Amigas y rivales tartalma

AMIGAS Y RIVALES – Szeretõk és riválisok

1.
Nayeli a mexikói nyomornegyedben, Chalco-ban él, és arról álmodozik, hogy eljut Hollywoodba és olyan híres lesz, mint Salma Hayek. A Delaho családnál, Mexikó egyik leggazdagabb családjánál dolgozik szakácsnõként. A családfõ, Roberto Delaho nagyon elfoglalt üzletember, így nincs ideje foglalkozni két gyermekével, Jimenával és Robertóval. Jimena elkényeztetett és pökhendi lány. A bulizáson, iváson, drogozáson és a fiúkon kívül semmi nem érdekli. Barátnõjével, Ofeliával mindenkivel lefekszenek, aki csak az útjukba kerül. Roberto, Jimena bátyja próbál segíteni a húgán, de nem jár sok sikerrel, mert Jimena az anyja halálával, apja nemtörõdömségével és korán bekövetkezett újra nõsülésével magyarázza tetteit. Jimena az iskolában is csúnyán bánik az alacsonyabb társadalmi osztályba tartozókkal, így Laurával is, aki rendes, becsületes, jólelkû lány és aki ösztöndíjasként tanul az egyébként gazdagoknak fenntartott egyetemen. Nézeteltérésbe is kerül a két lány, s végül Robertónak kell szétválasztania õket. Laurának az elsõ találkozáskor nagyon megtetszik Roberto, és a fiú figyelmét is felkelti a lány. Nayelinek is tetszik Roberto, persze nagyon jól tudja, milyen nagy köztük a társadalmi különbség. Nayeli nagyon veszélyes környéken lakik. Egyik reggel munkába menet két elvetemült férfi meg akarja erõszakolni, s miközben védekezni próbál, a támadó férfinél lévõ kés beleáll a férfi nyakába és meghal. Nayeli nagyon megijed. Menekülnie kell, mert a rendõrség megkezdi a keresését…

2.
Nayeli visszamegy a Delaho birtokra és Carlotta asszony segítségét kéri. Az asszony átérzi a lány nehéz helyzetét, ezért segít neki. Közben Laura apját kirúgják a munkahelyérõl mondván, hogy fiatal munkaerõre van szükség. Laura anyja megcsalja az apját, ráadásul kiderül, hogy nem fizette rendesen a lakbért, ezért ki akarják lakoltatni a családot. Megérkezik Laura testvére, Andrea is, akit anyjához hasonlóan csak a külsõségek érdeklik. Jimena legjobb barátnõjérõl, Oféliáról kiderül, hogy AIDS-es…

3.
Kiderül, hogy Laura anyjának volt szeretõje, Roberto úr, Jimena apja. A rendõrség Carlotta asszonynál is keresi Nayelit, de az asszony nem vallja be, hogy õ bújtatja a lányt. Laurának nagyon tetszik Jimena bátyja, Roberto. Olivia elmondja, hogy már évek óta betegnek érzi magát. Laura apja kibírhatatlan, mert egyfolytában részeg. Nayeli a fõiskolán összeismerkedik Laurával. Roberto pedig pénzt ad Nayelinek, hogy átszökjön az Egyesült Államokba.

4.
Laura lebeszéli apját az öngyilkosságról. Nayeli végre elhagyja Mexikót. Armando, Roberto barátja hazudik neki, mert nem gazdag, hanem teljesen el van adósodva. Viszont ezt nem mondhatja el Roberto-nak, mert testvére, Alejandra együtt jár a fiúval és nagyon szeretik egymást. Jimena fejében is megfordul, hogy talán õ is AIDS-es. De a vizsgálat után kiderül, hogy negatív a teszt. Laura elmegy munkát keresni Roberto úrhoz. Nayeli Tijuanaban találkozik az embercsempésszel, aki átszökteti az Amerikába.

5.
Roberto úr munkát ad Laurának. Armandot hatalmas tartozásai miatt megverik. Az embercsempész meg akarja erõszakolni Nayelit, ezért Nayeli elszökik. Don Roberto teljesen megváltoztatja Laura külsejét. Roxana, Roberto úr felesége, de Roberto-ba, a fiába szerelmes. Armando elmegy Jimenához, mert mindenképpen azt szeretné, ha õ és Jimena összeházasodnának, persze a lány hihetetlen vagyona miatt. Jimena azonban nagyon durván bánik a fiúval. Nayeli egyedül próbál átszökni az Államokba…

6.
Roberto megüti Jimenát. Nayelinek sikerül átszöknie a határon, viszont Los Angelesben megállítja a kamiont az idegenrendészet, és a jogtalan határátlépõk lebuknak. Nayelinek azonban szerencsére sikerül elmenekülnie. Roxana Jimena kegyeibe akar férkõzni, ám Jimena ellenáll a kedélyes mostohaanyának. Roberto a menyasszonyával Acapulco-ba utazik egy kellemes hétvégére, természetesen Roxana utánuk megy azzal az indokkal, hogy Jimenaval akar beszélni. Armando is Acapulcoban van, és pénzt lop Roberto-tól. Jimena elmondja a többieknek, hogy Ofélia AIDS-es. Nayeli a barátnõjével karöltve megkeresi Mary Lou férjét, akirõl azonban hamar kiderül, hogy egyáltalán nem érdekli a felesége, annál inkább Nayeli. Roxanaról kiderül, hogy õ ölte meg Roberto elsõ feleségét.

7.
Roberto úr teljesen átalakítja Laurát. Alejandra féltékeny Roxanára, azonban nem is alaptalanul, mert Roxana el akarja csábítani Robertót. Francisco, Mary Lou férje megpróbál egyre közelebb férkõzni Nayelihez. Armando megpróbál Jimena közelében lenni, s közben húgát is meg kell gyõznie arról, hogy szerezzen pénzt Robertótól. Roberto beszél Oféliával, akit arról akar meggyõzni, hogy kezdjen valami értelmeset az életével.

8.
Nayeli egy sztriptízbárban kezd dolgozni pincérnõként. Boldog, mert jól keres a bárban, viszont egyre jobban nyugtalanítja, hogy tetszik neki Mary Lou férje, és a férfit sem hagyja hidegen a lány. Mary Lounak viszont azt hazudja, hogy Francisco õt szereti. Armando kábítószert szerez Jimenának. Alejandra kihallgatja Roxana és barátnõje beszélgetését és ebbõl kiderül számára, hogy Roberto feleségét Roxana ölte meg. Laura apja nem akar kezelésre menni. Roberto úr mindent elmond az érzelmeirõl az egyik legmegbízhatóbb emberének, Joachimnak.

9.
Roxana és barátnõje észreveszik, hogy Alejandra kihallgatta õket. Roxana barátnõje nem engedi Alejandrának, hogy elmondja a hallottakat Robertónak. Roxana Alejandrát is megpróbálja megölni, de nem sikerül neki, viszont Alejandra kómába esik. Francisco bevallja a feleségének, hogy már nem szereti. Mary Lou elhagyja Francisco házát, Nayeli azonban ott marad. Laura apja félti õt Roberto úrtól. Jiména nem akar szóba állni Laurával. Ofélia nagyon fél a haláltól…

10.
Roberto és Laura összefutnak az egyetemen, és Laura elmondja Robertónak, hogy az apjánál dolgozik. A fiúnak nem tetszik a dolog. Roxana elmondja Robertónak, hogy mi történt Alejandrával. Roberto teljesen kiborul. Armando szintén teljesen összeomlik, amikor meghallja, hogy mi történt a testvérével. Roxana remek színészi képességekrõl tesz tanúbizonyságot, amikor a kórházban eljátssza, hogy mennyire sajnálja Roberto kedvesét, miközben arra készül, hogy újra megpróbálja megölni. Armando elsírja bánatát Jimenának, aki nagyon sajnálja a fiút. Francisco és Nayeli egyre jobban összemelegednek. A bárban Nayeli megismerkedik egy bokszoló fiúval, Johnnyval.

11.
Nayeli összejön Fraciscóval, de mivel még szûz, nem akar lefeküdni a fiúval. Johnny szintén mély érzelmeket táplál Nayeli iránt, és ezt a lány tudtára is adja, az viszont Fraciscóval üzeni meg, hogy nincs nála esélye. Roxana a kórházban ismét megpróbálja megölni Alejandrát, és ezúttal sikerrel jár. Amikor Roberto értesül a hírrõl, leírhatatlan fájdalmat érez, hiszen fiatal kora ellenére már a második imádott nõt vesztette el, ráadásul Alejandra terhes is volt. Roxana a temetésen megpróbál mindent kiszedni Robertóból a múltjával kapcsolatban, de Roberto nem hajlandó beszélni élete e sötét idõszakáról. Beszél viszont Laurával és elmondja neki, hogy Alejandra meghalt.

12.
Johnny megveri Franciscót a bárban. Armando és Jimena extasy tablettát vesznek be, Armandónak a szer hatására viszont hallucinációi támadnak. Azt képzeli, hogy Alejandra eljött érte és el akarja magával vinni a halottak közé. Jimena lefekszik Armandóval. Moncho megcsalja Gerát Jolandával. Azonban ezt nem tudja titokban tartani, és elmondja a legjobb barátjának. Laura ismét találkozik Robertóval az egyetemen, illetve Jimenának is segít a teszt megírásakor. Ofélia bevallja Robertónak, hogy szerelmes belé. Johnny ismét megpróbálkozik Nayeli meghódításával, de sikertelenül. Francisco viszont erõszakoskodik a lánnyal. Nayeli viszont nem akar vele lefeküdni. Dulakodás közben a megrémült lány egy vázával fejbe veri a megvadult fiút, majd elmenekül a lakásból.

13.
Nayeli elõször azt hiszi, hogy megölte Franciscót, aztán rájön, hogy szerencsére mégsem. Elmegy Johnnyhoz, aki nagyon kedvesen fogadja a megszeppent lányt. Amikor meghallja, hogy mi történt, megfogadja, hogy nagyon megveri Franciscót. Francisco megesküszik rá, hogy bosszút áll ezért Johnnyn és Nayelin is. Roberto még mindig nagyon kedvetlen Alejandra halála miatt. Roxana egyfolytában a nyomában van és próbálja vigasztalni. Roberto úr elmegy Lauráékhoz, hogy meggyõzze a lány apját a gyógykezelésrõl. Roberto segít Oféliának kimászni a lelki válságból. Moncho szakít Jolandával. Robertónak egyre jobban tetszik Laura. A fiú elmondja az apjának, hogy Ofélia AIDS-es. Armando megvédi Jimena becsületét a diszkóban, amiért viszont nagyon megverik.

14.
Johnny szerez Nayelinek munkát, és a lány kezd összebarátkozni a fiúval. Roberto meglátja Roxanát meztelenül és a látvány teljesen felkavarja érzelmileg. Roberto úr bevallja a fiának, hogy már nem szereti Roxanát, azt viszont elhallgatja, hogy Laurába szerelmes. Roxana éjjel bemegy Roberto szobájába, és lefekszik vele. Jolanda Hakarandának panaszkodik, hogy Moncho szakított vele. Haka megpróbálja meggyõzni Jolandát, hogy felejtse el Monchót. Laura megpróbál barátkozni Jimenával, és sikerrel jár. Roberto elmondja Armandónak, hogy kívánja a mostohaanyját.

15.
Nayeli elmegy Johnny elsõ boxmeccsére. Ott azonban Francisco meglátja õket, és újra megfogadja, hogy bosszút áll. Johnny megkérdezi Nayelit, hogy lenne-e a barátnõje, de a lány kitérõ választ ad. Roberto egyre szerelmesebb Roxanába. Laura elmegy Jimenához tanulni, ott összefut Robertóval és Roxanával is. A két lány elmegy Acapulcóba, Roberto pedig beszél Roxanával. Oféilia elmondja az apjának, hogy AIDS-es…

16.
Jolanda beszél Moncho feleségével, és mindent elmond neki. A két nõ csúnyán elbánik a csalárd férfival. Roxana elhiteti Roberto úrral, hogy féltékeny rá. Nayeli és Johnny összevesznek, a lány el akar költözni a fiútól. A békülés jeleként Johnny egy, az anyjától kapott nyakláncot ajándékoz Nayelinek. Francisco mindenhová követi Nayelit, és amikor már tejesen megismeri a lány közlekedési útvonalát, akkor feladja a bevándorlási hivatalnál. Elõször sikerül Nayelinek megszöknie a hatóság emberei elõl, de végül elfogják és letartóztatják. Roxana a fiatalok után megy Acapulcóba. Vele tart legjobb barátnõje, Angela is, aki elkapja Armandót, amint éppen pénzt lop az ifjú Robertótól. Armando megpróbálja kimagyarázni magát, és le akar feküdni Angelával.

17.
Nayelit kiutasítják az országból, vissza kell mennie Mexikóba. Johnny persze errõl semmit sem tud. Õrülten keresi a lányt, és amikor megtudja, hogy Nayelinek el kellett hagynia az országot úgy dönt, hogy követi õt Mexikóba. Nayeli Mexikóba érve fel akarja hívni Robertót, hogy segítsen neki hazajutni, mert nincs egy fillérje sem. A telefont Carlotta asszony veszi fel, és megígéri, hogy segít Nayelinek. Lauráról kiderül, hogy még szûz, Jimena viszont elmondja neki, hogy Ofélia AIDS-es. Roberto úrtól Laura laptopot kap ajándékba, munkája elismeréseként. A lány apja elmegy Roberto úrhoz, és elfogadja a segítségét. Roberto megcsókola Roxanát…

18.
Roxana barátnõje elterjeszti az egyetemen, hogy Ofélia AIDS-es. Roberto elmondja Armandónak, hogy megcsókolta Roxanát. Az asszony is elmeséli az esetet a barátnõjének. Laura, anyja tiltása ellenére elutazik Roberto úrral egy hivatalos üzleti útra. Roberto fülig beleszeret Roxanába. Moncho szerenádot ad a feleségének, Gera viszont köszönetképpen leönti egy nagy vödör vízzel. Ofélia bekábítószerezik, Armando pedig belekeveredik a kábítószerüzletbe, mert csak így tudja kifizetni az adósságait. Roberto elmondja Nayelinek, hogy visszavonták ellene a körözést, és visszatérhet a városba.

19.
Roberto meglátogatja Oféliát. A lány megpróbálja megcsókolni, de a fiú eltolja magától, erre Ofélia megsértõdik, és alkoholba folytja a bánatát. Jimena és Roberto azonban megpróbálnak segíteni rajta. Laura és Roberto úr megérkeznek Los Angelesbe. A lány egy gyönyörû ruhát kap ajándékba a fõnökétõl, majd étterembe mennek vacsorázni, és az este végén az idõsödõ Roberto megcsókolja a fiatal lányt. Armando sikeresen átjut a hamis dollárokat tartalmazó bõrönddel a határon. Roberto és Roxana azonban majdnem lebuknak. Ofélia öngyilkosságot kísérel meg…

20.
Moncho folyamatosan próbálkozik, hogy kibékítse Gerát, de az asszony nem gyengül el egy pillanatra sem. Ofélia kórházba kerül. Emiliano atya meglátogatja õt a kórházban és megpróbálja meggyõzni arról, hogy segíthessen. Armando megköti az üzletet a maffiával. Laura összezavarodik Roberto úr csókjától, azt veszi észre magán, hogy vonzódik a férfihoz. Andrea, Laura húga felszed egy gazdag fiút a diszkóban. Roberto kimegy Nayeli elé a repülõtérre, amikor is a lány bevallja, hogy szerelmes belé. Roberto hazakíséri Nayelit, de amikor kiszállnak az autóból Sakál megtámadja Robertót. Egy lesifotós lencsevégre kapja Roberto urat és Laurát Los Angelesben…

21.
Nayeli elmeséli az anyjának, hogy mi történt vele Los Angelesben. Johnny is megérkezik Chalcoba, Nayeli lakhelyére. Azonban üdvözlés helyett Sátán megtámadja és kirabolja õt. Andrea elmegy Hermannal, egy milliomos fiúval a hotelba, hogy teljesen magába bolondítsa, azonban az utolsó pillanatban meghátrál. Azonban a fiú végül megerõszakolja az elõvigyázatlan lányt. Laurának egyre jobban tetszik Roberto úr, és ezt elmondja a legjobb barátnõjének is, aki ezt egyáltalán nem nézi jó szemmel. Azt meg pláne nem helyesli, hogy Laura elutazik Jimenával Acapulcoba. Nayeli visszamegy dolgozni a Delaho házba, ezért õt is magukkal viszik Acapulcoba. Roberto szerelmet vall Roxanának, Roberto úr pedig elmondja a fiának, hogy szerelmes Laurába…

22.
Roberto elképedve hallgatja apja vallomását Laurával kapcsolatos érzelmeirõl. Jimena elmondja Laurának, hogy Ofélia öngyilkos lett. Nayeli elmeséli Carlottának amerikai élményeit, és Robertóhoz fûzõdõ érzelmeit. Carlotta viszont elmondja a lánynak, nincs értelme annak, hogy Roberto után vágyakozzon. Armando átadja a drogot a hitelezõjének, s újabb munkát vállal, közben pedig folyamatosan találkozgat Angelával. Andrea teljesen magába fordul a megerõszakolása után, de nem mondja el Laurának, hogy mi történt vele. Jolanda még mindig szereti Monchot, és vissza akarja szerezni õt. Lauráék ismét elutaznak Acapulcoba. Roberto be akarja vallani az apjának, hogy szerelmes Roxanába.

23.
Apa és fia meghitt beszélgetését Roxana érkezése zavarja meg, ezért az ifjú Roberto nem tudja elmondani az apjának, hogy mit érez Roxana iránt. Laura nagyon örül, hogy újra látja Nayelit, Jimena viszont csúnyán bánik a cselédjével, és Ofélia is megbántja. Nayeli megcsókolja Robertót és bevallja, hogy szerelmes belé. Roberto úr megpróbál beszélni Jimenával, de sikertelenül. Roxana meglátja a Roberto úrról és Lauráról készült fényképet az újságban, és úgy csinál, mintha nagyon bántaná a dolog. Jolanda elõtt lebukik Moncho, és kiderül, hogy Moncho egyenlõ Hacarandával. Moncho megmondja Jolandának, hogy a feleségét szereti. Andrea elmondja az anyjának, hogy megerõszakolták, és õt okolja a történtekért. Armando megkéri Jimena kezét, de a lány kikosarazza. Armando lebukik Angela elõtt…

24.
Jimena, Ofélia és Laura szórakozni mennek. A diszkóban Laura kérése ellenére, Jimenáék kábítószert vesznek, ezért Laura otthagyja õket. Roxana rájön, hogy Roberto úrnak tetszik Laura. Az asszony elmondja Robertónak, hogy nem él az apjával házaséletet, mert az nem egészséges, ez persze cseppet sem igaz?A fiúval viszont annál szívesebben éli ki testi vágyait. Szeretkezésük után Roxana úgy tesz, mint aki nagyon megbánta, amit tett. Laura megpróbálja rávenni Jimenát, hogy barátkozzon össze Nayelivel. Nayeli meglátja amint Roberto úr és Laura kettesben beszélgetnek. Ezután Laura kénytelen bevallani, hogy Roberto úr szerelmes belé, és neki is tetszik az idõs férfi. Armando állítólagos üzlettársáról kiderül, hogy díler, és Ofélia ismeri is õt, ráadásul Angela elmondja Roxanának, hogy Armando csak érdekbõl jár együtt Jimenával.

25.
Roberto bevallja Armandónak, hogy lefeküdt Roxanával. Azt is elmondja a barátjának, hogy az apja szerelmes Laurába. Jimena találkozik Johnnyval, és a fiú meghívja õt a bokszmeccsére. Armando nagyon féltékeny Johnnyra. Roxana elmondja Angelának, hogy lefeküdt Robertóval. Roberto és Laura szövetkeznek, hogy kigyógyítják Jimenát a drog-és alkoholfüggõségbõl. Jimena elmondja Armandónak, hogy Chiro drogdíler, de a fiú úgy tesz, mint akit meglep a dolog. Jimena beleszeret Johnnyba, és meghívja a házukba vacsorázni. Pedro bosszút áll lánya, Andrea megrontóján…

26.
Roberto elmondja az apjának, hogy Jimena iszik és kábítószerezik. Laura apját kórházba viszik. Nayeli elmondja Robertónak, hogy a Sakál megtámadta õt. Roberto beszél Laurával az apjáról, és megállapodnak abban, hogy barátok lesznek. Laura bevallja Robertónak, hogy tudott Jimena drogozásáról. Ofélia nagyon belázasodik, és kórházba kerül. Roberto és Laura lebuknak Roxana elõtt, mert épp csókolózni akarnak, amikor az asszony belép…

27.
Roxana nekimegy Laurának és bosszút esküszik ellene, mert Roberto úr el akar válni tõle. Armando üzlettársa elmondja Jimenának, hogy Armando a beszállítója. Ofélia összebarátkozik Nayelivel. Laura magát okolja azért, hogy Roberto úr el akar válni Roxanától, ezért felmond neki. Roxana folytatja a színjátékot, hogy mennyire szenved Roberto úr válási szándéka miatt. Johnny felhívja Jimenát, de Nayeli veszi fel a telefont, így megtalálják egymást.

28.
Laura bevallja Robertónak, hogy szereti az apját. Roberto pedig elmondja Laurának, hogy szerelmes Roxanába. Roberto úr közli Jimenával, hogy elválik Roxanától és a cég vezetését Robertóra bízza. Nayeli megkérdezi Jimenától, miért titkolta el, hogy ismeri Johnnyt. Jimena féltékeny is a cselédre, és nem tudja titkolni érzéseit Johnny iránt. Egyik alkalommal odáig fajul az õ és Nayeli vitája, hogy pofon vágja a szolgálót. Armando teljesen kikészül, elmegy Angelához és bevallja neki, hogy nem gazdag, sõt el van adósodva…

29.
Laura elmondja Oféliának, hogy szerelmes Roberto úrba, és a férfi is szerelmes belé. Sajnos Laura szülei is értesülnek arról, hogy lányukat szoros kapcsolat fûzi az idõsödõ milliomoshoz. Roberto megkéri Roxana kezét, de az asszony még egy kicsit kéreti magát, majd elutazik Robertóval, Jimenáék után Acapulco-ba. Nayeli is a fiatalok után megy, mert kell a szakácsnõ a háznál.

30.
A buszon megismerkedik Szörnyivel, aki szintén Acapulco-ba tart, hogy megkeresse Laurát, mert úgy érzi, hogy halálosan beleszeretett. Johnny és Jimena egyre többet találkoznak egymással és késõbb össze is jönnek. Jolanda azt állítja, hogy terhes Monchotól. Ezt Nayeli elmondja az anyjának, aki teljesen elképed a hír hallatán.

31.
Laura anyja közli Roberto úrral, hogy hagyja békén Laurát, és hatalmas botrányt csap a Delaho házban. Laura mindent elmond Jimenának, akit nagyon megvisel a hír. Johnny megismerkedik Szörnyivel. Armandót Roberto úr kitiltja a házából, mert õ szerezte Jimenának a kábítószert. Moncho el akar válni Gerától. Nayeli felpofozza Jimenát, mert az folyamatosan sértegeti.

32.
Jimena megmondja Nayelinek, hogy kirúgatja az állásából. Roberto úr ki is akarja dobni Nayelit, de a lánynak sikerül meggyõznie fõnökét, így mégis maradhat. Moncho elhagyja Gerát. Nayeli bocsánatot kér Jimenától, aki megbocsát neki és megpróbál emberi hangon beszélni a lánnyal. Jimena meglátja Robertót és Roxanát csókolózni, ezért a fiú kénytelen bevallani, hogy szereti az apja feleségét. Jimena mindent elmond az apjának, Andrea pedig elmondja Laurának, hogy terhes…

33.
Miután Gera lebuktatja Monchót a fodrászüzletben, kitör a botrány és Monchót kirúgják. Roberto úr számon kéri a fiát, rákérdez, hogy lefeküdt-e a mostohaanyjával, de a fiú azt hazudja, hogy nem. Laura elmondja Jimenának, hogy a húga terhes. Szörnyi bevallja Johnnynak, hogy még sohasem volt nõvel. Nayeli megkéri Robertót, hogy segítsen neki mûveltebbé válni. Andrea Jimenának is elmondja, hogy mi történt vele, Jimena pedig tudtára adja, hogy nõvére az apjával jár. Nayeli is bevallja Jimenának, hogy szerelmes a bátyjába. A lányok bosszút akarnak állni Andrea meggyalázóján. Rodrigo beköltözik Amandóhoz. Moncho új állást kap.

34.
Roberto úr megkéri Laura kezét. Kiderül, hogy Jolanda nem terhes, csak Monchónak mondja ezt. Roberto úr barátja, Manuel éppen úgy néz ki, mint Moncho. Manuel megismerkedik Angelával, és meghívja vacsorázni, majd felajánl 1 millió dollárt, ha a nõ vele tölt egy éjszakát. Jimena és Andrea kiszöknek a házból. Ofélia velük megy, hogy szemmel tartsa õket. Laura és Roxana összevesznek. Andrea és Jimena drogoznak a diszkóban. Roberto úr el akarja vitetni a lányát New Yorkba, de ez nem sikerül, mert Jimena elhagyja az apai házat. Ofélia egyre közelebb kerül Szörnyihez.

34.
Roberto úr megkéri Laura kezét. Kiderül, hogy Jolanda nem terhes, csak Monchónak mondja ezt. Roberto úr barátja, Manuel éppen úgy néz ki, mint Moncho. Manuel megismerkedik Angelával, és meghívja vacsorázni, majd felajánl 1 millió dollárt, ha a nõ vele tölt egy éjszakát. Jimena és Andrea kiszöknek a házból. Ofélia velük megy, hogy szemmel tartsa õket. Laura és Roxana összevesznek. Andrea és Jimena drogoznak a diszkóban. Roberto úr el akarja vitetni a lányát New Yorkba, de ez nem sikerül, mert Jimena elhagyja az apai házat. Ofélia egyre közelebb kerül Szörnyihez.

35.
Angela elújságolja Roxanának, hogy mennyi pénzt kapott Manueltõl. Szörnyi elmeséli Johnnynak, hogy csókolózott Oféliával, Ofélia pedig Nayelinek mondja el, hogy csókolózott Szörnyivel. Jimena Armandóhoz költözik. Roberto úr Jimena után megy Armandóhoz, de a lánya nem hajlandó hazamenni. Laura elmondja a szüleinek, hogy Andrea terhes, és el akarja vetetni a gyereket, de a lány nem engedi, hogy a húga ilyen õrültséget csináljon. Roberto kibékül Armandóval. Ofélia elmegy az atyához, hogy gyónjon. Rodrigónak megtetszik Andrea. Laura apja elmegy Roberto úrhoz, aki elmondja neki, hogy szereti Laurát.

36.
Laura apja teljesen összetörik és ismét inni kezd. Laura magát okolja a történtekért, mert a szülei teljesen kiborulnak az õ és Robertó úr kapcsolatától. Nayelit beiratják Oféliáék a gimnáziumba. Pedro megtiltja a lányának, hogy folytassa a viszonyt Roberto úrral. Roberto és Roxana összeköltöznek. Laura anyja elmegy Roberto úrhoz és elmondja neki, hogy Laura valószínûleg az õ lánya.

37.
Roberto urat nagyon megdöbbenti a hír, amit Laura anyja közöl vele, mert így szakítania kell Laurával. Nayeli ismét szerelemet vall Robertónak, de a fiú megint visszautasítja a közeledését. Jolanda elmegy az orvoshoz és kiderül, hogy nemhogy nem terhes, de 3-6 hónapig nem is eshet teherbe. Roberto úr elmondja a fiának, hogy szakít Laurával. A szakítás nagyon fájdalmas, mert nem akarja elmondani az igazat, tehát Roberto úrnak hamis indokokat kell találnia. Jimena elmondja Johnnynak, hogy Armandóhoz költözött, ezért a fiú szakít vele és Nayelivel kezd el járni. Laura elmondja Robertónak, hogy szakított az apjával. A fiú elmeséli Laurának, hogy az anyja járt az apjánál. Moncho és Manuel szerepet cserélnek, így Nayeli azt hiszi Manuelre, hogy õ Moncho.

38.
Nayeli elmondja Manuelnek, hogy pontosan úgy néz ki, mint Moncho. Manuel erre meg akarja ismerni õt. A szülõk el akarják távolíttatni Oféliát az iskolából a betegsége miatt. Edgar és Johnny összeverekedek az edzõteremben, ezért Edgart kitiltják onnan. Laura nagyon haragszik az anyjára és harcolni akar Roberto úr szerelméért. Johnny elmondja Jimenának, hogy Nayelivel jár. Armando elmondja Rodrigónak, hogy szegény. Jimena elmegy Armandóhoz kábítószerért. Roberto kezd rádöbbenni, hogy egyre többet gondol Laurára. Kiderül hogy Manuel és Moncho ikertestvérek.

39.
Manuel nagynénje mindent elmesél arról, hogyan lettek az ikrek csecsemõkorukban szétválasztva. Moncho és Manuel szerepet cserélnek, Manuelbõl “koldus”, Monchoból “királyfi” lesz. Jimena a Johnnyval való szakítás miatt nagyon boldogtalan. Armando megint megpróbál a lány kegyeibe férkõzni. Laura elmegy Roberto úrhoz, aki ismét közli vele, hogy már nem szereti és kidobja a szobájából. Szörnyit megverik az egyetemen. Lauráék anyja lebukik Andrea elõtt, ugyanis lánya meglátja õt a szeretõjével. Az egyetemen azt hazudják Oféliának, hogy Szörnyi mondta el mindenkinek, hogy AIDS-es.

40.
Oféliát elüldözik társai az egyetemrõl. A lány csúnyán összeveszik Szörnyivel, mert azt hiszi, hogy a fiú tényleg elárulta õt. Andrea beszél az anyjával, elmondja neki, hogy látta õt a szeretõjével. Az asszony nagyon megrémül, mert attól fél, hogy Andrea mindent elmond Laurának. Szörnyi verekszik az egyetemen, ezért társai fel akarják jelenteni. Az igazgató Ofélia és Szörnyi mellé áll. Lauráék ki akarják deríteni, ki árulta el, hogy Ofélia AIDS-es. Jimenának elpanaszolja Laura, hogy Roberto úr kirúgta õt. A férfi viszont azt akarja elérni, hogy Laura ne szerelmes legyen belé, hanem csak szeresse. Roxana bemegy Laura munkahelyére és határozottan felszólítja, tartsa távol magát Robertótól…

41.
Laura elmondja Robertónak, hogy az apja azt kéri tõle, legyenek barátok, és hogy Roxana megfenyegette õt. Roberto úgy érzi, hogy az apja titkol elõtte valamit. Roxana vacsorával várja otthon Robertót, ám a férfi nagyon leteremti õt amiatt, ahogy Laurával viselkedett. Herman, aki teherbe ejtette Andreát elmondja az apjának, Manuelnek, hogy egy lány most az õ felelõtlensége miatt terhes. Andrea teljesen kiüti magát a diszkóban. Szülei egymást okolják a történtekért. Jimena kezét ismét megkéri Armando, és a lány ezúttal fontolóra veszi az ajánlatát. Szörnyit letartóztatja a rendõrség.

42.
Szörnyit beviszik a rendõrségre. Laura és Jimena elviszik Robertót Szörnyihez. Andrea nem akar szóba állni Rodrigóval, mert úgy érzi, méltatlan a fiú szerelmére. Szörnyit bezárják a börtönbe. Ofélia megint rosszul van, elájul a szobájában, Nayeli talál rá. Szörnyit óvadék ellenében kiengedik a börtönbõl, aki azonnal Oféliához siet a kórházba. Roxana azt szeretné, ha a lány meghalna. Mindenki ott van a kórházban, így Laura akarva akaratlanul találkozik Roberto úrral. Jimena közli az apjával, hogy feleségül megy Armandóhoz. Oféliának váratlanul leáll a szíve…

43.
Oféliát újraélesztik, és Szörnyi segítségével sikerül visszatérnie az életbe. Johnny kitartóan udvarol Nayelinek. A lány elmondja neki, hogy Jimena férjhez megy Armandóhoz. Nayeli bevallja Johnnynak, hogy szereti és ad neki még egy esélyt. Armandónak ismét áruért kell mennie. Moncho és Manuel életében a csere elég sok bonyodalmat okoz mindkettejük számára. Jimena egyre többet iszik. Szörnyi feleségül akarja venni Oféliát. Roxanának egyfolytában hányingere van és fáj a feje…

44.
Roberto nagyon örül annak, hogy Roxana terhes. Manuel, aki tulajdonképpen Moncho megpróbál beszélni a fiával. A fiú mindent elmond neki Andreáról és a tettérõl. Roxana veszélyeztetett terhes, ezért 8 hónapig feküdnie kell. A lányok elutaznak Acapulco-ba. Roberto elmondja az apjának, hogy Roxana terhes. Johnny rájön, hogy Jimena-ba és Nayeli-be is szerelmes. Nayeli elmondja Jimena-nak, hogy együtt jár Johnny-val. Herman meg akarja keresni Andreát és vállalni a gyereket. Laura úgy érzi, hogy Roberto és õ tetszenek egymásnak. Andrea azt mondja Herman-nak, hogy elveteti a gyermeket.

45.
Jimena kibékül Nayeli-vel. Roberto megint megpróbál beszélni az apjával, de Roberto úr még mindig nem mondja el Laurával történt szakításának valódi okát. Manuel rájön, hogy Jolanda nem terhes és ezt elmondja Moncho-nak. Jimena bevallja Nayeli-nek, hogy csak azért van Armando-val, mert szerez neki kábítószert, és közli vele, hogy harcolni fog Johnny-ért. Andreát sikerül rábeszélni arra, hogy tartsa meg a gyermekét. Manuel megmondja Jolanda-nak, hogy mindent tud róla és elhagyja. Johnny és Szörnyi elmennek a lányok után Acapulco-ba. Roberto és Roxana egyre többet veszekszenek. Az asszony a fiú kérése ellenére elmegy Acapulco-ba. Roberto úr elmondja Moncho-nak, hogy Laura valószínûleg a lánya. Manuel beleszeret Gera-ba. Rodrigo elmegy Andreáékhoz. Viszont Andrea inkább Herman-nal szeretne járni a hatalmas vagyona miatt.

46.
Jimena-t és Oféliát felháborítja Andrea terve. Armando-t összeverik Chiro emberei, mert elvesztett 250.000 dollárt. Moncho egyre jobb viszonyban van Manuel gyerekeivel. Manuel elmondja Moncho-nak, hogy hazaköltözik Gera-hoz. Jimena ráhajt Johnny-ra. Roberto egyre többet panaszkodik Laurának Roxana-ról. Roberto úr elmond mindent a fiának Roxana állítólagos szexuális problémáiról. Moncho megismerkedik Angela-val. Andrea elmondja Herman-nak, hogy megbocsát neki. Laura összebarátkozik Tamarával. Viszont Jimena utálja, és ezt folyamatosan kifejezésre is juttatja. Szörnyi megkéri Ofélia kezét, de a lány nemet mond. Roberto úr elhívja Moncho-t golfozni, aki bajban van mert egyáltalán nem ismeri a játékot. Rodrigo meglátja Andreát és Hermann-t csókolózni. Jimena le akar feküdni Johnny-val…

47.
Jimena elcsábítja Johnny-t. A fiú felmegy Jimena szobájába, de pont összefut Nayeli-vel. A lányok ezen nagyon összevesznek. Johnny bevallja, hogy mindkét lány tetszik neki. Roberto elmondja Laurának, hogy megváltoztak az érzései Roxana iránt. Moncho lebukik a lánya elõtt, amikor be akar menni Angela-hoz. Roberto-nak egyre jobban tetszik Laura. Manuel nem akar lefeküdni Gera-val, az asszony viszont mivel nem tud a cserérõl azt hiszi, hogy Moncho már nem kívánja. Ofélia-n kezdenek mutatkozni a betegség elsõ jelei. Tamarának bocsánatot kell kérnie Jimena-tól. Armando is megjelenik Acapulco-ban és megint becsapja Roberto-t. Armando-nak megtetszik Tamara. Manuel-t megtámadja a Sakál…

48.
Manuel-t megverik Sakálék. Tamara bocsánatot kér Roberto úrtól és elmondja, miért veszett össze Jimena-val. Laura úgy érzi, hogy tetszik Roberto-nak. Jimena szakít Armando-val és nem békül ki Tamarával. Armando és Tamara egyre többet beszélgetnek egymással. Roberto és Jimena csúnyán összevesznek. Andrea elmondja Laurának, hogy együtt jár Herman-nal. Egyre jobban elmérgesedik a viszony Jimena és Nayeli között, mert Jimena nagyon szerelmes Johnny-ba és bármit megtenne érte, ezért gyûlöli, hogy egy cselédlánnyal kell versengenie. Johnny szakít Nayeli-vel. Roberto bevallja Laurának, hogy tetszik neki. Roxana meglátja õket kettesben…

49.
Laura és Roxana összevesznek és összeverekszenek. Roxana majdnem elveszíti a gyermekét, ezért kórházba viszik. Ofelia el akarja hagyni Szörnyit. Armando pénzt kap Robertótól. Moncho sokat iszik Roberto úrnál, akinek feltûnik az állítólagos Manuel viselkedése. Andrea elzavarja Rodrigót annak ellenére, hogy szereti, mert nincs elég pénze, míg Germán nagyon gazdag. Manuel kibérel egy autót és elmennek Güerával kocsikázni és vacsorázni. Tamara elmondja Monchónak, hogy beleszeretett Armandóba. Sakálék még mindig el akarják kapni Nayelit. Jimena elköltözik Armandótól. Roberto elmondja az apjának, hogy tetszik neki Laura, ezért Roberto úr kénytelen elmondani neki, hogy Laura valószínûleg a féltestvére, ezért nem kerülhet vele szerelmi kapcsolatba.

50.
Laura mindent elmond a szüleinek Andreáról és Germánról. Laura azt is elmondja az apjának, hogy az anyja valamit titkol elõle. Robertót nagyon megrázza a hír, hogy talán Laurával féltestvérek. Roberto szerint mindent el kell mondani Laurának. Nayelit elrabolják Sakálék és meg akarják erõszakolni. Johnny észreveszi, hogy eltûnt a lány és elindul megkeresni õt. Sakálék õt is elkapják, ám végül kiszabadul és megmenti Nayelit, Sakálékat pedig letartóztatják. Roberto úr elmondja Laurának, hogy valószínûleg õ a vérszerinti apja.

51.
Laurát nagyon megdöbbenti a bejelentés. Nem hiszi el, amit Roberto úr mond. Roberto elmondja Roxanának, hogy Laura a féltestvére. Moncho megmondja Manuel feleségének, hogy elválik tõle. Laura senkivel nem akar beszélni a De la O család férfi tagjai közül. Nayeli és Johnny megbeszélik a kettejük dolgát, és megegyeznek abban, hogy Johnny járjon Jimenával. Laura nagyon összeveszik az anyjával. Tamara bemutatja Armandót az apjának. Moncho és Manuel találkoznak egy kocsmában és Manuel bevallja, hogy szerelmes Güerába.

52.
Nayeli és Moncho nagyon meglepõdnek Manuel kijelentésén. Jimena és Johnny találkoznak Laurával és Robertóval egy bárban. Lauráék úgy döntenek, hogy nem mondják el Jimenának, hogy féltestvérek. Ofelia igent mond a lánykérésre. Nayeli arra kéri az ikreket, hogy hagyják abba a veszélyes játékot. Roberto már nem szereti Roxanát. Johnny és Armando összevesznek, Johnny megüti Armandót. Roberto úr és Roxana törvényesen is elválnak. Ofelia visszamegy tanulni az egyetemre és elmondja a lányoknak, hogy hozzámegy Szörnyihez. Roberto az apjának is elmondja, hogy nem szereti Roxanát. Laura nem hajlandó Roberto úr lányaként viselkedni. Joaquin azt javasolja Roberto úrnak, hogy õ és Laura csináltassanak DNS vizsgálatot.

53.
Roxana és Roberto ismét összevesznek. A fiú elmondja Roxanának, hogy már két gyermekét elvesztette. Roberto úr megfogadja Joaquin tanácsát. A férfi eljegyzési vacsorát ad Ofelia tiszteletére. Armando pénzt csal ki Robertótól. Azt mondja a fiúnak, hogy egy biztos üzlet beindítására kell a pénz, ami persze nem igaz. Közben Chiro azzal bízza meg Armandót, hogy Mexikóban dolgozzon. Szörnyi elmondja vak édesanyjának, hogy feleségül veszi Ofeliát. Ofelia elõadásokat tart az AIDS-rõl az egyetemen. Roberto úr rábeszéli Laurát a DNS vizsgálatra. Jimena ismét inni kezd. Manuel virágot vesz Güerának. Moncho beleszeret Angelába. Roxana elmegy vásárolni az orvos tanácsának ellenére, és rosszul lesz a bevásárlóközpontban. Laura végül elmegy a DNS vizsgálatra.

54.
Laurának és Rodrigo úrnak egy hetet kell várnia a vizsgálat eredményére. Moncho lefekszik Angelával. Roxana elveszti a kisbabáját, de Roberto elõtt úgy tesz, mintha még mindig terhes lenne. Jimena és Tamara megint összevesznek, és Jimena arra kéri Ofeliát, hogy válasszon közte és Tamara között. A rendõrség folyamatosan figyeli Armandót. Jimena vesz egy órát Johnnynak, de a fiú nem fogadja el a méregdrága ajándékot. A lány továbbra is nagyon gonosz Nayelivel. Sikerül mindenkinek elrontania a kedvét. Manuel megcsókolja Güerát, majd el akarja mondani neki az igazat a cserérõl. Jimena ismét nagyon sokat iszik. Johnny Nayelit választja.

55.
Jimena ismét extasy tablettát vesz be. Tamara bevallja az apjának (aki egyébként Moncho), hogy még szûz és fél az elsõ alkalomtól. Manuel el akarja mondani Güerának az igazságot, de képtelen rá. Roberto hazaérve belõtt állapotban találja Jimenát. Megbeszéli Laurával, hogy a testvérét sürgõsen elvonókúrára kell vinni. Johnny felhívja Jimenát. A lány bevallja neki, hogy megszegte a szavát és kábítószerezett. Johnnynak ez nem tetszik, és kénytelen azt hazudni a lánynak, hogy szereti. Nayeli elmondja Laurának, hogy Johnny õt szereti. Roberto pedig az apjának, hogy Jimena drogozott. Johnny volt edzõje a fiú után megy, hogy felkészítse a világbajnokságra. Laura bevallja Ofeliának, hogy miért szakított Roberto úrral. Ofelia megtudja, hogy meghalt az apja. Roberto úr és Laura bemennek a kórházba a teszt eredményéért. Ofelia arra kéri Nayelit, hogy énekeljen az esküvõjén.

56.
Roxanának mesterségesen kell megtermékenyülnie, mégpedig sürgõsen, ha nem akar lebukni Roberto elõtt. Kiderül, hogy Roberto úr és Laura között nincs vérrokoni kapcsolat. Ennek az ifjú Roberto is felettébb örül. Laura elmeséli az édesanyjának az eredményt. Ofelia és Szörnyi összeházasodnak. Roxana elmegy egy nõgyógyászhoz. Ofeliáék esküvõjére megérkezik a lány anyja, de Ofelia elzavarja, mert nagyon haragszik rá amiatt, hogy elhagyta õt. Roberto úr megígéri Nayelinek, hogy bemutatja egy lemezkiadónak. Manuel bevallja Güerának az igazat. Roberto megcsókolja Laurát.

57.
Laura pofon vágja Robertót. Azt mondja a fiúnak, hogy még mindig Roberto urat szereti. Güera nagyon mérges Monchóra és Manuelre is. Az sem hatja meg, hogy Manuel bevallja, szerelmes belé. Roberto úr ismét feleségül kéri Laurát. Jimena elmeséli Robertónak, hogy az apjuk és Laura kibékült egymással. Andrea elmondja a testvérének, hogy az anyjuk megcsalja az apjukat. Laura bevallja Nayelinek, hogy mindkét Roberto közel áll hozzá, de az ifjabbat jobban szereti. Manuel elmondja Monchónak, hogy mindent bevallott Güerának.

58.
A lányok az Acapulco-i ház medencéjében élvezik a semmittevést. Johnny meglátogatja Nayeli-t és bevallja neki, hogy még mindig szereti, majd megcsókolja a lányt. Ekkor lép be a konyhába Roberto és a történteket látva nagyon dühös lesz. Megüti Johnny-t és arra kényszeríti, hogy mindent elmondjon Jimena-nak. Válaszul Jimena pofon vágja Nayeli-t és közli a cseléddel, hogy ki fogja rúgatni az állásából. A hisztérikus lány kedvéért az apja ezt meg is teszi. Majd Jimena elmegy a diszkóba és ismét kábítószerezik, aminek következtében elveszti az eszméletét. Laura elmondja az apjának, hogy az anyja megcsalja.

59.
A kórházban az orvosok megállapítják, hogy Jimena túladagolta magát és nagyon súlyos az állapota. Késõbb szerencsére magához tér és rögtön Johnny-t akarja látni. Ezért Roberto úr az akarata ellenére kénytelen megkerestetni és a kórházba hozatni a fiút. Ott azonban kisebb dulakodás alakul ki Johnny és Roberto között. Végül Johnny kénytelen elvállalni, hogy eljátssza, szerelmes Jimena-ba. Közben Pedro kidobja otthonról a feleségét. Laura nem szól Roberto úrhoz, amiért kirúgta Nayeli-t. A rendõrség folyamatosan figyeli Armando-t. Végül a lakásán sikerül elfogni Chiro-val együtt.

60.
Armando-t letartóztatják. Nayeli bevallja Roberto úrnak, hogy õ Jimena miatt utasította vissza Johnny-t és hogy az igazi szerelme Roberto. Elmegy a lemezkiadóba, ahol nagyon tetszik a producereknek a fiatal lány hangja. Tamara elmondja Moncho-nak, hogy Armando-val akarja elveszíteni a szüzességét. Jimena visszaköltözik a szülõi házba. Laura és Robetro úr kibékülnek. Jimena meglátja a TV-ben, hogy Armando-t letartóztatták kábítószer terjesztésért és azonnal felhívja az apját. Roberto úr azonnal felhívja a fiát, hogy elmondja neki, amit Jimena-tól hallott. Tamara is megtudja az igazat. Armando azt hazudja Roberto-nak, hogy ártatlan. Moncho 1 millió dollárt ígér a felügyelõnek, ha kiengedi Armando-t a börtönbõl.

61.
Nayeli elújságolja, hogy lemezt fog készíteni. Ofelia ismét belázasodik. Moncho kihozza Armando-t a börtönbõl. Roberto nem tud hinni Armando-nak, mert megnézte a bizonyítékokat. Jimena-t kiengedik a kórházból. Ofelia nagyon fél a haláltól. Moncho-t vesztegetés miatt elkapják a rendõrök. Manuel végignézi a TV-ben, hogy Moncho-t (vagyis õt) elfogják. Azonban már egyre több ember értesül a cserérõl. Armando börtönbe kerül., Jimena pedig elkezdi a terápiát…

62.
Roberto úr megkéri Laura kezét, de Laura gondolkodási idõt kér tõle. Nayeli megtudja, hogy Moncho-t letartóztatták. Ofelia meggyõzi Jimena-t, hogy vegyék vissza Nayeli-t szakácsnõnek. Tamara elmondja Andreának és Herman-nak a híreket. Nayeli elmeséli az édesanyjának, hogy aláírta a szerzõdést a lemezcéggel. Johnny gyötrõdik Jimena miatt. Laura elmondja az apjának a lánykérést, ám õ le akarja beszélni a dologról. Jimena elindul a leszokáshoz vezetõ hosszú úton. Roxana-t mesterségesen megtermékenyítették. Laura Roberto-nak is elmeséli, hogy megkérte az apja. Nayeli-t bemutatják a menedzserének. Tamara meglátogatja Armando-t a börtönben…

63.
Roberto is meglátogatja Armando-t a börtönben, s a fiú elmondja neki az igazságot magáról. Tamara nem hajlandó megbocsátani Moncho-nak és Manuel-nek. Alma számon kéri Ricardo-t, aki azzal vág vissza, hogy megnõsül és hogy soha nem szerette, csak a pénze kellett neki. Laura igent mond Roberto úrnak, s a hírrel elõször az édesapjához szalad. Roberto úr is megtudja az igazat Moncho-ról és Manuel-rõl. Nayeli felmegy a produceréhez, de kissé tart tõle. Roberto-t nagyon felzaklatja a hír, hogy Laura egy-két hónapon belül hozzámegy az apjához. Jimena otthagyja a terápiát és hazudik az apjának. Jimena elmondja Tamarának, hogy Armando drogkereskedõ. Ofélia elárulja Szörnyi anyjának, hogy AIDS-es…

64.
Johnny kiönti a lelkét Szörnyinek. Jimena elmondja a kétségeit az apjának és komoly érveket sorakoztat fel a Laura-val kötendõ házasságával kapcsolatban. Nayeli teljesen elbûvöli a producerét, aki rövid idõn belül szerelmet is vall neki. Armando rájön, hogy szerelmes Tamara-ba. Laura-ék váratlanul otthon találják az édesanyjukat. Laura nem tud neki megbocsátani, ám Andrea az anyja mellé áll. Roberto megfenyegeti Johnny-t, hogy megöli, ha elhagyja Jimena-t. Kiderül, hogy Moncho Nayeli vérszerinti apja, ám ezt a lány nem tudja. Nayeli még mindig Roberto után sóvárog. Jimena le akar feküdni Johnny-val, de a fiú ezt nem tudja megtenni, inkább megmondja a lánynak, hogy nem szereti.

65.
Jimena teljesen kiborul a hallottaktól. A beszélgetés dulakodásba fordul, ám a fiú nem meri õt egyedül hagyni, nehogy igyon vagy drogozzon. Jimena-nak azonban sikerül elrohannia a szállodából… Kiderül, hogy Laura mégsem Pedro lánya. Jimena egy diszkóba megy, ahol kábítószerezik. Késõbb kikezd egy vadidegen férfival és felmegy a lakására. Johnny Roberto úrhoz fordul segítségért, akinek elmeséli a történteket. Roberto úr dühében rátámad Johnny-ra. Laura-ék elmennek megkeresni Jimena-t, s szerencsére még éppen idõben érkeznek. Jimena másnap reggel nem emlékszik semmire, amitõl nagyon megrémül. Ofélia egyre rosszabb állapotba kerül. Roxana-nak sikerül mesterséges megtermékenyülni.

66.
Nayeli-t és Lalu-t ölelkezés közben rajtakapja Lalu barátnõje. Ofelia nagyon aggódik Jimena miatt, mert úgy tûnik, a lány teljesen függõvé vált. Sebastian beszünteti az ingyen adag kábítószert, Jimena-nak prostituáltként kell dolgoznia a férfinak, hogy anyaghoz jusson. Roxana fel akar bérelni egy színészt, hogy játssza el a nõgyógyász szerepét Roberto-nak. Lalu szerelmet vall Nayeli-nek, de a lány kikosarazza. Roberto nagyon aggódik a húgáért. Jimena nagyon undorodik magától és a “munkájától”, ám a drog erõsebbnek bizonyul. A lányok elhatározzák, hogy megkeresik Jimena-t…

67.
A lányok megpróbálnak kábítószert szerezni, amitõl azt remélik, hogy eljutnak Jimena-hoz. A diszkóban hamarosan meg is jelenik Sebastian. Ofelia odamegy hozzá, hogy megismerkedjen vele. Késõbb el is megy vele a férfi lakására, ahol ott fekszik Jimena teljes kábulatban. A többiek eközben nagyon aggódnak Ofelia-ért, akit nem tudnak telefonon sem elérni. A lány megmondja Sebastian-nak, hogy AIDS-es, mire a férfi kidobja a lakásból. Ofelia felhívja Szörnyit, hogy a segítségét kérje. Felmennek Sebastian lakására, ám a férfi nagyon megveri Szörnyit és pisztollyal fenyegeti a lányokat…

68.
Andrea nagyon rosszul lesz, ezért kórházba kell szállítani. Ofelia megsérül a Sebastian lakásában kitört dulakodásban. Roberto úrék késõn érkeznek… Manuel szerenádot ad Gera-nak. Jimena-t kórházba viszi az apja. Roberto összetalálkozik a kórházban Laurával. Ofelia-t meg kell mûteni, ugyanis a sérülése életveszélyesnek bizonyul. Jimena magához tér és mindent elmesél a többieknek. Andrea majdnem elvetél…

69.
Szörnyi és Roberto úr is magát okolja a történtekért. Roberto hamis tanúzásra kéri Rodrigo-t. Rodrigo véletlenül összefut a kórházban Herman-nal. Manuel ebédelni megy Angela-val és elmondja neki, hogy nem vele feküdt le, hanem Moncho-val. Rodrigo meglátogatja Andrea-t. Gardenia Moncho szépségszalonjában lesz könyvelõ. Ofelia haldoklik, ezért arra kéri Szörnyit, hogy keresse meg Johnny-t. Jimena végre teljesen magához tér, ám szörnyû lelkiismeretfurdalás gyötri Ofelia állapota miatt. Roxana-t felismerik, hogy nem az akinek mondja magát…

70.
Kiderül, hogy Roxana az elmegyógyintézetbõl szökött meg, s az igazi neve Carolina. A nõ próbál mindent tagadni Angela elõtt, ám nem sok sikerrel. Andrea azt hazudja Rodrigo-nak, hogy nem szereti. Szörnyi nagyon el van keseredve Ofelia miatt. Nayeli azt kéri a lánytól, hogy harcoljon az életéért. A pincér, aki felismerte Roxana-t, követi õt és Angela-t a nõ lakásáig, azért hogy megzsarolja õket. Tamara Armando-val álmodik. Johnny ismét szerelmet vall Nayeli-nek.

71.
Roberto számon kéri Roxana-t, mert feltûnik neki a nõ furcsa viselkedése. Jimena megint elmegy a rehabilitációs központba és mindent elmond magáról Carlos doktornak. Tamara meglátogatja Armando-t a börtönben, aki elmondja a lánynak hogy bár nagyon szereti, mégsem akar többé találkozni vele. Roberto úr elhalasztja az esküvõt. Lalu bevallja Nayeli-nek, hogy szerelmes belé. Roxana elhatározza, hogy megöli a pincért, amiért az zsarolni próbálja. Nayeli meglátogatja Jimena-t, ám a lány közli vele, hogy gyûlöli. Moncho-nak nagyon tetszik Ofelia anyja…

72.
Ofelia-t kiengedik a kórházból. Laura testõröket kap maga mellé. Roxana teljesen kivetkõzik magából a zsaroló miatt. Moncho vacsorára hívja Ofelia édesanyját. Nayeli meglátogatja Ofelia-t, hogy elmesélje neki a Jimena-nál történteket. Andrea egyáltalán nem törõdik a gyermekével. A zsaroló sok pénzt és magát a nõt követeli Roxana-tól. Manuel-t adócsalásért letartóztatják. A cseléd meglátja Roxana-t, ahogy a zsarolóval csókolózik…

73.
Roxana a zsaroló Pascual halálát akarja. Roberto úr nagyon aggódik a lányáért. Benito elmondja Roberto-nak, hogy a fõnökét, Manuel-t adócsalás miatt letartóztatták. Carlos-t arra figyelmezteti az anyja, hogy Julieta csak a pénze miatt van vele. Roberto hiába próbálkozik, Laura az apjához akar menni feleségül. Ofelia jobban van, gyógyulásának oka az a szerelem amit Szörnyi iránt érez. Szörnyi eközben plasztikai mûtétre vállalkozik. Kiderül, hogy Manuel könyvelõje a pénzzel és Carla-val, a szeretõjével lépett le. Roberto nem akarja védeni Armando-t, mert csalódott benne. Armando hiába könyörög neki. Nayeli felkeresi Lalu-t a lemeze miatt. Tamara meglátogatja a börtönben az apját, Manuel-t. Roxana felkeresi Pascual-t a szállodában.

74.
Roxana terve nem sikerül, Pascuel kicsavarja a kezébõl a gyilkos szerszámot és megerõszakolja. Nayeli kikéri magának a zsarolást, nem fog engedni Lalo-nak. Lalo fenyegetõzik, hogy ezért tönkreteszi õt a szakmában. Pascual tovább zsarolja Roxana-t. Tamara nem tudja, hogy hogyan segítsen apjának. Adósságuk éppen akkora, mint az egész vagyonuk. Roxana azt hazudja Roberto-nak a sérülések miatt, hogy nekiment az ajtónak. Carlos doktor továbbra is kezeli Jimena-t. Moncho új barátnõje, Suzana csak a pénzére hajt. Nayeli a lemezkiadóba megy, hogy elpanaszolja a történteket, ám nem hisznek neki. Tami a nagybátyjától, Moncho-tól próbál segítséget kérni, hogy apja kiszabadulhasson. Andrea nem akarja a gyermeket. Carlos motoron viszi Julieta-t szórakozni, éppen oda, ahol Margareta is vacsorázik. Roxana tehetetlen, még Angela, a barátnõje sem tud neki mit tanácsolni. Nayeli Johnny-tól kér segítséget Lalo ellen. Laura és Roberto táncolni mennek.

75.
A diszkóban hatalmas botrány alakul ki, Laura akadályozza meg a verekedést. Johnny leüti Lalo-t és eltöri az orrát. Meg is fenyegeti, hogy a szerzõdést be kell tartaniuk és Nayeli-t vissza kell venniük. Julieta nem ért, hogy miért ölelgeti Carlos Margareta-t. Andrea leissza magát és dohányzik, mert nem akarja a babát. Tamara próbálja felnyitni testvére, Herman szemét. Roberto nem érti, hogy mi történik vele és Roxana-val. Ulises, azaz Szörnyi túl van a plasztikai mûtéteken. Roberto felkeresi Nayeli-t és bevallja neki, hogy nem szereti Roxana-t. Herman Andreához megy, hogy segítsen a bánatán, hiszen elszegényedett, Andrea azonban kidobja. Jimena végre szembenéz a múltjával a csoportterápián. Armando a börtönben is drogozni kezd. Nayeli felnyitja Roberto szemét, hogy nem szeretheti el újra apja szeretõjét, Laurát. Moncho segíteni akar Manuel-nek. Lalo kénytelen bocsánatot kérni Nayeli-tõl és a fõnökétõl. A lemezkiadó visszaveszi Nayeli-t és újra dolgozhat. Moncho elmegy Gera-hoz Manuel üzenetével. Jimena kezd magára találni, újra öltözködni kezd és festi magát. Nayeli édesanyja nagyon rosszul van, kórházba kell vinni. Kiderül, hogy a betegsége komoly, ezért a betegágyon egy titkot bíz lányára: Moncho az igazi apja…

76.
Nayeli elmeséli titkát Roberto-nak. Nagyon boldog, hogy az apja Moncho. Jimena egyre jobban van, teljesen megszépül. Ulises végre megszabadul a maszktól, nagyon jóképû lett. Herman tovább siratja Andreát. Tamara elmeséli Laurának, hogy húga, Andrea hogyan bánt Herman-nal. Ofelia végre meglátja kedvesét a mûtét után. Idõsebb Roberto kifizeti az óvadékot barátja, Manuel után. Nayeli mindenkinek elmeséli a jó hírt az apjáról. Ofelia meglátogatja Jimena-t az elvonóban, Jimena bemutatja neki új barátnõjét, Jessica-t. Nayeli anyjának jól sikerül a mûtétje. Suzane teljesen az ujja köré csavarja Moncho-t, minden pénzét el akarja szedni tõle. Carlos újra Margareta-val beszéli meg lelki ügyeit. Egyfolytában csak Jimena-ra gondol, de még nem tudja, hogy ez szerelem-e vagy csak sajnálat. Andrea belövi magát, talán így jobban elviseli szenvedését. Armando-t a börtönben teljesen kábítószerfüggõvé teszik, így kényszerítik gyilkosságra. Amanda elmeséli lányának élete történetét. Nagyon szerette Moncho-t, együtt jártak és mégis legjobb barátnõjét, Gera-t vette el. Ezért tartotta meg a titkot, amikor kiderült, hogy terhes. Nayeli nem tudja magában tartani a titkot, és elújságolja Moncho-nak. Armando a börtönben hasba szúrják…

77.
Moncho nagyon meglepõdik, de nagyon boldog a hírtõl. Roxana már jobban van, bocsánatot kér Roberto-tól, s a terhességre fogja a dolgot. Ám ekkor megcsörren a telefon és zsarolója az… Carlos anyja, Sonja fogadást ad születésnapján. Carlos Julieta-val érkezik, ám anyja ennek egyáltalán nem örül. Laura elmeséli fájdalmát Ofelia-nak, ugyanis túl sokat gondol Roberto-ra, s hazugságban él amikor az idõsebb Roberto-hoz akar feleségül menni. Armando-ra még idõben találnak rá. Tamara elmondja az apjának, hogy Nayeli az unokahúga. Tami megpróbálja biztatni is apját, hogy túl fognak jutni ezen a nehéz idõszakon. Jimena Carlos-ról álmodozik, de rémálmok is gyötrik a múltból. Armando-t megmûtik, élet halál között van. Ulises bemegy az iskolába, ahol mindenki nagyon csodálkozik és hatalmas sikert arat. Armando a kórházi ágyán bocsánatot kér Tamarától és Roberto-tól is. Armando haldoklik. Jimena jelzéseket tesz Carlos felé, hogy nagyon is szimpatikus a számára…

78.
Armando békében halt meg, mert megbocsátott neki Roberto és Tamara is. Herman kidobja az ingatlanértékesítõt és a lakásuk új vevõit. Andrea Ofelia-tól kér segítséget, de csak szidást kap, mert nem akarja a babát. Közben Andrea volt barátja, Rodrigo egy új lánynak udvarol az iskolában. Roxana további terveket szõ, bérgyilkost akar Pascual-ra küldeni. Ofelia nagyon szomorú, mert nem szülhet gyermeket Ulises-nek, ezért úgy érzi, hogy nem kellett volna feleségül mennie hozzá. Roberto elmondja Jimena-nak, hogy Armando meghalt. Jimena elmegy a temetésre, ott azonban találkozik Johnny-val. Kiderül, hogy Angela Carlos barátnõje volt korábban, de õ az apja halálos ágyán sem akar errõl beszélni. Carlos elárulja Margareta-nak, hogy szerelmes Jimena-ba. Roberto a dadájának is elmondja, hogy Laurába szerelmes és nem boldog Roxana-val. Laura próbálja megnyugtatni húgát, de neki sem Herman, sem a gyerek nem kell. Ofelia elviszi Ulises-t Moncho-hoz, hogy új frizurát varázsoljanak neki.

79.
Ulises-t újjávarázsolja Moncho, Ofelia ezért valósággal úszik a boldogságban. Jimena megtudja, hogy Carlos hozta létre az Új Élet alapítványt. Herman veszekszik az apjával, aki felelõsségre vonja, amiért iszik és nem tanul. Andrea kiborul, amikor meglátja, hogy Rodrigo a legjobb barátnõjével csókolózik. Roberto ismét az esküvõrõl beszélget Laurával. Johnny nagyon boldog szerelmével.

80.
Andrea a baleset következtében elvetél és soha többet nem lehet gyermeke. Ofelia elmondja Ulises-nek, hogy hibát követett el, amikor hozzáment. Azt szeretné, ha Ulises találna egy egészséges lányt, akinek lehet gyermeke. Andrea barátai találkoznak Angela-val a kórházban. Roxana tárgyal a bérgyilkosokkal. Johnny a világbajnoki meccsére készül.

81.
Jimena és Carlos megcsókolják egymást, de Carlos azt mondja, hogy szerelmük nem teljesedhet be a terápia miatt. Johnny világbajnok lesz. Roberto úr elmondja a fiának, hogy Laura az élete értelme. Andrea annyira elkeseredik, hogy nem akar élni. Roberto felelõsségre vonja az apját, és elmondja Roxana-nak, hogy már nem boldog vele.

82.
Laura elmondja Roberto-nak, hogy szeretné, ha elhalasztanák az esküvõt. Roxana kiborul, mert Roberto már nem szereti. Carlos a Jimena iránt érzett érzelmein rágódik. Ofelia elhatározza, hogy a nõvérek közé fog tartozni, akik a halálos betegeket ápolják. Tamara közben megpróbál egyre közelebb kerülni Ulises-hez, aki Andreát vigasztalja. A bérgyilkosok lelövik az elsõ áldozatot, Pasqual barátját.

83.
Laura már nem akar Roberto úrhoz feleségül menni. Roxana lassan kezd megbolondulni. Johnny a házasságról beszélget kedvesével. Herman megtudja, hogy Andrea elvetélt. Pasqual megveri Roxana-t, ám végül Roxana öli meg õt, de a cselédre keni, s közösen akarják eltüntetni a holttestet. Roberto megtudja, hogy Laura szakított az apjával.

84.
Jimena elmondja Roberto-nak, hogy Carlos másik orvoshoz küldte. Roberto ezért felelõsségre vonja Carlos-t. Roxana elveszíti a gyermekét. Laurának nagy lelkiismeret furdalása van. Jimena az édesanyjával álmodik. Ulises panaszkodik Roberto-nak, hogy szerinte Ofelia megbánta, hogy hozzáment és Tamara is fel akarja szedni.

85.
Tamarának folyton csak Ulises jár a fejében. Carlos azt javasolja Andreának, hogy járjon hozzá terápiára. Roberto belátja, hogy hibázott Roxana-val kapcsolatban. Ofelia felelõsségre vonja Tamarát Ulises miatt. Johnny félreérthetõ helyzetben találja a barátnõjét és Roberto-t…

86.
Laura elmondja Jimena-nak, hogy szakított Roberto úrral. Jimena látni akarja az apját, ezért Carlos elkíséri õt. Laura fél, hogy Jimena újra elkezd drogozni. Ofelia ismét szóba hozza Ulises elõtt, hogy nem tud neki gyermeket szülni és, hogy Ulises jobbat érdemelne. Ofelia végleg elhatározza, hogy apáca lesz.

87.
Laura összeveszik Jimena-val. Roxana felbérel egy magánnyomozót, hogy mindenhova kövesse Roberto-t. Tamara elmondja a barátnõinek, hogy beleszeretett Ulises-be. Ofelia-t meglátogatja az anyja, hogy kibéküljön vele, de valódi célja, hogy Ofelia örökségét megkaparintsa. Johnny bulijában Andrea és Tamara is Ulises-sel flörtöl. Julieta meghallja, amint Jimena szerelmet vall Carlos-nak.

88.
Johnny buliján mindenki Ulises körül legyeskedik, majd végül a lányok összevesznek a fiún. Közben Ofelia levelet ír szerelmének. Julieta felelõsségre vonja Jimena-t. Laurának hatalmas csokor virágot küld Roberto.

89.
Ofelia elmondja a barátnõinek, hogy apáca szeretne lenni. Tamara bevallja, hogy szerelmes Ulises-be. Roxana vissza akarja csábítani Roberto-t. Julieta letagadja Carlos elõtt, hogy Jimena-val veszekedett volna. Roxana magánnyomozója lefényképezi Roberto-t és Laurát csókolózás közben.

90.
Carlos azt hiszi, hogy Jimena hazudott neki Julieta-ról. Roxana kiborul a fényképek láttán. Ulises kezdi bánni, hogy megszépült. Johnny a barátnõje nélkül megy el szórakozni. Roxana kezd teljesen megõrülni, mérgében elküldi a leleplezõ képeket az idõsebb Roberto-nak.

91.
Roberto úr agyvérzést kap és elájul a képek láttán. Jimena mással kezelteti magát, nem Carlos-szal. Sonja értesíti Roberto-t és Carlos-t. A kórházban Jimena összeveszik Laurával. Sonja elmondja Roberto-nak, hogy az apja mitõl lett rosszul. Roberto saját magát okolja a történtekért.

92.
Roxana a kórházban eljátssza, hogy nem tud Roberto agyvérzésérõl. Nayeli testvére még mindig a börtönben van. Roberto szörnyen érzi magát. Julieta nagyon féltékeny Jimena-ra, mert Carlos egész éjjel bent marad vele a kórházban. Roxana megjelenteti egy újságban a leleplezõ képeket Roberto-ról és Lauráról.

93.
Roxana számon kéri Laurán, hogy miért csókolózott Roberto-val, majd emiatt össze is verekednek. Roberto-nak az apja kórházi ágya mellett hatalmas lelkiismeret furdalása van. Laura szörnyen érzi magát, mert azt hiszi, hogy Roxana miatta vetélt el.

94.
Roberto-val elhitetik, hogy Laura megverte Roxana-t. Manuel elkezd Sonja-nak udvarolni. Roberto Roxana bocsánatát kéri és elmegy Laurához. Az idõs Roberto végre magához tér.

95.
Carlos Jessica-tól tudomást szerez arról, hogy Julieta valóban megsértette Jimena-t. Ezért kirúgja Julieta-t a rehabilitációs központból és egyben szakít vele. A szappanopera két szerzõje találkozik Johnny-val egy étteremben és szerzõdtetik egy bokszoló szerepére. Roberto úr nem tud beszélni, de felháborodva hörög, amikor meglátja a fiát. Jimena megszervezi, hogy hazaviszi az apját és ápolni fogja.

96.
Roberto visszavonja a Laura elleni feljelentést, Tamara, Pedro és Andrea erõteljes közbelépésének hatására. Roberto bevallja Jimena-nak, hogy õt és a Laurát ábrázoló fényképek okozták apja tragédiáját. Jimena közli, hogy többé nem akarja látni õt. Johnny elkezdi a forgatást, és elkényeztetett sztárként viselkedik.

97.
Carlos bevallja Jimena-nak, hogy szereti. Ofelia-hoz beállít az anyja, és öngyilkossággal fenyegetõzik. Johnny partnere Natalia lesz a szappanoperában, ám sehogy sem bírják egymást elviselni. Alfredo szabaduló levelet szerez Sebastian-nak.

98.
Kiengedik a dealer-t, aki drogot adott Jimena-nak. Ofelia megbocsát az édesanyjának. Ulises osztálya új tanárnõt kap, akinek nagyon tetszik a fiú. Nayeli elmegy Laurához. Carlos-nak elmondja az anyja, hogy igazi szerelme az idõsebb Roberto. Ulises pedig elmeséli Jimena-nak, hogy Ofelia-val már nem olyan jó a kapcsolatuk. Angela-nak meghal az apja.

99.
Roberto úrnak szerencsére egyre javul az állapota. Nayeli és Natalia összevesznek a hanglemezcégnél. Jimena elmondja az édesapjának, hogy Carlos-szal jár. Ulises egy nap arra ébred, hogy Ofelia eltûnt…

100.
Ulises nagyon elkeseredik, amiért Ofelia elhagyta. Sebastian-t kiengedik a börtönbõl. Roberto úr egyre szebben kezd beszélni. Ulises megveri az egyik osztálytársát, mert az csúnyán beszél Ofelia-ról. Tamarát megalázzák az osztálytársai. Roxana elmondja Carlos-nak, hogy az édesanyja kényszerítette annak idején arra, hogy Angela elhagyja.

101.
Ulises idegességében megcsókolja Tamarát. Carlos egyre többet gondol Angela-ra, de nem hiszi el Roxana-nak, hogy az anyja tette tönkre kapcsolatukat. Roxana találkozik a nemrég szabadult Sebastian-nal, akit régóta ismer. Jimena megbocsát Laurának. Roxana mindent elmond magáról Sebastian-nak. Sonja elmegy Manuel-hez, mert bûntudat gyötri.

102.
Carlos úgy határoz, elmegy Angela-hoz, hogy felelõsségre vonja õt. Jimena bosszút akar állni Natalia-n, amiért kidobatta Nayeli-t a lemezgyárból. Roxana lefekszik Sebastian-nal.

103.
Jimena és Angela Carlos-ról beszélgetnek. Nayeli arról álmodozik, hogy Roberto neki énekel. Sebastian és Roxana tökéletes szövetségesre lelnek egymásban. Tamara elmegy Ofelia-hoz, hogy elmondja neki, rosszul cselekszik, mert Ulises nagyon szereti.

104.
Tamara elárulja Ulises-nek, hogy hol van Ofelia. Johnny és Roberto összeverekednek. Roberto bevallja Nayeli-nek, hogy nem szereti a feleségét. Angela egyre jobban fél Roxana-tól. Andrea nem látja tovább értelmét az életnek…

105.
Roxana megfojtja a cselédjét, mert a lelkiismerete miatt el akar menni a rendõrségre, hogy bejelentést tegyen. Andrea öngyilkosságra készül, de egy fiatalember megmenti.Tamara az igaz szerelmével akar elõször lefeküdni. Ulises-t teljesen levetkõztetik a lányok. Carlos gégemetszéssel megment egy fiatal lányt, aki túladagolta magát.

106.
Carlos édesanyja elmondja a fiának, hogy õ a felelõs azért, hogy annak idején Angela szakított vele. Laura éppen Jimena-val beszélget, amikor betoppan Roberto. Nayeli és Natalia összeverekednek a stúdióban. Ofelia azt hazudja Ulises-nek, hogy nem szereti, Ulises ezért el akar menni a városból. Ofelia-t a barátnõi megpróbálják lebeszélni arról, hogy apáca legyen.

107.
Nayeli elhatározza, hogy befejezi a kapcsolatát Johnny-val. Ofelia végre hazatér Ulises-sel az oldalán. Sebastian és Roxana bosszút forralnak, arra készülnek, hogy Jimena italába drogot csempésszenek.

108.
Ofelia és a barátai szórakozni mennek. Sebastian elmondja szörnyû titkát Roxana-nak, hogy a börtönben megerõszakolták. Johhny is megjelenik a diszkóban, azonban egy másik lánnyal és elkezdi sértegetni Nayeli-t. Roberto megüti a gorombáskodó fiút…

109.
Roxana belecsempészi a kábítószert Jimena italába. Johnny továbbra sem akarja befejezni az ivást, és ki akarja dobni a menedzserét. Jimena furcsán kezdi magát érezni, ezért azonnal felhívják Carlos-t. Roxana örül, hogy terve bevált. Jimena-t nagyon sajnálják a barátai. Roberto leüti Carlos-t, mert õt hibáztatja azért, ami Jimena-val történt.

110.
Nayeli-t tovább cukkolják az iskolatársai. Jimena-t beviszik az intézetbe Carlos-hoz, ahol megpróbál visszaemlékezni arra, hogy mi is történt vele. Roxana és Sebastian örülnek a sikerüknek. Angela vissza akarja adni Manuel-nek a pénzét. Jimena-nak nagyon rosszul esik, hogy Carlos nem hisz neki. Ofelia rá akarja beszélni Andreát egy pszichoterápiára. Carlos ismét elmegy Angela-hoz…

111.
A szappanopera rendezõje Nayeli-ben hatalmas tehetséget fedez fel és megkéri, hogy õ szerezze a sorozat fõcímdalát. Andrea randizik a sráccal, aki megmentette. Nayeli elújságolja Roberto-nak a jó hírt, hogy kapott egy lehetõséget, mint énekesnõ. Közben a barátnõi a Natalia elleni bosszúra készülnek. Angela és Carlos felelevenítik közös élményeiket, végül pedig megcsókolják egymást…

112.
Jimena és a barátnõi elhelyezik a kamerát, hogy lebuktassák Kike Montegraza-t. Angela elmondja Nayeli-nek, hogy csókolózott Carlos-szal. Johnny nagyon el van keseredve, amiért szakított Nayeli-vel. Andrea nagyon jól érezte magát a fiúval. Nayeli majdnem elszólja magát Jimena elõtt. Sebastian megmutatja Ulises-t annak a lánynak, akit felbérelt, hogy elcsábítsa.

113.
Nayeli megpofozza Carlos-t azért, mert megcsókolta Angela-t. A lányok eljuttatják a videofelvételt a TV-be, melyen Kike és Natalia csókolózik. Ofelia jóvoltából egy AIDS-es beteg találkozhat rég nem látott gyermekeivel. Ulises nem is sejti, hogy a lány, akinek segít, el akarja csábítani. Johnny rászokik a kokainra. Natalia-t a videofelvétel miatt kirakják a szappanoperából.

114.
A lányok lelkiismeret furdalást éreznek Kike miatt. Carlos elmondja Angela-nak, hogy ne tápláljon hiú reményeket, mert Jimena-t szereti. Uliles-t felhívja a lány, akit Roxana felbérelt. Kike kirúgja Natalia-t a lemezgyárból és visszavenné Nayeli-t, ám a lány nem fogadja el az ajánlatot. Johnny nagyon jól érzi magát a kokaintól. Carlos elmondja Jimena-nak, hogy Angela megcsókolta.

115.
Emilio Larossa lehetõséget ad Nayeli-nek, hogy õ legyen a sorozat fõszereplõje Natalia helyett. Jimena elmondja Carlos-nak, hogy egy ideig ne találkozzanak. Johnny is a sorozatnál marad. Nayeli elmondja Roberto-nak, hogy milyen lehetõségeket kapott. Roxana a lakásán leszúrja Julio-t, aki elõtte megzsarolja õt. Nayeli megcsókolja Roberto-t…

116.
Andrea felkeresi Abelardo-t és elmondja neki élete történetét. German bejelenti, hogy anyja Párizsba települ, és õ is vele tart. Nayeli azt tanácsolja Roberto-nak, hogy harcoljon Lauráért. Ofelia Georgina-ban látja Ulises jövendõ társát, Ulises tiltakozik ugyan, de eleget tesz Georgina kérésének. Roberto bejelenti, hogy apja házába költözik, és Roxana magára marad a lakásban Julio tetemével.

117.
Oscar bosszúból megtámadja Ulises-t, akinek Roberto siet a segítségére. Sonia és de la O megbeszélik, hogy mindketten hasonló hibát követtek el a gyerekeikkel szemben. Luis ugyanabba az osztályba iratkozik, ahová Tamara és Irene jár. Roxana Sebastian segítségét kéri a holttest eltûntetéséhez. Ofelia segíteni szeretne a májrákos Vincente-n. Angela Carlos mellett akar dolgozni, mint önkéntes. Roberto elmondja Laurának, hogy elhagyta Roxana-t, és arra kéri a lányt, hogy kezdjenek újra mindent. Laura teljesíti de la O kívánságát, és meglátogatja.

118.
Nayeli beilleszkedik a filmesek világába, mindenki nagyon meg van vele elégedve. Nem úgy Johnny-val, aki mindig késik, ráadásul kokaint fogyaszt. Jimena elhatározza, hogy este a barátnõivel elmegy diszkóba, Ofelia azonban nem tart velük, de megbízza Georgina-t, hogy kísérje el Ulises-t. Andrea szerelmet vall Abelardo-nak, és megegyeznek, hogy Abelardo befejezi az iskoláit. A diszkóban Jimena-t kellemetlen meglepetés várja…

119.
A diszkóban Carlos és Angela megjelenése nagy botrányt kavar. Nayeli is csalódott, mert Roberto és Laura egymásra találnak. Georgina megtudja, hogy mi a baja Ofelia-nak. Irene elpanaszolja barátnõinek, hogy miért képtelen lefogyni. Andrea elhatározza, hogy kimûveli Abelardo-t. Roberto és apja rájönnek, hogy nem tudják, ki készítette a kompromittáló fényképeket.

120.
Roberto az apjával folytatott beszélgetései során arra a következtetésre jut, hogy Roxana bérelt fel magánnyomozót, és õ volt, aki hazudozott. Elhatározza, hogy felelõsségre vonja ezért. Tamara el akarja veszíteni a szüzességét, ezért elfogadja Luis meghívását. Ofelia elmondja Jimena-nak, hogy Georgina-ban látja Ulises jövendõbelijét. Georgina – arra hivatkozva, hogy Ofelia-nak AIDS-e van és Ulises-t nem lesz könnyû megszerezni, újabb pénzt kér Sebastian-tól és Roxana-tól. Ulises rajtakapja Johnny-t, hogy kokaint fogyaszt. Jimena színvallásra készteti Carlos-t, aki Angela-t választja.

121.
Carlos eldönti, hogy a két lány közül Angela-t választja. Roberto Roxana képébe vágja, hogy õt gyanúsítja a fényképek elkészíttetésével, válaszként Roxana ügyetlenül hazudozik. Estefani kiborul, amikor megtudja, hogy Abelardo Andreát szereti, és õ nem jelentett többet futó kalandnál. Nayeli felkeresi Johnny-t, hogy lebeszélje a drogozásról…

122.
Roberto úr egyre jobban érzi magát, már képes rá, hogy a kertben sétáljon. Johnny azt válaszolja Nayeli-nek, hogy megjavul, ha a lány visszatér hozzá. Tamara elmondja az apjának, hogy le akar feküdni Luis-szal. Jimena kétségbeesésében vásárol egy üveg tequilát…

123.
Carlota bevallja Jimena-nak, hogy szereti az idõsebb Roberto-t. Jimena nem esik vissza a csalódás ellenére, és Nayeli-nek is segít, aki titokban veszi fel a fõcímzenét Lalo-val. Tamara Luis-szal végre eltölti élete elsõ szerelmes éjszakáját. Andrea és Abelardo kapcsolata jól alakul. Georgina visszamondja a munkát és visszaadja a pénz Sebastian-nak, mire Roxana azt javasolja, hogy szabaduljanak meg tõle a legegyszerûbb módon.

124.
Angela elkezd együtt dolgozni Carlos-szal az új élet központban, és elsõ páciensének Jennifer-t szánja. Roxana bejelenti Sebastian-nak, hogy meg kell ölnie Angela-t. A de la O család templomba megy, ahol az idõsebb Roberto mankó nélkül kezd járni. Ofelia jótékonyságból állja egy fiatalember májátültetésének költségeit.

125.
Carlos bizonytalan, nem tud választani. Úgy gondolja, hogy lehet egyszerre két nõt is szeretni. Jimena azonban nem elégszik meg ezzel a válasszal, és elviharzik. Carlos helyett viszont örömmel találkozik Rolando-val. Roxana megfenyegeti Angela-t, hogy tartsa a száját Carlos elõtt, mert ha kifecsegne valamit, bosszút áll. Nayeli mobiltelefont, asszisztenst és szolgálati autót kap a filmstúdiótól. Georgina aktot áll Ulises-nek, és kacérkodik a gondolattal, hogy elcsábítja.

126.
Sebastian megfenyegeti Georginát, hogy ha nem “épül be” a lányok társaságába, akkor meg fog halni. Carlos elmondja Angelának, hogy Jimenát is szereti. Sonia szerelmet vall az idõsebb Robertónak. Nayeli a forgatás után csatlakozik a társasághoz egy szórakozóhelyen, ahol azonban hatalmas verekedés tör ki.

127.
A buli elõtt a zenekar énekesének sürgõsen el kell mennie, de a türelmetlen közönség egyre agresszívebben viselkedik. Nayeli menti meg a helyzetet, mert átveszi az énekes szerepét és nagy sikert arat. Georgina megkéri a lányokat, hogy fogadják maguk közé. Abelardo elmondja Andreának, hogy másnap illegális munkavállalóként az Egyesült Államokba utazik. Luis megkéri Tamarát, hogy legyen a barátnõje…

128.
Laura féltékeny Nayelire, mert Roberto csillogó szemekkel leste, amikor énekelt. Ulises bevallja Ofeliának, hogy lerajzolta Georginát, méghozzá meztelenül. Josefina közelebbrõl is meg akarja ismerni Monchót. Nayeli meghívja Ofeliát és Monchót a szappanopera bemutatójára. Rejtélyes színészt üdvözöl Emilio, a Televisa producere…

129.
Emilio Larrosa úgy dönt, a bemutatóig titokban tartja, hogy ki a sorozat másik fõszereplõje. Sebastian megzsarolja Georginát, ha átáll a másik oldalra, akkor az édesanyjának baja eshet. Andrea elmondja Laurának, hogy Abelardo emigrál az Egyesült Államokba. Laura megpróbálja rávenni a fiút, hogy maradjon, Roberto pedig ad neki munkát, de Abelardo nem fogadja el. Luis megvallja az anyjának, hogy szerelmes Tamarába, csak Tamara nem kér belõle. Elérkezett a bemutató, kiderül, hogy a másik fõszereplõ egy messze földön ünnepelt sztár lesz…

130.
Sebastián és Roxana el akarják rabolni Gemát, hogy tönkretegyék Nayeli életét. Ofelia mérges Georginára, hogy el akarta csábítani a férjét, ám “engedélyt ad rá”, hogy lefeküdjenek egymással. Jimena, Laura és Tamara váratlanul a színpadon találják magukat. Nayeli ismét szerelmet vall Robertónak, de tiszteletben tartja Roberto elhatározását. Nayeli bemutatja Emiliónak Lalót, és megkéri, hogy hadd lehessen Lalo az új számok zeneszerzõje. Másnap reggel Nayeli névtelen levelet talál a küszöb alatt…

131.
Nayeli komolyan veszi a figyelmeztetést, ezért autóval viszi be testvéreit az iskolába. Jimena testõröket kér apjától, hogy védjék meg Nayeli testvéreit. Georgina rádöbben, hogy a névtelen levéllel veszélybe sodorta édesanyját. Abelardo nem hajlandó megmásítani elhatározását, vendégmunkásnak akar állni Andrea könyörgése ellenére. Luis édesanyja beviharzik a fõiskolai órára.

132.
Jimena elmegy a központba és jelenetet rendez. Meggyanúsítja Angela-t, hogy
õ írta a névtelen levelet, egyben megbizonyosodik arról, hogy Angela és Carlos viszonyt folytatnak. Ulises megcsókolja Georgina-t, de lelkiismeret furdalása lesz miatta. Késõbb bevallja a lánynak, hogy már csak nehezen tudja elviselni a feleségét. Ofelia viszont Jimena-nak vallja be, hogy a célja az, hogy Ulises kiszeressen belõle, és ezért mindent el is követ.

133.
Luis összeveszik az anyjával Tamara miatt. Tovább forgatják Nayeli szappanoperáját, ahol Johnny összetûzésbe kerül a rendezõvel. Roxana Georginát kéri fel, hogy kémkedjen Jimena után. Jimena testõrökkel védeti Nayeli kistestvéreit, ami nagyon feldühíti Roxana-t és Sebastian-t, a sikertelen rablási kísérlet után a nõ és a férfi azonnal Georginához megy.

134.
Andrea elszökik otthonról, és ismét kellemetlen órákat okoz ezzel aggódó családjának és barátnõinek. Ám szerencséjére, miután lerészegedik, a bár pincére hazaviszi magához, kimentve egy részeg vendég tolakodása elõl. Johnny megint összetûzésbe kerül a rendezõvel. Jimena és Rolando elmennek vacsorázni, a lányt faggatja a fiút a barátnõjérõl. Carlos álmában Jimena nevét kiabálja, amit Angela nagyon zokon vesz. Ofelia és Ulises kapcsolata tovább romlik.

135.
Alma felkeresi Alberto-t és pénzért elárulja, hogy a régi románcukból született egy lányuk. Margarita elmeséli Carlos-nak, hogy válni készül, mert boldogtalan a házassága, hisz mindig is Carlos-t szerette. Sebastian megkegyelmez Georginának, Roxana pedig egy új tervet talál ki a rablásra. Nayeli megkéri Roberto-t, hogy ne találkozzanak többet, mert Laura haragszik rá, és a barátságuk számára fontos. Közben pedig készül az elsõ forgatásra, Ernesto-val. Roberto nehezményezi Laura viselkedését. Ulises megbukik a vizsgán. Natalia találkozik Roberto-val és az apjával, de tagadja, hogy köze lenne a fenyegetõ levélhez.

136.
Nayeli megkezdi a forgatást Ernesto-val, és a fiatalok között a valóságban is kezd valami kialakulni. Ráadásul mindenki nagyon elégedett a lány alakításával. Johnny kérdésére Nayeli elmondja, hogy nincs jövõje a kapcsolatuknak, mire a fiú újra kokaint próbál szerezni. Jimena a bowlingozás alatt elmeséli az egész életét Rolando-nak. Angela nem hajlandó elhagyni Carlos-t. Alberto felkeresi Laura-t…

137.
Jimena és Rolando vacsoráját megzavarja Lorena, aki nagy cirkuszt rendez, amikor meglátja õket. Laura bizalmatlanul fogadja Alberto közeledését. Nayeli és Ernesto remekül érzik magukat a vacsorán. Abelardo-ék készülõdnek a határ átlépésére. Luis összeveszik az anyjával, aki kidobja õt otthonról, ezért a fiú Tamaránál keres menedéket.

138.
Ofelia és Francisco beszélgetnek a kórházban, s habár valószínû, hogy a fiú fertõzte meg a lányt, Ofelia segíti a halálos beteget. A forgatás megy tovább, készülnek az erotikus jelenetek, Rocio ráhajt Ernesto-ra. Sebastian és Roxana készen állnak a gyerekrablásra. A barátnõk a kávézóban beszélgetnek, amikor Luis mamája betoppan, és hatalmas botrányt csinál. A fiú megmondja az anyjának, hogy amíg nem változik meg, nem fog vele szóba állni.

139.
Ulises bevallja a lányoknak, hogy tetszik neki Georgina, aminek sem Jimena, sem Laura nem örül. Nayeli ismét összeszólalkozik Javier-rel, aki bosszúból kiszúrja a lány kocsijának a kerekeit.

140.
Nayeli úgy gondolja, hogy Sakál és a barátai kijöhettek a börtönbõl, és õk fenyegethetik a családját. Ezért ismét Roberto-tól kér segítséget. Abelardo-ék átjutnak a határon, de úgy tûnik, eltévedtek…

141.
Rolando szeretne járni Jimena-val, de Jimena visszautasítja, mert õ Carlos-t szereti. Rocio megnehezíti a forgatást, mivel nehezményezi, hogy a tévésorozatnak nem õ lett a fõszereplõje. Jennifer megkapja az új szobáját Angela lakásában. Roxana idegösszeomlással ágynak dõl. Abelardo és Estefani nem bírják tovább: nem tudnak továbbmenni a sivatagban…

142.
Raquel teljes átváltozása megbabonázza Moncho-t és Manuel-t, versengenek a lány kegyeiért. Rocio elégedetlenkedik a szerepe miatt, mire Emilio közli a lánnyal, ha nem tetszik neki, szerzõdtetnek mást a szerepére. Jimena megpróbálja Johnny-t rábeszélni arra, hogy változzon meg, hagyja abba a drogozást. Ofelia végleg elköltözik Ulises-tõl, ami teljesen kiborítja a fiút, aki Georgina-nál keres menedéket. Roberto és Laura elmennek vacsorázni, ahol felmerül a lehetõsége, hogy komolyabbra forduljon kettejük kapcsolata. Margarita kisírja Carlos-nál, hogy maradjanak továbbra is barátok. Tamara és Luis elkezdik a filmforgatást.

143.
Ulises teljesen kiüti magát a sok italtól, majd elalszik Gina lakásán, aki szerelmet vall az alvó fiúnak. Ofelia Jimena-hoz költözik, s ez a tény összehozza a barátnõit, akik próbálják meggyõzni arról, hogy menjen vissza a férjéhez, de Ofelia hajthatatlan. A csevegés közben mindegyik elmeséli, mi történt vele az elmúlt idõszakban. Még Laura is jelen van, aki Roberto-val egy romantikus estét töltött volna el éppen, de barátnõjét nem akarja cserbenhagyni, ezért elmegy Jimena-ékhoz. A nagy beszélgetések után azonban beteljesül Laura és Roberto szerelme.

144.
Ulises megkérdezi Georgina-t, hogy nem járna-e vele? Angela kibékül Carlos-szal. Roberto meghallgatja Nemesio történetét és nyomozni kezd az ügyében. Estefani és Abelardo biztonságban vannak, ám megtudják, hogy Chino és Tanilo meghaltak.

145.
Ulises ráveszi Johnny-t, hogy menjen el az Új Élet rehabilitációs központba. Andrea azt hiszi, hogy Abelardo is meghalt, mert a tévében csak Tanilo-ról és társáról van szó. Ulises elmegy Johnny-val az Új Életbe.

146.
Laura megkapja az új irodát Alberdo-tól, habár tart tõle, hogy a nagylelkû férfi mégsem bizonyul az apjának. Lourdes randizni hívja Luis-t. Roxana megfenyegeti Georgina-t, ha nem tartja a száját, az anyja fizet meg érte. Nayeli forgatás alatt kapja meg a hírt Gema elrablásáról.

147.
Mindenki aggódva várja, hogy végre jelentkezzenek a gyerekrablók. Moncho elmegy Raquel-lel vacsorázni, ahol Manuel is megjelenik, és õ is szemtanúja lesz annak, hogy a testvére csúnyán “leég” Raquel elõtt, miután felönt a garatra. Roberto Andreával, Laurával és Pedro-val bemennek a halottas házba, hogy megbizonyosodjanak arról, nem Abelardo holttestét hozták haza a sivatagból. Johnny elkezdi a terápiát az Új Életben, Jessica beleszeret a fiúba. Rocio kilép a sorozatból. Angela meggyónja Emiliano atyának Roxana gyilkosságait.

148.
Rocio helyére Paula Morel-t hívják a tévésorozatba. Ennek Ernesto nem nagyon örül, mert volt egy kis románca Paulával a múltban. Angela rászánja magát és meggyónja vétkeit és mindent elmond Emiliano atyának.

149.
Sebastian úgy dönt, hogy egymillió dollárt követel Gema-ért. Manuel szerelmet vall Raquel-nek. Roxana újra hallucinál. Paula újra felbukkan a színen. De la O úr nem tud mit kezdeni Sonia házassági ajánlatával. Manuel és Raquel egészen összemelegednek.

150.
Nayeli megtudja, hogy mennyit követel Sebastian Gema-ért cserében, szerencsére de la O úr felkínálja, hogy kifizeti a váltságdíjat. Laura bocsánatot kér Nayeli-tõl, amiért féltékeny volt rá. Ernesto szerelmet vall Nayeli-nek.

151.
Ofelia megkérdezi Georginától, hogy mit érez Ulises iránt, ám az nagyon mérges lesz és ott akarja hagyni a barátnõket. Pepe felbukkan a De la O rezidencián, Ofelia örömére és Jimena bánatára. Alberto és Laura elmennek apasági vizsgálatra. Carlota szerelmet vall De la O úrnak. Ernesto elviszi Nayelit lovagolni és megcsókolja.

152.
Carlota de la O úrnak, Georgina pedig Ulisesnek vall szerelmet. Nayeli és Ernesto megcsókolják egymást, de Nayeli boldogsága nem teljes, mert Gema még mindig nem került elõ. Moncho összeismerkedik Ernestóval. Pepe Ofelia segítségét kéri, hogy be tudja hálózni Jimenát. Paula Cristinának árulja el érzéseit Ernestoval kapcsolatban. Angela továbbra is retteg Roxanától, így Carlos hatására dönt, feljelenti az asszonyt.

153.
Sebastian és Roxana hajnalban belopóznak Lauráék lakásába és megrongálják a gázvezetéket a konyhában. Andreának köszönhetõen Laura és Pedro megússza, a lány azonban késõbb mély kómába esik. Roberto vigasztalja Carlotát, míg Luison Manuel próbál segíteni. Georgina Nayelinek, Ulises az anyjának számol be kezdõdõ kapcsolatukról. Paula terve az, hogy visszahódítja Ernestot.

154.
Andrea kómába esik, s most már mindenki tudja, hogy gyilkossági kísérletrõl van szó. Roberto Roxanára gyanakszik. Paula elhatározza, hogy visszaszerzi Ernestót és tönkreteszi Nayeli és Ernesto szerelmét. Pedro magához tér, Laura elhívja hozzá Almát. Sebastián attól fél, hogy a sok gonosztett rájuk tereli a gyanút. Roberto elmegy Angelához, hogy Roxana nyomára bukkanjon.

155.
Moncho szerenádot ad Raquelnek a munkahelyén, amiért Raquel fõnöke igencsak megorrol. Carlos ragaszkodik hozzá, hogy Angela mondjon el mindent Robertónak, amit Roxanáról tud. Kiderül, hogy Roxana ölte meg Roberto édesanyját. Roberto testõröket hívat Laura családja és Angela védelmére. Angela azt is elmondja, hogy Roxana késõbb beleszeretett Robertóba és ezért lelökte Alejandrát a tetõrõl, majd megfojtotta a kórházban.

156.
Angela elmeséli Robertonak és Carlosnak Roxana életét és bûneit, amin a két férfi teljesen kiborul. Mivel Andrea állapota nem javul, Laura értesíti Abelardot, aki azonnal indul vissza Mexikóba. De la O úr specialistát fogad fel Andrea kezelésére. Manuel kezd összemelegedni Raquellel, míg Moncho továbbra is azon gondolkodik, hogyan hódítsa vissza a lányt. A TV elkezdi sugározni Nayeli sorozatát. Gema megszökik a raktárból.

157.
Gemát megtalálják a rendõrök, de a kislány sokkos állapotban van, ezért kórházba viszik. Paula elmegy Johnnyval vacsorázni, és egy pezsgõ mellett próbálja rávenni a fiút, hogy szövetkezzenek Nayeli és Ernesto szétválasztásához. Moncho és Chema azon gondolkoznak, hogy tudná Moncho visszahódítani Raquelt, és ehhez Gardenia ad nekik ötletet. Andrea állapota változatlan, a barátnõk a kórházban aggódva várják a híreket róla. Angela közben mindent elmesél Roxanáról Robertonak, aki szinte önkívületi állapotba kerül, majd elrohan a kórházba és hazarendeli az apját és a húgát, hogy hatszemközt mondhassa el nekik a szörnyûséget, amirõl tudomást szerzett.

158.
Sebastián és Roxana kiderítik, hogy Gema még nem érkezett haza. Egy kis nyomozás után rájönnek, hogy Gema kórházba került. Manuel és Raquel csókolóznak. Roberto elmeséli a családjának Roxana gaztetteit. Carlosban kétségek merülnek fel Angela iránt, mivel ez utóbbi fedezte Roxana bûntetteit. Roxana és Sebastián rátalálnak Gemára.

159.
Gemának sikerül megszöknie, de továbbra is sokkos állapotban van, majd egy csavargó talál rá az utcán. Gema azonban egy bolt kirakatában megismeri Nayelit egy tévé képernyõjén, és a csavargó beviszi õt a Televisába. Abelardo és Estafani úton vannak hazafelé. Nayeli és Gema találkoznak.

160.
Gema továbbra sem szólal meg, ezért úgy döntenek, hogy elviszik Carloshoz, aki örömmel elvállalja, hogy segít. Carlos elmegy Soniához és megmondja, hogy bár még mindig nagyon mérges rá, de szeretne kibékülni. Jimena és Roberto feljelentik Roxanát Angela vallomása alapján. Kiderül, hogy Sebastián szabadlábra került és az is kiderül, hogy Sebastián volt az, aki elrabolta és bedrogozta Jimenát.

161.
A hír, hogy Sebastian szabadon van, mindenkit letaglóz. Sebastian úgy próbál a legfrissebb információkhoz jutni, hogy egy maszk segítségével Gina apjának a bõrébe bújik, és állandóan kísérgeti a lányt mindenhová. Isabel számon kéri Pepe érzéseit, de a fiú bevallja neki, hogy a szíve másért dobog. Moncho meglátogatja Raquelt a kiadóban, ahol Segoviano úr rajta kapja õket, és nagy jelenetet csinál, melynek végén kidobja Monchot. Jiimena elmegy Carloshoz, de igazából õ sincs tisztában azzal, hogy miért teszi ezt. A lány teljesen kiborul azon, hogy Sebastiant kiengedték, és bosszúra készül. Paula kezdi megkörnyékezni Ernestot.

162.
Megérkezik Abelardo is a kórházba. Mindenki könnyes búcsút vesz Andreától, akit átvisznek Houstonba. Carlos szakít Angelával, majd elmegy Jimenához és szerelmet vall neki, de a lány elküldi a férfit. Gema újra elkezd beszélni, kicsit lassan, de az érthetõ belõle, hogy két férfi, és egy nagyon csinos nõ tartotta õt fogva. Moncho megvárja Raquelt az utcán, de heves csókjelenetüket Manuel érkezése zavarja meg. A lány végül úgy dönt, hogy nem játszik tovább a két férfival, mert nem ezt érdemlik és szakít mindkettõjükkel. Sebastian elégedett Gina viselkedésével, próbál minél több információt kiszedni a lányból, hogy összeálljon a kép a fejében. A lány, ha akaratlanul is, de elárulja Ulises iránti érzelmeit. Alberto felkeresi Laurát és felajánlja neki a támogatását. Roxana elmondja Sebastiannak, hogy Angela volt az, aki lebuktatta õket. Felmerül benne az is, hogy a férfi megpróbálja õt becsapni.

163.
Nayeli azt álmodja, hogy Roberto szereti õt, és ez teljesen összezavarja. Ernestonak elárulja, hogy még mindig Robertot szereti, s ez a férfit nagyon elkeseríti. A Ma show-ba meghívják a sorozat összes fõszereplõjét is, és itt Ernesto már úgy nyilatkozik a riporter kérdésére, hogy nincs semmi közte és Nayeli között. Ezen viszont Nayeli akad ki és Paulának is szöget üt a fejébe. Jimena ismét összeszólalkozik Pepével, Carlota viszont a fiú mellé áll. Ulises Luissal társalog az egyetemen, beszámol neki a történtekrõl, sõt, elmondja azt is, hogy nagyon furának találja Georgina viselkedését. Abelardo elveszíti a munkáját. Roberto próbálja meggyõzni Laurát, hogy menjen be az egyetemre. Ekkor kapja a hívást Joaquintõl, aki sürgõsen látni akarja õt. Sebastian úgy dönt, mindenhová elkíséri majd Ginát, mint az apja, így elsõ kézbõl kapja az információkat. Ofelia elárulja Pepének, hogy aids-es, miközben elmeséli a történetét Ulisessel. Angela meglátja Roxanát egy bevásárlóközpontban, miközben Manuellel találkozik.

164.
Tiburcio egy kis anyagi támogatás fejében elvállalja a tanúskodást. Roxanának sikerül meglépnie a bevásárlóközpontban. Az asszony szövetkezik Miguellel Sebastian ellen, akiben nem bízik meg. Ulises sem bízik Ginában, kisebb magánnyomozásba kezd a lányt illetõen. Elsõként a lány csoporttársai között akar szimatolni. Angela öngyilkosságot fontolgat, Manuel beszéli le róla. Sebastian beférkõzik a fiatalok bizalmába, ügyvédnek adja ki magát, és felajánlja a segítségét is a gyanútlan Robertonak. Õ be is számol minden fejleményrõl. Pepe meghív mindenkit a farmjára, Jimena kivételével el is fogadják a meghívást. Pepe és Jimena ismét összeszólalkozik. Nayeli elmondja a barátainak, hogy még mindig Robertot szereti, és hogy megromlott a viszonya Ernestoval. A lányt ismét megtréfálja Javier.

165.
Sebastián teljesen Roberto bizalmába férkõzik. Még nem tudja, hogyan akadályozza meg, hogy Roberto felgöngyölje szabadulásának történetét, de mindenre el van szánva. Ofelia talált egy új kísérleti gyógymódot, mely hátráltatja az AIDS kifejlõdését. Margarita szerelmet vall Carlosnak, aki azonban egyre inkább Jimenáról ábrándozik. Carlos megtudja, hogy Angela öngyilkosságot készül elkövetni. Ernesto egyre jobban szerelmes Nayelibe. Johnny újra a pohárhoz nyúl.

166.
Pepe megcsókolja Jimenát, akit ez módfelett felbosszant. Ám, amikor Margarita meglátogatja, hogy rávegye, térjen vissza Carloshoz, ezt mégis kihasználja, és azt hazudja, hogy viszonya van Pepével. Johnny botrányt kelt a forgatás alatt: részegen megy be, majd egy jelenet alatt pofon vágja Ernestót. Tamara randizni hívja Pepét, aki örömmel belemegy, ám ez nagyon elszomorítja Luist.

167.
Carlos magába zuhan, amikor Jimena azt mondja neki, hogy Pepével jár és elmegy vele vidékre. Közben Pepe fûzi Tamara fejét, akinek úgyis nagyon tetszik a termetes férfi. Nayeli nem bírja kiverni a fejébõl Robertót, hiába teszi neki a szépet Ernesto. Sebastián elmegy Georginához, és fültanúja lesz egy veszekedésnek, mely Georgina és Ulises közt zajlik, s melybõl kiderül, hogy Georgina mondott valamit Ulisesnek. Büntetésbõl megparancsolja a fogdmegjeinek, öljék meg Georgina anyját.

168.
Miután Paula anyja vérig sérti Nayelit, a lány Paulával indul a barátaikhoz, és meghívatja Pepével õt is a farmra. Manuel Angelának próbál lelki támaszt nyújtani, meggyõzi arról, hogy Jennifer miatt érdemes tovább élnie. Ernestonak gondjai vannak a Martin Rica koncert miatt. Pepe Tamara után Paulával kezd flörtölni, ami egyre hangsúlyosabb lesz, amikor megérkeznek a farmra. Indulás elõtt Ulises jelzi, hogy Georgina viselkedése nagyon gyanús neki. Késõbb folytatják a beszélgetést, találgatnak a névtelen levelekrõl, majd rájönnek arra, hogy Georginát Roxana bérelhette fel. Ulises és Ofelia végre kibékülnek. Sebastian elmondja Roxanának, hogy elfogatási parancsot adtak ki ellene, sõt, szemtanú is van, aki látta õt a gyilkosság elkövetésekor. A nõ az õrület szélén áll.

169.
Ulises megbocsát Ofeliának, aki megígéri, hogy nem hagyja el többször. Roxana elveszti az eszét, és összetöri a tükrét, Sebastián kezd komolyan tartani tõle. Tamara féltékeny Paulára, mert az lekéri tánc közben Pepét, ám Pepét csak egyvalaki érdekli: Jimena. Pepe szerelmet vall Jimenának, akit ez mélységesen meglep és nem tud mit mondani. Sebastián szeretné megfertõzni Robertót valamilyen súlyos betegséggel, hogy ne jusson el a Legfelsõbb Bíróságra. Ám Ulises gyanakodni kezd Georgina “apjára”.

170.
Valente felesége vajúdik, de nincs orvos a közelben, ezért Pepének és Jimenának kell segítenie. Pepe késõbb kilovagol Jimenával és elbeszélget vele. Jimena rádöbben, hogy Roxana csempészett kábítószert az italába. Georginát a lakásán õrzik Sebastián pribékjei. Johnny édesanyja szívrohamot kap. Luis elköltözik Manuel és Tamara otthonából. Betoppan a De la O házba Carlos és megismerkedik Pepével.

171.
Jimena megpróbálja elhitetni Carlossal, hogy Pepe az új barátja. Késõbb a fiú szemére is veti a lánynak, hogy mi jogon játszik az érzelmeivel, hiszen õ szereti a lányt, és ezt Roberto úrnak is bevallja a lány elõtt. Roberto úr viszont azt közli, hogy feleségül veszi Soniát. Ulises boldogan megy haza Ofeliával, és az édesanyja is nagyon örül, hogy a fiatalok kibékültek. A nagy örömben üröm, hogy Francisco anyja sürgõsen hívatja Ofeliát a haldokló fiához. Ulises pedig annak próbál utánajárni, hogy miért nem nyit ajtót neki Georgina. Johnny édesanyja infarktust kap, Nayeli elmegy a kórházba. Paula összeveszik az anyjával Nayeli miatt. Roxana elmegy Angelához, és lelövi a lányt, Jennifernek viszont sikerül elmenekülnie az õrült nõ elõl. Manuel értesíti a rendõrséget. Angela a halála elõtt megkéri Manuelt, hogy vigyázzon Jenniferre, Roberto pedig még idõben bocsát meg neki.

172.
Angela meghal, Roberto még meg tud bocsátani neki. Sebastian és Roxana csúnyán összevesznek, hiszen Sebastian számon kéri Roxanától, hogy miért tesz bármit az õ tudta nélkül. Angela temetésén mindenki elbúcsúzik a lánytól a maga módján, Jimena is megbocsát utólag a lánynak. Ofelia és Ulises elmennek a doktorhoz, aki elmagyarázza a kezeléssel kapcsolatos tudnivalókat, Ofelia pedig beleegyezik mindenbe, és vállalja az esetleges kockázatokat is. Jimena beismeri a lányoknak, hogy Pepe egyre jobban tetszik neki. Johnny felkeresi Carlost, hogy segítséget kérjen tõle. Georgina kijátssza az õt fogva tartó két férfit, és elszökik az egyetemre, ahol mindent elmesél a barátainak az õ szerepérõl, és Sebastian tetteirõl. Pepe bevallja az anyjának, hogy beleszeretett Jimena de la O-ba. Ofelia anyja elmegy Monchohoz, a lánya után érdeklõdik, mert sürgõsen pénzre van szüksége. Roxana felhívja Robertót telefonon.

173.
Roxana felhívja Robertót telefonon és közli vele, hogy bármit is tesz, mindenképp megöli Laurát. Moncho elmegy Ofeliához és elmondja, hogy Susana csak a halálát várja, és rá akarja tenni a kezét a pénzére. Susana elmegy Ofeliához, ám az kidobja. Roberto úr bejelenti a gyerekeinek, hogy elveszi Soniát. Lorena és Rolando úgy döntenek, tesznek még egy kísérletet együtt. Roxana egymillió dollárt kínál fel Joaquínnak, ha az együttmûködik vele.

174.
Joaquín rááll az alkura, és ezentúl Roxanát fogja szolgálni. El is mondja Roxanának, hogy de la O úr el akarja venni Soniát, ezért Roxana eldönti, hogy az esküvõn áll bosszút a de la O családon és Laurán. Jimena nem akar elmenni a vacsorára, ahová hivatalos Carlos is, ehelyett Pepével megy táncolni. Pepe és Jimena egyre jobban összemelegednek, el is mennek együtt a kórházba meglátogatni Cameliát, amikor betoppan Isabel és nekiugrik Jimenának.

175.
Paula gyanakodni kezd: lehet, hogy nem is halt meg a fia? Édesanyja mindent tagad, de nem túl meggyõzõen. Briant kieresztik a börtönbõl, mert elfogják Banánt és Gúnárt, a két bûnözõt. Jessicát Carlos kezeltnek nyilvánítja. Kiderül, hogy Adelaida szemét meg lehet operálni. Roxana kis trükkje sikerül, De la O úr és Sonia esküvõjét kellemetlen közjáték szakítja félbe: egy disznófej hullik le a földre.

176.
Az esküvõt már sikerült elrontania Roxanának, s most arra készül, hogy a vacsorát is tönkretegye. Irene, Luis gyõzködésére elmegy szakorvoshoz a túlsúlya miatt. Paula végleg összeveszik anyjával, amikor kiderül, hogy azt hazudta, hogy meghalt Paula gyermeke és a babát jó pénzért rábízta egy szülésznõre. Nagyon jó a hangulat az esküvõi vacsorán, Nayeli énekel, mindenki jól érzi magát, míg a hangszóróban fel nem hangzik Roxana hangja.

177.
Roxana beszéde nagy zavart kelt, mindenki a kórházba rohan, mert azt mondja, hogy a pezsgõbe mérget kevert. Johnny elhatározza, összeszedi magát, hogy megvédhesse világbajnoki címét. Abelardo és a lányok elutaznak az Egyesült Államokba, hogy Andreát meglátogassák. Paula megtalálja elveszettnek hitt gyermekét, Heidit.

178.
Cameliát elengedik a kórházból, bármennyire fájlalja Pepe, haza kell vele térnie a ranch-ra. Roxana kieszeli, hogy Lequio grófnõ nevében álarcosbált rendez, ahová mindenkit meghív és ott leszúrja Laurát. Javiert kiteszik a matematika vizsgáról, hála Nayelinek. Az álarcosbálon Roxana beteljesíti bosszúját.

179.
Roxana véletlenül Monicát öli meg Laura helyett. Azonban sikerül õt elfogni, és börtönbe kerül, ahol fura fogadtatásban részesül. Majd egyre többet hallucinál, Angelát látja az egyik rabtársában is. Joaquinnek sok pénzt ajánl fel, ha kiviszi õt a börtönbõl. Jimena a sok megpróbáltatás után úgy dönt, hogy meghív mindenkit Acapulco-ba egy kis kikapcsolódásra. Isabel könyörög Pepének, de a férfi durván elutasítja a lányt. Oscar felkeresi Ofeliát és bevallja neki, hogy õ is aids-es. Kiderül, hogy Georgina terhes Sebastian gyermekével. Ulises lázas beteg lesz, felmerül a gyanú, hogy õ is elkapta az aids-et. Tamara randizik Octavioval. Carlos kicsikar egy randit Jimenánál, és amikor a lányért megy, kínos jelenet játszódik le a De la O házban Carlota miatt. Carlos unszolására Jimena Pepe mellett dönt. Paula keresteti a lányát, de nem kap jó híreket.

180.
Jimena közli Carlossal a vacsorán, hogy Pepét választja, amit a férfi igencsak kételkedve fogad, de végül úgy dönt, többet nem fogja keresni a lányt. Irene elmeséli Luisnak az életét, az okot, amely miatt ilyen kövér lett. Sebastian terveket szõ, hogyan akar Tamarán bosszút állni. Tamara beleszeret Octavioba, csak nagyon furcsállja, hogy a fiú miért olyan tartózkodó vele szemben. Ennek ellenére elhívja magával az acapulco-i week-endre. Pepe örül, hogy Jimena õt választotta, és bevallja neki, hogy õ küldte a verseket. Carlos Margaritával próbál vigasztalódni. Ulises megcsináltatja az AIDS-tesztet, Ofeliával türelmetlenül várják az eredményt. Ernesto is megjelenik Jimenáék házában. A hétvégén sok minden kiderül, Georgina terhessége, Johnny szerelme Nayeli iránt, Ernesto határozatlansága Nayelivel szemben, és fény derül Octavio fura viselkedésének az okára is. Este elmennek szórakozni egy diszkóba, ahol robban a bomba: Jimena összeveszik Pepével, mert a lány nem tudja palástolni a féltékenységét, amikor meglátja Carlost, aki Maguivel csókolózik…

181.
Az acapulcoi diszkó után Pepe édesanyja vállán sírja ki magát, a Jimena okozta csalódás miatt. Ofelia elmegy Carloshoz, próbál javítani a helyzeten, tapogatózik, de késõbb a barátnõje az, aki bevallja, hogy õ sem tudja, hogyan áll valójában érzelmileg. Irene és Luis szerelme sínen van, a lány fogyásnak is indul. Ulises kicsit ledöbben, amikor Luis beszámol neki az új szerelmérõl, de késõbb már együtt követik Sebastiant, aki a szemük láttára rabolja el Tamarát, és készül bosszút állni a lányon. Paula számon kéri Nayelitõl a viselkedését, és közli vele, hogy többé nem tekinti a lányt a barátnõjének. Johnny viszont szerelmet vall Nayelinek. Új pap helyettesíti egy darabig Emiliano atyát, akinek a személyében Carlota megdöbbenve fedezi fel Tomast, akirõl nagy titkokat õriz, nevezetesen, hogy õ Roberto édesapja. De a papnak van egy lánya is, aki nem más, mint Roxana, aki közben már szervezi a szökését Joaquinnel.

182.
Roxana durván elzavarja az apját a börtönbõl. A fájdalomtól összetört pap elmesél mindent Emiliano atyának, aki továbbadja a hírt Carlotának, és összeáll egy szörnyû tragédia képe, Roxana és Roberto féltestvérek. Ulisesnek és Luisnak sikerül megmentenie Tamarát, de Sebastian ismét elmenekül, sõt, elkapja Georginát. Jimena elmegy Pepéhez, hogy elmondja neki, nem tud dönteni a két férfi között, erre a férfi elzavarja a lányt, majd a késõbb Isabelt is. Roxana összetûzésbe kerül a többi a rabbal. Elõkerül Paula kislánya. Befejezik a Szerelem határainak forgatását.

183.
Emiliano atya próbálja meggyõzni Carlotát, mondja el a De la O családnak, hogy Roberto nem is Roberto úr fia. Joaquín sok embert lefizet, hogy kiszabadulhasson Roxana. Sebastián bosszúja utoléri Georginát, ám a nõ felülkerekedik a pszichopata gyilkoson és megöli. A DNS vizsgálat kideríti, hogy Heidi valóban Paula kislánya. Adelaida szemmûtétje sikerrel zárul.

184.
Roxana kiszabadul és hamarosan értesül Nayeli érettségi bankettjérõl. Elhatározza, hogy ott lecsap a baráti körre. A banketten mindenki megjelenik, aki számít, és ekkor megérkezik Roxana egy csapatnyi markos gazfickóval. Átveszik az irányítást és terrorizálni kezdik az egész társaságot.

185.
Roxana a De la O famíliát és az összes családi barátot is ki akarja irtani. Azonban kicsúsznak a kezébõl az események: a férfiak átveszik a hatalmat, s lefegyverzik a terroristákat. Joaquín halálos sebet kap a tûzharcban, Roxana pedig leönti magát savval. Mindenki megtalálja a párját, és minden jó elnyeri méltó jutalmát…

Megosztom másokkal: