Amor dividido tartalma

Amor dividido – Válaszutak tartalma:

1.
Abril és Bruno boldogan élnek családjukkal Zacatlán de las Manzanas-ban, a birtokon bőséges termést hozó nagy almafákkal. Max és felesége, Debra boldog hisz mindenük megvan. Max egy nap előléptetést kap, amihez Mexikóban kellene új életet kezdeniük, azonban ezt felesége nem akarja. Debra rájön, hogy gyermeket vár, ám arra az elhatározásra jut férje tudta nélkül, hogy megszakíttatja terhességét. Abril és kedvese arra érnek vissza a birtokra, hogy az almafák lángokban állnak, így oda a termés és elvesztik a birtokot.A család egy része úgy dönt, hogy következő nap a fővárosba költöznek…

2.
Abril és családja megérkeznek Mexikóba, ám Domingo marad. Debra úgy dönt elutazik Max-al Mexikóba, hogy megpróbálja megmenteni házasságukat. Gabriel bevallja édesapjának, hogy meleg, aki azonban nem fogadja jól a hírt. Sonia munkát kap a cégnél, ám amikor Fabrico meglátja, hogy kerekes székben ül a lány vissza akarja vonni az ajánlatot.

3.
Minerva éttermében ellenőrzést hajtanak végre a rendőrök. Julia-t elbújtatják a többiek, de ennek ellenére is lebukik az egyik rendőr előtt, aki azonban nem szól társának. Max és Debra megérkeznek a céghez Abril segítségével. Jorge felajánlja Gabriel-nek, hogy költözzön hozzá. Max kinevezi Jorge-t könyvvizsgálónak.

4.
Bruno elkezdi az ügyintézést, hogy mihamarabb San Antonioba mehessen dolgozni, ám ráébred, hogy három hónapnál többet kell kint lennie, ha egyenesbe akarnak jönni. Abril munkát kap a Goodfit International-nél. Fabricio végre talál indokot, hogy kirúghassa Sonia-t. Alejo megtudja, hogy fia és Jorge egy párt alkotnak. Cielonak megtetszik Philippe.

5.
Julia új munkát keres, ám teljesen sikertelenül. Bruno egyre közelebb áll az utazáshoz Benicio segítségével. Debra karrierje fellendülhetne, ha haza költözne, de férjével is rendezni kell a viszonyát. Cielo elmegy a magániskolába a gyerekekkel, hogy elintézze a felvételüket. Danilo szép eredményeket ér el tanulásával, mialatt a büntetését tölti. Abril és Bruno egyre többet veszekszik.

6.
Bruno kezd rájönni, hogy a célját csak illegális úton tudja elérni. Julia elmegy táncolni Miguel-el remélve, hogy tud neki segíteni munkát találni. Amaury és Julia véletlenül összetalálkoznak a discoban, ahol egymást próbálják féltékennyé tenni aktuális partnereikkel.

7.
Cielo felhívja Domingot, aki ettől nagyon boldog lesz, ám az asszony már nem érez úgy férje iránt, mint régen. Debra Mexikóból fog dolgozni, hogy Max mellett maradhasson. Julia új munkát készül vállalni. Debra megvádolja Abril-t, hogy lopott a pénztárcájából, a nő viszont rájön, hogy férje vette el a pénzt.

8.
Max megbízza Osmart, hogy kutassa fel az édesapját. Danilo-nak nem megy jól a sora a börtönben, így arra kéri Rosaura-t, hogy küldjön neki pénzt. Jorge kezdi sejteni, hogy Bruno nem azért lehet benne a cég rendszerében, mert ott dolgozik.

9.
Debra úgy dőnt visszamegy San Antonioba. Domingo haza érkezik, ám felesége nem fogadja nagy örömmel. Julia munkát vállal a bárban. Gabriel készül az utazására.

10.
Bruno megkapja a vízumát, így készül az utazásra. Abril ideiglenesen helyettesíti Normát. Jorge elmondja Gabrelnek, hogy apja talán valami illegális dologba keveredhetett bele. Abril és Bruno kettesbe töltik utolsó estéjüket mielőttt a férfi elutazna.

11.
Jorge-nak az a megérzése, hogy Alejo veszélyes ügybe keveredett, ám Gabriel ezt nem hajlandó elhinni és csalódik párjában. Bruno távozása előtt rádöbben, hogy Abril és fia milyen sokat jelent számára. Julia kellemetlen szituációba kerül az új munkahelyén, döntenie kell, feladja a méltóságát vagy sem.

12.
Alejo saját érdekét szem előtt tartva, egyezséget köt Jorge-val. Domingót aggasztja és nehezen érinti, hogy ekkora korkülönbség van felesége és közte. Abril elfogadja az állásajánlatot, így ő lesz Max új személyi asszisztense.

13.
Alejo kénytelen Minervához fordulni segítségért, miután egy szörnyűséget követ el. Bruno fájdalmas búcsút vesz családjától és San Antonio felé veszi az irányt. Xiomara-nak lehetősége adódik, hogy megmutassa énektudását.

14.
Abril úgy érzi helyesnek, hogy ha felvállalja munkahelyén a családját, különösképpen az új főnöke miatt. A Goodfit International munkavállalóit megrázza Jorge váratlanul bekövetkező halála.

15.
Debra kiborul, miután megtudja, hogy ki lett Max asszisztense. Bruno kezd ráeszmélni arra, hogy egy átverés áldozata, így hosszú ideig fog tartani a teljes tartozásának törlesztése. Gabriel nehezen birkózik meg az érzéseivel.

16.
Benicio figyelmezteti Alejo-t, hogy legközelebb óvatosabbnak kell lenniük, nem követhetnek el több hibát. Abril izgatottan várja a céges rendezvényt Max meghívottjaként. Danilonak bűntudata van, amiért képtelen Gabriel mellett lenni.

17.
Julia furcsállja, hogy Minerva ilyen könnyen befogadta Brunót magához, aki egy építkezésen vállal munkát. Pancho-t kinevetik osztálytársai, amikor a nyári élmények kerülnek szóba. Max meglepődik, miután Debra bejelenti, hogy el szeretne válni férjétől.

18.
Abril megérzi, hogy Fabricionak és a leendő üzlettársnak hátsó szándéka van. Cielo nehezen tudja megemészteni, hogy kapcsolata Domingóval megváltozott. Valente a gyerekei felügyeleti jogának megszerzése reményében, meglátogatja a családját.

19.
Julia hezitál ügyvédje ajánlatán, a tét pedig a zöld kártya. Lucero szembeszáll családjával és követeli, hogy hadd maradjon náluk édesapja. Max főnöke még mindig azt javasolja, hogy Abril-t ki kéne rúgnia.

20.
Rosaura azt tanácsolja testvérének, hogy Valente viselkedése megváltozhat, ha normálisan állnak hozzá. Phillipe kényelmetlen helyzetben találja magát, miután Domingo kifejti, hogy házassága mélyponton van. Max-nak meg kell állapodnia Castillo úrral, aminek az egyik feltétele az alkalmazottak számának megháromszorozása.

21.
Bruno csalódott, miután kirúgják a munkahelyéről, Minerva azonban számon kéri Kevint. Renan bemutatja Lucerót a barátainak. Osmar figyelmezteti Soniát, hogy ha teheti, óvakodjon Fabriciotól.

22.
Minerva szükségét érzi, hogy elintézze Bruno maradását az építkezésen. Gabrielt tájékoztatja a rendőrség, hogy új fejlemények vannak Jorge halálával kapcsolatban. Max hazatér Debrához, hogy helyrehozzák házasságukat.

23.
Danilo közel áll ahhoz, hogy kiengedjék a börtönből, de döntenie kell, folytatja a hazugságokat vagy sem. Renan meghallja, hogy Lucerónak a szüleivel való kapcsolata problémás. Cielo titokban találkozik Phillipe-el.

24.
Bruno tenni szeretne azért, hogy jobban bánjanak a hozzá hasonló munkásokkal. Abril nagyon boldog, miután megkapja az első fizetését. Debra és Max továbbra sem tudja mi tenne jót a házasságuknak.

25.
Bruno lehetőséget kap arra, hogy az étteremben is bizonyítson. Abril a jól fizető állása miatt egy családi vállalkozáson töri a fejét. Amaury úgy érzi készen áll egy komoly kapcsolatra.

26.
Julia úgy érzi tennie kell valamit, hogy Bruno ne lakjon tovább Minervánál. Max és a cég alkalmazottai is le vannak sújtva, miután megtudják, hogy Jorge-t meggyilkolták. Valente továbbra is manipulálja a környezetét. Osmar elviszi főnökét arra a helyre, ahol édesapja lehet.

27.
Salcedót zavarja, hogy Xiomara éjszakánként vállal munkát. Julia nyomás alatt van, hiszen a tandíj mellett a gyerekeknek is egyre több pénzre van szükségük. Gabriel nagyon boldog, miután legjobb barátja, Danilo visszatér.

28.
Danilo megkéri Gabrielt, hogy ne árulja el az igazságot Rosaurának, mert fél, hogy sose bocsátana meg neki. Max bízik benne, hogy saját édesapját látogatja meg már másodjára. Minerva minden erejével azon dolgozik, hogy maradásra bírja Brunót.

29.
Bruno arra kéri Abril-t, hogy a fiukkal együtt költözzenek az Egyesült Államokba. Lucero nehezen tudja elengedni magát Renan baráti társaságában. Julia egyre nehezebbe tud helytállni mindkét munkahelyén.

30.
Bruno nem tud dönteni a saját jövőjével kapcsolatban, ezért Juliához fordul segítségért. Danilonak nehezére esik titkolni az igazságot a múltjáról. Max sejti, hogy Abrilnak van egy másik férfi is az életében. Domingo aggódik lánya miatt, aki nem tudja mi tévő legyen.

31.
Minervának sikerül meggyőznie Brunót és elhiheti vele, hogy van jövője az alvilági munkában. Max-ot egy üzleti megbeszélés során óva intik, hogy milyen veszélyei vannak, ha valaki illegálisan tartózkodik egy országban. Abril pedig úgy érzi, hogy férje nem legálisan jutott ki az Egyesült Államokba.

32.
Valente továbbra is folytatja hazugságait, Lucero pedig még mindig bízik benne. Phillipe arra kéri Cielót, hogy ne várjon tovább és legyenek együtt. Abril és Max közel kerülnek egymáshoz Sonia születésnapi buliján.

33.
Debra úgy dönt elutazik Mexikóba, hogy újra láthassa férjét, ám egy videófelvétel mindent megváltoztat. Gabrielt behívja az ügyészség, hogy kibővítse vallomását Jorge halálával kapcsolatban. Max csalódott, miután Abril jelzi, hogy fel szeretne mondani a cégnél.

34.
Domingo teljesen magába roskad, miután megtudja mi zajlik Cielo és Phillipe között. Max szükségét érzi, hogy ellátogasson a beteg édesapjához, ahol sokkoló hír fogadja. Bruno nagyon várja, hogy felesége és fia az Egyesült Államokba költözzön.

35.
Alejo aggódik, hogy fia az új vallomásával nehéz helyzetbe sodorhatja. Julia szembe megy saját elveivel és rúdtánc gyakorlatokat szeretne venni az egyik munkatársától. Max elhívja Abril-t egy rövid üzleti útra.

36.
Gabrielt letartóztatják, miután a bizonyítékok ellene szólnak. Lucero egyre több időt tölt Renan-al, amit nem néznek jó szemmel a nagyszülei. Abrilnak lehetősége nyílik, hogy körbe vezesse főnökét a szülővárosában.

37.
Salcedo nem érti meg, hogy Xiomara álma vált valóra azzal, hogy énekelhet egy bárban. Max megtudja, hogy Abril édesapja fél attól, nehogy elárverezzék a birtokot. Lucero ki szeretné deríteni, hogy Domingo, miért ragaszkodik ahhoz, hogy visszaköltözzön.

38.
Julia számon kéri Minervát a munkáltatói igazolás miatt. Osmar féltékeny, miután megtudja, hogy távolléte alatt Sonia, Fabricióval töltött sok időt. Max úgy emlékszik, hogy gyerekkorának egy részét vidéken töltötte. Bruno nem tudja megbocsátani magának, hogy hűtlen volt feleségéhez.

39.
Danilót egyre jobban zavarja, hogy édesanyja nem felnőttként kezeli. Gabriel szeretné kideríteni, hogy édesapja mibe keveredett. Domingo megismeri Lucero barátját, Renan-t. Valente olyan információ birtokába jut, mellyel zsarolhatja Cielót.

40.
Bruno rossz emberekkel húz ujjat és komoly veszélybe kerül, de Minerva kiáll mellette. Domingo és Cielo ismét nem értenek egyet egymással Lucero elköltözésével kapcsolatban. Debra szeretné visszacsalogatni Max-ot az Egyesült Államokba.

41.
Sonia csak barátként tud tekinteni Osmarra, aki bármit megtenne a nőért. Abril beajánlja unokatestvérét a céghez, Max pedig alig várja, hogy találkozzon vele.

42.
Domingo aggódik Pancho miatt, aki egyre többet enged meg magának másokkal szemben. Debra rájön, hogy nem fog Max-nál jobb férfit találni magának, ezért visszautazik Mexikóba. Rosaura rendkívül büszke fiára, amiért ilyen hamar kapott munkát.

43.
Abril elviszi a fiát egy vidámparkba születésnapja alkalmából. Valentének pénzre van szüksége, ezért megzsarolja Cielót. Minerva és Benicio bajba kerülhet, miután az egyik bevándorló életét veszti.

44.
Fabricio szexuális zaklatással gyanúsítja meg Max-ot, Silvio pedig alig hisz a fülének. Juliának továbbra is több munkahelye van, ami kezd kihatni az egészségére. Abril aggódik, amiért Debra a segítségét kéri.

45.
Abril kénytelen elbeszélgetni Panchóval, amiért elrejtette Hugo születésnapi ajándékát. Minerva főnöke új feltételeket szabna, miután egyre több problémát hall felőle. Jose kifejezi nemtetszését és úgy érzi elvesztette barátját, Brunót.

46.
Julia háttérbe szorítja az elveit és készen áll arra, hogy megmutassa, amire hetekig készült. Sonia nem tűri tovább azt, hogy főnöke rendszerint kihasználja. Gabriel szerint Jorge gyilkosa még mindig szabadlábon van.

47.
Osmar-t rosszul érinti és tehetetlennek érzi magát, Sonia és Fabricio szoros kapcsolata miatt. Abril nagyon ideges, amiért Debra találkozót szervezett le vele. Miután Danilo elkészíti a költségjelentést, Max úgy véli, célszerű, ha lemondják a külföldi tanfolyamokat.

48.
Amaury furcsállja, hogy Juliának sikerül rövid időn belül ennyi pénzt keresnie a munkáltatói igazolásra. Domingo kénytelen lefektetni néhány új szabályt, hogy ezzel is óvja unokáját. Miután Valente megtudja, hogy lánya balesetet szenvedett, újra megzsarolja Cielót.

49.
Max bevallja Debrának, hogy vonzódik Abril-hoz, ezen felül pedig édesapja múltjáról is új információhoz jut. Domingo, Cielo elé áll és megteszi azt, amit már régóta meg kellett volna tennie. Sonia nem tud kiigazodni Fabrición, aki többet szeretne egy munkakapcsolatnál.

50.
Abril bízik benne, hogy gond nélkül átkelhet a határon Hugóval, hogy újra láthassa férjét. Osmar állása veszélybe kerülhet, miután összetűzésbe keveredik Fabricióval. Julia kezd féltékennyé válni, amiért Amaury sok időt tölt Xiomara-val.

51.
Brunót zavarja, hogy Minerva folyton folyvást ajándékokkal halmozza el. Abril és Hugo izgatottan várják a repülést, Domingo pedig készen áll, hogy újra visszaköltözzön a faluba. Miguel elhatározza, hogy segít Julián és észhez téríti. Debra számon kéri apját a múltban elkövetett bűncselekménye miatt.

52.
Sonia sikeresen leszervezi Abril búcsúbuliját, amin Fabricio kivételével mindenki részt vesz. Danilo újabb nyomra bukkan, ami azt bizonyítja, hogy Alejo mesterkedik valamiben. Renan azt javasolja Lucerónak, hogy ne hallgasson mindenben a nagyszüleire.

53.
Fabricio kiszúrja Ismael-t, aki miatt majdnem csődbe ment a cég. Fermin váratlan vendégként, Domingo elutazása előtt jelenik meg, hogy segítsen barátján. Max rendkívül hálás, amiért Osmar-ra mindig számíthat.

54.
Minerva bízik benne, hogy Abril és fia nem lesznek képesek átkelni a határon. Debra úgy érzi kudarcot vallott és sehogy se tudja megmenteni a házasságát. Bruno kénytelen szembesülni azzal, hogy az új munkája sok kötelezettséggel jár.

55.
Cielo úgy érzi, Rosaura azért szeretné elküldeni Phillipe-t a házból, hogy így álljon bosszút testvérén. Bruno még mindig arra törekszik, hogy emberséges legyen a bevándorlókkal. Danilo és Gabriel arra kérik Esther-t, hogy segítsen megtalálni Jorge igazi gyilkosát.

56.
Abril nagyon nagy bajba kerül miután kiderül, hogy a munkáltatói igazolása hamis. Bruno teljesen összetörik miután megtudja, mi történt feleségével. Domingo úgy érzi örökre elvesztette Cielót.

57.
Xiomara nem tudja eldönteni, hogy hozzá menjen Salcedo-hoz vagy sem. Sonia úgy érzi, hogy Fabricio nem meri felvállalni az érzéseit. Bruno képtelen feldolgozni, hogy Abril-t nem engedték át a határon.

58.
Domingo fájdalmas búcsút vesz Cielo-tól és visszautazik a birtokra. Amaury ugyan még nem tudja, hogy Julia milyen munkát végez, de úgy érzi támogatásra van szüksége. Debra bosszút esküszik Max ellen.

59.
Debra édesapját letartóztatják a repülőtéren, miután kiderül, hogy körözés van ellene. Brunónak ki kell találnia valamit, hogy ne szakadjon szét újra családja. Valente azzal zsarolja meg Cielót, hogy ha nem költözhet be a megüresedett szobába elárulja a titkos viszonyát Lucero-nak. Fabiola visszatér Mexikóba.

60.
Max arra a döntésre jut, hogy befogadja Debrát, addig, amíg meg nem oldódik az apja ügye. Lucero kétségbe van esve, miután hosszú ideje nem találja testvérét. Osmar és Norma között egyre szorosabb viszony kezd kialakulni. Abril hamarosan távozhat a fogdából.

61.
Lorenzo nem adja fel a harcot és minden áron meg akarja szerezni magának Juliát. Danilo miután megtudja, hogy Fabiola felkereste édesanyját, kénytelen visszautazni Mexikóba. Abril-t kiengedik a fogdából és visszarepül Mexikóba.

62.
Joana alig várja a minden évben megrendezésre kerülő latin-amerikai ünnepséget. Sonia igyekszik lelki támogatást nyújtani barátnőjének, Abril-nak. Benicio megfenyegeti Alejo-t és arra utasítja, hogy működjön vele együtt. Ismael-nek ki kell fizetni a tartozását vagy hosszú évekre börtönbe kerülhet.

63.
Abril ragaszkodik ahhoz, hogy törvényes módon próbáljon meg újra kijutni az államokba. Fabricio úgy érzi, hogy képes megváltozni Sonia-ért. Rosaura biztos benne, hogy fia és Fabiola titkolnak valamit.

64.
Gabriel megszerzi a szükséges pénzösszeget és megtudja ki Jorge gyilkosa. Domingo egyre reménytelenebbnek látja az életét és úgy érzi teljesen széthullott a családja. Bruno attól fél, hogy örökre el fog szakadni a családjától. Alejo kideríti, hogy Danilo több évet ült börtönben.

65.
Bruno meggyőzi Jose-t, hogy menjen az étterembe dolgozni, ahol emberként bánnának vele. Gabriel számon kéri édesapját, amiért megölette Jorge-t. Lucero rendkívül megalázónak érzi, hogy apja az iskola előtt kéreget. Max arra kéri Abril-t, hogy dolgozzon újra a cégnél.

66.
Phillipe kénytelen szembenézni önmagával és rádöbben, hogy egy családot tett tönkre. Debra és édesanyja félnek a sajtó reakciójától. Danilo teljesen össze van zavarodva az érzései miatt.

67.
Valente kitálal Cielo szerelmi életével kapcsolatban. Alejo nem bírja tovább a munkával járó stresszt, ezért ki akar szállni. Max felajánl egy új állást Sonia-nak. Gabriel hajlandó még egy vallomást tenni, de nem fedi fel az igazságot.

68.
Bruno ragaszkodik ahhoz, hogy fia nem utazhat vissza Mexikóba. Alejo nehezményezi, hogy ismét nem végezheti önállóan a munkáját. Abril magába roskad, miután felméri, hogy férje már nem ugyanaz az ember, mint régen.

69.
Danilo a kórházba siet, miután megtudja, hogy kritikus állapotban van barátja. Abril nem akarja elveszteni a fiát, ezért fájó döntést hoz. Max aláírja a válási papírokat.

70.
Rosaura minden türelmét elveszti és válaszokat követel a fiától. Abril-nak a per indításához fel kellene vennie egy amerikai ügyvédet, amihez nincs elég pénze, ezért más utat kell választania. Xiomara ráeszmél, hogy nem egészséges a párkapcsolata. Max egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap.

71.
Fabricio úgy véli, hogy meg kell osztani Ismael történetét a sajtóval, hogy pénzhez jussanak. Bruno fél, hogy elvesztheti Abril-t, ezért arra kéri Julia-t, hogy beszéljen vele. Fabricio nem hajlandó üzletet kötni Max-szal és vissza akarja vásárolni a céget. Abril fontolóra veszi, hogy visszamenjen dolgozni a céghez.

72.
Lucero megtudja, hogy Bruno egy másik nővel folytat viszonyt. Pancho kiutazása attól is függ, hogy édesapja aláírja az engedélyt vagy sem. Julia úgy érzi eljött az idő, hogy végleg felhagyjon az éjszakai munkával. Danilo nehéz helyzetbe kerül, miután ráhárul kisfiának a felnevelése.

73.
Abril elfogadja Max ajánlatát és hivatalosan is újra a cégnél dolgozik. Fermin úgy érzi, hogy Domingóval együtt képesek lennének újra felvirágoztatni a birtokot. Valente csak abban az esetben írja alá a papírt, ha kap pénzt Julia-tól.

74.
Cielo nem tagadja tovább testvére előtt, mit érez Phillipe iránt. Sonia hiába akar véget vetni Fabricio-val való kapcsolatának, még mindig szereti a férfit. Amaury már nem tud teljesen megbízni Julia-ban.

75.
Amaury és Xiomara hatalmas lelkesedéssel gyakorolnak a közelgő fellépésükre. Bruno egyre csak fejlődik a munkájában, míg a magánéletében folyamatosan akadályokkal kell szembenéznie. Alejo nem tud megbocsátani magának és a fia sem kíváncsi rá többé.

76.
Julia nem csak Amaury-t veszti el, hanem retteg attól is, hogy Miguel elárulja a titkát a családjának. Xiomara új stratégiát próbál ki, hogy megszabaduljon Salcedo-tól. Max kiborul, miután kiderül, hogy nem lett lefoglalva a terem a rendezvény lebonyolításához.

77.
Phillipe belátja, hogy hatalmas hibát követett el, amivel egy családot tett tönkre. Max hálás lehet Abril-nak, amiért sikerült elintéznie a terembérlést. Lucero elvesztette minden bizalmát és úgy érzi, hogy Valente sose fog megváltozni.

78.
Abril közel áll ahhoz, hogy felfedje titkát Max előtt. Minerva és az éttermi dolgozók nagy bajba kerülnek, miután a semmiből bukkan fel a bevándorlási ügyosztály. Pancho alig várja, hogy útnak induljon az Egyesült Államokba.

79.
Abril szörnyen aggódik fia miatt, miután megtudja mekkora slamasztikába keveredtek. Danilo megbízik Abril-ban és elmondja neki, hogy mit érez Gabriel iránt. Amaury és Xiomara közel kerülnek egymáshoz.

80.
Abril megkapja édesanyjától azt a lelki támogatást, amire régóta vágyott. Debra nem akarja feladni az életét az apja miatt. Sonia kinevezését jóváhagyják, így hivatalosan is megkapja a könyvvizsgáló posztot. Max és Abril úgy döntenek, hogy megpróbálják együtt.

81.
Max életében komoly probléma adódik, ezért úgy ítéli meg, hogy az a legjobb, ha felmond a cégnél. Danilo kap egy ajánlólevelet volt főnökétől, így több eséllyel találhat új munkát. Phillipe szeretne segíteni Rosaurán, amit Cielo nem néz jó szemmel.

82.
Domingo arra kéri Julia-t, hogy ne engedje Pancho-t átengedni a határon, mert komoly veszélybe kerülhet. Minerva megzsarolja Brunót és csak egyetlen feltétellel adná oda neki a zöldkártyát. Lorenzo minden áron meg akarja szerezni magának Juliát.

83.
Debra jelenléte és viselkedése a rendezvényen rendkívül kellemetlen helyzetbe hozza Max-ot. Julia-nak lehetősége adódik, hogy kiöntse a szívét, Bruno pedig próbálja megérteni min megy keresztül. Rosaura abban a reményben él, hogy egymásra fognak találni Phillipe-el.

Megosztom másokkal: