El rostro de Analía tartalma

EL ROSTRO DE ANALÍA – A bosszú álarca tartalma:

1.
Mariana Montiel gazdag családból származik, õ a családi légitársaság elnöke. Mivel azt gyanítja, hogy férje, Daniel, hûtlen hozzá, magánnyomozót fogad, hogy sejtésérõl megbizonyosodjon. A felvételeket látva nagyon megdöbben, mert rájön, hogy unokatestvére, Sara, a férje szeretõje. Analia, aki a rendõrség beépített ügynökeként azon dolgozik, hogy lebuktassa Ricky Montanát, azt a megbízást kapja a maffiózótól, hogy gyilkolja meg Mariana Montielt. A férje hûtlensége miatt elkeseredett Mariana a tiszteletére rendezett születésnapi partiról sírva elhajt férje kocsijával. Analia is beszáll mellé, de a zaklatott Mariana túl gyorsan hajt, az autó kisodródik az úttestrõl.

2.
A kocsi, mellyel Analia és Mariana kisodródtak az úttestrõl, felgyullad. Armando Rivera professzor és segédje, Roberto, szemtanúi a balesetnek. Egy összeégett nõt találnak a kocsitól nem messze, akit a professzor magánlaborjába szállítanak. Armando elhatározza, hogy évek óta folytatott kísérletei segítségével megpróbálja visszaadni az ismeretlen nõ életét. Négy év alatt a táskájában talált névjegy alapján újjáépíti Analiát. Azt senki sem sejti, hogy valójában Mariana teste kapta Analia arcát.

3.
Bármennyire is óvja Armando teremtményét, az általa Anának elnevezett lányt a külvilágtól, neki elege lesz a bezártságból. Találkozik Daniel Montiellel és kislányával, és megmagyarázhatatlan vonzalmat érez irántuk. Egyre nagyobb benne az elhatározás, hogy kiderítse, ki is õ valójában. Camila, Analía húga, nem tud belenyugodni nõvére eltûnésébe. Elhatározza, hogy jelentkezik táncosnõnek a Gato Verde mulatóba, ahol nõvére dolgozott.

4.
Ricky Montana évek óta próbál Analia nyomára bukkanni. Amikor megpillantja a motorozó Anát, Chinoval utána erednek, ám Armandonak és Robertónak sikerül lerázniuk õket. Carmen szeretné, ha Sara foglalná el elhunyt lánya helyét Daniel oldalán. Ernesto azon tépelõdik, hogyan mondja el Carmennek, hogy egy másik nõtõl van egy Miguel nevû fia.

5.
Daniel együtt vacsorázik Analiával, hogy megbeszéljék Daniel ajánlatának részleteit. Analia nagy örömmel vállalja, hogy Adriana nevelõnõje lesz. Az étteremben váratlanul felbukkan Sara is, aki nagyon kíváncsi arra a lányra, aki miatt meghiúsult a programja. Roberto érzi, hogy a professzor beleszeretett Anába, és ezt nyíltan megmondja neki.

6.
Analia boldog, hogy Adriana nevelõnõje lehet, mert megmagyarázhatatlan szeretetet érez a kislány iránt, amióta csak meglátta. Sara dühöng, amiért Daniel nem utazott el vele Ana miatt, és veszélyeztetve érzi tervének sikerét. Analiát rémálmok gyötrik, nem tudja mire vélni az álmában látottakat. Armando úgy gondolja, kezd visszatérni az emlékezete.

7.
Carmen, akinek nincs ínyére, hogy Daniel nélküle döntött a nevelõnõ dolgában, pokollá teszi Analia elsõ munkanapját. Amikor elkéri az iratait, Ana zavartan távozik, hiszen el sem tudja mondani, hogy ki õ valójában, mert semmire sem emlékszik a múltjából. Sara szövetségesre lel Carmenben. Mindketten gyûlölik az életükben felbukkanó Anát.

8.
Cristobal minden áron megpróbálja lebeszélni Camilát arról, hogy segítsen a rendõrségnek lebuktatni Ricky Montanát, de a lány feltett szándéka, hogy kideríti, mi történt nõvérével, aki a Gato Verde táncosa volt. Armando elmondja Anának, mennyire szereti, és nagyon csalódott, amikor a lány azt mondja, hogy apjaként tekint rá. Daniel szembeszáll Carmennel, felveti annak lehetõségét, hogy Adrianával elköltözik a házból.

9.
Daniel felkeresi Analiát, és elmondja, hogy Ernesto, akit apjaként szeret és tisztel, meghívta a lányt egy családi vacsorára. Carmen tombol a dühtõl, nem hajlandó elfogadni Anát, de Sara ráveszi, hogy megjelenjen az asztalnál. Montana és Chino veszélyes találkozásra készülnek egy másik bûnözõ banda vezetõivel.

10.
Amikor Sara megbántja Adrianát, Ana a védelmére kel, és ezzel egyre nagyobb ellenségeket szerez. Carmen és Sara nem titkolják, hogy nem látják szívesen a házban. Montana lövöldözésbe keveredik és megsérül. Armando épp arra hajt céltalan kocsikázása során. A sérült bûnözõt, aki valójában a fia, a házába viszi, és megmûti.

11.
Ana, miután látott egy képet Marianaról Adriana szobájában, úgy érzi, valami köze lehetett a múltban az asszonyhoz. Követeli, hogy Armando árulja el neki, milyen kapcsolatban állt Daniel néhai feleségével. Robertót meglepi az altatásból váratlanul magához térõ Montana, és túszul ejti. Ana elsõ munkanapján nagyon megdöbben, amikor Carmen egyenruhát akar rákényszeríteni.

12.
Ana félreteszi a büszkeségét, és felveszi az egyenruhát. Montana felhívja az embereit, hogy menjenek érte a professzor házába. Armando attól tart, hogy Anának kezd visszatérni az emlékezete, és talán rájön, milyen életmódot folytatott korábban. Sara magával viszi Danielt egy üzleti útra, és úgy intézi, hogy Ana tudomást szerezzen a dologról.

13.
Sara látván, hogy semmivel nem tudja visszahódítani Danielt, érzelmi zsarolással próbálkozik. Azt állítja, egykori kapcsolatuk idején teherbe esett, de elvetélt. Daniel sajnálja ugyan a történteket, de csakis Ana jár a fejében. Miután Sara gyógyszereket vett be, Daniel eszméletlenül talál rá a szobájában. Agustina és Olga elhatározzák, hogy elmennek a Gato Verdébe, hogy Agustina lássa, hol táncolt egykor a lánya, Analia.

14.
Sarát kórházba szállítják, és arra kérik Danielt, hogy még ne utazzon el. Chino épp Cristoballal és Camilával beszélget, amikor a kocsiban várakozó feleségénél, Lupénál, megindul a szülés. Cristobal segíti világra a gyereket, és ezzel Chino bizalmába férkõzik. Analia folyamatosan kutat a múltja után, de csak egy szürke autóra emlékszik, melyben két nõ utazott, és õ volt az egyik közülük.

15.
Miután Isabel Atlantába érkezik, Sara nagy bosszúságára Daniel visszautazik, és õt Isabel gondjaira bízva otthagyja a kórházban. Chino újszülött gyermekének leendõ keresztapjaként mutatja be Cristobalt Montanának. A fiú elõtt felcsillan a remény, hogy beépülhet Montana szervezetébe. Armando és Roberto a Gato Verde tulajdonosa után kérdezõsködnek, de néhány tagbaszakadt testõr elhurcolja õket.

16.
Ana megdöbben azon, hogy Danielnek eszébe jut, már találkozott vele korábban, és akkoriban táncosnõnek mondta magát. Ana nagyon szenved, mert semmire sem emlékszik. Robertót és Armandót alaposan megkínozzák Montana testõrei. Carmen továbbra sem akar hallani Anaról, Daniel viszont munkát ajánl neki a cégnél. Miután Montana parancsára szabadon engedik, Armando elhatározza, hogy elköltözik az országból Analiával.

17.
Carmen felháborítónak tartja, hogy Daniel munkát ajánlott Anának a cégnél, és közli Ernestóval, hogy soha nem engedi, hogy ez a nõ beférkõzzön sem a családjukba, sem a cégükbe. Ernesto érzi, hogy nehéz lesz elfogadtatnia feleségével, hogy Olgától is született egy fia. Laris belemegy abba, hogy Cristobal beépüljön Montana szervezetébe. Daniel Anáért küldi Nievest, aki észreveszi, hogy két férfi egy kocsiból figyeli a házat. Montana rájön, hogy az eltûntnek hitt Analia épp apja házában lakik.

18.
Sara dühöng, amikor Vickytõl megtudja, hogy Daniel az õ egykori irodáját szánja Anának. Azonnal felhívja szövetségesét, Carment, aki megptóbálja rávenni Ernestót, hogy beszélje le Danielt Anaról, ám Ernesto egészen máshogy látja a dolgokat. Carmen arra próbálja rávenni Isabelt, hogy ügyvédként felhatalmazást szerezzen neki arra, hogy férje helyett dönthessen. Daniel bemutatja Anát fivérének, Mauriciónak. Montana egy boltban találkozik Analiával, és meglepi, hogy a lány nem ismeri fel.

19.
Daniel épp Anával és Adrianával ebédel, amikor Isabel értesíti, hogy Ernestót kórházba szállították. Daniel a kórházba siet, Ana és Adriana összefutnak Mauricióval, aki közli Anaval, hogy ismeri õt sztriptíztáncos korából, és szeretné, ha békén hagyná Danielt. A lányt nagyon megviselik a hallottak.

20.
Armando azt tervezi, hogy elutazik Anaval, még mielõtt Ricky Montana a nyomára bukkanna. Ana megosztja Daniellel a félelmeit, de a férfi arra kéri, bízzon benne, mert a szerelmük legyõzi majd az akadályokat. Olga, miután értesül arról, hogy Ernesto kórházba került, azonnal meglátogatja. Chaniqua rátámad Camilára, mert azt hiszi, el akarja enni tõle Miguelt. Cristobal váratlanul felbukkan, és a bandatagok szétszélednek.

21.
Ana telefonon közli Armandoval, hogy Daniellel tölti az éjszakát. Carmen rettentõ dühös lesz, amikor Ernesto kórtermébe lépve a férje mellett találja Olgát. Daniel szeretné feleségül venni Anát, de a lány attól tart, hogy a múltja miatt esetleg ártana Danielnek és a kis Adrianának. Montana mindenáron ki akarja deríteni, hogy azapja házában élõ lány valóban Analia-e.

22.
Armando úgy dönt, hogy a rendõrségen feljelenti a saját fiát, és míg Ricky börtönben ül, õ majd Európába utazik Anával. Chaniqua féltékeny Camilára, és nem örül annak, hogy Miguel ki akar lépni a bandából, hogy új életet kezdhessen. Montanát letartóztatják, õ pedig utasítja az ügyvédjét, hogy mielõbb vigye ki a börtönbõl. Ernesto arra kéri Benito atyát, vigye be hozzá a fiát, Miguelt.

23.
Armando feljelentése alapján Montanát letartóztatják, és vele együtt Cristobalt is. Az eset kapcsán Cristobalnak sikerül még inkább Montana bizalmába férkõznie. Ernesto találkozni szeretne Olga fiával, és megkéri Benito atyát, hogy vigye be a fiút a kórházba. Miguel egy elegáns étterembe vinné Camilát, de az ajtónálló nem engedi be õket. Celestinónak sikerül egyezségre jutni Armandóval, így Montana kikerülhet a börtönbõl.

24.
Miután Analia elszökött othhonról, Daniel sejti, hogy a hajón megtalálja. Hiába kéri, hogy bízzon benne és a szerelmükben, a lány attól tart, hogy sötét múltja bajt hozhat Danielre és a kis Adrianára, ezért szakít a férfival. Benito atya elmondja Miguelnek, hogy az apja, Ernesto, mielõbb látni szeretné. Armando rájön, hogy Ana és Analia vércsoportja nem ugyanaz, tehát Analia külseje mögött egy másik nõ rejtõzik.

25.
Cristobal egy kissé féltékeny Miguelre, amit Camila hízelgõnek talál. Olga bevallja fiának, hogy Ernesto szeretett volna apaként viselkedni vele, de õ nem engedte, hogy megismerkedjenek, mert féltette Miguelt Ernesto feleségétõl, Carmentõl. Yoya próbálja megakadáltozni, hogy Carmen a kórházban összefusson Miguellel. Analiát elkapja Chaniqua bandája, és minden tiltakozása ellenére magukkal hurcolják.

26.
Chaniqua nem szándékozik átadni Analiát Montanának, mivel õ volt a legjobb barátnõje, ezért egy rejtekhelyre viszi. Analia próbál minél többet megtudni egykori önmagáról. Camila furcsának találja Marlene közeledését és gesztusait, kissé idegenkedik a tolakodó nõtõl. Adriana nagyon szomorú, amiért Daniel és Ana szakítottak.

27.
Carmen mindenáron el szeretné hitetni Isabellel, hogy Ernesto szellemi állapota romlik. Daniel kétségbeesetten keresi Anát, és nagyon aggódik, miután kiderül, hogy egyáltalán nem ment haza a professzor házába. Carmen boldogan közli Sarával, hogy Daniel ás Ana szakítottak, így a lány újra megpróbálkozhat Daniel elcsábításával. Montana egy újabb bandát bíz meg Analia felkutatásával.

28.
Armando és Roberto nagyon aggódnak Analía eltûnése miatt. Armando úgy véli, valahol az utcán kell keresni, mert úgy gondolja, hogy a törvényen kívüli bandák elrabolták. Analía Chaniquát faggatja a múltjáról és Montanához fûzõdõ viszonyáról. Megnyugszik, amikor megtudja, hogy nem volt a bûnözõ szeretõje. Pelon elfogadja Montana ajánlatát.

29.
Olga, mióta megtudta, hogy Miguel Camilának udvarol, nagyon nyugtalan, mert nem szeretné, ha fia olyan lányt választana, aki éjszakai mulatókban táncol. Camila igyekszik minél több információt kiszedni Marlenebõl nõvérérõl, Analíáról. Sara azt szeretné, ha Daniellel hivatalossá tennék a kapcsolatukat, de Daniel egyelõre nem szeretne megnõsülni. Adriana beteg, lázálmában folyton Anát emlegeti, ami bosszantja Carment.

30.

31.
Rene azt tanácsolja Sarának, mielõbb kezdje el szervezni az esküvõjét Daniellel, hogy Anának esélye se legyen újra kiütni õt a nyeregbõl. Sara magánnyomozót fogad fel, hogy kövesse Isabelt, hátha megtud valamit, amivel majd megzsarolhatja. Carmen óriási botrányt rendez, amikor Anát az unokája szobájában találja. Mauricio elárulja Sarának, hogy Ana korábban táncosnõként dolgozott.

32.
Danielt nagyon bosszantja, amiért Mauricio elárulta Sarának, hogy Ana táncosnõ volt. Armando és Roberto azon töprengenek, hogyan szerezhetnének DNS mintát Adrianától, hogy kiderítsék, Analía valójában nem Mariana Montiel e, akit mindenki halottnak hisz. Daniel közli Sarával, hogy a fivére tévedett Ana múltjával kapcsolatosan. Montana egyre jobban megbízik Cristobalban.

33.
Agustina hiába szeretné, hogy Camila Miguellel járjon, a lány Cristobalba szerelmes. Isabel meglepõdik, amikor megtudja, hogy Daniel ismét összejött Sarával. Elhatározza, hogy mindent elkövet majd, hogy Sara ne hálózhassa be a férfit. Montana arra gyanakszik, hogy Sara át akarja verni, ezért az emberei elrabolják Delgadót, hogy kifaggassák.

34.
Sara mindenáron ki szeretné deríteni, melyik bárban táncolhatott Ana, hogy kompromittáló fotókat szerezzen róla, és lejárassa a család elõtt. Miguelnek nagy tervei vannak. Megígéri anyjának, hogy hamarosan jobb életet biztosít számára. Miután megkínozzák Delgadót, bevallja, hogy Sara Montana üzletére pályázik, ezért árulta el. Sara elmegy Montanához, hogy Analíáról kérdezõsködjön, de a férfi azt állítja, nem ismeri.

35.
Ana elkezd dolgozni a cégnél Daniel asszisztenseként. Isabel ostobaságnak tartja, hogy Ana engedi, hogy Sara megkaparintsa Danielt. Arra biztatja a lányt, hogy küzdjön érte. Sara mindent elkövet, hogy Anának úgy tûnjön, Daniel már elfelejtette és immár õt akarja. Ana kezdõ létére azonnal átlátja a hibákat a vállalat vezetésében Sara elnöksége alatt. Yoya megpróbálja lebeszélni Don Ernestót arról, hogy bevallja Carmennek az igazságot Miguelrõl.

36.
A hazatérõ Miguel a lakásukban találja az anyját fenyegetõ Carment. Carmen rájön, hogy Miguelt látta egy estén a házuk elõtt ólálkodni Chaniquával. Armando meghívja ebédre Don Ernestót és Isabelt. Isabelt lenyûgözi a professzor. Ernesto felhívja Olgát, mert találkozni szeretne vele. Cristobal meg szeretné találni Analíát. Olga átadja Miguelnek a pénzt, amit Ernesto küldött neki az évek során.

37.
Isabel hiába próbálja jobb belátásra bírni Carment, nem sikerül. Carmen gyûlöli Anát, és mindent elkövet, hogy távol tartsa õt a családtól. Pelon bandája lecsap Anára, ám Cristobalnak sikerül kiszabadítania a kezük közül a lányt. Ana, aki nem ismeri fel õt, nem bízik benne. Cristobal tudja, hogy muszáj átadnia a lányt Montanának, de nem árulhatja el neki, hogy õ valójában beépült rendõr.

38.
Sara arra készül, hogy a céges partin a vendégek elõtt bejelenti, hogy Daniellel össze fognak házasodni. Hazatérve Roberto döbbenten látja, hogy Armando meghívta Isabelt a házába. A professzor abban mesterkedik, hogy összehozza Anát Daniellel. Cristobal elviszi Anát Montanához. Olga nem örül annak, hogy Miguel Camilára szórja a pénzt, de a fiú nem engedi, hogy beleszóljon az életébe.

39.

40.

41.
A részeg Sara a céges parti kellõs közepén részegen az emelvényre áll, és bejelenti, hogy õ és Daniel eljegyezték egymást, és össze fognak házasodni. Daniel szóhoz sem jut a döbbenettõl, Ana pedig sietõsen otthagyja a vendégsereget. Camila közli Cristoballal, hogy õt szereti, és bármikor otthagyná Miguelt, ha a fiú úgy akarná. Cristobal attól tart, hogy a veszélyes munka hatással lesz a kapcsolatukra.

42.

43.
A magánnyomozó által készített fotók alapján Sara arra következtet, hogy Isabel Benito atyánál helyezte biztonságba az ellene szóló bizonyítékokat. Sarát aggasztja, hogy Analia a könyvelés hiányosságait feszegeti, és érzi, hogy a pozíciója veszélyben forog. Miguel egy elegáns helyre viszi Camilát ebédelni. Mauricio békülésképpen vacsorázni hívja Analiát.

44.
Daniel épp akkor toppan be Mauricio lakásába, amikor bátyja erõszakoskodni próbál a lánnyal. A két fivér csúnyán összevesz. Lares százados megígéri Agustinának, hogy összehoz egy találkozót Analiával. René és Vicky a Gato Verdébe indulnak, hogy fotót próbáljanak szerezni a férfiközönség elõtt vetkõzõ Analiáról.

45.
Roberto valósággal pánikba esik attól, hogy megtalálták Ana családját. Nem szeretné, ha Ana abban a tévhitben élne, hogy Agustina lánya, de Armando nem engedi, hogy bármit is mondjon a lánynak. Marlene-nek gyanús Vicky és Renéé kérdezõsködése. Sara két kéme dolgavégezetlenül távozik a Gato Verdébõl. A Sara által megbízott bûnözõk nem találtak meg minden bizonyítékot Benito atyánál, ezért Sara utasítja õket, hogy menjenek vissza körülnézni.

46.
Ana találkozik Agustinával és Camilával a rendõrség épületében. Noha a legcsekélyebb mértékben sem emlékszik rájuk, örül, hogy végre valakitõl megtudhat dolgokat a múltjáról. Celestino úgy véli, Sara nagyon veszélyes, ezért amikor találkozik vele csapdába csalja, hogy kivallathassa. Daniel aggódik Ernesto egészségi állapota miatt.

47.
Miguel elmeséli Danielnek, hogy találkozott Carmennel a cég épületében. Carmen felkeresi Isabelt, és arra próbálja rávenni, hogy jogi úton szerezze vissza mindazt a pénzt, amit Ernesto az évek során Olgának juttatott. Analía Agustina házába költözik, aki ettõl határtalanul boldog. Olga elmeséli Agustinénak, hogy korábban elveszített egy gyereket.

48.
Carmen úgy dönt, boszorkányság segítségével tünteti el azokat, akik az útjában állnak. Analía beköltözik Agustina és Camila lakásába, de nem igazán érzi otthon magát. Hiába is nézegeti a fényképeket, egyetlen emléket sem idéznek fel benne. Cristobal azt kéri Camilától, házasodjanak össze még aznap, titokban. Miguel bosszút forral Chaniqua ellen, amiért a lány felgyújtotta a kocsiját. Murillo embere bombát helyez el Lares százados otthonában.

49.
René azt tanácsolja Sarának, hogy újra beszéljen Montanával, hátha hozzájut egy kompromittáló fotóhoz Anáról. Chino megtalálja a felvételt, melyen Montana megbízza Analíát Mariana Montiel meggyilkolásával. Cristobal a kockázattal nem törõdve, bemegy Lares századoshoz a kórházba. Chaniqua könyörög az életéért, és Miguel végül nem tudja megölni, mert nagyon vonzódik hozzá.

50.
Amikor Montana megtudja Sarától, hogy Danielt szeretné visszaszerezni Anától, kompromittáló fotókat keres a lányról. Marlene kérdõre vonja Camilát, hogy mit keres Analía a lakásán. A lány érzi, hogy nagyon nagy bajba került. Azt hazudja, hogy Cristobal vitte oda a lányt, hogy meggyõzze, vonja vissza a feljelentést Montana ellen.

51.

52.
Agustina épp arról panaszkodik Olgának, hogy attól tart, Analía nem érzi magát otthon a lakásukban, amikor betoppan Marlene, aki épp Analíát keresi. Cristobal azt javasolja Fernandeznek, hogy költsék Lares halálhírét, miután két apácának öltözött bûnözõ újra megkísérelte megölni a századost. Chino és Marlene aggódnak amiatt, hogy Montanának nem tetszik majd Camila és Analía kapcsolata.

53.
Marlene azzal zsarolja Camilát, hogy beárulja Ricky Montanánál a nõvére miatt, amennyiben nem fogadja el a közeledését. Chino is felelõsségre vonja Cristobalt, amiért nem szólt arról, hogy Camila Analia testvére. Miguel arra kéri Jazmint, segítsen neki közelebb kerülni Camilához. Carmen kétségbeesettem próbálja rávenni Isabelt, hogy nyilvánítsa beszámíthatatlannak Ernestót.

54.
Armando azt szeretné kideríteni, hogy Mariana Montiel és Analia ismerhették-e egymást a múltban. Ana arra gondol, hogy miután Sara lemond, Isabelnek kell az elnöki székbe ülnie. Sara azt hazudja Carmennek, hogy azért nem tud megszabadulni Isabeltõl, mert a lány fondorlatosan aláíratott vele egy szerzõdést, miszerint nem rúghatja ki. Marlene azt tanácsolja Cristobalnak, hogy hagyja békén Camilát.

55.
Celestino megfenyegeti Analiát, hogy amennyiben nem vonja vissza a feljelentést Montana ellen, a családja veszélybe kerül. Armando és Roberto megtalálják Ana egykori táskájában Daniel névjegyét. Agustina Olgával sétál az utcán, amikor megpillantja volt férjét egy nõ társaságában. Aguirre is észreveszi és utána szól, de Agustina nem hajlandó szóba állni vele.

56.
Cristobal észrevétlenül követi Celestinót Murillo rezidenciájára, ám Murillo egyik testõre lecsap rá. Dulakodás közben Cristobalt lövés éri, de végül leteríti a testõrt, és sikerül elmenekülnie. Ricky dühös az apjára, amiért átadta neki anyja levelét, és rájött, hogy szeretett édesanyja nem akart tovább élni, miután megtudta, hogy fiából bûnözõ lett.

57.
Camila egy titkos telefonszámon segítséget kér a sérült Cristobalhoz. Miguel épp rosszkor érkezik látogatóba, így kiderül számára, hogy Cristobal valójában rendõr. Carmen kihallgatja Adrianita beszélgetését, és megtudja, hogy Daniel és Ana hamarosan össze akarnak házasodni. Ana valami írásbeli garanciát szeretne Montanától arra vonatkozóan, hogy nem bántja a családját, ha õ visszavonja a feljelentést.

58.
Armando elhatározza, hogy valahogyan Isabel tudtára adja, hogy Ana valójában nem az egykori Analia, hanem Mariana Montiel, akire tévedésbõl Ana arcát rekonstruálták. Camila felkeresi Chinót, hogy megtudja, ki lõhetett rá Cristobalra, és hogy közölje, nem megy vissza dolgozni, de Chino óva inti attól, hogy abbahagyja a munkát. A részeg Sara rátör Danielre és Anara a hajón, és jelenetet rendez.

59.
Yoya azzal fenyegeti Carment, hogy felfedi titkát, vagyis hogy Mariana nem is az õ lánya volt, hanem egy szülésznõ lopta neki pénzért a csecsemõt. Ana továbbra is azt kutatja, miféle törvénytelen üzletet folytat Sara a cég részvényeseinek tudta nélkül. Armando és Roberto pedig továbbra is azt próbálják kideríteni, hogy Mariana és Analia ismerték-e egymást a baleset elõtt.

60.
Montana ragaszkodik ahhoz, hogy Sara menjen be hozzá a börtönbe, amennyiben kompromittáló fotókat akar szerezni Analiáról. Camila azt tanácsolja Armandónak, hogy keresse fel Chaniquát, ha többet akar tudni a nõvére korábbi életérõl. Cristobal közli Laressel, hogy visszaállt a rendõrség kötelékébe, és megígérte, hogy nem nyugszik, míg el nem kapja Murillót.

61.
Isabel a börtönbe indul, hogy Montanával beszéljen, ám amikor kilép a cég épületébõl, két férfi elrabolja. A ravasz ügyvédnõ azonban egy piros lámpánál kiszáll, lerázza támadóit, majd értesíti a rendõrséget arról, hogy Benito atyát feltehetõleg megtámadták. Carmen haragszik Isabelre, amiért továbbra sem hajlandó beszámíthatatlannak nyilvánítani Ernestót.

62.
Sara tombol, amiért a verõlegényeknek nem sikerült megtalálniuk a bizonyítékokat, melyeket Isabel gyûjtött ellene. Camila egyre nehezebben viseli Marlene tolakodását, de tudja, hogy sokkal tartozik neki, amiért megvédi Montanától. Miguel addig gyõzködi Camilát, míg végül a lány fontolóra veszi a házasságot. Cristobal féltékenysége vitából tettlegességgé fajul.

63.
Margarita, a szobalány, megtalálja Analia névjegyét Daniel egyik régi öltönyében, éa megmutatja Carmennek, aki ebbõl arra következtet, hogy veje és Ana már Mariana balesete elõtt is ismerték egymást. Isabel közli Armandoval, hogy egy feljegyzésben leírta az igazságot Analia kilétérõl, és a titkos iratot Benito atyára bízta. Yoya elárulja Olgának, hogy Mariana nem Carmen lánya volt.

64.
Analia szinte biztos abban, hogy Camila nem Miguelbe szerelmes, hanem Cristobalba, és nem érti, húga miért mondott mégis igent Miguelnek. Sara megmutarja Carmennek a Montanától kapott fotókat, melyek azt bizonyítják, hogy Analia meggyilkolta Marianát. Carmen bemegy a rendõrségre, és gyilkosságért feljelenti Analiát.

65.
Armando és Roberto még mindig azt próbálják kideríteni, ismerte-e Mariana Analiát a baleset elõtt. Még a tragédia helyszínére is elmennek, de hiába, nem jutnak közelebb a megoldáshoz. Carmen követeli, hogy Braund nyomozó vegye elõ lánya halálának ügyét, és tartóztassa le
Analiát. Cristobal megtudja Vallejotól, hogy Murillo akarta meggyilkolni Lares századost.

66.
Carmen nagyon megrémül, amikor Marianát véli látni a szobájában, de Yoyaszerint csak a sötét múltja nem hagyja nyugodni. Ernesto Olgánál vacsorázik, aki elárulja neki, hogy szült neki egy lányt is, azonban a gyerek halva született. Ernestót nagyon megrázzák a hallottak. Braund embere ráakad Analia vaskos rendõrségi aktájára. Így már a nyomozóknak sem tûnik annyira lehetetlennek, hogy Analia ölte meg Marianát.

67.
Yoya megtudja Nievestõl, hogy Dionisia testvére börtönben van. Analia folyton a furcsa álmára gondol, melyben közvetlenül a baleset elõtt egy autóban ül Mariana Montiellel, de semmilyen magyarázatot nem talál rá. Yoya meglátogatja a börtönben Antoniát, aki egykor ellopta Olga kislányát és jó pénzért Carmennek adta.

68.
Ernesto bevallja Nievesnek, hogy csak azért nem hagyta el Carment annak idején, mert teherbe esett és megszülte lányukat, Marianát.
Agustina nem örül volt férje elõkerülésének. Nem tud megbocsátani neki, amiért magára hagyta a két kislánnyal. Yoya közli Carmennel, hogy tud arról, hogy rendszeresen pénzeli a börtönben lévõ Antoniát. Vicky elmondja Anának, hogy Sara titokban üzletelt egy bizonyos Ricky Montanával.

69.
Montana parancsára két rendõrnek öltözött bûnözõ elhurcolja Cristobalt. A fiú nem tudja, hogy csak próbára akarják tenni fõnöke iránti hûségét. Miguel, Camila és Olga Don Ernestóval ebédelnek egy elegáns étteremben, ahol váratlanul megjelenik a kihívóan öltözött Chaniqua. Miguel le sem tudja venni róla a szemét. Sara rájön, hogy Vicky segít Anának lebuktatni õt. Renével felkeresik a lányt a lakásán, és megfélemlítik.

70.
Don Ernesto elárulja Yoyának, hogy házasságon kívüli fiát is odaköltözteti a házba, amint feleségül veszi Camilát. Miután Cristobal kiállja a próbát, Ricky Montana legbelsõbb köreibe kerül. Camilának bárhogy is tetszik Cristobal, úgy dönt, mégis Miguellel marad. Braund nyomozó letartóztatási parancsot szerez Analia ellen. A lányt épp az esküvõjén készülnek letartóztatni.

71.
Yoya mindent elmond Benito atyának Carmenrõl. Az atya abban reménykedik, hogy az esküvõ után Carmen már úgysem tehet semmit, ezért nem jelent majd veszélyt senkire. Antoniát megkéselik a börtönben, de csak Carmen nevét emlegeti, ezért az õrök azt hiszik, egy Carmen nevû elítélt volt a tettes. Az esküvõi szertartás közben Isabel észreveszi, hogy Sara készül valamire.

72.
Miután az esküvõi szertartás kellõs közepén Sara fényképeket lobogtatva bejelenteti, hogy Ana gyilkolta mag Marianát, a ceremónia botrányba fullad. Hamarosan a rendõrség is megérkezik, hogy letartóztassák a menyasszonyt. Armando arra készül, hogy nyilvánosságra hozza titkos kutatását, és így menti meg Anát a börtöntõl. Daniel eleinte csak Sara gonoszságának tudja be ezt a képtelenséget, de a fotók láttán elhiszi, hogy Ana gyilkos.

73.
Yoa elképedve hallgatja Danielt, alig hiszi el, hogy Ana valóban hidegvérû gyilkos. Sara és Carmen felháborodnak azon, hogy Isabel továbbra is el akarja látni Ana védelmét, de a család többi tagja sem nézi jó szemmel. Isabelen kívül senki nem hisz a lány ártatlanságában. Daniel igyekszik eltitkolni kislánya elõl a szörnyû igazságot. Cristobal megígéri Camilának, hogy közbenjár Analia érdekében.

74.
Cristobal nagy dilemma elé kerül, mivel Lares századoson kívül senki sem fedheti fel az igazságot Analiáról, a százados pedig ismét kómába esett. Daniel hallani sem akar arról, hogy Ana esetleg ártatlan. Armando teljesen kétségbe esik, amikor rádöbben, hogy Roberto eltûnt, és magával vitte az összes kutatási eredményt. Így nem tisztázhatja Anát a vádak alól.

75.
Analiát átszállítják a börtönbe, ahol épp Antonia cellatársa lesz. Roberto felkeresi Isabelt, hogy elmondja, nem adja vissza a kutatási eredményeket, ugyanis az engedély nélküli módszerek még bajt hoznának a professzorra, ám azt tanácsolja Isabelnek, exhumáltassa Mariana holttestét, és bizonyítsa be, hogy nem õ halt meg egykor a balesetben.

76.
Daniel nem akarja engedélyezni Isabelnek volt felesége exhumálását, mert meg van gyõzõdve Ana bûnösségérõl, és felháborítónak tartja, hogy Isabel a felesége gyilkosának érdekeit képviseli. Rogelia magára borítja az ebédjét, majd Anát okolja. Azonnal verekedés tör ki az étkezõben, a börtön aligazgatója Rogeliát a büntetõzárkába záratja. Analia halálos ellenséget szerzett magának.

77.
Chaniquával közli a nõgyógyász, hogy ikreket vár. Antonia azt tanácsolja Anának, hogy amennyiben túl akarja élni a börtönt, ne bízzon senkiben, és bármit is lát, ne beszéljen semmirõl senkinek. Agustina és Camila meglátogatják Anát a börtönben, és szeretetükrõl meg támogatásukról biztosítják. Adriana boldogtalan, amiért senki nem hisz Ana ártatlanságában, váratlanul kiszáll apja autójából, és Daniel nyomát veszíti.

78.
Adriana képtelen elfogadni, hogy apja már nem szereti Anát. Cristobal örül, hogy bekerült Montana belsõ köreibe, de arra nem számított, hogy a mobiltelefonját elveszik tõle az akció elõtt, így a rendõrség nem tudja bemérni, hol jön létre a kábítószerüzlet. Daniel engedélyt ad Isabelnek Mariana sírjának felnyitására. Montana arra kéri a börtön igazgatóhelyettesét, hogy keserítse meg Analia életét.

79.
Sara tombol, amiért don Ernesto a biztonsági osztály fõnökévé nevezte ki Miguelt. Attól tart, így nehezebben tudja majd intézni a törvénytelen üzleteit. Antonia elmondja Anának, hogy régóta ismeri Carment. Mayaguez rendõrtiszt felkeresi Braund nyomozót, és elmondja neki, hogy Analia valójában beépített rendõrként dolgozott, és a priusza pusztán álca volt.

80.
Sara felkeresi Danielt, és próbál ismét a közelébe férkõzni. A börtön igazgatója megpróbálja megfélemlíteni Analiát. Az irodájába viteti, és megpróbálja megerõszakolni, de Yoyer felügyelõ megakadályozza. Chaniqua elmegy Miguel lakására, hogy visszavigye a pénzt, amit Miguel megalázó módon odadobott neki. Isabel arra kéri Mauriciót, beszéljen Armandóval, hogy meggyõzõdjön Ana ártatlanságáról.

81.
Cristobal tájékoztatja Lares századost a drogszállítmány érkezésérõl. Még a századost is meglepi, hogy a bûnszövetkezet immár tengeralattjárón szállítja a kábítószert. Antonia, miközben haldoklik, Anára bízza a Bibliáját mondván, hogy abban megtalálható a teljes igazság. Mauricio elképed, amikor megtudja, hogy Ana valójában Mariana.

82.
Mauricio sokkot kap az igazság hallatán. Arra kéri Isabelt, hogy kövessen el mindent azért, hogy Anát kihozza a börtönbõl. Rogelia azt javasolja az igazgatóhelyettesnek, hogy zárassa Analiát a büntetõcellába a patkányok közé. Miguel és Vicky felfedik Daniel elõtt, hogy rájöttek, Sara törvénytelen üzleteket bonyolít a cégen belül, és hûtlenül kezeli a társaság vagyonát.

83.
Daniel megnyugszik, amikor kiderül, hogy Adriana Isabelhez ment. A kislány azonban nem hajlandó hazamenni, mert tudja, hogy Carmen folyton szidalmazza Anát. Daniel megengedi, hogy egy ideig Isabelnél lakjon. Carment kísérti Mariana szelleme. Noha retteg tõle, szeretne uralkodni felette. Sara megjelenik Isabelnél, és mindent elmond Adrianának Anaról. Miguel és Vicky együtt nyomoznak Sara törvénytelen ügyleteinek felderítésén.

84.
Rogelia kis híján megöli Analiát, amikor a börtön aligazgtója közbelép. Aguirre rábeszéli Agustinát, hogy elviszi kocsival a börtönhöz. Ott azonban nem engedik be õket, momdván, hogy a lányt épp átszállítják egy szigorúan õrzött intézetbe. Braund nyomozó és Mandela beviszik Anát a rendõrségre. A lány nem tudja mire vélni a hirtelen támadt kedvességet.

85.
Cristobal elmondja Anának az igazságot a múltjáról. Ana hitetlenkedve hallgatja, hogy õ valójában rendõrtiszt volt, aki beépült Montana bûnszervezetébe, hogy lebuktassa a bûnözõt. Sara arra kéri Montanát, segítsen neki kiiktatni Isabelt, aki olyan bizonyítékokkal rendelkezik, amelyekkel bármikor lebuktathatja.

86.
Isabelt elrabolják a Montana által megbízott bûnözõk, így Ana hiába várja õt a rendõrségen, a barátnõje nélkül pedig nem szeretne dönteni. A rendõrök egyetlen esélye Montana lebuktatására, ha Ana együttmûködik velük. Miguel és Camila meglátogatják Ernestót, aki azt szeretné, ha az esküvõjük után oda költöznének. Isabelnek sikerül sms-t küldenie Danielnek és Mauriciónak, melyben közli, hogy elrabolták.

87.
Daniel és Mauricio a rendõrséghez fordulnak Isabel elrablása miatt. Daniel megdöbben, amikor Braund irodájában találja Anát, és újra a szemére veti árulását. Carmen rettentõ dühös lesz, amikor megpillantja a kertben Miguelt és Camilát. Chaniqua visszaviszi Miguelnek a pénzét, de csak Olgát találja otthon. Az asszonynak gyanús Chaniqua hirtelen rosszulléte.

88.
Miguel megkéri Vickyt, hogy ne nyomozzanak tovább Sara után. A lány nagyon furcsállja a kérést, hiszen már közel járnak ahhoz, hogy lebuktassák. Benito atya felkeresi Sarát, és megfenyegeti hogy nyilvánosságra hozza az ellene szóló bizonyítékokat, amennyibem Isabel nem kerül elõ. Isabelt megtalálják a rendõrök, de újra kell éleszteni, mert a levegõtlen helyiségben fuldoklott.

89.
Az orvosok küzdenek Isabel életéért, de nem tudják, hogy az oxigénhiány okozhatott-e nála agykárosodást. Analia úgy dönt, segít a rendõröknek elkapni Montanát. Celestino lelövi az emberrablókat, hogy ne hozhassák kapcsolatba a bûncselekményt Montana nevével. Armando ráveszi Danielt, hogy szállítsák Isabelt az õ laborjába, hogy megmenthesse.

90.
Montana nagyon meglepõdik, amikor a halottnak hitt Lares százados megjelenik nála, és közli, hogy Analiát egy szigorúan õrzött börtönbe szállítják. Armando kezelése nyomán Isabel visszanyeri az eszméletét, és csakhamar jobban lesz. Miguel ráveszi Camilát, hogy házasodjanak össze azonnal, így máris beköltözhetnek az apja házába.

91.
Agustina hitetlenkedve fogadja a hírt, miszerint Camila és Miguel titokban összeházasodtak. Olga nagyon dühös lesz, mivel úgy érzi, Miguelnek a terhes Chaniqua mellett lenne a helye. Montana megbízza Cristobalt, hogy szöktesse meg Analiát a börtönbõl. Braund nyomozó lesz Analia kiképzõtisztje. A lányra kemény megpróbáltatások várnak.

92.
Carment kísérti Dionisia szelleme. Mindenhol õt véli felfedezni, és a gyilkost, aki a boszorkány házában tartózkodott, amikor megölte. Analia nagyon szenved a kiképzésen, de Braund nem könyörül rajta. Tudja, hogy ezzel az életét mentheti meg. Sara örül, mert Daniel úgy véli, a házasságuk mindekettejüknek elõnyös lenne.

93.
Mauricio elképedve fogadja a hírt, hogy Daniel feleségül akarja venni Sarát. Lares közli Analiával, hogy Isabel sokkal jobban van, Armando megmentette az életét. Montana összefut Sarával és Daniellel egy étteremben. Eljátsszák, hogy nem ismerik egymást, de Danielt már nem olyan könnyû átverni. Miguel arra kényszeríti Chanicuát, mondja azt Olgának, hogy nem õ az ikrek apja.

94.
Sara tudja, hogy Daniel még mindig Analiát szereti, de minden pillanatban azon van, hogy elfeledtesse õt. Mauricio, aki korábban szerelmes volt Marianába, most is mindenben támogatja Isabelt, hogy a lány mielõbb kiszabaduljon a börtönbõl. Camila kihallgatja Chanicua és Olga beszélgetését. Megdöbbenve hallja, hogy a lány terhes Migueltõl.

95.
Braund kemény kiképzésben részesíti Analiát, mert biztos akar lenni abban, hogy nem éri semmi baj, amikor újra beépül Montana szervezetébe. Daniel megtiltja Isabelnek, hogy Sara üzelmei után nyomozzon. Jazmin szerint hazugság, hogy Chanicua gyermeket vár Migueltõl. Miguel nagyon dühös, amiért Camila nem hajlandó lefeküdni vele a nászéjszakájukon.

96.
Camilla elmondja Miguelnek, tud arról, hogy Chanicua terhes tõle. Miguel mindent tagad, de a lány nem hajlandó lefeküdni vele, míg nem látja az apasági vizsgálat eredményét. Chanicua anyját, Pamelát, az apácák ápolják, de Teresa nõvér arra kéri a lányt, vigye haza és ápolja. Egy rutinvizsgálat során megállapítják, hogy Analia szült már. A lány képtelenségnek tartja, hogy ne emlékezzen arra, hogy anya lett.

97.
Chanicua nem hajlandó hazavinni anyját. Daniel és Sara hajózni készülnek, de Daniel az utolsó pillanatban meggondolja magát. Sara tudja, hogy még mindig Ana jár a fejében. A férfi felhívja Sara telefonján az utolsó hívott számot, így bizonyítékot szerez, hogy Sara kapcsolatban áll Montanával. Ana megpróbál megtudni valamit az állítólagos terhességérõl, de Armando nem tud segíteni neki.

98.
Analia felhívja Rickyt, és elmondja neki, hogy Sacramentóba vitték. Cristobal abban reménykedik, hogy Montana õt bízza meg Analia megszöktetésével. Carmen elmegy Pamela lakására, hogy megölje, de az asszony helyett Chanicuát találja ott. Mariana földi maradványait exhumálják, hogy megvizsgálják, valóban gyilkosság áldozata lett-e. Olga elhatározza, hogy felkutatja halva született kislánya sírját.

99.
Analia megkéri Mandela rendõrtisztet, hogy vigye el Antonia Bibliáját Yoyának. Carmen addig erõszakoskodik, míg a rendõr nála hagyja a Yoyának címzett csomagot, így õ gond nélkül megsemmisíti Antonia levelét, melybõl kiderülne, hogy õ bízta meg a bábát Olga kislányának elrablásával. Yoya arra gyanakszik, hogy Carmennek köze lehet Antonia és Dionisia halálához.

100.
Daniel követeli, hogy Isabel mutassa meg, milyen bizonyítékai vannak Sara ellen. Az ügyvédnõ erre nem hajlandó, ezért azzal fenyegeti, hogy kirúgja a cégtõl. Montana megbízza Cristobalt Analia megszöktetésével. Daniel nem mondhatja el Isabelnek, hogy azért bocsátja el, hogy megóvja az életét. Isabel don Ernestóhoz fordul segítségért. Vicky, miközben Sara titkai után kutakodik, egy vírust szabadít a cég rendszerére.

101.
Ernesto hiába próbálja rábeszélni Danielt, hogy ne rúgja ki Isabelt, a férfi hajthatatlan. Olga elmeséli Agustinának halva született kislánya történetét. Az asszony felajánlja, hogy segít elhozni az elhagyatott ház udvaráról a kislány maradványait. Carmen véletlenül meghallja, hogy az általa gyûlölt Miguel felesége Ana húga, és ekkor elszabadul a pokol.

102.
Olga és Agustina döbbenten látják, hogy a kislány maradványai helyett csak kövek vannak a rögtönzött koporsóban. Olga kétségbeesésében nem tudja, mihez kezdjen. Nieves furcsálja Carmen viselkedését. Asszonya folyamatosan magában beszél, mintha még más is ülne a kocsiban. Sara Danielt megelõzve közli Adrianitával, hogy a férfi feleségül veszi.

103.
Olgát nagyon megviseli, hogy nem tudja, valójában mi történt a kislányával, mert annyi bizonyosnak látszik, hogy a baba mégsem halva született. Jazmin elújságolja Camilának, hogy moziban volt Cristoballal. A lány eljátssza, hogy nem zavarja a dolog, de nagyon fáj neki, mert még mindig Cristobalt szereti. Miguel megpróbálja rábeszélni Chaniquát, hogy mégse csináltassanak apasági tetsztet. Analia és Cristobal álruhában, parókában, elmennek egy szórakozóhelyre, ahol összefutnak Daniellel és Sarával.

104.
Analiát nagyon megviseli a Daniellel való találkozás. Sarának meggyõzõdése, hogy Analiát látta a szórakozóhelyen, de Daniel valóságtól elrugaszkodott ötletnek tartja. Teresa nõvér sokat segít Chanicuának az alkoholista Pamela ápolásában. Olga megkeresi Lares századost, és megkéri, segítsen neki a kislánya felkutatásában.

105.
Carmen megpróbálja kiszedni Miguelbõl, hol lakik Chanicua, mert mindenáron meg akarja ölni Pamelát, az egyetlen embert, aki tanúsíthatná, hogy õ állt Olga gyermekének elrablása mögött. Analia elmondja Lares századosnak, hogy valójában Mariana volt Olga lánya. Mariana földi maradványainak vizsgálata bebizonyítja, hogy nem golyó okozta a halálát, így a bíróság felmenti Analiát.

106.
Sara bosszús, amiért Daniel nem akar hatalmas lakodalmat, de örül, hogy elérte a célját, és sikerül elvetetnie magát a férfival. Montana békülési szándékkal felkeresi Armandót. Carmen és Sara valósággal õrjöngenek, amikor kiderül, hogy Analiát szabadon engedik. Isabel arra készül, hogy elmondja Olgának az igazságot.

107.
Braund nyomozó egy kicsit utánanéz Carmen elõéletének, és rájön, hogy ez az elegáns hölgy fiatalkorában prostituált volt. Olgát aggasztja, hogy Miguel és Camila egy fedél alatt élnek Carmennel, mert tudja, hogy a nõ bármire képes. Miguel elhívja Agustinát, hogy ápolja Ernestót, mert az orvos véleménye szerint állandó felügyeletre van szükség.

108.
Carmen véletlenül rájön, hogy az Ernesto mellé osztott ápolónõ nem más, mint Analía anyja. Egészen kivetkõzik magából a dühtõl, és ráront szegény Agustinára. Ekkor érkezik Braund nyomozó, hogy magával vigye Carment egy kihallgatásra. Isabel beszámol Olgának arról, hogy Caren lopta el a gyerekét, és nevelte fel sajátjaként.

109.
Carment kihallgatják a rendõrségen. Braund nyomozó meg van gyõzõdve arról, hogy õ a felelõs Antonia haláláért, de nincs bizonyítéka. Montana szeretne ott lenni, amikor Analiát kiengedik a börtönbõl. Ana arra készül, hogy alkalomadtán bepoloskázza Montana lakását. Carmen ügyvédet keres, Sara pedig Celestinót ajánlja neki.

110.
Benito atya felfedi Daniel elõtt a titkot, miszerint Carmen raboltatta el az újszülött Marianát Olga Palaciostól. Isabel beszámol Ananak arról, hogy mindent elmondott Olgának. Camilának nagyon rosszul esik, hogy Jazmin közös programokat szervez Cristoballal, mert még mindig szerelmes a fiúba.

111.
Armandót és Isabelt aggasztja, mi lesz, ha Ana visszanyeri az emlékezetét, és rájön, hogy õ valójában Mariana Montiel, csak Analia arcát kell viselnie. A professzor szerint akár idegösszeomlást is kaphat. Lares százados egyre közelebb kerül Olgához. Camila találkozik Cristoballal, mindketten tudják, hogy nem tudnak egymás nélkül élni.

112.
Daniel nem tud elenállni a kísértésnek, látni akarja Analíát, amikor szabadon engedik. Nagy meglepetésére Montanát is ott látja egy virágcsokorral. Lövések dördülnek, és Ricky Montanát eltalálják. Szerencséjére a golyóálló mellény megment az életét. A Sara által küldött bérgyilkos elhibázta a célpontját, Anának nem esik bántódása. Sara utasítására René megöli Roccót, hogy el ne kotyoghassa, ki volt a megbízója.

113.
Isabel arra kéri Carment, vizsgáltassa ki magát, hogy egy orvos eldöntse, zavarodott-e az elméje vagy sem. Carmen látszólag belemegy. Braund és Lares gyanítják, hogy a bérgyilkos célpontja nem Ricky Montana volt, hanem Analía. Daniel arra kéri Miguelt és Vickyt, nyomozzanak tovább Sara után, és segítsenek lebuktatni.

114.
Carmenen elhatalmasodni látszik az õrület. Margarita, a cselédlány, elújságolja Yoyának, hogy Carmen az ebédlõben képzeletbeli személyekkel beszél. Isabel nem érti, ha Ana valójában Mariana, akkor miért kereste fel Montanát. A DNS-vizsgálat eredménye szerint Miguel az apja Chanicua ikreinek.

115.
Don Ernesto engedélyezi, hogy Carment akarata ellenére elmegyógyintézetbe utalják, mert mindenki szerint veszélyt jelent a családra. Isabel nem érti, hogy Daniel miért akarja elvenni a gátlástalan, számító Sarát, de a férfit nem érdekli a véleménye. Carmen követi Teresa nõvért, hogy így Chanicua anyjára bukkanjon, akit meg akar ölni, mert õ az utolsó szemtanúja múltbéli bûneinek.

116.
Chino gyanakszik Analiára, de Cristobal arra kéri, ne bosszantsa ezzel Montanát. Carmennek sikerül észrevétlenül követn Teresa nõvért, így eljut Chanicua otthonához. Teresa nõvért leüti, Chanicuát lelöki a lépcsõn, és sikerül megölnie Pamelát. Úgy véli, hogy titka immár biztonságban van. Lares százados egyre több idõt tölt Olgával.

117.
Benito atya a szegénynegyedben talál rá a megtébolyodott Carmenre. A család elõtt immár világos, hogy az asszony pszichiátriai kezelésre szorul. Camila közli Miguellel, hogy egyelõre hazaköltözik az anyjához. Carment erõszakkal beszállítják egy elmegyógyintézetbe. Analia véletlenül megtudja, hogy a baleset helyszínén feltehetõen meggyilkoltak egy nõt, akinek holtteste szintén eléghetett a tûzben.

118.
Armando egy rejtett földalatti pincében elzárva tartja Ana tökéletes hasonmását. A lány annyira el van kábítva, hogy gondolkodni sem képes. A rendõrség nyomon van a halott bérgyilkos ügyében, de Sara azzal nyugtatja Renét, hogy sosem fog kiderülni, õ követte el a gyilkosságot. Roberto véletlenül felfedezi a rejtett pincét, és nem hisz a szemének, amikor megpillantja Ana hasonmását. A lány kihasználja a fiú meglepetését, és megszökik.

119.
Chaniqua vigasztalhatatlan a gyerekei elvesztése miatt, Teresa nõvér képtelen kimozdítani az érdektelenségbõl. Ana a bevillanó emlékképekbõl rádöbben, hogy õ valójában Mariana Montiel. A sokk hatására elájul, a mentõk kórházba szállítják. A nyugtatóktól kába Analia próbál eljutni a rendõrségre, hogy felkeresse Lares századost.

120.
Armando nem hajlandó válaszolni Roberto kérdéseire, viszont éktelen haragra gerjed, amikor megtudja, hogy asszisztense engedte megszökni az igazi Analiát. Daniel és Sara mindössze két tanú elõtt összeházasodnak. Sara biztosra veszi, hogy az orránál fogva vezeti majd a férfit, nem sejti, hogy Daniel bosszút forral ellene. A kórházban magához térõ Mariana követeli, hogy hívják oda a férjét.

121.
Armando felkeresi a kórházban Marianát, aki sok kérdésre vár választ. Roberto figyelmezteti Isabelt, hogy ne hagyja magára barátnõjét a professzorral. Sara megpróbálja lerázni Danielt, hogy ne láthasson bele a kétes üzelmeibe. Carmen megszökik az elmeosztályról.

122.
Roberto beszámol Danielnek a tévedésrõl, amit elkövettek, de Daniel képtelenségnek tartja, hogy Ana valójában Mariana. Az igazi Analia felkeresi Cristobalt, és felelõsségre vonja, amiért éveken át cserben hagyta. Cristobal nem tudja mire vélni a dolgot, nem is sejti, hogy két teljesen egyforma Analia létezik.

123.
Lares százados és Braund nyomozó ha nehezen is, de belátják, hogy valóban két egyforma nõ létezik. Marianának ugyanis nincs ujjlenyomata, az igazi Analiának viszont van. Celestino elvállalja Carmen jogi képviseletét, és abban bízik, hogy megszerezheti õrült ügyfele vagyonát.

124.
Sara bemutatja Carmennek Celestínót, Montana ügyvédjét, aki vállalja, hogy képviseli Carment, és bepereli az egész családot, amiért elmegyógyintézetbe akarták vitetni. Mariana már nem akarja, hogy Daniel megtudja, valójában ki õ, ezért Isabel is kénytelen hazudni neki. Analia szeretne részt venni a nyomozásban, de Lares százados nem engedi.

125.
Mariana dühös, amiért elrabolták a kórházból Montana emberei, de a férfi nem hajlandó elengedni maga mellõl.
Miguel megdöbben, amikor anyja hálószobájában találja Lares századost. Analia meglátogatja Agustínát, akinek feltûnik, hogy lánya egészen másképp viselkedik, mint korábban. A lány nem árulhatja el, hogy létezik egy másik nõ is az õ arcával.

126.
Montana közli az Analiának vélt Marianával, hogy feleségül akarja venni. Celestino bírói végzést szerez, amivel Carmen elvileg hazatérhet az otthonába, de csak azért látogat haza, hogy közölje, hamarosan mindenkit beperel. Yoya úgy dönt, elhagyja a házat.

127.
Armando bevallja Robertónak, hogy Analía olyan gyógyszereket kapott, amelyek nélkül akár meg is halhat, ezért olyan fontos, hogy elõkerítsék. Daniel abban reménykedik, hogy Vicky és Miguel végre találnak valami kompromittálót Saráról. Ernestónak rosszul esik, hogy Olga talált magának valakit, de a támogatásáról biztosítja.

128.
Mauricio felkeresi Analiát, hogy rávegye, segítsen neki rendbehozni Mariana életét. Isabellel azt tervezik, hogy Analia kerül majd az elnöki székbe az értekezlet után, melyen felmentik Sarát. Montana megveri Marianát, aki nem hajlandó odaadni magát neki. Cristobal elmondja Camilának, hogy csak õt szereti, de a lány nem bízik benne.

129.
Sara féltékeny Analiára, de Daniel igyekszik megnyugtatni, és minél többet kiszedni belõle a kétes üzletekrõl, melyeket Montanával bonyolít. Braund nyomozó elmegy letartóztatni Carment az elmegyógyintézetben történt gyilkosság miatt. Analia mindenképpen segíteni szeretne Marianának, mert úgy érzi, sokat köszönhet neki.

130.
Daniel úgy látja, kudarcba fullad a tervem ha Mauricio és Isabel félreállítják Sarát, de nem akarja elmondani nekik, hogy azért vette feleségül, hogy lebuktassa. Don Ernesto elképedve figyeli Carmen kihallgatását, csak ekkor döbben rá, micsoda szörnyeteg a felesége. Marianának elege van a rendõrösdibõl. Arra kéri Cristobalt, cseréljék ki az igazi Analiával.

131.
Daniel elhiteti Sarával, hogy érdekelnék a gyors pénzkereseti módok, még ha törvénytelenek is. Sara boldogan beszámol neki a Montana által ajánlott üzletrõl. Daniel arra szeretné kérni Ernestót, hogy akadályozza meg Sara eltávolítását, de Ernesto nagyon dühös rá, és elmondja, mekkorát csalódott benne.

132.
Látván, hogy Isabel és Mauricio eltökélték, hogy félreállítják Sarát, Daniel kénytelen beszámolni a tervérõl. Isabel örül, hogy a házasság pusztán színjáték, és Daniel valójában le akarja buktatni Sarát. Analia hirtelen rosszul lesz. Miguel meglátogatja Chanicuát a kórházban, de a lány látni sem akarja.

133.
Analia és Mariana találkoznak Camila otthonában. Camila a két teljesen egyforma nõ láttán elájul. Mariana vissza akarja kapni a céget. Analia segíteni szeretne, hogy hasonmása Danielt is visszakaphassa a régi életével együtt. Marianát Analia lakásába viszik, és arra kérik, ne hagyja el az épületet.

134.
Sara felhívja Rickyt, és elmondja neki, hogy elõzõ este találkozott Analíával egy étteremben. Ricky hitetlenkedik, hiszen a lány éppen nála volt. Camila nagyon félti Cristobalt, mert Ricky immár mindenkire gyanakszik. Eközben Mariana eltûnik Analía lakásából. Miguel elmondja Chanicuának, hogy Carmen miért ölte meg az anyját.

135.
Sara nem hisz Rickynek, amikor õ azt állítja, hogy az egyetlen logikus magyarázat a történtekre, hogy két Analía létezik. Celestino óvadékot tesz le, és Carment szabadon engedik, mert nem találnak bizonyítékot az általa elkövetett gyilkosságokra. Mariana épp Isabelt várja a kihalt utcán, amikor Montana emberei elrabolják.

136.
Daniel és Mauricio még látják, amikor Montana emberei egy kocsiba tuszkolják Marianát. Analía rettentõ dühös Armandóra, amiért évekig bezárva tartotta. Jazmin fél, hogy elveszíti Cristobalt, mert tudja, hogy a fiú a barátnõjét jobban szereti, mint õt.

137.
Ricky kérdõre vonja Marianát, de õ nevetségesnek találja a férfi feltételezéseit, miszerint õ a rendõrség beépített embere volna. Armando Marlene segítségét kéri, hogy kiszabadíthassa Marianát Ricky karmai közül.

138.
Analía mindenáron be akar szállni az akcióba, de a százados megtiltja, hiszen, ha Ricky rájön, hogy két Analía létezik, az Mariana biztos halálát jelentené. A család legnagyobb rémületére, Carmen újra hazatért, és egy hatalmas konyhakéssel akarja rábírni õket, hogy egyenek a fõztjébõl.

139.
Sarát nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy Mariana esetleg életben van. Cristobal mindenáron rá akarja venni Chinót, hogy elvigye Montanához, de ezúttal nem jár sikerrel. Daniel arra vár, hogy Montana végre magához rendelje õt meg Sarát. Marlene segít Armandónak megszöktetni Analiát.

140.
Marlene eloldozza Analiát és helyére becsempészi az Armando által létrehozott egyik klónt. Analia elmondja Montanának, hogy õ az igazi, és követeli, hogy mutassa meg a hasonmását. Elképedve látja, hogy Analia halott. Don Ernesto és a család aggódnak Yoya életéért, akit Carmen leszúrt egy késsel. Jasmin elhiteti Cristoballal, hogy Camila már nem szereti.

141.
Mindenki azt hiszi, hogy Mariana halott. A lány beszél Lares századossal, és a segítségét kéri, mivel Daniel nagyon nagy bajban van, Montana emberei meg akarják ölni. Sara kétségbe esik, amikor Chino közli vele, hogy Ricky parancsára meg fogják ölni. Egy autó csomagtartójba tuszkolják, amit lelocsolnak benzinnel és meggyújtanak.

142.
A rendõrség arra vár, hogy Ricky találkozzon a sinaloai kartell fõnökeivel, és lecsaphassanak rájuk. Armando arra kéri Marlene-t, hogy tûnjön el minél elõbb, nehogy Ricky bosszúja õt is elérje. Cristobal beszámol Camilának arról, mit mondott Jasmin. A lány megdöbben barátnõje árulásán.

143.
René kocsit bérel és Sarát keresi, ám amikor meglátja az összeégett nõt, teljesen pánikba esik. Camila felkeresi Jasmint, hogy kérdõre vonja, ám épp egy fiúval találja, és rájön, hogy nem érdemes barátnõje miatt lemondania élete nagy szerelmérõl. Ricky emberei annyira megverték Danielt, hogy az orvosok nem túl bizakodóak a felépülését illetõen.

144.
Az összeégett Sarát René ugyanabba a kórházba viszi, ahol Yoya haldoklik, miután Carmen súlyosan megsebesítette. A rendõrség épp akkor csap le Montanára, amikor a sinaloai kartell embereivel üzletel. Szökni próbál, de Analiának sikerül elkapnia.

145.
Sara azt tervezi, hogy felvásárolja a botrány miatt esõ Angel részvényeket, hogy többségi tulajdonos legyen a cégben. Chino bevallja Cristobalnak, hogy Ricky parancsára megverték Danielt, Sarát pedig élve elégették. Isabel arra biztatja Marianát, hogy mondja el Adrianának, hogy õ az anyja.

146.
Daniel kómában fekszik a kórházban, René szállítja az információkat Sarának, aki aljas bosszút forral mindenki ellen. Utasítja Renét, hogy keresse meg Rivera doktort, hogy az õ arcát is helyreállítsa, mint annak idején Analiaét. Yoya felépülésében már nem reménykedhetnek, így hát Mariana beviszi hozzá Adrianát, hogy elbúcsúzhasson tõle.

147.
Miguel és Vicky próbálják megnyugtatni a befektetõket, de nem járnak túl nagy sikerrel. Sara megbízza Celestinót, hogy szerezzen neki hamis iratokat. Carment sokkterépiának vetik alá. Ricky, Dom Mario és Suarez azon töprengenek, hogy szökhetnének meg a börtönbõl.

148.
Yoya temetése után Mariana hazakíséri Don Ernestót, és de még nem mondja el neki, hogy Ana arca mögött õ valójában Mariana, aki túlélte a szörnyû balesetet.
Camila vívódik, mert bár szereti Cristobalt, úgy érzi, nem kellene újrakezdenie a kapcsolatukat. Matiana felkeresi Olgát, és közli vele, hogy õ a lánya.

149.
Olga alig hisz a fülének, amikor Mariana felkeresi, és elmondja neki, hogy valójában õ a lánya, akit mindeddig halottnak hitt.
A jelen lévõ Lares százados megerõsíti a tényeket, így Olga végre határtalanul boldog. Carmen orvosa biztosítja Braund nyomozót afelõl, hogy a beteg meggyógyult. Chinót megpróbálják megölni a cellájában, de az õrök még idõben közbeavatkoznak.

150.
Montana a becsempészett mobilon felhívja Analiát és halálosan megfenyegeti õt és a családját.
Miguel nagy örömmel veszi tudomásul, hogy akit eddig Ana Riverának hitt, az a nõvére, Mariana. Isabel boldog, hogy összejött Mauricióval. Sok egymás közelében töltött év után rájöttek, hogy szeretik egymást.

151.
Carmen bûnbánata megzavarja Benito atyát. Hirtelen kételkedni kezd abban, hogy alkalmas-e a papi hivatásra, hiszen nem tud elfogulatlan lenni anyja gyilkosával szemben. Daniel állapota nem javul. Armando bemegy a kórházba, hogy titokban megvizsgálja. Adriana eltûnik, az iskola igazgatónõje kénytelen bevallani Marianának, hogy nem tudják, hol lehet.

152.
Adriana elõkerül, miután meglátogatta anyja sírját a temetõben. Armando szerint Daniel egyetlen esélye a túlélésre, ha átszállítják az õ laboratóriumába. Az orvos azonban nem akarja elengedni a beteget. Analia felkeresi Rickyt a börtönben, hogy elmondja neki, ne merészeljen a családja közelébe férkõzni.

153.
Cristobal ellen a nyílt utcán, Camila szeme láttára kísérelnek meg merényletet. Mindenki jól tudja, hogy míg Ricky Montana él, senki nem lehet biztonságban. Celestino megijed, amikor a szállodai szobában szitává lövik a takaró alatt alvó prostituáltat, mert tudja, hogy a golyókat neki szánták.

154.
Armando és Roberto a professzor laboratóriumában azon fáradoznak, hogy visszahozzák az életbe Danielt. Benito atya közli a püspökkel, hogy túl sok a harag a szívében, ezért felhagy a papi hivatással. Mariana elhatározza, hogy elmondja Ernestonak, hogy valójában ki rejtõzik Ana arca mögött.

155.
Miközben Carment a rendõrségre szállítják, Mandela nyomozó társával beugrik egy pillanatra reggeliért. Eközben Carment Dosantos rendõrtisztre bízzák. Az asszony megöli a rendõrnõt, és elmenekül. Camila igent mond Cristobalnak, amikor a fiú megkéri a kezét.

156.
Mariana azt mondja Armandónak, hogy valószínûleg nem akarja visszakapni a rég arcát, mert Analia arcával sokkal bátrabb és erõsebb lett, mint annak idején az igazi Mariana volt. Sara tombol, amikor rájön, hogy Vicky ellopott a számlájáról 10 millió dollárt. Camila elmondja Miguelnek, hogy hozzá szeretne menni Cristobalhoz, és ezért arra kéri a fiút, hogy váljanak el.

157.
Vicky elmondja Miguelnek, hogy arra gyanakszik, Sara életben van, és õ vásárolta fel a vállalat részvényeit, hogy átvegye az irányítást az Angel felett.
Montana emberei elrabolják Mayaguez súlyos beteg, állandó ápolásra szoruló testvérét, hogy így kényszerítsék együttmûködésre.

158.
Ricky Montana bosszút esküszik Analia, és mindazok ellen, akik börtönbe juttatták. Salamara és bandája éjjel meglepik Analiát, Agustinát és Camilát, és elhurcolják õket. Aguirre és Panfilo látják, amikor egy kocsiba tuszkolják õket. Aguirre segíteni próbál rajtuk, de a bûnözõk rálõnek és megsebesül.

159.
Sara abban bízik, hogy rá tudja venni Armandót, mûtse meg az arcát, és tüntesse el a hegeket, ahogy annak idején Analia arcával tette. A sérült Aguirrét barátja kórházba akarja vinni, ám õ inkább követi az emberrablók kocsiját. Cristobal és Mayaguez a nõ testvérének kiszabadításéra készülnek, amikor az emberrablók megérkeznek az újabb három tússzal. A rendõrök sejtik, hogy áruló van közöttük.

160.
Agustina nehezen teszi túl magát a sokkon, amit az emberrablók okoztak. A sérült Aguirrét kórházba szállítják, és lányai megnyugvására túl van az életveszélyen. Lares századosnak sok fejtörést okoz az áruló kiléte. Tudja, hogy ébernek kell lennie, különben Montana tudomást szerez minden rendõrségi akcióról. Sara elraboltatja Robertót, így kényszeríti Armandót a mûtétre.

161.
Chanicua bandája õrzi Robertót, míg a professzor helyre nem állítja Sara arcát. Az ártatlan Robertóval nem sok gondjuk akad. Adrianának úgy tûnik, látta nagyanyját az iskola elõtt, de a tanára nem engedi ki az utcára. A rendõrség úgy tudja, Carmen Mexikóba szökött, ezért a családot biztonságban hiszik. Carmen megbíz egy hajléktalan nõt, hogy minden nap sétáljon el a házába, így a rendõrség megszokja a jelenlétét. Celestino barátja, Tracano vállalja Montana ügyét.

162.
Carmen arra készül, hogy a kéregetõ asszony ruhájába bújva bejut a házba. A bíróságon mindenki legnagyobb megdöbbenésére Chino visszavonja a vallomását, így félõ, hogy Montana újra elkerülheti a börtönt. Tracano azt ígéri Chinónak, hogy Montana nem bántja majd a családját, amennyiben nem tesz terhelõ vallomást. Chanicuának rokonszenves Roberto, aki bevallja, hogy még sosem volt nõvel.

163.
Cristobal nem tudja meggyõzni Chinót, hogy tegyen vallomást volt fõnöke ellen. Adriana nem érti, hogy lehet Olga a nagymamája. Noha Carmen rosszul bánt vele, a kislány mégis szereti. Roberto ráveszi Chanicuát, hogy vásároljon be, hogy fõzhessen neki valamit a gyorséttermi hamburgerek helyett. Montana megígéri Don Marionak, hogy másnap kiszökteti õket.

164.
Adriana nagyon boldog, hogy apja magához tért a kómából. Daniel bocsánatot kér Marianatól azért, ahogyan viselkedett vele, amikor még nem tudta, hogy ki õ valójában. Celestinót ügyvédje, Tracano, ráveszi arra, hogy Montana ellen valljon, mert így egyrészt csökkentik a büntetését, másrészt pedig Tracano abban bízik, hogy Montana elárulja majd, hol tartja a pénzét, hogy lefizethessék a tanúkat.

165.
A rendõrök már régen sejtik, hogy áruló van közöttük, de miután Lares százados irodájából eltûnik a teljes Montana-akta, sejtésük beigazolódik. Miguel összefut Teresa nõvérrel, és amikor beülnek egy cukrászdába, találkoznak Chanicuával és Robertóval. Carmen álruhában beoson a házba, és csaknem sikerül valami hazugsággal magával csalogatnia Adrianát.

166.
Montana bérgyilkosokat küld, hogy végezzenek Lupéval és a gyerekekkel, amiért Chino elárulta õt, de Cristobal épp idõben érkezik, és kimenekíti õket. Analia kérésére Mariana találkozik vele. A lány arra kéri, hogy mivel alapos kiképzést kapott, segítsen neki levadászni Montanát, ha a bûnözõ szökni próbál.

167.
Analia felháborítónak találja, hogy elveszik tõle a Montana-ügyet, ezért inkább visszaadja a jelvényét. Mariana úgy dönt, hogy amennyiben a rendõrség nem találja meg az árulót, és fennáll Montana szabadulásának esélye, segíteni fog Analiának, hogy véglegesen végezzen vele. Ricky elárulja Tracanónak, hol van az az arany kulcs, amivel hozzáférhet a pénzéhez.

168.
Sara tombol, mert úgy látja, hogy Armando elcsúfította az arcát. A professzor közli vele, hogy folytatja a helyreállító mûtétet, amennyiben Sara teljesíti a feltételeit, azaz, feladja magát a rendõrségen. Analia megígéri Laresnek, hogy nem engedi Montanát megszökni. Celestino közli Chanicuával, hogy meg kell ölnie a túszt, de a lány képtelen végezni Robertóval.

169.
Sara megdöbbenve látja a kötés levétele után, hogy az arca sebhelyes, a professzor nem állította helyre, ezért üzenetet küld Chanicua bandájának, hogy öljék meg a professzor túszként tartott asszisztensét, Robertót. Celestino megfogadja Tracano tanácsát, és vallomást tesz Montana ellen. Miguel rádöbben, hogy szerelmes Vickybe, és azt tervezi, hogy utána megy a Bahamákra. Chanicua képtelen megölni Robertót, mert megkedvelte a fiút.

170.
Roberto, akit Chanicua futni hagyott, elmegy a rendõrségre, és beszámol arról, hogy a professzort megzsarolták. Camila izgatottan készül az esküvõjére Cristoballal. Analia és Mariana arra készülnek, hogy végezzenek Ricky Montanával, amennyiben szökni próbál a börtönbõl. Carmen felkeresi Adrianitát, és azt hazudja neki, hogy Ernesto kidobta õt a házból.

171.
Daniel és Miguel követik Marianát, mert félnek, hogy baja esik. A bíróságon Chino vallomást tesz Montana ellen, és Celestino bármennyire dühöng is, azt állítja, hogy az ügyvéd is tudott minden bûncselekményrõl. Analia és Mariana egy épület tetejérõl figyelik a börtön udvarát, így azonnal észreveszik, hogy Ricky és társai egy robbanás okozta fejetlenséget kihasználva, szökni próbálnak.

172.
Mindenki megdöbben azon, hogy Vallejo volt az áruló. Ernesto elmondja Isabelnek, hogy Carmen felkereste Adrianát, és a rendõrségnek is szól, hogy figyeljék az iskolát, hátha újra felbukkan. Mariana és Analia egy erdõben erednek a menekülõ Ricky nyomába. Analia megsérül, de tovább folytatja az üldözést, míg végül szemtõl szembe találja magát a két halálos ellenség. A tûzpárbajban Ricky életveszélyesen megsérül, Analia pedig meghal.

173.
Roberto visszaindul a szülõfalujába, Armando pedig arra készül, hogy felszámolja a laboratóriumot, és feladja magát a rendõrségen. Lares százados a halott Analiát Armandohoz viszi, és könyörög, hogy segítsen rajta. Cristobal közli Camilával a rossz hírt, miszerint a nõvére meghalt. Adriana képtelen elhinni, hogy Carmen bántaná õt.

174.
Noha az Interpol elfogatóparancsot adott ki doktor Rivera ellen, Lares százados még húzza az idõt, mert tudja, hogy senki más nem lenne képes visszahozni az életbe Analiát. Adriana senkinek nem hisz, csak Carmennek, aki elhitette vele, hogy az egész család összefogott ellene. Sara mindenki nagy meglepetésére megjelenik a cégnél, és közli, hogy továbbra is igényt tart az elnöki székre.

175.
Armandónak sikerül visszahoznia az életbe Analiát. Montanát a súlyos sérülései egy életre tolószékbe kényszerítik. Isabel kétségbeesésében Lares századoshoz fordul, de a rendõrség bizonyíték híján nem tartóztathatja le Sarát. Carmen, miután kilopta az aranykulcsot Tracano zsebébõl, egy zálogházban teszi pénzzé. Tracano megpróbálja feltörni az ajtót, nem sejti, hogy egy robbanószerkezetet indít be ezzel.

176.
Az amúgy is rossz állapotban lévõ Montana pánikba esik, amikor megtudja, hogy az ügyvédje lelépett. Chino elhatározza, hogy könyvet ír a Montana mellett töltött idõszakról. A rendõrség lecsap a nõi ruhában menekülni készülõ Renére, és rá akarják venni, hogy tanúskodjon Sara ellen.

177.
Armando elindul a rendõrségre, hogy feladja magát. Tudja, hogy a tiltott kísérletek miatt felelnie kell. Carmen megbízza Asuntát, hogy csalja el a kislányt a ház kertjébõl azzal, hogy a nagymamája nagyon beteg, és látni akarja. A gyanútlan Adriana Asuntával tart. Mariana és Daniel a kislány után erednek és sikerül kimenekíteniük az eszelõs Carmen karmai közül.

178.
Miguel megdöbben, amikor Vicky az irodájába lép. Bevallja neki, hogy szerelmes belé. A lány határtalanul boldog, hiszen azóta tetszik neki Miguel, amióta elõször megpillantotta. Carment elmegyógyintézetbe zárják. Amikor szökni próbál, belép a közveszélyes elmebetegek szobájába, akik megölik. Camila hozzámegy Cristobalhoz. Adriana pedig boldog, hogy szülei végképp egymásra találtak.

Megosztom másokkal: