Corazón guerrero tartalma

Corazón guerrero (Háborgó szívek) tartalma:

1.
Jesus, Damián és Samuel, a három, egymástól elszakított testvér újra egymásra találnak, hogy összefogva bosszút álljanak apjuk gyilkosán. Azonban, amikor egy váratlan esemény kórházba sodorja Jesus-t, úgy fest, hogy a férfira a szerelem is rátalál…

2.
Samuel-t kiengedik a kórházból, miközben Carlota újabb ötlettel áll elő, amivel bosszanthatja testvérét. Adrián fontos titkot tud meg múltjáról. Mariluz érdekes felismerésre jut, ami rögtön elhessegeti a gyengéd érzelmeit, amiket Jesus irányába kezdett táplálni.

3.
Jesus és Damián között tüzes konfliktus alakul ki, eközben Mariluz égető titkot tud meg párjáról. Augusto pedig egy meghitt, rég elfeledett emlékeket felidéző helyre viszi Guadalupe-t, ezt azonban nem mindenki nézi jó szemmel…

4.
Samuel kínos helyzetbe keveredik Domenica előtt. Mariluznak az életére törnek, ezért sürgős segítségre van szüksége. Carlota újabb dolgot eszel ki, amivel bosszanthatja testvérét.

5.
Mikor Bautista ismét felbukkan, a fiúk megmentésére nem várt személy érkezik. Mariluz igyekszik munkát találni, miközben a Jesus irányába táplált érzelmei egyre árnyaltabbá válnak. A három testvér bosszúhadjárata újabb fordulatot vesz, amikor egy tökéletesnek látszó alkalom kerül a látóterükbe.

6.
Elérkezett a várva várt parti, amelyet mind a Guerrero testvérek, mind pedig Augusto igyekszik kihasználni a terve megvalósítása érdekében. Adriannak megint csalódnia kell Emmában, miközben Mariluz ismét félreérthető képsoroknak lesz szemtanúja Jesus és Carlota között. Az est végeztével pedig nem várt vendég érkezik, aki alaposan felkavarja az est addig zavartalannak tűnő menetét.

7.
A három testvért felkavaró látvány fogadja, mikor hazaérnek. Guadalupe nem várt személyt invitál meg ebédre. Jesus nehéz döntésre szánja el magát.

8.
Victoriana kíméletlen bosszút forral Guadalupe ellen. Samuel úgy dönt, meglátogat egy régi ismerőst, akciója azonban rosszul is elsülhet. Jesus randevúra viszi Carlota-t, „légyottjuknak” azonban nem várt szemtanúja akad.

9.
Mariluz olyan beszélgetésnek lesz fültanúja, amely megválaszolja a múltjával kapcsolatos kérdéseit. Domenica nem tudja tovább őrizni titkát Augusto előtt. Samuel olyat tesz, amely megingatja testvérei belé vetett bizalmát…

10.
Domenica talpa alatt kezd nagyon forróvá válni a talaj a múltbéli dolgait illetően. Augusto-t kellemetlen meglepetés éri. Mariluz és Jesus kapcsolata fordulóponthoz érkezik…

11.
Emma nagy kockázatot vállal, hogy mentse Adriánék produkcióját. Damian és Domenica kapcsolata új szintre lép. Samuel újabb ballépését követően, Jesusnál elpattan a cérna…

12.
Guadalupe tervei vakvágányra futnak az esküvőt illetően, ezért Mariluzéknak új ötlettel kell előrukkolni, hogy kilábaljanak az anyagi problémák gyűrűjéből. Samuelhez új tanárnő érkezik, Jesus és Carlota pihenését pedig egy aggasztó telefonhívás szakítja meg…

13.
Samuel komoly lépésre szánja el magát, miközben testvérei a kórházban virrasztanak Abel úr mellett. Valero igyekszik eleget tenni a rá kiszabott feladatnak, Domenica pedig hatalmas bajba kerül.

14.
Domenica és Samuel megpróbálnak kikecmeregni a bajból. Guadalupe és családja kideríti, hogy ki állhat az őket ért átverés mögött, s dühüknek ezúttal nem szabnak határt. Adrian pedig ismét kellemetlen helyzetbe kerül Emma barátai előtt.

15.
Jesus és testvérei segítő kezet nyújtanak Mariluzéknak, ennek azonban nem mindenki örül. Domenica kapcsolata Damiannal új szintre lép. Tata ismét megkeresi Samuelt, ám ezúttal más cél lebeg a szemei előtt…

16.
Mariluzék örömét váratlan esemény töri meg. Samuel és Damian között heves vita alakul ki Domenica kegyeiért. Augusto nem várt helyen keresi leendő üzlettársát.

17.
Adrian-t komoly tragédia éri, miközben Jesus és Mariluz kapcsolata tovább bonyolódik. Guadalupe-nak hódolója akad, Carlota dühe pedig új szintre lép.

18.
Mariluzt a felkavaró hírek után kellemes meglepetés éri. Victoriana súlyos dologra hívja fel Augusto figyelmét Carlotával kapcsolatban. Guadalupe nehéz döntés elé állítja Jesus-t.

19.
Emma, barátai nyomására elutasítja Adrian-t. Isaias és Jesus konfliktusa tettlegességig fajul. Damian randevúra megy Domenicával, a felszabadult estét azonban egy nem várt személy érkezése zavarja meg.

Megosztom másokkal: