Cabecita tartalma

CABESITA TARTALMA:

1. Lucy nagy szegénységben él falun a családjával, és a szegény gyermekeket tanítja. Võlegénye Chelo. Apja a munkások jogaiért harcol a földbirtokos és intézõje ellen. Buenos Aires-ben él a Nunez Zamora család.

2. Mariano volt a legjobb barátja Esteban Zuluaga apjának. Mikor a fiú apja öngyilkos lesz, Esteban megesküszik, hogy bármi áron, de bosszút áll apja haláláért.

3. Lidia Don Jorge új végrendeletének hallatán azonnal nekilát felkutatni Ana Maríát. Lucía meglátogatja a fõvárosban Cocát, azaz Estrellát, és megpróbál munkát találni.

4. Sofía azt akarja, hogy Mariano minél hamarabb találja meg Ana Maríát. Esteban meglátogatja Lucyt a benzinkútnál, és virágot visz neki. Lucy véletlenül leönti Barbarát, aki dühösen távozik. Fito jojókat akar árulni, ezért ellopja China édesanyjának a nyugdíját. Lucy elvállalja a környékbeli gyerekek tanítását, és azonnal megnyeri a szívüket. Mariano nem tudja, hogy a felesége és Anibal szeretõk. Lucy véletlenül meglátja nénikéjét az utcán, amint egy férfit szed fel. Barbara megtudja, hogy apja ki akarja tiltani Estebant a házból, ezért ahhoz a trükkhöz folyamodik, hogy bejelenti: õ és Esteban eljegyezték egymást. Yoli és Ricky fellépési lehetõséget kaptak egy bárban.

5. Barbara bejelenti a családnak, hogy Esteban menyasszonya. Lucy sejti, hogy nénikéje rossz életet él, de amikor rákérdez, Estrella azt hazudja, hogy magányos, beteg embereket istápol. Sofía zsarolással próbálja rávenni Anibalt, hogy Marianót megkerülve elõbb neki mutassa meg a jelentést Ana Maríáról.

6. Marianónál megjelenik Ochoa, és pénzt kér cserébe azért, hogy az ura parancsára megölt valakit. Nora megtalálja férjénél Estrella névjegyét, és gyanút fog. Kérdõre vonja Anibalt, aki azt mondja, hogy még õ sem tud Mariano minden lépésérõl. Esteban Yoli segítségét kéri, hogy találkozhasson Lucyval, aki kerüli õt. Lucy felkeresi Estebant, hogy visszaadja a csengettyût, de csak Joacót találja otthon, akinek azonnal megtetszik.

7. Esteban, amikor tanúja lesz annak, hogy Estrella véres arccal jön haza, mert Moran megverte, elmegy a stricihez, és elégtételt akar venni, de Toucan szétválasztja õket. Anibal és Mariano hamis jelentést akarnak adni Sofíának, mert nem tudják, hogy az asszony mindent tud. Esteban az iratokból azonnal rájön, hogy Mariano be akarja csapni, és az apját tolvajnak beállítani, ezért bosszút esküszik.

8. China születésnapi ünnepségén megjelenik Chelo, és számon kéri Lucyn, hogy miért nem hordja az eljegyzési gyûrût. Lucy egy kívánságteljesítõ ládikát talál az ágyán. Esteban kezd belebonyolódni a két lány elõtti magyarázkodásba. Chelo rájön, hogy Estrella utcalány.

9. Chelo megígéri Estrellának, hogy nem árulja el a titkát, senkinek sem mondja el, hogy mivel keresi a pénzét. Tucan rájön, hogy Lucy szerelmes Estebanba. Mariano végül megfenyegeti Estebant. Mariano névtelen levelet kap, melyben megfenyegetik, hogy a felesége tudomására hozzák, hogy szeretõt tart. Joaco Esteban kijátszásával megpróbálja megszerezni Lucyt.

10. Barbara felajánlja Estebannak, hogy töltse velük a karácsonyt. Estrella elmondja Estebannak, hogy Lucy apját megölték, és aggódik a lány miatt, mert bosszút esküdött. Mariano arra gyanakszik, hogy Nora írta a névtelen levelet. Marcos meglátogatja Rickyt a panzióban. Yoli nagyon meg van bántva, mert Joaco ügyet sem vet rá. Esteban egy ostoba megjegyzése miatt Lucy annyira megharagszik a fiúra, hogy nem hajlandó többé szóba állni vele. A panzióban elromlik a gázbojler, és Tucan önként jelentkezik szerelõnek, de a munkálatok egy nagy robbanással végzõdnek. Estrella Mariano segítségével énekesként kap munkát egy bárban.

11. Marcos elintézi, hogy Ricky és Yoli felléphessenek a bárban, ahol Estrella is énekel. China rendületlenül folytatja a fogyókúrát. Yoli azt javasolja Lucynak, hogy adjon még egy esélyt Estebannak, és azt tervezi, hogy meghívja õt karácsonyra. Esteban titokban minden családnak bevásárol az ünnepen, és Lucy nem tudja, ki lehet a jótevõ. Esteban betegséget színlel, és Barbarától egyenesen Lucyhoz megy, de hazaértekor kis híján lebukik. A közösség meglepetést tartogat Lucy számára: váratlanul megjelenik édesanyja és testvérei. Anibal megismerkedik Yolival.

12. Szenteste Ana María megjelenik a panzióban. Lucy hazautazik a családjával. Mariano újabb névtelen levelet kap, egyre jobban fél, hogy a felesége tudomására jut a dolog. Anibal úgy dönt, hogy Yolit mutatja be Marianónak, mint titkos szeretõjét. Esteban vidékre indul Lucy után, Barbarát Joaco segítségével és újabb hazugságokkal szereli le. Sofía hírt kap Ana María hollétérõl. Lucy úgy dönt, hogy végleg otthon marad.

13. Lucy apja sírja elõtt felpofozza Ochoát. Anibal rájön, hogy a Marianónak írt névtelen levelek szerzõje nem más, mint Nora. Barbara bejelenti, hogy eljegyzik egymást Estebannal. Sofía Lidiát küldi Ana María felkutatására. Ana María rájön, hogy Lucy Esteban elõl menekült haza. Chelo álarcosbált rendez Lucy tiszteletére, aki Esteban láttán elrohan. Chelo közli Estebannal, hogy nem adja fel a küzdelmet Lucyért.

14. Lidia nem jár szerencsével, nem találja meg Ana Maríát. Anibal arra kéri Norát, hogy hagyja el Marianót, de Nora ki akarja várni, míg mindent elörököl. Lucy visszatér Buenos Airesbe Estebannal. Marcos találkozik Aniballal a benzinkútnál, ahol a férfi Yolival enyeleg. Mariano lépéseket tesz Moran likvidálására. A lányok cselszövése révén Lucy és Esteban végre megcsókolják egymást.

15. Chelo nem tudja elfelejteni Lucyt. Ricky és Yoli fellépése nagy siker. Véletlenül Barbara és társasága is abban a bárban szórakoznak, ahol Lucyék, ezért Esteban menni akar, nehogy Barbara és Lucy összeakadjanak. Sofía kiszedi Doroteából, hogy találkozott Ana Maríával, de az tudni sem akar a családjáról. Yoli egy névtelen hódolótól fehér rózsákat kap. Nora felkeresi Estebant, aki tõle tudja meg, hogy Barbara mindenkinek azt híreszteli, hogy eljegyezték egymást. A fiú közli Barbarával, hogy errõl szó sincs. Moran megpróbálja elrabolni Lucyt.

16. Moran terve nem sikerül, mert Estrella közbelép. Lucy megtudja, hogy Esteban apját is meggyilkolták. Lidia azt javasolja Barbarának, hogy kérjen bocsánatot Estebantól, amit a lány meg is tesz. Esteban megbocsát, de továbbra sem hajlandó eljegyezni a lányt. Lucy újabb kívánságot jegyez le a jótündérnek. Anibal is arra beszéli rá Marianót, hogy egyezzen bele Barbara eljegyzésébe, aki végül enged. Anibal arra kéri Yolit, hogy vacsorázzon vele. Lucy kívánsága teljesül.

17. Fito belebetegszik, hogy mégis feleségül kell vennie Chinát. Esteban, bár hivatalosan Lucyval jár, továbbra sem hagyja ott Barbarát, sõt… Joaco és Esteban összekap Lucy miatt. Esteban megharagszik Joacóra, mert az Salomét akarja felhasználni, hogy közelebb kerüljön Lucyhoz. Mariano taktikát változtat Estebannal szemben. Ochoa Buenos Airesben felkeresi Lucyt a panzióban.

18. Lidia elégeti Ana María levelét, miután rájön, hogy anyja meg akarja kaparintani. Fito China tudomására hozza, hogy nem akarja feleségül venni. Esteban bejelenti a Nuñez Zamora család piknikjén, hogy korai lenne még a Barbarával való eljegyzésükrõl beszélni.

19. Ana María a fõvárosba utazik. Marcos rájön, hogy apjának szeretõje van. Fito önszántából megkéri China kezét. Salome egyre szerelmesebb lesz Joacóba, és Lucy aggódik, hogy Joaco csak kihasználja õt. Pato sejti, hogy Esteban kihasználja Barbarát, és ezt meg is mondja neki. Lucy megtudja, hogy Esteban apjának haláláért is Mariano Nuñez Zamora a felelõs.

20. Lucy és Mariano véletlenül megismerkednek a töltõállomáson, nem tudva, hogy ki a másik. Barbara estélyt tervez, hogy bevezesse Estebant a társaságba. Lidia véletlenül összefut Ana Maríával a parkban.

21. Ana María tagadja Lidia elõtt, hogy lenne egy harmadik gyermeke is, de Machi elszólja magát. Ana María vissza akar menni a faluba, de arról nem ad magyarázatot Lucynak, hogy miért. Nora féltékenyen figyeli Barbara és Esteban kapcsolatát. Sofía óva inti Estebant Marianótól. China megsértõdik, mert Fito kövérnek nevezi. Moran elárulja Lucynak, hogy mivel kereste Estrella a kenyerét. Esteban azt hazudja Lucynak, hogy üzleti vacsorára megy, de az estélyen váratlanul szembe találja magát Rickyvel.

22. Esteban azt hazudja Rickynek, hogy Lidia a nagynénje, és a Nuñez Zamora házban dolgozik házvezetõnõként, és õt látogatta meg a házban. Mielõtt Barbara bejelenthetné az eljegyzést, Esteban bekapcsolja a tûzjelzõt. Marcos Anibalon keresztül meghallgatást szervez Rickynek és Yolinak. Nora egyre jobban ráakaszkodik Estebanra. Lidia Lucy otthonában köt ki, és rájön, hogy Lucy Ana María kislánya. Salome és Joaco között látszólag egyre bizalmasabb kapcsolat szövõdik. Esteban kérdõre vonja Marianót, hogy miért fenyegette meg azzal, hogy feldúlja az otthonát.

38. Elérkezett China és Fito esküvõjének napja. Lucy felmond a benzinkútnál, és elmegy cselédnek a Nuñez Zamora házba. Sofía rájön, hogy Mariano és Nora szövetkezett Aniballal, hogy vegye feleségül Lidiát. Lucy egyáltalán nem hajlandó szóba állni Estebannal.

39. Sofía azt hiszi, hogy Lidia Morannal randevúzik. Ochoa megzsarolja Ana Maríát. Estebannak végre sikerül elmondania Lucynak, hogy csak azért van Barbarával, hogy megbosszulhassa apja halálát Marianón.

40. Lidia vitorlázni hívja Anibalt. Yoli megtudja, hogy kisbabát vár. Esteban szakít Barbarával, de Lucy továbbra sem áll szóba vele. A panziós lányok megnyerik a fogadás Barbara, Pato és Laura ellen.

41. Lucy egyáltalán nem akarja meghallgatni Esteban magyarázkodását. Yoli bevallja Anibalnak, hogy terhes, de a férfi hallani sem akar a gyerekrõl. Ricky rajtakapja Marcost Laurával, és emiatt szakít vele. Esteban visszatér Barbarához, hogy véghez vigye a tervét.

42. Lucy megtalálja Estrella elveszett medálját, de csak egy kis idõ múlva jön rá, hogy a rávésett iniciálé kit takar. Yolit megviseli Anibal közönye, de úgy dönt, hogy megtartja a gyereket. Fitót becsapja egy régi barátja, így börtönbe kerül.

43. Tucan is felajánlja a nevét Yolinak. Esteban megtudja, hogy a lakás, amit Mariano Barbarának adott, az õ egykori otthona. Estrella leutazik Marianóval a faluba, ahol összefut Ana Maríával. Õ tudatja vele, hogy Mariano a bátyja.

44. Lucy minden munkát elvállal azért, hogy felejtsen. Moran egy csellel arra kényszeríti Estrellát, hogy felmenjen hozzá. Nora bizonyságot szerez arról, hogy Yoli valóban Anibaltól terhes. Ochoa feljön a városba, és a házban váratlanul Lucyba botlik.

45. Ochoa házasodni készül. Ricky és Marcos kibékül. Esteban visszaadja a saját lakása kulcsait Marianónak. Nora becsenget Anibalhoz, ahol Coca nyit ajtót.

46. Sofía bemutatja a családnak Yolit, mint Anibal gyermekének anyját. Lucy rájön, hogy anyja Nuñez Zamora lány. Ana María Buenos Airesbe költözik a gyerekekkel. Ochoa elviszi fagyizni Machit.

47. Lidia közli Aniballal, hogy van egy lánya. Esteban szövetkezni akar Lucyval. Dorotea rájön, hogy Lucy Ana María lánya. Ana María úgy határoz, hogy végleg szakít a Nuñez Zamora családdal.

48. Barbara elhatározza, hogy kirúgatja Lucyt. Ochoa bejelenti a faluban, hogy feleségül veszi Ana Maríát. Lucy és Esteban szövetséget köt.

49. A panzióban sokak meglepetésére egy furcsa szerelmeslevél jár kézrõl kézre. Lucy szakít anyjával, amikor megtudja, hogy hozzá akar menni Ochoához. Lucy és Esteban szövetkezik: levelet küldenek Ochoának és Marianónak.

50. Chelo összeverekszik Ochoával. Ana María Estebanra bízza vagyona kezelését. Barbara bejelenti, hogy márciusban megesküszik Estebannal. Anibal úgy dönt, hogy pár napon belül elveszi Lidiát.

51. Joaco nem akar komolyabb kapcsolatba keveredni Saloméval, ezért õ szakít vele. Sofia megpróbálja lebeszélni Lidiát a házasságról, de hiába. Ochoa kényszeríteni akarja Ana Maríát, hogy feleségül menjen hozzá.

52. Yoli és Ricky fellépése nagy siker. Esteban egy kívánságot helyez Lucy ládikájába, amelyen az áll, hogy szeretné õt feleségül venni. Lidia elárulja Doroteának, hogy még aznap megtartják a polgári esküvõt. Nora ismét felajánlkozik Estebannak, de õ másodszor is visszautasítja.

53. Ricky és Yoli kihívja Barbarát és barátnõit a diszkóban egy énekversenyre. Ana María meg akarja tudni Ochoától, hogy ki ölte meg a férjét. Sofia nagy bosszúságára Mariano közös hálószobát alakíttat ki az ifjú párnak. Tucan bájitalt vesz egy jósnõtõl, hogy megszerezze magának Yolit.

54. Barbara kétségbeesik, amiért apja úgy gyûlöli Estebant, hogy nem akarja, hogy elvegye õt feleségül. Chelo megjelenik a panzióban és közli, hogy a városba jön dolgozni. Lucy összetépi Esteban “kívánságát”, amit Yoli megtalál, megragaszt és megmutatja Estebannak.

55. Lucy plakátokat ragaszt ki a faluban, amiken apja gyilkosát keresi. Ochoa egyre idegesebb. Sofia elbocsátja Doroteát, és bejelenti a családban, hogy magához akarja venni Ana María gyermekeit.

56. Ana María követeli, hogy váltsák le Ochoát az intézõi posztról. Moran szerelmet vall Norának. Lucy visszatér a Nuñez Zamora-házba. Barbara partit rendez a tiszteletére, ahol Esteban kijelenti, hogy nem Joaco, hanem õ Lucy barátja.

57. Mariano Morant nevezi ki új intézõnek. Anibal szerint biztos, hogy Esteban küldi a fekete orchideákat, ám véletlenül Joaco van otthon, amikor a verõlegények megérkeznek. Barbara követi Estebant a randevúra Lucyval.

58. Marcos Lucy után újabban Saloménak udvarol. Anibalban felébrednek a régi érzelmek Ana María iránt. Nora gyanakszik, hogy a férje ölte meg a sógorát. Mariano beismeri, hogy köze volt Esteban apjának halálához. Sofía rájön, hogy Lucy megszerezte titkos leshelyének kulcsát.

59. Moran falura invitálja Norát. Mariano komolyan foglalkozik a benzinkút értékesítésével. Barbara nekilát, hogy bosszút álljon. Marcos megzsarolja Estebant.

60. Barbara Esteban tudomására hozza, hogy látta õt csókolózni Lucyval. Nora Moran birtokára utazik. Ana Maríának fogalma sincs arról, hogy a volt férje közeli barátságban állt Esteban apjával. Anibal ki akarja deríteni, hogy hol van a Lidiától született lánya.

61. China ünnepélyes bejelentést tesz: úgy döntöttek Fitóval, hogy gyermeket vállalnak. Mariano azon mesterkedik, hogy eltetesse láb alól Estebant. Anibal azonban intézkedik, hogy ez ne történhessen meg. Nora Sofia életére tör. Sofia rájön, hogy Lidiának van egy lánya. Kihasználja a helyzetet, és megzsarolja Ana Maríát. Arra akarja rávenni, hogy térjen vissza a családba. Esteban és Lucy csúnya jelenetet rendez Barbara jelenlétében.

62. Fitót meglátogatja régi barátja, hogy üzletet hozzon neki. Anibal és Lucy összeszólalkoznak, Lidia pedig megtiltja Anibalnak, hogy ilyen módon bánjon vele, hiszen a lánya, tehát tisztelettel tartozik neki. China döbbenten hallja a hírt, hogy Fito egyelõre nem akar gyermeket vállalni, ugyanis fél a felelõsségtõl. Fitónak szembesülnie kell vele, hogy nem képes teljesíteni az ágyban. China különleges fogyókúrára fogja. Sofia diplomatikusan közli Lidiával, hogy sejti, mi volt az oka annak, hogy fiatal korában több hónapra elhagyta az otthonát. Nora nem tagadja meg önmagát: azt tanácsolja Barbarának, hogy tettessen terhességet, így szerezze meg magának Estebant.

63. Barbara nem titkolja tovább, hogy hamarosan kisbabának ad életet. Fitónak semmi sem szent, egy sorsjátékon elárverezi China televízióját. Yoli megismerkedik egy szimpatikus fiúval, aki fiatalabb nála. Másnap a benzinkút falán szerelmes üzenet várja. Lucy és Esteban kettesben elutazik a vadregényes hegyekbe. Eközben Pato folytatja a nyomozást, és felkeresi Joacót, hogy kiderítse, tud-e valamit. Anibal haragot tettet, és közli Lidiával, hogy útjaik elválnak.

64. Lidia úgy határoz, hogy elmegyógyintézetbe utaltatja anyját. Ricky megtudja Marcostól, hogy Barbara terhes. Barbara Chelót bízza meg azzal, hogy elmondja Lucynak. Moran megbíz egy embert, hogy verje meg Cocát, de az áldozat véletlenül Ricky lesz. Ochoa vérszemet kap, és kezd elszemtelenedni. Mariano megbízza Anibalt, hogy távolítsa el az útból. Nora megkísérli lefizetni a férje titkárnõjét, hogy az információkat szállítson a férje szeretõjérõl. Marcos megkéri Ricky kezét.

65. Lucy megtudja, hogy Barbara várandós, és azonnal szakít Estebannal. Chelo jó érzékkel kihasználja az alkalmat, és megkörnyékezi Lucyt. Sofiát elmegyógyintézetbe záratja a család. Marcos munkát kér apjától, mert feleségül akarja venni Rickyt. Esteban véletlenül tudomást szerez arról, hogy Barbara valójában nem is terhes. Ricky kórházi ápolása véget ér. Lidia keservesen megbánja, amit az édesanyjával tett.

66. Ochoa rátör Ana Maríára, de Lucy a saját fegyverével rálõ, és megsebesíti. Esteban kérdõre vonja Barbarát, hogy miért hazudott. Anibal megfenyegeti Ochoát, hogy ne merje többet zaklatni Ana Maríát. Coca követeli Marianótól, hogy váljon el. Lidia rajtakapja Anibalt és Norát. Bár Lucy megtudja, hogy Barbara nem várandós, végérvényesen szakít Estebannal, mert az hazudott neki. Esteban visszatér Barbarához. Juan, Coca bátyja visszatér a Nuñez Zamora házba, ahol korábban dolgozott. Lidia visszaviszi Sofiát a házba.

67. Marcos közli anyjával, hogy megnõsül. Esteban egy veszekedés után elköltözik a Joacóval közös lakásából. Anibal bevallja Ana Maríának, hogy még most is õt szereti. Coca nem válaszol Mariano hívásaira. Ana María tiltakozása ellenére Lucy úgy dönt, hogy elveszi a vagyont, ami megilleti. Lidia azt akarja, hogy Lucy vele és Aniballal éljen a házban, és hogy megtudja, kik a szülei. Lucy cselédként tér vissza a házba.

68. Marcos hivatalosan bemutatja a családnak Rickyt, mint a menyasszonyát. Ochoa továbbra is zaklatja Ana Maríát, ezért a feldühödött Anibal halállal fenyegeti. Ana María nem akarja, hogy Lucy megtudja, kik a valódi szülei. Lucy minden lebeszélés ellenére úgy dönt, hogy hozzámegy Chelóhoz. Nora ígéretekkel ráveszi Morant, hogy mielõbb tegye el Sofiát láb alól. Sofia egy levélben találkozót kér Morantól.

69. Sofia lefizeti Morant, hogy húzza keresztül Nora tervét. Mariano bejelenti, hogy elválik Norától. Coca közli Lucyval, hogy hozzámegy Marianóhoz. Lucy ettõl megcsalatva érzi magát. Esteban falura utazik Lucy után, hogy megakadályozza, hogy hozzámenjen Chelóhoz.

70. Ana María figyelmezteti Lucyt, hogy Estebannak igaza van, nem lesz boldog, ha hozzámegy Chelóhoz. Mariano bejelenti Norának, hogy elválik. Sofia nem árulja el Marianónak, hogy Nora az életére tört. Ana María végül beleegyezik, hogy Lucy feleségül menjen Chelóhoz. Nora és Mariano el akarja szakítani Marcost Rickytõl.

71. Anibal rábeszéli Cocát, hogy szüljön gyereket Marianónak. Mariano “odaajándékozza” Lucyt Ochoának, hogy övé lehet az elsõ éjszaka. Barbara nászajándéknak szánja Lucynak a menyasszonyi ruhát. Ochoa felajánlja Lucynak, hogy õ lesz a násznagy.

72. Mariano közös gyermeket akar Cocával. Lucy rábeszéli Sofiát, hogy keresse fel a többi unokáját. Anibal és Nora megbeszéli, hogy elaltatják Lidiát, és együtt töltik az éjszakát. Sofia fényképeket készít a légyottról.

73. Anibal nem akar részt venni Lucy esküvõjén. Ochoa rátör az egyedül lévõ Lucyra. Ana María figyelmezteti Lucyt, hogy Estebannak igaza van: nem lesz boldog, ha hozzámegy Chelóhoz.

74. Ochoa meg akarja erõszakolni Lucyt. Esteban talál rá. Az esküvõ elmarad. Lucy látni sem akarja Estebant, aki nem érti, miért nem, hiszen Lucy õt szereti. Coca közli, hogy várandós.

75. Lucy javaslatára Esteban és Barbara esküvõjének idõpontját a lány születésnapjára tûzik ki. Nora az anyósát gyanúsítja. Anibal megpróbál visszaférkõzni Yoli kegyeibe, így lemezfelvételt ajánl Rickynek és barátnõjének. Marcos lassan kezd rájönni, hogy Rickyt valójában csapdába csalták.

76. Esteban állandóan megalázza Lucyt, hogy a lány ugyanúgy szenvedjen, mint õ. Lucy nem adja fel, bár Barbara lenézi a lányt. Mariano megtudja, hogy Coca terhes lett, és boldogan ünnepel. Chelo és Ochoa állandóan összeütközésbe kerül. Fito és Tucan megpróbál pénzt keresni, de inkább csak veszítenek. Megjelenik Ricky és Yoli lemeze, és Fito akar lenni a menedzserük. Sofia megtudja, hogy Marianónak van egy szeretõje, aki gyereket vár a férfitól. Fitónak fogalma sincs, miért kellett elmennie Chinával a nõgyógyászhoz.

77. Sofia figyelmezteti Norát, hogy a fényképeket biztonságba helyezte, és hogy ne akarja õt megöletni. Dorotea és Rita szomorú, mert Tucan és Rato feléjük sem néz. Barbara Lucyt vádolja azzal, hogy ellopta az esküvõi meghívókat. Nora bizonyosságot szerez arról, hogy Coca terhes. Mariano pénzzel akarja lefizetni Cocát, hogy gondoskodjon a gyerekrõl. Lucy közli Estebannal, hogy nem hagyja, hogy elvegye Barbarát. Anibal csak úgy hajlandó visszavenni Tucant az állásába, ha cserébe Yoli vele tölt egy napot.

78. Sofia úgy dönt, hogy közli a családdal a hírt, hogy Lucy az unokája. Chelo nem akar hinni Ochoának. Coca nem hajlandó Nora pénzéért cserébe eltûnni Mariano életébõl. Yoli és Ricky csillaga egyre emelkedik. Nora megbízza Morant, hogy tüntesse el Cocát az útból, de finom módszerekkel. Ana María Esteban segítségét kéri, mert aggódik, hogy a család majd magánál akarja tartani Lucyt. Mariano tombol, mert Coca elutasította az ajánlatát. Joaco azt javasolja Estebannak, hogy ejtse Barbarát, és vegye el Lucyt.

79. Sofia bejelenti a nagy hírt. A család fellázad, mert attól félnek, hogy Lucy mindenükbõl kiforgatja õket. Barbara arra kéri Estebant, hogy az õ kedvéért játssza ki Ana Maríát. Anibal megüti Lidiát, és közli vele, hogy felejtse el örökre, hogy Lucy az õ lánya. Egy fotós felajánlja Rickynek és Yolinak, hogy ingyen készít róluk képeket, de hamarosan kiderül, hogy szélhámos, és meztelen képekre vadászik. Mariano olyan irat aláírására akarja rávenni Estebant, amely kisemmizné Ana Maríát. Esteban figyelmezteti Ana Maríát a veszélyre, aki megjelenik a gyûlésen, és meglepõ bejelentést tesz.

80. Ana María bevallja a családjának, hogy nem õ Lucy anyja, ezt azonban gondosan titkolni kell Lucy elõl. Mariano úgy dönt, hogy összeköltözik Cocával, ám a lány nem egyezik bele. Chelo majdnem végzetes lépésre szánja el magát, miután kiderül, hogy Ochoa az apja. A panzió lakói meglepetésszerû találkozót szerveznek Estebannak és Lucynak, de hirtelen váratlan vendég toppan be, meghiúsítva az eredeti tervet. Barbara kíméletlenül Lucy fejéhez vágja az anyjával kapcsolatos igazságot. Barbara jobbnak látja, ha sietteti az esküvõt, vesztére.

81. Lucy meghiúsítja Barbara és Esteban templomi esküvõjét. Mariano ki akarja tiltani Estebant a házból, de Barbara nem engedi. Közli Estebannal, hogy házasok, hiszen megvolt a polgári esküvõ. Mariano Aniballal akarja meghiúsíttatni az esküvõt. Nora aláírat Cocával egy papírt, hogy a gyermekének apja nem Mariano. A család Lidia születésnapját ünnepli, és Ana María és Lucy is hivatalos.

82. Ochoa megkéri Ana María kezét, bár tudja, hogy a nõ egyelõre nincs tisztában volt férje gyilkosának személyével. Sofía megtudja lánya eltitkolt terhességének részleteit. Mariano arra próbálja rávenni Norát, hogy fogadja örökbe Cocától származó gyermekét, de a legnagyobb ellenállásba ütközik. Esteban elutazik Rómába. Barbara rájön, hogy az apja neki is hazudott, és õt is félrevezette Estebannal kapcsolatban. China és Rato között egyre jobban elmérgesedik a viszony, ám Fito közbelépésére mégis igyekeznek jó képet vágni egymáshoz.

83. Esteban Olaszországba utazik, ahol megismeri Maríát, és szerelem szövõdik közöttük. Moran koholt váddal börtönbe kerül. Ana María igent mond Ochoa házassági ajánlatára. Barbara Lucy segítségét kéri Esteban felkutatásához. Anibal bevallja Marianónak, hogy õ Nora szeretõje, de a férfi nem hisz neki. Lucy egy véletlen telefonból jön rá, hogy Esteban egy lánnyal van. Machi Lucyhoz szökik, mert nem akar új apát.

84. Mariano számon kéri Anibalon, hogy miért akarta Ochoa segítségével becsapni. Moran levelet küld Marianónak, amelyben bocsánatot kér tõle. Mariano megbízza Sotelót, hogy derítse ki, ki a felesége szeretõje. Anibal lepénzeli, hogy ne derítsen ki semmit. Lidia DNS-vizsgálatot javasol, hogy kiderítsék, Lucy valóban az õ gyereke-e. Anibal dührohamot kap, és megfenyegeti Lidiát, hogy megöli. Lucy meghallja, amint Nora a hálószobába akarja csalni Estebant.

85. Felbukkan Nacho, akirõl kiderül, hogy Mario Escobar törvénytelen fia. Marcos és Ricky eljegyzi egymást. Ana María azt hazudja Lidiának, hogy akkoriban nem lánya, hanem fia született, akit más szülõkhöz adtak, és életben van. Ráveszi a nincstelen Nachót, hogy adja ki magát Lidia elveszett fiának. Mariano számon kéri Estebanon, hogy mik a tervei, Barbara nyakán akar élõsködni, vagy önálló megélhetést keres.

86. Sofia fényképekkel és hangfelvételekkel bizonyítja Marianónak, hogy Nora és Anibal szeretõk, továbbá követeli, hogy fia szakítson Cocával. Lidia “in flagranti” éri õket, de megállapodnak Marianóval, hogy tudatlanságot tettetnek. María szakít Federicóval. A fiú Esteban lakásába költözik. Fito végre összeszedi magát, és elmegy a spermavizsgálatra. Lucy megpróbálja meggyõzni Lidiát arról, hogy Nacho nem lehet a fia.

87. Lidia bemutatja Nachót, a családtagok háborognak, Lucy pedig felelõsségre vonja a fiút. Rita visszaköltözik a villába. Rato bevallja Hermindónak, hogy szerelmes Yoliba. Anibal felbérli Morant, hogy végezzen Marianóval. Ám a terve nem sikerül, Mariano túléli a “balesetet”. Barbara véletlenül szemtanúja lesz Esteban és María pásztorórájának. Federico és Lucy összebarátkozik, és vigasztalni próbálja egymást. Esteban közli Barbarával, hogy el akar válni tõle.

88. Esteban és Barbara elválnak, és Barbara mindenkivel összeveszik. Lucy haragszik Nachóra, amiért hazudik Lidiának. Anibal nem hajlandó elfogadni Nachót fiaként, ami konfliktust okoz közte és Lidia között. Lidia elhatározza, hogy választás elé állítja Anibalt. Fito rájön, hogy China hipnotizálni akarja õt. Kiderül, hogy Mariano nem bénult meg, és titokban tervet forral, amihez szövetségeseket keres.

89. Mariano elteteti Morant láb alól. Nora furcsállja a hiányát, és az anyósára gyanakszik. Sofia megkéri Ana Maríát, hogy költözzön haza a gyerekeivel. Barbara, hogy visszahódítsa Estebant, Federicóval kezd flörtölni. Mariano elmondja Estebannak, hogy Anibal ölte meg az apját. Nacho nem bírja tovább Lidiáéknál, és hazaszökik. Lucy rájön, hogy Mariano csak színleli a bénultságát. Azt ígéri, hogy nem árulja el a férfit, ha megtudja, ki volt az apja gyilkosa. Mariano Anibalt nevezi meg.

90. Anibal kidobja Lucyt a házból, de õ egyezséget köt Sofiával, és marad. Rolando beállít Fitóékhoz, társulni akar. Coca kénytelen visszatérni a munkájához, hogy eltartsa a lányát. Mariano Ochoa nevére íratja a család elõl eltitkolt vagyonát. Barbara és María szövetséget köt Lucy ellen. Esteban és Lucy csodálatos napot tölt együtt vidéken, de Federico rájuk talál. Mindkét fiú szerelmet vall a lánynak. Lucy hosszas vívódás után rájön, hogy mindkettõjüket szereti.

91. Lidia ágyban találja Norát és Anibalt. Nacho szerelmet vall Lucynak, és elárulja neki, hogy valójában nem testvérek. Lucy kutatni kezd a születése után. Esteban visszamegy Barbarához. Coca felkeresi Sofiát, hogy munkát kérjen tõle, de az asszony csúnyán kihajítja. Rato és Yoli lerobban az országúton, és a kocsiban töltik az éjszakát. Másnap kiderül, hogy minden elõre ki volt tervelve. Sofia arra kényszeríti Anibalt és Norát, hogy kérjenek bocsánatot Lidiától. Ana María úgy dönt, hogy a gyerekeivel együtt visszaköltözik a villába.

92. Lucy azt javasolja Chelónak, hogy szerezzék meg Ochoától Mariano pénzét. Ana María a gyerekeivel beköltözik a villába. Federico szerelmet vall Lucynak. Sofia megtudja, hogy Mariano egészséges, és felajánlja a segítségét a bosszúhadjárathoz. Lucy kezébe akad a DNS-teszt eredménye, amibõl megtudja, hogy õ Lidia és Anibal lánya. Mariano megbízza Ochoát, hogy ölje meg Anibalt, akit viszont arra kényszerít, hogy utaltassa minden pénzét az õ számlájára. Ana María és családja váratlanul elhagyja a villát.

93. Lucy hármas randevút szervez Federicóval és Estebannal, és megmondja nekik, hogy mindkettejükkel találkozgatna. Lidia meg akarja beszélni Aniballal a DNS-teszt eredményét. Együtt szállnak az autóba, amibe Ochoa elõzõleg bombát szerelt, és meghalnak a robbanás következtében. Rolando és Nata bevallja, hogy elárverezték a házukat, így maradniuk kell. Esteban megtudja, hogy Nacho nem Lidia fia. Gyõzködni kezdi Lucyt, hogy foglalja el az õt megilletõ helyet.

94. Esteban meghívja Lucyt, hogy töltsön vele néhány napot, de õ visszautasítja. María elmondja Barbarának, hogy lefeküdt Estebannal. Nacho nem kívánja bevallani, hogy nem Lidia fia, és meghamisítja a vérvizsgálat eredményét. Mariano bezárja Norát a szobájába. Ochoa egyelõre nem szolgáltatja vissza fõnöke tulajdonát. Mariano megtudja, hogy María egy korábbi viszonyából származó gyermeke. Barbara és María elhatározza, hogy megszabadulnak Lucytól.

95. Barbara ellenségesen fogadja Mariano bejelentését, miszerint María a lánya. Esteban bevallja Lucynak, hogy még mindig õt szereti, Lucy viszont már nem szereti viszont. Esteban megkéri María kezét, majd összeházasodnak. Barbara feldühödik, és Lucy segítségét kéri az esküvõ megakadályozásához, ám a lány visszautasítja. Kiderül, hogy Nata és Sofia osztálytársak voltak. Nata “mókuskának” nevezi Sofiát, mire az úgy tesz, mintha nem ismerné meg.

96. Esteban és María nászútra megy, ahol Barbara lelövi a lányt. Mariano furcsa üzeneteket kap, és elõször Ochoára gyanakszik. Mariano beperli Cocát, hogy elvegyék tõle a kislányát. Tucan ezt nem hagyja annyiban, és leüti Marianót. María nem jelenti fel Barbarát a gyilkossági kísérlet miatt. Cserébe azt kéri, hogy mondjon le Estebanról. Esteban elvállalja Coca védelmét, és azt javasolja, hogy menjen férjhez, úgy több esélye lesz a perben.

97. Ochoa házasságot ajánl Cocának, és ugyanígy tesznek a fiúk is a panzióban Tucan kivételével. María megtudja, hogy Esteban azért vette feleségül, hogy elfelejtse Lucyt. Nacho rendõrkézre juttatja Ochoát Mario Escobar meggyilkolása miatt. Mariano nem hajlandó kihozni õt a börtönbõl. Mariano megígéri Lucynak, hogy Ochoát el fogják ítélni gyilkosságért. China el akar válni Fitótól, mert rajtakapja, amint épp egy meztelen lányról készít képet. Barbara elviszi Maríát Esteban lakására, így a lány meglátja, hogy a férje megcsókolja Lucyt.

98. Mariano rájön, hogy anyjától kapta a névtelen üzeneteket. Camilo, a benzinkút új személyzeti fõnöke elõször a lányokat akarja megnyerni magának. Sofia megerõsíti a család elõtt, hogy Lucy Lidia lánya, és mostantól õ is Nuñez Zamorának számít. Mariano dühbe gurul, amikor megtudja, hogy Esteban lesz Coca ügyvédje. Nachónak el kell hagynia a villát, és elárulja Sofiának, hogy mindent Ana María tervelt ki. Esteban rájön, hogy María Mariano megbízásából a Coca-ügyben kémkedik utána.

99. Sofia segítséget ígér Cocának, mert nem akarja, hogy a kislány Nuñez Zamora legyen. Lucy elájul, ezért beviszik a kórházba. Álmában meglátogatja egy angyal, és azt tanácsolja neki, hogy élje az életét, hiszen csak egy van neki. Barbara bejelenti Marianónak, hogy elköltözik, mert önálló életet akar kezdeni. Federico lakásán köt ki, ezért másnap a szülõk felelõsségre vonják a fiút. Esteban megtalálja apja videokazettáját, amelyen egy jövõbeni gyilkosságról beszél. Mariano elaltatja Cocát, aki Ochoa ágyában ébred meztelenül.

100. Ricky és Yoli csúfot ûz Camilóból, miután rájönnek, hogy csak játszott velük. Fitót gyanús üzletbe rángatja egy hirtelen felbukkant osztálytársa, ám Tucan leleplezi a szélhámost. María együtt találja a véletlenül összetalálkozott Estebant és Lucyt.

101. María búcsúlevelébõl kiderül, hogy Velencébe utazott, felejteni. Esteban le van sújtva. Barbara kihasználja a helyzetet, és igyekszik a közelébe férkõzni. Mariano megígéri, hogy nem használja a kompromittáló fotókat, ha Coca visszatér hozzá. Fito a legváltozatosabb módon próbál pénzhez jutni. Most éppen kirabolja saját magát, miután biztosította értéktárgyait. Esteban meghívja Marianót, hogy nézzék meg együtt, mit mond az apja a videofelvételen.

102. Mariano egy másik videokazettával rászedi Estebant, aki így felsül Lucy elõtt. Marcos titokban visszatér, és megkéri Ricky kezét. Coca elhatározza, hogy végleg szakít Marianóval, hozzámegy Tucanhoz, és harcol a lányáért.

103. Yoli nyomozni kezd, ki küldi neki mindennap a fehér rózsákat. Esteban hajlandó lenne letenni a bosszúról, ha Lucy visszamenne hozzá. Ebédre hívja a lányt, ahol megbeszélik, hogy soha nem felejthetik el egymást. Intim együttlétüket Barbara zavarja meg. Marcos hosszas tépelõdés után bevallja Rickynek, hogy õ verte meg sok-sok évvel azelõtt az apját, miatta lett sánta örök életére.

104. Tucan a legénybúcsún kapja kézhez Ochoától a Cocáról készült aktfotókat. Összetörik a szíve, és nem áll szóba Cocával. Lucy egyre kellemetlenebbül érzi magát a fõvárosban, ezért inkább visszatér a faluba. Esteban hideg fejjel valósítja meg bosszúját Mariano ellen.

105. Barbara közjegyzõnél letétbe teszi vallomását arról, hogy Mariano meggyilkolta Esteban apját. Cserébe azt kéri, hogy Esteban menjen vissza hozzá. A bíróság Marianónak ítéli Nadiát. Tucan és Coca az éj leple alatt szökni próbál, de váratlanul beállít Mariano. Ricky apja hosszas rágódás után áldását adja a fiatalok frigyére. Fitót ismét kirabolják a buszon.

106. A panzió lakói egy emberként állnak Coca mellé, nem engedik elvinni Nadiát. A kapu elõtt rendõrök várják, hogy parancsot kapjanak a behatolásra. Lucynak mentõ ötlete támad, és Mariano elfogadja Lucy ajánlatát.

107. Mariano lemond Nadiáról Coca javára, mire a panzió lakói nagy ünneplést csapnak. Federico megkéri Lucy kezét, és azt ajánlja, hogy költözzenek Spanyolországba a szüleihez. Lucy komolyan fontolgatja a lehetõséget vidéki magányában. Tucan felcsípi Rato gyönyörû húgát. A féltékeny testvér verekedésre hívja Tucant.

108. Mariano közli a családjával, hogy eladósodtak, és a hitelezõjük bármelyik pillanatban beköltözhet hozzájuk. Fito elmegyógyintézetbe akarja záratni Chinát, amiért növényekkel beszélget. Marcelo csökkenteni akarja a személyzetet, így a benzinkútét is.

109. Barbara hamis orvosi diagnózissal próbál Estebanban lelkiismeret-furdalást kelteni María iránt abban a reményben, hogy így visszaszerezheti a fiút. Ricky elmondja Marcosnak, hogy Yoli lelépett Aniballal. Marcelo megtudja, hogy Sofia ismerte az apját. China megkapja a végzést a panzió elárverezésérõl. Egy ügyvédnõhöz fordulnak, akit Esteban ajánlott.

110. Lucy rájön, honnan származik Marcelo kegyetlenkedési hajlama. A panzió lakói gyûjtést szerveznek a jelzálog kifizetésére. Estebanhoz és Lucyhoz váratlanul betoppan Marcelo. Marcelo mesél Sofiának rémes gyerekkoráról, cserébe Sofia elárulja, hogy Marcelo vérszerinti apja a férje volt, tehát õ és Mariano testvérek.

111. Barbara nem mond le Estebanról, és bosszút esküszik Lucy ellen. A panzió lakói elbarikádozzák magukat, dolgozni sem mennek, a benzinkút zárva tart. Kiderül, hogy Marcelo nem Mariano féltestvére, Sofia azért hazudott, hogy még inkább összeugrassza a két férfit. Mariano látni akarja Cocát és a lányát, de China nem engedi a közelükbe.

112. Barbara és Marcelo ördögi terve sikerül: Lucy meztelenül találja Barbarát és az elkábított Estebant az ágyban. Lucy nem áll szóba többet a fiúval, aki így azt sem tudhatja meg, hogy Lucy gyereket vár tõle. Nora csõbe akarja húzni Marcelót, hogy visszaszerezze tõle a családi vagyont. Ricky és Marcos esküvõjén Marcelo felajánlja Lucynak, hogy megveszi tõle a gyerekét.

113. A bíróság úgy dönt, hogy el kell árverezni Fito és China panzióját. Esteban Barbarához költözik. Lucy bejelenti, hogy hozzámegy Marcelóhoz. Mariano és Marcelo együtt leplezi le Sofia hazugságát arról, hogy féltestvérek. Sofia támogatja Mariano és Nora tervét Marcelo tönkretételére.

114. Kiderül, hogy Chelo régóta ismeri Marcelót, sõt neki dolgozik. Marcos és Ricky beköltözik a Nuñez Zamora villába. Barbara eltökéli, hogy elválasztja õket egymástól. Esteban a dolgozószobába lépve csókolózva találja Marcelót és Lucyt. Federico titokban hazatér Spanyolországból, errõl csak egyetlen szövetségese, Barbara tud.

115. Barbara és Ricky között dúl a háború. A panzióban mindenki azt találgatja, hogy vajon kihez készül férjhez menni Lucy. Marcelo egy gyenge pillanatában bevallja, hogy beleszeretett Lucyba, de a lány nem hisz neki. Sofia lebukik, amikor Betty sokat érõ mappája után kutat.

116. Ricky és Yoli búcsúajándéka könnyekig meghatja Chinát. Lucy csókolózáson kapja Estebant és Bettinát. Visszamenekül a faluba, ahol Chelo ajánlkozik, hogy szívesen felnevelné saját gyermekeként Lucy babáját. Lucy lemondja az esküvõt Marcelóval, mire õ börtönbe juttatja Chelót.

117. Esteban tébolyultan üldözi Lucyt, hallani akarja, hogy övé a gyerek. Marcelo csak akkor hozza ki Chelót a börtönbõl, ha Lucy hozzámegy feleségül. Nora feljelenti Marianót házasságon belüli erõszakért, de Marcelo megsemmisíti a feljelentést. Mariano és Marcelo szövetségesekké válnak.

118. Federico és Barbara együtt járnak, és Barbara segítséget kér bosszújához Esteban és Lucy ellen. Fitót barátai rejtegetik az adóhatóságok elõl. Chelo végül elviszi Estebanhoz Lucyt, és kitálalja, hogy Lucy gyermekének valóban Esteban az apja. Sofia elhiteti Marcelóval, hogy rá tudja venni Lucyt, hogy legyen a férfi felesége.

119. Barbara Federicóval Spanyolországba költözik. Marcelo megpróbálja rávenni Estebant, hogy pénzért mondjon le az apaságról. Sofia megkéri Lucyt, hogy a baba kedvéért menjen hozzá Marcelóhoz, még levelet is ír a lánynak a halott anyja nevében, hogy ezzel befolyásolja a döntését. Esteban megtudja, hogy María meghalt.

120. Mariano széfjébõl nagy összegû pénz tûnik el. Bettina és Nora úgy dönt, hogy elmennek kikapcsolódni. Esteban és Lucy elhatározza, hogy összeházasodnak. Ratának lelki konfliktust okoz Saloméval járni Hermindo miatt. Nora megtalálja María naplóját, és átadja Estebannak, hogy olvassa el. Sofia újra megpróbálja rábeszélni Lucyt, hogy menjen hozzá Marcelóhoz.

121. Marcelo ördögi tervet eszel ki: elterjeszti Bettináról, hogy éppen akkor fog szülni, amikor Lucy, mert el akarja rabolni Lucy gyermekét. Fito China minden megtakarított pénzét elkölti a tûzoltók támogatására. Marcelo és Ochoa erõszakkal visszaszerzi a fegyvert Marianótól. Bettina a “szülésig” látszólag az anyjához utazik Juninba.

122. Lucy fiút szül, de a babát Marcelo megbízásából elrabolják a kórházból. Marcelo elteteti láb alól a közremûködõ nõvért. Felajánlja Lucynk, hogy legyen az õ gyerekének a dajkája.

123. Bettina megkapja a beígért egymillió dollárt. Mariano feljelentéssel fenyegeti Marcelót. Sofia magánnyomozót fogad dédunokája fellelése érdekében. Marcos és Ricky összeveszik, és a fiú hazaköltözik. Tucan lebukik Coca és az ügyvédnõ elõtt.

124. Lucy egyre jobban ragaszkodik Marcelo fiához. Ochoa felkéri Estebant, hogy legyen az ügyvédje. Marcelo felajánlja Lucynak és Estebannak, hogy legyenek Pedro keresztszülei. Sofia gyanút fog, és nyomozni kezd. Marcelo a leletei alapján nem tud gyereket nemzeni.

125. Mariano ügyes színjátékkal visszaszerzi Marcos bizalmát. Sofia elmondja Lucynak nyomozása eredményét. Lucy biztosra veszi, hogy Pedro Rodrigo az õ fia. Marcelo tudatja Rickyvel, hogy Marcos egy százalékának felel õt illeti, ami sok pénzt és hatalmat jelent a cégnél. Fito még a széltõl is óvja Chinát a terhessége miatt.

126. Véletlenül Nora kezébe akad a Bettina nevére kiállított egymillió dolláros csekk. Marcelo korábbi tettestársa, Pedraza doktor segítségével elmegyógyintézetbe záratja Lucyt. Fitóék segíteni akarnak Chinának, miután kisminkelték a klienseket, minden kozmetikai szerét elajándékozzák.

127. Bettina búcsú nélkül távozna, ám Ochoa elcsípi a repülõtéren. A rendõrség egész Buenos Airest tûvé teszi Lucy és a gyermek után kutatva. Marcos segíti a bujkálókat, és Sofia is a szövetségesük lesz. Elhatározzák, hogy DNS-teszttel bizonyítják, hogy Rodrigo Lucy fia.

128. China és Coca meg van gyõzõdve arról, hogy férjeik lopni járnak éjjelente. Ricky kibékül Marcosszal. Dorotea elszólja magát, és Marcelo rájön, hogy Lucyék ott rejtõznek a villában.

129. Esteban és Lucy falura szökik a kisfiukkal. Marcos megpróbál kibékülni Rickyvel. Marcelo és Mariano egyezséget köt, hogy Marcelo örökre eltûnik akkor, ha Mariano megszerzi neki Lucy és Esteban fiát. Mariano ezek után ráveszi Estebant és Lucyt, hogy a babával költözzenek hozzá, amíg nincs meg a DNS-teszt eredménye.

130. China és Fito rendkívül kedvezõ ajánlatot kap a panzióra. Marcelo meghamísítja a vizsgálati eredményt, így Esteban és Lucy arról értesül, hogy nem õk a gyerek szülei, de Lucy rájön, hogy az eredményt meghamisították. A csalás leleplezéséhez Marianótól kér segítséget. Coca elhatározza, hogy gyereket szül Tucannak.

131. Marcelo bejelenti, hogy feleségül veszi Bettinát. Rata és Salome több félreértés miatt úgy dönt, hogy nem kelnek egybe. Lucy úgy határoz, hogy a villában marad. Sofia lesz egyetlen szövetségesük, együtt gyûjtik a bizonyítékokat Marcelo ellen.

132. Marcelo terve szerint a mindenki által halottnak hitt Bettina eltûnik, õ pedig temetést rendez a számára. Így akarja semmissé tenni a levél bizonyító erejét. Fitónak komoly munkát ajánl egy gyerekkori barátja, ezért egy idõre Cordobába költözik. Rickyt továbbra is zavarja, hogy Marcos nem dolgozik, ezért mindennaposak a veszekedések közöttük. Rata újabb féltékenységi jelenetet rendez, mert meglátja, hogy Hermindo megöleli Salomét.

133. Bettina levele nem használható bizonyítékként, ezért Lucy újabb tervet eszel ki: Esteban és Sofia segítségével el akarja hitetni Marcelóval, hogy szakított Estebannal, sõt azt is, hogy hozzámegy feleségül. Látványos szakítást rögtönöznek a könyvtárszobában. Ochoa megzsarolja Marianót és Marcelót, ezért végleg elhallgattatják.

134. Marcelo gyûrûvel lepi meg Lucyt, és a kezét is megkéri. Esteban elkíséri Lucyt és a babát a gyermekorvoshoz, ahol Marcelo meglátja õket csókolózás közben. Lucy azt hazudja Marcelónak, hogy Esteban halálos beteg. Ochoa küld egy felvételt Estebannak, amelyen elismeri, hogy Mariano parancsára õ ölte meg Lucy apját.

135. Nora el akar válni, és beköltözik a panzióba. Lucy beleegyezik, hogy hozzámegy Marcelóhoz. A rendõrség megtalálja Ochoa holttestét. Marcos megtudja, hogy az apja gyilkos. Sofia megszerzi Mariano iratait a pénzügyi tranzakcióról, és rájön, hogy a fia havonta átutal egy bizonyos összeget Spanyolországba.

136. Lucy ráveszi Estebant, hogy adja oda a kazettát Marcelónak. Nora azt próbálja kideríteni, hogy mekkora a férje vagyona. Mariano véletlenül kikottyantja Lucynak, hogy miatta halt meg Lidia. Hermindo bosszúból lefotóztatja Ratát, amint egy ismeretlen lány szájon csókolja. China pályáztatja a panzió lakóit: el kell dönteni, ki fogja helyettesíteni, amíg õ Cordobában lesz.

137. Esteban a faluban megkéri Lucy kezét, de mialatt papot kerít az esküvõhöz, beállít Marcelo. Marcelo meghívja a panzió lakóit a közelgõ esküvõjére, mindenki értetlenül fogadja a meghívást. Sofia lelkiismereti válságba kerül, fel kellene adnia a fiát Lidia halála miatt, de képtelen ezt megtenni. Mariano eltûnése esetére Norát bízza meg a vagyona kezelésével.

138. Esteban megpróbálja vallatóra fogni Luist, a férfi azonban baleset áldozata lesz, és kómába esik. Marcelo ráveszi Ratát, Hermindót és Rolandót, hogy szervezzenek neki legénybúcsút. Fito meghívja a panzió lakóit Cordobába. Mariano megvesztegeti Carranzát, hogy kiszabadulhasson a börtönbõl. Luis magához tér, és elhatározza, hogy elmondja az igazságot.

139. Megjelenik Esteban apja, akit a fiú bevisz a börtönbe Marianóhoz. Carranza Marcelo megbízásából egyengeti Mariano szökését. Nora hisztérikusan külföldre menekül, ám elõbb Marcosra testálja a családi vagyont. Marcelo hiába várja Lucyt a templomban, ezért véres bosszút esküszik.

140. Mariano átadja a Marcelo ellen felhasználható bizonyítékokat. Úgy dönt, hogy feladja magát a rendõrségen. Lucy találkozót beszél meg Marcelóval, azt remélve, hogy így tõrbe csalhatja. A férfi azonban kijátssza a nyomozókat, és kereket old. Lucy és Esteban oltár elé áll.

141. Marcelónak sikerül rávennie Luist, hogy hagyja el az országot. Mariano rájön, hogy Nora lopta el a Marcelóról szóló igazolást.

142. Luis eltûnik a kórházból, Lucy és Esteban képtelen a nyomára akadni. Nora állandó rettegésben él a férjétõl. Carranzának sikerül kiszabadítania Marianót. Ricky szeretne elkezdeni megint énekelni.

143. Marcelo Esteban apjának életéért cserébe Lucyt és a babát követeli. Mariano úgy dönt, hogy feladja magát a rendõrségen. Váratlanul felbukkan Luis, és hajlandó a bíróságon is elmondani mindazt, amit tud.

144. Mariano öngyilkosságot követ el. Lucy megpróbálja tõrbe csalni Marcelót, akinek sikerül kijátszania a nyomozókat, és elmenekül. Késõbb túszul ejti Chinát, Lucyt és Estebant, a panzió többi lakóját pedig bezárja egy szobába. Sofia kinevezi Marcost a család fejévé, és felajánlja, hogy költözzenek mindannyian a villába.

Megosztom másokkal: