Amor en custodia tartalma

AMOR EN CUSTODIA – A szerelem rabjai tartalma:

1.
Valaki meg akarja ölni Paz Achaval Urient. Juan Manuel Aguirre pont akkor jelenik meg és megmenti az életét. Ezek után a nõ azt akarja, hogy a férfi legyen a testõre. Juan Manuel kap egy felszólítást, hogy elkobozzák a házukat, de ez nem lehet, hiszen minden részletet kifizettek. Késõbb kiderül, hogy átverték õket és a pénzük elveszett. Juan elmegy a közjegyzõhöz és botrányt csap, így börtönbe kerül, ahonnan Paz hozza ki, aki kifizette a házukat és cserébe õt akarja testõrének.

2.
Paznak sikerül rávennie Juant, hogy legyen a testõre. Így Nicolas Paz lányának lesz a testõre. De a lány lehetetlenné teszi a férfi életét. Ines mindent meg akar tudni Santiago gyerekeirõl. Alejandro Carolinához közeledik, ami Tango tervének része. Paz meg akarja változtatni Juan külsejét és elviszi õt vásárolni, míg Juan a próbafülkében van, elrabolják a nõt. Barbarának egészségügyi problémái vannak és elájul. Nicolas ezt látja, de nem csinál semmit, a korábbiakból okulva.

3.
Pazt megint megpróbálják elrabolni. Juan Manuel megmenti, de közben megsérül. Gabriela és Tatiana a rádióból értesül a balesetrõl és azonnal az Achaval házba rohannak. Paz felajánlja, hogy mindhárman töltsék ott az éjszakát. Tango és Carolina dühös, amiért Tango emberei elrontották az emberrablási tervet. Ines kideríti, hogy Gabriela, Santiago törvénytelen lánya, akirõl Santiago nem tud.

4.
Gabriela úgy érzi, Paz a testõrségen túl mást is akar Juan Manueltõl. A család hazautazik. Carolina felbérel két embert, hogy gyújtsák fel az Aguirre- házat. Ines úgy dönt, hogy nem szól Santiagónak a levélrõl és Gabrieláról, a törvénytelen lányról.

5.
Leég az Aguirre-ház. Nicolas menti ki Tatianat a tûzbõl. A család egy hotelben tölti az éjszakát. Paz megjelenik,és munkát ajánl neki és egy házat a városban. Barbara bulit rendez, hogy átverje Nicolast. A lány megint hány, Nicolas arra gyanakszik, hogy valami nem stimmel vele. Gabriela féltékeny Pazra. Oda költöznek, ahol Ines is lakik. Juan elkezd dolgozni és kap egy pisztolyt. Véletlenül rálõ Pazra és elájul.

6.
Juan mégsem találja el Pazt. Tatiana munkát keres Buenos Airesben. Ines és Katia érdeklõdnek Gabriela után. Ines kapcsolatba lép velük. Nicolas azt mondja Barbarának, hogy beteg. Alejandro találkozik Carolinaval. Amikor csókolóznak Juan belép. Paz, Carolinat veszi fel a kampányhoz. Alejandro elmondja Tangonak, hogy mi történt. Juan akkor megy be Pazhoz, amikor fest és arra a zenére táncol, amit õ adott neki, ráadásul róla fest portrét.

7.
Paz leteremti Norát, amiért az nyitva felejtette az ajtót, és így Juan Manuel bejutott az õ titkos szobájába. Barbara és Tatiana összefutnak az uszodában, ahol megtudja, hogy anyja bérletet ajándékozott Tatianának. Paz fontos tárgyalásra készül, ám valaki bezárja õt és Juan Manuelt egy hûtõkamrába. Miután kiszabadulnak, találkoznak a francia ügyféllel, Renoirral. A tárgyalás után, Juan Manuelt újra megtámadják, aki rájön, hogy a két támadásnak a franciákkal kötendõ üzlethez lehet köze.

8.
Tango elmeséli Paznak, hogy rabolták el Barbarát, és Carolinát. Elnézést kér, amiért nem tudta megakadályozni, ám valójában õ is részese az akciónak. Ines kétségbe esik, mikor rájön, hogy a fia Paznak dolgozik, és a lánya a felsõ szomszédjához költözött. Carolina elhiteti Barbarával, hogy õ is fogoly, valójában õ az emberrablók bûntársa.

9.
Folytatódik az egyezkedés Barbara elrablásával kapcsolatban. Nicolas lenyomozza, hol vannak a bûnözõk, de mire odaérnek a testõrök, a bûnözõk már leléptek. Juan vonzalmat érez Paz iránt, ezért eltávozást kér és hazamegy a családjához. Barbara megköszöni Nicolasnak a segítségét és megcsókolja.

10.
Juan, Tatiana és Gabriela hosszú idõ után újra találkoznak. Juan rájön, hogy Tat kedveli Nicolast. Tatiana elkezd dolgozni Paznál. Tango Laloval veszekszik a pénz miatt. Ines Katia segítségét kéri, hogy Santiagone találkozzon Aliciával. Barbara féltékennyé akarja tenni Nicolast. Nicolas rájön, hogy Barbara bulémiás.

11.
Paz és Juan Manuel együtt töltik az éjjelt a parti házban. Másnap reggel félreérthetõ körülmények között toppannak be az Achava-házba. Carolina nem jelenik meg a reklámfilm-forgatáson, mert a konkurencia, Pasculli dupla gázsit ígér neki. Tatiana félreérti Nicolast, és azt hiszi, hogy Laura bulimiás. Ezt elmondja Gabrielának, aki továbbadja Inesnek. Ines megrémül.

12.
Gabriela bocsánatot kér Paztól, és beajánlja Laurát a céghez. Paz megtalálja Carolina rúzsának és parfûrmjének nyomait Alejandro ingén és számonkéri férjét. A helyzetet Tango menti meg: azt hazudja, õ viselte az inget, amikor Carolinával találkozott. Ines és Walter vallatóra fogják Laurát, hogy valóban bulimiás-e. Gabriella rájön, hogy Ines és Santiago találkozgatnak.

13.
Nicolas rosszul lesz a narancsléjébe tett portól. Ines összeveszik Santiagóval és kidobja õt is, majd Waltert is. Laura állást kap a Tejes élet-nél, de egyelõre nem szól róla Nicolasnak. Juan Manuel és Gabriela veszekednek, amiért Juan Manuel úszni tanította Pazt. Priscilla elcsábítja Nicolast.

14.
Alejandro számon kéri Pazt a Juanról készített festmény miatt. Alejandro kirúgatja Juant. Amikor ezt Santiago megtudja, nem engedi el. Santiago meghall egy beszélgetést Alejandro és Juan között és megtudja, hogy Alejandronak viszonya van valakivel. Barbara rátalál Nicolasra és Priscillára egy ágyban. A barátnõjének azt mondja, hogy a férfi nem illik hozzá. Barbara féltékennyé akarja tenni Nicolast az edzõjével. Gabriela meg akarja lepni Juant és elmegy hozzá a munkahelyre, hogy elmenjenek valahova. Barbara meg akarja tudni, hogy igaz-e , hogy Nicolas nõs.

15.
Paz nem éri el Alejandrot, ezért Juan viszi õt el a buliba. Gabriela és Santiago a házban maradnak és beszélgetnek. Juanék defektet kapnak. Juan kereket cserél. Ahogy Paz ki akar szállni, szétszakad a ruhája. Juan odaadja neki az ingét, Ezért aztán haza mennek, Gabriela féltékeny lesz. Nicolas elmegy bulizni Rubival, de ott megbeszélik, hogy semmi sem lehet kettejük között.

16.
Az Achaval házban Santiago úgy tesz, mintha nem ismerné Inest. Ines kérésére Laura találkozóra hívja Nicolast, de amikor meglátja az anyját visszafordul. Ines szakít Santiagóval, hogy visszakaphassa a fiát. Nora és Paz azt gyanítja, hogy Barbara terhes. Carolina és Tango új tervet eszelnek ki: megszervezik, hogy Paz és Juan Manuel tudtukon kívül egy hotelszobában találkozzanak, ahol kamera rögzíti az eseményeket.

17.
Carolina elégedett a Pazról és Juan Manuelrõl készült felvétellel. Gabriela névtelen levelet kap, hogy kérje számon a férjét, hol volt elõzõ este, Paz pedig postán megkapja a videokazettát. A lépcsõházban Ines összefut Juan Manuellel és Laurával. Ines Laura anyja barátnõjének mondja magát. Juan Manuel megtudja, hogy Nicolas anyja él. Alejandro éppen akkor toppan be, amikor Paz és Juan Manuel a kompromittáló felvétel nézik.

18.
Ines találkozik Nicolasszal, ki akar békülni vele, de a fiú erre nem hajlandó. Gabriela és Juan Manuel rájönnek, hogy Santiagónak és Inesnek viszonya van. Tango és Carolina a kazettával zsarolja Pazt, pénzt kérnek tõle. Paz azt hiszi, Pasculli van a dolog mögött. Ines elhatározza, hogy elmondja Gabrielának, ki az apja és kik a testvérei.

19.
Paz elviszi a pénzt, ahová megbeszélték. Juan is megjelenik, de leütik. Kórházba viszik. Mindenkinek azt mondják, hogy Urugvájba utaztak. Gabriela Paz konyhájában tevékenykedik Gino helyett, aki nem érzi jól magát. Victoria visszajön Európából és a vidéki házba megy, senki sem tud errõl. Paz elküldi Barbarát a vidéki házba, hogy ott elgondolkodjon egy kicsit. Nicolas is megy.

20.
Victoria találkozik Nicolasszal a vidéki házban, de hazudik és kimagyarázza magát. Victoria balesetet szenved. Paz ezt megtudja. De mire a kórházba ér, Victoria eltûnik. Barbara és Nicolas egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Nora azt mondja Gabreilának és Juannak, hogy õ festette a képet, de Juan tudja, hogy ez nem igaz. Carolina és Alejandro az irodában szeretkeznek és ezt Paz meglátja, bár nem tudja, hogy ki a nõ, mert parókában van.

21.
Paz véletlenül meglátja Alejandrót Carolinával, ám a nõt nem ismeri fel. Szinte sokkolja, hogy a férje megcsalja õt, ezért Juan Manuelnél keres menedéket. Nicolas és Barbara kettesben van a vidéki házban, ahol elmegy a villany. Barbara fél, ezért befekszik Nicolas mellé. Csókolózni kezdenek, ám hirtelen visszajön az áram. Manuel lakásában alszik, majd másnap onnan mennek az irodába, ahol közli Alejandróval, hogy el akar válni. Gabriela megérzi a parfüm illatát az ágynemûjén, mikor hazaérnek. Ines elárulja neki, hogy õ látta a nõt, aki náluk töltötte az éjszakát.

22.
Barbara beleszeret Nicolasba, ám nem meri Carolina elõtt felvállalni az érzelmeit. Rubi elcsábítja Nicolast, annak ellenére, hogy tudja, kapcsolatuknak nincs jövõje. Victoria, Paz húga megjelenik a házban. Nem várja meg nõvérét, egy levelet hagy Noránál számára. Paz néhány napra a vidéki birtokra utazik. Lovaglás közben balesetet szenved.

23.
Juan beszél egy pappal és õ azt ajánlja neki, hogy álljon ellen a kísértésnek. Carolina öngyilkossági kísérletet tesz, mert Alejando szakított vele. Tango együtt vacsorázik Laurával, Panchoval és Walterrel az anyja házában. Gabriela vissza akar menni vidékre, de Tatiana nem akar. Paz egy rövid verset ír. Nora veszi észre, hogy a sorok kezdõbetûit összeolvasva, az jön ki, hogy Juan.

24.
Nora azt mondja, hogy Paz szerelmes Juanba, de Paz tagadja. Gabriela el akar utazni az anyjához délre és nem hallgatja meg sem Juant sem Tatianat. Tatiana az apjával akar maradni Paznál. Barbara kikezdi Rubit. German segítségével ki akarják rúgatni õt. Paz nem hisz Barbarának és megbocsát Rubinak. Alejando sajnálja, hogy megcsalta Pazt. A nõ nem akar megbocsátani. Victoria a városba érkezik és elmegy Pazhoz.

25.
Tatiana sír, mert úgy érzi, hogy valahonnan ismeri Victoriát. Victoria is így érez. Paz nem tud megbocsátani Alejandornak, megbeszéli, hogy Alejandro maradhat a házban, de a kapcsolatuknak vége. Laura és Tango újra randit beszélnek meg. Juan bevallja, hogy érez valamit Paz iránt.

26.
Juan azt mondja Paznak, hogy ne keverjék össze a munkát az érzelmekkel. Barbara szabadnapot ad Nicolasnak. Rubi észreveszi, hogy a lány féltékeny. Victoria keresi a lányát. Carolina keresztbe akar tenni Paz reklámforgatásának. Végül Juan lesz a reklám arca. Ines zongora leckét ad Barbarának. Rubi és Nicolas elmennek szórakozni. Barbara is megjelenik és beiszik. Nicolas hazaviszi Barbarát és amikor ágyba segíti, megjelenik Alejandro.

27.
Barbara és Paz összevesznek, a lány az arcába vágja Paznak, hogy Alejandro megcsalja. Paz képeket fest Juan Manuelrõl. Vicotria elmegy Ineshez, hogy megkérdezze, mit tud a lányáról. Barbara úgy tesz Nicolas elõtt, mintha pszichológushoz járna, de közben Carolinához megy: Carolina gyereket akar Tangótól, akit aztán majd Alejandro nyakába varr, ám Tango nem hajlandó az akcióra, mert szerelmes Laurába.

28.
Barbara kibékül Pazzal. Carolina bejelenti Alejandónak, hogy gyereke lesz tõle. Victoria továbbra is nyomoz a lánya ügyében. Santiago nem bírja tovább a titkolózást, és elhatározza, hogy mindent elmond Inesnek. Ines elszegõdik zongorát tanítani Barbarának az Achaval házba, de amikor Nicolas meglátja, kidobatja a lánnyal. Ines azonban nem mond fel.

29.
Santiago elmondja az igazat Inesnek Victoria lányáról. Nicolas tudni akarja, hogy került az anyja Barbara mellé zongoratárnak. Tatiana és Rubi megtudja, hogy Nicolas nõs. Alejandro össze akarja hozni a lányát Roccoval, aki náluk ebédel. Barbara vécére megy és Nicolasszal csókolózik. Ezt meglátja Rocco. Juan megtalálja azt a jelentést, amit róla csináltak és elmondja Paznak, hogy az egész hamis.

30.
Juan gyõzködi Pazt, hogy a jelentésnek semmi köze a múltjához. Tango azt mondja, hogy létezik egy ugyanilyen nevû ember. Paz végül megtartja Juant. Barbara kiáll Nicolas mellett Roccoval szemben. Nicolas szakít Rubival. Tango szerelmet vall Laurának. Juan együtt vacsorázik otthon a családjával, de nem marad otthon, hanem visszamegy a munkahelyére és felköszönti Pazt és elhívja randizni.

31.
Tango és Laura együtt vannak, de titokban tartják. Alejandro és Carolina találkozgatnak. Alejandro meglepetés bulit szervez Paznak. Carolina felveszi maga mellé Gabrielát. Carolina célja az, hogy elválassza Juantól. Paz nem örül a bulinak. Barbara sír és Paz meghallja. A lány elmondja, hogy bulimiás.

32.
Paz úgy dönt, hogy lefújja a buliját. Alejandro is meghallja, mi van Barbarával, de nem fogadja el. Paz és Juan megoldást keresnek Barbara bajára. Alejandro féltékeny. Barbara veszekszik Nicolasszal. Paz meglátja, hogy csókolóznak.

33.
Gabriela megkéri Victoriát, hogy tartsa távol magát Tatánától, miután a lány elájul a kertben. Carolina megfenyegeti Nicolast. Tango segít Laurának, hogy vele lehessen Pancho. Nicolas bevallja Paznak és Laurának, hogy szerelmes Barbarába. Victoria arra kéri Pazt, hogy kísérje õt el, kideríteni, hogy él-e a lánya vagy sem. Barbara Guilloval akarja féltékennyé tenni Nicolast. Alejandro megpróbál kibékülni Pazzal, ám az asszony ellenkezik.

34.
Juan Manuel kopogatása ráébreszti Alejandrót, hogy hibát követ el azzal, ha letámadja Pazt. Guillo megkéri Barbara kezét. Pacheco kölcsönt kér Paztól, hogy kifizethesse apja adósságait. Ines zongoraórát ad Barbarának, így összefut Santiagóval a házban. Paz, Victoria, Juan Manuel és Tatiana elmennek, hogy kiderítsék mi történt Victoria kislányával. Kiderül, hogy csak köveket tettek a koporsóba.

35.
Tatiana úgy érzi, hogy valami történt az anyjával. Tango szól Nicolasnak, hogy nem találja Laurát. Elkezdik keresni õt. Victoria szembesíti Santiagot és a férfi szívinfarktust kap. Ines elmegy a kórházba Santiagohoz és veszekszik Victoriával. Ines bevallja Santiagonak, hogy van még egy lánya, és ezt Juan is hallja.

36.
Ines elmondja Tatiananak és Gabrielának, hogy Laura és Nocolas a gyerekei. Victoria elmegy Ineshez, hogy megtudja az igazat a lányáról, de Ines nem mond semmit. Ines megkéri Juant, hogy ne árulja el senki se a titkot. Ezt Paz meghallja és számon kéri. Alejandro megint Carolinahoz megy, miután Paz elutasítja. Victoria és Paz bemegy Santiagohoz és a férfi úgy dönt, hogy elmond valamint Victoria lányáról.

37.
Victoria elhatározza, hogy kiszedi Benitezbõl, mi lett a lányával. Santiago Tangóval lefizetteti Benitezt, hogy hagyja el az országot örökre. Barbara elmondja Paznak, kicsoda Ines. Paz megkéri a nõt és felajánlja neki a segítségét. Próbálja rábeszélni Nicolast, hogy béküljön ki az anyjával, de nem sikerül Gabriela elutazik Carolinával, aki megrágalmazza Tangót, Julian a haverjaival összeveri Tangót.

38.
Inez meghívja Waltert magához vacsorázni. Juanban nagy a késztetés, hogy megcsalja Gabrielát. Kiönti a szívét Paznak, aki nem veszi a lapot, ráadásul féltékeny Bethaniára. Alejandro azt szeretné, ha Barbara feleségül menne Guillóhoz.

39.
Paz megkérdezi Santiagót, valóban van-e egy harmadik lánya. Victoria álnéven elcsábítja Nicolast, hogy megtudja tõle a titkot a lányáról. Juan kiönti a lelkét Paznak, ám a nõ azt hiszi, Juan Betaniába szerelmes. Tango dühös Carolinára, amiért a lány befeketítette õt Laura elõtt.

40.
Victoria el akarja távolítani az Achaval házból Inest, aki alkut ajánl, hogy a fia közelében maradhasson. Egy hét alatt meg kell tudnia Santiagótól, mi lett Victoria gyerekével. Juan és Gabriela összevesznek. Paz elmondja Guillónak, hogy Barbara táplálkozás zavarban szenved. Tango eljegyzi Laurát. Ines le akarja beszélni a lányát Tangóról. Paz és Juan is rájön, hogy szerelmesek.

41.
Laura nem hallgat Carolinára, továbbra is hisz Tangónak. Carolina bejelenti Alejandrónak, hogy terhes. A férfi DNS-tesztet szeretne csináltatni, Carolina megsértõdik, kidobja Alejandrót. Santiago eldönti, hogy elmondja Inesnek a titkot Viktoriával és az unokájával kapcsolatban.

42.
Nicolas megkéri Inest, hogy ne áltassa hiú reményekkel az apját. Barbara és Guillo kitûzik az esküvõ napját. Paz megdöbben, Alejandro helyesli, Tete lelkes, pedig Guillo csak azért venné el Barbarát, hogy a lány finanszírozza a bajnoksági utazást és nevezést. Nicolas is megdöbben az esküvõ hallatán.

43.
Paz úgy dönt, hogy Nicolas legyen az õ, és Juan Manuel pedig Barbara testõre. Barbara dühöng, ám Nicolas egyetért Paz döntésével. Santiagó rájön, hogy Ines Nicolas anyja, és megkéri a fiút, hogy beszéljen az anyjával. Ines megígéri, hogy többé nem megy az Achaval Urien házba. Carolina elárulja Barbarának, hogy terhes.

44.
Oso egyik társa elvállalja, hogy megöli Pazt. Mikor a váltságdíj átadására kerül sor, a férfi, ígéretéhez híve lelövi Pazt. Juan Manuelt telefonon értesítik, aki rögtön utánuk siet a kórházba. Gabriela sokkot kap férje reakciója láttán. Ines felkeresi Santiagót, hogy vele legyen a nehéz órákban. Alejandro a testõröket hibáztatja, fõként Juan Manuelt. Pazt megoperálják, mûtét közben szívrohamot kap, de sikerül megmenteni az életét.

45.
Victoria elmondja Nicolasnak, hogy ki is õ. Paz elmondja Victoriának, hogy lehet, hogy van egy másik testvérük. Carolina DNS-tesztet akar csináltatni, hogy Alejando higgyen neki. Pazt hazaengedik és Juannal szerelmet vallanak egymásnak.

46.
Paz és Juan szerelmet vall egymásnak. Gabriela szakít egy kis idõre Juannal. Alejendro és Paz is. Victoria Pazhoz költözik és szeretkezik Nicolasszal. Nora meglátja õket. Santiago újra Paz mellé rendeli Juant. Guillo pénzt kér Barbarától, hogy fizesse az esküvõ költségeit, és Barbara egy kitöltetlen csekket ad neki. Victoria szeretne találkozni a másik testvérükkel. Juan karjaiban tartja Pazt, amikor Alejandro belép.

47.
Victoria visszaköltözik az Achaval házba. Barbara készül az esküvõre. Nicolas mindent megtenne, hogy megakadályozza. Guillo eközben Tatit szédíti. Oso és Carolina zsarolják Tangót. Carolina névtelenül elküldi Alejandrónak a szállodai szobában készült videót Pazról és Juanról. Alejandro számon kéri kettejüket, aminek az lesz a vége, hogy Juan elmegy a házból. Paz utána rohan a vasútállomásra. Ines megmondja Gabrielának, hogy Santiago az apja. Gabriela kétségbe esik és elrohan Inestõl.

48.
Juan – Paz zokogása ellenére – visszamegy a falujába, és felhívja a családját, hogy menjenek utána. Az Achaval házban furcsálják hirtelen eltûnését. Victoria meglátja, hogy Nicolas kijön Barbara szobájából. Megegyeznek, hogy véget vetnek a viszonyuknak. Carolina azt mondja Barbarának Nicolasról, hogy csak a pénze miatt szerelmes belé. Pasculli felkéri Ginót, hogy legyen az új tejkrém arca. Gino igent mond. Nem találják Gabrielát, Tango kideríti, hogy aznap két nõt ért baleset, az egyik meghalt, a másik életben van.

49.
Ines magát hibáztatja azért, mert Gabriela eltûnt. Tangó megtalálja Gabit, akit elütött egy autó és súlyos az állapota. Tango és Paz szólnak Juannak. Amikor megérkeznek az orvos elmondja neki, hogy Gabriala meghalt. Paz és Santiago is elmegy Gabriela temetésére, de Juan megkéri Pazt, hogy menjen el, mert felzaklatja a jelenléte.

50.
Alicia elmondja Santiagónak, hogy Gabriela az õ lánya. Juan azt mondja Tatinak, hogy menjenek vissza vidékre, de a lány nem akar. Ines, Laura és Walter megtudják, hogy Gabi meghalt és nagyon szomorúak. Ines magát hibáztatja. Ines, Nicolas, Gino, Rubi, Laura és Victoria elmennek a temetésre. Nora elmondja Paznak, hogy lehet, hogy testvérek. Juan Gabrielára emlékezik. Paz felhívja telefonon, de nem mer beleszólni.

51.
Nora megtudja, hogy ki az apja, és elköltözik Paztól. Guillo elhozza a szüleit vacsorára Barbarához. De elmegy Tatianahoz, mert megtudja, hogy meghalt a lány anyja. Vesz neki egy nagy macit. A vacsora közben veszekedés tör ki Paz és Alejandro között. Alicia elmegy Santiagóhoz és követeli, hogy vegye a nevére a lányát. Victoria elolvass a “Több, mint testõr” fájlt és megkérdezi Paztól, hogy Juan a szeretõje.

52.
Alicia elmondja Juannak a nagy titkot. Juan megtudja, hogy Gabriela apja nem halt meg és hogy DNS-tesztet akarnak csináltatni, de Juan elutasítja. Csak Betina tudja, hogy Tatiana nem Juan és Gabriela gyerek. Victoria gyanakszik Pazra, hogy lehet, hogy tényleg szeretõje van. Paz, Tangot faggatja a férje szeretõjérõl, de õ nem mondja el, viszont biztosítja arról, hogy segíteni fog neki. Tango betör Carolinához és kazettákat lop el és pénzt, de mielõtt elmegy, feldúlja a lakást. Carolina ezt kihasználja, és odaköltözik Pazékhoz.

53.
Tatiana megtudja, hogy a nagyanyja, Alicia és Santiago szeretõk voltak. Elmondja Aliciának, kicsoda Ines. Alicia elmegy Ineshez és számon kéri, miért bontotta fel a Santiagonak írt levelét. Nicolas meghallja, hogy Victoria csak érdekbõl kezdett ki vele. Barbara majdnem bevallja Nicolasnak, hogy õt szereti, nem Guillót. Guillo nem tud dönteni Barbara és Tatiana között. Juan nem tudja eldönteni, visszamenjen-e Paz mellé testõrnek. Paz megkéri Tangót, szerezze meg a kompromittáló videofelvételt. Tango ellopja a kazettát Alejandro páncélszekrényébõl és összetöri.

54.
Juan eldönti, hogy visszamegy Pazhoz testõrnek. Alejandro továbbra is kellemetlenkedik, bosszúból el akarja adni a kazettát Iba?eznek, a médiaszakembernek, hogy csináljon belõle szenzációt. Tango és Laura eldöntik hogy összeházasodnak, Laura megígéri, hogy beadja a válópert. Kiderül, hogy Rubi barátja nem más, mint Julian. Alicia rájön, hogy azt az újszülöttet, akit Gabriela szülésekor talált, Santiago tette a küszöbére, és hogy a gyerek nem más, mint Victoria lánya, azaz Tatiana. Ezt leírja egy levélben, amit Juanékra bíz azzal, hogy akkor szabad csak kinyitni, ha vele történne valami. Tatianának rossz elõérzete van. Azonnal fel akarja bontani a levelet.

55.
Juan Manuel úgy dönt, mégsem olvassa el a levelet. Alejandro azt hiszi, Juan Manuelnél van a videokazetta, ezért felbérel két rablót, hogy törjenek be hozzá. Csak a levelet rejtõ kazettát találják, így Alejandro elolvassa Alicia üzenetét. Rájön, hogy Gabriele Santiago lánya, és Tatiana Victoria gyermeke. Zsarolni kezdi apósát. Barbara elárulja Nicolasnak, hogy Carolinától tudja, a férfi csak a pénzéért lenne vele. Aguirre és Tatiana elfogadják Paz ajánlatát, és visszaköltöznek az Achaval Urien házba. Alejandro hirtelen megjelenik, és kényszeríti Santiagót, hogy vallja be az igazságot.

56.
Julian házasságtöréssel vádolja Laurát, hogy elperelhesse tõle Panchót. Laura attól fél, hogy teherbe esett Juliantól. Tango kiáll mellette. Paz felfogad egy új házvezetõnõt, Ursulát. A nõ Carolina beépített embere. Nicolas újra szerelmet vall Barbarának, és kéri a lányt, hogy ne menjen férjhez, Barbara rájön, hogy õ is szereti a férfit. Paz biztatja õt, hogy ne essen ugyanabba a hibába, mint õ, azaz nem menjen olyan férfihez feleségül, akit nem szeret.

57.
Victoria megcsókolja Nicolast és ezt meglátja Barbara. Barbara és Guillo polgári esküvõje megtörténik. Guillo hazudik Tatianának, de a lány meglátja õket az esküvõn. Juan megtudja, hogy mi volt köztük, és megfenyegeti a fiút. Nicolas azt mondja Barbarának, hogy ne menjen férjhez, mert szereti õt. Rubi és Julian közelednek egymáshoz. Laura azt hiszi, hogy terhes Juliantól, de kiderül, hogy nem. Alejandro megzsarolja Santiagot, hogy nyilvánosságra hozza a harmadik gyereket. A templomi esküvõn Barbara és Guillo bevallják egymásnak, hogy nem szeretik egymást.

58.
Barbara és Guillo annak ellenére összeházasodnak, hogy nem szeretik egymást. Laura nagyon szomorú, mert Julianhoz került a gyerek. Paz kap egy sms-t, miszerint Alejandro hamarosan apa lesz. Tango elmonja Santiagonak, hogy ki Alejandro szeretõje és hogy a nõ terhes. Nocilas bevallja Barbarának, hogy nem tud nélküle élni.

60.
Juan mérges, hogy Paz azt hiszi, hogy tényleg az õ gyereke Carolináé. Végül Paz megtudja a teljes igazat. Paz kirúgja Carolinát a házból. Barbara és Guillo nászúton vannak. Guillo szörnyen viselkedik a lánnyal. Nicolas elmegy a házból. Tango figyelmezteti Juant, hogy Carolina nagyon veszélyes nõ és bevallja neki, hogy volt a szeretõje. Julian megfenyegeti Laurát, hogy ha nem megy vissza hozzá, akkor soha nem látja a fiát. Barbara felhívja Nicolast telefonon, de a beszélgetés közben elájul.

61.
Barbara elájul, és beveri a fejét. Miután jobban lesz Guillóval összevesznek, a férfi megfenyegeti, hogy kitálal a lapoknak. Julian Carolina segítségével drogot rejt Laura táskájába, akit letartóztat a rendõrség. Carolina bevallja Barbarának, hogy hazudott Pacheocóval kapcsolatban. Barbara felhívja a fiút, ám Tatiana veszi fel, és azt hazudja, hogy õ Nicolas új Barátnõje. Ursula megpróbálja elcsábítani Juan Manuelt, Paz ezt meglátja, és õrülten féltékeny lesz. A férfi este felkeresi Pazt, hogy kimagyarázza a helyzetet. Paz szerelmet vall, és szenvedélyesen csókolózni kezdenek.

62.
Barbara és Guillo kibékülnek egymással, és megfogadják, hogy nem veszekszenek többé. Barbara elmondja Guillónak, hogy Nicolas Tatianával jár. Tango elmondja Nicolasnak, hogy Laurát letartóztatták drog birtoklásért. Paz elbocsátja Ursulát. Paz felhívja Barbarát, aki elmeséli neki, hogy Carolina becsapta. Paz felkeresi Carolinát, és megfenyegeti, hogy tartsa magát távol a lányától. Paz rájön, hogy Alejandro zsarolja Santiagót, és feltehetõen Victoria eltûnt lányához is köze van az apjának. Nicolas, apja biztatására Miamiba utazik Barbara után. Paz eldönti, hogy egyszer s mindenkorra elfelejti Juan Manuelt.

63.
Nicolas Barbara után utazik, de csalódik, amint meglátja a lányt egy ágyban Guillóval. Paz eldönti, hogy meglátogatja Milagrost Párizsban. Juant nem akarja magával vinni, viszont elküldeni sem akarja, így rábeszéli Victoriát, hogy legyen az õ testõre ezentúl. Julian és Tango összetalálkoznak az Achaval házban, ahol Tango összeveri a férfit. Laura szakít Tangóval, mert úgy gondolja, egyedül hamarabb visszakaphatja a fiát.

64.
Paz elutazik Párizsba. Barbara még mindig Guillóval él Kanadában, de folyton Nicolasra gondol, aki viszont New Yorkban dolgozik. Santiago megkapja a vérvizsgálat eredményét: kiderül, hogy Tatiana az unokája. Julian bosszút áll Tangón és Laurán a verését: a bíróságon befeketíti Tangót. Laurának választania kell Pancho és Tango között.

65.
Paz találkozik Francescoval Neki lakásán. A férfi Carlosnak adja ki magát, aki Paznak volt pasija. Úgy akar összejönni Pazzal, hogy õ ne tudja, hogy õ egy sikeres rendezõ. Amikor Juan megtudja, hogy Paz Carlosszal találkozott féltékeny lesz. Paz nem érti, hiszen Juan nem akar vele lenni. Barbara és Guillo folyton vitáznak. Barbara haza akar menni, mert hiányzik neki Nicolas. Nicolasnak is hiányzik Barbara. Nico felhívja Tatit is, aki nagyon megörül ennek. Carolina rájön, hogy Alejandro még szerelmes Pazba.

66.
Paz és Francesco ebédelnek és a férfi észreveszi, hogy van valami Paz és Juan között, Paz tagadja. Barbara és Guillo vitáznak. A lány felhívja Laurát, hogy megtudja, mi van Nicolasszal. Kiderül, hogy New Yorkban van. Egy szociális munkás megy Laura munkahelyére, hogy beszélgessen a munkatársaival. Tango segíteni akar, de a munkás azt mondja neki, hogy maradjon ki ebbõl, mert rendõrségi jelentés van ellene.

67.
Guillo megtalálja Barbara Nicolasnak írt leveleit és bosszúból összetépi a New York-i jegyet. Végül mégis hajlandó elutazni New Yorkba, hogy kiderüljön: Pacheco és Barbara közt vége mindennek. Tatiana össze akarja boronálni Victoriát az apjával. Pasculli szerelmet vall Ginónak. Pazt meghívja ebédre Carlos, aki az irodában összetalálkozik Alejandróval.

68.
Paz örül, hogy Carlos felbukkant, de még mindig Juant szereti. Victoria találkozót beszél meg Francescóval, amire elhívja Pazt is. Carlos megijed, és nem várják meg Pazt. Barbara megtudja Laurától Nicolas New York-i címét, odamegy, de éppen elkerülik egymást. Guillóval eldöntik, hogy jobb lenne elválniuk. A bíróság Lauránál helyezi el Panchót, de a fiú nem akar vele lakni.

69.
Barbara hazautazik és bejelenti, hogy elválik Guillótól. Pancho undok Tangóval, és nem akarja Laura mellett látni. Tatianan és Nicolas elhatározza, hogy járni kezdenek. Bethania egy lakást ad Juannak, hogy el tudjon vonulni. Alicia betoppan az Achaval házba, megköszönni, hogy Santiagó nem kér DNS-vizsgálatot Tatiana ügyében. Santiago úgy dönt, hogy a nevére veszi Gabrielát.

70.
Nicolas szembetalálkozik Barbarával, mielõtt randira indulnak Tatival. Paz elmegy Carloshoz, ahol megcsókolják egymást. Alejandro féltékeny. Carolina megkéri Tangót, legyen a lánya keresztapja. Paz megmondja Barbarának, ki az apja szeretõje. Barbara azonnal elmegy Carolinához. Victoria aláírja a szerzõdést Foscóval, majd felhívja Aguirrét, hogy jöjjön érte. Juan az ajtóban összetalálkozik Francescóval, akit eddig Carlos néven ismert.

71.
Juan Manuel megkéri Carlost, hogy árulja el Paznak az igazat, vagy õ teszi meg helyette. Carlos megkéri Pazt, hogy találkozzon vele este. Santiago és Alicia találkoznak, a férfi elárulja, hogy vett Tatiánának egy kertészetet. Barbara összeveszik Carolinával, akit kórházba kell vinni, mert begörcsöl. Paz és Victoria elmennek Francesco Fosco sajtótájékoztatójára, ahol kiderül, hogy Fosco nem más mint Carlos.

72.
Carlos leleplezõdik, Victoria és Paz Juan Manuelt vádolja. Paz megtudja, hogy Juan Manuel továbbra is õt szereti, ám lemondott róla Carlos javára. Ezen megsértõdik, és a tengerparti villájukba utazik. Tatiana elárulja Rubinak és Aliciának, hogy lefeküdt Nicolasszal. Juan megkéri Victoriát, hogy beszéljen Tatianával, mint nõ a nõvel.

73.
Barbara odaadja Nicolasnak a hozzá írt leveleit, amikbõl Nicolasz rájön, hogy Barbara mégiscsak szereti. Juan és Paz a carilói házban idõznek, amikor Alejandro megjelenik ugyanott. Alicia elmondja Santiagónak, hogy Tatiana Victoria lánya. Victoria elküldi a forgatókönyvet Francescónak, akinek megtetszik a sztori és filmet akar forgatni belõle.

74.
Santiago nem akarja elhinni, hogy Tatiana Victoria lánya és rosszul lesz. Végül megegyeznek, hogy mindent el kell mondaniuk Victoriának és Tatianának. Juan és Paz éppen, hogy meg tudnak szökni Alejandro elõl, Tango segítségével. Nicolas és Barbara Nicolasznál találkoznak és beszélgetnek. Guillo elmondja Tatianának, hogy szereti õt és megcsókolja, de ezt meglátja Nicolas és Barbara.

75.
Nicolas és Barbara újra kezdik, ezért elmennek a vidéki házba. Alejandro megfenyegeti Santiagót és Aliciát, hogy elmondja azt, amit tud. Santiago megveszi Alejandro hallgatását. Tatianát feldúlja, amikor meglátja az apját Pazzal. Victoria tudni akarja mi történt Paz és Juan között.

76.
Tati gyanakszik, hogy az apja és Paz között van valami. Carlos és Victoria Nequi segítségével lefekszenek egymással. Victoria úgy érzi, Carlos csak azért van vele, hogy Paz közelében lehessen. Carolina és Alejandro a kórházban aggódnak Miáért. Juan megdühödik, amikor megtudja, hogy Nicolas Barbarát szereti.

77.
Tatiana bevallja, hogy hazudott, hogy megszerezze Nicolast. Juan össze van törve, elmondja Paznak, hogy Guillo elcsábította a lányát. Nicolas szakít Tatuval, hogy Barbarával lehessen. Santiago megtudja a viszonyukat, és dühbe gurul. Paz szól az egyik orvos ismerõsének, hogy vizsgálja meg Carolina és Alejandro lányát. Alejandro megtudja, hogy Tango ott volt a szülésnél. Victoria lefekszik Carlosszal.

78.
Carlos elárulja Paznak, hogy tudja, hogy õ írta a könyvet. Barbara még mindig nem bocsátja meg Victoriának, hogy lefeküdt Nicolasszal, és csúnyán összevesznek. Alejandro megfenyegeti Santiagót. Barbara közli a családdal, hogy õ is Nicolas egy pár.

79.
Barbara Nicolashoz költözik, amivel kivívja apja és nagyapja haragját. Csak Paz áll a lánya mellé. Amikor Barbara be akar vásárolni, kiderül, hogy nincs pénz a bankkártyáján. Rubi egy bárban megismerkedik Pablóval. Guillo még mindig nem mond le Tatiról Paz újra zongoraleckéket akar venni Inestõl.

80.
Alejandro megkéri Pazt, hogy béküljenek ki. Paz nagyon örül, hogy Carlos filmet forgat a regényébõl. Carolina szomorú, amiért Alejandro nem törõdik eleget vele és Miával. Nicolas kibékül Inesszel. Victoria bevallja Tatianának, hogy beleszeretett Carlosba. Carlos rájön, hogy nincs esélye Paznál. Paz össze akarja boronálni az apját Inesszel, így meghívja a nõt vacsorára. Csakhogy Santiago épp ekkor mutatja be Aliciát mint álmai asszonyát, majd bejelenti, hogy feleségül veszi.

81.
Carlos egy romantikus vacsora keretében köszönti fel Victoriát. Juan Manuel megkérdezi Aliciát és Santiagót, hogyha elmondják az igazat Gabrieláról és Tatianáról.

82.
Victoria Carlosnál tölti az éjszakát. Juan Manuel és Paz megpróbálja kibékíteni egymással Tatianát és Barbarát, sikertelenül. Victoria születésnapja alkalmából Paz nagy születésnapi vacsorát rendez, amire váratlanul Carlos is megérkezik.

83.
Victoria meghatódik attól a rózsától, amit Carlos ad neki. Ines, Barbara és Nicolas azt ünneplik, hogy Barbara munkát kapott. Tatiana, Carlos, Juan, Paz, Neki együtt ünneplik Victoria szülinapját. Alejandro is betoppan, és romba dönti a vacsorát. Alejandro elmegy Nicolashoz és pénzt ajánl neki, ha eltûnik a lánya életébõl. Nicolas 100 ezer dollárt kér.

84.
Alerjandro odaadja Nicolasnak azt a pénzt, amiért Nicolas eltûnik. Nicolas felveszi kazettára az egyezséget. Victoria elmondja Juannak, hogy szerelmes Carlosba. Alejandro elmondja Barbarának, hogy mit tett Nicolas. A lány hazamegy és felhívja a fiút, aki elmondja neki mi történt és visszaadja a pénzt. Laura ki akar békülni Tangoval. Tango véget vet a kapcsolatuknak. Juan eljegyzi Pazt.

85.
Victoria faggatására Ines elárulja, hogy Santiago és Alicia közös lánya volt Gabriela. Barbara nem adja vissza a pénzt az apjának, hanem vesz rajta két kocsit, amit Nicolas nem helyesel. Barbara jelenetet rendez, amikor Nicolas egy modell mellett testõrködik, erre a férfi elveszti a munkáját. Laura békülni szeretne Tangóval, aki egyre jobban megszereti Miát.

87.
Barbara rányit Pazra és Juanra. Paz beszél vele, de a lány nagyon mérges. Victoria szerelmet vall Carlosnak. Tango arra kéri Carolinát, hogy csináltasson DNS tesztet, mert lehet, hogy õ az apja. Santiago elmondja Victoriának, hogy a nevére veszi Gabrielát. Victoria nem mondja el senkinek. Paz és Tatiana beszélgetnek, de a lány azt mondja neki, hogy Paz csak a fõnöke lesz és semmi más.

88.
Gino nagyon boldog, mert Pasculli mesél az anyjának a kapcsolatukról és lehet, hogy bemutatja neki. Alicia majdnem elmondja Victoriának, hogy ki neki Tatiana. Carolina szakít Alejandróval és belemegy a DNS-tesztbe. Tatiana kertészetének nyitásán Juan és Paz arról beszélgetnek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, mert szeretik egymást. Ezt Tatu is meghallja és szomorú lesz.

89.
Victoria elmegy Carloshoz és ott találja Isabellát törölközõbe csavarva. Úgy csinál, mint ha nem érdekelné õt. Pasculli bemutatja anyjának Ginót. Alejandro Carolinánál találja Tangót és féltékeny lesz és kirúgja a férfit. DNS-tesztet akar csináltatni. Alicia igent mond Santiagónak. Tatiana megkérdezi az apját, hogy szerelmes-e valakibe, és a férfi bevallja, hogy igen.

90.
Juan bevallja Tatianának, hogy szerelmes valakibe, de ezt már a lány tudta. Victoriát zavarja Isabella jelenléte. Nicolas aggódik Barbara miatt és beszél Pazzal. Nicolas és Juan kibékülnek. Santiago elmondja Paznak, hogy elveszi Aliciat. Paz ekkor elmondja neki, hogy szerelmes valakibe és feleségül megy majd hozzá. Santiago azt hiszi, hogy Carlosról van szó.

91.
Santiago emberei megverik Carlost. Nicolas és Barbara összevesznek, ezért a lány anyósához megy aludni, ám Nicolas érte megy, és hazaviszi. Victoria meglátogatja Carlost, és megígéri neki, hogy szerez számára egy testõrt. Laura hiába megy el Tangóhoz, a férfi visszautasítja õt, és Perlával randevúzik. Santiago megmakacsolja magát, ezért Alejandro összehívja a családot, és mindenki elõtt elárulja, hogy Gabriela valójában Santiago Achaval Urien lánya.

92.
Alejandro elmondja, hogy Gabriela is Achaval Urien lány, valamint, hogy Paznak és Juan Manuelnek viszonya van egymással. Nicolas megpróbálja megvigasztalni Tatianát, ám Barbara meglátja õket, és a két lány összeverekszik. Santiago összeveszik Alejandróval, és szívrohamot kap. Juan Manuel elmegy a temetõbe, hogy bocsánatot kérjen Barielától. A férfi tanácstalan, nem tudja, hogy szakítson-e Pazzal. Juan Manuel azt javasolja Tatianának, hogy költözzenek vissza a szülõfalujába, ám a lány nem akarja elhagyni az Achaval Urien házat most, hogy õ is a család tagja lett.

93.
Tatiana megtagadja az apját. Juan elmegy az Achaval Urien házból. Alejandro és Carolina elmennek a DNS-vizsgálatra. Tatiana elmondja Guillónak, hogy õ is Achaval Urien-vér. Santiago kifizeti Osót a munkáért, de újabb feladatot ad neki. Victoria kitalálja, hogy Nicolas legyen Carlos testõre. Santiagót hazaengedik a kórházból. Tatiana külön szobát kap, Barbara nagyon féltékeny rá. Alejandrora rálõnek az utcán, de Tango megvédi. Tatiana Paz szemébe vágja, hogy nem õ volt az apja számára a legnagyobb szerelem. Paz össze van törve és elmegy otthonról.

94.
Victoria odaadja Paz búcsúlevelét Juannak, aki lezártnak tekinti az ügyet. Ines elmondja Juannak, hogy halála elõtt Gabriela megtudta, ki az apja. Alejandro nem sérül meg, de Carolina ki szeretné deríteni, ki akarta megölni a férfit. Tango sejti, hogy Santiago áll az ügy mögött, és közli vele, hogy kiszáll a dologból. Walter és Barbara a cipõbolt megnyitására készülnek. Isabellát megtámadják az utcán, ám Juan épp arra jár és megmenti. Alejandót lelövik az irodájában.

96.
Carlos féltékeny lesz Victoriára és Nicolasra, de a lány mindent elmagyaráz neki. Ines és Santiago veszekednek. Walter mindent megtud. Isabella elmondja Juannak, hogy ismeri Carlost és együtt forgatnak egy filmet. Juan bevallja Nicolasnak, hogy hiányzik neki Paz. Santiago bemegy Alejandrohoz és megfenyegeti. Ines elmondja az igazat Nicolasnak.

97.
Neki szól Juannak, hogy beszélt Pazzal. Isabella vissza akarja kapni Carlost, de õ bevallja, hogy még Pazt szereti. Santiago pénzt, hitelkártyát ad Tatianának. Barbara találkozik Miával. Kiderül, hogy Nicolas exfeleségének neve Milagros. Victoria elmondja Juannak, hogy terhes Carlostól és hogy visszamegy Európába.

98.
Victoria megkéri Juant, hogy menjen el vele orvoshoz. Õ lesz a keresztapa. De Juannak nem tetszik, hogy nem mondja el Carlosnak, hogy terhes. Rubi és Tatiana meglátogatják Alejandrot. Victoria beszélni akar Carlosszal de az irodai asztalán a Pazról õrzött emlékeit találja. Juan kap egy levelet és egy CD-t Paztól. Victoria arra kéri Alejandrot, hogy felejtse el az Achaval Urienéket. Santiago és Alicia hamarosan összeházasodnak. Carlos megtudja, hogy Victoria vissza akar menni Európába.

99.
Paz felkeresi Juant, hogy elbúcsúzzanak. Carlos meggyõzi Victoriát, hogy ne utazzon el. Paz megtudja Juantól, hogy Alejandro kórházban van, rögtön bemegy hozzá. Alejandro azt szeretné, ha Nicolas lenne a testõre. Paz félbeszakítja Alicia és Santiago esküvõjét, mert azt akarja, hogy elõbb tartsák meg a hagyatéki tárgyalást, hogy Alicia ne tehesse rá a kezét az anyja vagyonára. A DNS-teszt bizonyítja, hogy Mia Alejandro lánya. Carolina elmondja Paznak, hogy Santiago akarta megölni Alejandrót. Barbara meghívja magukhoz vacsorára Inest, hogy béküljön ki Nicolasszal.

100.
Alicia úgy dönt, hogy elmegy, nem küzd Santiago családjával. Nicolas elfogadja Alejandro állásajánlatát. Tatiana egy újságcikket ad Paznak. Isabella és Juan közös fotójával. Tango új testõrt talál Paz mellé. Megjelenik Emilia, Alejandro anyja. Kiderül, hogy Tango szokott beszámolni neki, mi történik az Achaval-házban. Emilia azt hiszi, Paz akarta megölni a fiát, ám amikor Paz megemlíti neki, hogy õ ölte meg Alejandro apját, pofon vágja.

101.
Victoriának az orvos pihenést ír elõ, ezért Juan lakásában marad. Santiago odamegy és meglepve látja, hogy a nõ ott van. Azt mondja az apjának, hogy valószínûleg hepatitse van. Barbara megnyitja a boltját. Paz elmegy hozzá. Alicia szó nélkül elmegy. Rubinak sikerül a válogatás és állást kap. Tango kibékül Laurával. Emilia, Alejandro anyja, visszajött, hogy bosszút álljon. Tango Juant ajánlja neki testõrnek. Paz megtudja, hogy Victoria Juannál lakik.

102.
Paz és Juan beszélgetnek egy bárba, ahol Paz rosszul lesz , azt hiszi, hogy terhes lett, de nem mondja el Juannak, mert a férfi nem akarja újrakezdeni a kapcsolatukat. Alejandro hazamegy, találkozik Santiagoval és õt hibáztatja. Paz elmondja Carlosnak, hogy lehet, hogy terhes. A férfi elmegy vele a nõgyógyászhoz. Tatiana meghall egy részletet és félreérti a dolgot, de elmegy Juanhoz és azt mondja neki, hogy Paz terhes Carlostól.

103.
Juan Manuel kérdõre vonja Pazt, hogy terhes-e Foscótól, aki elmondja neki, hogy ha terhes, akkor Juan Manuel gyerekét várja, és együtt mennek be a kórházba. A vizsgálatokból kiderül, hogy nem terhes, ám egy daganatot találnak az egyik petefészkén. Pasculli bevallja az anyjának, hogy homoszekszuális. Tatiana sportruházati üzletet akar nyitni. Paz elmondja Barbarának és Tatianának a vizsgálatok eredményét.

105.
Paz és Juan a vidéki nyaralóban töltik az éjjelt. Másnap Pazt sikeresen megmûtik. Juan viszi haza. Otthon Santiago számon kéri Pazt, hol volt addig, mire Paz bevallja, hogy mûtéten esett át. Tatiana és Guillo között mosolyszünet van. Tango megbeszéli Panchóval, hogy miért jár Laurával.

106.
Santiago maga alatt van, mert nem tudja, hol van Alicia, ráadásul összeveszik Pazzal is. Carlos nem érti, mi van Victoriával. Paz új életet kezd: tortát süt, és már nem visszavonultan fest. Emilia meg akarja szerezni egy színdarab jogait Charlie-tól, a szerzõtõl, aki meleg, ezért úgy mutatja be a férfinak Juant, mint meleg unokaöccsét, Oscart.

107.
Milagros megrendezi, hogy meglõjék, és így Nicolas mellette lesz. Juan eljátssza, hogy õ Emilia unkaöccse és hogy meleg, Charlíe beindul rá. Charlie aláírja a szerzõdést Rosarioval. Paz elkezd kötni, és köt Juannak egy sapkát és egy sálat. Alejandro megtudja, hogy Carolina Tangoval él. Elma elmondja neki, hogy a nõ még õt szereti, így kibékülnek. Pascullit kirúgják otthonról és a cégébõl, ezért Paz felveszi õt.

108.
Rosario felajánlja Juannak, hogy dolgozzon neki. Õ elfogadja. Milagros úgy tesz, mintha álmában beszélne, amikor Barbara és Nicolas is ott van, és egy babáról beszél. Kiderül, hogy Milagrosnak két vetélése volt, míg együtt voltak Nicolasszal. Carlos elmeséli Paznak, mi történt Victoriával. Alejandro újra dolgozik. Rosario bemegy a céghez, s veszekszik Santiagóval, majd találkozik Alejandroval.

109.
Barbara elköltözik Nicolastól. Milagros megjelenik a fiúnál. Juan elhívja Pazt sétálni. Buszra szállnak, parkba mennek és a nõ nagyon élvezi ezt. Kiderül, hogy a tumora jóindulatú. Tatiana és Barbara hajba kapnak. Tango és Carolina táncolnak és csókolóznak. Paz és Juan összehívja a családot és elmondják neki, hogy nem érdekli õket senkinek a véleménye, ezentúl együtt lesznek.

110.
Juan és Paz felfedik a kapcsolatukat, nem törõdve senkivel. Tatiana nagyon mérges. Milagros Nicolasnál lakik, a nõ bepróbálkozik, de a fiú ellenáll. Carlos beteg, Victoria ápolja õt. Carlos azt mondja neki, hogy szereti. Inés visszaviszi Santiagonak a lakása kulcsait. Santiago felajánlja neki, hogy odaadja a lakást, ha szétválassza Nicolast és Barbarát, Ines visszautasítja. Alejandro elkezdi a rehabilitációt. Barbara visszamegy Nicolashoz, de ott találja Milagrost. Paz kinyomozza, hogy annak a lánya, akit Juan véd, nagyon csinos. Féltékeny lesz, mert Juan azt mondta róla, hogy csúnya.

111.
Victoria megkéri Nekit, hogy õ legyen Carlosszal, mert kiderült, hogy Carlos lehet, hogy fertõz. Guillo felajánlja Tatianának, hogy költözzenek össze, de a lány visszautasítja. Milagros még Nicolasszal él. A nõ ráveszi a férfit, hogy szakítson Barbarával, mert így a lány is veszélyben van. Tatiana és Juan kibékülnek. Carlos azt mondja Victoriának, hogy válassza inkáb Conradot. Paz odaköltözik Juanhoz.

112.
Paz és Juan összeköltöznek. Nem tudják, hogy mondják el a többieknek. Carlos szakít Victoriával, de még egy közös napot eltöltenek együtt. Carlos elviszi õt egy állatkertbe és meglepi két jeggyel Svájcba. Victoria nem tudja mit csináljon, mert az orvosa azt mondta, hogy ne utazgasson. Tatiana elmegy Juanhoz és ott találja Pazt, aki éppen reggelizik vele. Veszekszik. Elmegy Guillohoz, ott meg Barbarával találkozik. A fiú a kérése ellenére Barbarával megy el. Barbara rosszul lesz.

113.
Barbara hiába várja, hogy meglátogassa Nicolas. Guillo bemegy a kórházba Barbarához, amit Tatiana nem néz jó szemmel. Gino hiába várja Pascullit, az nem jelenik meg. Victoria nem tud elmenni Carlosszal a Sophia Lorennel való találkozóra, erre Carlos egyedül meg Olaszországba. Victoria összeomlik. Alejandro össze akar költözni Carolinával és a lányukkal. Tangónak fáj, hogy Mia nem lakik már nála.

114.
Emilia ki szeretne békülni Pazzal és Barbarával. Alejandro még mindig hajthatatlan. Rosario és Juan kezdenek közelebbi kapcsolatba kerülni. Carlos visszamegy Olaszországba. Egy riportban Isabellát nevezi meg ideális társnak, amire Victoria, aki nézi a mûsort a tévében, hisztizni kezd.

115.
Milagros elviszi Nicolast a lakására, ahol elkábítja õt, és azt hazudja neki másnap, hogy szeretkeztek és valószínûleg terhes lett. Carlos elutasítja Isabella közeledését, majd felhívja Victoriát, de összevesznek. Victoria bevallja Paznak, hogy viszonya volt Nicolasszal, amit Paz nem tud megbocsátani a húgának, ezért Victoria úgy dönt, hogy elhagyja az országot. Tango megkéri Laurát, hogy költözzön hozzá. Milagros bemegy Barbarához a kórházba, és neki is elmondja, hogy valószínûleg terhes Nicolas gyerekével.

116.
Rosario elmondja Juan Manuelnek, hogy molesztálta õt az apja, majd elmeséli annak öngyilkosságát is. Victoria rájön, hogy Santiago lefizette a magánnyomozót, és miután Carlosban és Pazban is csalódott, úgy dönt, elhagyja az országot. Barbara elmondja, hogy nem akar Nicolas nélkül élni, ezért úgy döntenek, hogy szanatóriumba küldik. Laura Tangóhoz költözik. Alejandro és Carolina Kubába akarnak utazni, nyaralni.

117.
Paz elmegy Emiliahoz és Rosariohoz és ott találja Juant. Mindenre fény derül. Juan is megtudja, hogy milyen kapcsolatban állnak egymással a nõk. Victoria szól Tatianának, hogy vigyázzon Santiagoval, mert neki köszönhetõen nem találta meg a kislányát. Barbara Tangoval együtt elindul Pacheco keresésére, meg is találják, Milagros tartja fogva.

118.
Barbara és Tango kiszabadítja Nicolast a fogságból, újra kezdik életüket. Ines rajtakapja Katiat és Santiagot. Victoria maradni akar, de miután hallja, hogy Carlos több nõvel van együtt, meggondolja magát. Guillo megelégeli Tatianaát. Visszaadja neki a kertészet kulcsait. Juan megtudja, hogy Betania meghalt. Juan szomorú, csak az önt belé lelket, hogy Pazzal gyereke legyen. De hat hónap után Paz nem esik teherbe.

119.
Juan készül az étterem megnyitására. Rubi híres lesz. Alejandroék visszajönnek Kubából. Santiago nem örül neki. Milegros tovább zaklatja Nicolast. Nicolas áthívja magához Tatianát, hogy beszélgessenek. Közben megjelenik Milagros és le akarja szúrni Nicolast, de Tatit találja el.

120.
Tatianát kórházba viszik, megmûtik, súlyos az állapota. Carolina meglátogatja Tangot. Laura kényelmetlenül érzi magát. Santiago elmegy Aliciához Barilochebe. Isabella Carlosszal van, de a nõ tudja, hogy a férfi Victoriát szereti. Nicolast börtönbe zárják, mert Milagrost nem találják. Victoria megtudja, hogy mi történt Tatival és bemegy a kórházba. Victoria találkozik Conradoval.

121.
Milagrost elviszi a rendõrség. Nicolas kiszabadul a börtönbõl, rögtön bemegy Tatianához a kórházba. Mindenki aggódik a lányért. Victoria meglátja Conradót a kórházban, nagyon meglepõdik, majd leülnek megbeszélni az elmúlt húsz év alatt történteket. Paz fogadalmat tesz: ha Tati életben marad, örökre szakít Juannal.

122.
Tatiana életjelet ad. Nicolas elmondja Juannak, hogy Tatiana azért hívta a lakására, hogy kibékítse az apjával. Kiderül, hogy Conrado nõs, elmondja Victoriának is. Oso továbbra is zsarolja Tangót és Carolinát. Laura érzi, hogy Tango mást szeret. Carolina bevallja Alejandónak, hogy kezdetben csak a pénzért volt vele, de mostanra beleszeretett. Rosario elmondja Alejandronak, hogy az apjuk azért lett öngyilkos, mert szexuálisan zaklatta Rosariót.

123.
Alejandro nem hisz Rosariónak, Paz és Carlina viszont kiállnak mellette. Carolina aggódik, hogy az apja elszakítja õt Miától. Milagros megszökik a elmegyógyintézetbõl, ám egy autó halálra gázolja õt. Tatiana utolsó akarata, hogy Nicolas vegye el õt feleségül. Alicia és Ssntiago összeházasodnak. Alicia elárulja, Tatiana kórházi ágya mellett Victoriának, hogy Tatiana valójában az õ lánya.

124.
Alejandro úgy dönt, hogy még egyszer beszél a húgával és kibékülnek. Tatiana állapota rosszabbra fordul, ezért Nicolas úgy dönt, hogy feleségül veszi a lányt. Igancio atya és egy anyakönyvvezetõ jelenlétében összeházasodnak, ám Tatiana közvetlenül utána rosszul lesz.

125.
Laurát bántja, hogy Tango többet foglalkozik Carolinával és Miával, mint vele és Panchóval. Isabella gyereket szeretne Carlostól. Rosario felajánlja Alejandróéknak, hogy költözzenek hozzájuk, amig elkészül a házuk. Tatiana túljut az életveszélyen, látványosan javulni kezd. Victoria el szeretné mondani Juannak, hogy Tatiana valójában az õ és Conrado lánya. Kiderül, hogy Paz terhes.

126.
Alejandorék Rosarióhoz költöznek. Tatiana azt kéri Nicolastól, hogy ha meggyógyul, költözzenek az Achaval Urien-házba. Tatiana és Juan megegyeznek, hogy elfelejtik a régi sérelmeket, és elmondja, hogy az apja szereti Pazt. Paz kimegy a temetõbe Gabrielához. Conrado beszélni akar Juannal és Tatianával.

127.
Tatiana állapota javul és áthelyezik egy normál szobába. Paz kirúgja az apját és Aliciát a házból, miután megtudja mi történt Victoriával. Barbara az idegösszeomlás szélén van. Carlos beszélni akar Conradoval. Rosario szerelmet vall Juannak, miután elmondta neki, hogy nem dolgozik nekik többet.

128.
Rosario Paznak is elmondja, hogy szerelmes Juanba, de Juan Pazba szerelmes. Tatiana hazamehet. Victoria ki akar békülni Carlosszal, de õ haragszik. A nõ elmegy a vidéki házba és elkezdõdik a szülés. Conrado pont jókor ér oda. Juan és Paz megtudja, hogy ikreik lesznek.

129.
Victoria megszüli a gyerekét és Carlos megtudja, hogy õ az apa. Tango lesz Barbara testõre. Paz és Alejandro hivatalosan is elválnak. Carolina apja kijön a börtönbõl és elmegy Tangohoz, hogy mondja meg, hol a lánya. Tango elmondja Laurának, hogy õ rabolta el Barbarát. Alicia és Santiago megjelenik Paznál. Tatiana hívta õket. Paz elmondja az apjának, hogy ikrei lesznek Juantól.

130.
Carlos úgy dönt, hogy törõdni fog a kisfiával de Victoriától nem akar semmit sem. Tatiana nem biztos abban, hogy Nicolas szereti õt. Victoria elmondja Paznak, hogy a gyerek Carlosé. Barbara elkezd dolgozni a cégnél. Carolina apja elmegy Alejandrohoz majd Carolinához.

131.
Paz és Juan Manuel “összeházasodnak”. Paz közli Juannal, hogy a terhesség ideje alatt nem szeretne vele lefeküdni, mert félti a babákat. Juan Wandarleytõl kér tanácsot. Carlos és Conrado összevesznek a kórházban. Victoria Pazhoz költözik néhány napra. Santiago rájön, hogy Carlos a gyerek apja, és teljesen kiborul. Nicolas arra kéri Barbarát, hogy ne árulja el Tatianának, hogy viszonya volt Victoriával. Nicolas megtudja Laurától, hogy Tangónak része volt Barbara elrablásában.

132.
Barbara azt hiszi, hogy Nicolas féltékenységbõl ütötte meg Tangót. Conrado azt kéri Sandrától, hogy szüneteltessék a kapcsolatukat, amíg eldönti, hogy legyen. Sandrát közben alkalmazza Wanderley szakácsnõnek. Barbara összeveszik Guillóval, amikor az bevallja, hogy csak a pénzéért vette el. Victoria dühében elmondja Barbarának, hogy Tatiana az õ lánya, ám Juan Manuelnek képtelen elmondani. Laura elhagyja Tangót.

133.
Ruben pénzt követel Carolinától, aki ezért elhatározza, hogy visszamegy dolgozni. Barbara elárulja Nicolasnak, hogy Tatiana Victoria lánya. Victoria nem meri elmondani Juannak az igazságot. Juan és Paz elmondják a lányaiknak, hogy ikreik lesznek.

134.
Paz féltékeny Sandrára. Barbara még mindig nem bocsát meg Guillónak, Carlos sem Victoriának. Conrado majdnem elgázolja Santiagót. Barbara az új reklámkampányon dolgozik. Carolina megkéri az apját, hogy hagyja békén a családját.

135.
Paz és Juan, Juan szilinapi buliját szervezik. Conrado vesz egy csokor virágot Victoriának, de a nõ elment Carloshoz, hogy megtudja, mit érez iránta a férfi. Carlos megmutatja neki a videót. A buli alatt Barbara meg akarja csókolni Nicolast, de õ visszautasítja. Barbara sokat iszik, megcsókolja Tangót, mindenki megdöbben.

136.
Paz féltékeny Sandrára, mert õ tangát vett Juannak. Victoria ki akar békülni Carlosszal, de a férfi a láthatást akarja tisztázni. Rubi, Carlost Malissával kapja rajta. Ruben megzsarolja Carolinát és Alejandrot. Barbara riportereket hív a céghez, Paz mérges, hogy nem szólt errõl neki.

137.
Juan Manuel dühös Conradóra, mert azt gondolja, hogy akar valamit Tatianától, rosszul lesz, az orvos idegkimerültséget állapít meg. Barbara és Tango lesznek Mia keresztszülei. Rubi és Carlos felvállalják a kapcsolatukat. Conrado eldönti, hogy elmondja Juannak az igazat, ám Sandra megjelenik a házban, és kiderül hogy õ Conrado felesége.

138.
Conrado elmondja Sandrának, hogy van egy lánya Victoriától, aki nem más, mint Tatiana, de kéri, hogy hallgasson errõl. Paz megkéri Sandrát, hogy tanítsa meg fõzni. Barbara a cég kampányán dolgozik, ám minden balul sül el, ezért Conrado segítségét kéri. Walter azt hiszi, hogy Tango, Barbara miatt hagyta ott Laurát, ám a férfi bevallja neki, hogy Carolinába szerelmes.

139.
Victoria és Conrado elmondja Tatinak az igazat, aki nagyon megdöbben. Rubi egyelõre nem szól Carlosnak a vidéki turnéról. Barbara dühös Guillóra, hogy cserben hagyta, elmondja Nicolasnak, hogy még mindig szereti. Paz megkéri Aliciát, mutassa meg, hol van a halott csecsemõ sírja. Juan utánamegy és rákérdez a dologra.

140.
Paz nem akarja elmondani Juannak, ki az a Luna. Juan féltékeny Pazra, azt hiszi van valakije. Barbara kikottyantja Tatiana elõtt, hogy Victoria lefeküdt Nicolas-szal. Carlost zavarja, hogy csak az Achaval Urien házban láthaja a fiát. Nicolas azt hazudja Barbarának, hogy már nem szereti. A keresztelõn Oso és Ruben megpróbálja elrabolni Miát, de Tango közbelép és lelövi Rubent.

141.
Nicolas el akarja venni feleségül Tatianát egy templomban. Tangot letartóztatják Carolin apjának megöléséért. De az ügyvéd kihozza a börtönbõl. Laura felajánlja a segítségét, de Tango örökre szakít vele. Barbara elmondja Santiagónak, hogy Tatianának esküvõje lesz. A férfi mérges, hogy nem szóltak neki, annak ellenére, hogy azt kérik tõle, hogy ne menjen el az esküvõre, õ elmegy és elmondja Juannak hogy Tatiana nem az õ lánya.

142.
Juan elrohan, miután megtudja, hogy Tatiana nem az õ lánya. Paz nagyon ideges, de pihennie kell a terhessége miatt. Tatiana és Nicolas nem találja Juant. Barbara elmegy Tangohoz és ott is alszik, Carolina megdöbbenve látja, hogy ott van. Santiago beszél Pazzal, elmondja neki, hogy mindig azt gondolta, hogy õ nem a lánya, mert az anyja mindenkivel lefeküdt. Tatiana úgy érzi, hogy valami rossz történik Juannal. Juan felé halad egy kocsi, de a férfi elájul.

143.
Juan Manuel a parkban bolyong, megvakul. Otthon mindenki kétségbeesetten várja haza. Carolina meglátogatja Tangót, és féltékeny lesz, amiért ott találja Barbarát. Oso váratlanul felmegy Tangóhoz, és Barbara felismeri. Santiago megváltoztatja a végrendeletét. Carlos anyja megkéri a fiát, hogy béküljön ki Victoriával Lautaro érdekében, és Carlos megfogadja a tanácsot.

144.
Barbara azt hazudja Nicolasnak, hogy lefeküdt Tangóval, ezért a férfi nagyon féltékeny lesz. Carlos megbocsát Victoriának, és megkéri a kezét. Tango elmegy Carolinához, és elmondja neki, hogy Barbara tud róla, hogy Carolinát szereti. Juan Manuel megbocsát Victoriának, ám Aliciával közli, hogy sohasem fog neki megbocsátani.

145.
Alicia mindent elmond Juannak. Juan nem bocsát meg neki, de Tatiana igen. Paz elviszi Juant a kislánya sírjához. De Juan nem akarja elfogadni a valóságot. Alejandro Svájcban találja meg a legjobb helyet Juannak. Nicolas elmegy Tangohoz és ott találja Barbarát az ágyban.

156.
Nicolas és Tatiana úgy döntenek, hogy elmennek a birtokra pár napra. Tango és Barbara is oda mennek. Conrado újra együtt van Sandrával. Paz elolvassa az anyja naplóit és megtudja, hogy lehet, hogy õ nem Santiago lánya. Santiago nem akar DNS-tesztet csináltatni. Tatiana el akar válni Nicolastól.

147.
Juan nem akarja elvenni Pazt az állapota miatt. Tatiana otthagyja Nicolast és hazamegy. Nicolas szerelmet vall Barbarának, aki Tangóval jár. Alejandro elmegy Tangóhoz, hogy megtudja tõle Carolina múltját. Tatiana nem akarja, hogy Juan megtudja a szakítást. Conrado meglátja Carlost és Melisát csókolózni egy étteremben. Juan meghallja, hogy Paz elmondja Carlosnak: lehet, hogy sohasem gyógyul meg.

148.
Juan meghallja, hogy Tatiana szakított Nicolasszal, és nem érti a dolgot. Victoria és Carlos összeházasodnak, Conrado szomorú. Rubi elutazik turnézni. Santiago megjelenik a házban azzal, hogy halálos beteg és egy-két hónapja van hátra. Azért hazudja ezt, hogy visszakapja a családját.

149.
Victoria és Carlos megesküdnek. Nicolas elköltözik a házból. Victoriának és Carlosnak el kell mennie Rómába. Tango kilép Barbarától, mert nem akar több bajt vele. Barbara Nicolast akarja megkérni, hogy legyen újra a testõre. Juan és Tatiana Svájba érkeznek. Juan találkozik Milagrosszal.

150.
Conrado vesz két jegyet és elhívja Sandrát Svájcba, hogy meglátogassák Tatianát. Tango elmondja Barbarának, hogy õ tervelte ki az elrablását. A lány megérti, de nem tud megbocsátani neki. Paz rosszul van és megint elhívja az orvost. Juannak hazudik ebben, hogy ne legyen féltékeny.

151.
Juan nagyon nehezen viseli a klinikát, habár Milagros segít neki. Santiago azt kéri Paztól, hogy hadd mehessen haza. Alicia és Walter egyre közelibb viszonyba kerülnek. Alicia sejti, hogy Santiago hazudik a betegségével kapcsolatban.

152.
Juan meghallja, hogy Milagros azt mondja, szereti. Pasculli és Gino elhatározzák, hogy összeházasodnak. Oso megfenyegeti Alejandrót. Alejandro sejti, hogy Santiago megint hazudik. Alicia el akar válni Santiagótól. Santiago megkéri Pazt, hadd aludjon az Achaval házban.

153.
Milagros elmeséli Paznak, hogy szerelmes lett, az anyja azt tanácsolja, hogy vallja be a férfinak. Angeles Nestortól való félelmében Nicolas-nál húzza meg magát, de zavarba jön a férfi kedvességétõl. Pasculli családja lejárató kampányt indít Paz és a “Tejes Élet” ellen. Juan Manuel féltékeny arra, hogy Tatiana sokat van Conradóval. Pazt elengedi az orvosa Svájcba Juanhoz. Milagros szerelmet vall Juannak.

154.
Milagros az áthelyezését kéri, mert nem akar Juan mellett dolgozni. Elmeséli az anyjának, hogy a férfi, akit szeret, nem viszonozza az érzelmeit. Paz támogatást nyújt Angeles családjának. Tatiana felhívja Nicolast, és féltékeny lesz, amikor Angeles veszi fel. Juan Manuel rájön, hogy Conrado és Sandra Tatianánál laknak, és becsapottnak érzi magát. Tango meglátogatja Carolinát, Mia rosszul lesz, és kórházba kell szállítani. Az állapota válságos. Alicia elbúcsúzik Waltertõl, mert visszautazik Bariloche-ba. Nestor betör Nicolas lakásába, és a két férfi összeverekszik.

155.
Nicolas és Nestor összeverekednek. Milagros elmegy a klinikáról. Juan haza akar menni. Nestor megígéri, hogy átadja Angeles gyerekét Lucasnak. Mia állapota rosszabbodik, mindenki aggódik. Victoria beköltözik Tatianához, így Conrado és Sandra albérletet keres. Kiderül, hogy Tatiana és Barbara is terhes. Megszületik Angeles gyereke.

156.
Barbara Tangótól terhes, nem Nicolastól, ahogy Paz hiszi. Victoria örül, hogy Tati terhes. Lucas elmegy Nicolashoz a gyerekért, de a férfi kidobja. Megengedi, hogy Angeles nála maradjon pár napig. Juan hajlandó kibékülni Conradóval és megosztozni Tatianán. Alejandro megkérdezi Carolinát, ki az az Oso. Carolina megijed, hogy ha kiderül a helyzet, elveszik tõle Miát. Mili elmegy a klinikáról, de az utolsó nap megcsókolja Juant. Paz elutazik Juanhoz és éppen a csóknál toppan be.

157.
Juan visszautasítja Milagrost. A lány hazautazik Buenos Airesbe. Tango pénzt ad Osonak, hogy tûnjön el végre. Paz meglepi Juant és meglátja, hogy Milivel csókolózik. Juan érzi, hogy valamit eltitkol a nõ. Juan elmondja Paznak, hogy egy lány belé szeretett. Barbara elmondja Guillonak, hogy Tangotól terhes. Nicolas elmegy Nestorhoz, hogy az ne zaklassa többet Angelest. Paz elmondja Tatianának, hogy Mili az õ lánya és hogy szerelmes Juanba. Tatiana meghallja, hogy Paz elmondja Juannak, hogy Barbara terhes Nicolastól.

158.
Tatiana elmondja Paznak és Juannak, hogy tudja, hogy Nicolas csak egy ígéret miatt vette õt el és hogy igazából Barbarát szereti. Nestor próbálja meggyõzni Angelest, hogy adja a gyereket egy másik családnak. Alejandro találkozik Milagrosszal. Sandra és Conrado adoptálni akarnak. Angeles eljön Nicolastól és visszatér a testvéreivel. Milagros felhívja Pazt és Juan beszélni akar vele, de Paz nem hagyja. Paz azt kéri Alejandrotól, hogy mondja azt Milinek, hogy Brazíliában van. Pasculli egy házat ad Angeleséknek. Juan féltékeny dr Rossira, mert felhívta Pazt.

159.
Barbara elmegy Nicolashoz, hogy elbúcsúzzon tõle. Nicolas nem akar kibékülni, habár szereti a lányt. Tangóval akarja tisztázni a helyzetet, elmegy hozzá, de Barbara nyit ajtót. Juan megmondja Paznak, hogy haza akar menni. Milagros el akar utazni Pazhoz Brazíliába, de Paz lebeszéli. Victoria megsejti, hogy Juan az, akibe Milagros szerelmes. Ezt elmondja Paznak, aki bevallja, hogy már tudja. Sandra és Conrado hazautazik. Victoria egy újságból megtudja, hogy lezuhant az a repülõgép, amivel Carlos utazik Svájcba.

160.
Tatiana beleegyezik, hogy hazautazzon Buenos Airesbe. Victoriának csak azt sikerül megtudnia, hogy Carlos anyja meghalt, de Carlosról semmi hír. Nicolas nem akar kibékülni Barbarával, mert úgy érzi Tango és õ is kell a lánynak. Neki bevallja Paznak és Victoriának, hogy titokban mindig is szerelmes volt Francescóba.

161.
Barbara megszervezi, hogy Nicolasszal tölthesse az éjszakát, ám másnap reggel még kevésbé tud dönteni, mint elõtte. Angeles az Achaval Urien házban tölti az éjszakát. Nicolas elhatározza, hogy mindenáron megszerzi magának Barbara szerelmét. Tatiana Victóriával marad Svjácban, amíg megtudják, hogy mi történt Francescóval. Juan Manuel és Paz visszautaznak Buenos Aires-be. Paz beszélni szeretne Milagrosszal, mielõtt a lány rájön, hogy Juan Manuel nem más, mint az õ szerelme.

162.
Alejandro dühös lesz, amikor megtudja, hogy Milagros Juan Manuelbe szerelmes, és a férfit hibáztatja. Milagros elmegy az Achaval házba, ám Ginónak köszönhetõen, nem találkozik Juannal. Juan meglátogatja a barátait, Nicolast, Wanderley-t és Sandrát. Paz elmondja Milagrosnak, hogy Juan az õ férje. Milagros arra kéri, hogy Juannak ne szóljon arról, hogy õ pedig Paz lánya. Nicolas szerelmet vall Barbarának. Victoriát értesítik, hogy megtalálták Francesco holttestét.

163.
Juan számára még mindig nem világos, hogy kicsoda Milagros, Paz megkéri Alejandrot, hogy ne is árulja el Juannak. Nicolas szeretne kibékülni Barbival, a sok csalódás ellenére is. Tatiana és Victoria azonosítják Carlos vélt holttestét, ám Carlos túlélte a katasztrófát, s kórházban kezelik. Tatiana félreérthetõ helyzetben találja Nicolast és Angelest.

164.
Milagros jelenléte bûntudattal tölti el Pazt. Juan igyekszik kerülni Milit, gondolván így mindenkinek könnyebb lesz. Nestor elrabolja Angeles gyermekét, aki mellesleg az õ gyermeke is. Pazt értesítik, hogy Carlos életben van. Victoria odautazik. Monica apja, Ignacio a betegségébõl adódóan megint eltûnik. Barbara megkéri Lucca-t, hazudja azt, hogy Barbi feltehetõen Nicolastól terhes. Tatiana és Barbara egyszerre közlik Nicolasszal, hogy gyermeket várnak tõle.

165.
Nestor elrabolja Angeles fiát, de Nicolas visszaszerzi, Nestort pedig elkapja a rendõrség. Tatiana és Barbara közlik Nicolasszal, hogy mindketten tõle terhesek. Nicolas úgy dönt, hogy Barbarával fog élni. Carlos a baleset következtében részleges emlékezetkiesésben szenved, így nem ismeri meg sem Victoriát, sem Lautarót. Csak arra emlékszik, hogy Pazba szerelmes. Tango eltûnik, csak két levelet küld Carolinának.

166.
Ignaciót baleset éri, de el akar mondani Monicának egy titkot. Imanol meglátogatja Milit és közli a családdal, hogy szerelmes a lányba. Alicia elmegy Tatiánához, a lány közli vele, hogy terhes Nicolastól. Angeles kezd belehabarodni Nicolasba, ezért felajánlja, hogy ezentúl nem dolgozik nála. Barbara megmondja Paznak, hogy Tango a gyereke apja, Paz õrjöng. Tango búcsúlevelet ír Carolinának, Miának és Barbarának. Lucas átadja Barbarát egy kollégájának. Alicia nem tud többet nyújtani Walternek a barátságnál.

167.
Ignacio kórházba kerül egy baleset miatt. Barbara elmondja Nicolasnak, hogy Tangotól terhes. Ezt Tango sem tudja. Barbara el akar utazni. Juan megbocsát Aliciának. Carlos nem emlékszik Victoriára. Juan beszél Carlosszal. Barbara elmondja Guillonak, hogy el akar menni. Guillo szól Nicolasnak. Nicolas azt kéri a lánytól, hogy maradjon. Hat hónap eltelik.

168.
Milagros hozzámegy Imanolhoz és az ikrek születése után el akarnak menni Spanyolországba. Victoria és Carlos együtt töltik az estét. Carlos azt akarja, hogy szeretõk legyenek. Ezen feldühödik Victoria. Nicolas még Barbaráról álmodik. Sandra elmegy Conradotól. Carolinát elhívja Tango egy szülinapi vacsorára. Paz megszül. Juan kezdi visszanyerni a látását.

169.
Az ikrek megszületnek, Juan visszanyeri a látását. Carlos mérges Victoriára, mert megtudta, hogy a nõ hazudott neki. Juan és Milagros elõször látják egymást. Igancio elmondja Monicának és Eugenionak az igazságot. Paz a nõ ikertestvére. Alejandro meglepi Carolinát, de észrevesz rajta egy gyûrût, amirõl kiderül, hogy Tangotól van. Barbara hazajön.

170.
Alejandro féltékeny lesz Tangora a gyûrû miatt. Tango és Nicolas beszélgetnek. Igancio beteg és pénz kell a gyógyításához. Paztól fognak pénzt szerezni. Barbara elmondja Nicolasnak, hogy nincs is barátja, csak kitalálta. Victoria együtt alszik Carlosszal. Megnéznek még pár videót. Lucca elrabolja Fredericot, Pazék kisfiát. Juan és Paz nagyon elkeserednek.

171.
Paz teljesen összeroppan, amiért elrabolták a fiát. Az egész család mellette áll, de Paz vigasztalhatatlan. Nicolas felismeri az orvost, aki el akarta rabolni Angeles fiát, és a nyomába erednek Juan Manuellel. Nestor és Angeles segítségével megtalálják a házát, ám Lucca már nincs ott. Nicolas megkeresi az orvos asszisztensét, aki végül megmondja nekik azoknak a címét, akik a kisbabát megvásárolták. Tango is csatlakozik hozzájuk, és együttes erõvel végül megtalálják a kis Federicót.

172.
Juan Manuel hazaviszi Federicót, az egész család örül, hogy elõkerült a kisfiú. Ramiro megismerkedik Laurával, és elhívja vacsorázni. Eugenio hazamegy, és azt hazudja Monicának, hogy beszélt Pazzal. Azt állítja, hogy Paz tudott a testvérérõl, és hogy nem hajlandó pénzt adni az apjuk gyógykezelésére. Alicia közli Santiagóval, hogy el akar tõle válni. Tatiana elárulja Guillónak, hogy még mindig szerelmes Nicolasba. Barbara és Guillo elválnak, ezért Nicolas megkéri Barbara kezét.

173.
Monica megtanulja Paz életét, mert úgy döntöttek, hogy a nõ helyébe lép, hogy pénzt szerezzenek. Pazt is elrabolják. Carolina el akar távolodni Tangotól. Osot elkapják és Alejandro megkérdezi Carolinát, hogy az õ barátja-e. Nicolas elmondja Tatianának, hogy újra Barbarával jár. Nicolas elveszíti az állását. Conrado felajánlja Tatianának, hogy lakjon nála. A lány belemegy és Juan is. Alicia Juan éttermében kezd el dolgozni. Monica és Juan találkoznak.

174.
Nicolas aggódik amiatt, hogy nincs állása. Barbara azt akarja, hogy menjenek el Ausztráliába és ott vezetheti az egyik boltját. De a fiú marad a születendõ kislánya miatt. Ennek Angeles is örül. Paz feléled, miután Eugenio leütötte és nem érti, hol van. Próbálják vele elhitetni, hogy õ Monica. Juan az ál-Pazzal, Monicával akar egy romantikus estét tölteni. A lánynak sikerül kibújnia a dolog alól, bár Juannak furcsának tûnik ez. Tano beszél Osoval, hogy ne árulja el õket. Alejandro megfenyegeti Carolinát, ha nem árulja el a igazat, akkor örökre elmegy. Tatiana kórházba kerül, szülni készül. Juan szexi ruhát vesz Paznak (Monicának), s õ zavarba jön, nem tudja mi legyen.

175.
Tatiana megszül. Juan féltékeny Conradora, hogy õ bent lehetett a szülésnél. Monica nem megy be a kórházba. Juan mérges rá. Alejandro azt mondja Carolinának, hogy nem beszél vele addig, amíg el nem mondja az igazat. Barbara és Guillo berúgnak. Carlos ajándékot küld Victoriának. A valódi Paz megszökik Eugeniótól. Juan beszél Victoriával, mert aggódik miatta. Azt mondja, lehet, hogy megõrült. Ezt meghallja Monica és megpofozza Juant.

176.
Miután Monica megpofozza Juant, Victoria megkéri Conradot, hogy vizsgálja meg Pazt. Victoria és Carlos összevesznek, mert Carlos bevallja, hogy igaz az, ami az újságban volt, hogy több nõvel volt Rómában. Laura meglátogatja Tatianát és bemutatja Ramirot. Tatiana visszaköltözik Pazhoz. Miközben Juan Tatianánál van, Monica felhívja. Juan össze van zavarodva a nõ viselkedése miatt.

177.
Tatianát hazaengedik a kórházból, Nicolas szeretne minél több idõt tölteni a kislányával, ezért Barbara féltékeny. Tango kihozza Osót a börtönbõl, mielõtt Alejandro megtudhatná tõle az igazat. Pazt újra fogva tartja Eugenio. Victoria és Conradó elmennek vacsorázni, ahol a férfi megcsókolja Victoriát, Carlos éppen ekkor lép be, és féltékeny lesz. Ramiro együtt akarja tölteni az éjszakát Laurával. Juan Manuel kétségbe van esve, amiért újra megváltozott “Paz” viselkedése. Carlos meglátogatja “Pazt”, hogy beszélgessenek, ám Monica letámadja a férfit.

178.
Barbara féltékeny, amiért Nicolas sokat van a kislányával, Candelával. Angeles majdnem bevallja Nicolasnak, hogy szerelmes belé. Juan Manuel aggódik, amiért “Paz” furcsán viselkedik, és megkéri Carlost, hogy õ is tartsa szemmel a feleségét. Monica megpróbálja odaadni Paz ékszereit Roxánának. Victoria ás Conrado úgy döntenek, hogy adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak.

179.
Paz folyamatosan a szökésen gondolkodik. Monica az õrületbe kergeti Juant a viselkedésével, amit Juan nem tud mire vélni. Nicolas még mindig munkát keres. Gino és Pasculli összeházasodnak.

180.
Tatiana elhatározza, hogy elválik Nicolastól. Carlos újra akarja kezdeni Victoriával, de a nõ Conrado szerelmét választja. Juan elhagyja Monicát.

181.
Nicolas megpróbálja tisztázni a helyzetet Angelessel, de a lány kitérõ választ ad. Alejandro depresszióban szenved és Monica ezt kihasználva, megszerzi a férfit. Juan Manuel éppen ágyban találja õket.

182.
Paz megkéri Ignaciót, segítsen neki megszökni. Juan leissza magát és elhatározza, hogy elköltözik otthonról. Alejandro megtalálja Carolinánál a hamis útleveleket, és megfenyegeti Tangot, hogy megöli. Monica hazamegy és ájultan találja Pazt.

183.
Juan elmegy az ikrekkel Noeliához. Kiderül, hogy Nicolas azért ment az Achaval házba, hogy bizonyítékot találjon Santiago ellen, akirõl azt feltételezik, hogy drogkereskedõ. Carlos próbálja visszahódítani Victoriát. Conrado féltékeny, Monica pedig mindent elmond Paznak. Juan beszél Alejandróval és azt kéri, tegye boldoggá Pazt, mert õ csak játékszer volt Paz számára. Monica telefonál Paznak, és elmeséli, hogy lefeküdt Alejandróval.

184.
Mindenki megtudja az igazat Monicaról és Pazról. Victoria elmegy Monicához és veszekszik vele. Ramiro aggódik a családja miatt. Ignacio elmegy Pazhoz és elmondja Santiago elõtt, hogy õ Paz apja. Santiago pénzt akar adni Ignaciónak, hogy tûnjön el, de õ nem fogadja el. Nicolast és Angelest berángatják egy autóba. Angeles nagyon fél és bevallja, hogy szerelmes Nicolasba. Paz felbérel egy magánnyomozót, hogy találja meg Juanékat.

185.
Paz felbérel egy magánnyomozót, hogy találja meg Juant. Carlos kitalálja, hogy Paz tartson egy sajtótájékoztatót. Pazt elkapja Eugeniót és megfenyegeti. Nicolas elmondja Angelesnek, hogy õ titkos ügynök és Santiagót kell elkapnia, aki gyémántcsempész. Monica beszél Santiagóval. Santiago magával viszi Angelest az üzleti útjára. Juan felhívja Tatianát és megkéri, hogy találkozzanak, de ne beszéljen errõl senkinek.

186.
Juan felhívja Tatianát, hogy elmondja neki, csalódott benne. Juan levelet küld Paznak Noeliával. Az úton Noelia átírja a levelet. Tango szól Quirogának, hogy kövesse a lányt. A férfi balesetet szenved. Tango folytatja a nyomozást. Ramiro megtudja, hogy mit tett az anyja, és nagyon mérges lesz rá. Noelia és Juan csókolóznak.

187.
Juan Manuel Noeliával és a kicsikkel lakik, ám végül úgy dönt, hogy visszaadja Paznak a gyerekeket. Paz megkéri Tangót, hogy nyomozza ki, hol lehet Juan. Alejandro arra kéri Pazt, hogy legyen óvatos Tangóval. Barbara levelet küld Nicolas-nak, amiben azt írja, hogy felejtse el õt, és legyen boldog nélküle. Tatiana és Guillo újra randevúzni kezdenek. Carlos elcsalja Victoriát a film sajtótájékoztatójára, ahol nyilvánosan szerelmet vall neki. Victoria nagyon dühös lesz. Ramiro elmondja Nicolasnak, hogy szerelmes Laurába.

188.
Paz nagyon boldog, amiért visszakapja a gyermekeit, ám folytatja a nyomozást Juan után. Conrado megkéri Victoriát, hogy költözzön hozzá, amibe a nõ bele is egyezik. Carolina Tangóhoz akar költözni, de Alejandro megfenyegeti, hogy elveszi tõle Miát. Guillo és Tatiana újra járni kezdenek. Juan nagyon elkeseredett, amiért le kellett mondania a gyermekeirõl. Noelia talál neki állást vidéken. Tango és Nicolas megtalálják Juant. Amikor Paz odaérkezik, és bemegy a házba, Juant és Noeliát az ágyban találja meztelenül.

189.
Paz egy ágyban látja Juant és Noeliát. Juan és Noelia elmennek egy farmra, ahol Juan dolgozhat. Noelia pénzt ad Rosanak, hogy mindenkinek azt mondja, hogy õ és Juan régóta együtt vannak, és hogy hosszú idõre elutaztak. Tatianának látomása van: valaki megöli Juant. Victoria nem hiszi el, amit Paz mond Juanról. Együtt visszamennek a házhoz, és Rosa azt mondja neki, amit Noelia kért tõle. Alejandro elmondja Paznak és Nicolasnak, hogy Barbara apáca lesz. Juan visszamegy oda, ahol eddig lakott, és azt mondja Noeliának úgy tervezi, hogy egyedül fog élni.

190.
Juan a farmon dolgozik. Kap egy autót és egy puskát. Paz tovább keresi õt. Az õ szájából akarja hallani az igazat. Paz megkéri Carlost, hogy ne várjanak tovább Juanra, és mutassák be a filmjét. Barbara apáca akar lenni. Tatiana érzi, hogy bajban van az apja. A filmpremier sikert arat.

191.
Noelia elsüti a fegyvert, de úgy csinál, mintha véletlen lett volna. Victoria meglepõdik azon, ahogy a filmbemutató véget ért. Angeles és Santiago visszatérnek Európából. Paz megint elmegy Noeliához. Rosat, a szomszédot megöli Noelia, mert a nõ látta, mit tett Noelia. Paz elmegy Barbarához a zárdába, ahol Nicolas is megjelenik. Monica és Santiago DNS-tesztet csináltatnak.

192.
Noelia egy hamis történettel áll elõ Juannak arról, hogy mi történt Rosával. A DNS-teszt szerint Monica és Paz Santiago lányai. Victoria és Paz nem bocsátja meg, amit Monica tett velük. Amikor Barbara meglátja Nicolas, elrohan. Tatiana úgy dönt, hogy megkeresi Juant. Feltesz pár kérdést Noeliának és rájön, hogy hazudik. Nicolas úgy dönt, hogy feladja Santiagót. A bizonyítékokért megy, de Angeles el akarja venni azokat. Carlos és Victoria úgy döntenek, hogy újra együtt lesznek, de a nõ nem tudja ezt elmondani Conradónak. Larva le akarja lõni Tangot, de Carolina kettejük közé áll és megsérül. A rendõrség letartóztatja Noeliát, mert valaki belentette, hogy Rosa halála elõtt a nõk vitatkoztak.

193.
Az életveszélyben lévõ Carolinát Conrado operálja meg. Tatiana rájön Noelia hazugságaira. Nicolas magához veszi a Santiago elleni bizonyítékokat, de Angeles ellopja tõle. Carolina bevallja Alejandrónak, hogy õ raboltatta el Barbarát és Pazt, és õ akarta megöletni Pazt.

194.
Juan Manuel nem hiszi el Paznak, hogy van egy ikertestvére. Juan összeveszik Noeliával. Nicolas számonkéri Angelesen az ellopott bizonyítékokat. Tatiana megszervezi, hogy találkozzon Paz, Monica és Juan Manuel.

195.
Nicolas rá akarja venni Angelest, hogy adja vissza a bizonyítékokat, különben letartóztatják. Juan elhiszi Paznak, amit mond, hiszen találkozik Monicával is. Paz nem tudja, hogy képes-e megbocsátani Juannak. Együtt mennek Noeliához, akitõl magyarázatot követelnek. Amikor Alicia és Nicolas bemennek Santiagóhoz, õ félreérthetõen megöleli Angelest. Carolina állapota javul, ám attól fél, hogy Alejandro feljelenti a rendõrségen.

196.
Paz és Juan rájönnek, hogy Noelia beteges hazudozó. Juan úgy dönt, hogy visszamegy Pazhoz. Noelia idegösszeroppanást kap. Alejandro mindent elmond Paznak Tangóról és Carolináról. Nicolas és Angeles titokban találkoznak. Noelia meg akarja mérgezni Juant. Tatiana fájdalmat érez, és azt hiszi, hogy baj van az apjával.

197.
Juan Manuel kórházba kerül, miután Noelia megmérgezte õt patkányméreggel. Tatiana is rosszul lesz, mert megérzi Juan rosszullétét. Paz kérdõre vonja Carolinát, aki bocsánatot kér. Carlos Rómába utazik a film bemutatójára, megkéri Victoriát, hogy tartson vele. A nõ visszautasítja ezt, ám elmondja Conradónak, hogy még mindig Carlosba szerelmes. Nicolas megpróbálja rávenni Angelest, hogy szerezze meg neki a Santiago ellen szóló bizonyítékokat. Juan, miután jobban lesz, visszamegy Pazhoz.

198.
Paz elárulja, hogy Tango és Carolina rabolták el annak idején Barbarát. Juan felkeresi Tangót, hogy beszéljen vele. Tango elmagyarázza, hogy miért tette, majd elmondja Juannak, hogy elhagyja az országot. Tango elbúcsúzik Carolinától, és Oso segítségével eltûnik.
Nicolasnak születésnapi bulit szerveznek, ám a férfinak csak egy kívánsága van, hogy újra Barbarával lehessen.

199.
Paz nem fogadja el azt, amit Juan és Tango tett. Nicolas elmegy Barbarához a zárdába és megcsókolja a lányt. Alicia elmondja Juannak és Tatianának, hogy kedvelik egymást Wanderleyvel. Angeles arra kéri Ginót, hogy adja oda a bizonyítékokat. Juan szerelmet vall Paznak. Guillo meghallja, hogy Tatiana még mindig Nicolast szereti. Carolina kijön a kórházból és Tango lakásába költözik, aki elhagyta az országot. Angeles rájön, hogy Nicolas csapdába csalta. Santiago elmegy Monicához és azt mondja neki, hogy éljen úgy, ahogy az egy Achaval Urienhez méltó. Victoria vak randit szervez Juannak és Paznak.

200.
Alejandro jobban meg akarja ismerni Monicát. Conrado elmondja Victoriának, hogy szereti és Foscóval nem lesz boldog. Tatiana bevallja Nicolasnak, hogy szakított Guillóval, és hogy még mindig õt szereti. Alejandro megcsókolja Monicát. Tatiana búcsúbulit szervez Victoriának. Chippendale fiúk is érkeznek, s Paz táncol az egyikkel. Ekkor lép be Juan. Angeles elmegy, de hagy egy levelet Santiagónak. Noelia visszajön és elmondja Juannak, hogy nem bocsátja meg magának, hogy elvesztette. Nicolas átadja a bizonyítékokat.

201.
Juan vissza akarja szerezni Pazt. Újra a testõre lesz. Nicolas megtudja, hogy Angeles Conradónál dolgozik. A lány elmondja neki, hogy soha sem volt Santiago szeretõje. Paz találkozik egy régi ismerõsével. Alejandro meglátja Carolinát és Míát Osóval, ezért el akarja venni a nõtõl a gyereket. Ekkor Carolina úgy dönt, elhagyja az országot. Amikor Victoria meglátja az anyját, elájul.

202.
Noelia nem tud cselekedni, mert egy õr feljön érte. Mercedes és Victoria beszélgetnek, s kiderül, hogy Santiago is segített abban, hogy az anyja halálát megrendezzék. Mercedes nem akarja, hogy bárkinek is elmondja, hogy él. Amikor el akar menni, Santiago megjelenik.

203.
Juan Manuel és Paz kibékülnek. Victoria elárulja Tatianának, hogy az anyja él. Tatiana vigasztalni próbálja õt. Mercedes elmegy meglátogatni Pazt, aki sokkot kap. Nicolas úgy dönt, hogy házat vesz a fizetségébõl, és örökké várni fog Barbarára.

204.
Juan Manuelt letartóztatják, miután Noelia megvádolja azzal, hogy megölte a barátját. Alejandro úgy dönt, hogy nem veszi el Carolinától Miát, miután a nõ nem sétál be a csapdába. Paz és Victoria halottnak hitt anyja visszatér, felforgatva mindenki életét. Tatiana arra kéri Nicolast, hogy segítsen Santiagónak elkerülni a börtönt.

205.
Juan bebörtönzik gyilkosság vádjával. Nicolas elmondja Santiagónak, hogy tud a gyémántokról. Így ad neki szökési lehetõséget. Victoria megtudja, hogy Carlos hazudott neki. Alejandro és Carolina kibékülnek. Noelia meglátogatja Juant a fogdában.

206.
A szökés után Paz találkozik Juannal. Nicolas egy hotelig követi Noeliát, majd ezt elmondja Juannak. Mercedes megkéri Nicolast, hogy vigye el a fõnökéhez. Kiderül, hogy a fõnök Mercedes volt osztálytársa. A rendõrség átkutatja Paz házát.

207.
Juan elrejt egy diktafont Noelia ágya alá. Noelia azonban csapdát állított, és Juant letartóztatják. Mercedesnek köszönhetõen Santiagót nem jelentik fel a gyémántkereskedés miatt. Santiago és Mercedes kihozzák Pazt a börtönbõl. Wanderley megkéri Aliciát, hogy lakjon vele. Egy év múltán megkezdõdik Juan tárgyalása.

208.
Tatian elájul a tárgyalás alatt és elviszik Paz házába. Guillo bemutatja a menyasszonyát. Angeles ápoló lesz. Juant hamis tanúvallomás alapján 25 év börtönre ítélik. Pasculli és az anyja kibékülnek. Nicolas holttesteket talál Noeliánál.

209.
Juan Manuelt szabadon engedik. Guillo úgy dönt, feleségül veszi Lut, amiért Tatiana nagyon dühös lesz. Mercedes és Santiago kénytelenek elhagyni az országot. Wanderley és Alicia a nászútjukat tervezik, ám Wanderley rájön, hogy mindannyian el vannak átkozva. Angeles és Conrado szerelmet vallanak egymásnak, ám ekkor feltûnik Nestor.

Megosztom másokkal: