Corona de lágrimas tartalma

CORONA DE LÁGRIMAS – Könnyek királynõje tartalma:

1.
Refugiót a három kisfiával elkergeti a férje. Mexikóvárosba mennek, ahol Julieta, egy ismeretlen nõ veszi pártfogásukba õket. 18 évvel késõbb folytatódik a történet. Patricio és Edmundo egyetemre járnak, a legkisebb fiú, Ignacio pedig autószerelõ, õ és az anyja tartják el a két diákot. Patricio Luceróval jár, Julieta lányával, Igancióba pedig Chelito szerelmes, aki az autószerelõ mûhely tulajdonosának lánya. Edmundót illegális gyógyszer-gyártásra akarja csábítani a barátja, Pollo.

2.
Edmundo és Patricio összevesznek az egyetem udvarán. Consuelo és Igancio megegyeznek, hogy barátok lesznek. Lucero bevallja Patriciónak, hogy szereti. Patricio nem kötelezi el magát mellette, mert állítólag az anyja nem engedné, Julieta azonban megtuja, hogy ez nem igaz. Edmundo elkölti Refugio szemüveg-pénzét, és szeretné visszaszerezni.

3.
Refugio szemüveg híján egyre rosszabbul lát, és egyre többet vét a munkájában, amit a fõnöke, Isaias igencsak nehezen tolerál. Edmundo közben hiába kéri vissza a pénzt Pollótól, csak ígéreteket kap. Patricio bizonytalan a Luceróval való kapcsolatában, úgy érzi, hogy csak azért szereti a lányt, mert kiskora óta ismeri. Lucero viszont készen áll a kapcsolatra.

4.
Raul mindenképpen munkát akar szerezni Patricio-nak, ezért meghívja az unokatestvére partijára, ahol majd ügyvédekkel ismerkedhet.Consuelo mindent megtesz, hogy felhívja magára Ignacio figyelmét, de a fiú csak a munkatársat látja benne.Olga hazatér Dubaiból, és máris a saját üdvözlõ-partijára készül.Refugio ezalatt Lucero születésnapi vacsoráját tervezi.

5.
Pollo autólopásra akarja rávenni Mundo-t, hogy pénzt szerezzenek.Lucero és Julieta vendégségbe érkezik Refugio lakásába, ahol kiderül, hogy a lány együtt jár Patricio-val. Igancio és Edmundo szemlátomást azonnal beleszeret a lányba, de Lucero-nak csak Patricio számít.Refugio öltönyt varr a fiának, így Patricio el tud menni Raul-lal Olga partijára.

6.
A bulin Olga megismerkedik Patricióval, és rögtön le akarja vadászni magának, Patricio pedig hagyja. Romulo is szervezkedni kezd, kezelhetõnek tartja. Agustin azonnal megutálja, és Raul is érdekesen fogadja a történéseket.Apolinar továbbra is kerülgeti Refugiót, aki meghívja egy kávéra.Lucero borzasztóan szenved Patricio miatt, fõleg, mikor meglátja az újságban, hogy miylen típusú összejövetelen volt. Julieta ideges, mert a férje nem jelentkezik.Consuleo Ignacio miatt annyit edz, hogy fel se tud állni.

7.
Romulo felveszi Patriciót ügyvédbojtárnak a cégéhez. Olga nagyon durván nyomul Patricióra, aki azt hiszi, megütötte a fõnyereményt, és hagyja. Ugyan Olga barátnõi lejáratják szegényt, de a lány kiáll érte. Patricio kész dobni Lucerót Olgáért. Edmundo nyer a lottón, a pénz egy részét elosztogatja. Pollo és Pinzas megtámadja Refugiót, hogy elszedje a pénzt, de Apolinar megvédi, és néhány kisebb sebet szerez. Kiderül, hogy Consuelónak Ignacio tetszik, Ignaciónak Lucero, Lucerónak Patricio, aki Olgával akar járni. Romulo Florral csalja Mercedest, amit rajta kívül mindenki tud.

8.
Pollót autólopással vádolják. Úgy gondolja, hogy Apolinar dobta fel, ezért bosszút akar állni rajta. Patricio félténységében szóváltásba keveredik Ignacióval, majd megüti. Ugyanakkor viszont Olgával találkozik. Raul figyelmezteti Patriciót, hogy Romulo kihasználja, de a fiú nem törõdik vele.

9.
Romulo vállalati kocsit ígér Patriciónak. Lucero születésnapi buliján hozzák a hírt, hogy Jeronimo halálos autóbalesetet szenvedett. Teljes családi összeomlás. Patricio és Olga hivatalosan is egymással járnak, de Lucero egyre gyanúsabbnak találja Patricio viselkedését. Edmundo meglátja az anyja rózsafüzérét Pollo nyakában, de Pollo kivágja magát a kínos helyzetbõl.

10.
Raul megtudja Normától, hogy Olga és Patricio összejöttek, és egyáltalán nincs elragadtatva a hírtõl. Olga nagy, közös meglepetés hétvégét szervez, amin bejelentik a kapcsolatukat, és Patricio Lucero apjának virrasztása helyett a bulit választja Olga családjának vidéki házában. Refugio megtalálja az elveszettnek hitt rózsafüzért, amit Edmundo korábban Pollo nyakában látott. A gyászolókat nagyon bántja Patricio hiánya. Patricio a buli másnapján megalázó módon kullog vissza a városba, s ezen felül szembe kell néznie faképnél hagyott családtagjaival.

11.
Patricio szakít Luceroval, aki bánatában elszalad otthonról. Olga és Patricio között érezhetõen alakulnak a feszültségek, Patriciot nagyon zavarja Olga sznob viselkedése. Refugio igyekszik békíteni a fiúk között, és örül a rózsafüzér csodás megkerülésének.Pomulo és Flor Chicagoba készül, hogy végre eltölthessen együtt pár napot. Mercedesz furcsállja férje viselkedését, de egyelõre hisz neki.

12.
Julieta jó hírt kap Ocatiotól, kiderül, hogy a férje, Jeronimo a megtakarításaiból vett egy üzletet, amit most õk vezethetnek tovább.Olga pszichiáterhez jár, mert súlyos konfliktuskezelési gondjai voltak, Patricio igyekszik minél többet megtudni a lány problémájáról, de Gustavo és az orvos beárulják Mercedesnek, aki egy álvacsora alkalmával elõveszi a fiút.Mercedes és Ericka meglátja Romulot és Flort az étteremben. Mercedes szétvagdalja Romulo egyiptomi ingét, aki viszont csak nevet a neje dühkitörésein.Olga szeretne végre egy igazi légyottot Patricioval, aki a karrierje miatt nem meri magára haragítani Romulot.Ignacio és Edmundo versenybe szállnak Lucero kegyeiért, gyõzzön a jobbik

13.
Ignacio randira hívja Lucerót, de a lány nem veszi. Romulo felszólítja Patriciót, hogy tegye hivatalossá a kapcsolatát Olgával. Kiderül, hogy Olga hajdan öngyilkosságot kísérelt meg egy fiú miatt, és mindig labilisak voltak az idegei. Benjamin tolakodóan viselkedik Refugióval, Isaias azonban az asszonyt hibáztatja érte.

14.
Isaias figyelmezteti Benjamint, hogy ne legyeskedjen Refugio körül. Ignacio randira hívja Lucerót, aki azonban elhozza Magost és Edmundót, így végül Consuelo is velük megy. Flor és Romulo jól mulatnak Chicagóban. Patricio egyre jobban haragszik a testvéreire. Mercedes megkéri Raut, hogy kémkedjen Patricio után.

15.
Patricio egyre távolabb kerül a családjától, amit az anyja nem néz jó szemmel.Chelito egyre jobban szenved, amikor Ignacio-t és Lucero-t együtt látja, és bevallja a fiúnak, hogy szereti.Olga továbbra is haragban van az anyjával, és nem hiszi el, hogy az apjának van valakije.Patricio bejelenti, hogy ha lediplomázott, elköltözik otthonról

16.
Olga már az esküvõjét tervezgeti Patricio-val, miközben Ignacio és Edmundo a bátyjuk után nyomozgat.Mercedes megtalálja Flor levelét a férje zakójának a zsebében, amibõl egyértelmûen kiderül, hogy Romulo-nak van valakije.Edmundo bejelenti az anyjának, hogy együtt akar járni Lucero-val, de Refugio ennek nem örül.Olgának elege lesz a titkolózásból, és hazáig követi Patricio-t.

17.
Olga hazáig követi Patriciot. Mikor meglátja, milyen körülmények között él, azonnal szakít vele, és idegösszeomlást kap. Patricio nagyon ideges lesz, az anyját hibáztatja a történtekért, próbálna békülni Olgával, de nem éri el. Olgát végül beviszik a kórházba, Mercedes vele megy, és bégül nagy nehezen sikerül elérni Romulot is, aki épp Flornál vendégeskedik.Patricio nem tudja visszavinni az autót a garázsba, és miközben arra vár, hogy beengedjék, fegyveresek támadnak rá. Refugio nagyot csalódik a fiában, amiért letagadta a családját, Ignacio és Edmundo vigasztalja.Lucero és Edmundo kapcsolata egyre bensõségesebbé válik.

18.
Patricio nem adja oda Pollonak a kocsit, inkább elgázolja, Pollonak kimegy a bokája. Agustin vissza akarja venni az autót, de Patricio nem adja, sõt nem írja alá a cégbõl való kilépõ iratait sem. Agustin gyõzedelmesen elûzi vetélytársát, azt hiszi most már az övé lehet Olga. Olga továbbra is kórházban van, idegösszeomlást kapott. Mercedes és Romulo igyekeznek megnyugtatni. Marco családja végül szintén bemegy a kórházba, bár Raul ellenzi ezt a lépést. Sikerül is beszélnie Patricioval, aki azt meséli be neki, hogy Refugio a régi dadája, akit õ ápol, és átmenetileg nála is lakik. Refugio közben végig próbál beszélni Patricioval, annyira megviseli az eset, hogy Benjamin elengedi a munkahelyérõl, ám végül Apolinar boltjában összeesik, és kórházba szállítják. Patricio kivételével mindenki bemegy hozzá, kiderül, hogy nagyon drága gyógyszerre lesz szüksége. A barátai hajlandóak összeszedni a kezelés költségeit.

19.
Patricio rémülten siet be a kórházba, testvéreinek megvetõ pillantása közepette. De Refugio boldog és megbocsát. Hazatérve arra kéri Mundót és Ignaciót, hogy próbáljanak meg megbocsátani a bátyjuknak. Olga még a közösségi oldaláról is törli Patriciót, mégsem tud megszabadulni a fiú emlékétõl.Hívogatja, ám sikertelenül.Patricio véletlenül megismerkedik Raul húgával, Sandrával, és azonnal szimpátia alakul kia fiatalok között.Romulo csalódott Patricio elvesztése miatt, mert így egyelõre csatát vesztett. A háborút azonban nem adja fel.

20.
Patricio eladja a holmijait, hogy gyógyszert vehessenek Refugio-nak. Olga továbbra sem hajlandó szóba állni a fiúval, sõt egyenesen Thaiföldre szeretne menekülni elõle.Patricio kibékül a testvéreivel, Mundo pedig szerelmet vall Lucero-nak. Raul elmeséli hogy találkozott egy igazi nõvel, akiért nagyon odavan, pedig a nevét sem tudja.Apolinar is közli Refugio-val, hogy szereti.

21.
Raul és Norma segítségének hála Patricio kibékül Olgával.Refugio visszautasítja Apolinar szerelmét, de továbbra is jóban marad a férfival. Patricio újra munkába áll Romulo irodájában, sõt a férfi arra kéri, vegye feleségül a lányát. De cserébe Patricio-nak le kell mondania a családjáról.

22.
Refugio nagyszabású meglepetés-bulit szervez Patricio diplomája alkalmából. Aznap azonban Romulo is nagy partyt rendez, amin bejelenti Patricio és Olga eljegyzését. Mikor Patriciót az anyja és a testvérei felelõségre vonják, kijelenti, hogy elköltözik és soha többé nem megy vissza. Refugio vigasztalhatatlan. Mercedes bosszút forral.

23.
Refugio nem tud belenyugodni Patricio elvesztésébe, egyre rosszabbul érzi magát. Patricio viszont egyre mélyebbre kerül Romulo árnyékába, az esküvõig beköltözik az egyik üzleti lakásukba. Ignacio és Edmundo igyekszik megnyugtatni az anyjukat, Julietával együtt úgy döntenek, megpróbálják megtalálni Patriciot.Lucero és Consuelo megbeszélik, hogy Luceronek nem, Consuelonak viszont annál inkább kéne Ignacio, aki épp nagyon szomorú, hogy õ mégsem mehet egyetemre. Raul végez az egyetemen, Patricio Anciráék birtokára szervezi a bulit, ahova Sandra is elmegy Raullal. Olga féltékenységi rohamában egyszer csak felpofozza a lányt.

25.
Refugio az újságból tudja meg, hogy Patricio nõsülni készül, és teljesen ki van borulva.Agustin mindent elkövet, hogy megakadályozza az esküvõt, ezért szerelmet vall Olgának, de a lány kineveti. Raul véletlenül rájön, hogy Julieta nem más, mint Lucero anyja.Ignacio feltárja az érzelmeit Lucero-nak, de a lány visszautasítja.

26.
Julieta kérdõre vonja Patricio-t az irodában, de a férfi hidegen visszautasítja a vádjait. Romulo kérdõre vonja Patricio-t, aki mindent bevall a családjáról.Nacho és Mundo megszervezi, hogy az anyjuk még az esküvõ elõtt találkozhasson Patricio-val, de a fiú kegyetlenül elküldi az anyját, és közli, hogy soha többé nem akarja látni.

27.
Chelito bevallja Ignaciónak, hogy nem csak barátként vonzódik hozzá, és szenved amiatt, hogy a fiú az õ vállán sírja ki, hogy Lucero kikosarazta.Patricio közli Refugióval, hogy többé semmi közük egymáshoz, mert az anyja nem fér bele az új életébe.Raul randevúra hívja Julietát, aki kikosarazza.Mercedes bocsánatot kér Patriciótól az eddigi viselkedéséért. Nem sokkal késõbb nyugtalanító hívást kap Avalos doktortól a fiúval kapcsolatban. Azonnal felhívja Romulót, aki épp akkor avatatja ügyvéddé Patriciót.Benjamin ismét zaklatja Refugiót, ám ezúttal melléfog: Isaias a védelmébe veszi az asszonyt.

28.
Romulo hatására Patricio kénytelen rávenni Olgát, hogy csak Mexikóban menjenek nászútra. Amikor aztán kiderül, hogy Olgának nem lehet gyereke, Patricio meginog kissé, de Romulo megfenyegeti, hogy lemondja az esküvõt. Az egyházi szertartásra Refugio is belopózik, de mikor áldását akarja adni a fiára, Patricio megalázza.

29.
Refugio megjelenik Patricio esküvõjén. Mercedes a pofon után reméli, hogy végre kiderül, Florral csalja-e õt Romulo, vagy más nõvel. Flor panaszkodik is egy kicsit Romulonak, aki elmagyarázza a szeretõjének, hogy a családja szent és sérthetetlen. Hazaérve Romulo meghall egy beszélgetést, amikor Mercedes kimondja, hogy el kaar válni tõle.Norma szerelmet vall Raulnak, és érzései viszonzásra találnak.A fiúk, Apolinar, Julieta és Lucero Kirándulni viszik Refugiot születésnapja alkalmából. Refugio elmondja Julietának, mennyire szeretné megszerezni Patricio címét, aki meg is ígéri, hogy megoldja ezt a kérdést.

30.
Zaida és Pollo meglátja Edmundot és Lucerot a biliárdteremben, és bosszút esküsznek Edmundo ellen.Olga és Patricio Acapulcóba utaznak nászútra, ahol Olga nem szedi rendesen a gyógyszerét, és durva féltékenykedési jelenetekre kerül sor. A lány nem tud megnyugodni, öngyilkosságot kísérel meg, csak Patricio lélekjelenlétén múlik, hogy sikerül megmentenie. Romulo után Mercedes is meghallja, mi történt a lányával, és megkéri Marcot, hogy küldje el Raulékat a gyerekek után. Aurora, Raul és Sandra erõsen tiltakoznak a feladat ellen.Benjamin elnézést akar kérni Refugiótól, aki visszautasítja a virágcsokrot

31.
Olga és Patricio nászútja egyre rosszabbul alakul. A lány mindenkire féltékeny és hatalmas jelenetet rendez Acapulco-ban. Patricio nem bírja tovább, hazautaznak, és közben azt gyanítja, valamit eltitkolt elõle az apósa. Egyre gyanúsabb neki, hogy Olga szellemileg nincs egészen jól.

32.
Refugio elmegy a szemészhez, és kiderül, hogy zöld hályog van a szemén.Julieta mindent megtesz, hogy kinyomozza Patricio címét, ezért még Raul-t is felkeresi.Olga látni sem akarja Patricio-t a történtek után.Igancio-nak pedig egyre jobban hiányzik Chelito, és önmagának sem vallja be, hogy szerelmes a lányba.Chelito-t közben Tino is ostromolja.

33.
Julieta átadja Patricio címét Refugiónak, aki azonnal azt tervezi, hogy meglátogatja a menyét. Errõl Edmundo is tudomást szerez, és felelõsségre vonja Lucero-t, aki rövid úton kipenderíti a fiút,és megkéri, hogy vissza se jöjjön, amíg nem tudja tisztelni az anyja kívánságát.Eközben Marrufo bíró és Romulo egy kétes üggyel bízzák meg Patriciót, aki elõször nem akarja elvállalni, de Romulo, korábbi hazugságaira hivatkozva rákényszeríti.Romulo tudja, hogy Mercedes a háta mögött szervezkedik, és eltökélt célja, hogy kiderítse,mire készül a felesége.Refugio elmegy Olga házához, de csak Romulót találja otthon, a ki szembesíti Patricio hazugságaival.

34.
Romulo megzsarolja Refugiót, hogy ha nem vallja magát Patricio dajkájának, soha többé nem láthatja õt vagy az unokáját. Ignacio meglátja Chelitót, amint Tinóval csókolózik. Refugio elmeséli Apolinarnak, hogy Patrico apja nem Baldomero volt, hanem élete nagy szerelme, aki meghalt. Edmundo fültanúja lesz a vallomásnak és kérdõre vonja az anyját.

35.
Edmundo kihallgatja Refugio és Apolinar beszélgetését, rájön, hogy Patricio csak a féltestvére. Nagyon megviseli a felismerés, el is megy találkozni Zaidával és Polloval, akik sok alkohol mellett kétes üzletekbe igyekeznek bevonni õt. Refugio elmeséli Ignacionak is a történteket, aki megértéssel fogadja anyja titkolózását.Olga továbbra sem találja a hangot Patricioval, aki viszont Deliával flörtölget.Aurora ismét hangot ad annak, hogy mennyire nem tetszik neki Marco behódoló magatartása, és az Ancira ügyvédi irodának tett kétes szolgáltatásait sem helyesli.Mercedes számára egyértelmûvé válik, hogy a férje Florral csalja õt.

36.
Patricio még nem tudja, hogy Refugio feláldozta az egész életét, hogy õ nevet és családot kaphasson. Ignacio természetesen anyja mellett áll a bajban, de Edmundo nehezen emészti meg a hallottakat. Ignacio munkát keres, hogy pótolja az otthon kiesett összeget. Tino bokszleckéket ajánl neki. Edmundon elhatalmasodik a régi énje, részegen megy haza, nem akar békülni Refugioval, összeveszik Ignacioval, félõ, hogy valami nagy butaságot csinál.Olga találkozik dr. Avalossal, és úgy dönt, elválik Patriciotol. Romulo azonban , -mivel Patricio épp megnyert egy pert-, eg y beszélgetés során kibékíti a perlekedõ házastársakat. Patricio meg akarja büntetni Olgát, ezért Raullal tervezi eltölteni az estét, aki viszont Normával randevúzik.Olga reggelit készít Patricionak, de kiderül, hogy hadilábon áll a konyhával, ezért Patricio felajénlja neki, hogy vegyenek fel egy szakásócsnõt.Mercedes biztosítja Marcot, hogy Romulo nem tervez megtorlást ellene, Aurora viszont egyre látványosabban utálja a férjét.Martinak számára kiderül, hogy Ignacio Chelitot szereti.

37.
Romulo megbízza Isaias-t, hogy a cég nevében fizesse ki Refugio szemmûtétjének a költségeit, és majd õ állja a számlát. Cserébe teljes titoktartást kér. Patricio és Olga kibékülnek, amitõl Olga újra a fellegekben jár, de Raul látja, amint Patricio és Delia csókolóznak.Ignacio és Consuelo egyre közelebb kerül egymáshoz, habár önmaguknak sem vallják be az igazat.A szemésznõ szerint Refugio-t minél hamarabb ki kell vizsgálni, mert egyre romlik az állapota. De a vizsgálatok nagyon sokba kerülnek.

38.
Edmundo és Refugio megint összevesznek Patricio miatt. Edmundo azzal vádolja az anyját, hogy a történtek ellenére még mindig Patricio a kedvence.Olga mindent megtesz, hogy visszahódítsa a férjét, de fõzni továbbra sem hajlandó.Marco bocsánatot kér Romulo-tól, amiért rémhíreket terjesztett, Romulo pedig megkéri, ne üsse az orrát Olgáék dolgaiba.

39.
Patricio Romulo engedélye nélkül használja a privát irodáját, amit Romulo igencsak rossz néven vesz. Olgaés Mercedes elmennek egy termékenységi klinikára. Luvero visszafogadja Edmundót. Isaias közli Refugióval, hogy a cég biztosítása állja a szem-vizsgálat és a kezelés költségeit.

40.
Romulo és Patricio között egyre több az ellentét. Particio ugyanis nem tud Romulo kedvére tenni, aki mindneképp használni szeretné õt. Consuelo elkészíti élete elsõ ruháját, amit Fidel segítségével mutat be Ignacionak és Silvestre-nek. Õk természetesen kinevetik a modellt, de ruha tetszik nekik.Patricio mindent megtesz, hogy kitiltsa az anyját az életébõl. Agustin viszont igyekszik minél jobban megforgatni a sebben a tõrt. Patricio felhívja Julietát, és megfenyegeti, amiért az megadta a címét Refugionak. Utána felkerekedik, é az iroda elõtt megvárj Refugiot, és Lucerot, majd jól beolvas az anyukájának. A vita során Lucero megpofozza Patriciot.

41.
Olga megállapítja, hogy minden barátnõje dühös rá, és nem is akarja lemondani nekik, hogy talán terhes. Cserébe egy jó nagy bulit tervez, hogy mindenkinek megmutathassa a hézat,Mercedes elérzékenyül Olga hírei hatására, és sokat mesél Olga gyerekkoráról.Mivel Patricio az anyjával találkozik, Raul foglalkozik Deliával, aki elmondja neki, hogy leadja az ügyet.Zaida mindenképp szeretné megnyerni az üzletnek Edmundot, akit Ignacio felhív a hírrel, miszerint az anyjuk rosszul lett Patricio viselkedése miatt. Hazatértéig Lucero ápolja a beteg asszonyt.Edmundo a nagy kapkodásban igent mond Zaidának az üzletre.Benjaim kilesi Patricioékat, és azonnal jelentést tesz a fõnökének. Isaias úgy érzi, Refugio személyében váratlan nyereséghez jutott.Norma számára kiderül, hogy Olga önzõ szándékból akar gyereket , és nem a kisbaba iránti vágyból.

42.
Olga egyre követelõzõbb otthon Patricióval szemben, akinek elég baj már az is, hogy rosszirányt vesz az általa képviselt ügy, mert a kómában fekvõ nõ felébred, és fél, hogy fény derül az ügyeskedésére.Refugio elmeséli Lucerónak Patricio születésének körülményeit, és közli az elhatározását, hogy mindent elmond a fiának, mielõtt végleg megszakítja vele a kapcsolatot.Flor egyre követelõzõbb. Azt akarja, hogy Romulo hagyja el a feleségét.Patricio úgy dönt, hogy mentse, ami menthetõ, elcsábítja Deliát, hogy elterelje az ügyvédnõ figyelmét a kínos ügyrõl.

43.
Refugio elmondja Patricio-nak, hogy nem Baldomero .volt az apja, de a fiú nem hisz neki. Azt gondolja, hogy az anyja csak fájdalmat akar okozni.Romulo szakít Flor-ral, mert a nõ túl sokat követel.Pollo ráveszi Mundo-t, hogy menjen vissza az egyetemre, és szerezzen neki receptre felírható gyógyszereket. Lucero elárulja Ignacio-nak, hogy Chelito szerelmes belé.

44.
Marrufo tájékoztatja Patriciot, hogy õ fogja megnyerni a pert. Patricio örül, Raullal szeretne ünnepelni, de õ Normával találkozik. Késõbb Patricio megjelenik A Cervantes házban, és alaposan lerészegedik. A szülõk nyomására Raul és Sandra hazaviszik Olgához a dülöngélõ Patriciot. Olga nem örül, Mercedes kiborul, Romulo pedig elnézi vejének ezt a botlást. Romulo egy arany tollat ajándékoz Raulnak, így próbálja megvásárolni a hallgatását. Romulo megkéri Patriciot, hogy végérvényesen tüntesse el a családját a képbõl.Refugio bevallja otthon, hogy felkereste Patriciot. Nagyon szomorú a találkozás után, Edmundo és Ignacio vigasztalja.Pollo egyre jobban bevonja Edmundot a sötét üzelmeibe. Edmndo beiratkozott az egyetemre, hogy könnyebben juthassanak a gyógyszerekhez. Zaida nem tud lemondani Edmundoról, de a bosszú is munkál még benne.Benjamin új székkel akar kedveskedni Refugionak, aki visszautasítja az ajánlatot.Mercedes megkéri Olga cselédjét, hogy tájékoztassa õt, ha Patricio rosszul bánna a lányával. Olga megkéri édesanyját, hogy maradjon távol tõle, és hagyja, hogy a saját életét élhesse.Consuelo mintát vesz a szerelõkrõl az új overallhoz, és majdnem elájul Ignacio méregetése közben.

45.
Romulo ragaszkodik hozzá, hogy Patricio szabaduljon meg a családjától. Agustin felkeresi Edmundot, és figyelmezteti, hogy a bátyja készül valamire.Consuelo Refugiohoz jár varrogatni, és mindig találkozik Nachitoval is. Senora Martina is elkíséri, megismerkedik don Poloval, és csak nehezen tud ellenállni a vállas férfinak. Miközben az uzsonnára készülnek, egy törvényszolga hivatalos idézést hoz Refugionak és 3 fiának az Ancira ügyvédi irodába.Lucero úgy érzi, beleszeretett Edmundoba, bár sok minden zavarja a férfi viselkedésében. Julieta bíztatja, hogy ha Edmundo megoldja az otthoni gondokat, biztosan minden megváltozik.Lucero és Magos el akarják hitetni Benjaminnal, hogy Refugiot a gazdag fia támogatja.

46.
Flor felkeresi Romulo-t az irodában az adomány miatt, és közben összefut Olgával is. A férfi ettõl teljesen kiakad, és megfenyegeti a nõt.Patricio titokban megbeszélésre hívja az anyját meg a két öccsét, és felajnánlja nekik, hogy kapnak egy szép házat, és gondtalan életük lehet, ha cserébe elhagyják a várost, és messzire költöznek.Igancio felháborodik az ajánlaton, és nemet mond, de Mundo hajlandó elfogadni

47.
A Refugio, Ignacio és Edmundo meghozza a nehéz döntést: visszautasítják a Patricio által felajánlott házat. Patricio tajtékzik, amikor megkapja a válaszlevelet. Kelepcébe kerül, mertapósa határozott elvárása, hogy távolítsa el a közelbõl korábbi családját. Anyjához rohan, hogy felelõsségre vonja, ahol összeverekszik Ignacióval, majd egy szerencsétlen esés utánúgy megüti a fejét, hogy eszméletlenül terül el a földön. Romulo pont akkor telefonál, és a rémült Refugio hagyja, hogy mindent õ intézzen helyette. Romulo viszont nem habozik, és miután kiderült, hogy Patricio állapota nem súlyos, egyszerûen elküldi Refugiót a kórházból.

48.
Ignacio nagyon sajnálja, hogy megverte Patriciot. Patriconak nem lesz semmi baja, csak megfigyelésre tartják bent a kórházban.Másnap el is jönnek Nachoért a rendõrök, és elõzetes letartóztatásba helyezik, mert a bátyja, azaz Romulo feljelentést tett ellene. Refugio mindent megtesz a legkisebb fiáért, elmegy a kórházba, is, hogy könyörögjön Romulonak a szabadon bocsátásáért. Romulo azonban kegyetlenül a szemébe mondja, hogy önzõ, és nem szereti igazán a fiait.Az elõzetesben megérkezik Ignaciohoz a kirendelt védõje, aki nem más, mint Delia.Edmundo továbbra is Pollonak dolgozik, és most pénzt kér tõle az öccse kiszabadítására.Mercedes és Raul nem értik a történteket, próbálják kideríteni az igazságot, de Romulo közbelép, és véget vet a beszélgetésnek.Tino szakít Chelitoval, aki rájön, hogy Ignaciot szereti.

49.
Delia hatására Patricio visszavonja a vádakat az öccse ellen, majd kiengedik a kórházból.Ignaciót kiszabadul a börtönbõl, és évõdni kezd Consuelóval. Sandra és Tino elsõ látásra megtetszenek egymásnak. Olga bejelenti, hogy terhes. Pollo egyetemi diplomát akar venni Edmundónak, hogy belevághassanak az üzletbe.

50.
Edmundo azt hazudja otthon, hogy orvoslátogató, de Refugio, Ignacio és Lucero is furcsállja, hogy ilyen sok pénzt keres. Olga, Patricio, Romulo és Mercedes Olga terhességét ünneplik. Olga szeretne egy fotósorozatot az újságba, amivel a család többi tagja nem ért egyet. Olga és Mercedes között ismét összetûzésre kerül sor, Olga megfenyegeti Mercedest, hogy nem találkozhat az unokájával, és a szemére veti a boldogtalan gyermekkorát. Mercedes mindent megígér, csak részese lehessen a lánya életének.Romulonál megjelenik Ulloa ügyvéd, aki Marrufo helyére pályázik, és Romulo segítségét kéri. Romulo megmutatja Patricionak, milyen az élet a felsõbb körökben, és hogy mindent csak az érdek irányít, az õszinteség pedig szint már bûn. Pollo és Zaida elkészíttetik Edmundo hamis orvoslátogató igazolványát. Zaida és Edmundo még aznap délután elmegy agy gyógyszerellátó központba, és minden gond nélkül elhoz 3 doboz amfetamint.

51.
Olga riportert bérel és fotózást rendez a házban, hogy cikket írjanak a terhességérõl. Romulo nem hajlandó tovább fizetni Refugio költségeit, ezért Don Isaias visszakéri a nõtõl az utolsó részletet. Refugio kétségbe van esve, mibõl fogja fizetni a gyógyszereket. De ekkor beállít Mundo. Új hûtõt vett az anyjának, és megnyugtatja, hogy az új munkája miatt mindenre lesz pénzük.

52.
Edmundo segíteni akar Ignacionak, hogy befejezze a tanulmányait, és egyetemre mehessen. Új hûtõt, tévét vesz a tisztességtelen úton keresett pénzébõl. Luceroval is tisztázzák a helyzetüket, úgy néz ki, örökre együtt maradnak. Olga elintézi a fényképezést, elkészülnek a képek, de Romulo nem vesz részt az eseményen, hanem közben Florral múlatja az idõt. Patricio elutasítja Olga közeledését, mert félti a kisbabát. Másnap reggel rohan dolgozni. Az irodában Romulo várja, aki rá és Marcora bízza a Marrufo-ügyet. Patricio megtudja, milyen szerepe van Cervanteséknek a család életében.Apolinar az újságból értesül Patricio apaságáról, és elmondja Refugionak a hírt, akit kissé megvisel az újabb fordulat.Nacho szeretné, ha Apolinar bevallaná az érzéseit Refugionak, de Edmundot zavarja az új szerelem gondolata.

53.
Benjamin kihallja Lucero és Refugio beszélgetésébõl az Ancira nevet, és összetûzésbe keveredik Luceroval, Refugioval, késõbb Edmundoval és magával don Isaiassal is.Edmundo meghívja Lucerot és Refugiot ebédelni, ahol megtudja, hogy Patricio apa lesz. Nagyon rosszul kezeli az ügyet, számon kéri Refugio szerelmét, aki Luceroval együtt elhagyja az éttermet, de Mundo megkeresi õket, és kibékülnek.Olga igen mellõzöttnek érzi magát, találkozót szervez a klubba Raullal, Normával és Patricioval, szeretné megmutatni az új fényképeket.Patricio találkozik Marcoval, aki mindenben felajánlja a segítségét, de meg is fenyegeti Patriciot, hogy mindent tud róla.Ignacio vesz egy térképet Chelitonak, együtt akarnak elindulni, megkeresni a lány bátyját. Dona Martina természetesen nem repes az örömtõl, hogy a lánya egy férfival akar nekivágni az útnak.Mercedest nagyon bántja, hogy a viszonya egyre rosszabb Olgával, válna is, de a lánya miatt végül marad.

54.
Edmundo felindultságában jelenetet rendez egy étteremben. Refugio nem tud napirendretérni a dolog fölött. Megriasztja fia Patricio iráni gyûlölettel vegyes irigysége.Patricio a klubban egy családról szóló beszélgetés miatt kiborul. Otthon Olgát is kiosztja, akinek tetszik ez a stílus.Tino elmondja Ignaciónak, hogy azért szakított Chelitóval, mert a lány Ignaciót szereti.Pollo egyre veszélyesebb ügyletekre akarja rávenni Edmundót.

55.
Marrufo bíró ellen folyik az eljárás. Romulo azon mereng, Brazíliába küldje vagy a pokolra. Olga egyre jobban unja Patriciót. Isaias megtudja, hogy a lánya él és van egy unokája is. Martina beleegyezik, hogy Ignacio és Chelito megkeressék Cesart. Lucero ki akarja szedni Raulból, mit hazudott Patricio a családjáról, de Edmundo megtudja, hogy randevút beszélt meg valakivel.

56.
Romulo bejelenti, hogy a születendõ unokáját teszi meg egyetlen örökösének. Mercedes ennek nem örül annyira, mert attól fél, hogy kisemmizik. Raul döbbenten jön rá, hogy a nagybátyja nem az a kifejezett ma született bárány.Agustin kicseréli Olga vitaminjait, hogy a baba ne születhessen meg.Chelito továbbra is Ignacio-ról álmodozik, miközben a közös utazásra készül.Mundo ajándékot vesz Lucero-nak, és megígéri, hogy hamarosan hivatalossá teszik a kapcsolatukat.

57.
Edmundo ékszert ajándékoz Luceronak, késõbbre jegygyûrût, és eljegyzést ígér a lánynak.Romulo és Flor között egyre romlik a viszony, Flor kezdi felfogni, hogy Romulo megalázza, semmibe veszi és kihasználja.Mercedes Cleotildára bízza, hogy Olga minden nap bevegye a vitaminjait. Olga meghallja ezt, és kiutasítja Mercedest a házából, és az életébõl is. Végül kibékülnek, de Olga szeretne a saját élete ura lenni.Julieta, Lucero, Martina és Cosnuelo együtt reggeliznek, don Isaias kifigyeli õket, és megbizonyosodik róla, hogy Martina az õ elveszettnek hitt lánya. Luceroval beszélve nem marad több kétsége, közjegyzõt hívat, hogy végrendeletében mindent az unokájára hagyjon. Benjamin érdeklõdését elhárítandó, elküldi a könyvelõt a bankba adategyeztetésre. Benjamin Refugiot gyötri, hogy minél hamarabb visszaérhessen, és megtudhassa, mit zajlik a fõnöke irodájában. benjamin és Refugio kapcsolata a kibírhatatlanságig fajulPollo megpróbálja rávenni Edmundot, hogy ezentúl gyártsa õ a tablettákat, de Mundonak ez már sok, nem vállalja a feladatot. A gyógyszertárba egy szülõ nõ érkezik, Edmundo segíti a világra a kisfiút, és ez az élmény teljesen megváltoztatja. Romulo nyugdíjazása után Patriciora akarja hagyni a cégét, de cserébe teljes engedelmességet vár a fiútól. Látatlanban íratja vele a papírokat, és folyamatosan érzeteti vele, hogy nélküle csak egy kis senki lenne. Patricio régi családjával kapcsolatos kérdések odáig vezetnek, hogy Romulo megsérti Refugiot, Patricio visszaszól, Romulo pedig megpofozza, majd dulakodni kezdenek.

58.
Romulo és Patricio között érezhetõ feszültség marad az események után. Romulo megállapítja, hogy a fiú lázadó korszakát éli, még nincs kész a teljes engedelmességre.Edmundo a szülés levezetése után felhívja Refugiot, hogy meghatottságában köszönetet mondjon neki mindenért. Ignacioval úgy határoznak, hogy elmennek érte a céghez, és elviszik vacsorázni. Pont akkor érkeznek, mikor Patricio is odaér, hogy beszéljen anyjával. Refugio meglátja, de a találkozásra nem kerülhet sor. Ignacio és Consuleo Martinával együtt tervezik az utat, felmerült, hogy repüljenek, de Ignacio retteg a repüléstõl. A meglepetés vacsorára Consuelo is elmegy, de Ignacio nem hajlandó észrevenni a nõies külsejét.Apolinar szerelmet szeretne vallani Refugionak, és Julietán gyakorol, aki ott nyomban elsírja magát meghatottságában.Mercedes elmondja Erickának, hogy már csak Olga tartja egy fedél alatt Romuloval. A beszélgetés közben ajándék érkezik Olga kisbabájának, és kiderül, hogy Flor küldte.

59.
Olga megmondja Mercedesnek, hogy Flor ajándékkal kedveskedett neki, Mercedes hallgat, de Patricio figyelmezteti Romulot, aki zaklatottan és részegen elrohan Florhoz, dulakodnak, Flor beveri az asztal sarkában a fejét, és ájultan marad a padlón fekve.Refugio az irodába érve látja, hogy be van kapcsolva a számítógépe. Kiderül, hogy Benjamin írta át a számlákon szereplõ adatokat, hogy bemószerolhassa Isaiasnál. A számonkérésen Refugio megmondja a magáét Isaiasnak, aki kirúgja a nõt. Benjamin gyõzedelmes menetben igyekszik kizavarni Refugiot az irodából, a munkatársak egy emberként felállva tapsolnak a távozó nõnek.Pollo ismét megkéri Edmundot, hogy gyártsa õ a tablettákat, de Mundo újra elutasítja. Ehelyett inkább pókerezni indul, hogy megduplázza a keresetét.

60.
Romulo veszekedés közben úgy megüti Flort, hogy a nõ élettelenül terül el a földön. Romulo Patriciót kéri meg, hogy diszkréten vigye kórházba a nõt. Isaias nagy összegû csekket állít ki Refugiónak, hogy megelõzze az asszony esetleges követeléseit a jogtalan elbocsátás miatt. Refugio fél, hogy nem talál másik munkát, de Julietánál kiderül, hogy pont egy könyvelõ hiányzik.

61.
Flor egy kórházban tér magához, és szép lassan emlékezni kezd.Romulo mindenkinek azt mondja, hogy egy faág horzsolta fel az arcát, Patricio pedig fedezi az apósát.Chelito és Nacho lelkesen készül az utazásra, habár a fiú mindenféle kifogást talál, hogy mégse kelljen repülõre ülnie.

62.
Romulo Patrición kereszül üzeni meg Flornak, hogy szakít vele. De Flor megfogadja, hogy még nincs vége a történetnek.Refugio nekiáll rend betenni Julieta könyvelését. Nachito és Consuelo megérkezik Tijuanába.Patricio egyre jobban élvezi apósa bizalmát, és egyre nagyobb hatalomra tesz szert a cégnél.Edmundo nagy összeget veszít pókeren.

63.
Edmundo kölcsönt kér Refugiotól, és bevallja, hogy elkártyázta az összes pénzét. Pollot is megkörnyékezi, de a férfi visszautasítja.Consuelo és Ignacio Tijuanában meglátja egy plakáton Cézárt, akibõl híres gitármûvész lett. Elindulnak utána Mexicaliba, lekésik a buszt, végül autót bérelnek.Olgának idõnként erõs hátfájdalmai vannak, hiába kéri Patricio és Mercedes, nem hajlandó kórházba vonulni.Julieta elmeséli Apolinarnak, hogy Consuelot kirúgták, és szövetkezik vele, hogy munkát adhassanak a barátnéjának. Polo el is meg Refugiohoz és megkéri, hogy tegye rendben a könyvelését.

64.
Olga, Flor és Patricio együtt ebédelnek Olgáék házában. Olga nem is sejti, hogy ki ez a nõ. Olga lemegy a klubba masszíroztatni, és közben majdnem elvetél, mentõvel viszik kórházba. Julieta Refugio kirúgása után próbálja rábeszélni a barátnõjét, hogy éljen szabadabban, ne foglalkozzon a felnõtt fiaival, és fogadja el Polo udvarlását. Apolinar elviszi a két nõt a belvárosba múzeumozni, kellemes délutánt töltenek együtt. Julieta mindent megtesz, hogy a viszony végre beinduljon. Polo este is meglátogatja Refugiot, szerelmet vall, és a nõnek ajándékozza az édesanyja rózsafüzérét. Abban maradnak, hogy Refugio átgondolja, tud-e még szeretni.Isaias elmondja Benjaminnak, honnan van a pénz Refugio végkielégítésére. Benjamin még aznap felkeresi az Ancira ügyvédi irodát, de csak Agustinnal tud beszélni. akinek nem árul el túl sokat.Ignacio és Chelito eltévednek, a lány elsírja magát, és végül Ignacio megcsókolja.

65.
Olga nem vetél el. Kiderül, hogy a folsavban egy vetélést okozó vegyületet találtak. A gyógyszert Agustin váltotta ki.

67.
Mercedes bemutatja Olgának az ápolónõt, de természetesen a lány azonnal elviselhetetlen vele és kirúgja.Patricio megfenyegeti a rátarti ápolónõt, hogyha elmegy, beperli.Mundo bejelenti, hogy hamarosan elköltözik otthonról, aminek Refugio nagyon nem örül.Ráadásul fogalma sincs róla, hogy a fia beszállt Pollo mellé a gyógyszer-üzletbe.Közben Nachito és Chelito hazaérkezik Cesar-ral

69.
Edmundo és Lucero csúnyán összevesznek Zaida korábbi látogatása miatt, és a veszekedés szakítással végzõdik.Apolinar megvallja érzelmeit Refugiónak, de az asszony, szíve be nem gyógyult sebeire hivatkozvaelutasítja. Apolinar közli, hogy nem adja fel a próbálkozást. Julieta biztatja.Olga egyre nehezebben viseli az ágyfogságot, sorra fogyasztja az ápolónõket.Martina Cesar hazatérése alkalmából vacsorát rendez, bár fia közli vele, hogy csak néhány napotmarad, mert vissza akar menni zenélni északra.

70.
Flor igyekszik közel kerülni Patriciohoz, aki egyre nehezebben, de ellenáll.Julieta és Refugio aggódnak Mundo és Lucero kapcsolatáért.Sandra az ösztöndíja miatt találkozni szeretne Florral.Dona Martina lelkesen szervezi a bulit, minden ismerõse hivatalos rá, kivéve Mundot, akit Lucero sem szeretne látni. LUceoi meghívatja Magost is, igyekszik összehozni a fiatalokat. Végül elérkezik a buli napja, érkeznek a vendégek, don Isaias egy bokor mögül leselkedik, de Edmundo lefüleli, és kérdõre vonja.Megérkezett Edmundo laborja, Pollo alig várja, hogy beinduljon az amfetamingyártás. Zaida még mindig nehezen tudja elfogadni, hogy Mundo nem õt választotta. Pollo autót ajánl Edmundonak cserébe a helyes döntéséért. Edmundonak ismét van pénze, a családja aggódva nézi a hirtelen költekezést.Isaias a szervízben érdeklõdik Martina iránt, de Fidel és Silvestre nem adja ki neki a kért információt.Olgához megérkezik Lorenza, az új nõvér, akivel kivételesen Olga is elégedett, mert még nem tudja, hogy tolvajt engedett a házba. Roxana és Norma érkezik látogatóba, Olga az új kerekes zsékében vezeti körül õket házban, és örömmel nézi Roxana irigy arcát. Roxana mobiltelefonjánka, közben lába kél.

71.
Martináéknál jó a hangulat a bulin, csak Lucero szomorkodik. Consuelo, Refugio és Julieta aggódva figyelik. Magos és Cesar jól megértik egymást, lehet, hogy több is lesz barátságnál.Edmundo kint felelõsségre vonja don Isaiast, lökdösõdnek, és Isaias bosszút forral, behívatja magához Lucerot, hogy tartsa kordában a barátját, különben ki lesz rúgva. Benjamin ismét bajszot akaszt Luceroval és Magosszal, akik közlik vele, hogy don Isaias már gyanakszik rá.Olga továbbra is nagyon elégedett az új ápolónõvel, átküldi Mercedeshez, ahonnan a nõ megpróbál elemelni egy porcelánfigurát. Lula lefüleli, és Mercedes csak nehezen hiszi el az alkalmazottjának, hogy mi történt. Olga természetesen semmit sem hisz el az egészbõl. Norma ismét meglátogatja Olgát, és a beszélgetés alatt sok minden kiderül Olga magányos gyerekkoráról.Edmundo megkéri Ignaciot, hogy segítsen neki kocsit választani. Julietánál véletlenül megtudja, hogy Luceronak nehézségei vannak miatta, úgyhogy bemegy don Isaiashoz bocsánatot kérni, aztán Luceroval is tisztázza a helyzetet, és kibékülnek. A firss kapcoslat újabb válságba kerül, mikor az utcán Raul összefut a párral.Romulo Patricionál érdeklõdik Flor után, akit kínosan érint a kérdés, mert nehezen tud ellenállni a nõ bûverejének.

73.
Romulo Refugiot keresi, hogy felvegye Olga mellé ápolónõnek. Az irodában Lucero meglátja a férfit, beszámol Refugionak, aki azonnal aggódni kezd a fia egészségéért. Kiderül azonban, hogy Isaias kirúgta, aminek az ügyvéd egyáltalán nem örül, de elmegy Refugio házához is. Az asszony nincs otthon, csak este találja meg az ajtó alatt becsúsztatott névjegykártyát. Miközben Agustin kint várja a fõnökét, összefut Benjaminnal, aki elszólja magát, és kiderül, kit keres Romulo a cégnél.Edmundo és Isaias elmennke az autóért, a fiú megkocsikáztatja anyját, és a barátait is.Flor aggódva közli Florral, hogy Sandra fel akarja vele venni a kapcsolatot. A találkozás csaókkal zárul, de Patricio kimondja, hogy szereti Olgát, és tudja, hol a helye.Lucero és Magos ismét összeveszik Benjaminnal, egyre tarthatatlanabb a helyzet az irodában.Olga sokat mesél Normának a gyerekkoráról, és arról, miért nem szereti az anyukáját. Norma elmondja Patricionak, hogy megkedvelte, és látja mennyire szereti Olgát.Refufio és Edmundo elmennek dr. Pastranához, ahol kiderül, hogy Refugio látása nem romlott tovább. Apolinar meglátogatja Refugiot, és ismét biztosítja a szerelmérõl.

74.
Refugio nagyon meglepõdik Romulo felbukkanásán, és nem igazén tudja mire vélni a dolgot. Ignacio azt javasolja, hogy felejtse el az egészet, Patricionak nyilván kutya baja. Julieta végül betelefonál az ügyvédi irodába, ahol Melissa megmondja neki, hogy Patricio nem beteg, csak néhány napig nem jön be.Isaias Lucero segítségével próbálja meg visszahódítani Refugiot.Edmundo, Lucero, Cesar és Magos együtt vacsoráznak, mikor felbukkan Pollo, és kivívja a fiatalok erõs ellenszenvét.Agustin leselkedik egy kicsit Refufio lakásánál, de pont belebotlik Polloba, aki lezavarja onnan. Ignacio és Pollo megbeszélik, hogy Nachitot is beveszik a buliba, bár ennek Edmundo egyáltalán nem örül. Tulajdonképpen mindenki sejti, hogy Mundoval valami nincs rendben, de nem tudnak fellépni ellene.Raul elmondja Romulonak, hogy ki akar szállnia cégbõl, de Romulo kimondottan rosszul fogadja a hírt.Sandra meglátogatja Flort az otthonában.Patricio egyre több ellentmondásba keveredik a múltját illetõen, és ezt Olga ki is használja, hogy kérdezzen.

75.
Refugio-nak elege lesz don Isaias aljasságaiból, ezért bemegy hozzá az irodába, és alaposan kiosztja a férfit. Ezek után úszik a boldogságban, és Polo-val ünnepli meg hõsies tettét.Marco döbbenten ismeri fel Sandra interjú alanyában Romulo egykori szeretõjét, és fejvesztve rohan azonnal a sógorához.Chelito a kezébe veszi a dolgokat, és egy éjszakai szerenád során megvallja Nacho-nak az érzéseit.

76.
Refugio felkeresi Romulo-t, aki közli vele, hogy Olga veszélyeztetett terhes, és ha azt akarja, hogy az unokájuk egészségesen megszülessen, akkor vállalja el Olga gondozását. De csak, mint dada, nem árulhatja el, hogy ki õ valójában.Apolinar és Julieta nem ért egyet az ötlettel, de mindenben támogatják barátnõjüket.Mundo-nak egyre gyanúsabb Pollo és Pinzas eltûnése.Martina búcsúvacsorát szervez Cesar tiszteletére és egyúttal ott akarja megünnepelni, hogy Chelito és Nachito hivatalosan is egy pár lett.

77.
Patricio megtudja Flortól, hogy Romulo nyomoztatott utána, és õ mozgatta a háttérbõl a szálakat az esküvõvel kapcsolatban. Flor elmeséli neki Olga elõzõ abortuszát vagy vetélését is, amit öngyilkossági kísérlet követett. Patricio mélységesen felháborodik, hogy hazudtak neki, de Flor szembesíti vele, hogy õ sem jobb az új családjánál. Hazaérve, összeveszik Olgával, majd kitalálják mercedesszel, hogy Olga mellé ápolónõ kéne.Refugio nem tudja, elfogadja-e Romulo ajánlatát, hiszen így megismerhetné Olgát, és vigyázhatna az unokája életére. A levélen túl Romulo személyesen is megjelenik, hogy rávegye refugiot a munkára.Olga egyre kevésbé tudja elviselni Mercedest, õt hibáztatja a kialakult helyzetért. Mikor Sandra és Raul meglátogatja, hisztirohamot kap kap, görcsölni kezd, de kiderül, hogy csak szélgörcs.Cesar visszaindul északra, amit az egészcsalád és Magos is nagyon sajnál. Edmundo nem tud kiszállni a drogüzletbõl, de továbbra is gyötri Patricio gazdagsága, és jövendõ apasága. A versenyszellem és a féltékenység a bûm még mélyebb bugyraiba taszítja. Meg is bezséli Nachitóval, miért fontos az anyagi biztonság, és hogy a férfi tartsa el a nõt.Lucero és Magos meglátják Benjamint, amint egy csomó irattal a bankba tart.

78.
Romulo világossá teszi Refugio számára, hogy az unokája egészségének érdekében semmiképp nem fedheti fel a kilétét Olga elõtt. Patricio-ra nagy nyomás nehezedik: helyt kell állnia az ügyvédi irodában, Mercedes és Olga pedig elvárná, hogy sokkal több idõt töltsön otthon. Patricioa gondok elõl rendszeresen Florhoz menekül. Refugio továbbra is segít Julietának az üzletiügyekben, de rejtélyes eltûnései felkeltik Edmundo gyanakvását. Marrufo bíró visszatérése Brazíliából újabb cselszövésre készteti Romulót.

80.
Romulo megérkezik Refugioért, hogy elvigye az elsõ munkanapjára. Ignacio meglátja az autót, és nem érti, hova megy az anyja. Refugio elõtte beugrik Julietához a pénzzel, majd megjelenik Olgánál. Olga egész nap Refugio idegein táncol, de az asszony bírja türelemmel.DR. Pastrana figyelmezteti Edmundot, hogy tartsa magát távol Pollo-tól, mert sokat pletykálnka róla az egyetemen. Edmundo számon képi Pollotól, hogy miért egyetemistákkal üzletel, de nem árulja el, kitõl tudja az infot.Ignacio elszámol az utazási összeggel, Martina nem fogadja el a visszajárót, hanem elteszi a fiúnak szûkösebb idõkre.Patricio nem érti Romulo döntését, és nagyon kellemetlenül érzi magát, az anyjával a házban. Sikerül kettesben maradniuk, Refugio elmondja neki, hogy csak az unokája miatt csinálja, de patricio em hiszi el, és kéri, hogy mielõbb menjen el a házból.Lucero kiszalad, hogy elvigye a pénzt Julietával a bankba, mikor két könyvvizsgáló érkezik a könyvelõirodába. Benjamin örömmel látja, hogy teljesül a bosszúja, nevetve kisétál a cégtõl, miközben Isaiast adócsalással vádolják meg. Isaias Carpoinak adja át az értékpapírokba fektetett vagyonát, hogy baj esetén mindent Consuelo kaphasson meg.

81.
Romulo figyelmezteti Patriciót, hogy ne merje megnehezíteni anyja helyzetét az Ancira háznál.Refugiót mindenki megkedveli, mi több, Mercedes, akit Olga látni sem akar, szövetségesretalál benne, aki rendszeresen tájékoztatja lánya állapotáról. Patricio számára folyamatos stresszt jelent anyja jelenléte.Isaias úgy érzi, szörnyû csapdába került. Benjamin eltûnt az inkriminált papírokkal, gyötri a lánya miatti lelkiismeret-furdalás, és az adóhatóság is megjelenik a cégnél. Menekülõrefogja a dolgot, ám egy szörnyû baleset mindennek véget vet.

82.
Refugio még mindig don Isaias halálán van meglepve, mikor érkezik a hír, hogy dona Martina édesapja is meghalt. Hamarosan kiderül, hogy a két férfi egy és ugyanaz, és hogy Martina volt don Isaias lánya, aki évekkel korábban elszökött az apjától.A gyászolókhoz közjegyzõ érkezik, és közli a családdal, hogy Chelito az egyetlen örökös. A lány nagyon örül a dolognak, Ignacio viszont egyre inkább attól tart, hogy õ is úgy megváltozik majd a pénzes barátnõ miatt, mint a bátyja. Eközben Patricio-t egyre jobban idegesíti a házban az anyja jelenléte. A kellemetlen helyzet elõl az italba és Flor karjaiba menekül.

86.
Mundo hajthatatlan és elköltözik otthonról, kivesz egy kis lakást. Refugio nem ért vele egyet, de nem tudja visszatartani. A fiú Lucero-t kéri meg, hogy segítsen berendezni az új otthonát, de Lucero sem ért egyet a fiúval. Összevesznek és szakítanak. Az orvos egészségesnek nyilvánítja Olgát és a babát, Olga pedig kijelenti, hogy nem hajlandó megválni Refugio-tól soha. Ha azt akarja, hogy a kisfiuknak is õ legyen majd a dadája…

88.
Romulo azzal akarja próbára tenni Patricio lojalitását, hogy megbízza Marrufo bíró eltüntetésével. Refugio közli Mercedes-szel, hogy mivel Olga túl van a veszélyes idõszakon, a továbbiakban nem vállalja az ápolását. Mercedes próbálja marasztalni, lányával együtt szeretnék, ha õ lenne a kicsi majdani dadája. A sors fintora, hogy Patriciót kérik meg arra, hogy gyõzze meg Refugiót. Ignaciónak néha nehezére esik elfogadni Chelito rajongó szeretetét. Martina figyelmezteti a lányát, hogy ha így folytatja, elveszítheti Nachót.

91.
Refugio átveszi Martina könyvelését. Otthonában felkeresi az asszonyt a két adóellenõr, aki a Requena ügyben nyomoz, és kifaggatják Benjaminról. Refugio számára egyértelmûvé válik, hogy a sikkasztó csak Benjamin lehet, és végül hajlandó is ellene vallani. Refugio elmegy Patricio házából. Mercedes egy arany órával kedvesedik neki, amit meglepetésszerûen el is visz az asszony otthonába. Romulonak nem tetszik, hogy a felesége egyre önállóbb. Olga a barátnõivel Refugioról beszélget, Roxana megjegyzi, hogy Patricio és Refugio hasonlítanak egymáshoz, mire Patricio idegesen elrohan. Este Olga megpróbálja rendezni a kapcsolatát Patricioval, több idõt kér, hogy ismét közel kerülhessenek egymáshoz. Pollo találkozik a maffiával, az üzletet Edmundora bízza, amitõl Zaida megsértõdik. Edmundo randizni kezd Sandrával. Raul rájön, és jelenetet rendez. Mivel Mundo ügyei egyre kuszábbak, vágyik Refufio után, szeretné bevallani, amit tett, de nem meri, viszont meglátogatja az édesanyját. Ignacionak egy mobiltelefont visz ajándékba. Romulo Florról kérdezgeti Patriciot. Ignacio lemegy bokszolni a klubba, hogy pénzes versenyeken indulhasson.

93.
Patricio Refugio szemére hányja, hogy õ küldte Baldomerot Olga házához, mert ezzel is zsarolni akarja, Romulo titkos aktájából azonban kideríti, hogy amit Refugio mondott neki az igaz, az igazi apja Ivan volt, aki már évek óta halott. Agustin véletlenül pont kilesi, amint Patricio elkéri Melissától a titkos aktát, és megzsarolja Patriciot. Marrufo felhívja Patriciot, a segítségét kéri, és elmondja, hogy õ volt az aki, bekopogott hozzájuk. Sandra és Edmundo egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A klubban összefutnak Normával, aki furcsállja, hogy Sandra Edmundoval randizik, és ezt el is meséli Olgának. Olga nem bírja ki és Patricionak támad, aki nagyon ideges lesz a dolgok ilyetén alakulásától. Aurora is tudomást szerez a viszonyról, és õ sem repes az örömtõl, amiért a lánya Edmundoval jár. Refugio mosásnál megtalálja Edmundo hamis orvosi igazolványát, és nagyon összeveszik a fiával. Julieta úgy dönt, ideje közölni Refugioval a rossz hírt az üzlettel kapcsolatban. Marco és Romulo újabb terveket kovácsol az iroda jó hírének megóvása érdekében, keresik a bíróságon a következõ korrumpálható embert.

94.
Olga megtudja, hogy Sandra Edmundo-val randevúzik, ezért mindenképpen szeretné megismerni a fiút. Julieta teljesen kétségbe van esve, mert a bank el akarja venni tõlük a boltot. Lucero végsõ segítségként Raul-hoz fordul tanácsért. Edmundo rájön, hogy megöltek egy doktornõt, és azt gyanítja, Pollo áll a gyilkosság hátterében…

95.
Pollo és Mundo megszakítják az üzleti kapcsolatot egymással, Zaida bár nem szívesen, de Polloval marad. Pollo bosszút esküszik. Edmundo mindent elmesél Sandrának, aki hisz neki, és mellette áll. Mundo azonban nem akar a rendõrséghez fordulni, így Sandra szakít vele. Hazafelé az autóban rájuk lõnek Pollo emberei, Edmundo megsebesül a karján. Julieta és Lucero nem tudják tovább fizetni a bakkölcsönt, elveszítik a boltjukat. Raul megpróbál segíteni nekik, Patriciotól kér segítséget, aki, amint meghallja mirõl van szó, azonnal nemet mond. Patricio és Olga megtudják, hogy fiuk lesz, Romulo Ivannak fogják elnevezni. Romulo is borzasztóan örül a hírnek. Refugio elmeséli Martinának, hogy rács mögé fogja juttatni Benjamint. Ignacioval pedig felelevenítik a régi történetet, hogy egy talált pénztárca segítségével kezdhettek új életet.

96.
Pollo ki akarja szedni Edmundóból, mit mondott a nyomozóknak a doktornõ haláláról, de mielõtt találkoznának, Pollót letartóztatja a rendõrség. Ignacio lehetõséget kap, hogy profi bokszoló legyen, de a fõiskola miatt nem vállalja. Olga Flort szeretné születendõ fia keresztanyjának. Patricio meglátogatja Flort, de Romulo épp akkor toppan be.

102.
Mercedes ráveszi Refugiót, hogy menjen el vele Olgához és gyõzze meg, hogy táplálja a kislányát. Olga kötélnek áll, amiért Patricio nagyon hálás az anyjának. Edmundo megtudja, hogy Pollo minden áron bosszút akar állni rajta. Apolinar haza tér. Romulo és Patricio vitájának hevében kiderül, hogy Patricio tudott Olga vetélésérõl. A lány Refugiót vádolja az árulással, Romulo pedig Mercedest.

103.
Romulo Mercedest gyanúsítja, hogy õ mondta el Patricionak Olga abortuszát. Flor ismét az ágyába csábítja Romulot, hogy információt szedjen ki belõle a dolgok alakulásáról. Rábeszéli, hogy aludjon nála, amit Romulo örömmel meg is tesz. Elmeséli, hogy Patricio tud az abortuszról, de azt nem, hogy honnan, Flor felhívja Patriciot, hogy megköszönje, amiért nem árulta el, és megkéri, tudassa Mercedesszel, hogy Romulo nála éjszakázik. Patricio megpróbálja rávenni Olgát, hogy fogadja el a kislányt. Mivel nem sikerül, megkéri Mercedest, hogy vegye magához egy idõre a babát. Mercedes áthívja Refugiot, hogy nézze meg a kislányt. Megérkezik Patricio, majd Olga is, aki Refufiot gyanúsítja a titkai kibeszélésével. Megüti az asszonyt, aki elesik, Patricio a védelmére kel, és kiderül, hogy Refugio az anyja. Olga zokogva távozik, majd felhívja az apját, hogy megkérdezze, õ tudott-e a dologról. Refugio és Mercedes megbeszélik a múltat, és kölcsönös tiszteletükrõl biztosítják egymást. Julieta tisztázza Refugioval, hogy egyre többet jelent neki Apolinar, Refugio sok boldogságot kíván a bimbózó kapcsolathoz. Lucero és Ignacio felkeresik Patriciot, hogy segítsen Mundonak ügyvédet találni, de a fiú elutasítja a kérésüket. Carlos és Consuelo együtt dolgoznak, de a lány továbbra is Ignacioba szerelmes. Carlos igyekszik leválasztani a lányt a korábbi környezetérõl. Igancio szeretné meghívnia z anyját egy meccsre, de Mateo ellenzi, mondván a rokonok nem bírják a verekedést.

104.
Romulo biztosítja róla Olgát, hogy semmirõl sem tudott, majd a lány kérésére beindítja a válópert. Berendeli magához Patriciot, kirúgja, aki megfenyegeti, hogy tönkreteszi, Romulo megmutatja neki a hamis bizonyítékokat, ami szerint Patricio felelõs mindenért. Agustin és Benjamin kitalálják, hogy vehetnék el a legtöbb pénzt az irodától. Marco segítségére van szükségük, hogy hozzáférhessenek a cég számláihoz. Pollo megfenyegeti Zaidát, hogyha nem segít neki, nagy bajban lesz. Mercedes és Romulo összevesznek, lökdösõdésre kerül sor, Mercedes kijelenti, hogy beadja a válópert. Lucero feleségül akar menni Edmundohoz, amit Julieta nem néz jó szemmel. Lucero felkéri Rault, hogy segítsen Edmundo védelmében, és a fiú vállalja is a feladatot. Corona bírót egyre jobban érdekli Edmundo ügye, mintapert szeretne belõle csinálni a korrupció ellenes harcához. Kifelé menet elveszti a pénztárcáját, amit Refugio megtalál, és visszaad a gazdájának. A beszélgetés során kölcsönös szimpátia alakul ki köztük.

106.
Marco véletlenül meglátja Patriciót Marrufo bíróval, és így kiderül, hogy nem tette el láb alól. Romulo tönklre akarja tenni õt, sõt, a gyilkosságtól sem riadna vissza. A bíróság kimondja Olga válását. Julieta bevallja, hogy boldog Apolinarral. Olga egyre jobban eltávolodik a valóságtól. Pollo emberei leszúrják Edmundót a börtönudvaron.

107.
Romulo igyekszik rávenni Marcot, hogy segítsen neki. Aláír egy csekket, amit Marco nem tud beváltani, mert nincs rajta pénz. Romulo rájön, hogy meglopták, de azt még nem tudja, hogy Benjamin és Agustin az. Raul ráveszi Patriciot, hogy segítsen kidolgozni Edmundo védelmét. Julieta bevallja Refugionak, hogy szerelmes Apolinarba. Apolinar pedig szerelmet vall Julietának. Edmundot a börtönben Pollo emberei leszúrják, de nem esik komoly baja. Corona elintézi a börtönesküvõt. Julieta kétségbe esik, hogy Lucero nagy hibát követ el, de végül beleegyezik a lánya döntésébe. Romulo megszerzi Olga és Patricio válási végzését. Romulo lelövi Marrufot, de Patriciot nem találja a szállodában, A recepciós lány meglátja, úgyhogy Marcot kéri, hogy biztosítson alibit a számára. A haldokló Marrufo elárulja Patricionak, hogy Romulo ölette meg Olga elsõ szerelmét és családját, valamint azt is, hol vannak eltemetve. Patricio feljelenti Romulot a rendõrségen. Ignacio a következõ meccsére készül Romulo felajánlja Flornak, hogy feleségül veszi, de õ visszautasítja.

108.
Edmundo és Lucero összeházasodnak. Az esküvõn Refugio viszontlátja Coronát. Romulo megbízza Agustint, hogy nézzen utána a banknál, miért nincs pénz a titkos számláján. Agustin és Benjamin úgy döntenek, lelépnek. Patricio figyelmezteti Flort, és Mercedest, hogy vigyázzanak Romuloval, mert gyilkos. Dr Avalos szeretné megbeszélni Romuloval Olga kezelését, de a szétesõben levõ férfival nem tud értelmes szót váltani. Romulot felkeresi két nyomozó az irodájában a gyilkossági üggyel kapcsolatban. Kezd egyre melegebb lenni a helyzet, Romulo a Patricio gyilkosság tervezett idejére is alibit kér Marcotol. Raul meghívja magához Patriciot dolgozni, Marco természetesen azonnal rétesíti Romulot, hogy az áldozat a házában tartózkodik. Raul reménykedik, hogy a dolgok kezdenek jóra fordulni Edmundo számára.

111.
Pollo rátámad Edmundóra a börtönben, de véletlenül saját magát szúrja hason, és meghal. Marco rájön, hogy Benjamin és Agustin mire készülnek, és még az utolsó pillanatban elkapja õket a reptéren. Patricio kétségbe van esve, de úgy érzi, megérdemli a sorsát, és nem akarja elfogadni Raul segítségét. Raul szerint, ha sikerül tanúkat találni, Edmundo kisebb büntetést kaphat.

112.
Patricio bocsánatot kér az anyjától, majd Mercedeshez is elmegy, hogy lássa a kislányát. Mindenki Edmundo tárgyalására készül, ahol váratlanul megjelenik Zaida, hogy mellette tanúskodjon, így a bíróság úgy dönt, hogy szabadlábon töltheti le a büntetését. Patricio a testvéreivel is kibékül, és a család együtt megy el a kislány keresztelõjére, de Romulo hirtelen felbukkan, és rálõ Patricióra.

Megosztom másokkal: