A sors keze tartalma

TE ACUERDAS DE MÍ – A sors keze c. telenovella tartalma:

1.
Pedro egy üzleti útra készül apja kérésére San Ginesbe, aminek testvére, Gaston nem kifejezetten örül. A repülőtéren összetalálkozik egy idegen nővel, aki ugyanabba a városba igyekszik, hogy meglátogassa lányát, Verát. Olmo és Alberto eközben azon dolgoznak, hogy új üzleti partnert találjanak a vállalathoz.

2.
Marina nagyon boldog és izgatottan várja, hogy megossza az örömhírt Pedroval, azt azonban még nem tudja, hogy a férfi szerelembe esett. Olmo makacsul ragaszkodik a saját elképzeléséhez, ami szálloda megépítésével kapcsolatos. Ivana célja továbbra is az, hogy Gaston kapja meg az alelnöki pozíciót.

3.
Pedro és Gaston visszatér Mexikóvárosba az aláírt szerződéssel, Laiza ezért különleges étellel várja őket. Fuat arra gyanakszik, hogy Olmo és Granados vállalkozásainak a pénzmosás a fő profilja. Julio nem tudja mitévő legyen, miután egy állásajánlatot kap. Antonia élete váratlan fordulatot vesz.

4.
Miután Marina kórházba kerül, Pedro úgy érzi neki kell elmondani a fájó igazságot, azt azonban még nem tudja, hogy Vera, édesanyjával együtt Mexikóvárosba tart. Olmo mélyponton van lánya állapota miatt, amit Ivana kihasznál. Fausto sötét múltjáról új dolgok derülnek ki. Julio abban reménykedik, hogy testvére felépül.

5.
Vera aggódva keresi fel édesanyját, miután kiderül, hogy terhes. Marina mentális állapota egyre kiszámíthatatlanabbá kezd válni, ezért Pedro nem hagyja magára. Olmo és Alberto egy fontos családi megbeszélést rendel el. Gaston és Ivana nézeteltérés miatt, egyre nagyobb a feszültség kettejük között.

6.
Pedro és Julio azon próbálnak dolgozni, hogy a huatolcói tervvel elkészüljenek a megadott határidőre. Vera élete új irányt vesz, miután felhagy a festéssel. Ivana és Alberto meglepő hírt kap Fabiana iskolai teljesítményével kapcsolatban. Teo nyomozásba kezd és úgy érzi, hogy Olmo piszkos ügybe keveredett. Antonia régi titkára fény derül, amit lánya nehezen tud megérteni.

7.
Pedro nem jut szóhoz, miután kiderül, hogy Vera bútortervezőként dolgozhat velük a következő szálloda projekten. Olmo és családja semmit nem tud korábbi viszonyukról, ezért kedvesen fogadják a lányt. Antonia igyekszik megnyugtatni lányát és hasznos tanácsokkal látja el.

8.
Pedro próbálja menteni a menthetőt és tisztázni akarja magát, a múltban elkövetett hibái miatt. Olmo hivatalosan is bejelenti az új munkatársat a cégnél, Verát. Ivana számára nem tetszik az új terv, költségvetési okokból. Julio úgy érzi eljött az ideje annak, hogy megtudja az igazságot Verától.

9.
Nico nagyon örül az új ajándékának, amit Olmotól kapott. Vera nem fogadja el az ajánlatot, így nem költözik be a családjával a szállodába. Fabiana és Eduardo titokban próbálnak találkozni egymással. Olmo családja számára egyértelművé válik, hogy a férfi szerelmes Verába. Pedrot felemészti a gondolat, hogy Nico a saját fia.

10.
Vera besokall miután Gaston hazugságokat mesél apjáról. Pedro érzelmileg egyre nehezebben bírja volt szerelmének jelenlétét, ami hatással van Marinaval való kapcsolatára. Ivana nagyon feszültté válik, miután a borbemutató nem a tervek szerint halad. Gaston bemutatja új barátnőjét, Melidát édesapjának.

11.
Vera magyarázatot követel Faustotól, amiért magára hagyta édesanyjával együtt. Antonia magyarázatot próbál találni arra, amiért ennyi ideig elhallgatta az igazságot lánya elől. Pedro elintézi, hogy Marina képes legyen bemutatni a saját borát. Eduardo és Fabiana továbbra is titkolják szerelmi viszonyukat a szüleik elől.

12.
Olmo és Pedro a szállodában bekövetkezett tragédia helyszínére siet, miközben Vera összetörten várja a segítséget. Miután Julio is értesül, azonnal volt szerelméhez indul, hogy mellette tudjon lenni. Faut felkeresi az egyik régi barátját és arra gyanakszik, hogy valami készülődik a Caceres családnál. Ivana aggódik amiatt, hogy a család neve felmerülhet egy gyilkossági ügyben.

13.
Fausto arra kéri Verát, hogy próbáljon meg Olmo bizalmába férkőzni, megismerve ezzel a gyengeségeit. Fabiana Laiza tanácsát kéri, miután Eduardo nem válaszol a lány hívásaira. Olmo és családja úgy dönt, hogy gondoskodni fognak Veráról és Nicoról. Teo és Pedro úgy érzi, hogy valami nincs rendben Vera beköltözését illetően.

14.
Jacinto és Emilia rendkívül mérgesek Eduardora, amiért szó nélkül eltűnt. Laiza nagy bejelentésre készül, ezért összehívja a családot. Pedro és Marina izgatottan várják az interjút a gyámhivatallal. Faut Vera számára kellemetlen információk birtokába jut, amit Ivana is megtud.

15.
Miután Olmo megtudja, hogy Verának korábban viszonya volt Julioval, ki akarja rúgni a cégtől. Ivana és Marina nehezen tud megbarátkozni azzal a helyzettel, hogy Alma helyét Vera foglalja el az asztalnál. Delia tanácsokkal próbálja ellátni Olmot, hogy közelebb tudjon kerülni Verához. Gaston és Melida célja, hogy Ivana kikerüljön az elnöki székből.

16.
Pedro számára lehetőség adódik, hogy tisztázza a múltban elkövetett hibáit és hazugságait Verával szemben. Alberto egy kész tervvel áll elő annak érdekében, hogy Juliot elküldjék a cégtől. Gaston célja az, hogy tanácstag legyen, ezért megzsarolja Ivanat. Marina próbálja bebizonyítani magának, hogy Pedro nélkül is tud boldog lenni.

17.
Fausto eléri, hogy lánya, Vera teljesen megbízzon benne, aki készen áll a következő lépésre, ami Olmo gyenge pontját érinti. Miután Pedro megtudja, hogy Marina nincs jó állapotban, Gastonnal együtt elmennek érte. Juliot egy veszélyes és kockázatos feladattal bízza meg Fausto.

18.
Vera kétségbe esik, miután a titokzatos férfi találkozni szeretne vele. Eduardo névjegykártyák osztogatásával segít édesanyjának, az új kozmetikai szalon megnyitása miatt. Pedro és Teo próbálják kideríteni, hogy miért lopta el Jacinto a pénzügyi jelentéseket. Olmo és Alberto azzal gyanúsítja Boscot, hogy ő leplezte le Granadost.

19.
Julio rémülten veszi tudomásul, hogy Vera édesapja nem más, mint Fausto. Pedro számára aggasztóvá kezd válni, ahogy Marina beleéli magát a gyerek projektbe. Vera pánikba esik, miután Niconak nyoma veszik.

20.
Fuat beavatja Verát arról, hogy kinek a megbízásából nyomoz utána. Granados dokumentumokat küldd Olmo számára, amik bizonyítják kapcsolatukat. Gonzalo megreked a nyomozásban, miután a Caceres család minden bizonyítékot eltűntet. Marina képtelen elfogadni azt, hogy orvosi segítségre van szüksége.

21.
Olmo lépése, Verával szemben váratlanul éri a Caceres családot. Marina nehezen viseli, hogy gyógyszert kell szedni, de Pedro biztatja az örökbefogadás reményében. Melida féltékenysége egyre csak nő, amiért Gaston és Laiza sok időt töltenek együtt.

22.
Miután Ivana rajtakapja Verát, hogy Olmo dolgozószobájában kutakodik, figyelmezteti Albertot. Jacinto nem tudja elérni, hogy Eduardo megkedvelje nagyapját. Pedro nem hajlandó elhinni, hogy Vera át akarja verni a Caceres családot.

23.
Vera és Olmo között egyre csak a nő feszültség majd választásra kényszeríti a férfit. Octavio önvédelmi képzést tart a helyi iskolában, Fabiana miatt. Ivana és Merida összefognak egymással Laiza ellen. Lola túlságosan beleéli magát Julioval való kapcsolatába.

24.
Vera meghozza a döntést és elfogadja Olmo házassági ajánlatát. Ivana és Alberto kénytelenek új fejezetet nyitni az életükben. Fausto számára minden a terv szerint alakul, hiszen lánya így a Caceres csoport részvényese lesz. Marina újra erőre kap és egy új lehetőség adódik számára.

25.
Miután Veranak sikerül rávennie Olmot, hogy menjenek el a régóta üresen álló nyaralóba, nem várt nyomokat talál. Teo és Gonzalo kapcsolata egyre zűrösebbé válik. Pedro és Marina egy komoly döntést hoznak a házasságukkal kapcsolatban.

26.
Pedro elmeséli Teonak, hogy évekkel korábban, kötelessége volt feleségül venni Marinát. Olmo egyre nehezebben tudja kezében tartani a dolgokat. Fuat és Octavio felveszi a kapcsolatot azzal az újságírónővel, aki miatt elindult a nyomozás Granados után.

27.
Marina alig várja, hogy megszülessen a gyermeke, de még alá kell írnia egy papírt, amivel hivatalossá válik az átadás. Pedro úgy érzi Vera valamire készül szokatlan viselkedése miatt. Olmo képtelen megnyugodni, miután Granadosnak teljesen nyoma veszik. Gaston elintézi, hogy interjú készüljön a Caceres családról, amivel megváltoztatná az édesapjáról kialakult képet.

28.
Vera tisztázza magát Teoval szemben és arra kéri, hogy senkinek se elárulja a tervét. Delia kinyilvánítja nemtetszését Vera beköltözésével és annak következményeivel kapcsolatban. Octavio meg van győződve arról, hogy Fabiana a saját lánya, ezért szeretné elmondani neki az igazságot. Ivana félti a vállalat stabilitását, ezért egy kéréssel fordul Olmohoz.

29.
Fausto elmeséli Julionak, hogy fiatalkorában Olmoval együtt alapították meg a céget. Vera megtudja a széf kódját, így egyre közelebb kerül ahhoz, hogy bizonyítékokat találjon Alberto és Olmo ellen. Marina és Tatiana a kórházba sietnek és abban reménykednek, hogy a babának nem esett baja. Gaston nem tartja jó ötletnek a házassági szerződést.

30.
Pedro és Vera újra egymásra találnak, amit még titokban kell tartaniuk. Emilia, Jacinto segítségét kéri, miután tudatmódosító szert talál fia hátizsákjában. Olmo óvatos és Deliat bízza meg azzal, hogy kiderítse, Tatiana igazi szándékát. Alberto kétségbeesik, miután eltűnik a széfből a pendrive és ezért Teot vonja felelősségre.

31.
Vera rémülten értesíti Octaviot, miután Fuatot lelövik. Pedro értetlenül áll Vera és Olmo kapcsolata előtt és nem tudja kiszedni az igazságot Teoból. Fabiana sírva közli Olmoval, hogy összeveszett az édesanyjával és egyre rosszabb a viszonyuk. Emilia úgy érzi nincs más választása, ezért segítséget kér Faustotól.

32.
Miután megtudja Pedro, hogy Marinának rohama volt, a kórházba siet. Ivananak sikerül újra Olmo bizalmába férkőznie, ám a férfit gyötri a gondolat, hogy fiának viszonya van Verával. Emilia egyre kevésbé tud megbízni a férjében, miután megtalálja az eldugott pisztolyát.

33.
Pedro azt javasolja Marinának, hogy felejtse el Tatianát és a gyerekét, hogy megtudjon gyógyulni. Gonzalo elkezdi a nyomozást, annak érdekében, hogy kiderítse ki is valójában Olmo Caceres. Fausto sürgeti Juliot, hogy minél hamarabb vásárolja meg a részvényeket.

34.
Vera az esküvőjére készül és azt kéri Pedrotól, hogy tartson ki. Fausto magára vállalja, hogy a saját módján embert faragjon unokájából. Marina abban reménykedik, hogy házasságát helye tudja hozni.

35.
Miután Olmot elrabolják az esküvői szertartás megkezdése előtt, az egész Caceres család összeomlik, ráadásul Marina kórházba kerül. Fausto terve ezzel felborul és Vera először őt okolja. Eközben Octavio és Rocha nyomozó megkezdik a házkutatást, hogy Olmo üzlettársairól, barátairól és ellenségeiről többet tudjanak meg.

36.
Pedro egyre gyakrabban felidézi azt az éjszakát, amikor édesapját kereste a sötétben. Octavio próbálja megnyugtatni Verát és segít neki, ahol tud. Faustonak sikerül meggyőznie Albertot, hogy működjenek együtt.

37.
Pedro arra kéri Gastont, hogy ezekben a nehéz időkben tartsanak össze, valamint egy összeget szeretnének felajánlani az emberrablónak. Ivana azzal gyanúsítja meg Verat, hogy Olmo eltűnésében ő is részt vett. Marina mentális állapota újra aggasztóvá válik, Octavio pedig új nyomra bukkan a nyomozás során.

38.
Miután a rendőrség megtalálja a helyszínt, ahol fogva tartották Olmot, egy lépéssel közelebb kerülnek az emberrablók elfogásához. A Cáceres család azonban kezdi elveszteni minden reményét. Ivana titokban ellopja Vera telefonját, amit átad a nyomozóknak. Fausto készen áll a csere lebonyolítására.

39.
Vera ellen olyan bizonyítékot találnak, ami miatt letartóztatja a rendőrség. Octavio azonban szkeptikus a vádakkal kapcsolatban. Lola, Pedro segítségét, kéri, hogy vigyázzon Nicora. Faustonak sikerül elkapnia Olmot.

40.
Pedro meglátogatja Verát a börtönben és megígéri, hogy vigyázni fog a kisfiára. Fausto továbbra is fogásban tartja Olmot. Marina orvosa tanácsára folytatja a csoportos terápiát. Ivana azzal fenyegeti meg Verát, hogy Nicot el fogja venni tőle bármi áron.

41.
Vera elmondja az igazságot Pedronak, miszerint ő az édesapja Niconak, így el tudja indítani az örökbefogadási folyamatot. Candida az egyetlen, aki összebarátkozik Verával a börtönben. Miután Gaston megtudja, hogy Deliat elbocsátotta Ivana, megkeresi.

42.
Octavio és a nyomozótársai arra a helyszínre igyekeznek, ahol a névtelen üzenet feladója szerint Olmot megtalálják. Fausto azzal gyanúsítja meg Juliot, hogy ő szólt a rendőrségnek. Vera reménytelennek tartja, hogy valaha is kiszabadul a börtönből.

43.
Julio el akarja árulni az igazságot Olmo és Fausto régi kapcsolatáról a rendőrségen. Pedro elviszi Nicot a börtönbe, hogy láthassa édesanyját. Jacinto szeretné jóvátenni, azt ahogy Emiliaval viselkedett, ezért egy meglepetéssel készül. Olmo állapotáról új hír érkezik.

44.
Olmo döntésre jut és kész tanúvallomást tenni az elrablását illetően. Emilia választás elé állítja Jacintot. Alberton egyre inkább elhatalmasodik a hatalom megszerzésének vágya. Laiza megharagszik édesanyjára, amiért vissza szeretne menni a Cáceres családhoz.

45.
Olmo beteges féltékenysége mellett már azt sem tudja kiben bízhat meg és aggódik, hogy Vera elárulta őt. Alberto felkeresi Ramirot, akit régen azzal bíztak meg, hogy ölje meg Faustot. Az Olmo által felépített cégbirodalom kezd szétesni, Vera és Gaston pedig egy egyedi ötlettel áll elő.

46.
Marina gyanakvóan közeledik Pedro felé és érzékeli, hogy túl sokat foglalkozik Nicoval és Verával. Olmo azt követeli Ivanatól és feleségétől, hogy viseljék el egymást a jövőben. Octavio úgy véli, hogy még nem lehet lezártnak tekinteni az emberrablási ügyet. Fausto merényletet tervez Julio ellen.

47.
Vera figyelmezteti Pedrot, hogy veszélyben lehet az életük Nicoval együtt. Pedro meg szeretné tudni, hogy mi történt valójában a vér szerinti apjával. Fausto megígéri Jacintonak, hogy nem fogja cserben hagyni testvérével együtt. Teo alig várja, hogy újra találkozhasson a nagymamájával.

48.
Miután Delia elmondja lányának, hogy Ramiro visszatért a városba, Laiza találkozni akar vele. Teo be szeretné mutatni Gonzalot a nagymamájának, de fél a szituációtól. Pedro és Marina elköltöznek a családi házból, hogy Olmo újra meg tudjon bízni Veraban.

49.
Vera nem csak azért vonja felelősségre édesapját, amiért magára hagyta őt a nehéz időkben, hanem a beismerő vallomásért is, melynek megszerzése kudarcba fulladt. Ramiro arra kéri a lányát, hogy bocsásson meg neki a múltban elkövetett hibái miatt. Alberto egyre nehezebben viseli, hogy Ivana is szerepet vállal a céget érintő ügyek intézésében. Octavionak sikerül maradásra bírnia Juliot, aki kitálal.

50.
Verat sokkolja a hír, miután Olmo szerint Pedro édesapját Fausto ölte meg. Ivana számára elfogadhatatlan lánya viselkedése, ezért kollégiumba akarja beíratni Fabianat. Olmo azzal bízza meg Ivanat, hogy egyezségre kell jutni Chamacoval, hogy feljebb menjen a részvényárfolyam.

51.
Marina titokban követi Pedrot a kórházba és megtudja az igazságot férje és Nico kapcsolatáról. Eduardo próbálja megnyugtatni Fabianat kettejük közös jövőjét illetően. Candida kihozatala a börtönből nagyobb erőfeszítéseket igényel, mint azt Vera gondolta. Olmo és Pedro javaslata a vállalat megmentésének érdekében a tőkebefektetés lenne.

52.
Gonzalonak kezd teljesen elege lenni, amiért Teo soha nem áll ki mellette nagymamájával szemben. Pedro talál egy régi kamerát abban a házban, ahol gyerekkora egy részét töltötte és megrázó felvétel kerül a kezébe. Lola türelme a végét járja, amiért állandóan Vera magánéleti problémái vannak a középpontban.

53.
Olmo előre eltervezi, hogy Teo visszavétele a céghez csupán színjáték lesz. Lola a padlóra kerül miután nem csak Julioval szakít, de a munkahelyén is felmond. Marinanak egy feltétele van, és csak akkor nem mondja el a teljes igazságot, ha Pedro vele marad.

54.
Miután Pedro megmutatja az apjáról készült régi felvételt, Olmoval összefognak, hogy megtalálják Faustot. Gaston nem akarja feladni és tovább harcol Laizaért, hogy bocsásson meg neki. Fabiana érzi és tudja, hogy titkol valamit édesanyja előle, ami rendkívül megviseli.

55.
Gaston tönkreteszi Laiza és Abadia esküvőjét, miután ittas állapotban jelenik meg. Alberto figyelmezteti Teot, hogy a saját érdekében ne szaglásszon utánuk. Lola elmondja Veranak, hogy mi bántja hosszú ideje. Fausto továbbra is fenyegető üzenetekkel látja el Olmot.

56.
Andres szeretné megértetni Marinaval, hogy a Pedroval való kapcsolata már nem egészséges. Gaston súlyos alkohol problémái miatt kénytelen elmenni egy rehabilitációra. Vera arra kéri Juliot, hogy adja oda a részvényeit Faustonak.

57.
Miután Pedro megtudja, hogy Marinanak szeretője van, Olmo felelősségre vonja fiát, amiért elhanyagolta. Jacinto azt hazudja Faustonak, hogy nem tudta megmenteni a jobb kezét, Tadeot. Julio és Octavio a közös nyomozás mellett egyre jobban megértik egymást, magánéleti válságuk miatt. Vera megtudja, hogy Pedro bosszút akar állni Fauston, amiért megölte az apját.

58.
Fabiana teljesen összetörik miután megtudja, hogy Octavio a vér szerinti apukája. Marina nem tudja lezárni Pedroval való kapcsolatát, ezért elbizonytalanodik abban ami Andres és közte kialakult. Gonzalo és Alicia közötti feszültséget Teo mellett már Lola is igyekszik oldani. Laiza figyelmezteti Deliat, hogy Olmo nem az, akinek látszik.

59.
Pedro nagyon aggódik Marina miatt, ezért számon kéri Andrest a múltja miatt. Alberto megvilágosodik és rájön, hogy Olmo hosszú éveken át kihasználta, ezért Fausto oldalára áll. Alicia szégyelli magát, amiért egy szélhámossal került közeli kapcsolatba. Pedro elviszi a rendőrségre a régi felvételt, amin apja Faustot nevezi meg leendő gyilkosának.

60.
Ivana megszállottan akarja bizonyítani, hogy Pedro és Vera együtt vannak. Laiza kivizsgáltatja magát és rossz hírt kap orvosától. Albertonak sikerül elhitetnie Olmoval, hogy megbánta a viselkedését vele szemben. Andres addig nem akar arra esélyt adni új kapcsolatának, amíg Marina nem tud túllépni volt szerelmén.

61.
Vera elárulja Pedronak a régóta elhallgatott, valódi okot Olmo bűnösségével kapcsolatban. Marina ismét az őrület határán táncol, miután meglátja édesapját és Ivanat együtt. Fabiana szeretne egy esélyt adni édesapjának, Octavionak. Jacinto belső frusztráltsága nem változik Tadeo kiiktatásával, hiszen Alberto segítőkészségét nagyobbra becsüli Fausto.

62.
Laiza megkapja a pontos orvosi diagnózist és reményvesztett állapotban próbál szeretteihez fordulni. Olmo azzal nyugtatja Ivanat, hogy nagy szüksége lesz rá és a Chamacoval kialakított kapcsolatára. Pedro ellátogat ahhoz a rabhoz, akit börtönbe zártak Antonia meggyilkolása miatt.

63.
Gaston és Delia számon kéri Olmot, amiért Veraval szemben elfogadhatatlanul viselkedett. Ivana egyre jobban kihasználja Olmot érzelmileg. Gabriel az étterem eladásán gondolkodik, hogy képesek legyenek finanszírozni a műtétet.

64.
A Cáceres család egy újabb botrányba keveredik. Pedro eközben a képi bizonyítékkal a kezében meglátogatja Eduardot és Antonia haláláról faggatja a fiút. Gaston minden áron el akarja adni a részvényeit, ezzel segítve Laizat.

65.
Gastonnak jó hírei vannak Laiza számára az operáció időpontját illetően. Alberto úgy dönt, hogy leleplezi a Cáceres család évek óta tartó bűncselekményeit. Pedronak végre sikerül meggyőznie Verat arról, hogy szökjenek meg.

66.
Alberto szembesíti Olmot a fájó igazsággal, miszerint Vera nem más, mint Fausto lánya. Gabriel képtelen túllendülni azon, hogy Gaston is a kórházban van és várja az operáció eredményét. Pedro, Vera és Nico menekülése nem várt fordulatot vesz.

67.
Laiza és családja nehezen fogadja el, hogy a műtét nem sikerült tökéletesen. Alberto halála mindenkit lesokkol a családi körben. Olmo és Ivana teljes erővel azon dolgoznak, hogy elkapják Verát.

68.
Laiza orvosa megállapítja, hogy nem történt szemkárosodás, így később újra normális életet élhet a betege. Ivana arra biztatja Olmot, hogy változtasson a korábbi, megszokott módszerén, hogy újra a gyerekei bizalmába tudjon férkőzni. Vera és Nico kénytelen Faustonál bujkálni átmenetileg.

69.
Olmo megtudja, hogy Vera és Pedro hol találkozott először. Pedro számára eljött az idő, hogy számon kérje Faustot apja halála miatt. Andrés próbálja megértetni Marinaval, hogy nem mások elvárásainak kell, hogy megfeleljen.

70.
Julio érzelmei újra felerősödnek Vera felé és próbál a kedvére tenni. Marina és Andrés úgy döntenek, hogy belevágnak a babaprojektbe. Fabiana lépéseket tesz azért, hogy édesapjával együtt tudjon élni.

71.
Fausto, aki másnak adja ki magát Verával együtt érkezik meg az igazgatótanács értekezletére. Olmo és Ivana úgy érzik, hogy Fausto tervének valahol van egy gyenge pontja. Octavionak nem marad más választása és jogi útra viszi az ügyet Fabiana miatt.

72.
Alicia továbbra is óvatosan közeledik Fausto felé. Laiza nem hajlandó elfogadni azt, amilyen formában képzeli el Gaston a jövőjüket. Jacinto új feladatot kap, el kell érnie, hogy Vera közelebb kerüljön Juliohoz.

73.
Marinát rendkívüli felkavarja az örökbefogadási osztályról érkező hívás. Julio nem tudja tovább magában tartani és szerelmet vall Verának. Octavio szeretné megismerni Fabiana barátját és édesanyját.

74.
Melida aggódik, hogy baja esett a babájának. Fausto úgy érzi eljött az ideje, hogy megtegye az első lépést, ajándékot küld Aliciának. Chamaco megfenyegeti Ivanat és követeli tőle a pénzt, amivel tartozik. Bernardo azt kéri Lolatól, hogy a kapcsolatuk érdekében ne titkoljanak el egymástól semmit.

75.
Fausto és Chamaco együttműködése jól sikerül, megszerzik Olmo villáját. Laiza és Marina újra belevág a bor bizniszbe Delia segítségével. Olmo és Alicia bejelentik az eljegyzést és ünnepséget szerveznek.

76.
Alicia el van keseredve, amiért Teo nem jelent meg az ünnepségen. Andrés igyekszik megnyugtatni Marinát, aki fél, hogy újra elveszítheti a magzatot. Pedro és Vera élete veszélybe kerül.

77.
Vera félti gyermekét, ezért ultimátumot ad Pedronak: Faustohoz költöznek vagy szétválnak útjaik. Marina elmondja édesapjának, hogy gyereket vár Andrés-től. Pedro ismét barátjához, Teohoz fordul, hogy kezdjenek el komolyabban nyomozni Vera apja után.

78.
Olmo elárulja fiának, hogy a Cáceres cég nem egyszer keveredett már piszkos ügyekbe. Laiza kiborul, miután elolvassa édesapjától kapott levelét. Emilia nehéz döntés előtt áll, de fia hasznos tanácsokkal látja el. Fabiana vallomást tesz a bíróságon.

79.
Gaston elfogadja Olmo ajánlatát, ami egy komolyabb megbízást követ. Eduardo feltárja régóta őrzött titkát Fabiana előtt. Lola jelzi Bernardo számára, hogy lánya szándékosan tesz neki keresztbe, amióta ismerik egymást. Vera úgy érzi közel jár az ügy lezárásához, miután megszerzi a bizonyítékot, ami szerint Olmo felelős édesanyja haláláért.

80.
Pedro, aki korábban Olmot gyanúsította Antonia haláláért, megtudja az igazságot. Ivana megfenyegeti Verát és figyelmezteti, hogy többé ne menjen Olmo közelébe. Emilia újra bizalmatlanná válik Jacintoval szemben, amiért az igazságot követeli.

81.
Vera összezuhan miután megtudja, hogy Fausto egész idő alatt becsapta őt. Andrés megdöbbenten veszi tudomásul, hogy a Cáceres család évek óta pénzt most. Delia nem tudja megemészteni, hogy Olmo milyen bűnöket követett el élete során.

82.
Jacinto képtelen megfelelni apja elvárásainak, de állandó bizonyítási vágya nem lankad. Marinához is eljut a hír, miszerint apja egy bűnöző. Gonzalo arra biztatja barátait, hogy össze kell fogniuk és minél hamarabb cselekedniük kell.

83.
Vera ravasz tervvel áll elő, hogy Fausto közel csalogassa magához. Olmo arra kéri Ivanat, hogy engedjen Fabiana ügyéből, mely később kedvező lehet számukra. Gastonnak elege van édesapja piszkos ügyeiből, ezért szembeszáll vele.

84.
Fausto hadat üzen Olmonak, amiért majdnem robbanás áldozata lett a férfi. Gaston és Marina is szembesítik Olmot azzal, hogy milyen emberré vált. Octavio rendőrségi támogatás nélkül marad, ezért egyedül kell gondoskodnia Eduardo és Emilia biztonságáról. Vera találkozik Faustoval.

85.
Eduardonak sikerül kiszabadítania Fabianat a hotelből. Vera élete veszélybe kerül, miután Faustoval megbeszélnek egy találkozót. Olmo újra megkéri Ivanat, hogy győzzék meg gyermekeiket, jöjjenek vissza hozzájuk. Gaston arra a döntésre jut, hogy fellép saját apja ellen, miután szerettei veszélybe kerülnek.

86.
Marina nem is sejti, hogy csapdába csalták, az élete foroghat kockán. Octavio és csapata kellő bizonyítékot gyűjtött össze Fausto és Olmo ellen, mellyel az ügy végéhez érhetnek. Gaston és Melida hosszú idő után egyezségre jutnak. Olmo és Fausto lezárhatják a közöttük régóta fennálló háborút.

Megosztom másokkal: