Amor dividido tartalma

Amor dividido – Válaszutak tartalma:

1.
Abril és Bruno boldogan élnek családjukkal Zacatlán de las Manzanas-ban, a birtokon bőséges termést hozó nagy almafákkal. Max és felesége, Debra boldog hisz mindenük megvan. Max egy nap előléptetést kap, amihez Mexikóban kellene új életet kezdeniük, azonban ezt felesége nem akarja. Debra rájön, hogy gyermeket vár, ám arra az elhatározásra jut férje tudta nélkül, hogy megszakíttatja terhességét. Abril és kedvese arra érnek vissza a birtokra, hogy az almafák lángokban állnak, így oda a termés és elvesztik a birtokot.A család egy része úgy dönt, hogy következő nap a fővárosba költöznek…

2.
Abril és családja megérkeznek Mexikóba, ám Domingo marad. Debra úgy dönt elutazik Max-al Mexikóba, hogy megpróbálja megmenteni házasságukat. Gabriel bevallja édesapjának, hogy meleg, aki azonban nem fogadja jól a hírt. Sonia munkát kap a cégnél, ám amikor Fabrico meglátja, hogy kerekes székben ül a lány vissza akarja vonni az ajánlatot.

3.
Minerva éttermében ellenőrzést hajtanak végre a rendőrök. Julia-t elbújtatják a többiek, de ennek ellenére is lebukik az egyik rendőr előtt, aki azonban nem szól társának. Max és Debra megérkeznek a céghez Abril segítségével. Jorge felajánlja Gabriel-nek, hogy költözzön hozzá. Max kinevezi Jorge-t könyvvizsgálónak.

4.
Bruno elkezdi az ügyintézést, hogy mihamarabb San Antonioba mehessen dolgozni, ám ráébred, hogy három hónapnál többet kell kint lennie, ha egyenesbe akarnak jönni. Abril munkát kap a Goodfit International-nél. Fabricio végre talál indokot, hogy kirúghassa Sonia-t. Alejo megtudja, hogy fia és Jorge egy párt alkotnak. Cielonak megtetszik Philippe.

5.
Julia új munkát keres, ám teljesen sikertelenül. Bruno egyre közelebb áll az utazáshoz Benicio segítségével. Debra karrierje fellendülhetne, ha haza költözne, de férjével is rendezni kell a viszonyát. Cielo elmegy a magániskolába a gyerekekkel, hogy elintézze a felvételüket. Danilo szép eredményeket ér el tanulásával, mialatt a büntetését tölti. Abril és Bruno egyre többet veszekszik.

6.
Bruno kezd rájönni, hogy a célját csak illegális úton tudja elérni. Julia elmegy táncolni Miguel-el remélve, hogy tud neki segíteni munkát találni. Amaury és Julia véletlenül összetalálkoznak a discoban, ahol egymást próbálják féltékennyé tenni aktuális partnereikkel.

7.
Cielo felhívja Domingot, aki ettől nagyon boldog lesz, ám az asszony már nem érez úgy férje iránt, mint régen. Debra Mexikóból fog dolgozni, hogy Max mellett maradhasson. Julia új munkát készül vállalni. Debra megvádolja Abril-t, hogy lopott a pénztárcájából, a nő viszont rájön, hogy férje vette el a pénzt.

8.
Max megbízza Osmart, hogy kutassa fel az édesapját. Danilo-nak nem megy jól a sora a börtönben, így arra kéri Rosaura-t, hogy küldjön neki pénzt. Jorge kezdi sejteni, hogy Bruno nem azért lehet benne a cég rendszerében, mert ott dolgozik.

9.
Debra úgy dőnt visszamegy San Antonioba. Domingo haza érkezik, ám felesége nem fogadja nagy örömmel. Julia munkát vállal a bárban. Gabriel készül az utazására.

10.
Bruno megkapja a vízumát, így készül az utazásra. Abril ideiglenesen helyettesíti Normát. Jorge elmondja Gabrelnek, hogy apja talán valami illegális dologba keveredhetett bele. Abril és Bruno kettesbe töltik utolsó estéjüket mielőttt a férfi elutazna.

Megosztom másokkal: