Ana de nadie tartalma

Ana de nadie (Ana választása) tartalma:

1.
Ana a férjével és gyerekeivel és együtt, aki úgy véli, hogy a férje egy igazi főnyeremény, addig amíg a barátnője meg nem látja őt egy másik nővel. Kételkedni kezd a férjében, ezért mindent elkövet, hogy kiderítse az igazságot.

2.
Ana egyre jobban úgy érzi, hogy a férjével valami nincs rendben, ezért az üzenetei között próbál keresgélni. Violeta azt tanácsolja Joaquin-nak, hogy kezdjen ki a barátnőjével, Ana-val, mivel tudja, hogy tetszik neki a nő.

3.
Ana úgy dönt, hogy visszahódítja a férjét, ezért a barátnőjével elmennek fehérneműt vásárolni.Az iskola előtt Ana összefut Joaquin-al, akinek a segítségét ajánlja fel. Adelaida találkozót szervez Horacio-val a lakásán.

4.
Horació Adelaida-val tölti az éjszakát. Genoveva úgy érzi, hogy a férje megcsalja, ezért megkéri Anat, hogy Horáción keresztül próbáljon meg információkat szerezni. Violeta úgy intézi a dolgokat, hogy Joaquín és Ana találkozzanak.

5.
Ana a családi kiránduláson megpróbálja visszahódítani a férjét. Adelaida flörtölni kezd régi ismerősével Lorenzoval. Kiderül, hogy Horació hazudott Adelaida-nak, amikor azt mondta, hogy Arturo meghívta a birtokára.

6.
Violeta találkozik régi szerelmével Luciano-val, aki bemutatja neki jelenlegi barátnőjét. Florencia elmondja Pedró-nak, hogy Emma barátja megcsalja a lányt. Horacio azt hiszi, hogy Frorencia kiderítette, hogy ki a szeretője.

7.
Horacio cégénél felmond a jogi osztály vezetője. Emma szeretné majd a gyakornoki idejét az apja cégnél letölteni, de Horacio elutasítja ezt. Ana bevallja Violeta-nak, hogy Joaquin-t egy igazi férfinak tartja.

8.
Ximena meglátja, hogy Adelaida és Horacio csókolóznak, majd azonnal Florencia-hoz siet, hogy elmondja neki. Pedro megpróbál közelebb kerülni Adelaida-hoz. Genoveva segít Adelaida-nak eladni a lakását, és amikor képeket készít talál egy olyan dolgot, amivel kiderülhet Adelaida és Horacio titkos viszonya.

9.
Florencia elmegy Adelaida-hoz és megfenyegeti őt. Horacio kinevezi az új jogi igazgatót, de Adelaida nagy meglepetésére nem őt választja, ezért úgy dönt, hogy bejezi titkos viszonyát a férfival. Genoveva elmondja Violeta-nak, hogy tudja ki Horacio szeretője.

10.
Ana megtudja, hogy a karkötőt Horacio nem is neki szánta, így egyértelművé válik számára, hogy a titkos viszonyuk még mindig tart. Joaquín és Magdalena együtt töltik az éjszakát.

11.
Ana elmenekül a birtokra, mert egyedül szeretne lenni. Mindenki nagyon aggódik érte, mert senki nem tudja elérni telefonon. Florencia elmondja a testvéreinek, hogy az apjuknak vagy egy szeretője és tudja is, hogy ki az.

12.
Ana és Horacio megpróbálják helyre hozni a házasságukat. Samuel elmondja Emma-nak, hogy úgy érzi irányítva van ebben a kapcsolatban. Adelaida megírja a felmondó levelét, majd Pedro elmeséli neki, hogy a szülei a birtokon ünnepelték a házassági évfordulójukat.

13.
Ana megtudja, hogy a nő, akivel a férje titkos viszonyt folytatott, a cégnél dolgozik. Horacio féltékeny lesz, amikor meglátja Adelaidat egy másik férfival. Florencia Ximena segítségét kéri, hogy bizonyítékokat szerezzenek a titkos viszonyról.

14.
Horacio pénzt ad Olmedonak, hogy ne veszélyeztesse a céget és a családját. Violeta és Genoveva elmegy Adelaida lakásába, hogy bizonyítékot találjanak arra, hogy Horacio és a nő kapcsolata még nem ért véget. Horacio elmondja Ananak, hogy nem rúghatja ki a cégtől Adelaidat.

15.
Ana úgy dönt, hogy újra elkezd dolgozni a férjével közös cégükben. Adelaida a titkárnőtöl tudja meg, hogy Ana a cégnél fog dolgozni és saját irodája is lesz. Francisco és Joaquin végre megismerik egymást.

16.
Ana és Adelaida véletlen összetalálkoznak az edzőteremben. Emma Florencia hatására elkezd kételkedni a barátjában. Az iskola megbízottja beteg lesz, így Joaquin kíséri el Anat a kerületi vizitre.

17.
Joaquin és Ana egy kellemes napot tölt együtt. Ana arra kéri Horaciot, hogy rúgja ki Adelaidat a cégtől. Florencia egy kellemetlen ajándékot küld Adelaidanak, amivel megpróbálja lejáratni őt.

18.
Ximena vidóra veszi, ahogy Horacio bevallja Adelaidának, hogy szereti őt. Ana hiába várja Horaciot a bulin. Joaquin hangüzenetben bevallja Ananak, hogy ő az az újságíró, aki a férje után nyomoz.

19.
Ana számára biztossá válik, hogy a férje még mindig tartja a kapcsolatot a szeretőjével, ezért úgy dönt, hogy elválik tőle. Pedro követeli, hogy az apja valljon be mindent, hogy Emma számára is világos legyen, hogy miért költözik el otthonról.

20.
Ana elküldi Horaciot a házból. Adelaida beadja a felmondását, hogy nyugodt kapcsolata lehessen Horacioval. Emma nem hagyja magára az apját, támogatja őt.

21.
Ana a barátnői segítségével próbálja kiheverni az elmúlt idő nehézségeit. Adelaida megtudja, hogy nem Horacio szakított Anaval, hanem fordítva. Florencia elmegy Doloreshez és elmondja neki, hogy az apja elköltözött otthonról.

22.
Joaquin szervez Ananak egy lovaglós napot, ahol közelebb kerülnek egymáshoz. Ximena elmondja Horacionak, hogy Adelaida és Pedro együtt voltak. Horacio kirúgja Ximenát és az anyját is.

23.
Ana elmegy Horaciohoz a hotelbe és kifele menet összefut Adelaidaval. Pedro megpróbál Violetatól pénzt kérni. Joaquin újságcikke megjelenik, amiről Horacio is azonnal értesül.

24.
Joaquin újságcikkéről Ana is tudomást szerez, ezért elmegy hozzá és követeli, hogy helyesbítsék a cikket. Dolores még mindig abban reménykedik, hogy Ana és Horacio kibékülnek.

25.
Az edzőteremben Violeta rájön, hogy Oriana Adelaida barátnője, ezért kirúgja őt. Horacio kórházba kerül, Ana bemegy hozzá, majd együtt mennek haza az otthonukba. Pedro és Horacio között még mindig nagy a feszültség.

26.
Ana azzal keresi fel Joaquint, hogy látni akarja a dokumentumokat, amiket felhasznált a cikkéhez. Florencia az iskolatársát használja fel, hogy nála készítse el a videókat. Pedro eljátssza, hogy Violeta barátja.

27.
Magdalena figyelmezteti Joaquint, hogy Horacio be akarja perelni őt. Florencia fél, hogy a videóival le fog bukni, ezért abba akarja hagyni. Ana személyesen megy el az interjúra, aminek a végén közli Horacioval, hogy el akar válni.

28.
Joaquint nagyon bántja, hogy Ana támogatta Horaciot az interjún, ezért elmegy egy bárba és leissza magát. Horacio és Adelaida elmennek Violetáékhoz. Emma és Horacio meglátja, ahogy Ana és Joaquin csókolóznak.

29.
Horacio nagyon mérges, amiért Ana pont azzal a férfival van együtt, aki ártani akar neki. Joaquin elmegy Anahoz, és amikor Florencia meglátja őket csókolózni jelenetet rendez. Emma megcsinálja a terhességi tesztet és kiderül, hogy terhes.

30.
Teo megtudja, hogy az apjának barátnője van és arra kéri, hogy szakítson vele. Kiderül, hogy Emma Samueltől terhes. Ana úgy dönt, hogy egyedül megy le a birtokra. Horacio kirúgja a jogi vezetőt.

31.
Joaquin elmegy a birtokra, és Anaval tölti az egész napot. Florencia korházba kerül. Ximena elmondja Pedronak, hogy Adelaidat kérte meg, hogy segítsen neki.

32.
Ximena börtönbe kerül, mert dühében betöri annak a férfinak a szélvédőjét, aki meglopta Pedrot. Beto közli Joaquinnal, hogy törölték a szerződését, így nincs már munkája. Adelaida segít Ximenanak és Pedronak kijutni a börtönből.

33.
Horacio elmegy a birtokra, és Chela odaadja neki a jogosítványt, amit megtalált. A cégnél Horacio kinevezi Adelaidat, mint a cég új jogi igazgatóját. Ana Pedro szobájában találja Violetát.

34.
Violeta tisztázza Pedroval, hogy ő nem érez iránta semmit. Magdalena megkéri Joaquint, hogy engedje el a fiát vele és Franciscoval Panamaba, viszont a férfi ellenkezik. Ximena szenved, mert fülig szerelmes Pedroba.

35.
Ana szeretne Lucianonak dolgozni. Magdalena úgy dönt, hogy jogi útra tereli az ügyet, hogy Teot magával vihesse. Az orvos közli Genovevaval, hogy rákos és meg kell műteni.

36.
Benjamin elmondja Ananak, hogy Genoveva rákos.Joaquin elmegy Doloreshez, hogy visszaadja a csekket, amit tőle kapott. Ana végighallgatja az üzenetet, amit Pedro Violetának küldött.

37.
Francisco elmondja Horacionak, hogy ő tartja el Joaquin fiát, mert a férfinak nincs pénze. Teo megtudja, hogy Magdalena el akarja őt vinni Panamaba. Ana el akarja adni azt a nyakláncot, amit Horacio adott neki.

38.
Ana, Violeta, és Genoveva börtönbe kerülnek lopás gyanújával. Ana Adelaidat kéri meg, hogy segítsen nekik.Horacio elmegy Joaquinhoz és összeverekednek, amit Teo videóra is vesz.

39.
Emma számára kiderül, hogy Samuel hazudott neki, amikor azt mondta, hogy temetésre megy. Horacio arra kéri Adelaidat, hogy tartsanak szünetet. Ana megpróbál közelebb kerülni Teohoz.

40.
Genoveva mindkét mellét el kellett távolítani a műtét során, mert komplikációk léptek fel. Joaquin elmegy Anahoz, amit Horacio megtud és ráhívja a rendőrséget. Samuel elmondja Emmanak, hogy nem akar tőle már semmit.

41.
A terek teret adnak a lélegzésnek Emma elmondja Violetának, hogy terhes, amit Oriana kihallgat és kérdőre vonja Alejandrot, amiért nincs Emma mellett ebben a helyzetben. Joaquin Ana segítségével közzéteszi a videót, amiben a férfi elmondja, hogy Horacio tehet arról, hogy neki nincs munkája.

42.
Joaquin és Magdalena próbálnak peren kívül megegyezni, de ez nem megy olyan könnyen, mint várták. Teo verekedésbe keveredik az iskolában. Genoveva Anahoz költözik, mert nem szeretne a férjével lenni.

43.
Violeta egy bárban iszogat Lucianoval, amikor összetalálkozik Horacioval. Emma rosszul lesz és elkezd vérezni, ezért Joaquin beviszi a korházba. Horacio cégénél lefoglalják az összes számítógépet.

44.
Emmát kiengedik a korházból, viszont nem érzi jól magát, mert nem tudja eldönteni, hogy megtartsa- e a babáját. Pedro és Horacio ismét egymásnak feszül. Adelaida kérésére Horacio visszavonja a távoltartási végzést.

45.
Magdalena és Joaquin a bíró, és az ügyvédek előtt megegyeznek, miszerint Teo fogja eldönteni, hogy kinél szeretne majd maradni. Emma még nem tudja, hogy megtartja-e a babát. Horacio nagyon aggódik a cége miatt.

46.
Horacio észreveszi, hogy Adelaida fent van azon a társkeresőn, amin ő is. Ana elmegy az ügyvédhez, mert szeretné elindítani a válást. Olmedo elmondja Horacionak, hogy van egy dokumentum, amit nem találhatnak meg.

47.
Ana úgy dönt, hogy lemond minden anyagi javakról, csak azért, hogy Horacio aláírja a válási papírokat. Horacio elmegy az ékszerüzletbe és megvásárolja a nyakláncot, amit Ana szeretett volna eladni. Adelaida egyre többet beszélget Lorenzóval, viszont Horacio hoz egy olyan döntést, ami mindent megváltoztat.

48.
Horacio és Ana elmondják Doloresnek, hogy elválnak, és Horacio azt is bejelenti, hogy elveszi feleségül Adelaidat. Benjamin aggódik, mert úgy érzi, hogy válságba került a házassága. Ana Joaquin előadásán kellemetlenül érzi magát a fiatal lányok miatt, akik szemet vetettek a férfira.

49.
Florencia felhívja Teot, mert szeretné megállítani, hogy a szüleik összeházasodjanak. Ana aláírja a szerződést Luciano cégénél. Ana Joaquin lakásán összefut a fiatal lánnyal, akivel a férfi dolgozni fog.

50.
Ana és Luciano szerződéskötését egy bárban ünneplik meg, ahol váratlanul megjelenik Horacio és Adelaida. Luciano hazaviszi Violetat, és számonkéri, hogy miért utálja őt ennyire. Samuel felkeresi Emmat, és találkozni akar vele.

51.
Emma váratlanul találkozik Samuellel, és elmondja neki, hogy terhes. Violeta bevallja a barátnőinek, hogy szült egy babát, akit örökbe adott. Adelaida Carlatól tudja meg, hogy Horacio vagyon szerződést készít a tudta nélkül.

52.
Ana féltékeny lesz, amikor megtudja, hogy Mona Joaquin lakásában van, ezért úgy dönt, hogy odamegy. Horacio mikor hazaér Anaval közös lakásukba ott találja Joaquint, amint éppen jókedvűen reggeliznek. Pedro bár nem ismeri be, de féltékeny Ximena és Marcos kapcsolatára.

53.
Emma és Samuel próbálják megbeszélni, hogy mi legyen a közös gyermekük sorsa. Benjamin meglátja Genoveva testét a műtét után. Horacio még mindig ideges, amiért az otthonában találta Joaquint.

54.
Cynthia észreveszi Horaciot azon a szórakozóhelyen ahová Adelaidaval ment. Kike és Florencia nagy bajba keverednek. Genoveva Benjamin tudtára adja, hogy nem kell neki a segítsége, és el akar válni.

55.
Kikét és Florenciát megbüntetik, amiért este kiszöktek. Mona és Ana között tovább nő a feszültség Joaquin miatt. Benjamin teljesen kiborul, amiért Genoveva el akar válni tőle. Adelaida elkezd kételkedni Horacio érzéseiben.

56.
Mona továbbra is próbálja meghódítani Joaquint. Ana megkezdi az első munkanapját Lucianonál. Joaquin megosztja Zulmával a Kikével kapcsolatos aggodalmait, aminek Horacio is fültanúja lesz.

57.
Emma és Alejandro újra egymásra talál. Florencia elmegy Joaquinhoz, és arra kéri, hogy ne mondjon semmit Ananak. Teo és Magdalena megérkeznek Panamából.

58.
Horacio és Adelaida bejelentik a cégnél, hogy összeházasodnak. Oriana elmondja Alejandronak, hogy ki a vérszerinti anyja. Violeta teljesen összetörik az anyjával való találkozás után.

59.
Joaquin beleegyezik, hogy Teo visszamenjen Panamába. Violeta bevallja a barátnőinek, hogy még mindig szereti Lucianot. Ana rendezi Joaquin tartozásait Violetával, amiről Horacio is tudomást szerez.

60.
Kike megpróbálja beváltani a csekket, de amikor az igazolványát kérik tőle megijed és elmegy. Dolores autóbalesetet szenved, amikor Florencia után megy. Mona és Teo szövetkeznek, hogy távol tartják Anat Joaquintól.

61.
Florencia nagyon aggódik a nagymamája miatt, mert tudja, hogy ő a hibás, amiért korházba került. Camila megpróbál segíteni Horacionak, hogy távol tartsák Anat Joaquintól. A korházban Joaquin meglátja Horaciot és Anat ölelkezni.

62.
Genoveva és Nina közelebb kerülnek egymáshoz, aminek Benjamín is fültanúja lesz. Ximena úgy dönt, hogy felmond a cégnél, hogy a Pedróval közös vállalkozásukra tudjon koncentrálni. Pedro megtudja, hogy Ana kifizette a tartozását.

63.
Joaquin és Adelaida aggódnak, mert Ana egyre több időt tölt Horacioval. Genoveva ügy dönt, hogy visszamegy Benjaminhoz. Dolores elmondja a valódi okán annak, hogy miért ült autóba.

64.
Ana elkezd kételkedni Joaquinba főleg, amikor Monat a férfi lakásásban találja egy szál törölközőben. Adelaida elmondja Oriananak, hogy Emma és Alejandro kavarnak. Az orvosi vizsgálatok szerint Emma babájával minden rendben.

65.
Joaquin elmegy Anahoz, hogy tisztázza a dolgokat, de Ana nem hisz neki. Kike és Katy tovább folytatják a titkos viszont Florencia háta mögött. Pedro dühében elmegy Joaquinhoz, hogy számon kérje őt.

66.
Joaquin szerint Kike volt az, aki megpróbálta beváltani a csekket. Beto elmegy Joaquinhoz, és egy jó hírt közöl vele. Mona elhívja beszélgeti Anat, hogy tisztázza a dolgokat.

67.
Violeta neki esik Oriananak, mert azt hiszi, hogy Luciano és közte több van munka kapcsolatnál. A vacsorán Cynthia leleplezi Horaciot, így Adelaida számára világossá válik, hogy Diego és Horacio ugyanaz a személy.

68.
Horacio cége ellen újabb bizonyítékok kerültek felszínre. Adelaida és Horacio titokban összeházasodnak. Benjamín a házukba találja Ninat, amitől teljesen kiborul. Mona arra kéri Joaquint, hogy továbbra is dolgozzanak együtt.

69.
Dolores nagyon mérges lesz, amikor Horacio bejelenti, hogy elvette Adelaidát. Florencia elkezd kételkedni a barátnőjében. Benjamín és Genoveva között éppen már rendeződni kezdtek a dolgok, amikor Genoveva a fürdőszobában találja a férfit eszméletlenül.

70.
Joaquin elmegy Violetahoz, hogy visszaadja neki a pénzt, amivel tartozott, és elmondja neki, hogy Luciano vele akar lenni. Violeta felajánlja Oriananak, hogy költözzön hozzá. Marcos meglátja Pedrot és Ximenat csókolózni.

71.
Úrsula miután kiderül, hogy Ximena és Pedro összejöttek, úgy dönt, hogy felmond. Horacio megtudja, hogy Florencia visszaszerezte a telefont, és hogy Adelaidat kérte meg, hogy fedezze őt. Florencia meglátja Kikét Katy-val és teljesen kiborul.

Megosztom másokkal: