EL PERDÓN DE LOS PECADOS – Bűnök bocsánata

Carolina Perpetuo – Margarita Guanchez / Margot Fuentes
Daniel Alvarado – Calixto Maldonado
Elluz Peraza – Amnerys Balza
Yanis Chimaras – Augusto Marquez Cata
Milena Santander – Ninfa
Raul Amundaray – Marco Aurelio Antonioni
Janin Barboza – Eugenia
Javier Valcarcer – Efrain
Elizabeth Morales
Mauricio Gonzalez – Julian Guanchez
Isabel Moreno – Hilda Cristina Ramos
Pedro Marthan
Alejandro Corona – Filadelfo
Lucy Orta
Marcos Campos – Ivan
Marisela Buitrago
María Elena Coello – Ana Teresa
Elio Pietrini
Carmen Francia
Zamira Segura
Zoe Bolivar
Aitor Gaviria – Osvaldo
Tatiana Padron
Julio Mujica
Martha Tarazona
Migel Angel Landa – Arturo Ramos
Umberto Buonocuore – Mario
Ana Martinez
Estrella Castellanos

Calixto Maldonado egy munkásember, és Augusto Márquez-Catá, egy ambíciózus politikus igen különleges barátok. Személyes kényelmi okokból Marquez-Catá magas beosztásba helyezi Calixto-t, melynek köszönhetően a férfi olyan életet élhet, amit egyébként nem engedhetne meg magának. Kapcsolatuknak azonban vége kell, hogy szakadjon. Egy két nevet is viselő nő (Margarita Guánchez és Margot Fuentes) közéjük áll és örökre lerombolja barátságukat.
1981-ben a fiatal és szép Margarita megismerkedik Calixto Maldonado-val, akit gazdagnak és sikeresnek hisz. Szinte azonnal egymásba szeretnek, a legutolsó dolog, amit Margarita kézpel az, hogy szerelme egy csaló. Mint Marquez-Catá üzleteinek vezetője, Calixto a gazdag üzletember szerepében tetszeleg, valójában azonban egy vasa sincs. Valós helyzetét szégyenli bevallani és fél, hogy elveszti Margaritát. Ezért Calixto a végletekig a szerepét játsza, melynek következtében igen bonyolult és gyakran abszurd helyzetekben találja magát, míg végül belátja, hogy be kell vallania az igazat. Azonban ekkor már túl késő. Egy irigy “barát” már elmondott mindent Margarita-nak… és õ elrohan úgy érezve, hogy becsapták és kihasználták. Ezek a szörnyű események megkeményítik Calixto-t és ambíciózussá teszik. Eltökéli, hogy saját erejéből is sikeres lesz. Belép az üzleti és politikai életbe és szorgosan küzdi fel magát a ranglétrán, amíg befolyásos üzletember és politikus nem lesz belőle.
15 évvel később Augusto Marquez-Catá közli Calixto-val, hogy házasodni készül Margot Fuentes-el, egy gyönyörű nővel, akivel egy hajóúton ismerkedett meg. Egy party alkalmával, amelyet Calixto újonnan épített házában tartanak, a férfi végre találkozik Margot-al és felfedezi, hogy a nő nem mást, mint az a nő, akit soha sem szűnt meg szeretni: Margarita Guánchez. Calixto-t elvakítja a féltékenység, amely egykori jóbarátja ellen fordítja. Most, hogy egyenrangú mindenben Augusto-val, Calixto mindent megtesz annak érdekében, hogy tönkretegye őt és visszaszerezze Margarita-t.

Epizódok száma: 123
VENEVISION 1996

Megosztom másokkal: