COMO TU NINGUNA – Nincs hozzád hasonló

Gabriela Spanic – Gilda
Eduardo Luna – Raymundo
Hilda Blanco – Asuncion
Barbara Teyde
Miguel de León – Raul de la PenaMiguel Alcantara
Angel Acosta
Rita de Gois
Olga Henríquez
Estelita Del Llano
Isabel Hungria
Martha Carbillo
Omar Moinelo
Orlando Casin
Chumico Romero
Yamandu Acevedo
Ángel Acosta
Martha Carbillo
Miguel Alcántara
Laura Termini Manolo Manolo
Fabiola Colmenares
Yalitza Hernández
Diego Acuna
Laura Termini
Juan Carlos Baena
Ana María Pagliachi
Dalia Marino
Gaspar González
Victor Hernández
Carmen Francia
Yamandu Acevedo
Estillita Rangel
Virginia Garcia
Carolina Lopez
Yalitza Hernández
Ana María Pagliacci
Beba Rojas
Chumico Romero

Gilda Barreto álma valóra válik, mikor férjhez megy Raymundo Landaeta-hoz, egy gazdag és jóképű férfihoz, aki nem bánja, hogy a lány szegény családból származik. Szerelmük mély és őszinte, de túl új és törékeny ahhoz, hogy ellenálljon azoknak az atrocitásoknak, amiknek a pár ki van téve és amelyeket Raymundo anyjának, Leonida Landaeta-nak köszönhetnek. Raymundo anyja önző, gonosz és uralkodni vágyó nő, akinek más tervei vannak a fia számára. Azt akarja, hogy fia Yamilex-et vegye feleségül, egy nőt, aki az ő köreikből származik. Ezért minden energiájával azon van, hogy szétválassza Raymundo-t Gildatól, bűntársként használva Yamilex-et.
Leonida fáradhatatlan próbálkozásai végül rövid idő alatt szétválasztják a párt, melynek következményeként Raymundo és Gilda elválnak. Érzelmileg teljesen összetörve Gilda visszatér korábbi életéhez, keményen dolgozva különféle helyeken, hogy meg tudjon élni.
Raymundo hosszú utazásra megy külföldre, majd miután visszatér, járni kezd Yamilex-el. Azonban a sors úgy akarja, hogy Raymundo és Gilda együtt legyenek. Gilda újra Raymundo életének része lesz, visszaszerezve a férfi szerelmét, és bosszút állva a kegyetelen asszonyon, aki annyira mélyen és igazságtalanul megbántotta őt.
A “Como tú, ninguna” egy érzelmes történet, melyben az igaz szerelemnek sok próbált kell kiállnia, míg végül legyőzi a gonoszt.

Epizódok száma: 281
VENEVISION 1995

Megosztom másokkal: