Cuando me sonreís tartalma

CUANDO ME SONREÍS – Mosolyt kérek! tartalma:

1.
Gaston Murfi, a híres zenei producer pedáns, rendszeretõ, precíz ember, aki klausztrofóbiában szenved, és ki nem állhatja a váratlan helyzeteket. De sajnos a sikertelen autómosási akció után az új szomszédjai, Luna és Milagros, alaposan felforgatják a napját. Juan, Gaston apja, aki már rég nem látta a fiát, közli a másik fiával, Juanse-val, hogy van egy bátyja. Juan és Juanse tele vannak adóssággal, és azt találják ki, hogy Juanse adja ki magát Gaston fiának.

2.
Luna átmegy áramért Gaston irodájába, de baleset történik, és megrázza az áram. Kórházba kerül, ahova Gaston-t is beszállítják, aki el akar szökni a vizsgálatok miatt, és ezért ellop egy mentõautót, nem sejtve, hogy Luna is benne van. Juanse és Milagros követik õket, és közben Juanse elmondja Milinek, hogy Gaston az apja. Victoria vacsorát szervez Gastonnal, hogy bemutathassa neki a szüleit. Juan besurran Gaston lakására, ahol összebarátkozik Robertával.

3.
Gaston sikertelenül próbálja elküldeni Juant és Juanse-t a lakásáról. Jobb híján kizárja õket az erkélyre. Közben megérkezik a futárral rendelt vacsora, amit történetesen Luna szállít ki. A pikáns helyzetet Victoria oldja fel, amikor felkéri Lunát, hogy szolgáljon fel aznap este. Luna idõközben beengedi Juant és Juanse-t az erkélyrõl, és Milagros is Luna segítségére siet, így összesen négyen sürgölõdnek Victoria szigorú szüleit körül, akik igen elégedettek, egészen addig, amíg Luna nem közli velük, hogy Juanse Gaston fia.

4.
Viki tombolva veszi tudomásul, hogy elõkerült Gaston fia. Összepakol az irodában és elhagyja a süllyedõ hajót, erre bíztatva Mercedest is. A barátnõje nem tudja mit tegyen, és Martin vállán sírja ki a bánatát 1 egész pohár whiskey-vel. Juanse ellopja Gaston bankkártyáját, és a valódi apjával beköltözik egy méregdrága szállodába, ahol vad költekezésbe kezd. Gaston tombolva rohan, hogy véget vessen az ámokfutásnak, üldözõbe veszi Juansét, de egy erkély megállítja. A szállodában felbukkan Juan adósságbehajtója, aki szintén beszáll a hajszába, hogy Gastonból vasalja ki az apja tartozását. Gaston idézést kap a bíróságtól, a mentõautó-lopás miatt. Mivel Viki elérhetetlen, Lunára marad a feladat, hogy megmentse. Sikerül is némi közmunkával kiváltani a súlyosabb büntetést. Mivel Gaston nem elégedett az eredménnyel, a sértett Luna elfogadja Juan és Juanse ajánlatát, és vállalja az ügyüket, Beidézi Gastont egy apasági tesztre, amit pont a békülõ pár hálószobájában kell felolvasnia.

5.
Megtörténik a vérvétel az apasági teszthez, Juanse és Gaston egyszerre ájul el a vér látványától. Biztos, hogy rokonok. Az eredmény szerint apával és fiával dolgunk, Luna ujjong, Viki le van sújtva. Gaston a hír hallatán sokkot kap, de Luna egy csattanós pofonnal meggátolja, hogy megfulladjon. Juanse a hír hallatán pakolni kezd, és máris elfoglalja a helyét a kiadóban, mint új üzlettárs. Roigot mindesetre sikerül meggyõznie, hogy van helye a zeneiparban. Viki rábeszéli Gastont, hogy fizesse ki a hívatlan rokonokat, és éljék tovább az életüket, úgy, mint eddig. Gaston át is adja a pénzt, de felébred a lelkiismerete, és magához veszi felnõtt fiát.

6.
Gaston beleegyezik, hogy Juanse hozzá költözzön, és el akarja ismerni fiaként. Robertának is elújságolja a hírt, aki félreérti a dolgot, és azt hiszi, Victoria vár gyereket, és ez még sok zûrzavart okoz. Gengszterek keresik fel Juan-t, hogy behajtsák a tartozást, megfenyegetik, hogy megölik Juansét. Victoria megkéri Mercedes, hogy segítsen neki a Luna elleni harcban. Milagros nem akarja beismerni magának, hogy szerelmes Juanse-ba.

7.
Gaston és Luna elmenekül a gengszterektõl, és eljutnak egy farmra, kénytelenek ott tölteni az éjszakát. A gengszterek azt hazudják Juan-nak és Juanse-nak, hogy Gaston és Luna velük van, és ha nem fizetnek 200 ezer dollárt, akkor megölik õket. Juanse és Juan Victoriát kérik meg, hogy fizessen, de az utolsó pillanatban Gaston és Luna hazaérnek. Juanse azt hazudja mindenkinek, hogy már átadta a pénzt a gengsztereknek, hogy megtarthassa, de Milagros elveszi tõle, hogy jótékonyságra fordíthassák.

8.
Luna és Gaston egyfolytában egymásról fantáziál. Gaston még a pszichológusát is felkeresi, de nem jár sok sikerrel. Juan a kórházban megtudja, hogy halálos beteg, és már csak hónapjai vannak hátra. Mire kiderül, hogy elcserélték a diagnózist, már távozik a kórházból, és lelkiekben a halálra készül. Milagros képtelen magánál tartani a pénzt, ezért egy árvaháznak adományozza. Juanse azonnal az árvaházba megy, hogy visszaszerezze. Gaston Victoriának és Lunának is köttet egy-egy csokrot, személyre szóló üzenettel, ám Faca elcseréli a csokrokat…

9.
Luna, miután megkapja a csokrot a sokatmondó üzenettel, elmegy Gaston irodájába, de a látogatás kínos véget ér. Gaston továbbra is szenved a hallucinációk miatt, lépten-nyomon Lunat látja. Juanse megpróbálja visszaszerezni az eladományozott pénzt, de Milagrosnak nem tud megbocsátani. Milagros beszámol a nõvérének a váltságdíjjal történtekrõl, és Luna megfogadja, hogy visszafizeti a pénzt. Juan, miután meglátogatja Marinát a börtönben, gondjaiba veszi Juampit, aki a közös gyerekük. Gastonhoz viszi a kisfiút.

10.
Újabb gyerek kerül elõ, Juampi. Miután Gaston lassan megszokja, hogy apja és a fia is a közelben él, Juan hazahoz egy újabb fiút, aki ráadásul, mikor látja, hogy nem fogadják szívesen, azonnal megszökik, és Lunánál landol. Hamar meg is kedvelik egymást, bár a lány utcagyereknek tartja. Gaston a fiú keresésére indul, és hangos szóváltásba keveredik Lunával, mikor megtalálja. A rendõrségen sem hajlandó jobb belátásra bírni, Luna nem tudja kihozni a rácsok mögül. Juan a fia megmentésére siet, és egy ominózus kártyapartival mindketten szabad lábon távoznak. Luna elalszik Gaston ágyában, miközben mesét olvas Juampinak, de a hazatérõ Viktoria nem fogadja megértõen a dolgok ilyetén alakulását, és bosszút esküszik..

11.
Juampi és Juan elmennek iskolai felszerelést vásárolni a fiúnak, de egy játékboltnyi játékkal térnek haza. Gaston nehezen tér napirendre apja felelõtlensége miatt. Viktoria hatalmas jelenet után bosszút esküszik Luna ellen, amit Mercedes és egy álpatkány, azaz hörcsög segítségével véghez is visz. Bezáratja a bárt. Luna végül rájön, hogy csak egy ellensége van, aki képes lenne ilyesmire, és a hörcsöggel a kezében bemasírozik a kiadóba, épp akkor, mikor a fontos amerikai kapcsolat is aláírná a szerzõdést. Faca szerelmes Milagrosba, Milagros szerelmes Juanseba, aki csak kihasználja a lányt, egy csókkal bármit elér nála, ott alszik, mikor bajban van, reggelit csináltat vele. A kiadóban felbukkan egy sztárjelölt, akinek Juanse nagy karriert jósol, de nem a hangja alapján. Viki pont a csóknál toppan be az irodába, ahonnan azonnal kipenderíti mindkettõjüket.

12.
Luna hatalmas patáliát csap a produkciós irodában, és azzal gyanúsítja Victoriát, hogy õ záratta be a bárt. Juansenak sikerül elintéznie, hogy újra kinyithassanak. Victoria, miután meghiúsult egy szerzõdéskötés, drasztikus lépésre szánja el magát, és külön irodát akar. Juan egyre jobban beleéli magát az apaszerepbe.

13.
Gaston elájul, amikor a fejére esik a doboz, és amikor magához tér, nem emlékszik arra, hogy ki is õ valójában, és teljesen más ember lesz belõle. Amikor Victoria felhívja, elutasítóan beszél vele, és Victoria úgy dönt, helyette mondja el a beszédet a jótékonysági partin. Mercedes figyelmezteti Juant, aki megkéri Gastont, hogy menjen el a partira. Gaston egy feltétellel beleegyezik: ha Juan elintézi, hogy Luna is ott legyen.

14.
Luna rájön, hogy Gaston hívta meg az ünnepségre. Gaston, aki továbbra sincs tisztában azzal, hogy ki õ valójában, udvarolni kezd Lunának. Victoria és Mercedes úgy tudják, hogy Gaston nem ment el, és Victoria már arra készül, hogy õ mondja el a beszédet, de Gaston az utolsó pillanatban megjelenik. Victoria nem érti, mi történt vele, és Mercedessel együtt elmegy. Juan és Juanse a bárba mennek, hogy Gaston kettesben lehessen Lunával éjszaka.

15.
Luna Gaston lakásán ébred pizsamában, és egyikõjük se érti, hogy mi történhetett elõzõ este. Késõbb kiderül az újságokból, hogy képek is készültek, és egy kamera egy rögzítette az eseményeket. Luna csalódott, hogy Gaston újra a régi. Gaston és Victoria elõre akarják hozni az esküvõ idõpontját. Faca megcsókolja Milagrost, Juanse féltékeny, de nem akarja bevallani.

16.
Az újságok tele vannak Gaston és Luna képeivel, de Juanse ebbõl is hasznot akar húzni, és sajtókonferenciát szervez a produkciós irodában. Gaston azt hiszi, hogy Juan beszélt a sajtóval, és kidobja õt és Juampi-t a lakásából. Juan elmondja Lunának, hogy halálos beteg, és rábízza Juampi-t. Victoria, hogy elterelje a sajtó figyelmét, bejelenti, hogy összeházasodik Gastonnal. De senor Hardy a botrány miatt ellenzi az esküvõt

17.
Victoria, miután összeveszett az apjával, Gastonhoz költözik. Felbukkan Luna volt szerelme, Marito, aki énekesi karrierre vágyik. Lunanak sikerül visszaemlékeznie a Gastonnal töltött éjszakára. Juan-t megkeresi uzsorás barátja, Negro, és ultimátumot ad neki.

18.
Mercedes úgy érzi, nem titkolózhat Victoria elõtt, ezért elárulja neki, hogy hallotta, amikor Gaston arról beszélt, hogy Luna a szeretõje. Bosszúból Victoria és az anyja meg akarja szerezni a bárt. Juan a pszichológusa segítségével elkezdi gyakorolni az elfogadást. Negro a tartozás fejében azt akarja, hogy Juan adja oda neki Juampit, mert úgy gondolja, a gyerek sok pénzt hozhat a konyhára. Juan Juanse segítségével megpróbálja összeszedni a pénzt, amivel tartozik, de amikor egy hamis órát próbálnak eladni, a rendõrök elfogják, és letartóztatják õket.

19.
Juan elmondja Gastonnak, hogy 200 ezer dollárral tartozik Negrónak, és ha Negro nem kapja meg a pénzt, elrabolja Juansét. Gaston megkéri Victoriát, hogy írja alá a papírt, amivel kivehetik a pénzt a bankból, de Victoria nem hajlandó, így Juan meghamisítja az aláírását. Az átadás megtörténik, de Negro finoman megfenyegeti Juant, hogy vigyázzon a családjára. Victoria kirúgja Robertát Gaston lakásából, Luna pedig felveszi a bárba.

20.
Gaston lefekteti a közös együttélés szabályait, és családterápiát irányoz elõ dr. Lavskyval. Victoria anyja megpróbálja megvenni Martin részét a bárból, hogy kitehesse Lunát és Milit. Gaston megígéri, hogy közbelép, és nem engedi elfajulni a dolgokat. Robertát is visszaveszi, sõt, Mercedesre is igényt tartana. Marito igyekszik elnyerni Luna szívét. Roberta kihallgat egy beszélgetést Juan és Luna között, és azt hiszi, új szerelmespárral van dolga. Gaston végül elkésik a családterápiáról, Luna ugrik be helyette. Gaston véletlenül meghallja, mit gondol róla a lány.

21.
Gaston lakásán folytatódik a szokatlan terápia. Roberta ragaszkodik hozzá, hogy Juannak és Lunának viszonya van egymással. Gaston féltékeny, Luna titkolózik. Marito kétségbeesetten próbál társat találni a fellépéséhez, így bukkan rá Faca segítségével egy ismeretlen énekesre, aki nem más, mint az elmaszkírozott Milagros. Victoria esküvõre készül, de megjelenik apja, aki szemrehányást tesz neki, hazaviszi a fõvárosból, és megparancsolja, hogy felejtse el Gaston Murfit.

22.
Gaston rajtakapja Lunát és Maritót csókolózás közben, és nagyon megviselik a történtek. Megkéri Juansét és Juant, hogy keressék meg Paulát, Juanse állítólagos anyját. Juan és Juanse megpróbálnak keresni egy ideális anyajelöltet. Marito elõáll az új ötletével, szeretne karaoke bárt nyitni, Luna beleegyezik, mert azt akarja, hogy Mili közönség elõtt énekeljen. Gaston megkéri Lunát, hogy tûnjön el az életébõl, Marito pedig szeretné újrakezdeni vele.

23.
Marito karaoke estet szervez a bárba, ahova végül mindenki meghívást kap. Martin is beugrik, Victoria is eljön, majd Mili hangját meghallva Gaston is átnéz. Mivel Lunát látja play backelni, azt hiszi, hozzá tartozik az ének is. Marito rájön, hogy Mili Robby és Faca nem meleg. Juanra és Nurira rátör Gaston, így nehéz eladni, hogy õ lenne Juanse anyja. Roberta felháborodik a családi nõügyeken, de marad házvezetõnõ. Mercedes Gaston és Victoria közös titkárnõje lesz, délelõtti és délutáni mûszakban.

24.
Gaston még mindig szenved a Victoriával való szakítás miatt. Mivel anyagilag is a csõd szélére került, Roberta felajánlja neki a félretett pénzét. Juanse eközben talál egy nyakláncot, amit elküld ajándékba Lunanak. A nyaklánc körüli félreértések nyomán, Victoria azt hiszi, hogy Faca meglopta õt, ezért kirúgja. Victoria elvállalja Marito menedzselését, akit rögtön át is alakít. Marito szeretné visszalopni magát Luna szívébe.

25.
Gaston a szemére veti Lunának, hogy visszafogadta Maritót. Ezután rosszul lesz, és Luna a saját lakására fuvarozza haza, és lefekteti. Közben megérkezik Marito, aki Lunával akarja megünnepelni az új lemezszerzõdését. Juanse felkeresi Paulát, és rá akarja venni, hogy adja ki magát az anyjának. Paula azonban nemet mond, és úgy dönt, hogy személyesen beszél régi szerelmével, Gastonnal, ami végzetes csapást jelentene Juan és Juanse tervére. Gaston a félreértés tisztázása után visszaveszi Facát, Victoria pedig harcot hirdet volt barátja ellen.

26.
Juan meggyõzi Paulát, hogy játssza el Juanse anyját. Roberta örömmel fogadja az „ emberi pajzsot”, Gaston pedig szóhoz sem jut a meglepetéstõl. Paula egyetlen feltétele, hogy Juan mutasson egy orvosi igazolást a szívbetegségérõl. Juan el is megy a kórházba, ahol összefut Martinával, régi szerelmével, akit négyszer próbát már oltár elé vezetni. Luna Gaston üzlettársa lesz, mert a férfi úgy érzi, megtalálta azt a nõt, aki mellett szárnyalni tud. Közben megérkezik Pablo Alboran is, Mili kedvenc énekese, aki teljesne elvarázsolja a lányt. Victoria úgy dönt, nem segít Gastonnak a sztár menedzselésében.

27.
Paula és Gaston között hamar kialakul a kölcsönös szimpátia Juanse és Juan legnagyobb örömére, és Luna bánatára. A legnagyobb gond, hogy Juannak minél hamarabb meg kell szereznie azt az gazolást, úgyhogy ismét visszamegy a kórházba, ahol egy kis trükkel megszerzi Martinától az írást. Paula önbizalom hiányosan ténfereg a bárban, de Marito ráébreszti, hogy okos nõ, igenis helye van Gaston mellett az üzletben. Luna el is megy Gaston lakására, hogy ezt elmondja neki, de ûrzavar helyett édes harmóniát talál a szülõtársak között. Victoriát zavarja, hogy rugalmatlan, sótlan nõnek tartják, elindul a változás útján, és ehhez Maritot hívja segítségül. A férfi nem igazán tud ellenállni a nõ vonzerejének.

28.
Lunának rosszul esik, hogy Gastont Paulával találja, és úgy dönt, hogy Maritóval tölti az éjszakát, de végül semmi nem lesz belõle. Paula nagyon jó hatással van Gastonra, aki az összes problémája ellenére is bizakodóbb lesz. Juanse szeretné meggyõzni Lunát, hogy vegyen fel egy demót, de Luna elutasítja. Faca munkát kap a bárban, Victoria pedig kijelenti, hogy mostantól nem létezik Murfi Produkciós Iroda, csak Hardy Produkciós Iroda.

29.
Victoria megismerkedik Paulaval, és ünnepelni támad kedve, már csak azért is, mert sikerült szerzõdést kötnie, csakhogy Marito a pezsgõsdugóval épp Gaston szemét találja el. Faca szemrehányást tesz Milinek, amiért túl sok idõt tölt Juanseval. Roberta kifaggatja Juan-t, de mivel õ továbbra is csak apró részleteket árul el, Roberta arra a következtetésre jut, hogy Gaston és Paula testvérek. Marito, mivel megkapta az áhított szerzõdést, örömében Luna kezét is megkéri, aki igent mond.

30.
Gaston Paula búcsúvacsorája közben megkéri Paulát, hogy maradjon még, és beszélgessenek a külön töltött évekrõl. Juan és Juanse pánikba esik, és mindent megtesznek azért, hogy minél elõbb ajtón kívül lássák Paulát. Gaston csalódottabban veszi tudomásul a nõ távozását. Marito lelkesen készül a spanyolokkal való találkozóra, ám Victoria részegen érkezik meg, így Mercedes ugrik be a helyére, és azonnal el is bûvöli a producert. Marito Luna házába viszi az holtrészeg Victoriát. Luna kelletlenül, de befogadja a nõt.

31.
Juanse és Juan attól félnek, hogy Paula azért jött vissza, mert szerelmes Gastonba. Gaston nagyon boldog, hogy Paula visszajött, és megpróbál közeledni hozzá, de Paula nem akarja elsietni. Milagros továbbra sem támogatja Marito és Luna kapcsolatát, de nem tudja lebeszélni Lunát az esküvõrõl, bár Luna egyre féltékenyebb Paulára. Victoria nagyon dühös lesz, amikor megtudja, hogy Mercedes átvette a helyét elõzõ este. Gaston sarokba szorítja Lunát, és Luna végül beleegyezik, hogy felvegyék a demót

32.
Martin odaad egy felvételt Gastonnak, hogy elvihesse a kiadóhoz. Ezek után Lunat el is hívják egy meghallgatásra. Faca szerint Mili nem tud kiállni magáért, ezért összevesznek. Vigasztalásképpen Juanse meghívja Milit vacsorára, – bár elég rendhagyó módon-, és a kissé fura est során elcsattan köztük az elsõ csók. Gaston szeretne otthon kettesben vacsorázni Paulaval, de Juan kis trükkje miatt kénytelenek étterembe menni, ahol összefutnak Maritoval és Lunaval. Juan kihasználva, hogy üres a lakás, Martinat hívja meg vacsorázni, és sikerül újra összemelegedniük.

34.
Luna és Milagros „kettõse” olyannyira jól sikerül a színpadon, hogy a producer azonnal szerzõdést kínál Lunának. Gastonnal madarat lehetne fogatni, és Luna hiába szeretne szabadulni a tehertõl,és elmondani neki az igazat, az egymás után gyorsan sorjázó események ezt megakadályozzák. Juanse kitartóan ostromolja Milagrost, ám egy félreérthetõ helyzetnek Faca is a tanúja lesz, aki úgy érzi, hogy elvesztette a lányt. Juan Martinát hívogatja, és amikor végre idõt kap a nõtõl, egy régi gyûrût szeretne ajándékozni neki. A dobozt azonban Juanse figyelmét sem kerüli el.

35.
Gaston úgy érzi, Luna tönkretette, amiért hazudott neki az énekhangjával kapcsolatban. El is szalad Dr. Lavskyhoz, aki a szaxofonja mellé elkéri az óráját, és az öltönyét is. Szerencsére Luna épp arra jár a Gastonról festett képével, amit a férfi kölcsönkér, míg Juan meg nem érkezik ruhájával. Mikor visszavinné a festményt, Lunával úgy döntenek, hogy folytatják a zenei kalandot, akkor is, ha ettõl a ponttól már nem lesz visszaút. Marito veszít kockán az adóellenõrrel szemben, majd beáll a bárba ledolgozni az adósságát. Victoria felkéri Martint, hogy dolgozzon nála, Martin elfogadja az ajánlatot.

36.
Luna kétségbeesik, mert tele lesz kiütéssel, nem akar elmenni a stúdióba, de Gaston végül meggyõzi. Az utolsó pillanatban viszont kiderül, hogy Pinera elõbb hazajön az útjáról, és szeretne elmenni a stúdióba, de nem tudhatja meg, hogy nem Luna énekel, így Juanse titokban nyugtatót ad be neki. De mivel a nyugtató lovaknak való, jobban kiüti Pinerát, mint kellene, Gaston és Juanse a lakásban hagyják, amíg felveszik a demót Milivel. Senor Hardy átveszi a cég irányítását, és nem sok pihenõt hagy Facának, és Mercedesnek.

39.
Murfiék árverést rendeznek, hogy legyen pénzük elköltözni a lakásból, és Marito, Luna nagy sajnálatára, megveszi Gaston öltönyét, pizsamáját, papucsát, és ébresztõóráját is. Victoria rajtakapja az apját Angeles-el, és azt követeli tõle, hogy mindent adjon vissza Gastonnak, Sr. Hardy végül teljesíti a kérését. Ahogy közeleg az esküvõ, Gaston egyre jobban szenved Luna miatt, végül Juan rábeszéli, hogy harcoljon érte.

40.
Luna és Marito az esküvõre készülõdnek, ami egy héten belül lesz. Gaston egyre kétségbeesettebb, és Juan arra bíztatja, hogy beszéljen Lunával, még falaz is a fiának, aki végül szerelmet vall. Juan összefut Martinaval az utcán, de felbukkan a nõ férje. Juan megmenti a helyzetet, Martina késõbb mégis arra kéri, hogy többé ne találkozzanak. Juanse elvállalja Marito menedzselését.

41.
A Gastonnal történõ csók után Luna érzi, hogy hiba volt igent mondani Maritónak. Megérkezik a lányok anyja, Norma. Victoria az irodába hívja Gastont, hogy a vállán sírja ki magát az apja miatt, ám egy váraltan pillanatban megcsókolja Gastont, aminek Luna a tanúja lesz, aki nem akarja többé látni a férfit. Gaston mégis elmegy másnap a templomba, ahol Luna és Marito házasság elõtti oktatáson vesz részt, ám amikor hirtelen menekülõre kell fognia, a gyóntatófülkében bújik el. Luna viszont pont gyónni készül.

42.
Gaston miután kihallgatta Luna gyónását, szerelmet vall neki és megcsókolja. Luna tiltakozik, egyértelmûen vannak érzései a férfi iránt, de tisztességbõl Maritohoz akar feleségül menni.Norma vadul szervezi az esküvõt és Luna leánybúcsúját, amirõl végül csal Marito kérésére tesz le. Marito nem érti, mi van Lunával, igyekszik jó kedvre deríteni, de hiába. Juan beszél az iskolaigazgatóval, de nem sikerül meggyõznie arról, hogy Juampi jó helyen van ebbena családban. Gaston Juannak önti ki a lelkét, aki megnyugtatja, hogy már szervezkednek, kár izgulnia. Vic visszaadja a céget és a lakást Gastonnak, úgy tûnik, békét köt volt szerelmével.

43.
Az esküvõi elõkészületeket balszerencsék sorozata kíséri. Luna hangja teljesen elmegy az esküvõ reggelére, Mili szerint azért, hogy ne tudja kimondani az igent. A pap lemondja az esküvõt, így Marito bajba kerül. Úgy döntenek, hogy a szertartást a bárban rendezik meg. Juanse felajánlja, hogy szerez neki papot, aki nem más, mint saját unokatestvére, a színész German. Luna hívására, de mégis váratlanul betoppan a lányok apja, Roberto is, aki vegyes fogadtásban részesül, valamint megérkezik a szókimondó nagymama, Carla. Végre úgy tûnik, hogy a nehézségek ellenére Luna és Marito mégis egybekelhet.

44.
Luna az esküvõi szertartás kellõs közepén megszökik. Mindenki döbbenten áll az események elõtt. Gaston és Marito együtt indul Luna keresésére, de sem õk, sem a szülõk nem bukkannak rá a lányra. Roberto megpróbálja jobb belátásra bírni Milagrost. Marito komoly lépésre szánja el magát.

45.
Lunát erõs bûntudat gyötri Marito miatt, és hallani sem akar Gastonról. Gaston mindenképp beszélni szeretne vele, de Norma nem engedi fel hozzá. Gaston azt találja ki, hogy Germant (akirõl azt hiszi pap), kéri meg, hogy beszéljen Lunával. Juanse elkíséri Germant egy filmforgatásra, ahol megpróbál kikezdeni egy pornósztárral, Milagros a tévébõl tudja meg, mi történt.

46.
Gaston ismét szerelmet vall Lunanak, de õ elküldi, sõt azt is a fejéhez vágja, hogy gyûlöli. Milagros szakít Juanseval, miután értesült a forgatáson keletkezett botrányról. German eltökéli, hogy Gastonon fog meggazdagodni, sikerül is megsajnáltatnia magát, ezért a férfi befogadja az otthonába. Norma közli Lunaval, hogy egy hónapig nem megy haza, hanem a lányaival marad

47.
Oscar atya, azaz Germán végleg beköltözik Gaston lakásába. Juan – saját, és fia pozícióját féltve – megfenyegeti, hogy megöli Germánt, ha az ki meri nyitni száját. Gaston kifaggatja Germánt Luna érzéseirõl, és a „pap” azt állítja, hogy Luna még most is Maritót szereti. Másnap reggel Luna felmegy Gastonhoz, aki még reménykedik, ám Luna, bûntudattól gyötörve csak búcsúzni jött. Gaston összetörik. Roberto, mielõtt másnap kora reggel elhagyná a várost, meglátogatja lányait, hogy elmondja nekik, hogy mennyire szereti õket. Mili látványosan elvonul, ám hajnalban – a Lunával való beszélgetés után mégis elmegy apjához, ám elkésik: Roberto már elhagyta a motelt. Juan beszélgetésre hívja Lunát, mert nem érti, hogy miért ne lehetne együtt Gastonnal, hiszen olyan jól összeillenek. Beszélgetés közben hirtelen rosszul lesz, és elájul.

48.
Juant kórházba szállítják, és Luna bevallja Gastonnak, hogy az apja halálos beteg. Gaston megharagszik Lunára, hogy miért nem szólt korábban. Milagros úgy dönt, hogy folytatja az éneklést, és el akarja mondani Victoriának. Juanse felajánlja, hogy meghallgatja, de pont akkor szólal meg a mobilja, Milagros dühösen elszalad. Juan magához tér, és rájön, hogy Martina férje az orvosa, Juanse segítségét kéri, hogy elszökjön a kórházból, de újra rosszul lesz.

49.
Juan újabb infarktust kap, Jorge és Martina azonban megmentik, Jorge kezdetben csak gyanakszik, majd megbizonyosodik róla, hogy Martina szerelmes a betegébe. Gaston nem beszél Lunával, összeveszik, majd kibékül Juanseval.Juanse fél, hogy elveszíti az apját, lesz is szólja magát, és Mili megtudja, hogy Gaston Juanse bátyja.Germán igyekszik közel kerülni Lunához, és ez sikerül is, a szobájában tölti az éjszakát, igaz, hogy csak egy hokedlin ülve.Martina rájön, hogy az elõzõ kórházban összekeverték Juan leleteit, átadja Gastonnak a lehetõséget, hogy õ mondja el az apjának, aki, amikor belép a szobába már csak apja búcsúlevelét találja az ágyon….

50.
Mindenki kétségbe van esve Juan szökése miatt, Gaston minél hamarabb meg akarja találni, hogy elmondhassa neki, bár nem halálos beteg, de mûtétre van szüksége. Victoria segítségével a tévében is felhívást intézhet az emberekhez, amit Juan is megnéz, de még mindig nem hajlandó visszamenni. German arra kéri Normát, hogy tartsa távol Lunát Gastontól. Milagros még mindig haragszik Juanséra.

51.
Juampi segítségével megtalálják Juant, aki végre azt is megtudja, hogy nem halálos beteg, viszont sürgõsen meg kell mûteni. Tart a mûtéttõl, de végül a családjának és Martinának hála jobb belátásra tér. Milagros továbbra is hiába próbálja meggyõzni Juanset, hogy fedjék fel a nagy titkukat. Victorianak szüksége lenne egy énekesre, de Milagros elutasítja a lehetõséget azért, hogy Juanse mellett maradjon, és támaszt nyújtson neki.

53.
Juan stabil állapotban lábadozik a kórházban. Jorge rájön, hogy Martina még mindig Juant szereti, és szakítást szorgalmaz. Norma egyre feszültebb viszonyba kerül a lányaival, és egy ideges pillanatban pofon vágja Milagrost. Mili elviharzik otthonról, és Juansénál keres menedéket, aki félreérti a helyzetet. Lunának is elege van az anyjából, ezért kerek perec megkéri, hogy utazzon el. Amúgy sem tud napirendre térni Oscar atya csókja felett, aki azóta is folyamatosan üldözi a szerelmével. Gaston miatt is zavarban van, aki Victoriával idõzik a kórházban.

54.
Gaston meglátja Germant félmeztelenül Lunánál, és azt hiszi, történt köztük valami. German eldönti, hogy meghódítja Lunát, ehhez Ramiro segítségét kéri. Eljátssza a részeget, hogy Luna megsajnálja õt. Juanse bevallja Juannak, hogy nem tudta elmondani az igazat Gastonnak. Gaston egy fotóst hív az irodába, hogy fotósorozatot készítsenek Milirõl. Normát kidobták otthonról, de Gaston meggyõzi, hogy menjen haza, mert azt reméli, hogy így Luna nem maradhat egyedül German-al.

55.
German tovább ostromolja Lunat szerelmével. Egy spanyolországi zenészpáros érkezik a produkciós irodába, akik fellendíthetik Murfiék vállalkozását. Milagros átesett elsõ fotózásán, és mindenkit lenyûgöz a végeredmény. Juan szeretné maga mellett tudni Martinat, de a nõ egyre távolságtartóbb. Egy félreértés miatt Norma azt hiszi, hogy Luna és German szeretõk, és megbotránkozásában úgy dönt, hogy hazaköltözik. Milagros elárulja Lunanak, hogy vajában milyen rokoni szálak fûzik Juanset Gastonhoz.

56.
Miután Luna és Gaston többé látni se akarja egymást, Luna megköveteli Militõl, hogy hagyja ott a produkciós irodát. De Mili a szokásosnál keményebben a sarkára áll, és a testvérek viszonya elmérgesedik. Gaston és Victoria újra közel kerülnek egymáshoz, és Gastont majdnem elragadja a pillanat, de Victoria pontosan látja, hogy Gaston soha nem fogja tudni elfelejteni Lunát, és viszakozik. Juan azzal az eltökélt szándékkal jön ki a kórházból, hogy most végre elmondja Gastonnak az igazat.

57.
Juampit a bíró ki akarja emelni a családjából, a fiú megijed, közli Juannal és Gastonnal, hogy találkozni akar a börtönben lévõ az anyjával. Gaston és Victoria elviszik, és megismerkednek Marinával. Marina megkéri Gastont, hogy Lunával viselje gondját a fiúnak, míg ki nem szabadul. Gaston nagyot csalódott Lunában a csók miatt, és hatalmas veszekedéssel örökre szakítanak. Victoria ugrásra készen áll, hogy visszavegye régi helyét. Milagros meghallgatása jól sikerül, és õ less a Jet Lag énekese.Milagros és Luna még mindig nem beszélnek egymással.

58.
German és Luna az ágyban kötnek ki, de Luna képtelen lefeküdni Germannal. Norma rajtakapja õket a konyhában, és annyira felháborodik, hogy mindent elmond egy papnak, akit oda is visz a házba. Gaston Victoriával vigasztalódik, Juanse és Milagros meglátja õket az ágyban, Mili késõbb mindent elmond Lunának. Martina megkéri Juant, hogy ne keresse többet. Beállít Martina fia is, Santiago, és miután leüti Juant, követeli, hogy hagyja békén az anyját.

59.
Egy félreértés miatt Roberta azt hiszi, hogy Gaston kezet emelt Juanra, ezért feljelentéssel fenyegeti. Norma elhív egy papot, hogy jó útra térítse Lunat és Germant, de a fiú megszökik. Késõbb két buszjeggyel tér vissza, és arra kéri Lunat, utazzon el vele. Milagros lehetõséget kap, hogy együtt turnézzon Pablo Alborannal. German és Gaston összeverekszik a bár elõtt. Amikor Gaston hazaér, Juan elárulja neki, hogy German nem is pap.

64.
Gaston elhatározza, hogy feljelenti azokat a lányokat, akik lopni akartak tõlük. Lucia megjelenik náluk, és elmondja, hogy az apja kidobta. Gaston úgy dönt, hogy ad neki munkát az irodában. Luna határozottan ellenzi a rapidrandit a bárban, de végül mégis megtartják. Gaston megkéri Lunát, hogy költözzön hozzá, mert csak így maradhat náluk Juampi, és Luna beleegyezik.

65.
Ahogyan megegyeztek, Juampi érdekében Luna átköltözik Gastonhoz. Az együttélés nem indul zökkenõmentesen. Juan és Juanse az irodában talál „menedéket”. Victoria a történtek hallatán féltékeny lesz. Rosana, a szociális munkás elégedett a látottakkal, de figyelmezteti a „párt”, hogy további látogatásokra is számíthatnak, mielõtt végleges döntést hozna.

67.
Rosana visszamegy, hogy beszéljen Murfiékkal. Elõször Juannal beszél, és elmondja, hogy tudja, hogy Juanse nem az unokája, hanem a fia. Juan megpróbálja megvásárolni a hallgatását. De a nõ mást kér cserébe. Ezután Gastonnal is beszél. Épp veszekedés közben nyit rájuk, de sikerül rendezni a helyzetet. Victoria felelõsségre vonja Lunát azért, amit tesz. Bûntudatot ébreszt benne azzal, hogy szerinte csak kihasználja a helyzetet. Luna zavarodottan el akarja hagyni Gaston lakását. Gaston ráveszi, hogy mégis maradjon. Megbeszélik, hogy nem fognak veszekedni, mint a gyerekek. A végén szenvedélyes csókban forrnak össze.

68.
Luna és Gaston végre engednek az érzéseiknek, és együtt töltik az éjszakát. Juanse kikezd Luciával, és Milagros rajtakapja õket csókolózás közben. Rosana arra kéri Juant, hogy játssza el a férjét az apja elõtt, hogy megkaphassa az anyja örökségének egy részét. De Adolfo, Rosana apja, gyanakodni kezd.

69.
Juan megpróbál elmenekülni Rosanától, és Normához megy, de Rosana megtalálja, és arra kötelezi, hogy kivigye másnap reggel az édesapját a repülõtérre. Mili csalódottan megy haza, és nem hajlandó senkinek beszélni arról, hogy mi történt Juanséval. Luna és Gaston boldogan reggeliznek együtt, és Gaston már közös gyerekekrõl ábrándozik. Juan és Juampi is örülnek az új fejleményeknek.

70.
Luna és Gaston nagy bejelentésre készül. Egy vacsora keretében szeretnék hivatalosan is bejelenteni, hogy õk immár egy pár. Mili, bár tagadja, továbbra is féltékeny Juansera. Juan segít Rosananak, hogy hozzájusson az örökségéhez, cserébe a nõ megnyugtatja, hogy Juampi ügye jól alakul, sõt a kisfiú édesanyját is megpróbálja kihozatni a börtönbõl. A vacsora elõtt Lunahoz váratlanul beállít German, Gastonhoz pedig Victoria, aki közli a férfival, hogy terhes.

72.
Victoria elmondja Lunának, hogy gyereket vár Gastontól. Luna kiborul, és kidobja Gastont, amikor az szeretné elmagyarázni a helyzetet. Victoria a babára való hivatkozással megpróbál egyre közelebb férkõzni Gastonhoz, aki a babára való tekintettel gyöngéden bánik vele, bár neheztel amiatt, hogy a lány fecsegett Lunának. Luna úgy dönt, hogy végleg kilép a kapcsolatból.Martina még egy utolsó találkozóra hívja Juant, és közli a férfival, hogy Washingtonba költözik a családjával. Juanse Gaston távollétében jó üzletet köt a produkciós iroda nevében.

73.
Mindenkit az érdekel, hogy vajon hová mehetett Luna, de Mili senkinek sem hajlandó elárulni. Juan és Juanse eközben amiatt aggódnak, hogy German el ne árulja Gastonnak a titkukat, még pénzt is ajánlanak neki. Victoria kihallgatja, amint Juan és German beszélgetnek, és rájön, hogy titkolnak valamit. Juanse, hogy mentse a helyzetet, azt hazudja Gastonnak, hogy Luna Tigrébe ment. Gaston el is indul, hogy megkeresse.

74.
Luna régi iskolájába tér vissza, hogy segítséget és megnyugvást találjon. Csak Milagros tudja, hol van, de nem árulja el senkinek, ahogyan megígérte. Germant felveszik pincérnek a bárba. Juanse és Lucia beköltözik Gaston lakásába. Egy félreértés miatt elterjed a hír, miszerint Luna is gyereket vár. Gaston, mivel eddig nem bukkant a szerelme nyomára, végsõ kétségbeesésében egy televíziós interjú során üzenetet küld Lunának, annak reményében, hogy szavai eljutnak hozzá.

79.
Mindenki a karácsony estére készülõdik, az irodában ajándékosztás zajlik, Normáékhoz pedig megérkezik Carmen nagymama. Gastonnak semmi kedve ünnepelni Luna miatt, aki továbbra is haragszik rá, Juansénak végül mégis sikerül bevinnie az irodába, ezalatt Juan Robertával iszogat a konyhában. Gaston meglepetést tervez Juampinak, szeretné kihozni az édesanyját a börtönbõl.

80.
Karácsony este Murfiék együtt ünnepelnek, és különleges vendéget várnak, aki meg is érkezik Juampi nagy örömére: a kisfiú édesanyjával töltheti az estét. Lunaékhoz váratlanul Gaston és Juan is bekopogtat, de amikor Germant is ott találják, Gaston hajba kap a fiúval. A veszekedésnek Luna vet véget. Az este további meglepetéseket tartogat: az ünnepi mámorban Juan kissé összemelegszik Normával, Gaston Lunával, Victoria pedig Germanhoz látogat el.

81.
Milagros hiába várja Germán jelentkezését. Emiatt egyre ingerültebb lesz. Luna félti húgát a csalódástól, mert tudja, hogy Germán megbízhatatlan. Militõl megtudja, hogy Germán és Victoria korábban hosszan beszélgettek, és elhatározza, hogy kideríti, miben mesterkednek. Victoria továbbra sem hagy fel Gaston becserkészésével. Gaston egy kiállítás megnyitójáramegy, ahol találkozik a titokzatos szépséggel, Clarával.

84.
Juan meghívja Normát vacsorázni, amit Roberta rossz szemmel néz. Gaston új szomszédjának segít a költözés utáni pakolásban, és közben még egészen közel kerülnek egymáshoz. German ismét szerelmével ostromolja Lunat, miközben Milagrost is szédíti. Juanse kap egy újabb esélyt Luciatól. Elviszi vacsorázni, de mivel nincs nála pénz, kénytelen mosogatással törleszteni a számlát. Lucia nem neheztel emiatt, sõt segít is neki.

85.
Clara, Juanse anyja, megjelenik Gastonnál, hogy beszéljen a fiával. Juansénak sikerül megakadályozni, hogy összefusson Gastonnal. Juan és Juanse sejtik, hogy German van a háttérben, és õ hívta ide Clarát. Norma mindenáron meg akarja akadályozni, hogy Luna eladja a bárt, de Luna hajthatatlan. Juannak sikerül elijesztenie egy vevõt, de Luna nem tudja, hogy Juan volt, és Gaston gyanúsítja meg, hogy elvesztettek egy vevõt.

86.
Germán Clara laptopján megtalálja a Juant és Juansét leleplezõ hangfelvételt, és megzsarolja vele Juant. Juanse hiába próbálja az eddig már bevált módon meggyõzni Luciát, a lány összepakol, és felmond az irodában. Germán tovább ostromolja Lunát, aki végleg el akarja zavarni a házból. Mili mindent hall, és úgy érzi, nõvére elárulta. Clara betör Germán lakásába a laptopért, ahol nemsokára megjelenik volt férje, Juan, aki a zsarolás miatt keresi Germánt, majd megjelenik Milagros is, aki úgy döntött, hogy Germánhoz költözik.

87.
Luna arra kéri Gastont, hogy próbálják meg újra, de Gaston elutasítja, és végül Clarával tölti az éjszakát. Juanse egy pénzzel teli táskát visz German lakására, de Milagrost is ott találja. Késõbb German össze-vissza hazudozik Milagrosnak, aki nem ért semmit, és Lunával is megosztja a kétségeit. Luna átmegy az irodába, hogy beszéljen Gastonnal, de meglátja õt Clarával. Milagros és Juanse újra összejönnek.

89.
Gaston családi körben ünnepli az Újévet, ahová Juan és Juanse nagy meglepetésére Clarat is meghívta. Eközben a bárban is zajlik a szilveszteri buli. Martin számára felcsillan a remény, hogy végre rátalál a szerelem. German ragaszkodik ahhoz, hogy Luna koccintson vele Szilveszter éjszaka. A fiú egy elhagyatott raktárba viszi, és egyre megszállottabban viselkedik. Norma és Milagros hiába várja vissza Lunat a buliba. Milagros egyre jobban aggódik a nõvéréért, és Gaston segítségét kéri, hogy megkeressék.

90.
Germán ellenkezés nélkül elengedi Lunát Gastonnal. Lunának semmi kedve találkozni hisztériás anyjával, ezért felmegy Gastonhoz, aki ezután felmegy Clarához. Csakhogy ott találja apját, és azt is meghallja, hogy Juannak viszonya volt Clarával. Zaklatottan indul haza, Juan hiába próbálja megmagyarázni a helyzetet. Luna vigasztalja, ám nem képes sokáig hazudni a férfinak, és elárulja neki, hogy Juanse valójában Clara és Juan fia. Gaston összeomlik.

91.
Luna elmondja az igazat Gastonnak, aki nagyon rosszul fogadja a hírt, Lunára is megharagszik, amiért titkolózott elõtte. Clara megpróbál beszélni vele, de õt is elküldi. Eközben Juan igyekszik meggyõzni Juansét, hogy mondják el Gastonnak az igazat, mielõtt más tenné meg. German úgy dönt, hogy elmegy a városból.

62.
Juan és Juanse elmennek Gastonhoz, hogy elmondják az igazat. Gaston kidobja õket, és azt mondja, hogy a számára meghaltak, elküldi Lunát is. Norma és Roberta egyre jobban összebarátkoznak. Luna észreveszi, hogy hiányzik a pénz a ládából, végül Juan bevallja, hogy õ kérte kölcsön Normától. Gaston elmegy a bárba, és bocsánatot kér Lunától, de Juanról és Juanséról továbbra sem akar hallani.

94.
Gaston dühös lesz, amikor meglátja, hogy Juan és Juanse a bárban vannak, és rosszulesik neki, hogy Luna az õ oldalukon áll. Norma úgy dönt, hogy elköltözik Juan-al és Juanse-val. Gaston elmondja Victoriának, hogy Juanse nem a fia. Juanse és Juan Normával együtt átmennek Gastonhoz, és elbúcsúznak Robertától. Marina arra kéri Gastont, hogy bocsáss meg az apjának, és az öccsének.

95.
Juanse magára hagyja Normat és Juant German lakásában. Milinél szeretné meghúzni magát, de néhány rossz elszólás után a lány kiteszi a szûrét. Norma eközben hiába ostromolja Juant. Luna éjszaka átmegy Gastonhoz, de a férfi közli vele, hogy már nincs ereje mindent újrakezdeni. Juanse belopózik Gaston lakására, és bár Roberta észreveszi, nem buktatja le. Juanse újabb tervet eszel ki, hogy Gastont jobb belátásra térítse.

96.
Gaston nem hajlandó megbocsátani Juansénak, de miután megtudja, hogy Juanse gyakorlatilag az utcára került, megbocsát neki, és megengedi, hogy hazamenjen. Juanról viszont hallani sem akar. Roberta azonban a vacsoránál nem bír tovább hallgatni, és bevallja, hogy Juanse valójában nem az utcán, hanem a lakásban aludt egész éjjel. Gaston, az újabb hazugságon feldühödve ismét kidobja Juansét.

97.
A párok együtt ébrednek, és igen jó napnak néznek elébe, míg Juan ott nem hagyja Normát, hogy Juampival találkozzon, Gaston nem fut össze az apjával a lakásban és Juanse ki nem neveti Milit. Milit meghallgatásra hívják, Victoria elõször Juanset kéri fel managernek, majd végül Gaston vállalja a lányt. Juan, Jumapi és Marina együtt töltik a napot Juan lakásában. Az irodában lázadás tör ki, ami egyáltalán nem tetszik Victoriának. Gaston megtudja, hogy mindenki, még Lavsky is tudott a családi viszonyairól.

98.
Mili elmegy a meghallgatásra, és úgy dönt, végre önmagát adja a színpadon, amivel nagy sikert ér el. Juanse megpróbál bocsánatot kérni tõle, de Mili elutasítja. Luna arra kéri Gastont, hogy bocsásson meg az apjának. Norma a szerelmével üldözi Juant, aki alig tudja lerázni. Norma benevezi magát, és az egyik lányát egy olyan tévémûsorba, ahol kocsit lehet nyerni. Gaston megkéri Luna kezét.

Megosztom másokkal: