El hotel de los secretos tartalma

El hotel de los secretos (Titkok szállodája) tartalma:

1.
Julio és a családja aggódik Cristina miatt, ugyanis immár egy hónapja nem jelentkezett. Julio útnak indul a Grand Hotelhez, hogy személyesen bizonyosodjon meg húga jóllétéről. Útja közben azonban megismerkedik egy gyönyörű nővel, Isabel Alarcónnal…

2.
Isabel, Donna Teresa nyomására kénytelen igent mondani Diegonak és feleségül menni hozzá. A party közepén azonban feltűnik és botrányt kavar Felipe, Isabel másik testvére. Sofía kétségbeesik, ugyanis az anyja nem Alfredonak adja a hotel vezetését, ezért a férfi elhagyja őt.

3.
Julio végre talál egy nyomot, ami Cristinához kapcsolódik. Sofía balesetének súlyos következményei lettek, de Donna Teresa megtiltja neki, hogy bárkinek is elmondja. Frederico kimenti Juliot egy szorult helyzetből, így azonban behajthat rajta egy szívességet.

4.
Frederico zsarolására Julio kénytelen pénzért verekedni a közeli kocsmában. Isabel segít, hogy a Cristinával történtekre fény derüljön. A nyomok viszont a saját vőlegényéhez vezetik.

5.
Egy detektív kezd el nyomozni a faluban történt gyilkosság miatt. A gyilkos fegyver visont a Grand Hotelbe vezeti őt. Andrés próbál segíteni, de sajnos Julio is a gyanusítottak közé kerül. Isabel ezalatt követni kezdni a titkos zsarolót, de futás közben baleset éri.

6.
A nyomozó új gyanusítottja Senor Felipe. Sajnos az sem enyhítő körülmény, hogy Felipe szobájában egy szobalány metalálja a gyilkos fegyvert. Julio és Isabel tovább nyomoznak, de Isabel így nincs biztonságban.

7.
Felipe, hogy megvédje magát Andrés szobájába csempészi a gyilkos fegyvert. Édesanyja nehéz helyzetbe kerül, hiszen ő tudja az igazságot és valahogy meg kell mentenie a fiát. Juliot közben Pascualhoz vezetik a nyomok Christinával kapcsolatban.

8.
Ángela megtudja, hogy a gyermek, akit Belén a szíve alatt hord, nem Andrés gyermeke. Pascual menekülni próbál a hotelből, de Isabel az útjába kerül ezért megfenyegeti és magával viszi. Pascual ezelőtt Juliora terelte a gyanút, így Diego éppen őt keresi, amikor Isabelt elrabolják.

9.
Mivel Diego lelőtte Pacualt, Ayala detektívnek ismét munkája akadt a hotelben. Pascual halálával Julionak az egész nyomozást újra kell kezdenie. Jacinto beleszeret Violettaba, amikor azonban megtudja a lány származását, megpróbálja titokban tartani az érzéseit.

10.
Diegonak feltűnik, hogy Isabel gyakran eltűnik mostanában és senki sem tudja merre jár. Andrés aggódik, hogy Julio addig játszik a tűzzel, míg végül kirúgják a hotelből. Sofia anyósa mindent megtesz, hogy fia végleg elhagyja a hotelt, a szerinte rémes Alarcón családdal együtt.

11.
Isabelhez a legjobbkor érkezik meg barátnője, Matilde. Sofia napokra bezárkózik a szobájába és nem hajlandó beszélni Alfredoval. Teresa útnak indul, hogy találjon egy hűséges orvost, aki megtartja magának a titkokat. Ezalatt Julio ismét nagy bajba kerül.

12.
Ayala detektívnek erős megérzése van azzal kapcsolatban, hogy Julio egy közveszélyes bűnöző, ezért nyomozásba kezd. Diego nem érti, hogy érte el Belén, hogy asszisztens legyen. Violetával még mindig szörnyen bánnak. Szerencséjére Jacinto éppen jókor siet a segítségére.

13.
Ayala detektí érdekes nyomokra bukkant, miközben asszisztense egy újabb holtestre talál. Diego meglepetést rendez Isabel számára, ami meglehetősen rosszul érinti Juliot. Jacinto hiába mentette meg Violettát, az anyja sajnos rátalál és elrángatja a beteg lányt.

14.
Julio ismét a rendőrségen köt ki, viszont azt nem tudja, hogy Ayalanak tervei vannak vele. Isabel rájön, hogy Diego hazudik neki de Julioval már nem tudja megbeszélni. Felipe az intő szavak ellenére sem távolodott el az Őrmester lányától, de a hotelben semmi sem marad sokáig titokban.

15.
Alfredo új ötlete megmentené őket az anyjától és bebiztosítaná a pozícióját a hotelben. Diegonak viszont alkalma nyílik ellopni ezt az ötletet, ha él a lehetőséggel. Sofia egészségi és mentális állapota egyre rosszabb.

16.
Diego folyamatosan nyomoz Isabel után, így Isabelnek egyre nehezebb elkerülnie. Matilde a segítségére siet, de szorult helyzetbe kerül. Ayala az új nyomok alapján folytatja a nyomozást Julio segítségével. Andrés bármit tesz, semmi sem elég Belénnek.

17.
Isabel minden bizonyítékot odaadott Ayalanak, amit csak talált. Matilde Ángelának köszönheti, hogy nem lelpleződik le Diego előtt. Sofia rosszullétei még mindig gyakoriak a vetélése óta. Alfredo úgy dönt, véger férfiként viselkedik és ez azt jelenti, hogy búcsú nélkül a fővárosba utazik.

18.
Ayala nyomozó végre megkapta az elfogató parancsot Diego ellen. Isabel nyiltan felvállalta, hogy ő adta át a bizonyítékokat a nyomozónak. Julionak a cél érdekében ismét áldozatot kell hoznia. A hotel orvosa egyszerre két nő életét menti meg és még Teresa válláról is levesz egy hatalmas terhet.

19.
Felipe nem tud dönteni két testvér között, holott az egyik már a menyasszonya. Sofia boldog, hogy nem kell Diego gyermekét felnevelnie. Belén kevésbé örül a helyzetnek. Victoria megkezdi a munkályát a Grand Hotelben, de kollégái nem fogadják túl nagy vendégszeretettel.

20.
Julio megpróbálja kihagyni Isabelt a nyomozásból és egyedül indul el Ayala detektívhez. Azt azonban nem sejti, hogy egy ember a bokrok közül leselkedik rá, hogy kioltsa életét. Természetesen Diego megbízásából. Amikor Isabel utoléri meglát valakit az erdőben, akiről úgy tudta, hogy halott.

21.
Cristina nem hajlandó segíteni Julionak, mivel úgy érti, hogy testvére inkább Isabel mellett áll. Elisa viselkedése nagyon meglepi Alfredot. Julio aggódni kezd Isabellért, ugyanis a lány egyedül megy a faluba teliholdkor. Ayala detektívnek viszont sikerült rájönnie, hogy a gyilkos minden teliholdkor szedi áldozatait.

22.
Isabel megpróbálja rávenni Juliot, hogy elvigye Cristinahoz. Eközben a hotelbe egy nagyon fontos vendég érkezik. Jacinto viszont cserben hagyja Don Lupét, így a szakács nem ér vissza időben. Belén megtudja, hogy Violeta terhes. Majd beférkőzik a lány bizalmába és szörnyű dolgot tesz vele.

23.
Isabel egy napot ad Julionak, hogy megszerezze Cristinától az apja levelét, különben a rendőrségre megy. Teresa aggódni kezd, hogy talán a doktornak igaza van Sofiával kapcsolatban és a lány súlyos beteg. Alfrédo eközben hatalmi harcokat vív Diegoval, így fel sem tűnik neki felesége furcsa viselkedése.

24.
Cristina kockáztatja az életét és belopakodik a hotelbe, hogy megkeresse a levelet. Diego mindent megtesz hogy visszahódítsa Isabelt, a lány azonban hajthatatlan. Eugenia túllő a célon. Miközben mindenáron testvérét próbálja legyőzni, veszélybe sodorja egy ember életét.

25.
Julio úgy dönt, az lesz a legjobb neki és a testvérének, ha minél messzebbre mennek a hoteltől. Ángela megpróbálja bebizonyítani Andrésnak, hogy Belén egy kegyetlen, csaló nőszemély, de a fiút elvakítja a szerelem. Teresa ismét megbízza Diegot, hogy végleg megoldja a Cristina problémát.

26.
Diego, ha kell durvább eszközökhöz folyamodik, hogy elérje célját. Sofia betegsége új tüneteket produkál. Alfredo őrjöng, hogy Teresa ismét megalázta mindenki előtt. Julio tettei miatt pedig Andrésnak kell fizetnie.

27.
Andres útnak indul, hogy új munkát találjon, de sajnos a Grand Hotel hírneve túl nagy. Végül a legrosszabb helyen köt ki. Cristina úgy dönt vállalja a kockázatot és megfenyegeti Teresat. Eugénia retteg attól, hogy testvére felébredhet, ugyanis akkor elveszítené Felipét.

28.
Sofia úgy érzi összeroskad a titkok alatt, amiket Teresa rábízott. Lassan az őrület határán van, ez pedig másoknak is kezd feltűnni. Julio nem bírja elviselni, hogy örök búcsút kell vennie szeretett testvérétől. Isabel viszont nem törődik a kockázatokkal. Julio mellett áll és mindenben támogatja.

29.
Julio új életet szeretne kezdeni Isabellel. Isabelnek el kell döntenie hogy, maga mögött tudja-e hagyni egész eddigi életét. Ayala nyomozó mindent megtesz, hogy újrakezdhesse a nyomozást Cristina “balesetével” kapcsolatban. Sofia végre belátja, hogy segítségre van szüksége és azt is, hogy születendő gyermeke csak a képzeletében létezett.

30.
Isabel nem bírja elviselni, hogy Julio ismét cserben hagyja. Mindent eldobott magától és most fogalma sincs mihez kezdjen. Ayala nyomozó megkezdi a szolgálók kihalgatását. Ezalatt Jacinto minden pénzét odaadja Melibeanak, hogy együtt lehessen Violetaval.

31.
Felipe feláldozza életét Istennek. Úgy gondolja bűnhődnie kell mindazért, amit élete során elkövetett. Angela nehezen színleli a boldogságot fia előtt,miközben el kell viselnie, hogy egy borzasztó nőt készül feleségül venni.

32.
Sofia idegei kezdik felmondani a szolgálatot. Már csak nyugtatóval képes aludni is. Julio megígérte Ayala nyomozónak, hogy elhozza Sofia egyik tárgyát az ujjlenyomatával. Ezzel viszont kockáztatja, hogy örökre elveszíti Isabelt.

33.
Alfredo önként vonul a börtönbe és hamis vallomást tesz. A faluban egyre több holttest kerül elő, Ayala nyomozónak pedig nincsenek meg a megfelelő eszközei a nyomozáshoz. Andres esküvőjén olyan szörnyűség történik, amire senki sem készült fel.

34.
Isabel belefáradt már az érzelmekbe, ezért úgy dönt nincs szüksége szerelemre, csak egy társra, aki mellette áll. Ez pedig nem Julio. Julionak el kell fogadnia, hogy örökre elveszíti szerelmét, miközben az egész hotel az ifjú párt ünnepli.

35.
Belént mindenki sorsára hagyta. Sofia nem hajlandó elfogadni sajátjának Diego gyermekét. Ráadásul a nyugtatófüggősége egyre súlyosabb. Isabel próbál boldogságot színlelni, de nem könnyű úgy, hogy Julio mindenütt ott van.

36.
Diego nem viseli jól, hogy megzavarták a nászéjszakáját. Sofia képtelen ellátni gyermekét, Elizának pedig elég erős sejtései vannak, hogy a baba nem Alfrédo gyermeke. Ezalatt Isabel, Matilde és minden mozgósítható ember a beomlott bányához siet, hogy elláthassák a sérülteket.

37.
Diego nem tudja elviselni, hogy Isabel nem a házas életükkel, hanem a kórházzal foglalkozik. Ángela megfenyegeti Belént, ám a lánynak is van egy-két titok a tarsolyában. Felipe úgy dönt eleget vezekelt és mindenkinek az a legjobb, ha visszatér régi önmagához.

38.
A szállodába érdekes vendégek érkeztek, akik döbbenetet váltanak ki a hotel többi lakójából. Teresa megpróbálja orvosolni a helyzetet, de Diego ismét megzsarolja. Ezalatt Sofia még midig nem képes ellátni anyai kötelességeit, Belént pedig senki nem találja sehol.

39.
Alfredo hazatér és semmit nem ért a kialakult helyzetből. Andrés több hónapnyi kóma után végre felébred, de hatalmas fádalmakkal küszködik. Diego kiakarja deríteni, ki lehetett Isabel szeretője, egyelőre viszont nem talál nyomot.

40.
Julio azonnal Ayala nyomozóhoz rohan, amint megtudja, hogy Andréssal nem baleset történt. Felipe ismét elmegy a szerzetesekhez, ám nem részesül szívélyes fogadtatásban. Isabel késik a fizetéssel ezért Melibea elrángatja Violetat a kórházból.

41.
Isabel minden erejével kiáll Ángela és Andrés mellett. Még anyjával és féjével is szembeszáll. Belén titkára egy újabb ember jön rá, így pedig egyre nehezebb titokban tartania. Ezalatt Ayala nyomozó rájön, hogy egy profi gyilkossal van dolga.

42.
Alfredo úgy dönt nem vár tovább Elisara és az ígéreteire. Így a fővárosba utazik, hogy elintézze az örökségével kapcsolatos teendőket. Sofia ismét altatót lop és olyan szörnyűséget követ el, amire még nem volt példa a hotelben.

43.
Isabelt még mindig foglalkoztatja, hogy ki lehet az ismeretlen nő Julio közelében. Andres egyre nehezebben viseli, hogy ágyhoz van kötve és tehetetlenül fekszik. Mivel Sofia megölte Belén elsőszülött gyermekét, Teresa és Diego a kezükbe veszik az irányítást.

44.
Alfredo nem mer Sofia elé állni az igazsággal, miszerint a Vergara család eladósodott. Andrés nem érti hol lehet Belén és szörnyen aggódik érte, de állapota miatt semmit sem tehet. Isabel és Julio ismét nyomozásba kezdenek, hogy rájöjjenek Romulo titkára.

45.
Isabel és Julio talál egy nyomot Romulo irodájában, ami közelebb viszi őket az igazsághoz. Ángela szívét egyre több titok nyomja, ezért Lupéhez fordul segítségért. Felipe egy veszélyes emberrel tervezett üzletet kötni, de a tárgyalás nem éppen az elképzelései szerint zajlott.

46.
Sofianak sürgősen kórházi ellátásra lenne szüksége, de Teresának fontosabb az, amit az emberek gondolnának róluk. Diego nem bír tovább ellenállni a kísértésnek és visszatér régi önmagához. Alfrédonak pedig Andréstől kell megtudni az igazságot gyermekéről.

47.
Teresa egyelőre nem tudja mihez kezdjen. Alfrédo minél messzebb szeretne menekülni a hoteltől, ám Elisának más tervei vannak. Jacinto féltékenységében úgy dönt, megmutatja Gabrielnek, milyen is az imádott Violetája valódi élete.

48.
Violeta nem képes Gabriel szeme elé kerülni a történtek után. Teresát meglepi Elisa hozzáállása a történtekhez. Úgy gondolta azonnal elviszi fiát a hotelből, ehelyett meg szeretné akadályozni. Sofia kétségbeesetten rohan Alfrédohoz, viszont lehet, hogy ehhez már túl késő.

49.
Sofia úgy érzi nincs már dolga ezen a világon és az lesz a legjobb, ha véget vet életének. Isabel és Julio megtalálják Romulo legnagyobb titkait, azonban nem tudják mihez kezdjenek. Félnek, ha beszélnek, Andrés élete nagyobb veszélybe kerül, mint eddig valaha.

50.
Matildét megviseli, hogy most először nem sikerül meggyógyítania valakit. Andres nevelőapja sajnos nem élte túl a sérüléseit. Natalia szíve megszakad, hogy Andrés nem viszonozza érzéseit, de ennek ellenére is mindenben mellette áll. Isabel újabb lépéseket tesz az igazság kiderítése érdekében, ez azonban már Teresának és Diegonak is feltűnik.

51.
Genaro őrjöng, mivel a szifilisz plakátok miatt a kocsmája üres. Gabrielt nem érdekli Violeta múltja és a munkája sem, annyira megkedvelte a lányt, hogy képes félretenni mindent. Matilde és Ayala elkezdik Romulo csontjainak vizsgálatát, ehhez viszont Teresának is lesz egy-két szava.

52.
Teresának sikerül megakadályoznia Ayala nyomozását és a fővárosba viteti Romulo maradványait, mielőtt Ayala megvizsgálhatná. Melibea nem tudja mihez kezdjen majd Genaro nélkül. Alfrédo visszatér a hotelbe, de még nem biztos benne, hogy felesége tényleg beteg, vagy csak egy újabb színlelés.

53.
Andrés végre felismeri, hogy az igaz szerelem mindvégig ott volt körülötte. Jacinto teljesen megváltozott amióta Diegonak dolgozik és ez már másoknak is feltűnik. Ayala felügyelőt eközben Ángelához vezetik a nyomok és ő lesz az első számú gyanúsított a gyilkossággal kapcsolatban.

54.
Mialatt a hotelben minden Mimí Peralta körül forog, Don Felipét elrabolják. Isabel megtalálja Angélát és a nyomozó elé viszi. Jacinto féltékenységében megtámadja Gabrielt.

55.
Ayala nyomozó érzései egyre mélyebbek Matilde iránt. Belén Don Romulo testvérével tér vissza a hotelbe, amivel mindenkit meglep. Ángela szíve összetörik, amikor kiderül minden titka, amit több mint húsz éve őrzött.

56.
Andrés bejelentése mindenkit sokkol. Teresanak egyszerre több háborút is meg kell vívnia. Belén elhatározta, hogy mindent elvesz az Alarcón családtól. Sofia újabb hibát követ el, miközben anyósa éppen felbontja a házasságukat Alfrédoval.

57.
Belén és Andrés Olegario segítségével végre összeházasodnak. Teresa egy dolgot kért Diegotól, de még azt sem sikerült teljesítenie. Ayala nyomozó az arzén nyomába ered, hogy közelebb kerüljön Romulo gyilkosához.

58.
Isabelt furdalja a lelkiismeret, hogy nem úgy bánik Diegoval, ahogyan a férfi megérdemelné. Így megpróbálja újrakezdeni vele és egy esélyt adni a házasságuknak. Miután Andrés Alarcón bizonyos dolgokat megtilt Donna Teresának.

59.
A gyilkosság új gyanusítottja Olegario Alarcón. Sofia el szeretné érni, hogy a házassága olyan legyen, mint régen, ezért hazautazik. Lupe megpróbál egy kis emberséget nevelni Jacintoba, de ehhez sajnos már túl késő.

60.
Andrésnak nem igazán sikerül azonosulnia azzal, hogy volt kollégái már őt szolgálják ki. Isabel mint mindig, nem hallgat Terasára. Elviszi Ayalanak a bizonyítékot, amiből kiderül, hogy az emberrablást csak színlelték. Ezalatt az arany késes gyilkos ismét lecsap.

61.
Diego a sérülése miatt lázas állapotban olyan dolgokat mond el Isabelnek, amiket évek óta titokban tart. Angéla örömére Andres végre megbocsát neki a múlt béli hibáiért. Ezalatt Melibea megpróbálja újraépíteni azoknak a nőknek az életét, akiket Genaro tönkretett.

62.
Diego úgy véli nincs tovább szüksége Cecilia szolgáltatásaira és ezt a nővel is közli. Horhe azaz Manuela nem tudja tovább elrejteni érzéseit Felipe iránt. Ezalatt Ayala nyomozó Matilde segítségével új nyomokra bukkan.

63.
Felipe a szökése után önként adja fel magát a rendőrségen. Elisa egy lépéssel közelebb kerül Alfrédo házasságának érvénytelenítéséhez. Ezalatt valakit ismét meggyilkolnak és az újabb halott egy Alarcón lelkén szárad.

64.
Cecilia megpróbálja meggyőzni Juliot, hogy mellette van a helye. Matilde és Ayala egy újabb nyomra bukkannak, amit egyelőre nem tudnak megfejteni. A gyilkosságok száma ismét növekszik, egy ártatlan szobalány életét veszti.

65.
Ayala nyomozónak új terve van, amivel talán sikerül átvernie az arany késes gyilkost. Alfredo hisz Sofia ártatlanságában és szembeszáll Elizaval. Ezalatt az aranykéses gyilkos felfedi kilétét Isabel előtt, Juliot pedig megtámadja.

66.
Ayala minden fontos információt Don Benhamintól akar megtudni, a férfi azonban meghal mielőtt a kihallgatás véget érne. Diego ismét elveszíti a fejét és Ceciliát erőszakkal kényszeríti olyan dolgokra, amit a nő nem akar. Felipe képtelen kiverni a fejéből Horhét, azaz Manuelat.

67.
Sofia és Teresa kiterveli, hogyan tudják végleg tönkretenni Elisat. Julio átkutatja Benhamin szobáját és érdekes dologra bukkan. Ezalatt Dr.Vicario titokban meglepetést készít Diegonak és Isabelnek. De Isabel szokás szerint eltűnik Julioval.

68.
Elisa elveszíti mindenét, amije maradt, beleértve Alfredot is. Teresa terve ugyanis sikeresebb lett, mint azt eltervezte. Alfredo nagyon közel áll hozzá, hogy elhagyja Sofiat. Ráadásul még azt is megtudja, hogy a nevelt gyermeke apja nem más, mint Diego Monteho.

69.
Jacinto kezdi érezni, hogy Diegotól nem kapja meg, amire várt. Így az információkat, amiket megtudott a feleségéről, nem árulja el neki. Helyette Isabelt zsarolja meg. Diego pedig egyre biztosabb benne, hogy Isabel titkol valamit.

70.
Angela próbálja eltüntetni a véres nyomokat, amik Andréshoz vezethetik a nyomozót, azonban Andrés önként feladja magát. Emma mindent feladott Feipéért, ám a férfi ugyan úgy magára hagyja, mint a többi nőt.

71.
Egy ismeretlen nő elrabolta Isabelt, a nőnek pedig valószínűleg köze van Diegohoz. Felipe minden követ megmozgat, hogy megtalálja Manuelat. Julio súlyos sérülést szerzett, amikor Diego meglőtte. Ezalatt egy újabb holttest kerül elő San Cristóbalban.

72.
Isabelt még mindig fogságban tartja Diego édesanyja és azzal indokolja, hogy csak védeni szeretné. Barrera bíró ismét a pénz felé hajlik így az sem érdekli, ha egy ártatlan embert ölnek meg. Ignacio mindent megtesz, hogy meghódítsa Matilde szívét, de a lánynak még ez is kevés.

73.
Matilde és a többiek hiába próbálnak segíteni, a bíró gyorsított eljárásban golyó általi halálra ítéli Andrést. Jacintó szeretné kijavítani régi hibáit és elmondja Julionak, hogy találja meg Isabelt. Sajnos a menekítési tervük kudarcba fullad és még nagyobb bajba kerülnek.

74.
Az egész hotel Andrésért imádkozik. Teresa megtudja mit tett Diego Isabellel, de Sofia miatt nem teheti meg, hogy ellenkezzen vele. Amikor Jacinto felébred igazi szüleit találja az ágya mellett.

75.
Az egész hotelt megviseli Andrés halála. Natalia megtudja, hogy Bellén még életben van és azonnal a nyomozóhoz siet. Ezalatt Dr. Vikario rábukkan Isabel és Julio rejtekhelyére, Don Romulo irodájában. Diego megfenyegeti Isabelt, ha nem engedelmeskedik neki, tönkreteszi Sofiat.

76.
Bellén hirtelen megjelenik Andrés “temetésén”, pont ahogyan arra a nyomozó számított. Teresa minden türelmét elveszíti és nem tud foglalkozni gyermekei életével. Bellén elmond mindent Ayala nyomozónak, a kérdés csak az, hogy a történetnek hány százaléka lehet igaz.

77.
Felipe megígérte Manuelanak, hogy elfogadja azt az életet, amit ő él. Ehhez képest már az első problémánál ultimátumot ad a nőnek. Ayala nyomozó egyre közelebb jár, hogy fényt derítsen Diego sötét múltjára. Ezalatt Julio és Isabel rájönnek, hogy Teresa meghamisította Romulo végrendeletét. Ugyanis amit Teresa ellopott, az mind Angelat illeti.

78.
Melibeanak sikerült börtönbe juttatni az eltűnt lány gyilkosát. Isabel és Julio új tervet eszelt ki, amivel bebizonyíthatják, hogy Teresa ölte meg Romulot. Violetta élete végre jóra fordul és olyan helyre kerül, ahova mindig is vágyott.

79.
Andrés és Angéla számára fontos nap a mai, ugyanis most jelennek meg először a nyilvánosság előtt, mint a hotel jogos örökösei. Lazaro segít Diegonak rátalálni Isabelre és Juliora. Mint minden estély a hotelben, ez is tragédiával végződik.

80.
Andrés szívén viseli a barátai és szerettei sorsát, ezért változtatásokat tervez. Diego végre arra a helyre kerül, ahová való. Alfredo és Andrés megegyezik a “közös” gyermekük sorsáról. Donna Teresa bíróság elé áll, hogy végre megkapja a megérdemelt büntetését.

81.
Az utolsó részben végre fény derül a rengeteg titokra és gyilkosságra. A szálak összefutnak és kiderül, hogy senki sem az, akinek eddig hitték. A bűnösök megkapják méltó büntetésüket, a jók pedig végre újrakezdhetik életüket, nyugalomban és ármányok nélkül.

Megosztom másokkal: