Amanda tartalma

1.
Amanda 15 év után visszatér a Santa Cruz birtokra, hogy bosszút álljon a családon azért, amit egykoron elkövettek ellene. Luciano éppen feleségül készül venni Josefinát, ám a nő nem olyan makulátlan, mint amilyennek elsőre tűnik…

2.
Luciano lánya Anita nagyon nehen fogadja el édesapja választottját. Amanda hamar a lány közelébe férkőzik és tanácsokkal látja el. Claudio és szeretője majdnem lelepleződnek a felesége előtt.

3.
Amanda rájön és Claudio és Josefina szeretők, ezért mindent megtesz, hogy leleplezze őket. Bruno-nak nagyon tetszik édesanyja ápolónője és igyekszik minél több időt tölteni a lánnyal, ám őt csak a bosszú érdekli.

4.
Amanda és Victor tisztázzák a félreértéseket Luciano előtt. Claudio és Jose között érezhető a feszültség, ami lassan mindenkinek szemet szúr.

5.
Amanda és Bruno egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de látszólag Luciano is kedveli a lányt. Claudioék vacsorát rendeznek, ahol egy nem várt vendég is felbukkan. Amanda egyre inkább közel kerül Anitához.

6.
Luciano megfogadja Amanda tanácsát és beszélgetést kezdeményez Anitával. Claudio és Josefina ismét összemelegednek, de a megbeszélt randevút váratlan vendég zavarja meg.

7.
Victor és Melissa megkezdik közös életüket egy kis lakásban, Mateo nagyon dühös emiatt. Az egész család számára kiderül hogy Claudio ismét megcsalta Gloriát.

8.
Bruno és Amanda egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám ez sem Victornak sem Lucianonak nem tetszik. Catalina asszony rosszul lesz fiai jelenlétében egy heves vitát követően.

9.
Josefina gyanakodni kezd Amandára, hogy ő árulta el Gloriának hogy Claudionak viszonya van. Victor elbizonytalanodik Melissával kapcsolatban.

10.
Catalina asszony diagnózisa meglepi Amandát, ám a nő kérésére fiai előtt titokban marad. Josefina lebukik Elcira előtt, amikor Amanda dolgai között keresgél. Bruno majdnem elárulja titkukat Lucianonak.

11.
Luciano úgy dönt hogy elmondja az igazat Anitának a származását illetően. Megkéri Amandát hogy legyen a közelben, hogyha a lánynak szüksége lenne rá. Josefina féltékenységi jelenetet rendez.

12.
Miután Anita megtudja az igazságot elszökik otthonról és rossz társaságba keveredik. Melissa és Victor szakítanak, ugyanis a férfi még nem felejtette el egykori szerelmét.

13.
Amanda és Luciano közelebb kerülnek egymáshoz, ám ez is csak a lány tervének a része. Victort nagy szomorúság éri, amikor szeretett kutyája elpusztul.

14.
Josefina kérdőre vonja Lucianot ám a férfi tagadja az Amandával történteket. Victor gyászolja elhunyt kutyáját és továbbra is azt gyanítja hogy Mateonak köze volt az esethez.

15.
Luciano és Anita rendezik a kapcsolatukat és a lány végre elolvassa édesanyja neki szánt levelét. Claudio és Josefina titokban ismét találkoznak, ám megjelenik Luciano és majdnem lebuknak előtte.

16.
Bruno ismét kábítószerhez nyúl, nem tudja feldolgozni amit Amandával tettek évekkel ezelőtt. Váratlanul megjelenik Amanda édesanyja és majdnem tönkreteszi lánya tervét.

17.
Anita szeretné megtalálni szülőanyját és Luciano mindenben a segítségére van. Bruno, édesanyja javaslatára elutazik egy időre hogy helyretegye az érzéseit a múlttal kapcsolatban.

18.
Amanda és Victor kapcsolata beteljesedni látszik, ám egy nem várt vendég megzavarja a köztük kialakult idillt. Celeste és Leo egyre közelebb kerülnek egymáshoz, a lány pedig szeretné újabb szintre emelni a kapcsolatukat.

19.
Amanda és Victor egy szállodában töltik az éjszakát. Josefina az esküvőt szervezi, ám Luciano eközben más nőről álmodik. Claudio és Gloria kapcsolata tovább romlik, amikor a férfi agresszívan lép fel a válóperesügyvéd ellen.

20.
Gloria lesz Josefina és Luciano esküvőszervezője, ám Claudio nagyon begurul a hír hallatán. Matheo megtudja hogy édesanyjának súlyos betegsége van.

21.
Catalina állapota egyre romlik, folyamatosan rosszul érzi magát. Luciano megköti a szerződést leendő apósával ám nem is sejti, hogy összeesküdtek ellene. Bruno új eszközt keres, hogy hírt kapjon Amandáról.

22.
Amanda rájön Claudio tervére, de nem akadályozza meg benne. Anita megtudja apja titkát, amikor Josefina elszólja magát előtte.

23.
Bruno hazatér az útról és úgy dönt tisztázza Amandával az érzéseit. Melissa titka kiderül nagynénje számára és kérdőre vonja a lányt. Gloria nagyon jól halad az esküvőszervezéssel.

24.
Miután Melissa titka lelepleződik, nagynénje követeli, hogy mondja el az igazságot Victornak. Amanda, szerelme hatására megpróbálja megakadályozni az utalást, amely tönkre teheti a Santa Cruz családot.

25.
Az egész családot megrázza a hír, hogy a Santa Cruz család átverés áldozata lett és csődbe mentek. Amanda és Victor között továbbra is konfliktus van, amiért a lány nem lépett közbe amikor kellett volna.

26.
Melissa rajta kapja Victort és Amandát, ezért úgy döntenek, hogy ideje felvállalni a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Mateo nagyon örül a hírnek, hiszen így végre közelebb kerülhet Melissához.

27.
Melissa és Mateo ultrahangvizsgálatra mennek, ahol kiderül, hogy minden rendben a babával, ám Melissa később mégis rosszul lesz és kórházba kerül. Claudio leváltja Lucianot az ügyvezető-igazgatói posztról.

28.
Bruno nagyon dühös lesz, amikor megtudja, hogy Amanda és Victor egy pár. Catelina elmondja Lucianonak és Josenak, hogy súlyos beteg.

29.
Lucianot és Joset nagyon megviseli Catelina betegsége, ezért elhalasztják az esküvőt. Gloria és Claudio ismét kezdenek közel kerülni egymáshoz, ám ekkor váratlan vendég érkezik a nő lakásába.

30.
Amanda megpróbálja rendezni a viszonyát Brunoval, ám a békülés nem sikerül. Anita eközben elmélyíti a kapcsolatot nagymamájával.

31.
Amanda olyan titkot tud meg, ami megváltoztatja az egész életét. Luciano bejelenti, hogy elköltözik otthonról, hogy a menyasszonyát támogassa.

32.
Brunot nagyon megviseli, hogy Luciano elhagyja a birtokot. Amanda teljesen össze van zavarodva az információ miatt, amit megtudott arról a bizonyos éjszakáról.

33.
Amanda ismét a kezébe veszi az irányítást, hogy megbosszulja, amit vele tettek. Gloria bevallja Claudionak, hogy összejött az ügyvédjével.

34.
Amanda lelepleződik Josefina előtt, ám a lány megfenyegeti, hogy mindent elmond Lucianonak, ha nem szakít vele. Claudio vállalatirányítási módszere nem tetszik a fivéreinek, kivéve Matheot, aki azonban még mindig Melisa után epekedik.

35.
Luciano és Josefina összekötik az életüket. Amanda közbeavatkozik, amikor meglátja, hogy Mateo és Melisa közel kerülnek egymáshoz. Édesanyja azt javasolja, mondja el Melisának az igazat a kilétéről.

36.
Victor vitába száll Claudióval, amikor látja, hogy veszekszik a munkásaival. Amanda ügyes hazugsággal áll elő Mateonak. Josefina majdnem szakít Lucianoval, de aztán meggondolja magát.

37.
Gloria úgy dönt, hogy szembeszáll Claudioval, és a fenyegetése ellenére szerelmével tölti az éjszakát. Victor a történtek után nem akarja elhagyni a birtokot, ezért arra kéri Amandát, hogy egyedül utazzon el, mire a lány Luciano legnagyobb döbbenetére felmond.

38.
Gloria és Claudio között óriási konfliktus alakul ki, amikor a nő elmondja, hogy lefeküdt Juanhoseval. Amanda, Luciano hatására úgy dönt, hogy még egy hónapig a Santa Cruz birtokon marad.

39.
Luciano egy titokzatos idegennek köszönhetően rájön, hogy Claudio már régóta tudott a csalásról, amely lesújtott a Santa Cruz családra. Maeto féltékeny lesz bátyjára egy sikeres üzletkötést követően. Juvenal egy kicsit többet iszik a kelleténél és énekelni kezd egy étteremben.

40.
Juvenal munkát vállal egy étteremben, mint énekes. Claudio lebukik a testvérei előtt, ám bizonyítékok nélkül még mindig ő áll nyerésre. Melissa és Mateo egyre több időt töltenek együtt.

41.
Amandát felismeri egy részeg férfi az étteremben és mindenki előtt Margaritanak szólítja. Claudio rájön Mateo és Melissa viszonyára és egyből fegyverként használja fel az információt a testvére felé.

42.
Victor elmegy, hogy kiderítse, mit tud a részeges férfi Amanda kilétéről, ám Mateo is megjelenik. Luciano ismét Amandával osztja meg a titkait és félelmeit.

43.
Jolanda sejteni kezdi, hogy Mateo és Melissa között több van, mint barátság és meg is osztja férjével az aggodalmát. Celeste vallomást tesz Gloria előtt a Bruno, Leo és a közte zajló szerelmi háromszögről.

44.
Amanda ellátogat Josefina lakására és arra kényszeríti, hogy kérje meg édesapját egy videóüzenet rögzítésére. Mateo és Melisa kapcsolata nagyon aggasztja Elcira-t és Amandával osztja meg az aggodalmait.

45.
Juvenal elszólja magát Victor előtt Mateo és Melisa kapcsolatáról. Megérkeznek az ügyfelek, akikkel Claudio üzletet kívánt kötni, ám időközben elért hozzájuk az Amanda által kért videóüzenet. Mateo szorgalmazza, hogy mondják el az édesanyjuknak a történteket.

46.
Josefina elárulja Lucianonak, hogy az ő kérésére leplezte le az apja Claudiot a megrendelők előtt. Gloria és Claudio együtt töltik az éjszakát, miközben a Santa Cruz birtokon Amanda újabb terve beteljesülni látszik.

47.
Celeste nagyon meglepődik amikor reggel Gloria ágyában találja sógorát. Mateo teljesen összezuhan miután édesanyja eltiltja őt szerelmétől. Luciano is tudomást szerez öccse és Melisa kapcsolatáról.

48.
Mateo megfenyegeti Claudiot és kiderül, hogy végig tudott a viszonyáról Josefinával. Leo szerelmet vall Celestenek, ám a lány még nem áll készen egy komoly kapcsolatra.

49.
Melisa megkezdi a munkát Gloria házában, ám a titkot többen tudják, mint kellene. Amanda ígéretet tesz Lucianonak, hogy megpróbálja jobb belátásra bírni az édesanyját Josefinát illetően.

50.
Claudio visszaköltözik a családjához, Celeste legnagyobb meglepetésére. Catelina, Amanda javaslatára ad még egy esélyt Lucianonak és Josefinának.

51.
Miután Victor ismét a pohár után nyúl, Juvenal és Jolanda is Amandát hibáztatja. Bruno kitálal édesanyjának a titkokról, amiket már hosszú ideje hordoz magában.

52.
Juvenal dalszerzésre adja a fejét és egy szenvedélyes szöveget ír, melyet Elcira egyből magáénak érez. Claudio megtiltja feleségének, hogy barátkozotton Josefinával.

53.
Az egész család együtt ünnepli a néhai Bernardo születésnapját. Victor részegen jelenetet akar rendezni, ám Amanda lenyugtatja őt. Bruno megtudja, hogy a lány akit évekkel ezelőtt megerőszakoltak Victor barátnője volt.

54.
Mateot aggasztja, hogy milyen titkot tudhat róla és testvéreiről Victor. Amanda és Luciano, meghitt beszélgetését megzavarja a továbbra is gyanakvó Josefina megjelenése. Gloria ismét megbocsájt Claudionak.

55.
Josefina sikeres tárgyalást folytat le a megrendelőkkel, ám követeléseik között szerepel, hogy a továbbiakban is csak vele hajlandók tárgyalni. Bruno úgy dönt, hogy elhagyja a birtokot ám ehhez pénzt kell szereznie. Amanda édesanyja váratlanul megjelenik és kérdőre vonja Victort.

56.
Miután Claudio meggyőzi feleségét, hogy Josefina áll az egész átverés mögött, Gloria kidobja a nőt a házból. Celeste úgy dönt, hogy elutazik Brunoval. Amanda Catelina asszonnyal beszéli meg a problémáit.

57.
Amanda édesanyja jelenetet rendez Catelina előtt. Josefina és Luciano úgy döntenek, hogy visszaköltöznek a birtokra és közös otthont építenek.

58.
Amanda egy hazugsággal kimenti magát Josefina előtt, de a nő nem bízik benne, ezért nyomozni kezd. Catelina asszony bevallja Amandának hogy szerelmes Céspedes doktorba, ám Mateo is tudomást szerez anyja viszonyáról és dühösen letámadja a lányt.

59.
Amanda nem várt szövetségest talál Josefina személyében. Közösen próbálják elérni, hogy Claudio kudarcot valljon a vállalat vezetésében. Melisa és Mateo beteljesítik a szerelmüket.

60.
Josefina és Amanda szövetségének hála, ismét Luciano lesz a cég igazgatója. Anita találkozik azzal a férfival aki hónapokkal ezelőtt drogot adott neki a szüreti mulatságon és később a lány, Bruno segítségét kéri, tiltott szerekkel kapcsolatban.

61.
Amanda segít Anitának készülődni egy születésnapi eseményre, ám nem csak külső de lelki tanácsokkal is ellátja őt. Bruno ismét helyet kap a vállalkozásban, ám visszautasítja a Celestevel való kapcsolata miatt.

62.
Anitát a buli másnapján meglátogatja a fiú, aki nagyon tetszik neki, ám őt inkább a Brunótól szerzett tabletta érdekli. Victor elárulja Amanda titkát Melissának. Josefina kideríti Amanda legféltettebb titkát.

63.
Amandát nagyon megviseli, hogy kitudódott a titka, ezért egész nap ágyban marad, így Mateo kíséri el édesanyját az utolsó kezelésre. Luciano és Josefina mindent megtesznek, hogy Bruno-t felmentsék a büntetés alól.

64.
Josefina letámadja Amandát és miközben szidalmazza a nőt, Luciano is megjelenik. A friss házasok nagyon összevesznek és Josefina ismét Claudio karjai között talál vigasztalást. Yolanda és Juvenal kapcsolata továbbra sem akar javulni.

65.
Mateo kihallgatja anyja és Yolanda beszélgetését, melyből kiderül, hogy Victor a féltestvérük. Anita nem bírja magában tartani hogy drogot kapott Brunótól, emiatt a két testvér között ismét konfliktus lesz.

66.
Mateo őrült tervet eszel ki Victor ellen, ám végül ő húzza a rövidebbet. Josefina és Luciano épp a templomi esküvőjüket szervezik amikor a pap rávilágítja őket az igazságra a kapcsolatukat illetően.

67.
Mateo állapota javulni látszik, ezért hazaengedik a kórházból, az egész család izgatottan várja. Amanda és Luciano nagyon nehezen tudnak meglenni egymás társaságában. Claudio gyanakszik hogy Mateo balesete biztosan a véletlen műve volt-e, vagy Victornak is köze van hozzá.

68.
Josefina leánybúcsúja nem sikerül túl jól, ezért randevúra hívja Claudiot a lakásába. Eközben a birtokon Luciano és Amanda is álmatlansággal küzdenek ezért mint a ketten a konyhába igyekeznek, ahol végre beteljesítik a szerelmüket. Mateohoz váratlan látogató érkezik.

69.
Luciano szerelmet vall Amandának, ám a nő inkább felmond és elhagyja a birtokot mintsem ő is bevallja az érzéseit. Mateo minden bűnét be akarja vallani, ám édesanyja megakadályozza ebben. Yolanda és Juvenal kibékülnek egymással.

70.
Anita legnagyobb elkeseredésére, Amanda elhagyja a birtokot. Josefina és Luciano próbálják helyrehozni a kapcsolatukat és az első vendégek is megérkeznek az esküvőre. Sepedes doktor és Catelina felvállalják a kapcsolatukat a család előtt.

71.
Claudionak hála, az egész család megtudja, hogy viszonya volt Josefinával. Luciano ennek hatására összepakolja a nő ruháit és kidobja a házból. Amanda elárulja édesanyjának hogy sok évvel ezelőtt életet adott egy gyermeknek.

72.
Luciano nagyon rosszul érzi magát a történtek miatt és már Amanda sincs a közelében, hogy felvidíthassa. Mateo továbbra is bűnösnek érzi magát és szeretne megszabadulni ettől a nyomástól. Josefina és Claudio együtt töltik az éjszakát.

73.
Amanda megtudja, hogy mi történt a lányával. Claudio és Josefina tovább folytatják viszonyukat. Catalina asszony műtétje sikeres lesz és teljesen felépül. Anita szomorú ami miatt Amanda nem keresi a társaságát és nem hívja vissza telefonon.

74.
Amanda úgy dönt, hogy mégis visszatérne a birtokra, ezért a felkeresi Luciano-t, aki nagyon örül ennek a hírnek. Claudio titokban meglátogatja Mateo-t, aki elmeséi neki, hogy rosszul bánnak vele és segítséget kér testvérétől. A család legnagyobb meglepetésére Bruno hazatér.

75.
Catalina asszony úgy dönt, ad egy esélyt Amandának. Josefina elszólja magát Claudio előtt Amanda valódi kilétéről és a férfinak egyből világossá válik, hogy ő az a nő akit évekkel korábban megerőszakoltak. Új állatorvos érkezik a birtokra és egyből a feje tetejére állítja Leo életet.

76.
Amanda el is kezdi a munkát Mateo-val, ám időközben ő is értesült a nő valódi kilétéről. A Santa Cruz család ismét bajba kerül, amikor egy ügyfelük visszalép az üzlettől. Bruno a visszatérése után úgy dönt hogy pszichológusnak fog tanulni.

77.
Amanda bocsánatkérését hallva, Anita úgy dönt, ad egy esélyt régi barátnőjének, hogy rendezzék a viszonyukat. Mateo és Claudio próbálnak rájönni, hogy miért tért vissza az ápolónő a birtokra. Victort gyötri a titok melyet megtudott a származásáról.

78.
Victor részegen és dühösen ellátogat édesapja sírhelyéhez. Celeste újra szeretné kezdeni kapcsolatát Leo-val, ám őt inkább az új állatorvos érdekli. Amanda és Luciano végre kettesben töltenek egy kis időt.

79.
Victor elmondja Amandának a titkot, melyet megtudott édesanyjától. Josefina és Claudio felvállalják kapcsolatukat Catalina előtt. Juvenal gyanakszik hogy valami nincsen rendben Victor és az édesanyja között.

80.
Catalina visszatér a birtokra és amint meglátja Amandát, rohamot kap. Ezt követően Mateo úgy dönt itt az ideje, hogy visszatérjen régi önmagához. Yolanda még mindig nagyon szomorú a történtek miatt és Amanda az, aki megvigasztalja őt. Bruno felajánlja segítségét Victornak.

81.
Catalina és Mateo közösen szövögetik a tervüket Amanda ellen. Eközben Luciano, Anita és Amanda egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Yolanda elmondja Victornak hogy ő is részese a Santa Cruz vagyonnak, ugyanis belevették a végrendeletbe.

82.
Luciano elmondja édesanyjának, hogy ő és Amanda egy pár. Mateo-t meglátogatja Melissa, miközben éppen meghitt pillanatokat élnek át együtt, Mateo előtt feldereng, hogy mit tettek évekkel ezelőtt Amandával és ennek hatására képzelődni kezd és dührohamot kap.

83.
Claudio, Gloria kérésének ellenére mégis megjelenik lánya születésnapi buliján. Josefina azt hazudja Amandának hogy Claudio megverte őt, csak azért hogy a nő a bizalmába fogadja. Victor felmond és kész elhagyni a Santa Cruz birtokot.

84.
Mindenki a születésnapi partin van, kivéve Mateo és Amanda, akik a nagyházban maradnak kettesben. Leo és Celeste bohóc előadása veszekedésbe torkollik.

85.
Luciano hazaér a születésnapi ünnepségről és ott találja Victor-t és Mateo-t amint épp dulakodnak. Anita és Bruno segítenek, hogy Celeste megnyugodjon miután látta csókolózni Leo-t és az új állatorvost. Amanda az egyetlen aki Victor támasza lehet.

86.
Mateo elhagyhatja a kórházat és otthon Melissa várja, a szerelmespár már a gyerektervezésről beszélget. Leo és Amanda összeszednek mindent amit Victor kért tőlük és megpróbálják eljuttatni a férfinak.

87.
A rendőrség Bruno közbenjárásával rajtaüt Victoron és az őt segítő Amandát és Leot is letartóztatják. Az egész család ledöbben Amanda árulásán. Josefina eközben házassági ajánlatot kap.

88.
Victor Catalina ajánlatán gondolkodik a börtönben. Josefina megtudja, hogy Amanda és Luciano egy pár, ezért megfenyegeti a lányt. Yolanda és Juvenal összetörtnek a börtönben tett látogatás után.

89.
Bruno bevallja Amandának hogy mit tettek évekkel ezelőtt és hogy azóta is bánja az esetet. Leo és Bernardita felvállalják kapcsolatukat Celeste előtt.

90.
Catalina, Mateo és Claudio készülnek a bosszúra Amanda ellen. Luciano eközben arra készül, hogy hármasban folytassák az életüket egy külön házban. Leo elmondja Celeste-nek hogy nem szeretne többet találkozni vele.

91.
Mateo fogságban tartja Amandát és próbál rájönni miért tért vissza a birtokra, Luciano mit sem sejtve a randevújukra készül. Bruno eközben a testvérei után nyomoz.

92.
Juvenal megtudja az igazságot, arról, hogy nem ő Victor vérszerinti édesapja, szomorúságát látva Luciano is kideríti, hogy mi történt. Amanda továbbra is Catalina és Mateo fogságában van, ám amikor Claudio meglátja elszörnyed édesanyja és testvére tettén.

93.
Lucinao kérdőre vonja édesanyját Victor miatt, aki csak részben mondja el neki az igazságot. Bruno és Gloria közelebb kerülnek egymáshoz, de Juan José megzavarja őket.

94.
Victor kiszabadul a börtönből, és Luciano testvéreként üdvözli. Amanda egyezséget köt Catalinával, cserében az asszony szabadon engedi. Claudio bűntudatot érez a történtek miatt.

95.
Amanda hazatér a birtokra és a megbeszéltek szerinti hazugságot mondja mindenkinek. Gloria és Celeste a szerelmi életükről beszélgetnek. Melissa és Mateo boldogan újságolják mindenkinek hogy eljegyezték egymást.

96.
Luciano kételkedik Amanda történetében, úgy érzi, hogy valamit eltitkol előle. Elcira egyedül marad a házkörüli teendőkkel mert az egész Reyes család a szabadságát tölti. Josefina és Claudio egy párként jelennek meg a birtokon.

97.
Amanda elmondja a jövőbeli terveit Lucianonak, aki bár meglepődött, mégis jó ötletnek gondolja. Victor jókedvű és a családjában is kezdenek helyreállni a dolgok.

98.
Amanda továbbra is rettegve éli mindennapjait a Santa Cruz birtokon. Mateo a házasságtól várja a megbocsájtást a bűneiért. Yolanda és Juvenal kibékülnek egymással.

99.
Catalina rábeszéli Mateo-t hogy vallja be a Victor elleni bűntettét, Melissának pedig teljesen hihetetlen történetet ad elő. Céspedes doktor érkezik Amandához, hogy megvizsgálja a lányt.

100.
Mateo vallomást tesz testvérei és a Reyes család előtt. Victor Amandát faggatja a történtekről, mert nem hiszi el neki, amit a lány mond. Claudio követte édesanyját a DNS vizsgálatra ezért Mateo segítségével próbálja kideríteni az igazságot.

101.
Luciano, Victor és Bruno nyomására, mégis úgy döntött, hogy elutaznak Új-Zélandra, Amandával és Anitával. Mateo megszerzi a DNS teszt eredményeit.

102.
Miután Mateo tudomást szerez Anita származásáról, a birtokon akarja tartani a lányt. Melissa beköltözik a nagyházba, ám kellemetlenül érzi magát egykori munkahelyén.

103.
Leo kihallgatja Catalina és Mateo beszélgetését és megtudja, hogy ők ölték meg Amanda édesapját. Gloria szülése beindul, szerencsére Bernardita a közelben van, végül Bruno is megjelenik és segít nekik.

104.
Claudio is értesül a szülésről, ezért hátrahagyva Josefina-t a kórházba rohan. Mateo és Amanda is a régmúlton töpreng. Bruno elmondja testvérének hogy szerelmes a volt feleségébe, ezért a két fivér összeverekednek egymással.

105.
Leo lesz Amanda és Victor új szövetségese. A család az esküvőre készül, azonban Melissa egyre bizonytalanabb a kapcsolatukat illetően. Gloriának imponál hogy Bruno és Claudio összeverekedtek miatta.

106.
Az esküvő napján Amanda, Victor és Leo csapdát állít Mateonak, amibe a férfi bele is sétál így kiderül, hogy temette el évekkel ezelőtt Amanda édesapját. Gloria és Bruno megbeszélik a jövőbeli terveiket.

107.
Miközben zajlik az esküvő Leo és Victor tovább kutatják a holttest, ám mást találnak ott, mint akire számítottak. A ceremónia után megjelenik Josefina és mindenki előtt elárulja a Santa Cruz fivérek féltve őrzött titkát.

108.
Amanda és Luciano Mateo nyomába ered, aki éppen elrabolni készül feleségét. Sikeresen megakadályozzák, ám a férfi elszökik. Amanda úgy dönt, itt az ideje hogy mindent bevalljon Lucianonak.

109.
Catalina és Mateo szökni próbálnak, ám Anita nélkül nem akarják elhagyni a birtokot. A rendőrség megérkezik a házhoz és mindenki megkapja méltó büntetését…

Megosztom másokkal: