Caminho das India tartalma

CAMINHO DAS INDIAS – India álmok útján tartalma:

1.
Az India – Álmok útján címû sorozat a világhírû szerzõ, Glória Perez lebilincselõ története eltérõ kultúrák és tradíciók találkozásáról.
A cselekmény központi figurái Raj és Maya. Raj egy fiatal és világlátott üzletember, aki a keleti és nyugati kultúra értékei közt õrlõdik. Maya a modern, tanult, dolgozó indiai lány ugyanabból a kasztból származik, mint Raj, és mindig is hitt abban, hogy egyszer majd õ fogja kiválasztani a férjét.
Raj szerelmes Dudába, a modern és független brazil lányba, aki sokat szenved Raj elõítéletes családja miatt. Maya szerelmes Bahuanba, az indulatos és jól képzett indiai fiatalemberbe, akit a társadalom kitaszított, mivel nem tartozik egyik kaszthoz sem. Bahuan nem tudja feledni a megaláztatást, amit gyerekkorában kellett elszenvednie, amiért a hindu társadalom tisztátalannak tartja. A tradíciók által kötve Rajt és Mayát kényszerítik, hogy tagadják meg szerelmüket.
Hence, Raj és Maya története találkozik: családjaik megtárgyalják a házasságukat és kényszerítik õket, hogy maguk mögött hagyják ezeket a lehetetlen szerelmeket. Vajon képesek lesznek egy új szerelmi kapcsolatra? Képesek lesznek eltitkolni a múltjukat és elnyomni érzéseiket?
A sokszínû, zenés és kalandos India – Álmok útján címû sorozat 2009-ben elnyerte a legjobb nemzetközi tele regénynek járó Emmy díjat. A sorozatot Brazíliában és Indiában forgatták

2.
Maya apja beleegyezik, hogy mielõtt végelegesen dönt lánya sorsáról, az bemutassa neki saját választottját, Bahuant. De döntését fõképp az a remény befolyásolja, hogy lánya így majd egy brahminhoz megy férjhez, hiszen Maya nem is sejti Bahuan titkát. Raj apja és egész családja hevesen ellenzik a fiú tervét. Soha többé nem akarják látni, ha feleségül veszi a brazil Dudát. Raj visszamegy Brazíliába, hogy legalább a szemébe nézzen a lánynak. Közben a Cadoré családban, akiknek a vállalatával Raj fúzióra készült, sok új esemény történik. A vállalat tulajdonosai, Ramiro és Raul, a két testvér, súlyosan összekülönböznek és a könyvelésbõl is pénz tûnik el. Raul feleségét pedig meglátogatja régi barátnõje, Yvone.

3.
Bahuan felkeresi Maya apját, aki azonban az apjával is találkozni akar. Shankar nem zárkózik el a találkozástól, de értésére adj a fiúnak: nem fog hazudni a származásával kapcsolatban. Raj Rióban egyre halogatja, hogy elmondja az igazat Dudának. Amikor mégis belefog, a lány nem akarja megérteni az igazságot. Ramiro Cadoré fia, Tarsu be akarja mutatni a barátnõjét az édesanyjának, a dolog azonban balul üt ki.

4.
Rióban Duda és a barátnõje, Chiara nem tudják elfogadni Raj magyarázatát. Azt képzelik,biztosan egy másik nõ van a dologban. Raul Cadore felesége, Silvia boldog, hogy megérkezett a barátnõje és nem veszi észre, hogy Yvone egyre jobban összemelegszik a férjével. Bahuan apja határozott követelésére megmondja az igazat Mayának a származásáról.

5.
Maya megdöbben Bahuan vallomásától, de kitart a fiú mellett. Nem úgy apja, Manu, aki pánikba esik a hír hallatán. Egész családjának meg kell tisztulnia. Ezek után természetesen elfogadja Opash családjának házassági ajánlatát Maya számára. Közben Maya horoszkópja is elkészül a házasságra és felfedezik, hogy a lány “manglik”, túlságosan a Mars befolyása alatt áll, ami boldogtalanságot hozhat a frigyre. Manu azt akarja, hogy Maya a munkáját is adja fel.

6.
Duda felkeresi a szállodában Rajt, de nem tud szót érteni vele. Az elkeseredett lány már az öngyilkosságot fontolgatja, de amikor Chiara megmondja neki, hogy Rajnak menyasszonya van, úgy dönt: mégis Indiába utazik. Maya és Bahuan azt tervezik, hogy megszöknek.

7.
Maya és Bahuan úgy gondolják, hogy Amerikában kezdenek új életet, de Shankar hamar rájön, hogy mit terveznek. A horoszkópot felállító Pandit szerint Mayáról úgy lehet levenni az átkot, ha házasságot köt egy állattal vagy egy fával. Manu és családja a Gangeszben keresnek megtisztulást amiatt, hogy egy dalittal tartottak kapcsolatot. Miközben Ramiro a cég megfelezését fontolgatja, Silvia és Raul között egyre romlik a viszony. Yvone csak az alkalomra vár, hogy kettesben maradjon Raullal.

8.
Yvone és Raul eljutnak az elsõ csókig, de Silvia még mindig mit sem sejt a dologról és egy közös színházi este után közeledni próbál a férjéhez, de az visszautasítja. A lányuk, Julia barátnõje, Camila – akit az anyja megpróbál óvni egy idõsebb férfival kezdett kapcsolattól – az interneten indiai barátot talál, aki nem más, mint Ravi, Raj Ananda öccse. Camila szabad életre vágyik, ezért az apjához, Cesar Mottához költözik, de sajnos annak új felesége, Ilana nem nagyon örül ennek a fejleménynek. Opash Ananda már éppen megállapodik Raj esküvõjének feltételeirõl, amikor megérkezik Indiába Duda.

9.
Duda sms-t küld Rajnak, amit véletlenül a fiú unokahúga, a szép Anousha is elolvas. Miközben May és Bahuan még mindig a szökést tervezgetik, Maya kapcsolatba kerül Raullal, aki indiai ügynökeként alkalmazza õt. Közben a család megfogadja a tanácsot és Mayát “hozzáadják” egy fához, hogy levegyék róla a rontást. Cesar Mottának a második házasságából született fia, Zecca bántalmaz az iskolában egy indiai fiút, Indrát, de Cesar a fia pártjára áll. Raul és Yvone kettesben töltik az idõt egy motelben. Yvone azt tanácsolja Raulnak, hogy rendezze meg a saját halálát.

10.
Raj ás Duda találkoznak és együtt töltik az éjszakát, de Raj nem mondja el, hogy egy másik nõt fog feleségül venni. Opash rájön, hogy mi történik és megtiltja Rajnak, hogy házon kívül töltse az éjszakát. Raj figyelmezteti az öccsét, Ravit, hogy tartsa magát távol a brazíliai lánytól, Camilától. Mindennki aggódik Raul távolléte miatt. Amikor végre megérkezik a motelból, az autójára fogja a késést. Tarso Cadoré újra találkozik Toniával, aki régóta kinézte már magának a fiút. Zecca Mottát beviszik a rendõrök garázdaság miatt, de az apja most is kihozza.

11.
Végül Raj is beadja a derekát és beleegyezik a házasságba. Az Ananda család felkeresi Maya szüleit és megállapodnak a részletekrõl. Raj végre elszánja magát, hogy elmondja Dudának az igazságot. Aida, Camila anyja, figyelmezteti a lányát, hogy imádott Dariója csalja õt. Julia rájön, hogy az apja kocsijának semmi baja, és az idõsebb Cadore is gyanakszik, hogy Raul és Yvone között van valami, de Raul mindent tagad.

12.
Raj bátyjának, Amithabnak a felesége már elõre féltékeny a családba kerülõ új asszonyra és elhatározza, hogy pokollá teszi az életét. Eközben Mayának sikerül kiszöknie otthonról és titokban találkozni Bahuannal. Yvone elköltözik ugyan Rauléktól, de továbbra is a kezében tartja a szálakat. Arra bíztatja Silviát, hogy kettesben találkozzon Raul bizalmasával, Murilóval, majd úgy rendezi, hogy Raul “rajtakapja” õket. Tarso testvére, Ines egyre furcsábbnak látja a fiú viselkedését és erre megpróbálja felhívni az anyjuk figyelmét is, de Melissa nem tarja fontosnak az ügyet.

13.
Yvone mindent megtesz, hogy elhitesse Raullal, hogy a feleségének viszonya van Murilóval, így a házaspár egyre többet veszekszik egymással. A csalódott Duda visszatér Rióba és Chiarának önti ki a szívét. Közeledik Raj és Maya esküvõjének napja.

14.
Shankar felajánlja nevelt fiának, hogy segít neki megélhetést találni külföldön. Maya és Bahuan néhány szenvedélyes órát töltenek kettesben. Amikor Maya hazaér, nem tudja elkerülni anyja büntetését. Silvia gyanús dolgokat észlel, de Yvone kivágja magát. Ramiro azt fontolgatja, hogy betörõt fogad, hogy bizonyos papírokat visszaszerezzen Raultól. Duda nekifog, hogy újra munkát keressen Brazíliában.

15.
Maya anyja, Kochi meg akarja tudni, merre járt a lánya, de Maya tagadja, hogy Bahuannal volt. Késõbb azonban az apja, Manu, mégis meglátja õket együtt. Shankar két repülõjegyet talál Bahuan holmija között. Az idõsebb Cadore úgy dönt, hogy visszaveszi a cég vezetését. Rault felelõsségre vonja a hiányzó pénz miatt, de a fia azt mondja neki, hogy egy rossz befektetésen úszott el az összeg. Chiara munkát ajánl Dudának a kozmetikai szalonban, Raj pedig egy nagy összeget utal át a lány számlájára.

16.
Miközben Maya családjánál nagy a felfordulás, Bahuan és Raj véletlenül találkoznak egymással és összeverekednek. Bahuan végül azt mondja Mayának, hogy egyelõre nem tudja magával vinni õt az Államokba. Az Ananda családban jó hír van: Surya gyermeket vár. Silvia bizalmasan elárulja Yvone-nak, hogy autót bérelt, hogy megfigyelhesse Rault. Azt persze nem is sejti, hogy Yvone ezt rögtön elárulja a férjének. Duda nem fogadja el Raj pénzét.

17.
Maya nem tudja elképzelni, hogy Bahuan nélküle utazzon el, elhatározza hát, hogy eladja az ékszereit. Opash felkeresi Shankart s tudomására hozza, mennyire megveti, amiért egy dalitot saját fiaként nevelt fel. Úgy gondolja, ezért Shankart ki kellene zárni saját kasztjából. Silvia követi Rault és rájön, hogy Yvone szállodai szobájába megy, de Yvone ismét meggyõzi arról, hogy az õ oldalán áll.

18.
Miközben Rault lövés éri, Ramiro és Melissa nagy estélyt rendeznek, ahová Ines Toniát is meghívja. A féltékeny Melissa vele is durván bánik, úgyhogy Tonia egy szó nélkül távozik. Shankarnak találkoznia kell azokkal a brahminokkal, aki egyetértenek Opash véleményével. Maya levélben próbálja elérni Bahuant, miközben az anyja egyre inkább gyanakszik. Yvone megszerzi magának Raul mobilját és információkat kér Mayától a férfi indiai számlájáról.

19.
Bahuan egy gyönyörû ékszert küld Mayának és így Rani rájön mindenre. Surya bejelenti a családnak, hogy elveszítette a kisbabát. Ravi elhatározza, hogy Brazíliába utazik és internetes barátnõje, Leinha ráveszi az anyját, hogy náluk lakhasson. Dr. Castanho, a pszichiáter észreveszi, hogy Tarso különösen viselkedik, de Melissa még mindig nem akarja komolyan venni a fia betegségét. Zeca iskolatársa, az indiai származású Indra, titokba felveszi, amikor Zeca megveri egy társukat és közzéteszi a felvételt az interneten. A rendõrség elfogja azt a férfit, aki rálõtt Raulra.

20.
Kiderül, hogy Surya megtévesztette a családot, valójában nem is volt terhes. Raj öccsével, Ravival együtt Brazíliába készül, és Opash megbízza a kisebb fiút, hogy tartsa szemmel a bátyját, ne hagyja, hogy újra találkozzon Dudával. Toni és Tarso kapcsolatát senki sem nézi jó szemmel. Dr. Castanho megkéri Aidát, hogy figyelje Tarso viselkedését. Maya búcsúlevelet ír a családjának, de az anyja észreveszi, amikor el akarja hagyni a házat.

21.
Raul hazatér a kórházból, Yvone pedig felajánlja, hogy néhány napig ott marad, hogy segítsen ápolni a beteget. Ramiro, aki azt gondolja, hogy Tonia kémkedni akar Murilo és Raul számára, megtiltja a fiának, hogy találkozzon a lánnyal. Opash rájön, hogy nagyobbik fia, Amithab becsapja a vásárlókat. Mayának sikerül leráznia az anyját. Bahuanhoz siet, de nagy csalódás éri.

22.
Raj és Ravi megérkeznek Brazíliába. Raj szeretné elintézni a Cadoréval függõben lévõ üzletet. Ramiro húzza az idõt, és megpróbálja megakadályozni, hogy Raj kapcsolatba kerüljön Murilóval. Az idõsebb Cadorénak is feltûnik Raul és Yvone viselkedése, de hiába próbálja felnyitni Silvia szemét. Tarso nõvére, Ines felhívja Ramiro figyelmét is a fiú különös viselkedésére, Ramiro szerint azonban ez természetes.

23.
Az Ananda családban feszültség van, mert megérkezik egy rokon, Baba, aki még a nagymama velük élõ sógoránál, Karannál is idõsebb, és ez felborítja a hierarchiát a családban. Brazíliában Ramiro ráveszi Rault, hogy írja alá a társulást Raj cégével. Raul elhatározza, hogy a pénzt is visszafizeti a vállalatnak, de ez nem nagyon teszik Yvone-nak. Cesar Motta kiáll a fia mellet, és Zeca gond nélkül tovább erõszakoskodik a társaival. Miközben Raj tárgyal, Ravi meglátogatja Leinhát és Camilával is találkozik.

24.
A rendõrség letartóztatja Ramiro bizalmas emberét, Dariót, aki mindent tud fõnöke cselszövéseirõl, de egy ügyvéd segítségével végül sikerül kiszabadítani. Az idõsebb Cadoré azonban rájön, hogy õk szervezték a betörést Raulnál. Raj Chiarával egy ékszert küld Dudának, de a lány úgy dönt, hogy inkább eladja. Az Ananda család új tagja, Baba ellenzi a társulást Raj vállalatával és Karan nem örül ennek.

25.
Ramirónak nem sikerül megtévesztenie az apját, aki ragaszkodik hozzá, hogy mindent valljon be Raulnak. Ines megpróbálja felrázni Tarsot az apátiából, de a fiú nem akar kimozdulni a szobájából. Ravi és Camila egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Raj véletlenül összefut Dudával egy éjszakai lokálban. Indiában Bahuan levelekkel próbál Maya közelébe férkõzni. Shankar megpróbál meggyõzõdni a lány érzelmeirõl. Mayát viszont rosszullét gyötri.

26.
Raj és Duda együtt töltik az éjszakát. Amikor reggel Opash felhívja a fiát, Duda veszi fel a telefont. Maya továbbra is gyengélkedik, és gyanakodni kezd, hogy hátha terhes. Raul elmondja Yvone-nak, hogy kibékült Ramiróval. Yvone azonnal felvilágosítja arról, hogy Ramiro szervezte a betörést a lakásába. Elhiteti Raullal, hogy a bátyja az életére tör és ebben az egész családja támogatja. Murilo próbálja kijózanítani a fõnökét, de ráfizet.

27.
Maya végül elmegy az orvoshoz és bebizonyosodik, hogy valóban gyermeket vár. Ugyanekkor Duda is ezt teszi Rióban, és kiderül, õ is terhes. Cadoré úr dr. Castanho irodájában találkozik egy régi jó ismerõsével, Cidinhával. Indra édesanyja, Ashima beszélni akar Ilanával a szépségszalonban, de az asszony letagadtatja magát. Camila kikíséri Ravit a repülõtérre. Yvone rábeszéli Rault, hogy menjen el vele Dubaiba. Bizalmas kettõsüket a házvezetõnõ leleplezi és szól is Cadoré úrnak, de Silvia újra Yvone-nak hisz.

28.
Raj és Ravi visszatérnek Brazíliából és Raj azt mondja az apjának, hogy végleg szakított Dudával. Brazíliában Duda azon gyötrõdik, hogy megtartsa-e a gyermeket. Maya levelet ír Bahuannak, amelyben arra kéri, jöjjön vissza hozzá. De csak Shankartól tudná megszerezni az amerikai címet. Tarso és Tonia elutaznak együtt, Silvia viszont a váláson gondolkozik.

29.
Bahuan ügyei jól mennek Amerikában. De Shankar nem adja meg Mayának Bahuan címét vagy telefonszámát. A boldogtalan lány változatlanul betegnek mondja magát a házasságközvetítõ elõtt. Braziliában Duda az abortusz lehetõségét fontolgatja. Miközben Murilo azon búslakodik, hogy kidobták az állásából, Yvone szállodai szobájának ajtaján az Interpol kopogtat.

30.
Maya barátnõje, Deva rájön, hogy Maya lefeküdt Bahuannal és azt tanácsolja neki, mindent mondjon el Rajnak, akkor a férfi bizonyosan eláll a házasságtól. Duda úgy dönt, mégis megtartja a gyermeket. Chiara szerint mindenképpen beszélnie kell Raj-zsal. Yvone-t az Interpol egy autóbaleset miatt keresi, amelyben egy barátja is meghalt. Yvone azt állítja, õ is csak áldozata volt a szerencsétlenségnek. Tonia Silvia pártfogását kéri a testvére számára.

31.
Maya eléri, hogy egy étteremben, Komal és Rani kíséretében találkozhasson Raj-zsal. Amikor a lényegre akar térni, Raj kitalálja, hogy jövendõbelije már nem szûz. Bahuan egyre halogatja, hogy felhívja Mayát, mert fél attól, amit a lány esetleg mondana neki. Tarso arra kéri a nagyapját, hogy érje el, hogy ne kelljen a cégnél dolgoznia. Cadoré úr azt gondolja, hogy a fiúnak pszichiáter segítségére lenne szüksége. Duda és Chiara Indiába készülnek.

32.
Maya vallomása ellenére Raj nem áll el az esküvõtõl. A lány levelet kap Bahuantól, amelybõl arra következtet, hogy kedvese nem fog visszajönni Indiába. Yvone felkeresi Silviát és beszélgetés közben fontos papírokat sikerül eltulajdonítania. Cadoré úr kérésére dr. Castanho megvizsgálja Tarsot.

33.
Yvone meggyõzi Rault, hogy az õ érdekében hozta el a papírokat. Raul végül beleegyezik, hogy eljátssza a saját a halálát. Shankar elmondja Bahuannak, hogy Maya esküvõjét már kitûzték. Bahuan elhatározza, hogy hazautazik. Zecát megverik az utcán.

34.
A két család közös akaratából sor kerül Raj és Maya esküvõjére. Rióban Raul egyre inkább Yvone hatása alá kerül. Ramiro belsõ bizalmasa, Gaby figyelmeztetni szeretné a férfit a fia állapotára, de Melissa megakadályozza. Tarso bezárkózik a szobjába, és most már hallucinációi is vannak. Bahuan abban a hitben érkezik meg Indiába, hogy magával tudja vinni Mayát.

35.
Tarso megosztja Ines-szel, hogy hangokat hall, de nem tudja, ki beszél hozzá. Cadoré úr egyre jobban gyanakszik Yvone-ra, pedig nem tudja, hogy Raullal már a szökést tervezik. Maya ajándékkal próbálja megszerezni Surya bizalmát. Deva felveszi Maya esküvõi száriját és ez megtéveszti Bahuant.

36.
Deva, akit Bahuan tévedésbõl magához vett, nagyon kellemetlen helyzetbe kerül. Bahuannak feleségül kellene vennie õt, hogy helyreállítsa a becsületét, de még ezt a reményét is elveszti, amikor megtudja, hogy Bahuan “dalit”. Maya és Raj az esküvõ után megpróbálnak megbékélni a helyzettel. Brazíliában Tarso egyre zavartabb álllapotba kerül. Yvone hamis papírokat vesz magának és Raulnak.

37.
Maya megszúrja magát egy rózsával, és ezt mindenki rossz jelnek tekinti Opash házában, Bahuan és Raj pedig összeverekednek az utcán. A brahminok tanácsa összeül, de Opash nagy bosszúságára mégsem zárják ki Shankart a kasztjából. Raul bevallja Silviának: szeretõje van.

38.
Bahuan elküldi Mayának Opash házába azt a karkötõt, amelyet a lány ajándékozott neki, de Maya azt állítja, hogy sohasem látta. Bahuan végül visszautazik Amerikába. Surya eláruja Mayának, hogy az esküvõ elõtt Rajnak volt egy másik menyasszonya. Pandit megjósolja, hogy Mayának hamarosan gyermeke születik. Yvone átadja Raulnak az új születési bizonyítványát. Az új neve: Humberto Cunha.

39.
Maya megtalálja Duda fényképét Raj táskájában. Egyre többször érez hányingert és most már a környezete is arra gyanakszik, hogy terhes. Az anyja, Kochi, Devától akarja megtudni, vajon szûz volt-e még a lánya, amikor férjhez ment. Amithab és Raj ismét összekülönböznek. Miközben Leinha az apjától arra kér pénzt, hogy Indiába utazhasson, Ravi megkéri Camila kezét. Tarso is arra kéri Toniát, hogy költözzenek össze, de a szülei nem pártolják az ötletet. Duda az ultrahang-vizsgálaton megtudja, hogy fia lesz.

40.
Maya elmondja az orvosának, hogy a gyermeke apja nem azonos a férjével. Bár az orvos megígéri, hogy segít neki, de jelzi, hogy nem tudja majd koraszülöttként feltüntetni a gyermeket. Mindenesetre közli a családdal, hogy Maya valóban gyermeket vár. Tarso azt ajánlja az apjának, hogy hajlandó lesz dolgozni a Cadorénál, feltéve, ha megengedik neki, hogy önálló lakásba költözzön.

41.
Maya kihallgat egy beszélgetést, amibõl rájön, hogy Raj elõzõ menyasszonya egy brazil lány volt. Ilana megakadályozza, hogy Cesar pénzt adjon a lányának az indiai útra. Ramiro és Melissa elutaznak, így Tarso és Tonia pár napot kettesben tölthetnek az üres házban. Raul Yvone terveinek megfelelõen a vidéki farmra utazik Silviával és Juliával. Yvone egy ügyvédi meghatalmazás ürügyével elcsalja otthonról a két nõt, hogy kettesben maradhasson Raullal és beadja az injekciót, amely majd a halál látszatát kelti.

42.
Yvone terve pompásan sikerül. A hazatérõ Silvia és Julia valóban elhiszik, hogy Raul meghalt. Silvia arról is gondoskodik, hogy a holttestet idejében egy nehezékre cseréljék. Így mire a család összegyûlik a kápolnában Raul ravatalánál, õ maga már tetszhalálából felébredve, egy autó volánja mögött megkezdheti új életét, mint Humberto Cunha. Duda Chiara kíséretében Indiába megy, ahol a családok épp a Fények Ünnepére készülnek. De Mayát egyre inkább foglalkoztatja a küföldi nõ, akit Raj szeretett. Bahuan nem ünnepel Amerikában. Szünet nélkül dolgozik, meg akarja mutatni, hogy gazdagabb és hatalmasabb lesz, mint Raj Ananda.

43.
Mindenki összegyûlik Raul ravatalánál. Dr. Castanho segítségével végre az idõs Cadoré úr is értesül fia haláláról. A kétségbeesett apa nagyon szeretné még egyszer látni a fiát, ezért követeli, hogy nyissák ki újra a koporsót. A kényes helyzetbe került Yvone megpróbálja benyugtatózni a feldúlt férfit. Tarso ismét rosszul lesz, az utcára megy, ahol bántalmaz egy kisfiút és a rendõrség is beavatkozik. Raj megígéri Mayának, hogy lezárja a kapcsolatát Dudával.

44.
Yvone nyugtatója hatására Cadoré úr mély álomba zuhan. Csak dr. Castanho gyanakszik arra, hogy az adag kissé túl volt méretezve. Yvone felhívja a mobilján Rault és megbeszélik, hogy két nap múlva találkoznak. Tarso véletlenül Toniát is megsebesítette, ezért Murilo úgy érzi, mindent meg kell tennie, hogy eltávolítsa õt a húga közelébõl. Így amikor Ramiro megengedi Tarsonak, hogy önálló lakásba költözzön, Murilo igyekszik megakadályozni, hogy Tonia is vele tartson. Indiában Rani a Fény ünnepén rajtrakapja a férjét, Komált, amint egy szõke lánynak teszi a szépet.

45.
Miközben Raul próbál hozzászokni új identitásához, a Cadorénál dönteni kell arról, ki veszi át az õ helyét a cégnél. Ramiro azt szeretné, ha Silvia ráruházná a döntési jogokat, de ebbe az asszony nem egyezik bele. Cadoré úr Juliában látná a megfelelõ utódot, Yvone viszont önként jelentkezik a feladatra. Murilo azzal zsarolja Toniát, hogy ha összeköltözik Tarsoval, nem fedezi tovább a költségeit. Az indiai kávézóban Abel rendõr felesége, Norma mindent megtesz, hogy elcsábítsa Indrát. Egy üzleti vállalkozás ürügyén Bahuan vissza akar térni Indiába és ez nem nagyon tetszik Shankarnak, aki elmondja neki telefonon, hogy Maya gyermeket vár. Ez azonban csak olaj a tûzre. Maya nagyon aggódik a terhessége miatt. Duda és Chiara megérkeznek Indiába.

46.
Maya és Raj mindent megtesznek, hogy elfogadják egymást. Ez nem nagyon teszik Suryának, aki megpróbálja felszítani Maya féltékenységét. Anousha rajtakapja Ravit, amint Camilával beszélget a neten és azonnal beárulja a családnak. Duda és Chiara felkeresik Opash boltját. Ramiro megzsarolja Silviát: ha nem bízza meg, hogy a nevében intézze az üzletei ügyeket, rajta fogja követelni a pénzt, amit Raul elsikkasztott. Tarso megkezdi a munkát az apja mellett.

47.
Duda beszélgetése Opash-sal nem azzal az eredménnyel jár, mint remélte. Opash mindenképpen meg akarja akadályozni, hogy Raj tudomást szerezzen a gyermekérõl. Ehelyett pénzt ajánl fel. A sértett Duda egy véletlen beszélgetés alapján igazi indiai megoldáshoz folyamodik. Maya úgy érzi, most már valójában Rajt szereti és fél, hogy a gyerek születésekor elveszíti õt. Yvone és ‘Humberto Cunha” azt tervezik, hogy Dubaiba utaznak. Raul azonban mit sem sejt róla, hogy Yvone már rátette a kezét az indiai számlájára. Az internetre felkerült videó miatt Zecát meglátogatja a rendõrség.

48.
Az eunuchok könnyedén kényszerítik Opasht, hogy mégis keresse fel Dudát a szállodában. Opash most már a családi aranyból is visz a lánynak és ez feltûnik a feleségének, Indirának is. Amikor pedig a pandit jóslatából kiderül, hogy egy házasságon kívül születendõ gyermekrõl van szó, végképp kitör a botrány a családban. Bahuan is megérkezik Rajasthanba. Éttermet akar nyitni. Shankar arra kéri, ne találkozzon Mayával és a rábeszélés hevében õ maga is furcsa vallomást tesz. Rióban dr. Castanho úgy akarja felvidítani Cadoré urat, hogy közös estét szervez régi szerelmével, Siginhával. Tarso elsõ munkanapján máris elkésik az irodából. Raul már alig várja, hogy elhagyják Brazíliát, mert Yvone azzal bíztatja, hogy Dubaiban új életet kezdhetnek.

49.
Indira nem akar megbocsátani a férjének és megfogadja, hogy soha többé nem vesz ételt magához. A többi családtag is dühös Opashra, csak Maya tanúsít megértést apósa ballépésével szemben. Opash újra felkeresi Dudát és a titoktartásért cserébe azt ajánlja, hogy élete végéig gondoskodni fog Raj gyermekérõl. A kétségbeesett Duda a saját szemével akar meggyõzõdni Raj és Maya kapcsolatáról. Silvia Murilóhoz fordul segítségért Ramiróval szemben, Ramiro viszont elérkezettnek látja az idõt, hogy megindítsa a pert. Tarso az irodából hazafelé eltéved, és ismét rohama van. Zeca bírósági meghallgatása végül egyezséggel zárul.

50.
Duda úgy dönt, hogy visszamegy Brazíliába, de Chiara elõbb még felkeresi Opasht és megállapodást köt vele. Melissa betoppan Tarso lakásába, de csak Toniát találja ott, akit alaposan megleckéztet és közli, sohasem fogja megengedni, hogy Traso vele éljen. Eközben a magából kifordult Traso kövekkel dobálja az embereket az utcán. A rendõrség közbelép és beszállítják egy pszichiátriai intézetbe. Egy hirdetésbõl az Ananda család értesül Bahuan éttermérõl. Mindenki fel van háborodva, hogy egy dalit ezt megteheti és Maya egyre jobban aggódik. Mivel Indira az öngyilkosságot fontolgatja, elhívják a panditot, de a mantra közben az asszony megszökik a házból.

51.
Indira a szüleinél keres menedéket. Opash utána megy és végre elmagyarázza neki, hogy a gyermek valójában Rajé. Bahuan készül az étterem megnyitására. Kellemetlen neki, hogy be kellene tartania az ígéretét és Harit, a dalit kisfiút is vendégül kellene látnia. Devával Mayának is küld egy meghívót. Raj éppen akkor érkezik, amikor a lány át akarja adni. Brazíliában Ramiro és Melissa titokban akarják tartani Tarso betegségét, ezért átvitetik õt egy magánklinikára. Yvone és Raul megérkeznek Dubaiba.

52.
Opash és Indira együtt térnek haza és a családjuknak nem árulnak el semmit a történtekbõl. Opash megbeszéli a feleségével, hogy Maya ultrahang-vizsgálatának ürügyén elkíséri õt Dubaiba, hogy onnan titokban Brazíliába mehessen, és beszélhessen Dudával. Raj maga megy el Maya meghívójával az étterem megnyitójára és a bejáratnál inzultálja Bahuant. A kis Harit elõször valóban nem engedik be, de Shankar késõbb mégis magával viszi a fiút, miközben az ajtóban Amithab és mások hangos kiabálással hozzák mindenki tudomására, hogy Bahuan az érinthetetlenek közé tartozik. Tarso egyelõre rossz állapoban van. Leinha és Camila megpróbálják kimozdítani Juliát otthonról.

53.
Az étteremben történt botrányról az újságok is írnak. Opash továbbra is hangosan uszít Bahuan ellen. Shankar felelõsségre vonja nevelt fiát, amiért nem engedte be az étterembe Harit, de Opashsal is beszél. Elõbb kéri, hogy hagyja békén Bahuant, de késõbb elveszíti a fejét és meg is fenyegeti õt. Maya nagyon fél a dubai úttól és édesanyjához fordul tanácsért. Inez megtalálja otthon a klinika címét, ahová Tarsot vitték, így dr. Castanho is meglátogatja a fiút. Mivel Ramiro és Melissa titkolják Tarso betegségét, Tonia azt hiszi, Tarso elhagyta õt. Yvone felhívja Silviát, de ezt nem árulja el Raulnak.

54.
Dr. Castanho figyelmezteti Ramirót, hogy ne vegyék könnyen Tarso betegségét. De Melissa még mindig nem képes belátni az igazságot. Szerencsére Ineznek van annyi esze, hogy odahívja magukhoz Toniát. Aida perrel fenyegeti Cesart, amennyiben továbbra sem fizeti a gyerektartást. Miközben Raul és Yvone Dubaiban szórakoznak, Silvia szobalánya és a barátnõje felkeresnek egy halottlátót, aki az “elhunyt” nevében arra kéri õket, hogy tegyenek be valamit a koporsójába. Bahuan egyre nehezebb helyzetbe kerül a vendéglõ miatt, de elhatátozza, hogy kitart. Opash üzleti jóslatot akar kérni, ehelyett a pandit rájön, hogy a születendõ gyermek apja jóval fiatalabb nála.

55.
Melissa végre elviszi a kórházba Tarsot, és nagy megdöbbenéssel veszi tudomásul, hogy ott is pszichiátriai kezelést javasolnak a fiúnak. Opash, Maya, Indira és Maya sógornõje, Rani elutaznak Dubaiba. Opash üzleti ügyekre hivatkozva magukra hagyja a nõket. Maya altatót kever anyósa italába, így másnap csak Ranival kettesben indulnak az ultrahangvizsgálatra. Közben Indiában – Opash távollétét kihasználva – a család legöregebb tagja, Chacha megegyezik Raj-zsal, hogy mégis felteszik a boltot az internetre. Bahuan társa felmondja az együttmûködést az étteremben, így Bahuan mégis elfogad egy kedvezõ brazíliai ajánlatot.

56.
Maya rábeszélésére Rani megy el helyette az ultrahang-vizsgálatra. Mindenki elhiszi, hogy a magzat még túl fiatal ahhoz, hogy látszódjék a képen. Dr. Castanho meglátogatja Tarsot és felállítja a diagnózist: a betegség nem gyógyítható, de kezelhetõ. Surya elkezdi telefonon hívogatni Dudát, de nem szól bele, így Duda azt képzeli, Raj telefonál neki. Raul megtalálja a számlája adatait Yvone bõröndjében, de Yvone kimagyarázza magát.

57.
Tonia és Tarso csele sikerül, és a fiú a családját kijátszva visszaköltözik a lakásába. Opash Chiarával tárgyal Rióban és megegyeznek, hogyan fogja támogatni Dudát, közben Chiara a zenés lokálok világába is bevezeti az indiai vendéget. Opash egyetlen kikötése: Raj soha ne tudja meg, hogy Duda az õ gyermekét várja. Surya addig provokálja Dudát, míg az mégis felhívja Rajt, és ez a telefon Mayának is feltûnik. “Humberto Cunha” és Yvone pompásan szórakoznak, Rault mégis gyötrik az emlékek.

58.
Raj elmeséli a családnak, hogy Bahuannak egy kasztbéli lánnyal volt kapcsolata és ez nagyon aggasztja Mayát. Fél, hogy már nem sokáig tudja titkolni, hogy a tehessége elõrehaladott. Shankar és az Ananda család összetalálkoznak a templomban, és ez túlságosan is zavarba ejti a nagymamát. Dubaiban Yvone elérkezettnek látja az idõt, hogy rávegye Rault, nyúljanak hozzá az illegális számlához. Ramiro bejelenti az apjának, hogy elindította Silviáék kilakoltatását. Tarsonak ismét rohama van és visszamenekül a szüleihez.

59.
Manu hazarohan a hírrel, hogy az unokája megmozdult Maya hasában. Így Kochi, Maya anyja, megérti a helyzetet és azonnal hívatja a lányát. Bahuan felhívja Shankart, hogy állást kapott egy nagy nemzetközi cégnél, amelynek többek között Brazíliában is van székhelye. Azt egyikük sem tudja, hogy az India Magic éppen Raj Ananda érdekeltsége. Ramiro és Melissa most már nem dughatják homokba a fejüket, el kell fogadniuk, hogy Tarso beteg. Cadoré úr elmondja Silviának, hogy Ramiro ki akarja lakoltatni õket az otthonukból. A rémült Julia Yvone-hoz fordul segítségért.

60.
Maya segítséget remél az anyjától, de hiába. Kétségbeesésében levelet ír Bahuannak. Nem tudja, hogy Bahuan már Brazíliában van, hogy ott kiépítse a Cadoré és az India Magic közös informatikai rendszerét. A reptéren összefut a hazafelé induló Opashsal, aki azt hiszi, sikerült a dolgokat elrendeznie Dudával. Amithabnak azonban feltûnik, hogy sok pénz hiányzik a számláról. Tarsóhoz megérkeznek a kórházi ápolók, de õ elutasítja a kezelést. Julia telefonjára Yvone azonnal visszamegy Rióba.

61.
Kochi a szolgálója, Harima kíséretében vidékre megy, hogy ott találkozzon egy ápolónõvel, akitõl segítséget remél. Opash hazaérkezik Brazíliából és Amithab azonnal számon kéri tõle az elköltött pénzt. Maya reményei összeomlanak, mert Amerikából visszajön a Bahuannak küldött levél, hiszen Bahuan Rióban már meg is kezdi a munkát a Cadorénál. Tarso egyre rosszabbul van, csak dr. Castanhóban bízik és fel is hívja õt. Aida panasza nyomán Cesar börtönbe kerül.

62.
Ramiro felajánlja Bahuannak, hogy Silvia házába költözhet, amikor a család majd kényszerül elhagyni azt. Bahuan nagy lendülettel lát a munkához, úgy érzi, újabb lehetõséget kap a Raj-zsal való leszámolásra. Opash összeütközik Shankarral az utcán, és annak egy furcsa megjegyzése alapján szöget üt a fejébe, hogy mi fûzheti össze a családját a brahminnal. Shankarban is újraélednek az emlékek. Raul megkéri Yvone-t, hogy hozzon el neki egy régi órát a széfbõl. Inez a nagyapjához fordul Tarso ügyében, akinek sikerül is kicsempésznie a fiút a házból.

63.
Melissa, aki még mindig nem fogadja el, hogy Tarso súlyos beteg, hazarángatja a fiát az intézetbõl. Az otthoni feszültségek hatására Ramiro az asszisztensénél, Gabynál keres menedéket, de Inez meglátja õket. Opash rájön, hogy Raj internetes vállalkozása révén milyen sokat fejlõdött az üzlet és már nem ellenzi az új módszert, Amithab azonban egyre inkább féltékeny az öccsére. Más gond is van az Ananda családban. Úgy látják, a még iskolába járó Chanti, túl szabados életet él, ezért a pandit tanácsára Opash úgy dönt, hogy férjhez kell adni a lányt. Van is már egy jelölt, egy Brazíliában élõ indiai fiú – Indra. A szokás azonban azt kívánja, hogy elõbb Ravit házasítsák ki. Silvia mestert hívat, hogy kinyissák a széfet, de az üres.

64.
Mivel Yvone sugalmazására Silvia a házvezetõnõjét gyanúsítja a lopással, az asszony elmegy és a felháborodott Cadoré úr is vele tart, egyenesen Ramíróékhoz… Néhány hónap múlva Maya és Duda már a terhességük utolsó hónapjában járnak, Duda boldogan készül a szülésre. Az Ananda családnál megrendezik a terhességi szertartást, amelyet a hetedik hónapban ír elõ a vallás. Mayát azonban rémképek gyötrik. Tarso állapota sokat javult, mert Cadoré úr és Tonia titokban dr. Castanhóhoz járnak vele kezelésre. Miközben Raul és Yvone boldogan lubickolnak Balin, Ramiro elintézi, hogy Silviánál ne legyen se villany, se víz.

65.
Bár Tarso sokat javult, Aida elmagyarázza Toniának, hogy még kezelés mellett sem lesz soha olyan, mint régen. Míg õk dr. Castanhónál vannak, Melissa megtalálja Tarso gyógyszereit és egy dühroham kíséretében kidobja a szemétbe. Ramiro Gabyhoz menekül a családi botrány elõl. Yvone telefonon valakivel két számlát is nyittat Humberto Cunha névre, de Raulnak nem szól róla. A terhességi szertartás után Kochi hazaviszi Mayát, de másnap titokban vidékre utazik vele egy bábaasszonyhoz. Dudánál is megindul a szülés és a két gyerek szinte egyszerre születik meg.

66.
Silvia Murilónak önti ki a szívét és elhatározza, hogy felveszi a kesztyût, harcolni fog Ramiróval. Sok pénzért vissza is állíttatja az áramot a házban. Camila és a többiek továbbindulnak Dubaiból Indiába. Raj és Manu nem értik, miért vitte el Mayát az anyja. Azonnal utánuk indulnak. Opash és Indira is így tesznek. Amikor a család megérkezik, Kochi egy valóban koraszülött babát mutat nekik. Csak Maya tudja, hogy ez a kisfiú nem az õ gyermeke.

67.
Ramiro az áram és a víz megszüntetése után most hangyákkal kísérletezik, és sikerül is kiüldöznie Silviát a házból, aki Murilónál keres menedéket. A lányok megérkeznek Rajhastanba, ahol Ravi várja õket a reptéren. Az Ananda család felhõtlenül ünnepli a kisbaba születését, csak Opasht gyötrik gondok, mivel megtudja, hogy Duda babája is megszületett. Maya kétségbeesetten követeli vissza a saját gyermekét, az anyjának azonban más terve van.

68.
Yvone titokban találkozik a férfival, aki számlákat nyit, ahová átutalhatják Raul pénzét. Azonban Gopal, az indiai sofõrjük, gyanút fog. Tarso a gyógyszerei nélkül egyre rosszabbul van és súlyos sérülést okoz magának is. Ez már Melissa ingerküszöbét is átüti. Rajhastánban Ravi minden pillanatát a lányokkal tölti. Mindenki boldogan várja haza az új babát és Maya néhány hét múlva haza is tér vele. De ez a baba már sokkal erõsebb, mint az elõzõ volt.

69.
Kochi csele beválik. Az Ananda család elfogadja Maya igazi gyermekét. Camila és a lányok Delhibõl visszatérve elmennek Opash üzletébe és ezzel nagyon kényelmetlen helyzetbe hozzák Ravit. Duda nem állja meg és e-mailben elküldi a kicsi képét Opashnak. Silvia anyagilag is nagyon nehéz helyzetbe kerül. Szeretne álllást találni, de ez nem is olyan könnyû. Tarsot szörnyû gyanakvás gyötri, most már Toniában sem képes megbízni. Yvone készül, hogy végleg kifossza Rault.

70.
Az Ananda családban elérkezik az idõ, hogy szertartás keretében nevet adjanak a kisfiúnak. Duda és Chiara is keresztelõre viszik a babát. Bár egszen más szertartás keretében, de mindkét kisfiú a Niraj nevet kapja, bár Chiara, mint keresztanya az Antoinóhoz is ragaszkodik. Ravi elviszi a lányokat a családjához és Camila így megtudja, hogy már kiválasztották a fiú menyasszonyát.

71.
Ravi kétségbe van esve, mert Camila meg sem akarja hallgatni a magyarázatait. Végül Raj egy nagyszerû ötlettel segít az öccsének, hogy elnyerje a lány bocsánatát. Raj arra kéri Mayát, hogy tartson vele Brazíliába. Raul megkezdi a pénzének átutalását az Yvone bûntársa által nyitott számlára. Tarso és Tonia a tengerpartra mennek, de Tarso állandóan azt képzeli, hogy valaki követi õket.

72.
Míg Tonia elmegy vízért, Tarso ruhát cserél egy másik fiúval, majd különös találkozásba is keveredik a parton férfiakra vadászó Normával. Pánikba esve rohan el, így a visszatérõ Tonia már sehol sem találja. Silvia megtudja, hogy Bahuan fogadást ad az õ valamikori házában. Odamegy, és magából kikelve leönti Ramirót. Az õrök ugyan kidobják, de az este váratlan fordulatot vesz. A féltékeny Surya mindenféle cselt eszel ki, hogy Maya helyzetét megnehezítse. Elcseni Mayától Raj telefonját és a férfi nevében megírja Dudának, hogy az mikor érkezik Rióba.

73.
Murilo végre szerelmet vall Silviának és ez mindkettõjük számára sokat jelent. Az elsõ éjszaka után Murilo máris magához költözteti a szerelmét. Shankar megtudja, hogy Raj Rióba megy és nagyon aggódik, hogy újra találkozni fognak Bahuannal. Kochi is aggódik, ezért felkeresi Mayát, hogy megakadályozza, hogy a lánya a férjével tartson. Ravi egyre jobban retteg a szülei által tervezett házasság miatt. Chanti azt ajánlja neki, kérjen tanácsot Shankartól.

74.
Cadoré úr felfogad egy hackert, hogy hozzájusson a Raul számítógépében õrzött adatokhoz. Ebben Inez is segít neki. Megtalálják az indiai számlát és megdöbbentõ felfedezést tesznek. Amithab Ravi keresésére indul, és megtudja, hogy az öccse házasságot ígért a külföldi lánynak. A haragra gyúlt Opash és Indira ugyanúgy megzsarolják Ravit, ahogy annak idején Raj-zsal tették.

75.
Cadoré úr és Inez ki akarják nyomozni, ki zárolta Raul “halála” után annak számláját? Cadoré úr eleinte nem akar Silviára gyanakodni, de amikor Silvia bevallja neki, hogy Murilóval egymásba szerettek, az idõs férfit is elfogja a kétely. Az adatok tanulmányozása során Inezzel Mayához is eljutnak és most már biztosnak látszik, hogy egy nõ keze van a dologban. Dario és Aida újból összefutnak és egy csókra is sor kerül.

76.
Cadoré úr csak dr. Castanhóval osztja meg félelmeit. A doktor szerint az is lehet, hogy Maya titkol valamit. Duda kimegy Raj elé a reptérre, de késõn érkezik, már csak az elsuhanó taxit látja. Duda kétségbeesetten telefonál Rajnak, de a mobilt Maya veszi fel. Indiában, a Melissa által adott fogadáson Rajt nagy meglepetés éri. Látva Ravi tétovázását Chanti maga megy el Shankarhoz, hogy megkérdezze, mit kell tennie annak, aki szerelembõl akar házasodni, és a családját is meg akarja tartani…

77.
A fogadáson Melissa elmeséli Rajnak, hogyan jutott indiai nyakékéhez. Miközben az Ananda család a közelgõ esküvõ lázában ég, Ravi megszökik otthonról, megszerzi a templomból a szent tüzet és Camilával végigcsinálják a szertartást, amelyet a Káma Szútra a szerelembõl házasodni akarók számára elõír.

78.
Az Ananda családot sokként éri Ravi lázadásának híre. A pandithoz fordulnak, mert remélik, hogy nem kell komolyan venni ezt a frigyet, de a pandit is Ravit igazolja. Suriya mindent megtesz, hogy kihasználja a helyzetet Maya féltékenységének növelésére. Közben Rióban Bahuan és Raj találkoznak egy megbeszélésen, és Raj kénytelen elfogadni a dalit kézfogását. Duda sehogy sem érti, miért nem keresi õt Raj. Elhatározza, hogy maga megy el hozzá a szállodába. Cadoré úr újra felhívja Mayát, mert nem hiszi el, hogy az asszony nem emlékszik, hová utalta át a pénzt.

79.
Raj és Duda találkoznak, de Raj egyáltalán nem érti, hogy mit akar tõle régi szerelme. Bahuan nagy munkavacsorát rendez a házában és ezzel eléri, hogy Raj kénytelen legyen abból az ételbõl enni, amit egy dalit készített. Yvone belsõépítészként mutatja be bûntársát Raulnak, és ráveszi, hogy ismét egy nagy összeget utaljon át, ezúttal a ház berendezésére. Az Ananda család kénytelen-kelletlen készül az igazi esküvõ megrendezésére. Cesar és Aida viszont cseppet sem örülnek és azt akarják, hogy Camila visszatérjen Brazíliába, de a lány túljár az eszükön.

80.
Camila és az Anandák nehezen fogadják el egymást. Opasht nem hagyja nyugodni a kérdés, vajon kitõl tudta meg Ravi, hogy milyen szertartást kell végrehajtani, és hamar rá is jön az igazságra. Ramiro és Gaby kapcsolata egyre szorosabb lesz. Már Melissa is furcsának találja a férje viselkedését. Ramiro véletlenül kihallgatja Cadoré úr és Inez beszélgetését a bankszámláról és azonnal elhatározza, nyomozni fog Silvia és Murilo után.

81.
Chanti bevallja, hogy õ beszélt Shankarral. Opash tajtékzik, a nagymamát, Laksmit viszont megrohanják az emlékek. Vidékrõl megérkezik a kisbaba, akit Maya szoptatott, az anyja azt akarja, hogy most már Maya családja gondoskodjon róla. Kochi szolgálója, Harima megmenti a helyzetet, de ez csak átmeneti. Tarso megnyeri az egyetemen a novellaíró-versenyt, de nem tudja elmondani Toniának, mert a lány éppen a barátnõjével van. Cesar, Aida és Ilana elindulnak Indiába. Raj útban hazafelé felkeresi Dudát, hogy visszaadja az órát, amit tõle kapott.

82.
Shankar Pujával üzen Laksminak remélve, hogy az asszony megérti, hogy nem akart ártani a családjának. Puja sok mindent tud a régi történetrõl, mivel az anyja azokban az idõkben Laksmi családjánál szolgált. A pandit felkeresi Cesárt és Ilanát, és átadja a szükséges ajándékok listáját, de õk félreértik a dolgot. Traso újra elkeveredik, a strandon találnak rá hajnalban nagyon rossz állapotban.

83.
Bár Laksmi mindent megtesz, hogy meneküljön a rátörõ érzelmek elõl, mégis elmegy Shankarhoz, késõbb a templomban is találkoznak véletlenül. Opash nagy megdöbbenéssel ismeri fel Cesárban és Ilanában riói vendéglátóit. Nagyon fél, hogy elárulják a családjának. Manu úgy érzi, ha az istenek az õ karjába tették az ismeretlen gyermeket, akkor fel is kell nevelnie õt. Maya elmondja Rajnak a számla problémáját. A férje úgy dönt, maga veszi kezébe az ügyet és felhívja Ramirót, hogy informálódjon. Bahuan és Indra összeismerkednek egy buliban.

84.
Lezajlik Ravi és Camila esküvõje, ami mindenkiben ellentmondásos érzéseket ébreszt. Cadoré úr újra felhívja Mayát, de ezúttal már Raj-zsal kell beszélnie. Miután Ramiro virágot is küld a feleségének, Melissa most már igazán gyanakszik és megszerzi a férje GPS-ét, hogy megtudja, merre járt. Yvone további pénzeket csikar ki a gyanútlan Raulból. Gopál ugyan kideríti, hogy a lakóparkban semmilyen lakást nem adtak el, de ezt Yvone-nak mondja el, aki elhatározza, hogy megszabadul tõle. Murilo megkéri Silvia kezét.

85.
Dr. Castanho egy szép táncos estén ismét összehozza egymással Cadoré urat és Siginhát. Ramiro Indiába készül, hogy tárgyaljon a partner céggel és arra kéri Bahuant, õ is tartson vele. Közben összeszólalkozik Murilóval és kölcsönösen egymást vádolják Raul számlájának kifosztásával. Duda babája megbetegszik, kórházba kerül. Az orvos szerint azonnali mûtétre van szükség. Raj felhívja Cadoré urat a számla miatt. Egyre furcsább neki a dolog. Azt reméli, ha ártani tud Cadorénak, azzal valamiképpen Bahuant is sújthatja. Rani panaszkodik az apósának, hogy a férje, Komal más lányoknak csapja a szelet. Manu azonban más rossz híreket is hallott Komalról.

86.
Camila igyekszik elsajátítani az indiai szokásokat, de a viselkedése így is állandó vitatéma az Ananda családban. Duda tiltakozása ellenére a kis Antoniót megoperálják, a felháborodott anya feljelentést fontolgat. Murilo és Chiara beszélgetésébõl Bahuan véletlenül megtudja, hogy Rajnak van egy Rióban született gyermeke is. Melissa csavaros tervet eszel ki, hogy kiderítse, van-e a férjének titkolnivalója. Tarso az utcán találkozik Normával és a fejében újra összekeveredik a valóság és a képzelet. Az elbocsátott Gopal tovább kötözködik Yvone-nal, aki ezt egy doboz “beinjekciózott” bonbonnal hálálja meg.

87.
Silvia érzi, hogy az apósa magatartása megváltozott. Murilo végre elmondja neki, milyen problémák vannak a számla körül. A szép, táncos este után Cadoré úr különösen viselkedik és virágot küld Siginhának. Duda feljelentése alapján a rendõrség kihallgatja Lucas doktort. Opash vacsorát rendez a brazil rokonok búcsúztatására, eközben Shankar újra megkéri Puját, hogy keresse fel a nevében Laksmit. Dubaiban Gopal végre meg akarja kóstolni a finom bonbonokat, de a kutyája kiveri a kezébõl és alaposan befalatozik belõle.

88.
Melissa hamarosan kinyomozza, hol töltötte Ramiro azt a bizonyos délutánt, és nyomatékosan értésére adja Gabynak, hogy igényt tart a férjére. Duda nem csak visszavonja a feljelentést Lucas ellen, de még borozni is meghívja magához az orvost. Tarso dührohamot kap és kis híján szétveri Murilo nappaliját. Bár Gopal kutyája szerencsésen megmenekül, a férfi gyanakodni kezd a bonbonokra. Yvone érzi, hogy a játék túl veszélyessé válik. Laksmi nem akarja elfogadni a mandala szútrát, amit Shankar küldött neki, viszont családját azzal lepi meg, hogy megtiltja Opashnak, hogy feljelentést tegyen Shankar ellen.

89.
Tarso szenved a bûntudattól és Tonia sem tudja, hogyan kezelje a dolgot. Duda elmeséli a történetét Lucas doktornak, aki nagyon megértõnek bizonyul. Bahuan levelet küld Mayának Rajhastanba, de arra is készül, hogy összeismerkedjen Dudával. Az Ananda család megdöbbenéssel fogadja Laksmi tilalmát, csak a pandit érzi, hogy valami különös lehet a dolog mögött. Épp amikor legjobban veszekednek, Shankar maga állít be hozzájuk.

90.
Gopal mégis felkeresi Rault, aki elõször nem hisz neki, de késõbb mégis gyanakodni kezd. Yvone döntõ lépésre szánja el magát. Bahuan levelében megírja Mayának a telefonszámát. Shankar bejelenti a panditnak, hogy ha Opash nem tesz panaszt ellene, akkor õ fogja bepanaszolni a férfit. Rióban dr. Castanho eljegyzi a szép pultoslányt, Suellent, Murilo pedig megveszi a gyûrûket Silviának. Duda és Lucas doktor egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

91.
Tarso díjátadójáról mindenki elfelejtkezik, a fiú pedig egyre jobban szenved a betegsége miatt. Lucas doktor romantikus vacsorára viszi Dudát, ugyanoda, ahol Murilo is Silvia ujjára húzza a gyûrût. Yvone is vetet magának Raullal még egy csodálatos gyûrût, és amikor a férfi megérti, hogy ez “búcsúajándék” volt, már nagyon is késõ. Opash rosszul érzi magát attól, hogy Shankar feljelentésére a kereskedõk tanácsa elé kell állnia, mert fél, hogy felvetik a házasságon kívüli gyermek ügyét. De Chachát és Laksmit még jobban zavarja ebben a dologban valami más. Egy súlyos titok…

92.
Yvone és Mike Indiába mennek élvezni a pénzt, Raul pedig kénytelen szembenézni azzal, hogy nem csak Yvone-t, a vagyonát is elveszítette. Camila helyzete sem könnyû az új családban, de szerencsére a többiek inkább Shankar feljelentésével vannak elfoglalva. Aida és a lányok hazaérkeznek. Aidát szerelmes levelek várják Dariótól, Juliának viszont el kellene fogadnia, hogy elveszítette az otthonát, és ez egyelõre egyáltalán nem megy neki. Raj és Maya is megérkeznek Rióba.

93.
Laksmi magához hívja Puját és megüzeni Shankarnak, ha nem vonja vissza a feljelentést, súlyos titkokat fog nyilvánosságra hozni. Shankar azonban nem tudja, mi lehet az. Julia felkeresi Ramirót, hogy visszakövetelje tõle az otthonát, de nem sikerül áttörnie a férfi hideg önzésének falát.

94.
Duda és Lucas doktor egyre több idõt töltenek együtt, és végül egy csók is elcsattan. Ennek ellenére Duda készül rá, hogy találkozzon Mayával. Opashéknál egy csöpögõ csap okoz óriási kavarodást, Manu és Kochi pedig azon idegesítik magukat, hogy Rióban Maya találkozni fog Bahuannal. Ez meg is történik, mivel Ramiro nagy estélyt ad Raj tiszteletére.

95.
Az estélyen Raj próbál több dolgot is megtudni Ramirótól az öccsérõl. Késõbb találkozik Cadoré úrral és Inez-szel is, de Mayát nem viszi el magával. Julia továbbra sem tud megbékélni a helyzettel és inkább Aidához megy lakni, mintsem hogy beköltözzön Murilóhoz. Yvone és Mike remekül érzik magukat Indiában, Raul viszont egyáltalán nincs jól és Gopal nem érti, miért nem fordul a rendõrséghez.

96.
Raj megígéri Cadoré úrnak, hogy valahogyan elõkeríti a címet, ahová Maya a pénzt utalta. Bahuan szeretne megismerkedni Dudával, ezért elmegy a szépségszalonba. Duda pedig Mayával akar találkozni és sms-ben randevút ad neki. Indra kellemetlen helyzetbe kerül, mivel össze kell ismerkednie a menyasszonyával, akit az édesanyja választott ki a számára. Tarso felkeresi Silviát, de csak Murilót találja otthon, aki durván elutasítja. Az Ananda házban továbbra is nehezen fogadják el Camilát és Chanti férjhez adása is újból szóba kerül.

97.
Maya és Duda találkoznak. Maya sok mindent megért a történtekbõl, azt is, hogy Suriya milyen hálót szõ. A kisbabát is látja, és megsejti, hogy Raj gyermeke lehet. Szeretne visszamenni Indiába, de Raj ragaszkodik hozzá, hogy elmenjenek egy üzleti vacsorára Bahuan házába. Yvone elmondja Mike-nak, hogy vissza akar menni Brazíliába, és hogy rá is számít a következõ terve megvalósításában.

98.
Az estélyen Bahuan úgy alakítja, hogy kettesben maradjon Mayával, de nem egészen azt az eredményt kapja, amit vár. Tarso egyre rosszabbul van, de Tonia nem tudja rábeszélni, hogy elmenjen az orvoshoz. Gopal továbbra is Raul mellett marad. A férfi kieszközli a banknál, hogy küldjenek egy bizonylatot az átutalásról Mayának, aki annak idején ezt intézte. De amikor felhívja Mayát, hogy megtudja a részleteket, nem mer beleszólni a telefonba. Rajhasztánban készülnek Opash meghallgatására.

99.
Bahuan elmegy a szállodába, ahol Raj és Maya laknak és szemébe mondja a riválisának, hogy tud egy Brazíliában született gyerekrõl. Eközben a szállodában összeismerkedik egy szép indiai lánnyal, Shivanival, aki egy nagyon gazdag család gyermeke. A banki bizonylatot Maya megkapja faxon és ebbõl kiderül, hogy a pénzt egy bizonyos Humberto Cunha nevén lévõ számlára utalták át. Tarso kényszerképzete már olyan erõs, hogy Melissa elviszi egy röntgenre. A klinikán összefutnak Lucas doktorral és Tarso õt is bevonja a játszmájába. Opash perében Laksmi hirtelen megjelenik a tanács elõtt és ezzel rábírja Shankart, hogy vonja vissza a feljelentést.

100.
Raj és Maya összefutnak Cesárral a tengerparton. A sors úgy hozza, hogy Duda és Lucas is éppen arra járnak a kisbabával együtt. Tarso megkapja a leleteit és igazolva látja, hogy beültettek neki valamit. A klinikára megy, ahol súlyos rohama van és ezúttal ez erõszakba torkollik. Miközben az egész Ananda család azon tanakodik, hogy miért volt Laksmi megjelenése olyan nagy hatással Shankarra, Camila megtalálja a mangala szútrát, amit Shankar Laksminak küldött.

101.
Cesar elnézést kér Rajtól a tengerparton történtek miatt. Bahuan és Shivani együtt szórakoznak, miután Bahuan elgondolkodik, hogy feleségül kellene vennie a lányt. Opash azon rágódik, hogy mit titkolhat elõle az anyja. Surya furcsa álmáról mesél Amithabnak. Maya elmondja Rajnak, attól fél, hogy Surya megpróbálja tönkretenni a házasságukat. Tarso még mindig kórházban van. Julia összevitatkozik az anyjával, Murilo próbálja kibékíteni õket. Camila megtudja, hogy az anyja Darioval találkozgat. Bahuan a szépségközpontban Dudát kérdezgeti a gyermekérõl…

102.
Pedró Bahuant kérdezgeti arról, vajon Shivani tud-e a fiú származásáról. Zeca apja a rendõrségen hamisan tanúskodik a fia mellett. Tarsót újra furcsa hangok gyötrik, ami megbizonyosítja õt abban, hogy egy chipet ültettek belé, amit Lucas doktornak kellene kiszednie belõle. Norminha titokban Indrával találkozik az utcán. Ademir azt tanácsolja Cadore úrnak, hogy vegye feleségül Cidinhát. Dayse apajelöltet mutat be Ruthnak Guto személyében. Camila bocsánatot kér Laksmitól, amiért megtalálta az ékszert, majd anyjával beszél, és számon kéri õt Darióval való kapcsolatáról. Maya és Raj hazatérnek Brazíliából és élménybeszámolót tartanak a családnak, miközben Maya és Surya között továbbra is forrnak az indulatok. Ezalatt Brazíliában Silvia és Julia próbál szót érteni egymással, míg Tarso és Tonia telefonon szakítanak egymással…

103.
Zeca és bandája megtámadja Suellent az utcán, de szerencsére Norminha és Abel a lány segítségére sietnek. Dario és Aida a kapcsolatukról beszélgetnek. Tarso a kórházban idegesen várja Lucas doktort. Közben Indiában a Testvérek Napját ünneplik. Maya fél, hogy elveszítheti a férjét. Lucas arra kéri Dudát, hogy mondjon le az Indiai anyagi segítségérõl és éljen vele. Az orvos azt tanácsolja Toniának, hogy felejtse el a Tarsót, mert kezelés híján egyre rosszabb lesz az állapota. Dubaiban Humberto beismeri Gopalnak, hogy õ nem az, akinek hiszi…

104.
Raul szóról szóra elmesélni Gopalnak, hogyan jutott el idáig, mi mindenre vette rá õt Yvonne. Gopal felajánlja a segítségét. Tarso üldözési mániája egyre súlyosabb, Tonia elmondja ezt Murilónak is, aki nem veszi komolyan a figyelmeztetést. Duda a Lucassal közös jövõjét tervezgeti. Egy indiai asszony és a lánya érkezik Ashimáékhoz látogatóba, mert azt szeretnék, ha Indra lenne a lány férje. Leinha megpróbálja meggyõzni Camilát, hogy adja áldását az anyja és Dario románcára. Maya és Surya összevitatkoznak, Indirának kell közbelépnie, aki rájön, hogy Maya tud a külföldi nõ létezésérõl…

105.
Maya Suryát hibáztatja mindenért, miközben elmeséli Rajnak hogyan találkozott Dudával, és a bocsánatáért esedezik, amiért nem bízott meg a férfiban. Eközben Surya a férjének panaszkodik, amiért Maya megvádolta õt. Shivani tudni szeretné, milyen kasztba tartozik Bahuan. Bahuan talákozik Cesarral és a beszélgetésbõl rájön a Duda gyermekével kapcsolatos titokra. Shankar elmegy Opash üzletébe, ahol elmondja Amithabnak, hogy beszélni szeretne Laksmittal. Tarso a kórházban ismét felkeresi Lucas doktort, de amikor nem találja, azt gondolja, hogy ez is Murilo hibája. Pandit elmondja Opashnak, hogy találtak egy võlegényjelöltet Chantinak. Raul és Gopal – fénykép híján – egy rajzot készítenek Yvone-ról a rendõrségnek, de a hölgy eközben megváltoztatja a külsejét. Tarso pisztollyal a kezében egyre feszültebben várja Murilót parkolóházban…

106.
Melissa a lövések után ér a parkolóházba, de az ügyvéd tanácsára a rendõrség elõtt távozik a helyszínrõl. Maya könyörög Rajnak, hogy bocsásson meg neki, mindeközben Duda “igen”-t mond Lucasnak. Chanti a templomban elad egy nyakláncot, de szerencsétlenségére meglátja a pandit és elkezdi nyomozni, hogy mire kellhet a lánynak ennyi pénz. Laksmi a férfi döbbenetére elmondja Opashnak, hogy szeretne beszélni Shankarral. Murilo mûtétjének kimeneteléért aggódik a család, miközben Ramiróék azt tervezgetik, hogy mit hazudjanak a rendõrségnek. Raul visszasírja régi életét, ellentétben vele, Yvonne és Mike boldogan élnek. Dudához és Lucas doktorhoz is eljut a hír, hogy Murilót meglõtték. Eközben a kórházban Ramiro könyörögve hamis tanúzásra próbálja rávenni Murilót. Manu megtalálja azt a dubai címet, amit minden bizonnyal Maya is keres. Bahuan bevallja Shivaninak származásának titkát…

107.
A Cadore család a Murillót ért lövésekkel van elfoglalva. Melissa elõadja a hamis verzióját a rendõröknek. Chiara elújságolja Opashnak, hogy Duda férjhez megy, és egyúttal lemond a gyerektartásról. Opash Brazíliába készül, hogy a saját szemével gyõzõdjön meg a történtekrõl. Chanti megkéri Durgát, hogy adjon el egy ékszert a templomban. Shankar és Puja a dalitok felemelkedésérõl beszél a kis Harinak, miközben rájönnek, hogy a fiúnak szerelmi bánata van. Laksmi kész fogadni Shankart az otthonában. Yvone Silvia nevére foglal egy szobát a dubaji szállodában, hogy eltüntesse a hozzá vezetõ nyomokat. Eközben Raj mindent kiderített és tájékoztatja errõl Cadore urat…

108.
Cadore és Ines elhatározzák, hogy felfogadnak egy magánnyomozót. Silvia joggal aggódik lázadó lánya miatt, mert Beca és társai egy betörést terveznek, de Julia nem tudja ezt mire vélni. Gopal meglátja Yvone-t és Mike-ot a reptéren. Murilo megígéri Dariónak, hogy nem jelenti fel Melissát, amivel Tonia egyáltalán nem ért egyet, mert fél, hogy Tarso továbbra is veszélyes a környezetére. Eközben Ines elmondja Melissának, hogy illegális fegyvertartásért fogják feljelenteni. Lucas a nevére veszi Duda gyermekét. Surya fondorlatosan kideríti, hogy Opash hova készül valójában, amirõl tájékoztatja Amithabot is. Laksmi bejelenti a családnak, hogy Shankar megy hozzájuk látogatóba. Bahuan elárulja Opash és Duda titkát a menyasszonyának, a Pedrótól kapott fényképeket pedig el akarja küldeni Rajnak…

109.
Cadore úr meglátogatja Silviát és elújságolja neki, hogy megnõsül, majd azt is elárulja, hogy megtalálták azt a címet, ahonnan Raul számláját zárolták. Leinha meglátja Juliát Becával, és elmondja neki, hogy vigyázzon, mert a fiú egy bûnözõ. Dubajban Gopal és Raul kinyomozzák, hová mehetett Yvone. Shankar megérkezik Laksmihoz és a múlton merengenek. Cezar felajánlja Ramirónak ügyvédi szolgálatait. Tarso ismét a kórházba szökik és várja Lucas doktort, miközben õ Dudával szórakozik. Raj és Maya megkapják a levelet Bahuantól Duda és gyermeke fényképével…

110.
Shankar megalázónak érezte a Laksmival történt beszélgetést. Maya értetlenül áll Bahuan levele elõtt, ezért elhatározza, hogy felhívja a férfit. Aida elmondja Silviának, hogy a lánya egy bûnözõvel jár, emiatt anya és lánya nagyon összevesznek. Dr. Castanho beszél Tarsoval és megpróbálja meggyõzni, hogy járjon el kezelésre. Murilót végre hazaengedik a kórházból. Opash elrepül Brazíliába. Surya megtalálja a fényképeket Duda gyermekérõl és elmondja Mayának, hogy rájött a titokra. A két nõ összeszólalkozik, Indira asszonynak kell szétválasztania õket. Maya és Surya megtudja, hogy Indira tudott Raj gyerekérõl. Eközben Duda és Lucas a közös jövõjüket tervezgetik…

111.
Dr. Castanho elmondja Lucas doktornak, hogy Tarso milyen betegségben szenved. Silvia találkozik Becával egy éjszakai klubban és elmondja neki, hogy Julia még kiskorú, ezáltal anya és lánya viszonya egyre feszültebb. Duda megtudja, hogy Opash másnap Brazíliába érkezik, de nem szeretné, ha ezt Lucas is tudná. Laksmi és Karan nem értik, hogy Surya miért viselkedik úgy a házban, mint egy hercegnõ. Mindez Camillát is bosszantja és elmondja Ravinak, hogy élhetnének Brazíliában is. Chiara a reptéren fogadja Opasht. Gopal Indiába készül a családjához, meghívja magával Rault. Maya és Indira is Suryától függ, amit mindketten nehezen viselnek…

112.
Maya és Camila moziba készülnek a férjeikkel. Kochi elmondja Komalnak, hogy többet nem támogatja a hazudozásaiban. Manu az asszony bocsánatáért esedezik, amiért nem hitt neki. Dario felhívja Camilát és kéri áldását az édesanyjával való kapcsolatukra. Raul és Gopal elrepülnek Indiába. Radesh elküldi bemutatkozó levelét Devának, melyben azt írja magáról, hogy egy gazdag üzletember. A rendõrség házkutatást tart Ramiróéknál. Eközben Brazíliában Opash Chiarához megy, ahol találkozik Dudával és megkapja Tony anyakönyvi kivonatának másolatát. Véletlenül betoppan Lucas, aki csalódik Dudában, amiért nem volt vele õszinte és egy kis idõt kér, hogy átgondolja a dolgokat. Opash felhívja Indirát és elújságolja neki a történteket…

113.
Tarso bocsánatot kér Murilótól. Tonia elviszi a fiút Dr. Castanhóhoz a kórházba és megígérteti vele, hogy elkezdi a kezelést. Hamia elmondja az anyjának, hogy Indra más nõt szeret. Opash összefut Bahuannal és Shivanival a szállodában és megfenyegeti a férfit, hogy ne tegye tönkre a fia házasságát. Shivani megkérdezi szerelmét, hogy mi köze van Raj feleségéhez. Surya provokálja Mayát és azt hazudja anyósának, hogy Maya megverte õt. Indira ezt elhiszi és hazaküldi a lányt. Gopal egy tervet eszel ki Yvone ellen, miközben a lány felhívja Silviát, aki meghívja õt Cadore úr esküvõjére…

114.
Yvone azt hazudja Silviának, hogy Afrikában misszionáriusként dolgozott. Suellen a saját esküvõjére készül, de amikor rájön, hogy Marcelo nem a kápolnába viszi, hanem a klinikára, akkor kiugrik az autóból és lemondja az esküvõt. Laksmi és Shankar összefutnak a templomban. Raj meglátogatja Mayát és megkéri a lányt, hogy vessen véget a Suryával folytatott állandó vitáknak. Maya a szerelmérõl biztosítja a férjét. Tarso elmegy Cadore úr esküvõjére, Melissa akarata ellenére. Cidinha és Cadore összeházasodnak, miközben Castanho szomorkodik, amiért az õ esküvõje elmaradt…

115.
Yvone tovább szövögeti hálóját. Julia segít Becának és társainak egy rablásban, Silvia mindezt egy újságcikkbõl tudja meg másnap. Castanho doktor nem érti, miért tûnt el Suellen. Raj szomorú, amiért Maya nincs vele. Shivani tudni szeretné, hogy Bahuan miért avatkozik bele Raj házasságába. Chanti részt vesz egy mozifilmes szereplõválogatáson. Duda elmegy Lucashoz, de a körülmények nem a legjobbak egy meghitt társalgáshoz. Bahuan táviratozik Mayának…

116.
A pandit nem érti, hogy miért adja el Chanti az ékszereit, ezért megkéri Nayanát, hogy figyelje a lányt. Yvone találkozik Nandával és megpróbál információkat kiszedni belõle Ramiróról. Duda és Lucas kibékülnek. Silvia – mit sem sejtve ? elmondja Yvone-nak, hogy Cadore úr felfedezte azt a bankszámlát, amit Raul külföldön nyitott. Amikor Anusha a dalitok között Puja beszédét hallgatja, megjelenik Amithab és megvádolja Shankart. Surya elárulja Rajnak, hogy Opash Brazíliában volt. Julia azt kéri Becától, hogy segítsen neki visszaszerezni mindazt, amit Ramiro elvett tõlük…

117.
Tarso kezelésre jelentkezik a kórházban. Raj kimegy az apja elé a repülõtérre és tudni szeretné, hogy miért volt Brazíliában. Opash megmutatja Rajnak az anyakönyvi kivonatot, mely szerint Duda gyermekének apja nem õ, hanem Lucas. Cezar nem akarja, hogy Aida Indiába menjen Darióval, mert ezzel tönkretenné Camila házasságát. Amithab titokban felgyújtja Puja otthonát. A nõ és Shankar Opashék házába sietnek, hogy megrágalmazzák Amithabot, de a szülõk mindent tagadnak mindaddig, amíg a rendõrök egy bizonyítékot nem mutatnak…

118.
Opash magából kikelve szidalmazza Amithabot, miközben Surya és Maya ismét összevesznek. Tonia meglátogatja a kórházban Tarsót és nagyon boldog, amiért a barátja magától jelentkezett a kezelésre. Yvone – hogy Ramiróhoz közelebb kerüljön – egyetért Melissával abban, hogy Tarso nem beteg. Melissa annyira megörül ennek, hogy meghívja a nõt vacsorára. A rendõrség a postás fiát gyanúsítja a gyújtogatással.

119.
Opash-t igazságérzete nem hagyja nyugodni, ezért felajánlja, hogy kifizeti Puja házának felújítását. Ezek után magához hívatja Mayát és Suryát. Yvone és Ramiro találkoznak, de ezt nem árulják el Melissának. Silvia nagyon furcsának találja, hogy barátnõje Melissával találkozgat. Chanti nagyon boldog, amiért kiválasztották a filmszerepre, majd megtudja azt is, hogy a võlegénye és a családja másnap látogatóba érkezik hozzá. Maya attól fél, hogy ha Bahuan Indiába megy, akkor tönkreteszi õt és a családját…

120.
Lucas észreveszi, hogy Bahuan lefényképezi õt és Dudát az étteremben és magyarázatot követel, majd amikor a két férfi verekedni kezd, Duda ott hagyja õket. Ramiro és Melissa visszaviszik Yvone-t a szállodába, aki meglepõdve látja, hogy Silvia vár rá. Julia és Beca Ramiro elrablását tervezik, miközben Tonia egy pisztolyt talál Julia fiókjában. Chanti eléri, hogy a võlegénye kikosarazza õt, amitõl a családja teljesen kikészül…

121.
Mike beszélgetésbe elegyedik Nandával egy könyvesboltban. Aida elmondja Camilának, hogy hamarosan meglátogatja õt Indiában. Durga aggódik Gopal brazíliai útja miatt. Anusha egy kis csengõt ajándékoz Harinak, miközben Karan és Laksmi azon gondolkoznak, hogy itt az ideje, hogy a kislánynak is találjanak egy võlegényt. Tarsonak a klinikára kellene mennie, de Melissa nem viszi el õt. Ademir Castanho nevében egy virágcsokrot küld Suellennek. Surya átadja Mayának Shivani meghívóját…

122.
Cadore úr felhívja Raj-t, és elmondja neki, hogy Humberto Cunha Indiában van. Castanho és Suellen kibékülnek. Chanti az istenek bosszújára fogja, amiért nem tudott táncolni és énekelni a võlegénye elõtt. Mike – másnak kiadva magát – meghívja Nandát egy kávéra. Silvia és Murilo az esküvõjükre készülnek. Chanti az utazását tervezi, de közben szenved, mert tudja, hogy így elveszíti a családját…

123.
Raul és Gopal éppen azt tervezgetik, hogyan kerülhetne Gopal Silvia közelébe Brazíliában, amikor megjelenik Raj és Maya. Murilo arra kéri Juliát, hogy ha a barátja vissza szeretné kapni a pisztolyt, akkor személyesen menjen be érte a céghez. Cadore úr tájékoztatja Ramirót a testvére számlája körüli problémákról. Suellen rájön, hogy nem is Castanho küldte neki a virágot és a kártyát. Ravi próbálja meggyõzni Opash-t, hogy ne adja Chantit az idõs úrhoz…

124.
Durga aggódik, mert azt hiszi, hogy a férje elhagyta õt. Raj kimegy a repülõtérre, hogy találkozzon Gopallal. Yvone is részt vesz Silvia és Murilo esküvõjén, de hamar távozik. Abel egy névtelen levelet kap, amiben azt írják, hogy a felesége megcsalja. Surya kihallgatja Maya és Raj beszélgetését, majd elárulja Amithabnak a hallottakat. Anusha találkozik leendõ võlegényével, ami õt is és Harit is nagyon megviseli. Raul és Gopal megérkeznek Brazíliába…

125.
Raul meglepõdve hallja, hogy Silvia elköltözött közös otthonukból. Tarso meglátja Becát és bandáját a házuk elõtt és szól Inesnek, de a lány azt hiszi, hogy csak képzelõdik. Shankar elmondja Opashnak, hogy mi volt közte és Laksmi között régen. Camila segít Chantinak a szökése megtervezésében. Komal hazatértének örül a családja. Surya és Maya ismét összevesznek. A férjeik megpróbálják tisztázni asszonyaikat, de az õ beszélgetésük is vitába torkollik…

126.
Chanti titokban elhagyja otthonát, és amikor ez kiderül, az egész család pánikba esik. Miközben Beca és Julia Ramiro elrablását tervezik, Castanho doktor kétkedve hallgatja Tarsót, aki azt állítja, hogy idegenek figyelik meg a házukat. Aida, Dario, Ramiróék és Bahuan megérkeznek Indiába. Bahuan szeretné, ha Shankar elmenne vele Shivani partijára, majd felhívja Mayát. Abel tovább nyomoz Norminha után. Raul régi házánál Pedro megígéri Gopalnak, hogy megszerzi neki Silvia új címét…

127.
Aida nagyon csodálkozik, amikor Dario elmondja neki, hogy szerinte Ramiro és Yvone randevúznak egymással. Opash és családja Chantit keresi, míg egyszer csak meglátják õt a tévében. Shankar töpreng, hogy elmenjen-e Shivani és Bahuan partijára. Tarso meglátja Juliát és Becát a házuk elõtt, de sem Ines, sem a nagyapja nem hisz neki. Pedro megadja Gopalnak Silvia telefonszámát…

128.
Raulra rátörnek az emlékek, amikor Gopal Silviával beszél telefonon. Duda kap Rajtól egy üzenetet, amit nagyon furcsának talál, ezért Lucas elhatározza, hogy utánajár a dolgoknak. Opash elküldi Ravit Angliába, hogy gyõzze meg Chantit a hazatérésrõl. Anusha Hari felesége szeretne lenni. A pandit úgy érzi, hogy Opash hazudik neki Chantiról. Norminha megtalálja a férjének küldött névtelen levelet. Shivani az estélyen bemutatja Bahuant a szüleinek, majd megérkezik Maya és Raj is…

129.
Maya kényelmetlenül érzi magát Shivaniék estélyén. Beca Murilo házában tölti az éjszakát Juliával. Ravi azt gondolja, hogy Camila féltékeny az anyjára Dario miatt, ezért annyira összevesznek, hogy Camila elhagyja õt. Ravi nem akarja elhinni, hogy ez megtörténhetett. Karan, Laksmi, Ravi, Surya és Indira egy videó bejátszást néznek, amin Chanti elmondja távozásának okát. Raul véletlenül meglátja egy magazinban, hogy Ramiro Indiában van. Surya megtudja egy asztrológustól, hogy fiúgyermeket vár…

130.
Gopal meglátogatja Silviát és a volt férjérõl beszélgetnek. Surya és Amithab bejelentik a családnak, hogy fiúgyermekük lesz. Ravi és Camila boldogtalanok egymás nélkül. Ruth szülõi értekezletet hív össze, amin Cezar jelenetet rendez. Lucas megveszi a repülõjegyeket Indiába. Silvia elmondja Yvone-nak, hogy Raul régi barátja kereste meg. Indira Pujánál érdeklõdik Laksmi és Shankar múltbeli viszonyáról. Radesh megérkezik Indiába…

131.
Bahuan és Maya nagy érzelemkitörések közepette beszélgetnek egymással. Shivani apja egy ajánlatot tesz Bahuannak. Radesh megtalálja apját Namitot Indiában. Opash beszél a pandittal, hogyan lehetne Ravi házasságát érvényteleníteni, közben a fiú szenved Camila hiányától és Leinha-tól kér segítséget, hogy megtalálja a lányt. Raul és Gopal meglátják Juliát a házuk elõtt.

132.
Rault nagyon megviseli, hogy látja a lányát, ezért elmegy sétálni, amikor Zeca és társai megtámadják. A többiek a rendõrséget akarják hívni, de Raul ezt nem szeretné. Dudának rossz elõérzete van az indiai út miatt. Radesh és “családja” megérkeznek háztûznézõbe Deváékhoz, ahol a hazugságaikkal elkápráztatják a családot. Camila és az anyja hazatér Brazíliába. Bahuan válaszol az ajánlatra Shivani apjának, miközben Lucas felhívja Rajt.

133.
Gopal észreveszi Yvone-t Murillo irodájában, de szerencsére a nõ nem látja meg õt. Duda barátnõjének, Chiarának panaszkodik arról, hogy Lucas milyen féltékeny. Camila nem érzi jól magát Brazíliában Ravi nélkül, miközben a fiú önmagát marcangolja, hogy miért nem volt vele boldog a felesége. Raj véletlenül meghallja, amint apja a Dudával kötött alkuról beszél. Miközben Gopal kideríti, hol lakik Yvone, Ramiro látogatja meg a nõt a szállodai szobájában.

134.
Ramiro szerelmes Yvone-ba, amirõl Melissa is megsejt valamit. Gopal másodállásként munkát vállal abban a szállodában, ahol Yvone lakik. A pandit elmondja Ravinak, hogy kitalálta, hogyan lehetne új házasságot kötnie, miközben Cezar és Ilana Indiába készülnek, hogy beszéljenek Opash-sal a fiatalok házasságáról. Beca és társa Ramirót figyelik, miközben Tarso õket, de mindenki azt hiszi, hogy a fiú félrebeszél. Yvone és Mike egyre közelebb vannak ahhoz, hogy Nandát csõbe húzzák. Duda elmondja Lucasnak, hogy gyermeket vár.

135.
Raj és Bahuan összevitatkoznak egy lovaspóló mérkõzésen. Shivani sejti, hogy egy titok állhat az állandó harc mögött. Ramiro egy drága ékszert küld Yvone-nak, amirõl Melissa azt hiszi, hogy õ fogja kapni a házassági évfordulójukra. Beca választás elé állítja Juliát Ramiro elrablásával kapcsolatban. Tarsónak továbbra sem hisz senki, pedig õ sejti, hogy valami készülõdik. Surya pénzt ad egy nõnek, akitõl majd megveszi a gyermekét, ha megszületik. Chanti megérkezik Brazíliába. Gopal szolgálja fel a teát Yvone-nak, de elõtte felhívja Rault, hogy már csak pár lépés választja el a nõtõl…

136.
Gopal Chanti szobájába viszi be a teát, amit Yvone-nak kellene felszolgálnia. Maya Dudával beszélget az interneten, és könyörög a lánynak, hogy felejtse el õket. Chiara randevúzik Mike-kal és egy közös fénykép is készül róluk, aminek a férfi egyáltalán nem örül. Raj Dubai-ba készül, hogy megtudjon mindent Humberto Cunha-ról. A szállodai szobában Yvone videóra veszi Nandát és Mike-ot. Shankar gyanakszik Radesh apjára, a maharadzsára. Aida elmondja Silviának, hogy minden bizonnyal Ramirónak viszonya van Yvone-nal…

137.
Raj hajlandó egy nagy összeget fizetni a sofõrnek, aki annak idején Gopal kérésére lefotózta Humberto Cunhát és ?Silviát?, ha elõkeríti a képeket. Amikor Ramiro átadja a házassági évfordulójukra vett ajándékot Melissának, a nõ rájön, hogy az ékszert valaki másnak vette a férje. Tarso elmondja apjának, hogy egy banda figyeli a házukat, de Ramiro nem hisz neki. Shankar nem emlékszik, honnan ismerheti a maharadzsát. Deva apja kifizeti Radesh-nek a hozomány második részletét. Camila megtudja, hogy terhes. Shivani anyja váratlanul meglátogatja a lányát és Bahuant…

138.
Melissa felpofozza Yvone-t, majd az ékszerekkel együtt elhagyja a helyszínt. Gopal bejut Yvone szállodai szobájába és kinyitja a széfet, ahonnan elviszi a nõ hamis iratait Raulnak. Camila nem szeretné, ha Ravi megtudná, hogy terhes, de Chanti titokban elárulja a családnak. Nanda szerelmet vall Mikenak. Indra megengedi Raulnak, hogy használja a számítógépét…

139.
Indra rájön, hogy Raul egy Interpol által körözött nõ után kutakodott az interneten. Amikor Silvia meglátogatja Yvone-t a szállodában, a nõ hazugságokat ad elõ neki. Shankar rájön honnan volt neki ismerõs a maharadzsa. Raj hazatér Dubai-ból. Yvone sürgeti Mike-ot Nanda megzsarolásával. Maya gyanakszik Surya terhességét illetõen. A pandit tájékoztatja Manut, hogy Deva võlegénye egy hozományvadász volt. Ravi megérkezik Brazíliába és találkozik Chantival. Abel rajtakapja Norminhát, amint egy férfival csókolózik.

140.
Abel elveszti a fejét és kidobja Norminhát. Mike sajnálja Nandát, de végül felhívja és megzsarolja õt, pénzt követelve a felvételért cserébe. Cadore úr megmutatja Mike fényképét Ramirónak, Dariónak és Haroldónak, de egyikük sem látta még a férfit. Cadore gyanakszik Gopalra is, ezért magához hívatja. Raul titokban látni szeretné az apját. Shivani anyja meglátogatja Bahuant, majd felhívja Mayát, de a telefont nem õ veszi fel.

141.
Shivani anyja találkozóra hívja Suryát, aki Mayának adja ki magát. Bahuan elgondolkodik, vajon tényleg õ-e az apja Maya gyermekének. Malika elárulja Raulnak, hogy Indra tudja, nem az e-mailjeit nézte meg az interneten. Nanda elmegy Mike-hoz, aki megmutatja neki a videófelvételt. Anusha võlegénye sértegeti Harit, de Shankar kiáll a dalit kisfiú mellett. Ravi egy fehér lóval megy Camiláért. Gopal rögzít egy megbeszélést a Cadore cégnél, majd a felvételt megmutatja Raulnak. Tarso a kórházi barátaival állít haza.

142.
Gopal nem jut be Yvone szállodai szobájába. Melissa és Tonia összevesznek Tarso miatt. Shivani és Bahuan egy estélyt szeretnének adni a filmeseknek, ahova meghívják Chantit és Ravit is. Gopal alkut köt a kollégájával és hamarosan megkap egy kulcsot, ami a szálloda összes szobáját nyitja. Opash jelölt lesz a választáson Pujával szemben. Surya megbeszél egy találkozót Shivani anyjával. Nanda elmondja Haroldónak, hogy megcsalta, majd Mike-hoz megy és fegyverrel követeli vissza a felvételt…

143.
Nanda rálõ Mike-ra, majd elmondja a férjének, hogy mit tett. Yvone azt tanácsolja Haroldónak, hogy fizessék ki a követelést. Amithab meglátja Harinál a csengõt, amit Anushától kapott, és azt hiszi, hogy a fiú ellopta tõlük. Deva találkozik Radesh ál-anyjával és a férfi brazíliai címét követeli tõle. Gopal otthagyja a mobilját Wal asztalán, majd amikor megszólal, a nõ felveszi. Julia és Silvia összevesznek Ramiro miatt. Shivani anyja abban a téveszmében, hogy Mayával találkozik, elmondja neki, tud arról, hogy Bahuan az apja a gyermekének…

144.
Surya megtudja Maya titkát. Murilo és Julia összevesznek, majd a férfi elküldi a lányt. Dario megkéri Aida kezét. Opash a gyõzelmét ünnepli, amikor Puja visszalép a jelöléstõl a Harit ért vádak miatt, de Anusha bevallja a nagyapjának, hogy õ adta a csengõt a fiúnak. Ezért Opash megkéri Puját, ne lépjen vissza. Tarsóra rájön a roham, és elmegy otthonról. Mike Chiarával randevúzik és megkéri a nõt, kezdjen vele új életet. Surya elmondja Mayának, hogy mindent tud…

145.
Surya és Maya megtudják egymás titkát, amit azonban elhallgatnak a férjeik elõtt. Shivani elmondja Bahuannak, hogy az anyja beszélt Mayával. Melissa könyörög Toniának, hogy segítsen megmenteni a fiát. Hari és Anusha találkoznak és a közös jövõjüket tervezgetik. Yvone megpróbálja meggyõzni Haroldót, hogy fizessen Mike-nak. A férfi végül elmondja Ramirónak, hogy megzsarolták. Gopal és Raul azt tervezik, hogy elmennek Yvone-hoz a szállodába…

146.
Ramiro beszámol a rendõrfõnöknek Haroldo megzsarolásáról, majd megtudja, hogy Mike-ot már az Interpol is keresi. Hari bánatára Anusha férjhez megy. Shivani anyja rájön, hogy nem Mayával találkozott. Gopal bejut Yvone-hoz és követeli, hogy egyen meg egy olyan csokoládét, amit a nõ adott neki Dubai-ban, majd megjelenik Raul is, aki a pénzét követeli vissza a nõtõl. Yvone kétségbeesetten hívja Mike-ot. Gopal ellopatja Raul koporsóját a sírból, amit késõbb Julia is felfedez…

147.
Raul pánikba esik, amint viszontlátja magát a tévében, miközben Suellen rájön, hogy Mr. Beto nem más, mint Raul. Camila visszatér Raviék házába. A történtek miatt Mike azonnal el akarja hagyni az országot, nem különben Raul és Gopal is. Tarso meglátja Becát és társait, ezért nem engedi apját sétálni menni. Becáék tévedésbõl Raul-t rabolják el. Shivani anyja szeretné, ha Bahuan Indiába utazna vele és mindent tisztáznának Mayával kapcsolatban…

148.
Ramiro vallomást tesz a rendõrségen az emberrablásról. Gopal sikertelenül hívogatja Raul-t, majd a pénzt és a férfi repülõjegyét a bérelt házban hagyja. Raul meg van rémülve, azt gondolja, hogy Yvone áll az emberrablás mögött. Sonya és Deva megérkeznek Brazíliába, míg Chiara és Mike felszállnak a Miami-ba tartó járatra. A rendõrség megtudja, hogy Mike és Eric ugyanaz a személy. Yvone pénzt kér Silviától, azt hazudva neki, hogy kirabolták. A pandit elmondja Opash-nak, hogy csak az egyik menye terhes. Julia belép a szobába, ahol az apját tartják fogva…

149.
Julia meglátja halottnak hitt apját. A rendõrség rájön, hogy Gopal és Mutneja ugyanaz a személy. Camila csalódik, amiért Ravi családja nem hiszi el, hogy gyermeket vár. Silvia teljesen ledöbben, amikor meglátja Yvone-nál a dvd-t, majd hívni akarja a rendõrséget, de Yvone megpróbálja megakadályozni. Tarso elmondja a rendõrkapitánynak, hogy Julia Becával jár, így tudhat mindenrõl…

150.
Julia könyörög Becának, ne ölje meg az apját, ezért a fiú felhívja Ramirót és váltságdíjat követel tõle a testvéréért. Tonia vallomást tesz, de nem mond olyat, amivel árthatna Juliának. Haroldo el akarja kerülni a botrányt, nem adja át a bizonyítékul szolgáló dvd-t a rendõrségnek, ezért nem tudják letartóztatni Yvone-t. Camila bizonyítja Opash-nak terhességét. Maya megkéri a lányt, hogy vigyázzon Nirraj-ra, ha vele történik valami…

151.
Silvia megtudja az igazat Yvone-ról a nõ családjától. A rendõrség megrohamozza az épületet, ahol Raul-t fogva tartják, majd mindenkit bevisznek az õrsre. Mindeközben Mike túszul ejti Chiarát, amikor megjelenik nála a rendõrség. Yvone – a Silviával történt veszekedés után – azt hiszi, hogy el tud szökni a városból, de elkapják és letartóztatják. Raul találkozik Ramiróval és az apjával…

152.
Cadore úr, majd Silvia is beszél a halottnak vélt Raul-lal. Mike-ot letartóztatják. Indra és Chanti a jövõjükrõl beszélgetnek. Namit megkéri a fiát, hogy fizesse vissza az ellopott rúpiákat. Komal szerencsejátékozik és elveszti az összes pénzét. Shivani anyja felhívja Mayát, hogy véglegesítsék a találkozásukat, miközben Bahuan Shivanitól kéri, hogy beszélje le errõl az anyját. Gopal egy táskányi pénzt mutat Durgának. Julia kiszabadul a fogdából…

153.
Puja megnyeri a választást Opash-sal szemben. Bahuan és Maya találkoznak és a gyermekükrõl beszélgetnek. Cadore úr szeretne egy védõügyvédet Raulnak, de Melissa ellenzi ezt. Yvone próbálja eljátszani az áldozatot és Mike-ot hibáztatja. Manu kap egy hívást Dubai-ból, hogy a fia nem tudja kifizetni az ottlétét. Maya félelmében, hogy kiderül a titka, elmondja a teljes igazságot Rajnak…

154.
Amikor Raj megtudja, hogy Nirraj Bahuan fia, elutazik a lovaspóló csapatával. Cadore úr nem szeretné, ha Ramiro Raul ellen vallana. Silvia meglátogatja Yvone édesanyját az idõsek otthonában. Surya megígéri leendõ fiúgyermeke biológiai anyjának, hogy támogatni fogja õket anyagilag. Maya megkéri Camilát, hogy vigyen el egy levelet Shankar-nak, míg a vonatot, amivel Raj utazik, szerencsétlenség éri…

155.
Opash és családja nehezen fogadja el, hogy Raj meghalt. Ezentúl a megözvegyült Mayára nehéz sors vár. Raul és Yvone találkoznak a rendõrségen, majd Chiara és Nanda vallomást tesznek Mike ellen. Tarso megkéri Tonia kezét. Maya találkozik Bahuan-nal…

156.
A Raj-nak vélt holttestet eltemetik, míg Surya a gyász alatt is Mayát bántja. Tarso állapota rosszabbodik, miközben Tonia egy ösztöndíjat kap Németországba. Yvone-t börtönbe zárják. Indra érdeklõdik Chanti iránt. Raj-t lázálmok gyötrik és Mayát hívogatja, Dudát pedig elüti egy autó…

157.
A baleset következtében Duda elveszti gyermekét. Cesar és Ilana fedezni próbálnak Zecának, de a rendõrség letartóztatja a fiút. A temetési szertartás alatt Maya észrevétlenül távozik, hogy találkozzon Bahuan-nal. Opash õrjöng, amikor megtudja, hogy Nirraj egy dalit és elzavarja Mayát, miközben Raj felébred egy klinikán…

158.
Maya menedéket kér gyermekével egy ashramban, míg Raj nem akar kapcsolatba lépni a családjával. Raul felkeresi Ramirót a cégnél. Aida és Dario összeházasodnak. Manu is megtudja, hogy unokája dalit, míg Opash nem hajlandó enni, és a családját ért összes rossz dolog miatt Shankar-t hibáztatja…

159.
Laksmi bevallja Opash-nak és Shankar-nak, majd késõbb az egész családnak, hogy Shankar Opash apja. Raj rájön, hogy a családja halottnak hiszi. Tonia a repülõtérrõl fordul vissza, és siet Tarso-hoz. Ilana megkéri Chiarát, kérje meg Dudát, hogy ejtse a vádat Zeca ellen. Megszületik a béranya gyermeke, de Surya nem boldog, mert kislány lett. Gopal elviszi Nirraj-t Mayától…

160.
Nagy az öröm, amikor Opash hazaviszi Nirraj-t, majd kiderül, hogy Camila ikreket vár és Chanti is hazatér, Indrával. Raul vidékre költözik, míg Yvone az õr segítségével megszökik a börtönbõl. Tonia és Tarso összeházasodnak. Raj találkozik Mayával…

Megosztom másokkal: