Cabo tartalma

Cabo – Szerelmek Cabóban tartalma:

1.
Sofia az esküvőjére készül de valójában nem is sejti hogy férje csapdát állít neki. Eduardo aki Alejandronak adja ki magát elveszi feleségül Sofiat. Sofia apja nagy bajba sodorja magát. Az igazi Alejandro repülőgépe lezuhan.

2.
Sofia összeomlik Alejandro halála után.Lucia asszony meghívja Sofiat a házában hogy megismerkedjen vele. Kiderül hogy Alejandro valójában életben maradt.Eduardo megzsarolja Sofia apját.

3.
Alejandro életben van de nem emlékszik semmire a balesete miatt. Eduardo leleplezi magát Sofia előtt. Alejandro hazatér de nem emlékszik arra hogy mikor vette el Sofiat.

4.
Alejandrot kiengedik a kórházból és megpróbál emlékezni Sofiara de továbbra sem sikerül neki. Eduardo továbbra is zsarolja Sofiat. Karen vásárolni viszi Sofiat és Rebecat.

5.
Alejandro nyomozni kezd a balesete miatt.Vanessa elutasítja a férje közeledését. Alejandro visszatér a céghez és bemutatja Sofiat a sajtónak.

6.
A hajó kirándulás jól sikerül és elcsattan az első csók is Alejandroék között. Blanca apját kiengedik a rendőrségről. Isabela és Ernesto épp akkor toppanak be amikor Eduardo közeledik Sofiahoz.

7.
Alejandro és Sofia meglátogatják Sofia apját. Blanca az anyjához utazik ahol megismerkedik Alannal is. Alfonso kellemetlen helyzetbe kerül. Alejandro és Sofia pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

8.
Sofia pofon vágja Vanessat.Guadalupe munkát próbál szerezni a lányának Blancitának. Alvaro közeledni próbál Rebecahoz. Eduardo ismét megfenyegeti Sofia apját. Alejandro vacsorázni viszi Sofiat.

9.
Sofia végre elmondja Alejandronak hogy Eduardo megfenyegette.Lucia asszony faggatni próbálja Rebecat és az apját. Isabela pofon vágja Sofiat aki a medencébe esik.

10.
Eduardo ismét csapdát állít Sofianak. Blanca apja a lányhoz érkezik. Sofia nem sétál bele a csapdába és a repülőtér helyett Alejandrohoz megy. Alejandronak elege van és elzavarja Isabelat a házból.Vanessa pedig továbbra is elutasítja a férjét.

11.
Sofia és Alejandro együtt töltik az éjszakát a hajón.Sofiat rémálom gyötri.Eduardo tombolni kezd a dühtől mikor megtudja hol vannak Sofiaék. Ernesto virágokat vesz Vanessanak.Alejandro és Eduardo veszekedése közben eldurran a fegyver.

12.
A veszekedés közben a lövés Lucia asszonyt éri. Karen bemutatja Isabelanak az asszisztensét Blanca személyében. Vanessa és Isabela továbbra is azon vannak hogy tüntessék el Sofiat az útból.

13.
Eduardo és Isabela szövetséget kötnek. Lucia próbálja jobb belátásra bírni Alejandrot Eduardoval kapcsolatban. Jimena látogatóba érkezik Luciahoz ott találkozik Sofiaval is. Alvaro pedig randira hívja Rebecat.

14.
Lucia asszony pénzt ajánl Sofianak hogy elhagyja a házat.Vanessahoz megérkezik Max. Alejandro és Sofia ismét együtt töltik az éjszakát.Vanessa enged a férjének és együtt töltik az éjszakát. Sofia reggelit készít Alejandronak de Rebeca rossz hírekkel érkezik.

15.
Alfonsot és barátját letartóztatták.Alejandro megkéri Alant hogy segítsen neki. Alejandro megkapja a videót Alfonso úrról amikor a repülőgépen van. Sofia és családja eldönti hogy vissza utaznak a faluba.

16.
Sofia és családja vissza utazik a faluba. Fausto munkát próbál kérni Malenanal. Lucia bemegy a céghez.
Eduardo pedig Sofia után megy.

17.
Rebeca és Alvaro ismét randiznak. Lucia ülést hív össze hogy Eduardo visszatérjen a céghez. Vanessa is Eduardot támogatja.Isabela pedig ismét közeledik Alejandrohoz.

18.
Alejandro és Isabela együtt vacsoráznak.Vanessa és Max egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Eduardo pedig Sofia házához megy.

19.
Eduardo meg akarja erőszakolni Sofiat. Blanca megmenti Sofiat.Vanessa továbbra is elutasítja a férjét.
Eduardo visszatér a céghez. Alejandro nem tudja elfelejteni az érzelmeit Sofia iránt.

20.
Eduardo megpróbál közeledni Karen felé. Isabela és Alejandro ismét egyre közelebb vannak egymáshoz. Vanessa elmondja Lucianak hogy már semmit sem érez Ernesto iránt. Alejandro pedig elküldi Alannal a válási papírokat.

21.
Sofia nem írja alá a válási papírokat.Vanessanak egyre jobban tetszik Max. Alfonso felhívja Alejandrot hogy tartsa távol Eduardot Sofiatol. Alejandro megüti Eduardot.

22.
Ernesto megfenyegeti Maxot hogy maradjon távol Vanessatol.Alvaro kocsit vesz Rebecanak de csak azért ha hazudik Alejandronak. Vanessa és Max között pedig elcsattan az első csók.

23.
Blanca megismerkedik Luissal. Karen és Eduardo egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A sikeres Mexikói út után Alejandro és Isabela együtt töltik az éjszakát. Eduardo pedig újra szerelmet vall Sofianak.

24.
Alejandro és Isabela hazatérnek. Sofia feljelentést tesz Eduardo ellen. Ernesto pedig továbbra is szeretne a felesége kegyeibe járni.

25.
Eduardo megkapja a távoltartási végzést. Alejandro találkozik Sofiaval.Sofia kérdőre vonja Rebecat miért hazudott Alejandronak.Alfonso vallomást kell tegyen.

26.
Sofia apját letartóztatják a lány pedig nem tudja hogy segítsen rajta. Rebeca Alvarohoz akar költözni de Sofia értesíti hogy letartóztatták az apjukat. Luis meg akar gyógyulni. Vanessa és Ernesto próbálja újra éleszteni a kapcsolatukat.

27.
Alejandro emlékezete visszatér a baleset napjáról.Blanca próbálja figyelmeztetni Karent Eduardoval kapcsolatban. A medencés partin Vanessa nagyon rosszul érzi magát amikor látja hogy Max több lánnyal is szórakozik. Alejandro vallomásának hála Sofia apja kiszabadul.

28.
Sofia nagyon boldog az apja szabadulása miatt. Eduardo Blancat is megfenyegeti. Isabela azt hiszi Alejandro meg akarja kérni a kezét.Alejandro pedig békülni szeretne Sofiaval.

29.
Sofia és Alejandro végre kibékülnek.Lucia meg akarja ismerni Maxot ezért bemegy Vanessa helyett az irodába. Rebeca és Alvaro összeköltöznek. Alejandro pedig megkéri Sofia kezét.

30.
Sofia igent mond Alejandronak. Blanca és Luis egyre jobban kijönnek egymással. Vanessa elmondja Isabelanak és Karennek hogy el akar válni Ernestotol.

31.
Megtörténik az esküvő Alejandro és Sofia pedig nagyon boldogok.Rebeca is elmegy az esküvő utáni partira. Blanca és Alan is közeledni kezdenek egymáshoz. A nászéjszaka után Alejandroék vissza indulnak a városba.

32.
A meglepetés partin kitör a botrány mikor kiderül hogy Alejandro elvette Sofiat. Isabela összeomlik az őt ért megaláztatás miatt.Ernesto az egyedüli aki nem támadja meg a szerelmes párt. Karen aggódik Isabelaért.

33.
Lucia elköltözik Jimenaékhoz. Blanca nem örül neki hogy mindenki Sofiat hibáztatja mindenért de nem meri elmondani hogy barátnők. Ernesto próbál jó viszonyt ápolni Sofiaval ami persze a feleségének szemet szúr. Sofia pedig elmegy Jimenahoz.

34.
Jimena megalázóan beszél Sofiaval.Rebeca és Sofia találkoznak. Vanessa bejelenti Ernestonak hogy válni akar.Lucia nagy lépésre készül ezért bemegy a céghez.

35.
Max úgy dönt elmegy emiatt Vanessa összetörik.Sofia bemegy a céghez mert dolgozni szeretne. Blanca figyelmezteti Karent hogy legyen óvatos Eduardoval. A cégnél Lucia radikális döntést hoz.

36.
Lucia úgy dönt három felé osztja az irányítást a cégnél. Alejandro tombol a dühtől Lucia döntése miatt. Eduardo segítséget nyújt Ernesto projektjében. Isabela pedig Eduardo segítségével alattomos tervet eszel ki Sofia apja ellen.

37.
Isabela terve sikerül Alfonso úr kifőzdéjét bezárják. A halászok vezetője meglátogatja Alejandrot az irodában aki úgy dönt Eduardora bízza az ügyet. Sofia azonnal az apjához siet. Eduardo is La Pazba megy amikor ezt Alejandro megtudja tombol a dühtől és azonnal Sofia után indul mert azt hiszi együtt vannak.

38.
Sofia miután megtudja az igazat megüti Isabelat. Isabela természetesen azonnal Alejandrohoz megy panaszkodni. Sofia és Alejandro ugyan oda mennek vacsorázni ahol Isabela és Vanessa van. Eduardo pénzt ajánl a halászok vezetőjének. Blanca és Luis együtt vacsoráznának de Fausto nem engedi.

39.
Karen partiján Vanessa és Max újra találkoznak. Sofia tanulni szeretne. Alvaro számlát nyit Rebecanak. Luis engedélyt kér Fausto től hogy közelebb kerüljön Blancahoz. Alfonsoék pedig megérkeznek Caboba.

40.
Max és Ernesto összeverekednek. Vanessa felhívja az ügyvédet hogy válni szeretne. Ernesto nem egyezik bele a válásba. Eduardo bocsánatot kér a halászok vezetőjétől. Blanca és Luis egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Jimena pedig Eduardo tanácsára részvényeket akar vásárolni a cégnél.

41.
Isabela mikor megtudja hogy Blanca Sofia barátnője kirúgja a munkahelyéről. Alfonso üzletet köt Ulises-el. Alejandro próbál közeledni Vanessa felé de a nő ismét vitatkozni kezd Sofia miatt. Eduardo pedig azt szeretné ha Jimena is részvényes lenne a cégnél.

42.
Isabela bosszúból Blanca anyját is kirúgja a munkahelyéről. Ernesto besétál Eduardo csapdájába. Vanessa egyre gyorsabban el akar válni. Alejandro munkát ajánl a cégnél Blanca számára. A cégnél pedig megbeszélés van Jimena ötlete miatt.

43.
Sofia segíteni szeretne az apjának hogy beinduljon az új üzlete. Blanca munkát kap a cégnél. Karen és Eduardo együtt vacsoráznak. Ernesto pedig egyre jobban szeretne bosszút állni a Noriega családon amiért átverték.

44.
Eduardo és Isabela továbbra is azon vannak hogy Sofia és Alejandro szakítson. Alvaro ajándékokat vesz Rebecanak. Eduardo és Alvaro tervet eszelnek ki Ernesto ellen. Eduardo pedig el akarja hitetni Sofiaval hogy Alejandro megcsalja.

45.
Sofia pont akkor toppan be az irodába amikor Isabela meg akarja csókolni Alejandrot. Malenanak egyre szimpatikusabb Alfonso. Ernesto ismét besétál Eduardo csapdájába. A céges rendezvényre pedig egy új befektetőt várnak.

46.
Az új befektető Miguel megmenti Sofiat az újságíróktól. Természetesen mindenki azt hiszi hogy Sofia már régóta ismeri Miguelt. Fausto szeretné bevallani az érzéseit Malenanak. A féltékenység pedig továbbra is jelen van Alejandro és Sofia házasságában.

47.
Rebeca vitába kerül Malenaval. Blanca és Alan együtt ebédelnek. Ernesto rájön hogy kihez kerül a pénze a projektjé-ből. Max közeledni próbál Vanessa felé. Miguel pedig rosszul lesz Alejandro házában.

48.
Sofia segít Miguelnek. A férfi elárulja neki hogy nagyon beteg. Miguel végül úgy dönt hogy csatlakozik a céghez. Luis dolgozni kezd a cégnél. Alfonso és Fausto összevesznek. A viták miatt Sofia pedig el akar költözni.

49.
Sofia és Alejandro végre kibékülnek. Alvaro megfenyegeti Rebecat. Lucia együtt reggelizik Sofiaékkal mert szeretne esélyt adni a lánynak. Megtörténik Ernesto és Vanessa válása. Ernesto el akarja mondani Alejandronak az igazat.

50.
Eduardo megakadályozza hogy Ernesto tudjon beszélni Alejandroval. Sofia találkozik Eduardoval az étteremben de fél elmondani Alejandronak. Luis elküldi Blancat. Alejandro pedig megtudja hogy Eduardo is Todos Santosban volt.

51.
Miguelnek egyre jobban tetszik Sofia. Sofia,Miguel és Alejandro vacsorára hivatalosak az Escalante házba. Lucia bocsánatot kér mindenki előtt Sofiatol és eldönti hogy ad neki egy esélyt. Alejandro pedig megüti Eduardot.

52.
Alejandro és Eduardo összeverekednek az irodában. Isabela próbálja kellementlen helyzetbe hozni Sofiat Miguel előtt ezért bedobja őt a medencébe. Sofia nem sétál bele a provokációba. Alejandro figyelmezteti Isabelat hogy hagyja békén a feleségét. Ernesto pedig figyelmezteti Alejandrot hogy vigyázzon Eduardoval.

53.
Eduardo és Alvaro továbbra is manipulálni akarja Luist ezért kifizetik a műtétjét. Ernesto megpróbál eltűnni a pénzből amit Rebeca számlájáról szereztek de Rebeca elárulja őt Eduardonak. Miguel pedig elmondja Alejandronak hogy mit tervez Eduardo.

54.
Eduardo eltávolítja Ernestot az útból. Vanessa összeomlik amikor megtudja hogy Ernesto meghalt. Rebecanak egyértelművé válik hogy ki a felelős az esetért. Sofia furcsának tartja Rebeca összeomlását. Vanessa pedig elmondja Maxnak hogy nem lehetnek együtt.

55.
Vanessa,Isabela és Karen el szeretnének utazni hogy Vanessa megpróbáljon felejteni. Sofia felajánl Rebecanak hogy maradjon nála pár napra. Alejandro rájön hogy átverték az üzleti úttal kapcsolatban de nem sejti hogy ez az egész Eduardo terve. Rebeca pedig Eduardo zsarolása miatt altatót tesz Sofia italába.

56.
Alejandro majdnem megöli Eduardot amikor rajta kapja őt Sofiaval az ágyban. Nem is sejti hogy ez Eduardo terve volt. Sofiat sem szeretné meghallgatni és éjszaka kidobja a házból. Az összetört lányra Miguel bukkan rá az utcán aki azonnal haza viszi magához hogy segítsen neki. Luist műtétje pedig elkezdődik.

57.
Alfonso és Rebeca Sofiat keresik Alejandro lakásában. Lucia visszaköltözik Alejandrohoz. Alejandro megállás nélkül iszik. Vanessa és az Escalante lányok haza térnek. Karen pedig megtudja hogy mit tett Eduardo.

58.
Karen szakít Eduardoval. Miguel azt szeretné ha Max neki dolgozna. Luis egyenlőre nem tud lábra állni. Vanessa és Max együtt vacsoráznak és azután pedig az éjszakát is együtt töltik. Miguel pedig nem szeretné ha Sofia elköltözne tőle mert nagyon boldog a társaságában.

59.
Lucia nem szeretné ha Vanessa és Max együtt lennének. Blanca beszélni akar Alannal hogy mondja el Alejandronak hogy mi az igazság Sofiaval kapcsolatban. Isabela közeledni szeretne Alejandro felé. Sofia pedig az apjához költözik.

60.
Alan próbálja meggyőzni Alejandrot hogy lehet Eduardo átverte de a férfi nem hisz neki. Lucia átadja a helyét a cégnél Jimenanak. Eduardo és Jimena szövetkeznek. Sofia pedig továbbra is szeretne kibékülni Alejandroval.

61.
Alejandro ismét megsérti Sofiat a szavaival aki pofon vágja és elmegy. Eduardo továbbra is szeretne kibékülni Karennel. Sofiat felhívják a kórházból hogy Miguel rossz állapotban került be a lány pedig azonnal siet hozzá. Luis pedig segítséget kap hogy lábra álljon.

62.
Miguel meggyőzi Sofiat hogy költözzön vissza hozzá. Isabela továbbra is azon van hogy visszaszerezze Alejandrot. Blanca és Alan együtt vacsoráznak. Karen vacsorára megy Eduardoval az anyja szervezkedése miatt ahol lefekszik a férfival.

63.
Eduardo megkéri Karen kezét de a nő elutasítja. Luis visszatér dolgozni. Sofia megpróbál mindenben segíteni Miguelnek hogy javuljon az állapota. A halászok ismét lázadni akarnak. Alan azonnal értesíti Alejandrot hogy jöjjön a céghez.

64.
Sofia végül meggyőzi a halászokat hogy Alejandro segíteni fog nekik. Alejandro úgy dönt hogy átadja a cég vezetését Eduardonak. Rebeca megismerkedik Miguelel. Eduardo és Jimena pedig továbbra is azon vannak hogy egyre több cégük legyen.

65.
Miguel meglátogatja Alejandrot ahol beolvas a férfinak amiért nem hisz Sofianak. Rebeca egyre több időt tölt Miguel házában hogy információkat szerezzen. Vanessa és Max kapcsolata egyre rosszabb. Fausto és Alfonso végre kibékülnek. Karen pedig elfogadja Eduardo házassági ajánlatát.

66.
Alejandro Isabela segítséget kéri hogy elfelejtse Sofiat. A nő természetesen bele is megy és együtt töltik az éjszakát. Miguel orvosának jó hírei vannak. Blanca és Alan táncolni mennek. Alejandro már nem szeretné Miguelel üzletelni.

67.
Isabela elmondja Sofianak hogy együtt töltötték az éjszakát Alejandroval. Sofia összetörik a hír hallatán. Alan ajándékot vesz Blancanak. Miguel és Sofia egyre jobb kapcsolatot ápolnak. Ulises pedig kidobja Alfonsoékat az üzletből.

68.
Sofia,Miguel,Alejandro és Isabela ugyan arra a helyre mennek ebédelni. Rebeca megpróbálja elcsábítani Miguelt de a férfi elmondja neki hogy egy más nőbe szerelmes. Blanca és Alan a tengerparta mennek. Luis egyre jobban halad a terápiával.

69.
Alejandro meglátogatja Sofiat de a lány elküldi. Vanessa eldönti hogy elolvassa Ernesto utolsó levelét. Rebeca nagyon megijed amikor hívást kap Ernesto telefonjáról. Guadalupe és Fausto egyre jobb kapcsolatot ápolnak egymással. Alejandro pedig ad egy esélyt az Isabelaval való kapcsolatának.

70.
Eduardo megfenyegeti Rebecat. Luis továbbra is segíti Eduardo és Alvaro terveit. Eduardo és Jimena ismét rossz dolgokra készülnek. Sofia rosszul érzi magát. Miguel munkát ajánl Rebecanak. Isabela Alejandro házába költözik. Kiderül hogy Sofia gyereket vár.

71.
Miguel szeretne segíteni Sofianak mindenben. Alfonso és Fausto az utcán próbálnak ételt árulni. Vanessa és Lucia elhagyják a házat hogy Isabela és Alejandro kettesben tudjanak maradni. Miguel pedig bevallja Sofianak hogy szerelmes belé.

72.
Miguel bevallja Rebecanak hogy szerelmes Sofiaba. Sofia elárulja Rebecanak és az apjának hogy gyermeket vár. Miguel eldönti hogy nem szeretne együtt dolgozni Alejandroval amiért felhasználták a pénzét. Alejandro pedig kérdőre vonja Eduardot hogy miért vették el Miguel pénzét.

73.
Alfonso végre bevallja Malenanak hogy tetszik neki. Vanessat nagyon zavarja hogy Max jó kapcsolatban van Sofiaval és Rebecaval. Blanca szakít Alannal. Alvaro pedig gyerek ruhákat talál Rebecanal.

74.
Alvaro azt hiszi hogy Rebeca terhes de a lány kénytelen elmondani az igazat hogy valójában Sofia terhes. Alvaro elmondja Eduardonak hogy Sofia gyermeket vár. Eduardo természetesen Isabelanak is elmondja a hírt. Isabela és Karen pedig tervet eszelnek ki Sofia ellen.

75.
Eduardo elmondja Alejandronak hogy Sofia terhes de azt hazudja neki hogy a nő nem tudja hogy kitől. Isabela elüti Sofiat aki kórházba kerül. Alejandro és Miguel is azonnal a kórházba siet. A baba miatt Alejandro szeretné újrakezdeni Sofiaval.

76.
Karen elmondja az anyjának hogy ők ütötték el Sofiat. Lucia hazatér az útjáról és elbeszélget Jimenaval és Eduardoval a projektjük miatt. Sofia gyereke nagy veszélyben van akár el is veszítheti. Alfonso pedig a lánya nyugalma érdekében elküldi Alejandrot a kórházból.

77.
Az orvos szerint Miguel állapota rosszabbodott. Sofia visszatér Miguel házába a férfi pedig mindenben segíteni szeretné a lányt. Blanca és Luis egyre jobb kapcsolatot ápolnak. Sofia gyerekének állapota pedig javulni kezd és már nincs veszélyben. Eduardo és Karen esküvője pedig megkezdődik de Karen nem szeretne részt venni rajta.

78.
Karen az anyja kényszerítése miatt végül mégis elmegy az esküvőre és kimondják az igent. Az esküvőn megjelenik Sofia és Miguel is. Guadalupe és Fausto újra egymásra találnak de Blancita megzavarja őket. Az esküvő után Vanessa és Max újra kibékülnek és együtt töltik az éjszakát.

79.
Sofia elküldi Rebecat és elmondja neki hogy jobb ha távol maradnak egymástól. Sofia eldönti hogy végre ad egy esélyt Miguelnek. Luis pedig rájön hogy Eduardo és Alvaro rosszban sántikálnak.

80.
Miguel nagyon rossz állapotban van az Eduardoval történt találkozás után. Alvaro megfenyegeti Luist hogy ártani fog a nővérének ha megpróbálja Alejandronak elmondani az igazat. Miguel virrasztásán Sofia elzavarja Eduardoékat. Sofia pedig úgy dönt Blancaékhoz költözik.

81.
Luis felajánlja hogy segít lebuktatni Eduardoékat ha Alejandroék segítenek hogy a nővérének ne legyen semmi baja. Sofiat nagy meglepetés éri amikor a fővárosba ér. Az Alva csoport részvényesei le döbbenek amikor megtudják hogy ki lett Miguel cégének új igazgatója. Eduardo pedig azt kéri Alvarotol hogy távolítsa el az útból Rebecat.

82.
Max és Vanessa ismét szakítanak. Jimena időt megy kérni Sofiahoz hogy vissza tudja szerezni a pénzt de kimutatkozik a foga fehérje ismét és sértegetni kezdi Sofiat de a lány már nem hagyja magát. Alejandro szakít Isabelaval. Alvaro képtelen megtenni amire Eduardo kérte és azt kéri Rebecatol hogy szökjön meg vele.

83.
Eduardo ismét erőszakosan viselkedik Sofiaval de Max megvédi a lányt. Alvarot letartóztatják. Isabela továbbra sem hajlandó elengedni Alejandrot. Rebeca az apjától próbál segítséget kérni. Jimenat letartóztatják sikkasztás ért.

84.
Vanessat sokként éri hogy mennyire félre ismerte Eduardot. Alejandro szembesíti Luciat Eduardo gonosz tetteiről de a nő nem hiszi el hogy a gyereke ilyenekre képes. Isabela talál egy fegyvert az anyja széfjében és azonnal Sofiahoz megy akinél pont Rebeca is ott van. Rebeca a golyó elé ugrik hogy megmentse a nővérét. Eduardo bevallja Lucianak a gonoszságokat amiket elkövetett de nem tudja hogy Lucia mindent hangfelvételre vett. Vanessa és Max ismét kibékülnek.

85.
Rebeca virrasztásán megjelenik Alejandro is. Isabelat letartóztatják. Alan elmondja Alvaronak hogy Rebeca meghalt. Lucia és Vanessa bocsánatot kérnek Sofiatol és belátják hogy nagyon félre ismerték. Eduardo majdnem megöli Alejandrot de Lucia pont az utolsó pillanatban menti meg a férfit. Eduardo kómába kerül. Sofia,Alfonso,Malena és Carmen visszatérnek La Pazba. Max és Vanessa nagyon boldogok együtt. Alejandro pedig Sofia után megy és hosszú idő után kibékülnek.

A tartalmakat Edi Aman írta. Köszönet érte! 🙂

Megosztom másokkal: