Enamorándome de Ramón tartalma

1.

Fabiola szülei egy repülőgép-balesetben meghalnak, így ő és a kishúga, Andrea árván maradnak. Szüleik vagyonát egyenlően öröklik, azonban a végakarat felolvasásakor a család igencsak meglepődik, amikor megtudják, hogy az elhunytaknak nem kevesebb, mint egymillió dolláros életbiztosításuk volt. A még nagyobb meglepetés pedig akkor következik, amikor kiderül, hogy ennek a pénznek ki a jogos örököse…

2.
Mindenki magának akarja a pénzt, amit Juanara bíztak, ő azonban úgy dönt, hogy megtartja az egymillió dollárt, és saját belátása szerint segíti Fabiola és Andrea életét. Julio szerencsejátékra költi minden vagyonukat, amiről a felesége mit sem sejt. Ramón óriási galibába keveredik Sofía miatt.


3.
Ramón a fegyveres bűnözők fogságába kerül, és kishíján az életével fizet, amiért segített Sofíanak elszökni, de a lány megmenti őt. Antonio megtudja, hogy volt feleségének új párkapcsolata van, ezért minden érzelmi kötődést meg akar szüntetni a nő irányába. Sofía újfent megszökik, és egyenesen Ramón lakására megy, aki képes érte feláldozni eddigi életét. Egy szakember segítségével megkezdik Andrea kezelését, hogy újra tudjon beszélni.

4.
Ramón és Sofía pénz nélkül menekülnek a lány apjának emberei elől, ezzel magukat nem kis veszélybe sodorva. Fabiola és Andrea végső búcsút vesznek szüleiktől. Vádak érik Juanat, amiért Julio megpróbál a naív asszony bizalmába férkőzni. Margarita elfogadja az állást, amit egy régi ismerőse ajánlott neki.

5.
Roxana két vasat tart a tűzben: szeretőjével a költözést tervezgeti, mégis volt férjével tölti az éjszakát. Andreat meglátogatják az iskolatársai, hogy jobb kedvre derítsék. Hortensia továbbra sem nyugszik bele abba, hogy Juana kapja az életbiztosítást, ezért kikéri egy szakember véleményét. Sofía apjának emberei rátalálnak a szerelmesekre.


6.
Ramón magába roskad, amiért Sofía elhagyja őt, így egyedül indul útnak az édesanyjához. Fabiola félreért egy telefonbeszélgetést, ezért megvádolja Juanat, hogy minden pénzt magának akar. Roxana két vasat tart a tűzben, de Margarita el akarja mondani Antonionak az igazságot. Luisanak titkos szeretője van.


7.
Julio tovább hódol szenvedélybetegségének, és rengeteg pénzt költ el a kaszinóban. Hortensia nyughatatlanul küzd az ellen, hogy Juanaé legyen a biztosítási pénz. Ramón végre találkozik az édesanyjával, aki részletesen beszámol neki az elmúlt napok történéseiről. Ramón ugyanazon az állásponton van, mint Juana: a pénzt nem tarthatja meg magának, ezért együtt felkeresik Fabiolat és Andreat.


8.
Juana és Fabiola tisztázzák a félreértéseket. Juana úgy dönt, hogy a lányok nagyanyjának fogja adni a biztosítási pénzt. Mindeközben Hortensia köti az ebet a karóhoz, és feljelentést tesz Juana ellen okirathamisításért. Ramón munkát szeretne vállalni annál a cégnél, amelyiknél Fabiola is tulajdonos.

9.
Ramón munkát kap Antonio és a lányok cégénél. Fabiola átveszi az apja helyét a vállalkozásban, hogy ezzel bizonyítsa Juananak, hogy felelősségteljesen tudna bánni a biztosítási pénzzel. Julio és Virginia közt a bizalom végleg meggyengül. Sara folyton Jorge nyakán csüng, és nem veszi észre, hogy az unokatestvéreket gyengéd szálak fűzik egymáshoz. Andrea belemegy, hogy a pszichiátere hipnózissal kezelje.


10.
Ramón lebuktatja Fabiolat Juana előtt, hogy csak azért vállalt munkát, hogy felelősségteljesnek mutassa magát a nő előtt, hogy övé lehessen a pénz. Virginia asztmás rohamot kap, ám a gyógyszertől sem javul, így azonnal kórházba kell vinni, ahol sikerül stabilizálni az állapotát. Ramónt ki akarják rabolni az utcán, s amint ezt Fabiola megtudja, rögtön a fiú segítségére siet.


11.
Ramón és Francisco közt tettlegességig fajulnak a dolgok. Roxana tovább játszik a volt férjével és a szeretőjével. Benito rendületlenül hódol Luisanak. Fabiola féltékeny Ramón és Dalia kapcsolatára, azonban Ramón részéről ez csupán testvéri szeretet, ez viszont Daliat rosszul érinti.


12.
Ramónnak eszébe jutnak a Sofíaval töltött csodás percek. Julio illegális pókerpartin vesz részt, ahol csúnyán leég. Francisco erőlteti, hogy minél hamarabb egybekeljenek Fabiolaval, aki azonban egyre mélyebb érzéseket táplál Ramón iránt. Hortensia amint megtudja, hogy Antonio felvette a szervizbe a cseléd fiát, ki akarja dobatni.


13.
Ramón elmondja Fabiolanak, hogy mennyire ellenzi az esküvőjét. Hortensia bele akar szólni a szerviz ügyeibe, és rá akarja beszélni Antoniot, hogy ne engedje Fabiolat a csőcselékkel egy helyen dolgozni. Margarita színt vall Antonionak Roxanaról. Julio egyre nagyobb adósságot halmoz fel a játékszenvedélye miatt.


14.
Hortensia asszony továbbra is le akarja beszélni az unokáját arról, hogy apja helyét átvegye az autószervizben. Fabiola és Francisco közelgő esküvőjét mindenki ellenzi, leszámítva Hortensiat. Andrea és Jorge is magában tipródik az érzelmei miatt. Andrea az első hipnózis során egy fontos emlékét éri el.

15.
Roxana fél, hogy Antonio beváltja a fenyegetését, és eléri, hogy ne láthassa többet Diegot. Margarita bevallja az érzéseit Antonionak. Julio eladja a fia kocsiját, hogy annak az árából törlessze az adósságait.

16.
Julio azt a mesét adja be a családjának, hogy megtámadták, és ellopták a fia autóját. A grafológiai vizsgálat szerint nem lehet bizonyítani, hogy az aláírás valóban az elhunyt édesapáé lenne, így Andrea és Fabiola elveszítik a biztosítási pénzt. Rulo simlis ügyei kiderülnek az egyik kollégája előtt. Hortensia asszony egy véletlen baleset során megsérül, ő azonban Ramónt okolja, akit nyomban le is tartóztatnak a nő bántalmazásáért.

17.
Hortensia asszony hamis vallomást tesz a rendőrségen: azt állítja, hogy Ramón szándékosan megtámadta őt. Ha a rendőrség elhiszi a vádakat, a fiú akár 3 év börtönbüntetést is kaphat. Jorge és Andrea közelebb kerülnek egymáshoz. Margarita felajánlja Antonionak a testi-lelki barátságát. Juena könyörög Hortensianak, hogy vonja vissza a vádjait, az asszony azonban köti az ebet a karóhoz.

18.
Hortensia asszony alkut ajánl Juananak: visszavonja a vádakat, ha örökre eltűnik a család életéből. Fabiola és Andrea pénz és nevelő nélkül marad, hála a nagyanyjuknak. Antonio a történtek ellenére továbbra is szívesen látja Ramónt a szervizben, ahol a lányok Juanaval is találkozhatnak. Julio egyre inkább belegabalyodik az adósságok hálójába. Osvaldo ruletten próbálja megsokszorozni a feketén szerzett pénzét.

19.
Ramón fel akar mondani a szervizben, nehogy újra bajba kerüljön. Fabiola könyörög a fiúnak, hogy maradjon. Jorge egy fikarcnyi érdeklődést sem mutat Sara iránt. Andrea és Jorge észreveszik a forgalomban Osvaldo autóját. Roxana el akarja vinni magával Diegot, amit Antonio minden erejével próbál megakadályozni. Juana és Luisa próbálnak a fiatalok szívproblémájára megoldást találni.

20.
Margarita egyre nehezebben jön ki az édesanyjával, Antonioval azonban egyre szorosabb a kapcsolata. Antonio harcba akar szállni Diego felügyeleti jogáért. Hortensia asszonynak nincs ínyére, hogy Ramón továbbra is a szervizben dolgozik. Kiderül, hogy a földterület, amin a szerviz áll, Hortensia asszonyé, így résztulajdonosként bele is szól abba, hogy ki dolgozik ott. Juana új üzletbe kezd: tacot árul az utcán.

21.
Porfirio megtudja, hogy Margarita és Antonio kapcsolatban vannak egymással. Osvaldo – apjához hasonlóan – rengeteg pénzt veszít el a kaszinóban. Ramón elkezdi Fabiolat vezetésre oktatni, és közben elcsattan az első csók. Dalia féltékeny. Margarita el akar költözni az édesanyjától, már ki is nézett magának egy lakást, azonban az asszony nem hagyja ezt ennyiben. Juana tudomást szerez Luisa és Benito kapcsolatáról.

22.
Sofía megfogadja, hogy elintézi, hogy apját és bandáját egytől egyig börtönbe zárják, mindeközben nagy erőkkel keresi Ramónt. Dalia kihallgatja Ramón és Valente telefonbeszélgetését. Roxana vissza akar menni Mexikóba, hogy ne veszítse el a fiát, azonban Antonio nem bírja elviselni a gondolatát sem, hogy szerelme visszamegy a volt férjéhez. Margarita és Antonio megpróbálnak a szerviz földterületének tulajdonjogának utánajárni. Juana engedély híján kénytelen bezárni az utcai standját. Andrea és Jorge bizonyítékra lelnek az életbiztosítást illetően.

23.
Hortensia asszony teljesen kifordul magából, amikor megtudja, hogy a lánya és Antonio szeretik egymást – megtiltja Margaritanak, hogy amíg egy nős férfival jár, a lakásába lépjen. Fabiola világgá szeretné kürtölni a kapcsolatát Ramónnal. Virginia elkobozza a bizonyítékkal bíró felvételt Jorgetól. Benito fél bevallani az édesanyjának a Luisaval való kapcsolatát.

24.
Jorge és a többiek mindent felforgatnak, hogy megtalálják a bizonyíték erejű felvételt. Luisa felhívja Juanat és azonnal beszámol neki a fejleményekről. Osvaldo tovább folytatja a vizsgakérdésekkel való kereskedést. Julio a feleségét gyanúsítja a kazetta eltüntetésével, aki azonban mindent tagad.

25.
Roxana Mexikóban van, megjelent az iskola előtt és elvitte Diegot. Margarita csalódott, hogy Antonio csak a fia ügyében keresi őt. Rulot a lebukás fenyegeti, amikor egy autót visszahoznak a szervizbe, amibe ő új helyett használt alkatrészt tett. Virginia beszámol barátnőjének, Roxananak arról, hogy fél, hogyha Juana megkapja a biztosítási pénzt, azt a férje fogja kezelni, és így el fogja hagyni őt. Jorge megszerzi a kazettát, és elrejti Jorge szobájában úgy, hogy azt Luisa mindenképp megtalálja. Margarita nem veszi észre, hogy Porfirio mennyire szerelmes belé.

26.
Dalia azt próbálja meg bemesélni Fabiolanak, hogy Ramón csak szórakozik vele, hogy elfelejtse Sofíát. Hortensia asszony látni szeretné a videót, ahol a fia Juanat teszi meg a biztosítás kedvezményezettjének. Juana megdöbben, hogy mennyi papírt kell benyújtania ahhoz, hogy engedélyt kaphasson a közterületen való árusításhoz. Roxana és Antonio az iskolába sietnek, mert telefonon értesítették őket, hogy Diegoval egy kisebb incidens történt. Kiderül, hogy Julio és Virginia nagy titkot rejteget.

27.
Osvaldo észreveszi az ellopottnak hitt autóját az utcán, és nyomban el is hajt vele. Juana értesül arról, hogy hamarosan megkaphatja a biztosítási pénzt, aki naívan Juliotól kér segítséget egy bankszámla nyitásához. Antonio kételkedik Julio szándékaiban, amikor meglátja őt Juanaval együtt vacsorázni. Dalie egy görbe estét csap Ruloval. Osvaldo és Jorge rájönnek az apjuk hazugságára.

28.
Ramón megtalálja Daliat Rulo lakásán, ahonnan nyomban el is hozza. Mielőtt hazavinné, elviszi Benito lakására a lányt, hogy kijózanítsa, azonban ott rejtőzködik Luisa is. Hortensia asszonyt ájultan találják a lakásában. Ramón és Fabiola autóbalesetet szenvednek.

29.
Fabiola végre magához tér, azonban még benntartják a kórházban megfigyelésre. Francisco és Ramón újfent összeszólalkoznak. Az ex-vőlegény szeme felcsillan, amint megtudja, hogy Fabiola megkapja a biztosítási pénzt. Juana tudomást szerez Ramón és Fabiola kapcsolatáról, nemtetszésének pedig hangot is ad a fia előtt. Virginia követni kezdi férjét, aki bort és virágot vásárol egy üzletben. Antonio titokban szeretne találkozni Margaritaval addig, amíg Diego nem nyugszik meg.

30.
Rulo elhiteti Daliaval, hogy múlt éjjel volt köztük valami. Ramón féltékeny Francisco miatt, aki lelkiismeretfurdalást okozva próbálja visszaszerezni Fabiolat. Virginia szentül hiszi, hogy a férjének, Julionak szeretője van. Kiderül, hogy mi okozza Roxana rosszulléteit: állapotos, azonban nem tudja, hogy melyik férfitól.

31.
Roxana nem örül, hogy Augustin visszamegy Mexikóba, mert felszámolták a céget, ahol dolgozott. Mihelyst hazaér Benito édesanyja, rögtön rossz hírt kap. Fabiola és Ramón nagyon csúnyán összevesznek Francisco miatt. Osvaldo megcsalja Susanat a lány édesanyjával, aki éjjel részegen ér haza a kaszinóból. Antonio megtudja, hogy Fabiola és Ramón egy párt alkotnak, és külön-külön elbeszélget a fiatalokkal.

32.
Dalia bűbájhoz folyamodik, hogy elnyerje Ramón szerelmét. Margarita megtudja, hogy Antonio a volt felesége miatt mondta le a közös ebédjüket. Juana elmondja a lányoknak, hogy másnap meg fogja kapni a biztosítási pénzt, és egyúttal megkéri őket, hogy kísérjék el. Virginia továbbra is féltékeny: azt hiszi, hogy a férjének Juanaval van viszonya. Benito végre rászánja magát, hogy felvállalja az anyja előtt Luisat.

33.
Julio azt hiszi, hogy Ramón csak az egymillió dollár miatt van együtt Fabiolaval. Benito most sem tudja elmesélni az édesanyjának a nagy titkot. Roxana továbbra is két tűz között őrlődik. Hortensia asszony – Julio hatására – visszavonja a távoltartási végzést Ramónnal szemben. Dalia, miután csúnyán összeveszett a mamájával, Rulohoz menekül, aki tárt karokkal fogadja.

34.
Fabiolaék lakásában hatalmas bulit csapnak Juana hazaköltözésének örömére. Julio színt vall Virginianak: elmondja, hogy megfullad az adósságokban, ezért kell jó kapcsolatot ápolnia az újdonsült milliomos Juanaval. Francisco tudomást szerez arról, hogy Ramón és Fabiola lakást keresnek, így elmegy a fiúhoz és ráront. Margarita és Antonio estéjét most kivételesen nem Roxana, hanem Porfirio teszi tönkre.

35.
Francisco és Dalia szövetséget kötnek, hogy szétválasszák Ramónt és Fabiolat. Sara arra kéri Jorget, hogy adjon neki egy esélyt, a fiú azonban fülig szerelmes Andreaba. Roxana tűkön ülve várja, hogy kiderüljön, ki a születendő gyermekének az apja. Andrea végre bevallja az érzéseit Jorgenak és saját magának is. A nagy titokról azonban mit sem tudnak, így csak azon aggódnak, hogy a rokonaik mit fognak szólni a kapcsolatukhoz. Antonio tudomást szerez volt felesége várandósságáról.

36.
Mindenki Ramón költözésével foglalatoskodik: Fabiola és Andrea minden felesleges holmijukat a fiúnak akarják adni – aminek Juana annyira nem örül. Dalia nagyon csalódott, amiért szerelme elköltözik a lakásukból. Antonio kérdőre vonja Roxanat a kisbaba miatt. Andrea kimondja szerelmének, Jorgenak a nevét. Virginia továbbra sem bízik a férjében. Luisa féltékeny Benito unokatestvérére.

37.
Virginia nem tudja elmondani Jorgenak, hogy örökbe fogadták. Andrea és Jorge egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és ez már Fabiolanak is szemet szúr. Virginia kideríti, hogy a férje újra a játékszenvedélyének hódol. Luisa vigasztalhatatlan, amiért Benito édesanyja nem képes elfogadni a kapcsolatukat. Dalia hatalmas galibát okoz azzal, hogy a talált fülbevalót elviszi Fabiolanak.

38.
Ramón és Fabiola összekapnak Sofía gyémántfülbevalója miatt. Roxana megtudja, hogy a születendő gyermekének nem Antonio az apja, ezért arra kéri az orvosát, hogy hamisítsa meg az eredményt. Juana aláír egy meghatalmazást, miszerint Julio eljárhat a nevében, így a pénzhez is hozzáférhet. Virginia tetten éri Juliot a kaszinóban. Ramónt két férfi helybenhagyja, akiket Francisco bérelt fel. Virginianak autóbalesete lesz…

39.
Virginia az autóbaleset következtében súlyos belső sérüléseket szenved, amin már az orvosok sem tudnak segíteni. Az összes hozzátartozó és ismerős gyászol, mindenki nehezen tudja feldolgozni Virginia hirtelen halálát. Jorge szörnyű bűntudatot érez édesanyja halála miatt, ezért azt találja jó megoldásnak, ha szakítanak Andreaval. Julio elszólja magát Betitoról, az eltitkolt fiukról.

40.
Ramón és Fabiola közt tovább nő a féltékenység, amikor Francisco ebédet visz Fabiolanak a szervizbe. Roxana elmondja Diegonak, hogy hamarosan kistestvére lesz, aki ennek felettébb örül. Osvaldo viszonya Emiliaval szorosabbra fonódik. Andrea végre megszólal: álmában ráeszmél, hogy mi volt az, ami miatt képtelen volt mindeddig beszélni.


41.
Mindenki szörnyen boldog, hogy Andrea újra beszél. Végre sikerült rájönnie eddigi némaságának okára: magát vádolta, amiért a szülei meghaltak. Jorgenek továbbra is meggyőződése, hogy hiba volt szerelmet vallania Andreanak. Fabiola félreérthető helyzetben találja Ramónt egy másik nővel, ezért újra csúnyán összevesznek. Antonio és Roxana elmennek a klinikára, hogy megtudják a DNS teszt eredményét.

42.
Augustin megtudja, hogy Roxana állapotos, és jelenetet rendez a nő lakásán. Julio féltékeny Pedro úrra, amiért vacsorázni viszi Juanat. Andrea is úgy gondolja, hogy Pedro bácsinak tetszik a dadusuk. Jorge és Andrea tovább távolodnak egymástól, és a lány meg is ismerkedik egy kedves idegennel, akivel nem akármilyen kapcsolata lesz a jövőben. Ramónnak sikerül újfent kiengesztelnie Fabiolat egy különleges meglepetéssel.

43.
Ramón romantikus vacsorával lepi meg Fabiolat, hogy a lány megbocsásson neki. Roxana áthívja Antoniot, hogy segítsen neki megvigasztalni Diegot, aki szomorú, amiért az apukája nem költözik hozzájuk. Antonio azonban nem hagyja, hogy volt felesége és a fia manipulálják őt. Juana aggódik Ramón és Fabiola miatt, mert úgy gondolja, hogy éretlenül viselkedtek. Fabiola arra kéri Ramónt, hogy bizonyítsa szerelmét és vegye el őt feleségül.

44.
Ramón és Fabiola annyira szerelmesek egymásba, hogy elhatározzák, összeházasodnak. Jorge Betitoról kérdezősködik az apjánál, aki ezt a nevet mondogatta álmában. Juana és Fabiola egész családja ellenzi az esküvőt – mindenki megpróbálja lebeszélni a fiatalokat az elhamarkodott döntésről. Osvaldo szakít a barátnőjével, így minden idejét Emiliaval töltheti. Benito mamáját meglátogatja egy orvos a furcsa viselkedése miatt.

45.
Antonio ideiglenesen visszaköltözik Roxanahoz, aki támogatásra szorul, ugyanis fennáll a vetélés kockázata. Benito titokban gyógyszert ad a mamájának, azonban azokat véletlenül más veszi be. Fabiola és Ramón olyannyira magukra haragítanak mindenkit, hogy Antonio nyomban fel is mond a fiúnak, aki így állás nélkül marad. Sofía felnyomja apját és bűnbandáját a rendőrségen, hogy megkereshesse Ramónt. Pedro továbbra is nagyon kedves Juanahoz, amit Julio akadálynak vesz. Veronica titkos információkat szivárogtat ki egy konkurens cégnek, hogy ellehetetlenítse Margaritát.

46.
Roxana nagyon aggódik, hogy elveszítheti a babáját. Fabiola hazamegy, hogy elhozzon otthonról egy-két holmit, és a lépcsőházban összetalálkozik a nagymamájával, akivel ismét csúnyán összeszólalkoznak. A testvérek végre kibékülnek, Andrea megérti, hogy Fabiola a szerelméért képes mindent feladni. Dalia ott tesz keresztbe a szerelmeseknek, ahol csak tud: azt mondja egy munkáltatónak, hogy Ramónt azért rúgták ki az állásából, mert saját zsebre dolgozott. Sofía mindent megtesz azért, hogy megtalálja Ramónt.

47.
Tévedésből Adalgisa vette be Benito mamájának tablettáit, akinek a fiú el is mondja, hogy mi baj az édesanyjával és megkéri, hogy segítsen neki. Osvaldot felfüggesztik az egyetemen, mert névtelenül megvádolták azzal, hogy vizsgakérdéseket adott el. Julio fél, hogy Pedro meg akarja hódítani Juanat, ezért gőzerőre kapcsol és elhívja a nőt moziba. Benito aggódik az édesanyja miatt, aki hirtelen elfelejti az anyanyelvét, és csak angolul hajlandó kommunikálni. Roxananak nagy az esélye a vetélésre, ezért kezelésre szorul.

48.
Luisanak elege van az állandó problémákból, amik Benito és közé állnak. Julio megpróbál beszélni Juanaval, aki azonban hajthatatlan, és ajtót sem akar nyitni a férfinak. Roxana megpróbálja újra elcsábítani Antoniot. Ramón és Fabiola össze akarnak házasodni, amilyen gyorsan csak lehet. Jorge visszatáncolna Andreahoz, de a lány már mással van együtt, és megpróbál túllépni egykori szerelmén.

49.
Augustin tudomást szerez arról, hogy Fabiola és Ramón pár nap múlva egybekelnek – ezt rögvest el is mondja Francisconak, aki felbérel egy embert, hogy tűntesse el Ramónt. Julio meg akarja nyerni magának Juanat, akit most már nem csak a csókjaival, de egy gyönyörű nyaklánccal is megajándékoz. Juana nehéz helyzetbe kerül: Pedro úr is bevallja neki az érzéseit és nyomban meg is kéri a kezét. Sofía megpillantja élete szerelmét, Ramónt az utcán.

50.
Dalia kérdőre vonja az anyját, aki az éjszaka közepén részegen ér haza: Luisa mindent elmond a lányának Benitoról és az öt éve tartó titkos viszonyukról. Andrea megtalálja a kísérőkártyát, amit Julio írt Juananak és nyomban leteremti a nőt. Juana azonnal beszélni szeretne Julioval, aki fél, hogy elveszítheti élete legnagyobb üzletét. Fabiola megveszi a menyasszonyi ruháját. Dalia észrevesz egy hirdetést, amit Sofía rakott ki, és fel is hívja a lányt.

51.
Ramón és Fabiola izgatottan várják a közelgő esküvőjüket. Julio elmegy az egyetem rektorához, hogy Osvaldo ügyéről többet megtudjon: nincsenek jó hírei, a fiát akár le is tartóztathatják a vádak alapján. Luisa elmeséli Juananak, hogy féltékenységében más férfival randizott és megcsalta Benitot. Dalia találkozik Sofía-val és mindent elmond neki Ramónról – a lány nyomban felkeresi a fiút, aki azonban már semmit nem érez, Fabiola jelent számára mindent. Rulo és Dario készenlétben állnak Ramón lakása előtt, hogy elrabolják a fiút – így lesznek szemtanúi annak, amikor Sofía megcsókolja élete szerelmét.

52.
Julio dühösen reagál és eljátssza a féltékeny szerelmest, amikor megtudja, hogy Pedro megkérte Juana kezét. Nem sokkal később azonban Juana visszautasítja Pedro úr ajánlatát, aki azért továbbra is szeretne a nő bizalmasa és jóbarátja lenni. Sofía minden erejével azon van, hogy visszaszerezze Ramónt, de a fiú Fabiolat szereti és megmondja Sofía-nak, hogy még aznap elveszi feleségül élete szerelmét. Rulo és Dario sikerrel járnak: elrabolják Ramónt és vele együtt még valakit, hogy ne hagyjanak egy tanút sem. Fabiola aggódva várja szerelmét a házasságkötő teremben, aki nem megy el. Hazaérve szembesül azzal, hogy nem csak Ramón, de minden holmija eltűnt – azt hiszi, hogy a fiú elhagyta őt. Andrea, Jorge és Valente mindenben támogatják az összetört Fabiolat.

53.
Julio képes elvenni Juanat feleségül, hogy biztosítsa magának az anyagi hátteret. Juana igent mond, azzal a feltétellel, hogy nem akar bujkálni, és arra kéri Juliot, hogy számoljon be az egész családjának kapcsolatukról. Fabiola Margaritahoz költözik, miután Ramón elhagyta őt. Juana meglepődve hallgatja, mikor Andrea elmeséli neki a történteket – nem ismer a saját fiára. Ramón azon aggódik, hogy mi lehet Fabiolaval és mit gondolhat most, miközben Sofía azt hiszi, hogy az elrablás ismét az apja műve. Jorge megtudja, hogy édesapja és Juana egy párt alkotnak.

54.
Juana elmondja Fabiolanak, hogy nagyon sajnálja, amit Ramón tett, és biztosítja arról, hogy mindenben számíthat rá. Francisco felkínálja a segítségét Fabiolanak – közben azon van, hogy teljesen kikészítse a lányt és kiverje a fejéből Ramónt, minden eszközt képes bevetni azért, hogy övé legyen a lány a hatalmas örökséggel együtt. Dario és Rulo megtudják, hogy Sofía kinek a lánya, ezért még több pénzt követelnek a dokitól. Ramón megpróbál elszökni, de rajtakapják és eldörren egy pisztolylövés…

55.
Juana továbbra is magát hibáztatja Ramón bűne miatt. Antonio biztosítja Fabiolat arról, hogy mindenben számíthat rá, és szívesen látja újra a cégnél. Fabiola erőt vesz magán és visszamegy a műhelybe, ahol folyton csak Ramónra gondol, mindenről a fiú jut eszébe. Francisco közelebb akar kerülni Fabiolahoz, de a lány őszintén elmondja neki, hogy semmi esélye, mert ő már nem szerelmes belé. Susana rájön, hogy Osvaldo és az anyja összeszűrték a levet a háta mögött. Luisa bevallja Benitonak, hogy csókolózott Finitoval. Sofía alkut kínál a fogvatartójuknak.


56.
Sofía alkut köt Darioval, aki ki akarja hagyni a buliból bajtársát, Rulot. Luisa kisírt szemekkel keres vigaszt Juananál, amiért Benito szakított vele. Dalia elmondja a szerelőknek, hogy Fabiola mennyi pénzt örökölt a szüleitől – Rulo szeme felcsillan: váltságdíjat akar követelni Ramón anyjától. Susana lebuktatja az anyját és Osvaldot, valamint a fiú apjának is elmeséli, hogy milyen is az ő fiacskája – aki azonban egy szavát sem hiszi a lánynak. Francisco teper, hogy visszaszerezze Fabiolat – a pénzével együtt. Veronica a féltékenység miatt a végletekig is elmegy, és be is válik a terve: Porfirio még csak hallani sem akar többet Margaritaról. Rulot megfenyegeti Franciscot, hogy feldobja őt Sofía apjánál.

57.
Az elrablók adnak Francisconak egy hetet, hogy megduplázza a pénzt, amit a mocskos ügyért ígért nekik. Fabiola elmondja Juananak, hogy tud a kapcsolatáról Julioval, és egyáltalán nem ellenezi azt. Julio csak akkor hajlandó anyagilag támogatni Osvaldot, ha a fiú hazaköltözik. Margarita Antonio vállán sírja ki magát – Roxana nagy örömére. Porfirio képes perre vinni az ügyet, hogy Margaritat megleckéztesse. Egy férfi rátalál Ramónra és Sofíara, és segít nekik kiszabadulni: azonban visszaér az egyik elrabló és egyikük súlyosan megsérül.

58.
Antonio pihenésre szólítja fel Roxanat, hogy vigyázzon a születendő gyermekükre, de a nő nem akar csak egy inkubátor lenni. Porfirio összeállítja a Margarita perléséhez szükséges iratokat. Francisco továbbra is arról próbálja meggyőzni Fabiolat, hogy mindennél jobban szereti és neki csak az számít, hogy a lány közelében lehessen. Juana telefonhívást kap, ahol azt mondják, hogy elrabolták a fiát és váltságdíjat követelnek. A nő nem tudja, hogy mitévő legyen. Fabiola egy szót sem hisz el az egészből – szerinte Ramón tervelte ki ezt az egészet, hogy pénzt csaljon ki anyjától. Francisco újra megkéri Fabiola kezét.

59.
Fabiola időt kér, hogy elgondolkozhasson Francisco házassági ajánlatán, mert ő nem szereti viszont a fiút. A Ramónról és Sofíaról készült kép miatt mindenki kételkedik abban, hogy Ramónt valóban elrabolták el, vagy ez csak a maffiózó lányának egy ügyes kis trükkje. Ramón magához tér, de össze-vissza beszél – talán sérült az agya a baleset miatt. Juanat szüntelenül hívogatják az emberrablók.

60.
Veronica megpróbálja meggyőzni Porfiriot arról, hogy csak Margaritat perelje be, a Cresta csoportot ne, a férfi azonban hajthatatlan. Vicente szerint elérkezett az idő, hogy értesítsék a rendőrséget Ramón elrablásának ügyében, így Juanaval elmennek a kapitányságra feljelentést tenni. Fabiola igent mond Francisco házassági ajánlatára, azonban arra kéri a fiút, hogy a családját ne avassák be a terveikbe. Ramón nem emlékszik arra, hogy mi történt vele, az utolsó emléke az, hogy Sofíaval Mexikóba tartanak – a lány nem is akarja, hogy szerelme emlékezzen, hiszen akkor újra elveszítené őt. Andrea értesíti Fabiolat a fejleményekről, aki azonban hallani sem akar Ramónról, mert számára meghalt, mikor otthagyta őt az oltárnál.

61.
Ramón nem emlékszik a múltja egy részére, azt hiszi, Sofíába szerelmes, és fél, hogy az apja emberei újra elkapják őket. Roxana elvetélt, az orvosa pedig fél, hogyha Antoniot is elveszíti, akkor mély depresszióba esik és fennáll az öngyilkosság veszélye. Juanat továbbra is fenyegetik az emberrablók, hogy fizesse ki fiáért a váltságdíjat. A nyomozócsoport támogatásával Juana időpontot beszél meg a bűnözőkkel a váltságdíj kifizetésére. Jorge bevallja Saranak, hogy Andreaba szerelmes, aki azonban Chilébe készül utazni barátjával. Francisco már másnapra időpontot kér a hivatalban, hogy feleségül vehesse Fabiolat – minden anyagi gondjának orvoslóját. Sofía segít emlékezni Ramónnak, aki mihamarabb a fővárosba szeretne jutni, hogy megnyugtassa szerelmét, Fabiolat.

62.
Roxana könyörög Antonionak, hogy maradjon vele. Augustin óva inti Franciscot, hogy ha Fabiola nem szerelemből megy hozzá, akkor pokol lesz a házasságuk, de a fiút csak a pénzéhség irányítja. Ramón megpróbálja elérni Fabiolat, de a lány fittyet hány arra, amikor Juana elmondja neki a hírt, hogy Ramón előkerült. Gallardo doktor bevallotta Antonionak, hogy a baba nem tőle volt. Mikor a férfi számon kéri Roxanat, a nő Diegoval fenyegetőzik. Ramón szörnyen csalódott, amiért Fabiola hozzáment Franciscohoz.

63.
Margarita megmondja a magáét Fabiolanak, amiért férjhez ment, továbbá Franciscot is számon kéri, hogy kihasználta Fabiola gyengeségét. Antonio megpróbálja elmagyarázni Diegonak, hogy miért költözik el tőlük és biztosítja arról, hogy őt mindig szeretni fogja. Roxana megpróbálja az apja elleni hangolni a kisfiút. Jorge mindent megtesz azért, hogy a közelében tartsa Andreat. Fabiola elkéri az őt megillető összeget Juanatól, aki ugyan szomorú, de nem tud mit tenni a lány döntései ellen. Ramón támogatja édesanyja kapcsolatát Julioval, azonban kételyei vannak a férfi szándékait illetően. Sofía Ramón segítségét kéri – egy szerelőműhelyt szeretne nyitni.

64.
Sofía szerelőműhelyt szeretne nyitni Ramónnal abból a pénzből, amit a lány még az anyjától örökölt. Porfirio megtudja, hogy ki árulta el őt, ezért Margarita bocsánatáért esedezik. Antonio nem tudja elviselni, hogy Roxana ellene fordítja Diegot, ezért elkéri az orvostól a meghamisított DNS eredményeket, hogy ezzel peren kívüli megegyezésre bírja volt feleségét. Fabiola kifordul önmagából, amikor megtudja, hogy Ramón és Sofía a szervizzel szemközti telket bérelték ki.

65.Juana tudomására jut, hogy a fia a Medferrel szemben készül műhelyt nyitni, és megpróbálja lebeszélni Ramónt erről a tervéről. Hortensia rajtakapja Juliot és Juanat, és nem akar hinni annak, amit lát. Szerinte felháborító, hogy a fia egy rangon aluli nőnek vall szerelmet és biztos abban, hogy Juana ravasz módon elcsavarta a fia fejét. Antonio bírósággal fenyegeti Roxanat. Hortensia hirtelen eszméletét veszti, Ramón szalad a segítségére. Sara elmondja Santiagonak, hogy Jorge és Andrea szerelmesek egymásba.

66.
Andrea és Santiago elújságolják Juananak, hogy Chilebe utaznak, és a döntésük végleges. Hortensia asszony műtétje rendben lezajlott, azonban fennáll a maradandó károsodások kockázata. Roxana bírósági idézést kap. Antonio felnyitja Agustin szemét: beszámol neki arról, hogy a baba, akit Roxana várt, az övé volt. Francisco egy hazugsággal eléri, hogy Fabiola pénzt adjon neki a magánpraxis beindításához. A Ramso szervizt sikeresen megnyitja Ramón és Sofía, és nyomban rengeteg vevő keresi fel őket, akik mind Ramón miatt vannak ott.

67.
Mikor Sófia megcsókolja Ramónt, a fiú figyelmezteti, hogy kizárólag üzleti és baráti kapcsolat lehet csak köztük. Roxana rájön, hogy teljesen magára maradt, ezért elszökik Diegoval, hogy aztán Antonio ne találhasson rájuk. Hortensia hisztérikus rohamai miatt Francisco azt ajánlja, hogy utalják be egy pszichiátriai intézetbe. Benito annyira csalódott, hogy a sárga földig issza magát, ami miatt még az állását is elveszíti. Adalgisa magát okolja a történtekért. Jorge meglepetéssel készül Andreanak, hogy ráébressze a lányt, ők ketten nem tudnak egymás nélkül élni.

68.
Ramón szerelmet vall Fabiolanak és megcsókolja őt, de a lány nem mer többé bízni benne. Jorge és Andrea bevallják egymásnak érzéseiket és újra egy párt alkotnak. Porfirio mindent megtesz, hogy újra elnyerje Margarita bizalmát, de a nő egyelőre hajthatatlan. Juana nagyon örül, hogy Andrea végül nem utazik el és vele marad. Antonio maga alatt van, amiért Roxana elrabolta tőle Diegot – feljelentést tesznek a rendőrségen és letartóztatási parancsot adnak ki a nőre. Hortensia asszonyt Luisa felügyeletére bízzák.

69.
Ramón megtudja Daliatól, hogy Antonio úr nagyon aggódik Diego miatt, akit az anyja magával vitt valahová. Ramón észreveszi Diegitot, amikor egy autót visz el a tulajdonosnak és azonnal értesíti Fabiolat, aki nyomban a helyszínre siet. Az Osvaldo elleni vádak, miszerint vizsgakérdéseket adott el az egyetemen, bebizonyosodnak és végleg eltanácsolják az egyetemről. Julio szörnyen csalódott a fiában, de továbbra is csak egy dolog vezérli: hogy teljesen behálózza Juanat. Antonionak sikerül kiszabadítania Diegot Roxana karmai közül. Ramón és Fabiola hazafele menet lerobbannak.

70.
Fabiolat megmarja egy skorpió, így nem tudnak tovább sétálni, hogy benzinkutat keressenek, kénytelenek az éjszakát egy panzióban tölteni. Roxana továbbra is eljátssza az áldozat szerepét. Sofía aggódik, amiért Ramón nem jelentkezik és nagyot csalódik, amikor megtudja, hogy a szerelme Fabiolaval van. Julio fia, Betito súlyos állapotban van, az orvosok szerint haldoklik. Juana égi jelnek tekinti, amiért nem jön össze a randevújuk. Ramón meg akarja ígértetni Fabiolaval, hogy örökké együtt maradnak, de a lány faképnél hagyja.

71.
Sofía maga alatt van, amiért Ramón egy házas asszonnyal töltötte az éjszakát, őt pedig semmibe veszi. Francisco megtudja Diegotól, hogy Ramón találkozót beszélt meg Fabiolaval, ahol természetesen ő is megjelenik és megmondja a magáét a szerelőnek. Francisco erőszakoskodik Fabiolaval, nem képes parancsolni a vágyainak.

72.
Benito miután szerenádot adott Luisanak, részegen ér haza, ahol Adalgisa várja, aki már nagyon aggódott a férfiért. Benito egyből kidől és a nő kihasználja az alkalmat: elhiteti vele hogy az éjjel egymáséi lettek. Fabiola nem megy be a munkahelyére, mert nem érzi jól magát. Margarita viccesen megjegyzi Antonionak, hogy Fabiola talán azért nincs jól, mert állapotos. Dalia ezt meghallja és komolyan is veszi a dolgot, amit természetesen Ramónnak is elmond. Luisa megengedi Finitonak, hogy megkérje a kezét. Osvaldo rajtakapja apját Emiliával.

73.
Hortensia meghallja, mikor Francisco azt mondja Fabiolaról, hogy ő csak egy ostoba pénzeszsák, ezért benyugtatózza az asszonyt és az a terve, hogy végleg megszabadul tőle. Ramón összetalálkozik Fabiolaval, akivel elbeszélnek egymás mellett: a fiú azt hiszi, hogy a lány valóban terhes és beleőrül ennek a gondolatába. Osvaldo zsarolja az apját, és minél több pénzt próbál kicsikarni belőle. Valente azt tanácsolja Ramónnak, hogy próbálja meg viszont szeretni Sofíat, aki vacsorázni hívja a lányt.

74.
Ramón együtt vacsorázik Sofíaval és elhívja a lányt keresztanyjának az eljegyzési ünnepségére. Betito egyre rosszabbul van, dialízisre van szüksége. Roxana Rómába utazik újdonsült barátjával, Diegoval és a bírósági idézéssel nem törődve. Azonban a repülőtéren letartóztatják őt: gyanús szert találtak a bőröndjében.

75.
Fabiola elbizonytalanodik abban, hogy aláírja-e a magánrendelő szerződését. Francisco kijátssza a lányt, az érzelmeire hat, és közben nagyon mérges rá, amiért ennyire rideg és távolságtartó vele. Antoniot értesítik, hogy Roxana előzetes letartóztatásba került kábítószer csempészet gyanúja miatt. Margarita elvállalja, hogy végi Roxanat ebben a nagyon komoly ügyben. Benito beállít Luisa eljegyzési vacsorájára és követeli, hogy a nő menjen vissza hozzá. Ramón elmondja Juananak, hogy új életet akar kezdeni.

76.
Margarita telefonhívást kap, hogy Roxanat átszállítják a börtönbe, így ők is nyomban oda mennek. Antonio lehetőséget kap, hogy beszéljen feleségével, aki nem bízik a férje szeretőjében, és új ügyvédet követel. Diegonak azt mondják, hogy az anyja elutazott, hogy ne viselje meg őt annyira a dolog. Julio felbőszülve megy át Juanaékhoz, amikor megtudja, hogy az örökségből vettek egy gyümölcsöst. Sofía boldog, hogy egy egész napot tölthet szerelmével, Ramónnal, mindaddig, amíg a fiú nem hívja őt Fabiolanak. Ramón bocsánatot kér és megpróbálnak mindent ott folytatni, ahol abbahagytak. Fabiola meglátja Ramónt Sofíaval csókolózni.

77.
Margarita megkéri Porfiriot, hogy segítsen neki Roxana ügyében, akit kábítószer csempészettel vádolnak. Luisa elmondja Juananak, hogy Fabiola kisbabát vár. Juana nem érti, hogy ha ez igaz, a lány miért nem mondta el neki, hiszen a dadája, majd arra a következtetésre jut, hogy valószínűleg Ramón a kicsi apja. Sofía féltékeny, amiért Ramón átmegy a MedFer-hez, ezért átmegy és megmondja a magáét Fabiolanak.

78.
Sofía megtudja, hogy Ramón csak azért tette túl magát Fabiolan, mert a lány terhes. Juana elmondja Fabiolanak, hogy tud a terhességről, aki felháborodva Daliat hibáztatja ezért az alaptalan pletykáért. Két fegyveres alak az éjszaka közepén belopózik a MedFerbe, amit Ramón észrevesz, és egy szerencsétlen véletlen miatt őt viszik be a kapitányságra betörés és engedély nélküli fegyverbirtoklás vádjával. Fabiolanak elege van Dalia folytonos rivalizálásából, ezért kirúgja őt, aki egyből a RamSo-ba megy.

79.
Ramón beszél Sofíaval, hogy biztosítsanak állást Dalianak, így a lány egy percre sem marad munka nélkül. Porfirio rossz hírt kap kezelőorvosától: a leletek alapján a férfi rákos, és nem tudni, hogy mennyire előrehaladott az állapota. Margarita személyesen akar beszámolni Antonionak az örömhírről, miszerint megkapta Diego állandó felügyeleti jogát, már csak azt kell kitalálniuk, hogy hogyan mondják el Roxananak. Roxana eközben Diegot használja fel arra, hogy Antonio életét megnehezítse. Fabiola bocsánatot kér Juanatól, Andrea pedig komoly terveket szó az új gyümölcsöst illetően.

80.
Antonio megfenyegeti Roxanat, hogy ha továbbra is Diegoval próbálja sakkban tartani őt, akkor egy lépést sem tesz annak érdekében, hogy kiszabaduljon a börtönből. Sofía figyelmezteti Fabiolat, hogy maradjon távol Ramóntól, aki most már az ő párja. Juana és Andrea egy teherautót szeretnének vásárolni, és megkérik Ramónt, hogy kísérje el őket. Ezen Sofía annyira kiborul, hogy össze is vesznek – a lány azt hiszi, hogy ennek a hátterében is Fabiola áll. Finito tilosban jár…

81.
Andrea kifigyeli a RamSo sikerét, ami nem más, mint Ramón. Fabiolaval kitalálják, hogy ezentúl ők ketten fogják fogadni az ügyfeleket, csinos kis overálban: Ramón és Jorge szörnyen féltékenyek. Margarita megbeszéli Julioval, hogy keressenek fel egy neurológust, mert aggasztja, hogy édesanyjuk már olyan hosszú ideje altatásban van. Francisco berezel, hogy talán lebukhat. Sofía hisztérikusan viselkedik, amiért Ramón szívesebben van volt szerelme családjával, mint vele, ezért Ramón elbizonytalanodik a kapcsolatukban. Porfirió megtudja, hogy áttételes rákja van, azonnali kemoterápiát kell rajta alkalmazni.

82.
Porfirio találkozót kér Margaritatól, mert szüksége van a barátságára. Margarita nagyon megörül, mert Antonio Diego miatt hanyagolja, és neki is hiányzott a barátja. Julio megkéri Juana kezét, akkor igent mond. Luisa eljegyzési vacsorát szervez a házasulandó párnak. Sofía megsértődik Ramónra, amiért nem akar vele összeköltözni, de a fiú ezt egyelőre túl komoly elhatározásnak gondolja. Fabiola és Ramón egy véletlen folytán összetalálkoznak, és a fiú újra szerelmet vall a lánynak. Sofía újfent kiborul, Ramón pedig végleg szakít vele.

83.
Margarita csalódott Antonioban, amiért úgy viselkedett az étteremben, mint egy vadember, és betörte Porfirio orrát. Ramón áldását adja édesanyja és Julio úr házasságára. Francisco erőszakoskodik Fabiolaval, ezért a lány mihamarabb el akar onnan költözni. Margarita rajtakapta Andreat és Jorget, miközben csókolóztak: az egész családot megdöbbentette a hír, hogy a fiatalok szerelmesek egymásba és sorra állnak elő a hegyibeszédekkel. Andreaék úgy döntenek, hogy elköltöznek a gyümölcsösbe, ahol távol lehetnek a családjuktól. Sofía tervez valamit, hogy maga mellett tartsa Ramónt.

84.
Fabiola rosszul érzi magát, ezért a szervizből hazamegy, egyenesen Juanahoz. Francisco ostromolja, nem hagyja békén, pedig a lány látni sem akarja őt. Andrea elmegy Juanahoz, hogy elkérje tőle az örökséget, de a dadája – Julio tanácsára – egy árva petákot sem ad neki. Fabiola sajnálja, hogy nem támogathatja húgát. Ramón meghallja, hogy Fabiola látni sem akarja férjét, ezért kérdőre vonja Franciscot, hogy mit tett a lánnyal, hogy így reagál. Margarita átmegy Juanaékhoz, hogy elkezdjék intézni Fabiola és Francisco válását.

85.
Fabiola minél gyorsabban el akar válni férjétől, ezért még az örökségéről is hajlandó lemondani, csak soha többé ne kelljen látnia Franciscot. Margarita és Juana azonban ragaszkodnak hozzá, hogy Fabiola megkapja azt, ami őt illeti. Antonio elkíséri Fabiolat Francisco lakására, hogy összeszedhesse a maradék holmiját. Sofía elutazik néhány napra, hogy apjával találkozhasson – Ramónnak természetesen hazudik a hollétéről. Roxana ügyében új ítélet születik: szabadlábon védekezhet, egy busás óvadék ellenében. Fabiola terhességi tesztet csinál, és az eredmény pozitív…

86.
Francisco rájön, hogy Fabiola terhes a szerelőtől, és bosszúra szomjazik. Sofía bejutott az apjához a börtönbe, akitől segítséget kér: azt akarja, hogy Ramón elvegye őt feleségül. Roxana naivan azt hiszi, hogy Antonio ki fogja neki fizetni az óvadékot, azonban nagyot téved: a férje megmondja neki, hogy adja el a lakását vagy vegyen fel rá hitelt. Juana Andreaék segítségére siet, amikor megtudja, hogy Jorget letartóztatták. Francisco megzsarolja Fabiolat, aki tehetetlenül azt teszi, amit a férje kér tőle.

87.
Francisco megparancsolja Fabiolanak, hogy ezentúl minden idejét csak rá és a háztartásra szentelje: újra hozzá kell költöznie és a szervizben is fel kell mondania. Az egész család éretlennek gondolja Fabiolat. Ramón meglátja szerelmét a férjével, így azt hiszi, újra együtt vannak, és ez nagy szomorúsággal tölti el – természetesen Sofía legnagyobb örömére. Margarita megtudja, hogy Porfirio súlyos beteg, ezért azonnal a kórházba siet, és megígéri neki, hogy mellette lesz, míg meg nem gyógyul. Az orvos elmondja, hogy Porfirio nincs túl jó állapotban, így Margarita szörnyen kétségbe esik.

88.
Andrea és Jorge rájönnek, hogy Francisco bezárva tartja Fabiolat. A házaspár természetesen bead nekik egy ócska mesét, de Andreaék egy szavukat sem hiszik. Juana segítségét kérik, mert úgy gondolják, hogy benne talán megbízik Fabiola és elárulja, hogy mivel tartja őt sakkban Francisco. Amikor a nő elmegy a lakásukra, Francisco – hogy eloszlasson minden kételyt – elárulja, hogy Fabiola terhes. Juana annyira izgatott lesz a hír hallatán, hogy nyomban elkezd kötni egy rugdalózót. Porfirio élet-halál közötti állapotba kerül egy súlyos belső vérzés miatt. Margarita szörnyen aggódik barátjáért. Julio tönkre akarja tenni a gyümölcsöst.

89.
Sofía azzal próbálja maga mellett tartani Ramónt, hogy elhiteti vele, retteg attól, hogy újra elrabolják. Az apja emberei is közreműködnek Sofía tervében. Andrea és Jorge teljesen magukba roskadnak, amikor rájönnek, hogy valaki a teljes termést megfertőzte. Nem elég, hogy minden gyümölcs odalett, de a föld is hosszú időre terméketlen lett. Juana örül, hogy legalább a gyerekeknek nem esett bántódásuk, Julio pedig kezesbáránnyá változik, csak azért, hogy elérje a célját – hogy Andrea az örökségét egy franchise-ba fektesse. Ramón és Fabiola összetalálkoznak a kórházban, ahol Ramón kérdőre vonja a lányt, hogy miért ment vissza Franciscohoz, miközben látja a szemében, hogy nem boldog.

90.
Ramón magyarázatot vár Fabiolatól arra, hogy miért van újra a férjével, miközben látja rajta, hogy egy szemernyit sem boldog. Sofía mindeközben számon kéri apja embereit, amiért tettlegességig fajult az akció. Francisco odadörgöli Ramón orra alá, hogy Fabiola gyermeket vár. Sofía örül, mert úgy gondolja, hogy így már semmi sem állhat Ramón és közé. Dalia igent mond Rulo vacsorameghívásának, és beveszi azt a mesét, hogy a fiú megváltozott, és adni akar neki egy esélyt. Luisa nem tudja kiverni a fejéből Benitot, azonban azt nem hiszi el, hogy Finito megcsalná őt, akár csak gondolatban is.

91.
Roxana elhagyhatja a börtönt, ugyanis Margaritaék lerakták az óvadékot. Antonio meg szeretné beszélni volt feleségével Diego elhelyezését és láthatását, de Roxana nehezen látja be, hogy nincs abban a helyzetben, hogy ne fogadja el, amit Antonio kínál neki. Rosendo átszállítása közben megszökik, és egyenesen a lányához megy, ahol arra kéri Sofíat, hogy ő is szálljon be az üzletbe. Juana félti Ramónt, nehogy bajba kerüljön most, hogy Sofía apja megszökött. Ramón is távol akar maradni a lánytól. Francisco ismét erőszakoskodik Fabiolaval.

92.
Antonio megkéri Roxanat, hogy többet ne hagyják, hogy Diego irányítsa az életüket. Margaritanak nagyon rosszul esik, hogy Antonio volt felesége a férfi lakásán töltötte az éjszakát. Sofía megpróbálja meggyőzni Ramónt, hogy maradjon mellette, mikor kudarcot vall, Daliat hibáztatja, amiért kevés információt mondott el Ramónról. Fabiola elszokik Franciscotol és Andreaéknál keres menedéket, ahol összetalálkozik Ramónnal és a karjaiba rohan. Csakhogy aztán megérkezik Francisco…

93.
Hortensia asszony az éjszaka közepén felébred és ráeszmél, hogy a férje elhagyta, ezért Juananal keres vigaszt. Juana számonkéri Juliot, amiért egyedül hagyta az édesanyját. Ramón rájön, hogy Sofía hazudott neki, és távolléte alatt nem papírokat intézett, hanem az apját látogatta meg. Sofía mérgében teljesen kifordul önmagából. Francisco azt hiszi, hogy hallucinál, mikor meglátja a lakásuk előtt Dariot, aki aztán később jól helyben is hagyja a férfit. Finito, továbbra is Adalgisa után sóvárog és azt hiszi, hogy a szerelme már Benitohoz tartozik. Osvaldo és Rulo nem kevés illegális anyagot szeretnének elrejteni a műhelyben. Fabiola végre elárulja Andreanak, hogy a gyermek, akit vár Ramóné, és hogy Francisco mit tett vele.

94.
Margarita csalódik Antonioban, ezért szakít a férfival és bánatában felkeresi Porfiriot. Roxana elmegy barátnőjéhez, aki bemutatta őt Danielnek, hátha rajta keresztül a gazember nyomára bukkanhat. Ramón azt fontolgatja, hogy elköltözik a fővárosból, mert nehéz munkát találnia. Andrea átköltözik Francisco lakására, hogy Fabiola mellett lehessen, azzal az ürüggyel, hogy összeveszett Jorgeval. Sofía elbocsátja Benitot, Adalgisa azonban segít neki új állást találni. Ramón megtudja, hogy Fabiola az ő gyermekét várja, és biztosítja szerelmét, hogy mindenben számíthat rá.

95.
Ramón, Fabiola és Andreaék kitervelik, hogy hogyan rejtsék el Fabiolat, hogy Francisco ne találhasson rá, és ne essen bántódása. Finito elújságolja Luisanak, hogy kibérelt egy termet, ahol megtarthatják az esküvőt már két hét múlva. Luisa egyre bizonytalanabb az érzéseiben. Diego elmondja édesapjának, hogy már nem bánja, hogy Margaritaval van, mert látja, hogy vele boldog. Elhatározzák, hogy együtt felkeresik a nőt és bocsánatot kérnek tőle. Benito és Luisa továbbra is egymás agyát húzzák. Francisco tűvé teszi a várost, hogy hazarángassa feleségét – Sofía újfent segít neki.

96.
Francisco megkeresi Ramón új munkahelyét és egészen hazáig követi, mert tudja, hogy Fabiola vele van. Luisa kérdőre vonja Finitot, mert Fredesvinda asszony elárulta neki, hogy a vőlegénye Adalgisa körül legyeskedik, aki az ő fiacskájának a menyasszonya. Ramón végre otthon találja Margaritat és elmondja neki, hogy mi történt Fabiolaval. Mire a segítségére sietnének, Fabiolat már bilincsbe verve viszik el a rendőrök hűtlenség vádjával. Hortensia asszony memóriája visszatér, és meglepődve tapasztalja, hogy a fia még mindig egy koszos cselédet akar elvenni feleségül, az unokái pedig – Andrea és Jorge – bűnben élnek. Ramón, amint megtudja, hogy Fabiolat börtönbe vitték, a kapitányságra siet Margaritaval és Porfirioval – de sajnos nincsenek jó kilátások.

97.
Miközben az egész család azon van, hogy kihozzák Fabiolat az előzetesből, Dario meglepi Franciscot otthonában és ellátja a baját. Ramón úton van Franciscohoz, hogy megkérje, vonja vissza a feljelentést, azonban mikor odaér a lakására, már a földön találja Franciscot, csupa véresen. A rendőrök Ramónt gyanúsítják a férfi megverésével, így ő is fogságba kerül. Roxananak talán sikerül Daniel nyomára bukkannia a barátnőjén keresztül. Fabiolat átszállítják a női börtönbe, Porfirio kezelése miatt pedig Pedro úr veszi át az ügyet, és Margaritaval mindent megtesznek azért, hogy bizonyítsák a fiatalok ártatlanságát.

98.
Francisco hazudik az őt kihallgató felügyelőnek: azt állítja, hogy Ramón verte meg és megfenyegette, hogy meg fogja ölni. Pedro és Margarita haladékot kérnek, hogy bizonyítékot gyűjthessenek. A Ramón és Sofía elrablásában nyomozó felügyelő biztos abban, hogy Sofía rendezte meg az egészet szerelemféltésből. Rosendo kényszeríti lányát, hogy felejtse el a szerelőt és utazzon el vele. Egy kamerafelvételnek köszönhetően sikerül bizonyítani Ramón ártatlanságát, így őt hamarosan kiengedik az előzetesből. Hortensia ravasz tervet fundál ki…

99.
Franciscot tájékoztatja ügyvédje a fejleményekről, aki roppant mód haragszik ügyfelére, amiért hazudott neki, illetve a szeretőjéről, Rebecáról is tudomást szerez, akit megkér, hogy a per végéig maradjon távol Franciscotól. Hortensia továbbra is gyógyszerezi Andreat, akiért az egész család aggódik. Jorge, mikor megkapja a levelet, amit Andrea írt – a nagyanyjuk nyomására – teljesen összeomlik. Sofía el akarja tenni láb alól Fabiolat, és ezügyben intézkedéseket is tesz. Ramón meglátogatja Fabiolat a börtönben és biztosítja afelől, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy kihozzák őt a börtönből.

100.
Margaritaék beperelik Franciscot – a hamis tanúzás mellett – családon belüli erőszakért is. Rebeca felkeresi a férfit a lakásán, aki mihamarabb meg akar szabadulni a nőtől, de ő ezt nem hagyja annyiban. Rebaca felkeresi Hortensia asszonyt, hogy mindenről beszámoljon neki. Amíg a nagymama távol van, Jorge, Ramón és Juana rátalálnak Andreara. Mindenki fel van háborodva, hogy Hortensia képes volt begyógyszerezni és bezárni a saját unokáját, csak azért, mert szerinte bűn, hogy szeretik egymást Jorgeval. Az asszony teljesen magára marad, így egyedül kell bosszút állnia Franciscon mindazért, amit vele tett.

101.
Ramón boldogan újságolja Fabiolanak, hogy Antonio úr visszahívta őt a műhelybe dolgozni, aminek mindketten nagyon örülnek. Reina megteszi, amit ígért: megszúrja Fabiolat, aki súlyosan elkezd vérezni. Hortensia elmegy Franciscohoz és alkut kínál neki: ha visszavonja a feljelentést, akkor nem juttatja börtönbe, amiért meg akarta őt ölni. Ramón a jó hír után, miszerint Fabiolat hamarosan kiengedik a börtönből, rögtön egy rosszat is kap: a kórházból hívják, ahová Fabiolat szállították a börtönből. Az erős belső vérzés miatt nagy a kockázat a spontán vetélésre is.

102.
Juana biztosítja Fabiolat arról, hogy vigyázni fog rá és gondoskodni fog róla, míg Ramónnal nem találnak egy közös lakást. Porfirio tájékoztatja Margaritat és Ramónt, hogy Reina beismerte, hogy ő szúrta meg Fabiolat. Rulo rá akar ijeszteni Dariora, de egy szörnyű baleset történik: Rulo fegyvere elsül és Dario súlyosan megsebesül. Amikor rátalálnak a sebesültre, azonnal azonosítják, és kiderül, hogy nem csak Francisco megveréséhez van köze, de ő az, akit Ramón és Sofía az elrablójukként azonosítottak. A felügyelők elmennek Francisco lakására és biztosítják arról, hogy nem hagyják annyiban az ügyet, ki fogják deríteni, hogy milyen kapcsolat van Dario és a Doki közt. Fabiola hazatérésére meglepetés partit szerveznek, ahol mindenki ott van, kivéve Hortensia asszonyt. Roxana rátalál Danielre, azonban a férfi észreveszi őt.

103.
Roxana tájékoztatja a hatóságot Daniel hollétéről, azonban mikor megérkeznek a rendőrök, Daniel szökni próbál és a nőt is magával viszi. Az üldözés közben súlyos balesetet szenvednek, így Diego hiába várja édesanyját. Benito és Adalgisa újabb szövetségesre lelt: Fredesvinda segít nekik, hogy megakadályozzák Luisa és Finito esküvőjét. Rosendo lebuktatja lányát és az emberét, akik nem ússzák meg büntetlenül, hogy a Bocanegra háta mögött szövetkeztek. Margarita Fabiola engedélyét kéri, hogy a válóperes ügyükben próbáljanak meg visszaszerezni Franciscotól annyi pénzt, amennyit csak lehet.

104.
Adalgisa sírva meséli Benitonak, hogy Finito találta meg a fotókat. Finito többé látni sem akarja a nőt és nagyon mérges, hogy képes lett volna ezt megtenni vele. Fabiola és Juana lánybúcsút szerveznek Luisanak. Andrea – Julio támogatására – befektet egy franchise vállalkozásba, amiből Julio akar meggazdagodni. Osvaldoék egyre messzebb merészkednek, képesek Ramónnak keresztbe tenni, csakhogy nehogy lebuktassa őket. Antonio megkéri Margaritat, hogy legyen a felesége. Sofía ismét megpróbálja kijátszani az apját. Francisco feltételként szabja meg, hogy Fabiola is legyen jelen a válásnál, de Ramón nem hagyja egyedül szerelmét.

105.
Hogy a válási folyamatot minél jobban el tudja húzni, Francisco azt javasolja, hogy adják el a rendelőt, és a vételárat osszák el egymás közt Fabiolaval. Margarita elújságolja Porfirionak a nagy hírt, hogy Antonio megkérte, legyen a felesége. Dalia számonkéri Ramónt, amiért nem hívta meg Rulot Finito legénybúcsújára. Ramón továbbra sem adja áldását Dalia és Rulo kapcsolatára. A legény- és leánybúcsúk olyan jól sikerülnek, hogy az egyiknek a rendőrök akarnak véget vetni, míg a másik a sürgősségin végződik. Benito alkoholba fojtja bánatát, amiért nem sikerült elválasztania a majmocskáját Finitotól, de Adalgisa nem hagyja annyiban…

106.
Adalgisa megjelenik Finito és Luisa esküvőjén, hogy megakadályozza egybekelésüket, de Teofilo kitessékeli őt a templomból. Adalgisa szerint Finito sosem lesz boldog Luisaval. Benito sem tudja elfogadni, hogy végleg elvesztette az ő Majmocskáját. Dalia bejelenti, hogy Rulohoz költözik, amiről mindenki próbálja lebeszélni, de a lány szörnyen makacs. Julio és Juana családi ebédet rendeznek, hogy hivatalosan is bejelentsék eljegyzésüket. Az ebéden csak Hortensia asszony és Osvaldo nincsenek jelen, akik továbbra sem képesek elfogadni egy cselédet a családjukban. Az ebédet a szövetségesek szakítják félbe, akik letartóztatják Antoniot kábítószerkereskedelem vádjával.

107.
Margarita értesíti Porfiriot, hogy Antoniot letartóztatták, és a segítségét kéri. Ramón és a szervíz összes dolgozója szerint Antonio úr ártatlan. Dalia elmondja a hatóságnak is, hogy a barátja, Rulo egyik pillanatról a másikra eltűnt – ahogy Chava és Osvaldo is. A rendőrök házkutatási paranccsal állítanak be Juliohoz, aki teljesen magába roskad, amikor a hatóság kábítószert talál a fia szobájában. Antoniot nem engedik haza az előzetesből, hanem befagyasztják az összes számláját.

108.
Antonio és vele együtt a szerviz is nagy bajban van. Porfirio megpróbálja elintézni, hogy engedélyt kapjanak arra, hogy a szervízben lévő autókat kihozzák és visszaadhassák őket a tulajdonosoknak. Fabiolaéknak pénzre van szükségük, hogy ki tudják fizetni az alkalmazottakat és meg tudják rendelni a szükséges alkatrészeket, azonban az ő számláját is befagyasztották, ezért Andreatól kér kölcsön. Julio azonban, aki Andrea pénzét kezeli, nem igen akar nekik adni, ugyanis alig maradt már a számlán pénz, és még rengeteg tartozása van. Dalianak sikerül Ruloval beszélnie, így a hatóságok könnyebben rájuk bukkanhatnak.

109.
Dalia továbbra is együttműködik a rendőrséggel, hogy megtalálják Rulot, Osvaldot és Chavat. Sajnos eddig egyik telefonbeszélgetés sem volt olyan hosszú, hogy sikeresen bemérjék Rulo telefonját, de már közelebb járnak a megoldáshoz. Ramón elmondja Fabiolanak, hogy újabb kölcsönt kell kérniük Andreatól, ugyanis nem várt költségeik akadtak. Julionak egyáltalán nem tetszik, hogy Andrea a Medfernek adja a pénzét, ahelyett, hogy a saját vállalkozásába fektetné. Azonban a lányok kikelve önmagukból kiosztják bácsikájukat, hogy az Andrea öröksége és az ő fia tehet róla, hogy most szükségük van a pénzre. Porfirionak sikerült elérnie, hogy Antoniot kiengedjék, aminek mindenki nagyon örül, azonban az ügyévd túlhajszolja magát, ezért ismét kórházban köt ki…

110.
Margarita megtudja, hogy Porfirio életét nem tudták megmenteni az orvosok. A nő teljesen magába zuhan, de Antonio végig ott van mellette. Ramón elmegy Juliohoz, hogy elkérje tőle a pénzt, aki csak vonakodva teszi ezt meg. Andrea bizalmatlankodik és megkéri bácsikáját, hogy számoljanak el a pénzzel, és szeretné, ha Antonio is ott lenne. A rendőrség előrelépést tesz a három fiú megtalálásának ügyében. Meg is tudják, hogy hol tartózkodnak, de sikerül elmenekülniük, kivéve Chavat, akit menekülés közben lábon lőnek…

111.
Osvaldot menekülés közben megmarja egy vipera. A sérülése annyira súlyos, hogy lábra sem tud állni, Rulonak segítségért kell mennie. Azonban mikor egy városba ér, azonnal két rendőrrel találja szemben magát, akik le is tartóztatják. Andrea megkéri Antoniot, hogy legyen jelen ő is, amikor elszámolnak Julio bácsikájával. Julio továbbra is személyes sértésnek veszi az ügyet, és fogalma sincs arról, hogy hogyan rendezhetné Andrea számláját, amin szinte már egy garas sincs. Egyetlen kiutat lát most is – a szerencsejátékot. Ramónt értesítik, hogy Francisco tervelte ki az elrablását, és azonnal bosszút akar állni. Osvaldo sérülése annyira súlyos, hogy az orvosok nem tudják megmenteni a lábát…

112.
Benito és Adalgisa még nem adták fel a reményt, hogy képesek lesznek szétválasztani Luisat és Finitot. Anselma nővér nem éri el Julio urat, hogy egy tragikus hírt közöljön vele. Jorge tudomást szerez Betitoról és arról, hogy őt adoptálták. Osvaldo megkéri Margaritat, hogy legyen a védőügyvédje, de a nő hallani sem akar róla. Juanaék megtudják, hogy Julio rengeteg adósságot halmozott fel szerencsejátékfüggősége miatt. Ramón és Fabiola azt gyanítják, hogy Julio Andrea pénzét is eljátszotta…

113.
Julio lebukik, hogy nem csak a saját pénzét játszotta el, de Andrea számláján sem maradt egy garas sem. Adalgisa elmeséli Benitonak, hogy Luisa a válást fontolgatja. Juana kételkedik Julio érzelmeinek az őszinteségében, mert ha a gyerekeit is képes volt átverni, akkor vele miért ne tenné meg ugyanezt. Andrea megfenyegeti Juliot, hogy ha egy hónapon belül nem fizeti vissza a pénzét, akkor feljelenti és börtönbe juttatja. Jorge elhagyja Andreat, mert hirtelen ez most túl sok neki. Ramón megpróbál a nyomára bukkanni. Julio a börtönben szembesül azzal, hogy a fia elveszítette az egyik lábát, és közölnie kell vele, hogy nem tud rajta segíteni, ugyanis egy árva fityingje sincs ügyvédet fogadni.

114.
Osvaldo látni sem akarja az apját, amikor megtudja, hogy nem tud neki segíteni, mert minden pénzüket eljátszotta. Juana bűnösnek érzi magát, amiért azt tanácsolta Andreanak, hogy Juliot bízzák meg az örökség kezelésével. A Medfert felmentik minden vág alól, így a műhely újra kinyithat és a számlákat is szabadon használhatják. Jorge kicsit közelebb kerül a gyökereihez, így már nyugodtabban megy vissza Andreahoz. Julio eladja mindenét, hogy rendezni tudja az adósságait, de még így sem tud megszabadulni szenvedélyétől. Antonio megkéri Margarita kezét, aki igent mond és hamarjában össze is házasodnak. Az esküvőn beindul a szülés, és Sofía is újra feltűnik…

115.
Sofía abban a hitben tér vissza a városba, hogy Fabiola halott, ezért nagyon meglepődik, amikor meglátja a lányt egy kisbabával a kezében. Hortensia nem győzi a kiadásokat, így Julionak sürgősen munkát kell találnia, azonban ő nem akar akármilyen munkát elvállalni. Kinéz magának egy befektetést, amihez azonban rengeteg tőkére van szüksége, így eladják az anyja lakását is. Finito azt hiszi, hogy Luisa meg akarja őt ölni. Luisa megpróbálja megértetni férjével, hogy mindannyiuknak joguk van a boldogsághoz, ezért jobb lenne, ha félre tenné büszkeségét és elválnának. Sofía szövetkezik Franciscoval, és Ana, Fabiolaék kislánya egyik pillanatról a másikra eltűnik…

116.
Sofía és Francisco elrabolták Fabiola és Ramón lányát. Sofía levelet küld Ramónnak, hogy őt akarja a kislányért cserébe. Ramón és Fabiola úgy döntenek, hogy a nyomozókat kihagyják a dologból, nehogy bántódása essen a babának. Ramónt csapdába csalják és megkötözik egy elhagyatott házban, de egy csellel sikerül értesítenie a hatóságot és megszöknie. Anat továbbra sem találják sehol. Sofía és Francisco dulakodásba kezdenek és véletlenül elsül egy fegyver…

117.
Juana elveszíti a türelmét és fegyvert szegez Sofía fejéhez, hogy azonnal árulja el, hol van az unokája. Ramón és Fabiola elmennek a hadnaggyal a címre, de Ana nincs ott. Francisco a halálos ágyán még el tudja mondani, hogy biztonságos helyre vitte a kicsit. Egy bejelentés alapján sikerül Anita nyomára bukkanniuk. Finito végre odaér Adalgisahoz és a mennyekbe repíti a szerelmes nőt. Finito és Luisa aláírják a válási papírokat, így már mindenki összeköltözhet a szerelmével. Julio minden pénzét egy olyan vállalkozásba teszi, ami hamar megbukik, teljesen legatyásodnak. Ramón megkéri Fabiola kezét, aki rögvest igent mond. A lagzin minden szerettük velük együtt ünnepel.


Megosztom másokkal: