Ana de nadie tartalma

Ana de nadie (Ana választása) tartalma:

1.
Ana a férjével és gyerekeivel és együtt, aki úgy véli, hogy a férje egy igazi főnyeremény, addig amíg a barátnője meg nem látja őt egy másik nővel. Kételkedni kezd a férjében, ezért mindent elkövet, hogy kiderítse az igazságot.

2.
Ana egyre jobban úgy érzi, hogy a férjével valami nincs rendben, ezért az üzenetei között próbál keresgélni. Violeta azt tanácsolja Joaquin-nak, hogy kezdjen ki a barátnőjével, Ana-val, mivel tudja, hogy tetszik neki a nő.

3.
Ana úgy dönt, hogy visszahódítja a férjét, ezért a barátnőjével elmennek fehérneműt vásárolni.Az iskola előtt Ana összefut Joaquin-al, akinek a segítségét ajánlja fel. Adelaida találkozót szervez Horacio-val a lakásán.

4.
Horació Adelaida-val tölti az éjszakát. Genoveva úgy érzi, hogy a férje megcsalja, ezért megkéri Anat, hogy Horáción keresztül próbáljon meg információkat szerezni. Violeta úgy intézi a dolgokat, hogy Joaquín és Ana találkozzanak.

5.
Ana a családi kiránduláson megpróbálja visszahódítani a férjét. Adelaida flörtölni kezd régi ismerősével Lorenzoval. Kiderül, hogy Horació hazudott Adelaida-nak, amikor azt mondta, hogy Arturo meghívta a birtokára.

6.
Violeta találkozik régi szerelmével Luciano-val, aki bemutatja neki jelenlegi barátnőjét. Florencia elmondja Pedró-nak, hogy Emma barátja megcsalja a lányt. Horacio azt hiszi, hogy Frorencia kiderítette, hogy ki a szeretője.

7.
Horacio cégénél felmond a jogi osztály vezetője. Emma szeretné majd a gyakornoki idejét az apja cégnél letölteni, de Horacio elutasítja ezt. Ana bevallja Violeta-nak, hogy Joaquin-t egy igazi férfinak tartja.

8.
Ximena meglátja, hogy Adelaida és Horacio csókolóznak, majd azonnal Florencia-hoz siet, hogy elmondja neki. Pedro megpróbál közelebb kerülni Adelaida-hoz. Genoveva segít Adelaida-nak eladni a lakását, és amikor képeket készít talál egy olyan dolgot, amivel kiderülhet Adelaida és Horacio titkos viszonya.

9.
Florencia elmegy Adelaida-hoz és megfenyegeti őt. Horacio kinevezi az új jogi igazgatót, de Adelaida nagy meglepetésére nem őt választja, ezért úgy dönt, hogy bejezi titkos viszonyát a férfival. Genoveva elmondja Violeta-nak, hogy tudja ki Horacio szeretője.

10.
Ana megtudja, hogy a karkötőt Horacio nem is neki szánta, így egyértelművé válik számára, hogy a titkos viszonyuk még mindig tart. Joaquín és Magdalena együtt töltik az éjszakát.

11.
Ana elmenekül a birtokra, mert egyedül szeretne lenni. Mindenki nagyon aggódik érte, mert senki nem tudja elérni telefonon. Florencia elmondja a testvéreinek, hogy az apjuknak vagy egy szeretője és tudja is, hogy ki az.

12.
Ana és Horacio megpróbálják helyre hozni a házasságukat. Samuel elmondja Emma-nak, hogy úgy érzi irányítva van ebben a kapcsolatban. Adelaida megírja a felmondó levelét, majd Pedro elmeséli neki, hogy a szülei a birtokon ünnepelték a házassági évfordulójukat.

13.
Ana megtudja, hogy a nő, akivel a férje titkos viszonyt folytatott, a cégnél dolgozik. Horacio féltékeny lesz, amikor meglátja Adelaidat egy másik férfival. Florencia Ximena segítségét kéri, hogy bizonyítékokat szerezzenek a titkos viszonyról.

14.
Horacio pénzt ad Olmedonak, hogy ne veszélyeztesse a céget és a családját. Violeta és Genoveva elmegy Adelaida lakásába, hogy bizonyítékot találjanak arra, hogy Horacio és a nő kapcsolata még nem ért véget. Horacio elmondja Ananak, hogy nem rúghatja ki a cégtől Adelaidat.

15.
Ana úgy dönt, hogy újra elkezd dolgozni a férjével közös cégükben. Adelaida a titkárnőtöl tudja meg, hogy Ana a cégnél fog dolgozni és saját irodája is lesz. Francisco és Joaquin végre megismerik egymást.

16.
Ana és Adelaida véletlen összetalálkoznak az edzőteremben. Emma Florencia hatására elkezd kételkedni a barátjában. Az iskola megbízottja beteg lesz, így Joaquin kíséri el Anat a kerületi vizitre.

17.
Joaquin és Ana egy kellemes napot tölt együtt. Ana arra kéri Horaciot, hogy rúgja ki Adelaidat a cégtől. Florencia egy kellemetlen ajándékot küld Adelaidanak, amivel megpróbálja lejáratni őt.

18.
Ximena vidóra veszi, ahogy Horacio bevallja Adelaidának, hogy szereti őt. Ana hiába várja Horaciot a bulin. Joaquin hangüzenetben bevallja Ananak, hogy ő az az újságíró, aki a férje után nyomoz.

19.
Ana számára biztossá válik, hogy a férje még mindig tartja a kapcsolatot a szeretőjével, ezért úgy dönt, hogy elválik tőle. Pedro követeli, hogy az apja valljon be mindent, hogy Emma számára is világos legyen, hogy miért költözik el otthonról.

20.
Ana elküldi Horaciot a házból. Adelaida beadja a felmondását, hogy nyugodt kapcsolata lehessen Horacioval. Emma nem hagyja magára az apját, támogatja őt.

21.
Ana a barátnői segítségével próbálja kiheverni az elmúlt idő nehézségeit. Adelaida megtudja, hogy nem Horacio szakított Anaval, hanem fordítva. Florencia elmegy Doloreshez és elmondja neki, hogy az apja elköltözött otthonról.

22.
Joaquin szervez Ananak egy lovaglós napot, ahol közelebb kerülnek egymáshoz. Ximena elmondja Horacionak, hogy Adelaida és Pedro együtt voltak. Horacio kirúgja Ximenát és az anyját is.

23.
Ana elmegy Horaciohoz a hotelbe és kifele menet összefut Adelaidaval. Pedro megpróbál Violetatól pénzt kérni. Joaquin újságcikke megjelenik, amiről Horacio is azonnal értesül.

24.
Joaquin újságcikkéről Ana is tudomást szerez, ezért elmegy hozzá és követeli, hogy helyesbítsék a cikket. Dolores még mindig abban reménykedik, hogy Ana és Horacio kibékülnek.

25.
Az edzőteremben Violeta rájön, hogy Oriana Adelaida barátnője, ezért kirúgja őt. Horacio kórházba kerül, Ana bemegy hozzá, majd együtt mennek haza az otthonukba. Pedro és Horacio között még mindig nagy a feszültség.

26.
Ana azzal keresi fel Joaquint, hogy látni akarja a dokumentumokat, amiket felhasznált a cikkéhez. Florencia az iskolatársát használja fel, hogy nála készítse el a videókat. Pedro eljátssza, hogy Violeta barátja.

27.
Magdalena figyelmezteti Joaquint, hogy Horacio be akarja perelni őt. Florencia fél, hogy a videóival le fog bukni, ezért abba akarja hagyni. Ana személyesen megy el az interjúra, aminek a végén közli Horacioval, hogy el akar válni.

Megosztom másokkal: