El vuelo de la Victoria tartalma

El vuelo de la Victoria tartalma:

1.
Victoria egy szabad szellemű lány, akinek élete a futás. Biológiai anyja elhagyta, amikor csecsemő volt, majd egy Chencha nevű asszony befogadta őt, és saját lányaként nevelte. Victoria arról álmodik, hogy egy nap olimpiai bajnokká válik, így elhatározza, hogy harcba száll – minden akadályt legyőzve. Gyermekként egy baleset miatt vádolják őt, ezért nevelőintézetbe kerül, de amint nagykorú lesz, eljöhet onnan. Ezt a pillanatot várva, Victoria rosszakaróinak hála, a következő lépés nem a szabadulás, hanem a börtön, ahol megkeserítik az életét. Kezdettől fogva Victoria támasza Andres és Raul, akik segítenek átvészelni ezt a szörnyű időszakot…

2.
Victoria első igazi napja a börtönből kiszabadulva. Andres ígéretet tesz neki, hogy azt csinálnak, amit Victoria szeretne. Ezt követően meglátogatják Victoria régi barátnőjét, Luz Clarita-t. Gloria is megjelenik a helyszínen, elüldözve a lányt. Victoria biológiai anyját rémálmok gyötrik a múlt miatt, amit titkol is mostani családja előtt. A nap végén viszont fény derül a nagy titokra.

3.
Victoria tovább harcol az álmaiért és lehetőséget kap, hogy igazi sportoló lehessen, így Mexikóvárosba kell utaznia, ahova Chencha és Andres is elkíséri majd. Ennek persze Gloria nem örül, főleg, mikor tudomására jut, hogy fia súlyosan megsérült, amiért szintén Victoriát hibáztatja. Cecilia és családja magánnyomozót fogadnak, hogy segítsen a lány hollétére bukkanni.

4.
Andres továbbra is gyengélkedik a sérülése miatt, de Victoria látogatásának köszönhetően felébred a kómából. Mindketten rájönnek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni és egy komolyabb lépésre szánják el magukat. Gloria eközben tesz róla, hogy Victoriának továbbra se legyen könnyű élete.

5.
Miután Andrest kiengedik a kórházból, Victoriával megkezdik közös életüket a birtokon. Victória aggódik, mivel más-más elképzelésük van a jövőt illetően. Gloria jól kezeli a helyzetet, hogy meg kell osztania a házat a lánnyal, de csak is a fia kedvéért, a gyűlölet még ott van a felszín alatt.

6.
Andres egy régi barátja feltűnik, ami még jobban megnehezíti a friss házaspár életét. Glóriának és családjának köszönhetően Victoria-t megfenyegetik, így a lány menekülésre kényszerül.

7.
Miután Andres megtudja, hogy Victoria elhagyta őt, kétségbeesik és nem talál értelmet az életében. Eközben Victoria Mexikóvárosba utazva felfedezi, mennyi lehetőség is van az álmai eléréséhez. Az edző szárnyai alá veszi és hamar megismerkedik Dr. Raul-al, aki sok erőt adott a lánynak kiskora óta. Cecilia tovább kutat lánya után, sajnos eredmények nélkül. Raul-nak különös érzései támadnak Victoria közelében.

8.
Ahhoz, hogy Victoria-ból igazi sportoló váljon, be kell tartani az edző utasításait, főleg az étkezéseket, amihez pénz is szükséges. Chencha és a lány is munka után keresgélnek, több-kevesebb sikerrel.Victoria-nak bűntudata van Andres-el kapcsolatban, ezért többször is felkereste, sikertelenül. Andres elhatározza, hogy elindul megkeresni Victoria-t, miközben Raul elmélyül az érzéseiben és rá kell jönnie, hogy talán komolyak a szándékai Victoria iránt.

9.
Az éjszakai munka miatt Victoria kimerült lesz és elájul a pályán. Clemente egyre türelmetlenebb a lánnyal, úgy érzi nem veszi elég komolyan az edzéseket. Cecilia végre megtalálja a helyet, ahol gyermekét hagyta 22 évvel ezelőtt, ám nem azt hallja amit szeretett volna.

10.
Victoria őrlődik azon, hogy az álmát kövesse vagy Andres-hez menjen vissza, amire az edző is azonnali választ szeretne kapni. Victoria végleges döntése kérdőjeles mindaddig, míg Andres meg nem jelenik a Sportközpontban. Cecília viszont nem is sejti, mekkora csapdába sétál, mikor Gloria elvezeti őt a “lányához”.

11.
Clemente úr és Chencha előtt kiderül, hogy Victoria egy éjszakai bárban dolgozik. Gloria és Julio bejelentik, hogy össze fognak házasodni.

12.
Magdalena megpróbálja elérni hogy Chencha és Victoria eltűnjenek az életükből. Andres bánatos a történtek miatt, ám Gloriát boldoggá teszi ami fia és Victoria között történt. Cecilia régi álma teljesülni látszik.

13.
Gloriát sokkolják a hírek, amit megtudott a Elena és Julio kapcsolatáról. Clementét váratlan meglepetés éri és nem tud mit kezdeni a kialakult helyzettel, ezért Chencha segítségét kéri. Victoria és Raul kapcsolata kezd elmélyülni.

14.
Victoria visszautazik a faluba, hogy rendezze a kapcsolatát Andressel. Elsának újabb rohama van és képzelődik, a helyzeten pedig egyáltalán nem segít Magdalena hozzáállása. Gloria kidobja a házból Elenát, aki kénytelen egy hotelben éjszakázni.

15.
Elena visszatér a házba és közli, hogy ott fognak élni Julioval. Victoria és Adriana összetalálkoznak Raul házában. Gloria eközben mindent megtesz, hogy eltávolítsa az életéből a nem kívánatos személyeket.

16.
Andres érvényteleníti a házasságát Victoriával. Julio gonosz tervet eszel ki Elena és a születendő gyermeke ellen, ám a kotnyeles Cinta figyelmét semmi nem kerülheti el.

17.
Julio kidobja a házból Gloriát és átveszi az irányítást a család pénzügyei felett. Andres ismét felkeresi Victoriát, de a lány nem örül a viszontlátásnak. Victoria munkát kap Raul irodájában és remekül helyt áll az új pozícióban.

18.
Miután Adriana hazugságokat terjesztett, Cecilia a lánya védelmére kel, és elbeszélget Victoriával. Elsa kap egy titokzatos ajándékot egy fényképpel, ami miatt Raul rettegni kezd, hogy megtudja az igazságot az édesanyjáról.

19.
Elsának ismét rohama van és olyat tesz Victoriával ami mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja. Raul szenved lánya és szerelme állapota miatt is. Jorge nem bírja elviselni Adrianát a házában és még mindig szorgalmazza a DNS tesztet.

20.
Victoria és Raul szerelme egyre erősebb. Julio és Andres között nő a feszültség, miután Andres egy bíró segítségével keresztbe tesz sógorának.

21.
Victoria egyre jobban érzi magát a műtét után és Chencha is magához tér. Elsa és Raul közelebb kerülnek egymáshoz, ám Magdalena ismét belerondít az idillbe. A futócsapat meglátogatja Victoriát, aminek a lány nagyon megörül.

22.
Luz Clarita elköltözik Mexikóvárosba és Chencha házában száll meg. Victoria végre megszabadul a gipszétől, viszont Raul és ő eltávolodnak egymástól, Andres miatt.

23.
Gloria elvesztése után Andres magát okolja a történtekért. Raul segít kifizetni Chencha műtétjét, amiért Victoria nagyon hálás neki. Elsa továbbra is meg van győződve róla, hogy édesanyja életben van.

24.
Raul összetűzésbe kerül Magdalénával, és a nő meg is fenyegeti. Andres és Elsa egyre több időt töltenek együtt. Chencha készül az életmentő műtétre, ám Victoria nem érkezik meg és senki nem tudja hogy hol van.

25.
Victoria elmegy megkeresni Adrianat hogy bosszút álljon rajta azért amit vele tett, de Cecilia kettejük közé áll. Elias kiszabadul a börtönből és első útja Elsához vezet, ám a fiút a bosszú vezérli.

26.
Adriana tönkreteszi a partit, amit Arturo rendezett, ezzel ismét vitát szítva a szülők között. Chancha-t hazaengedik a kórházból, ahol a barátai várják, hogy üdvözölhessék. Victoria nem szeretné megtalálni az édesanyját, de Chencha mégis azt javasolja hogy keressék meg.

27.
Chencha segítség kér Andrestől, hogy megtalálják Victórica édesanyját. Jorge alig tud ellenállni Adriana csábításának. Elena rossz állapotban van, ugyanis azt gondolja hogy Gloria szelleme kísért a házban. Cecilia ismét szembeszáll Victoriával.

28.
Elérkezik a várva várt futóverseny, ám a döntő pillanatban Victoria rosszul lesz. Cecilia megjelenik és tönkreteszi az eredményhirdetés idilli pillanatát. Elena megszüli a gyermekét és Julio látszólag nagyon boldog ettől.

29.
Kiderül a Victoria ellen indított vizsgálat eredménye. Jorge és Arturo együtt száll szembe Adrianaval és sikerül elérniük azt, hogy Cecilia végre elbizonytalanodjon a lányával kapcsolatban. Victoria és Raul komoly elhatározást hoznak kapcsolatukat illetően.

30.
Elias szakít Elsával és Magdalena próbálja vigasztalni, de a lány elutasítja. Victoria és Raul titokban összeházasodnak, majd másnap szeretteik társaságában is szeretnének egybekelni. Julio már éppen befejezné a tervét Elana és Andres ellen, amikor ekkor váratlan látogató érkezik.

31.
Victoria és Raul készülnek az esküvőre, amit a családjaik körében tartanak. Elena közben intézetbe kerül, ahova Julio juttatja be, Santiago és Andres támogatják húgukat. Luz Clarita és Arturo csodás napot töltenek el együtt a vidámparkban. Adriana pedig továbbra is azon van, hogy behálózza Jorget.

32.
Az esküvő nem úgy sikerül, ahogy várták, ugyanis Magdalenanak ismét sikerül tönkre tennie a pillanatot. Victoria pedig elbizonytalanodik a rá váró házassággal kapcsolatban.

33.
Victoria hazatér és Raul azt hiszi, hogy Andres erőszakkal rabolta el. Elena állapota súlyosbodik, a fivérei pedig szemben szállnak Julioval.

34.
Andres és Santiago elrabolják a kisbabát és Chencha gondjaira bízzák. Jorge és Cecilia kibékülnek egymással, ám ezzel még nincs vége a harcnak, ami köztük és Adriana között zajlik. Magdalena emberei megtámadják Victoriát, ám a barátai segítségével megmenekül.

35.
Victoria és Raul nászútját szörnyű hír zavarja meg. Jorge és Adriana kapcsolata beteljesedik, Cecilia pedig semmit sem sejt az egészből. Victoria, Chencha, Raul és Elsa elutaznak a faluba.

36.

Santiago őrült lépésre szánja el magát Elenával kapcsolatban. Megtartják Andres búcsúztatóját, ahol Cecilia is megjelenik. Victoriat magához hívatja a bizottság elnöke.

37.
Mindenki nagyon meglepődik, amikor Andres hazatér. Cecilia és Jorge kapcsolata pengeélen táncol és Adriana sem könnyíti meg a helyzetet. Victoria visszatérhet a futópályára és teljes erőbedobással nekiáll ismét a futásnak.

38.
Adriana meggondolatlanságának köszönhetően Cecilia megtudja az igazságot állítólagos lánya és Jorge viszonyáról. Magdalena terve beteljesedni látszik, ám Elsa nagyot csalódik a nőben és inkább az apja mellé áll.

39.
Miután Cecilia elájul, Raul egy nagyon súlyos betegséget diagnosztizál a nőnél. Megérkezik a kubai futócsapat, ahol Victorianak komoly ellenfele akad, nem csak a pályán…

40.
Arturo és Luz Clarita kapcsolata tovább erősödik. Cecilia-t meglátogatja Adriana és az örökségét követeli. Victoria és Raul elutaznak a faluba.

41.
Raul felkeresi az egyetlen embert, aki biztosan tudja, hogy ki Victoria édesanyja. Magdalena és Adriana ismét szövetkeznek Victoria és Cecilia ellen.

42.
Cecilia megtudja az igazságot a lánya kilétéről és ettől teljesen összetörik. Váratlan vendégek érkeznek Raul és Elsa életébe.

43.
Raul családja nincs jó hatással a Victoriával való kapcsolatára. Cecilia állapota egyre rosszabb, de készen áll beszélni Victoriával és bocsánatot kérni a lánytól.

44.
Leonardo eltűnik, de kiderül hogy Magdalena csábította el a férfit. Jorge elárulja Adriananak hogy tudják hogy hazudott azzal kapcsolatban hogy ő lenne Cecilia lánya.

45.
Cecilia meglátogatja Victoriát és kellemesen elbeszélgetnek, ám az idillt ismét megzavarja Magdalena.

46.
Elias és Elsa közös projekten dolgoznak, aminek Raul nem örül. Cecilia és Chencha végre találkoznak és nyugodtan tudnak beszélni Victoriáról.

47.
Magdalena hazugsága majdnem a vesztét okozza. Cecilia végre elmondja Victoriának az igazat, ám a lány nem tud megbocsájtani édesanyjának.

48.
Magdalena elárulja egy régi titkát Adriana-nak. Cecilia állapota egyre rosszabb, de Victoria nem tud megbocsájtani neki. Victoria és az anyósa összevesznek, ám Raul a feleségét hibáztatja.

49.
Magdalena csapdát állít Victoria számára és a naiv lány bele is sétál. Elana és új szerelme kapcsolata új szintre lép, amikor a férfi megkéri legyen a barátnője.

50.
Mindenki Victoriára támad, ugyanis nem hiszik el, hogy a Leonardo-val történtek baleset volt. Elena végre hazatérhet a faluba és bemutatja udvarlóját a testvéreinek.

51.
Victoria fel akarja adni magát a rendőrségen, de sem Andres sem Arturo nem engedik neki. Madgalena visszaköltözik Raul házába és kidobja Chencha-t.

52.
Victoria, Andres és Arturo számára is világossá válik, hogy valaki másnak is köze lehet a gyilkossághoz. Raul össze van zavarodva a felesége iránt érzett szerelem és a rendőrség által talált bizonyítékok miatt.

53.
Elkezdődik Victoria tárgyalása, Andres és Arturo mindent megtesznek, hogy felmentsék a lányt. Elena úgy érzi mintha Julio folyamatosan figyelné és a hangját is hallja, ezért aggódik, hogy ismét megőrült.

54.
Victoriát felmentik a vádak alól, de nem zárják le a ügyet. Magdalena kétségbeesetten próbál szövetségest keresni maga mellé, de mindenki elutasítja.

55.
Cecila végre magához tér és Victoriával tölti minden idejét. Elsa és Raul érzelmekkel teli beszélgetése megnyugtatja a férfit.

56.
Victoria és Chencha beköltöznek a Cecilia által rájuk hagyott házba. Magdalena továbbra sem tud bekélni a helyzettel és folyamatosan azon dolgozik hogy megkeserítse Victoria életét.

57.
Miután Chenchát baleset éri, a családtagok felidézik a legszebb közös pillanataikat a közkedvelt dadussal. Raul utazása során megismerkedik egy nővel, ám továbbra is Victoria az akit szeret.

58.
Julio tárgyalása nem alakul jól. Victoria elkezd dolgozni a vállalatnál és minden jól alakul, amíg Raul ismét fel nem bukkan.

59.
Miután Chenchát baleset éri, a családtagok felidézik a legszebb közös pillanataikat a közkedvelt dadussal. Raul utazása során megismerkedik egy nővel, ám továbbra is Victoria az akit szeret.

60.
Raul és Victoria találkozása mindkettőjükben feléleszti az egymás iránt érzett szerelmet. Magdalena, Adriana és María Isabel tovább szövögetik a tervet, hogy miként tudnának ártani Victoriának.

61.
Julio megpróbál kikezdeni Cintával, ám a lány egyáltalán nem vonzódik a férfihoz. Victoria egyre ügyesebben helyt áll a vállalatnál, a futópályán és a családja élén is.

62.
Julio új társra talál a Victoria elleni harcban. Raulhoz váratlan vendég érkezik és komoly szándékai vannak a férfival.

63.
Santiago és Christina egy szerencsés véletlen folytán közelebb kerülnek egymáshoz. Raul egyre több időt tölt Isadora társaságában.

64.
A Victoria elleni támadások elkezdődnek, Magdalena vezénylésével. Raul és Andres elássák a csatabárdot hogy a szeretett nővel lehessenek és segíteni tudjanak neki.

65.
María Isabelben feltámadnak az anyai ösztöntök és nem támogatja Magdalena tervét. Victoria állapota egyre rosszabb, ezért elszállítják egy intézetbe. A vállalatnál megszületik a döntés a vezérigazgató-asszony sorsáról.

66.
Victoria állapota javulni kezd, amikor Raul kendőzetlenül elmondja neki, hogy mi történt. Elsa tanítója súlyos titkot rejteget és nem is sejti, hogy az igazság közelebb van mint gondolja.

67.
Victoria már sokkal jobban van, a doktornő már haza is engedné, de ő még nem áll készen rá. Christina féltékeny Santiago-ra mert rajtakapja őket Cintával ám kiderül, hogy csak félreértés volt.

68.
Magdalena ismét gondot okoz a vállalatnál, de most nem sikerül kiborítania Victoriát. Rault megviseli a szerelem, amit Victoria iránt érez, akárhogy próbálkozik nem tudja kiverni a nőt a fejéből.

69.
Julio rátámad Elenára, ám a lány olyat dolgot tesz, amiről ő maga sem gondolta hogy képes rá. Victoria rejtélyes üzeneteket kap, amiben azt állítják hogy a gyermeke életben van.

70.
Raulnak bűntudata van a pszichiáterrel történtek miatt, Isadora próbálja nyugatni. Victoria már nem csak üzeneteket, hanem egy gonosz ajándékot is kap.

71.
Victoria addig győzködi a rendőröket, hogy ismét nyomozni kezdenek Alejandro ügyében. Julio állapota javul, de még mindig nem tud lábra állni.

72.
Victoria és Andres jótékonysági koncertet adnak, az eltűnt gyermekekért. Maritza is megjelenik gyermekével, akiben Victoria felismeri a kis Alejandro-t. Andres és Raul is féltékenyek Braulio-ra, senki sem sejti azonban hogy ő Victoria édesapja.

73.
A koncerten történtek után, Victoria elmegy Maritza lakására és visszaszerzi kisfiát. Adriana és Julio tovább szövögetik a tervüket Victoria ellen.

74.
Victoria és Alejandro megszöknek otthonról, ám a kisgyerek hirtelen megbetegszik, ezért mihamarabb vissza kell jutniuk a városba. Julio eközben minden követ megmozgat hogy megtalálja kisfiát és eszközként használja fel célja elérésében.

75.
Victoria visszatér a városba, Maritza pedig egyből letámadja és rendőri segítséggel magához veszi a gyermeket. Braulio próbálja megvédeni a lányát, de mindenkinek egyre gyanúsabb a férfi túlzott aggódása.

76.
Victoria folyamatosan zaklatja Maritza-t Alejandro miatt. Elena megszakítja a kapcsolatot szerelmével, mert nem szeretné ha a férfi elvesztegetné az idejét. Victoria új ellenséggel találja szemben magát, ezúttal Andres a kiszemelt áldozat.

77.
Victoria bizonyítékot szerez arra, hogy Magdalena rabolta el gyermekét, ám a bíróságnak ez már nem elég. Eközben Braulio is próbálja meggyőzni Maritzát hogy adja vissza a gyermeket az édesanyjának.

78.
Andres nem hajlandó végig hallgatni Victoriát, pedig bizonyítéka van Magdalena ellen. A család aggódik, hiszen még mindig nem sikerült visszaszerezni Alejandrot. Chencho nagyon szomorú amiért édesanyja nem foglalkozik vele.

79.
Raul és Isadora kapcsolata egyre jobban elmélyül és lassan mindenki számára világossá válik, hogy egy párt alkotnak. Luz Clarita megpróbál beszélni Andressel, ugyanis a férfi kezdi elveszíteni a türelmét Victoriával kapcsolatban.

80.
Miután Victoria megmutatja Andresnak a Magdalena ellen szóló bizonyítékot, azonnal elkezdenek intézkedni. Braulio elviszi Alejandro-t az anyjához és ott találkoznak Tania-val. Magdalena a tárgyaláson próbálja megmagyarázni hogy miért ő vitte el az árvaházba a gyereket.

81.
Megkezdődnek a tárgyalások, Magadalena gyermekrablási ügyében, és a Victoria és Maritza közötti gyermekelhelyezéssel kapcsolatban. Eközben Julio csapdába esik Braulio által.

82.
Julio megtámadja Victoriát és Elsa rohan a segítségére. Eközben Braulio lassan befejezi a tervét lánya ellensége ellen.

83.
Maura ajánlatot tesz Victoriának, amit a nő el is fogad. Elsa műtétje sikeres, ám ő nem elégedett a végeredménnyel, ezért bezárkózik és senkivel nem hajlandó beszélni.

84.
Julio szövetségest keres, az első akit felkeres az Maritza és a nő örömmel csatlakozik hozzá. Victoria továbbra is titokban látogatja Alejandro-t.

85.
Andresnek és Victoriának sikerül kijátszani Juliot és visszaszerezni a kisbabát. Chencho nagyon szenved a történtek miatt, hiányzik neki a testvére és az édesanyja is.

86.
Raul egy betegének segítségre van szüksége ahhoz, hogy kilábaljon a depresszióból. Elsa megpróbálja túltenni magát a történteken, ám a környezete nem segít neki ebben.

87.
Julio és Magdalena elrabolják Victoriát és váltságdíjat követelnek. Adriana is megjelenik és elmondja Victoriának, hogy mi az oka a gyűlöletének. Braulio és Jorge is megtudják mi történt a lányukkal.

88.
Julio és Adriana összevesznek és ennek súlyos következménye lesz. Magdalena kétségbeesett és készen áll arra, hogy börtönbe vonuljon. Victoria és családja elkezdik az új életüket.

89.
Mindenki elutazik a faluba és egy kisebb összejövetel keretében ünneplik a győzelmüket ellenségeikkel szemben. Julio pedig a cég élén, magányosan tölti az idejét.

90.
Victoria tiszteletére rendeznek egy összejövetelt a Santibáñez birtokon, ahol mindenki jelen van. Elérkezik az olimpia napja, így Victoria végre valóra válthatja az álmát…

Megosztom másokkal: