Corazón guerrero tartalma

Corazón guerrero (Háborgó szívek) tartalma:

1.
Jesus, Damián és Samuel, a három, egymástól elszakított testvér újra egymásra találnak, hogy összefogva bosszút álljanak apjuk gyilkosán. Azonban, amikor egy váratlan esemény kórházba sodorja Jesus-t, úgy fest, hogy a férfira a szerelem is rátalál…

2.
Samuel-t kiengedik a kórházból, miközben Carlota újabb ötlettel áll elő, amivel bosszanthatja testvérét. Adrián fontos titkot tud meg múltjáról. Mariluz érdekes felismerésre jut, ami rögtön elhessegeti a gyengéd érzelmeit, amiket Jesus irányába kezdett táplálni.

3.
Jesus és Damián között tüzes konfliktus alakul ki, eközben Mariluz égető titkot tud meg párjáról. Augusto pedig egy meghitt, rég elfeledett emlékeket felidéző helyre viszi Guadalupe-t, ezt azonban nem mindenki nézi jó szemmel…

4.
Samuel kínos helyzetbe keveredik Domenica előtt. Mariluznak az életére törnek, ezért sürgős segítségre van szüksége. Carlota újabb dolgot eszel ki, amivel bosszanthatja testvérét.

5.
Mikor Bautista ismét felbukkan, a fiúk megmentésére nem várt személy érkezik. Mariluz igyekszik munkát találni, miközben a Jesus irányába táplált érzelmei egyre árnyaltabbá válnak. A három testvér bosszúhadjárata újabb fordulatot vesz, amikor egy tökéletesnek látszó alkalom kerül a látóterükbe.

6.
Elérkezett a várva várt parti, amelyet mind a Guerrero testvérek, mind pedig Augusto igyekszik kihasználni a terve megvalósítása érdekében. Adriannak megint csalódnia kell Emmában, miközben Mariluz ismét félreérthető képsoroknak lesz szemtanúja Jesus és Carlota között. Az est végeztével pedig nem várt vendég érkezik, aki alaposan felkavarja az est addig zavartalannak tűnő menetét.

7.
A három testvért felkavaró látvány fogadja, mikor hazaérnek. Guadalupe nem várt személyt invitál meg ebédre. Jesus nehéz döntésre szánja el magát.

8.
Victoriana kíméletlen bosszút forral Guadalupe ellen. Samuel úgy dönt, meglátogat egy régi ismerőst, akciója azonban rosszul is elsülhet. Jesus randevúra viszi Carlota-t, „légyottjuknak” azonban nem várt szemtanúja akad.

9.
Mariluz olyan beszélgetésnek lesz fültanúja, amely megválaszolja a múltjával kapcsolatos kérdéseit. Domenica nem tudja tovább őrizni titkát Augusto előtt. Samuel olyat tesz, amely megingatja testvérei belé vetett bizalmát…

10.
Domenica talpa alatt kezd nagyon forróvá válni a talaj a múltbéli dolgait illetően. Augusto-t kellemetlen meglepetés éri. Mariluz és Jesus kapcsolata fordulóponthoz érkezik…

11.
Emma nagy kockázatot vállal, hogy mentse Adriánék produkcióját. Damian és Domenica kapcsolata új szintre lép. Samuel újabb ballépését követően, Jesusnál elpattan a cérna…

12.
Guadalupe tervei vakvágányra futnak az esküvőt illetően, ezért Mariluzéknak új ötlettel kell előrukkolni, hogy kilábaljanak az anyagi problémák gyűrűjéből. Samuelhez új tanárnő érkezik, Jesus és Carlota pihenését pedig egy aggasztó telefonhívás szakítja meg…

13.
Samuel komoly lépésre szánja el magát, miközben testvérei a kórházban virrasztanak Abel úr mellett. Valero igyekszik eleget tenni a rá kiszabott feladatnak, Domenica pedig hatalmas bajba kerül.

14.
Domenica és Samuel megpróbálnak kikecmeregni a bajból. Guadalupe és családja kideríti, hogy ki állhat az őket ért átverés mögött, s dühüknek ezúttal nem szabnak határt. Adrian pedig ismét kellemetlen helyzetbe kerül Emma barátai előtt.

15.
Jesus és testvérei segítő kezet nyújtanak Mariluzéknak, ennek azonban nem mindenki örül. Domenica kapcsolata Damiannal új szintre lép. Tata ismét megkeresi Samuelt, ám ezúttal más cél lebeg a szemei előtt…

16.
Mariluzék örömét váratlan esemény töri meg. Samuel és Damian között heves vita alakul ki Domenica kegyeiért. Augusto nem várt helyen keresi leendő üzlettársát.

17.
Adrian-t komoly tragédia éri, miközben Jesus és Mariluz kapcsolata tovább bonyolódik. Guadalupe-nak hódolója akad, Carlota dühe pedig új szintre lép.

18.
Mariluzt a felkavaró hírek után kellemes meglepetés éri. Victoriana súlyos dologra hívja fel Augusto figyelmét Carlotával kapcsolatban. Guadalupe nehéz döntés elé állítja Jesus-t.

19.
Emma, barátai nyomására elutasítja Adrian-t. Isaias és Jesus konfliktusa tettlegességig fajul. Damian randevúra megy Domenicával, a felszabadult estét azonban egy nem várt személy érkezése zavarja meg.

20.
Jesusék kezébe fontos bizonyíték kerül, amit felhasználhatnak az Augusto elleni harcban. Guadalupe és családja szörnyű hírt kap. Emma nagy lépésre szánja el magát.

21.
Augusto gyanút fog, hogy lányának köze lehet a tűzhöz. Adrian jelentős felfedezést tesz Emmáék házában. Jesus nagy lépésre szánja el magát a tervük megvalósítása érdekében.

22.
Damian és Samuel jelentős kockázatot vállalnak, hogy mentsék anyjuk festményét. Mariluz szívet tépő dolognak lesz szemtanúja. Augusto és Jesus lepaktálnak egymással.

23.
Mariluz igyekszik túltenni magát Jesus-on, emiatt pedig ésszerűtlen döntést hoz. Samuel és Damian között heves konfliktus alakul ki, aminek Valero issza meg a levét. Augusto és Frederico pedig „meglátogatják” Ikert…

24.
Emma kétségbeesetten próbálja elérni Adrian-t, miközben a kiszivárgott videója komoly bonyodalmakat okoz. Bautista úgy dönt, látogatást tesz Augustonál, Mariluzék eljegyzési partijára pedig váratlan vendég toppan be.

25.
Javában zajlik az eljegyzési parti, ahová Carlota után újabb nem várt vendég érkezik. Damian reményvesztetté válik Domenicát illetően, ezért veszélyes dologra adja a fejét. Victoriana újabb kegyetlenséget eszel ki.

26.
Samuel súlyos dolgon kapja fivérét. Bautista ajánlatot tesz Augusto-nak. Emma és Adrian kapcsolata pedig új szintre lép.

27.
Augusto új információkat tud meg a Sánchez-fivérekről. Samuel fontos dolgot árul el Domenicának Damianról. Guadalupe újból áldozatául esik Victoriana ördögi tervének.

28.
Domenica igyekszik megbeszélni a dolgokat Damiannal, azonban a férfi elzárkózik tőle. Victoriana súlyos titkot tud meg Carlota-ról, ezért alkut köt a lánnyal, hogy az minél előbb elhagyja a házat. Guadalupe birtokába olyan információ kerül, amely mindent megváltoztat.

29.
Adrian kritikus állapotban szállítja a kórházba Emmát. Samuelék a műhelybe invitálják Bautistát, a dolgok azonban nem várt fordulatot vesznek odabent. Carlota féltékenysége pedig új szintre lép.

30.
Mariluz komoly bajba kerül a Carlota-val történt incidense után. Domenica gyanúja Damian iránt erősödni látszik. Jesus egy komoly revans kapujában áll.

31.
Adrian fontos vallomást tesz unokatestvéreinek. Jesus kritikus döntést hoz a boldogsága érdekében. Augusto egyre elszántabb abban, hogy Octavio Sánchez fiainak nyomára bukkanjon.

32.
Carlota állapota egyre csak súlyosbodni látszik. Jesusék a lebukás szélére kerülnek. Emma pedig olyan felismerésre jut, amely megváltoztathatja az egész életét…

33.
Samuel alaposan helyben hagyja Ikert, miközben Domenica vallomást tesz Damiannak. Carlota tisztességtelen cselhez folyamodik, hogy magáévá tegye Jesust. Emma igyekszik kideríteni, hogy a terhességre vonatkozó gyanúja igaz volt-e.

34.
Victoriana forrong, miután Augusto kellemetlen helyzetbe kényszerítette a nagyérdemű előtt. Mariluz lebuktatja Isaiast, miközben az „apja” munkát vállal Jesusék műhelyében. Damian és Domenica pedig elhatározzák, hogy elmondják az igazat Samuelnek, azonban lehet, hogy már túl késő…

35.
Samuelt szembesítik az igazsággal, ezért Damian és közte újabb konfliktus alakul ki. Heriberto figyelmezteti Guadalupe-t Celestino kapcsán, eközben Carlota hazatér a kényszerpihenőjéről. Jesus elkíséri Augusto-t a találkozóra, a dolgok azonban nem várt fordulatot vesznek.

36.
Jesus állapota kritikus, miközben egyre többen szereznek tudomást hogylétéről. Emma súlyos veszélybe sodorja magát, s ezúttal nem úgy tűnik, hogy van belőle kiút. Adrian pedig tovább kérdezősködik édesanyja múltjáról, a sok kétely azonban megingatja az Emma iránt érzett szerelmét.

37.
Jesus élete továbbra is kockán forog, ami teljesen kikészíti a hozzá közel állókat. Eközben a műhelyben, Valero lopáson kapja Celestino-t, a férfi természete pedig „otthon” is kibukik. Emmától pedig mindenki elfordulni látszik, még Adrian is…

38.
Jesus hatalmas kockázatot vállal a műtéte után, hogy láthassa Mariluz-t. Hálája jeléül, Augusto váratlan húzással lepi meg Guadalupe-t. Eközben pedig Domenica nagyon nagy bajba kerül…

39.
Augusto igyekszik minden követ megmozgatni, hogy Iker nyomára bukkanjon. Adrian nagy lépésre szánja el magát Emma kapcsán. Mariluz váratlan vendégbe botlik a birtokon.

40.
Domenica, Damian unszolására őrült lépésre szánja el magát. Eközben az Iker utáni hajsza új magasságokba lép. Mariluz és Elisa ismét beszélgetésbe elegyednek a birtokon, ám ezúttal Jesus is szóba kerül…

41.
A rendőrségi razziát elkerülvén, Augusto a birtokra látogat, ahol váratlan vendég érkezése kavarja fel az állóvizet. Adrian ismét felkeresi Emmát, Samuel pedig nagy lépésre szánja el magát.

42.
Miután Jesus fülébe jut, hogy Mariluz is a birtokon van, a férfi a lány nyomába ered. Victoriana kíméletlen döntést hoz Domenica-val kapcsolatban. Elisa új információval gazdagodik a gyermekeit illetően.

43.
Augusto féktelen haragra gerjed, miután a lányait nem találja otthon. Mariluz hazatér a birtokról. Victoriana úgy dönt, kijátssza a férje elleni aduászát.

44.
Mariluz sikeres vizsgát tesz, aminek tiszteletére nagy partit csapnak. Jesusék a lebukás szélére kerülnek, miközben fontos bizonyítékot szereznek Augusto kétes ügyleteiről. Domenica romantikus meglepetésben részesíti Damian-t.

45.
Mariluz partiján elszabadul a pokol. Guadalupe és Heriberto kompromittáló helyzetbe kerül. Augusto az irodájába hívatja Damian-t, a beszélgetésüket követően azonban kő kövön nem marad.

46.
Az Augustóval történt vitája után, Damian nagy bajba kerül. Emmának sikerül bizonyítania az ártatlanságát. Samuel hatalmas áldozatot hoz testvéréért.

47.
Jesus megrázó dolgot közöl Carlota-val. Frederico minden követ megmozgat, hogy Elisa nyomára bukkanjon. Victoriana ördögi tervet eszel ki, hogy „két legyet üssön egy csapásra”.

48.
Damian őrült lépésre szánja el magát. Renata és Rodrigo újabb gerinctelen húzással próbálják lejáratni Emmát, aki ettől szörnyű haragra gerjed. Domenica élete súlyos veszélybe kerül.

49.
A robbanás híre futótűzként terjed, miközben Damian sorsa Domenica hogylététől függ. Frederico jó hírekkel szolgál Augusto-nak. Emma pedig őszinte vallomást tesz követőinek.

50.
Jesus és Samuel komoly bajba kerül. Augustoék otthonában nagy port kavar az „új lakók” érkezése, miközben a férfi kampányának sikere is veszélybe kerül. Damian pedig úgy dönt, hogy édesanyja nyomába ered.

51.
Adrian tovább nyomoz Frederico után. Domenica állapota rendkívüli fordulatot vesz. Eközben Damian ellátogat Elisa kiállítására, azonban nem ő az egyetlen, aki így dönt…

52.
Damian igyekszik kapcsolatot létesíteni édesanyjával, azonban a rossz hírek visszakényszerítik Mexikóvárosba. Domenica állapota továbbra is válságos. Jesus és testvérei pedig olyan bizonyítékra lelnek, amely mindnyájukat összezavarja.

53.
Guadalupe komoly választás elé kerül. Jesus merész akcióba kezd, miközben Samuel ígéretes ajánlatot kap. Valero pedig kínos szituációt generál a műhelyben.

54.
A műhelybe váratlan vendég érkezik, miközben Augustóékat is meglátogatja egy régi ismerős. Adrian felvételt nyer az egyetemre, ahol rögtön egy új barátra tesz szert, ezt viszont Emma nem nézi túl jó szemmel. Guadalupe pedig rajtakapja Jesus-t és Mariluz-t…

55.
Damian kompromittáló dolognak lesz szemtanúja Augusto kapcsán. Emma felett elhatalmasodni látszik a féltékenysége. Mariluz pedig igyekszik eleget tenni első komolyabb feladatának az új munkahelyén.

56.
Jesus és Mariluz szerelme soha nem látott magasságokba ér. Elisa megérzése egyre erőteljesebbé válik. Carlota pedig a végső összeomlás szélére kerül, miután megtudja, hogy Jesus nem egyedül volt az expón.

57.
Mariluz mérhetetlen izgalommal készül a „nagy napra”. Briana megkörnyékezi Damian-t és ajánlatot is tesz a férfinak, miközben Adrian számára nehéznek bizonyul a kezdet az egyetemen. Carlota pedig úgy dönt, elmondja Jesus-nak, hogy állapotos.

58.
Jesus továbbra is sokkhatás alatt van, miközben próbálja összeszedni minden erejét, hogy közölje Mariluzzal, nem lesz esküvő. Emma félreérthető szituációban találja Adrian-t, miközben Heriberto választ kap Guadalupétól. Augusto csapdát állít, de lehet, hogy ő maga esik bele…

59.
Victoriana kellemetlen szituációba keveredik Augusto előtt. Domenica továbbra sem hajlandó engedni Damian közeledésének. Samuel pedig úgy dönt, új karrierbe kezd.

60.
Heriberto-nál betelik a pohár Augusto-val kapcsolatban, ezért úgy dönt, meglátogatja „vetélytársát”. Emma ismét kompromittáló helyzetbe kerül. Elisa pedig nagyon közel kerül egyik gyermekéhez.

61.
Samuel karrierje ígéretesen indul pankrátorként. Emma igyekszik kitörölni a bizonyítékot Adrian telefonjából, azonban a fiú túl szemfülesnek bizonyul. Guadalupe óva inti Heriberto-t attól, hogy kikezdjen Augusto-val.

62.
Adrian szívbe markoló titkot tud meg édesanyjáról. Mariluz egyre nehezebben viseli, a munkakörnyezetét. Carlota tévképzetei pedig egy újabb szintre lépnek, amit már Augusto is egyre kevésbé tud tolerálni.

63.
Heriberto úgy dönt, folytatja a harcot Guadalupe kegyeiért. Frederico ráeszmél, hogy valaki az otthonában járt. Az Augustot-ért politikai figyelmeztetések pedig új szintre lépnek, ám ezúttal emberéletek forognak kockán.

64.
Elisa és Damian útja egyre inkább keresztezni kezdi egymást. Briana gátlástalansága új szintre lép, ez azonban komoly konfliktust eredményez. Emma alól igencsak kezd kicsúszni a talaj.

65.
Guadalupe végre választ ad Heriberto ajánlatára. Emma válságos állapotba kerül, amit Victoriana ismét sajátos módon fogad. Mariluz az internet segítségével keresi Lisardo-t, ez viszont sokaknak szemet szúr.

71.
Jesus-nak választ kell adnia a pap kérdésére. Abel urat felismerik, Valero pedig olyan dolgot fecseg ki, amely gyanúba keverheti főnökét. Victoriana botrányos viselkedése felbosszantja Augusto-t.

72.
A műhely lakosai nem akarják elfogadni Jesus távozását, aki próbál erőt venni magán a nászéjszakához. Mariluz bánatát közben az új projekt, és a Patricióval kölcsönös szimpátia látszólag feledtetni tudja. Augusto pedig újabb tevet eszel ki Elisa kijátszására.

73.
Augusto aljas módszerekhez folyamodik Elisa ellenében. Renata ismét kiszúr Emmával, ami komoly következményekkel jár a lány jövőjére nézve. Carlota Mariluz iránti gyűlölete pedig új formát ölt.

74.
Samuel szívbemarkoló dolgot közöl Selenával. Augusto kérdőre vonja Guadalupét Mariluz apját illetően. Adrian pedig sikeresen veszi a vizsgán felmerülő akadályokat.

75.
Mariluz állapota továbbra is válságos. Augusto igyekszik menteni a menthetőt Domenica előtt, de a lány apjáról alkotott képe romokban hever. Jesus legújabb terve pedig a célegyenesre fordul.

76.
Patricio és Mariluz között egyre szorosabbá válik a kapcsolat. Elisa nem várt személlyel fut össze a kápolnában. Augusto pozíciója pedig férjként és jelöltként is veszélybe kerül.

77.
Frederico kétségbeesetten keresi a megoldást arra, hogy hogyan tudná visszaszerezni nagybátyja bizalmát. Emma újabb érzelmi mélypontra kerül, azonban családtagjai biztosítják őt támogatásukról. Damian-nak pedig furcsa találkozásban lesz része.

78.
Patricio közli a szándékait Mariluzzal, aminek Jesus is tanúja. Victoriana kegyetlen húzással hozza ismét nehéz helyzetbe Guadalupe-t. Augusto pedig próbára teszi Jesus-t, hogy megbizonyosodjon hűségéről.

79.
Guadalupe és Victoriana kapcsolata különös mederbe kerül, hála Heriberto közreműködésének. Frederico ellátogat Abel úrhoz, hogy mentse, ami még menthető a bácsikájánál. Mariluz és Patricio kapcsolata pedig új szintre lép a jól sikerült randevút követően.

80.
Patricio kérdőre vonja Augusto-t a Briana-val folytatott viszonya kapcsán. Guadalupe és Victoriana, kihasználva újdonsült, már-már baráti viszonyukat, közös erővel kérdőre vonják Augusto-t. Carlota olyan helyzetben találja Jesus-t, amely számos kérdést felvet.

81.
Jesus igyekszik magyarázatot találni a külsejére Carlota előtt. Victoriana teljes egészében más viselkedést mutat, miután felébred. Augusto ajánlatot tesz a nejének, Samuel pedig előhozakodik az új hírekkel a testvérei előtt, miközben lázasan készül a nagy mérkőzésre.

82.
Samuel útra kel Briana társaságában, azonban nem várt „meglepetésben” részesülnek. Carlota nyomozni kezd Jesus után, Frederico pedig számonkéri bácsikáját egy rég elfeledett ügy miatt. Victoriana pedig ismét kimutatja a foga fehérjét.

83.
Valero és Samuel a lebukás szélére kerül Domenica előtt. Heirbeto nagy bejelentést tesz Augusto előtt, aminek a férfi láthatóan nem örül. Carlota pedig kellemetlen kérdést tesz fel Jesusnak.

84.
Domenica egyre gyanakvóbb az édesapjával kapcsolatban. Frederico olyan információval szolgál Victoriana-nak, ami mindent megváltoztathat. Jesus pedig kezd beletanulni az apaszerepbe, miközben Mariluznak óriási meglepetésben lesz része.

85.
Mariluzt kellemes, és kevésbé kellemes meglepetések sorozata éri a szülinapján. Carlota, féltékenységétől elvakítva, könyörtelen csapdába sétál bele. Elisa pedig nagy felfedezést tesz.

86.
Jesus feje fölött kezdenek összecsapni a hullámok, miután megtudja, Mariluz Párizsba utazik. Elisa öröme nem teljes, ugyanis a fiai hallani sem akarnak felőle, ennek megoldására pedig valamit ki kell találnia. Carlota belesétál Frederico csapdájába, miközben Adrian és barátai komoly bajba keverednek.

87.
Adrian és barátai hatalmas bajba keverednek a Rodrigo-val történtek miatt. Victoriana lázas keresést folytat az öröksége után, aminek eredményeképp nagy felismerésre jut. Jesus pedig képtelen elfogadni, hogy mással látja Mariluz-t.

88.
Mariluz információra lel „Lisardo szervezetének” hollétéről, ezért úgy dönt, odautazik. Augusto morális dilemma elé állítja Jesus-t. Rodrigo bosszúja pedig úgy tűnik, hogy utoléri Adrian-t.

89.
Victoriana számonkéri Augusto-t az apja halála ügyében. Frederico igyekszik Carlotán keresztül visszaférkőzni a bácsikája bizalmába. Jesus pedig Mariluz után megy, hogy még utoljára Lisardo bőrébe bújjon.

90.
Jesus megmenti Mariluz-t, tette azonban nagyon súlyos következményekkel járhat. Elisa és Santiago nagy kockázatot vállalnak, és a birtokra merészkednek, ahol egy ismerős arccal hozza össze őket a sors. Damian és Domenica kapcsolata pedig ismét válságba kerül, miután Augusto terve célba ér.

91.
Carlota számonkéri Jesus-t az utazása és egyéb sérelmei kapcsán. Emma igyekszik segíteni egykori barátnőjén, aki nem kimondottan nyitott a gesztusra. Augusto pedig rosszul lesz, miután szörnyű hírek érkeznek a birtokról.

92.
Carlota őrült cselekedettel próbálja felhívni magára Jesus figyelmét, aki közben a lebukás szélére kerül apósa előtt. Emma segít a barátnőjén, ami újabb félreértéshez vezet a párkapcsolatában. Damian pedig tisztázza a nevét Domenica előtt.

93.
Samuel és Adrian úgy dönt, megkeresik Selena-t, aki közben kedvező ajánlatot kap. Augusto váratlan ígérettel áll Guadalupe elé. Victoriana pedig találkozóra hívja Elisa-t, azonban néhány hívatlan vendég érkezése megkavarja a szálakat.

94.
Elisa kétségek közt tengődik Santiago holléte kapcsán. Victoriana és Frederico a lebukás szélére kerül. Guadalupe és Heriberto újra egymásra találnak, a meghitt pillanatnak pedig nem várt szemtanúja akad.

95.
Augusto meglepő kéréssel fordul unokaöccséhez. Emma és Adrian kapcsolata úgy tűnik, hogy végleg zátonyra fut. Időközben pedig elérkezik a dupla esküvő napja, a ceremóniát azonban egy váratlan eseménysor akasztja meg…

96.
A násznép teljes sokkban van az esküvőn történtek miatt, miközben Heriberto Guadalupe keresésére indul, s kész minden követ megmozgatni, hogy megtalálja kedvesét. Emma nem képes túltenni magát az Adrian-nal való szakításán. Jesus pedig kiábrándító felfedezésre jut Carlota kapcsán.

97.
Jesus fontos titkot árul el a múltjáról testvéreinek. Guadalupe és Augusto közben idilli környezetben kerülnek ismét közel egymáshoz. Elisa pedig szívfacsaró történetet mesél el gyermekeinek…

98.
A műhelyben felhőtlen az öröm, hogy Elisa ott van. Adrian és a többiek Belen keresésére indulnak, aki komoly bajba keveredik. Frederico keze ügyébe pedig olyan levél kerül, aminek nem szabadott volna.

99.
Jesus kész tények elé állítja Augusto-t Carlota kapcsán. Samuel időközben Selena nyomára bukkan. Patricio pedig választás elé állítja Mariluz-t, akit hideg zuhanyként ér a dolog.

100.
Carlota kíméletlen lépésre szánja el magát, amihez Frederico segítségét kéri. Elisa új ötletet eszel ki saját maga álcázására, ami sokakat megtéveszt. Augusto pedig nem várt pillanatban kap újabb fenyegetést.

101.
Damian olyan információt oszt meg Domenica-val, ami a lányban komoly bűntudatot kelt. Conchita úgy dönt, kiosztja Augusto-t. Samuel-t pedig egy váratlan vendég érkezése zökkenti ki a mérkőzése előtt.

102.
Samuel minden erejével azon van, hogy elkerülje a lelepleződést. Mariluz folyamatos kétségek közt tengődik az elutazást illetően. Victoriana pedig egy titokzatos tárgyra lel az apjától kapott dobozban.

103.
Heriberto-hoz olyan problémával fordulnak, amely könnyedén rossz fényt vethet Augusto-ra. Carlota kíméletlen lépésre szánja el magát. Jesus élete pedig komoly veszélybe kerül…

104.
Jesus állapota kritikus, ezért a szerettei csak a csodában reménykedhetnek. Emma szívfacsaró jelenetnek lesz szemtanúja. Mariluz és Patricio pedig egy lépésnyire kerülnek az új életüktől, azonban lányt egy furcsa, rossz érzés keríti hatalmába.

105.
Victoriana viselkedése egyre vállalhatatlanabb, amivel lányai már nem tudnak mit kezdeni. Selena nagy bajba kerül munkahelyén. Mariluz pedig égető titkot tud meg Jesus-ról.

106.
Jesus újabb, sokkoló titkot oszt meg Mariluz-zal. Domenica egyre bizonytalanabb a körülötte élőket illetően. Carlota újabb húzása pedig veszedelmesebb, mint bármelyik korábbi.

107.
Abel úr súlyos életveszélyben kerül kórházba, így Jesus és társai csak a csodában reménykedhetnek. Conchita fülébe olyan információ jut, amely teljesen megváltoztatja a nő Augusto-ról alkotott képét. Emma pedig szorult helyzetbe kerül Rodrigo újabb gerinctelen akciója miatt.

108.
Domenica egyre gyanakvóbb apja személyével kapcsolatban, ezért nagy lépésre szánja el magát. Emma megleckézteti Rodrigo-t, ehhez pedig szerettei segítségét kéri. Elisa pedig elkeserítő híreket kap, ezért fiai igyekeznek mindent megtenni, hogy felvidítsák anyjukat.

109.
Hónapok telnek el, Augusto pedig már a polgármesteri székben tetszeleg. Mariluz nagy felismerésre jut magával szemben. Carlota és Jesus gyermeke pedig „úgy dönt”, idő előtt megérkezik.

110.
Domenica és Samuel vacsorázni mennek, ahol váratlan dolog történik. Jesus fontos, csontig hatoló titkot tud meg feleségéről. Carlota képtelen feldolgozni a tragédiát, egy sokkoló üzenet pedig meggondolatlan cselekedetre sarkallja a lányt…

111.
Jesus mindent tűvé tesz Mariluz után, miközben Carlota embertelen körülmények között tartja fogva a lányt. Selena nagy bajba kerül a munkahelyén, azonban Samuel megmenti, de a férfi cselekedete újabb komplikációkat szül…

112.
Rodrigo újabb támadást intéz Emma ellen. Carlota ördögi tervet eszel ki, hogy megszökjön a kórházból. Victoriana pedig könyörtelen lépést tesz Augusto ellenében.

113.
Augusto-t börtönbe szállítják, ahol igencsak rájár a rúd a férfira. Domenica és a többiek nehezen tudják megemészteni Carlota „halálát”. Samuel-re pedig úgy tűnik, hogy rátalál a szerelem…

114.
Adrian közli szakítási szándékát Laura-val. Victoriana szembesíti férjét a feltételeivel. Conchita pedig szívfacsaró látogatást tesz Augusto-nál, miközben Elisa és fiúk készek átadni a bizonyítékot a hatóságoknak.

115.
Emma és Renata összefognak Rodrigo lebuktatására. Guadalupe és Mariluz életében újabb tragédia következik be. Victoriana pedig súlyos titkot kotyog ki ittas állapotában.

116.
Domenica újabb cselszövésen kapja Frederico-t. Emma életveszélyes állapotban talál rá az anyjára. Augusto és Jesus pedig olyan információ birtokába jutnak, ami mindkettőjüket hideg zuhanyként éri.

117.
Mariluz komoly döntést hoz, amitől megszakad Guadalupe szíve. Carlota olyan dolognak lesz szemtanúja, amit legrosszabb álmában sem tudott volna elképzelni. Augusto pedig úgy dönt, szembesíti családját a Guerrero testvérek tetteivel…

118.
Jesus és többiek gőzerővel gyűjtik a bizonyítékokat, amiket Augusto és családja elé vihetnek. Emma és Renata frappáns időzítéssel rántja le a leplet Rodrigo valódi természetéről. Victoriana és Frederico pedig igyekeznek megragadni egy kínálkozó alkalmat, hogy megbuktassák Augusto-t.

119.
Elérkezik a szembesítés reggele, ami nem várt következményekkel kecsegtet minden résztvevő számára. Időközben Carlota is a lebukás szélére kerül, Mariluz pedig szívmelengető meglepetéssel kedveskedik édesanyjának.

120.
A sorozat utolsó epizódjában Adrian látogatást tesz Frederico-nál, aki elmeséli a fiúnak, mi történt valójában közte és az anyja között, Augusto pedig végül elnyeri méltó büntetését. Carlota sorsa is megpecsételődni látszik, hőseink élete pedig pozitív fordulatot vesz, így háborgó szívük végül békére lelhet.

Megosztom másokkal: