Gata salvaje tartalma

Gata salvaje – Vadmacska tartalma:

1.
Rosaura Rios egy szép és kedves fiatal nő, aki elveszítette az édesanyját és részeges apjával él az Arismendi birtok mellett. Nincs más választása, mint éjjel-nappal dolgozni, hogy eltartsa családját. Luis Mario Arismendi egy művelt fiatal férfi, a családi vagyon örököse, aki elveszíti a feleségét egy nagyon különös balesetben a tengernél. A nő soha nem került elő és emiatt a férfi elég sokáig egy érzelmi poklot él át. Luis Mario úgy dönt, hogy visszatér New Yorkból hogy átvegye a családi üzletet – a birtokot -, ami nincs jó anyagi helyzetben. A repülő amin utazik, balesetet szenved nagyon közel a birtokhoz.

2.
A baleset történtekor Rosaura, aki a helyszínen van, megtalálja és megmenti Luis Mariot. Mikor a férfi magához tér Rosaura karjai közt, rögtön csodálni kezdi a lányt szépségéért. A baleset híre hallatán az Arismendi család már nagyon kezd aggódni Lusi Mario miatt, de szerencsére a férfit épségben találják. Eduarda elmeséli testvérének, hogy a birtok hanyatlik és megtartása érdekében hozzá kell mennie Eva Granados-hoz. Luis Mario ezen felháborodva, saját kezébe veszi a birtok irányítását, úgy, hogy ő is beáll a munkások közé dolgozni. Ebédidőben a szokásos módon, Rosaura ételt hoz a munkásoknak. Tőlük tudja meg, hogy Luis Mario a tónál van, így a lány odaviszi neki az ebédet, de megdöbbenve látja, hogy a férfi meztelen.

3.
Rosaurat és Luis Mariot kettesben találja Panchita egy igen kellemetlen szituációban és rögtön elmeséli Eduardanak a történteket, hogy a testvérét egy nagyon szép lánnyal látta együtt. Eduarda nem örül a hírnek, ezért is hívja meg Eva Granados-t egy vacsorára, ahol végre újra találkozhatnak Luis Marioval. Mikor azonban a férfi a városba megy, megpillantja Rosaurat, aki elmondja neki, hogy sehol nem találja a kishúgát, így a férfi segít a keresésben. A végén a rendőrségen megjelenik a kis Mayrita egy idegennel. A férfi elmeséli, hogy a kislány miért nem akart hazamenni az iskola után. Luis Mario és Rosaura is végtelenül hálás a férfinak, így megjutalmazzák őt.

4.
Rosaura és Luis Mario újra találkoznak, mikor a lány ebédet visz a munkásoknak. A férfi megvédi a lányt az egyik munkás zaklatásától, és ki is rúgja a birtokról. Eközben Eva Luis Mariót akarja meghódítani, így meglátogatja munka közben a birtokon és estére meghívja őt abba a diszkóba, ahol Rosaura is dolgozik. Persze erre csak akkor jön rá a férfi, mikor megpillantja a bárban Rosaurát, aki a mostohatestvérével, Karinával beszélget. Mikor Luis Mario figyelme Rosaurára irányul, Karina ellopja a férfi autójának kulcsát. Rosaura Karina után indul, hogy megállítsa, ám az este végül egy balesetbe torkollik.

5.
Rosaura és Karina bortönbe kerül, mivel ellopták Luis Mario autóját. Persze az események rögtön a férfi fülébe jutnak és bemegy, hogy számon kérje Rosaurát. A lány elmondja az igazat, végül Luis Mariónak köszönhetően mindkét lány szabadon távozhat. Eközben fény derül Luisana másik személyiségére, amint egy bárban beszélget Brunóval. A kis Jimena továbbra sem tud beilleszkedni iskolatársai közé és az Arismendi házban sem fogadja barátságos környezet, így a lány egyre elkeseredettebb. María Julia tervének megvalósítására törekszik, hogy találkozzon a gazdag Dona Cruz Olivares asszonnyal, aki lelkesen, ám szomorúan keresi elveszett unokáját. Rosaura éppen az Arismendi házba látogat, hogy találkozzon Luis Marióval, amikor Eduarda keményen közli a lánnyal, hogy a férfi házasodni készül. Rosaura sírva rohan ki a házból, de váratlanul a férfiba botlik, aki közli Rosaurával, hogy őt szeretné feleségül venni.

6.
Luis Mario elmegy Rosaura házához és apjától megkéri a lány kezét az egész család előtt. Karina és María Julia irigykednek, de saját tervükkel nyugtatják magukat, ami egyre közelebb viszi őket a gazdagsághoz. Karina Rosauraként mutatkozik be az Olivares családnak. Eközben a halottnak hitt Camelia Madridban új életet élve házasodni készül, viszont nem tudja kiverni a fejéből Luis Mariót. Eva Granados haragjában látogatást tesz Rosauránál, pénzt ajánlva fel, hogy cserébe hagyja el Luis Mariót, de a lány visszautasítva elküldi Evát. Ezt követően Eduarda és Eva megfogadja, hogy tönkreteszik a lányt, miután beköltözött az Arismendi házba.

7.
Közeledik Rosaura és Luis Mario esküvőjének napja. A férfi meglepi a lányt egy menyasszonyi ruhával, cipővel és egy nyaklánccal is, hogy legyen mit viselnie a nagy napon. Eduarda és Eva azt akarják, hogy a testvérük egy gazdag lányt vegyen feleségül, aki garancia lesz ahhoz, hogy ne menjenek anyagi csődbe, de Luis Mario, hogy ellentmondjon két gonosz testvérének, kijelenti, hogy egy hét múlva összeházasodnak Rosaurával, aki nagyon szerelmes a férfiba, bár ő nem viszonozza az érzéseit. Eközben Karina és édesanyja beférkőznek a gazdag Olivares családba.

8.
Rosaura és Luis Mario összeházasodnak és egyből az Arismendi házba mennek, ahol a férfi bemutatja személyesen is a lányt a családjának. Eva is jelen van, aki a menyasszony előtt csókolja meg Luis Mariót. Rosaura annyira dühös lesz, hogy egy “vadmacska” módjára egyből nekiesik Evának. Luis Mario választja szét a két nőt és megfékezve Rosaurát, a saját szobájukba viszi. Az érzelmek annyira elszabadulnak, hogy a lány megkarmolja a férfit. Ezt követően Luis Mario nem szeretné a nászéjszakát a lánnyal tölteni, de végül tisztázzák a dolgokat. Miközben Rosaura alszik, Luis Mario elmegy egy bárba a barátjával és elmeséli neki, hogy úgy érzi elhamarkodottan döntött a házassággal kapcsolatban és mindezt Bruno is meghallja. Eközben Camelia is feleségül megy máshoz, de továbbra is Luis Mario jár a fejében.

9.
Claudia meglehetősen bizalmatlan Karinával szemben, de szívbeteg édesanyjára való tekintettel felhagy a nyomozással. Rosaurát a vacsoránál újabb megaláztatás éri. Jimena és Ivan már az első találkozásnál szimpatikusak egymásnak. Camelia pedig egy véletlen telefonhívás kapcsán megtudja, hogy Luis Marionak új felesége van.

10.
Az egyik szobalány újabb bajba keveri Rosaurát. Mindenki lázasan készül Eduarda közelgő születésnapi estjére. Az előkelő vendégsereg lenézi és megjegyzésekkel illeti Rosaurát a ruhája miatt. Eva és barátnője egy aljas csellel elérik, hogy újra előtörjön a lányból a „vadmacska”. Luis Mario az incidens után válni akar a feleségétől.

11.
Gabriel tanácsára Luis Mario megbocsájt Rosaurának és kibékül vele, ami Eduardat nagyon feldühíti. Claudia újabb hazugságon kapja a betolakodókat, de édesanyja most sem hisz neki. Rosaura visszavágásképp újabb csínyt követ el. A történtek után, Luis Mario magára hagyja a lányt és Eduarda ezt azonnal ki is használja.

12.
Rosaura az istállóban tölti az éjszakát, ahol kis híján erőszak áldozata lesz. Eduarda érdekből barátkozni kezd Rosaurával és egy értékes nyakéket is ajándékoz neki. Luis Mario hitelkérelmét elutasítják. Luisana továbbra is félrevezeti Brunot. Camelia rengeteg pénzt veszít a kaszinóban. Eva elcsalja Luis Mariot arra a partra, ahol Bruno dolgozik.

13.
Rosaura csalódottságában családjához menekül. Ivan, a történtek után felkeresi Luis Mariot, majd alaposan összeverekednek egymással. Később a férfi megkeresi Rosaurát, bocsánatot kér tőle, s együtt visszatérnek az Arismendi birokra. Claudia sorsa veszélybe kerül. Eduarda egy pillanatig nagyon megijed Luisanatól. Rosaura, Brunoval tölti a délutánt, amit később a férje sérelmez.

14.
Egy pillanatig úgy tűnik, mintha helyreállna a családi béke, ám Eduarda ezt is tönkreteszi. Sajátos megjegyzéseivel nagyon feldühíti Rosaurát, aki újfent képtelen fékezni magát és jól ellátja sógornője baját. Később Eva és Eduarda, a lány apja elleni aljasságot tervezgetik. Luis Mario mindezek után az átmeneti szétköltözés mellett dönt, ám titokban már a válást fontolgatja. Claudia megismeri Maria Julia múltjának egy részét. Rosaura hirtelen elájul.

15.
Cruz asszony nagy örömmel veszi bele végrendeletébe az állítólagos unokáját. Claudia mindennek fültanúja lesz és hirtelen felindulásból megfenyegeti Karinát. Rosaura maga sem érti mi történhetett vele. Luis Mario végleg elhagyja a lányt, de anyagilag továbbra is támogatni szeretné. Jimena és Ivan találkozgatni kezdenek egymással. Luis Mario akarva-akaratlanul még a reptéren is megbántja Rosaurát.

16.
Rosaura újra elájul a reptéren és Bruno siet a segítségére. Jimena inni kezd a bulin és egyre furcsábban viselkedik. Rosaura rengeteget szomorkodik a történtek miatt. Eduarda elhívja magához, hogy támogatásukról biztosítsa, ám a lány minden könyöradományt visszautasít. Luis Mario munkát keres New Yorkban csak azért, hogy minél hamarabb pénzt küldhessen haza a feleségének.

17.
Luis Mario egyre többet gondol Rosaurára. Eduarda csapdát állít sógornőjének. Rengeteg drága ruhát és egy vagyont érő nyakéket küld Rosaurának. Patricio nagyon sok pénzt veszít. Eduarda majd megőrül mikor megtudja, hogy Rosaura valószínűleg gyermeket vár.

18.
Eduarda újabb ördögi terv megvalósításán dolgozik. Luis Marionak csak Rosaura jár az eszébe. A rendőrök házkutatási paranccsal érkeznek a lány házába és a ruhák között sajnos meg is találják, amit kerestek. Azonnal letartóztatják Rosaurát és börtönbe zárják.

19.
Rosaura megalázkodik Eduarda előtt, aki csúnyán átveri. A helyzete kilátástalanná válik a börtönben. Luis Mario közben mit sem sejtve ábrándozik a lányról. Jimena szerelmes lesz Ivanba. Eduarda és Eva aljas módon kicsalják, majd elgázolják Rosaura apját.

20.
Anselmo élet és halál között van a kórházban. Rosaura, Bruno óvadékának hála kiszabadul a börtönből. Később a lány apja meghal a kórházban. Karina és Maria Julia továbbra is átverik Dona Cruzt. Eduarda és Eva ismét bosszút forralnak.

21.
Eduarda elhívja magához Rosaurát. Újabb csapdába csalják a lányt, aki leesik egy lóról. A kórházban kiderül, hogy állapotos volt, de az esés következtében elvetélt. Rosaura alig tér magához a fájdalomtól. Camelia elhagyja Patriciot.

22.
Luis Mario furcsa telefonhívást kap egy orvostól. Rosaurát a temetés után is tovább sújtja a balsors, ugyanis feldúlják az otthonukat. Camelia az amnéziájával átveri Luis Mariot. Rosaurát és a testvéreit, Cruz asszony fogadja be, ám az igazságot egyikőjük sem sejti.

23.
Cruz asszony és Claudia nagyon megkedvelik Rosaurát. A lány gyorsan beletanul új munkájába. Luis Mario két nő között vergődik. A szerelmesek egy véletlen folytán összefutnak egymással.

24.
Rosaura a találkozás pillanatában elszalad a férje elől. Habár gyűlölni szeretné, a lelke mélyén még mindig szereti őt. Luis Mario szeretné megtalálni a lányt. Cruz asszony ruhákat vásárol Rosaurának és a testvéreinek. Eva rájön Camelia titkára.

25.
Luis Mario tovább érdeklődik felesége iránt a lány barátainál. Claudia illemórákat ad Rosaurának. Luis Mario bevallja Cameliának, hogy már nem őt szereti.

26.
Camelia minden erejével azon van, hogy visszahódítsa Luis Mariot. Rosaura kis híján gyermekrablásba keveredik. Silvia viszonyt kezd a tanárával. Patricio visszatér a gyógyfürdőbe.

27.
Jimena és Ivan bevallják egymásnak érzelmeiket. Luis Mario továbbra is csak Rosaurára gondol. Camelia felfedi a titkát Eduarda előtt. Cruz asszony támogatásáról biztosítja Rosaurát.

28.
Luis Mario visszautasítja a feleségét. Camelia, a szolgálója előtt is felfedi valódi énjét. Patricio, Eduardával is csak játszadozik. Luis Mario váratlanul kórházba kerül.

29.
Luis Mario öntudatlanul is csak Rosaurát emlegeti. Mayrita kórházba kerül és azonnal meg kell operálni. A sors iróniája, hogy Luis Mariot is pont ugyanott kezelik. Rosaura meglátogatja szerelmét, aki nem győz a bocsánatáért esedezni.

30.
Rosaura nagyon boldog Luis Mario vallomásától. Eduarda, Camelia és Eva újra a bosszút tervezik. Jimena és Ivan együtt töltik az estét. Luis Mario meglátja a képeket Rosauráról.

31.
Luis Mario többé hallani sem akar Rosauráról. Cruz asszony hatalmat biztosít a lánynak a bosszúhoz. Caridad rajtakapja Jimenat az iváson. Rosaura megtudja, hogy Eva miatt veszítette el a kisbabáját.

32.
Claudia megtalálja Anselmo levelét és megbizonyosodik Rosaura valódi kilétéről. Luis Mario és Camelia pont ugyanabban a galériában töltik az estét, ahol Rosaura is. A lány bosszút esküszik az Arismendi család ellen. Luis Mario szerelmesebb, mint valaha.

33.
Jimena nem képes abbahagyni az ivást. Patricio egy megrendezett csőddel akarja átverni Cruz asszonyt. Karina továbbra is hazudik a barátjáról. Luis Mario el akar válni Cameliától.

34.
Patricio megfenyegeti Cameliát és lopásra kényszeríti. Rosaura elolvassa a levelet és megtudja, hogy Cruz asszony a nagymamája. Claudia és Rosaura végre egymásra találnak.

35.
Luis Mario névtelen telefonhívást kap, melyben Camelia titkára derül fény. Cruz asszony egyelőre nem tudja az igazságot. Luis Mario újra összeveszik Rosaurával.

36.
Cruz asszony nagyon gyenge a rosszulléte után. Camelia és Eva csúnyán összevesznek. Camelia továbbra sem egyezik bele a válásba. Rosaura, miután teljesen átalakult, a gyógyfürdő könyvelője lesz.

37.
Rosaura alaposan felbolygatja a gyógyfürdő nyugalmát. Eduarda csúnyán összeveszik Jimenával. Luisana kettős személyisége egyre szembetűnőbb. Rosaura és Luis Mario újra találkoznak.

38.
Rosaura továbbra is elutasítja Luis Mariot. Később megismer egy újabb égből pottyant hódolót. Caridadot lopással vádolják.

39.
Patricio látogatást tesz Cruz asszonynál. Rosaura kénytelen találkozni Eduardával. Maximiliano továbbra is kitartóan ostromolja választottját.

40.
Karina és Maria Julia visszatérnek a nyaralásról. Rosaura randevúra készül udvarlójával. Luis Mario együtt látja őket és majd szétveti a féltékenység. Eva még nem is sejti, ki valójában Max kiszemeltje.

41.
Rosaura ismét elutasítja Luis Mario közeledését. Jimena alkoholproblémái egyre súlyosabbak. Rafael kénytelen megnyílni egykori szerelméről a lányai előtt.

42.
Maria Julia és Karina visszatérnek, ám cselszövésük hamar lelepleződik. Karina mit sem tétlenkedve elárulja a saját anyját. Luisana viselkedése egyre gyanúsabbá válik.

43.
Maximiliano nem tudja elfelejteni Rosaurát. Eduarda bejelenti, hogy hamarosan férjhez megy. Jimena már az iskolában is iszik. Luis Mario féltékennyé akarja tenni Rosaurát.

44.
Karina megalázónak érzi a takarítói állást, ám Rosaura egyetért nénikéje döntésével. Eduarda, a testvérét is beavatja az esküvő részleteibe. Camelia és Patricio nem várt helyzetben találkoznak újra.

45.
Patricio, a vacsora alatt folyamatosan provokálja Cameliát. Karina szemet vet Maximilianora. Luisana lelepleződik Bruno előtt.

46.
Rosaura visszautasítja Maximiliano házassági ajánlatát. Jimena és Ivan alaposan berúgnak Eduarda esküvőjén. Maria Julia még nem sejti, hogy kinek a házában kezdett el dolgozni. Rosaura egy kígyót talál az irodájában.

47.
Luis Mario és Rosaura egy véletlen folytán újra találkoznak. Eva hazugságokkal akarja félrevezetni Luis Mariot. Rosaura segítő kezet nyújt egy rászorulónak.

48.
Jimena és Ivan nagy bajban van. Rosaura barátját felveszik a házhoz dolgozni. Luis Mariot teljesen összezavarják a hallottak. Camelia furcsa viselkedése egyre többeknek tűnik fel.

49.
Camelia megfenyegeti Patriciot. Eduarda bentlakásos iskolába akarja küldeni Jimenát. Patricio elpanaszolja Cruz asszonynak a fürdőben történteket. Maximiliano taktikát vált Rosauránál.

50.
Camelia szövetséget ajánl Evanak. Luis Mario megvédi Rosaurát, Patricioval szemben. Jimena és Ivan a szökésen gondolkodnak. Patricio meg akarja öletni ellenségét.

51.
Patricio terve kudarcba fullad. Eva egyszerre használja ki Luis Mariot és Gabrielt. Rosaurára nagy hatással van szerelme tette.

52.
Silvia és Fernando kapcsolata napvilágot lát. Luis Mario továbbra is a szerelmét bizonygatja. Jimena és Ivan eltűnnek otthonról. Gabriel tovább szédíti Minervát.

53.
Karina újabb bajba keveredik. Eva nagyon szeretne teherbe esni. Rosaura stratégiát vált és sokkal kedvesebbnek bizonyul. A fiatalokról továbbra sincs semmi hír.

54.
Rosaura megcsókolja Luis Mariot. Eduarda elszólja magát Luisana előtt. Minerva ellátogat Cruz asszonyhoz, ahol meglátja Rosaurát. Camelia hazugságai kiderülnek.

55.
Camelia élet és halál között fekszik a kórházban. Rosaura bevallja Minervának, hogy ő Cruz asszony valódi unokája. Eduardat megfenyegeti egykori bűntársa.

56.
Rosaura elmegy a kórházba Cameliához. Jimena nem bírja tovább alkohol nélkül. Cruz asszony meglátja Rosaurát a fürdőben. Mayrita elmondja az igazságot a nővéréről.

57.
Eva forr a dühtől, amikor megtudja, hogy az unokatestvére Rosaurába szerelmes. Jimena rosszul lesz a hajón. Patricio megfenyegeti Cameliát. Rosaura nem tudja mi lenne a helyes döntés. Rafael érdeklődik az új vasalónő iránt.

58.
Rosaura és Cruz asszony végre egymásra találnak. Minerva nagyot csalódik Gabrielben. Jimenáról kiderül, hogy állapotos. Luis Mario újra feleségül akarja venni Rosaurát.

59.
Cruz asszonyt kishíján halálra gázolják az utcán. Luis Mario fülig szerelmes. Silvia bosszút forral Jimena ellen. Maximiliano megcsókolja Rosaurát.

60.
Maria Julia botrányt rendez az Arismendi birtokon. Luis Mario erőszakkal viszi haza Jimenát. Camelia névtelen levele felborzolja a kedélyeket. Eduarda megtudja, hogy Jimena terhes.

61.
Luis Mario végleg kiadja Camelia útját. Patricio tovább szédíti Eduardat. Carlos megfigyeli Patriciot. Rafael megismerik Rosaurával.

62.
Jimena terhessége az egész családot aggodalommal tölti el. Rafael meghívja Rosaurát a születésnapi bulijára. Eva, az apja ellen szegül. Ivan egy újabb betörésén töri a fejét.

63.
Camelia aláírja a válási papírokat, de tovább szövögeti a terveit. Luis Mario nagyon szeretné, ha Rosaura az ő párja lenne a partin. Maximiliano és Rafael ugyanabba a nőbe szeretnek bele.

64.
A születésnapi partin egymást érik a kellemetlenségek és a botrányok. Eközben Luisana és Bruno kezdenek megismerkedni egymással. Eva bejelentése pedig mindenkit sokkol.

65.
Rosaura, a bejelentést követően azonnal távozik a partiról. Claudiának megtetszik Rafael Granados. Luisana újra felkeresi Brunot. Ivan rossz útra téved. Rosaura szövetséget ajánl Cameliának, mert ő akar lenni az Arismendi birtok tulajdonosa.

66.
Claudia változtat a külsején. Luisana sokat gondol Brunora. Camelia kézbe veszi az irányítást a birtokot illetően. Rafael randevúra viszi Rosaurát.

67.
Eduarda megtiltja Luisananak, hogy találkozgasson Brunoval. Luis Mario még mindig Rosaura szerelméért esedezik. Carlos elvégzi a piszkos munkát. A riválisok egy helyen vacsoráznak, ami nem kevés konfliktust szül.

68.
Eva leesik a lépcsőn és Rosaurát vonják felelősségre érte. Luis Mario kiáll szerelme mellett. Luisana hamarosan feleségül megy Brunohoz. Az Arismendi birtok újra a csőd szélére kerül.

69.
Minerva figyelmezteti Rosaurát, hogy legyen nagyon óvatos Patricioval. Ivan és Imanol betörési kísérlete rossz véget ér. Ivant elgázolják, mindenki érte imádkozik a kórházban.

70.
Az orvos rossz hírt közöl, miszerint Ivan örökre lebénult. Jimena kis híján sokkot kap. Bruno megkéri Luisana kezét az unokatestvérétől.

71.
Silvia lázasan készül az esküvőjére. Ivan kénytelen elfogadni, hogy többé nem lesz képes járni. Karina nem nyugszik, amíg meg nem hódítja Maximilianot. Imanol bevallja Rosaurának, hogy ők törtek be a fürdőbe. Eduarda rajtakapja a férjét Cameliával.

72.
Ivan elutasítja Jimena közeledését. Patricio erőszakkal oldja meg a problémájukat. Rafael minél hamarabb el akarja venni Rosaurát feleségül. Camelia késlelteti a válást.

73.
Luis Mario kölcsönért esedezik Rosauránál. Bruno és Luisana összeköltöznek. Eduarda megfenyegeti Cameliát. Karina leüti Juliot, aki később meghal. Rosaura magára vállalja a felelősséget.

74.
Rosaurát börtönbe zárják, Luis Mario azonnal szerelméhez siet. Claudia nem akarja elhinni a történteket. Bruno sem zárta még le a Rosaurához fűződő érzelmeit.

75.
Rosaura továbbra is félrevezeti a rendőrséget. Patricio névtelenül értesíti Cruz asszonyt a történtekről. Silvia feleségül megy a tanárához. Eduarda és Eva kigúnyolják Rosaurát a börtönben.

76.
Ivan ráveszi Karinát, hogy adja fel magát a rendőrségen. Eva hazugságára kis híján fény derül. Luis Mario aláírja a kölcsönről szóló papírokat Rosaurának és a fedezet a birtok lesz.

77.
Silvia és Fernando egész mást gondolnak az életről. Bruno egyfolytában Rosaurát keresi Luisanában. Jimena újra inni kezd. Rosaura bevallja Luis Marionak, hogy gyermeket várt tőle.

78.
Luis Mario egyre több gonoszságot tud meg. Cruz asszony segít Karinának. Claudia egyfolytában Rafael után vágyakozik. Rosaura és Luis Mario harcba száll egymással.

79.
Bruno egyre rosszabbul bánik Luisanával. Patricio rajtakapja Carlost, amint mérgezi a termést. Hallgatásáért cserébe megbízza a férfit, hogy végezzen Luis Marioval. Carlos megkötözi és a tengerbe dobja gazdáját. Az egész család mérhetetlenül aggódik.

80.
Rosaura majd megőrül a ténytől, hogy elveszítheti szerelmét. Karinát átszállítják egy női börtönbe. Luis Mario megmenekül a lakatlan szigetről és Rosaurát vádolja a történtekkel.

81.
Eva végleg le akar számolni Rosaurával. Panchita rajtakapja Patriciot a szeretőjével, amit elmond Eduardának is. Cruz asszony megmenti az unokája életét. Eduarda dührohamot kap.

82.
Eduarda és Patricio között újra tettlegességig fajul egy vita. Luis Mario válását hamarosan kimondják. Maria Julia és Rafael egy véletlen folytán találkoznak egymással. Rosaura házassági terve meghiúsul.

83.
Rafael megtudja, hogy Karina a lánya, ám egyelőre nem árulja el neki. Rosaura botrányt csap Luis Mario esküvőjén. Maximiliano támogatásáról biztosítja Karinát, ám szerelmet nem ígér.

84.
Luis Mario mindennek ellenére feleségül veszi Evat. Rafael már nem úgy tekint Maria Juliára, mint korábban. Fél év elteltével elérkezik a kölcsön visszafizetésének napja. Luis Mario minden igyekezetének dacára sem tudott törleszteni, ezért a birok új tulajdonosa Rosaura lesz.

85.
Rosaura térdre kényszeríti Eduardát pontosan úgy, ahogy a múltban vele tették. Silvia ráun Fernandora és mással vigasztalódik. Eduarda megtudja, hogy Camelia a férje titokzatos szeretője. Rosaura az utolsó pillanatban visszaadja a birtokot Luis Marionak.

86.
Bruno továbbra sem bánik tisztességgel Luisanaval. Eduarda öngyilkossági kísérlete az egész családot megrendíti. Patricio elköltözik az Arismendi házból.

87.
Elérkezik Karina tárgyalásának a napja. Luisana látogatóba érkezik az Arismendi birokra. Patricio azon mesterkedik, hogy hogyan tudna Rosaura közelébe férkőzni.

88.
Patricionak hála Karinát szabadlábra helyezik, ám a történet ezzel még nem ért véget. Jimenánál beindul a szülés. Karina még mindig nem sejti, hogy Rafael valójában az édesapja.

89.
Ivan és Jimena koraszülött kisbabája körül nagy a titkolózás. Karina és Maximiliano vacsorája nem alakul jól. Luis Mario és Rosaura ki akarják deríteni az igazságot a babáról.

90.
Az orvos szörnyű híreket közül Rosauráékkal. Jimena alkoholizmusa miatt a kisbaba többszörös rendellenességgel született. Később Ivan is tudomást szerez az igazságról. Rafael végre vacsorázni hívja Claudiát.

91.
Ivan és Jimena babája sajnos életét veszti. Luis Mario és Rosaura a hír hallatán összetörnek. Eduarda visszafogadná Patriciot, ám a férfi hajthatatlan.

92.
Jimena sokkos állapotba kerül, miután megtudja, hogy a kicsi életét vesztette. Ivan szóba sem áll vele. A temetésen is érzékelhető a két család közti szakadék. Eva és Silvia számonkérik apjukon az eltitkolt lányát. Fernando megbizonyosodik arról, hogy felesége hűtlen hozzá.

93.
Fernando elhagyja Silviát. Rosaura pokollá akarja tenni Eva életét. Luisana továbbra is csak szenved Bruno mellett.

94.
Patricio csőbe húzza Rosaurát és Karinát. Rafael és Claudia egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Kimondják Patricio és Eduarda válását.

95.
Rosaura kénytelen meghajolni Patricio előtt. Jimena rosszul viseli Eva boldogságát. Rafael és Luis Mario elindulnak a reptérre, hogy megállítsák Patriciot.

96.
Rosaura kétségbeesésében hozzámegy Patriciohoz. Rafael bevallja Maria Juliának, hogy Claudiát szereti. Rosaura foggal-körömmel harcol a férje ellen. A történteken mindenki ledöbben.

97.
Mayrita új magántanára sok titkot rejt. Rosaura felkészíti a nagymamáját minden elkövetkezendő rosszra. Patricio és Camelia beköltöznek Cruz asszony házába. Rodrigo alaposan helyreteszi Karinát.

98.
Patricio azt hazudja Luis Marionak, hogy Rosaura az övé lett a nászéjszakán. Mercedes kitárja a múltját Cruz asszonynak. Rafael megkéri Claudia kezét. Eduarda éktelen haragra gerjed Rosaura iránt. Cruz asszony hirtelen rosszul lesz.

99.
Rafael megtudja az igazságot Maria Julia gaztetteiről. Karina ezzel egyidőben pedig valódi apja kilétét. Luis Mario nyugodtan szeretne beszélni Rosaurával. Karina csak érdekből közeledik Rafael felé.

100.
Jimena végső elkeseredésében italt lop a boltból, amiért letartóztatják. Luis Mario a segítségére siet és felismeri, hogy kishúga súlyos szenvedélybeteg. Eva már most kitagadja a családjukból Karinát. Rosaura mégis elfogadja Luis Mario meghívását.

101.
Luis Mario és Rosaura kettesben töltenek pár órát. Carlos megfigyeli őket és azonnal jelenti főnökének. Patricio megbosszulja a történteket. Mercedes elvesztett fiait keresi.

102.
Cruz asszony kétségbeesésében átadja a házat és a fürdőt Patricionak, amit egyelőre nem tudhat meg senki. Rosaura visszautasítja Luis Mario újabb meghívását. Elérkezik Rafael és Claudia házasságkötésének napja, ahol Eduarda végső bosszút forral.

103.
Az esküvő szörnyű tragédiába torkollik, ugyanis Eduarda átka Rafaelt sújtja, aki életét veszti. Claudia özvegyként a temetésre készül, miközben meg akar halni. Eva bármire képes, hogy eltűntesse az új végrendeletet. Mercedes megtudja, hogy az elhagyott fia nem más mint, Luis Mario Arismendi.

104.
Luis Mario és Rosaura végre kibékülnek egymással. Rafael búcsúztatóján Maria Julia és Karina nem szívesen látott vendégek. Silvia még ebben a helyzetben is megalázza Fernandot. Mercedes egy véletlen folytán találkozik Luis Marioval.

105.
Rafaeltől végső búcsút vesznek. Patricio elbocsájtja Minervát a fürdőből. Cruz asszony és Rosaura megtudják, hogy Luis Mario édesanyja Mercedes. Rosaura újra találkozik Luis Marioval.

106.
Luis Mario és Rosaura felejthetetlen órákat töltenek együtt. Ivanhoz megérkezik Adriana, aki segíthet a felépülésében. Maximiliano ad egy esélyt Karinának. Eva kórházba kerül és hamarosan világra hozza gyermekét.

107.
Rosaura majd kicsattan a boldogságtól a történtek miatt. Patricio azonnal számonkéri a távollétét. Eközben megszületik Eva kisfia. Jimena újra inni kezd és közben borzasztó dolgot tesz.

108.
Rosaura elmeséli Minervának az elmúlt nap történéseit. Jimena eltűnik az újszülött kisbabával. Gabriel továbbra is úgy gondolja, hogy az övé a gyerek. Luis Mario nem találja a kisfiút.

109.
Eva álszent jelenetet rendez a fia eltűnésekor. Patricio még magának sem vallja be, hogy beleszeretett Rosaurába. Maximiliano munkát ajánl a kétségbeesett Minervának. Jimena végre hazatelefonál.

110.
Jimena és a baba épségben hazatérnek. Guillermo mindenben felajánlja a segítségét a lánynak. Ivan és Adriana egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Patricio könyörög Rosaura szerelméért.

111.
Mercedes meglátogatja az otthonában Luis Mariot. Rosaura megvédi magát Patricioval szemben. Jimena úgy dönt, bevonul egy klinikára. Cruz asszony komolyan elbeszélget Luis Marioval.

112.
Camelia dühében elmondja Eduardának, hogy Madridban hozzáment Patriciohoz. Később Eduarda megfenyegeti a férfit, aki azonnal visszavág egykori feleségének. Guillermo modellnek kéri fel Luisanat. Patricio egyre erőszakosabb Rosaurával.

113.
Jimena, családja támogatásával bevonul az elvonóra. Ivan fegyverrel támadna Patriciora, de Rosaura megakadályozza az őrültséget. Mercedest arra biztatják családtagjai, hogy vallja be Luis Marionak az igazat.

114.
Eva gúnyosan közli Rosaurával, hogy kisfiút szült. Luis Mario az éj leple alatt beoson szerelméhez, emiatt pedig kis híján bajba kerülnek. Maximiliano érdeklődni kezd Minerva iránt.

115.
Luisana elfogadja Guillermo felkérését. Jimena mindent elmond a pszichológusának. Adriana segít Ivannak, hogy elfelejtse Jimenát. Luis Mario és Patricio csúnyán összeverekednek Rosaura miatt.

116.
Rosaura egy ideig nem akar találkozni Luis Marioval. Luisana teljesen kilép a komfortzónájából az új munkája kapcsán. Adriana elkezdi Ivan kezelését.

117.
Luis Mario helyett Eduarda szembesül az igazsággal. Luis Mario tovább keresi Rosaurát. Bruno továbbra sem tud semmit Luisana munkájáról. Maximiliano gondolatai egész máshol járnak.

118.
Rafael végrendeletének felolvasását elhalasztják. Eduarda nem árulja el Luis Marionak az igazságot. Rosaura rosszullétei miatt kivizsgáltatja magát és az eredményekből kiderül, hogy gyermeket vár. Camelia is fültanúja lesz a hírnek és azonnal közli Evaval.

119.
Eduarda tervét keresztülhúzza a törvény. Eva találkozóra hívja Rosaurát, ám mindketten áldozatul esnek Camelia aljasságának. A keletkezett tűzből Eva megmenekül. Jimena megismerkedik Adrianaval.

120.
Luisana könyörög Bruno szerelméért. Eva nyugodt szívvel érkezik haza. Minerva kezd beleszeretni Maximilianoba. Luis Mario végre megtalálja Rosaurát.

121.
Rosaura sokkos állapotban érkezik az Arismendi házba. Luis Mario a végsőkig küzdene a szerelmükért, de Rosaura kénytelen visszautasítani. Karinát kisemmizik a féltestvérei. Fernando számon kéri Luisanan a megjelent fotókat.


122.
Bruno nem ismeri fel a címlapon Luisanat. Luis Mario beszökik Rosaura szobájába, ahol Camelia újra meglátja. Egyelőre úgy tűnik nem akarja beavatni Patriciot a részletekbe. Maximiliano kénytelen szakítani Karinával.

123.

Gabriel apasági tesztet követel Evatól. Patricio kizárólag Rosauráért változna meg. Eduarda meglövi Luis Mariot, de a golyó nem ér célt. Maximiliano szerelmet vall Minervának.

124.
Eduarda bevallja Luis Marionak az igazságot az örökbefogadásáról. Bruno találkozik Sirenával. Luis Mario mélységesen megveti az édesanyját. Eduarda azt kéri Luis Mariotól, hogy minél hamarabb hagyja el a házat.

125.
Eva és Luis Mario elköltöznek az Arismendi házból. Gabriel most is barátja segítségére siet. Rosaura el akarja hagyni az országot, ám Patricio az útjában áll.

126.
Patricio megtudja, hogy Rosaura gyermeket vár Luis Mariotól. Caridad elmeséli Rosaurának a történteket, aki komoly lépésre szánja el magát. Mercedes látni akarja a fiát.

127.
Eva meglátogatja férjét az új munkahelyén. Rosaura kidobja az Arismendi házból Eduardát és ő maga költözik oda. Luis Mario egy véletlen baleset folytán megismerkedik egy gyönyörű nővel, Maribellával.

128.
Patricio forr a dühtől, amikor megtudja, hogy a felesége elköltözött. Maximiliano feleségül kéri Minervát. Maribellanak egyre jobban tetszik Luis Mario. Rosaura is tudomást szerez róluk és végleg lemond szerelméről.

129.
Carlos bosszút forral Minerva ellen, amihez Karina segítségét kéri. Patricio, felesége nyomára bukkan és haza akarja vinni. Caridad és Bruno új állást kapnak a birtokon.

130.
Eduarda megpróbál kibékülni Luis Marioval, de a férfi hajthatatlan. Maximiliano szakít Minervával. Rosaura azt hazudja, hogy Patricio a születendő gyermeke apja. Maribella egyre rámenősebb kezd lenni.

131.
Fernando bevallja az érzéseit Luisanának. Maximiliano megkéri Karina kezét. Bruno szándékosan félrevezeti Luis Mariot. Közben egy névtelen levél érkezik, mely szerint Eva gyermekének nem Luis Mario az apja.

132.
Patricio alaposan ellátja Bruno baját. Luis Mario vérvizsgálatot követel Evatól. Egy jósnő szerint, Rosaura életében új férfi tűnhet fel. Mercedes elmeséli a fiának, hogy miért kellett elhagynia.

133.
Gabriel elmondja Luis Marionak, hogy mi történt közte és Eva között azon a bizonyos éjszakán. Ivan megpróbálja elfelejteni Jimenát. Patricio megkötözve hagyja Rosaurát a birtokon, ám egy titokzatos lovag a segítségére siet.

134.
Rosaura új hódolója, Silvano megismerkedik a családtagokkal és azonnal meghívja a lányt a fogadására. A partin megjelenik Luis Mario és Maribella is, hiszen Silvano a lány volt férje. A szerelmesek között azonnal féltékenységi roham alakul ki. Mindeközben Panchita riasztja Evat, aki az alkohol mámorában meggondolatlan lépéseket tesz.

135.
Eva óriási botrányt rendez a partin. Másnap Patricio is értesül felesége hollétéről. Maximiliano még mindig Minervát szereti, Karina pedig csak hasznot akar húzni a férfiból.

136.
Patricio újra Rosaura bocsánatáért esedezik, ám a lány hajthatatlan. Maribella megismeri az új modellt, aki nem más, mint Luisana. Mercedes elmeséli Luis Marionak, hogy az elsőszülött fiát is elveszítette.

137.
Luis Mario újdonsült barátnőjével múlatja az időt, amikor értesül Eva őrült tettéről. Azonnal a házba siet, hogy megmentse a kisfiút. Eva idegösszeomlása persze csak színjáték, hogy időt nyerjen. Mindeközben Silvano megcsókolja Rosaurát, amiről Luis Mario is hamar tudomást szerez.

138.
Bruno nem hiszi el, hogy Luisana és Sirena egy és ugyanazon személy. Rosaura őrülten féltékeny Maribellára. Minerva véletlenül meghallja az igazságot Eva színjátékáról. Rosaura egy hajókiránduláson elárulja Silvanonak, hogy gyermeket vár.

139.
Jimena meglátja, ahogy Ivan és Adriana csókolóznak és hajszál híján visszaesik az alkoholizmusba. Luis Mario számonkéri Rosaurán a hajókirándulást. Silvano vacsorameghívással koronázza meg a csodás együtt töltött napot. Eduarda és Maribella szövetségest találnak egymásban.

140.
Eva egy kis időre elhagyja a házat a kisfiával. Karina esküvője botrányba fullad, amikor Carlos bevallja az igazságot Minerváról. Maximiliano az oltárnál faképnél hagyja menyasszonyát. Karina kiszalad az utcára, ahol Rodrigo elgázolja.

141.
Karina a kórházban tér magához és rettentően csalódott. Maximiliano eközben végre igazán boldog Minerva oldalán. Rodrigo kétségbeesetten okolja magát a történtekért. Luis Mario egy véletlen folytán rátalál Evara.

142.
Patricio aljas ajánlatot tesz Rosaurának. Eva bevallja Luis Marionak, hogy nem ő a kisfia édesapja. Silvano számonkéri Patricion a viselkedését. Rosaura végül elfogadja az ajánlatot.

143.
Ivan meglátogatja Jimenát a klinikán, ám szemtanúja lesz egy csóknak. Gabriel elveszi a fiát Evatól. Silvano követi Rosaurát a szállodába, ahol Patricio várja. Panchita közbenjárásával Luis Mario is tudomást szerez az estéről.

144.
Luisana, miután kiderült a valódi személyisége elhagyja Brunot. Patricio átveri Rosaurát. Luis Mario félreérti a helyzetet. Maribella megtudja, hogy ki valójában Rosaura kisbabájának édesapja. Luisana visszaköltözik az egykori Arismendi házba.

145.
Maribella közli Rosaurával, hogy Luis Mario őt fogja feleségül venni. Karina újra elutasítja Rodrigo szerelmét. Luis Mario kész megbocsájtani az édesanyjának. Bruno könyörög Luisana szerelméért.

146.
Hónapokkal később Rosaura már a terhessége végéhez közeledik. Luis Marionak az édesanyja árulja el, hogy szerelme várandós. Camelia visszatér és Patricioval újabb gaztettre készülnek. Carlos elrabolja Rosaurát.

147.
Luis Mario tudni szeretné, hogy ki Rosaura gyermekének az apja, de a lánynak nyoma vész. Claudia elmondja Luisananak a teljes igazságot. Rosaura nehéz körülmények között szüli meg a kislányát. Luis Mario végül megtudja, hogy a baba az övé.

148.
Az egész család nagyon aggódik a történtek miatt. Rosaura öntudatlanul bolyong a kislányával, akit egy idős asszonynál hagy. A rendőrség talál a zavarodott nőre és kórházba szállítják.

149.
Luis Mario a támogatásáról biztosítja Rosaurát, aki kétségbe van esve a kislánya eltűnése miatt. Maria Julia szétválasztja Ivant és Jimenát. Maribella öngyilkossági kísérletet követ el, melynek következtében elveszti a látását.

150.
Silvano nagy erőkkel keresteti az édesanyját. Rosaura az idegösszeomlás szélére kerül. Eduarda érdekből közeledik Luis Mario és Maribella felé. Maribella, a betegségével manipulálja szerelmét.

151.
Eduarda átpártol Maribella oldalára és Eva ellen fordul. Rosaura, Silvano és Karina elmegy a parkba, ahol a baba elveszhetett. Karina találkozik azzal az asszonnyal, akinél a kislány van, de nem derül ki az igazság. Sonia eközben felkeresi Patriciot.

152.
Maximiliano életét már nem tudják megmenteni. Minerva sokkos állapotban tájékoztatja a családtagokat. Patricio lefizeti Soniát. Maribella tovább szövögeti ördögi tervét.

153.
Maximiliano váratlan halála mindenkit megdöbbent. Maribella visszanyeri a látását, ám Luis Mariot továbbra is félrevezeti. Minerva átadja férje levelét Karinának. Rosaura továbbra is maga alatt van a kislánya eltűnése miatt.

154.
Evanak nem sikerül megszereznie a levelet. Luis Mario elbúcsúzik Rosaurától. Patricio alkoholba fojtja bánatát. Rodrigo menthetetlenül szerelmes Karinába.

155.
Minerva figyelmezteti Karinát, hogy mihamarabb olvassa el Maximiliano levelét, mielőtt rossz kezekbe nem kerül. Patricio és Silvano múltjában egyre több a hasonlóság. Silvano egy véletlen folytán megismerkedik Leonardo családjával és a rejtélyes kisbabával.

156.
Ivan megtudja az igazságot Imanol és Adriana múltjáról. A heves vita után Imanol balesetet szenved. Rosaura úgy dönt elfogadja Silvano állásajánlatát. Panchita értesíti minderről Luis Mariot is, aki azonnal féltékeny lesz.

157.
Luis Mario majd megőrül a féltékenységtől. Később a parkban találkozik Leonardo nagymamájával, akiről még nem is sejti, hogy a lányát tartja a kezében. Ivan élet és halál között lebeg a kórházban.

158.
Luis Mario újra beoson Rosaura szobájába. Eva, egy vita hevében leleplezi Maribellát. Jimena új külsővel jelenik meg az Arismendi házban. Guillermo megkéri Jimena kezét, ám választ egyelőre nem kap.

159.
Jimena és Ivan újra találkoznak a kórházban. Luis Mario, egy specialistához szeretné elvinni Maribellát, aki tiltakozik az ötlet ellen. Rosaura találkozik Leonardo nagymamájával, ám nem ismeri fel a kislányát.

160.
Eva elmondja Luis Marionak, hogy Maribella lát, de a férfi nem hisz neki. Bruno tovább ostromolja Luisanát. Luis Mario újabb látogatása összezavarja Rosaurát. Sonia nem engedi, hogy visszaadják a kisbabát.

161.
Eduarda aljas módon átveri Rosaurát, aki Luis Mariohoz telefonált. Sonia elgondolkodik a kislány átadásán, hogy még több pénzt szerezzen. Jimena szembeszáll nővére akaratával. Maribella jelenetet rendez az ügynökségen.

162.
Karina retteg a vizsgálatok eredményeitől. Luis Mario újra felkeresi Rosaurát. Jimena még mindig csak Ivanra gondol. Silvia és Valeria betörnek Karinához, ám a tervük rosszul sül el.

163.
Leonardo megszökik otthonról a kisbabával. Silvano talál rájuk az utcán és megtudja, hogy Sonia erőszakot alkalmaz a gyereknevelésben. Rosaura azonnal a szívébe zárja a kislányt.

164.
Gabriel megkéri Minervát, hogy segítsen a kisfia nevelésében. Silvano elbeszélget Soniaval. Patricio újra megkéri Rosaurát, hogy menjen vissza hozzá. Jimena virágot visz a kisfia sírjára, ahol váratlanul Ivan is megjelenik.

165.
Eduarda névtelen telefonhívása felzaklatja Rosaurát. Hazafelé meglátja Maribellát, aki autót vezet. Luis Mario nem tudja bebizonyítani, hogy Maribella valóban lát. Silvano megcsókolja Rosaurát.

166.
Mercedes nyomatékosan megkéri Silvanot, hogy hagyja békén Rosaurát. Karina eredményei komoly betegségre utalnak. Luis Mario számonkéri Rosaurán a történteket, de a lány biztosítja szerelméről.

167.
Karinát még időben szállítják kórházba és stabilizálják az állapotát. Luis Mario és Silvano még egy ilyen helyzetben is Rosaura kegyeiért verseng. Mercedes idősebbik fiát továbbra sem találják.

168.
Rosaurát nagyon megijeszti Maribella ajándéka. Carlos megzsarolja Patriciot, hogy még több pénzhez jusson. Rodrigo felajánlja, hogy donor lesz Karina számára.

169.
Leonardo és a kisbaba újra meglátogatják Rosaurát, aki imádja a kislányt. Luis Mario és Silvano a birtokon akar megküzdeni Rosaura szerelméért, ám Bruno szándékosan hátráltatja régi ellenségét. Patricio kénytelen fizetni Carlosnak. Sonia rettentő dühös lesz a gyerekek távollétéért.

170.
Luis Mario megsérül a párbaj során. Imanol megígéri Ivannak, hogy felhagy káros szenvedélyével. Eduarda ráveszi Maribellát, hogy fizesse ki a birtokért kapott kölcsönt Rosaurának. Bruno vacsorázni hívja Luisanát. Karina végre elolvassa Maxmiliano levelét.

171.
Eva és Silvia kénytelenek kiköltözni a szülői házból, ugyanis Karina az egyetlen tulajdonos. Rodrigo nem mentheti meg szerelme életét. Eduarda és Maribella felkeresi Rosaurát és kifizetik a kölcsönt. Patricio támogatásáról biztosítja a lányt.

172.
Eva kigúnyolja Karinát, amikor megtudja, hogy gyógyíthatatlan beteg. Patricio újra megzsarolja Rosaurát, ezúttal a kislányával. Jimena nem tudja elfelejteni az Ivan iránt érzett szerelmét.

173.
Camelia őrjöng, amikor megtudja a rossz hírt. Rosaura és családja elhagyja az Arismendi birtokot. Adriana gyermeket vár Ivantól. Rosaura újra bebizonyítja, hogy ő a ház úrnője.

174.
Leonardo nagyon szeretné, ha Rosaura lenne az anyukája. Luis Mario, Eduarda és Maribella visszaköltöznek a birtokra. Luisana és Jimena pedig Gabriel régi lakásába távoznak. Ivan felkeresi Jimenát és bevallja érzelmeit a lánynak.

175.
Rosaura meglátja az utcán Soniát, de nem jut közelebb a kislányához. Luis Mario sem kap biztató híreket a rendőrségen. Eduarda újabb aljas tervet eszel ki Rosaura ellen. Adriana elmondja Jimenának, hogy gyermeket vár Ivantól.

176.
Patricio nem hisz Rosaura ártatlanságában. Camelia és cinkosa eltüntetik a névtelen levelet. Ivan megtudja, hogy nemsokára apa lesz. Eduarda terve nem sikerül teljes egészében.

177.
Adriana nyugtalan a kialakult helyzet miatt. Jimena újra alkoholba fojtja bánatát. Sonia rosszul bánik a gyerekekkel.

185. Rosaura sajnos nem találkozik Soniaval. Luisanának megtetszik Silvano. Camelia szembesül azzal, hogy a náluk lévő kislány valójában Rosaura lánya. Minerva továbbra is visszautasítja Gabrielt.

186.
Camelia minden vágya, hogy Leonardot Rosaura ellen fordítsa. Luisana elfogadja Silvano vacsorameghívását. Maribella el akar költözni az Arismendi házból, hogy Luis Mario bűntudatot érezzen. Silvia csúnyán összeveszik Evaval.

187.
Luis Mario ígéretet tesz Maribellának, hogy feleségül fogja venni. Eva újabb bosszút esküszik. Rosaura különös kötődése a kisbaba iránt nem véletlen. Eva botrányt csap az Arismendi birokon és fegyvert szegez Maribellára.

188.
Valeria folyamatosan Rodrigo nyomában van. Maria Julia véletlenül meglátja őket és leteremti a fiút. Luis Mario visszautasítja Maribella közeledését. Patricio, egy telefonhívás után gyanakodni kezd, hogy Mercedes lehet az édesanyja.

190.
Silvano megtudja az igazságot a vérszerinti szüleiről. Ivan eldöntötte, hogy feleségül veszi Adrianát. Karina megtudja, hogy Rosaura sem lehet alkalmas donor. Caridad észreveszi, ahogy Maribella újságot olvas.

191.
Caridad egy hét haladékot ad Maribellának, hogy ő maga vallhassa be az igazságot Luis Marionak. Eduarda sajátos módszereivel intézné el az ügyet. Valeria rúzsfoltja gyanút kelt Karinában.

192.
Jimena egy kis időre összehozza Luis Mariot és Rosaurát. Luisana egyre jobban kötődik Silvanohoz. Silvia egyáltalán nem remekel háziasszonyként. Adriana nagyon izgatott az esküvő miatt.

193.
Luis Mario és Rosaura végre egy kis időt egymással foglalkozhatnak. Eduarda azonban ezt is tönkreteszi. Maribella újra átveri Luis Mariot. Elérkezik Ivan és Adriana esküvőjének napja.

194.
Ivan képtelen örülni a saját esküvője napján. A házasságkötés után eltűnik otthonról. Luis Mario és Silvano összeverekednek, tönkretéve ezzel a nagy napot. Maribella elmegy Caridadhoz.

195.
Ivan részegen tér haza az esküvője után. Caridad elmondja Rosaurának, hogy látta Maribellát újságot olvasni. Carlos bosszút akar állni egykori cinkosain. Jimena összeesik az utcán. 196. Camelia gonoszkodásának hála Leonardo elviszi a kisbabát. Luis Mario újra féltékenykedik Silvano miatt. Jimena kórházba kerül.

197.
Leonardo és a kisbaba bajba kerülnek a viharban, de szerencsére időben érkezik a segítség. Jimena alkoholmérgezést kapott, de az állapota stabil. Rosaura nagyon aggódik a kislány miatt. Imanol észreveszi, ahogy Valeria megcsókolja Rodrigot.

198.
Luis Mario és Rosaura újra találkoznak a kórházban. Imanol beszámol a történtekről Ivannak, amit Maria Julia is megtud. Gabriel szerenádot ad Minervának, hogy a lány végre felfigyeljen rá. Rosaura felpofozza Cameliát, amiért elüldözte a gyerekeket.

199.
Jimena visszaköltözik az Arismendi birtokra. Maria Julia alaposan ellátja Valeria baját, amiért kikezdett Rodrigoval. Patricio egészen biztos benne, hogy Mercedes az édesanyja.

200.
Patricio képtelen feldolgozni azt, hogy valószínűleg Mercedes az édesanyja. Rosaura aggódva virraszt a kórházban. Panchita megpróbálja összehozni Jimenát és Ivant. Eduarda elhallgattatja Caridadot.

201.
Caridadot életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba. Rosaura igent mond Silvano házassági ajánlatára, de csak akkor megy hozzá, ha előkerül a kislánya. Maribellának gyanús lesz Eduarda viselkedése.

202.
Eduarda tagadja Maribella előtt a gázolás tényét. Patricio ki akarja dobni Mercedest a házából. Luisana elmondja Luis Marionak, hogy Rosaura hozzá akar menni Silvanohoz.

203.
Rosaura továbbra is a kórházban virraszt. Maria Julia sem lehet alkalmas donor Karinának. Silvano elmegy Patriciohoz. Silvia mindenért bocsánatot kér Karinától.

204.
Gabriel nem adja fel a küzdelmet Minerva szerelméért. Carlos elmondja Rosaurának, hogy hol találja meg Soniát. Ezért Silvanoval Puerto Ricoba utaznak úgy, mint Rodrigo és Karina.

205.
Eduarda terve nem sikerül. Ivan megbizonyosodik róla, hogy Maribella lát. Rosaurát újra csúnyán átverik, hiszen nem találják meg Soniát. Karina összeesik a templomban és életveszélyes állapotban szállítják kórházba.

206.
Karina könyörög Rosaurának, hogy vigyék haza a kórházból. Rosaura úgy dönt, visszamegy Luis Mariohoz. Patricio elmondja Luis Marionak, hogy szerelme elutazott Silvanoval.

207.
Patriciot pont az a nő menti meg, aki tönkre akarja tenni az életét. Estrella Marina szépsége Luis Marionak is feltűnik. Luisana, Rosaura és Silvano hármasban kirándulnak Puerto Ricoban. Ivan meglátja, ahogy Jimena mással csókolózik.

208.
Rosaura egyedül utazik haza Puerto Ricoból. Luisana boldog, hogy kettesben lehet Silvanoval. Luis Mario furcsán viselkedik Maribellával.

209.
Camelia gondoskodik róla, hogy Rosaura mihamarabb értesüljön Luis Mario közelgő esküvőjéről. Adriana boldogtalan, mert Ivan nem törődik vele. Caridad magához kéreti Luis Mariot. Rosaura újra Silvanonál keres vigaszt.

210.
Rodrigo nagyon szeretné feleségül venni Karinát. Valeria kiszedi Adrianából, hogy hol van Karina. Caridadnak végre sikerül beszélnie Luis Marioval. Ezután a férfi számonkéri Maribellát és Eduardát.

211.
Camelia eltünteti a papagájt a gyerekek legnagyobb bánatára. Maribella könyörög Luis Mario bocsánatáért. Eduarda, Ivanon tölti le a dühét. Silvano számonkéri Maribellát a hazugságai miatt.

212.
Rosaura ultimátumot ad Patricionak. Estrella Marina minden információt összegyűjt Rosauráról. Panchita új munkát kap. Rosaura anyagilag támogatja Adrianát.

213.
Valeria meglátogatja Karinát a kórházban és elmeséli kalandjait Rodrigoval. Patricio átadja a fürdőt Rosaurának. Maribella végleg elhagyja az Arismendi házat. Estrella Marina behálózza a férfit, aki tönkretette az életét.

214.
Rosaura kitiltja a fürdőből Patriciot. Karina lefújja az esküvőt Rodrigoval. Eva szövetkezni akar Maribellával, hogy együtt tehessék tönkre a vadmacskát. Patricio csúnya tréfát űz felesége fájdalmából. Claudia lesz a fürdő új igazgatója.

215.
Eva felkeresi Maribellát és bevallja, hogy Eduardával együtt gázolták el Rosaura apját. Vitájuk közben Eva fegyvert fog Maribellára. Estrella Marina, Rosaurán keresztül akar bosszút állni régi ellenségén. Mercedes megtudja, hogy Patricio a fia.

216.
Eva megsebesíti Maribellát, majd menekülés közben lelöki a lépcsőn. Mercedes alig hiszi el, amit a nyomozó kiderített. Estrella Marina két férfi között őrlődik. Leonardot végre meglátogatja a nagymamája.

217.
A rendőrség Maribella halála után nyomoz az Arismendi birtokon. Eva elmenekül, hiszen az ottfelejtett fegyveren rajta van az ujjlenyomata. Rosaura is értesül a szörnyű hírekről. Mercedes elmondja Adriananak, hogy Patricio a fia.

218.
Patricio újra találkozik Estrella Marinával. Luis Mario és Rosaura ismét összevesznek. Gabriel megkéri Minervát, hogy viselje gondját a fiának. Sonia visszatér a kényszerpihenőről.

219.
Estrella Marina kacérkodik Luis Marioval, ám a férfi szerelme már másé. Adriana meglátja, ahogy Ivan és Jimena csókolóznak. Eva titkos találkozóra hívja Luis Mariot. Luisana követi a férfit és értesíti Rosaurát.

220.
Eva megkéseli Luis Mariot. Rosaurának majdnem sikerül elkapnia, de végül elmenekül. A lány majd beleőrül az aggodalomba a műtét alatt. Eduarda is megérkezik a kórházba.

221.
Eva mindenképpen meg akarja tudni, hogy Luis Mario belehalt-e a sérüléseibe, ám a férfi műtéte sikerrel végződik. Estrella Marina elkezdi a bosszúját Patricio ellen.

222.
Patricio kábultan bevallja, hogy mit tett Estrella Marina édesanyjával. Silvano nem képes viszonozni Luisana érzelmeit. Carlos bemegy a kórházba Luis Mariohoz.

223.
Carlos mindent bevall Luis Marionak. A férfi azonnal értesíti a rendőrséget, akiknek később sikerül is rajtaütniük. Estrella Marina átadja a hangfelvételt Patricionak.

224.
Camelia elmeséli Evanak, hogy mi történt valójában Rosaura kislányával. Karina haza akar menni a kórházból. Luis Mario behívatja Cameliát a kórházba. Camelia nem sokkal később már a szökést tervezi.

225.
Az elbocsájtott Griselda találkozóra hívja Rosaurát, ám nem sokkal később utoléri a végzete. Jacqueline meglátogatja Silvanot, s csak most értesül testvére haláláról. Mercedes elmondja Patricionak az igazságot.

226.
Mercedes elmondja a háziaknak az igazságot. Jacqueline meg akarja hódítani Silvanot. Cameliának sikerül elszöknie a házból. Luis Mario állapota szépen javul. Karina viszont egyre rosszabbul van.

227. Rosaura megtudja, hogy Luis Mario és Patricio féltestvérek. A lány azonnal el akar költözni férjétől. Eva találkozóra hívja Valeriát.

228.
Evát nem sikerül elfogni. Luis Mario végre hazamehet a kórházból és azonnal magához költözteti Mercedest. Jacqueline meglátogatja Rosaurát, hogy megbizonyosodjon a lány valódi érzelmeiről. Patricio felajánlja, hogy elköltözik az Olivares-házból.

229.
Rosaura elmegy Silvanóhoz, aki határozottan kijelenti, őt veszi el feleségül. Luis Mario arra készül, hogy elmondja Rosaurának az igazságot Angeliquitáról, ám Fidelia asszony megelőzi.

230.
Fidelia elmondja Rosaurának, hogy került hozzá a gyermeke. Silvano együtt tölti az éjszakát Jacqueline-nal, ám utána összeszólalkoznak és Jacqueline kidobja. Sonia később mindent elmond Rosaurának.

231.
Rosaura megbocsájt Soniának és a változásáért cserébe állást is ajánl neki. Guillermo szeretné rávenni Silvanót, hogy felejtse el Rosaurát, és inkább Jacqueline-ra figyeljen. Fidelia asszony és Sonia kibékülnek. Rosaura kérdőre vonja Patriciót, aki később leveti magát egy ház tetejéről.

232.
Bruno és Estrella Marina kezdik megkedvelni egymást. Luis Mario és Rosaura újra összevesznek. Másnap Rosaurát értesítik Patricio öngyilkossági kísérletéről. Patricio minden gaztettét bevallja a feleségének.

233.
Guillermo és Jimena békésen válnak el. Patricio bocsánatot kér Mercedestől és Luis Mariotól is. Eduarda, miután kiderültek a gaztettei elmenekül a kórházból, ám Rosaura a nyomába ered. Minerva jó híreket kap a kórházból.

234.
Patricio tovább esedezik a családja bocsánatáért. Eduardát menekülés közben elgázolja egy autó. Silvano és Jacqueline úgy tűnik kibékülnek, ám mindez csak egy rövid ideig tart. Guillermo és Luisana kezdenek közelebb kerülni egymáshoz.

235.
Silvano, a meztelenkedése miatt a rendőrségen találja magát. Eduarda még élete utolsó perceiben sem bánja meg bűneit. Camelia megismerkedik egy újabb gazdag férfivel Madridban. Claudia mély fájdalmat érez, amikor megtudja hogyan is halt meg Rafael.

236.
Silvano és Jacqueline minden alkalommal úgy civakodnak, mint a házasok. Patricio megtudja, hogy Estrella Marina a lánya. Claudia ellátogat Rafael sírjához. Silvano elkíséri Rosaurát a kórházba.

237.
Patricio kérvényezi a válást és a házat is visszaadja a feleségének. Rosaura kijelenti, hogy nincs közös jövőjük Luis Marioval. Silvano két nő között őrlődik.

238.
Panchita elmondja Ivannak, hogy Jimena újra szabad. Gabriel távolról aggódik Minerváért. Jacqueline azt tervezi, hogy eljátsszák a szerelmet Luis Marioval. Camelia kihasználja, hogy újdonsült partnere teljesen oda van érte.

239.
Rosaura meglátja, ahogy Luis Mario és Jacqueline csókolóznak és majd szétveti a féltékenység. Ivan meglátogatja Jimenát. Luisana és Bruno újra barátok lesznek. Luis Mario ki szeretné békíteni Estrella Marinát a családjával.

240.
Rosaura meglátja, ahogy Luis Mario és Jacqueline csókolóznak és majd szétveti a féltékenység. Ivan meglátogatja Jimenát. Luisana és Bruno újra barátok lesznek. Luis Mario ki szeretné békíteni Estrella Marinát a családjával.

241.
Silvia látogatást tesz Valeriánál, hogy jobb belátásra bírhassa Evat. Eva ezúttal Rosaura kislányát akarja elrabolni. Silvano féltékenységében felmegy Jacqueline lakására. Silvia későn érkezik Cruz asszony házába

242.
Eva terve sikerrel jár és elrabolja Gabrielitát. Cruz asszony pontosan emlékszik a támadójára. Silvano visszavág Jacqueline erőfitogtatására. Rosaura azonnal elmegy a kórházba és elmondja Luis Marionak a borzasztó hírt.

243.
Luisana és Guillermo úgy döntenek megpróbálják együtt és a közös jövőt tervezgetik. Luis Mario és Rosaura majd bele őrülnek a kislányuk hiányába. Adriana, rosszulléte után sajnos elvetél. Eva egy elhagyatott mocsárhoz hívja Rosaurát.

244
Rosaura többedmagával indul el a találkozó helyszínére. Camelia igent mond Andresnek. Eva megfenyegeti Rosaurát a lánya halálával, ám Silvianak sikerül kimentenie a kislányt. Adriana mindenképp el akar költözni Ivantól. Eva túszul ejti ellenségét.

245.
rész Ivan szeretné, ha Adriana maradna még, de a lány hajthatatlan. Evat körbeveszi a rendőrség, ám ez sem elegendő ahhoz, hogy Rosaura ki tudjon szabadulni. Estrella Marina nem képes megbocsátani az édesapjának. Adriana szeretne elbúcsúzni Imanoltól is.

246.
Camelia az orránál fogva vezeti a vőlegényét. Evat szörnyű baleset éri a túszdráma kellős közepén. Silvia épségben hazaviszi Gabrielitát. Jacqueline továbbra is félrevezeti Silvanot. Ivan és Adriana elbúcsúznak a repülőtéren.

247.
Cruz asszony nagyon boldog, hogy szerettei épségben megúszták a történteket. Silvano válaszút elé állítja Rosaurát. Claudia elmondja Silviának az igazságot Rafael haláláról. Ivan és Jimena kibékülnek egymással.

248.
Ivan és Jimena minden félreértésüket tisztázzák egymással. Cameliának sikerült teljesen behálóznia Andrest. Karina végre hazamehet a kórházból. Maria Julia nagyon szeretné, ha Mayrita megbocsájtana neki. Rosaura mindenképp megakarja akadályozni Camelia házasságát.

249.
Rosaura mindent elmond Andresnek leendő felesége múltjáról. Patricio elájul a templomban és az orvosa lesújtó hírekkel szolgál. Claudia és a rendőrfelügyelő kapcsolata kezd elmélyülni. Silvano továbbra sincs tisztában az érzelmeivel.

250.
Estrella Marina végül megbocsájt az édesapjának. Andres ultimátumot ad Cameliának. Luis Mario az utazásra készül, miközben mindenki azon győzködi Rosaurát, hogy béküljön ki szerelmével.

251.
Rosaura a megismerkedésüket idézi fel Luis Marionak, mint ételárus. A férfinek több sem kell és a szerelmesek kibékülnek egymással. Jacqueline és Silvano is nagyon boldogok. Gabriel végre visszatér az üzleti útjáról.

252.
Luis Mario és Rosaura végre összeházasodnak. A történet boldog véget ér a többi szerelmes számára is. Jimena újra kisbabát vár. Karinát végre hivatalosan is gyógyulttá nyilvánítják, így ő is az esküvőjére készül Rodrigoval. Rosaura nem is lehetne ettől boldogabb.

Megosztom másokkal: