Despertar contigo – Álmodj velem tartalma

Despertar contigo – Álmodj velem tartalma

1.
Pablo, a fiatal testőr lelkesedik a munkájáért, és meg akarja kérni szerelme, Cindy kezét. Maiat kényszer-szabadságra küldik a kórházban, ahol dolgozik. Pablo a munkájából kifolyólag, Maia pedig pihenésképpen elutazik a tengerpartra, ahol a két fiatal egy véletlen folytán megismerkedik egymással…

2.
Cindy azt hazudja az apjának, hogy Pablo eljegyezte, miközben szakítottak, azért, hogy minél előbb megkaphassa örökségét. Federico továbbra is szeretné megkérni Maia kezét, őt is az anyagi érdek hajtja. Amanda mindenáron próbál megszabadulni a testőrségétől. Pablo és Maia ismét találkoznak a tengerparton…

3.
Ahogy Maia elindul egy tengerparti buliból, három fiatal követni és zaklatni kezdi, de Pablo a megmentésére siet. Christiannak pénzre van szüksége, így Wilson azt tanácsolja neki, hogy lopjon. Eligio figyelmezteti Antoniat, hogy veszélyes bűnözők vannak a nyomában.

4.
Antonia hazudik Maianak Pablo kilétével kapcsolatban. A férfi belemegy a játékba, mert csak így találkozhat újra a lánnyal. Le akarja nyűgözni a gazdag lányt, így pénzt akar levenni a Cindyvel közös számlájukról, de az üres. Antonia megszökik a szállodai szobájából a testőrei elől.

5.
Cindy felhívja Pablot, de véletlenül Maia veszi fel a telefont. Ekkor kiderül, hogy Pablonak barátnője van és Maia elfut. Alvaro kirúgja Pablot, mert Antonia megszökik a távollétében. Christian rablást színlel és elviszi az anyja megtakarított pénzét.

6.
Pablo rájön, hogy Antonia miért tűnik el időközönként. A nő így zsarolni tudja a férfit, hogy legyen segítségére. A fiatalok érzései egyre intenzívebbek egymás iránt. Antonia terve, hogy odaadja Pablonak az ingatlanjait, hogy elhitethesse a férfi Maiaval, hogy vagyonos.

7.
Bonyodalmakat okoz, hogy Pablo Antonia háza tulajdonosának adja ki magát. Rafael, Cindy apja nem tűr több haladékot Tuliatól a havi bérrel kapcsolatban. Pablo el akarja mondani az igazat Maianak, de valami mindig megakadályozza őt ebben.

8.
Pablo találkozóra készül Maia apjával, de a fiú eltűnik, erre a lány, és apja is megharagszik. Antonia ismét hazudik a lánynak Pablo kilétéről. Cindy rájön Cristian gaztettére, és arra, hogy Wilson is benne volt. Antoniat újra megkísérlik elrabolni, Pablo a segítségére siet, így ismét elszalaszt egy találkozót a lánnyal.

9.
Elihio gyanakodni kezd Antonia titkával kapcsolatban, de a nő ügyesen kimagyarázza magát. Pablo hazatér a családjához, és megtudja mekkora veszteség érte az anyját, így gyötri a lelkiismeret. Maia örlődik a Pablo iránti érzései miatt, mialatt Federico próbálja őt visszahódítani.

10.
Pablot felfüggesztik, de Antonia elintézi, hogy visszaállítsák a fiút a csapat élére. Cristian el akarja adni a lopott motort, azonban pórul jár. Antonia kölcsönt ajánl fel Pablonak édesanyja anyagi gondjainak megoldására. Cindy trükkös módon akarja visszaszerezni Pablot. Othón és Antonia üzleti viszálya tovább bonyolódik.

11.
Antonia elküldi Othónnak a lányáról és Pabloról készült videót, amit azonban Federico néz meg. Pablo megmenti Cindyt az ál-rablótól, ezért a lány azt hiszi, hogy még mindig fontos a férfi számára. Antonia a pénzért cserébe arra kéri Pablot, hogy írjon alá egy titoktartási szerződést. Maia továbbra sem tudja elfelejteni újdonsült szerelmét, Pablot.

12.
Pablo az újbóli lánykérés után tudomást szerez arról, hogy Cindy mire költötte el közös pénzüket. Rodolfo Maia anyja után érdeklődik a család bejárónőjénél. Antonia elárulja a férjének, hogy mi állt a szerződésben, amit Pabloval aláíratott. A hazugságok hálója egyre sűrűbb, mindnek az oka Antonia és Othón üzleti szembenállása. Eligio megpróbálja kideríteni, hogy mi lehet a két rivális konfliktusának valódi oka.

13.
Maia felhívja Pablot, hogy virágtermesztőként segítse ki apja vállalatát. Antonia rögtön megpróbál lecsapni a
dologra és Pablon keresztül a saját virágait szeretné eladni Othónnak. Miután Antonia hazugságai miatt elveszti Pablo bizalmát, hamar sikerül azt visszazereznie, a férfi fel is hívja Maiat, hogy nyélbe üssék az üzletet.

14.
Federico és Maia a virágokról szóló tárgyalásra készül. Antonia felkészíti Pablot, hogy az üzletkötés során minden rendben menjen. Cristiant fogdába zárják motorlopásért. Wilson azonban kitalálja, hogy ahhoz, hogy kihozza barátját a börtönből, Cindyt fogja felhasználni.

15.
Pablo a virágtermesztő vállalat igazgatójának adja ki magát, miközben Maiaval és Federicoval tárgyal. Cindy randira megy Motorral annak érdekében, hogy a fiú ejtse a Cristian ellen tett vádat. A lány azonban lejáratja Motort, így ő nem vonja vissza a feljelentést.

16.
Maia csalódik Pabloban, amikor a fiú elmondja, hogy menyasszonya van. Antonia kifizeti az óvadékot, hogy Cristian újra a családjával lehessen. Wilson képeket készít Cindyről és Nestorról, majd elküldi azokat Pablonak.

17.
Nestor és Cindy viszonya kitudódik. Maia Mexikóban marad, hogy tisztázza Pabloval való kapcsolatát. Antonia, hogy segítse kettőjüket, egy estére kölcsönadja a házát, hogy Pablo tovább játszhassa a gazdag üzletembert. Othón azonban a helyszínen terem.

18.
Pablo Antonia házában látja vendégül Maiát. Eligio azonban másnap nyomra bukkan, hogy valaki az ő ágyában töltötte az éjszakát. Pablo két tűz között örlődik, hiszen hazudnia kell Maianak, miközben Cindy hűtlenségéről is tud. A férfi levélben vall igazat a lánynak. Antonia azonban közbelép.

19.
Antonia elmondja Pablonak, hogy Maia nem azt a levelet olvasta el, amit a férfi írt neki. Kötelezi a férfit arra, hogy tovább hazudjon a lánynak. Federico, Frida és Rodolfo Othón szekrényében kutatnak, mikor egy ládára bukannak. Mosquito kutatni kezd Pablo és Maia után, amikor baleset éri. A kórházban a lány tudtára adja Pablo valódi énjét.

Megosztom másokkal: