Amores de mercado tartalama

1.rész

Fernando Lucia férje arra szeretné rávenni Luciát, hogy pénzt kérjen apjától Nestor Savatertől, aki sosem ismerte el lányaként, de Lucia nem akar pénzt kérni tőle, ezért Fernando megtervez saját elrablását, hogy pénzt szerezzen Lucia apjától. Lucia végül kifizeti a váltságdíjat, de hiába mert Fernando nem tér haza. Eközben Fernando Antonia Alamo néven másik családjával van. Diego a híres focista összeveszik barátnőjével Raquel-lel, aki Nestor Savater lánya. Ő és Diego összevesztek, és veszekedés közben Raquel kiesik a kocsiból és életét veszti. Raquel családja a balesettel Diegot vádolja. Mocia Raquel testvére minden áron bosszút akar állni. A baleset előtt Lucia és Diego találkoztak, mikor Lucia autogrammot kért fiának Adriannak. Diego és Lucia között felizzanak az érzelmek.

2.rész

A befolyásos Savater család elérte hogy Diegot Raquel meggyilkolásának vádjával 5 övre börtönbe zárják. Közben eltelt öt év, Lucia és Adrian hiába várja haza Fernandót, hiába, Diego kiszabadul a börtönből. Öt év után Luciának sikerül talpra állnia miután mindenét elvesztette, és nyit egy éttermet Los Milagros piacterén. Monica Raquel testvére nem nyugszik míg ujra börtönben nem látja Diegot. Diego első útja a csodák falujába Los Milagrosba vezet, ahol ős is Lucia ismét találkoznak. És elkezdődik köztük valami. Eközben Fernando éli életét másik feleségével Marthaval és lányável Natival.

3.rész

Diego és Benjamin, aki Diego fogadott apja, abban az étteremben ebédelnek amit Lucia nyitott. A két fiatal viszont továbbra is kezd egyre jobban vonzódni egymáshoz. Fernando Lucia férje viszont azt tervezi hogy visszatér. Monica megjelenik a Milagrosi piactéren, és botrányt csinál. Valamint közli Diegoval hogy nem nyugszik amíg újra a börtönben nem látja. Lucia veszekszik Monicaval hogy Diegot védje. Monica viszont nem is sejti hogy a testvérével veszekszik.

4.rész

Lucia Fernando egyik barátjával elmegy sétálni, aki a végén erőszakoskodik Luciaval, mikor megjelenik Diego és megvédi a lányt. Mostmár biztos hogy Fernando visszajön. Nestor megakarja győzni Monicát hogy felejtse el a bosszút. majd ő bosszút áll a lánya haláláért. Kiderült hogy még Diego Raquellel járt, viszonya volt Monicaval is, ez miatt kezdett vitatkozni Diego és Monica a temetőben Raquel sírjánál. Diegon pedig látszik hogy kezd beleszeretni Luciaba. Az estét Diego egy kocsiban tölti, mikor jön Lucia és fia Adrian, aki nagy rajongója a híres focistának. Adrián látván hogy Dieog az utcán alszik, és mondja édesanyjának, hogy hívják el magukhoz aludni.

5.rész

Diego az utcán töltötte az éjszakát amikor két ujságíró megjelent és megverte. Két barátja Julio és Juliett talált rá és vitték haza Juliett házába. Juliett aki mindig is szerelmes volt Dieogba, ráakart mászni de Diego otthagyta és visszament az utcára aludni. Lucia egyre többet gondol Diegora. Reggel Lucia ébreszti az után alvó Diegot, akik között már kezd kialakulni valami. Fernando visszatért Los Milagrosba, és követi a fiát Adriant, aki véletlen észrevette, mire Fernando elakart futni, de Andrian utánaszaladt.

6.rész

Lucia kapott egy csokrot, olyat amit Fernando szokott küldeni neki valentínnapra. Ebből mindenki arra következtet hogy Fernando hamarosan visszatér. Diego elment Manuel Medranohoz, aki egy cikkeivel mindig is leakarta járatni Diegot, és ezt akarja most is. Diego itt összefut Monicaval. Fernando aki a piactér körül legyeskedik, és figyeli Luciát, és dühös mert feltűnt neki hogy valami kialalulóban van Lucia és Diego között. Lucia közben megtudta hogy rengeteg pénzel tartozik a banknak, a kölcsön miatt amit Fernando kiszabadítására vett fel, és tartosáttól teljesen kiborul. Az utcán összefut Diegoval, akivel egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Lucia nagyon kivan borulva és arra kéri Diegot hogy öllelje, meg aztán hagyja elmenni. Végül felajánlják Diegonak hogy térjen vissza a focihoz.

7.rész

Fernando éjszaka bement Luciáék házába, és hagyott egy levelet neki és Adriannak is. Mire Lucia felébradt Fernando még a házban volt, de elrejtőzött. Luciáék hívták a rendőrséget, a rendőrségre várva kimentek az utcára. Időközben megjelent Diego és Monica is aki épp velevolt. Diego bement a házba de nem sikerült elkapnia Fernandot. közben viszont megsérült. Mire Lucia megkérte hogy aludjon náluk úgy nyugodtabb lenne. Közben Monicanak feltünt hogy Diego és Lucia között kialakulóban van valami. Lucia egyre többet gondol Diegora, már vele is álmodik. Fernando dühös hogy Diego Lucia körül legyeskedik. Monica Diego iránti szerelme és gyűlőlete között örlődik. Reggel Lucia ébreszti Diegot, beszélgetnek, majd a végére nagyon közel kerülnek egymáshoz.

8.rész

Lucia és Deigo még nem voltak ilyen közel egymáshoz mint most, majdnem megcsókolták egymást mire Christina megjelent. Aznap Diego vitte Adriant suliba. Cristina és Lucia anyja Mercedes Luciaról és Diegoról beszélgettek, mikor Mercedes mondja Christinának hogy látta hogy valamelyik nap hogy nézett Diegora, mire megjelent Diego és megkérdezte hogy hogy nézett rá Lucia???? Mercedes nem bír egyedül az étteremmel amíg Cristina elszaladt, ekkor Diego magára veszi Lucia köpenyét és beáll segíteni. Lucia mikor megérkezik csodálkozik azon amit lát. Adrian megtalálja azt a levelet amit Fernando Luciának irt amiben azt irja hogy halott. A hír hallatán Diego nagyon kiborul. Diego még mindig az étteremben segít Luciának ahol ismét egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Mire Lucia mondja Diegonak hogy tartsák magukat távol egymástól, de ez nem nagyon sikerül nekik. Végül megjelennek a bank emberei hogy lefoglalják Lucia éttermét.

9.rész

Lucia nem akarja hogy elvegyék tőle az éttermet, és Diego mindenben mellette áll. Végül egy rendőr erőszakoskodik Luciával, mire Diego megüti a rendőrt és mindkettőjüket letartóztatják. A börtönben ismét közel kerülnek egymáshoz. Majdnem meg is csókolják egymást mire megjelenik Monica. Adrian elmegy Nestor Savaterhez, hogy szermére vesse hogy az apja miatta halt meg. Andrea hogy testvérét védje megüti egyik iskolatársát, és emiatt nagy bajba kerül, de nevelőnőjük Laura kihúzza a bajból.

10.rész

Monica boldog hogy ismét rácsok mögöt látja Diegot. Monica összeveszik Luciaval, mert ő megvédi Diegot. Lucia szerint Monica féltékeny Diegora, amit Monica kikér magának. Luciát kiengednék de ő kijelenti hogy Diego nélkül nem hajladnó menni. Végül Adrián ráveszi Luciát hogy jöjjön ki mert szükságe van rá. Lucia viszont nem nagyon akarja otthagyni Diegot, de belátja hogy a fiának szüksége van rá, és mégis kijön. Mielőtt kijönne beszél Diegoval aki közel húzza magához, és mondja neki hogy vallja be hogy nem akarja itthagyni. De Lucia végül elmegy. Nestor felajánlja Mercedesnak a segítségét, aki nem kér belőle. Monica végül bemegy Diegohoz akinek a szemére veti hogy tetszik neki Lucia és hogy ő miért nem kell neki. Erre Diego bevallja hogy tetszik neki Lucia erre Monica bedühödik és megakarja pofozni Diegot, de ő nem hagyja erre megjelenik Medrano, aki kérdőre vonja Monicat hogy mit keres Diegonal. Fernando felhívja szüleit. Luciat hamarosan kiengedik már csak a papírokra kell várni, és míg arra várnak megjelenik Lucia apja Nestor Savater.

11.rész

Luciát végül kiengedi a rendőrség, és Diego is kiszabadul. A rendőrségen megjelenik Nestor Sabater aki Monicát keresi. Végül a találkozás nagy veszekedésba hullad Monica és Lucia között, aki majdnem elárulja Adiannak hogy Lucia és Diego majdnem megcsókolták egymást a cellában. Antonio más néven Fernando megveri feleségét Marthat, és összeveszik a lányával Natival. Andrea kibékül Lauraval, akinek elárulja hogy nem baletttáncos, hanem focista akar lenni, amin Laura nagyon meglepődik. Monica féltékeny Luciára és megfogadja hogy nem hagyja hogy Diego másé legyen. Reggel a piactéren Elvira elárulja hogy különös hívásokat kapott az este, és szerintem Fernando elrablóitól. Az izgatottságtól Elvira rosszul lesz, Lucia egy pohár vízért indul, mire Diego utánamegy, megfogja a kezét, és kettőjükről beszélnek, amikor Diego azt mondja hogy lehet hogy élete nagy szerelme épp előtte áll, ezzel magára utalva.

12.rész

Diego és Lucia a piacon közelebb kerültek egymáshoz, és ez Luis úrnak fel is tűnik, aki beszél is Diegoval, elmondja neki hogy Lucia még mindig Fernando felesége, és hogy vigyázzon vele. Adrián Eulálio segítégét kéri hogy munkát találjon. Medrano és Monica elmennek a paphoz aki összefogja adni őket, és aki kételkedik abba hogy Monica tényleg férjhez akarna menni. Amit Monica kikér magának,és nagyon dühös lesz, és új papot akar. Diego elmegy a bankba, hogy megtudja Lucia mennyi pénzel tartozik, hogy kifizzesse abból a pénzből, amit akkor kap ha játszik még egy focimeccset. Diego és Benja összefutnak Luciaval a bankban, és ott beszélgetnek is. Diego arra kéri Luciát, hogy ismerje be hogy beleszeretett, de Lucia egyelőre tagadja. Diego és Benja ezután az utcán állnak amkor megjelenik Fernando egy motorral és elakarja ütni Diegot.

13.rész

Diegonak végül sikerül félreugrania így Fernando nemüti el. Monica megjelenik a Los Milagrosi piactéren. És Luciaval ismét összevesznek, mikor megjelenik Julio aki elmondja hogy Diego megsérült, mire mind a ketten odasietnek. Lucia felajánlja Diegonak hogy menjen hozzájuk,ott az édesanyja ellátja, de Juliett ennek nem örül mert ő akarta ellátni Diegot. Diego titokban kiakarja fizetni Lucia adósságát, amire Mercedes rájön. Diego ismét Luciáéknál tölti az éjszakát. Adrian elkezd dolgozni a Savater cégnél,de amikro Nestor savater rájön nagy botrányt csap, de Adrian végül maradhat. Monica az édesanyja halála miatt szenved. Lucia az udvaron tereget, mikor megjelenik Diego, és megesik az első csók. Messziről pedig Fernando figyeli őket, akinek nem nagyon tetszik amit lát.

14.rész

Megtörtént Lucia és Diego elős csókja, aminek Fernando nem nagyon örül.Közben megjelent Luciáéknál Elvira asszony és Luis úr, akik Luciaval akartak beszélni, aki épp az udvaron volt Luciával. Fernando aki a tetőről nézte az egészet lelökött egy cserepet ami majdnem Luciáékra esett. Erre mindeki kiment az udvarra és ottalálták Luciát és Diegot. Diego továbbra tesz le arról hpgy focizzon. Este Lucia és Diego csak a köztük történt csókra tudnak gondolni, és mindketten nagyon boldogok. Adrian dolgozik de titkolja anyja elől. Az estét Diego a kamionban tölti mikor megjelenik Monica.

15.rész

Diego a kamionban tölti az éljszakát amikor megjelenik Monica, és azt akarja hogy Diego töltse vele az éjszakát, aki persze elutasítja. Mire Monica megkérdezi hogy miért?! Mire Diego bevallja hogy beleszeretett Luciába ezért, erre Monica iszonyú dühös lesz és elmegy. Monica és Medrano előrébbhozták az esküvöt, mégpedig arra a napra mikor Monica édesanyja meghalt. Luis úr arra gyanakszik a tetőn talált cigeretta csikkből, hogy az a Fernandoé, és hogy ő járt a tetőn. Diego odaadja a pénzt Gerardónak Lucia adosságára. Diego sajtótájékoztatót tart, hogy bejelentse visszatér a focihoz egy meccs erejéig.

16.rész

Monica és Medrano is bejelentik az esküvőjük új időpontját, aminek hallatán Nestor nagyon dühös lesz és azonnal a sajtótájékozató helyszínére siet. Diego bejelenti hogy ujra focizik, és mikor megkérdezik hogy miért, azt mondja hogy ezt csakis egy ember miatt teszi, és itt Luciára gondol. Lucia pont a barátaival nézi a piactéren Diegot a tévében, és mikor Diego egy nőről beszél hirtetelen mindenki Luciára néz, aki tagadja hogy róla lenne szó, de legbelül tudja hogy Diego róla beszélt. Luis odaadja a cigerettacsikket Elulálionak és Fernando egy hajszálát hogy végezzék el a dns tesztet hogy megtudják kié a cigeretta. Adrian levan törve amiatt hogy megtudta hogy a Savater cég egy épületett akar építeni a Los Milagrosi focipálya helyére. Lucia megtudja hogy Diego nem is focizhatna a térde miatt, és emiatt össze is vesznek. Lucia visszakapta az éttermét, és emiatt mindneki nagyon boldog. Dieog az uton sétál mikor belebotlik egy emberben aki rosszulvan, mire segíteni akar neki és az a valaki nem más mint Fernando aki csapdát állíott Diegonak. Diego segíteni akar a rosszullett embernak aki valójában Fernando és aki leüti Diegot egy basebal ütővel.

17.rész

Fernando leütötte Diegot, majd betette a kocsija csomagtartójába és magával vitte. Nestor még mindig dühös Monicara hogy nem beszélt vele hogy megváltoztatja az esküvő időpontját. Fernando elvitte Diegot a Milagrosi focipályára, és egy székhez kötözte, és elmondta neki hogy tartsa magát távol Luciától. Diego sejti hogy Fernando kötözte meg mert látta Luciaval csókolozni. Fernando addi verte Diegot míg eszméletét nem vesztette. Lucia rájön hogy Adrian a Savater cégnél dolgozik, és iszonyú dühös lesz. Adrian viszont nem akar felmondani. Reggel benja Luciánál keresi Diegot. Diegora rátalálnak és azonnal korházba viszik. Luciáék megtudják és azonnal odasietnek. Diego elárulja Luciának hogy azt mondta neki aki elrabolta hogy tartsa magát távol tőle, és azt is hogy tudja hogy Fernando rabolta el és verte meg.

18.rész

Lucia képtelenségnek tartja hogy Diegot Fernando verte volna meg. Diego azt is elmondja hogy az elrablója megfenyegette hogy tartsa magát távol tőle. Diego továbbra se mond le arról hogy játszon, és emiatt ismét összevesznak Luciával, aki nem akarja hogy játszon. De nincs más választása hisz már megkapta a meccsért járó pénzt, amit kifizetett Lucia adósságára. Mercedes kényszeríti Gerardot hogy vallja be Lucianak hogy nem tőle hanem Diegotól van a pénz. Monica azt akarja hogy Juliett kémkedjen neki Diego után. Diegonak megkezdődnek az edzései ahol Monica ismét megjelenik. Megvannak a dns vizsgálat eredeményei, amiből kiderül hogy a talált cigeretta a Fernandoée. Lucia elmegy a Savater céghez hogy arra kérje Nestort hogy rúgja ki Adriant aki nem akar felmondani, de Adrian továbbra is ott akar dolgozni.

19.rész

Lucia és Adrian csúnyán összevesznek, mert Adrian nem mond fel a cégnél. Emiatt már nem is beszélnek. Mikor Lucia hazafelé tart a buszon Fernando is felszáll, de Lucia nem veszi észre. Kiderül a dns tesztből hogy nem Fernandoé a talált cigeretta. Diego kérdőre vonja Nestort hogy miért fenyegett meg a szponzorokat, akik már nem akarják támogatni a meccset. Adrian és Diego, és a többi fiatal focista interjút adnak, hog visszaszerezzék a sponzórokat. Ezt Nestor is látja aki úgy veszi hogy hadat üzentek neki. Lucia nagyon meglepődik amikor látja Adriant a tévében főleg Diegoval. Fernando hazament Marthahoz és Natihoz, és szintén nézik Diegoékat a tévéban, mikor Nati beszól hogy Adrian milyen helyes fiú és hogy akár Diego fia is lehetne hisz annyira hasonlít rá. Erre aztán Fernando nagyon mérges lesz. Végül Gerardo bevallja Luciának hogy nem ő hanem Diego fizette ki az adósságát, és ezért kell fociznia.

20.rész

Lucia nagyon mérges az édesanyjára és Gerardora hogy elhalgatták hogy Digo fizette ki az adósságot. És Lucia azért is dühös mert nem akarja hogy miatta bármi baja is legyen Diegonak a meccsen. A sajtótájékoztató után a szponzorok ujra támogatják a meccset. Lucia megmondja Diegonak hogy visszafogja fizetni a pénzt. Nestor mérges mert nem sikerült megakadályozni a meccset. Adrian arról faggatja Luciat hogy szerelmes e valakibe?! Mire Lucia aztmondja neki hogy nem. Diego Juliettnél tölti az éjszakát. Másnap Lucia megjelenik Diego edzésén és elmondja hogy Adrian arról faggatta hogy szerelmes e belé?! Mire Diego megkérdezi Luciat hogy mit mondott a fiának, aki azt mondta hogy még mindig Fernandot szereti. Látszólag ez nagyon rosszul esik Diegonak. Nati jegyeket vett a meccsre és megkérte Fernandot/Antoniot hogy vigye el Diego meccsére.

21.rész

Fernando kényszeríti Martat hogy adja el a meccs jegyeit. Lucia elmegy Diegohoz a focipályára, és Diego arra kéri hogy vallja be hogy szereti őt ahogy ő is szereti Lucia, de Lucia egyelőre nem vallja be hogy szereti Diegot, de nem is tudja tagadni sem. A beszélgetést Juliett szakítja félbe aki féltékeny Luciára. Megjelenik Adrian aki számokéri Diegon hogy szerelmes e Luciaba?! Mire ő azt válaszolja hogy nem, csak barátok. Andreának sikerül kijátszania édesapját és eltudd menni a meccsre. Monica lefizet az ellenfél csapatából egy játékost hogy szálljon rá Diegora, és aki folyton felakarja buktatni Diegot. Lucia, Benja és Mercedes nagyon idegesek hogy valami baja eshet Diegonak. Fernando a lányával Natival nézi a meccset a tévéből. Végül az a játékos akit Monica lefizetett felbuktatja Diegot, aki nem tér magához. A tévé előtt Lucia és mindenki nagyon idegesek hogy mi van Diegoval.

22.rész

Diego végül feláll és folytatja a meccset. Lucia eldönti hogy elmegy a meccsre, de Elvira megakarja akadályozni de Lucia hajthatatlan. Végül elmegy a meccsre és miatta áll a játék. Lucia arra kéri Diegot ha szereti őt, ha érez valamit iránta akkor hagyha abba a játékot, de Diego tovább játszik. Fernando aki másik feleségével és lányával nézi a meccset iszonyú mérges amikor látja Luciat hogy hogy aggódik Diegoért. Monica szintén nézi a meccsert és dühös mert Lucia Diego mellett van. Diegot ismét felbuktatják és nem tér magához, korházba viszik. Lucia is vele tart. Fernando mondja Marthanak hogy csomagoljon össze neki mert visszamegy a fővárosba. Fernando felhívja Elvirat. A mentőkocsiban Diego bevallja Lucianak hogy nincs semmi baja, és hogy csak azért szinlelte hogy rosszulvan hogy abbahagyhassa a játékot hogy ezzel bebízonyítsa hogy szereti. Diego szerelmet vall Lucianak és megcsókolják egymást.

23.rész

Megtörtént Lucia és Diego második csókja. Diego bevallotta Lucianak hogy nemtud nélküle élni, és arra kérte Luciat hogy ne tagadja hogy szereti, Lucia nem is tagadja de egyelőre Adrian miatt utasítja vissza Diegot. A korházban röntgent csinálnak Diego térdéről és kiderül hogy megkell műteni. A korházban megjelenik Adrian, aki beszélget az édesanyjával, és azt mondja Lucianak hogyha érez valamit Diego iránt akkor hagyja hogy Diego boldoggá tegye, hisz nem maradhat egész életében egyedül. Fernando visszatér és felhívja az édesanyját. Diego az éjszakát ismét Juliettéknél tölti, és ismét rámászik Diegora aki visszautasítja de Juliett reggelre bemászik Diego ágyába, akit reggel Julio keres, de nemtudja hogy Diegonál van. Ezzel Diego bajba keveredik a barátja Julio előtt. Fernando találkozik az édesanyjával, aki megtudja hogy a fia él, és újra megölelheti őt.

24.rész

Fernando ujra találkozik az édesanyjával, aki nagyon boldog hogy ismét megölelheti a fiát. De Fernando arra kéri őt hogy egyelőre ne szóljon senkinek hogy én még az apjának se. Diego és Julio összevesznek Juliett miatt, aki az eész piactéren elterjeszti hogy Diegoval aludt. Monica elmegy Luciahoz, és elmeséli neki hogy míg Diego a testvérével Raquellel járt addig ő a szeretője volt. És Lucia azt is megtudja hogy Juliett Diegoval aludt, és emiatt nagyon mérges Diegora. Juliett nem száll le Diegorol és segíteni akar neki lakást találni. Diego beszél Adriannal és megígéri neki ha az apja mégis előkerül akkor örökre elfelejti Luciat. Martha rájön hogy Fernando ismeri Luciát, és hogy ezért lett olyan dühös amikor meglátta Luciat a tévében Diegoval. Juliett elviszi Diegot egy paphoz, aki tudna segíteni neki lakást találni, de a pap először jobban megszeretné ismerni Diegot hogy tudja kinek segít.

25.rész

A pap arra kéri Diegot hogy felejtse el Luciat, de Diego azt feleli hogy már késő mert szereti Luciát. Adrian és Lucia megbeszélták hogy eltemetik Fernandot és élik tovább az életüket. Ennek a hírnek a hallatán Elvira nagyon dühös lesz és azonnal rohan Fernandohoz hogy elmesélje neki, aki szintén nagyon mérges lesz a hír hallatán. Diego beköltözik a templom egyik nem használt épületébe. Diego elmegy Monicahoz és arra kéri hogy hagyja őt békén, és hogy adja vissza neki azt a karkötőt amit Raquelnek adott. Diego végül erőszakkal veszi el Monicatól a karkötőt. Elvira közli Luciaval hogy nem fogja megengedni hogy összejöjjön Diegoval, mert tudja hogy a fia él. Lucia szerint Elvira titkol előle valamit. Diego elmegy Luciahoz és odaadja neki a karkötőt ami Raquelé volt és aztmondja neki hogyha ő is leveszi a karkatőt amit Fernandotól kapott és eltudja temetni a multat akkor kerresse meg őt.

26.rész

Lucia elégeti a karkötőt amit Diego adott Raquelnek, de amit ő kapott Fernandotól azt nemtudja Adrian miatt. Elvira felkeresi Diegot és arra kéri hagyja békén Fernando feleségét és a fiát, de Diego megmonjda hogy szereti Luciát, és ha Fernando mégis él akkor ő harcolni fog Luciaért. Lucia elmegy Diegohoz és csókoloznak, és újabb találkát beszélnek meg, és Lucia is bevallja végre hogy szereti Diegot, de a fia miatt egyelőre nem akarja hogy a többiek megtudják. Adrian a nagyapjától kér tanácsot hogy hogy hódítsa meg Andreát. Monica az édesanyja ruhájában megy férjhez, de Fanny fél hogy ha az apja megtudja nagyon mérges lesz. Elvira megtudja hogy Lucia és Diego ujra találkozni fognak és elmondja Fernanonak aki odamegy a templomhoz ahol Diego és Lucia találkoznak. Monica miközben veszi fel az édesanyja mennyasszonyi ruhájához tartozó kesztyűt talál benne egy levelet. A levél láttán Fanny nagyon ideges lesz.

27.rész

A levelet amit Monica talált Eulálió édesanyja irta az ő édesanyjának. A levélben azt irta le Eulálió édesanyja hogy mennyit szenvedett, és hogy Nestor tönkretette az életét és a családját, valamint azt is leirta hogy Nestor ölte meg a férjét Eulálió édesapját. Monica nagyon kiborul és azonnal kérdőre vonja az apját. Diego elviszi Luciat a vidámparkba, ahol nagyon boldogok, és végre Lucia bemeri vallani hogy szereti Diegot. Eulálio megmoondta Monicanak hogy mikor az édesanyja irta ezt a levelet már nem volt a tudatánál, ezért ne higyjen a levélnek. Monica elkészült az eksüvőre, elindulnak a templomba. Diego megmutatja azt a szobrot Lucianak ami őt ábrázolja. Fernando elmegy a templomba és bevallja a papnak hogy él, de megígérteti vele hogy nem szól senkinek arról hogy él. Mikor a pap Monicat kérdezi hogy akar e Medrano felesége lenni ő nemet mond és elviharzik a templomból. Lucia nagyon boldog Diegoval. Megfogadják hogy boldogok lesznek eggyütt, és megcsókolják egymást.

28.rész

Monica miután otthagyja az esküvőjét fog egy taxit és a Milagrosi piactérre megy. Mercedes éd Cristina épp Diegoról és Luciáról beszélgetnek mior megjelenik Monica és Diegot keresi. Juliett is ottvan és elviszi Monicat Diegohoz mert tudja hogy Lucia is ottvan. Diego és Lucia lefekszenek egymással, és mindketten nagyon boldogok. Lucia felkel és talál egy folyosót ami a templomba vezet, és átmegy imádkozni. Közben Diego aki egy szál lepedőben van ajtót nyit Monicanak. Lucia összefut Pablo atyával, és elmondja hogy szereti Diegot. Lucia visszamegy Diegohoz és otttalálja Monicat esküvői ruhában. Monica nagyon meglepődik mikor meglátja Luciát Diego ingében. Monica elmondja Diegonak hogy szereti, de ő arra kéri hogy menjen el. Lucia majdnem elmondja Monicanak hogy Nestor az ő édesapja is. Megjelenik Nestor és erőszakkal viszi el Monicat. Fernando dühös mert Lucia Diegoval van. Megtörténet Adrian és Andrea első csókja. megjelenik Diegonal Pablo atya és megmonjda Lucianak és Diegonak hogy nem lehetnek eggyütt.

29.rész

Pablo atya rájött hogy Lucia és Diego között több történt mine egy egyszerű séta, és emiatt ideges mert ő tudja hogy Fernando él, de nem mondhatja el. Nestor MOnica szemére veti hogy születésekor nem fiú lett, és ez rosszul esik MOnicanak. Roberto megismeri Adriant, és nem tetszik neki hogy Andrea körül legyeskedik. Monica Nestor szemére veti, hogy sose szerette az édesanyját, aki emiatt nagyon mérges lesz, és dühében elkezdi folytogatni Monicat. Pablo atya elszólja magát hogy Fernando él, de vágül kidumálja. Lucia rosszul érzi magát hogy eggyüttvolt Diegoval, és elmegy Diegotól. Fernado meszsiről figyeli Luciat és örül hogy nem sikerült jól a találkája Diegoval. Nestor egy nővel tölti az éjszakát. Diego Julionak meséli hogy milyen boldog Luciaval amit Juliett is hall, és nagyon szomorú. Fernando hamament Marthahoz.

30.rész

Adrian arról faggatja Luciat hogy milyen volt a délután Diegoval. Megprobálja elterelni a témát és arról kérdezi Adriant hogy milyen volt a napja Adreaval?! Fernando megmondja Marthanak hogy elmegy hat hónapra a munkája miatt. Juliett kiborul és szidni kezdi Lucit hogy ő ugyse tudja boldoggá tenni Diegot, és emiatt össze is vesztik Diegoval mert ő persze Luciat védi. Adrian elmeséli az édesanyjénak hogy egy polót ajéndékozott Adreanka a nevével rajta. Adrian arró faggatja Luciat hogy az apja hogy kérte meg a kezét? Kiderül hogy Nestor és Fanny között volt valami, és Nestor megcsókolja Fannyt. Nestor arra kéri őt hgy utazzon el Monicaval és hogy tartsa őt szemmel. Monica elmegy Diegohoz hogy elbúcsúzzon és megcsókolja. Monica utána elmegy Luciahoz és megmondja hogy nem áll közé és Diego közé. Adrian aki látta hogy Monica és Diego csókolózik elmonjda Lucianak aki nagyon mérges lesz Diegora. De végül tisztázzék a dogot és Diego arra kéri őt hogy ne hagyja hogy Mnica közéjük álljon, és Diego megcsókolja Luciát.

31.rész

Euláió felbérel néhány embert hogy verjék meg Fernandot. Diego meggyőzi Luciat hogy nem történt közte és Monica között semmi. Fernando felhívja Elvirát hogy elmonja hamarosan hazajön és mindenki megtudja hogy él. Roberto nem engedi hogy Andrea Adriannal barátkozzon. Nati és Martha szomorúak hogy Fernando hat hónapra elmegy. Diegi kölcsönt akar felvenni hogy a lakatos műhelyt beindítsa. Gerardo azt javasolja hogy vesse fel az ötletet Lucianak hogy érvénytelenítse a házzasságát. Monica elutazik Fannyval, de szomorú mert Diego nem őt szereti. Fernandot úgy megverik hogy szinte rá se lehet ismerni. Lucianak eleinte nem tetszik az ötlet hogy semmissé nyilvánítsák a házasságát, de aztán belátja hogy így lesz a lagjobb, vágül Diego megkéri hogy legyen a felesége.

32.rész

Diego arra kéri Luciat hogy legyen a felesége. ezt Adrian is hallja, és dühös lesz Diegora, és behúz neki eggyet. Diego beszél Adriannal. Lucia sétálni megy, és beszél Diegoval és megmondja hogy a felesége akar lenni. Szerelmet vallanak egymásnak majd megcsókolják egymást. Megtalálják az összevert Fernandot és korházba viszik, de egyelőre nemtudják azonosítani. Adrian elmonjda Lucianak hogy Nestor új munkát ajánlott neki a cágnél. Monicat a tengerből szedik ki mert meg akarta ölni magát. Lucia és Diego harconak hogy boldogok legyenek. A rendőrök telefonálnak Elviranak a piactérre ahol Mercedesék is ottvannak, és elmondják hogy Fernando korházban van. Így Mercedes, Cristina és mindenki megtudják hogy Fernando él.

33.rész

Lucia, Diego és Gerardo aki segít nekik épp azt intézik hogy érvénytelenítsék Lucia házasságát. Lucia és Diego a közös jövőjüket tervezik, és nagyon boldogok, mikor megjelenik Mercedes. Elvira és Luis azonnal a korházba sietnek Fernandohoz. Mercedes elmondja Lucianak és Diegonak hogy találtak egy összevert férfit aki korházan van, és hogy valószínű hogy az a férfi Fernando. Lucia és Diego nagyon letörtek hogy szertefoszlottak a közös terveik. Lucia is azonnal a korházba siet, és nagyon kiborul mikor látja hogy Fernando tényleg él. Fernando mindekivel elhiteti hogy amnéziás, hogy nem emlékszik semmire. Nati arról faggatja Marthat hogy Antonio/Fernando mindig ilyen sokat utazott e, és hogy mindig ilyen szigorú volt e.

34.rész

Cristina elment megkeresni Adriant és bevitte a korházba. Adrian nagyon boldog hogy az apja él és abban a hitben él hogy ujra boldog család lesznek. Lucia a korházban nagyon kiborul Diego miatt hogy szerte foszlottak a közös jövőröl szőtt álmaik. Elvira és Diego összevesznak a korházban, mire Diego felveti hogy lehet hogy Elvira tudta hogy Fernando él, ert ő mindig olyan biztosan állította hogy a fia él. Lucia közbelép és megköszöni Diegonak amit eddig tett érte, és megkéri hogy menjen el. Cristinanak nagyon gyanus hogy Fernando pont akkor tért vissza amikor Lucia és Diego végre boldogok akartak lenni. Adrea bemegy a korházban Adrianhoz hogy mellette legye. MOnica eldönti hogy harcol Diegoért. Diego nagyon levan törve, ezért egy bárban leissza magát.

35.rész

Lucia elmegy ruhákért Fernandonak. Diego elmegy Luciahoz ls beszélnek. Lucia arra kéri Diegot hogy ne menjen közel hozzá, mire Lucia se tudja megállni és megcsókolja Diegot. Andrea lebukik, és az apja megtudja hogy már jó ideje nem jár balettra, és az is kiderül hpgy Betty és Laura mindvégig fedezték őt. Roberto dühös Laurara. Laura eldönti hogy elköltözik Andreaáktól. A csók után Lucia megpofozza Diegot. Diego viszont nem akarja hagyni hogy Lucia valaki olyan valaki mellett éllje le az életét akit nem szeret. Luis sejti hogy Fernando nem is amnéziás. Olga megismeri Diegot és beszélgetnek. Ugyanis valószínű hogy Olga Diego édesanyja, de Diego ezt nem sejti. Lucia bemegy a korházba. este a nővér kérdezi ki marad Fernandoval éjszakára és persze Elvira azonnal jelentkezik, de Fernandonak az a kívánsága hogy Lucia maradjon vele. Lucia ennek nem nagyon örül.

36.rész

Fernando azt kéri Luciától töltse vele az éjszakát, Lucia belemegy és mellette marad. Diego szomorú és dühös is hogy Fernando pont most került elő. Reggel Lucia zuhanyozni megy és Fernando leskelődik utána amit Diego észrevesz, és emiatt majdnem megveri Fernandot de Lucia közbelép, és Diego elmegy. Fernando eljátsza az áldozatot Lucia előtt. Monica az ujságokból értesül hogy Lucia férje visszatért és azonnal felcsillant a szeme hogy most talán visszakaphatja Diegot, és azonnal Diegohoz siet. Nestornak valami nem tetszik Fernando előkerülésében. Laura otthagyja Adreáék házát, és a piactérre megy hogy segítséget kérjen testvérétől Cristinatól. Ugyanis kiderül hogy Laura és Cristina testvérek.

37.rész

Fernando arr kéri Luciat hogy minnél hamarabb hadd nehessen haza, hog a feleségével és a fiával lehessen. Lucia hazanmegy hogy rendbehozza a házat mire Fernando hazajön, addig Elvira Fernando mellett marad. Diego otthon van mikor megjelenik nála Monica. Beszélgetnek mikor Lucia is megjelenik, összevesznek Diegoval és Lucia elmegy. Diego arra kéri Monicat hogy ő is menjen el. Lucia az anyjával elmegy két külön ágyat venni mert ő nem hajlandó Fernandoval egy ágyban aludni. Nati szenved hogy az apja mindig olyan szigorú volt vele és az édesanyjával. Monica és Nestor összevesznek mert Nestor Monica állását Adriannak akarja adni. otthon Adrian csodálkozik hogy Lucia nem akar egy ágyban aludni az apjával. Diegonak nem tetszik hogy Fernando pont akkor tért vissza mikor a közös jövőjét tervezte Luciaval. Bemegy hozzá a korházba mert kételkedik abban hogy elrabolták és megkérdezi hogy hol volt az elmúlt öt évben.

38.rész

Diego bement a korházban Fernandohoz hogy kiszedje belőle hogy hol volt az elmúlt öt évben. A beszélgetésnek persze veszekedés lesz a vége, és megjelenik Elvira. Fernando azt monjda Diegonak hogy ne menjen Lucia közelébe különben halott ember. Diegonak eszébe jut hogy az a férfi aki a focipályán megverte ugyanezt mondta neki, és biztos benne hogy az a féri Fernando volt az. Diego nekimegy Fernandonak és megakarja folytani. Nagynehezen sikerül szétválasztani őket. Laurának nem tetsik hogy a piactéren kell dolgoznia, emiatt össze is veszik Cristinaval. Juliett a piactéren felhúzza Diegot aki dühéban felborít egy asztalt és mindneki előtt bevallja hogy féltékeny Fernandora. Fernando hazamegy, Elvira ünnepséget szervez neki, és Juliett látván hogy Diego is ottvan kezdeményezi hogy Fernando csókolja meg Luciatmire mindeni azt kiabálja hogy “Csókot”.

39.rész

Lucia végül enged a kérésnek és ott mindenki és Diego előtt is megcsókolja Fernandot, de a végére a sírás kerülgeti. Lucianak nehezére esik az éjszakét Fernandoval tölteni. Monica beszél Diegoval, és azt mondja neki hogy segít neki hogy visszakapja Luciat. Diego kételkedik Monicaban de végül hisz neki. Lucia reggel a piactérre megy, mikor megjelenik Eulálió aki Fernandoval marad. Fernando haragszik Eulálióra mert azthiszi hogy ő adta azoknak az embereknek akik megverték hogy ennyire verjék meg, de Eulálió kidumálja magát. Lucia vásárolni megy, mikor összefut Diegoval. Monica ráakar ilyeszteni a Milagrosiakra hogy féljenek hogy bármikor elvehetik tőlük a piacot. Diego motorra ülteti Luciat és közli vele hogy elrabolja őt.

40.rész

Lucia végül belemegy hogy Diegoval menjen. Megállnak Milagros egyik utcáján ahol megjelenik Benja és Diego odaadja neki a listát amiért Lucia elindult hogy megvegye, hogy vegye meg és vigye el a piacra. Diego arra kéri Luciat hogty döntsön hogy visszamegy a piacra és továbbra is hazugságokban akar élni vagy velemegy és boldog lesz. Lucia dönt és Diegoval megy, majd megcsókolja őt. Diego egy cirkuszba viszi Luciat ahol nagyon jól szórakoznak és nagyon boldogok. Benja megérkezik az áruval a piacra és mindenki azt kérdezi hol van Lucia?! Megjelenik Elvira Fernandoval. Lucia és Diego miután kijönnek a cirkuszból Diego elmondja lucianak hogy szerinte Fernando egy csaló és sose rabolták el. Lucia arra kéri Diegot hogy vigye haza és hogy most találkoztak utoljára. Diego megcsókolja Luciat.

41.rész

Fernando azt kérdezi hol van Lucia, Benja pedig előad valami mesét hogy fedezze Luciat és Diegot. Lucia eközben Diegonal van. Ő és Diego ismét szeretkeznek, és kimondhatatlanul boldogok. Lucia visszamegy a piacra ahol Fernando megkérdezi hol volt, de Lucia kimagyarázza. Fernando odahivatja Diegot és megkérdezi hogy mit is jelent az az irat hogy halottá akarták nyilvánítatni?! Lucia és Diego elmagyarázzak Fernandonak hogy történt a dolog, és bemennek a bíróságra hogy megsemmisítsék a papírt. Nestor azt vette a fejébe hogy kihasználja hogy Fernando amnéziás és hogy ő akar Adrian gyámja lenni. Roberto elmegy a milagrosi piactérre hogy megkérje Laurat hogy menjen vissza hozzájuk dolgozni. Diego arra kéri Fernandot hogy had beszélhessen Luciaval. Lucia arra kéri Diegot hogy szakítsanak. Fernando hogy áldozatnak tüntesse fel magát azt monjda Diegonak és Lucianak hogy menjenek és legyenek boldogok. Persze egy csak egy taktika hogy Lucia megsajnálja és vele maradjon.

42.rész

Fernando monjda Lucianak és Diegonak hogy menjenek és beszéljék meg hogy eggyütmaradnak e. Lucia azt mondja Diegonak hogy vége a kapcsolatuknak, mire Diego elviszi Luciat ugyanoda a helyre ahol először megcsókolta és ott kéri Luciat hogy monjda azt hogy nem szereti. Lucianak megszakad a szíve de végül elküldi Diegot. Fernando pont azt akarja hogy Lucia vele legyen de Lucia szerencséjlre pont jön Cristina. Cristina mondja Lucianak hogy ne hogyja hogy Fernando erőszakoskodjon vele. Lucia bevallja hogy az életénél is jobban szereti Diegot, és ezt Fernandi is hallja. Andrea végre beszél telefonon az édesanyjával és kérdőre vonja az apját hogy az anyja miért ment el. Lucia kijelentésére Fernando nem tudni hogy színlel e vagy tényleg rosszul lesz e de leesik a lépcsőn és nem tér magához.

43.rész

Fernandohzo orvost hívnak és jobban lesz, de Lucia és Adrian nagyon megijedtek. Roberto beszél telefonon Andrea és Betty édesanyjával. Diego bánatában leissza magát és odahívja Monicat aki egész éjjel vele marad de nem történik semmit. Reggel viszont megjelenik Lucia aki egyből rosszra gondol, Diego megprobálja megmagyarázni de Lucia nem hisz neki és megmondja Diegonak hogy örökre elfelejti őt. Diego nyomoztatni akar Fernando után. A piactéren Diego Lucia éttermében ebédel mikor Fernando megjelenik és közli mindenkivel hogy visszatért az emlékezete. Lucia úgy tesz mint aki ennek örül és mint aki boldog a férjévek csak hogy bosszantsa Diegot, és sikerül is neki.

44.rész

Diegonak rosszul esik Luciat Fernandoval látni, Fernando pedig direkt szándékosan ölelgeti puszilgatja Luciat hogy idegesítse Diegot. Martha egyik szomszédja egy férfi virágot visz Marthanak aki kidobja mert fél attól hogy mi lesz ha António megtudja. Lucia és Diego a piacon egymásra esnek és Lucianak megfájdul a bokája, mire Diego bekeni, amit meglát Fernando és egymásnak esnek Diegoval. Diego végül elmegy, és Adrianékkal a a barátaival focizik a Milagrosi pályán. Lucia fél hazamenni mert fél hogy eggyütt kell lennie Fernandoval most hogy visszanyerte az emlékezetét. Diego nem akar lemondani Luciaaról pedig mindenki azt mondja neki hogy jobban tenné. Lucia hazaér és otthon találja Fernandot aki szeretkezni akar Luciaval, aki szinte undorodik Fernandotól. De végül megjelenik Adrian aki nagyon boldog hogy az apja visszanyerte az emlékezetét.

45.rész

Megjelenik Adrian és így Fernando egy ideig békén hagyja Luciat. Fernando és Adrian beszélgetnek a konyhában, addig Lucia felmegy a szobájába és egy nagy meglepetés várja ott. Fernando a két külön ágyat egymás mellé tette és rózsaszirmokat szórt az ágyra. Lucia ezek láttán nagyon megijedt hogy eggyütt kell lennie Fernandoval. Ekkor Lucianak eszébe jutott mikor eggyütt volt Diegoval, és hogy ezek után nem tud Fernandoval lenni. Nati ugy tett mint aki rosszul lett hogy az anyja közelebb engedje magához a szomszéd férfit Carlost. Fernando közeledik Luciahoz aki elutasítja. A rémült Lucia áthívja az édesanyját hogy aludjon ott hogy ne kelljen Fernandoval lennie. Fernando irtó mérges lett hogy Lucia nem lett az övé.

46.rész

Nestor meglátogatja Lucia házában Mercedest és Nestor megcsókolja és erőszakoskodik vele. Monica munkát ajánl Diegonak. Adrian megmonjda Diegonak hogy hagyja hogy Lucia és Fernando boldogok legyenek. Adrian szó szerint nekimegy Diegonak. Martha a rosszul lett Natit korházba vitte utána Carlos elhívta őket fagyizni és nem voltak otthon egész nap. Fernando nagyon márges volt hogy nem tudta elérni Marthat. Hazament és arra kényszerítette hogy bokszkesztyűt vegyen fel és addig üsse a bokszzsákot míg nem vérzett a keze. A végén a rendőrség nyitott rájuk. A piacon az emberek felvoltak háborodva hogy a Savater cég elveszi tőlük a piacot, ezért az emberek Lucia vezetésével elmentek a Savater céghez hogy közöljék Nestor Savaterrel hogy nem mennek el a piacról.

47.rész

Nestor végül bezsél Luciaval és a közben megérkezett Diegoval. Nestor elmondja Lucianak hogy Diego aláírt egy szerződést a Savater céggel és hogy Diego Monicanak dolgozik. Lucia emiatt nagyon márges lett Diegora és elrohant. Diego Lucia után megy és motorral üldözi a színtén motoros Luciat. Lucia megáll így Diego beszél vele, Lucia a fejéhez vágja hogy Monica a szeretője, mire Diego azt vágja Lucia fejéhez hogy lefeküdt Fernandoval. Diego megmondja Lucianak hogy őt szereti és megcsókolja. Lucia elindul a motorral Monica pedig kocsival követi, megakarja ölni, és belelöki a motoros Luciat egy szakadékba. Nestor az irodában kikezd a titkárnőjével. Antonio megbünteti Martat és Natit is. Lucia az árokban fekszik és Diego talál rá és azonnal mentőt hív. Megérkezik a mentő és Lucia nem tér magához, Diego nagyon aggódik érte. A mentőben Lucianak leáll a szíve, Diego nagyon megrémül.

48.rész

A mentőben Lucianak leáll a szíve, de sikerül stabilizálni az állapotát. A mentőkocsi egy dugoba keveredik de ha azonnal nem érnek ne a korházba akkor Lucia meg is hallhat. Diego ez hallatán a karjaiban veszi Luciat és elindul vele a korházba. Beérnek a korházba és a tévéből mindenki értesül a balesetről. Luciat megműtik. Mercedes arra kéri Diegot hogy menjen és hagyja békén Luciat. Fernando is látja Diegot a sebesül Luciaval a karjaiban és nagyon dühös lesz ami Marthanak is feltűnik. És rákérdez Antoniora hogty miért lesz olyan ideges ha eggyüttlátja Luciat és Diegot. Fernando és Diego összeverekednek a korházban. Fernando és Adrian Lucia mellett vannak, aki magához tér és Diego nevét mondogatja ami Fernandonak abszolút nem tetszik.

49.rész

Lucia magához tér a korhátban és az az első kérdése hogy mi van Diegoval. Fernando mérges lest. Lucia elmondja Adriannak hogy Diego mentette meg az életét, és hogy egy azto lökte az árokban. Lucia beszélni akar Diegoval. Adnrian bocsánatot kér Diegotól. Diego bemegy Luciahoz, és Lucia arra kéri hogy hagyja békén őt, mert a férjével és a fiával marad. Nestor összeveszett Monicaval mert Monica megakarta ölni Luciat. Monica végre találkozott Fernandoval és rájött hogy már rég ismeri őt. És szövetkeztekj hogy szétválasszák Diegot és Luciat. Megjelenik Alberto Nestor feleségének Monica anyjának a testvére, aki Nestor ellensége, akinek minden vágya az hogy Nestort tönkretegye.

50.rész

Alberto minden áron tönkre akarja tenni Nestort, és mivel Eulalio is gyűlöli Nestort, titokban segíti Albertot és információkat ad ki neki a cégről. Luciat kiengedik a korházból. és Nestorhoz megy aki közli vele hogy megakarja venni Adriant. Ez hallatán Lucia felháborodik, és megpofozza Nestort, és kijelenti hogy a fia nem eladó. Diegonak sok pénz kell a műtétjére, Julio a háta mögött beszél Monicaval hogy adjon pénzt Diegonak. Fernando elmonjda Adriannak hogy Lucia Nestor lánya, és hogy ő az unokája. Fernando arra bíztatja Adriant hogy követelje Nestortól a részét. Adrian kezd olyan lenni mint az apja hogy csak a pénz kell neki. Nestor megzsarolja Monicat hogy ha nem megy hozzá Medranohoz akkor megvádolja Lucia meggyilkolásával.

51.rész

Adrian felelősségre vonja Luciat hogy miért nem mondta el neki hogy Nestor a nagyapja. Lucia látja hogy Fernando telebeszélte Adrian fejét hogy pénzt kérjen Savatertől. Lucia kidobja Fernadot a házából és elakar válni. Andrea megtudja hogy az anyja megcsalta azt apját és hogy ezért ment el. Martha ujra nyomozni kezd Antonio után. Eulalio továbbra is segíti Albertot hogy tönkretegye Nestort. Lucia és Adrian csúnyán összevesznek. Lucia elmegy Diegohoz aki ajtót nyit neki, és az ajtóban megcsókolja és ezt Monica is látja, aki azonnal rohan Fernandohoz hogy elmondja neki mit látott. Diego megtudta hogy Olga az édesanyja, de nem tud neki megbocsátani mert elhagyta. Lucia elmondja Diegonak hogy elfog válni és hogy csak őt szereti. Monica arra utasítja Fernandot hogy tegyen valamit hogy Diego és Lucia közé álljon. Lucia és Diego ujra szeretkeznek, és ismét boldogok eggyütt, de a végén Adrian rájuknyit, majd elszalad.

52.rész

Adrian rányit a majdnem meztelen anyjára és Diego, majd elrohan. Lucia nagyon rosszul érzi magát hogy Adrian meglátta Diegoval. Lucia visszamegy a piacra ahol megismeri Martat, Fernando másik feleségét, és rájönnek hogy Fernando mindkettőjüket becsapta. Végül Fernando is megjelenik és folytogatni kezdi Martat mert Lucia előtt leleplezte. Lucia alig tudja leszedni Fernandot Martaról hogy ne fujtsa meg. Marta hazamegy, de megbeszélte Luciaval hogy eggyütt elmennek a rendőrségre és feljelentik Fernandot. Fernando teljesen Lucia ellen fordította Adriant. A piacon mindneki felvan háborodva hogy mit tett Fernandot. Adrian látni se akarja Luciat.

53.rész

Diego elmegy a piacra ahol Lucia elmonjda neki hogy mit tett Fernando. Diego is nagyon dühös lesz. Olga elment és hagyott egy csekket Diegonak, aki eleinte nem akarja de végül elfogadja a pénzt, így kitudja fizetni a műtétjét. Diego az utcán összefut Fernandoval, és összeverekednek. Lucia a piactér eggyik helységéban van mikor megjelenik Fernando és többször is megüti, majd megerőszakolja Luciat. Nestor elmondja MOncianak hogy Lucia a testvére és hogy Adrian az unokaöccse. Monica teljesen kiborul. Mielőtt Fernando elmegy egy asztalon égő gyertyákat lát amit felborít és lángolni kezd az egész piactér. Lucia magához tér és kiuatat probál keresni a tűzbő. Diego és Julio megtudják hogy ég a piac és beakarnak menni hogy megkeresse Diego Luciat, Julio pedig Juliettet, de nem engedik be őket. Diego kétségbe van esve hogy nem találja Luciat.

54.rész

Diego nagyon kétségbe van esve. Megérkezik Mercedes is aki szintén nagyon kiborul. Medrano felhívja Nestort és elmonjda neki hogy szerinte ő gyújtotta fel a piacot. Nestor ezen felháborodik, mert ő nem csinált semmit. A másik gyanusított Monica. Adrian is értesül a tűzről és hogy Lucia meghallt, de abszolút nem hatja meg. Mindenki azt hiszi hogy Lucia meghalt, de nem halt meg. Eulalio korházba vitte, Alberto pedig fizeti a kezelését. Diego egyszerűen nem tér magához hogy elveszítette Luciat. Julio pedig Juliettet. Martha és Nati összecsomagolnak, elbúcsúznak Carlostól és elmennek.

55.rész

Eulalio találkozik mercedessel és elviszi őt Luciahoz, Mercedes nagyon boldog hogy a lánya él. e szomorú mert rossz állapotban van. Martha mertudja hogy Lucia meghallt, és rájön hogy egyedül nem mer fellépni Fernando ellen. Martha elmegy állást keresni. Mercedes és Nestor akarják megszerezni Adrian gyámságát. Fernando állást, lakást és pénzt kér Nestortól. Alberto elmonjda hogy mit tervez Nestor ellen. Mindneki furcsállja hogy Mercedes eltűnt. Diegonak azt tanácsolják hogy lépjen tovább.

56.rész

Martha állást kap mint Roberto titkárnője. Kiderül kit vesztettél életüket a tűzben. Lucia, Juliett, Luis, Laura, és Cristina. Mindneki nagyon szomorú. Monica elmonjdA Diegonak hogy Lucia a testvére volt. Lucia magához tér, Alberto beszél vele, és meggyőzi hogy eggyütt álljanak bosszút. Adrian egy autot kap a nagyapjától Nestortól. Monica megprobál öngyilkos lenni, korházba viszik. Adrian és Andrea szakítanak. Diego is megtudja hogy Monica korházbn van, és Nestor ara kéri menjen be Monicahoz. Lucia teljesen megváltozott, és mindenkin bosszűt akar állni, mindenkin aki valaha is ártott neki.

57.rész

Eltelt 3 év. Addig mindeki halottnak hiszi Luciat. Ez idő alatt hozzámegy Alébertohoz, Diego pedig elveszi Monicat. Nati nagylány lett, és nagyon megváltozott, már nem fogad szót Martanak. Diego ujra híres lesz ezúttal nem a focipályán hanem a divat szakmában. Ugyanis ruhakollekciót tervezett, aminek a bemutatóján jelenik meg Alberto és Lucia. Diego elmonjda Julionak hogy megbánta hogy elvette MOnicat. A végén megjelenik Alberto aki mindenki előtt bemutatja új feleségét aki nem más mint Lucia. Mivel mindneki azt hitte Lucia meghallt, mindekinek elállt a szava. Lucia egy igazi úrinőként tért vissza.

58.rész

Mindnekinek elállt a szava mikor meglátja Luciat. Adrian nemtudja hogy mit tegyen az anyjával kapcsolatban. Fernando Lucia ellen fordítja Adriant. Monica nagyon ideges hogy Lucia emiatt Diego elhagyja. Diego beszél Luciaval aki eljátsza előtte hogy szereti a férjét, ez pedig rosszl esik Diegonak. Nestor fél hogy Alberto tönkreteszi. Lucia elmondja Elviranak hogy Fernando gyújtotta fel a piacot, de Fernando tagadja. Megtörténik Roberto és Martha első csókja. Lucia beszél Adriannal aki nagyon megbántja Luciat. Lucia nagyon szomorú ez miatt.

59.rész

Lucia nagyon szomorú az miatt hogy Adriant abszolút nem érdekli, mert Fernando teljesen ellene fordította. Eleonora is szomorú mert Betty és Andrea nem mentek el a bemutatóra. Alberto rosszul lesz mikor hazaérnek, és egész nap ágyban marad. Monica nagyon fél hogy most hogy Lucia megjelent Diego elfogja hagyni. Diego elmegy Luciahoz, beszélnek, majd Dieego többször is megcsókolja Luciat, aki úgy tesz mintha abszólút nem hatna rá a dolog, és ez rosszul esik Diegonak aki aszthiszi hogy már nem szereti őt Lucia.

60.rész

Lucia bemegy a céghez mert Alberto nem érzi jól magát. Mindenki főleg Roberto lepődik meg hogy Lucia él és hogy ő Alberto felesége. A cégnél Lucia összefut Marthaval, aki szintén azon lepődik meg hogy Lucia él, Luciat viszont az lepi meg hogy hogy Martha a cégénél dolgozik. Diego nemtudja elfogadni hogy Lucia így bánik vele, és hogy Lucia talán már nem szereti. Nestor és Fernando Adriant küldik kémkedni Alberto és Lucia házába, de Eulalio rájön és azonnal elmegy Albertohoz és elmonjda neki, aki szól Lucianak is. Fanny beszél Diegoval, aki elmondja neki hogy elakarja hagyni Monicat. Fanny leakarja beszélni de Diego hajthatatlan.

61.rész

Luciat nagyon megviseli hogy Adrian csak egy csapda miatt közeledik hozzá, de belemegy a játékba. Adrian odaköltözik Albertohoz és Luciahoz. Monica este elakarja csábítani Diegot, aki eltolja magától Monicat majd autóba ül és elmegy otthonról. Útközben felhívja Luicat de Mercedes veszi fel, Lucia letagadtatja magát. 3 év után Adrian és Andrea ujra találkoznak. Fernando megtudja hogy Martha hol dolgozik. Roberto és Martha bevallják egymásnak hogy szeretik egymást. Diego elmonjda Mercedesnak hogy elhagyta Monicat. Mercedes átadja az üzenetet Lucianak de úgy tesz mint akit nem érdekel. Fernando felkeresi Luciat a cégnél, beszélnek, majd végül csókolozni kezdenek.

62.rész

Lucia megcsókolta Fernandot,de csak azért hogy elhitesse vele, hogy tetszik neki, hogy könnyebben tudjon bosszút állni rajta. Diego elhagyta Monicat. Nestor megbízta Eulaliot hogy derítse ki hogy ki ad ki információkat Alberto cégének. Adrian megkéri Andreat hogy valamikor találkozzanak. Eulalio elmonjda Mercedesnek hogy szerelmes belé. Monica Diego után megy a focipályára és könyörög neki hogy ne hagyja el, de Diego hajthatatlan. Fernando elmegy Lucia cégéhez, és a folyosón összefut Martaval.

63.rész

Fernando és Martha ujra találkoznak, amitől Martha halálra rémül, mert attól tart hogy Fernando ujra bántani fogja. Fernando bevonszolta a női mosdoba, és megerőszakolta Martat , így mikor Lucia arra kéri martat hogy jelentsék fel Fernandot,Marta nem meri. Monica megakarja veretni Diegot. Diego beszél Mercedessel hogy segítsen neki visszaszerezni Luciat. Nestor találkozgat Andrea és Betty édesanyjával. Diego találkozik egy ujságíróval és elmondja hogy elhagyta Monicat. Nestor gyanakszik hogy Eulalio árulja el. Betty beleszeretett az egyik tanárába. Monica elmegy Luciahoz és megkéri hogy hagyja békén Diegot, majd veszekedni kezdenek, és meg is pofozzák egymást.

64.rész

Lucia és Monica nagyon összevesznek Diego miatt, és Monica ideges is mert Lucia kijelentette hogy ha tetszik neki ha nem ő visszamegy Diegohoz. Nestor úgydönt hogy ujra megakarja hódítani Mercedest, amit elmesél Eulalionak, aki egyből elmondja Mercedesnek hogy vigyázzon Nestorral. Alberto tanácsára Mercedes belemegy Nestor játékába, ami hallatán Eulalio nagyon féltékeny lesz. Nestor és Eleonora eggyütt töltenek egy éjszakát, mikor épp beállít Eleonora egyik lánya Betty és rajtakapja őket, és nagyot csalódik az anyjában. Adrian vissza akarja szerezni Andreat de ő nem adja olyan könnyen magát.

65.rész

Alberto azt tanácsolja Mercedesnek ha tetszik neki Eulalio akkor fogadja el őt. Nati és Adrian találkoznak, de Adrian még nem ismeri fel Natit ő még nem tudja hogy Nati a testvére. Fernando és Diego találkoznak, és megfenyegetik egymást, mert mind a ketten Luciat akarják. Diego elmegy Luciahoz aki először nem akarja őt fogadni. Diego arra kéri Luciat hogy nézzen a szemébe és úgy mondja hogy nem szereti, de Lucia nem tudja megtenni mert szereti Diegot. ÉS végül megcsókolják egymást, és az ágyban kötnek ki. Fernando követi Marthat és megtudja hogy Natival hol laknak és beállít, amitől Martha nagyon megijed. Monica nemtudja hogy mit tegyen hogy visszaszerezze Diegot.

66.rész

Marta nagyon megrémül, mikor meglátja Fernandot. Veszekedni kezdenek, mire Marta egy kést szúr Fernando hátába de meg se kottyan neki. Végül megérkezik Roberto aki pisztolyt fog Fernandora aki végül elmegy. Lucia és Diego megint összekapnak, mikor Lucia épp lépne ki az ajtón megjelenik Monica, aki számára egyértelmű a helyzet hogy Lucia és Diego eggyüttvoltak. Lorena elmonjda az édesanyjának hogy Armamdo 12 éves kora óta megerőszakolja őt. Lucia bevallja Mercedesnek hogy még mindig imádja Diegot, mire Mercedes azt tanácsolja Lucianak hogy béküljön ki Diegoval, de ő fél ne hogy megint csalódjon, de Mercedes azt monjda neki hogy kockáztasson, és béküljön ki Diegoval, hisz szereti őt.

67.rész

Mercedes hiába tanácsolja azt Lucianak hogy halgasson a szívére és beküljön ki Diegoval ő nem teszi, mert fél hogy ugyanaz történne mint 3 éve és megint csalódna Diegoban, és Monica vagy valaki megint közéjük állna.Lorena elmondja az édesanyjának Nellynek hogy az évek alatt mit tett vele az a gazember Armando, úgy tűnik hogy Nelly Lorenanak hisz, addig amíg nem beszél Armandoval, aki meggyőzi arról hogy Lorena hazudik. Így Nelly nem hisz Lorenanak és ez Lorenat nagyon rosszul érinti. Monica mindent megtesz hogy tönkretegye Diegot, csak hogy ne lehessen Luciaval. Diego nemtudja hogy mit tegyen hogy beszélhessen Luciaval, mert akarhányszor akar vele beszélni Lucia letagadtatja magát. Ezért Diego egyszer Albertoval beszél, akinek elmonjda hogy szereti Luciat, mire Alberto azt tanácsolja neki hogy felejtse el Luciat mert az ő felesége.

68.rész

Diego továbbra is rengetet gondol Luciara. Lucia felháborodottan megy el Fernandohoz, miután Roberto elmesélte neki hogy mit tett Fernando, hogy zaklatta Martat és Natit. Lucia csúnyán összeveszik Fernandoval, még meg is pofozza, és Elviraval is összeveszik aki mint mindig Fernandot védi. Gilberto édesanyja beszél Nestorral, és elmonjda neki hogy Adrian hanyagolja az egyetemet, és hogy mindig Gil csinálja meg a leckéit és a dolgozatait. Ez hallatán Nestor nagyon dühös lesz Adrianra, és beszélni akar vele. Nestor beszél Adriannal és meg is pofozza őt mérgében és megmondja neki ha nem tanul, akkor nem is örökölheti a céget hisz nemtudná vezetni. Adrian megigéri hogy ezentúl tanulni fog.

69.rész

Lucia továbbra is tönkre akarja tenni az apját. Monica eljátsza Alberto előtt hogy utálja az apját és hogy segíteni akar neki tönkretenni Nestort, de ez csak egy csapda hogy Albertot és Luciat tönkretehessék Nestorral. De Alberto átlát Monican és nem hisz neki. Lucia testőröket fogad Nati és Martha mellé, hogy Fernando ne tudjon a közelükbe menni. Lucia nem akarja látni Diegot. Adrian elhiszi Fernando minden hazugságát, és Fernando bemutat neki egy Antonio Alamo nevű pasit, csak hogy elterelje magáról a gyanút. És Adrian persze hisz enki és azt hiszi hogy Nati hazudott neki.

70.rész

Adrian ujra találkozik Andreaval, aki rájött hogy ő még mindig szereti Adriant de megakarja őt változtatni hogy legyen olyan mint régen, az az Adian akibe ő beleszeretett. Andrea és Betty a szállodában összefutnak Diegoval. Andrea nagyon örül hogy ujra látta Diegot, aki az első számú kedvenc footbalistája. Nati végre megismerheti Luciat, és nagyon megkedveli őt, és Lucia is megkedveli Natit. Nestor mindent megtesz hogy Lucia közelébe férközzön még azt is monja neki hogy a nevére veszi őt, amiről Lucia hallani se akar. Nestor még Mercedessel is találkozgat azt remélve hogy rajta keresztül talán tönkreteheti Luciat és Albertot.

71.rész

Lorena szomorú mert az édesanyja nem hisz neki, mert Nelly továbbra is Armandonak hisz. Lucia és Diego folyton csak egymásra gondolnak, de Lucia nem akarja bevallani magának hogy ő még mindig szereti Diegot. Alberto azt tanácsolja Lucianak hogy fogadja el Diego ajánlatát és menjen el vele spanyolországba, de Lucia nem akarja, ő maradni akar hogy a bosszúját végigvigye. Julio összejön Betty és Andrea édesanyjával Eleonoraval. Adrian továbbra is eljátsza Lucia ellőtt hogy szereti őt, csak azért hogy információkat adjon ki a nagyapjának. Adrian Albertonal fog dolgozni. Diego elmegy Luciahoz, és megcsókolja őt, mire Lucia pofonvágja.

72.rész

Mercedes találkozott Nestorral csak azért hogy csapdába csalja, mindezt Alberto tanácsára. És ez a dolog Eulalionak nem tetszik, mert ő szerelmes Mercedesbe. Luisa az iskola mellett protituáltként dolgozik, és az egyik álland kliense nem más mint Fernando. Luisa eggyütt lakik Lorenaval, de nem meri barátnőjének bevallani hogy mivel foglalkozik, mert Lorena úgy tudja hogy Luisat a szülei támogatják. Fernando mindent elkövet hogy elterelje magáról a gyamút hogy ő lenne Antonio Alamo. Julio továbbra is találkozgat Eleonoraval.

73.rész

Diego elfogadta hogy spanyolországba megy focizni. Adrian barátai segítségével probálja meg behozni a lemaradását az egyetemen, de elég nehezen megy neki. Andrea hazaviszi hozzájuk Adriant ami Robertonak nem tetszik. Fernando felhívja Robertot és azt monjda neki hogy lefeküdt Martaval, mire Martha nehezen de bevallja neki hogy nem feküdt le Fernandoval, hanem Fernando megerőszakolta. Ez hallatán Roberto nagyon mérges lesz. Lucia és Diego beszélnek, Diego megcsókolja őt, de Lucia úgytesz mint akit abszolút nem érint meg a dolog. Diego elmondja hogy elutazik és Lucia nem tartja őt vissza, de miután Diego elmegy legszívesebben utána menne, és miután elment Diego Lucia elsírja magát. Alberto rosszul lesz, Lucia és Mercedes talál rá.

74.rész

Albertot azonnal korházba viszik, nagyon rossz az állapota. Lucia nagyon el van keseredve fél hogy ha Alberto meghal egyesül marad, nem lesz aki megvédje őt. Alberto azt tanácsolja Lucianak hogy fogadja el Diego ajánlatát és menjen el vele spanyolországba, de Lucia nem akar elmenni Diegoval, nem akarja feladni a bosszút. Luisa elmonjda Lorenanak hogy prostituáltként dolgozik. Lorena nagyon meglepődik. Monica felbérel néhány embert akik csúnyán összeverik Diegot. Diegot korházba viszik, és ő azt hiszi hogy Lucia és Alberto tették ezt vele. Lucia megtudja hogy mi van Diegoval, és azonnal bemegy hozzá, de Diego elküldni látni se akarja őt. Monica úgytesz mint aki sajnálja Diegot, miközben őt verettette meg. Megtörténik Mersedes és Eualio első csókja.

75.rész

Silvano nagyon dühös mert Diego ilyen állapotba nem tud spanyolországba utazni. Lucia is szomorú mert Diego azthiszi hogy már nem szereti őt és hogy ő volt az aki felbérel embereket hogy verjék meg őt. Lucia hiába beszél vele, Diego továbbra is azt hiszi hogy ő küldte rá azokat az embereket. Betty egyre jobban kezd beleszeretni a tanárába, aki épp nemrág hagyta el a feleségét, mert nem jöttek ki jól. Fernando nőnek öltözve bemegy a korházba és egy párnával folytogatni kezdi Albertot.

76.rész

Luciaval közlik hogy Alberto meghalt. Lucia nagyon szomorú lesz. Nestor és Monica úgytesznek mint akik sajnálják. Armando elkölzözik Nellytől, így Nelly arra kéri Lorenat hogy költözzön haza. Lucia fél hogy már hogy Alberto nincs mellette, nem lesz aki megvédje, és fél hogy így már nemtudja végigvinni a bosszúját, hogy tönkretegye Savatereket és Fernandot. Eulalio és Mercedes továbbra is találkozgatnak. Adrian és Andrea szeretkeztnek, Andian viszont erőszakoskodik Andreaval, aki nagyon levan törve, mert azt remélte hogy másmilyen lesz az első alkalom. Eleonora és Julio már eggyütt mennek meglátogatni Diegot. Lucia is bemegy hozzá, és bavallja neki hogy szereti őt de más nem hatja meg Diegot.

77.rész

Andrea hazaér és Bettynek feltűnik hogy Andrea rossz kedvű, és Andrea elmeséli neki hogy lefeküdt Adriannal, és nem volt jó mert Adrian erőszakoskodott vele, majd Andrea elsírja magát. Lucia beszél Diegoval és elmonjda neki hogy Monica küldte rá azokat az embereket hogy verjék meg, de Diego nem hisz neki, ő még mindig azt hiszi hogy Lucia és Alberto tették ezt vele. Monica továbbra is Diego közeláben. Diego hiába tagadja ő még mindig szereti Luciat, annak ellenére is hogy azt hiszi hogy ő verettette meg. Nestor és Fernando fizetnek Armandonak hogy információkat szedjen ki nellyből hogy így tegyék tönkre Luciat. Lucia megfenyegeti Fernandot. Fernando elakarja venni Martatól Natit.

78.rész

Lucia felvetette az ötletet Eulalionak hpgy öljék meg Fernandot, aki lebeszéli erről Luciat. Nestor sejti hoyg Eulalio az aki elárulja őt. Andrea összeveszik az apjával, mert Adriannal töltötte az estét, pedig Roberto megtiltotta neki hogy talűlkozzon Adriannakl. Diego beszél Luciaval,de továbbra is csak bántják egymást. Andrea elakar költözni otthonról, mert Roberto nem engedi hogy találkozzon Andriannal. Lucia felbérel néhány embert akik összeverik Fernandot. Diegot végre kiengedik a korházból,és Julio hazaviszi magához hogy ápolja őt, mikor Monica is megjelenik, hogy vigyázni akar Diegora. Lucia arra kéri Robertot hogy tartsa távol Andreat Adriantól.

79.rész

Martha megprobálja lebeszélni Andraet arrról hogy elköltözzön otthonról de a lány hajthatatlan, senki sem tudja meggyőzni. Andrea az édesanyjához költözik Eleonorahoz, ami miatt Roberto nagyon elvan keseredve. Fernandot kiengedik a korházból mert nem sűlyokat a sebei. Fernando tudja hogy Lucia verette meg és ezt el is monja Adriannak. Elvira felháborodik és elmegy Luciahoz. Adrian kérdőre vonja Luciat aki bevallja hogy ő intéztette el az apját. Lucia nem akarja fogadni Elvirat, Adnrian megy ki hozzá, aki kidibatja az örökkel és ezt parancsolja nekik hogy leckéztessék meg őt.

80.rész

Monica folyton Diegot zaklatja, ami nem tetszik Diegonak. Julio azt javasolja Diegonak hogy fogadja vissza Monicat de őp hallani se akar erről, se Luciaról se Monicaról. Monica és Nestor békülni akar Luicaval, de ő hallani se akar róluk. Nelly az Armandotól kapott pénzből autót vesz Lorenanak, aki nagyon boldog. Lorena és Gil összejöttek. Betty is összejött a tanárával, és egy szállodába le is feküdtek egymással. Kiderült hogy Armando Mireya férje,és hogy ő Gil apja. Mercedes fekeresi Diegot.

81.rész

Nestorék csapdát állítanak Eualionak mert szerintük ő az áruló. Diego hallani se akar Luciaról, Mercedes viszont azt tanácsolja neki hogy béküljelenik ki. Diego meglátogatja a korházban a haldokló Olgat. Eleonora elmondja Andreanak hogy Julioval jár, amin Andrea nagyon megdöbben. Lucia Adrian szemére veti hogy miért verettette meg Elvirat, mire ő visszavág neki hogy ő is ezt tette az apjával. Mercedes beszélni akar Diegoval. Adrian összeveszik Robertoval még meg is üti őt, amire Roberto nagyon felhúzza magát. lucia csapdába akarja csalni Adriant hogy Andrea elhagyja őt. Gil megismeri az édesapját aki nem más mint Armando.

82.rész

Gil megismerte az apját Armandot, de nem akar különösebb kapcsolatot vele. Diego amikor csak teheti meglátogatja a korházban a haldokló édesanyját. Monica összeveszett Fannyval,és arra kérte az apját hogy dobja ki fannyt a házból, de Nestor nem hajlandó Monica kedvében járni. Fannynak fáj hogy Monica azthiszi hogy elárulta őt, és fáj hogy így viselkedik vele, mikor ő mindig is lányaként tekintett Monicara. Nestor rájött hogy Eulalio az áruló hogy ő adta ki az információkat Lucianak és Albertonak. Ebből nagy botrány lett a cégnél, Nesor meg is pofozta Eulaliot. Majd megjelenik Lucia aki Eulalio védelmére kel.

83.rész

Diego elment Luciaék házába mert Mercedes beszélni akart vele. Mercedes elmondta Diegonak a teljes igazságot, hogy Lucia és Alberto házzassága csak látszat volt, és hogy Lucia egész végig csak őt szerette. Diego bevallja Mercedesnek hogy még mindig nagyon szereti Luciat. Lucia arra kéri Eualiot hogy lakjon velük. Lucia hazaért, és otttalálja Diegot, aki bevallja neki hogy szereti őt, és megcsókolják egymát. Lucia és Diego nagyon boldogok hogy ismét eggyütt vannak. Mercedes is boldog hogy végre boldognak látja a lányát. Roberto távoljakarja tartani Adriant Andreatól, de nem sikerül neki. Diego csomagol Julio házában hogy Luciahoz költözzön, mikor megjelenik Monica, és Diego elmondja neki, hogy kibékült Luciaval,és hogy hozzáköltözik.

84.rész

Monica nagyon kibrul a hír hallatán hogy Diego és Lucia ismét eggyüttvannak. És megprobálja Diegot Lucia ellen hangolni de nemsikerül neki. Diego arra kéri őt hogy hagyja őt végre békén. Lucia csapdát állít Adriannak aki beleesik, és Lucia leleplezi hogy csak azért van vele hogy információkat vigyen Nestornak, amit Adrian nem is tagad, és ez rosszul eisk Lucianak hogy a fia nemszereti őt. Lucia beszél Andreaval, hogy tartsa távol magát Adriantól mert ő is olyan mint az apja, de Andrea nem hallgat Luciara. Andrea továbbra is Adrian mellett van, hiába ellenzi mindenki. Nestor csalódott hogy Eualio elárulta, mikor ő fiaként szerette.

85.rész

Lucia elkísérte Diegot az édesanyjához Olgahoz a korházban, ahol Olga gratulált nekik, hogy végre kibékültek, és hogy ők ketten milyen szép párt alkoltnak. Ezt épp hogy kimondta Olga meghalt. Diego nagyon szomorú. Közben Fernando Monicaval is összefeküdt, és terveket szövögetnek hogy hogy választhatnák el Luciat és Diegot. Adrian továbbra is szédití Andreat, aki minden szavát elhiszi. Mercedes egyelőre nem akarja hogy a kapcsoalta Eualioval kiderüljön, csak azután miután megleckéztette Nestor Savatert. Monica megjelenik Olga temetésén, és összekapnak Luciaval, elkezdik tépni egymás haját.

86.rész

Monica és Lucia az elején csak veszekednek, de aztán már egymás haját tépik. A testőrök és Diego választják szét őket. Diego arra kéri Monicat hogy tartsa magát távol tőle és Luciatól és hogyja hogy végre boldogok legyenek, de Monica ebbe nem nyugszik bele. A Fenix Lucia cége és a Savater cég vezetői találkoznak egy gyűlésen, ahol mindeki ottvan, Nestor, Monica, Lucia és Eualio, és persze ez a tárgyalás sem veszekedés mentes. Diego mindenben segíti Luciat hogy minnél hamarabb vége legyen ennek az egésznek és végre boldogok lehessenek. Andrea szomorú mert mindeki Adrian ellen van. Lorena megtudja hogy Gil apja nem más mint az a gazember Armando.

87.rész

Diego eldönti hogy felbérel egy magánnyomozót hogy megtalálja az édesapját, és Lucia mindenben támagotja őt. Mivel Lucia és Fernando házzassága még mindig érvényes Lucia attól fél hogy Fernando ráteszi a kezét a cégre és a házára. Monica Fernando segítségével akarja szétválasztani Luciat és Diegot. Adrian találkozik Diegoval, beszélgetnek, de a végére a beszélgetés veszekedésbe fullad. Lucia és Diego nagyon boldogok eggyütt. Nelly megtudja hogy Armando már nős, így az ő házzasságuk érvénytelen. Lucia és Eualio arra kérik Fernandot hogy segítsen nekik tönkretenni Nestor Savatert, aki Nestor tanácsára belemegy, csak hogy segítsen Nestornak tönkretenni Luciat.

88.rész

Nestor azt tanácsolja Fernandonak hogy fogadja el Lucia és Eulalio ajánlatát miszerint nekik dolgozik, de csak azért monjda ezt neki mert azt reméli hogy így majd tönkreteheti Luciat. Monicanak ez a terv nem tetszik. Monica interjút adott egy ujságnak és elmondta hogy Diego a nővéréért hagyta el őt. Diego menedzere attól tart hogy ez árt Diego hírnevének. Lorena nehezen rászánja magát, és elmondja Gilnek hogy Armando megerőszakolta őt. Roberto arra kéri Marthat hogy költözennek össze, de Martha ezt még korainak tartja és egyelőre visszautasítja Roberto ajánlatát.

89.rész

Diego menedzsere fél hogy a Monica által adott irnterjú árt Diego jó hírnevének. Diego elmegy Monicahoz majd elmondja neki hogy ne merjen többet róla nyilatkozni, mert ő is elmond néhány dolgot róla a sajtónak, mire Monica megfenyegti hogy vigyázzon magára ne hogy vki megint megverje. Erre Diego Monica képébe vágja hogy sose szerette őt, mindig is csak Luciat szerette. Fernando beszél Eulalioval, hogy elmondja hogy elfogadja Lucia ajánlatát, miszerint segít neki tönkretenni Nestort. De Fernando addig nem segít míg nem kap pénzt, erre Eualio megmondja neki hogy előre nem kap egy árva fillért se. Nestor és Lucia megállapodnak hogy egy időre fegyverszünetet kötnek.

90.rész

Sokak szerint ez a fegyverszünet nem vezet sehova. Fernando megveretteti Adriant, hogy Adrian azt higyje, hogy Lucia volt az aki ezt tette vele, csak azért hogy Adriant még jobban Lucia ellen fordítsa. De sokan rájöttek hogy ezt az egészet Fernando tervelte ki. Eulalio előkeríti Carlost, Marta volt szomszédját, aki nagyon örül hogy ujra látja Marthat, és annak is örülnak hogy így végre börtönbe jutathatják a gazember Fernandot. Fanny elárulja a titkát, miszerint ő Monica édesanyja. Miután MOnica azt megtudta még jobban gyűlöli Fannyt mint eddig, és ez nagyon rosszul esik Fannynak. Diego sétálni megy Luciaval, ahol megkéri Luciat hogy legyen a felesége, és persze erre Lucia azonnal igent mond.

91.rész

Fernando lakása ajtaján rendőrök kopogtatnak, akik le is tartoztatják őt, amin Elvira és Adrian felháborodik. Azonnal értesítik Nesort hogy tegyen valamit, aki Monicatval eggyütt egy ügyvédet küld Fernandonak. Monica bemegy hozzá, és elmondja neki hogy nemsok az esély arra hogy kihozzák a börtönből, mire Fernando nagyon dühös lesz. Monica hallani se akar Fannyról. Betty nehezen de szakít Hernannal. Nelly még mindig nem hisz lorenanak miszerint Armando megerőszakolta. Andrea bocsánatot kér Natitol és Marthatól hogy csúnyán viselkedett velük. Flora minnél hamarabb elakar válni Hernantól. Nestor kezd rájönni hogy Lucia szép lassan tönkreteszi őt. Diego és Lucia boldogabbak mint valaha.

92.rész

Adrian megtudja Monicatól az igazat miszerint Fernando Leira és Antonio Alamo ugyanaz a személy. És is hogy sajét magát raboltatta el, hogy pénzt szerezzen Nestortól. Ezek után Adrian látni se akarja az apját. Lucia ez hallatán abban reménykedik hogy így hogy Fernando már nincs Adrian mellett talán a fia ujra szeretni fogja őt, és hozzáköltözik. Betty nehezen de szakít Hernannal. Medrano mindenki nagy meglepetésére de visszatér spanyolországból. Lucia hiába reménykedik hogy Adrian hozzá költözik, mert Nestor is azt szeretné ha Adrian nála lakna.

93.rész

Medrano visszatért spanyolországból, és Monica első dolga az volt hogy felkeresse őt. Adrian Lucia fejéhez vágja hogy sose érdekelte hogy mi van vele, és hogy nem szereti őt, Lucianak ez nagyon rosszul esik hogy a fia ezt gondolja róla. Nestor még dühös Medranora mert mikor a piac felégett akkor Medrano azt irta róla az ujságokban hogy Nestort gyanúsítja a Los Milagrosban történtekkel. És ezért Nestor még mindig dühös Medranora. Fernando megfenyegeti Luciat, hogyha kiszabadul akkor mindenkin bosszút fog állni, aki ártott neki. Eulalio azzal zsarolja Monicat hogy mindenkinek elmonjda hogy ő Fanny lánya, hacsaknem belemegy a Diegoval való válásba. Ez hallatán MOnica kénytelen igent mondani, és végül belemegy a válásba.

94.rész

Monica beleegyezik a válásba. Eulalio megkéri Mercedes kezét aki persze igent mond. Armando beállít Lorenahoz és megakarja őpt erőszakolni, de Nelly időben érkezik és egy késsel hátba szúrja a férfit. Armando korházba kerül, Nelly pedig börtönbe. Lucia mindent megtesz hogy segítsen Lorenanak és Nellynek. Roberto megtudja hogy Bettynek viszonya volt az egyik tanárával. Fernando a börtönben kezd megbolondulni. Lucia visszaakarja kapni a fiat, de Adrian látni se akarja őt. Elvira lassan rájön hogy mindenki ellene fordult, és már senkire se számíthat. Gil megtudja hogy Adrian rámászott az édesanyjára, és összeverekednek. Andrea megtudja hogy Adrian csak kihasználta őt, és látni se akarja őt többé.

95.rész

Lucia és az ügyvéldjeinek hála Nelly-t kiengedik a rendőrségről. Medrano visszatért, és egy étteremben találkozik Monicaval, aki mesél neki hogy mi történt az elmúlt 3 évben. Ugyanebben az étteremben ebédel Lucia, Diego, Mercedes, Eulalio és Julio is. Monica dühös lesz amikor meglátja csókolozni Diegot és Luciat. Adrian Andrea fejéhez vágja hogy végig csak kihasznála őt. Betty kibékül az apjával. Adrian azt hazudja Nestornak hogy Mireya kikezdett vele, és ezért Nestor kirugja Mireyat. Lucia nem akarja feladni a bosszút pedig mindenki azt tanácsolja neki hogy hagyja az egészet és utazzon el Diegoval, de Lucia hajthatatlan.

96.rész

Lucia egyelőre nem akar elutazni. Monica aláírja a válási papírokat. Salvador látni se akarja Betty-t mert azthiszi hogy a szülei miatta váltak el. Nestor kirugja Mireyat, aki nagyon szomorú emiatt. Diego épp Luciaval van, mikor telefonáln az ügyvédje aki elmondja neki hogy MOnica aláírta a papírokat és hogy hamarosan elválik. Lucia és Diego a hír hallatán nagyon boldogok hogy végre hamarosan összeházasodhatnak. Fernandot átszállítják a börtönbe. Hernan bemegy a korházba Armandohoz, aki arra kéri hogy szerezzen neki egy ügyvédet. Diego találkozik medranoval, és beszélgetnek, főleg Monicaról. Lucia elmonjda Marthanak hogy a Fernandoval való házassága érvénytelek. Marta nagyon boldog a hír halatán mert így végre hozzámehet Robertohoz. Roberto azt javasolja hogy örökbefogadja Natit.

97.rész

Fernando kezd rájönni a börtönben hogy semmi sem így történik ahogy azt ő szeretné. Fernando ugyan talál egy barátot a börtönben, de nemcsak barátot talál hanem ellenségeket is, akik pénzt akarnak cserébe azért hogy békénhagyják őt. Fernando MOnicat kéri meg hogy kérjen pénzt Nestortól hogy fizetni tudjon, és így cserébe nem bántják. Diego és Eleonora megakarják venni Lucia egyik ingatlanját hogy ott tudjék megnyitni a közös üzletüket. Meg is nézik az ingatlan és tetszik nekik így bele is vágnak a közös üzlet tervezésébe.

98.rész

Roberto fél hogy elveszti a lányai szeretetét. Andrea egyelőre nem akar hazaköltözni, hanem az anyjával akar élni, ami Roberotnak nem tetszik. Marta probálja rávenni Robertot hogy bocsásson meg a lányainak mert hibáztak. Eulaio figyelmezteti Nestort hogy vigyázzon a pénzére és hogy ne költse arra hogy segítsen Fernandonak kijutni a börtönből, mert így nem marad egy vasa sem. Mireya és Flora a Fenix-nél Lucia cégénél kezdenek el dolgozni. Adrian továbbra se akarja látni se Luciat, se Fernandot.

99.rész

Mercedes Eleonorat kéri meg hogy segítsen neki öltözködni tanulni hogy Eulaio minnél szebbnek találja őt. Mercedes és Eleonora nagyon jóban vannak. Diego és Lucia továbbra is nagyon boldogok egymás mellett, ami persze Monicanak nem tetszik. Lucia felajánlja Mireyanak hogy fizeti a fia Gil egyetemi tanulmányait, amiért Mireya nagyon hálás Lucianak. Diego megtalálta az édesapját aki börtönben van, ráadásul ugyanabban a börtönben mint a gazember Fernando is van. És ráadásul Diego apja a börtönben jóbanvan Fernandoval.

100.rész

Az irodában Nestor ismét rosszul lesz. Fanny beszél Adriannal és megprobálja jobb belátásra bírni a szüleivel kapcsolatban de minden hiába, Adrian hajthatatlan. Diego és Lucia elmennek Eleonorahoz és JUliohoz hogy a közös üzletről beszéljenek. Diego alig várja hogy ujra focizhasson. Mercedes és Eulalio egy étterembe mennek vacsorázni ahol Eualio egy gyűrűt ad Mercedesnek és megkéri a kezét aki boldogan igent mond. Roberto is megkéri Martha kezét, aki szintén igent mond, és nagyon boldogok. Diego egy romantikus éjszakával lepi meg Luciat. Moncia beszél Julioval. Diego meglátogatja az apját a börtönben.

101.rész

Diego megtudja az apjától hogy van egy testvére aki Davidnak hívnak. Monica bemegy a börtönbe Fernandohoz, és ott összefut Diegoval, és Monica tudni akarja Diego mit keres ott de Diego nem árulja el neki. Medrano megismeri Mireyat, akivel látszólag nagyon megtetszenek egymásnak. Elvira megalázkodik Lucia és Mercedes előtt, és pénzt kér tőlük, de Lucia persze nem ad neki. Nelly bemegy a korházba Armandohoz. Hernan is korházban kerül, mert szívrohama volt az egyetemen. Betty nagyon aggódik miatta. Diego megismeri Davidot a testvérét,a ki kinézettre szakasztott olyan mint Diego. Nestor egyre sűrűbben lesz roszsul, és Monica azt javasolja neki hogy menjen és vizsgáltassa ki magát.

102.rész

Nestor rosszul lett, korházba került, ahol kiderült hogy gyomorrákja van, és azonnal megkellett műteni. Monica, Fanny és Adrian egész nap mellette voltak. Diego bemutatta a testvérét Lucianak és Mercedesnek. Lucia és Diego összevesztek. Medrano vacsorázni hívta Mireyat, aki igent mondott. Kiderült hogy Martha terhes Fernandotól, és ezt fél elmonani Robertonak. Adriannal nem megy jól az egyetem. Flora megkérte Hernant hogy költözzön haza amíg jobban nem lesz.

103.rész

Nestor műtétje sikerült, de nem fűznek nagy reményt ahhoz hogy felépüljön. Nestor arra kéri az orvost hogy Monicanak ne szóljon hogy nem fog meggyógyulni. Nestor Monicat bízza meg az üzlet vezetésével . Adrian lefekszik Luisaval, mert az apja felbérelte őt a szülinapjára. Diego apja Fernando cellatársa és Fernando arra kéri Diego apját hogy kérjen pénzt Diegotól. Diego és Lucia még mindig boldogok, de Diegonak nem tetszik hogy Lucia nem akar felhagyni a bosszúállással, és az egyre sűrűbben okoz vitát kettejük között.

104.rész

Mireya és Medrano eggyütt vacsoráztak, és Medrano komoly kapcsolatot akar Mireyaval, és egy nyakláncot ajéndékoz neki. Diego és David meglátogatják az apjukat. Adrian mindneki előtt elmondja hogy eggyüttvan Luisaval. Lucianak nem tetszik Diego családja. Nestornak egyre rosszabbul megy az üzlet. betty és Andrea is megtudják az igazat Luisaról, és mindenki nagyon dühös rá. David nem fogad el pénzt Diegotol. Diegoék, Martaék és Bettyék egy focimeccsen szurkolnak Diego csapatának aki egyelőre nem játszik, de mindenki tőle akar interjút.

105.rész

Andrea és mindenki megtudja hogy Luisa miből él. Fernando megtudja hogy Gabriel Diego apja. Monica megláttogatja Fernandot a börtönben. Monica elmonjda Lucianak hogy Fernando Diego apjának a cellatársa a börtönbe, és ez veszekedéshez vezet Lucia és Diego között. Nestor nem támogatja tovább Adriant, sé Lucia sem hajlandó segíteni neki. És Elvira is hátat fordít neki. Diego és Lucia az utóbbi időben egyre többet veszekszenek, és ez nagyon megviseli Luciat. Diegot felhívja az ügyvédje hogy elmondja hogy sinen van a válása, egy így Lucia és ő hamarosan végre összeházasodhatnak.

106.rész

Adrian zsarolja Luisat azzal hogy elmonjda mindnekinek hogy prostituált hacsak nem lesz a barátnője és nem fekszik le vele. Andrea megismerte Davidot Diego öccsét, akivel látszolag nagyon megtetszettek egymásnak. Hernan visszaköltözött Floraékhoz. Lucia és Diego egyre többet veszekszenek. Mercedes és mindenki azt tanácsolja Lucianak hogy hagyja a bosszút és menjen el messzire Diegoval és legyenek boldogok, de Lucia hathatatlan. Gabriel nem kér pénzt Diegotol ezért Fernando a börtönben megveretteti őt. Lucia nem bízik Diego apjában és ez újabb vitához vetez közte és Diego között.

107.rész

Diego elintézte hogy vigyázzanak az apjára. Diego beszél a börtönben Fernandoval, aki megfenyegeti őt hogyha nem hagyja békén Luciat akkor megöli őt, ha kiszabadul. Armando 8 év börtönbüntetést kapott, amit ugyabban a börtönben tölt le mint Fernando. Lucia és Diego csúnyán összevesznek. Eulalio meglátogatja a korházban Nestort, aki továbbra sincs valami jó állapotban. Marta és Nati Robertoékhoz költöznek. Mercedes és Eulalio hamarosan összeházasodnak. Luisara mindneki rossz szemmel néz, mert Adriannak van. Diego és Adrian a börtönben majdnem összeverekednek.

108.rész

Lucia bemegy a börtönbe Fernandohoz, aki megfenyegeti őt hogyha hozzámegy Diegohoz akkor megöli őt ha kiszabadul. Adrian majdnem összeverekszik Salvadorral és Gillel az egyetemen. Nestor továbbra se érzi valami jól magát. Salvador és mindenki megtudja hogy Luisa prostituálként dolgozik. Armando és Fernando cellatársak lesznek a börtönben, és eggyütt tervezik a bosszút ha kiszabadulnak. Diego ujra focizni kezd. Monica és Fernando nagyon jól kijönnnek egymással, sőt túlságosan is. Diego elfogadja a szerződést miszerint spanyolországba megy játszani. Fernando a börtönben bevallatta Lucianak hogy ő ölte megy Albertot, és ezért Lucia fél hogyha FErnando kiszabadul bánta őt vagy Diegot.

109.rész

Lucia és Diego a sok veszekedés után úgytűnik hogy talán kibékültek, sé megcsókolják egymást. Adrian Monica ellen akarja hangolni Nestort. Marta és Roberto megtartották az esküvőjüket, és nagyon boldogok. Az orvosok Nestornak már csak 1 legfeljebb 2 évet jósolnak, és arra kéri az orvost hogy ne szóljon Monicanak, de Lucia véletlen meghalja mikor bemegy Nestorhoz. Adrian is bemegy Fernandot meglátogatni, és ujra ismét jól kijönnek egymással. Lucia beszél Nestorral, de a beszélgetésnak megint veszekedés lesz a vége. Hernannak szívrohama volt, és meghalt. Mindneki nagyon szomorú főleg Flora és Salvador. Fanny elhagyja a Savater villát. Fernando a börtönben kezd megbolondulni.

110.rész

Adrian erőszakoskodik Luisaval, aki egy fegyvert vesz elő és rálő Adrianra. Diego és Lucia pont eggyütt vannak és nagyon boldogok mikor Lucia kapja a hírt Adrianról és azonnal a korházba sietnak. Bettyék továbbra se akarnak hazaköltözni Robertohoz, amíg ő bocsánatot nem kér tőlük. Mercedes is megtudja mi történt Adriannal. Eleonora nagyon boldog Julio mellett. Adriant azonnal megkellett műteni. Luisat azonnal le is tartoztatták, de Lucia segít neki. Adriannak megsérült a gerince, ezért valószínű hogy nemtud majd járni. Lucia nagyon aggódik miatta, és mé idegesebb lesz mikor megtudja hogy Adrian nyomorék maradhat. Mercedes és Eulalio is összeházasodnak. Fernando megölte egy rabtársát. Fernando és Armando a szökésüket tervezik. Monica találkozik Diegoval, és megcsókolja, de Diego eltolja magától.

111.rész

Nestor és Lucia csúnyán összevesznek. Adrian játsza az áldozatot,de Diego és Mercedes nem hisznek neki, Lucia pedig minden szavát elhiszi. Flora és Salvador nagyon szomorúak, ezért elutaznak a városból. David Julihoz költözik. Nestor is bement Adrianhoz. Monica mindnekivel csak veszekszik. Medrano és Mireya nagyo jól megvannak. Monica is bemegy meglátogatni Adriant. Diego megtudja hogy az apja meghalt. Diego a börtönben találkozik Fernandoval és őt vádolja az apja meggyilkolásával. Fanny Mercedesnak önti ki a szívét, hogy MOnica mennyire gyűlöli őt, és ez nagyon fáj neki. És Monica nem akarja elfogadni hogy Fanny az édesanyja.

112.rész

Adrian megjátsza a jófiút Lucia előtt, hogy az anyja ne menjen vissza Diegohoz. Senki sem hisz abban hogy Adrian megváltozott, csak Lucia. Lorena rosszul érzi magát, attól ami Armandoval történt, ezért egy időre elakar utazni Párizsba, és Nelly mindenben támogatja őt. Monica folyamatosan látogatja börtönben Fernandot, és eggyütt tervezik hogy hogy tegyék tönkre Luciat és Diegot ha Fernando végre kiszabadul.

113.rész

Diego a testvérének öntötte ki a bánatát, Luciaval kapcsolatban. Nagyon fáj neki hogy Lucia nem neki hanem a hazig Adriannak hisz, de reméli hogy Lucia előbb utóbb rájön hogy Adrian egész végig csak megjátszotta magát. Fernando és Armando a szökést tervezik. Lucia továbbra se veszi észre hogy Adrian csak színlel. Fanny elhagyja Nestor házát. Diego apja meghal a börtönben, akit nem más mint a gazember Fernando ölt meg. Luica és Diego még a temetésen is csak veszekszenek. Diego és Lucia csúnyán összevesznek, és Diego úgy dönt hogy elköltözik Luciatól. Diego választásra kényszerítette Luciat, hogy válasszon közte és Adrian között, és Lucia a fiát választotta. Monica ismét volt bent a börtönben Ferandonál. Lucia szomorú hogy Diego elhagyta őt.

114.rész

Mireya nagyon boldog Medrano mellett. Monica bemegy a korházban Adrianhoz, akivel látszólag felettébb nagyon jól kijönnek. Adrian tovább játsza a jófiút az anyja előtt, de a többiek átlátnak rajta csak az anyja nem veszi észre hogy Adrian csak hazudik. Mercedes bemegy a korházban Nestorhoz, aminek persze veszekedés lesz a vége. Adrian továbbra is tartja a kapcsolatot az apjával, amiről Lucia persze nemtud, mert ő azt hiszi hogy Adrian haragszik az apjára. Elvira kénytelen eladni a házát Los Milagrosban hogy pénzhez jusson, és aki megveszi a házát az nem más mint Fanny. Nestor üzleti ügyei rosszul alakulnak, úgy tűnik hogy Luica és Eulalio a legjobb útón haladnak hogy tönkretegyék a nagy Nestor Savatert. David Diegoval megy spanyolországba. Marta elmonjda Lucianak hogy terhes Fernandotól.

115.rész

Monica beszél Eulalioval, aki elmondja neki hogy hamarosan tönkrefognak menni. Diego elmondja Lucianak hogy Adrian felhívta és hogy elmondja neki hogy előtte csak színlel, de Lucia nem hisz neki, ő csak Adriannak hisz. És ez nagyon rosszul esik Diegonak. Andrea és David Diego öccsem, tetszenek egymásnak. Nelly szomorú hogy Lorena elutazik, de belátja hogy ez a legjobb a lányának hogy elfelejtse azt a sok rosszat ami vele történt. Nestor kijön a korházban és megjelenik a Luciaval való megbeszélésen. Diego boldog hogy ujra focizhat. Roberto és Eleonora nagyon összevesznek. Mercedes is beszél Adriannaés ő se hisz neki. Fernando és Armando kiszöktek a börtönből, és odakint Monica várja őket. Mikor meglátja Fernandot megöleli és megcsókolja őt. Látszólag Monica és Fernando egymásbaszerettek. Diego sajtótájékoztatót tart, és elmonja hogy szakított Luciaval, és hogy nem lesz esküvő.

116.rész

Monica mindenben segíti Fernandot, aki így hogy kiszabadult mindent megtesz hogy bosszút álljon azokon akik ártottak neki, főelg Lucian és Diegon. Armando és Fernando beállítanak Nellyékhez, pisztolyt fognak rájuk, és megkötözik őket. Mercedes nagyon boldog Eulalio mellett. Diego és David nagyon jól kijönnek egymással. Armando erőszakoskodik Lorenaval. Marta és Roberto is nagyon jól megvannak. Diego boldogtalan Lucia nélkül. Fernando nőnek öltözve álcázza magát. Medrano megkérte Mireya kezét aki persze boldogan igent mondott neki. Fernando nőnek öltözbe beállít Elvirahoz, aki csodálkozik hogy ott látja fiát. Fernando azért ment az anyjához hogy pénzt kérjen tőle.

117.rész

Lucia ideges mert Adriant épp műtik. Armando tovább kínozza Nellyt és Lorenat. Fernando az utcán elkapja Natit. Medrano Mireya fiával is nagyon jól kijön. Lucia felhívja Diegot hogy elmondja hogy Fernando kiszabadult, és hogy megkérje hogy vigyázzon magára. Diego bement Luciahoz a korházba, és megölelték egymást. Fernando elmondja Martanak hogy Nati nála van. Nestor rájött hogy tönkrement. Andrea és David randevúztak. Marta fél hogy esetleg Fernando bánthatja Natit. Lucia ujra testőröket fogad maga mellé. Betty és Andrea elmennek Robertohoz amikor megtudják hogy mi történt Natival.

118.rész

Nestor öngyilkos akart lenni, de Fanny időben érkezet. Monica szörnyű dolgokat vágott Nestor fejéhez. Betty és Andrea Roberto és Marta mellett vannak. Lucia fegyvert akar hogy megvédhesse magát. Fernando felhívja Adriant. Fanny Nestor mellett van. Monica Medrano segítségét kéri de ő visszautasítja MOnicat. Adrian tovább sajnáltatja magát. Elvira örül hogy Adrian nem tud többet járni. Elvira hajlandó feladni Fernandot csak hogy Lucia fizessen neki. Fernando Martat is megkötözi mikor odaér. Mindenki aggódik Martha és Nati miatt. Monica elköltözzött otthonról mert Nestor kidobta őt.

119.rész

Luciaék megtudták hogy Fernandoék Nellyék házában vannak, és a rendőrséggel eggyütt ők is odamennek. Armando pont megakarta erőszakolni Natit mikor megérkeztek a rendőrök és lelőtték őt. Diego megfenyegeti Adriant hogy ne merje megbántani Luciat. Fernando bemegy a korházban Adrianhoz. Martaékat és Nellyéket korházban viszik. Monica Elvirahoz költözik. Monica találkozott Fernandoval. Lorena nagyon rosszul érzi magát, amiatt amit az a gazember Armando tett vele. Nelly elmonjda Mireyanak hogy Fernando megerőszakolta őt. David és Andrea megcsókolták egymást. Diego beszél MOnicaval, mert sejti hogy ő tudja hogy hol van FErnando, de Monica tagad. Fernando megtudja hogy az anyja árulta el őt. Mercedes és Fanny, még mindig jóban vannak. Diego nagyon félti Luciat.

120.rész

Nestor elment fannyhoz és Mercedes is épp ott volt. Nati meglátogatja Adriant, és Adrian előtte is megjátsza a jófiút. Diego elmegy és beszél Luciaval, majd meg is csókolják egymást. Adrian eljátsza Nati előtt a jó testvért. Nestor arra kéri Fannyt hogy ne hagyja el őt. Nelly meghallotta hogy Adrian Fernandoval beszél, amit el is mond Lucianak de Adrian előtte mindent tagad, és Lucia hisz neki. Diegoék csapdát akarnak állítani Adriannak. Nestor új végrendeletet csinál, amiben mindent Fannyra hagy. Fernando a korházban elkapja Luciat, de hála istennek nem tudja elvinni mert ottvannak a testőrök. Fernandonak ismét sikerül megszöknie. Nestor kidobja a cégtől Monicat. Nestör lelőtte Eulaliot. Lorena és Nelly Robertoékhoz költöztek. Luciaék megtudják mi lett Eulalioval.

121.rész

Mercedes nagyon aggódik Eulalio miatt. Fernando betör Adrian orvosának a házába és arra kényszeríti hogy holnap hozzá ki a korházból Adriant, különben megöli őt és a lányát is. Nestort letartóztatták. Andrea és David összejöttek. Eleonora és Roberto végre kibékültek. Ennek Betty és Andrea is nagyon örülnek. Mercedes végig Eulalio mellett van. Fanny kidobja a házából Monicat. Diego nemtudja tőrbe csalni Adriant, ezért belemegy a játékban, és kibékül Luciaval, csak hogy bosszantsa Adriant, hogy nem sikerült elválasztania őt és Luciat. A nővér kivitte Adriant a korházból, és FErnando magával is vitte, nem vette az se figyelembe hogy most műtötték Adriant, és hogy fájdalmai vannak. Lucia ideges hogy hol lehet a fia.

122.rész

Végre Adrian is rájön hogy Lucianak volt igaza, és hogy az apja egy gazember. De erre Adrian sajnos későn jött rá. Eulalio már sokkal jobban van. Monica elmegy Luciahoz hogy elmonjda hogy mennyi pénzt akar Fernando Adrianért cserébe. Gil egyedül akar élni, ami miatt Mireya aggódik egy kicsit. Fernando tovább kínozza Adriant. Lucia végre rájött hogy Adrian egész idő alatt csak hazudott neki. Elvira Monican keresztül küld pénzt Fernadonak. Lucia elmegy a nővéheznek akinek Fernando elrabolta a lányát. Monica és Elvira összevesztek, és Monica lelöki Elvirat a lépcsőn. Fernndo felhívta Lucia, és Lucia közli vele hogy nem ad neki pénzt. Az orvos közli Elviraval hogy súlyos a sérülése és hogy nemtud majd járni. Nestort átszállították a börtönbe. Lucia végre beleegyezik hogy Diegoval menjen Spanyolországba, aminek Diego nagyon örül, és itt megcsókolják egymást. Betty egy újabb tanárát szemelte ki magának.

123. Utolsó rész

Diego és Lucia nagyon boldogok, és az esküvőt tervezik. Diego utolsó meccse van, amit egy gyönyörű góllal fejez be. Martaék, Nati, Andreaék, Julioék, mindenki ottvan a meccsen és szurkol Villám Valdeznek. Mercedes és Eulalio a tévéből követik figyelemmel az eseményeket. Fernando a stadionban van. Monica addig vigyáz Adrianra. Lucia a meccs végén megcsókolja Diego a stadion alaksorában, ahol megjelenik Fernando, és elkapja Luciat, és pisztolyt fog rá. Fernando és Diego összeverekednek. Lucia és Fernando dulakodnak, mikor mikor egy golyó eltalálja Fernandot, de még így is van ereje hogy bántsa Luciat. Végül megjelennek a rendőrök és néhányszor rálőnek Fernandora, aki végre meghal. Elvira pénz nélkül és tolókocsiban az utcára kerül. Lorena végül elmegy Párizsba, és boldog. Monica és Adrian összevesznek és Adrian egy egő bottal felgyújtja MOnicat, aki teljesen eltorzul az arca. Lucia magára hagyja Adriant. Lucia és Diego végre összeházasodtak. Végül mindenki megtalálta a párját, Eulalio és Mercedes, Andrea és David, Marta és Roberto, és nem utolsó sorban Lucia és Diego. Végül győzött a szerelem, és Lucia és Diego végre boldogok együtt……..

Az epizódismertetőket Timy írta, köszönet érte!
http://amoresdemercado.gportal.hu/

Megosztom másokkal: