Cuando seas mía tartalma

CUANDO SEAS MIA – Amikor az enyém leszel

1-10. A gyönyörû és fiatal Paloma édesanyjával együtt minden évben Don Lorenzo Sanchez Sabrano farmján dolgoznak, és a kávé betakarításánál segédkeznek. Don Lorenzo idén is megjelenik a birtokon, de legyengült szervezete miatt pár nappal késõbb meghal. A temetésen megjelenik az összes családtag, valamint a munkások egyaránt. Paloma itt találkozik elõször Diegoval, Don Lorenzo unokájával, akivel elsõ látásra egymásba szeretnek. Don Lorenzo két fiára hagyja vagyonát: Joakimra (Diego apjára) és Juan Franciscora. Az elõzõ elhagyja a Casa Blanca farmot, a másik pedig a cégét, az El Cafetelero-t.
Pár nappal késõbb Diego randevút beszél meg Palomával. Azonban sokáig nem tudnak együtt lenni, mert a fiúnak vissza kell mennie Londonba, hogy befejezze tanulmányait, a lánynak meg dolgoznia. Este a séta közben egymáséi lesznek. Megbeszélik, hogy pontosan egy év múlva a farmon találkoznak, és összeházasodnak. Nem sokkal késõbb Paloma felfedezi, hogy gyereket vár. Elhatározza, hogy elmegy a férfi után, és hogy legyen elég pénze modellnek áll, és elutazik Párizsba. Azonban az anyja rájön, hogy aki Palomával szerzõdést kötött valójában egy rabszolgakereskedõ, aki kurtizánoknak adja el a lányokat. Bánatában megbetegszik, majd eltûnik. Fél évvel késõb Diego szülei autóbalesetben meghalnak.A temetésén Barbara (Fabian felesége) bemutatja legjobb barátnõjét Berenicet. A férfi miután megtudja, hogy Paloma prostituált lett Európában csalódott, és ezért elveszi Berenicet feleségül. Paloma, aki a sok viszontagság miatt elvetélt, eközben visszatér Mexikóba és mindent megtesz, hogy le ne késse randevúját Diegoval. Azonban pont az esküvõi vacsorára ér oda. Megtudja, hogy mi történt az anyjával, és meg akarja keresni. Diego még mindig szereti Palomát,és bármennyire is csalódott benne, felajánlja neki a segítségét, de a lány nem fogadja el. Pár nappal késõbb megtalálja Soledadot egy közeli városkába, és mindent elmesél neki. De kéri, hogy Diego semmit ne tudjon meg abból, amiket elmondott neki, azonban a nõ nem tartja meg az ígéretét. A férfi mikor megtudja, hogy a lány terhes, azonnal rohan hozzá bocsánatot kérni. Paloma nem bocsát meg, de azért elmondja az igazat euópai útjáról. Másnap anyjával együtt elhagyják a Casa Blanca farmot. Diego szeretne mielõbb beszélni a nõvel, de Berenice nem engedi el, miután rájött, hogy a férjével valami nincs rendben. Közben megtudja, hogy Paloma gyereket vár tõle, és emiatt a Sanchez Sabrano család segítségét kéri, hogy a férfi ne találkozhasson többet a lánnyal. Barbara közben terápiára jár, hogy Fabiannal együtt mihamarabb gyerekük lehessen. Egyik nap rájön, hogy férjének viszonya van a titkárnõjével, és féltékenysége innentõl kezdve már beteges méreteket kezd ölteni. Berenice bevallja Diegonak, hogy mindent tud a napszámos lányról, és a gyerekrõl. A férfi mérgében pedig elárulja, hogy a gyerek még születése elõtt meghalt.

11-20. Berenice bocsánatot kér Diegotól, de a férfi megmondja neki, hogy az egyetlen nõ akit szeretett és szeretni fog, az Paloma. Közben Paloma egy hotelben kezd el dolgozni. Barbara ráveszi férjét, hogy azonnal rúgja ki a titkárnõjét és keressen másikat. Fabian meg is teszi, és egy újsághirdetést adnak fel. A hirdetést Paloma is olvassa, és feltétlenül el akar menni az állásinterjúra.Soledad nem helyesli, de a lány ráveszi, hogy nem lesz baj, hiszen Diego soha nem jön a városba, és álnevén fog jelentkezni Elena Olivares néven. A hotel igazgatója továbbra is problémákat okoz Palomának.
Barbara eközben személyesen nézi meg a jelentkezõk kartonját, és Palomáét direkt kihagyja a lehetséges jelentkezõk közül, hiszen szép, és nem akarja, hogy férje újfent kísértésbe essen. Palomát azonban késés miatt kirúgják a hotelbõl, és az anyja rájön, hogy nincsen pénzük, mert a lány ruhákra költötte, hogy jó megjelenése legyen az állásinterjúkon. Végül saját maga megy jelentkezni az El Cafetelerohoz, hogy miért nem hívták vissza az állás miatt. Személyesen Fabiannal szeretne beszélni, de a titkárnõi nem engedik. Végül nehezen sikerül találkozniuk, és Fabian alkalmazza õt recepciósnak. Viszont Barbara nem kedveli, ezért mindent megtesz, hogy eltávolítsa onnan a nõt. Fabian azt szeretné, ha Paloma a szeretõje lenne. Eközben a két titkárnõ, hogy kirúgják Palomát, kihozzák a férfi kedvenc szobrát, mely nagyon értékes, és azt hangoztatják, hogy Paloma lopta el. Fabian azonban nagyon jól tudja, hogy nem õ volt, és nem rúgja ki. Berenice azon fáradozik, hogy Diego megszeresse. Mikor azonban rájön, hogy ez teljességgel lehetetlen el akarja hagyni, hátha a férfi könyörög neki, hogy ne menjen. De nem teszi. Matilde könyörög Jeremynek, hogy hagyják el a nagybátyja farmját, de nem akarja elmondani az igazat, hogy miért.
Fabian elõlépteti Palomát személyi asszisztensévé, Margaritát pedig visszaminõsíti recepciósnak. Diego utasítja Juanchot, hogy azonnal találja meg Palomát és hozza el neki, mert különben megõrül. Barbara eközben megmondja Palomának, hogy a jobb állás reményében nehogy felhasználja a férjét.
Mindenki próbál beszélni Diegoval telefonon, de õ senkit sem hallgat meg. Berenice elhatározza, hogy elválik, mire az apja megpróbálja rávenni, hogy szedjen ki sok pénzt Diegotól.

21-30. Barbara felfogad egy magánnyomozót, hogy a férjét figyeltesse. A fényképész képeket csinál Fabianról Marisával. Mikor a nõ meglátja a képeket, iszonyatosan mérges lesz Fabianra, aki megpróbálja elhitetni vele, hogy semmilyen kapcsolata nincs avval a nõvel. Barbara túlságosan felizgatja magát, és ezért megkezdõdnek a fájások nála. Azonnal a kórházba mennek, de a doktor már nem tudja megmenteni a baba életét.A férfi sokkot kap; be akar menni a céghez, de Paloma elmodja, hogy minden rendben van. A kávétermelõk egyeslete Diegot kéri meg, hogy képviselje õket a mexikói kávétanács éves ülésén. Eközben Palomanának kisebb vitája lewz Diegoval telefonon keresztül, de a férfi nem ismeri fel. Fabian elmegy az apartmanjába Berenice-szel, ahol szeretkeznek.
Paloma elmegy a Regisztricós Hivatalba, hogy megváltoztassa a nevét. Mikor megtudja, hogy Diego is eljön az éves tanácsra, azonnal le akarja mondani a részvételt, de Fabian ráveszi, hogy vegyen rajta részt. Kinevezi õt a cég elnõkének arra az idõre, amíg õ az Egyesült Államokban lesz. Barbara ezeket mind Gracielától tudja meg. Berenice lefekszik Aurelioval, aki emiatt el akar menni a birtokról ,de Diego nem engedi el. A férfinak nincs ideje elmenni Don Lorenzo halálnak évfordulójára. Fabian itt bejelenti, hogy Elena lesz a helyettese, de Barbara figyelmezteti, hogy Lorenzo akarata szerint csak rokon lehet az igazgató. Így Diegot nevezik ki. Fabian megkéri Palomát, hogy szervezzen meg egy családi ünnepséget, melyen õ is vegyen részt, a nõ azonban átadja Margaritának a feladatot. Diego meglátja Elena irodájában azt az órát, amit õ adott Palomának. Leonor azt hiszi, hogy van valamilyen kapcsolat Aurelio és Josefina között.
Eközben végre elkezdõdik a családi összejövetel, és Palomának már nincs esélye, hogy eltünjön. Diego azonnal felismeri, de senkinek nem szól egy szót sem, hogy a hölgyet nem Elena Olivaresnek, hanem Teresa Suareznek hívják. Paloma emlékezteti rá, hogy köztük mindennek vége, és hogy a férfi nõs. Diego azonban elárulja, hogy ennek ellenére még mindig õt szerti, és biztos benne, hogy ez kölcsönös. Berenice igyekszk elhitetni a családdal, hogy köztük minden tökéletes Diegoval, azonban a férfi eléggé hûvöen bánik vele. Közben megpróbál valahogy módot találni arra, hogy Palomával beszélhessen. Mikor végre lehetõsége lesz rá, megkérdezi, hogy még mindig szereti e õt. A nõ nem válaszol neki. Graciela elmodja Berenicenek, hogy Diego figyelme Elena Olivaresre irányul.
Fabian és Rafael készek a nagy üzletre. Jorge azonban elárulja Fabiannak, hogy Rafael nem valami kedves, ezért kirúgja õt. Mikor ezt Diego megtudja, mérges lesz, és azonnal visszaadja Jorge munkáját.Leonor meglesi Aureliot és Josefinát csókolózás közben. Diego megpróbálja felkutatni, hogy volt e valaha Palomának másvalakivel kapcsolata, de nem talál semmit. Mikor legközelebb találkoznak, a férfi elárulja neki, hogy jobban szereti, mint valaha, és nagyon örül neki, hogy végre megtalálta.Mivel problémák vannak a munkásokkal a farmon a férfinak minél hamarabb oda kell utaznia. Diego elmondja Aurelionak, hogy Paloma és közte mindennek vége. Berenice elmondja Barbarának, hogy Diegoval megegyeztek, hogy megpróbálnak technikai segítséggel gyereket szülni.

31-40. Diego elhatározta, hogy nem tér vissza Mexikóba, de meggondoja magát, és elvállalja az EL cafetelero elnökségét arra, az idõre, amíg Fabian vissza nem tér. Juan Francisco, Fabian apja nem bízik a fiában. Nem biztos benne, hogy mindaz amit tesz a lehetõ legjobb. Paloma ismét találkozik Diegoval a cégnél. Barbara és Fabian elbúcsúznak tõlük. Berenice megkéri Palomát, hogy tartsa Diegot a cégnél, és ne egedje visszatérni a Casa Blanca farmra. A férfi ellopja Paloma iratait, és megkéri Jorget, hogy kutasson a múltja után. Jorge közben figyelmezteti a férfit Rafael rossz természete miatt. A férfi megköszöni neki, és megkéri, hogy szóljon neki, ha “Elenának” szeretõje lenne. Jorge kíváncsiskodik, ezért Diego azt mondja neki, hogy szeret mindent tudni azokról az emberekrõl, akikkel együtt dolgozik. Viszont Jorge megriad Elena ambíciójától, ezért figyelmezteti Diegot, hogy veszélyes. Paloma és Diego elmennek egy éttermebe üzleti ügyekrõl beszélni, és a nõ figyelmezteti is, hogy legyen komoly. Az ebédnél Julian még egy próbát tesz, hogy együtt dolgozhasson Elenával. Pár perccel késõbb a nõ meg a férfi újfent összevesznek, és Diego féltékenyen követeli , hogy árulja el, ki a barátja. Paloma nagyon ideges lesz, és mérgében ott akarja hagyni a céget, de aztán meggondolja magát, és ott marad, hogy segítsen Diegonak. Közben Fabian és Rafael szövetkeznek a hátuk mögött. Aurelio visszatér a farmra, és együtt látja Josefinát és Carlos, teljesen meztelenül Diego szobájába. Mérgében azonnal kirúgja õt, miközben a nõ a bocsánatárét könyörög. Josefina telefonál Berenicenek, és a nõ segítségét kéri. Berenice Mexikóba hívatja a lányt, hogy majd talál neki valahol munkát. Palomának telefonál egyik barátja Európából. Fabian eltölt pár órát az új szeretõjével.
Miguel találkozik Berenice-szel és azonnal beleszeret, és megpróbál vele minél többször találkozni. Diego elmondja Berenicenek, hogy gyereket szeretne. A cégnél újabb találkozó lesz, ahol Paloma és Diego Fabiannal harcol, amiért Julian a cégnél dolgozik. Ines Diegoék mellé áll, és eza tudat Fabiant csalódottá teszi. Berenice mindenkit tájékoztat Diego elhatározásáról a gyerekkel kapcsolatban. Diana boldog, Barbara már nem annyira, és megpróbálja elhitetni, hogy Elena el fogja lopni a férjét, és viszonyuk lesz. Diana ráveszi, hgoy ne hallgasson rá, de Berenice megkéri Gracielát, hogy tájékoztassa a férje minden találkozójáról. Soledad és Paloma veszekednek, mert az anyja szerint a lány nagyon sokat változott. Barbara elmeséli Angelának, hogy az orvos szerint nagyon nehéz lesz újra teherbe esnie. Daniela visszatér Mexikóba, hogy befejezze tanulmányait. Fabian az anyjától tudja meg, hogy Barbara nem lehet terhes. Berenice és Diego közben próbálkoznak, hátha a lány terhes lesz. Fabian és Rafael belekeverik Diego nevét egy nem túl jó üzletbe. Fabian azt mondja Juliannak, hogy öregember, és ideje lenne abbahagynia a munkát. Jeremy megkéri Diegot, hogy jól gondolja át, hogy valóban gyereket szeretne e Berenicetõl, mert õ szerelmes Palomába. Barbara ráveszi Berenicet, hogy menjen be a férjéhez a céghez, hogy ott találkozzanak. Fabian elmondja Barbarának, hogy Diego Elena után ment el azi rodából. A férfi Paloma után megy, és meglátja Gian Carloval és Soledaddal együtt. Fabian meígéri Marisának, hogy elválik Barbarától. Paloma megkéri Diegot, hogy ne kövesse õt, miközben bemutatja Gian Carlot. A férfi megköszöni neki, hogy segített a lánynak, mikor egyedül volt Európában. Miguel közeli barátja lesz Berenicenek. Eközben Diego megcsókolja Palomát.
Berenice megvádolja a férjét, hogyállandóan Elenával van, de azért megkéri az orvost, hogy folytassák a beavatkozást, minél hamarabb legyen gyereke. De az orvos megmondja, hogy a mûtétre még várni kell. Paloma beleegyezik, hogy találkozzon Juliannal. Rafael mérges, mert Diego és Elena együtt fognak dolgozni a cég éves mérlegén.
Fabian megígéri Angelának, hogy szakít Marisával és elválik Barbarától. Paloma felfedez néhány selejtes árut a New Yorki szállítmányok között. Nem sokkal késõbb Paloma hívja telefonon Julian feleségét, hogy közölje vele a férje meghalt. Berenice pedig meglátja, ahogy Diego átölelve tartja Palomát. Julian felesége bepereli a Sanchez Sabrano családot férje haláláért.
Fabian beszél az ügyvédjével, akit a válás lebonyolításával bízott meg. Julian felesége a temetésen megüti Fabiant. Berenice közben nem akarja a karácsonyi ünnepeket Diego családjával tölteni, ezért elfogadja a szülei meghívását.Diego meglátogatja Palomát, és megkérdezi, hogy hol fogja tölteni az ünnepeket. Daniela aggódik Diegoért, ezért megígéri a nagymamájának, hogy óvatosabb lesz Bereniceszel. A nõ már alig várja, hogy megérkezzen Diego, és hazamenjenek, mikor Miguel meglátogatja. Közben Diego elmegy arra a partyra, ahová Paloma is ment. Santiago és Diego összevesznek. A nõ megkéri a férfit, hogy hagyja végre békén, hagy élje a saját életét. Diego a féltékenyséében mindenkinek azt mondja, hogy Elenának rengeteg szeretõje volt. Késõbb, mikor már lenyugodott egy kicsit, elnézést kér a nõtõl, és bevallja neki, hogym ég mindig szereti. Paloma megkéri, hogy hagyja békén õt, és térjen vissza a feleségéhez. Santiago megmondja Diegonak, hogy teljesen összetörte Elena jóhírét. Barbara nagyon mérges lesz, mikor Fabian telefonál neki, és egy különleges útról beszél. Késõbb felhívja Berenicet, és megtudja, hogy Diego nincsen vele. Miguel megpróbál egyre közelebb kerülni Berenicehez. Diego meghallgatja a nõ aggodalmait, majd emlékezteti az esküvõ elött tett megállapodásukra. A férfi elhatározza, hogy elhagyja azt a lakást, ahol együtt laknak. Berenice meglátogatja Inest, és elmondja, hogy Diego el akar tõle válni.

41-43. Ines megkéri Juan Franciscot, hogy próbáljon beszélni Diegoval. Juan Francisco beszélni akar Palomával, de megtudja, hogy a nõ elment kirándulni az anyjával, és egy férfival. Azt hiszi, ez a férfi Diego az. Fabian veszekedni kezd Barbarával mikor rájön, hogy a nõ nem terhes. Berenice találkozik Miguellel, és megtudja hogy Diego eltûnt. Barbara továbbra is megpróbálja megmérgezni Berenice és Diego kapcsolatát, és elmonjda, hogy biztos Elenával van. Miguel megpróbál szeretkezni Bereniceszel és úgy gondolja ez csak úgy lehetséges, ha leitatja a nõt. Graciela elmondja Dianának, hogy Diego megjelent az irodába. Elena azonban nem. Jorge elárulja, hogy azt gondolja, újfennt Fabian valami rosszat akar tenni ellene, és elküldte õt ellenõrizni a kávészállítmányt. Gian Carlo elhatározza, hogy az lesz a legjobb Palomának, ha elviszi egy pszichológushoz, hogy elfelejtse a múltbeli rossz emlékeit. Bernardo összeverekszik Fabiannal. Diana megmondja Diegonak, ha folytatja ezt a viselkedést, akkor teljesen egyedül marad. Elhatározza, hogy beszél Bereniceszel. Paloma folytatja a munkát Diego mellett. A férfi elmodja neki, hogy ellenõrizni akarja a kávészállítmányt. Berenice elfogadja Miguel meghívását egy sétára a tengerpartra. Itt a férfi alkalmat talál arra, hogy pénzt kérjen a nõtõl. Graciela elmondja Fabiannak, hogy Elena és Diego még mindig nem hagyták el az irodát. Diego megígéri Palomának, hogy soha többé nem fognak veszekedni. Soledad aggódik a lányáért, mert nem tudja, hol lehet. Paloma megkéri a férfit, hogy tájékoztassa az embereket a cégnél, hogy hol vannak. Fabian veszi fel a kagylót, és elmondja neki, hogy miért vannak a kikötõben. Barbara teljesen biztos benne, hgoy Diego és Elena együtt vannak.Ines megkéri rá, hogy ne szóljon többé bele Berenice és Diego házasságába. Diego kéri Palomát, hogy maradjanak együtt, és máris szól Jorgenak, hogy adja be a válókeresetét. Késõbb elmeséli azt is, hogy mennyi minden megváltozott a családban, és Lorenzo különös családi hagyatékára. Barbara szomorú, mert nem tud terhes maradni. Paloma megérteti Diegoval, hogy vissza kell térniük Mexikóba. Barbara közben mindenkinek azt mondja, hogy Diego mindent maga mögött hagyott Elenával. Plaom elõbb tér vissza, mint Diego, és senkinek sem mondják el, hogy mi történt. Berenice türelmetlenül várja már hogy férje hazaérkezzen. Soledad sírva fakad, mikor megtudja, hogyGian Carlonak el kell mennie. A lánya megkéri, hogy mondja el neki mit érez iránta. Diana felhívja Palomát, és megkérdezi, hogy hol van Diego.Közben a férfi megjelenik a nõ lakásán, és arra kéri, hogy maradjanak együtt. Dea nõ hajthatatlan, és megint elmondja, hgoy a családja mellett van a helye. Gian Carlo megígéri Soledadnak, hogy visszajön. Fabian is megígéri Marsiának, hogy együtt fognak lakni Miamiba. Daniela nagyon boldog, mikor Diego elmeséli neki, hogy elhatározta elhagyják a várost Palomával együtt.

44-48. Diego megkéri Jorget, hogy indítsa el a válópert. Berenice elárulja a szüleinek, hogy megvárja Diegot a válókeresettel, hátha szerencséje lesz. Fabian megmondja Barbarának, hogy visszatér Miamiba, és hogy neki az lesz a legjobb,ha Mexikóba marad.Jorge elmondja Diegonak, hogy a válása nagyon egyszerû lesz, mivel nem voltak együtt. Berenice megkéri Miguelt, hogy hagyja õt békén, és elárulja neki, hogy számára õ csak egy kaland volt. Berenice beleegyezik, hogy segít a szüleinek.Miguel helyzete nem túl jó, ezért elkezd flörtölni Dianával, mert úgy véli õ segíthet neki. Berenice és Diego elmennek ebédelni Fabiannal. Barbara Bereniceszel beszélget és elmondja, hogy Diego Elenával volt Manzanilloban. Graciela elmondja Barbarának, hogy biztos benne, Elena hamarosan ki lesz rúgva a cégtõl. A két nõ meghallja Elenát, miközben azt a dalt énekeli, amit a birtokon is Palomaként. Berenice be akar menni az irodába, hogy beszéljen vele, de Barbara nem engedi. Hernandez elmeséli nekik, hogy õ nem ellenõrizte Elena önéletrajzát, mivel Fabian utasította õt, hogy azonnal vegyék fel. Miguel és Diana közben randevúznak. Barbara bizonyítékot talál arra, hogy Diego nem lehetett Acapulcoban, de Manzanilloban igen. Margarita elmondja Palomának, hogy Berenice és Barbara nagyon dühösek, és már régóta Fabiannal beszélgetnek. Fabian utasítja Rafaelt, hogy ellenõrizze Elena múltját. Közben megpróbálja elérni, hogy Diego pár napra ne menjen az iroda közelébe. Õ szintén elmondja a családnak, hogy várja Rafael Elena múltjáról szóló jelentését, hogy ki tudja rúgni Palomát. Berenice és Barbara börtönbe akarják csukatni Palomát. Soledad próbálja megnyugtatni Palomát. Ines elmondja Berenicenek, hogy Diana új barátja Miguel. Fabian ráveszi Diegot, hogy maradjon a farmon. Rafael közben bebizonyítja Fabiannak, hogy neki Elena kell. Jeremy felfedez valamit a megmentett kávék között, és Diego rájön, hogy csapdába esett. Rafael ráveszi Palomát, hogy menjen be Fabian irodájába, aki tekjesen megõrül. Paloma próbálja megvédeni magát, ezért elmondja neki, hogy soha nem volt prostituált. Diego közben megpróbálja elérni Palomát, de sikertelenül. Fabian azt mondja Palomának, hogy Diego neki annyit mondott, hogy õ csak egy kaland volt, és ad egy csekket, mellyel kifizeti a Diegonak nyújtott szolgáltatásait. A lány az arcába vágja a csekket. Diegonak sikerül visszatérnie Mexikóba, de addigra a lány eltûnik a cégtõl. Rafael nem engedi Margaritának, hogy beszéljen a férfival. Berenice nem engedi, hogy Barbara a céghez menjen. Diego összeverekszik Fabiannal. Megpróbálja vele elhitetni, hogy Paloma neki is a szeretõje volt. Soledad ismételten próbálja nyugtatgatni Palomát, hogy amit a férfi mondott hazugság, és Diego teljes szívébõl szereti õt.

49-60. Paloma dühös magára, amiért bedõlt Diegonak. Nem akarja elhinni az anyjának, hogy az a hazugság, amit Fabian mondott. Ines nem ért avval, amit Fabian tett. Nehezére esik Diegonak elhinni, hogy Paloma Fabian szeretõje volt, csakúgy mint sok más embernek ahogy az unokatestvére mondta. Fabian azonban újabb hazugságot mond a családnak, hogy Paloma pénz kért tõle, hogy minél messzebbre kerülhessen Diegotól. Majd Barbara segítségét kéri, hogy segítsen minél távolabb tartani a férfit Palomától, mert szeretik egymást.Berenice segít a szüleiknek kifizetni tartozásaikat. Paloma és Soledad pár perccel azelõtt hagyják el a lakásukat, mielõtt Diego odaérne. Fabian üzleti útra megy, de ígér neki egy meglepetést, mikpr hazajön. Aurelio elmondja Inesnek, hogy Diego visszament a farmra. Jorge elmondja Inesnek és a család tagjainak, hogy elena egyáltalán nem olyan amilyennek Fabian elmondta. Angela és Barbara mérgesek lesznek, mikor meglátják Jorget a farmon.Daniela elhatározza, hogy az lesz a legjobb, ha õ is a birtokra megy. Berenice elhatározza, hogy elmegy kirándulni Miguellel, de a férfi nincs egyedül, Dianaával van. Jorge, Margarita segítségével próbálja megtalálni Elenát. Diego nem akar válaszolni Jorge telefonjaira. Barbara és Angela továbbra is mindeféle rosszat terjesztenek Elenáról. Közben Paloma beteg lesz, és elmondja anyjának, hogy meg akar halni. A nõ ideges is emiatt. Daniela megmondja Diegonak, hogy nem kéne megbíznia Fabianban. Barbara ismételten arra gyanakszik, hogy férjének szeretõje van. Soledad megnyugszik, mikor az orvos közli vele, hogy Paloma nem vár gyereket. Angela azt mondja Barbarának, hogy Fabian továbbra is õt szereti. Soledad Palomával együtt munkát keres, mert nincsen pénzük. Ines próbálja rávenni Diegot, hogy mentse meg a házasságát, de a férfi nem akar visszatérni Berenicehez, mert nem szereti. Konstanza megkéri Berenicet, hogy segítsen Ricardot kicsempészni a börtönbõl. Ines és Diana megegyeznek, hogy nem árulják el Diegonak, hogy Jorge nem bízik benne. Berenice Jorgetól kérdezi meg a válás folyamatát. Diana elmondja a nagymamájának, hogy Berenice felhívta õt, hogy érdeklõdjön Diego felõl. Ez az esemény arra biztatja õket; hogy talán még rendbe lehet hozni házasságukat. Paloma próbál munkát keresni, de referencia nélkül nehéz lesz. Diego elnézést kér Jeremytõl. Jirge elmeséli Inesnek, hogy találkozott Bereniceszel, és a hölgy azt tervezi, hogy magának kéri a farm felét. Berenice megígéri apjának, hogy kiviszi õt a börtönbõl. Miguel megígéri Juan Carlosnak, hogy mihelyst anyagi helyzet engedi elhagyja a lakást, és azonnal kifizeti minden adósságát. Diego új munkát ad Jeremynek a Casa Blanca birtokon.Konstanza szerint Berenice egyetlen esélye, hogy megtartsa Diegot az az, ha teherbe esne. Daniela és Jorge biztosak benne, hogy Fabian hazugságokat terjesztett Palomáról, hogy távol tartsa Diegot. Marcia követeli Fabiantól, hogy hagyja ott Barbarát. Berenice orvosa végre jó hírt közöl: gyereket vár! Jorge javasolja Danielának, hogy nézzen utána a könyvelésnek, mert ha Paloma valóban pénzt fogadott el Fabiantól, akkor az kitûnik a könyvelésbõl. Berenice elárulja anyjának, hogy gyereket vár. Paloma végre talál állást: enciklopédia árusító lesz. Diego és Jeremy szövetkeznek egy új munka reményében. Daniela sikeresen megtalálja a szükséges adatokat az irodában. Constanza tovább ostromolja Berenicet, hogy minél hamarabb próbálja meg az apját kihozni a börtönbõl. Barbara mindenrõl tájékoztatja férjét, amit Daniela csinál. Berenice az orvosa segítségét kéri, ugyanis a gyereknek akit vár, nem Diego az apja. Végre a doktor meggondolja magát, és segít neki. Késõbb azonban elárulja Constanzának, hogy a gyerek apja Miguel. Jeremy megtalálja Mathildet, egy fegyverrel a kezében. Jorge átolvassa a dokumentumokat, és rájön, hogy Elena soha nem vett el pénzt. Berenice beszél Dianával a terhességérõl, de megkéri õt, hogy ne árulja el Diegonak. Fabian megkéri a társait, hogy ne adjanak ki információkat Danielának. Ines megtudja, hogy Berenice terhes, és dühösen elmondja Dianának, hogy nem ért vele egyet, hogy annak ellenére megcsináltatta a mûtétet, hogy Diego nem akarta, hogy befejezzék. Diana a farmra utazik, hogy beszélhessen a férfival. Barbara végsõ kétségbeesésébe megfenyegeti Fabiant, ha elválik tõle, azonnal börtönbe juttatja. A férfi Angela segítségét kéri, hogy beszéljen vele, hátha meg tudja változtatni véleményét. Berenice egy nagyon drága ajándékot vásárol az orvosa feleségének. Diana és Diego a terhességrõl beszélgetnek. Mathilde odaadja a fegyvert Jeremynek, hogy ölje meg a nagybátyját, Manuelt. Manuel eközben Jeremy segítségét kéri, mert beteg. Paloma nem találja valami könnyûnek az új munkáját. Diego Bereniceszel szeretne beszélni. Végre ráveszi, hogy próbáljanak meg kibékülni, és fogadja el a tényt, hogy apa lesz. Paloma nem tudja eladni az enciklopédiákat, és nincs elég pénze. Eközben Rafael, hogy még jobban bemártsák Palomát, megpróbál hamisítani egy csekket Paloma aláírásával, csakhogy elhiggyék valóban elfogadta a pénzt. Margarita azonban segít Danielának és Jorgenak, és elmondja, hogy az aláírás nem Palomától származik. Jorge felhívja Palomát, és meg akarja tudni, hogy valójában mi történt. Azonban anyja és lánya még azelõtt elhagyják a lakást, mielött Jorge odaérne. Daniela Ineszel és Dianaval veszekszik, és elmondja nekik, hogy utálja õket, amiért segítettek Fabiannak távol tartani Diegotól Palomát. Berenice pedig Diegoval veszekszik, amiért az hazudott neki, hogy már nem szereti Palomát. Ines nem hisz a fülének mikor megtudja, hogy Fabian egyáltalán nem adott pénzt Palomának.

61-70. Berenice nagyon boldog, hogy Diego végre az õ iránytása alatt áll. Daniela el akarja mesélni Diegonak, hogy a családja megtett mindent annak érdekében, hogy Palomától távol tartsák. Ines felhívja Fabiant, és megpróbálja megtudni az igazat. Jeremy Manuelt keresi, Mathilde azonban azt mondja szabadságon van.Daniela összeveszik Fabiannal, amit Diegoval és Palomával tett. A férfi azt mondja, hogy csak az tette, ami a családnak a legjobb. Diego megkéri dianát, hogy mesélje el mindenkinek, újból együtt van Bereniceszel, és visszatérnek a Casa Blancára. Ines megkéri Danielát ne mondjon a férfinak semmit sem abból ami történt, mert az lesz a legjobb neki és a boldogságának. Leonor elfogadja hogy visszatérjen a birtokra egyetlen kifogással, hogy ne kelljen találkoznia Aurelioval. Diego beszél Danielával, de úgy érzi, hogy a nõ titkol elõtte valamit. A férfi segít Berenice apjának.Fabian visszatér Miamiba, hogy Angelához közel lehessen.Megígéri neki, hogy hamarosan összeházasodnak. Paloma meglátogatja Santiagot, és megtudja, hogy Barbara és Angela miket terjesztett róla a háta mögött. Bosszút akar állni mindenért, de Santiago megnyugtatja õt.Miguel meghívja Palomát ebédelni. Barbara meglátja Fabiant és Marciát együtt, és megfogadja, hogy lecsukatja õt. Diana elárulja Bernicenek, hogy Daniela mindent tud, és attól tart, elárulja Diegonak. Diego elárulja Inesnek, hogy nem akarja, hogy Jorge legyen az ügyvédje. Daniela ráveszi a családot, hogy mondják el Diegonak az igazságot. Ines kéri a férfit, hogy ne legyen igazságtalan Jorgeval, hiszen õ mindig indiszkrét volt vele. Azt is elmondja, hogy Berenice jött rá elõször, hogy Paloma és Elena egy és ugyanaz a személy. Constanza arra kéri lányát, hogy felejtsen el minden rosszat a múltból, és tegyen meg mindent azért, hogy boldog legyen a házassága. Azonban a lány hajthatatlan, és soha nem fog megbocsátani Diegonak. A férfi közben megtudja Santiagotól, hogy Barbara és Angela tönkretették Paloma hírét, és kéri, hogysegítsen neki, de Diego ezt megtagadja. Ezek után azonban összeveszik Angelával, hogy mit tett a lánnyal. Diana gratulál neki, amiért kiállt Ricardoért. Berenice elmondja Miguelnek, hogy féltékeny Dianára. Fabian dühös lesz, mikor rájön, hogy Barbara elutazott. Leonor nem akar Aurelioval beszélni. Josefina visszatér a városba. Jeremy megmondja Diegonak, ha pár napon belül nem kerül elõ Manuel, elmegy a rendõrségre. Berenice nem akar visszatérni Mexikóba, mert Paloma ott van. Juan Francisco kéri Gracielát, hogy hívjon orvost. Diego arra kéri feleségét, hogy bízzon benne, már nem szereti Palomát. Juan Francisconak szívinfarktusa lesz. Soledad elmondja lányának, hogy a banknak van egy záradéka. És ez alapján elviszik a bútoraikat, és Paloma nem tud tenni ellene semmit sem.Bernardo felhívja Barbarát, aki megszakítja az utazást, és hazatér.Paloma továbbra sem tudta eladni a könyveket, és ami a legrosszabb, hogy valaki ellopta õket. Megpróbál jó álláshoz jutni, és emiatt felkeresi Avellaneda urat, aki végre meghallgatja õt, és végülis segít neki. A férfi felhívja Diegot, és elmondja, hogy Paloma munkát keres,de Diego lebeszéli õt az alkalmazásáról. Mikor Daniela megtudja mit tett Diego, elmondja neki a teljes igazságot. Barbara megpróbálja féltékennyé tenni Fabiant. Berenice eléggé ideges lesz, mikor megtudja, hogy Diego Danielával van. Marcia rájön, hogy valami nem stimmel Fabiannal. Daniela sikeresen megnyugtatja Diego haragját. Nagyon dühös lesz, mikor meghallja, hogy mit tett megint a családja vele és Palomával. Berecie választás elé állítja Miguelt: vagy õ vagy Diana. Paloma csalódott lesz, mikor nem kapja meg a várt faxot Avellanedatól. Annyira csalódott, hogy elhatározza elhagyja Mexikót. Diego ad egy jó ajánlólevelet Avellanedanak, hogy alkalmazza Palomát. A férfi nem érti ezt a pálfordulást, de Diego megnyugtatja, hogy nincsen semmi probléma a hölggyel. A férfi alkalmazza, õ lesz Victor asszisztense. Fabian meglepõdik Barbara viselkedésén. Paloma elolvassa Diego ajánlólevelét. Fabian sikeresen visszatartja Diegot, hogy a céghez menjen, valami, amelyet Daniela felfedezett, és ami miatt õrületbe kergeti Fabiant. Diego türelmetlenül várja a híreket Palomáról. A nõ viszont figyelmezteti õt, hogy maradjon távol tõle. Marcia elmondja Angelának, hogy Fabian az utóbbi napokban rettentõen aggresszív volt vele. Diana elfogadja Miguel házassági ajánlatát. Paloma elmeséli Avellandenának kapcsolatát Diegoval. Miguel és Diana beszámolnak Inesnek terveikrõl, és hogy Ausztráliába utaznak. Avellaneda megígéri Palomának, hogy tisztázza a helyzetet. Az épületen kívûl Diego várja Palomát. A nõ végül beleegyezik, hogy beszél a férfival. Diana elmeséli Berenicenek, hogy hozzámegy Miguelhez. Paloma eldobja a csekket, melyet Diego ad oda neki. Berenice közben a férjét keresi. Diego elmondja Palomának, hogy megígérte a feleségének, többé nem bolondítja meg. Búcsút mondanak egymásnak. Miguel elújságolja Diegonak, hogy elfogadott egy állást Ausztráliában. Berenice állást szerez Miguelnek az El Cafeteleronál, amiért Diana mérges lesz, mert azt hiszi el akarja venni tõle a férfit. A nõ megpróbálja rávenni a férfit, hogy ne vegye el Dianát, és várjon egy évet, míg lerendezõdik a válása Diegoval. Miguel elárulja Diegonak, hogy Berenice bocsánatot kért tõle az elõzõekben tanúsított viselkedése miatt. Victor elhatározza, hogy használni fogja Paloma tehetségét mint volt kávémunkást. Diego elmeséli Danielának találkozását Palomával, és elmondja hogy vissza akar menni a farmra. A bõ megkéri, hogy maradjon. Diego és Ines felajánlanak egy állást Miguelnek a családi cégnél, aki megígéri, hogy átgondolja majd az ajánlatot. Diego Soledaddal beszélget, és segít megoldani néhány problémáját Palomának a bankkal. Berenice elmondja Dianának, hogy Diego furcsán viselkedik. Soledad arra kéri a férfit, hogy hozzon végsõ döntést, hogy a lányának ne kelljen többet szenvednie. Avellaneda meghívja Victort és Palomát, hogy különbözõ fajtájú kávépalántákat nézzenek meg. Szintén Diego farmjára készülnek. Berenice segít Dianának az esküvõi elõkészületekben. Angela elmondja Marciûnak, hogy Barbara utón van, és semmit nem tuda házasságáról. Jeremy elárulja félelmét Diegonak, hgoy Mathilde õrült. Paloma megígéri Soledadnak, hogy magával viszi, mikor a munkásokkal fog találkozni. Barbara elfogadja diana esküvõi meghívását, és egyben úgy veszi, hogy búcsút is mond a családnak. Diego türelmetlenül várja a családját, és megkéri a munkásokat, hogy fogadják kellõképpen az egyesületet. Paloma õgy érzi nagyon erõsen ver a szíve, mikor megérkezik Casa Blancára.

71-80. Az elsõ napokban a munkások nem fogadják el, hogy Palomával együtt kell dolgozniuk, de bebizonyítja nekik, hogy semmivel sem különbözik tõlük. Berenice megérkezik a birtokra Dianával és Miguellel. Jeremy rájön, hogy Mathilde teljesen õrült, és megölte Manuelt, ezért elmegy a birtokról.Az eljegyzési party közben Fabian elmondja Marciának, hogy részt akar venni Diana esküvõjén. Paloma a munkásokkal akarja tölteni az éjszakát. Diego rájön, hogy Jeremy ideges. Paloma felfedezi, hogy Diego is Casa Blancán van. Miguel ráveszi, hogy maradjon a farmon. Paloma örül, hogy újra réi barátaival lehet. Diego meghallja Paloma hangját, de azt hiszi csak a képzelete szüleménye.Marcia attól fél, ha Fabian meglátja Barbarát, akkor visszatér Miamiba. Diego és Berenice hallgatják Paloma énekét. Berenice követi Diegot, és Palomával együtt találja meg. Paloma meglátja, hogy Berenice terhes, és mérges lesz Diegora, amiért újennt hazudott neki. Mérgében elkezdi szidni a Sanchez Sabrano családot a munkások elõtt, at állítva, hogy nem kapnak tõlük elég pénzt, miközben megérdemelkék, hiszen nekik nagyon nehéz munkájuk van. Diego elárulja Berenicenek, hogy nem tudta, hogy Paloma a farmon van. Diego megpróbálja rávenni a munkásokat, hogy térjenek vissza a munkáikhoz, de azok nem engednek, amíg több pénzt nem kapnak. Ines megkéri a családot, hogy viselkedjenek rendesen Diana esküvõjén. Angela elhiteti Barbarával, hogy Fabian és Marcia esküvõje ellen van. Berenice bavallja Victornak, hogy a gyermek akit vár tõle van. Ines próbálja rendbe hozni unokái között a kapcsolatot. Barbara megkéri Berenicet, hogy beszéljen Avellanedával, hogy rúgja ki Palomát. Diego felkeresi a munkásokat, hogy megegyezezenek, fejezzék be a sztrájkot, és közben találkoznhat Palomával is. Jeremyt megkérdezi a rendõrség, hogy tudja e hol lehet Manuel. Diego és Paloma nem tud megegyezni a munkások jogait illetõen. Fabian elfogadja Berenice feltételeit, melyben benne foglaltatik, hogy még egyszer együtt lesznek. Berenice megkéri Ricardot, hogy lépjen kapcoslatba az ügyvédjével, mert most már végleg el akar válni. Paloma és Diego megegyeznek, hogy barátok lesznek. Barbara ráveszi Faniant, hogy együtt látogassák meg Avellanedát. Miguel és Diana elhatározza, hogy nem mennek Ausztráliába, mert a férfi elvállalja a munkát Diego mellett. Daniela nem bízik Miguelben. Paloma üzenetet kap Avellanedától, hogy térjen vissza Mexikóba. Daniela elmondja Dieognak, hogy Diana elment valahová Barbarával, Bereniceszel és Fabiannal. Avellaneda kirúgja a nõt, azonban késõbb visszahívja Victor miatt. Mariano problémánnak küzd, mert nincs titkárnõje. Paloma elfodadja, hogy másik városba kell dolgoznia, így legalább messze lesz a Sanchez Sabrano családtól. Carlos megígéri Marciának, hogy bosszút áll Fabianon. Paloma megköszöni Victornak, hogy segített neki visszaszereznie az állását. Berenice és Barbara beszélnek Susananval. A két nõ megkéri Inest, hogy rúgassa ki újra Palomát Avellanedával. De a nõ megmondja, hogy õ megtartja az ígéretét, melyet Diegonak tett, és jobb lenne ha õk is ezt tennék. Juan Francisconak vissza kell térnie New Yorkba, ezért Diego lehet ismét az El Cafetelero elnöke. Avellaneda elárulja Susanannának, hogy nem óhajt beszélni Sachez Sabrano család nõi tagjaival. Miguel mérges lesz, mikor megtudja hogy Jeremy lett a Casa Blanca vezetõje. Mariano nagyon meg van elégedve Paloma munkájával. Fabian felfedezi, hogy néhány fontos dokumentum eltûnt a gépébõl. Mariano megkéri Avellanedát, hogy Paloma maradhasson vele Mexikóban, mert a munkája nagyon fontos. Diego nem akarja, hogy Paloma másik városba költözzön. Avellaneda végülis nem küldi el Palomát, hanem maradhat a Kávétanácsban, Mariano titkárnõjeként. Fabian megkéri Angelát, hogy beszéljen Carlosszal, hogy adja vissza azokat a dokumentumokat amiket Marcia ellopotta gépébõl.

81-90. Mariano felvázolja Paloma elõtt a lehetõséget, hogyan lehetne sikeres Diego elsõ kávészállítmánya. Berenicem egkéri Palomát, hogy hagyja békén a férjét, de a nõ tudtára adja, hogy semmi nincs köztük, csak munkakapcsolat. Ebben az idõben Diego küld neki egy faxot, melyben az iránta érzett szerelemrõl ír, és Paloma mérges lesz emiatt. Diego felhívja õt, de megkéri, hogy hagyja õt békén. Hogy ne kelljen vele többet beszélnie, megkéri Martat, hogy ezentúl õ fogadja a hívásait. Paloma elmeséli az anyjának, hogy milyen volta Bereniceszel történt találkozón. A férfi állandóan hivogatja Palomát, de õ nem akar vele beszélni. Barbara elmeséli Berenicenek, hogy a férje és Paloma állandó kapcsolatban fognak állni, a férfi kávészállítmányai miatt. Daniela találkozik Palomával, és aziránt érdeklõdik, hogy miért nem akar találkozni Diegoval. A nõ meggondolja magát, és megbeszélnek a férfival egy vacsorát este hét órakor. Susana értesíti errõl Berenicet, aki azonnal elmegy a tanácshoz, és pár perccel azelõtt érkezik, mielõtt Paloma elindulna a vacsorára. Ebben az idõben jelentkeznek a nõnél az elsõ fájdalmak, és Paloma elviszi õt a kórházba, és értesíti a családot, hogy mi történt. Próbálja elérni Diegot is, de sikertelenül. Egy vendég a Tanács ünnepségén tudatja Marianoval, hogy Diego és Paloma szeretõk. Diego végre értesül, hogy mi történt a feleségével, és azonnal megy a kórházba, hogy megnézze újszülõtt gyermekét. Paloma elhagyja a kórházat, és a kijáratnál találkozik Inesszel és Danielával. Mariano elmondja Palomának, hogy két hónapra el kell utaznia üzleti ügyben ezért vele kell mennie. Mikor Barbara és Fabian meglátják a gyereket, egybõl megállapítják, hogy az egyáltalán nem hasolít Diegora. Daniela ugyanerre gondol, és ezt el is mondja Palomának. Diego beszl az orvossal, hogy biztos legyen benne, nem történt semmilyen probléma a mûtét közben. Fabian és Diego összevesznek az üzleti ügyek miatt, és Fabian elmondja a férfinak, hogy kétségbe vonja, hogy õ lenne Berenice gyermekének az apja. Marcia még mindig bosszút akar állni Fabianon, ezért megkéri az apját, hogy segítsen õt elpusztítani. Berenice kórházi költségei Paloma kártyájával ki lettek fizetve. Diego megkéri Jeremyt, hogy a Miguellel szembeni kényelmetlen kapcsolata ellenére is maradjon meg a Casa Blanca vezetõjének. Miguel megkéri Inest, hogy küldje el Jeremyt. Berenice és Diego veszekszenek, mert a férfi megmondja, hogy dolgoznia kell, mire a nõ kifakad, hogy az nem munka, csak ok, hogy Palomával találkozhasson. Avellaneda azt tanácsolja Palomának, hogy küldjön egy kártyát Berenicenek, melyben jókívánságait fejezi ki a babának. Daniela Diegot küldi el Palomához, hogy visszaadja neki a pénzt, melyet a kórházi költségekre fizetett ki. Mariano elhatározza, hogy nem küldi el Palomát üzleti útra. Berenice kihívja az orvost, mert a baba nem csinál semmit sem, csak egyész nap alszik. Paloma elkészíti a cég mérlegét, de hiányoznak adatok a gépébõl. Diana elmondja Berenicenek, hogy diego kávéja készen van, és elutazik a farmra. Fabian pénze egyre csak fogy. Berenice megfenygeti Diegot, ha el meri õt hagyni, akkor mindenkinek elmonjda Paloma múltjáról az igazat. Mivel Aurelio és Jeremy dolgoznak a farmon, Miguel alszik. Diego megkéri Danielát, hogy menjel el a Tanácshoz, és próbálja meg kideríteni, hogy hogy néz ki Mariano, és hogy vélekedik róla Paloma. A nõ el is megy, és megérti, hog a nõ tiszteli a fõnökét. Mariano elmegy Palomával az otthonába, és találkozik Soledaddal. Jeremy bemutatja Diegonak a farm mûködésérõl szóló jelentést. Miguel elhiteti vele, hogy õ is részt vett a jelentés készítésében. Diego felhívja Palomát, de mikor meghallja a nõ a hangját, azonnal lecsapja a kagylót. Soledad elárulja lányának, hogy Mariano szerelmes belé. Ugyanebbben az idõben Daniela beszél Diegonak Mariano Paloma iránt érzett szerelmérõl. Susana azt állítja Palomának, hogy segíteni akar neki azé ves jelentésnél, tehát ne gondolja, hogy õ lett volna az, aki törölte az iratokat a gépébõl. Berenice megkéri Miguelt, hogy váljon el Dianától. Diego megkéri Jorget., hogy indítsa el a válását, és ellenõrizze le Ricardo születését is.

91-100. Diego megtudja, hogy Graciela volt az aki állandóan informálta Berenicet arról, hogy mi történik az irodában, ezért két másodperc alatt kirúgja. Mariani meghívja Palomát és Soledadot ebédre. Diego szintén meghívja õt ebédre, hogy megbeszélhessék a kapcsolatuk jövõjét, de a lány Mariano hívását fogadja el, mert az anyja rajong érte. Diego meglátja, hogy a nõ és fõnöke együtt hagyják el a Tanács épületét. Diego féltékenységében és mérgesen küveti õket. Soledad próbálja megnevettetni Palomát, de ez nehéz lesz, mert õ állandóan Diegora gondol. A férfi belép az éttermbe és azt hiszi, hogy Paloma Marianonak énekel, és ezért mind a kettõvel elkezd veszekedni. Diego elénekel egy dalt Palomának, aki próbálja õt megnyugtatni, és elmesélni neki az igazat, de õ meg sem akarja hallgatni. Maria kéri a férfit, hogy üljön le, és beszéljük meg nyugodtan, de a férfi nem enged. Pár perccel késõbb elhagyja az éttermet, és Paloma követi õt. Diego és Paloma tovább veszekszenek egy parkban, és véletlenül leütnek egy rendõrt. Miután megnyugodnak, mind a kettõ bevallja, hogy szerelmes a másikba, és a rendõr hagyja õket elmenni. Közben Soledad elmeséli Marianonak szerelmük történetét. Diego nem tudja elfogadni, hogy an õ állandóan a fõnöke mellett van am unka miatt. Megkéri, hogy hagyja ott az állását, mert elválik Berenicetõl. Azt is elmondja, hogy a felesége megfenyegette, amennyiben miatt a hagyja el õt, akkor mindenkinek elmondja Paloma múltjáról az igazat. Berenice visszaemlékszik arra a napra, mikor Miguellel szeretkezett. Soledad kéri Palomát, hogy ne hagyja ott az állását, hisen Diego meggondolhatja magát, és nem fog elválni. A következõ napon Diego bemutatja Margaritának új asszisztensét. Paloma megemlíti Marianonak, hogy elhagyná a tanácsot. Susana megígéri Berenicenek, hogy továbbra is tönkre fogja tenni Paloma jóhírét és munkáját. Paloma beadja felmondását Roberto Avellanedának. Jorge elmondja diegonak, amennyiben elválik Berenicetõl az összes pénzét el fogja veszíteni, mert a nõ apja nem fogja visszaadni azt. Megkéri, hogy ne váljon el addig, míg vissza nem adta, mivel nemcsak az övé a pénz, hanem a testvéreié is. Paloma, Avellaneda és Mariano meghallják Susanát, ahogy elmeséli Berenicenek hogy tette tönkre Paloma munkáját. Susana elnézést kér Avellanedától, és elmondja, hogy õ csak segíteni akart Berenicnek és Barbarának, hogy eltávolítsa végre Palomát az útból. A férfi kirúgja õt, Paloma pedig meg tudja csinálni a mérleget, miáltal másolatot csinált az iratokból, így mégsem tudta Susana megsemmísíteni õket, ahogy azt elsõ alkalommal tette.Daniela kéri Diegot, hogy ne legyen önzõ, és ne hagyja hogy Paloma felmondjon. Az egyesület nem fogadja el Paloma felmondását. Paloma elmeséli Diegonak, hogy Berenice és Barbara megpróbálta õt szabotálni Susana által. Avellaneda meglátogatja Inest és elmeséli, hogy néhány családtagja mit tettek, hogy szabotálják Paloma munkáját. Paloma megmondja szerelmének, hogy addig nem lehetnek szeretõk, amíg meg nem oldja a problémáit. Ines megígéri Avellanedának, hogy nem hagyja ezentúl, hogy Barbara, Berenice, Angela vagy Diana ártson Palomának és a Tanács munkájának. Paloma bevallja anyjának, hogy megunta Diego ígéreteit. Ines meghívja a családot ebédre. Diana elmondja Berenicenek, hogy azt hiszi Miguelnek szeretõje van. Paloma ajándékot kap Diegotól és Marianotól. Aurelio elmondja Jeremynek, hogy látta Matildet. Fabian megtiltja Barbarának, hogy bármit is csináljon Palomával, mert akármit is tesz, azzal csak a Serrano családnak tesz rosszat. Ricardo elmondja lányának, ha elválik, nem fizeti ki a tartozását Diegonak. Jeremy beszél egy rendõrrel és elmondja, hogy úgy gondolja Matilde megölte Manuelt. Daniela beszámol Diegonak Avellaneda látogatásáról. Berenice fél az Inesszel való beszélgetéstõl. Diego megfenyegeti, amennyiben nem jön el vele, azonnal elválik. Mariano megkéri Palomát, hogy készítse el és küldje el a meghívókat Diego kávéjának bemutatójára a Casa Blancara. Diana fél a nagymama haragjától, ezért távol marad az ebédtõl. Fabian felveti Diegonak, hogy hamarosan visszatérne az El Cafetelerohoz. Barbara felveti Berenicenek, hogy küldjön egy értesítést az egyesületnek Elena múltjáról. Avellaneda elmondja Palomának mi történt az Ineznél tett látogatása során. Inez megtudja, hogy mit tervez Barbara és Berenice. Mérgében, hogy megállítsa õket, azt mondja, hogy küldjék el a Serrano család nevében. Mariano felveti Palomának, hogy a Serrano család nõi tagjait nem kell meghívni a emutatóra, kivéve Inezt. Fabian azt beszéli barbaráva, hogy a gyerek egyáltalán nem hasonlít Diegora. Fabian visszatér a céghez, és egy kis irodát kap, de Rafaellel együtt akar dolgozni. Carlos megnézi a dokumentumokat, melyet a lánya, Marcia lopott el New Yorkban. Diana megpróbálja rávenni Miguelt, hogy ne menjen el a partira, mert õ nem lett meghívva. Daniela meglátogatja a doktort, aki Berenicet mûtötte, és elhívja magára a partira. Aurelio összeveszik Leonorral, mikor megtudja, hogy az munkát adott Josefinának. Barbara és Berenice megértette, hogy õk nem lettek meghívva a partyra. Fabian azon gondolkozik, hogy befektet egy kevés pénzt az El Cafeteleroba, most hogy Diegoé a felelõsség. Jeremy megpróbálja kinyomozni mi is történhetett Matilde és Manuel között. Paloma szeretne Inesszel beszélni, és ehhez Daniela segítségét kéri. Carlos elmondja Marciának, hogy Fabian Mexikóban van. Barbara, Berenice, Diana és Angela próbál valahogy Inesre hatni, amiért õk nem lettek meghívva a Tanács fontos partijára. Daniela megondja a nõnek, hogy Paloma szeretne vele beszélni, és a nõ fogadja is õt. Paloma mindent elmesél a háborúról ,ami a családjának néhány nõtagjával zajlik, és hogy miket csináltak ellene. Ines megmondja an égy nõnek, hgoyn em jöhetnek el a partyra mivel nincsenek invitálva. Paloma elárulja Marianonak, hogy Ines megoldotta a problémáikat. Diego is nmegtudja, hogy a nagymamájának és Palomának komoly megbeszélni valója volt. Barbara ragaszkodik hozzá, hogy Ines magukkal vigye õket, de a nõ hajthatatlan. Soledad elmondja Palomának, hogy újfent bajba került. Angela nem akarja, hogy Juan Francisco elmenjen a bálra, de a férfi nem enged. Miguel szintén ugyanezt mondja Dianának.ines elmondja Danielának, hogy rájött, Paloma valóban szereti Diegot. Berenicenek megmondja, hogy soha nem értette meg õt, és nem segített neki az új kávéjában, így nem lehet ott a bemutatón sem.

101. Fabian és Barbara összevesznek a bemutató miatt. Tisztán kijelenti, hogy annak ellenére, hogy a nõ nem akarja, õ el fog menni arra a partyra. Miguel elmondja Dianának, hogy Daniela meg akarja látogatni Berenice orvosát. Diana elmondja neki, hogy a testvére nem hiszi, hogy a gyermek Diegotól van. A nõk, akik nem kaptak meghívást a partyra Berenice és Diego lakásán találkoznak, hog ymegszakítsák a partyt. Avellaneda eszámol Marianonak félelmeirõl, hogy szerinte problémák jeletkezhetnek, amiért Elena elment a birtokra. Miguel tájékoztatja Berenicet sógornõje tervérõl. Berenice elhatározza, hogy elmegy Dianával a farmra, így mikor Paloma megérkezik, õ már ott lesz. Soledad kéri a lányát, hogy vigye el õt is a Tanács ünnepségére. Berenice orvosa megmondja, hogy nem fogja a karrierjét kockáztatni miatta.

102. Daniela nem érti, hogy az orvos miért nem akar vele beszélni. Angela továbbra is mgpróbálja lebeszélni a lányokat arról, hogy olyan helyre menjenek, ahová nincs meghívójuk. Úgy gondolja, hogy Avellaneda majd felismeri a hibát amit tett, és majd kirúgja Palomát. Paloma kéri Marianot, hogy nyugtassa meg. A négy nõ eközben sokat iszik. Diego verekszik Marianoval, mert megölelte Palomát. Diana biztos benne, hogy férjének szeretõje van. Diego megtudja, hogy Palomának üzleti útra kell mennie Marianoval, és féltékeny lesz.

103. Paloma mérges lesz, ahogy Mariano és Diego próbálja felhívni magukra a figyelmet. A fõnöke megkéri a férfit, hogy hagyja békén Palomát, mert csak szenvedést okoz neki. Fabian megfenyegeti Palomát, hogy nem harcolhat az õ hatalmas családja ellen. Miguel fleismeri Palomát. Fabian találkozik Marciával és bevallja neki, hogy a cslaád nyomására visszatért Barbarához. Soledad elárulja Marianponak mikor van Paloma születésnapja.

104. Mikor Diego hazatér, meglátja a négy nõt részegen. Mérgesek lesznek, mikor megtudják, hogy Paloma anyja ott volt a partyn. Daniela beszél Diegoval, hogy próbálja meg féken tartani féltékenységét, mert csak újabba problémák lesznek belõle. Mariano megmondja Palomának, hogy megérti õt, ha nem akarja elkísérni õt az útra.

105. Diego mérges lesz, mikor megtudja, hogy Palom születésnapja másnap lesz, és a napot Marianoval tölti. Aurelio megmondja diegonak, hogy elhagyja a farmot, hogy most már Miguel lett a vezetõ. Berenice megpróbál kettesben maradni Miguellel. Diego minden pillanatról tudni akar, amit Mariano és Paloma együtt tölt. Miguel Bereniceszel tölti az éjszakát. Paloma nagyon boldog lesz Diego meglepetésétõl. Fabian azt mondja Palomának, hogy a belépése a farmra nincs engedélyezve.

106. Mariano elmagyarázza Fabiannak, hogy Paloma meghívást kapott a farmra Diegotól. Paloma megtudja a menedzsertõl, hogy valaki kereste õt az éjjel telefonon. Mariano szobát cserél Palomával. Ezen az éjszakán Diego felhívja Palomát, és leteszi mikor Mariano veszi fel. Paloma beszél Danielával, és megkéri, hogy tudja meg diegotól mi történt. Paloma megköszöni az ajádnékot Marianonak, és nem veszik észre, hogy miközben a nyakláncot felteszi a nyakára, Fabian figyeli õket.

107. Fabian felhívja a feleségét, és elmondja, hogy Paloma a fõnökével töltötte az éjszakát. Daniela megmondja a nõnek, hogy Diego elhagyta a farmot, de Jeremy is szívesen várja õket. Diana furcsálja Miguel viselkedését. Diego meglepi Palomát, mikor visszatér a városba. Mariano elmeséli Diegonak Fabian agresszív veselkedését Palomával és a negatív véleményét azõ kávéjának minõségérõl. Daniela nagyon boldog, hogy Diego végre elhatározta végleg a farmon marad. Mariano megmondja diegonak, ha neki kapcoslata lenne Palomával, nem titkolná, mivel mind a ketten szabadok, így azt tehetnek, amit csak akarnak. Diego nem engedi meg Fabiannak, hogy betegye a lábát a farmra.

108. Barbara, Berenice és Diana mérgesek lesznek, mikor megtudják, hogy mit tett Diego Fabiannal. Paloma bele akar írni a vendégek könyvébe a farmon. Barbara felveti, hogy ártsnak Plaomának Soledadon keresztül. Ines is elmondja Danielánakm ennyire furcsálja Miguel viselkedését. Diana megpróbálja megtalálni Paloma telefonszámát. Diego egy nyakláncot ad Palomának, ugyanolyat, melyet Marianotól kapott.

109. Diego megkéri Dianát, hogy ne szóljon bele az életébe. Barbara felfedezi, hogy Fabian sem volt meghívva egyetlen Tanácsülésre sem. Deigo eldogadja Paloma segítségét. Barbara felhívja Soledadot, hogy õ Paloma egyik barátja. Miguel értesíti Berenicet, hogy éjszaka meg fogja látogatni. Mariano elõlépteti Palomát, hogy képviselje a Tanácsot Európában. Diego megkérdezi Jeremyt, hogy Miguelnek van e kapcsolata másik nõvel. Jeremy megmondja, hogy tudja, nagyon sok lányismerõse van Miguelnek. Soledad felismeri a nõt, aki meglátogatja õt.

110. Mariano megmondja Palomának, hogy mennyire fontos neki a munkájában és az életében is. Felveti, hogy mindörökre vele akar lenni. Paloma nem tudja, hogy miben egyezzen meg vele. Diego újfent meglepi õt, mert az anyját a farmra viteti a városból. Paloma elmeséli Soledadnak, hogy mennyire szórakoztatja Diego és Mariano harca érte. Soledad megkéri, hogy amilyen hamar csak lehet, oldja meg a problémát. Diegonak és Marianonak ugyanaz az ötlete támad, hogy szerenádot adnak Palomának. Ez újabb csepp a pohárban ak ét ember között. Paloma egyre jobban megharagszik rájuk. Diego megfogadja, hgoy többé nem fogja elengedni a lányt.

111. Soledad megpróbál beszélni Palomával, hogy szerinte Diego soha nem fogja feladni. Diego felveti Palomának, hogy el fogja pusztítani szerelmüket, mert az érzései iránta az õrületbe kergetik. Mariano elnézését kéri Palomától a történtekért, és beszél Diegoval is. Diego Daniela segítségét kéri. Daniela bemutatja neki egy pszichológus ismerõsét, Antoniát. A nõ fogadja. Berenice mérges lesz, mikor megtudja, hogy Diana több megértést fog mutatni Diegoval szemben, most hogy különváltak Palomától. Diana megtalálja Miguel egyik nyakkendõjét Berenice lakásában.

112. A válasz melyet Berenice ad Dianának egyáltalán nem elégedett vele a nõ. Mariano segíteni akar Soledadnak, és megígéri beszélni fog Palomával. Kéri, hogy legyen nagyon óvatos a lányával. Berenice tájékoztatja Miguelt a Dianával történt kellemetlen incidensrõl. A férfi, hogy megerõsítse a nõ hazugságát, összeveszik Bereniceszel, amiért a nõ nem nézett utána az õ drága holmijának, pedig megkérte rá. Mariano felajánla Palomának barátságát. Diego nem egyezik bele, hogy találkozzon a pszichológussal. Ines felfedezi, hogy Miguel mennyire rosszul viselkedik Dianával, és komolyan elkezd aggódni. Diego beszélget Inesszel és megígéri neki, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy elfelejtse Palomát. Miguel és Jeremy összevesznek a farm miatt.

113. Diana kéri Jeremyt, hogy bízzon meg Miguelben.Diana megpróbál segíteni Diegonak, most hogy végre felismerte nem õ az a nõ, aki neki kell. Jeremy ráveszi, hogy találkozzon Palomával, és felismeri, hogy mennyire jó és kedves is Paloma. Diego fel akarja hívni Palomát, de Daniela visszatartja.Mariano megpróbál beszélni Palomával, aki szomorú, mert Diego nem hívja õt. Marcia felhívja Fabiant, hogy találkozni szeretne vele. Diego elmegy a pszichiáterhez. Eközben Paloma felhívja õt, de a telefont Ines veszi fel, aki megkéri a nõt, hogy tartsa távol magát az unokájától most, hogy el akarja õt felejteni.

114. Paloma elmondja Inesnek, hogy nem tudja mit tehetett Diegoval. Közben a férfi Antoniával beszélget a kapcsolatukról. A nõ óriási érdeklõdést mutat a történet iránt. Jeremy felajénla barátságát Matildenak, aki esküszik, hogy nagybátyja egyedül és jól van. Diego mérges lesz Berenicere és Dianára, mert megisszák a nagyapja egyik üveg borát. A család nõtagjai ismét találkoznak, hogy megbeszéljék hogyan tegyék tönkre Palomát. Fabian mérges Barbarára, és meg is jegyzi neki, hogy az õ szuper jó bosszúhadjárata rengeteg problémát okoz neki. Antonia csodálkozik, hog ymennyire erõs és igazi Diego szerelme Paloma iránt.

115. Diego egy kicsit mérges Antoniára, mert úgy gondol rá, mint egy páciensre és nem mint barátra. Mariano nagyon udvariasan viselkedik Palomával, míg az Diego hívását várja. Antonia felveti Diegonak, hogy utazzon el két hónapra Mexikóból, míg a válása befejezõdik. Berenice próbálja elérni Miguelt telefonon. Antonia megkéri Danielát, hogy mutassa be neki Palomát Diego tudta nélkül. Berenice anyja észreveszi, hogy az unokája mennyire hasonlít Miguelre. A lánya elmondja, ha az apja visszafizetett már mindent Diegonak, akkor beleegyezik a válásba. Diana megosztja Miguellel kapcsolatos félelmeit Jeremyvel. Mariano megígéri Palomának, hogy megvédi õt a Sanchez Serrano cslaád nõtagjaitól.

116. Diego elfogadja, hogy nemzetközileg mutassa be kávéját. Paloma megtudja, hogy Diego üzleti útra megy. Diana megfigyeli Miguelt, amíg kellemesen tölti idejét két nõvel. Daniela elmondja Palomának, hogy Diego el akarja õt felejteni. Miguel megvádolja Jeremyt, hogy tönkre akarja tenni a házasságát. Jorge megkéri Diegot, hogy maradjon, mert rengeteg probléma van. Diego értesíti a tanácsot, hogy nem tud elutazni.

117. Diana felismeri, hogy Miguelnek jó pár titokzatos telefonhívása van. Vixtor elmondja Marianonak, hogy a Sanchez Serrano nõtagjai rossz pletykákat terjesztenek Palomáról. Daniela meghívja Antoniát és Diegot egy kirándulásra. Mariano gondolja, hogy Palomának a Victorral folytatott beszélgetés jutott az eszébe. Angela megpróbál találkozni Marciával, de nem sikerül neki. Harold találkozik Marianoval. Paloma nem tudja, hogyan viselkedjen Diegoval. Daniela arra kéri, hogy gondoljon rá úgy, mint a bátyjára. Barbara és Berenice elmennek egy bárba, és két férfi felszedi õket. Paloma azt mondja édesanyjának, hogy elmegy meglátogatni Diegot.

118. Paloma Diegoval próbál beszélni. Bevallja neki, hogy szereti, és egész életében szeretni és várni fogja. De a férfi elmegy, és a nõ könnyekben tör ki. Barbara begurul, mikor látja, hogy Berenice flörtöl egy férfival. Soledad megkéri Marianot, hogy beszéljen a lányával, mert nem tudja, hogy milyen lesz a Diegoval való találkozása. Mariano megpróbálja õt felvíditani. Berenice elmegy egy hotele a férfival, akivel a bárban találkozott. Diego elmondja Antoniának, hogy biztos benne, a feleségének szeretõje van. Mariano csalódott lesz, hogy nem sikerül felkeltenie Paloma érdeklõdését iránta. Antonia kikezd Diegoval, és a féri megcsókolja õt.

119. Diego szégyelli magát a csók miatt, és bocsánatot kér Antoniától, de nem akar vele többé találkozni. Diana megpróbálja kinyomozni Miguel titokzatos telefonhívásait. Soledad megmondja lányának, hogy ridegen viselkedi Marianoval, és igazán adhatna neki egy esélyt most, hogy Diego nem akar tõle semmit sem. Himena mesél Marciának a nõrõl, aki megszülte Fabian gyermekét. A nõ találkozni akar Elenával, hogy folytathassa a harcot Fabian ellen. Diego megtudja, hogy Ricardo elhagyta az országot. Paloma elhatározza, hogy elmegy a repülõtérre, hogy búcsút mondjon Diegonak, de Mariano utána megy. Daniela megmagyarázza Diegonak, hogy el kell búcsúznia Palomától, ezért elmegy a Tanácshoz, hogy láthassa õt.

120. Diego meglátja Palomát Mariano karjaiban. Mérgesen és féltékenyen odaveti nekik, hogy gyönyörû párt alkotnak. Paloma megpróbálja neki megmagyarázni, hogy ez nem az aminek látszik, de õ nem hagyja szóhoz jutni. Barbara elûrulja Berenice viselkedését Fabiannak. Válaszul a férfi megjegyzi, hogy a gyerek valószínûleg nem Diegotól van. Paloma küld egy üzenetet Inesnek. Juan Francisco megérdeklõdi Jorgetól, hogyan küldhetnék el Fabiant a cégtõl. Mariano beszámol Palomának a következõ útjáról. Paloma megbeszél egy találkozót Antoniával. Diego értesül Mariano útjáról, és felhívja a céget, hogy megtudja Paloma is vele megy e. Margarita felhívja Palomát avval, hogy hallotta Barbara és Angela beszélgetését, ahogy arról beszélnek, hogy valami olyasmit tesznek Palomával, amit soha nem fog elfelejteni.

121. Soledad találkozik a Sanchez Serrano család nõtagjaival, akik elmondják, hogy börtönbe fogják juttatni Palomát. Válaszul annyit mond, hogy nem fél tõlük, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a lányát megvédje bármi áron is. Barbara felveti Fabiannak, hogyteherbe kéne esnie minél hamarabb, mielõtt felfedezik, hogy Berenice gyermekének nem Diego az apja. Ines biztosítja Soledadot a támogatásáról. Daniela rájön, hogy Antonia nem úgy gondol Diegora, mint egy betegre. Paloma találkozik Antoniával. A nõ a Diego iránt érzett szerelmérõl faggatja õt.

122. Marta megkéri Palomát, hogy legyen kedves Marianoval, hátha egy nap eljön az az által várt pillanat, hogy egy pár lehetnek. Berenice gyáltalán nem bízik Barbara jóindulatában, ezért elmegy a szülei házába. Jorge tájékoztatja diegot, hogy még mindig külföldön van Ricardo. Mariano bejelenti, hogy hamarabb fog visszatérni az útjáról, mint ahogy elõre tervezte. Berenice megjegyziaz anyjának, hogy az apja még mindig nem fizette vissza a tartozását Diegonak. Matilde meglátja miguelt és Josefinát egy “gyenge pillanatban”. Fabian megvádolja Juan Franciscot, hog kémkedik utána. Barbara hazudik Fabiannak a terhességével kapcsolatban. Paloma véletlenül tlaálkozik Diegoval.

123. Mariano arra kéri Palomát, hogy ne használja õt arra, hogy Diegot féltékennyé tegye. Avellaneda reménykedik, hogy többé nem okoz neki problémát Paloma és Diego. Matilde elkíséri Dianát, hogy láthassa Miguelt és Josefinát együtt.

124. Fabian el akarja kísáérni Barbarát Hosutonba, hogy õ is beszélhessen az orvossal. Miguel megharagszik Dianára, amiért az kibontotta a leveleit. Diego ebédet szervez, és Margarita felhívja Palomét, mert biztos benne, hogy az ebéd neki szól. De Antonia az, akit a férfi meghívott. Paloma el is megy és meglátja Diegot Antoniával. Paloma újfent a szerelmérõl biztosítja a férfit, és megfogadja, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy visszanyerje szerelmét. Diego megkéri, hogy soha többé ne keresse õt.

125. Jorge tájékoztatja Diegot, hogy semmiféle garancia nics arra, hogy Ricardo visszaadja e a pénzt. Berenice rá akarja venni Miguelt, hogy minél hamarabb menjenek el, mert egyre jobban hasonlít rá a baba. Diego ellenõrizteti Berenice bankszámláját. Paloma elmondja Marianonak, hogy el akar vele menni Londonba. Juan Francisco mérges lesz Fabianra, mikor rájön, hogy a cég összes pénzét elsikkasztotta. Berenice összeveszik az anyjával és felszólítja az apját, azonnal fizessen vissza mindent Diegonak.

126. Paloma elárulja Diegonak, hogy elhatározta elmegy Londonba. Diego felajánlja Palomának, hogy menjenek el együtt. Fabian felismeri, hogy Bernardo nagyon veszélyes a tervreire nézve. Gian Carlo váratlan felbukkanása meglepetés Soledad és Paloma számára. Daniela megkéri Palomát maradjon Mexikóban. Miguel megígéri Berenicenek, hogy meglátogatja. Diego beszélget Gian Crloval Palomáról.

127. Juan Francisco elhatározza, hogy elválik Angelától. Fabian szakít Marciával végleg, most hogy Barbara terhes. A np megfogadja, hogy tönkre fogja a férfit tenni. Gian Carlos elmondja Soledadnak, hogy Diego beleegyezett, távol tartja magát Palomától. Paloma minél hamarabb Londonba akar menni Marianoval. Diana elhatározza, hogy mégis részt vesz a nõk oldalán abban, hogy tönre tegyék Palomát.

128
Mariano azt tanácsolja Palomának száljon szembe a Sanchez Serrano nõ tagjaival.Ines figyelmezteti Barbarát, Berenict és Angelát ha tovább áskálódnak akkor könnyen kikerülhetnek a családból. Daniela tájékoztatja Diegot
arról mi történik, de õ ennek ellenére távol marad. Jeremy felhívja Dianát. Angela elmondja miért nem látható Barbara terhessége.Avellaneda gratulál Palomának a találkozó megszervezéséért. Carlos közli Avellanedával hogy szükség
van az információira. Egy kicsit késõbb a Sanchez Serrano család nõi tagjai megérkeznek a halba…

129
Mariano kéri Palomát maradjon higgadt de a Sanchez Serrano család nõ tagjai tönkre akarják tenni.Diego elmondja Palomának hogy ha Londonba megy az egy nagyon jó üzleti elõrelépés lehet. Angela és Barbara sértegetik Palomát
a vendégek elõtt mire Paloma emlékezteti Berenicet hogy az apja börtönben volt az adósságok miatt és ha Diego nem segít még most is ott lenne. Juan Francisco bosszús a neje és a menye viselkedése miatt. Mariano elmondja Danielának mit mondott a három nõ Palomáról. Paloma követi Barbarát a mosdóba és mikor egyedül maradnak arconüti õt. Barbara könnyek közt megy ki és elmondja mindenkinek mi történt de Mariano és Daniela, Paloma oldalára áll és azt mondják vele voltak mindig és különben is Barbara olyan részeg, hogy azt se tudja mit beszél és csinál. Angela kéri Ines asszonyt hogy rúgja ki Palomát a tanácsból.

130
Paloma biztos benne hogy Diego Antoniával van ezért elmegy Vera Cruzba. Avellaneda elmondja Marianonak meg kell védeni Elenát az alattomos támadásoktólamit a Sanchez Serrano család intéz ellene és ezért el kell vinni õt Londonba. A Sanchez Serrano család minden tagja együtt Ines asszony házában a végakarat utolsó részének felolvasásakor. Mindenki tudja már hogy Berenice gyermekének apja nem Diego. Barbara megfenyegeti Palomát az elõzõ este miatt. Mindenkielnémul mikor Jorge felolvassa Soledad Suares Paloma annyának nevét a végrendeletben. Ines azt sejti Paloma a férje lánya lehet…

131
Paloma megkérdi Soledadot miért említi meg õt végrendeletében Lorenzo Sanchez Serrano. Fabian magyarázatot követel Ricardo tartozásaira. Paloma visszatér VeraCruzból teljesen összezavarodva. Nem érti hogyan lehetne az õ apja Lorenzo Sanchez Serrano. A Sanchez Serrano család tagjai találgatják mien kapcsolatlehetett Soledad és Lorenzo között.Paloma és Soledad nem akar elfogadni semmit Lorenzo örökségébõl. Berenice megkéri Miguelt szöktesse el de a férfi vonakodikettõl. Jorge és Diego azt tanácsolja a farmot fogadja el az örökségbõl. Ines asszony négyszemközt beszél Soledadal. A féltékenységtõl elvakultan és abban a hitben, hogy Soledad volt a férje szeretõje, Ines asszony kirugarja aházából Soledadot és Palomát. A nõ megesküszik, hogy ezért csúnyán megfizetnek.

132
Soledad elmondja Palomának hogy Lorenzo Sanchez Serrano nem az apja. Paloma apja Julio, egy szegény kávészedõ munkás volt aki becsapta Soledadot. Mikor elmondtaneki hogy terhes a férfi azonnal elhagyta õt. Paloma elmondja telefonon Diegonak, hogy nem Diégó nagyapja a lány édesapja valamint közli vele hogy nagyon szereti Diegot. A két szerelmes Paloma és Diego megbeszél egytalálkát akantinban. Paloma elmondja Marianonak hogy nagyon kedveli és nem akarja bántani õt. Leonor nem talál szavakat miután Aurelio bevallja a kapcsolatát Berenisszel és az a gyanuja hogy õ az apja Berenice gyerekének. Diana és Daniela összefognak hogy kiderítsék mit mûvel Berenice. Mariano beszél Palomával hogy rövidesen el kell döntenie, marad mexikóban vagy londonba megy. Ines meglátogatja Avallanedát és azzal fenyegeti, hogy megszakít minden kapcsolatot a cége és a kávétanács között hacsak ki nem rúgja vagy el nem küldi külföldre Palomát.

133
Berenice szülei megpróbálják meggyõzni õt arról hogy hasznuk származik abból hanem fizetik ki Diegonak az adósságukat. Meggyõzik Berenicet hogy az anyagibiztonság a fia jövöje a tét. Ines összevész Daniellával mert Palomával beszélt. Antonia elmegy Paloma irodájába és megkérdezi szereti-e még Diegot. Egy auto elüti Soledadot a templom elõtt ahova Giancarloval ment. Amint értesült Paloma a balesetrõl azzonnal odamegy de elõbb megkéri Antoniát értesítse a balesetrõl Diegot. Mariano kíséri el Palomát és nyugtatja. Diego elmondja Inesnek döntését elhagyja Bereniecet és Palomát veszi el. Paloma az édesannyja felépüléséért imádkozik.

134
Antonia telefonál Diegonak de nem mondja el mi történt Paloma anyjával. Giancarlo magát hibáztatja Soledad balesetéért, Paloma és Mariano megpróbálja megnyugtatni. Diego dühös, mert Paloma nem érkezik meg a randira. Azt hiszi Paloma eldöntötte elutazik Londonba. Soledad felébred és elmondja Palomának el akarja fogadni az ültetvényt amit Lorenzo ráhagyott. Marta beszél Diegoval és elmondja neki mi történt Soledaddal. Paloma, Soledad és Giancarlo San Joséba mennek.

135
Soledad megpróbálja elmondani Palomának a titkot Lorenzoval kapcsolatban be Jeremy félbeszakítja.Késõbb Soledad kér Inestõl egy esélyt hogy elmondja az igazságot Lorenzorol Palomának. Ines megígéri de csak négyszemközt meséli el a titkot. Marcia elmondja Fabiannak még mindig szereti. Antonia el akarja hitetni Diegoval, el kell felejtenie Palomát csak külön lehetnek boldogok.

136
Paloma talál egy fotót Lorenzóról saját fotója alatt. Ez erõsíti benne a hitet, hogy az igazi apja Lorenzó lehet és mégsem Julio.Antonia Mariani szövetségét kéri. Miguel érzi hogy minden lépését követi Diana. Örültnek nevezi mert a nõ azt hiszi hogy viszontszeretik. Diego telefonál Palomának és elmondja el kell felejteniük egymást, mert nem lehetnek együtt soha.Miguel beszél Dianával szakítaniuk kell így lesz a legjobb mindkettõjüknek. Bereniceszel is beszél ovatosnak kell lennie mert Diana gyanakszik. Mariano azt mondja Palomának elkíséri Veracruzba. A reptéren találkoznak Diegoval.

137
Mariano és Diego Ugyanazon a repülõn utaznak és egész úton marják egymást. Ines követeli Angelától fejezze be kutakodását az ügyeikban, különösen Soledaddal kapcolatban. Harold Daniellával veszekszik mert nem neki kell megoldania Diego és Diana gondjait. Diego szótlanul áll mikor meglátja Palomát és Aureliot a veracrusi reptéren. Diana Diego appartmanjába megy ahol Berenice és Miguel is van. Leonor megpróbálja megállítani. Paloma kitalálja Diego miért utazott Veracruzba.

138
Angela és Barbara elhatározzák beszélnek Soledaddal. Berenice egyre kényelmetlenebbül érzi magát mert Diana elmondta neki hamarisan kideríti ki a férje szeretõje. Antonia elmondja Jeremynek hogy õ Diego szeretõje. Paloma veszekszik Diegoval Antonia miatt. Diego nem akar beszélni Aurelioval. Soledad elmondja Palomának nemsokára megtudja az igazat Lorenzo Sanchez Serranorol. Fabian bejelenti Barbarának hogy Houstonba kell menniük. Mariano elmondja Palomának hogy szereti és el szertné venni feleségül.

139
Mariano át akarja adni az eljegyzési gyûrût ám Diegó félbeszakítja.Angela azt gondolja hogy Juan Fransisconak szertõje van ezért veszekszik vele. Barbara megpróbálja maradásra bírni Fabiant. Matilga veszekszik Jeremyvel.Diego megharagszik Antoniára mert hazugságokat mondott. Erre az válaszul közli már nem szereti Paloma a férfit. Aurelio Paloma elõtt elmondja hogy Berenice szeretõje volt és valószínû övé a gyerek. Diego közli Berenicel hogy a válás után a nõé lesz az ültetvény egy része.Ines elhatározza elmegy Casa Blancára Soledaddal beszélni

140
Antonia elhagyja a Casa Blanca birtokot, miután beszélt Palomával. Megprobálja elhitetni hogy Diego szeretõje. Diego tagad mindet Paloma neki hisz és kirugja a pszihológusnõt.Marcia megpróbál öngyilkos lenni. Paloma rájön, hogy Mariano Antonia szövetségese és megpróbálják szétszedni õket Diegoval. Aurelio elismeri Diego elõtt hogy Berenice szeretõje volt. Angela beszél Juan Franciscoval tudja hogy a szeretõje Margarit. A férfi örültnek nevezi ezért ujabb vita tör ki. Ricardo, Berenice apja megtagadja az adóssága kifizetését hogy ezzel Diegót csõdbe sodorja. Ines meglátogatja Soledadot San Joseban.

141
Soledad mesél Inesnek hogyan dolgozott a birtokon mint kávészedõ, és hogyan segített rajta Lorenzó magárahagyottan, várandósan. Fabian elfogadja Angela tanácsát miszerint Marciával kell maradia mert nála van a floppy, és azért is mert Carlos ellenõrzi a céget. Soledad beszél Inessel hogy a Lorenzó segítségét nem mondja el senkinek. Ines nagy figyelemmel hallgatja és Aurelio is segít meggyõzni õt. Bocsánatot kér az elmult napokban mutatott viselkedéséért és megkéri Diegot hogy utasítsa Jorgét adja ki Soledad örökségét. Jeremy meggyõzi Diegot hogy vérge döntse el mit akar Palomától. A rendörség elviszi Soledadot és Palomát San Joséból.

142
Diego Nem tesz semmit hogy visszatartsa a rendõröket. Ines megbeszélésre hívja a családot, megtudja mit mûvelt Fabian ezért nagyon mérges rá. Jorge bejelenti, hogy Lorenzó második végakarata törli az elsõt, így minden csak Inesé lesz. Juan Fransisco közli Fabiannal, hogy kéri az adatokat mindenrõl mert már õ a fõnök. Diana és Miguel visszatér Casa Blancára. Soledad kéri Palomát, hogy komalyan gondolja meg Mariano házassági ajánlatát. Ines elmondja Palomának nem tudja elfogadni kapcsolatát Diegoval. Bereniszt felhíva az édesannyja Constanza a reptérröl, hogy értesítse elhagyják mexikót mivel nem akarják kifizetni az adósságukat.

143
Berenice elhatározza elutazik amilyen gyorsan csak lehet különösen most, hogy a szülei elutaztak az adósság kifizetése nélkül. Megkéri Diegót irjon egy papírt amiben beleeggyezik hogy a fiukat külföldre vihesse. Mariano meggyõzi Palomát, hogy változtatnia kell a viselkedésén ha tényleg Londonban akar dolgozni. Diego elmondja Jorgénak hogy Ricardonál van a pénz amivel az adósságokat ki lehet fizetni. Jorge viszont attól tart amit Berenice akar, kivinni a gyereket külföldre. Diana szerint beigazolódik amit Miguelrõl hisz. Miguel el akar utazni Berenisszel. Diana felhívja Diegót és elmondja hogy meg kell oldani ezt az ügyet késedelem nélkül. Daniella beismerésre készteti Diana orvosát, aki elmondja Ricarditó nem Diego fia.

144
Daniela hírei teljesen felháboritják Diegót, nõvére próbálja megnyugtatni. Berenice visszaszerzi a nyakláncot amit az orvosa nejének adott. A doktor nem akar felelni a telefonhívásokra. Diego felbérel egy magánnyomozót, hogy kövesse Berenice minden lépését, mivel attól tart külföldra szökik a gyerekkel. Diana megkéri Diegót ne hagyja hogy Miguel elszökjön külföldre mert Berenice szeretõje. Barbara felhívja Fabiant és közli hogy várandós. Jorge tájékoztatja Diegót, hogy az apósa megszökött a pénzével. Giancarlo megkéri Soledadot vajon boldog-e Paloma. Bernardo beszél Fabiannal, hogy tudja tartozásai vannak a bank felé és nincs több pénze. Avallaneda utasítja Marianot készülõdjön a Londoni útra és közli hogyha Paloma nem tart vele kirúgja. Miguel és Berenice arról beszélnek, hogy Miguelnek jár Diana vagyonából a válás után tehát ezt meg kell várniuk de Berenice még az éjszaka el akar utazni. Diana és Diego találkozik Berenisszel és Miguellel.

145
Diego figyelmezteti Bereniszt nem egyezik bele hogy a gyereket elvigye. Erre válaszul Berenisz közli hogy a gyermek apja Miguel. Paloma meglepetten értesül arról hogy az anyja Mexikóban akar maradni. Miguel azt mondja Berenisznek, hogy a gyermeket ne vigyék és errõl állapodjanak meg Diegoval. Berenice elmondja hogy az apja visszaadja a pénz felét amit Diegotól lopott. Paloma bejelenti Marianonak, hogy végülis eldöntötte elmegy Londonba. Diego végülis elfogadja hogy Berenice elvigye magával a gyereket. Miguel és Berenice egy hotelbe indulnak.

146
Miguel magával viszi a gyereket és Berenice követi õket. Berenicet elgázolja egy furgon és belehal a sérüléseibe. Soledad azt mondja a lányának Daniela tudni akarja mit érez Diego iránt. Soledad aggódik lányáért és megkéri ne bonyolítsa az életét. Daniela azt javasolja Diegonak, beszéljen Palomával mielõtt az elmenne Londonba. Avellandeda és Mariano megbeszélik Carlos feltételezését Fabian piszkos üzleteirõl. Nem tudják eldönteni hogy Carlos vissza akar csak vágni Fabiannak vagy egyszerüen segít nekik. Diana elmondja Jeremynek hogy nem érti Diegot mivel meg akarja tartani Berenice gyerekét annak ellenére hogy Miguel az apja. Az egyik munkás a birtokról informálja Jeremyt hogy a kávépalántákat valami megfertõzte. Daniela beszél Palomával hogy Diego még mindig szereti. Jeremy utasítja a munkásokat, hogy égesék el a fertõzött palántákat.

147
Paloma elmondja Danielának hogy meglátogatja Diegot. Daniella megkéri Marianot, ha tényleg szereti Palomát, ne álljon a boldogsága útjába. Diego érteül az ültetvényen keletkezett problémákról és elhalasztja a banki megbeszéléseit, ahova kölcsönért ment volna. Ines elmondja Fabiannak ha örökölni akar akkor elõtte egy alapos beszélgetésre várja. Miguel beszél Constanzával és azt javasolja menjenek a Bahamákra. Berenice teste a hullaházban azonosítatlanul fekszik. Bernardo elmondja Juan Francisconak hogy Fabian egy csaló. Barbara és Angela azzal vádolja Fabiant, hogy Palomára és Diegora tereli a gyanút a törvénytelen exportokért az El Cofetaleroban. Diego meg akarja kérni Paloma kezét.

148
Soledad továbbra sem akar Londonba menni a lányával, és azt is mondja hogy oldja meg a problémáit egyedül. Diana bûnösnek érzi magát Diego Problémái miatt. Ines nem fogadja el hogy Diego el akarja venni Palomát és figyelmezteti. Angela biztosítja Juan Fransiscot hogy hamarosan bocsánatot kell kérnie Fabiantól mert nem állt mellette. Jeremyt tájékoztatja a kávétanács, Miguel Casa Blancai ténykedéseirõl. Fabian utasítja Maldonadot hogy készítse elõ azokat a dokumantumokat miszerint Paloma és Diegó felelõs a törvénytelen exportokért. Miguelnek anyagi gondjai támadtak. Fabian meglátogatja Inest hogy elmondja rossz családtagoknak hisz. Marcia meglepõdik mikor az anyja elhatározza felhívja Eugéniát aki néhány éve szült egy gyermeket aki valószinû Fabiané. Soledad megérteti Palomával hogy Marianonak és Diegonak négyszemköt kell beszélnie.

149
Mariano elmondja Diegonak, mindent meg kell tennie hogy Palomát boldoggá tegye. Ines megkéri Fabiánt beszéljen öszintén. Mikor Soledad és Paloma hazaér részegen találják Marianot és Diegot. Miguel beszél Jorgéval. Aurelio és Jeremy gyanít valamit Fabian illegális dolgairól amit Casa Blanca irányítása alatt tett. Marcia és az anyja tervet eszelnek ki Fabian ellen. Mariano megcsókolja Palomát de a nõ pofonvágja. Avellaneda utasítja Marianot minnél hamarabb utazzon Madridba. Ines és Soledad arról beszélnek hogy milyen problémák lesznek ha diego elveszi Palomát. Miguel elmondja Diego még nem vált el Berenissztõl. Carlos átad néhány iratot Avellanedának ami bizonyitja a Fabian által elkövetett illegális üzleteket éppen Julian Mendez halálakor.

150
Avellaneda elhatározza ellenõriz minden El Cafetalerós exportot. Fabian elmondje Palomának nem beszél senkinek néhány dologról ha a nõ visszamegy a San Jose farmra. Juancho belátja Jeremy és Aurelió jól gyanitotta hogy Miguel csalt. Diego és Paloma elmennek megvenni az esküvõi ruhákat. Jeremy elmondja Dianának valaki bement a hálószobájába. Barbara és Angela értesült Diego és Paloma házassági szándékáról. Miguel nem tudja eladi a Berenisztõl lopott ékszereket. Carlos veszekszik Marciával mert Fabiant védte. Ines el akarja adni a céget Fabiannak.

151
Fabian nem fogadja el Ines feltételeit a cégeladással kapcsolatban. Jeremy nem hisz Matildénak a nagybácsija haláláról. Fabian Inestõl San Joset is akarja. Matilde azt mondja Jeremynek ha akarja olyan lesz mint Diana. Marcia Fabiannal beszélget Eugenia gyermekérõl. Fabian megfenyeget Daniellát. Diego megkéri Jorgét készítse elõ a pénzt Miguelnek a gyermekért cserébe. Mariano boldogtalan, hogy hosszú ideig nem láthatja Palomát. Angela ideges lesz és veszekszik mikor meglátja Margaritát a férje irodájában. Miguel türelmetlenül várja Diego hívását. Avallaneda kéri Palomát küzdjön Marianoval. Constanza felhívja Miguelt és kéri had beszéljen Berenisszel. Paloma rájön hogy Mariano Spanyolországban fog dolgozni és nem mellette Angliában.

152
Diego javasolja Juan Fransisconak találja meg a megoldást a problámara, ami közte és Angela közt van. Marcia elmondja Fabiannak hogy Eugenia beszélni ment Barbarához. Avallaneda megengedi hogy Mariano Londonba menjen Palomával. Angela elmegy Ineshez hogy elmondja elválik férjétõl mert az szeretõt tart. Avellaneda kéri palomát mondja el pontosan mi történt mikor Fabiannal együtt dolgozott. Miguel megtudja hogy Diego és Jorge ugyanabban a hotelben van mint õ.

153
Angela beszél Barbarával hogy részt kér az El Cafetalerból a válása után. Fabian veszekszik Angelával mikor a terveit meghallja. Jeremy visszautasítja Matilde ajánlatát. Daniela és Jorge megpróbálják megkeresni Berenicét. Juan Francisco elmegy Ineshez. Aurelio beszél Juanchoval és elmondja neki gyanuját Matildérõl. Miguel azt akarja hogy Paloma adja át a Pénzt és ne Diego, de ebbe Diego nem egyezik bele. Miguel bemegy Diego appartmanjába és bezárja a gyereket a fürdõszobába.

154
Diana és Daniela megbeszélik mi történt az elmult hónapban. Ines kéri Diegot védje meg a gyermeket minden áron. Fabian rájön, hogy Barbara terhessége hazugság volt. Juan Manuel beszél Bernardoval hogy mondja meg Ines asszonynak Fabian illegális üzleteit és hogyan segítettek neki ebben. Angela megkéri Fabiant adjon néhány részvényt a cégbõl amivel eléldegélhet.

155
Miguel és Paloma verekszik de végül sikerül a férfinek megszerezni a pénzt és elmenekül. Avallaneda kéri Carlost hogy adjon neki tanácsot hogyan harcoljon Fabian ellen. Eugenia elmondja Marciának, hogy nem Fabian a gyermekének az apja. Juancho értesíti Jeremyt hogy megint problémák vannak az ültetvényen. Diana elhagyja Ines házát és elmegy Casa Blancára mert nem marad egy házban Berenice és Miguel gyerekével.

156
Ricardito boldoggá teszi Soledadot. Juan Fransisco beszél Angelával elmondja hogy nem kap részvényeket a cégbõl mert nem tagja a Serrano családnak. Ezután Angela megkéri Bernardót adja el Fabiannak részvényeit így átvehetik az irányitást a cégnél. Diego megkéri a papot hogy valahogy érvénytelenítse házasságát Berenicével. Marcia megígéri Carlosnak hogy egy floppyt ad neki ami bizonyítja Fabian bûnösségét. Ricardo elveszti az összes pénzét szerencsejátékon.

157
Barbara veszekszik Marciával és Fabian Marcia oldalára áll. Soledad elmondja Palomának hogy már mindketten felelõsséggel tartoznak Ricarditoért. Matilde követi Jeremy és Diana minden lépését. Jorge beszél Diegonak a fia jövöjérõl. Fabian elmondja Marciának és az egész családnak, hogy Barbara terhessége hazugság volt. Jeremy megkéri Aureliot hogy vigyázzon Dianára. Marcia elfogadja Fabian ígéretét. Paloma sejti hogy Avellaneda csak a fél igazságot mondta el neki. Megprobálja megtudni mi történt Fabiannal. Barbara felhívja Palomát és felajánlja barátságát hogy tönkretegyék Fabiant

158
Paloma visszautasítja Barbara ajánlatát, most már biztos benne hogy Diego veszélyben van. Marcia anyja megprobálja megértetni hogy Fabian csak játszik vele. Bernardo elmondja Angelának hogy nem tudja támogatni. Marcia elküldi apjának Fabian lemezét. Fabian megígéri Palomának hogy Barbara nem háborgatja többé. Diego aláír néhány dokumentumot melyben elismeri tudott az El Cafetaleiro exportokról de Paloma nem tudott róluk. Jeremy értesíti Diegot hogy megkapja a banktól a kért kölcsönt.

159
Soledad sejti, hogy valami történhetett Berenicével, ezért nem keresi a gyermekét. Avellaneda segítséget ajánl Diegonak elküldi a kávétanács ellenõreit hogy a bank odaadja a kölcsönt. Merta elmondja Palomának hallotta Avellanedát beszélni Fabiánró,l hogy rövidesen bepereli. Angela Ineshez fordul segítségért. Ines pedig Barbarával akar beszélni. Fabian értesül Barbara eltünésérõl. Diana elhagyja Casa Blancát mert megtudja, testvére Ricarditoval. Diego veszekszik Aurelioval mert viszonya volt a nejével.

160
A floppy lemez amit Carlos adott Avellanedanak üres. Senki nem tudja merre van Diana, nemúgy Matilde. Paloma elmonja Diegonak hogy nem küzdhet senkivel hogy elfogadja Ricarditot. Daniela és Ines arról beszélnek hogy még nem találkoztak Barbara szüleivel. Soledad beszél Jorgeval arról a helyzetrõl, hogy Diego hogyan tehetné Palomát a “San Jose” tulajdonosává. Ricardo megérkezik Mexicoba és azonnal le is tartóztatják. Costanza tájékoztatja lányuk haláláról és Diegot vádolja vele.

161.
Diego azt mondja Palomának, hogy senki és semmi sem teheti tönkre az õ házasságukat. Aurelio szól Jeremynek, hogy Diana Mathilde farmján van. New Yorkban Fabian és Barbara azt a tényt ünneplik, hogy az El Cafetalero hamarosan az övék lesz. Giancarlo megkéri Soledad kezét. Bernardo rájön, hogy Angela mindig zsarolta Barbarát a szegény származása miatt. Ines és Juan Francisco megtudja a Tanács döntését: El Cafetalero soha többet nem kaphat exportálási engedélyt, és azok az emberek, akik a törvénytelenségért felelõsek, be lesznek perelve csalás vádjával.

162.
Angela azt mondja Avellanedanak, hogy abban az idõben, amikor a törvénytelenség el lett követve, nem Fabian volt a cég elnöke, hanem Diego. Diego próbálja megváltoztatni Paloma döntését, ezért úgy mint õ, szintén londonba utazik. Leonor elmondja Dianának, hogy miket pletykálnak Mathilderõl és a nagybátyjáról, Manuelrõl. Paloma kezdi azt hinni, hogy valami történt, mert Diego is és Avellaneda is olyan furcsa az utóbbi idõkben. Daniela összeveszik Angelával, amiért az Palomát és Diegot hibáztatja. Diego meglepi Palomát avval az esküvõi ruhával, amit õ kinézett magának. Daniela figyelmezteti Diegot, hogy bármi történhet.

163.
Diego a legjobbat akarja, ezért nem mondja el Palomának, hogy Fabian és Angela õket hibáztatja az El Cafetalero problémáival. Juan Francisco és Jorge leellenõrzik azokat a dokumentumokat, amiket Diego és Paloma írtak alá. Angela beszélni akar Barbarával Fabian problémáiról. La Torre Diego és paloma pártját fogja, amikor Bernardo és Juan Francisco megvádolja õket. Diego ráveszi Avellanedat, hogy engedje ki Palomát Londonba. Paloma felszáll a Londonba tartó gépre. Bernardo elmondja az apjának, hogy Rafael Perez már nincs Mexikóban. Diego visszaemlékszik, hogy Rafael egyszer átverte õket egy dokumentum aláírásával, és ezeket használják fel ellenük bizonyítékként. Marcia megfenyegeti Fabiant, hgoy Avellanedának átadja a floppykat. Barbara összetalálkozik Eugeniával, Fabiab exszeretõjével, miközben õ visszatér Mexikóba.

164.
Juan Francisco meghallgatja Fabiant, ahogy elmondja neki, hogy mi az El Cafetalero legnagyobb problémája. Fabian nem akarja, hogy Jorge LaTorre legyen az ügyvéd. Costanza, Berenice anyja összeveszik Diegoval, hogy azonnal adja oda Ricarditot, különben keresetet nyújt be a bíróságon. Fabian folytatja kisded játékait Diego és Paloma megvádolására. Diego Juan Francisco elõtt veszik össze Fabiannal. Ines kétségbe vonja, hgoy a két unokája közül melyikük a felelõs, ezért úgy dönt, hogy õ maga fogja kibogozni az ügyet. Marcia anyja próbálja rávenni a lányát, hogy adja át a floppikat és rombolja le Fabian karrierjét. Diego megmondja Fabiannak, hogy nem engedi, hogy rosszat tegyen Palomával. Angela elõírja Juan Francisconak, hogy támogassa Fabiant és a családját. Avellaneda megkéri Carlost, hogy adja át a dokumentumokat Fabian ellen. Diego elmondja La Torrenak a tervét, amellyel megmentheti Palomát.

165.
Diego azt akarja mondani, hogy õ a bûnös, és Daniela megígéri, hgoy segít neki, de amiért ezt megteszi, cserébe kér egy szívességet. Avellaneda megmondja Marciának, hogy õ lesz a felelõs, ha Fabian miatt ártatlan emberek mennek börtönbe. Bernardo megkérdezi Fabiant, hogy Marcia és Barbara titokban tartják e az õ dolgukat. Marcia az anyjával beszél azokról a kölcsönhatáridõkrõl, melyet Fabian felhasznált. Juan Francisco utasítja Fabiant, hogy õ mondja meg Inesnek, hogy Diego a hibás a cég gondjaiért. Mariano nem ért egyet Robertoval, és azt mondja, hogy Palomának az egész szituációról tudnia kéne. Diego megígéri Palomának, hogy Londonban találkoznak; de ígérje meg, hogy nem gondol a visszatérésre. Diego megkéri a kishúgát Danielát, hogy vigyázzon a babára, és vigye minnél messzebb Berenice anyjától. Barbara megérkezik Ines házába, meglepve ezzel az egész családot, és bejelenti nekik, hogy nem Fabian az apja Eugenia babájának….

166.
Fabian visszamegy Barbarához. Ines asszony még mindig nem tudja, hogy Diego komoly veszélyben van, mert Palomának segít. Mindent maga akar ellenõrizni a kávéexporttal kapcsolatban. A család elmondja neki, hogy Diego
Londonba készülõdik. Marcia fontalbo készen áll rá, hogy átadja a lemezeket. De azért még egy utolsó kísérletet tesz rá, hogy visszaszerezze magának Fabiant.

167.
Diego minden felelõsséget magára vállal az üggyel kapcsoaltban. Daniela segíteni szeretne neki, hogy megvédje õt a börtöntõl. Marcia nem adja át a lemezeket, mert úgy gondolja, hgoy akkor az apjának árthat vele. Ez Fabian szerencséje.

168.
A mexikói tanács felügyelõi megtalálják a ragyát a Casa Blanca ültetvényeken. Felgyújtják a kávéültetvényt, hogy megállítsák a ragyát. Bernardo egyre nagyobb bûntudat nyomja; hogy Fabian partnere volt a csalásba. Juan Francisco ne tudja kinek higgyen: Fabiánnak vagy Diegonak?

169.
Ines asszony megtud mindent Diego üzleti dolgairól. Daniela és Jorge Latorre tudják, hogy Bernardo és a szeretõje Quiroz ugynúgy bûnösek a csalásban, mint Fabian. Ines nem hiszi, hogy Diego bûnös lenne. A birtok számláját a bank zárolja. Diego nem tud fizetni a kirúgott alkalmazottaknak sem.

170.
A rendõrség Mexikóban keresi Diegot; és a Casablanca birtokon is. Ines asszony segíteni szeretne Diegonak. Összehívja a családot, hogy megtudja, mit éreznek igazából. Margarita – Fabian titkárnõje, talál egy listát a férfi üzleti tranzakcióiról.

171.
A rendõrök nem találják Diegot a San José birtokon, mert Matilde segít neki elbújni ám így a családja sem találja. Margarita átadja Jorgenak a cég titkos jelentéseit ami Fabian titkos számláinak kivonatát tartalmazza. Avellanedának telefonál a mezõgazdasági titkár és számonkéri rajta hogyan keveredett Elena egy csalási ügybe. Juan Francisco magát okolja amiért Fabian a család ellen cselekszik. Diego és Matilde elõkerülnek Dianáék legnagyobb örömére. Miguel azt tervezi, hogy behálóz egy gazdag nõt, de nem is sejti hogy a nõ is csaló. Avellaneda sürgeti Jorgét mert már nem tudja sokáig Elenát védeni. Jorge értesíti Diegót hogy Julan Mendez özvegye is segíteni fog nekik. Diego felhívja Palomát hogy San José termését kérje tõle, de nem vallja be mi is az igazi gond.

172.
Marcia ismét meg akarja ölni magát, de Fabian közbelép és kórházba viszi. San Josén elkezdik Diegoék a betakarítást. Jorge a hitelezõktõl próbál idõt kérni, de csak egy hetet kap. Quirost kihallgatják a rendõrségen. Avellaneda azt tervezi visszahozza Elenát Londonból, hogy tisztázni tudhassa magát a vádak alól. A doktor elmondja Carlosnak és Jimenának, hogy Marciának családi és orvosi segítségre is szüksége van hogy talpra álljon. Ines arra kéri Jorget hogy kísérje el a bírtokra mert vissza akarja hívni Diegot, hogy tisztázza magát a vádak alól. Elenát felhívja Soledad és Gian Carlo, de ezzel csak a régi londoni emlékeket juttatja eszébe.

173.
Elena visszaemlékszik hogyan ismerkedett meg Gian Carloval és az hogyan segített rajta régen Londonban. Ines meglátogatja Diegot a San José birtokon . Avellaneda segítséget kér Carlostól, hogy megvédhessék Elenát, de az nem tehet semmit. Ines, Diego és Jorge tisztázzák hogyan követhette el Fabian a fiktív exportokat. Ines felajánlja saját pénzét Diegonak, hogy kifizethesse a hitelezõket. Fabian segíteni akar Constanzának hogy feljelentse Diegot Berenice halála miatt. Ines megtudja hogy a kávéültetvény tönkrement a ragya miatt. Juan Francisco nyomozni kezd Fabian után és rájön, hogy túl sok a nem igazolt bevétele. Juan Francisco segítséget kér Carlostól hogyan jött rá Fabian ügyleteire de az nem segít. Jorge értesíti Daniellát, hogy nem tudja kifizetni Ines pénzébõl a hitelezõket mert az is zárolva van a cég számláival együtt.

174.
Bernardot is kihallgatják a rendõrségen. Utána Fabian utasítására letartóztatja a rendõrség Quirost. Jorge nem talál semmi bizonyítékot Mendez papírjai között. Fabian és Maldonado segít megfogalmazni a vádakat Diego ellen. Jorge titokban összehívja az exportõröket hogy tisztázhassák hogyan juthatott Fabian kávéhoz. Bernardo megtudja hogy Fabian börtönbe juttatta Quirost és ezért megfenyegeti mindent elmond amit tud ha nem engedik szabadon. Avellaneda visszarendeli Elenát Mexikóba.

175.
Paloma nem tud meg részleteket miért kell visszatérnie. Paloma mindenhol keresi Diegot, de csak Daniellával tud beszélni. Elmondja visszatér Mexikóba mert Avellaneda utasította és majd várja õt Diego a reptéren. Ines aggódik Diego terve miatt, és amiatt is, mert elmondta Juan Francisconak hol van Diego. Palomát meglátogatják Soledadék Londonban és együtt indulnak vissza Mexikóba. Jorge elmondja Diegonak az exportõrökkel mikor és hol kell találkozni. Diego nem tudott Palomával beszélni, ezért Mariano segítségét kéri. Fabiannak sikerül a pénzügyeit tisztáznia Maldonado segítségével. Bernardo bevallja bûnösségét egy levélben és ezzel Fabiant fenyegeti ha nem kerül szabadlábra Quiros, akkor nyilvánosságra hozza. Fabian családi gyûlést hív össze. Jose Guadalupe Perez értesíti Fabiant az exportõrök találkozójáról. Fabian erre minden exportõrt értesít hogy nem lesz találkozó, és értesíti a rendõrséget.

176.
Avellaneda elmondja Marianónak mi történt Diegoékkal, erre õ is visszatér Mexikóba. Fabian megzsarolja Rafael Perezt, hogy vallomásában Elenáékat vádolja. Fabian elmondja a családi megbeszélésen, hogy visszavonja Diego elleni vádjait. Diego arra kéri Marianot vigye vissza Palomát Londonba. Diego elmegy a találkozóra de majdnem elkapja a rendõrség. Juan Francisco vallomást tesz a rendõrségen Fabian ellen. Jorge és Daniella ajánlatot tesz Quirosnak hogy megvédik ha vallomást tesz. Diego és Paloma találkoznak a reptéren és a birtokra indulnak.

177.
Paloma észreveszi, hogy nagy a titkolózás, de Diego nem mond el semmit. Jorge elmondja Daniellának hogy nem jelent semmit, hogy Fabian visszavonta a vallomását, mert Diego és Elena még mindig vádlott. Maldonado figyelmezteti Fabiant, hogy a lemezek még mindig veszélyt jelentenek. Daniella elmondja Inesnek, hogy Fabian megint átverte õket. Diego elmondja Fabiannak, hogy bûnösnek vallja magát ha Elenát békén hagyják. Avellaneda mindenhol Elenáékat keresi, hogy elmondja Rafael Perez vallomása nem ér semmit. Elena és Diego a vízesésnél töltik az éjszakát. Eközben Inesék is nagyon aggódnak értük. A rendõrök már a faluban keresik Diegot. Diego közli Palomával hogy nem veheti feleségül.

178.
Mariano is megérkezik Diegoékhoz. Diego megkéri vigye el Elenát messzire. Elena összeomlik mikor Diego közli már nem szereti és kezdjen új életet. Diego feladja magát a rendõröknek a Casa Blancán. Diana értesíti a családot hogy Diegot letartóztatták. Fabian ki akar egyezni a birtok hitelezõivel, hogy megvegye az adósságot. Marcia egyre õrültebben viselkedik Fabiannal. Ines hadat üzen Fabiannak. Paloma sírva ér haza Soledadhoz és elmondja Diego már nem szereti. Quiros elmondja Bernardonak beszéljen Jorgeval, vállalja el az ügyét. Inesék a bíróság elõtt várják Diegot. Paloma a menyasszonyi ruháját darabokra szedi és megesküszik soha nem le senkié.

179.
Fabian is megjelenik a bíróság elõtt, de a családja utálkozását kapja. Mikor Ines meglátja Diegot bilincsben agyérgörcsöt kap. Soledad meggyõzi Palomát vissza kell menniük Londonba. Az egész Serrano család a kórházban van Ines mellett, aki haldoklik. A bíróságon Diego fenntartja a vallomását és bûnösnek vallja magát, ugyanakkor figyelmezteti Fabiant az ígéretére. Gian Carlo elmegy Diegoékhoz magyarázatot követelni. Az orvos közli Danielláékal, hogy nincs sok remény Ines felépülésére. Jorge beszél Avellanedáékkal hogy büntetlenséget kell ajánlani Rafael Pereznek a vallomásáért. Marcia meglátogatja Barbarát és Angelát és egymásnak uszítja õket.

180.
Fabian beszél Inesnek a kórházban és ezzel felzaklatja ismét. A doktor szerint Ines meg akar halni, ezért nem tér magához. Bernardo és Angela is összevesznek. Marcia le akar ugrani egy hídról de egy pap megakadályozza és lelki segítséget nyújt neki. Maldonado elmondja Constansának, hogy a férje szabadságát kapja, az adósság átengedése fejében. Gian Carlo elmondja senkit nem talált a Serranok közül. Azt is elmondja nem tud most Soledadékkal utazni Londonba. Diego elmondja Jorgenak az exportõrök közt van Fabian cinkosa. Avellaneda visszaküldi Londonba Elenát és Marinaot. Elena dühös Marianora a birtokon történtek miatt, de végül is elfogadja az állást. Mariano közli Elenával, hogy csak a barátságát tudja felajánlani. Fabian megtudja, hogyha Diego nem tud fizetni, átveheti a birtok adósságát. Pancho a birtokon a végrehajtók közé lõ a birtok védelmében. Marta majdnem elszólja magát Elena elött a gondokról. Marcia a zárdában próbálja összeszedni magát a pap segítségével. Miguelt megfûzi a barátnõjét, hogy vágjanak közös pénzügyekbe. Jeremy megkapja a lefoglalás elõtti figyelmeztetést, de Jorge utasítására nem írja alá.

181.
Jorge a birtokra utazik, hogy megegyezzen a végrehajtókkal. Harold marad Ines mellett a kórházban és kéri ébredjen fel. Fabian megegyezik a hitelezõkkel, hogy átveszi Diego tartozását 30 nap haladékkal. Elena felhívja Daniellát, hogy megtudja miért szakított vele Diego de nem tudott meg semmit. Juan Francisco meglátogatja Diegot a börtönben és kéri mondja el milyen bizonyítékai vannak Fabian ellen. Fabian megtudja hogy az amerikai bankok eljárást indítanak ellene ha nem fizet. Juan Francisco azt akarja Fabian jelentsen csõdöt mert már nincs több pénzük a mûködéshez. Marcia jelentkezik az apjánál hogy megnyugtassa jól van. A pap közli Marciával hogy részt kell vállalnia a parókia munkáiból hogy maradhasson. Elena a búcsúebéden közli Marianoval, hogy nem akar együtt dolgozni vele, ezért Mariano inkább Madridba megy. Juan Francisco kéri Bernardot álljon mellé. Jorge azt sejti hogy a végrehajtók visszarendelése mögött az áll, hogy a hitelezõknek a birtok kell. Daniella úgy látta Ines megmozdult, de az orvos szerint nem mozoghat mert lebénult. A reptéren Soledad visszaadja Gian Carlo gyûrûjét és arra kéri hozza utánna Londonba.

182.
Elena felhívja Fabiant mert azt hiszi õ beszélt ellene Diegonál, de Fabian eléri hogy Elena meggyûlölje Diegot. Jorge figyelmezteti Diegot hogy elveszhet a birtok. Azt is elmondja a bíró megkapta Fabian pénzügyi nyilvántartását. Mariano meglátogatja Diegot hogy elmondja mindent be akar vallani Elenának, de Diego nem engedi. Fabian sejti hogy Diego harcolni fog mivel Elena már nincs az országban. Avellaneda értesül hogy Rafael Perez kész vallomást tenni Fabian ellen védelem fejében. Avellaneda, Carlos és Mariano szövetkeznek Fabian ellen, Barbarát akarják beidéztetni tanunak. Jorge megtudja, hogy az adósságot valaki megvette a hitelezõktõl. Jorge egyre rosszabbul van de találkozik Avellanedáékkal,hogy a bizonyítékokról beszéljenek. Bernardo retteg a tárgyalástól. Harold felajánlja segítségét Ines kórházi számlájához, amit Danielláék elfogadnak. Mariano belátja Diego jól döntött hogy Elenát Londonba küldte. Soledad nagyon egyedül érzi magát Londonban. Diego megpróbál Quiros lelkére beszélni a börtönben. Marcia arra kéri a papot adja át a lemezeket helyette de a pap azt akarja Marcia tegye meg. Jorge megakadályozza hogy a bíróságon Fabian befolyásolja Quirost, és eléri beszéljen Diegoval.

183.
Megkezdõdik a tárgyalás és Jorge nyugalomra inti Diegot. Carlos elmondja Marciának, hogy most kezdõdik Diego tárgyalása és mentse meg a lemezekkel. Quiros nem vall Diego ellen csak magát vádolja a történtekkel. Mariano elutazik Manzanilloba, hogy kinyomozza melyik exportõrtõl kapta Fabian a kávét. Bernardot is tanunak szólítják de Maldonado szünetet kér a bírónõtõl. Fabian és Angela arról gyõzködi Bernardot melletük tegyen vallomást. Mariano elmondja Avellanedának, hogy Jose Guadalupe Suarez volt Fabian segítõje a kávészállítmányoknál. Bernardo elmondja Ines ágyánál hogy nem meri bevallani a bûneit de egy levélben leírta azt és ezt az ágyára teszi. Bernardo távolléte miatt Jorge tanunak szólítja Barbarát de nem érnek el vele semmit. Megjelenik Marcia is hogy vallomást tegyen a bíróság elött.

184.
Diana váltja Haroldot Ines ágyánál de nem veszi észre a levelet, csak a nõvérkék. Marcia vallomásában nem említi meg a lemezeket, de így is kellemetlen helyzetbe hozza Fabiant. A botrány miatt a bírónõ elnapolja a tárgyalást. Juan Francico megtudja mi van a lemezeken, ezért Fabiant árulónak nevezi és Angelát kidobja az életébõl. Daniella megkapja a nõvérkétõl a levelet de nem olvassák el. Bernardo elmondja Fabiannak akkor áll mellé ha Quiros kiszabadul. Rafael Perez megszökik a tanács megbízottja Enrique õrizete alól és felhívja Fabiant hogy pénzt kérjen tõle. Juan Francisco megesküszik megállítja Fabiant akár az élete árán is. Fabian elfogadja Perez ajánlatát. Miguel is értesül a tárgyalásról. Avellaneda visszaküldi Marianot Londonba és a lelkére köti Elenának ne mondjon semmit. Diegot meglátogatja a család és a barátok a birtokról. Értesül arról, hogy Ines még mindig eszméletlen és a legközelebbi tárgyalás is csak 15 nap múlva lesz. Juan Francisco megtudja Rafael Perez beszélni akar Fabiannal. Carlos követi Marciát és megtudja, egy kolostorban bújik meg. Maldonado pénzt ad Constanzának hogy tünjön el a vádak és a tárgyalás elöl.

185.
Juan Francisco lehallgatja Fabian és Perez telefonbeszélgetését és megtudja hol és mikor találkoznak. Carlos és Marcia a kolostorban beszélik meg a történteket. Fabian azt tervezi megszabadul Pereztõl. Avellaneda megpróbálja elintézni Perez letartóztatását. Mariano megjelenik Londonban de Elena nem fogadja örömmel. Soledad idegennek és hidegnek érzi Londont. Elena úgy érzi Diego elárulta ezért megkérdezi Marianot áll-e még a házassági ajánlata. Fabian arra kéri Aneglát tudja meg mire készül Juan Francisco, és tudja meg hol van Marcia. Marcia felhívja Barbarát hogy az õrületbe kergesse. Matilde megjelenik a birtokon hogy beszéljen Jeremyvel. Miguel közli Cristinával, hogy a volt családjának gondjai támadtak és vissza akar menni mexikoba. Maldonado elmondja Fabiannak hogy Perez valószínû átveri õket ezért nem köthetnek vele üzletet. Matilde elmondja Jereminek, hogy ha nem jön vissza hozzá, akkor bûntársának fogja nevezni a bácsikája hálálában. Jorge és Juan Froncisco üzletet ajánl Fabiannak, Diegoért ajánlják Rafael Perezt. Inesnek leáll a légzése és a szíve.

186.
Ines magához tér a kórházban. Jorge és Juan Francisco azt ájánlja Fabiannak, hogy Rafael legyen a bûnös Diego helyett. Fabian beleegyezik a cserébe. Barbara összeveszik Angelával, mert rájött hogy az elárulta. A börtönben Quiros elmeséli Diegonak hogyan történtek a fiktiv exportok. Bernardo bevallja Inesnek büneit. A Fabiannal megbeszélt találkozón akarják elfogni Perezt, de az elmenekül. Perez már két millió dollárt követel Fabiantól a hallgatásáért. Elena a nemzetközi tárgyaláson összevész a Brazil képviselõvel Pereirával. Jeremy nem tért vissza a birtokra ezért Aurelio és Juancho a keresésére indul Matilde birtokára. Az orvos közli Danielláékkal hogy Ines bal oldala valószínû végleg lebénult. Elena kezébe kerül egy cikk az El Cafetaleiroról melyben a csalási ügyrõl írnak, ezért magyarázatot kér Marianotól. Jorge felajánlja a saját vagyonát Daniellának de az inkább a birtokot adná el. Juan Francisco megüti Fabiant és közli vele, amiért Ines lebénult meg fog fizet. Barbara vígasztalni próbálja Fabiant, de az a kórházba indul Ineshez. Avellaneda sem ad semmi felvilágosítást Elenának a csalási ügyrõl.

187.
Jeremy elmondja Aurelionak hogy Matilde megzsarolta, hogy együtt éljenek. Bernardo odaadja a kikötöi bizonyítékokat Jorgenak. Most Fabiant szorongatják a birtok hitelezõi. Mariano bevallja Avellanedának hogy még mindig szerelmes Elenába. Fabian megtudja hogy Carlosnak adósságai vannak. Jeremi Aurelió és Juancho a Matilde féle birtokon kutatnak, mikor Juancho látni véli Manuel urat. Matilde meglátja Jeremyt és Dianát csókolózni. Az amerikai küldött inkább lemondja a kávérendeléseket minthogy az Elena által alakított szövetség árain rendeljen. Jorge zárt tárgyaláson kéri a bírónõt hogy további bizonyítékokat szerezzen. Elena összevész az amerikai képviselõvel és pofon is vágja. Jorge elmondja Diegonak, hogy Bernardo azt ígérte mindent be fog vallani a bíróságon. Miguel értesül hogy Diego börtönben van és a Serrano vagyont zárolták. Elena értesül arról hogy visszavonták az El Cafetaleiro exportengedélyét. Diego visszavonja a vallomását és Perezt vádolja. Bernardo is megjelenik és elmondja hogy õ és Fabian voltak a fõ bûnösök. Mivel a vallomást nem törvényes formában adta elõ, ezért nem fogadják el.

188.
Marcia felhívja Barbarát, és Angela ellen uszítja. Jorge felkészíti Bernardot a vallomásra. Inest kiengedik a kórházból. Elena rájön, hogy Diego a fiktív exportok ügye miatt szakított. Aurelio és Leonor kibékültek. Marcia felhívja Fabiant és felajánja a segítségét. Diego verekedésbe kerül a börtönbe mikor a barátját akarja megvédeni ezért büntetést kap. Barbara összeveszik Angelával és pofon is üti. Ines ki akarja dobni Fabiant a cégtõl, de Fabian papírokkal igazolja hogy törvényesen áll a cég élén. Fabian összeveszik a családjával és kidobatja Ineséket a cégtõl. Ines azt tervezi mindentõl meg kell szabadulniuk ami szétszakítja a családot. Diana továbbra sem bírja az unokaöccse Ricardito közelségét. Fabian és Marcia egyezkednek a lemezek ügyében.

189.
Marcia eladja a lemezeket Fabiannak de magas árat kér érte. Mariano nem árulja el Diego miért nem akarja hogy Elena a közelében legyen. Diego már bánja hogy elküldte Elenát. Jorge azt kéri a bíróságtól hogy ismét idézze be Marciát és hozza magával a lemezeket is. Juan Francisco eléri hogy a cége visszakapja az exportjogot ha õ lesz a cég élén. San Josén lassan halad a kávészüret így Diana is dolgozik. Marcia repülõjegyeket rendel Fabian és a maga nevére és ezt Barbara címére küldleti bosszantásul. Fabian megtudja Maldonadotól, hogy Bernardo ellene vallott. Elena nehezen tudja véghezvinni a terveit Londonban mert támadják a tárgyalási módszerei miatt. Fabian a vallomás miatt rátámad Bernardora de Barbara megvédi. Fabian megfenyegeti Bernardot, megöli ha vallomást tesz. Daniella elmondja sejtését Jorgénak a hitelezõk mögött Fabian állhat. Barbara elmondja Fabiannak hogy Angela ellenük van ezért vigyázzon vele. Juan Francisco végleg kidobja Angelát az életébõl. Avellaneda is Elena lelkére beszél legyen diplomatikusabb. Rafael ismét jelentkezik és sürgeti a pénzét. Miguel felkeresi a börtönben Diegot.

190.
Miguel megígéri Diegonak hogy többet fog szenvedni mint gondolja. Inesék megtudják hogy Miguel visszatért. Matilde elrabolja Ricarditot a Casa Blancáról. Mariano megpróbálja elrejteni az újságokat Elena elõl. Angela segítséget kér Fabiantól, hogy visszavágjon Barbarának de Fabian nem segít neki. Azt kéri ne találkozzanak egy ideig. Barbara megpróbál Bernardóból részleteket kiszedni Fabian és Marcia kapcsolatáról de Angela megzavarja. Angela elmondja Barbarának õ volt aki Fabiant összehozta Marciával. Angela bejelenti Bernardonak hozzá költözik. Miguel arra készül, hogy a Serrano vagyonra tegye a kezét. Fabian megtudja Maldonadotól, hogy az exportcége csõdbe került. Elena eléri hogy a kávé világpiaci ára magasabb legyen. Arra készülnek hogy jövöre a nemzetközi kávészövetség elnökének válasszák Elenát a sikerei miatt. Mariano elmondja Elenának hogy Diego most börtönben van mert feláldozta magát. Jeremy sejti hogy Matilde rabolta el a gyereket ezért érte mennek. Barbara kézhez kapja Fabian repülõjegyeit ezért bosszút esküszik. Miguel felhívja Fabiant hogy üzletet ajánljon. Jeremyék megtalálják Manuel úr tetemét Matilde házában. Diego értesül hogy másnap lesz az utolsó tárgyalása ahol minden eldõl. Elena elhatározza, visszatér mexikóba hogy kiszabadítsa Diegot.

191.
Elena megbízza Marianot, hogy helyettesítse Londonban. Inesék értesültek hogy másnap lesz Diego utolsó tárgyalása. Avellaneda felfüggesztette Guadalupe exportengedélyét, mert vele. Elena az összes börtönt felhívja Diegot keresve. Fabian a tárgyalás elött figyelmezteti Diegot az egyességükre. Bernardo mindent bevall a bíróságon de nincs bizonyítéka. Diego visszavonja a vallomását de az ügyész ekkor Elenát vádolja. Fabian is be akarja idéztetni de ekkor Elena megjelenik a tárgyaláson.

192.
Elena és Fabian rögtön hajba is kap, erre Jorge szünetet kér. Miguel megtudja hogy Fabian cége igen nagy gondokkal küzd. Miguel elküldi bizalmasát Eleuteriot a Casa Blanca birtokra, hogy tudjon meg mindent. Elenáék meglátják hogy Ines belerokkant a gondokba. Ines elmondja Elenának boldog hogy mellettük áll. Avellaneda tájékoztatja Elenát hogy az állása veszélyben van a tanácsnál. A tárgyalás szünetében Elenának sikerül mindent tisztáznia Diegoval. A rendõrfõnök arra gyanakszik, hogy Matilde bûntársa a gyilkosságokban Jeremy volt. Marcia nem jelenik meg a bíróságon az idézés ellenére. Elena és Barbara is vallomást tesz. A bírónõ a vallomások és a bizonyítékék alapján nyolc év börtönre ítélte Diegot.

193.
A hír hallatán Jorge szívrohamot kap és kórházba kerül. Az ítélet szerint Diegot óvadék ellenében szabadlábra helyezhetik. Ines felajánlja házát Elenáéknak. Elena megfogadja Inesnek visszaszerzi a Casa Blancát és ez lesz a feltétele Diegoval a házasságának. Az ügyészt is megrendítette Jorge betegsége és megfogadja hogy segít neki. Barbara és Fabian a gyõzelmüket ünneplik. Diego megesküszik hogy bosszút áll. Gian Carlo felajánlja Juan Francisconak társuljanak. Fabian megtudja továbbra sincs export engedélye. Juan Francisco vissza akarja kapni Fabiantól a személyes számláját de Fabian csak akkor adja ha Ines bocsánatot kér tõle. Avellaneda a fõnökei követelésére felmond mond Elenának. Inesék meglátogatják Diegot a börtönben és megígérik hogy kifizetik az óvadékot. Maldonado egyre rosszabb híreket hoz Fabiannak a cégrõl és Marcia is visszavonta tõle a kölcsönét. Elena titkos akcióba lép hogy pénzt szerezzen. Diana megpróbál beszélni Matildével hogy adja vissza a gyereket. Miguel megjelenik Fabiannál hogy tárgyaljon az intézõi állásról a Casa Blancán. Jeremyék meglepik Dianáékat ezért tud Matilde elmenekülni. Elena és Soledad elmondják Ineséknek hogy eladják a San Jose birtokot.

194.
Penagos az ügyész meglátogatja Jorget a kórházban és mivel példaképének tekinti az öreget ezért odaadja a Fabiant terhelõ iratokat. Eleuterio megérkezik a Casa Blancára de nem talál senkit csak Matilde figyeli. Habár Fabian megállapodik Miguellel és a hitelezõktõl érdeklõdik mennyit kaphatna a birtokért ha eladná. Juan Francisco elmondja a családi tanácskozáson hogy Fabiannak nincs exportengedélye így csak a családdal együtt dolgozhat. Bernardo elmondja Fabiannak hogy nem lesz ember aki üzletet fog kötni vele a rossz híre miatt. Diana aggódik mert Ricardito még mindig nincs meg de Leonor meghallja a gyerek sírását így megtalálják. Inesék Elenával összefogva szervezik az új cég tervein és kijelölik egymás feladatait. Angela azt követeli Barbarától békítse ki vele Fabiant különben elmondja mindenkinek Barbara származását. Quirossal ismertetik az ítéletet miszerint nyolc évet kapott. Bernardo csak az ítélet végére ér a bíróságra ezért azt kéri Quiros hogy ne keresse többé. Juan Francisco meghívja Fabiant Ines házába, hogy ismertessék vele a család álláspontját. Fabiant megint szorongatják a hitelezõk ezért azonnal pénzhez kell jutnia. Eleuterio megismerkedik Aurelioval és Juanchoval és felkínálja nekik ingyen a szolgálatait. Jorge segítséget kér Elenától hogy az iratok hitelességét bizonyíthassák. Elena felhívja Marianot és kéri hogy segítsen neki ebben. Gian Carlo elmondja Soledadnak hogy szeretné feleségülvenni. Diana arra készül hogy elhagyja a birtokot ahogy Matilde követelte. Barbara hogy kibékitse Fabiant és Angelát ezért összehozza öket egy vacsorán.

195.
Fabianék a vacsora után elmennek Ines házába ahol megtudják hogy akkor dolgozhat tovább ha visszaadja Inesék pénzét és Juan Francisco lesz a vállalat elnöke. Fabian látszólag elfogadja Ines feltételeit. Elena figyelmezteti Juan Franciscot hogy vigyázzon Fabiannal. Fabian felhívja Rafaelt hogy ismét fiktív exportokba kezdjenek. Diego és Elena a közös jövõjüket tervezik. Ines és Juan Francisco elmennek Fabian irodájába és átveszik az ügyeket tõle. Jorge megtudja mit tervez Juan Francisco és rájön hogy Fabian csapdájába esnek. Inesék rájönnek hogy a cégben egy fillér sincs. Jorge megszökik a kórházból. Elena késve érkezik így Avellaneda és az exportõrök megszavazzák hogy az El Cafetaleiro visszakapja az engedélyét. Jeremy elmondja Dianának hogy ismerte meg Matildét és azt hogy õrült. Matilde is feltünik és megpróbálja lelõni Dianát de elkapják és átadják a rendõrségnek. Diegot meglátogatja az egyik hitelezõ Castillo, és elmondja hogy a kolegája Bastida eladta a követelésüket Fabiannak. Miguel megjelenik a birtokon.

196.
Jeremyék nem hiszik el hogy Miguel lenne az új intézõ ezért kidobják a birtokról. Diego és Castillo megállapodnak hogy hátráltatják Bastidát. Fabian az új tõzsdei akcióit szervezi Juan Francisco nevében. Fabian titokban meglátogatja Marciát Cancunban hogy megszerezze tõle a lemezeket. Angela és Barbara elmennek Ines házába ahol megtalálják Soledadot aki kiosztja õket. Diegot szabadlábra helyezik és az egész család várja õt. Barbara és Angela megtudja hogy Fabian elutazott Marciához. Diego megtudja hogy Elena zár alá helyezte San Josét hogy legyen pénzük. Miguel a rendörfõnök segítségével visszatér a birtokra és nem tehetnek ellene semmit mert bírói végzéssel õ a birtok új intézõje. Marcia ismét zaklatja telefonon Barbarát és elárulja neki együtt van Fabiannal. Miguel ijedten tapasztalta hogy Diegoék visszatértek a birtokra. Mariano arról gyõzködi Avellanedát hogy Elena térjen vissza Londonba.

197.
Diego ismerteti terveit Jeremyékkel miszerint kávét fognak vásárolni a szomszédos birtokokról. Jorge és az ügyész ismét kikérdezik Julian mendez özvegyét. Diana és Leonor kibékülnek Elenával és megegyeznek hogy együtt mennek férj. Bernardonak nem maradt semmi pénze ezért egyességet köt Fabiannal. Avellaneda értesül hogy Perez Manzanilloban van és készül valamire. Miguel panaszkodik Fabiannak és kéri hogy jöjjön a birtokra, közben segít megszökni Matildének. Barbara elmegy Marciához hogy megszerezze a lemezeket de nem jár sikerrel. Jeremy értesül hogy Matilde megszökött. Harold megkéri Diegotól Daniella kezét. A vacsoránál kiderül hogy mindenki talált magának párt. Mariano bizalmas iratokat visz el a kávészövetségtõl hogy segítsen Elenának. Angela magának akarja megszerezni Ines házát. Fabian és Maldonado megjelennek a birtokon és a tulajdonjogot követeli.

198.
Jorge is megjelenik és felvilágosítja Fabiant hogy amit követelhet a birtok vezetésének felügyelete. Aurelioék sejtik hogy valaki segitett Matildenek a szökésben. Fabianék egy kocsmában beszélik meg a teendõket Miguellel. Juan Francisco bevallja a családnak nehezére esik Fabian ellen tennie. Harold figyeli Migueléket hogy megtalálja Diego pénzét. Pereira a brazil küldött Avellaneda segíségét kéri hogy állást ajánljon Elenának Braziliában. Elena és Diego végre együtt tölthenek egy éjszakát. Másnap Diego és Elena visszamennek Mexikoba. Miguel megpróbál intézkedni a birtokon de senki nem engedelmeskedik. Eleuterio elmondja Miguelnek hogy Jeremyék kávét vesznek a környezõ birtokokról. Miguel rátámad a rokkant Inesre és megfenyegeti. Elena fontos dolgaira hivatkozva elmegy amit Diego rosznéven vesz. Juan Francisco és Daniella a raktárban kézbe veszi az irányítást. Avellanedát elmondja Elenának hogy egy olyan ember kellene a nyomozáshoz aki közel van Fabian üzletéhez.

199.
Elena egyezséget szeretne kötni Fabiannal de nem sikerül. Juan Francisco elmondja Diegonak hogy csak húsz zsák van raktáron ezért nem tudják teljesíteni az elsõ megrendelést. Fabian azt tervezi nem ad egy fillért sem Pereznek. Fabian felhívja Diegot és elmondja nála járt Elena. Avellaneda elmondja Elenának hogy a külföldön elvégzett munkája semmivé lett. Elena a belsõ piacon akarja eladni a birtok kávéját. Diego is értesül a tervrõl de nincsenek munkások akik leszednék a kávét. Diego neheztel Elenára amiért állást kért Fabiantól. Elena elmondja hogy csapdába akarja csalni Fabiant. Avellaneda elmondja Elenának Diego elött hogy Braziliában egy állás várja. Fabian a birtok lefoglalt kávéját akarja megszerezni Miguel ötlete alapján. Jorge elmondja Bernardonak hogy Perez ismét az országban van és valószínû Fabiannal üzletel. Elena és Diego segítséget kér Marciától de az saját bosszút tervez ezért nem segít nekik. Juan Francisco elmondja Jeremynek fél Diego ötletétõl hogy a lefoglalt kávét adják el de nincs más lehetõségük kockáztatni kell. Miguel értesíti Fabiant hogy Diego el akarja adni a zárolt kávét. Leonor és Diana egy leszúrt babát talál Matilde üzenetével. Fabian azt tervezi Elfogadja elena ajánlatát. Elena és Soledad elköltöznek Ines házából ezért Diego megsértõdik. Matilde rálõ Dianára de nem találja el, viszont másodszorra Jeremyt igen. Castillo próbálja védeni Diego érdekeit de Fabian és Bastida a birtok elzálogosítása mellett van. Elena felhívja Diegot de az hidegen fogadja. A kávészállítmány elindult a birtokról. Barbara rejtélyes módon eltünik. Elena aggodik Diego miatt mert nem akar vele beszélni telefonon. Avellaneda értesül hogy letartóztatták Perezt. Elena az éjszaka közepén szerenádra ébred.

200.
A szerenádot Diego adja és elmondja Elenának hogy szent a béke. Rafael felhívja Fabiant hogy letartóztatták. Fabian hivatja Bernardot hogy elintézzék a kávészállítmány sorsát. Mariano nem nyugszik bele hogy elvesztette Elenát. Angela felkínálja segítségét Marciának Barbara ellenében. Diego elmondja Juan Francisconak hogy Schimidt úr kifizette az elõleget amibõl elkezdhetnek dolgozni. Diego megtudja hogy a kávé nem érkezett meg a címzetthez. Fabian elfogadta hogy Elena vele dolgozzon. Avellaneda utóljára figyelmezteti Fabiant nem nyúlhat a kikötõi kávéhoz mert nincs exporengedélye. Juan Francisco meggyõzi a szomszéd birtokost Joachim Arangot hogy mûködjön együtt vele. Harold tervet eszel ki hogy megszerezze Miguel pénzét ezért Diana segítségét kéri. Diego szállítmányát nem találják sehol. A birtok hitelezõi magyarázatot követelnek amiatt hogy a zárolt kávét eladta. Ha Diego nem fizet akkor a birtokot zár alá helyezik.

201.
Diego 72 órás haladékot kér a fizetésre amit a hitelezõk elfogadnak. Diego csapába került, ha fizet a hitelezõknek nem tudja folytatni a munkát ha nem akkor zár alá helyezik a birtokot. Diana beszélgetésre hívja Miguel hogy Harold és Daniella meg tudja keresni az ellopott pénzt. Miguel ismét követeli a jogait intézõként de Juan Francisco elzavarja. Maldonado azt javasolja Fabiannak béküljön ki a családjával. Diego elmondja Elenának fél attól hogy nem ér fel hozzá. Marcia elmondja Angelának szerinte õ tüntette el Barbarát. Jeremy lázas lett a sebe miatt. Diegoék gyanítják hogy Fabian és Miguel áll a szállítmány eltünése mögött. Miguel megint zaklatja Inest de a nõ most a sarkára áll és elzavarja. Bernardo meglátogatja Quirost a börtönben de az nem kér Fabian segítségébõl. Juan Franciscoék rájönnek hogy ellopták az egész kávészállítmányt. Elena felkínálja segítségét Fabiannak hogy legális üzletbe kezdjen a Casa Blanca birtokért cserében. Már éppen megállapodnának mikor Fabiant letartóztatják. A rendõrségen Fabian elárulja Diegonak hogy egyezséget kötött Elenával. Miguel rájön hogy csapdába csalták ezért a szállodába telefonál hogy ellenõrizzék a szobáját. Harold és Daniella már majdnem visszaszerezték a Diegotól lopott pénzt de el kellett menekülniük. Eleuterio viszont elteszi magának. Fabian egyezséget ajánl de Diego nem fogadja el. Miguel véres bosszút esküszik mikor látja hogy elvitték a pénzét. Diego és Elena veszekszenek mert mindketten máshogy akarják elkapni Fabiant.

202.
Inesnek nem tetszik hogy Diego lecsukatta Fabiant. Miguel a rendõrfönöknél feljelentést akar tenni a Serranok ellen de nincs bizonyítéka. Juan Francisco szerint tárgyalni kellene Fabiannal. Maldonado meg akar egyezni de Jorge nem megy bele. Jorge figyelmezteti Diegot hogy találjon valami bizonyítékot mert már nem lesz sokáig letartóztatva Fabian. Diego és Elena elmennek Marciához hogy megszerezzék a lemezeket. Miguel elkezd hõzöngeni a birtokon ezért megkötözik és a pincébe zárják. Fabian megkéri Angelát hogy beszéljen Marciával. Marcia nem adja senkinek oda a lemezeket mert saját bosszút tervez. Eleuterio felhívja Bastidát hogy Miguelt elrabolták. Fabiant kiengedték és azt tervezi túlad a lopott kávén. Elena nem akarja hogy Diego együtt dolgozzon vele. Juan Francisco leszidja a fiatalokat amiért megkötözték Miguelt. Eleuterio majdnem lebukik Juancho elött mikor megpróbálja kiszabadítani Miguelt. Bastida megjelenik a birtokon hogy eltávoltítsa a Serrano családot mert rátámadtak Miguelre. Juan Francisco viszont megmutatja Miguelt családja szeretõ körében. Igaz hogy Aurelio puskával fenyegeti közben. Diana elmondja Bastidának hogy ez egy csapda mert Miguel a férje és Fabian azért kérte õt intézõnek mert így könnyebben visszakapják a birtokot. Elena azt tervezi hogy fiktív szállításokba kezd de Avellaneda ellenzi. Mariano felhívja Elenát és közli hogy Mexikóban van és hozza a kért információkat. Miguelt megint kidobják a birtokról.

203.
Eleuterio elmondja Juanchonak el akar menni a birtokról mert már nem érzi jól magát. Elena találkozik Marianoval és nagyon megörülnek egymásnak. Barbara felhívja Fabiant és elmondja megszerzett minden iratot Carlos Fontalboról. Diego megtudja hogy Ines eladja a házát ezért felelõsnek érzi magát. Angela közli Fabiannal vegye meg Ines házát kárpótlásul. Diego azt tervezi visszalopja a kávét Fabiantól de Elena ellenzi ezt. Elena azt szeretné ha belföldi hálózaton keresztül értékesítenék a birtok kávéját. Gian Carlo is felajánlja a segítségét ehhez. Juan Francisco aggódik mert a kávé minõsége igen változó. Miguel arra utasítja Eleuteriot fertõzze meg a kávépalántákat. Jorge tájékoztatja Inest hogy talált vevõt a házra ezért Mexikóba kell jönnie. Bastida felkeresi Fabiant és elmondja már nem hisz neki és ha nem kapja meg a pénzét a megállapodás szerint, akkor az egyezségüknek vége. Eleuterio megpróbál elmenni a faluból a kis hátizsákjában a pénzzel de Miguel rátámad. Harold és Daniella menti meg Eleuteriot a helyiek segítségével. Diego el akar utazni a birtokra a szüret miatt de Elena maradni akar az üzlet miatt. Elena elmegy Fabian irodájába és ott találja Marciát és sikerül egymásnak ugrasztania õket. Diego és Gian Carlo üzlethelységet keresnek az új vállalkozás számára. Inesék marasztalják Eleuteriot hogy megvédjék Migueltõl. Eleuterio a lopott pénzt a beteg Jeremy matracába rejti.

204.
Ines fájó szívvel emlékszik vissza Diego édesannyjára Carlotára, és arra hogy el kell adnia a házát. Mariano meglátogatja Elenát Ines házában és egy jó hírrel érkezett. Diego nem örül hogy Mariano ismét feltünt a színen. Matilde elmondja Miguelnek hogy hálás neki de ne bántsa Jeremyt mert vele gyûlik meg a baja. Mariano azzal a hírrel érkezett hogy Elena visszakapja az állását a tanácsban. Diego és Elena között ez ismét ellentétet okoz mert Elena vissza akar menni dolgozni. Juancho jelenti Aurelionak hogy Matilde házánál fényt látott. Jeremy lázasan elmondja Dienának és Daniellának hogy a matracban van a pénz de azt hiszik félrebeszél. Diego azzal vádolja nem figyel rá Elena mert elfogadta az állásajánlatot. Elena már nem bízik a kapcsolatukban mert Diego Marianora féltékeny. Barbara minden adatot megszerzett Carlosról és átadta Fabiannak. Matilde házában csak Miguelt találják és nem tudják meg hol a lány. Miguel azt állítja õt is meg akarta ölni Matilde. Diego tanácsot kér Inestõl Elena pedig Soledadtól hogyan folytassák a kapcsolatukat. Másnap ki akarnak békülni de elkerülik egymást. Miguel ismét nekitámad Inesnek. Jeremy megpróbál segíteni de õ is rosszul jár mert felszakad a sebe. Eleuterio azt javasolja Panchonak ijesszenek Miguelre hátha sikerül elüldözni. Pereira ismét jelentkezik hogy elvigye Elenát Braziliába. Diego is elmegy Avellanedához hátha ott találja Elenát. Elena meg is érkezik de egyenlõre csak az üzletrõl akar beszélni. A raktárban szépen gyûlik a termés.

205.
Avellaneda irodájában megint összeveszik Elena és Diego, Mariano jelenléte miatt. Juan Francisco és Ines elmennek a fõvárosba a ház adás-vétele miatt és magukkal viszik Eleuteriot. Miguel jelenti Fabiannak hogy megteltek a birtok raktárai. Elena és Diego kibékülnek és megbeszélik hogy senki nem állhat közéjük. Penagos felhívja Jorget és elmondja Rafael Perez még mindig nem beszél tehát sok pénz van a dolog mögött. Ines legnagyobb döbbenetére a házat Fabian vette meg Angela számára. Angela elsõ dolga kidobni Ineséket az új házából. Fabian elmondja Angelának hogy ezzel letudta a tartozását. A Serrano család és Soledad lemennek a Casa Blanca birtokra. Leonor és Aurelio azt tervezik megint egybekelneki. Jeremy megint elmeséli az álmát miszerint Eleuterio a matracába rejtette a pénzt, Diana megint azt hiszi csak álmodta. Jorge elveszti a hitét, hogy le tud számolni Fabiannal. Martha lemegy Marianoután a bárba hogy bevallja szerelmes belé ehelyett megcsókolja. Elena és Diego is segít a kávé begyüjtésében.

206.
Maldonado figyelmezteti Fabiant hogy Jose Gvadalupétõl visszavették az exportjogot így nem segíthet, ráadásul Angela költekezése sem tesz jót. Fabian értesül az amerikai kapcsolatától hogy a kávé ára fel fog szökni ezért mindenképpen kávéhoz kell jutnia. Elena és Soledad megveszik az új házukat a Casa Blanca mellett. Fabian felhívja Diegoékat kávét kérve de elutasítják. Martha fel akar mondani de Mariano figyelmezteti, ne akarjon hasonlítani Elenára. Elena elmondja Diegonak, azt sejti Fabian valamire készül ellenük. Diego nem akar több harcot Fabiannal és erre kéri Elenát is. Miguel megveri Eleuteriot, mert arra gyanakszik õ lopta meg. Angela sokat költ az új házára. Ines odaadja a saját esküvõi ruháját Elenának és megkéri viselje amikor férjhez megy Diegohoz. Ines rábízza családját Elenára. Juancho kikérdezi Eleuteriot Miguelrõl mert nem bízik benne. Miguelt megkörnyékezi a helyi maffia és azt követelik megint szerezzen nekik Oxikloridot. Mariano együttmûködést ajánl Bernardonak és azt kéri, támogassa a kávétanács munkáját. Barbara arra bíztatja Fabiant,hogy Marcia cégének engedélyével exportáljon. Gian Carlo összefut a szomorú Marianoval akinek azt javasolja, tisztázza érzéseit Elenával. Diego arra utasítja Jorget hogy Ines házának elõlegébõl adjon pénzt a hitelezõknek. Angela vendégeket fogad a házában és köztük van Marcia is aki azt állítja Fabian el fogja venni feleségül.

207.
A birtokon nagyon boldog a Serrano család és nosztalgiáznak. Marcia figyelmezteti Angelát az egyezségükre miszerint félreállíják Barbarát és Fabian elveszi Marciát. Mariano részegen megjelenik a birtokon és szerenádot ad Elenának és bevallja, hogy szerelmes Elenába. Diego és Aurelio egész éjszakára bezárkózik Marianóval Elena legnagyobb döbbenetére. A Serrano család viszont jól szórakozik a történteken. Diego és Mariano megbeszélik hogyan fogják forgalmazni a birtok kávéját. Jeremy közli Diegoval hogy valaki vegyszerrel tette tönkre a leszedett inyenc kávét. Diego ellenõrzi a cserjéket és kiderül azokat is tönkretették. Diego elkapja Miguelt és meg akarja büntetni a pusztításért. Mielött kirúgják a birtokról, Miguel megfegyegeti Diegot zár alá véteti a birtokot. Barbara elmondja Angelának mindent elkövet majd hogy Fabiant ellene fordítsa mert Marciát támogatta. Jorge ki akarja fizetni a törlesztést de Bastida nem akarja elfogadni a pénzt, sõt zár alá akarja vonni a birtokot. Jorge perrel fenyegeti Fabiant aki erre lebeszéli Bastidát a zár alá helyezésrõl. Eleuterio megtudja van egy menekülöút a birtokról ezért megpróbálja kivenni Jeremy ágyából a pénzt de mindig megzavarják.

208.
Jeremy elmondja Diegonak hogy az inyenc kávé termése elveszett de a cserjéket meg lehet menteni így jövõre lehet termés. Diego szerint is meg kell állítani Miguelt akár gyilkosság árán is. Ezt a beszélgetést is kihallgatta Eleuterio. Fabian és Barbara között ismét nagy az összhang. Quiros levélben közli Bernardoval hogy ne keresse többet. Eleuterio ismét meg akarja szerzni a pénzét de Diana megzavarja. Diego és Juan Francisco megbeszélik Marianoval a szállítási teendõket és a forgalmazárst a szorító határidõ miatt. Elena meglepetésként elhozta Marianonak Marthát. Martha elmondja Marianonak hogy mindent cselt bevet a meghódítására. Miguel azt javasolja a helyi maffiának hogy lopják el a kávét a birtokról. Mariano nem bírja kivonni Martha szerelmi rohamai alól. Mivel Soledadéknek háza még nem lakályos ezért szobát vesznek ki a szállodában. Mariano iszogatás közben elmondja Diegonak és Gian Carlonak hogy nem bírja lerázni magáról Marthát. Miguel észreveszi Elenáékat a szállodában. Martha elmondja Elenának hogy megszerzi Marianot minden áron. Mariano viszont elmondja Diegoéknek hogy nem akarja Marthát semmi szín alatt. Diego végül felismeri az oxikloridos maffia embereit, és azt tervezi elkapja õket.

209.
Elena mikor visszatér a szállodai szobájába nem találja sehol Soledadot. A portán megtudja hogy egy idegen emberrel sietett el valahova. Diegoék a maffiozók után akarnak menni mikor Elena elmondja hogy Soledad eltünt és segítsenek megtalálni. Elena azt gyanítja Miguel tette ezért neki is támadnak de a portásnõ elmondja nem Miguel volt a titogzatos férfi. Az éjszaka Soledad keresésével telik de nem találják sehol. Avellaneda Londonba indul hogy részt vegyen a kávétanács gyûlésén. Diego ráveszi a rendõrfõnököt hogy segítsen Soledad keresésében. Miguel közli Fabiannal hogy Soledadot Eleuterio vitte el. Az út szélén megtalálják a birtokról eltünt teherautót összetörve, benne vérnyomokkal. Juan Francisco és Harold megtalálja Miguelt a raktárházban és felelõsségre vonják Soledad eltûnése miatt. Fabian nem érti hogyan állhatott a család ilyen hamar talpra a sok gond után. Végülis megtalálják Soledadot és a botladozó Eleuteriot. Soledad elmondása alapján a család rájön hogy Eleuterio és Miguel összejátszik. A bírtokról elszökött Eleuterio, a faluban segítséget kér Migueltõl. Bastida közli Jorgeval hogy a fizetés ellenére zárolják a bírtokot. Elena és Diego megtalálják Miguelt a faluban. Miguel elmondja Diegonak hogy Elenát Margotként ledér nõnek ismerte meg de nem ér el semmit mert Diego ismerte az igazi történetet. Diego közli Miguellel ha meg egyszer meglátja a birtokon, figyelmeztetés nélkül lelövi.

210.
Fabian a Marciától kapott pénzbõl veszi meg a birtok váltóit és a tulajdonlevelet. Miguel kirúgja Eleuteriot. Jorge értesíti Diegot hogy ne engedjenek senkit a birtokra mert zárolni akarják. Soledad elmondja hogy a baleset után Eleuterio elszólta magát és valami pénzt említett. Miguel is Eleuterio nyomában van hogy a pénzéhez jusson. Bastida elmondja Jorgenak hogy a kifizetett összeget a kamatokra fordították így a tõkeadósság megmaradt tehát jogos a foglalás. Jorge a birtokra indul de elötte elmondja Diegonak hogy sürgõsen pénzre van szükség hogy a zárolást leállítsák. Marianot visszahívják Mexikóba mert Fabian szervezkedik az exportõrökkel. Majdnem elkapják Eleuteriot a bírtokon de sikerül elmenekülnie, igaz, Miguel karjaiba szalad. Marcia veszi magához a bírtok papírjait hogy legyen valami biztosítéka Fabian ellen. Juan Francisco bejelenti hogy az összes kávét eladták de sajnos még nincs készpénzük. Jorge megérkezik a birtokra nagyon zaklatott állapotban. Angela és Marcia nyiltan Barbara ellen fordulnak. A rendõrfönök és néhány embere valamint Fabian megjelennek a birtokon egy bírósági végzéssel hogy kilakoltassák Diegoékat.

211.
Fabian elmondja hogy a végrendelet miatt neki kell kézben tartania minden családi vagyont beleértve a birtokot is, sõt a learatott kávét is lefoglalja. Fabiannal való vitatkozása közben Jorge szívrohamot kap és meghal. Diegoék megesküsznek hogy nem hagyják el a birtokot ezért Fabianék inkább visszavonulnak. A birtokon virrasztanak Jorge mellett és mindenki elbúcsúzik tõle. Juan Francisco gyõzködi Diegot ne akarja megölni Fabiant inkább Jorge emlékére munkával álljanak bosszút. Fabian felelõsnek érzi magát Jorge haláláért és ennek ellenkezõjérõl még Miguel sem tudja meggyõzni. A temetésen megjelenik a részeg Fabian és elmondja soha nem akart ártani senkinek. Ines a nagy haragtól kikelt a tolószékbõl és megátkozza Fabiant. Fabian sem marad adós és megígéri addig fog küzdeni míg minden az övé nem lesz. Csak addig maradhat a család a birtokon míg megengedi. Miguel felforgatja az egész házat de nem találja az ellopott pénzt. Mariano megtudja hogy meghalt Jorge így visszaindul a birtokra. Fabian arra utasítja Miguelt értesse meg a családdal nem kívánt vendégek. Diego fegyverrel a kezében készül meglátogatni Fabiant még Elena sem tudja visszatartani. Ricardito egyre rosszabbul van így Leonorék elviszik orvoshoz de az nem tud segíteni. A rendõrfönök azt tanácsolja Fabiannak ne provokálja Diegot. Diego a rendõrfönök szeme láttára fenyegeti meg Fabiant és figyelmeztetésül belelõ Fabian autójának kerekeibe.

212.
Angela és Marcia is értesül Jorge haláláról de nem különösebben érdekli õket. Elena elmondja Marianonak hogy mióta kiszabadult Diego más ember lett. Elena azt tervezi hogy megint Fabian közelébe férkõzik. Mariano arra kéri Elenát ismerje be hogy Diegoval való kapcsolata csõdöt mondott mert még mindig nem házasodtak össze. Angela elmondja Barbarának hogy Fabian megvette a birtok Marcia pénzébõl. Soledad bíztatja Inest hogy ne veszítse el a hitét. Diego elmondja Elenának hogy el kell dönteniük hogyan folytatják az életüket. Eleuterio és Miguel megegyeznek hogy megfelezik a pénzt. Marcia értesiti az apját hogy nemsokára a kezében lesz a Serrano ültetvény. Elena azt tervezi visszamegy dolgozni Mexikóba. Ricardito állapota egyre rosszabb ezért Jalapaba kell vinni. Eleuterio megjelenik a birtokon és azt ajánlja Juanchonak hogy segít elkapni Miguelt. Elena azt tervezi hogy a Brazil kávés kapcsolatával csalja tõrbe Fabiant. Diego közli Elenával eldöntte hogy másnap elveszi feleségül. Elena azt javasolja várjanak még vele. Juancho eléri Diegot és elmondja hogy Ricarditót el kell vinni Jalapaba mert rosszul lett. A Jalapai orvos elmondja hogy a gyereknek sürgõsen vér kell de ritka a vércsoportja így csak Miguel tud rajta segíteni. Most ismét az egész család Miguelt keresi. Fabian azt kéri Marciától hogy vegye meg az apja az ültetvényt. Elena azt javasolja Diegonak menjen vissza Casa Blancára találja meg és hozza el Miguelt. Miguelék a birtokra indulna és nem sejtik hogy Aurelió és Juancho követik õket. A házban el is kapják Migueléket.

213.
Jeremy megtalálja a pénzt a matracban. Miguel megtudja hogy szükség van a segítségére hogy megmentsék a gyereket. Barbara egyre féltékenyebb most hogy Fabian egyre több idõt tölt Marciával. Fabian bejelenti hogy el akarja venni Marciát de megesküszik hogy Barbarával marad. Diana rájön hogy önzõ volt és megpróbál segíteni mielõtt késõ nem lesz. Jeremyék kikérdezik Eleuteriot aki elmondja hogyan fertõzték meg a palántákat, lopták el a kávét és mindezt Fabian és Bastida parancsára.Jeremy szerint ezen informáciok alapján a zárlat illegális így az ültetvényt rendbehozhatják. Miguel megegyezik Diegoval hogy pénzéért cserébe segít a gyereken. Juancho elüldözik a levetkõztetett Eleuteriot a birtokról. Angela elhívja magával Barbarát egy Casa Blancai kirándulásra. Avellaneda is értesül a Jorgeval és a birtokkal történt eseményekrõl és utasítja Marianot csalja kelepcébe Fabiant a kávétanács nevében. Daniella kioktatja Dianát és azt kéri nõjjön fel végre és ne nyafogjon mindenért. Úton a kórház felé Miguel megszerzi Aurelio pisztolyát és el akarja venni a pénzt. A táskában csak papír volt ezért Miguel döbbenetét kihasználva visszaveszik Diegoék a fegyvert és továbbmennek a kórház felé. Az utolsó pillanatban érkeznek meg így Ricardito megmenekül. Diana marad a gyerekkel hogy vigyázzon rá. Mariano elmondja Bernardonak tudja hogy Fabian exportált a tanács tudta nélkül. Ezért Mariano olyan munkát ajánl Bernardonak ami független Fabiantól. Fabian a birtokról megszerzett kávét a tõzsdére visszi Juan Francisco nevében. Marcia elmondja Fabiannak hogy meg akarja venni az El Cafetaleirot és a birtokot is.

214.
Diego közli Miguellel, hogy ígérete ellenére nem adja vissza a pénzt ezért Miguel bosszút fogad a Serranók elött. Jeremy meggyõzi a napszámosokat, hogy folytassák a munkát Diego mellett. Matilde emlékezteti Jeremyt az ígéretére miszerint elhagyja Dianát. Eleuterio megpróbálja elérni Fabiant hogy lebuktak de az nem akar beszélni vele. Miguel megpróbálja elrabolni a kórházból Ricarditot de nem jár sikerrel. Angela és Barbara a Casa Blancára költöznek, ezért Ines úgy határoz elhagyják a birtokot. Fabian megmutatja Marciának a beadott válókeresetet Barbara ellen így nem lesz akadálya hogy szövetkezzenek. Mariano és Enrique értesülnek, hogy Marcia mögött Carlos Fontalbo áll. A Serrano családdal együtt elhagyják a birtokot a napszámosok is. Inesék odaköltöznek Soledadhoz amig a birtok ügye megoldódik. Mivel Diegoéknak kevés a pénzük ezért elhatározzák hogy elhozzák a birtokról a Fabian által lefoglalt kávét. Angela és Barbara rájönnek hogy áram és víz nélkül maradtak és Ines állította ezt a csapdát. Marcia arról gyõzködi Carlost itt az idõ hogy bosszút álljanak. Fabian értesül hogy Elena exportálásba kezdett Juan Francisco oldalán így nem tud többé az apja nevében exportálni. Angeláék csak Eleuteriot tudják felfogadni maguk mellé segítségnek. Juan Francisco új stratégiát eszel ki a betakarításra. Angela és Barbara gyalogosan indulnak a faluba és Angelának kificamodik a bokája.

215.
Diegoék a kávéért indulnak Elena és Jeremy pedig elmennek Ricarditoért és Dianáért. Diegoék út közben találkoznak Angeláékkal de nem segítenek nekik. Elena meglátja hogy Miguel a kórház közelében ólálkodik. Eleuterio bosszúból felgyújtja a birtok kávéraktárát. Diegoék már nem tudnak megmenteni egy kávészemet sem a tûzbõl. Ricarditót hazaengedik a kórházból és Diana megfogadja hogy mellette lesz és gondoskodni fog róla. Fabian közli Bernardoval, együtt akar dolgozni Elenával hogy csapdába csalja. Elena felhívja Marianot hogy megkérje szervezzen egy találkozót Fabiannal. Diego nem szeretné ha Elena miatta kockára tenné a karrierjét de Elena meggyõzi hogy ez az utolsó esélyük. Diego azt kéri hogy most Elena tûzzön ki egy idõpontot az esüvõjükre Elena pedig ad egy hetet. Fabian úgy gondolja hogy a raktár leégése mögött Diegoék állnak. Marcia elmondja Fabiannak hogy az apja csak megvenni akarja az El Cafetaleirot mást nem. Bernardo elmondja Marianonak hogy Fabian is találkozni akar Elenával. Diegoék ismét elkezdik gyüjteni a kávét a környezõ birtokokról. Ines nagyon boldog mivel jól kijönnek egymással Soledaddal. A környékbeli asszonyok segítenek Ineséknek a menyasszonyi ruhák hímzésében. Diegoék ismét nem jutnak be a birtokra mert Fabian fegyvereseket fogadott fel Angeláék mellé. Ines és Soledad azonban bejutnak a birtokra és helyet követelnek maguknak a házban. Miguel megtudja hogy Eleuterio a birtokon van.

216.
Fabian az üzleti tárgyaláson nem akar engedni Elena ajánlatának de Marcia hajlandó az alkura. Ines és Soledad azon tanakodnak hogyan hagyhatnák el emelt fõvel a birtokot. Penagros megtudja hogy Jorge La Torre meghalt. Fabian nem fogadja Barbara hívását. Miguel ismét pénzügyi gondokkal küzd. Mariano a közelében akarja tudni Elenát ezért minden trükköt bevet. Diego megtudja Daniellától hogy Inesék eltüntek. Martha elmondja Elenának hogy féltékeny rá mert Mariano legyeskedik körülötte. Elena is megtudja hogy eltüntek Soledadék ezért vissza akar menni a birtokra. Barbara bezárta Ineséket egy szobába. Diego ugyan nem jut be a birtokra de megfenyegeti Barbarát hogy lelövi ha egy nap múlva még a birtokon lesz. Ines és Soledad nagyon jól érzi magát a fogságban mert találtak egy üveg tequilát. Angela felhívja Fabiant hogy az õrült Barbara bezárta Ineséket egy szobába ezért tegyen valamit. Fabian azt parancsolja Maldonadonak hogy tegye szabaddá a birtokot. Diegoék visszamennek a birtokra és kidobják onnan Angeláékat. Soledad boldogan meséli kalandjait telefonon Elenának és Gian Carlonak. Mariano üldözi szerelmével Elenát és ez feltünik Gian Carlonak is. Fabian megjelenik a birtokon hogy észhez téritse Barbarát de csak Diegot találja puskával kezében.

217.
Fabian végül sértetlenül távozik a birtokról és sok sikert kíván Diegonak a házassági tervéhez. Martha egyre reménytelenebbül küzd Mariano szerelméért. Mariano többet szeretne mint barátság ezért Elena nem akar vele dolgozni. Fabian közli Barbarával hogy aláírja a válási papírokat. Ines elmondja hogy Eleuterio segített nekik megszökni a szobafogságból. Diego napszámosait nem akarják beengedni az ültetvényekre mert nem hiszik el hogy elégett a kávé. Miguel közli Fabiannal hogy ezentúl csak a saját bosszújának él. Diego és Juan Francisco meggyõzi a szomszéd birtokost Joachimot hogy segítsen nekik. Penagros megkeresi Inest és felajánlja szolgálatait és kéri hogy a Jorge által hátrahagyott papírokat átnézhesse bizonyítékokat keresve Fabian ellen. Marcia elmondja Elenának hogy megvette a birtokot ezért vele kell tárgyalnia. Marcia meg akarja tudni Elenától hogyan akarja tönkretenni Fabiant. Diego elmondja Jeremynek hogy nem tetszik ahogy Mariano viselkedik mert ki akarja használni a helyzetet. Miguel elkapja a birtokon Eleuteriot. Barbara elmondja Angelának a gyanúját miszerint Marcia átverte mert minden vagyont a saját nevére iratott. Margaritha segíteni akar Juan Francisconak ezért elkéri a számát Fabian titkárnõjétõl. Juancho megpróbál segíteni Eleuterion de õt veri meg Miguel. Barbara elmegy Marcia lakására és elmondja Fabiannak hogy ne folytassák a színjátékot mert Marcia elárulja. Elena elmondja Avellanédának hogy szerinte Fabian mellé kell állni Carolos Fontalbo ellenében.

218.
Avellaneda utasítja Elenáékat addig ne csináljanak semmit amíg vissza nem ér. Mariano szerint azért nem akar vele dolgozni Elena mert nem tudja mit érez iránta. Diegoék megtalálják az összevert Juanchot aki elmondja hogy Miguel hagyta helyben. Miguel zaklatja Dianát is és elmondja ha még egyszer meglátja Jeremyvel mind a kettõjüket megöli. Daniella megjelenik Elenánál és elmondja Penagros jobbkeze lesz a nyomozásban. Elena felajánlja hogy lakjanak együtt a szállodában. Barbara elmondja Marciának mindent megtesz hogy tönkretegye. Daniella ebéd közben elmondja Elenának legyen tartózkodóbb Marianoval. Fabian elköltözik Barbarától de elmondja nki hogy szereti és más nõ nem lesz az életében. Eleuterio kimenti Miguelt a faluból a maffia a rendõrség és Diegoék karmai közül. Marcia meghívja a lakására Elenát, hogy tárgyaljon vele. Aurelio megkéri Diegot õ és Ines legyenek a nászai. Eleuterio elviszi Miguelt Matildéhoz aki menedéket ad nekik. A találkozó elött Marcia arról gyõzködi Fabiant hogy fogadja el Elena ajánlatát. Barbara elmondja Marianonak hogy Fabian cinkosává akarja tenni Elenát. Soledad odaadja Elena régi leveleit Diegonak amiben a londoni viszontagságairól ír. Leonor elmondja Aurelionak hogy gyereket vár. Eleuterio elmegy Juancho betegágyához hogy elmondja neki tudja hol van Miguel és segít neki bosszút állni..

219.
Fabian és Marcia azt követeli Elenától bizonyítsa be melletük áll csak akkor kapja meg Diego a birtok papírjait. Diego meg akarja lepni Palomát a szállodai szobájában de csak Daniellát találja aki elmondja Elena Fabiannal találkozott elõzõ este. Elena felhívja Soledadot és megtudja Diego utánnament Mexikóvárosba. Mariano beszámol Avellanedának a Barbarával történt megbeszélésrõl. Diego és Elena Avellaneda irodájában találkoznak ahol Elena azt mondja nem sikerült megegyeznie Fabiannal. Penagros, Harold és Daniella a Jorge által hátrahagyott iratokban bizonyítékok után kutatva találnak egy kódot Fabian adatbázisához. Mariano elmondja Avellanedának szerinte Elena hazudik valójában megegyezett Fabiannal. Margaritha elmegy a birtokra hogy felajánlja segítségét Juan Francisco legnagyobb örömére. Juancho megszökik a kórházból hogy megkeresse Miguelt. Jeremy és Aurelio a keresésére indul és a birtokon hagyják az asszonyokat. Harold ugyan be tud lépni a cég szerverére de csak olyan adatokat talál amik már ismertek voltak. Diego nem tudja kiszedni Elenából mi bántja. Barbara elmondja Angelának hogy már nem Fabian felesége ezért vigye el a fia ruháit a lakásából. Carlos azt nyilatkozza Avellanedénak hogy nem tud Marcia szervezkedésérõl semmit. Angela elpanaszolja Marciának a Barabarával kapcsolatos sérelmeit. Barbara és Mariano is együtt terveznek egy Fabian elleni hadjáratot. Diego úgy érzi hogy Elena rosszkedve mögött az lehet hogy nem akar hozzámenni. Fabian megtudja hogy 24 órán belül szállítania kell különben Juan Francisco ajánlatát fogadják el. Eleuterio elkíséri Miguelt a birtokra aki ismét bosszúra szomjazik. Diegoék megtudják hogy a Rafael Perez elleni vádakat lassan ejteni fogják bizonyíték hiányában. Fabian nem tud kávét szerezni így égetõen szüksége van Elena üzletkötéseire. Miguel megtámadja a házban maradt Serrano asszonyokat és puskával fenyegeti õket. Juancho még idejében érkezik és elkergeti Miguelt. Miguelnek sikerül elmenekülni Aurelio és Jeremy elõl is Eleuterió legnagyobb bánatára.

220.
Elena és Diego visszatérnek Soledad házába hogy végre együtt lehessenek. Elena elsírja magát amikor az esküvõre terelõdik a szó ezért Diego egyre bizonytalanabb. Margaritha szerint a cég rendszergazdájával kellene beszélni aki Elena barátja a hiányzó adatok miatt. Elena ötlete alapján Mariano elõkésziti a kávétermelõk nemzeti találkozóját hogy Diego mellé állítsák a termelõket. Diego a birtokon megtudja hogy Miguel betört a házba és zaklatta Ineséket. Soledad nem érti Elena rosszkedvének az okát és nem is tudja kiszedni a lányából. Diego elpanaszolja Inesnek hogy Elena nagyon furcsán viselkedik. Ines szerint Diego ne erõltesse a házasságot hátha Elena nem akarja. Fabian felhívja Elenát és figyelmezteti az egyezségükre. Elena segíséget kér Marianotól hogy elintézze Fabian elsõ kávészállítmányát. Soledad otthon megint megpróbálja kiszedni Elenából mi a probléma de nem jár sikerrel. Bernardo elszörnyedve tapasztalja hogy Fabian ismét exportál. Marcia figyelmezteti Angelát hogy töle függ a jövõje. Penagros felkeresi Barbarát bizonyítékok reményében. Elena azt mondja Diegonak minden álma az hogy a felesége legyen. Daniella és Harold felkeresi az El Cafetaleiro rendszergazdáját és arra kérik had töltsék le a hiányzó adatokat. Penagros elmondja Avellanédáéknak hogy Barbara nem szolgált bizonyítékokkal és azt sem tudta elmondani mivel kényszerítik Elenát a munkára Fabianék. Fabian megtudja hogy Danielláék a cégnél jártak és adatok után kutattak ezért leállíttatja az összes számítógépet. Harold az utolsó pillanatban letölti a hiányzó adatokat a laptopjára. Miguel kirúgja Eleuteriot mivel az régóta kettõs játékot ûz.

221.
Matilde felelõsségre vonja Miguelt amiért nem segített Jeremy ügyében. Jeremy és Diana ráébrednek hogy Miguel miatt nem fognak tudni összeházasodni. Fabian fél attól hogy kiderül a birtok jelzáloga ezért sürgeti Bernardót tüntesse el a kávészállítményt. Diegoék megtudják Penagostól, hogy megszerezték Fabian gépérõl az adatokat így meglehetnek a várt bizonyítékok. Avellaneda készül a termelõk és exportõrök tanácskozására amikor Mariano és Martha összevesznek Elena miatt. Avellaneda figyelmezteti Marianot, hogy kizárja minden tervezetbõl, ha nem felejti el Elenát. Haroldék éjszakára Jorge irodájában hagyják a laptopot az adatokkal. Mariano elmondja Marthának hogy a történtek után ne is várja hogy megszeresse. Ines elmondja Elenának nagyon boldog mivel másnap már tényleg a családjához fog tartozni. Elena elmondja Diegonak senkit nem fog így szeretni többé. Aurelio és Diego már azt tervezik hogy a gyerekeik úgy nõnek fel a birtokon mint ahogy õk. Elena a menyasszonyi ruhát próbálja mikor megint elsirja magát. Harlodék visszatérnek Jorge irodájába de az örökösök lezáratták az irodát így semmit nem lehet onnan kivinni. Barbara értesíti Marianot mi az a feltétel, ami miatt Fabian visszaadja a birtokot. Daniella elmondja Diegonak hogy lezárták az irodát így nem jutnak az adatokhoz, ezért Diego visszahívja õket a birtokra az esküvõre. Juancho nagy ünnepséget szervez az utolsó estére a jegyespárnak. Mariano elindul a birtokra, hogy figyelmeztesse Elenát. Elena nem tud a többiekkel ünnepelni és ez Diegot nyugtalanítja. Elena telefonál Fabiannak és elfogadja ajánlatát. Fabian elmondja neki, hogy eltünt az utolsó szállítmány és ezért a felelõsség Elenát terheli. Mariano is értesül az eltünt szállítmányról, de tudja hogy ez csak Fabian csapdája lehet. Fabian elmondja Barbarának ne aggódjon mert minden vissza fog kerülni a kezébe még a birtok is. Ines elmeséli Soledadnak milyenek voltak gyerekként az unokái. Ines bíztatja Dianát a válás miatt. Elena a birtokon marad az utolsó este és Soledadtól úgy búcsúzik mintha végleges lenne. Elena elmondja Diegonak hogy örökké szeretni fogja. Diego másnap reggel nem találja maga mellett Elenát. Mariano elmondja Elenának miközben a reptérre indulnak,nem helyesli hogy elhagyja Diegot az esküvõ elött. Mindenki készülõdik az esküvõre de nem találják Elenát. Soledad az otthonában egy búcsúlevelet talál Elenától. A reptéren Elena odaadja Maldonadolnak a búcsúlevelét amit Diegonak szánt hogy adja neki oda a birtok irataival együtt.

222.
Diego és a család házi kápolnában várja Elenát, de csak Maldonado jelenik meg a birtok irataival, ami Fabian esküvõi ajándéka és Elena búcsúlevelével. Elena a levélben azzal búcsúzik el Diegotól, hogy nem bírja tovább mivel mások szenvednek és halnak meg az õ szerelmük miatt. Diegot elfogja az õrület így senki nem mer az útjába állni. Megtudja Maldonadotól, hogy Elena elutazott Marianoval Mexikóvárosba. Soledadot is kikérdezi mit tud a dologról, de szegény asszony nem érti miért tette ezt Elena. Diegot dürohama közben Daniella figyelmezteti, hogy valószínû Fabian kényszeríthette Elenát ezért elindul, hogy megkeresse. Elena és Mariano munkára jelentkeznek Fabiannál és elmondják, tudják Fabian áll az eltünt szállítmány mögött így ne fenyegesse ezzel õket. Eleuterio tõrbe csalja Miguelt a birtokon de annak ismét sikerül megszöknie. Ines elmondja Soledadnak hogy nem érti miért árult el mindenkit Elena. Fabian elmondja Elenának, hogy a Casa Blanca még mindig veszélyben van így ne próbálja meg elárulni. Fabian azt tervezi, hogy a következõ szállítmánnyal húszezer zsákot fog küldeni. Avellaneda nem hiszi, hogy ezt a mennyiséget elõ tudják teremteni Elena számára. Elena megtudja, hogy megbeszélést szerveznek a termelõkkel így fel akarja adni az egész tervet, mert nem akar Diegoval találkozni. Mariano meggyõzi hogy folytassák a tervet mert Fabian a végét járja. Fabian elmondja Barbarának megbízik Elenában, mert esélye sincs hogy elárulja. A birtokon nagy a csend, senki nem érti mi történt. Eleuterio felkeresi Aurelio és elmondja neki tudja hol rejtõzik Miguel. Daniella megjelenik Avellanedánál és elmondja meg kell találniuk Diegot, mert fegyver van nála és Fabiant keresi. Diego az El Cafetaleiroban Fabiant keresi, de Elenát találja, aki el akar menni elõle. Diego utóléri és kérdõre vonja Elenát. Diego kéri Elenát, hogy végezzen rendes munkát és ölje meg és egy pisztolyt nyom a kezébe. Elena tartja magát ahhoz, hogy habár szeretik egymást de nem lehetnek egymáséi és elhagyja Diegot. Daniella és Harold az utolsó pillanatban érkeznek így Diego nem tud végezni magával. Diegot nem tudja meggyõzni Daniella és Harold sem, hogy Elena még szereti ezért inkább leisszák magukat. Elena viszont Marianonak mondja el bánatát. Mariano arra kéri Elenát hogy térjen vissza Diegohoz mert csak a boldogság számít a vagyon nem, de Elena kitart a terve mellett. Miguelt figyelmezteti a rendõrfõnök hogy tud róla mit csinált a Serrano birtokon ezért húzza meg magát. Jeremy és Aurelio is megjelenik, ezért Miguel olajra lép. Ines rábízza Juan Franciscora a család és a birtok ügyeit. Miguel ismét Matildénél talál menedéket, de nagy fájdalmak gyötrik valami miatt. Diana is el van keseredve mert azt hitte az esküvõvel minden megoldódik, de ehelyett a család szétszéledt.

223.
Matilde elárulja Eleuterionak, hogy mérgezi Miguelt ugyanazzal, amivel a bácsikáját is. Diego és Daniella visszatérnek a birtokra és Diego elmondja nem akar tudni többé Elenáról. Soledad és Gian Carlo Mexikóvárosba utaznak a szégyen miatt, és beszélni is akarnak Elenával miért ment el egy szó nélkül. Aurelio és Leonor titokban a paphoz indulnak, hogy összeházasodjanak, de lebuknak Ines elött. Elena a munkája közben adatokat szerez Fabian gépérõl. Ines nászajándékokat ad Aurelionak és Leonornak és az egész családot összehívja az esküvõre. Marcia elmondja Elenának, hogy egy oldalon állnak még akkor is ha nem úgy tûnik. Penagos odaadja a hatósági engedélyt Jorge örökösének, hogy hozzájusson az iratokhoz, de az visszautasítja amíg át nem nézi mirõl van szó. Aurelio és Leonor egybekelnek és Diego is sok boldogságot kíván nekik. Mariano elmondja Bernardonak hogy tudják õ rejtette el Elena elsõ kávészállítmányát, így ne kockáztasson Fabian oldalán. Angela értesül hogy Juan Francisco elküldi a válási papírokat. A telefonhívást Margaritha intézte Juan Francisco kérésére akik kezdik megszeretni egymást. Elena nem szeretne részt venni a termelõk találkozóján, de Avellaneda ragaszkodik hozzá hogy jelen legyen. Fabian tudja hogy Elena az õ oldalán lesz a termelõk megbeszélésén. Marianoék megtudják hogy Fabian sok kávét akar exportálni így hamar elbukhat. Diego a falu kocsmájában verekedésbe keveredik a helyi maffiával akik felvásárolták a birtok vegyszereit. Elena érzi hogy valami baj van Diegoval, ezért kéri Marianot hívja fel a birtokot. Diegot csak a rendõrfönök tudja lehámozni a maffiozókról és figyelmezteti hogy csak feltételesen van szabadlábon, ezért húzza meg magát. Ines a birtokon látja vendégül az ifjú párt egy ebédre. Matilde tovább mérgezi Miguelt, aki nem sejt semmit az egészbõl és egyre rosszabul van. Eleuterio elmondja Juanchonak tudja hol van Miguel és álljon végre bosszút. Barabara felhivja a szüleit, de õk nem akarnak beszélni vele. Elenánál megjelenik Soledad és Gian carlo és magyarázatot kérnek. Elena megpróbálja elmondni az indokait, de Soledad szerint ez nem igazol semmit. Soledad nem akar együtt lenni Elenával, ezért külön költözik. Gian Carlo sem érti Elenát de bízik benne. Elena Soledad után akar menni, de Avellaneda nem nélkülözheti a tanácstagok találkozója miatt. Daniella keresi Elenát telefonon, de az nem akar beszélni vele. Eleuterio megmutatja Juanchonak hogyan szenved Matilde birtokán Miguel. Elena elkezdi ismertetni terveit a tanácstagoknak, mikor megjelenik Diego.

224.
Diego részegen tör zúz a termelõk megbeszélésén és mindennek elmondja Elenát mert szerinte gúnyt ûzött belõle. Avellaneda lép közbe hogy lecsendesítse Diegot de nem bír vele ezért Marthát kéri szóljon a rendõröknek. Eleuterio elmondja Juanconak hogyan mérgezték Matildéval Miguelt. Avellaneda végülis a rendõrök segítsége nélkül megnyugtatja Diegot és kéri hagyja Elenát békén. Elena a parkolóban utóléri Diegot és pofonvágja. Diego megycsókolja Elenát és követeli vallja be szereti, mire a lány bevallja de Diego csak ennyit akart elérni és elhajt.A birtokon éppen Juanchot keresik mikor Penagros telefonál mivel Mauricio La Torre hátráltatja a munkát. Juan Francisco megígéri másnal elmegy mexikoba. Juancho kimenekíti Matilde birtokáról Miguelt. Diego elmegy Barbara lakására hogy kérdõre vonja Fabiant de megtudja hogy az már Marciával él. Marcia üzenetet hagy Miguel címén hogy keresse fel. Elena felkeresi Marciát hogy magyarázatot kérjen tõle. Marcia megerõsíti hogy õ is Fabian ellen harcol. Matilde és Eleuterio fegyverrel keresi Miguelt de Juancho elrejti. Marcia és Elena kezet ráznak a tervükre amikor megérkezik Fabian. Elena távozása után Marcia elmondja Fabiannak mi volt a megbeszélésükön. Diego felhívja Daniellát és arra kéri jöjjön utánna Mexikóvárosba mivel szerinte Elena hazudik és ezért lehetetlenné akarja tenni az életét és megmutatja tud élni nélküle is. Ines is Daniellával akar menni de ekkor megjelenik fegyverrel Matilde és Jeremyt keresi. Matilde le akarja lõni Dianát hogy végre Jeremyvel lehessen. Juancho elviszi Miguelt a rendõrfõnök házába és értesíti hogy Matilde a Casa Blancára indult. Végülis az utolsó pillanatban sikerül elfogni Matildét és elviszik a börtönbe. Diego el akarja vinni az összes iratot Mauriciotól de az csak Inesnek hajlandó odaadni. Mauricio azzal vádolja Diegot hogy a Serrano család kergette a halálba Jorget. Fabian rajtakapja Elenát amint a számítógépbõl adatokat vesz le. Ezért fel akarja bontani az egyezséget, de Elena bebizonyítja hogy csak Fabianért dolgozott. Soledad egy étteremben talál munkát magának.

225.
Soledad megfogadja magának hogy addig nem akar együtt élni Elenával amig a lánya rendbe nem hozza a dolgait. Juancho kicsit kiszinezi a Miguellel történteket amikor Jeremynek és Aurelionak mesél róla erre azok kicsit megviccelik hogy Matilde visszatért. Miguellel közli az orvos hogy nagy szerencséje volt mert mérgezték és Juancho mentette meg. Diego felhívja Inest hogy gyõzze meg Mauriciot miközben Daniella elviszi az adatokat tartalmazó számítógépet. Maldonado elmegy Bernardohoz hogy segítsen Fabian exportjaiban de az visszautasítja. Elena elmondja Avellanedának és Marianonak hogy Marciában nem bízhatnak. Avellaneda arra utasítja Elenát hogy Fabian mellett álljon ki a tanácskozáson a termelõk ellen. Miguel megkapja Marcia üzenetét. Angela megjelenik a birtokon és meglepõdik hogy ott találja Margarithát. Mariano figyelmezteti Elenát hogy ne vállalja a küldetést mert elvesztheti Diegot de Elena bízik benne hogy lesz visszaút. Juan Francisco barátnõjeként mutatja be Margarithát. Angela arra kéri Juan Franciscot hogy beszéljen Fabiannal Ines házának tulajdonjoga miatt. Erre Juan Francisco kidobja õt a birtokról. Gian Cralo irodájában találkozik Diego és Elena ahol ismét összevesznek. Mauricio felhívja Inest a számítógép ellopása miatt és elmondja feljelenti Diegot. Fabian utasítja Maldonadot hogy Quiroson keresztül gyõzze meg Bernardot. Elena megtalálja Soledadot és arra kéri bocsásson meg és legyen mellette de nem jár sikerrel. Ines kérésére Diego visszaadja a számítógépet Mauricionak amikor a rendõrség megérkezik Mauricio visszavonja a vádjait de közli Diegoval ezért sokkal tartozik neki. Marcia beszél Miguellel hogy jó pénzért álljon mellé a Fabian elleni csatában.
Fabian megtalálja Marcia lakásában a lemezeket amivel eddig zsarolták. Elena nem talál semmit amivel sarokba tudná szorítani Fabiant a termelõk és exportõrõk megbeszélése elött így kénytelen Fabian mellé állni.

226.
Marcia rájön hogy Fabian visszaszerezte a lemezeket. Fabian együtt ünnepli a gyõzelmet Barbarával. Miguel arra készül hogy bosszút áll Eleutérion és Juanchon. Diana és Aurelio felkeresik Miguelt a válás miatt aki csak a birtok megosztása után hajlandó elválni. Angela felkeresi Bernardot és a segítségét kéri de az kidobja. Juan Francisco köszönetet mond Margarithának hogy mellette van. A termelõk és exoprtõrök tanácskozásán Diego döbbenten hallja hogy Elena az exoprtõrõk pártját fogja. Diego arra kéri Elenát mondja el a tervét különben ellene fog harcolni. Diana tanácsot kér Penagrostól hogyan válhatana el Migueltõl. Diego a tárgyaláson heves szócsatát vív Elenával és arra készül hogy megalakítja a termelõk szövetségét az exportõrõk ellen. Elena lemond a tanácsban betöltött posztjáról hogy csak Fabian cégénél dolgozhasson. Diego azzal vádolja Elenát hogy eladta magát, Elena pedig elmondja hogy Diegoért tette. Mariano azzal vádolja Avellanedát hogy túl nagy terhet tett Elena vállára mert mindenkit elveszített. Diego dühöng mert Elena elárult mindenkit de Daniella szerint csak kényszerbõl tette Fabian miatt. Diego szerint Elena már nem szerelmes belé ezért állt Fabian mellé. Daniella felkeresi Elenát hogy saját fülével hallja miért tette. Elena neki is elmondja hogy már nem szereti Diegot. Ines szerint Elena tettére nincs mentség még akkor sem ha Fabian kényszeríti rá. Avellaneda arra kéri Elenát tartson ki mert csak így lehet eredménye a tervüknek. Elena értesül a rendszergazda barátjától hogy Danielláék hozzájutottak Fabian titkos adataihoz.

227.
Elena szerint ezek az adatok a hiányzó láncszem Fabian ellen. Avellaneda szerint Diegoék nem adják majd át az adatokat Elena miatt. Diegoék nem tudják megfejteni a kódolt információkat de nem akarnak Elenához fordulni. Fabian ujabb terve hogy eddig nem látott mennyiségü kávét exportál Elena számlájára és a birtok nevében. Juanco elkéreckedikJuan Franciscotól de nem mondja el hogy Miguel után indul fegyverrel kezében. Diana Jeremyt keresi aki a faluban van hogy rávegye Miguelt válljon el Dianától. Miguel eköben meglepi Eleuteriót a Matilde birtokán. Marcia elmegy Barbara lakására és arra kéri Fabiant hogy jöjjön el õ is mert érdekes mondanivalója van. A rendörfõnök elveszi Jeremytõl a fegyverét és figyelmezteti ne vegye át a Serranok stílusát. Miguel arra kényszeríti Eleuteriot hogy igya meg az a mérget amivel eddig õt mérgezték. Juancho megérkezik Matilde birtokára hogy a faluba vigye Migueléket de szétesik kezében a puska amivel fenyegeti õket. Elena és Mariano várják Marciát a lakásán de az nem jelenik meg. Leonor és Aurelio már nagyon várják a gyereküket és a közös jövõjüket tervezik. Jeremy elmondja Aurelionak hogy eltünt Juancho. Marcia megmutatja Fabiannak Barbara elõtt a pozitív terhességi tesztjét. Fabian elhagyja Barbarát a leendõ örökös miatt. Elena köszönetet mond Marianonak hogy mindig mellette áll és jó barátja maradt. Bernardo részegen elmegy Angelához és annak barátnõje elött elmondja hogy a férfiakhoz vonzódik. Azt is sérlemezi hogy Angela Fabian mellett áll és kihasználják õt. Ines arra készül hogy visszavonatja Lorenzo végakaratát a birtokról Diego ellenében. Diego és Daniella elmennek Avellanedához hogy odaadják a talált adatokat.

228.
Barbara bosszút esküszik Fabian ellen amiért az elhagyta. Angela dühöng mert szégyenbe hozta Bernardo a barátnõi elött. Bernardo minden sérelmét elmondja Angelának és közli vele nem akarja látni többé. Barbara felhívja a birtokot hogy Diegoval beszéljen de Juan Francisco már unja és leteszi a telefont. Elena elmegy Soledadhoz de addig az nem akar beszélni vele míg a dolgait rendbe nem hozza. Elena el akarja mondani Diegonak mit csinál érte. Avellaneda arra kéri Diegot ne vádolja Elenát de nem mondja el miért kellene bízni benne. Elena és Mariano megérkeznek az irodába és meglepve tapasztalaják hogy Diegoék hajlandók együttmûködni. Diego elmondja Elenának tudja bosszúból akar végezni Fabiannal a megbeszélésük ellenére. Miguel lelövi Eleuteriót és a puskát az elkábított Juancho kezébe adja. Diego azt kéri Elenától hogy mondja el az igazat. Elena négyszemközt elmondja Diegonak hogy a botrányai miatt tette amit tett és nem fog visszatérni hozzá. Diego azzal vádolja Elenát hogy cserbenhagyta és elárulta. Elena elmondja hogy nem érte meg segíteni Diegonak és mostantól ne keresse. Elena az utcán rosszul lesz és elájul. Avellanedáék nem jutnak továbbmert a megfejtéshez kell Fabian jelszava. Diego Elena után indul, hogy megkérje segítsen a jelszó megszerzésében. Aurelio és Juancho elindulnak megkeresni Juanchot. A rendörfõnõk és emberei megtalálják Juanchot és öt gyanusítják Eleuterio megölésével. Elena egy kórházban ébred és addig ott tartják míg mindel lelete kész nincs. Barbara elmegy Fabianhoz hogy a pénzt követeljen a titkaikért. Marcia értesíti Carlost hogy Fabian elhitte gyereket vár és a kezükben van. Juancho nem tudja bizonyítani hogy ártatlan és a valódi gyilkos Miguel. Fabian kiadja az utasítást a következõ szállításokra Elena nevében. Diego és Mariano ismét összevesznek Elena miatt mert nem találják a hotelben. Matriano elmondja hogy Elena feláldozta magát a birokért cserében és Fabian kérte hogy hagyja el Diegot. Bernardo elmegy Quiroshoz és elmondja arra készül feladja magát és szeretne kibékülni vele. Maldonado figyelmezteti Fabiant hogy Bernardo nagyon furcsán viselkedik jó lesz vigyázni vele. Mauricio La Torre megjelenik Fabian irodájában.

229.
Elenával közli az orvos hogy a rosszulléte valószínû a stressznek köszönhetõ de az is lehet hogy terhes a leleteket majd póstázza. A rendõrfõnök elmondja Jeremynek és Aurelionak hogy Juancho ölhette meg Eleuteriot mert minden ellene szól. Miguel is megerõsíti a feltételezést és megköszöni Juanchonak hogy megtette és megmentette õt Matilde karmai közül. Aurelio tudja hogy hazudik Miguelt és megígéri a nyomában lesz. Juan Francisco elmondja Margarithának hogy Elena kezében vannak mert minden exportot õ intéz. Diego elmondja Soledadnak hogy eltünt Elena. Soledad szerint oldják meg a problémájukat maguk és õrá ne számítsanak. Mariano és Avellaneda megtudják hogy Fabian készül a menekülésre. Fabian nem fogadja el Mauricio ajánlatát Diego megállítására. Mauricio távollétét kihasználva Diego az összes még szükséges papírt elvisz az irodából
és találkozik Barbarával is aki segíteni akar neki Fabian tönkretételében. Daniella és Harold megpróbál bejutni Fabian cégéhez de végül az elõkerült Elenát kérik meg hogy a jelszót szerezze meg. Elenának sikerül ellesnie Fabian kódját és odaadja Haroldéknak. Mikor Mariano megtudja hogy Elena feltünt hozzá akar szaladni de Avellaneda nem engedi. Angela elpanaszolja Fabiannak mit tett Bernerdo elõzõ este. Fabian elmondja az anyjának hogy Marcia gyereket vár tõle és ezzel biztosítva van a jövõjük. Diego elmegy Elena irodájába, bocsánatot kérnek egymástól és kibékülnek. Jeremy tájékoztatja Ineséket mi történt Juanchoval. Marcia megtudja Migueltõl hogy nagyon kevés kávé van a birtokon tehát ebbõl nem tudja Fabian fedezni az exportokat. Az információt továbbadja Carlosnak eközben majdnem lebukik Fabian elött. Marcia elviszi Fabiant a bankba ahol közös számlát nyitnak. Elena megköszöni Marianonak hogy mindig mellette állt és bocsánatot kér hogy fájdalmat okozott neki. Diana nagyon fél Migueltõl mert sejti hogy a családban mindenkin bosszút akar állni. Jeremy azt kéri Dianától hogy a félelem helyett dolgozzon velük. A külföldi vevõk garanciát követelnek Maldonadótól aki Elenára hivatkozik. Juan Franciscot is felhívják aki felháborodik milyen nagy mennyiséget követelnek tõlük. A család azt hiszi megint Elena támadta hátba õket. Elenáék is értesültek hogy Fabian a Casa Blancára hivatkozva akar exportálni. Harlodnak végülis a sok kísérletezés közben rájött a helyes jelszóra és megfejtették Fabian titkos adatait. Fabian csõdbe akarja vinni a cégét mielõtt Carlos megvenné tõle. Barbara ki akarja szedni Diegoból hogy mit terveznek Fabian ellen de nem sikerül.

230.
Diego megtudja Daniellától hogy felfedték Fabian titkait így megvan a bizonyíték. Barbara üzenetet hagy Fabiannak hogy a szabadsága van veszélyben mert Diegoék kezében van a bizonyíték. Diegoék a másnapi feljelentésre készülnek Fabian ellen. Barbara is megjelenik Avellaneda irodájában hogy segítségét felajánlja. Juanchot rémálmok gyötrik a zárkában. Juan Francisco és Margaritha egyre több idõt töltenek együtt. Ines örül hogy a fia újra szerelmes lett. Diegoék megbeszélik kinek mi lesz a feladata másnap hogy végleg elintézzék Fabiant. Barbara elmondja Fabiannak hogyan lehet megállítani Diegot. Másnap Penagos átnézi ez iratokat hogy elintézhesse Fabian letartóztatását. Fabian kémkedéssel és bünrészességgel vádolja Elenát Mauricio tanácsára és elviteti az embereivel. Fabian elmondja Maldonadonak hogy õ az új igazgató a cégnél. Carlos nem érti mit akar még Marcia de az nem nyugszik mert õ akarja a kötelet Fabian nyakába akasztani. Gian Carlo és Soledad értesülnek hogy Elena meszerezte Fabian elleni bizonyítékokat. Soledadnak nem tetszik hogy Elena és Diego egy szó
nélkül a birtokra akarnak indulni. Penagos feljelentést akar tenni Fabian ellen de Mauricio közbelép és elmondja hogy Elena és Diego ellen is pert indítanak ebben az esetben. Penagos nem tudja hová vihették a rendõrõk Elenát. Elenát eközben Barbara lakásán tartják fogva. Inesék fondorlattal kiszabadítják Juanchot a rendörfõnõk õrizetébõl. Diego elkapja Mauriciot és követeli mondja el hol tartják fogva Elenát de nem jár sikerrel ezért felhívja Fabiant. Carlos kis türelmet kér Fabiantól amíg a cégvásárlásról szóló papírokat átnézi. Fabian elmodja Diegonak nem vonja vissza Elena elleni feljelentését így az hatósági õrizetben marad. Miguel elmondja Fabiannak hogy a szolgálataiért pénzt kér. Fabian elmondja Marciának hogy Carlos egy üres céget vett meg így el kell tünniük egy idõre a csõd után a családjaik szeme elõl amíg a gyerek megszületik. Fabian két jegyet rendel a New Yorki járatra. Mauricio felhívja Fabiant és elmondja Elenát nem adták át a rendõrségnek így nincs letartóztatva hanem Barbara tartja fogva. Fabian felháborodik hogy emberrablásba keverte Barbara. Inesék meglátogatják Fabiant. Carlos haladékot kér Avellanedától hogy Marcia félreállhasson.

231.
Mauricio elmegy Barbarához és arra kéri engedje el Elenát de Barbara meg van gyõzõdve róla hogy Fabian érdeke hogy tovább is fogva tartsák. Ines és Juan Francisco egy utolsó esélyt akarnak adni Fabiannak de az nem kér belõle. Fabian elmondja hogy eladta a céget és otthagyja Ineséket. Fabian és Marcia elmennek Barbarához hogy magyarázatot követeljenek Elena elrablása miatt. Diego egy börtönben sem találja Elenát ezért azt sejti hogy Fabianék tartják fogva. Barbara meggyõzi Fabiant hogy továbbra is tartsák fogva Elenát ezért Miguelt is felhívja hogy segítsen ebben így rákenhetnek mindent. Avellaneda megmutatja Ineséknek milyen bizonyítékok vannak Fabian ellen. Juan Francisco meg akarja tenni a feljelentést Fabian ellen hogy az ügy végére pont kerüljön. Fabian arra kéri Miguelt vigye a birtok melletti faluba Elenát. Barbarának is pénzt kínál Fabian hogy segítsen neki. Marcia már minden pillanatot les mikor szökhet el Fabian mellõl mivel megtudja Carlostól hogy nemsokára feljelentést tesznek Fabian ellen. Diego elmegy Barbara lakásához de nem talál senkit ott habár Miguel és Elena ott vannak. Margaritha megtudja hogy a kávészedõk közt himlõ ütötte fel a fejét így orvost hivat és segíteni indul. Marcia titokban értesíti Carlost hogy Fabiannal a reptérre indulnak hogy New Yorka menjenek. Miguel molesztálja Elenát. Fabian látja Marcián hogy nagyon ideges ezért egyre kevésbé bízik benne. Fabian felhívja Diegot és
értesíti elmegy messzire és ne álljon az útjába mert Elena lesz az áldozat. Diego meg akarja állítani Penagosékat nehogy feljelentést tegyenek Fabian ellen. Fabian és Marcia a reptérre indulnak a nyomukban Barbarával. A reptéren Diegoék utólérik Fabiant és követelik mondja el hol rejtegeti Elenát. Soledad megkéri Gian Carlot hívja fel Marianot hogy megtudja mi van Elenával. Mariano továbbadja Jeremynek aki elmondja Gian Cralonak hogy Fabian fogva tartja Elenát.

232.
Gian Carlo nem meri elmondani Soledadnak az igazságot. Fabian figyelmezteti Diegot hogy nincs mit vesztenie így ne álljon az útjába. Miguel tovább zaklatja Elenát mikor Fabian telefonál hogy Elena beszélhessen Diegoval. Diego megtudja hogy Miguel tartja fogva Elenát és azt is hogy Miguel ölte meg Eleuteriot. Marcia titokban egy üzenetet ad át Diegoéknek hogy Elena Barbara lakásán van de ezt kileste Barbara is. Diego azt kéri tegyék meg a feljelentést hogy megállítsák Fabiant. Fabian nem engedi hogy Marcia elmozduljon mellõle. Barbara abban bízik hogy Fabian még meggondolhatja magát és õt választja. Diegoék késve érkeznek Barbara lakásához mert Miguel már elvitte onnan Elenát. Juancho feltûnik a birtokon és segít Margarithának a kávészedõk ápolásában. Penagosék az utolsó pillanatban kapják kézhez Fabian letartóztatási parancsát és a reptérre indulnak. Fabian rájön hogy Marcia árulta el hol van Elena és ezt Barbara is megerõsíti. Soledad rájön hogy Gian Carlo titkol elõle valamit. Penagosék nem tudják elkapni Fabiant a reptéren és Diegoék is késve érkeznek oda.
Fabian elviszi Marciát Angelához és megkéri segítsen neki. Soledad elmegy Diegoékhoz és megtudja hogy Miguel rabolta el. Megkéri Diegot hogy keresse meg és szabadítsa ki Elenát. Ines, Juan Francisco és Soledad elmennek Angelához és elmondják hogy Fabian elrabolta Elenát és ha nem segít nekik börtönbe juttatják. Juancho megtudja mit tett Miguel ezért megesküszik ha mégegyszer találkozik vele nem menekül. Marcia kihasználja hogy Fabian nincs a közelben felhívja Diegot és elmondja hogy Fabian Angelánál rejtõzik. Marcia leüti Angelát és elmenekül a lakásból. Miguel és Barbara elviszik Elenát Matilde birtokára. Fabian visszatér és megtudja Marcia elmenekült de elötte beszélt Diegoval. Fabian elmondja Angelának hogy szükség van Marciára mert csak így férhet a közös számlához ahol az összes pénzét tartja. Diegoéknak majdnem sikerül elkapnia Fabiant Angela lakásánál.

233.
Leonor azt tanácsolja Margarithának hívja fel Juan Franciscot a betegségek miatt. Avellanedáék megtudják hogy Marcia megszökött Fabiantól. Juan Francisco értesül Margarithától hogy bárányhimlõ ütötte fel a fejét a birtokon ezért másnap a birtokra indulnak. Juancho nem akar a birtokon éjszakázni nehogy bajba keverje Leonorékat. Angela segítséget kér Bernardotól aki elmondja hogy amíg nem jönnek a rendõrõk addig ellakhat nála. Soledad szól Diegonak hogy a faluba indul mert szerinte Miguel oda vitte Elenát. Barbara felhívja Fabiant és ráveszi hogy Elenával zsarolják ki a szabadulásukat. Fabian közli Diegoval csak úgy mentheti meg Elenát ha ejtenek ellene minden vádat és ráveszi Marciát térjen vissza hozzá. Mauricio fogja a megállapodás értelmében ellenõrizni Diegot. Marcia elmondja az apjának hogy még nem végzett Fabiannal és végig akarja csinálni. Az egész család Diegot keresi és Mariano is azon kesereg hogy Diego biztos megint elront mindent. Diego eközben Marcia lelkére beszél hogy térjen vissza Fabianhoz mert csak így engedik el Elenát. Juan Franciscoék megérkeznek a birtokra és arról értesülnek hogy az emberek nem akarnak tovább a birtokon dolgozni mert félnek a járványtól. A munkásokat Aurelio is megpróbálja meggyõzni. Barbara magára hagyja Miguelt és Elenát Matilde birtokán. Miguel ezt ki is használja és megint zaklatni akarja Elenát de megérkezik Juancho aki szintén Matilde birtokán töltötte az éjszakát. Elena és Juancho közös erõvel leütik és megkötözik Miguelt. Juan Francisco megköszöni Margarithának hogy ismét segített rajta és elmondja sokat jelent neki. Elena azt tanácsolja Juanchonak hogy menjen vissza a faluba a rendõrõkért õ pedig a Casa Blancára indul. Marcia visszatér Fabianhoz és azt mondja vele akar maradni. Elena a birtok felé vezetõ úton rosszul lesz és Barbara talál rá.

234.
Juancho elmondja a rendõröknek hogy Miguel tartotta fogva Elenát de õ kiszabadította. Arra kéri õket hogy menjenek el Matilde birtokára és ott megtalálhatják a megkötözött Miguelt. Barbara és Miguel azon vitetkoznak mit csináljanak most hogy tudja a rendõrség merre vannak. Marcia elmondja Fabiannak hogy nem csak Diego késése miatt tért vissza hanem hogy vezekeljen. A rendõrfõnökhöz csatlakoznak Jeremyék Elena keresésében. Diegot felhívja Fabian és elmondja köszöni hogy mindent visszakapott de nem tudja hol van Elena. Nem találják Elenát Matilde birtokán így tovább kutatnak. Diegot visszahívja abirtokra Juan Francisco mert kiderült Miguel a környéken bújkál. Miguel és Barbara elviszik Elenát a Casa Blancára és ott rejtõznek el. Juan Franciscoval közli Pancho hogy a munkások mégis maradnak. Carlos elmondja Inesnek és Avellanedának hogy Marcia visszament Fabianhoz és arra kéri õket segítsenek rajta. Diego és Mariano is csatlakozik a birtokon a kereséshez. Barbara összveszik Miguellel és a veszekedés zajára felfigyel Diana akit szintén túszul ejtenek. Juancho megtudja hogy nem találják Elenát ezért arra kéri a rendõrfõnököt engedje szabadon és õ megkeresi Miguelt. Barbara és Miguel úgy döntenek visszamennek Matilde birtokára és Elenát is viszik. Fabian megfenyegeti Marciát hogy ha megpróbálja elárulni megöli. Juancho megérkezik a Casa Blancára és Margarithával közösen kiszabaditják az egyedül hagyott Dianát. Megtudják hogy Elenát visszavitték Matilde birtokára. Diana felhívja Diegot és elmondja hova vitték Elenát. Barbara felhívja Fabiánt és arra kéri küldjön valakit Miguel helyett mert az megõrült. Fabian beszél Miguellel is és elmondja neki nem kellenek tanuk. Soledad és Gian Carlo is Elenát keresik amikor Soledad rosszul lesz. Soledad a Casa Blancán tér magához de nem hajlandó pihenni amíg Elenát meg nem találja. Fabian már a meneküléshez szükséges papírokat szerzi be amikor Marcia ismét menekülni akar. Miguel arra készül hogy kivégzi Elenát. Juancho elkapja Barbarát és megkötözi. Diego az utolsó pillanatban megjelenik de golyót kap a vállába Migueltõl. Ennek ellenére elkezdenek verekedni Miguellel de Miguel kerekedik felül. Miguel arra készül hogy megöli Diegot amikor Juanco lelövi. A rendõrfönök megígéri hogy Juanco nem fog sokáig börtönben ülni hiszen életeket mentett. Fabian rajtakapja Marciát amint meg akar szökni tõle ezért nem engedi többé el magától. Elena bocsánatot kér Soledadtól amiért ennyi szenvedést okozott neki.

235.
Soledad elmondja hogy egy szülõ minden megbocsát a gyermekének. Ezt a beszélgetést Juan Francisco is hallgatja. Mariano és Diego megbeszélik a történteket és megállapodnak másnap elkapják Fabiant. Maldonado felhívja Fabiant és elmondja teljesen tönkrementek nem maradt semmi pénzük. Fabian kitart amellett hogy újra tudja kezdeni de Maldonado felmond, utánna letartóztatják a rendõrök. Elena arra kéri Diegot ne menjenek másnap mexikóba mert Fabian mindenre képes. Fabian elmondja Marciának már nincs mit vesztenie ezért gyilkolni is kész. Ines kiborul mikor meglátja hogy az El Cafetaleironál a rendõrök mindent felforgatnak. Diegoék értesülnek a cégnél hogy hol rejtõzik Fabian. Mikor megérkeznek Fabian rejtekhelyére Elena arra kéri Diegot ne egyedül akarja elkapni Fabiant. Fabian lehallgatja Marcia telefonját amikor Carlos értesíti hogy nemsokára ott lesz a rendõrség. Elena nem engedi hogy Diego a rendõrõkkel együtt keresse Fabiant. Fabian mivel nem tud kijutni a szállodából ezért felhívja Inest hogy adjon neki egy utolsó esélyt. Inesék a hátsó kijáraton menekítik el Fabiant és Marciát a rendõrök elõl. Barbara ráveszi a rendõrfönököt hogy engedje el mert nincs ellene bizonyíték. Aurelio felhívja Elenát hogy tegyen feljelentést Barbara ellen különben nem tudják fogvatartani de Elena nem tesz feljelentést. Inesék Fabian lakásán akarják tisztázni a helyzetet és megvárni a rendõrõket. Juan Francisco a vita hevében majdnem lelövi Fabiant. Mauricio a bizonyitékokat tünteti el mikor Penagos a letartóztatási paranccsával jelenik meg. Carlos Fontalbo felhívja Angelát hogy közölje fél órája van hogy elhagyja a házat különben kidobják. Soledad és Gian Carlo a falu fõterén beszélgetnek mikor egy üzenetet kapnak hogy Elena mexikóban egy szállodában várja õket. A levelet viszont Barbara írta. Marcia közli Fabiannal a család elött hogy, se gyerek, se pénz, se hatalom nincs és ez a bosszú része volt hogy teljesen tönkretegye. Marcia elmondja ha mindent rábíznak senkinek nem esett volna bántódás ezzel elhagyja Fabian lakását.

236.
Fabian még most is azt hiszi hogy elölrõl tud kezdeni mindent. Aurelioék nem találják sehol Soledadékat. Diego tájékoztatja Danielláékat a birtokon hogy Ines még egy esélyt akar adni Fabiannak. Elena pedig Soledad után érdeklõdik és megtudja nem találják õket ráadásul Barbarát is szabadon engedték feljelentés hiányában. Ines megbeszéli telefonon Carlossal hogyan kaphatja vissza a házát. Fabiant felhívja Barbara és elmondja most Soledadot ejtette túszul. Avellaneda és Mariano még mindig a hotelnél vannak és nem értik hogy szökhetett meg Fabian elõlük. Mariano kifakadt hogy mindent kockára tett egy nõ miatt akit még csak meg sem csókolhatott. A birtokon Jeremy megkéri Diana kezét, erre Harold is megkéri Danielláét. Angela és Bernerdo is megjelennek Fabian lakásán. Bernardo elmondja Ineséknek hogy feladja magát és nem kér semmi védelmet. Fabian elmondja Angelának hogy Barbara teljesen megõrült ezért keresse meg és vegye rá hogy engedje el Soledadot. Fabian azzal vádolja Elenát hogy a szeretõje volt ezért Diego leüti Fabiant. Angela és Juan Francisco is összevesznek és megállapodnak elválnak. Angelával együt távozik Bernardo is és megkéri Ineséket segítsenek rajta ha majd kiszabadul. A rendörfõnök hoz egy levelet Jeremynek amibõl kiderül hogy Matilde az édes lánya volt Manuel úrnak nem az unokahuga. Tehát a saját lányát erõszakolta meg Manuel, így érthetõ hogy Matilde megõrült. Talált még egy kulcsot is a borítékban de nem tudja mihez. Mariano fel akar mondani de Avellaneda nem engedi. Martha nagyon megörül amikor Mariano mégis marad. Fabian már sírva könyörög Inesnél hogy engedjék szabadon mert nem akar börtönbe kerülni. Ines azonban nem ad több esélyt Fabiannak. Angela felkeresi Barbarát de az nem engedi szabadon Soledadot. Gian Carlo felhívja Marianot és elmondja Soledad eltünt.

237.
Angela megjelenik az ügyészségen és feljelentést tesz Marcia ellen. Carlos visszaadja Ineséknek a ház papírjait mikor megjelenik Gian Carlo és elmondja Soledad eltünt ezért visszamennek Fabian lakásába. Barbara felviszi a háztetõre Soledadot hogy ledobja onnan. Joackim felkeresi Danielláékat és a kávéjáért járó pénzt követeli de Daniella talpraesetten elkergeti. Mariano és Gian Carlo elmondják Elenának hogy eltünt Soledad mire Fabian nevetni kezd. Gian Carlo megszorongatja Fabiant és kiszedi belõle hol rejtegeti Barbara Soledadot. Diego is Elenával akar menni ezért Fabiant egyedül hagyja Juan Franciscoékkal. Fabian kihasználja a helyzetet és megszerzi Juan Francisco fegyverét. Diego is visszatér a lakásba ezért Fabian csak úgy tud menekülni ha leüti Inest. Fabian az El Cafetaleiroba megy és teljesen összetörik a feldúlt cége látványától. Barbara nem képes lelökni Soledadot a háztetõrõl de Elenáék is megérkeznek a rendõrökkel és letartóztatják Barbarát. Ines arra kéri Juan Franciscot hogy segítsenek Fabianon mindezek ellenére. Angela feltartja Marciát amíg a rendõrség meg nem érkezik és le nem tartóztatja. Elmondja hogy ez volt Fabian utolsó kívánsága. Bernardo feladja magát a rendõrségen és Quiros mellé kerül a börtönben. Elenáék visszatérnek Fabian lakására és értesülnek mi történt ezért õk is Fabian után indulnak. Barbarát megvizsgálják a börtönben és kiderül hogy terhes. Marcia a börtönben Barbara mellé kerül és döbbenten értesül hogy Barbara teherbe esett. Az egész család az El Cafetaleironál találkozik a rendõrökkel de nem találják Fabiant. Harold viszont rátalál és mikor jelez a többieknek Fabian megsebesíti. Fabiannak sikerül elkapnia Diegot és azzal fenyegetõzik lelövi. Ines sem tudja meggyõzni Fabiant hogy adja fel. Fabiant felhívja Barbara és elmondja most igazán terhes. Ezt a pillanatot kihasználja Diego és verekedni kezdenek a pisztolyért. A fegyver eldördül és Fabian esik össze. Mielött meghalna elmondja hogy nyert mert övé az örökös.

238.
Fabian Diegora fogja a pisztolyát. Fabian egy monológba kezd hogy most már túl messzire ment és nem adhatja fel magát, mindent vagy semmit. Le akarja lõni Diegot, de csöng a telefonja. Barbara hívja a börtönbõl, és elmondja terhes. Fabian annyira örül a hírnek, hogy elfelejti egy pillanatra, hogy Diegot tartja sakkban a fegyverrel. Ez a kis idõ elég ahhoz hogy Diegó elkapja a fegyvert maga elõl. A fegyverért küzdenek de közben az eldördül, és Fabian a padlóra zuhan. Diego megsiratja Fabiant. Paloma felveszi a földön heverõ telefont, és elmondja Barbarának hogy Fabian meghalt. Aztán Paloma kikíséri Diegot a szobából és magára hagyják Juan Franciscot a fiával. Juan zárja le a fia szemeit és megcsókolja.

Oktober – A betakarítás megkezdõdött
Juan Francisco és Diego a Casa Blanca birtok irodájában. A Cafetalero már nem mûködik, ezért fontos Diegonak, hogy telefonon elintézze a Casa Blanca elsõ eladását. Látjuk ahogy Barbara elbúcsúzik a lakástól ahol Fabiannal lakott. Angela meglátogatja Bernardot a börtönben és kisfiaként szólítja. Bernardo keserün felel:”Kisfiam? Milyen gyönyörûen hangzik ez a szó a szádból” Nem akar enni a szendvicsbõl amit az anyja hozott “Nem akarok melletted lenni, bocsáss meg de nagyon gyülöllek” Angela mindkét fiát elvesztette. Barbara semmit nem akar tenni a Sanchez Serranókkal. Elmegy Fabian sírjához, elmondja hogy nincs semmije, és megkeresi a szüleit. Barbara elmegy a szüleihez, de az apja nem akar vele beszélni, nem akar tudni róla mióta kiközösítette õket, de az anyja szeretettel fogadja. Barbara elmondja hogy terhes és szüksége van egy helyre – az anyja beengedi.
Marcia telefonál a szüleinek, hogy sokat tanult abból, a bosszú rossz tanácsadó. A haragot maga mögött hagyja és fontosabb dolgokat akar csinálni. Megismerni magát és a szeretetet. Egy templomba megy az embereket segíteni akiktõl azelõtt elfordult.
Martha a kávé tanács irodájában telefonál, Mariano siet be izgatottan, kiabálva és elmerülve a gondokban. Nem érti miért öltözött ki ennyire Martha, aztán átveszi a telefont és Avellaneda emlékezteti Marianitot hogy ma lesz az esküvõ. Szomorú lesz, de elmegy az esküvõre Marthával. Bár még mindig Palomáról álmodozik.
Diego elindul az esküvõre, Juan Francisco még az irodában marad egy kicsit. A régi fényképeket nézegeti. Elõsször Fabianét és azt kívánja bárcsak máshogy történtek volna a dolgok és nem vesztette volna életét. Aztán Bernardoét akire büszke, és reméli még egyszer maga mellett tudhatja és megismerheti. Aztán Lorenzora, az apjára gondol. Margarita lép be hogy elkísérje az esküvõre, kéz a kézben hagyják el az irodát.
Casa Blanca udvarán minden készen áll. Soledad valami rossztól tart. Aztán Paloma jön le a lépcsõn a menyasszonyi ruhájában. Nagyon szép és a régen várt pillanatnak örül majdnem nevet a boldogságtól. A templomban, nagy a zsúfoltság, a Mariachik az Ave Mariát játszák, Gian Carlo kíséri Palomát az oltárhoz. Diego és Paloma nagyon jól mutatnak egymás mellett. A pap összeadja õket, miután esküt tettek egymásnak az örök hûségrõl.
Ezután, Paloma és Leonor az emeleten öltözködnek mielõtt lemennének az udvarra. Soledad jön be, és ad át Palomának egy levelet ami már korábban megérkezett attól az orvostól aki az utcán való összeesése után kezelte Palomát és az orvosi vizsgálat eredményét tartalmazza.
Az emberek gyûlnek az esküvõi fogadásra. Diego, Aurelio és Jeremy egymás itatják és közben megjegyzik, hogy remélik csökkenteni fogják Juancho büntetését.
Avellaneda és Giancarlo egy kis megbeszélést tartanak, arról hogy mennyire bátrak és erõsek az emberek Mexikoban.
Diana és Daniela belekarolnak Diegoba, és így várják hogy Paloma megjelenjen. Mindenki tapsolni kezd mikor megjelenik Paloma a lépcsõ tetején. A zenekar rázendít. Diego azt mondja nejének hogy gyõnyörû. Erre Paloma azt mondja igen, mindketten. Diego nem érti, de Daniella összecsõdít mindenkit, hogy kihirdesse ez Diego legboldogabb napja, mert élete nagy szerelmét, az egyetlen nõt akit szeretett elvehette feleségül, és ez a nõ most várandós. Mindenki nagyon örül és táncra perdülnek.

Hét évvel késõbb
Diego az ültetvényen sétálgat és Palomitát hívogatja. Egy kislány mellé guggol le Diego és ezt mondja: “Lányom, az anyukád vár minket!” Diego elõsször egy kosárkát lát, majd keresni kezdi a kis kávészedõt, Palomítát és visszaindulnak a házba. A házban Paloma Aureliot szólítja, de annak a fia válaszol. “nem téged, az apád keresem” mondja Paloma. Paloma és Aurelio a kávéüzletrõl beszélnek, aztán Juan Franciscoról és Martitáról. Dr. Avellaneda, Ines, és Juan Francisco beszélgetnek séta közben a Casa Blanca ültetvényen. Megjegyzik, hogy annyi minden után Casablanca mégis virágzik. Ahogy Lorenzo akarta.
Hátul a konyhában Marta és Paloma beszélgetnek: “Minden rendben megy Marianoval? Nem tudom hogy eljön-e ma, mert mindíg olyan elfoglalt “gyere ide!”. Hirtelen sok gyerek jelenik meg, valamint Diego is. Nagy a hangzavar a jókedvû gyerekektõl. Itt van Diana és Jeremy fia aki a mamája után sír, Fabian fia, Daniela és Harold fia. Itt van Ricardito, aki Berenice és Miguel fia akit örökbe fogadott Paloma és Diego, aki most is mint mindig alszik.
A másik szobában a kis Dieguito és Soledad nagyi együtt néznek egy telenovellát. A kisfiú Soledadhoz fordul:
-“Szeretem a telenovellát, de azt jobban szeretem ha te meséled” és megkéri meséljen neki még.
-“Még nincs címe, de a történet egy lányról szól, aki kévét szedett és a neve Paloma volt”
-“Mint az anyunak?”
-“Igen, Mint az anyukádnak. És egy nap megtalálta szerelmét kinek neve Diego”
-“Mint az apunak?”
-“Igen, csakugy mint apukádnak, és….”
Paloma az ajtóban állva nézi ezt a jelenetet és mosolyog…

Casa Blanca udvarán egy bankett készülõdik, a családdal és annak barátaival. Mindenki egy asztal körül, nagyon boldogok. Mariano is feltûnik, egy kicsit késõbb. Paloma köszönti õt, boldog hogy látja, de Diego is köszönti. Paloma pohárköszöntõt mond a Casa Blanca birtokra és mindenki vele együtt mondja a köszöntõt. Végül Paloma és Diegó megcsókolják egymást

Köszönet Szilvinek és M.Péternek a fordításért!

Megosztom másokkal: