El Clon tartalma

EL CLON – A klón tartalma:

1.
Albieri a klónozásról tart elõadást, ahol Leonardo ferrer is részt vesz, aki támogatja Albieri kutatásait. Albierinek két fia van, Lucas és Diego. Jade édesanyja meghal, ezért a lánynak vissza kell térni Marokkóba, ahol a családja él. Latiffa és Zoraide várják a lányt a reptéren. Jade szembesül, hogy ez egy más világ, bácsikája betartja a korán utasításait. Ali bácsi épp Latiffa esküvõjét szervezi, és azt tervezi, hogy utána Jadét is kiházasítja. Cristina összejön Diegoval, egyikük sem sejti, hogy kicsoda a másik.

2.
Lucas meglátja Jadét tánc közben és egybõl beleszeret. Ali bácsi rettentõ dühös lesz Jadéra, és bezárja a szobájába. Diego rájön, hogy Christina egy könnyûvérû nõcske, de nem meri elmondani az apjának, aki láthatóan fülig szerelmes a nõbe. Nazira reménykedik, hogy õ lesz Ali bácsi újabb felesége. Saidnak tetszik Latiffa és megbeszélik a házasság részleteit. Jade újból találkozik Lucassal. Dora minden vágya, hogy gyermeke születhessen, ezért elmegy a klinikára, hogy megtuja, mi a gond.

3.
Dora azzt akarja, hogy Osvaldo is elvégeztesse a vizsgálatokat. Diego elmondja Lucasnak, hogy Cristina milyen nõ. Cristina azt hazudja leonidasnak, hogy a fia kikezdett vele. Kiderül, hogy latiffa és Said nem házasodhatnak össze, ezért Ali bácsi arra gondolt, hogy Latiffa Mohamedhez, Jade pedig Saidhoz mehetne hozzá. Cristina és leonardo szakítanak.

4.
Jade a szállodában meglátja Diegot és azt hiszi, hogy Lucas az. Jade elmeséli Latiffának és Zoraidenak, hogy szerelmes egy férfiba, ezért nem akar máshoz hozzámenni. Diego elköltözik otthonról, mert az apja nem hisz neki. Ali rájön, hogy Jade becsapta, és nagyon dühös lesz.

5.
Jade nagyon boldog, amiért Lucas megcsókolta, és azt tervezik, hogy együtt szöknek el Amerikába. Latiffa beleegyezik a házaságba, és elmennek megvenni az ékszereket, közben Jade és Lucas újra találkoznak, viszont kifigyelik õket.

6.
Cristina egy fiatal fiúval flörtöl Leonardo szeme láttára. Zoraide segít megszökni Jadénak, hogy a megbeszélt helyen találkozzanak Lucassal. Digo egyedül szál fel a helikopterrel, és belerepül egy viharfelhõbe. Ugyanekkor Lucas belelovagol a homokviharba, ahol ledobja a hátáról a ló. Jade hiába vár a megbeszélt helyen.

7.
Diego lezunk a helikopterrel, és meghal. Rosanak rossz érzése van. Lucas megtalálják a beduinok, és ellátják. Jade szomorúan hazamegy, szerencsére senki sem veszi észre. Dora rájön, hogy Osvaldonak nincs is gyereke. leonardoval közlik a szomorú hírt, miszerint a fia meghalt.

8.
Kiderül, hogy Osvaldo steril, vagyis nem lehet gyereke. Dóra nagyon mérges lesz, amiért ezt eltitkolta a férfi. Ali megtudja, hogy Lucas eltünt. Albieri megtudja a szomorú hírt, és hazautazik. Cristinát elküldik Diego temetésérõl. Leonardo nagyon szomorú, amiért haragban vált el a fiától.

20.
Lucas túl késõn érkezik a repülõtérre, Jade gépe már felszállt. Lucas felidéz minden pillanatot, amelyet együtt éltek át. Elmegy Cristina-hoz, aki meggyõzi arról, hogy Marokkóba utazzon Jade után. Néhány napos várakozás után végre sikerül megközelítenie Zoraida-t, aki nagyon megrémül, mikor meglátja, hogy Lucas Marokkóban van. Arra kéri a férfit, hogy hagyja békén Jade-t egyszer és mindenkorra.

21.
Said türelemmel és szeretettel van Jade iránt. Kapcsolatuk rendezõdni látszik, ám Said rájön, hogy Jade nem szûz, és éktelen haragra gerjed. Said a fürdõben sír és dühöng, nem tudja, mit tegyen. Albieri tovább õrlõdik, amiért létrehozta Lucas klónját…

22.
Jade unatkozik az új életében, nem tudja megszokni az engedelmes feleség szerepét. Said ékszerekkel, ajándékokkal halmozza el, és minden módon próbálja kinyilvánítani a szeretet. Elmondja feleségének, hogy menniyre szereti õt, és mindent megtenne azért, hogy õ is viszont szeresse, ám Jade nem válaszol. Idõközben a világ másik felén Albieri éppen Silviát búcsúztatja, aki Londonba készül…

23.
Luisa dühös és logikus magyarázatot követel Albieri-tõl. Dr. Albieri békén hagyja Dora-t, egészen addig, míg el nem érkezik a szülés idõpontja. Dóra a vajúdás alatt visszaemlékszik Albieri szavaira, mely szerint fontos, hogy õ jelen legyen szülésnél. Az elviselhetetlen fájdalmak közepette úgy dönt, hogy felhívja az orvost, Albieri pedig nagyon örül a hívásnak. A világ másik végén Jade továbbra is Lucasról álmodozik, miközben próbálja elkerülni Said-t.

24.
Albieri rohan a kórházba Dorához. Segít a szülésnél, és amint megszületik a baba, azonnal a karjába veszi. Dora látja, hogy a babával valami nincs rendben, hiszen fehér a bõre. Albieri boldog, hogy a klón rendben megszületett. Jade próbál változtatni hozzáállásán, Said pedig egyre több pénzt költ ruhákra és ékszerekre. ezalatt Lucas készül feleségül venni Marisa-t, de nem tudja kiverni fejébõl Jadet…

45.
Jade gyereket vár Saidtól. Said nagyon boldog, Jade azonban képtelen elfogadni a történteket és Lucas elvesztése miatt kesereg. Said elhatározza, hogy amint a kisbaba megszületik, elveszi Jade-tõl. A kislány születése után Jade megpróbál elbújni Said elõl, de Said emberei megtalálják, és elveszik tõle a babát. Jade könyörög Saidnak, hogy ne vegye el tõle a kislányt, de Said hajthatatlan. Dora szenved Daniel elutasító viselkedése miatt, és emellett még az Albieri által felbérelt nyomozók zaklatását is el kell tûrnie. Anyja, Estela azonban mellette áll. Latiffának fia születik. Lucas nem felejtette el Jadét, és egy tündérmesét mond Nataliának, amely valójában róla és Jadérõl szól.

46.
Said visszafogadja Jadét. Tíz év telik el; lányuk, Khadija fiatal kora ellenére már hátzasságról ábrándozik, de Jade azt szeretné, ha inkább tanulna, és nem olyan életet élne, mint õ. Said boldogabb és szerelmesebb, mint valaha, Jade pedig beletörõdött a történtekbe. Natalia – aki idõközben felserdült – a koránál jóval érettebben viselkedik. Marisának gyanúsan viselkedik Natalia egyik osztálytársának apjával, Robertóval; Roberto felesége féltékeny. Mohamed és Latiffa fia, Amin összebarátkozik az új szomszédjukkal, egy birkózóval, és nagyon megtetszik neki ez a sport. Dora visszatér Miamiba és elpanaszolja Vickynek az elmúlt évek szenvedéseit. Vicky vigasztalja, Daniel magára hagyta Dorát, hogy megtalálja Albierit, Dora pedig azért indul Albieri keresésére, hogy megtudjon valamit a fiáról. Albieri és Luisa végre egyetértenek.

47.
Dora megérkezik Albieriékhez. Lusisa nagyon kedves vele, ám Albieri aggódik, mert tudja, hogy kiderülhetnek a titkai. Lucas és Marisa viszonya feszült. Nataliának komoly problémái vannak a beilleszkedéssel. Said szállodalánc alapítását tervezi szerte a világon, és Miamiban akarja elindítani az üzletet. Jade nem akar Miamiba költözni, de már nem tudja megakadályozni Saidot. Leonardo és emberei kapcsolatba lépnek Saiddal. Lucast megdöbbenti Said érkezésének híre. Khadija össze akarja hozni Alit és Nazirát. Khadira észreveszi, milyen hatással van Jadére Leonardo Ferrer nevének említése, és kérdõre vonja. Oswaldo hazugságokkal csalja csapdába Karlát. Alejandrónak nem tetszenek Karla tervei, ezért meg akarja nyerni a bajnokságot. Az edzõje, Pablo meccset szervez, amelyben nõk is részt vesznek; Karlát és Alejo egyik volt barátnõjét, Dianát is meghívják.

48.
Lucas Robertót kéri meg, hogy derítse, ki, Said a feleségével jött-e Miamiba. Roberto elmondja neki, hogy Said Jadéval érkezett a városba, és van egy lányuk is. Natalia arra a következtetésre jut, hogy Fernando, a fiú, aki tetszik neki, a barátnõjével, Andreával jár. Marisa és Lucia meglátják Lucast egy étteremben egy nõvel. Lucia botrányt akar csapni, de Marisa lebeszéli errõl. Leonardo híreket kap Christináról, akit sosem felejtett el, bár már egy Sofia nevû nõvel él. Dora rájön, hogy a fia keresi õt, és Albierihez rohan a hírrel. Luisa megmutatja Clarának Daniel gyerekkori fényképeit. Clara elmeséli, hogy nem zökkenõmentes a kapcsolata a fiával, Fernandóval. Mohamed rájön, hogy Amim birkózómeccsekre jár. Karla nem tudja, hogy Alejo volt barátnõjével mérkõzik meg. Ali nem érti Nazira furcsa viselkedését. Khadija gondolatai a házasság körül forognak, míg Jade továbbra is azt szeretné, ha a lánya másféle életet élne, mint õ.

49.
Lucas napról napra elkeseredettebb. Marisa úgy dönt, nem mondja el neki, hogy más nõvel látta. Mohamed leszidja Amimot a birkózómeccsek miatt, de végül õ is ott marad megnézni. Samira rájön, hogy Mohamed nem mond igazat Amimról. Samira szeretné, ha egyenrangúnak tekintenék az öccsével. Karla Oswaldót használja arra, hogy féltékennyé tegye Alejandrót. Jade rá akarja venni Saidot, hogy õ maradhasson otthon, de Said ragaszkodik hozzá, hogy Jade is vele menjen Miamiba, mert ez lenne a házasságuk próbája. Albierihez és Luisához egy idegen nõ érkezik; Albieriék nem is sejtik, hogy ez a nõ meg fogja változtatni az életüket. Daniel felhívja Albierit; a hangja ugyanolyan, mint Lucasé.

50.
Daniel felhívja Albieri-t és csak annyit mond neki, hogy szüksége van rá és leteszi. Albieri arra vár, hogy Daniel visszahívja. Luisa megérkezik a klinikába Aliciaval, aki felajánlja segítségét mindenben. Luisa nagyon örül ennek. Luisa nagyon büszke a csapatára, beleértve Escobar-t is, aki látszólag nagy hatással van rá de azt nem tudja Luisa hogy ez mind csak azért van, mert közelebb akar férkõzni Leonárdóhoz. Leonardo és Sofia eljegyzik egymást. Cristina és Vicky érkezik az étterembe, mikor Cristina meglátja a párt, hogy Leonardo egy másik lánnyal ünnepli az eljegyzést. Cristina odamegy üvölteni kezd a férfivel Sophia elõtt. Sophia úgy gondolja a lány nem teljesen normális. Mikor elérkezettnek látja az idõt elmondja Jade-nek, hogy Lucast egy másik bõvel látta, de Jade ezt nem akarja elhinni. Oswaldo és Dora hosszú évek után összekerülnek a táncparketten és a lány végre elmosolyodik a sok szenvedés után. Már túl sokat szenvedett Daniel miatt.

51.
Albieri benyit az irodába és meglátja Alicia-t , aki a naplóját olvassa, melyben mindent lejegyzett Lucas klónjáról. Ideges lesz és kitépi a naplót a kezébõl. Alicia játszva az ártatlant, sírva elmeséli a történteket Luisanak, aki olyat tesz amit még soha ezelõtt. Elmegy Albieri irodájába és kiabálni kezd vele, hogy képzeli azt amit tett Aliciaval. Lucas egyre szomorúbb és kétségbeesettebb. Úgy érzi semmi nem teheti jobbá már a dolgokat. A kapcsolata Marisa-val kétségbeejtõ. Albieri találkozik Jade-del egy étteremben, de nem túl kellemes a találkozás,m mert Said rájön, hogy Albieri Lucas keresztapja, aki mellesleg annak az üzletembernek a fia akivel tárgyalni készül. Mikor Albieri elmegy, Said szemrehányást tesz Jade-nak, aki mérges lesz és közli, hogy nem akar visszamenni Miamiba.

52.
Albieri folytatja Lucasnak a történetet, hogyan találkozott Jade-del. Lucas szíve megdobban és örömmel tölti el a dolog. Jade ideges amiatt ami Said és Lucas között történt és figyelmeztetni akarja Lucast, de Said abban a pillanatban belép az ajtón, átnézte a híváslistát és látta, hogy felesége a Ferrer céget hívta. Alejandro belép Natalia életébe. Natalia arrogáns, mert ki nem állhatja a sofõrt, aki egyben a testõre is. Alejandro elnézi a kegyetlenségét a lánynak, mert kell neki a munka. Ali elhatározza, hogy eluzatik Miamiba és Latiffa házában marad. Nagy boldogság ez a családnak kivéve Nazirát. Cristina megérkezik a zongora bár nyitására és találkozik Leonardoval. Mikor Sophia elmegy, megcsókolja a férfit, amit a fotósok lefotóznak, és mikor visszajön Sophia rajta kapja õket. Visszaadja az eljegyzési gyûrût és szakít Leonardoval. Ezek után Cristina visszajön, megcsókolja, majd felmennek a hotelszobába.

55.
Marisa és Lucas összecsap. Marisa Lucas arcába mondja az igazságot. Ez nagyon fáj Lucasnak és sajnálja, hogy nem tudott ott lenni és megvédeni Jade-t. Marisat teljesen elbûvölte Said és elhatározza, hogy Said segítségével bosszút áll Lucason. Összehoz egy véletlen találkozást, ahol teljesen elvarázsolja Said-et. Natalia nagyon szenved mikor meglátja Fernandot csókolózni egy táncosnõvel, akit Marisa vett fel, hogy a bulin táncoljon. Natalia sírva távozik, és megkéri Alejandro-t, hogy vigye el. Alejandro megpróbálja megnyugtatni és elviszi egy olyan helyre, ahol még sose járt. Ezek után teljesen másképp néz a fiúra Natalia. Jófiúnak tartja már, de még mindig szegénynek. Néhány óra múlva Alejandro kiderít pár dolgot Karlaról. Közben Dora elmesél mindent Cristina-nak és Vicky-nek az új házról. Megpróbálja felvidítani Oswaldo-t is, aki sajnálkozik Karla miatt, és ez méginkább elszomorítja Dorát, hogy nem figyel rá Oswaldo. Nazira találkozik Pabloval, aki nagyon lenyûgözi a lányt. De annak ellenére, hogy kedveli Pablo-t nem akar lemondani Oswaldo-ról sem. Mohamed elkezd gyanakodni, hogy Samira vajon miért nem szakított még rá idõt. Eljött a vacsora napja Mohamed és Latiffa házában. Jade nem tudja titkolni szomorúságát és mikor megérkezik Lucas a feleségével és a családjával folyton egymás tekintetét keresik a lánnyal.

56.
A sors néha igazán furcsa játékokat tud játszani. Jade és Lucas már túl sokat találkoznak Said segítségével. Said pedig azt veszi észre, hogy minden egyes találkozáson egyre inkább felébred a bennük szunnyadó szerelem. A Latiffa házában tartott találkozás során Lucas megragadja az alkalmat és diszkréten átnyújt egy címet Jade-nek, ahol majd találkozhatnak és átadhatja neki a nyakláncot. Mikor Jade elmegy Lucashoz, Said felhívja és elmondja szerelmes belé. A padláson vannak, csak ketten. Jade hallgatja, amit Lucas mondani akar, és Jade is akarna mondani valalmit de végül nme jutnak semmire. Jade szomorú amiért nem találja a régi Lucast, akit szeret. Jadet hívják telefonon, miközben felveszi, elmegy. Lucas nem tudja visszaadni neki a nyakláncot. Késõbb Jade átmegy Latiffához és elmeséli a törtéteket. Jade elmegy sétálni este, Lucas is úgy dönt, hogy kiszellõzteti a fejét. Persze összefutnak az utcán és megölelik egymást, majd csókolóznak. Marisa továbbra is el akarja csábítani Saidot, hogy bosszút álljon Lucason. Alejandro, aki nagyon csalódott Karla miatt, unatkozik és elhatározza, hogy elmegy szórakozni Pabloval és Dianaval. Natalia és Alejandro elmennek vásárolni, mert Natalia megunta, hogy Alejandro slamposan öltözködik. Alejandro egy egyszerû, de szép gyöngykarkötõt vett ajándékba a lánynak. Natalia nagyon örült, neki. Arcon csókolta a fiú meglepetésére és egy pillanatra megállt körülöttük a világ, de végül boldog karácsonyt kívántak egymásnak és elváltak.

57.
Hosszú évek után végre Lucas és Jade együtt van karácson estéjén. Mindent maguk mögött hagyva és elfelejtve együtt töltik az éjszakát. Az egyetlen, ami az eszükben jár az a szívük és nem számít semmi csak a pillanat mikor végre egymáséi lesznek. A szenvedély után egy kicsit lenyugszanak és megpróbálnak rájönni, vajon miért szakítottak korábban. Lucas elég erõsnek érzi magát, hogy harcoljon ezért a szerelemért, de Jade fél, hogy Said el fogja venni tõle a lányát. Az ártatlan kis Khadija ez idõ alatt Latiffánál és a családjánál várja, hogy az anyukája végre eltöltsön vele egy kis idõt. Ali és a többiek már kezdenek idegesek lenni, mert Jade még mindig nem érkezett meg. Mikor megérkezik mérgesek rá a többiek, de õ nem tud semmit mondani. Másnap mikor Said megérkezik Khadija nagyon örül neki, de Jade csak óvatosan közeledik hozzá, ám Said ebbõl arra gyanakszik, hogy történt közte és Lucas között valami. Közben a Ferrer házban Andrea össze akarja hozni Fernandot és Natalia-t, de nem igazán jár sikerrel, mert Fernanado egy cseppet sem rajong a lányért. Enrique megint túl sokat iszik, Leonardo másnap elmeséli neki mit tett az éjszaka. Enrique felhívja Carolinat, hogy bocsánatot kérjen, amit el is fogad a lány és átmegy másnap este vacsorázni.

58.
Jade zaklatott a tettei miatt és fél, hogy Said bántalmazni fogja Lucast és jobbnak látja, ha elmennek Marokkóba Alival. Lucas elmegy Cristinahoz, hogy megkérje, legyen az összekötõ közte és Jade között. A lány nagyon örül a felkérésnek. Késõbb Lucas megtudja, hogy Jade visszament Marokkóba. Jade összeveszik Marisaval. Marisa elmegy Saidhez és flörtölni kezd vele. Eközben Alicia továbbra is Albieri naplóját keresi, úgy gyanítja nagy titkokat tudhat meg belõle. Alejandro és Natalia egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

60.
Mikor Marissa rájön, hogy Lucas Maroccoba ment, hogy meglátogassa Jade-t, depressziós lesz. Dühében Leonardoval és Mama Rosa-val kezd kiabálni. Közben Natalia teljesen össze van zavarodva, amiatt, amit Marissa mondott neki. A szakadó esõben kiszalad az út közepére, de Alejandro szerencsére pont látja és utána fut, így megmentve attól, hogy egy autó elüsse. A nedves fûre esnek, ahol nem tudnak ellenállni érzéseiknek és heves csókolózásba kezdenek. Said felkeresi Lucast a munkahelyén, de nem találja ott. Közben Lucas becsekkol a hotelbe és azon gondolkodik, vajon, hogyan tudna tlálkozni Jade-val. Felhívja Zoraidat, de nem veszi fel. Késõbb Jade elmegy a boltba, ahol összefut Lucassal. Dora eljegyzi Oswaldot, aki abba is beleegyezik, hogy Daniel apja legyen.

61.
Lucas olyan közel kerül Jade-hoz, amilyen közel csak tud és elhívja randevúzni. A kis Khadija kérdõn néz anyjára, aki nem tudja leplezni örömét. Mikor hazaérnek Zaraida várja õket nyugtalanul. Késõbb Jade és Lucas találkoznak és nagyon jól érzik magukat. Legszívesebben elmenekülne a fiúval, mindent és mindenkit maga után hagyva, beleértve a lányát is. Mikor Said megtdja, hogy Lucas Marokkóban van utána megy, hogy hazahozza. Közben Natalia élete gyökeresen megváltozik. Nagyon boldog Alejandroval. Késõbb Natalia találkozik Andreaval, akinek elmeséli mennyire boldog amiatt ami vele történik. Andrea örül Natalia boldogságának, de mikor meglátja Alejandroval csókolózni a parton, nagyon meglepõdik.

62.
ndrea rájön ki Natalia barátja. Megérti Natalia dilemmáját, de érzéseit is a fiú iránt. Natali bevallja anyjának, hogy van egy barátja. Az anyja egyenesen közli vele, hogy reméli nem egy “senkivel” jött össze, hanem egy rendes, jó kiállású, jó módú emberrel. Mama Rosa megpróbálja rávenni Alejandrot, hogy elmondja ki Natalia barátja. Lucas és Jade egy érzelmekkel teli reggelt tölt együtt. Mikor Lucas visszaadja a nyakláncot Jade-nak, Jade rájön elég ereje van, hogy maga mögött hagyja a családját és boldogan éljen Lucassal. A két szeretõ nem tud róla, de közben Said megérkezik Marokkóba. Said elmegy Ali házába, de nem találja ott Jade-t, így felhívja hotelt, ahol Lucas megszállt. Enrique elmondja neki, hogy Lucas épp vacsorázik. A mesés délután után Jade hazatér, Zodaida épp üdvözli, mikor Said megjelenik és kérdõre vonja Jade-t merre járt és mit csinált.

63.
Said leleplezi Jade-t, aki próbálja kimenteni magát a helyzetbõl, de Said ezúttal nem hisz neki. Az egyetlen dolog, ami miatt Jade nagyon aggódik, hogy Said bántani fogja Lucast. Hogy mentse Lucast és megakadályozza a lehetséges balhét, megígér mindent Saidnek. Mikor Lucas megérkezik a bulira, Said szemei csak úgy szórják a szikrákat rá. A világ másik pontján Natalia arra készül, hogy bemutassa Alejandrot a családjának. Marisa nagyon izgatott, hogy végre megismerheti lánya szerelmét. Leonardo mikor megérkezik ledöbben mikor hall Lucas kis balesetérõl és megtudja, hogy ki Natalia barátja. Clara közben úgy dönt, hogy elmegy Albieri linikájáram hogy találkozzon Aliciaval, akirõl már annyit hallott. Mikor megérkezik és benyit Escobar-t találja kézen fogva Aliciaval. Alicia egy ártatlan lánynak adja elõ magát, közben egy álnok vipera.

64.
Said úgy dönt megküzd Lucassal. Elhatározza, hogy megbosszul minden szenvedést és fájdalmat, amit Jade okozott neki, amiért hiába szerette õt, ha Jade mást szeretett. Lucas érzi, hogy bajban van és mikor nem látja õt Said megpróbál elmenekülni a szomszéd ház tetejére, de szerencsétlenségére leesik a tetõrõl és súlyosan megsérül. Jade nagyon aggódik. Ahmed megtalálja Lucast a földön fekve, elviszi a kórházba, majd késõbb elmeséli Zoraida-nak és Jade-nak a történteket. Közben Said úgy dönt, szerez egy második feleséget Jade beleegyezésével. Jade viszont el akar válni. Abdul bemutatja Saidet Assefnek, az új menyasszony apjának. Natalia mindent megtesz, hogy jók sikerüljön Alejandro bemutatása, és nincs is gond egészen addig míg be nem mutatja Marisa-nak, aki az elsõ pillanattól kezdve nem tudja titkolni csalódottságát és elutasítóan viselkedik a fiúval.

65.
Natalia könyörög anyjának, hogy adjon egy esélyt Alejandronak, hogy megismerje. Marisa visszautasítja ezt és követeli lányától, hogy azonnal szakítson a fiúval. Meg van gyõzõdve arról, hogy a fiúnak csak a lány pénze kell. Natalia látva, hogy anyja hajthatatlan, megpróbálja lenyugtatni. Az eset után viszont Alejando úgy dönt inkább eltávolodik Natlaiatól. Nazaria elmondja Dornának, hogy Oswaldo õt is el akarja venni második feleségnek. Mikor Oswaldo hazaér, Dora egy pofonnal várja. Albieri lemondja a marokkói kirándulást, hogy hazahozza Lucast. Alicia nagyon szomorú.

66.
Jade meglátja Abdult, és még épp el tud bújni elõle mikor be akar menni Lucashoz. Mikor bemegy a kórterembe emlékeztetik egymást az ígéretükre, hogy elszöknek együtt a világ elõl. Said úgy dönt megbosszulja Lucas és Jade tettét, így mikor Jade hazatér a látogatásból Marisaval beszél telefonon rendkívül kedvesen. Natalia felkeresi Alejandrot és megígéri neki, hogy sose fogja hagyni, hogy szülei elválasszák õket egymástól. Harcolni fog a kapcsolatukért, de kicsit örül, mert Leonardo adott nekik esélyt. Albieri bevallja Alinak, hogy megcsinálta Lucas klónját. Ali nem akar hinni neki. Said meglátogatja Lucast a kórházban, mielõtt visszamennének az államokba.

67.
Said meglátogatja Lucast a kórházban és megkérdezi küld-e valamit Marisanak. Said nagyon ironikus és teljesen megváltozott. Sokkal erõsebb és pontosan tudja mit akar. Mikor Ali elmegyek a piacra Jade élve a lehetõséggel meglátogatja Lucast és csókolózni kezdenek nem félve, hogy valaki megláthatja õket. Mikor Said megérkezik Miamiba az elsõ útja Marisahoz vezet, akinek vett egy nagyon drága nyakláncot. Marisa nem tudja mire vélni a gesztust, de örül neki. Késõbb szenvedélyes csókolózásba torkollik a beszélgetésük. Latiffa szomorú, hogy egy másik nõt akar elvenni feleségül.

68.
Lucas végre otthon van. De nem nagyon foglalkozik senkivel, mert csak Jade-re koncentrál. Said ismét találkozik Marisa-val és egy gyönyörû fülbevalót ad neki. A lány teljesen le van nyûgözve, csókolóznak, majd megbeszélik, hogy még fognak találkozni. Jade nagyon izgatott, hogy Lucas végre hazaért. Fel akarja hívni, de nem jut telefonhoz, így meg kell várnia míg õ is hazaér Miamiba. Luca kitalálja ki Natalia barátja és nem hisz a füleinek. Mikor Latiffa visszaér Marokkóba elmeséli, hogy Saidet Marisával látták és drága ékszereket adott neki. Jade teljesen meglepõdik Said viselkedésén. Carla folytatja a vitatkozást Alicival és Escobarral. Egy új nõ jelenik meg Leonardo életében, a neve Amalia.

69.
Jade és Marisa ígéretet tesznek maguknak, mégpedig hogy addig nem nyugszanak míg a másikat ki nem ûzik a saját életükbõl. Natalia bemutatja Alejandrot Lucasnak, aki nagyon kedvesen fogadja a fiút. Natalia nagyon örül apja hozzáállásának, de Alejandroéknál egy újabb akadályba ütköznek, mégpedig, hogy Gloria, Alejandro anyja sem örül a kapcsolatuknak.

70.
Minden készen áll, hogy Said és Rania összeházasodjon. Said egyetlen célja tettével, hogy elszomorítsa Jade-t. De bármit tesz a célját nem fogja elérni. Jade az esküvõt a megváltásának tartja. Sidi Ali folyton emlékezteti, hogy elveszít egy csodálatos embert, de Jade-t ez nem izgatja, mert csakis Lucasra tud gondolni. Az ünnepség alatt Abdul bemutatja Rania testvérét Aminát Nazirának, aki meghívja a lányt Mohamedhez, de Mohamed egyértelmûen kijelenti, hogy nme akarja megábntani Latiffát. Daniel idõközben elhagyta a szállodát és útra kelt. Lucas és Natalia megbeszélik a dolgokat, beszélnek a magányról és az érzelmekrõl. Lucas nem támogatja az Alejandroval való kapcsolatát, de legalább ad nekik egy esélyt. Natalia elmeséli anyjának apja reakcióját, de Marisa közli a lánnyal, hogy soha nem fogja elfogadni a szegény, nyomorult fiút. Latiffa nagyon szomorú Said esküvõje miatt, és fél, hogy Mohamed is követni fogja testvére tettét.

71.
Said új életet kezd Rania-val, de még mindig Jade-re gondol. Said és Rania átesnek az esküvõ utáni rituális éjszakán, majd Rania Ala-t kérdezi, vajon Said örökre vele marad-e. Jade nagoyn örül, hogy egy percet sem kellett Raniaval töltenie az este. Boldog, hogy Said talált egy második feleséget. Azt tervezi, hogy Rainából elsõ feleséget csinál és Said majd elválik Jade-tól. Albieri továbbrais nyugtalan, amiért Daniel feltûnt Cancunban. Daniel mikor megérkezik Miamiba felhívja Albieri házát, de szerencsétlenségére csak Alicia veszi fel, aki közli vele, hogy már nem lakik ott a doktor. Ez a nõ persze csak azért jelent meg az életükben, hogy megkeserítse azt. Latiffa kezd kétségbeesni, amiért Nazira minden áron második feleséget akar találni Mohamednek.

72.
Nazira megpróbál nyomást gyakorolni Mohamedre, hogy vegye el Aminat második feleségének, de Latiffa megpróbálja távol tartani a lányt tõle. Végre elérkezik a nap, mikor visszamennek Miamiba és többet nem látják a lányt. Nazira nagyon dühös lesz, hogy nem jött össze a dolog, így Miamiba invitálja Aminát, de Jade és Zoraida rossz dolgokat meséltek a lányról Mohamednek, így Nazira csalódott lesz. Daniel megérkezik Miamiba. mivel nem tudja elérni Albierit, felkeresi Dorát. Dora felkeresi Oswaldot és elnézést kér tõle. Késõbb Daniel elmegy a diszkóba, ahol Dora bemutatja õt két férfinak. Daniel arca túl komoly, de Oswaldo mosolyog. Said visszamegy második feleségével Marokkóba és közli a két nõvel, hogy visszaviszi õket Miamiba. Albieri megérkezik otthonába és nagyon szomorú. Alicia közli vele, hogy senki nem kereste telefonon.

73.
Daniel meglepõdik mikor összetalálkozik Oswaldoval. Nincs meggyõzõdve arról, hogy Oswaldo az õ igazi apja lenne. Õ Albierit hiszi apjának. Daniel megnyílik Estela felé és elmondja neki, hogy úgy érzi magát, mint egy idegen. Said visszatér a nészútjáról Rainaval, aki nagyon boldog Saiddal. Jade megpróbál összebarátkozni a lánnyal, hogy a válását minél hamarabb el tudja intézni. Rania nagyon örül az utazásnak, mert még soha nem volt az államokban. Jade is örül, hogy végre közel lehet szerelméhez. Latiffa visszatért az államokba, és így biztonságban tudja Mohamedet. Marisa közben azon van, hogy megkeserítse Lucas életét. Késõbb Marisa és Said találkoznak Miamiban, ahol Said egy gyémánt szettet ad neki, csókolózni kezdenek és megfogadják, hogy bosszút állnak Lucason és Jaden.

74.
Albieri elmondja Estelanak az okot, amiért nem mondhatja el neki ki Daniel igazi apja. Estela elmondja Dorának, aki úgy érzi tennie kell valamit. Jade, Said és Rania megérkeznek Miamiba. Jade nagyon boldog, mert látja a reményt, hogy Lucassal legyen, de késõbb kiderül, hogy bezárja õket Said a birtokra. Nem mehetnek sehova és telefonálni sem telefonálhatnak. Jade úgy érzi semmi nem állíthatja meg, hogy elhagyja a házat és találkozzon Lucassal. Meg akarja nyerni Rania bizalmát, csak azt nem tudja, hogy Rania nagyon féltékeny és Jade-ra és minden információt megoszt Saiddel.

75.
Marisa készen áll, hogy egy kellemes estét töltsön el, mellyel bosszút állhat Jade-n. Mielõtt elmegy még bántja Lucast, és Nataliat is Alejandro miatt. Alejando nem bírja elviselni Marisat, így inkább elmegy a házból. Natali sír és ki van bukva anyjára, és elmegy Andrea házába pár napra. Marisa megérkezik Saidhez, de a dolgok nem úgy történnek, mint, ahogy tervezte, mert Said meggondolta magát közben. Luisa nem tudja kontrollálni érzéseit már Alicia elõtt. Nem bírja elviselni, hogy a saját házában flörtöl a lány. Alicia tovább folytatja a Clara elleni harcát és felhívja Escobart, hogy találkozzanak. Daniel nem hiszi el, hogy Oswaldo az apja, ami miatt Oswaldo elég rosszul érzi magát. Egyik nap mikor Daniel az utcán lófrál látja Albierit egy taxiban, de Albieri nem látja õt, és hiába kiabál Daniel neki, azt se hallja meg. Zoraida megkéri Alit, hogy engedje az USA-ba, mert úgy érzi Jade veszélyben van. Ali végül elengedi.

76.
Abdul örül, hogy Aminával utazhat az Államokba, de csalódott mikor kiderül, hogy Zoraida is velük megy. Said egyre durvábban viselkedik. Senkinek nem engedi meg, hogy bárkivel találkozzon még Latiffával sem, aki nagyon aggódik a kialakult helyzet miatt. Raina segítségét kéri Jade, de Said megzavarja õket, mikor beállít Aminaval és Zoraidaval. Mikor Jade meglátja Zoraidat nem tudja leplezni az örömét, ahogy Zoraida sem. Luisa továbbra is féltékeny Aliciara és arra kéri Albierit, hogy küldje el a házból és a klinikáról is. Albieri csak annyit mondott, hogy Alicia jó munkaerõ és nem küldi el, mire Luisa üvölteni kezd a férjével, hogy azonnal küldje el. Leonardo elmegy Andrea házához, hogy hazavigye Nataliat, és megígéri a lánynak, hogy keres munkát Alejandronak. Natalia elmeséli ezt Alejandronak, aki be akarja bizonyítani a Ferrer cslaádnak, hogy õ egy becsületes, keményen dolgozó ember. Lucas megkéri Robertot, hogy hívja el Saidot ebédelni, hogy kideríthesse hol van Jade.

77.
Escobar és Clara összeveszik. Clara arra kéri Escobart, hogy ne adjon pénzt Alicianak a vagyonukból, de a férfi Clara ellen cselekszik, aki erre kidobja a házból. Escobar Alicia után megy, aki nagyon élvezi ezt a helyzetet és úgy határoznak eljött az ideje, hogy a románcuk kibontakozzon. Luisa nem hiszi el a történteket. Felhívja Clarat, aki zokog a történtek miatt. Zoraida egy nagyon okos nõ és emellett diszkrét is. Megkéri Saidet, hagy telefonáljon Sidi Alinak haza. Felhívja és egy titkos kóddal elmondja neki, hogy Jade nagy veszélyben van Said házában. Ez arra készteti Ali-t, hogy õ is az Államokba utazzon. Mikor Said elmegy Robertohoz vacsorára Jade megpróbálja kihasználni a lehetõséget, hogy megszökhessen gyerekével. Az elsõ útja a Ferrer házhoz viszi, de Lucast nem találja otthon. Ezek után Latiggához megy, ahol találkozik Alival és megkéri a nagybátyját, hogy segítsen neki távol maradni Saidtól. Ali megígéri, hogy segít neki, de Khadija-nak nem tud, mert az arab hagyományok szerint a gyerek csakis a férjhez tartozik. Mikor Said megérkezik Roberthoz, Lucas szomorúan látja, hogy nem vitte magával Jade-t, ráadásul Said nagyon ellenséges Lucassal szemben. Dora és Oswaldo végre összeházasodnak. Vicky elviszi Pablot az esküvõre, ahol rájön, hogy Pablo és Cristina között van valami kémia.

78.
Jade könyörög Alinak, hogy segítsen elválnia Saidtól. Miután Ali meghallgatta a lányt, rájön mennyire szenved és beleegyezik, hogy megmenti, de a lányát sajnos nem. Jade szeretne szabad lenni, de a lányával együtt. Mikor Said hazaér és rájön, hogy Jade elmenekült elönti a düh. Mohamed felhívja, hogy a házukban van és Said azonnal elindul testvéréhez. Mikor megérkezik vitázni kezd Jadeval. Felhívják Abdult, hogy azonnal jöjjön az Államokba, hogy eldöntse Jade és Said sorsát. Said élete végéig maga mellett akarja tudni Jadet. Rania nagyon féltékeny Jade-ra. Daniel összeveszik Doraval azon, hogy ki az õ apja. Estela újra hazudik Danielnek, hogy Albieri az apja, és a fiú elindul megkeresni õt. Lucas megtudja, hogy Jade volt náluk és õt kereste, aminek nagyon örül.

79.
Jade és Said között egyre fokozódnak az indulatok, de végül Said megfontolva a dolgokat hallgat Ali-ra és úgy dönt beleegyezik a válásba. Abdul nem tudja eltitkolni az örömét, Latiffa viszont a csalódottságát. Zoraida megpróbálja megnyugtatni Latiffát. Jade nagyon örül, hogy új és szabad életetkezdhet, Rania pedig annak örül, hogy õ lesz az elsõ és az egyetlen felesége Saidnak. Lucas megtudja a hírt, aminek rendkívül örül és tájékoztatja Zoraidat, hogy Jade egy percig sem lesz egyedül, mert õ mindig ott lesz neki. Marisa merényletet terves Alejandro ellen, mégpedig a gyémánt nyaklánc eltûnését akarja ráfogni, hogy Natalia végre otthagyja. Cristina csalódott amiért Leonardo úgy dönt, hogy vakációzni megy Amaliaval és megpróbálja megakadályozni.

80.
Dora felkeresi Oswaldot, hogy elmondja neki Daniel mindent tud. Albieri a hobbikról faggatja Danielt, és arról mi az amit szeret és mi az amit nem. Ezekbõl arra jön rá, hogy Daniel pont olyan személyiséggel rendelkezik, mint Lucas és Diego. Nagyon boldog lesz ettõl a tudattól. Khadija elmondja Jade-nak, hogy a válás után szeretne vele maradni és Jade megígéri neki, hogy együtt maradnak. Zorida jósol Jadenak, ami miatt Jade kicsit összezavarodik. Cristina és Pablo hosszas beszélgetése csókolózásba tér át, miután rájönnek mennyi közös van bennük. Vicky benyit a szobába, ahol meglátja õket és gyorsan kiszalad. Leonardo rohan Miamiba. Hamar oda akar érni, mielõtt Cristina öngyilkos lenne. Carolina még mindig kétségbe van esve Enrique miatt. Nem tudja eldönteni, hogy alkoholista vagy sem.

81.
Már csak két nap van, hogy Daniel elköltözzön az apjához. Nagyon boldog, hogy végre megtalálta az apját. És úgyis mindig azt akarta, hogy Albieri legyen az apja. Albieri már nem tud tovább várni és felkeresi Lucast, hogy még jobban meggyõzõdjön a hasonlóságról. Leonardo végre megérkezik Miamiba. Amalia érzi, hogy valami nincs rendben vele, fõleg, hogy nem engedte, hogy vele tartson a beteg nagybátyjához. Leonardo kifaggatja Enriquet Cristinaról. Dühében visszavon minden anyagi javat, amit ráír. Cristina nem tudja, hogy Leonardo visszatért és mit tett, viszont nagyon boldog az új kapcsolatának Pabloval. Lucia az elvesztett ékszer után kutakodik, miközben rátalál Fernando pénztárcájában egy füves-cigire. Jade megpróbálja megbeszélni Saiddel a gyerek ügyét, de Said nagyon elutasító és nem engedi, hogy Jade-val maradjon Khadija.

82.
Lucia kidobja a marihuánás cigarettát a szemétbe, mintha sima cigaretta lenne. Fernando megpróbálja eltitkolni az esetet a családja elõtt, Alejandro és Natalia pedig arról beszélnek, mennyire káros dolog, és Fernandonak nem kéne ilyeneket szívnia. Közben a nyaklánc ellopásával kapcsolatban folyik a nyomozás. A rendõrségre behívják Alejandrot, hogy kihallgassák. Gloria nagyon aggódik a fiúért. Jade Zoraida segítségével megszerzi Latiffa telefonját és végre a fogságából szabadulva beszélhet Lucassal. Leonardo meglátja Cristinat és Pablot csókolózni. Úgy dönt, elküldi a lánynak az összes számlát, amivel tartozik. Mikor Cristina megkapja õket, dühös lesz és megígéri, hogy nem hagyja annyiban.

83.
Albieri végre megérteti Daniellel, hogy még nem viheti haza Luisa miatt. Daniel ad idõt Albierinek, hogy elmagyarázhassa Luisanak, hogy mi a kapcsolat köztük. Oswaldo egyre inkább úgy érzi, hogy már kiesett Dora és Daniel életébõl, és úgy dönt elhagyja a házat. Dora megpróbálja megállítani, de már késõ. Közben Jade és Lucas megbeszélnek egy randevút Said házába. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, elhitet Raniaval és Aminaval egy történetet Zoraida unokatestvérérõl. A két lány el is hiszi a mesét. Jade álruhát küld Lucasnak, hogy abban jöjjön, de bonyolulttá válnak a dolgok, mikor Abdul beállít, hogy vigyázzon a lányokra. Lucas elkíséri Alejandrot a rendõrségre, hogy tisztázzák a dolgokat a nyakláncról. Marisa követi õket, mert minden áron rosszat akar a fiúnak. Natali találkozik Gloriával és elmondja neki mennyire kétségbe van esve és nem tudja mit csináljon most.

84.
Rania és Amina azon gondolkodnak, vajon ki lehet Zoraida unokatestvére, mire Abdul közli velük, hogy hazugság az egész történet, mert Zoraidának nincsenek rokonai. Végül Jade tisztázza a dolgot egy hazugsággal és lenyugszik mindenki, Lucast pedig be tudja csempészni a szobájába. Natalia meggyõzi Alejandrot, hogy beszéljen Lucassal. Marisa meglátja Alejandrot és Nataliat csókolózni. Megvárja míg bemennek a házba és elrejti a nyakláncot a fiú kocsijában, majd felhívja a rendõrséget. Alejandrot letartóztatják. Leonardo végleg lezárja a kapcsolatát Cristinaval. A lány azt hiszi, ha megcsókolja a férfit, majd nem tud ellenállni és minden visszaáll a régi kerékvágásba, de Leonardo végül ellenáll neki, így Cristina csalódottan és szomorúan távozik az irodából. Alicia folytatja Luisa zsarolásást, de egyre keményebben. Már pénzt vesz el tõle, hogy ruhákat vásároljon magának, közben Escobart tovább hergeli Clara és Fernando ellen.

85.
Marisa végre eléri célját, és a rendõrök rács mögé zárják Alejandrot. Pablo Andreával küldi az üzenetet Natalianak, hogy Alejandro börtönben van. Mikor meghallja Natalia mi történt magából kikelve ordítani kezd anyjával, aki viszont higgadtan és cinikusan hazudott neki. Leonardo és Lucas is megtagadja a segítséget, és megkérik az összes ismerõsüket, hogy senki ne segítsen Natalianak. A helyzetet még bonyolultabbá teszi, mikor megérkezik Fernando és úgy döntenek, elszívnak egy füves-cigit. Andrea megpróbálja megállítani Nataliat, de már lehetetlen. Jade és Lucas egymás karjában ébred és megígérik egymásnak, hogy soha nem hagyják el a másikat. Cristina egyre szomorúbb Leonardo elutasító reakciójától. Vicky megpróbálja felvidítani, de sikertelen a próbálkozás. Ezúttal nagyon mélyre került a lány.

86.
Natalia még mindig a fû hatása alatt van, és Lucia nem sejt semmit, mert gondolatai csak Roberton járnak. Natalianak eszébe jut, hogy kéne kiszabadítania Alejandrot, és el is megy a rendõrségre, ahol Pelaez nyomozónak elmondja, hogy õ lopta el az ékszert. Pelaez felhívja Marisat és elmondja mi történt. Marisa egybõl rohan a rendõrségre, de úgy érzi a saját hazugságai miatt került csapdába. Alejandro kiszabadul és nagyon boldog. Megcsókolja Nataliat, de késõbb átgondolja a dolgokat és úgy dönt, jobb ha vége lesz a kapcsolatuknak, mert Marisa úgyis tönkre tenné. Natlaia viszont hallani sem akar a szakításról. Leonardo ezúttal viszont visszautasítja a segítséget. Natalia nagyon maga alatt van, úgy érzi mindenki ellene van ezért felhívja Fernandot egy újabb füves-cigiért. Rania beárulja Jade-t a látogatója miatt. Said számon kéri a lányt, de még akkor is kétségei támadnak mikor Abdul is megerõsíti Jade történetét.

87.
Natalia tovább folytatja a füvezést. Mama Rosa aggódni kezd a lányért, mert úgy látja megváltozott. A lány ki be járkál a házból, a többi lakóra fittyet hányva. Egyik alkalommal a házukhoz közeli parkba ment. Ahogy sétált kiesett a zsebébõl a pénztárcája. Daniel észrevette és utána kiabált, de a lány nem hallotta mert fülhallgató volt rajta. Cristina pedig egy pozitív változáson ment át. Már nem visel túl sok sminket és extravagáns ruhákat, sokkal elegánsabban öltözködik és az arca is sokkal finomabb vonásokat mutat. Cristina és Alicia találkoznak Arab irodájában. Alicia nagyon ártatlanul viselkedik, közben az igazság az, hogy Cristina pozíciójára fáj a foga. Alejandro Arab nightclubjában kezd dolgozni. Lucia pedig számon kéri Albierit, aki szinte sosincs otthon.

88.
Said meghívta vacsorára Lucast és Marisat. Az ellenségek most egy asztalánál, szemtõl szemben ülnek. Mikor Marisa egyedül találja Jade-t, megpróbál félelmet kelteni benne, de nem jár sikerrel. Marisa egyre jobban aggódik, amiért ilyen jól mennek a dolgok Lucas és Jade között. Said megnyugtatja Marisat, hogy nem kell aggódnia, mert nem fogja hagyni, hogy Lucas és Jade együttlegyenek. Alejandro elhívja Nataliat az apartmanba, amit kibérelt. Mama Rosa aggódik a lányért, ezért az egész családot tájékoztatja a tervekrõl. Julia elívja Clarat vacsorázni és abba a vendéglõbe mennek, amibe Alicia és Escobar ment. Mikor Escobar meglátja Clarat, enyhe féltékenységet érez. A Daniellel való dolgok kicsúsztak Albieri kezébõl. Ez már túl sok neki, túl nagy a nyomás rajta.

89.
Khadija még túl kicsi és ártatlan ahhoz, hogy megértse miért nem szereti már Jade Saidot. Azt hiszi, hogy az egész Rania, a második feleség miatt van. Megpróbálja szétválasztani Raniat és Saidot. Ivólevet önt az apja kabátjára, hogy amíg Said bemegy Jade-hoz, Raina azt takarítsa. Said arra kéri Jade-t, hogy táncoljon neki, de elõször visszautasítja a lány a kérést, majd másodszor mégis beleegyezik a táncba, feltéve ha Said teljesíti egy kívánságát. Raina hallgatózás közben azt hiszi több történik bent, mint azt gondolná és ezért nagyon féltékeny lesz. Luisa követni kezdi Albierit, és nagyon tart attól, hogy a férfi megcsalja õt. Még az atyát is megkéri, hogy látogassa meg Albierit, hátha kiderül az igazság.

90.
Jade ráveszi Saidot, hogy menjenek el a piacra. Az egyik pillanatban mikor nem figyel Said, Jade megszökik Lucassal és elmennek a fiú lakására. Said nem találja sehol Jade-t, Roberto pedig Lucast. Mikor Said hazamegy vitatkozni kezd Zoraidaval a történtek miatt. Rania viszont örömmel hallja a hírt, hogy Jade elszökött. Said megkeresi a mobiltelefont Jade szobájában, melyrõl kideríti, hogy Latiffa lehet a háttérben és informálja Mohamedet, aki egy teljes hónapra elzárja Latiffát. Mama Rosa minden megtesz, hogy segítsen Natalianak. Gloria segít Natalianak és Alejandronak, hogy fenntartsák és ápolják a lakásukat. Albieri nem bírja már a ránehezedõ nyomást és meggyón mindent Andres atyának. Clara elmegy szórakozni egy fiatalabb fiúval, hogy Escobart féltékennyé tegye. Enrique ténylegesen alkoholistává válik, Carolina pedig megijed mi lesz most vele.

91.
Albieri a gyónás alatt meggondolja magát és mégse mondja el az igazat az atyának. Luisa Anna tanácsára felvesz egy magánnyomozót, hogy kövesse Albierit és derítse ki a titkát. Said és Marisa egy étteremben találkoznak és nyilvánosan csókolóznak. Ezt meglátja Lucas egyik barátja is. Said elmondja tervét Jadenak, melybõl vita alakul ki. Rania örömmel hallja a vitát, ám mikor Said elmegy bemegy Jade szobájába, hogy együtt érezzen vele. Jade végül úgy dönt, hogy elmondja Ranianak a történteket, aki úgy fönt, segít Jadenak. Mikor Escobar meglátja Clarat a fiatal fiúval hihetetlen féltékeny lesz és neki támad a fiúnak. Mohamed megbünteti Latiffát, amiért segített Jadenak. Latiffa nagyon mérges, amiért õ lett az áldozata az egésznek. Carolina a földön találja Enriquet a házában, teljesen részegen.

92.
Jade bevall mindent Ranianak, hogy szerelmes egy férfiba, aki nem muszlim. Rania segít Jadenak, hogy telefonálhasson. Jade beszél Lucassal és arra kér segítsen elrabolni Khadija-t. Lucas nem tudja mitévõ legyen, mert szerinte Jade már túl messze megy. Mikor eljött a Marokkóba utazás napja Jade könyörög Ranianak, hogy nem mondja el a tervét Saidnak, majd Saidnak könyörög, hogy engedje meg, hogy találkozzon a gyerekével, de Said nem engedi. Albieri végül mégis meggyónja az atyának, hogy csinált egy klónt. Az atya ledöbben a dolgon, de úgy gondolja csak tesztel a laborban Albieri. Azt nem mondja el, hogy a klón már 20 éves. Dora elmegy Albieri házához, hogy megtudja miért vett Danielnek házat, de hamar rájön, hogy Luisa nem tud semmit. Alejandro ki akar venni valamit Natalia táskájából és közben marihuánára bukkan. Bár a lány azt mondja csak egyszer-kétszer szívott belõle, a fiú nagyon mérges lesz és megtiltja Natalianak, hogy használja a szert. Mohamed és Latiffa kibékülnek. Mohamed nem bírta tovább nézni, hogy Latiffa szomorú.

93.
Luisa nagyon érzékenyen közli Albierivel, hogy Daniel újra visszatért az életükbe. Luisa rendez egy vacsorát ennek örömére, de Albieri lemondja. Ramos, a nyomozó, akit Luisa bérelt fel beszél Albierivel, aki nagyobb összeget ajánl a nyomozónak, így a képek nem kerülnek nyilvánosságra. Ramos téves információkat ad Luisanak, aki örömmel hallja õket. Mikor Jade Marokkóba ér, Abdul egybõl felállítja a szabályokat, melyeket be kell tartania a lánynak. A szabályok szigorúak, akárcsak Abdul, így a lány nem tudja megnyerni magának a férfi kegyelmét. Zoraida nagyon aggódik Jade miatt, így felhívja Lucast és megbeszélnek egy találkozót. Marisa beszél Saiddal és arra kéri segítsen kirúgatni Alejandrot a bárból.

94.
Lucas találkozik Zoraidaval és megpróbálja elmagyarázni neki miért nem tudja elrabolni Khadija-t. Zoraida egy eléggé kompromittáló helyzetbe hozza Lucast, és ebben a pillanatban megérkezik Rania és Khadija. A lány felismeri Lucast és otthon egybõl elmondja apjának, hogy látta õket együtt. Said felhívja Zoradiát és magyarázatot követel. Said nagyon mérges lesz és vissza akarja küldeni õt Marokkóba. Mikor Jade megtudja, hogy Lucas nem akarja elrabolni a gyereket, megcsalva és egyedül hagyva érzi magát. Nagyon fél, hogy el fogja veszíteni a lányát. Közben Rogelio közli Alejandroval, hogy ki van rúgva. Mikor elmondja Natalianak, a lány azonnal fel akarja hívni nagyapját, de Alejandro megkéri, most az egyszer hagyja, hogy megoldja egyedül a feladatot minden segítség nélkül. Escobar végre vesz egy lakást és Alicia nevére íratja.

95.
Luisa látni akarja Danielt ezért arra kéri Albierit, hogy vigye el hozzá. Albieri nagyon ideges, mert sejti mi vár rá. Ráveszi magát, hogy leül Luisaval és elmond neki mindent. Eljut addig, hogy megkérdezi mit gondolna Luisa, ha klónozna egy embert. Luisa reakciója megálltja egy percre Albierit és idõt kér. Enrique visszaesik az alkoholizmusba, nem bírja megállni, hogy ne igyon. Megissza az összes likõrt, amit otthon talál, majd útnak indul a bárba, hogy ott folytassa az ivást, ám útközben vesz egy üveg italt. Elmegy Leonardo házához. Natalia elmegy szórakozni Fernandoval és Andreaval és a marihuánánál sokkal erõsebb szert próbál ki, mely nagyon furcsa érzést okoz neki. Zoraida megérkezik Marokkóba és elmond mindent Jadenak.

96.
Jade felhívja a Ferrer házat és Marisa veszi fel a telefont. Marisa megragadja az alkalmat, hogy meséljen Saiddal való kapcsolatáról, de Lucas végül kitépi a telefont a kezébõl. Jade sír és kiabál Lucassal, amiért az megfeledkezett róla. Lucas nem érti a dolgokat és úgy határoz elmegy Marokkóba Jadehoz. Enrique csalódott amiért nem hisz neki senki. Felkeres egy pszichológust és elmond neki mindent az alkoholról és a drogokról, melyek meghatározzák a mindennapjait. Natalia közben egyre lejjebb süllyed a drogok világában, egyre kevésbé tudja kezelni a helyzetet. Andrea nagyon aggódik a lány miatt, és elmondja Alejandronak a történteket, aki szintén aggódni kezd. Clara rájön, hogy Escobar vett egy lakást a tudta nélkül. Karla beleszeret Danielbe, aki viszont nem szeretne komolyabb kapcsolatba keveredni.

97.
Alejandro felkeresi Marisa-t és arra kéri hagyja õket békén. Marisa pénzt ajánl neki ha eltûnik. Alejandronak nem kell a pénz. Szereti Nataliat és szeretne vele lenni. Marisa persze nem érti ezt az érzést, hiszen neki mindig is fontosabb volt a pénz, mint az érzelmek. Alejandro áthívja magához Nataliat késõbb, és kérdõre vonja. Natalia azzal védekezik, hogy csak egyszer drogozott, ám a fiú nem hisz neki és arra kéri a lányt, hogy soha többet ne tegye. A találkozó után elmegy Andreahoz, és leszúrja, amiért mesélt Alejandronak a drogproblémáiról. Lucas és Jade találkozik, Jade nem érti miért nem rabolta el Lucas Khadijat. Lucas megmagyarázza a lánynak, hogy az túl nagy veszélyt jelentene rájuk, Jade végül megnyugszik. Rania vásárlás közben meglátja Saidot és Marisát csókolózni. Nagyon elszomorodik és el akarja hagyni a házat. Dora rosszul lesz, de nem tud orvoshoz menni, mert nincs rá elég pénze.

98.
Jade és Lucas élvezik, hogy együtt lehetnek. Elmennek Ali házába, ahol megtudják, hogy Khadija nagyon beteg. Látni akarja a gyerekét, de Said nem engedi meg neki, hogy kapcsolatba lépjen a lányával. Nazira könyörög Saidnak, hogy a gyerek érdekében engedje anyával találkozni, de Said hajthatatlan. Alejandro idõt kér Nataliatol, hogy át tudják gondolni a kapcsolatukat. Natalia ezt úgy veszi, mintha szakítanának, így miután hazamegy beszed pár drogot.

99.
Jade megszerzi Abdul aláírását, ami elég ahhoz, hogy elhagyja Marokkót. Az elsõ dolga ezek után, hogy Zoraida segítségével megszökik a házból. Mohamed közli Saiddal, hogy Jade megszökött, és arra kéri felejtse el a lányt, de Said nem tudja. Rania nagyon szomorú Said miatt. Khadija megpróbálja elérni anyját, de nem tudja. Nazira megpróbálja kitölteni az ûrt benne, de nem jár túl sok sikerrel. Lucas hazaérkezik az utazásból. Felajánlja Alejandronak a segítségét, de Natalia elutasítja. Alejandro egyre inkább aggódik, így felkeresi a lányt az iskolában és még egyszer elmagyarázza neki a dolgokat. Natalia végre megérti és megígéri, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy együtt lehessenek.

100.
Jade megérkezik Said házába és könyörög neki, hadd láthassa lányát. Said ellenáll a lány könnyeinek és megtiltja szolgálóinak, hogy Jade-t beengedjék a házba, majd Raniaval elmennek Zein összejövetelére. Nazira egyedül marad Khadijaval és beengedi Jadet. Mikor Khadija elalszik Jade elmegy a házból Latiffához, aki elszállásolja. Said észreveszi lányán, hogy jobban van. Said kérdõre vonja Nazirát, de õ azzal védi magát, hogy biztos csak hallucinál a lány a láztól mikor anyjáról kérdez. Zein bárjába megérkeznek a vendégek. Alicia õrült és Cristina megmérgezte. Mikor Lorenzo is megérkezik meglepve látja Cristina változását. Natalia és Alejandro ismét együtt vannak és nagyon szerelmesek. Natalia rájön, hogy anyja Said szeretõje.

101.
Alí segít Lucasnak, hogy elvigye hozzá Jadet. Lucas nagyon örül ennek és hazamegy, hogy elõkészítse a terepet Jade érkezésének. Jade is nagyon boldog a hírtõl és, hogy Ali végre segít neki, hogy az élete jobb legyen. Amit eddig el sem tudott képzelni, most valóra válik. Közben kiderül, hogy a végleges válást Abdul és a tanács még egyszer átvizsgálja. Mikor Jade megtudja, hogy ez fog történni nagyon szomorú lesz, Lucas pedig otthonában sírdogál amiért Jade még mindig nem lehet a karjai közt. Rania közben rájön, hogy Said nem akar elválni Jade-tól és ezt nem tudja elfogadni. Rania Said szemére hányja, hogy nem végzi el a házastársi kötelezettségeit. Said azzal védekezik, hogy minden anyagi javat megadni neki, ám Rania közli vele, hogy a szeretetre gondolt. Said sarokba szorítva érzi magát ezért megbünteti Raniat. Rania dühében közli Saiddal, hogy Jade elárulta õt és tudja, hogy Said szeretõt tart. Said annyira meglepõdik ezen, hogy hirtelen válaszolni se tud. Samira szerelemes és egész nap a laptopját olvassa, melyre ráírta, hogy “Szeretlek Carlos”.

102.
Amiért Rania nekiesik Saidnak, Said megbünteti azzal, hogy egy hónapon keresztül nem lesz vele. Rania nagyon fél, hogy visszaküldik a családjához, így inkább térden állva könyörög, hogy bocsásson meg neki Said. Said végül megbocsájt. Marisa közben egyre közelebb akar kerülni lányához. Felajánlja, hogy visszaszerzi Alejandro munkáját, és elismerni Saiddal való kapcsolatát is. Marisa Natalia kérésére visszaszerzi Alejandro munkáját, melyet a lány egy öleléssel hálál meg, mely teljesen lefegyverzi Marisat. Lucas és Jade nagyon szomorú és nem tudják mit csináljanak. Said üzenetet hagy Lucasnak, hogy beszélni akar vele. Jade könyörög Alinak, ne hagyja, hogy a tanács másképp döntsön róla és Saidról. Ali elutasítja a lány kérést, aki csak sír és sír.

103.
Albieri nagyon kétségbe van esve amiért nem tudott jegyet szerezni arra a napra marokkóba. Gyötrelmekkel tér haza, ráadásul otthonában találja Luisat és Cristinat, akik magyarázatra várnak. Arra kéri õket, hagyják, hogy lefürödhessen. Felmegy a szobájába. Csaptában érzi magát, nem tudja mit fognak gondolni róla az ismerõsei. Egyetlen kiutat lát, elõveszi revolverét és megtölti. Elsüti a fegyvert, ám rosszul céloz így nem a fejét találja el, hanem egy kupát, amit a kutatási eredményeiért kapott. Luisa a zaj hallatán felszalad a szobájába és sokkos állapotban találja Albierit. Cristina felhívja Lorenzot, aki azonnal odasiet. Albieri rettenetesen ideges és sír és arra kéri Lorenzot, hogy bocsásson meg neki, ám Lorenzo nem tudja mirõl beszél Albieri. Cristina ad neki egy kis nyugtatót, melynek hatására végre elalszik. Natalia közli Alejandroval, hogy visszamehet dolgozni a bárba, ám Alejandro nem bízik meg Marisaban, így nem fogadja el az állást, melynek következtében Natalia mérges lesz és otthagyja. Daniel továbbra is az egyházban bújkál. Dora közben majd belehal a szomorúságba, hogy nem tudja mi van vele, hol lehet. Said elhívja magához Lucast, aki elfogadja a meghívást, de végig azon gondolkodik vajon miért akar vele beszélni.

104.
A családi tanács összeül. Said mindent megtesz, hogy Jade vele maradjon. Ragaszkodik ehhez, annak ellenére, hogy Mohamed is elutasítja Jade-t, mint Said feleségét. Ali felkínálja a lehetõségét, hogy Said visszaszerezze Jadet. Jade teljesen összetörik, úgy érzi senki nem veszi figyelembe a véleményét és megalázva érzi magát és zavarja, hogy a kultúra melybe született nem tiszteli õt nõként. Said és Jade visszamennek a házba. Khadija nagyon örül anyjának, ám Rania úgy érzi Jade jelenléte nem öröm, inkább bánat. Said meglátogatja Zen-t és felajánlja, hogy vegye feleségül Jadet. Zen nagyon meglepõdik az ajánlaton. Natalia egy nagyobb adag droghoz folyamodik Alejando miatt. Fernando elviszi a lányt egy környékre mely tele van utcalányokkal és kábítószer kereskedõkkel. Natalia nagyon kínosnak érzi a helyzetet és visszafele hallucinálni kezd arról, hogy a férfiak meg akarják erõszakolni. Rosa rájön, hogy Natalia drig hatása alatt van, mire nagyon mérges lesz és megtiltja neki, hogy még egyszer ilyen helyzetbe kerüljön. Alejandro nagyon aggódik, hol lehet Natalia és elmegy Andrea-hoz, hogy megkérdezze, ám Andrea úgy döntött inkább távolodik a problémától. Amalianak feltûnik, hogy Leonardo még mindig szerelmes Cristinába és arra kéri õt, hogy gondolja át a kapcsolatukat. Alicia pedig látja Cristinát és Zeint csókolózni. Albieritõl repülõjegyet kap Daniel Marokkóba.

110.
Miután Daniel beszél egy nõvel a templomban, hazarohan és kiabálni kezd Doraval, hogy õ nem is az anyja. Ezek után visszamegy a templomba, hogy megkérje Albierit, mondja el neki az igazat. Albieri anélkül, hogy Dorara nézne közli a fiúval, hogy nem õ az anyja, és ez dühöt vált ki Doraból. Dora ezek után karon fogja Danielt és hazaviszi, ahol megmutat neki egy képet, melyen terhesnek látszik. Mivel ezek után se hisz neki, másnap feltûnés nélkül elmegy a házból, és megszökik Albierivel. Rania és Jade vitatkoznak, mert Jade rájött, hogy Said tudja, hogy el akarja rabolni Kadija-t. Egymásnak esnek és verekedni kezdenek, mikor Said megjelenik, szétválasztja õket. Jade megpróbálja elmagyarázni a dolgot, ám Said nem hisz neki. Rania elmegy Aminaval, hogy kicsit megnyugodjon, de elájul. Miután hazaviszik, kihívják az orvost, aki közli a tényt, hogy Rania terhes. Said nagyon boldog a hírtõl. Ezt a boldogságot kihasználva Jade megkéri, engedje szabadon, de Said továbbra is elutasítja. Natalia elveszti a kontrolt a drogok felett. Egyre rosszabb állapotba kerül az élete. Nem eszik, csupa szemét a szobája, az tanulmányai pedig romlanak. Marisa megpróbálja szembesíteni a lányát a tényekkel, de elutasítja. Lucas csak Jade-ra tud gondolni és közben reméli, hogy Natalia csak a lázadó korszakát éli. Fernando arra kéri Escobart, hogy adja vissza az autóját, mivel Alicia nem terhes. Escobar visszautasítja a kérést, majd kiderül, hogy az autó már Alicia nevén van. Clara találkozik Rogelioval és mivel mindketten szimpatikusak egymásnak, elmennek szórakozni, és végül csókolóznak.

111.
Jade és Lucas mindent megterveznek Miamiban. Lucas gondolkodás nélkül elhagyja otthonát. Mielõtt elmegy Natalia megkéri, hogy beszéljen Alejandroval, de õ csak annyit mond, hogy nem tudja mikor jön vissza Marokkóból. Natalia nagyon csalódott, így fel is megy a szobájába. Albieri megpróbálja elmondani Leonardonak az igazat, ám õ nem hisz neki. Azt hiszi megõrült. Enrique hívja a rendõrséget, ám Albieri elmenekül. Azt hazudja Danielnek, hogy Dora nem az õ anyja. Az õ anyja meghalt mikor megszületett és Isabelnek hívták. Daniel elhiszi Albieri minden szavát. Másnap megérkeznek Marokkóba. A fiatal fiú nagyon izgatott, hogy sivatagot fog látni. Zein és Cristina is Marokkóba megy. Mikor Zein meglátja Jade-t ledöbben mennyire szép. Alejandro talál egy lakást, ahol összeköltözhet Nataliaval. Natalia nagyon boldog ettõl. Marisa megtiltja, hogy bárki is beszéljen lányával, mert bízik benne, hogy magától haza fog menni. Clara virágokat kap Rogeliotól, Fernando pedig féltékeny lesz.

112.
Jade nagyon gyorsan gondolkodik és okosan színészkedik, bár Said még mindig kételkedik benne. Mikor hazamegy meglátja Raniat az egyik kendõjében és egy újabb harc kezdõdik közöttük. Rania meg van gyõzõdve arról, hogy Jade-nek az a célja, hogy Rania elveszítse a gyerekét. Said kénytelen kirakni a szobából Jadet. Jade egyetlen dolgot tehet, vár míg eljön érte Lucas és megmenti. Zoraida egy csésze kávéból megjósolja Jade jövõjét, hogy a két férfi találkozni fog és neki kell majd választania közöttük. Albieri a klónozásról beszélget Daniellel. Arra kíváncsi mit csinálna, ha kiderülne, hogy õ egy klón. Albieri zaklatott lesz Daniel válaszától és felhívja Alit. Albieri képtelen találkozni Alival, mert Daniel eltéved egy labirintusban. Másnap Albieri meglátogatja Alit, hogy megossza vele titkát, de Ali nem érti mirõl beszél és nagyon furcsának tartja Albierit. Miközben a két barát találkozik, Daniel az utcákon sétálva fedezi fel a marokkói kultúrát, mely teljesen lenyûgözi. Fernando bevallja Claranak, hogy drogozik. Clara nagyon kiborul és vitába száll vele.

113.
Clara megpróbálja felhívni Escobart, hogy Fernando állapotáról beszéljenek. Alicia veszi fel a telefont és nem engedi, hogy beszéljenek. Clara nagyon csalódott és úgy dönt, egyedül próbálja megállítani fiát. Elsõ lépésként nem ad neki több pénzt. Natalia meglátogatja Mama Rosa-t, ahol kiderül, hogy Gloria mesélt neki a drog-függõségérõl, ám Mama Rosa nem hitte el neki. Alejandronak egy fontos harca lesz és felhívja Nataliat, hogy siessen. Alejandro ad neki pénzt taxira, hogy idõben odaérjen. Natalia elteszi a pénzt, de nem a taxira költi. Jade boldog az új házassága miatt.Said nagyon különösnek találja a dolgot és úgy érzi nem bízhat meg Zeinben. Lucas elmeséli a teljes tervüket Cristinanak, aki segíteni szeretne, hogy elhagyhassák Marokkót Jadeval. Daniel az utcákon sétál, Albieri pedig egyre nagyobb bajban érzi magát. A séta közben Lucas és Daniel keresztezik egymás útját, de nem veszik észre egymást. Daniel szorongani kezd és úgy érzi valami történni fog vele. Cristina közli Luisaval, hogy Albieri Marokkóban van és úgy dönt utána megy megkeresni.

114.
Natalia drogot vesz egy bárban, mikor megérkezik a rendõrség és õt is letartóztatják, mert hamis személyi igazolványa van és mert drogot is találtak nála. Megpróbál ellenállni, de végül beviszik a kapitányságra. Fernando látja az egészet és elmegy Andreához, hogy elmondja neki mi történt. Andrea ijedtében elmegy megkeresni Lucast, Marisat vagy Leonardot, de egyikkõjüket sem találja. Végül Marisa megérkezik és amint meghallja a történteket a rendõrségre siet. Marisa nem tudja elhinni, hogy ez történt lányával, vitatkozni kezd vele és kényszeríti Nataliat, hogy a Ferrer birtokra menjen vissza. Mikor hazamennek, Natalia nekitámad Marisanak, és pénzt követel tõle, hogy el tudjon menni. Marisa megtagadja a követelését, így Natalia úgy dönt, akkor gyalog megy. Marisa nagyon maga alatt van, amiért Natalia ordibált vele. Minden elõtt Marisa felhívja Lucast, hogy tájékozassa a szituációról. Lucas nagyon megrémül és nem tudja mit kezdjen a helyzettel. Jade és Zein összeházasodik. Zein bármennyire és szépnek tartja a lányt, úgy dönt tisztelettel lesz Said felé. Jade pedig csak a megfelelõ pillanatot várja, hogy megszökhessen.

115.
Alejandro az édesanya születésnapját ünnepli a családdal és a barátokkal, ám mikor hazamegy meglepve látja, hogy Natalia nem várja õt otthon. Pablo azt tanácsolja neki, hogyha nem lesz meg pár óra múlva se, keresse a rendõrségeken és a kórházakban. Szerencsére késõbb hazaérkezik Natalie. Alejandro örül, hogy látja és megpróbál közeledni, de a lány eltolja magától és arra kéri hagyja magára. Natalia reakciója nagyon megbántja Alejandrot de úgy dönt hagyja aludni. Marisa felhívja Amaliat, mert sürgõsen szüksége van Leonardo elérhetõségére. Jade megpróbálja elterelni Zein figyelmét, hogy beletegye poharába a nyugtatót, de összekeveri a poharakat és végül õ issza meg. Lucas hajnalig vár Jadera de mikor látja, hogy nem jön otthagyja Cristinanal az útlevelet és a repülõjegyet. Jade arra kéri Zeint, hogy ne küldje vissza Saidhoz, de Zein nem tudja mi tévõ legyen. Abdul közben Samira és Amim esküvõjét készíti elõ, ám Samira nagyon szenved, mert nem akarja továbbvinni a családja vallását és kultúráját. Dora meglátogatja Oswaldot a börtönben és közli vele,hogy nem akar olyan férfival kapcsolatban lenni, aki hazdudik neki és sosincs vele ha szükség lenne rá.

116.
Jadenak sikerül elcsábítania Zeint egy tánccal. Annyira ledöbben a lány tánctudásán és szépségén, hogy úgy dönt nem küldi vissza Saidhoz. Ha hat hónap múlva se szeret bele Jade, akkor úgy dönt elengedi. Jade elfogadja az ajánlatot de azért egy kicsit fél. Said otthon vár és kezd aggódni, hogy a dolgok talán nem fognak jól alakulni, hiszen Zein nem adta még vissza Jade-t. Rania eközben boldogságát próbálja leplezni Said elõtt. Alejandro megtudja mi történt azon az estén, mikor Natalia eltûnt. Alejandro szembesíti Nataliat de a lány üvöltözni kezd vele és arra kéri hagyja egyedül. Lucas hazaérkezik Miamiba és Marisat megzuhanva találja. Megpróbálja megadni neki azt az erõt, amire most szükségük van, hogy átvészeljék ezt az idõszakot. Abdul bemutatja Amimnak és Samirának a jelölteket, akiket kiválasztott nekik. Egyiküknek sem jön be a kiválasztott párjuk. Alicia és Escobar ugyanabba az étterembe megy, ahol Rogelio és Clara is van. Alicia addig dícséri Rogeliot, míg Clara kényelmetlenül nem érzi magát és arrébb áll egy idõre. Rogelio nem érti Clara viselkedését.

117.
Zein felhívja Saidot, hogy találkozzanak. A találkozáskor elmondja Saidnak, hogy nem adja vissza Jade-t, mert beleszeretett. Said nagyon ideges lesz, amiért Zein elárulta õt, de Ali megpróbálja lenyugtatni és megértetni vele a hogy õ hozta a bajt magára. Végül Said lenyugszik és megadja a lehetõséget Zeinnek, hogy megtartsa Jadet. Mikor Zein elmegy, Said közli Alival, hogy gondoskodni fog arról, hogy Jade soha többet ne láthassa a lányát. Jade türelmetlenül várja Zeint, mert kíváncsi Said reakciójára. Zein mikor hazaérkezik sokkal szerelmesebb a lányba, mint mikor elment. Natalia napról napra agresszívebben viselkedik. Nincs tudatában azzal amit csinál, egyre többet találkozik Fernandoval és továbbra is drogozik. Marisa és Lucas azon gondolkodnak ezalatt, vajon mit tehetnének. Lucas felkeresi Natlaiat és mikor megtalálja sírni kezd a bûntudattól és a látványtól. Abdul hazaviszi a Nazarianak kiválasztott udvarlót. Ám mikor Nazaria meglátja az öreg férfit, sokkot kap és jelenetet rendez a családja elõtt.

118.
Lucas megtalálja Nataliat és hazaviszi. Mikor elérkeznek a házhoz Natalia még mindig a drogok hatása alatt van és mindenkivel üvöltözik. Megtámadja anyját és durva dolgokat vág a fejéhez. Lucas megpróbálja lenyugtatni, de lehetetlennek tûnik. Mama Rosa felhívja Enrique-t, aki megpróbálja elmagyarázni min megy most keresztül a lány és ebben a pillanatban Lucas és Marisa fegyverszünetet köt, mert az egész családnak össze kell tartania, hisz Natalianak szüksége lesz rájuk. Jade boldog mert úgy érzi végre minden úgy alakul, hogy Lucassal végre együtt lehet majd, persze semmit nem tud arról, hogy folyik ezalatt Miamiban. Ali nagyon aggódik unokahúga helyzete miatt és megpróbál kitalálni valami megoldást. Eközben találkozik Albierivel és Daniellel, kinek látványától teljesen ledöbben. Albieri bevallja neki, hogy Daniel Lucas klónja.

119.
Ali nem hisz a szemének mikor meglátja Danielt. Nem érti miért szállt szembe Albieri Allahhal ám Albieri azzal próbál védekezni, hogy a tudományban mindent szabad és az már a kezdetek óta jelen van. Ali nem tudja hogyan tudna segíteni barátjának. Jade nagyon szomorú amiért egyedül van és Lucassal elhalasztották a tervüket. Nagyon mérges rá és leginkább látni sem akarja többé. Zoraida viszont találkozik Lucas klónjával, ám nem tudja, hogy az Daniel és mikor ezt elmondja Jadenak, az kiejti a teát a kezébõl. Lucas eközben lánya állapotával foglalkozik. Natalia megérkezik Alejandro lakására, ahol ajándékok várják, de nem törõdik velük, hanem elalszik az étkezõasztalon. Roberto elviszi Andreát egy rehabilitációs klinikára, ahol különbözõ esetekkel találkozhat a lány.Dora aggódik az egészsége miatt és imádkozik, hogy újra láthassa fiát. Klara és Hilda tovább folytatják a tervüket, hogy Karla teherbe essen Robertótól.

120.
Jade még mindig sokkos állapotban van, mióta meglátta Lucast a házban és ideges amiért tudja, hogy Danielt Albieri vitte oda. Daniel teljesen el van ragadtatva Jadetól és közli Albierivel, hogy ez az a lány, akirõl mindig is álmodott. Albieri lenyugtatja a fiút és elviszi egy étterembe. Zein elviszi egy szállodába Jade-t, mert hamarosan Miamiba fognak utazni. Jade könnyen beleegyezik, mert nem érti mi történt Daniellel. Mama Rosa áthívja Alejandrot, hogy megkérdezze mi a helyzet a pénzzel, amit Lucas adott Natalianak, de Alejandro semmit sem tud róla. Andrea megpróbálja elmesélni Fernandónak, hogy mit látott a klinikán és hogy nagyon rossz vége lehet, ha nem szokik le a drogról, de a fiú ideges lesz és otthagyja a bárban Andreát. Dora elmegy Vickyvel és egy barátjával egy bárba, hogy kicsit elterelõdjenek a gondolatai. Miguel úgy viselkedik mint egy igazi úriember és Vicky nem tudja titkolni, hogy érdeklõdik iránta. Luisa végül megtalálja Albierit, aki bemutatja neki Danielt.

121.
Albieri úgy érzi eljött az ideje, hogy Luisa találkozzon Daniellel, de bárhol keresi nem találja a fiút. Daniel bejut a Fez Hotelbe, ahol összefut Cristinaval. Cristina nagyon meglepõdik mikor meglátja Diego hasonlását. Elájul és mikor felébred az egyik hotelszobában találja magát. Cristina elmegy a szállodába, ahol Albieri tartózkodik és számon kéri, hol van Leonardo. Albieri össze van zavarodva és megpróbálja elmagyarázni, de Cristina nem hagyja és kimegy a szobából. Natalia tovább hazudik Alejandronak. Pablo megpróbálja észhez téríteni Alejandrot, de õ semmiért nem hagyná el Nataliat. Natalia viszont továbbra is drogozik, ráadásul alkohol problémákkal is küzd. Zoraida továbbra sem hiszi el amit látott és úgy érzi a világvége közeledik. Jade viszont feladja szerelmét és el akarja felejteni Lucast. Said mikor visszaérkezik Miamiba, lánya egybõl Jadet keresi rajta, de Said azt hazudja, hogy édesanyja járatát törölték. Este pedig kinevezi Raniat az elsõ feleségének, amitõl rendkívül boldog lesz a lány.

122.
Natalia eltûnik és egy teljes napon át nincs róla hír. Alejandro felhívja Mama Rosat a hírrel, aki szól Lucasnak és Marisanak. Azonnal a lány keresésére indulnak, Fernando csak annyit tud segíteni, hogy még látta Paulával Natlaiat az este. Fernando teljesen közömbösen viselkedik a hír hallatán, egyáltalán nem érdekli mi van a lánnyal. Natalia végül elõkerül, felhívja Alejandrot, hogy Key Westben van. Alejandro arra kéri menjen haza, de Natalia meg se hallgatja. A két lány tovább folytatja a kábítószerezést és a veszélyes játékot, hogy az elhaladó autókat megállítsák. Daniel feltárja a titkot Cristina elõtt, hogy õ Dora és Albieri gyereke. Közben Albieri azt reméli Daniel visszatér a hotelbe. Luisa szerint jobb lenne, ha Albieri elmondaná Doranak és mindenkinek a történteket, így nem kínozná tovább õket. Ali közben Allah segítségével próbálja kideríteni, hogy mi történhetett Lucas klónjával. Latiffa aggódik Samira miatt. Samira megpróbálja eltitkolni, de végül bevallja anyjának, hogy egy nyugati kultúrájú emberbe szerelmes. Latiffa nagyon aggódik, hogy lány Jade sorsára jut. Leonardo mikor megérkezik Miamiba találkozik Rosaval, aki beszámol Nataliaról. Leonardo teljesen ledöbben és Lucast és Marisat hibáztatja amiért nem fordítottak elég figyelmet lányukra.

123.
Jade beszélni akar Lucassal, mert vissza akarja kapni lányát. Lucas megpróbálja lenyugtatni és elhívja a lakására, hogy nyugodtan körülmények között tudjanak beszélni. Jade elmegy, de arra kéri Lucast ne nyúljon hozzá, mert nem akar tõle mást csak beszélni vele. Khadija pedig szenved, mikor Said közli vele, hogy Jade már soha nem fog visszatérni és Rania az elsõ számú feleség mostantól. Khadija súlyos depresszióba esik a hír hallatán, Said viszont nem tudja megnyugtatni a lányt, így felhívja Alit, hogy segítsen. Nazira is megpróbálja felvidítani a kicsi lányt egy mesével Nazira hercegnõrõl, melyben a gonosz szereplõk neve Latiffa, Jade, Rania és Amina. A történettel sikerül felvidítani a kislányt. Albieri sehol sem találja Danielt. Az egyik szállodai dolgozó egy levelet ad át neki, melyet Cristina írt és közli, hogy az államokba utazott és magával vitte Danielt is. Natalia eközben egyre inkább hasonlít egy hajléktalan drogosra. Vicky közli Doraval, hogy Cristina visszatért a városba és nagyon ideges rá. Dora nem érti mi oka lenne Cristinának a haragra.

124.
Jade teljesen kiborul, hogy Lucas nem hajlandó elrabolni Khadiját. Lucas megpróbálja megmagyarázni, hogy ez nem legális, de Jade-t ez nem érdekli. Lucas azt is megpróbálja elmagyarázni, hogy mi folyik most Nataliaval, és hogy el fogja veszíteni a lányát, de Jadet ez sem érdekli. Jade elmegy Zeinhez és közli vele, ha elrabolja neki a lányát, akkor vele marad örökre. Zein is úgy reagál a dologra, mint Lucas és Jade ezt nem érti meg. Jade idegességében a bár felé veszi útját, ám nem néz körül és elüti egy autó. Zein azonnal kórházba szállítja a lányt és tájékoztatja Mohamedet a történtekrõl. Leonardo próbál beszélni Nataliaval, de mikor meglátja milyen rossz állapotban van teljesen összeomlik. Mama Rosa is kétségbeesik mikor meglátja a szeretett lányt. Dora jó híreket kap. Az orvos közli vele, hogy az eredmények szerint nem rákos. Egybõl fel is hívja Andres atyát, mert úgy érzi beszélnie kell vele. Samira minden nap egyre közelebb kerül Carloshoz, és egyre több problémája akad, amiért apja elõtt hazudnia kell a szerelmérõl.

125.
Leonardo felajánlja, hogy költözzenek a birtokára Natalia és Alejandro. A lány lenyugszik és felkeresi párját, hogy közölje vele a tényeket. Mikor találkoznak bocsánatot kér tõle, és mivel Alejandro nagyon szereti a lányt, nem tudja visszautasítani az ajánlatot. Jade a kórházban gyógyul. Szerencsére nem lett semmi komoly baja. Lucas amint meghallja a hírt rohan hozzá. Jade mesél Latiffának Danielrõl, de Latiffa nem érti mit akar mondani a lány. Lucas kint várakozik, de Jade látni sem akarja. Said bár álcázni szeretné, de nem tudja szomorúságát, amit a lány miatt érez. Said Jade minden cuccát el akarja pakoltatni, de lány megállítja. Dora mesél Silvianak Danielrõl és Albieri tettérõl. A lány nem igazán érti a dolgokat és teljesen összezavarodik. Amim és Samira tovább folytatják a vitájukat a kultúrák közötti eltérésekrõl.

126.
Lucas és Marisa elmennek Alejandro lakására és felajánlják, hogy költözzenek hozzájuk, de Natalia nagyon agresszíven reagál. Khadija és Rania között egyre nõ a feszültség. Rania minden rosszat összehord Jaderól és azt is elmondja a lánynak, hogy egy másik férfiba szerelmes Jade. Khadija ügyesen kivágja magát helyzetekbõl, ám megjegyzi a dolgokat és mikor elmegy Latiffáékhoz rákérdez mi az igazság. Albieri megérkezik Miamiba, de Zoraida nem mer a szeméve nézni, mert fél tõle.

127.
Mikor Leonardo meglátja Danielt nagyon elérzékenyül és megöleli. Daniel nem érti mi történik, miért sír Leonardo. Mama Rosa megmutatja Danielnek Diego szobáját, mely teljesen elvarázsolja a fiút. Dora és Cristina úgy összeveszik, hogy a rendõrök rács mögé zárják õket. Daniel nagyon összezavarodik a történtek után és sétálni indul. Összefut Karlaval, akinek megnyílik és végül az ágyban végzõdik a beszélgetésük. Mindent elmesél a lánynak, ami azóta történt vele, mióta elhagyta Miamit elõször. Úgy érzi nincs saját élete és nem érti miért. Natalia elmegy egy bulira, amit Paula és Fernando szervez. Alejandro nagyon aggódik a lány miatt.

128.
Cristina és Dora kiszabadul a börtönbõl és Leonardo házába mennek. Cristina végre le akarja zárni a dolgokat. Mikor Lucas hazaér a munkából szemtõl szembe kerül Dorával, aki nagyon meglepõdik a férfi láttán. Albieri rettentõ ideges és elmegy Andres atyához és bevallja az igazat. Mikor az atya meghallja, hogy Daniel egy klón sokkot kap. Vicky is meglátja Danielt és nem akar hinni a szemének. Paula felhívja Alejandrot, hogy hol találja Nataliat, aki rosszul lett a drogoktól. Alejandro fittyet hányva a karrierjére és a jövõjére mindent otthagy és elindul a lányért. Mikor megérkezik látja, hogy a lány még mindig a drogok hatása alatt van. Hazaviszi, lefürdeti és ágyba fekteti, mint egy kis gyereket.

129.
Dora esküszik Cristinanak, hogy soha semmi köze nem volt Leonardohoz, de Cristina nem hisz neki. Végül úgy döntenek, hogy Albieri elé állnak és magyarázatot követelnek tõle. Luisa nagyon megrémül mikor meglátja Danielt a háza elõtt és látja, hogy pont úgy néz ki, mint Lucas. Mikor Albieri hazaér Luisa idegesen áll elé. Albieri rájön, hogy Luisa mindent tud, így bevallja neki, hogy Daniel Lucas klónja. Luisa nem akar hinni neki, Albierinek pedig egyre nehezebb a helyzete. Jade nagyon el van keseredve lánya miatt. Zein szíve megesik rajta, ezért úgy dönt elviszi a levelet a lánynak, amit Jade írt. A levél Raniahoz jut, de Zoraida észreveszi és egy csellel átveri Raniat, így át tudja adni a levelet Khadijanak.

130.
Albieri végül mindent elmond Luisanak, aki felajánlja támogatását. Cristina és Dora megérkeznek Albieri házába és magyarázatot követelnek. Luisa a védelmére kel és elküldi a lányokat. Albieri ideges amiért megpróbálta megmagyarázni a dolgokat, de Luisa elüldözte õket. GLoria úgy dönt, elmegy Alejandro házához, hogy számon kérje. Alejandro megpróbálja lenyugtatni a lányt, de ez lehetetlennek tûnik. Alicia hódítása sikeres volt Pablónál. Mikor Cristina megtudja Rogeliotól, hogy Alicia a bár PR menedzsere mérges lesz. Mikor kifele tart a bárból meglátja Aliciat és Pablot csókolózni.

131.
Alicia és Escobar összevesznek az apartmanon és a papírokon. Végül Escobar elmegy egy hotelba, Alicia pedig visszamegy a lakásba egyedül, mert szüksége van egy kis egyedüllétre. Escobar nem igazán érti miért vesztek össze és, hogy mire vélje a lány viselkedését. Cristina is csalódott és mérges Aliciara, amiért elhappolta a munkáját és a barátját is. Zoraida közli Jadeval, hogy lánya a bevásárlóközpontba fog menni hamarosan. Mikor Jade közeledni próbál, Khadija arra kéri Nazariat menjenek onnan. Mikor hazaérnek Said kíváncsi miért olyan zaklatott Khadija, így Nazaria elmeséli a történteket. Jade teljesen összetörve érkezik vissza a szállására. Már azon gondolkodik, hogy visszamegy Saidhoz, hogy közel lehessen a lányához. Natalia pénzt kér anyjától, aki közli vele, hogy szívesen elmegy vele vásárolni, de pénzt nem ad. Natalia dühös lesz, így leteszi a telefont. Úgy dönt, eladja a hangfelszerelésüket, hogy drogot tudjon venni. Mikor Alejandro hazaér és realizálja a dolgokat nagyon kiborul és rájön, nem akarja ezt tovább csinálni.

132.
Lucas megtudja, hogy Jade sírt ezért veszi a bátorságot és megpróbálja felhívni, de nem veszi fel. Jade arra kéri Zeint váljanak el, mert vissza akar menni Saidhoz, hogy közel lehessen a lányához. Zein arra kéri gondolja át mégegyszer a dolgokat Jade, ám mikor visszaér Zein látja, hogy a helyzet változatlan. Jade egy csókkal köszöni meg Zein kedvességét majd fogja a csomagjait és elindul. Miközben Miami utcáin sétál Daniellel keresztezik egymás útját, de nme veszik észre egymást. Mikor Jade megérkezik kavarognak az érzelmek, de végül beengedi Said a lány a házába. Alicia lecseréli a zárakat és nem tud bejutni Escobar. Natalia egyre mélyebbre kerül a drogok miatt. Paulával és Fernandóval lóg egész nap. Andrea mikor meglátja Nataliat segíteni akar neki, de Natalia durván elutasítja a segítséget, így Andrea csalódottan tovább áll. Leonardo meglátogatja Cristinát Daniel után kutatva, de a lány semmit nem hajlandó válaszolni.

133.
Jade térden könyörög Saidnak hogy fogadja vissza, sír és megígéri a világ legjobb felesége lesz ezek után. Said segítséget kér ez ügyben, és arra jut, hogy szabályokat fektet le, melyeket be kell tartania Jadenak. Eközben Lucas aggódik Jade miatt ezért elmegy Cristinához, hogy segítséget kérjentõle. Natalia visszatér Alejandro házába és néz ki mint egy öreg, csöves nõ. Ezt meg is jegyzi neki Alejandro, de mivel a lány még mindig a drog hatása alatt van, üvölteni kezd vele. Alejandro elhagyja a lakást, és sír, ahol nem látja senki. Natalia egyedül marad otthon és a hallucináció áldozatává válik és felhívja Mama Rosat, hogy segítsen neki. Rania nagyon megijed amiért Said visszafogadja Jade-t, vele pedig egyre közömbösen viselkedik.

134.
Lucas beszélni akar Jadeval, de Latiffa megakadályozza ezt. Lucas megpróbálja elmagyarázni Jadenak mi zajlik most a lányával, de Jade nem hagyja és elküldi õt. Jade nem akar visszamenni Marokkóba, Latiffa ezért felajánlja, hogy maradjon náluk, amíg szeretne, de Mohamed viszont ellenzi a maradását. Lucas nagyon el van keseredve és felkeresi Zeint, aki közli vele, hogy soha nem fog lemondani Jade-ról, ez pedig még inkább megnehezíti Lucas helyzetét. Dora már belefáradt a sok hazugságba ezért elmegy Leonardohoz és magyarázatot követel. Leonardo megígéri, hogy tisztázza a helyzetet. Mikor elmegy Dora házába és meglátja Danielt megölel. A fiú nem ért semmit, Dora pedig meg van rémülve Leonardo hozzáállásától. Natalia a Ferrer birtokon ébred idegesen és agresszíven. Pénzt kér az anyjától, de Marisa nem ad neki. Így ellopja a telefonját és a nagyapjától és Rosatól kér pénzt. Carlos továbbra is megpróbálja elcsábítani Samirát, akivel titokban találkozgat.

135.
Leonardo megérkezik Doraval és Daniellel a Ferrer birtokra és Albierire várnak. Mikor megérkezik megmutatja Doranak és Leonardonak, hogy Daniel tényleg egy klón. Dora sokkot kap és kiviszik a laborból. Luisa próbálja nyugtatni, de Dora nem tud megbirkózni a hallottakkal. Albieri elmeséli Leonardonak hogyan csinálta Danielt. Natalia újra meggyõzi Alejandrot, hogy leszokik a drogokról és megváltozik. Fernando viszont észbe kap és úgy dönt, véget vet a függõségének. Mohamed elutasítja, hogy Jade náluk maradjon, Jade ezért nagyon szomorú lesz.

136.
Mama Rosa gyerekkori képeket mutat Danielnek Diegoról. Daniel nagyon meglepõdik a képek láttán, mert saját vonásait véli felfedezni. Dora még mindig sokkos állapotban van, és bár a két fiú hasonlít egymásnak nem azonosak, így elviszi Danielt a házból. Daniel elmeséli Estrelanak, hogy van egy hasonmása, de Dora ezt továbbra sem hajlandó beismerni. Natali újra bedrogozik, ezúttal Alejandro lakásában Paulával. Mikor Alejandro hazaér, elveszti a toleranciáját és bezárja a házba Nataliat egyedül. Natalia minden létezõ alkoholt megiszik mire visszaér Alejando, aki ezek után eszméletlenül talál a lányra. Alejandro lefektetni a lányt, mikor az felébred közli vele, hogy kimerült, elege van az aggódásból.

137.
Marisa találkozik Daniellel és újra átéli amit Lucassal. Mikor lemegy a lépcsõn, meg akarja csókolni, de Mama Rosa megállítja. Daniel nem érti a történteket. Marisa este elmeséli Lucasnak, hogy látta a klónját, amitõl Lucas ideges lesz. Natali pénzt lop az anyjától megint. Mikor Marisa rájön mi történt nem akarja elhinni, hogy a lánya tette. Silvia megpróbálja elmagyarázni Doranak, hogyan volt a mesterséges megtermékenyítés, hogy könnyebben megérthesse mi is történt Daniellel. Leonardo él a lehetõséggel, mikor meglátogatja Cristina és elmondja az igazat Danielrõl. Zein meglátogatja Jadet és felajánlja, hogy legyen a felesége.

138.
Escobar rájön, hogy Alicia soha nem írta alá a papírokat, így azok sose voltak érvényesek. Roberto elmondja Escobarnak, hogy Alicia csak játszik vele és Pablo is részt vesz a hazudozásban. Natalia a lopott pénzzel elmegy, hogy drogot vegyen, de nem találja Paulat, így hazamegy, de otthon Lucas nekitámad és kérdõre vonja a lopás miatt. Natalia azzal próbálja védeni magát, hogy Marisa hazudik.Jade még mindig azt próbálja kitalálni, hogy melyik lenne a jobb számára. Ha Alival menne vagy ha Zeinnel. Úgy dönt elmegy Khadija iskolájába, hogy mindent elmeséljen a lányának, de a lány elutasítja anyját. Hossza próbálkozás után viszont Jade végre el tudja magyarázni a dolgokat, lánya megérti és megbocsájt neki. Miguel meglátogatja Oswaldot a börtönben, hogy elmondja neki talált egy ügyvédet, aki ki tudja szabadítani.

139.
Khadija és Jade kibékül. Jade arra kéri lányát, hogy ne mondja el senkinek, hogy találkoztak, ám a lány mesél Saidnak a találkozásról és, hogy szeretné visszakapni az anyját. Said nagyon meglepõdik a hallottakon, de máskor akarja ezt megbeszélni, mert épp Rania születésnapját ünnepelik. Khadija viszont felidegesíti Raniat a hírrel, így elrontja az ünneplést. Albieri, Andrea atya és Ali elmennek Dorához, hogy elmeséljenek mindent Danielrõl és a klónról. Dora hallani sem akar a történtekrõl, de miután megnyugtatják elmesélik. A nõ továbbra is ellenséges. Albieri elmeséli Danielnek a történetet, ami méginkább összezavarja a fiút, és elmenekül. Natalia elmondja Alejandronak, hogy õ lopta el anyja pénzét, így Alejandro visszaviszi, mivel Natalia nem akarja.

140.
Daniel sétálás közben a létezésérõl gondolkodik. Nagyon össze van zavarodva és magányosnak érzi magát. Úgy dönt visszamegy Dora házába, összepakolja a cuccait és elmegy Marokkóba álmai asszonya, Jade után. Dora megpróbálja megállítani, de nem jár sikerrel. Daniel annyira kétségbe van esve, hogy úgy érzi talán a halál lenne az egyetlen kiút ebbõl a káoszból. Rania szenved a tudattól, hogy Said talán visszahívja Jadet. Jade közli Zeinnel, hogy nem megy vele, mert úgy döntött a lányával akar élni. Mikor Said és Jade találkoznak, hogy megbeszéljék a dolgokat, Jade mindent megígér, de meglepetésére Said elutasítja az ajánlatát. Escobar mégegyszer elmegy Aliciahoz, hogy aláírassa a papírokat, de ezúttal sem jár sikerrel.

141.
Jade megpróbálja meggyõzni Saidot, hogy gondolja meg magát. Megcsókolja, mire Said is visszacsókol ám mikor rájön mit csinál elrohan és magára hagyja a síró Jadet. Mikor Said hazaér, lánya anyja iránt érdeklõdik. Said közli vele, hogy Jade soha nem jön vissza a házba. Ennek a hírnek viszont Rania nagyon örül. Jade sétálás közben összefut Daniellel, leesik a nyaklánca, megrémül a látottaktól és elrohan. Daniel megtartja a nyakláncot. Daniel elmegy Albierihez, hogy választ kapjon a kérdéseire, de Albieri nem tudja mindet megválaszolni. Daniel közli vele, hogy soha többé nem akarja látni, mert gyûlöli. Alicia egyre eltökéltebb, hogy megtartsa Escobar lakását magának. A férfi már a rendõrséggel fenyegetõzik ,de az sem használ.

142.
Natalia Paula segítségével ismét droghoz jut. A drog hatása alatt sétálnak az utcán és lopáshoz folyamodnak, hogy pénz szerezzenek az újabb adagra. Eközben Alejandro elmeséli Andreának, hogy min megy keresztül. Jade beszél Albierivel, aki minden elmesél neki Danielrõl. Albieri arra kéri Luisat, hogy úgy tekintsen Danielre, mint egy átlagos emberre. Leonardo és Roberto meglátogatják Danielt. Leonardo el akarja venni Danielt Doratól, de Dora nem hagyja. Leonardo elveszti a türelmét és kiabálni kezd vele, és azzal fenyegetõzik, hogy a bíróságon fogják folytatni az ügyet. Rosa beviszi Diego szobájába Danielt, hogy beszéljenek, de Dora kihozza és elviszi a háztól dühében.

143.
Dora kiönti szívét anyjának Estelanak. Estela nagyon szomorú lesz mikor megtudja, hogy Miguel és lánya csak barátok voltak. Dora elmegy Cristina bárjába, hogy elfelejtse a történteket. Cristina meghallgatja a lányt és nagyon megsajnálja, mikor megtudja, hogy Leonardo el akarja venni tõle Danielt. Lucas segítségét kéri. Cristina elviszi Lucast Dora házába, ahol Estela sokkot kap mikor meglátja õt. Daniellel akarnak találkozni, de Daniel Albierihez ment, hogy tovább faggassa. Khadija és Rania folyton veszekszenek Jade miatt. Said próbálja kibékíteni õket, de Khadija azt akarja, hogy visszakaphassa az anyját. Said elmeséli Alinak, hogy majd csak akkor fogadja vissza Jadet, ha látja a szenvedélyt a szemében. Natalia hazaérkezik mintha mi sem történt volna. Alejandro épp le akarja teremteni, de a lány annyira kikészült, hogy azonnal elalszik. Így Alejandro egyesül megy Gloria születésnapjára. Andrea elmegy Nataliahoz és amint felkel a lány, neki esik és elmondja a véleményét. Natalia teljesen összeroskad és Andrea segítségét kéri.

149.
Lucas bezárja Nataliat a szobájába és egy biztonsági õrt állít az ajtaja elé. Natalia kezdi teljesen elveszíteni a kontrollt és meg akarja ölni magát. Lucas felhívja Leonardo egyik barátját, hogy segítsen lányán. Beviszik egy kórházba Nataliat és Marisa egész éjjel a lányával marad és eszébe jut a fiatalkora, amikor õ is valami hasonlón ment keresztül. Daniel pont akkor megy a Ferrer házba mikor Nataliat viszi el a mentõ, így összefut Lucassal és teljesen sokkot kap. Daniel megpróbál elszaladni, de Lucas utoléri és közli vele, hogy õ is egy szomorú ember lesz. Másnap Lucas felkeresi Danielt, de Dora közli vele, hogy Marokkóba ment.

150.
Mikor Lucas meglátogatja Dorat, Dora rájön hogy Daniel és közte nagyon sok a közös. Dora meg van rémülve, hogy Daniel és Lucas nem csak külsõleg, hanem belsõleg is így hasonlít. Leonardo felkéri Albierit, hogy legyen a védelem tanúja a Daniel ügyben. Luisa viszont kétségbeesik mikor rájön, hogy Leonardo akár börtönbe is küldheti Albierit. Daniel megérkezik Marokkóba és meglátja Abdul, aki elszalad Ali házába és szétkürtöli, hogy látta Lucast. Natalia még mindig a klinikán van. Alejandro megpróbál beszélni vele, de Natalia teljesen ki van fordulva magából és agresszíven viselkedik vele. Clara ágyban találja Fernandot és Paulat. Said Marokkóba utazik. Rania tehetetlennek érzi magát, de úgy dönt õ is utána utazik a babájával.

151.
Said megérkezik Ali házához, de mielõtt bekopogna gondolkodni kezd Jaderól. Jade nagy örömmel fogadja Saidot, de nem tudja, hogy Daniel a közelben van és csak a lehetõséget várja, hogy elmenjen hozzá. Ali meg van rémülve mi lesz ha Jade meglátja Lucast, fél, hogy megint összetöri Said szívét. Natalianak továbbra is rohamai vannak. Mikor Marisa megérkezik könyörög neki lánya, hogy vigye el onnan és megígéri megváltozik. Marisa úgy dönt, elviszi a lányt vásárolni, abban a reményben, hogy ez erõt ad neki. Marisa bemegy Nataliahoz, hogy felöltöztesse, de a lánya megragadván az alkalmat ellopja a pénztárcáját és elszalad.

152.
Lucas felkeresi Albierit, aki épp Andres atyánál van. Kérdezés nélkül beront a szobába és nekiesik. Albieri próbálja felmenteni magát, de Lucas annyira tele van fájdalommal és dühvel, hogy nem hallgatja meg amit mond. Natalia ismét drogokat vesz Paulával és Fernandóval. Cristina úgy dönt elhagyja Leonardot, mert nem lát rá esélyt, hogy valaha is boldog életük lenne. Cristina rosszul teszi ezt, hiszen Leonardo ez idõ alatt épp Marisaval és Lucassal közli, hogy el fogja venni Cristinat. Said eközben Marokkóban megkéri Jade kezét és Jade igent mond.

153.
Natalia nagyon rosszul érzi magát, így Fernando és Paula kórházba viszi õt. Fernando elmegy, de Paula vele marad. Kiderül, hogy Natalia terhes, de nem akarja elhinni amit hall. Az orvos tanácsokat ad neki, hogyan tartsa biztonságban a babát és szokjon le a drogokról. Natalia felhívja Andreát és közli vele a híreket. Marisát és Mama Rosát tájékoztatják, hogy megvan Natalia. Közben Rania meglátja Danielt és azt hiszi Lucas az és úgy dönt megpróbálja szétválasztani a segítségével Jadet és Saidot. Rania és Jade vitába szállnak és Rania megüti Jadet. Said és Zoraida szétválasztja õket.

154.
Alicia elküldi Escobar cuccait Albieri klinikájára. Mikor Escobar vissza akar menni nem tud, mert õrök vigyázzák a lakást. Mikor a rendõrök megérkeznek találnak egy papírt az asztalon, amin az áll, hogy Alicia hivatalos tulajdonos. Daniel bevallja szerelmét Jade-nak és megkéri a kezét. Jade nem tudja, hogyan reagáljon, inkább elfut a helyszínrõl. Andrea elmegy a Ferrer házba és elújságolja a hírt, hogy Natalia terhes. Lucas felkeresi Dorát, hogy többet megtudjon Danielrõl.

155.
Lucas Marokkóba repül, hogy megállítsa Danielt és Jadet. Marisa közli Lucassal, hogy nem hagyhatja most magára, mikor nagy szüksége lenne a támaszra. Natalia könyörög, hogy segítsenek neki helyrejönni. Enrique talál egy rehabilitációs központot és reméli, hogy Natalia végre tényleg elfogadja a segítséget. Közben Jade találkozik Daniellel, de ezúttal úgy néz rá, mint a húsz évvel ezelõtti Lucasra és megcsókolja. Ezalatt Rania megpróbálja rossz helyzetbe hozni Jadet és elmondja Alinak, hogy egy nyugati vallású embernek a szeretõje. Ali egybõl Jade keresésére indul és mikor megtalálja épp Daniellel csókolózik. Ali hazacipeli a lányt és figyelmezteti, hogy választania kell a jövõje és a múltja között.

156.
Ali hazarángatja Jadet és figyelmezteti, hogy nem jó úton jár és döntenie kell. Az este Ali még beszél Saiddal és közli vele, hogy inkább ne vegye el Jadet. Said ezt megérti. Eközben Daniel a ház elõtt várja Jadet. A világ másik pontján Andrea elmegy Alejandrohoz és kéri menjen vele meglátogatni Nataliat, de Marisa nem engedi meg neki. Leonardo vacsorázni viszi Cristinat a házába. Marisa megjelenik és közli Leonardoval a hírt, hogy Natalia terhes. Escobar felkeresi Robertot és a segítségét kéri, hogy visszaszerezze a lakást, amit Alicia ellopott tõle.

157.
Clara fel akarja keresni Fernandot, így elmegy a helyre, ahol drogokat szokott venni a fiú. Paulat találja ott, teljesen bedrogozva. Paula nagy nehezen elárulja, hogy Fernandot elvitte a rendõrség, de nem emlékszik Miami melyik kapitányságára vitték. Clara felhívja az összes lehetséges rendõrséget, de nem találja meg Fernandot. Végül úgy dönt elmeséli Rogelionak a történteket. Marisa rájön, hogy Gloria meglátogatta Nataliat ezért úgy dönt elviszi egy vidéki rehabilitációs klinikára a lányt, hogy minél messzebb legyen Alejandrótól a lánya. Miközben Marisa a terveket szövi, Lucas teljesen kétségbe van esve a klón miatt és úgy dönt megváltoztatja a külsejét tetõtõl-talpig. Said közben úgy dönt, hogy mégse veszi el Jadet. Jade viszont mikor meglátja Danielt jó kedvre derül.

158.
Natalia mielõtt elmenne a klinikára találkozik Alejandroval és megbeszélik, hogy együtt fogják átvészelni ezeket az idõket. Gloria felajánlja minden segíségét és támogatását a lánynak, persze csak ha komolyan rendbe akar jönni. Marisa féltékeny Gloriara, de végül úgy dönt változtat hozzáállásán. Lucas átalakítja külsejét és fiatalabbnak néz ki, mint eddig. Látszólag úgy néz ki a dolgok kezdenek a helyükre kerülni a Ferrer családban. Clara úgy dönt elmond mindent Rogelionak, ezért bemegy az irodába, ahol Alicia közli vele, hogy hamarosan Párizsba utaznak.

Megosztom másokkal: