Café con aroma de mujer tartalma

Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) tartalma:

1.
Gaviota időben figyelmezteti Octaviot arról, hogy egy ismeretlen csoport támadásra készül ellene. A férfi hálája jeléül egy földet ajándékoz megmentőjének és édesanyjának. Lucía úgy érzi, nem fordít rá elég időt a párja, Sebastián. Eközben Iván bűncselekményére fény derül és próbálja menteni a menthetőt. Sebastián pedig kénytelen hazautazni New Yorkból, miután egy megrázó hírt kap.

2.
Lucrecia bizonyítékot talál arról, hogy Octavio a halála előtt szeretett volna találkozni Gaviotaval. Lucía megfontolja édesapja ajánlatát, ezért telefonon próbálja felkeresni Sebastiánt. Carmenza nagyon félti a lányát és nem szeretné, hogy érzelmileg sérüljön. Bernardo arra buzdítja Ivánt, hogy próbáljon meg együtt dolgozni Sebastiánnal.

3.
Gaviota elmeséli édesanyjának, hogy Sebastiánnal megtörtént az első csók. Paula és Marcela nem tartják igazságosnak a végrendeletet, de Julia szerint ez csak a családi hagyományról szól. Iván és Lucrecia bejelentik, hogy össze fognak házasodni. Javier is felfigyel a cégen belüli pénzmozgásra, ami Iván számára nem kedvező.

4.
Aurelio felkér egy mezőgazdasági szakembert, hogy tartson beszédet a munkásoknak. Gaviota és a barátnői elmennek együtt a helyi bárba szórakozni, ahol Sebastiánnal is találkoznak. Marcia megtudja, hogy Ivánnak hamarosan esküvője lesz, ezért megzsarolja.

5.
Lucrecia felkéri Luciát, hogy legyen koszorúslány a közelgő esküvőjén. Javier halála után Sebastián azt javasolja, hogy kell egy új ügyvezetőt találni a céghez. Gaviota és Carmenza csalódott, miután Iván azzal szembesíti őket, hogy a föld teljes árát kell kifizetniük.

6.
Marcelán kívül az egész család azt szeretné, hogy Iván legyen az új ügyvezető, amikor hirtelen megérkezik a lány rég nem látott barátja. Gaviota plusz munkát vállal a bárban, miután az összes spórolt pénzüket odaadták a földért cserébe. Sebastiánt zavarja, hogy Gaviotának egy másik férfi is udvarol.

7.
Lucía abban reménykedik, hogy Sebastiánnal újra kezdhetik kapcsolatukat. Carmenza felelősségre vonja Gaviótát, és nem örül annak, hogy Sebastiánnal ilyen közel kerültek egymáshoz. Lemarcus minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy Marcela családja megkedvelje és befogadja őt.

8.
Carmenza félti a lányát, miután megtudja, hogy mit csinált vele Iván. Lucía aktívan részt vesz Lucrecia esküvőjének szervezésében, amivel közelebb kerülhet Sebastiánhoz. Gaviota arra biztatja Salinast, hogy többször is tarthatna előadást a munkások számára.

9.
Bernardo nem hajlandó beismerni önmagának, hogy a férfiakhoz vonzódik. Gaviota veszi a bátorságot és a földet érintő szerződéssel kapcsolatban tárgyalni szeretne Ivánnal. Sebastián hosszú idő után otthon ünnepelheti meg a születésnapját.

10.
Carlos Mario és édesapja között konfliktus alakul ki a helyi bár felújítását illetően. Lucrecia és Lucía megtudják, hogy kinek udvarol Sebastián. Carmenza nem örül annak, hogy Gaviota és Sebastián elutaznak kettesben.

11.
Iván, Lucreca és Lucía azon törik a fejüket, hogy hogyan tudnának keresztbe tenni Sebastiánnak. Gaviota eközben nagyon boldog és örül annak, hogy a szerelmével lehet együtt. Eduardo aggódva hívja fel lányát és fél, hogy hamarosan börtönbe kerül. Marcelát szétveti a düh, amiért lekezelően bánnak vele.

12.
Sebastián arra kéri Gaviotát, hogy költözzön New Yorkba vele. Margot továbbra is elvárja Ivántól, hogy segítse ki anyagilag. Iván nem akarja elhinni, hogy Bernardo meleg. Lucrecia felkéri Carmenzát, hogy dolgozzon együtt a lányával felszolgálóként az esküvőn.

13.
Sebastián úgy érzi, eljött az idő arra, hogy bemutassa Gaviotát a családjának. Margarita nem örül Maracucha visszajövetelének és a féltékenysége is felerősödik. Marcela kifejezi nemtetszését, amiért édesanyja mindig Iván pártját fogja. A Vallejo család tanácstalan miután kiderül, hogy pénzügyi visszaélések voltak a cégen belül.

14.
Pablo úgy érzi, hogy Sebastián nem hiszi el a könyvvizsgálat eredményét és figyelmezteti Ivánt, hogy a Café Elite hamarosan csődbe fog menni. Gaviota izgatottan várja az esküvőt, amire Sebastiánnal együtt megy.

15.
Sebastián megtudja, hogy félreértés történt egy földterülettel kapcsolatban, amit édesapja halála előtt ajándékozott Gaviotának. Marcela és Lemarcus a saját specialitásukat szeretnék elkészíteni az esküvői vacsorára. Váratlan vendégek is érkeznek az esküvőre, ami kisebb felfordulást okoz.

16.
Sebastián ki akarja deríteni, hogy édesapja a föld ajándékozása mellett miért kötött szerződést Gaviotával és édesanyjával. Lucía arra törekszik, hogy Gaviota bizalmatlanná váljon Sebastiánnal szemben. Salinas bevallja Aurelionak, hogy komoly érzelmei vannak Gaviota felé.

17.
Gaviota és Sebastián próbálják átbeszélni a kapcsolatukat a borzalmasan alakuló esküvő után. Lucía megtörni látszik, miután realizálja, hogy Sebastián valós érzelmeket táplál a fiatal lány felé. Marcela féltékenysége aggasztóvá válik, ami Lemarcust is egyre jobban zavarja.

18.
Gaviota arra a döntésre jut, hogy odaáll Julia asszony elé, hogy bocsánatot kérjen a viselkedéséért. Lucía megfogadja Julia tanácsait és másképp közeledik Sebastiánhoz. Margarita óva inti Gaviotát, hogy a Vallejo család sosem fogja elfogadni őt olyannak, amilyen.

19.
Sebastián kénytelen visszamenni New Yorkba munkája miatt, és megtudja, hogy Julia asszony el akarja zavarni a birtokról Gaviotát, édesanyjával együtt. Ráadásul Gaviota telefonja is eltűnik a birtokon, aminek hiányában nem tudja felvenni a kapcsolatot szerelmével. Sebastián szívességet kér Marcelatól.

20.
Gaviota hirtelen jelentkező rosszulléte miatt, terhességi tesztet csinál Maracucha javaslatára, ami után kiderül, hogy babát vár. Sebastián magyarázatot próbál találni a történtekre, amiért Gaviota és édesanyja gyanúba keveredtek. Julia asszony azt szeretné, hogy Iván legyen a Café Elite következő vezetője.

21.
Maracucha azt tanácsolja Gaviotanak, hogy keresse meg Sebastiánt New Yorkban. Bernardo úgy érzi, újra eljött az idő, hogy találkozzon Carlossal. Arthur meggyőzi önmagát arról, hogy kipróbálja milyen kávét szedni.

22.
Gaviota nehéz helyzetben találja magát, miután rájön, hogy az utazáshoz rengeteg papírt kell intéznie. Sebastián sokat vívódik magában és kezd elbizonytalanodni Gaviota ártatlanságát illetően. Iván még mindig kettős életet él, Lucrecia pedig kezd gyanakodni.

23.
Iván új tervei közé tartozik, hogy megvásárolja a Café Elitet, amihez Pablo segítségét is kéri. Maracucha visszaél Aurelio bizalmával, mivel elmondja Carmenzanak az okot, amiért kirúgták lányával együtt. Aurelio szomorúan veszi tudomásul, hogy Ivánt nem érdekli az a különleges ültetvény, amit Octavio hagyott itt halála előtt.

24.
Gaviota kicsattan a boldogságtól miután végre megkapja az útlevelét és vízumát. Sebastián még bizonytalan, ezért időt kér Lucíától. Lucrecia gyanúja beigazolódni látszik, miszerint Ivánnak szeretője van.

25.
Aurelio elmondja Margaritanak, hogy nagyon sokat jelent számára, aki továbbra is szeretné jobban megismerni Arthurt. Lucrecia kérdőre vonja Ivánt, és úgy érzi a házasság mögött anyagi érdek állhat. Bernardo leküzdi félelmét, és újra felkeresi Carlost.

26.
Gaviota érkezése New Yorkba mindent felforgat, így Lucía ismét háttérbe szorulhat. Julia csalódott, amiért gyerekei nem abba az irányba haladnak, amit ő elképzelt. Marcela kitartóan küzd azért, hogy éttermet nyithasson párjával.

27.
Diana és Danilo örömmel veszik fel Gaviotat a kávézójukba és arra biztatják a lányt, hogy ismerje meg jobban a környéket. Bernardo arra kéri Carlost, hogy adjon munkát testvérének és párjának a bárban. Sebastián azzal bízza meg Aureliot, hogy derítse ki, hogy Gaviota New Yorkban van vagy sem.

28.
Carmenza úgy gondolja, hogy Sebastiánnak joga van megtudni, hogy apa lesz. Arthur nehezen viseli volt barátnőjének és új barátjának jelenlétét az ültetvényen. Gaviotat fájdalmas érzések öntik el, miután megoszt néhány régi emléket Dianaval.

Megosztom másokkal: