo megreked a nyomozásban, miután a Caceres család minden bizonyítékot eltűntet. Marina képtelen elfogadni azt, hogy orvosi segítségre van szüksége.

21.
Olmo lépése, Verával szemben váratlanul éri a Caceres családot. Marina nehezen viseli, hogy gyógyszert kell szedni, de Pedro biztatja az örökbefogadás reményében. Melida féltékenysége egyre csak nő, amiért Gaston és Laiza sok időt töltenek együtt.

22.
Miután Ivana rajtakapja Verát, hogy Olmo dolgozószobájában kutakodik, figyelmezteti Albertot. Jacinto nem tudja elérni, hogy Eduardo megkedvelje nagyapját. Pedro nem hajlandó elhinni, hogy Vera át akarja verni a Caceres családot.

23.
Vera és Olmo között egyre csak a nő feszültség majd választásra kényszeríti a férfit. Octavio önvédelmi képzést tart a helyi iskolában, Fabiana miatt. Ivana és Merida összefognak egymással Laiza ellen. Lola túlságosan beleéli magát Julioval való kapcsolatába.

24.
Vera meghozza a döntést és elfogadja Olmo házassági ajánlatát. Ivana és Alberto kénytelenek új fejezetet nyitni az életükben. Fausto számára minden a terv szerint alakul, hiszen lánya így a Caceres csoport részvényese lesz. Marina újra erőre kap és egy új lehetőség adódik számára.

25.
Miután Veranak sikerül rávennie Olmot, hogy menjenek el a régóta üresen álló nyaralóba, nem várt nyomokat talál. Teo és Gonzalo kapcsolata egyre zűrösebbé válik. Pedro és Marina egy komoly döntést hoznak a házasságukkal kapcsolatban.

26.
Pedro elmeséli Teonak, hogy évekkel korábban, kötelessége volt feleségül venni Marinát. Olmo egyre nehezebben tudja kezében tartani a dolgokat. Fuat és Octavio felveszi a kapcsolatot azzal az újságírónővel, aki miatt elindult a nyomozás Granados után.

27.
Marina alig várja, hogy megszülessen a gyermeke, de még alá kell írnia egy papírt, amivel hivatalossá válik az átadás. Pedro úgy érzi Vera valamire készül szokatlan viselkedése miatt. Olmo képtelen megnyugodni, miután Granadosnak teljesen nyoma veszik. Gaston elintézi, hogy interjú készüljön a Caceres családról, amivel megváltoztatná az édesapjáról kialakult képet.

28.
Vera tisztázza magát Teoval szemben és arra kéri, hogy senkinek se elárulja a tervét. Delia kinyilvánítja nemtetszését Vera beköltözésével és annak következményeivel kapcsolatban. Octavio meg van győződve arról, hogy Fabiana a saját lánya, ezért szeretné elmondani neki az igazságot. Ivana félti a vállalat stabilitását, ezért egy kéréssel fordul Olmohoz.

29.
Fausto elmeséli Julionak, hogy fiatalkorában Olmoval együtt alapították meg a céget. Vera megtudja a széf kódját, így egyre közelebb kerül ahhoz, hogy bizonyítékokat találjon Alberto és Olmo ellen. Marina és Tatiana a kórházba sietnek és abban reménykednek, hogy a babának nem esett baja. Gaston nem tartja jó ötletnek a házassági szerződést.

30.
Pedro és Vera újra egymásra találnak, amit még titokban kell tartaniuk. Emilia, Jacinto segítségét kéri, miután tudatmódosító szert talál fia hátizsákjában. Olmo óvatos és Deliat bízza meg azzal, hogy kiderítse, Tatiana igazi szándékát. Alberto kétségbeesik, miután eltűnik a széfből a pendrive és ezért Teot vonja felelősségre.

31.
Vera rémülten értesíti Octaviot, miután Fuatot lelövik. Pedro értetlenül áll Vera és Olmo kapcsolata előtt és nem tudja kiszedni az igazságot Teoból. Fabiana sírva közli Olmoval, hogy összeveszett az édesanyjával és egyre rosszabb a viszonyuk. Emilia úgy érzi nincs más választása, ezért segítséget kér Faustotól.

32.
Miután megtudja Pedro, hogy Marinának rohama volt, a kórházba siet. Ivananak sikerül újra Olmo bizalmába férkőznie, ám a férfit gyötri a gondolat, hogy fiának viszonya van Verával. Emilia egyre kevésbé tud megbízni a férjében, miután megtalálja az eldugott pisztolyát.

33.
Pedro azt javasolja Marinának, hogy felejtse el Tatianát és a gyerekét, hogy megtudjon gyógyulni. Gonzalo elkezdi a nyomozást, annak érdekében, hogy kiderítse ki is valójában Olmo Caceres. Fausto sürgeti Juliot, hogy minél hamarabb vásárolja meg a részvényeket.

34.
Vera az esküvőjére készül és azt kéri Pedrotól, hogy tartson ki. Fausto magára vállalja, hogy a saját módján embert faragjon unokájából. Marina abban reménykedik, hogy házasságát helye tudja hozni.

35.
Miután Olmot elrabolják az esküvői szertartás megkezdése előtt, az egész Caceres család összeomlik, ráadásul Marina kórházba kerül. Fausto terve ezzel felborul és Vera először őt okolja. Eközben Octavio és Rocha nyomozó megkezdik a házkutatást, hogy Olmo üzlettársairól, barátairól és ellenségeiről többet tudjanak meg.

36.
Pedro egyre gyakrabban felidézi azt az éjszakát, amikor édesapját kereste a sötétben. Octavio próbálja megnyugtatni Verát és segít neki, ahol tud. Faustonak sikerül meggyőznie Albertot, hogy működjenek együtt.

37.
Pedro arra kéri Gastont, hogy ezekben a nehéz időkben tartsanak össze, valamint egy összeget szeretnének felajánlani az emberrablónak. Ivana azzal gyanúsítja meg Verat, hogy Olmo eltűnésében ő is részt vett. Marina mentális állapota újra aggasztóvá válik, Octavio pedig új nyomra bukkan a nyomozás során.

38.
Miután a rendőrség megtalálja a helyszínt, ahol fogva tartották Olmot, egy lépéssel közelebb kerülnek az emberrablók elfogásához. A Cáceres család azonban kezdi elveszteni minden reményét. Ivana titokban ellopja Vera telefonját, amit átad a nyomozóknak. Fausto készen áll a csere lebonyolítására.

39.
Vera ellen olyan bizonyítékot találnak, ami miatt letartóztatja a rendőrség. Octavio azonban szkeptikus a vádakkal kapcsolatban. Lola, Pedro segítségét, kéri, hogy vigyázzon Nicora. Faustonak sikerül elkapnia Olmot.

40.
Pedro meglátogatja Verát a börtönben és megígéri, hogy vigyázni fog a kisfiára. Fausto továbbra is fogásban tartja Olmot. Marina orvosa tanácsára folytatja a csoportos terápiát. Ivana azzal fenyegeti meg Verát, hogy Nicot el fogja venni tőle bármi áron.

41.
Vera elmondja az igazságot Pedronak, miszerint ő az édesapja Niconak, így el tudja indítani az örökbefogadási folyamatot. Candida az egyetlen, aki összebarátkozik Verával a börtönben. Miután Gaston megtudja, hogy Deliat elbocsátotta Ivana, megkeresi.

42.
Octavio és a nyomozótársai arra a helyszínre igyekeznek, ahol a névtelen üzenet feladója szerint Olmot megtalálják. Fausto azzal gyanúsítja meg Juliot, hogy ő szólt a rendőrségnek. Vera reménytelennek tartja, hogy valaha is kiszabadul a börtönből.

Megosztom másokkal: