Amor bravío tartalma

AMOR BRAVÍO – A szív parancsa:

1.
Camila és Luis az esküvõjük elõtti napon autóbalesetet szenvednek, Luis életét veszti. Daniel és Miriam esküvõje kis híján tragédiába torkollik, de nem esik bajuk, és elutaznak nászútra. Don Daniel értesül régi szerelme, Agatha haláláról.

2.
Alonso és Camila összeházasodik, de a nászút rosszul indul. Don Daniel régi szerelmének fia után nyomoztat, és fontos döntésre jut. Fény derül Alonso és társa cselszövésére.

3.
Camila és Alonso megszakítják a nászutat, amint megtudják, hogy Don Daniel szívrohamot kapott. Don Daniel meghal, Isadora, Dionisio, és Alonso azt remélik, hogy végre bekövetkezik, amire vártak, de a végrendeletbõl kiderül, hogy Don Daniel nem Camilára hagyta a vagyona nagy részét, hanem a fiára, Daniel Diaz, Acostára, akirõl eddig még senki nem tudott.

4.
Dionisio és Isadora megbeszélik, hogy megszabadulnak Danieltõl, Dionisio elküld egy embert, Juliant, Chilébe, hogy megölje Danielt. Julian véletlenül Miriamet lövi le dulakodás közben, súlyos állapotban szállítják kórházba. Alonso és Camila megpróbálják rendbe hozni a házasságukat, de Alonso problémája miatt továbbra sem sikerül, Alonso nem hajlandó pszichológushoz fordulni.

5.
Daniel börtönbe kerül, mivel õt gyanúsítják a Miriam elleni támadással. Alonso pszichológushoz fordul. Camila szeretné mielõbb tisztázni az örökség ügyét.

6.
Dionisio felajánlja a segítségét Camilanak. Alonso mindenképp szeretné rendbe hozni a házasságát. Daniel tragikus híreket kap.

7.
Viviana összebarátkozik Camilával, Alonsónak azonban nem szimpatikus a felesége új barátnõje, minden erejével azon van, hogy távol tartsa Camilát Vivianától.

8.
Danielnek sikerül megszöknie a börtönbõl. Camila a házassági gondjai miatt Baldomero atyától kér tanácsot. A család és Dionisio egyaránt próbálja meggyõzni Camilat, hogy tartsa meg az örökséget.

9.
Daniel megérkezik a mexikói városba, amirõl az anyja annyira mesélt. Camila kiönti a szívét barátnõjének a házasságáról. Dionisio és Isadora újabb cselszövéseket eszel ki.

10.
Isadora egy prostituáltat küld Alonsóhoz, hogy kiderüljön, hogy csak a feleségével nem képes-e intim együttlétre. Kiderül, hogy más nõvel sem.

11.
Camila ragaszkodik ahhoz, hogy az õ szava döntsön, ezért ismeretlenül is alkalmazza Natalia barátját. Dionisio, miután tudomást szerez Alonso problémájáról, úgy dönt, Agustina-n keresztül férkõzik közelebb Camilahoz. Rafael váratlan vallomást tesz Viviananak a Camilahoz fûzõdõ érzelmeirõl.

12.
Dionisio ráveszi Agustinat, hogy társuljon vele egy új üzletben, és közben egyre jobban az ujja köré csavarja az asszonyt. Daniel munkába áll a La Malquerida-n, de Alonso és Leoncio igyekszik elvenni a kedvét a munkától. Közben Agustina jobb munkalehetõséget szerez neki a közjegyzõi irodában. Natalia kikotyogja, hogy nem Camila a birtok örököse.

13.
Agustina ebédelni megy Dionisióval, hogy megbeszéljék a közös üzletet, Isadora dühös lesz, amint megtudja, és váratlanul megjelenik az étteremben. Camila felajánlja Alonsónak, hogy próbálják meg rendbe hozni a házasságukat. Alonso megmondja Rafaelnek, hogy nem akarja Camila közelében látni. Daniel találkozik Baldomero atyával, aki azonnal felismeri, Daniel mindent elmond neki.

14.
Viviana megpróbálja rávenni a barátnõjét, hogy az esze helyett a szívére hallgasson. Luz Maria meglátja a szerelmét, Pablot egy másik lánnyal. Rafael Danielben ráismer régi barátjára. Dionisio arra kéri Agustinat, hogy legyenek egy pár.

15.
Miközben Daniel bosszúra készül, barátja, Rafael védeni szeretné Camilat. Baldomero atya újabb információkat tud meg Daniel ügyérõl Becerratól. Isadora egy tragédia ürügyén a birtokra költözik. Camila rájön, miért feszélyezi annyira a tenyészet új alkalmazottjának közelsége.

16.
Alonsót infarktussal kórházba szállítják, és ott kiderül, hogy egy nõvel volt a hotelben, és az infarktust az okozta, hogy viagrát szedett. Camila kiborul a hír hallatán, és úgy dönt, hogy elválik Alonsótól. Baldomero atya és Natalia meg akarják nézni a gépen, hogy Don Daniel milyen fájlokat nyitott meg a halála elõtt, de azokat a fájlokat már törölték. Daniel ajánlólevelet kér Baldomerótól, hogy munkát szerezzen.

17.
A részeg Camilát Daniel hazaviszi, gondját viseli, lefekteti, és megbízza Luz Mariát azzal, hogy õrizze az álmát.Dionisio megfenyegeti Isadorát, hogy ha Alonso továbbra is keresztezi a terveiket, akkor megszabadul tõle.Leoncio megpofozza Luz Mariát, Daniel a védelmére kel.Danielt sofõrként alkalmazzák a birtokon, ezért elköltözik Amandától.Alonso kórházban van, de csak Isadora látogatja meg, Camila nem.Daniel tisztázza Nataliával, hogy nem akar tõle semmit, kéri, hogy értse meg, hogy nem áll még készen egy új kapcsolatra. Viviana kihallgatja ezt a beszélgetést, és mindent elmond Camilának.Luz Maria egy félreértés miatt csúnyán összeveszik Pablóval.

18.
Alonso egy újabb kirohanása után Camila közli vele, hogy el akar válni. Amikor ez Dionisio tudomására jut, eldönti, hogy a birtokkal együtt Camilat is megszerzi magának. Mariano biztosítja Pablot arról, hogy támogatja a szerelmüket Luzmaval. Viviana véletlenül meghallja, hogy Rafael az eredeti nevén szólítja Danielt, és követeli, hogy mondjanak el neki mindent. Baldomero atyát és Becerrát egyre jobban aggasztja Agustina és Dionisio kapcsolata.

19.
Dionisio nagy bejelentésre készül egy családi megbeszélés keretében. Pablo megkéri Luz Maria kezét, és el is kezdik tervezni az esküvõt. Viviana ragaszkodik ahhoz, hogy Daniel felfedje magát Camila elõtt. Dionisio és Isadora titokban összemelegszik. Alonso továbbra sem hajlandó elválni, de Camila eltökélte, hogy véget vet a házasságuknak.

20.
Dionisio elviszi a birtokra Daniel hamisított halotti bizonyítványát, Camilán kívül mindenki boldog, hogy végre megszabadultak a férfitól. Dionisio meg akarja gyõzni Agustinát, hogy adják el a birtokot. Baldomero megtudja Nataliától, hogy Danielt halottnak hiszik, arra gyanakszik, hogy Alonso és Dionisio állnak az ügy mögött.

21.
Camila és Daniel rátalál a roncsra, benne Baldomero atyával, aki súlyosan megsérült. Daniel meggyõzi Camilat, hogy muszáj volánhoz ülnie, és segítséget hívnia, ezzel segít neki leküzdeni az évek óta tartó félelmét. Alonso és Isadora eldönti, hogy minden áron végez a pappal. Daniel elolvassa Don Daniel levelét, amire az atya kocsijában bukkant rá. Don Daniel a levélben mindent elmagyaráz, és a segítségét kéri, hogy Camila megmenekülhessen a bûnözõk karmai közül.

22.
Mivel tudják, hogy Baldomero atya elárulhatja õket, Isadora újabb kísérletet tesz, hogy megölje a papot, de egy orvos megzavarja. Daniel felfedi a kilétét Amanda elõtt. Viviana elmondja Rafaelnek, hogy Camila kezd beleszeretni Danielbe, ezért ha szeretné meghódítani a nõt, lépnie kell. Alonso egy hazugsággal ráveszi Camilat, hogy utaljon át neki hárommillió pezót.

23.
Daniel Dionisio bizalmába férkõzik. Amandának és Natáliának fölfedi a kilétét.Camila a válást tervezi, és bevallja Vivianának, hogy szerelmes Andresbe. Viviana aggódik, mert õ tudja, hogy Andres valójában Daniel, így lehet, hogy Camila rokona. Alonso megbízza Nataliát, hogy szerezzen neki fotót Danielrõl, de Natalia Daniellel együtt kijátssza õt, és Rafael öccsérõl adnak neki oda egy fotót. Baldomero atya felébred, de lebénult, és nem tud beszélni. Pablo és Luz Maria titokban szervezik az esküvõjüket. Az agresszív Bruno, Viviana volt férje felkeresi a lányt, újra akarja kezdeni vele a kapcsolatot. Megtudjuk, hogy régebben megverte Viviánát, aki emiatt elvesztette a babáját, és nem is eshet többé teherbe. Kidobja Brunót, de a férfi megfenyegeti, hogy nem fog eltûnni az életébõl.

24.
Natalia Daniel kérésére Rafael öccsérõl átadja a fotót a családi ebédnél, Agustina és Camila meglepõdve tapasztalják, hogy ezek szerint Daniel él. Camila magánnyomozót akar fogadni, hogy megtalálják Danielt (Rafael öccse csak félrevezetés, amit Daniel eszelt ki). Isadora és Dionisio végleg el akarják hallgattatni Baldomero atyát. Alonso számára most derül ki, hogy Danielt korábban meg akarták öletni.Daniel átveszi a saját -hamis- halotti bizonyítványát, ahogy Dionisio kérte. Tolentino megtudja, hogy Luz Maria férjhez akar menni.Alonso elõször azt a feltételt szabja Camilának, hogy csak akkor egyezik bele a válásba, ha a nõ szeretkezik vele. Erre Camila nem hajlandó, így Alonso elõrukkol a második feltétellel: akkor hajlandó elválni, ha megkapja a birtokot.

25.
Pablo bátyja, Yago a birtokra érkezik, hogy lebeszélje öccsét a házasságról. Isadora ráveszi Agustinat, hogy szerezze vissza Becerratól a hamis halotti anyakönyvi kivonatról kapott faxot. Baldomero atyát kiengedik a kórházból, és Amanda fogadójába szállítják, õ viseli gondját. Rafael megpróbál közeledni Camilahoz, amit Daniel rossz szemmel néz. Dionisiot üzlettársai egyre jobban sürgetik, ezért felbérel egy nyomozót, hogy megkeresse Daniel Diaz Acostat.

26.
Isadoranak sikerül véghezvinnie a tervét: belopózik a fogadóba, és egy párnával megfojtja Baldomero atyát. Becerra maga is nyomozni kezd Daniel Diaz Acosta halotti anyakönyvi kivonatának ügyében. Tolentino nem akarja tétlenül nézni, hogy szerelme, Luzma máshoz megy férjhez. Ximena, mivel gyanúba keveredett egy lopási ügyben, úgy dönt, egy idõre elhagyja Monterrey-t. Daniel bosszút esküszik Baldomero atya sírjánál.

27.
Camila lovagolni indul a viharban, Daniel utána megy, és csókolóznak, de Camila végül elutasítja a férfi közeledését, nem akar újra csalódni. Ximena a birtokra tart, de defektet kap, és Alonso segít neki, flörtölni kezdenek, mert nem tudják, hogy ki kicsoda valójában. Daniel Leoncióra gyanakszik Baldomero atya halálával kapcsolatban. Dionisio megmondja Alonsónak, hogy szüksége van arra a 3 millió pezóra, de Isadora azt mondja, hogy csak két és fél milliót tud átutalni. Paratuberkolózis járvány fenyegeti a birtokot, Daniel felajánlja a segítségét.

28.
Ximena megérkezik a birtokra, az elsõ pillanattól kezdve flörtöl Alonsóval, és a szimpátia kölcsönös. Dionisio kiadja Danielnek, hogy ha felbukkan, ölje meg a fotón lévõ embert (Rafael öccse van a képen, akit õ Danielnek hisz). Perituberkulózis-járvány tör ki a birtokon, Camila minden erejével azon van, hogy megfékezze a kórt. Leoncio méltatlankodik, hogy nem kapja meg az ígért pénzt, de Isadora megfenyegeti õt. Pablo és Luz Maria összevesznek, Pablo Tolentinóra, Luzma Ileanára féltékeny.

29.
Daniel megkéri Rafaelt, hogy találja meg Aaront, Viviana felajánlja, hogy majd õ elutazik Chiapas-ba, és beszél vele. Miközben Rafael és Camila beszélgetnek, Danielre terelõdik a szó, és Rafael elmondja Camilának, hogy ismeri õt, elmeséli, hogyan találkoztak, és hogy Daniel nem rossz ember. Camila kérésére Rafael ír neki egy e-mailt. Isadora elmegy Salomonhoz, és megkéri, hogy írja meg Camila végrendeletét, de errõl Camila nem tudhat.

30.
Kiderül, hogy Alonso nem Isadora gyermeke, hanem egy cselédé, akivel Alonso édesapjának viszonya volt. Eleazar annak idején Isadora tudta nélkül kettejük gyerekeként anyakönyveztette a kisfiút, és kényszerítette ifjú feleségét, hogy sajátjaként nevelje õt. Ximena megígéri Alonsonak, hogy segít neki, hogy Camilaval maradhasson, míg a nõvére meg nem kapja az örökséget. Rafael öccse, Aaron beleegyezik, hogy eljátssza Daniel szerepét. Camila tudtára jut, hogy Alonso nem a birtokra költötte a hárommillió pezót, amit tõle kért, ezért úgy dönt, kirúgja az ügyintézõi állásból.

31.
Megérkezik a városba az új pap, Anselmo atya. Luz Maria nem megy el az esküvõre, és senki sem tudja, hol lehet. Agustina kis híján rajtakapja Isadorát és Dionisiot, de kimagyarázzák magukat egy újabb hazugsággal. Viviana elmeséli Rafaelnek és Aaron-nak, hogy mi elõl menekült vidékre. A fivérek azt javasolják, jelentse fel a volt férjét. Alonso meghívja ebédelni Ximenat, aki nem titkolja, hogy kedveli a férfit.

32.
Mindenki aggódik Luz Mariáért, mert nem ment el az esküvõre. Amikor visszamegy a birtokra, azt hazudja, hogy meggondolta magát, és nem megy hozzá Pablóhoz. Leoncio megfenyegeti, hogy ha beszél, elintézi Pablót. Ximena és Alonso együtt töltik a napot, és közel kerülnek egymáshoz. Daniel elmegy Aaronhoz, és részletesen elmondja neki a tervet.

33.
Camila közli, hogy nem akarja, hogy Alonso legyen a birtok ügyintézõje, és elmegy a bankba, hogy új számlát nyisson. Becerra elmondja neki, hogy az a halotti bizonyítvány, amit Dionisio adott, hamis, Camila felelõsségre vonja a férfit, de õ ügyesen kimagyarázza magát. Isadora megkéri Dionisiót, hogy gyújtsa fel a házát, mert szüksége van a biztosítási pénzre. Luz Maria bevallja Anselmo atyának, hogy mit tett vele Leoncio.

34.
Camila elõször visszautasítja, hogy Mariano legyen az új intézõje. Késõbb mégis elfogadja, amikor megtudja, hogy erre a feladatra Dionisió is jelentkezett. Mariano azért ajánlotta fel a munkáját Camilának, mert tetszik neki a nõ és a közelében akar lenni. A vacsorán sor kerül egy közös kép készítésére. Észrevétlenül a család mögé áll – a megbeszéltek szerint -Aaron is, mintha Daniel lenne. Késõbb, amikor az étterem fotósa a kész képeket átadja, megdöbbenve fedezik fel a képen Danielt. Egyedül csak Camila örül, hogy mégis él a rokona. Alonso megvesztegeti az egyik emberét, hogy általa tudja igazolni hamis számlákkal a 3millio peso elköltését. Közben a fogadóban Amanda lemásolja a nála megszálló Julián útlevelét, ami igazolja, hogy a férfi a kérdéses idõpontban Chilében járt. A másolatot késõbb átadja Danielnek.

35.
Dionisio tombol, amikor megtudja, hogy a képen lévõ Daniel a közelükben van. Utasítást ad Juliánnak, hogy ölje meg. Késõbb megfenyegeti Agustinát, hogy szakít a nõvel, ha nem hat a lányára, hogy fogadja el az õ segítségét, hogy megvédhesse õket a „gyilkos” Danieltõl. Alonso és Ximena tovább folytatják titkos szerelmi viszonyukat, amire azonban Isadora rájön. Kéri a fiát, hogy ezt házon kívül tegye, ne veszélyeztesse a tervüket. Camila Rafaeléknél, elolvassa Danieltõl kapott e-mailt, miszerint a férfi leírja, hogy õ ártatlan és valaki Camila családjából az életére akar törni. Nem bízik senkiben, ezért nem jelentkezett még személyesen. Camila az e-mailre válaszolva megírja Danielnek, hogy Don Daniel emlékére esküdve nem õ tette és egy személyen találkozót kér a férfitól. Késõbb a birtokon Camila és Daniel közt majdnem elcsattan egy csók, amikor a szobába benyit Rafael. Rafael és Daniel közt egy kisebb szóváltás zajlik, mert Daniel a barátja elõtt beismeri magának, hogy szerelmes lett Camilába. Isadora eljátssza Camila elõtt, mintha haza akarna költözni. Ekkor jön a hír, hogy leégett a háza /amit õ gyújtatott fel a biztosítási összegért/. Agustina marasztalja a nõt. Késõbb Camila közli az anyjával, hogy nem szeretne együtt lakni Alonso anyjával, így majd a saját lakását fogja felajánlani az asszonynak. Dionisio megbízza Andrest/Danielt, hogy keresse meg Danielt és figyelje Rafael minden lépését.

36.
Julian követi Danielt, hogy megölje, majd összefut Leoncióval és felismeri benne az ikertestvére (Fidencio) gyilkosát. Fidencio annak idején el akarta venni Piedad-ot. Verekedni kezdenek, és Leoncio lelövi Juliant, Rafael és Daniel messzirõl látják, mi történt. Daniel Rafael tanácsára úgy dönt, hogy felfedi magát Camila elõtt, és ír neki egy üzenetet. Dionisio megtudja, hogy Isadora végrendeletet íratott Camila nevére.

37.
Rafael bevallja Camilának az érzéseit. Camila megkéri Isadorát, hogy költözzön át Alonsóval a házba, amit a bácsikája hagyott rá. Isadora megmutatja Alonsónak a végrendeletet, és Alonso megtudja, hogy Isadora meg akarja ölni Camilát. Rodolfo megtalálja Julian holttestét, a rendõrség kijön a birtokra, így Camila nem tud elmenni, hogy találkozzon Daniellel.

38.
Gyilkosság történik, amitõl az egész birtok felbolydul. Senki nem érzi biztonságban magát.Leoncio-t a lelkiismerete miatt rémképek gyötrik.Pablo továbbra is képtelen elfelejteni Luz Mariát.Daniel szerelmet vall Camilának, amit az asszony boldogan viszonoz, de a hivatalos válásig szeretné titokban tartani a kapcsolatukat.

39.
Luz Maria közli Pabloval, majd az anyjával, hogy zárdába vonul, és apáca lesz. Daniel megtalálja Leoncio szobájában a megölt Julian fegyverét és mobilját. Alonso rájön, hogy Leoncio végzett a férfival, amit az intézõ nem is tagad, de megkéri, hogy ne árulja el, cserébe õ is hallgat. Mivel Dionisio attól tart, hogy Camila már felvette a kapcsolatot az unokatestvérével, megbízza Daniel-t, hogy figyelje a nõ minden lépését.

40.
Amanda arra gyanakszik, hogy Julian vagy az egyik cinkostársa ölte meg Baldomero atyát. Sokan elmennek a Don Daniel emlékére rendezett ünnepségre. Isadora álruhában megy el, és megkéri az egyik munkást, hogy hívja Camilát az istállókhoz, mert beteg az egyik bika. Mire Camila odaér, kiengedi a bikát, ami felökleli Camilát. Tolentino, Irene és Pablo ki akarják deríteni, hogy mi történt Luzmával.

41.
Camilát súlyos állapotban szállítják kórházba. Viviana és Rafael arra gyanakszanak, hogy Alonso és Isadora tervelték ki a balesetet. Amanda meglátja az ünnepségen Dionisiót, és felismeri benne a volt férjét, Natalia apját, aki már régen is csaló volt, és álneveket használt. Amanda nem akarja, hogy Natalia továbbra is a birtokon dolgozzon. Leoncio megkéri Luz Mariát, hogy olvassa fel azt a levelet, amit Daniel szobájában talált. Luz Maria ebbõl megtudja, hogy Andres valójában Daniel.

42.
Luzma késõbb visszaadja a levelet Danielnek, aki elmondja a lánynak a teljes igazságot magáról. Luzma közli Daniellel, hogy megõrzi a titkát, benne megbízhat. Luzma bevallja a barátnõjének, hogy megerõszakolták. Késõbb a barátnõ ezt elmondja Pablonak is. Aeron elutazik, mert Camila állapota miatt a bosszú tervét elnapolják. Dionisio féltékeny Marianora, ezért megbízást ad az embereinek, hogy tudjanak meg mindent a férfiról. Daniel virágot visz a kórházban a még mindig eszméletlenül fekvõ Camilának, mintha a férje lenne. Ez késõbb kitudódik. Camila anyjától elõször Ximena tudja meg, hogy virágot kapott Camila a férjétõl. Alonso azonban közli a lánnyal, hogy nem ment be a kórházba, ezért úgy gondolják, hogy akkor Camila a szeretõjétõl kaphatta a virágot. Andres/Daniel közli Dionisioval, hogy látta Danielt elutazni. Daniel úgy mondja el, hogy mit nyomozott ki Camilával kapcsolatosan /nem is volt egyetlen bika sem beteg, valakinek ki kellett engednie a bikát, egy nõ hivatta oda Camilát, és leírást ad a kocsijáról is/, hogy teljes mértékben a gyanú Isadorára terelõdjön. Dionisio magában dúl-fúl emiatt.

43.
Dionisio számon kéri Isadorán, hogy miért akarta megölni Camilát. Isadora hiába akarja ezt letagadni azzal, hogy nem lenne semmi haszna a nõ halálából, mert a férfi kijelenti, hogy tud a hamis végrendeletrõl. Közli az asszonnyal, hogy tilos az õ tudta nélkül cselekednie. Alonsotól már Isadora is megtudja, hogy Camilának lehet, hogy szeretõje van. Rodolfóra, vagy Marianora gyanakszanak. Leoncio megtudja Alonsotól, hogy tartsa távol magát Danieltõl, mert a férfi Dionisio bizalmasa. Mariano anyja valamilyen ok miatt nem szeretné, hogy a fia közel kerüljön Camilához. Bruno zaklatásai miatt Rafael Vivianhoz költözik, hogy megvédhesse a nõt. Daniel megtudja Amandától, hogy Dionisio, Natalia apja.

44.
Daniel és Rafael féltékenykednek egymásra, mert Daniel bevallja, hogy õ vitte a virágot Camilának. Bruno megzsarolja Ximenát, hogy szerezzen pénzt a gazdag nõvérétõl, mert különben felfedi a nõ sötét múltját. Ximena aláhamisított csekkel felvesz 20ezer pesot, de ez nem elég a férfinak. Késõbb a csekk beváltását észreveszi Mariano, aki nem érti a dolgot, hisz Camila még mindig a kórházban fekszik. A véletlenek folytán épp Brunot alkalmazza Dionisio hackerként, hogy feltörje Camila postafiókját. Camila magához tér és hazaengedik a kórházból. Otthon este várja õt Daniel és egymáséi lesznek.

45.
Camila boldog a szerelemtõl. Másnap reggel Daniel kivesz egy hajszálat Camila keféjébõl, DNS teszthez. Camila elindítja a válást, férje impotenciáját megnevezve válási okként. Las Vegasba készül Augistina Dionisio-val, úgy tudva, hogy ez az út a munkájával kapcsolatos. Dionisio megtudja Danieltõl, hogy Alonso és Ximena szeretõk. Pablo elmondja Camila-nak, hogy valaki megerõszakolta Luzmát. A hacker révén Dionisio tudmást szerez arról, hogy Camila és Daniel találkozni fognak.

46.
Dionisio ír egy levelet Danielnek, és arra kéri, hogy mielõtt találkozna Camilával, elõbb vele beszéljen. Daniel úgy dönt, hogy elmegy a találkozóra. Luz Maria bevallja Danielnek, hogy Leoncio erõszakolta meg. Leonciót beviszik a rendõrségre, és miután Luz Mariát megvizsgálják, kiderül, hogy gyereket vár. Amanda elmondja Anselmónak, hogy ki valójában Andres, és az atya úgy dönt, hogy segít neki.

47.
Kiderül, hogy Luz Maria terhes maradt a támadás után. Leoncio-t õrizetbe veszik, de be kell bizonyítani, hogy õ követte el a nemi erõszakot. Cayetano azonnal az Államokba küldené Pablo-t, hogy eszébe se jusson a lány mellett maradni, de a fiú kitart a szerelme mellett. Leoncio a börtönben megfenyegeti Alonso-t, hogy ha nem segít neki kijutni, mindent elmond a rendõröknek az atya halálával kapcsolatban.

48.
Camila beszél Luzmaval és megígéri neki, hogy bárhogy is dönt, õ midnenben támogatni fogja. Camila elmondja Alonsonak, hogy tudja, hogy õ hamisított meg egy csekket. Alonso tagadja. Késõbb Ximena elmondja Alonsonak, hogy õ volt a csekkhamisító. A férfi nem akarja helyette elvinni a balhét. Dionisio titokban együtt utaznak el Agustinaval Las Vegasba. Daniel, Amanda és Mariano véltelenül meglátják, hogy Ximena és Alonso csókolóznak a ház elõtt. Yago kiakar kezdeni Nataliaval. Pablo pedig megkéri Nataliát, hogy legyen a barátnõje. Natalia idõt kér gondolkodni.

49.
Anselmo atya azt javasolja Danielnek, hogy ne fedje fel magát Camila elõtt, amíg a pap által ajánlott ügyvéd tanácsot nem ad, hogy mit tegyen. Dionisio felfogad egy ügyvédet, hogy hozza ki Leonciot a börtönbõl. Pablo eltökélte, hogy ha kell, felneveli Luzma gyerekét, és ezért a szülei azzal fenyegetik, hogy kitagadják. Agustina és Dionisio összeházasodik Las Vegasban.

50.
Francisco Diaz beleegyezik, hogy segít Isadoranak megkeresni Danielt. Mindenki felháborodva veszi tudomásul, hogy Leonciot kiengedték a börtönbõl. Ileana meggyõzi Luzmát, hogy ne láncolja magához Pablot, mert a fiú idõvel bánni fogja, hogy mindenrõl lemondott miatta. Mariano miután kideríti, hogy Ximena lopta el a hiányzó csekket, Camilaval is közli a rossz hírt.

51.
Alonso elmegy Camilához, és annyira elveszíti a fejét, hogy majdnem megerõszakolja, de Luz Maria még idõben leüti. Daniel elmegy Rafaelhez, és Vivianához, hogy bocsánatot kérjen. Natalia találkozik Yagóval, de az anyjának azt hazudja, hogy megbeszélésre megy. Alonso megbánja, amit tett, és elviszi Camilának az aláírt válási papírokat. Mariano lányát vakbélgyulladás miatt megmûtik.

52.
Daniel és Alonso összeverekednek, és Daniel kidobja Alonsót a birtokról. Miután Alonso elmeséli Isadorának a történteket, Isadora sejteni kezdeni, hogy van valami Daniel és Camila között. Ana megkéri Marianót, hogy vigye magával a birtokra. Agustina és Dionisio elmondják, hogy összeházasodtak, de Camila nem akarja, hogy mostantól Dionisio legyen a ház feje. Alonso megparancsolja Leonciónak, hogy leckéztesse meg Danielt.

53.
Alonso egyre dühösebb Daniel-re, ezért parancsba adja Leoncio-nak, hogy verje meg, amit a férfi boldogan teljesít. Luzmának feltûnik, hogy Daniel a keresztnevén szólítja Camilát, de amikor rákérdez a férfinál az érzelmeire, az kitérõ választ ad. Rafael lakásán feltûnik Francisco Diaz, Daniel apja, és a fiát keresi.

54.
Dionisio megtudja az emberétõl, Brunotól, hogy Aaron nem is olyan rég Vivian-nál lakott. Ezért megbízást ad a lány figyelésére is. Daniel megtudja, hogy megjelent az apja, erre való tekintettel Rafael, Daniel és Vivian elhatározzák, hogy visszahívják Aaront. Camila közli az anyjával, hogy jobban szeretné, ha a férjével Dionisio házában élnének. Az anyja sértõdötten kijelenti, hogy ez a ház nem Camiláé, és maradnak. Hiába esküszik Daniel, hogy nem igaz, hogy õ és Camila szeretõk, érzi, hogy Dionisio bizalma meggyengült vele szemben. Alonsonál Ximena lopva belenéz a férfi laptopjába, és megtudja, hogy turisztikai központot szeretnének létrehozni a birtokon. Késõbb közli Alonsoval, hogy õ is részesedést akar a központból. Alonso /hogy ne kerüljön majd börtönbe, ha kiderül/ a megítélt biztosítási kártérítésbõl akarja visszafizetni Camilának az elvett 3 millió pesot, de anyja közli, hogy nem járul hozzá. Daniel Camilát féltve elárulja a nõnek, hogy Dionisiot nemcsak õ érdekli, hanem a földje is.

55.
Isadora azt gyanítja, hogy Andres kém, akit Daniel küldött, és ezt Alonsónak is elmondja. Alonso közli Camilával, hogy mégsem egyezik bele a válásba, Castillo ügyvéd azt tanácsolja Camilának, hogy szerezzen bizonyítékot arra, hogy Alonso impotens volt. Daniel megkapja a DNS vizsgálat eredményét, amibõl kiderül, hogy Camila nem az unokatestvére.

56.
Daniel felfedi magát Becerra elõtt, és beszámol arról, hogy mi mindenre jött rá, mióta a városba érkezett. Camila megszerzi a váláshoz szükséges orvosi igazolást. Aaron kideríti, hogy Isadora küldte Francisco Diaz-t Daniel felkutatására, és megpróbálja maguk mellé állítani a férfit. Pablo megtudja, hogy Ileana beszélt az esküvõrõl Leoncionak.

57.
Aaron találkozik Daniel apjával, és közli vele, hogy hajlandó aláírni a meghatalmazást, de csak ha elhozzák neki. Nem hajlandó jegyzõhöz menni. Pablo felekersi Luzmát és biztosítja a lányt a szerelmérõl, és hogy mindig mellette áll. Dionisio arra kéri Camilát, hogy a pletykák ellenére ne rúgja ki Andres-t, amit a nõ boldogan teljesít. Mariano és Yago is Ileana ellen fordul a történtek után, és követelik az apjuktól, hogy küldje haza a lányt. Mariano elárulja Camilának, hogy a húga és a férje között valószínûleg van valami…

58.
Mariano elmondja Camilanak, hogy azt gyanítja, Ximenanak viszonya van Alonsoval. Refugio továbbra is attól tart, hogy kiderül, Pablo valójában Daniel Monterde fia. Camila úgy érzi, Ximena elárulta, ezért elküldi a birtokról. Osvaldo átnyújtja Camilanak Don Daniel levelét, amit Daniel Diaz Acosta juttatott el hozzá. Miután elolvassa, Camila is megérti a bácsikája döntését.

59.
Leoncio meglövi Danielt és Pablot, de nem sikerül végeznie velük, mert kifogy a lõszere. Mindketten kórházba kerülnek, életveszélyes állapotban. Ximena Alonsohoz költözik, amit Isadora ellenez. Dionisionak is meggyõzõdése, hogy Andres, a sofõr Daniel Diaz Acosta-nak kémkedik, ezért eldönti, hogy végez vele.

60.
Pablo sikeresen túlesik a mûtéten, és bár Andres is, de õt 48 órára mesterséges kómába kell helyezni. Aaron, Daniel nevében felhívja Dionisiot, és megfenyegeti, ha Andresnek valami baja esik, börtönbe fogja juttatni. Camila ott akar maradni éjszakára a kórházban, ezért azt hazudja az anyjának, hogy Marianoval vacsorázik.

61.
Camila elmondja Marianonak, hogy viszonya van Andresszel, aki ezt kénytelen-kelletlen tudomásul veszi. Becerra tanácsára Aaron aláírja az ügyvédi meghatalmazást Francisco Diaznak, de nem hajlandó személyesen is találkozni vele. Dionisio kimenekíti Leonciot a házából, át akarja juttatni a határon, hogy majd külföldrõl dolgozzon neki. Dionisio, Isadora és Alonso megbeszélésére váratlanul berobban Xiména, és megfenyegeti õket, hogy kitálal mindent, ha nem kap részesedést az örökségbõl.

62.
Ximena beveteti magát Dionisio, Isadora és Alonso ügyletébe. Luzma szeretne bejutni Pablohoz a kórházba. Natalia próbál neki segíteni. Ileana bocsánatot akar kérni Pablotól, amiért szólt Leoncionak róla és Luzmáról. Fransisco Diaz megjelenik a Malqueridán egy meghatalmazással a fiától, Danieltõl. Õ intézkedik az örökséget illetõen. Agustina és Camila meglepetten áll azelõtt, hogy az õ fia lenne Daniel és nem akarnak hinni neki. Fransisco Diaz és Agustina közös lánya Ximena. Rafael felhívja a rendõrséget és elmondja, hogy Leoncio Dionisio házában van.

63.
Camila össze van zavarodva, mert nem érti, miért írta alá Daniel az ügyvédi meghatalmazást. Yago becsempészi Luzmát a kórházba az öccséhez, A fiatalok kibékülnek, és úgy döntenek, hogy amint lehet, összeházasodnak. Andres magához tér a kómából, de még nagyon gyenge. Dionisio ki van borulva Isadora lépései miatt, és fogalma sincs, mit kezdjen majd Francisco Javier-rel…

64.
Luz Maria boldogan elújságolja az anyjának, hogy Pablo újra megkérte a kezét. Ximena, Alonso, Francisco Diaz, és Isadora megjelennek a birtokon, és Camila nem tudja megakadályozni, hogy be is költözzenek. Rafael elmondja Danielnek, hogy Francisco Diaz Ximena apja. Teresa szeretne elutazni Chilébe, hogy utánanézzen, hogy áll Daniel ügye. Ximena közli Camilával, hogy Andres valószínûleg Daniel kémje.

65.
Camila megpróbál utánajárni, hogy Andres valóban Danielnek dolgozik-e. Isadora rábeszéli Alonsot, hogy egyezzen bele a válásba, és mielõbb kérje meg Ximena kezét, így a gazdag örökös sógora lehet. Francisco Diaz megtudja, hogy a meghatalmazás érvénytelen, de továbbra is hajlandó Isadora kezére játszani, és mindannyian a birtokon maradnak. Pablot hazaengedik a kórházból.

66.
Camila nagyon mérges, mivel megtudta, hogy Andres valójában Daniel kémje. Vivianát és Rafaelt is számonkéri és mérges rájuk is, amiért hazudtak neki. Cayetano elmegy Dionisiohoz, hogy megtudja, hogy igaz-e az, hogy Leanciot a házában bújtatja. Dionisioval nem tud beszélni, de Isadora meggyõzi az ellenkezõjérõl. Camila beszél egy Salvador nevû férfival, aki szerepel Andres ajánlóvelelében. Kiderül, hogy Baldomero atya kérésére írta csak az ajánlólevelet. Anselmo beszél Rocioval. Meg akarja gyõzni arról, hogy ne ellenezze a fiatalok kapcsolatát. Alonso számonkérik a megbeszélés, ahol a turisztikai fejlesztésrõl van szó. Alonso elmondja, hogy elveszi Ximenát, mivel õ az örökös egyetlen testvére , így hamarosan a befeketetõk kezére juttatja a Malqueridát. Ximena elmegy Aaronhoz, akirõl azt hiszi, hogy a testvére, Daniel. Aaron azt kéri tõle és Fransiscotól, hogy menjenek el a Malqueridáról, különben vessenek magukra.

67.
Omar és Isadora rátalálnak Leoncióra egy kis kunyhóban, Isadora gondoskodik arról, hogy Leoncio soha többet ne beszélhessen. Daniel eljön a kórházból, és megjelenik Camilánál, hogy bevallja neki az igazat. Camila eleinte nem akarja elhinni, amit hall, és úgy érzi, nem tud megbocsátani Danielnek, amiért becsapta. Alonso és Ximena szeretnék elnyerni Daniel bizalmát, hogy pénzt csikarhassanak ki belõle. Leonciót megtalálják a rendõrök.

68.
Dionisio információja alapján a rendõrség elfogta Leonciot, akinek valaki kivágta a nyelvét. Ximenának szilárd meggyõzõdése, hogy Isadora tette, míg a felügyelõ Andrest gyanúsítja, aki megszökött a kórházból. Salomon ügyvéd úgy dönt, hogy bosszúból, amiért Isadora tönkretette a karrierjét, felfedi Alonsonak valódi kilétét.

69.
Dionisio elmegy Aaronhoz, és megpróbálja tisztára mosni magát, azt hazudja neki, hogy mindenrõl Alonso tehet. Aaron az egész beszélgetést magnóra veszi. Salomon találkozik Alonsóval, és bevallja neki, hogy nem Isadora az édesanyja, hanem egy cseléd. Camila gondoskodik Danielrõl, de továbbra is úgy érzi, hogy képtelen megbocsátani a férfinak. Luz Maria sejti, hogy Leoncio ölte meg Juliant, és ezt el is mondja Camilának.

70.
Piedad volt võlegénye ikertestvérének, Julian-nak a halálával kapcsolatosan elmondja az igazat Camilának. Camila ráveszi, hogy tegyen vallomást a rendõrségen, hogy Leoncio ölhette meg Juliant. Piedad elkérezkedik Camilától, mert el szeretne utazni a szülõfalujába, hogy kiderítse a gonosz Leoncio állt-e a võlegénye eltûnése mögött. Alonso csak hajnalban megy haza letörve, durván viselkedik az „anyjával”. Viviana és Rafael elmennek a birtokra Danielhez, beszámolni arról, hogy mit beszélt Dionisio Aaronnal. Daniel úgy gondolja, hogy hitessék el Dionisioval, hogy hisznek a szavában. Ha Dionisio rá akar mindent kenni Isadorára és Alonsora, akkor bizonyítékokat is lehet tõle kicsikarni. Ha ezt Isadora és a fia megtudja, akkor pedig tõlük lehet Dionisio ellen információkat szerezni. Daniel úgy gondolja, hogy a hármast össze kell ugrasztani és így majd egymást fogják lebuktatni. Agustina bevallja a papnak, hogy fél attól, hogy a lánya igazat mondott Dionisioról, hogy rossz ember. Bevallja, hogy az esküvõ óta nem igen nyúl hozzá a férje és elõnytelenül megváltozott. Alonso feleségül kéri Ximenát, elmondja neki, hogy a kapott meghatalmazás nem érvényes, mindkettõjüket csak kihasználják. Dionisio beszél Isadorával, akivel közli, hogy Alonso veszélyes ember, a nõ mellette áll vagy a fia oldalán. Dionisio ezután beszél Alonsoval, akivel közli, hogy Isadora ravasz ember, a férfi mellette áll vagy az anyja oldalán. Isadora ugyanis nem kockáztat semmit, õ azonban a befektetett pénzét, Alonso pedig a börtönt.

71.
Alonso és Dionisio egyességet köt Isadora háta mögött. De mikor Alonso Camila szobájában találja Daniel-t, Daniel kénytelen bevallani a valódi nevét, és maga mellé állítja Alonso-t. Ximena is szövetséget ajánl Camilának, hogy jó színben tûnjön majd fel a bátyja elõtt, ha az elõkerül. Becerra elárulja Amandának, hogy Natalia Yago után érdeklõdik, ezért utasítja vissza Rodolfo-t. Dionisio egy véletlen folytán meglátja az utcán Amandát, amint Becerrával sétál…

72.
Dionisio észreveszi Amandát a városban, és azonnal felismeri. Egy nyomozó Monterreybõl elmegy a birtokra, és Ximenát keresi, de Isadora azt hazudja neki, hogy a lány már nem él ott. Pablo úgy dönt, hogy elköltözik otthonról, mivel a szülei nem fogadják el Luzmát. Daniel és Becerra elmondják Camilának, hogy Dionisio volt Amanda férje, és Natalia az õ lánya.

73.
Pablo a fogadóba költözik, és eltökéli, hogy önálló életet kezd, és gondoskodik majd az új családjáról. Dionisio meglátogatja Nataliat és az anyját a fogadóban, majd amikor kettesben maradnak, megfenyegeti Amandat, hogy hallgasson arról, amit tud a lánya érdekében. Luzma azt javasolja az anyjának, hogy utazzon el, és derítse ki, mi lett a szerelmével. Daniel közli Camilaval, hogy elhagyja a birtokot.

74.
Daniel, mivel Camila nem bocsátott meg neki, úgy dönt, hogy elengedi õt. Abban reménykedik, hogy Teresa elhozza Chilébõl a születési anyakönyvi kivonatát, és így követelheti az örökségét. Alonso, Camila tanácsára, úgy dönt, hogy még nem veszi el Ximenát, és elhatározza, hogy egyszer leleplezi Isadorát, és Dionisiót. Rodolfo megtudja Ileanától, hogy Yago összejött Nataliával, de Yago mindent tagad. Bruno kamerákat szerel fel Viviana házában.

75.
Ximena elárulja Isadorának, hogy Andres az igazi Daniel, és hogy Alonso szövetséget kötött vele. Viviana felkeresi Camilát, és rámutat, hogy ha továbbra is makacskodik, és nem bocsát meg Daniel-nek, teljesen elveszítheti a férfit. Isadora elmondja Dionisio-nak, hogy Alonso szövetséget kötött Daniel-lel. Dionisio azonnal számon kéri Aaron-on, aki nyugodt lélekkel biztosítja róla, hogy õ maga soha nem beszélt Alonso-val…

76
Ana bemutatja Romant Refugionak, aki úgy dönt, hogy átmenetileg befogadják. Camila felveszi Pablot ügyintézõnek a Malqueridára. Natalia is szeretne visszatérni dolgozni a Malqueridára, de Camila elutasítja, hogy távol tartsa Dionisiotól. Alonso megpróbálja kiengesztelni Ximenat a meghiúsult esküvõ miatt.

77.
Becerra elmondja Amandanak, hogy szerelmes belé. Amanda nem igazán tudja, mit reagáljon. Bruno betör Viviana lakásába és mirkofonakt helyez el mindenfelé. Azonban belefut Danielbe és összeverekednek. Daniel sebe megsérül. Viviana meglátja Brunot és szól Rafaelnek és Aaronnak. Bruno elmenekül. Daniel sebét Camila varrja össze. Alonso nem tud teljesíteni az ágyban. Ximena értetlenül áll a helyzet elõtt. Alonso megüti Ximenát. Ximena ezt elmondja Isaoraának, aki örül a fejleménynek, mert úgy gondolják, hogy Alonsot bolondnak kell feltûnteni mindenkinek a szemében. Ezért Ximena elmondja Camilanak, mi történt.

78
Natalia felmond Camilánál, de csak hogy Dionisio-hoz mehessen dolgozni, és anyagot gyûjtsön Daniel ártatlanságára. Daniel fel akarja adni magát a rendõrségen, mire Camila felkeresi, és kibékülnek végre. Cayetano döbbenten értesül arról, hogy legkisebb fia is a Malqueridán dolgozik. Refugio közli Rocio-val, hogy ha nem támogatja Pablo-t és Mariano-t, mindkét fiát elveszítheti és széthull a család. Ximena felbérli Bruno-t, hogy intézze el neki a nõvérét…

79.
Alonso elmondja Camilának, hogy hamarosan bizonyítéka lesz arra, hogy Dionisio akarta megöletni Danielt. Rafael úgy érzi, hogy Viviana már nem közömbös a számára, de azt gondolja, hogy a lány Aaronba szerelmes. Alonso kap egy idézést, és fél, hogy börtönbe kerül, amiért nem adta át a Malqueridát. Isadora kihallgatja Alonsót és Dionisiót, és rájön, hogy Dionisio kettõs játékot ûz. Rafael elmondja a rendõrségen, hogy Leoncio valószínûleg bedobta a fegyvert a tóba.

80.
Alonso kétségbe van esve, mert megérkezik a papír, mely szerint a turisztikai társaság beperelte szerzõdésszegésért. Camila hatalmas ünnepségre készül a sikeres bika kapcsán. Becerra beadja a papírokat, hogy Daniel mexikói állampolgár legyen. Piedad egykori szerelme barátjával tér vissza, aki hajlandó tanúskodni Leoncio ellen az évekkel korábbi gyilkosság kapcsán. Daniel megkéri Camila kezét…

81.
Daniel megkéri Camila kezét, és Camila igent mond. Pablo szintén megkéri Luzma kezét Piedad jelenlétében, és úgy tervezik, hogy két héten belül megtartják az esküvõt. A birtokon mindenki a megkímélt bika ünnepségére készül. Rafael megcsókolja Vivianát. Isadora azt tervezi, hogy meghódítja Cayetanót, és így megszerzi magának a Buenaventurát is. Ximena rajtakapja, amint Dionisióval csókolózik, de Isadora megfenyegeti, hogy ha beszél, akkor õ is beszélni fog a titkáról.

82.
Fransisco elülteti a bogarat Agustina fülében Isadora enyelgésével kapcsolatban Dionisio és Cayetano iránt. Agustina persze nem figyel rá. Pablo szülei még mindig nem fogadják el Luzmát. Yago kikezd Vivianaval. Amanda elmondja Nataliának, hogy az apja nem is halt meg, de azt nem mondja el, hogy ki az apja valójában. Mindenki összegyûlik, hogy megünnepeljék a bikát. Közben Ximena beengedi Brunot a birtokra. A férfi beinjekciózza Maját. Az evés megkezdése elõtt Ximena szól Camilának, hogy valmai baj lehet a kuytával. Camila elmegy megnézi, Bruno elkábítja.

83.
Bruno elrabolja az ünnepségrõl Camilát, és fogva tartja. A nõ eltûnése gyorsan feltûnik a barátoknak, és hamarosan az egész birtok õt keresi, de sehol nem találják. Daniel-nek és Aaron-nak meggyõzõdése, hogy Dionisio keze van a dologban, míg Dionisio Isadorára gyanakszik… Isadora pedig ráveszi Alonso-t, hogy hívja fel Daniel-t és közölje vele, hogy a birtokért cserébe visszakapja Camilát…

84.
Daniel enged a zsarolásnak, és hogy Camilat szabadon engedjék, hajlandó Alonsora íratni a birtokot. Amikor elviszi a papírokat a Malqueridára, leleplezõdik, de már nem is akarja tovább titkolni a kilétét. Dionisioval is szembesül, aki tagadja a vádakat. Roman megszökik, mert nem akar árvaházba kerülni. Mariano továbbra sem adja fel a reményt, hogy Camila egy nap szeretheti.

85.
Isadora elmondja Dionisónak, hogy hol van Camila, hogy Dionisio elmehessen érte, és így elterelje magukról a gyanút. Ugyanakkor Isadora csapdát akar állítani Alonsónak és Ximenának, és egy olyan helyre csalja õket, ahol állítólag majd átadja nekik Camilát. Dionisio megmenti Camilát a bikáktól, és kórházba szállítják õket. Alonso megkapja a híváslistát, amivel bizonyíthatja, hogy Dionisio akarta megöletni Danielt Chilében.

86.
Becerra átadja Agustinának don Daniel levelét, de Agustina nem hajlandó elhinni, ami benne áll. Danielnek nem tetszik, hogy Camila ilyen hálás Dionisiónak, és elmondja neki, hogy annak idején megkérte, hogy ölje meg Aaron-t, akit akkor még Danielnek hitt. Mariano szerelmet vall Camilának, de Camila finoman visszautasítja. Rociót aggasztja, hogy Cayetano egyre közelebb kerül Isadorához. Juarez nyomozó elmondja Agustinának, hogy Alonso és Ximena balesetet szenvedtek, és az egyikük bent égett a kocsiban.

87.
Camila nagyon összetör, mikor megtudja, hogy Ximena bent égett a kocsiban, de ugyanakkor nehezen bocsátja meg neki, hogy meg akarta õt ölni. Alonso túléli a balesetet, de Isadora úgy dönt, nem hagyhatja el élve a kórházat. Dionisio nem hisz Isadorának, és meg van gyõzõdve róla, hogy õ áll a történtek mögött.

88.
Ximena temetése után Camila és Viviana azonosítja Bruno holttestét. Az orvos közli Isadoraval, hogy Alonso teljesen lebénult, de a mentális képességeit illetõen nem sérült. Mivel attól fél, hogy elárulja, Isadora megpróbálja rávenni az egyik ápolónõt, hogy ölje meg Alonsot. Juarez parancsnok beszámol a családnak arról, hogy Ximena körözött bûnözõ volt.

89.
Isadora várja, hogy mit válaszol az ajánlatára Rosario. Rosarionak esze ágában sincs bántani a fiát. Alonso magához tér és Isadora elmondja neki, hogy õ az igazi anyja. Ítéletet hoznak Leoncio ügyében. Bûnösnek találják és tíz évre elítélik. Rocio meg akarja tiltani Cayetanonak, hogy Isadorával találkozzon. Natalia meglátja Ileanát és Rodolfot csókolózni. Amíg Becerra és Amanda arról beszélgetnek, hogy el kell menniük innen, közben egy férfi hallgatja õket, akirõl kiderül, hogy Dionisio embere. Így Dionisio is értesül a tervekrõl. Aaron szól Vivianak, hogy el fog költözni. Viviana nem örül neki és elmondja Rafaelnek, hogy nem biztos abban, hogy vele akar lenni. Gondolkodási idõt kér. Luzma és Pablo nem szeretne tovább várni az esküvõvel. Camila beleegyezik, de kegyeleti okokból nem szeretné, ha a Malqueridán buli lenne. A fiatalaok csak szertartást szeretnének, bulit nem.

90.
Alonso megtudja, hogy a balesetben lebénult, és hogy Ximena meghalt. Bosszút esküszik Isadora ellen. Daniel elküldi a birtokról az apját. Dionisio Alonso ellen hangolja Agustinat. Cayetano kezd megenyhülni a legkisebb fia irányába. Mariano vallomást tesz Camilanak.

91.
Juarez a kórházban közli Alonso-val, hogy valószínûleg nem ússza meg a börtönt. Alonso hajlandó visszaadni mindent Daniel-nek, és az ártatlanságát bizonygatja. Azt kéri, hogy Becerra menjen be hozzá, de az ügyvédet az utcán két férfi megkéseli. Aaron és Rafael beköltözik dona Amanda fogadójába, Viviana pedig nem tudja, melyik fiút is szeret igazán. Rosario elfogadja Isadora ajánlatát, és hajlandó segíteni neki, hogy Alonso ne szenvedjen…

92.
Daniel és Camila is a kórházba rohan, hogy Amanda mellett legyen, amíg az ügyvéd urat mûtik. Dionisio közli Amanadával, hogy a késelés csak figyelmeztetés volt, ha továbbra is el akarja hagyni a várost, az ügyvéd legközelebb nem éli túl a támadást. A kórházban mindenkinek feltûnik Cayetano és Isadora hirtelen barátsága, és Daniel rosszat sejt. Alonso kérésére Rosario hajlandó teljesíteni Isadora tervét, és beadja a férfinak a káliumot…

93.
Rosario bead valamit Alonsónak, amitõl infarktust kap, és meghal. Leoncio eldönti, hogy megtanul írni és olvasni, hogy így állhasson bosszút. Becerra tudni szeretné, hogy a halála elõtt Alonso aláírta-e azt a dokumentumot, miszerint lemond a Malquerida tulajdonjogáról. Juarez elmegy Alonso virrasztására, és elmondja Isadorának, hogy Alonso megvádolta azzal, hogy meg akarta ölni. Cayetano megvédi Isadorát, a nõ pedig elmondja neki, hogy tudomására jutott egy információ a birtokon, amirõl Cayetanónak tudnia kell.

94.
Aaron segít tisztázni Viviananak a Rafael iránti érzéseit. Daniel megkapja a mexikói állampolgárságot. Abraham szeretné megakadályozni, hogy Teresa tovább kutakodjon Daniel ügyében. Felbukkan Alonso ügyvédje, és ismerteti a végrendeletet, miszerint a férfi mindent Isadorara hagyott, beleértve a birtokot is. Camila ezek után nyíltan megvádolja Isadorát végrendelet-hamisítással és gyilkossági kísérlettel. Isadora visszautasítja a vádakat, a birtokról pedig eszében sincs lemondani.

95.
Isadoráé lett a Malquerida és elküldi Dionisiot, Agustinát, Camilát és Danielt. Kiderül, hogy Dionisio tudott Amanda minden lépésérõl, mert az egyik embere a fogadóban megfigyelte. Ettõl az embertõl Rafaelnek siekrült elvennie a mobilját, amiben üzenetek voltak Omarnak címezve. Daniel és Camila elmennek Juarezhez. Daniel elmondja, hogy ki õ valójában és hivatalosan is feljelentést tesz Isadora ellen, amiért megölte Baldomero atyát. Natalia megtudja, hogy Dionisio és Isadora Estevezzel találkoznak a turisztikai feljesztések miatt. Szólni akar Danielnek, de nem éri el õt. Cayetano elmondja Pablonak, hogy el fog menni az esküvõjére és segít neki abban, hogy Isadora ne rúgja ki a birtokról.

96.
Piedad megkönnyebbül, amikor Isadora közli, hogy nem akarja elbocsájtani, Luz Maria viszont nem helyesli, hogy maradjanak, és el is költözik Irenehez. Viviana szerelmet vall Rafaelnek, így adnak egy esélyt a kapcsolatuknak. Daniel megtiltja Natalianak, hogy továbbra is Dionisionak dolgozzon. Juarez õrizetbe veszi Isadorat gyilkosság gyanújával, a nõnek viszont van alibije.

97.
Úgy tûnik, Alonso végrendelete hiteles, ezért Isadora úszik a boldogságban. Szinte mindenkit azonnal kidob a birtokról. Camila elkeseredetten csomagol, és mindenkitõl elbúcsúzik.

98.
Aaron és Anselmo elmennek a börtönbe, ahol kiderül, hogy Aaronnak Leonciót kell megtanítania írni és olvasni. Isadora, hogy Cayetano kedvében járjon, megengedi, hogy Pablo a birtokon dolgozhasson, és azt tervezi, hogy az összes bikát eladja. Daniel és Camila elmennek Cardenas ügyvédhez, hogy segítsen visszaszerezni a birtokot. Natalia felmond Dionisiónál. Camila és Agustina megtudják, hogy Ximena nem baleset, hanem gyilkosság áldozata lett.

99.
Rosario mindent bevall Anselmo atyának, aki azt tanácsolja, nyilvánosan is vallja be, amit tett. Mariano biztosítja Camilát arról, hogy megveszi az egész csordát, Camilát pedig felveszi állatorvosnak. Isadora mindent egy kupacba rakat az emberekkel, hogy elégesse a Monterde család holmiját. Becerra megkapja Rosario borítékját, Rosario pedig közben elmondja Camilának, hogy Alonso mennyire szerette. Miközben Rodolfo-ék az idõt húzzák a birtokon, Becerra Camilához siet, hogy közölje vele a jó hírt…

100.
Becerra elviszi Camilának a nyilatkozatot, mely szerint Alonso lemond a birtok tulajdonjogáról. Agustina, Camila, és Daniel visszatérnek a Malqueridára, és kidobják Isadorát. Isadora megtudja, hogy Rosario Alonso édesanyja. Amanda elmondja Nataliának, hogy Dionisio az apja, Natalia teljesen kiborul. Rosario feladja magát a rendõrségen, bevallja Juareznek, hogy õ ölte meg Alonsót. Daniel felajánlja Camilának, hogy házasodjanak össze minél hamarabb.

101.
Juarez elmondja Becerrának, hogy Rosario ölte meg Alonsot és hogy Isadora megzsarolta õt. Juarez is próbálja megtalálni a nõt (Isadorát), hogy kihallgathassa. Megtudják, hogy nincs semmilyen eljárás Daniellel szemben Chilében. Daniel és Camila elmondják barátaiknak, hogy jövõ szombaton egybekelnek. Agustina is megtudja, de õ nem ért ezzel egyet. Dionisio kiakad. Isadora Caytenoval beszél és az õ oldalára állítja. Cayetano hisz neki.

102.
Juarez tovább nyomoz Alonso halála ügyében, mert meg van gyõzõdve róla, hogy Isadora érte a felelõs. Cayetano mindent megtesz, hogy segítsen Isadorának, amit se Yago, se Pablo, se Rocio nem néz jó szemmel. Natalia szembesíti Dionisio-t azzal, amit megtudott az anyjától. A férfi tagadja, hogy nõs lett volna korábban, de hajlandó egy DNS tesztet végeztetni. Mariano és Ana csalódottan veszi tudomásul, hogy Daniel és Camila egy hét múlva összeházasodnak. Ugarte nem jó híreket hoz Isadorának, Alonso átruházási okirata legális…

103.
Pablo és Luz Maria végre összeházasodik, szinte mindenki velük ünnepel a fogadóban. Az ünnepség után nászútra indulnak. Hipolito szeretne Luzma és Piedad közelébe költözni. Dorotea végre igent mond Eleuterionak. Natalia azt akarja, hogy Yago végre vállalja fel a kapcsolatukat. Isadora megtalálja Rocio Don Danielnek írt levelét, amit rögtön meg is mutat Cayetanonak.

104.
Isadora átadja Cayetanónak Rocio levelét, amit don Danielnek írt. Cayetano felelõsségre vonja Rociót, aki azt hazudja, hogy don Daniel megerõszakolta annak idején. Cayetano DNS vizsgálatot akar végeztetni, hogy kiderüljön, kinek a fia Pablo. Pablo és Luz Maria nászútra mennek, de az elsõ estén Luz Maria vérezni kezd.

105.
Senki nem érti, Rocio hogyan titkolhatta el annyi éven át, hogy Pablo esetleg don Daniel fia. Dionisio és Isadora mindent megtesz, hogy megtalálja a szerelmes leveleket, melyeket közben Dorotea és Piedad már kivett a könyvekbõl. Natalia megtudja, hogy Dionisio az igazi apja. Mariano beszél Camilával, de a nõ nem hajlandó elfogadni, hogy bemocskolják a nagybátyja emlékét. Beszélni akar Rocio-val, aki azt állítja, hogy a férfi egykor megerõszakolta. Piedad végül átadja a leveleket Camilának…

106.
Natalia nem tudja eldönteni, hogy kinek higgyen, az anyjának, vagy Dionisiónak. Dionisio úgy dönt, hogy elmondja Agustinának, hogy Natalia a lánya, és választás elé állítja az asszonyt, vagy elfogadja a lányával együtt, vagy visszköltözik Metepecbe. Camila átadja Marianónak Rocio többi levelét, amibõl kiderül, hogy Rocio szerelmes volt Danielbe, és szó sem volt megerõszakolásról. Cayetano, amint elolvassa a leveleket, kidobja Rociót.

107.
Miután fény derült a félrelépésre, nem csak Cayetano, hanem Yago is hátat fordít Rocionak. Refugio is úgy dönt, hogy nem falaz tovább az asszonynak. Luzma hirtelen jött rosszulléte miatt, az ifjú pár megszakítja a nászutat, Camila pedig befogadja õket a birtokra, már csak azért is, mert lehet hogy Pablo az unokatestvére. Eleuterio fültanúja lesz egy gyanús beszélgetésnek.

108.
Cayetano Isadora nevére akarja íratni minden vagyonát, hogy a váláskor ne kelljen osztoznia Rocio-val. Mariano elmondja Pablo-nak, hogy a szüleik házassága válságban van, de a valódi okot nem árulja el. Natalia újra beszél Yago-val,de a fiú nem hajlandó hivatalossá tenni a kapcsolatukat. Camila és Daniel is ruhát próbál az esküvõre, majd feltûnik a birtokon a híres mariachi-énekes, Vicente Fernandez, és szerenádot ad Camilának…

109.
Camila és Daniel izgatottan készülnek az esküvõjükre. Dante és Teresa is megérkezik az utolsó pillanatban, Daniel nagy örömére. Ana hazaérkezik, és Mariano elmondja neki, hogy Rocio és Cayetano összevesztek, és lehet, hogy elválnak. Dionisio kihallgatja, amint Dante azt mondja az esküvõn, hogy Abraham eltûnt, és eszébe jut, hogy ez a férfi kereste telefonon pár napja.

110.
Dionisio felhívja Abraham Farcast, és kölcsönösen elmondanak egymásnak mindent, amit tudnak, de Dionisio arra kéri, hogy ez a telefonhívás maradjon köztük. Daniel és Camila a nászútjukat élvezik. Cayetano megkapja a DNS vizsgálat eredményét, amibõl kiderül, hogy Pablo tényleg nem az õ fia, de végül mégsem meri elmondani neki. Ellenben Yago elmondja Pablónak az igazságot. Refugio észreveszi Dionisiót, amint bemegy Isadora szobájába a szállodában.

111.
Pablo megtudja, hogy nem Cayetano az apja, hanem Daniel Monterde. Nagyon kiborul. Számonkéri Rociot is és azt mondja neki, hogy nem akarja többé látni. Mariano beszél vele. Szerinte Pablo attól még ugyanúgy a testvérük, nem kell gyökértelennek éreznie magát. Mindenki haragszik Yagora, amiért elmondta Pablonak az igazat. Teresa elmegy beszélni Marianoval. Teresa felajánlja, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. Dionisio beszél Nataliával. A lány bizalmatlan vele. A férfi a nevére akarja venni õt, de a lány elutasítja. Daniel vesz két láncot egy-egy medállal. Az egyik Camiláé, a másik az övé. Cayetano megkéri Isadora kezét.

112.
Isadora igent mond Cayetanonak, de arra kéri, tartsák titokban, hogy házasodni készülnek. A folyamatos rosszullét miatt Natalia úgy dönt, orvoshoz megy. Rocio megtudja, hogy Cayetano Isadorára íratta a vagyonát. A Malqueridára váratlanul megérkezik Daniel halottnak hitt elsõ felesége a bátyja kíséretében.

113.
Miriam nem sejt semmit Daniel új életérõl, és a család tovább asszisztál ehhez. Agustina szomorúan nézi Daniel új családját, de játssza a tökéletes háziasszonyt. Dionisio viszont közli a valóságot Abraham-mal, és felajánlja neki a szövetségét. Az Albarran-fiúk nem értenek egyet apjuk döntésével, de Cayetano bízik Isadorában, aki már a következõ senora Albaran-nak képzeli magát…

114.
Abraham elmondja Camilának, hogy Miriam nem tudhat meg semmit, amíg nem javul az egészségi állapota. Daniel felelõsségre vonja Abraham-ot, amiért hazudott neki, és szeretne mindent bevallani Miriamnek. Viviana azt tanácsolja Camilának, hogy keressenek egy pszichológust Miriamnek. Camila megkérdezi Danielt, hogy melyiküket választja.

115.
Dante továbbra is õrlõdik a két nõ között. Camila féltékeny, amiért a férje egy másik nõvel alszik. Miriam pedig nem érti, hogy hova tûnt Daniel-bõl a korábbi szenvedély. Daniel Camilát választaná, Miriam pedig közben már a hazautat tervezi…

116.
Miriam szeretne visszatérni Chilébe, Daniel, hogy ezt megakadályozza, azt javasolja neki, hogy elõbb alaposan vizsgáltassa ki magát. Camila Pablónak ajándékozza a házát, hogy odaköltözhessenek Luzmával. Daniel és Abraham megegyeznek, hogy együtt, Juarez parancsnok segítségével, igazságot tesznek. Natalia megtudja, hogy gyereket vár Yagótól. Rocio aláírja a válási papírokat, Cayetano pedig azt tervezi, hogy napokon belül elveszi Isadorát.

117.
Miriam megkérdezi Camilát, hogy miért van rajta gyûrû. Camila azt mondja, hogy Alonso volt a férje, de meghalt. Camila megkéri az alkalmazottakat, hogy Miriamnak ne mondjanak semmit róla és Danielrõl. Azt is elmondja nekik, hogy miért. Ana elszólja magát Miriam elõtt, de Luzma kivégja õt. Daniel nem tudja, mit tegyen. Elmegy és beszél az orvossal, akivel megegyeznek egy idõpontban, amikor megvizsgálják Miriámot. Dionisio vesz egy csomó ruhát Nataliának és el is viszi neki. Emellett ad neki egy hitelkártyát és egy autót. Mariano elmondja Teresanak, hogy semmi esélye nála, amíg Camila az élete része. Mariano megragadja az adódó lehetõséget és megpróbálja majd elhódítani Camilát. Becerra megkapja Amanda és Hector Gutierrez házassági anyakönyvi kivonatát. ezen rajta vannak az ujjlenyomatok. Ezzel akarja bizonyítani, hogy Dionisio és Hector ugyanaz az ember. Natalia elmondja Yagonak, hogy terhes.

118.
Yago megvádolja Natalia-t, hogy más férfi gyerekével akarja behálózni, de a lány még így is reméli, hogy Yago jobb belátásra tér. Miriam szeretné, ha a házassága Daniellel ismét olyan lenne, mint régen, de továbbra sem tudja, mi minden történt, míg õ kómában volt. Eleuterio elmondja Danielnek, hogy milyen beszélgetést hallgatott ki Isadora és Dionisio között. Pablo és Luzma átköltözik az ajándékba kapott házba.

119
Becerra beront az Albarran birtokra, és felelõsségre vonja Yagót, amiért nem akarja vállalni Natalia gyerekét. Yago elmegy Nataliához, és közli vele, hogy soha többé nem akarja látni. Rocio, miután vitatkozott Cayetanóval, agyvérzést kap, és kórházba szállítják. Miriam-ot alávetik néhány vizsgálatnak, amikbõl kiderül, hogy nagyon gyorsan gyógyul. Abraham szeretné meggyõzni Danielt, hogy maradjon Miriam mellett.

120.
Natalia belenyugszik a helyzetébe és elfogadja, hogy egyedül kell majd felnevelnie a gyerekét. Ana, Pablo és Refugio bemennek a kórházba Rociohoz. Luzma otthon marad. MariaElena átmegy hozzá és akkor lesz rosszul. Luzma vérezni kezd. Maria Elena kórhzba viszi. A kisbaba meghal. Cayateno elmondja Mariaononak és Pablonak is, hogy elveszi Isadorát. A fiúk nem örülnek. Dionisio megtudja, hogy Natalia terhes Yagotól.

121.
Luzma elvetél, és küretmûtétet kell végrehajtaniuk rajta. Maria Elena viszi be a kórházba, így Camila, köszönetképpen, felajánlja neki, hogy dolgozhat a Malqueridán. Dionisio megparancsolja Yagónak, hogy vegye feleségül Nataliát, és hitesse el vele, hogy szereti, különben megöli. Cayetano is megfenyegeti, hogy kitagadja a családi vagyonból, ha nem ismeri el a gyerekét. Viviana elmondja Anselmo atyának, hogy adoptálni szeretné Romant. Miriam-nak egyre gyanúsabb Daniel viselkedése.

122.
Miriam-nak egyre gyanúsabb Daniel és Camila viselkedése, mivel a férfi nagyon nehezen titkolja, hogy féltékeny Mariano-ra. Amúgy sem érzi jól magát a birtokon, szeretne elköltözni onnan. Yago nem hajlandó elvenni Natalia-t, és úgy dönt, nem ijed meg a fenyegetésektõl. Rafael ezzel szemben megkéri Viviana kezét…

123.
Miriam arra kéri Danielt, hogy költözzenek el a birtokról, és Daniel végül beleegyezik. Dionisio megfenyegeti Dr. Valtierrát, hogy ha nem hazudik Miriam állapotáról Danielnek, akkor mindenki megtudja, hogy annak idején illegális abortuszokat hajtott végre. Rafael megkéri Viviana kezét, de Viviana a rossz tapasztalatai miatt nem mer igent mondani. Abraham visszamegy Chilébe. Yago továbbra sem hajlandó vállalni a felelõsséget Natalia gyerekéért, és az anyját sem látogatja meg. Refugio elmondja Marianónak, hogy együtt látta Isadorát Dionisióval.

124.
Daniel úgy dönt, hogy elhagyja a Maqlueridát. Rafael szól neki, hoyg a rég lakás, amit õ bérelt újra kiadó. Danielnek megfelel. Cayetano megkapja a válási papírokat. Dionisio szerez egy vírust, amit Omarral a malqueridai állatok itatójába tetet. Dionisio megfenyegti Yagot. Rocio magához tér, de alig tud beszélni. Luzmaria hazakerül a kórházból. Teresa szól Camilának, hogy hagyja békén Marianot, mertõ szerelmes belé. és szeretné meghódítani.

125.
Daniel kivesz egy házat a városban, ezért pakolni kezdenek, hogy elhagyják a Malqueridát. Camila továbbra is pocsékul érzi magát, Mariano nagyon aggódik érte, aminek viszont Teresa nem örül annyira. Omar megfenyegeti Yago-t, aki ennek hatására mégis megkéri Natalia kezét. A lány úszik a boldogságban, Amanda viszont kételkedik a fiúban. Rafael Viviana válasza után egy kis idõt kér, hogy feldolgozza a történteket…

126.
Daniel és Miriam elköltözik a birtokról. Camila teljesen kiborul, Agustina próbálja meggyõzni, hogy felejtse el Danielt. Juarez parancsnok közli Marianóval, hogy Isadora az elsõszámú gyanúsított Baldomero atya halálával kapcsolatban, de addigra Cayetano és Isadora már elutaznak. Natalia boldogan készül az esküvõre, Dionisio pedig megkéri Yagót, hogy segítsen közel kerülni a lányához. Dr. Valtierra elmondja Daniellel, hogy Miriamnak agyi aneurizmája van, és ha sokkhatás éri, akár bele is halhat.

127.
Daniel Miriam vélt aneurizmája miatt úgy dönt, hogy vele marad. Camila a plázában vásárol Anával, ott fut össze Daniellel, aki szakít vele, annak ellenére, hogy szereti. Aaron azt tanácsolja Vivianának, hogy beszélje Roman örökbefogadásáról Rafaellel. Piedad és Dorotea a kályhában egy félig elégett igazolványt találnak Hector néven, Dionisio fotójával. Osvaldo ujjlemyonatot kér Agustinától, hogy egyértelmûen azonosíthassa Dionisiot Hectorként. Agustina megtagadja a kérését, majd a fényképet látva erõs kétségei támadnak. Megbeszéli a dolgot Anselmoval, aki tettre buzdítja õt. Dionisio babakelengyét, és házat vesz Nataliának, amit Amanda nem helyesel. Cserébe annyit kér, hogy a lánya viselje a Ferre nevet. Rocio továbbra sem tud beszélni, de hamarosan elhagyhatja a kórházat. Yago elmondja Ileanának, hogy Dionisio kényszeríti házasságra Nataliával. Dionisio vírust akar tetetni a La Marquerida birtokon élõ marhák ivóvizébe.

128.
Miriam faggatja Danielt, hogy miért nem olyan már a kapcsolatuk, mint volt, de Daniel nem árulja el neki. Dante és Teresa megbeszélik a reménytelen szerelmeiket. Ana elmeséli Marianonak, hogy Daniel megsiratta Camilát. Camila elmondja Marianonak, hogy miért szakítottak. Míg Ekeuterio és Hipolito szerenádot ad Piedadnak és Doroteának, Dionisio emberei megmérgezik az állatok vizét. Camila Vivianánál sírja ki magát, Viviana továbblépésre bíztatja, míg meg nem csörren a telefon, hogy Rodolfo elmondja, a birtokon döglenek a marhák. Agustina faggatni kezdi Dionisiot. hogy hol a házassági anyakönyvi kivonatuk, majd ellopja Dionisio választási kártyáját, lefénymásolja ujjlenyomattal együtt és elviszi Osvaldonak. Amanda nem akarja megnézni Natalia új házát, de Aaron azt tanácsolja neki, hogy többet elérhet ha nem száll nyíltan szembe Dionisioval. Isadora feleségül megy Cayetanohoz, és már az esküvõ közben a halálán mereng.

129.
Agustina átadja Dionisio személyi igazolványának a másolatát Becerrának, és egy megégett útlevelet is, amit Becerra átad Juarez parancsnoknak, hogy elvégezzék a vizsgálatot. Daniel, amint megtudja, hogy vészhelyzet van a birtokon, átmegy, és egész nap ott is marad. Idõközben Miriam és Dante kórházba viszik Agathát, mert belázasodik. Miriam haragszik Danielre, amiért az magára hagyta. Dionisio közli Yagóval, hogy hivatalosan is meg kell kérnie Natalia kezét. Isadora elkezdi beadni a cseppeket Cayetanónak. Kiderül, hogy a bikák pusztulását egy nagyon agresszív vírus okozza, a Carbex.

130.
A la Marqueridán folyamatosan döglenek a marhák, egyelõre sehol az ellenszer. Camila nagyon ideges, mindent megtesz, hogy az állatokat és az embereket megvédje a kórtól, de Daniel mégis megvágja a kezét az egyik fiolával. Dionisio jelenti az állatvédelemnél a járványt. Luz Maria és Pablo hazamennek, hogy ápolhassák a hazatérõ Rociot. Rafael hazaér, Vivana elmondja neki, hogy örökbe akarja fogadni Romant, de Rafának rosszul esik, hogy nem beszélte meg vele. Miriam választás elé állítja Danielt, hogy ha nem szereti, és nem õ a legfontosabb az életében, akkor menjen, õ pedig visszatér Chilébe. Daniel marad. Teresának nem tetszik, hogy Miriam és Daniel ismét közelednek egymás felé. Amanda elmegy Nataliaval esküvõi ruhát próbálni, és látszólag nem ellenkezik az esküvõ miatt.

131.
A hatóságok a járvány miatt karantén alá veszik a birtokot. Daniel elájul, és kiderül, hogy õ is megfertõzõdött a vírussal. Emiatt mindenkitõl vért kell venni. Miriam kihallgatja Dante és Amanda beszélgetését, és rájön, hogy a bátyja végig hazudott neki, és hogy Daniel-t vádolta az õ megölésével. Rafa szól Miriam-nak, hogy Daniel beteg, és lehet, hogy õ is megfertõzõdött…

132.
Daniel leterítette a vírus, a La Malqueridán haldoklik, Camila ápolja. Miriam elmegy meglátogatni, és közben az az érzése támad, hogy Camila szerelmes Danielbe. Ezt meg is beszéli Marianoval, aki nem mondja el a teljes igazságot, de beszél Daniel Mexikóba kerülésének körülményeirõl. Miriam felhívja Abrahamot, hogy segítsen ellenszert keresni. Csak Gastonnal tud beszélni, aki rögtön bemegy a börtönbe, hogy tájékoztassa Miriam bátyját a történtekrõl. Piedad véletlenül meghallja, ahogy Dionisio bevallja a telefonba, hogy õ fertõzte mag a marhákat, Dionisio Luz Maria életével fenyegeti meg, de Piedad végül rábízza a titkát Hipolitora. Anselmo atya kifaggatja Yagot, hogy valóban szerelembõl akarja-e elvenni Nataliát. Mayalen igyekszik egyre közelebb kerülni Pablohoz. Leoncio tudatja Aaronnal, hogy Isadora ölte meg Baldomero atyát.

133.
Abraham szerzett oltást Chilébõl és egy magángéppel küldi át Miriamnak. Leoncio levelével Juarez kimegy a reptérre és letartóztatja Isadorát. Dionisio felajánlja Esteveznek, hogy beszélhetnek a Buenaventura eladásáról, ha ad neki egy kis haladékot. Pablo és Luzmaria megpróbálnak szeretkezni, de Luzma még nem készült fel rá. Amanda aggódik Natalia miatt. Szerinte Yago nem õszinte.

134.
Dionisio mesterkedése ellenére idõben megérkezik a gyógyszer Chilébõl. Isadorát óvadék ellenében sem sikerül kihozni a börtönbõl. Mariano el van keseredve, mert nem képes hatni az apjára, aki vakon hisz Isadorának. Rocio meghívja Nataliát és Amandát magukhoz, hogy megismerje a leendõ menyét. Úgy tûnik, hat a gyógyszer, Daniel magához tér…

135.
Daniel magához tér, Miriam pedig úgy dönt, hogy néhány napig a birtokon marad vele, hogy ápolhassa. Elmondja Danielnek, hogy már tudja, hogy mit tett vele Abraham, de Camila és Daniel kapcsolatáról továbbra sem tud. Az oltás, és elvesztett bikák miatt Camilának hitelt kell felvennie. Ileana elmondja Nataliának, hogy Yago csak érdekbõl veszi el, de Natalia nem hisz neki. Isadorát õrizetbe veszik, amíg az összes tanú vallomást nem tesz. Dionisio kihallgatja, amint Agustina Becerrával beszél telefonon, és rájön, hogy Agustina elárulta.

136.
Dionisio rájön, hogy Agustina elárulja, és bosszút forral. Daniel egyre jobban van, már látogatókat is fogadhat, Agathát is láthatja. Camila elkérné Miriamtól a bankszámla számát, hogy megadja a tartozását, de Miriam nem fogadja el tõle a pénzt. Amanda beszél Refugioval Ileanáról, mert nem tudja mire vélni, hogy elmondta Nataliának, Yagos csak érdekbõl veszi el. Mariano bejelenti Cayetanonál, hogy elköltöznek Anával a saját házukba. Azt si elmondja, hogy Rocio Pablonál és Luzmánál él most. Luzma tart tõle, hogy sosem lehet Pablo igazi felesége. Amanda és Chonita vallomást tesznek a rendõrségen. Chonita Dionisio fenyegetésinek hatására nem mondja el, hogy Isadorát látta, így a nõnek nem kell börtönbe vonulnia. Dionisio megijeszti Piedadot reggeli közben, aki Hipolitonál szedi össze magát, és eldöntik, hogy ma megmondják az igazat Danielnek és Camilának. Miriams egtí Marianonak és Anának beköltözni az új házba.

137.
Danielnek sikerül rájönnie Alonso jelszavára, és Camilával együtt meghallgatják a hangfelvételt, de rossz minõségû, így nem hallanak tisztán minden mondatot. Daniel átadja Danténak, hogy vigye el valahova, ahol meg tudják tisztítani. Piedad elmondja Camilának és Danielnek, hogy kihallgatta Dionisiót, így megtudják, hogy Dionisio felelõs a vírusért. Camila kidobja a Malqueridáról. Miriam és Teresa segítenek Marianónak berendezni a házát. Az árvaházban beomlik a tetõ, Rafaelnek megsérül a szeme. Amanda megtudja Ileanától, hogy Dionisio megfenyegette Yagót.

138.
Daniel és Camila kidobja Dionisiot a birtokról, aki nagyon nehezményezi ezt a lépést. Fel is hívja Agustinát, akit döntésre szólít fel: vagy õ, vagy Camila. Agustina beszél a lányával, és úgy dönt, elköltözik Dionisio házába, hogy megszerezze azt a fontos ujjlenyomatot. Luzma és Pablo visszaköltöznek, nehogy a lánynak essen baja Piedad bátorsága miatt. Luzma nehezen viseli a bezártságot, Pablo vigasztalja, a lány bíztatja, de végül elrohan. Rafael még mindig nem lát, de megengedi, hogy Roman náluk maradjon, míg Anselmo atya renderakja az árvaházat a tûz után. Roman nagyon sokat segít Rafának a vaksága miatt, egyre közelebb kerül a férfi szívéhez, még fel is olvas neki. Míg Miriam és Mariano vidáman költözködnek, Daniel és Camila borús gondolatok közt próbálja megszervezni Dionisio bukását. Dante és Teresa beülnek egy pohár borra, hogy reménytelen szerelmeikrõl búsongjanak, majd másnap reggel egy ágyban ébrednek. Dionisio és Isadora úgy dönt, inkább Cayetanotól szerzik meg a Buenaventurát, mert a Malquerida pillanatnyilag túl nehéz dió.

139.
Az ügyész nem tartja kellõen megalapozottnak a vádakat, ezért Isadorat szabadon engedik. Agustina egyre eltökéltebb, hogy bizonyítékot szerezzen Dionisio ellen. Piedad igent mond Hipolito házassági ajánlatára. Rocio és Refugio beköltözik Mariano házába. Amanda kérdõre vonja Yago-t, hogy megtudja, miért szánta rá magát a házasságra. Dionisio szervezni kezdi a lánya hivatalos eljegyzését.

140.
Piedad és Hipolito bejelentik Camilának, hogy hamarosan összeházasodnak. Mivel Daniel teljesen meggyógyult, Miriam szeretné, ha visszautaznának Chilébe, amint lehet. Yago hivatalosan is megkéri Natalia kezét Dionisio házában. A vacsora után Agustinának gyanús lesz Isadora és Dionisio viselkedése, utánuk megy a fürdõszobába, és rajtakapja õket csókolózás közben. Luz Maria továbbra sem tudja túltenni magát a Leoncióval való történteken.

141.
Agustina rajtakapja Isadorát és Dionisiot. Dionisio bezárja szobába és beköti a száját ée a kezét. De Agustinának másnap sikerül elmennie a házból. Amanda gyanút fog. hogy valami ba van Agustinával egy telefonbeszélgetés után. Luzmaria úgy dönt, hogy szakít Pabloval, mert szerinte sosem fog mûködni ez a házasság normálisan

143.
Juarez parancsnok letartóztatja a Malqueridán Agustinát. Becerra, Daniel azonnal bemegy vele a rendõrségre, és Teresát is hívják segítségül. Camila azonban vidéken van Marianoval új bikákat vásárolni. Daniel és Rodolfo felkerekednek, hogy hazahívják. Ileana elmeséli a szüleinek, hogy Isadora kidobta a birtokról. Rocionak és refugionak is mesél Isadora cseppjeirõl. Rafael nem tudja, hogy Danielt, vagy Camilát látná-e szívesen a könyvbemutatón, végül mindkettõnek küld meghívót. Luzma különválik Pablotól és visszaköltözik a régi szobájába. Piedad megígéri neki, hogyha szeretne, elköltözhetnek, és könnyebb lesz a felejtés. Miriam telefonon beszél a bátyjával, aki segítséget ígér, ha Teresa és Dante megérkezik. Leoncio kitalálja, hogyan is szökhetne meg a börtönbõl.

144.
Camila felhívja Dionisiot, aki nem válaszol a hívásra, megvárja, míg Agustina börtönbe kerül, hogy elérje a lánynál, amit akar. Pablo is rákérdez Ileanánál a cseppekre, aki megígéri, hogy lecseréli vízre, és ellopja hogy analizáltathassák. Amanda megpróbálja felnyitni Natalia szemét az apját illetõen, de a lány megelégszik Dionisio magyarázatával. Elhiszi, hogy az apja jó ügyvédet szerez majd Agustinának,és mindenben segíteni fogja õt. Isadora megbízza az ügyvédjét, hogy írja át a birtokot végleg az õ nevére. Cayetano beleegyezik a dologba. Agustina továbbra is elõzetes letartóztatásban van, Camila próbálja tartani benne a lelket. Piedad bejelenti a távozásukat a birtokról, Hipolito is csatlakozik hozzájuk, de Rodolfo azt kéri, hogy a körülményekre való tekintettel maradjanak még egy kicsit. Dante rájön, hogy Miriam soha nem fogja õt szerelemmel szeretni. Miriam dühös, amiért Daniel már megint késõn ért haza, ráadásul megtalálja Camila medálját is az egyik fiókban

145.
Miután megtalálja Camila medálját, Miriam magyarázatot követel Danieltõl. Mariano újabb esélyt kér Camilatól. Luz Maria eldönti, hogy még egyszer elmegy a pszichológushoz, mielõtt végleg szakít Pabloval. Ahogyan ígérte, Ileana szerez egy mintát a gyógyszerbõl, amit Isadora titokban ad Cayetanonak. Daniel kap egy állásajánlatot Chileben, és elhatározza, hogy nem halogatja tovább a hazaköltözést.

146.
Ileana elbúcsúzik a családtól, de elõtte még átadja Mariano-nak azt a szert, amivel Isadora Cayetano-t mérgezi. Daniel megveszi a repülõjegyeket Chilébe, aminek Miriam nagyon örül, Ana viszont el van keseredve. Dionisio Agustina ellen tanúskodik a rendõrségen. Viviana és Rafael végleg úgy dönt, hogy örökbe fogadják Roman-t.

147.
Natalia és Yago meghívja Danieléket az esküvõjökre. Kiderül, hogy Danielék az esküvõ utáni napon elutaznak. Emiatt Natalia, Ana, Mariano nagyon szomorúak lesznek. Agustina beszél Camilának és Teresának egy aktatáskáról, amit érdemes lenne megszerezni Dionisio házából. Camila megtudja, hogy Dionisio megkötözte és bezárta az anyját. Camila ujjlenyomatokat és az aktatáskát akarja megszerezni Dionisiotól. Ebben a Malquerida alkalmazottjai segíteni akarnak. Daniel beszél Nataliával. Megpróbálja felnyitni a szemét Dionisioval kapcsoolatban és elmondja neki, hogy mit csinált Agustinával és hogy azt is, hogy valószínûleg Yagot sakkba tartja, hogy õt elvegye. Mariano pedig beszél az apjával. Megkéri, hogy tesztelje Isadora szerelmét: mit csinál akkor a nõ, ha kiderülne, hogy semmi sem az övé?

148.
Camila és az alkalmazottai úgy döntenek, segítséget kérnek Nataliatól, hogy bejussanak Dionisio házába, és bizonyítékot keressenek. Cayetano észrevesz egy gyanús foltot Isadora nyakán, amit számon is kér tõle. Natalia kételkedni kezd Yago szerelmét illetõen. Mivel újabb bizonyíték kerül elõ, Agustinat átszállítják a börtönbe.

149.
Natalia megnézi Yago üzenetit, és rájön, hogy a szerelme hazudik neki. Titokban elmegy, és kihallgatja Yago és Dionisio tárgyalását. Agustinát átviszik a börtönbe, Dionisio, fel is hívja Camilát, hogy egyezkedjenek a szabadsága árán. Utal rá, hogy a birtok önmagában levés lesz. Rafael és Viviana megindítja Roman örökbefogadását. Ana Miriammal tölti a napot, míg Mariano, Daniel, Teresa és Becerra megpróbálja lebeszélni Camilát a Dionisioval való találkozásról. Ugarte elhozza a birtok átírását igazoló dokumentumot Cayetanonak, aki, mivel a cseppek nem hatnak, visszamondja az ügyletet, és 4 egyenlõ részre osztja a Buenaventurát. Isadora eléggé nehezményezi, hogy így alakulnak a dolgok. A Malqueridára megérkeznek az új bikák.

150.
Natalia miután kihallgatta apja és Yago megbeszélést, úgy dönt, segít Camilának és Dona Agustinának. Roman meghallja, hogy Viviana örökbe akarja fogadni, és nagyon örül a hírnek. Danielt nagyon bosszantja a tehetetlensége, mert a felvételt Dante nem tudta kitisztíttatni. Miriam is észreveszi, hogy Daniel nem akar vele Chilébe utazni. Agustina megismerkedik új cellatársával. Carmelával, aki a férje megöléséért kertül börtönbe. Camila az alkalmazottjai segítségét kéri, hogy leleplezhesse Dionisiot. Daniel, Becerra és Mariano aggódnak, hogy Dinisionak Camila kell, de a doktor ezt egyelõre nem látja be. Isadora igyekszik növelni a cseppek hatását, és új ügyvédet bíz mega végrendelet sürgõs elkésztésében. Cayetano elmondja a fiainak a tervét, Mariano és Pablo örömmel fogadja, Yago viszont felháborodik, hogy a kakukkfióka is örököl. Teresa és Dante úgy döntenek, megpróbálják együtt. Ana Miriammal és Daniellel ebédel, mikor megtudja, hogy Miriam beteg, aggódni kezd az életéért. Leoncio megszökik a börtönbõl.

151.
Leoncio megszökik a börtönbõl, és elindul, hogy végezzen Isadorával. Isadora eközben új végrendeletet ír Cayetano-nak, amiben a férfi egyedül ráhagy mindent. Natalia beleegyezik, hogy segít Camiláéknak megszerezni Dionisio féltve õrzött aktatáskáját a hamis papírokkal. Luzma megkéri az anyját, hogy ne menjen vele, egyedül szeretne új életet kezdeni. Daniel összefut Camilával Rafaék házában, és mikor Mariano ezt megtudja, kérdõre vonja a férfit, és az arcába vágja, hogy nem lehet hinni a szavának.

152.
Leoncio felbukkan a Malquerida-n. Luzma közli Pabloval is, hogy Natalia és Yago esküvõje után elmegy. Dionisio hajlik az egyezségre Camilaval, ám váratlan feltételeket szab. Daniel és Miriam megpróbálja tisztázni a kapcsolatát. Teresa még mindig vívódik, hogy Chilebe költözzön-e.

155.
Miriam megharagszik, amikor megtudja, hogy Danielt Camila miatt verték meg, Daniel elmondja neki, hogy Dionisio milyen ajánlatot tett Camilának. Castillo ügyvéd elviszi Dionisiónak a válási kérelmet. Leoncio elmegy a birtokra, Luz Maria észreveszi, és nagyon megijed, de mielõtt elkaphatnák, Leoncio elmegy. Piedad csomót talál a mellében, Dorotea azt tanácsolja, hogy menjen el orvoshoz.

156.
Isadora igyekszik megnyugtatni Yagot, hogy Cayetano egészsége teljesen rendben van, de Yago nem hisz neki. Aaron búcsúzik, indul vissza Chiapasba a közösségébe. Anselmo atya is látogatást tesz Rafaeléknél, elkészült az árvaház teteje, haza kell vinnie Romant. Vivianát, Rafaelt és Romant nagyon megviseli az újabb elválás. Camila orvoshoz viszi Piedadot, aki csomót talált a mellében. A kórházban összefut Daniellel, aki Miriam vizsgálati eredménye miatt van ott, ugyanis ettõl függ, hogy utazhatnak-e Chilébe, vagy sem. Luzma elárulja Mayalennek, hogy kivel és mikor akar elmenni, megkéri a lányt, hogy vigyázzon Pablora, és kerüljön közel hozzá. Teresa rájön, hogy babát vár Dantétól. Dionisio nagyon készül a szombat estére, új fehérnemût vásárol Camilának az alkalomra.

157.
Miután az aktatáskában nem találnak semmit, Hipolito felajánlja, hogy ismét betör Dionisio házába. Teresa közli Danteval, hogy gyereket vár. A férfi örül a hírnek, és úgy döntenek, adnak egy esélyt a kapcsolatuknak. Dionisio beviszi az aláírt válási papírokat Agustinanak, és az arcába vágja, hogy még aznap magáévá teszi Camilat. A nõ kétségbeesik, mert nem akarja, hogy a lánya feláldozza magát miatta.

158.
Amanda elmondja, miért fújták le az esküvõt. Dionisio õrjöng. Amanda átadja Luzma levelét Pablonak és Piedadnak. Piedadnak elárulja, hogy hol van Luzma. Hipolitonak nem sikerül bejutnia Dionisio házába, mert megszólal a riasztó. Dionisio visszanézi a biztonsági kamera felvételeit és meglátja Hipolitot. Felhívja Camilát és elmondja, hogy tudja, mire készültek. De ha nem akarja,hogy baja essen a sofõrének, akkor legyen este kedves és tettrekész. Isadora azt tanácsolja Yagonak, hogy menjen el egyedül a nászútjára. Addig sem kell szembenézni a rossz tekintetekkel. Marianoék megkapják az apjuk labor eredményeit. Kiderül, hogy Isadora mérgezi az apjukat.

159.
Mariano elmondja Yagónak, hogy Isadora mérgezi az apjukat, Isadora kihallgatja ezt, és azonnal elszökik, Leoncio pedig követi. Dionisio ad pénzt Isadorának, hogy egy idõre elrejtõzhessen. Agustina beszélni szeretne Camilával, de a börtönigazgató nem engedi meg, hogy telefonáljon. Daniel megkéri Yagót, hogy tanúskodjon Dionisio ellen, de Yago nem egyezik bele. Becerra megkéri Amanda kezét. Cayetanónak elmondják a fiai, hogy mire készült Isadora.

160.
Agustina nem lát más megoldást arra, hogy megmentse a lányát, ezért öngyilkos lesz a börtönben. Nem hal meg azonnal, még elbúcsúzhat Camila-tól, és bocsánatot kér Danieltõl is. Arra kéri a férfit, hogy vigyázzon Camilára, amíg Dionisio börtönbe nem kerül. Ezek után meghal. Leoncio rátalál a hotelre, ahol Isadora van, és rátámad a nõre, hogy ugyanúgy végezzen vele, ahogy az vele tette. Miriam csomagolás közben megtalálja Daniel és Camila esküvõi képét és minden világossá válik elõtte.

161.
Agustinát megvirrasztják és eltemetik. Leoncio a szobájában várja Luzmát hogy újra rátámadjon, de Piedad lép be, aki sikoltozni kezd, így Hipolito és Rodolfo ártalmatlanná teszi Leonciot, és végleg börtönbe juttatják. Leoncio mielõtt a birtokra jött leöntötte savval Isadora kezét, és kivágta a nyelvét is. Reggel a szállodából is kidobják a nõt, a rendõrség talál rá, be is viszik a börtönbe.

162.
Dionisio emberei elrabolják Agathát, közben leütik Caridadot és Miriamot. Caridad és Miriam kórházba kerül, ahol kiderül, hogy Miriamnak nincs is agyi aneurizmája, Valtierra hazudott a családnak. Pablo addig könyörög mindenkinek, hogy árulják el, hol van Luzma, míg Mayalen elmondja neki. Dionisio arra számít, hogy Agatháért cserébe az övé lehet Camila, a Malquerida, és Isadora bukásával a Buenaventura is.

Megosztom másokkal: