La casa de al lado tartalma

LA CASA DE AL LADO – Zárt ajtók mögött tartalma:

1.
Ingacia és Gonzalo rövid ismeretség után házasságot kötnek. A nõnek nem ez az elsõ házassága. A volt férj, Adolfo, kizuhant az ablakon – felmerül a gyanú, hogy meggyilkolták. A kertész valami fontosat szeretne elmondani Gonzalónak, de még mielõtt megtehetné, holtan találják. Vajon balesetet szenvedett vagy megölték? Kiderül, hogy a néhai férj ikertestvére, Leonardo is a Conde házban él, kerekesszékhez kötve, magába zárkózva. Gonzalo betársul Javier ügyvédi irodájába, és átveszi apósa ügyeinek a kezelését. Javier a szomszédban él a feleségével, Pilarral, aki egykor Leonardo pszichológusa volt.

2.
Nibaldo unokahúga, Hilda a Conde házba költözik szobalányként, és azonnal megtetszenek egymásnak Emilióval. Gonzalo rájön, hogy Adolfo búcsúlevele hamis. Ignaciát folyamatos rosszullétek gyötrik. Kiderül, hogy terhes, de titokban tartja. Renato véletlenül meglátja a tesztet, de Ignacia arra kéri, hogy még ne szóljon senkinek.

3.
Pilar majdnem megcsókolja Gonzalót, és ezért rosszul érzi magát. Javier Karentõl megtudja, hogy a felesége Gonzalóval ment el, és ezért majdnem megveri. Nibaldo Karennel volt, amikor a kertészt megölték. Karen azt akaraja, hogy Nibaldo valljon be mindent Yolandának. Gonzalo nem fogadja el Renato részvényeit. Megsértõdik, amiért meg akarják venni. Hilda meglátja, amint Emilio éjszaka ellop Gonzalo szobájából néhány papírt, és elégeti. A hallgatásért cserébe azt kéri Emiliótól, hogy vigye moziba.

4.
Gonzalo Leonardo festménye alapján úgy véli, hogy egy piros sálas no lökte ki Adolfót az ablakon.
Késobb Adolfo sírjánál talál egy piros sálat, amelyrol kiderül, hogy Ignaciáé. Emilio szerint Adolfo nem halt meg és javasolja Gonzalónak, hogy ássák ki a koporsóját.

5.
Renato felajánlja Gonzalónak, hogy elmondja, kicsoda Igor Mora, ha Gonzalo elfogadja a felajánlott részvényeket, de o elutasítja.
Eva ismét rosszul lesz. Diego elárulja Andreának, hogy látta csókolózni Nibaldót és Karent. Emilio megmutatja Gonzalónak, hogy felvette, amint az elozo napi partin valaki felsurran Leonardóhoz. Carola elhatározza, hogy megszökik Leonardóval.

6.
Pilar képtelen uralkodni érzelmein, miközben Javier titokban egy ismeretlen nõvel találkozgat. Hilda magát hibáztatja Eva asszony rosszulléte miatt, ám kiderül, hogy valaki meg akarta mérgezni a ház úrnõjét. Andrea rájön, hogy Nibaldo titkos viszonyt folytat Karen-nel és alkut ajánl. Tartja a száját, ha a férfi eltávolítja a házból Hildát.

7.
Gonzalo megfenyegeti Nibaldót, így a férfi nem meri tovább követni õt. Ignacia kiborul, amikor a fiókból elõkerül Adolfo gyûrûje. Gonzalo és Pilar megnézik a felvételt, ami Adolfo halálának napján készült, de kiderül, hogy a kérdéses részt letörölték. Gonzalo Ignaciát gyanúsítja, aki a felvételen a férfi halálát kívánja. Renato családi gyûlést tart, és mindenkit figyelmeztet, hogy a rendõrök kezére adja a gonosz tréfák kiagyalóját.

8.
Diego verekszik az iskolában, és kórházba kerül. Ignacia elmondja Javiernek, hogy a gyerek az övé, mert Gonzalónak nem lehet gyereke. Rebeca kihallgatja a beszélgetést. Gonzalónak írogat és telefonálgat a titokzatos férfi. Ignacia megtudja, hogy Gonzalo nem fogadta el Renato ajándékát, és nem írta alá, hogy mellette marad.

9.
Kiderül, hogy Javier raboltatta el Ignaciát, hogy bosszút álljon Gonzalón, miközben a család többi tagja továbbra sem sejti, mi történhetett a lánnyal. Diego válságos állapotban van. Karen megzsarolja Andreát, nehogy a lánynak eljárjon a szája a Nibaldóval folytatott viszonyáról. Carola átad egy levelet Gonzalónak, amit Adolfo írt a halála elõtt, és ami igen kellemetlen Ignaciára nézve. Rebeca beköltözik Pilarék házába, és viszonyt kezd Javierrel.

10.
Emilio és Gonzalo nyomozni kezd Ignacia eltunésével kapcsolatban. Találnak egy internet kávézót, amely biztonsági kamerája valószínuleg felvette az emberrablást, ám az ottani alkalmazott nem hajlandó megmutatni a felvételeket. Emilio elhatározza, hogy éjszaka betör, és megnézi, mit vett fel a kamera.

11.
Bár az emberrabló elmenekül, Gonzalo épségben hazaviszi Ignaciát. Pilar rajtakapja a csókolózó Javiert és Rebecát. Kérdõre vonja a férfit, aki kibújik a kérdés alól, és Pilárt kezdi el faggatni Gonzalóról. Emilio eltûnik egy rövid idõre, miután megtalálja az emberrabló, Efraín elérhetõségét.

12.
Ignacia összeomlik a nyomás alatt, és elrohan otthonról. Gonzalo és Renato a nyomába erednek. Emilio elviszi szórakozni Hildát, Andrea és Carola meglátják õket együtt. Pilar távollétében Rebeca átveszi az irányítást, és mindent megenged Andreának. Yolanda hangokat hall a kertben, és látni véli Adolfót. Ignacia autóbalesetet szenved. A hír hallatára mindenki a kórházba siet.

13.
Rebeca meglepetésbulit szervez Diegónak amikor hazatér a kórházból. Pilart nagyon megviseli, hogy nem tudott róla, és hogy ezáltal Rebeca ellene hangolja a gyerekeit. Javier megtalálja Pilar titkos mobilját, amin Gonzalóval szokott beszélni. Felelõsségre vonja, és megfenyegeti a feleségét.

14.
Rebeca arra kéri Gonzalót, ne árulja el Pilarnak, hogy a férje megcsalta õt Ignaciával, mert azzal teljesen tönkretenné. Igor Mora állítólag eltûnt az intézetbõl ahol ápolják, de valójában csak elrejtették õt a Conde család elõl. Renato ara gyanakszik, hogy õ a felelõs a tragédiákért, mert bosszút akar állni.

15.
Valaki lesifotókat készített Pilarról és Gonzalóról – õk arra gyanakszanak, hogy ezért késõbb majd pénzt követelnek cserébe. Hilda rájön, hogy Emilio titokban felvételt készített az együttléteikrõl, ezért nagyon megharagszik rá. A fiú hiába próbálja kiengesztelni õt, Hilda szakít vele. Emilio ezek után Andreához menekül.

16.
Javier majdnem rajtakapja Pilart és Gonzalót a férfi lakásában. Ezután Gonzalo arra kéri Pilart, hogy váljon el a férjétõl, és kezdjen új életet vele. Carola Hildának és Gonzalónak is elmondja, hogy látta Adolfót, de senki sem akar hinni neki. Utána egyre többször jelenik meg elõtte a ?halott?, ezért kimegy a temetõbe, ahol észreveszi, hogy Adolfo sírját felbontották.

17.
Carola azzal fenyegeti Gonzalót, hogy beárulja õt Ignaciának, és a szüleinek. Javier rosszul viseli, hogy Rebeca hozta ki a börtönbõl Eva asszonyt. Pilar egy bizonyos Ricardo Merino után nyomoz Gonzalóval. Ignacia váratlan hazajön a kórházból. Hildát rosszullét gyötri, Yolanda gyanítja, hogy Nibaldo és Karen között van valami. Rebeca pénzt ajánl Karennek a kompromittáló fotóért. Don Renato fontos döntést hoz.

18.
Carola elmondja Ignaciának, hogy Gonzalo megcsalja ot Pilarral. Pilar rájön, hogy Ricardo Merino már vagy egy éve halott, tehát nem o küldözget e-maileket Diegónak. Ezt elújságolja Gonzalónak, és Ignacia éppen ekkor toppan közéjük. Felelosségre vonja mindkettejüket, és elmondja Pilarnak, hogy Javiertol volt terhes.

19.
Pilar szembesíti Javiert azzal, hogy Ignacia tole volt terhes, majd közli vele, hogy ezzel tönkretette a családját, és nem ad neki még egy esélyt. Még azt is megkérdezi tole, hogy mi köze volt Adolfo halálához, ám Javier nem válaszol, hanem elviharzik otthonról.

20.
Javier öngyilkosságot kísérel meg – de késõbb kiderül, hogy csak színlelte az egészet, hogy ezzel visszahódíthassa Pilart .A kórházban, ahová Pilar és Gonzalo beviszi õt, egyik régi barátja „kezeli” Javiert – de valójában õ is csak a cinkostársa. Pilar elhiszi a színjátékot, és kétségbeesésében végleg szakít Gonzalóval.

21.
Gonzalo kulcsot ad Pilarnak a lakásához. Carola szembesíti Ignaciát azzal, hogy Leonardo valódi neve Ivan, de Ignacia tagadja, hogy bármit is tudna az ügyrol. Elmondja, hogy Adolfo ötlete volt, odavinni Leonardót. Yolanda plasztikai sebésze injekciókkal akarja megfiatalítani ot.

22.
Carola nem tudja elérni Teresát. Megpróbálja elcsábítani Leonardót, hogy bebizonyítsa, o valójában Adolfo, de sikertelenül. Emilio elmondja Hildának, hogy mellette áll, és megígéri, hogy elviszi nogyógyászhoz. Ignacia reggel eljön Gonzalótól, amikor o még alszik. Leonardo/Adolfo ismét telefonál valakinek, és elmondja, hogy Carolát le kell állítani. Ignacia elindul az európai útra, de Emilio nem hajlandó elbúcsúzni tole, mert badarságnak tartja az utazást.

23.
Yolanda és Carola elmennek Teresa temetésére, hogy a fekete notesz után kérdezõsködjenek. Yolanda késõbb meglátja amint Emilio megcsókolja Hildát. Pilar rájön, hogy Nibaldo követi Gonzalót. Megtudja a címet, és felkeresi a férfit. Egyedül Rebecában bízik meg, de a lány egybõl tovább adja az információt Javiernek. Rebeca felfedezi, hogy valaki folyamatosan csapolja Renato számláit. Pilar és Gonzalo meghitt együttlétének egy nemkívánatos személy is tanúja lesz.

24.
Pilar nem mer kockáztatni, így nem marad Gonzalóval, hazamegy. Otthon nagy meglepetés várja. Renato elküldi Leonardót, és a fiú ugyanarra a klinikára kerül, ahol Igor Mora fekszik. Rebeca megbízza Karent, hogy kövesse Nibaldót, így fény derül Ignacia titkára. Rebeca Gonzalónak is elújságolja a hírt. Carola elmondja Emiliónak, hogy szerinte Adolfo él, de kiderül, hogy Emilio felnyitotta a sírt, és filmre vette az eseményt. Gonzalo megfenyegeti Nibaldót. Leonardo folyamatosan egy ismerettel beszél telefonon, és meglátogatja Igor Morát.

25.
Eva megtudja, hogy Hilda terhes, és el akarja küldeni. Ignacia újra feltûnik, és újra akarja kezdeni a kapcsolatát Gonzalóval.

26.
Pilar megtudja, hogy Ricardo Merino telefonja Rebecánál van. Carola találkozik Lidiával, Adolfo exével, majd késõbb felhívja õt Danilo, Adolfo legjobb barátja.

27.
Gonzalo elmondja Pilarnak, hogy szeretné megmenteni a házasságát Ignaciával.
Eva megkérdezi Hildától, hogy mennyit kér azért, hogy elvetesse a gyereket, de Hilda hallani sem akar errol. Elmondja Emiliónak, hogy mi történt, aki erre megkéri a kezét.

28.
Carola bemutatja a családjának Danilót.Emilio közli, hogy összeházasodtak Hildával. Eva ki akarja dobni a lányt, de Renato támogatja õket.Rebeca elmondja Pilarnak, hogy Javier küldözget üzeneteket Diegónak. Pilar kidobja Rebecát a házból.Yolanda plasztikai mûtétre megy.

29.
Lidia azt mondja, hogy akit elvittek hozzá, az nem Leonardo. Ignacia vissza akarja vitetni Leonardót a házba, hogy szemmel tarthassa. Javier kirúgja Karent, mert kémkedett Rebecának, ezért Pilar végzi a munkát. Karen Yolanda betegsége alatt elszegõdik a Conde-házba.

30.
Ignacia megtudja Lídiától, hogy Adolfónak sosem volt Danilo nevû barátja. Ezt elmondja Carolának, aki fülig szerelmes a fiúba. Leonardo visszakerül a házba. Pilar kiborul, amikor Javier újabb email-t küld Diegónak, és a kisfiú meghallja, amint a férfit hibáztatja. Közben Ignacia elárulja Javiernek, hogy a videó felvétel alapján õt gyanúsítják Adolfo meggyilkolásával.

31.
Carola felkeresi Danilót. Besétál a csapdába, és elrabolják. Javier elmenekül a rendõrök elõl. Pilar felelõsségre vonja Renatót, de megmutatják neki a felvételt. Javier megfenyegeti Rebecát, aki félti Pilar életét, és repülõjegyet vesz a családnak. Hilda nem nézi jó szemel, hogy Emilio egy egész napra eltûnik, pedig a fiú nagy meglepetést tervez a számára. Carola végül megmenekül, de mindenáron meg akarja fejteni, ki akarta megölni õt. Rossz embernek önti ki a szívét.

32.
Lidiát elüti egy autó. Ignacia teljesen kivan Danilo miatt. Javier megparancsolja Ignacianak, hogy szerezze meg azt a DVD-t, amin Adolfo õt vádolja meg. Ignacia Emiliohoz fordul és megnézi a videót, amin Emilio és Gonzalo felnyitják Adolfo sírját. Yolanda hazajön a kórházból. Megtudja, hogy Karen is a házban dolgozik.

33.
Gonzalo lebeszéli Renatot arról, hogy keresetet nyújtson be Javier ellen. Valaki egy levelt csúsztat be az ajtó alatt. „Doppel” felirattal. Ignacia és Emilio arra gyanakodnak, hogy Adolfo és Leonardonak van még egy testvére.

34.
Emilio elmondja Carolának, hogy Adolfo és Leonardo álnevet használtak. Ignacia kitartóan keresi a harmadik testvért. Hilda összeveszik Emilióval. Karen kétségbeesésében újra a Ruiz családnál keres munkát. Emilio rajtakapja Nibaldót, amint az anyja után kémkedik. Tõle hall a rejtélyes idegenrõl, aki az anyját hívogatja.

35.
Lidia elmondja Ignaciának, hogy Adolfónak és Leonardónak van egy harmadik fivére is. Emilio kérdõre vonja az anyját, hogy szeretõt tart-e, és elmondja, hogy felvette kamerára egy titokzatos telefonbeszélgetését. Ezután megtudja, hogy Hilda elment, ezért elindul utána Mexikóba.

36.
Eva tagadja, hogy bármi köze is lenne Lidiához. Pilar és Gonzalo csókolóznak, és ekkor megjelenik Karen. Ezután Pilar elmegy Carolához, és kihúzza belõle, hogy rémálmai vannak Danilóval kapcsolatban. Ignacia közben elmegy egy médiumhoz, aki szerint Adolfo életben van, és Ignacia meg fog halni.

37.
Matias-ról kiderül, hogy Eva szeretõje. Emilióéknak partit szerveznek, de közben áramszünet lesz, és valaki Ignacia mûhelyében lelövi Gonzalót. Ignaciát ott találják mellette fegyverrel a kezében. Gonzalo kórházba kerül. Valaki besurran a Ruiz házba, és a „gyilkos” szót mázolja a falra.

38.
Mindeki próbál rájönni, hogy ki lõtte le Gonzalot. Nibaldo elmondja Renatonak, hogy milyen veszekedést hallott Eva és Gonzalo között. Ebben a veszekedésben szóba jön Eva titokzatos szeretõje. Pilar meglátogatja Gonzalot és a férfi elmondja neki, hogy igazából Ignaciat akarták lelõni.

39.
Carola és Emilio felfedezik, hogy Eva Matías-t hívogatja. Egy kis nyomozás után kiderül, hogy a férfi mégsem lehet a harmadik fivér. Ignacia közben újabb titokra bukkan a harmadik testvérrel kapcsolatban. Hildának meggyûlik a baja Evával. Matías megpróbálja tõrbe csalni Javiert. Ignacia kiborul, amikor Renato elárulja, hogy a lövést neki szánták.

40.
Rebeca rajtakapja Evát és Matíast az irodában. Emilio furcsa dologra bukkan Javier számítógépén, amitõl Renato végképp elveszti bizalmát az ügyvédben. Hilda pénzt kér Emiliótól. Pilar irodát keres, és a gyerekekkel együtt talál is egy megfelelõt. Javier figyelmezteti Matíast, hogy Rebeca nem szabad préda. Renato keresztkérdéseket tesz fel az ügyvédnek, aki kellemetlen helyzetbe kerül. Hazasiet, és elõkerül egy titkos dobozka.

41.
Renato elmondja Rebecának és Matiasnak, hogy bizonyítani tudja, hogy Javier jóban volt Adolfóval. Eva kijelenti, hogy elmegy, és elviharzik. Renato elmondja Rebecának és Matiasnak, hogy szerinte Eva megcsalja

42.
Emilio elviszi Andreát egy kaszinóba. Ott beszél valakivel, aki meghívja egy privát pókerpartira. Részegen viszi haza Andreát, és Javier felébred a zajra. Yolanda és Nibaldo azon veszekednek, hogy Yolandának nem kéne beleszólnia Pilar életébe, de Yolanda elmondja, hogy a húgát is a férje verte halálra, és nem fogja hagyni, hogy Pilarral is ez történjen.

43.
Valaki szétveri Pilar irodáját. Hildát Rosa viszi haza. Hilda és Emilio összevesznek Andrea miatt. Emilio egy bárban leüti Matias-t, aki utána bevallja Renatónak, hogy õ Eva szeretõje. Renato kirúgja Matias-t. Renato régi képeket mutat Ignaciának, amelyeken látszik, hogy Javier és Adolfo barátok voltak már azelõtt, hogy Adolfo megismerte volna Ignaciát.

44.
milio felszerel egy webkamerát Gonzalo szobájába. Késõbb meglátja, hogy valaki bemegy és pénzt ad az egyik nõvérnek. Megkeresi ezt a nõvért, de a nõ elfut elõle.Javier arra kíváncsi, hogy Renato miért rúgta ki Matiast. Renato úgy dönt, hogy mindenét eladja.Ignacia elmondja Pilarnak, hogy Javier már sokkal korábban ismerte Adolfot.Hilda Rosaval beszélget és ráveszi, hogy álljon bosszút a Conde családon. Hilda elvágja a Conde ház riasztójának zsinórját.

45.
Hilda elvágja a Conde ház riasztójának vezetékét, így Rosa gond nélkül bejut a házba. Elviszi az összes pénzt a széfbõl. Matias meglátja Leonardót, amint Rosával beszélget a mûhelyben. Leonardo megrendezi a saját elrablását. Tûz üt ki az Orlando hotelben, Renato és Javier a helyszínre sietnek. Rebecában felmerül, hogy Javier okozta a katasztrófát. Emilio sok pénzt nyer kártyán, és Hildának ajándékozza. Yolanda meglátja a két fiatalt a rengeteg pénzzel, és rossz következtetésre jut.

46.
Emilio rájön, hogy Hilda ismeri Rosát. Eva titokzatos telefonhívást kap. Matías elmondja Carolának és Ignaciának, hogy Leonardo valójában Adolfo. Nibaldo Rebeca segítségét kéri. Javier mégsem szeretné, hogy Pilar dolgozzon, és egyre jobban megkeseríti az életét. Pilar fontos döntést hoz. Carola és Ignacia otthon elmesélik, mit tudtak meg Matíastól, és az egész család ledöbben a hír hallatán. Renato úgy gondolja, Javier ismerheti Adolfo tervét, de a férfi mindent tagad. Ignaciának újabb rémálma van.

47.
Javier retteg Adolfo esetleges felbukkanásától. Elmeséli Matías-nak, hogyan ismerte meg a férfit, és miként játszott kulcsszerepet a tervében. Carola Pilarhoz fordul segítségért, az õ félelme hasonló Javieréhez. Gonzalo eljön a kórházból, de esze ágában sincs visszamenni Ignaciához. Hilda majdnem bevall mindent Nibaldónak. Emilio megszállottan kutat az Acosta testvérek nevei után. Úgy véli a választott nevek anagrammák, és ha sikerül megfejtenie õket, feltárul a titok. Renato megparancsolja Javiernek, hogy nyomozzon Mabel Mora után. Javiernek azonban valóra válik a rémálma.

48.
Adolfo megjelenik Javiernél. Pilar a gyerekekkel együtt elhagyja Javiert, Gonzalo pedig Ignaciát. Adolfo megpróbálja megölni Matiast. Renato szívrohamot kap.

49.
Pilar elköltözött Javirtõl. Ignacia nagyon zabos lett és Javier is tervez valamit. Hilda el akar válni Emiliotól. Emilio rájön, hogy ha Rosa nevének betüit átrendezi, akkor azt kapja, hogy hazugság az egész. Gonzalo meghal. Carola belövi magát és eszméletlenül találnak rá a lakásában.

50.
Gonzalo és Emilio kijózanítják a részeg Carolát, és elviszik Renato ravatalára. Olga felhívja Rebecát, hogy iratok érkeztek Javier részére. Ezekért elmegy Rebeca, majd odaadja oket Javiernek. O kibontja a borítékot, és kiderül, hogy Renato végakarata van benne, és egy kérés, hogy hozzon össze egy találkozót a család részére, ahol olvassa fel a végakaratát.

51.
Renato végrendeletébõl kiderül, hogy Gonzalot nevezte meg örökösének. Ezt persze senki sem akarja elfogadni és Emilio, Eva és Carola is próbál mindent megtenni, hogy semmissé tegye a végrendeletet. Hilda elmegy Rebecahoz, hogy megírják a válókeresetet. Andrea Javierhez szökik.

52.
Eva megkéri Matiast, hogy nyomozzon Gonzalo után. Carola pénzt kér Gonzalotól, hogy ki tudja fizetni a dílert, mert megfenyegette. Yolanda megakadályozza, hogy Hilda beadja a válókeresetet. Miközben Adolfo Ignaciaval beszél, megjelenik Emilio. El kezdenek dulakodni. Adolfo lelép. Javier a Conde család segítségére siet. Gonzalo elmondja Pilarnak, hogy a Conde család mellett marad az örökség miatt, de akkor is õt szereti. Pilar odaköltözik hozzá Diegoval.

53.
Renato megkéri Rebecát, hogy szervezzen sajtókonferenciát, amin bejelentik, hogy Gonzalo az örököse. Emilio és Carola ráveszik a kórház igazgatóját, hogy hadd vigyék haza Igor Morát. Otthon kérdezgetik, és kiderül, hogy Leonardo és Adolfo az o fiai. Emilio, Carola és Ignacia kikényszerítik Evából, hogy mondja el, kicsoda Igor Mora. Kiderül, hogy Renato régen igaztalnul vádolta meg Igort, aki a börtönben szélütést kapott. Ignacia rájön, hogy Adolfo rajta keresztül akart bosszút állni az apján.

54.
Eva elmondja Gonzalónak, hogy nem bízik benne. Andrea elárulja Javiernek, hogy Pilar és Gonzalo együtt élnek. Ignacia is ezt teszi, de Javier megvédi Pilart, és kidobja Ignaciát a házából, majd bevonul a szobájába sírni. Ignacia megtalálja Emiliót, aki a ház elott fekszik ájultan. Yolanda kihívja a mentõket.

55.
Gonzalo megmenti a Conde család részvényeit. Ignacia szétveri Pilar irodáját, és megfenyegeti. Adolfo megjelenik Carolánál, és szerelmet vall neki. Hilda kibékül Evával. Emilio megvakul. Rosa megkeresi Hildát, hogy segítsen neki tönkretenni Pilart.

56.
Renato értesül Emilio balesetérõl, és kiborul. A kórházba akar sietni, de Nibaldo nem engedi. Emilio az ütés következtében elvesztette a látását, ám azt nem tudni ez az állapot végleges-e. Gonzalo Rebecától értesül arról, hogy a cég ügyfeleket veszít. Kiderül, hogy Javier szervezkedik a háttérben, és lerombolja Gonzalo presztízsét. Carola Adolfo segítségét kéri, Adolfo pedig szörnyû dologra akarja rávenni Hildát. Újabb meglepõ részlet derül ki Rosáról. Yolanda féltékenykedik, és titokban követi Nibaldót.

57.
Yolanda tudomást szerez Nibaldo titkáról. Nagy nehezen sikerül õt rábeszélni arra, hogy ne árulja el a dolgot a Conde családnak. Pilar kiborul Carola legújabb elmélete miatt, szerinte kizárt, hogy Javier Adolfo testvére. Hilda képtelen teljesíteni Adolfo követelését. Be is vallaná Rosának, de holtan találja a lányt. Gonzalo és Pilar között feszült a viszony, a nõ aggódik Diegóért, akit rémálmok gyötörnek. Javier ajánlatot tesz Rebecának és Matíasnak. Utóbbi meglepõ lépésre szánja el magát, amitõl még Rebecának is eláll a lélegzete. Hilda úgy dönt, mindent bevall Nibaldónak.

58.
Nibaldo elviszi Hildát Rebecához. A lány mindent elmesél neki. Carola találkozik Mabel Morával. Adolfo meg akarja ölni Emiliót, de Igor Mora segít a fiúnak. Javier épp Matías-szal vitatkozik, amikor meghallják a segélykiáltásokat. Matías elkapja Adolfót, Yolanda hívja a rendõrséget. Összeül a kupaktanács, Carola bevallja, hogy találkozgatott Adolfóval. Ignacia és Carola mindenképpen hallani akarják, mi történt az anyjuk és Mabel között. Diego visszaköltözik Andreához. A kétségbeesett Pilar túl sebezhetõvé válik, és Javiernek újból sikerül elcsábítania. Gonzalo rosszkor érkezik.

59.
Javier egy hamis paranccsal elviszi Igor Morát Adolfóhoz. Carola és Emilio három Inaki Morát talál, akik az Egyesült-Államokban élnek, ezért úgy gondolják, hogy nem lesz nehéz megtalálni a harmadik Mora fivért. Rebeca és Matias úgy döntenek, hogy az esküvo után elhagyják az országot, és ráveszik Renatót, hogy Matias addig hadd bujkáljon nála. Gonzalo elmondja a Conde családnak, hogy szerinte Javier intézte el, hogy szabadon bocsássák Adolfót. Eva elmegy Javierhez, hogy felelosségre vonja, de Javier tagadja, hogy ot tette volna. Szerinte Adolfónak egy igen befolyásos segítõje lehet.

60.
Rebeca megkéri Ignaciát, hogy fesse le Matiast, hogy az esküvon átadhassa neki. Eva felajánla Rebecának, hogy tartsák a menyegzot a Conde házban. Carola megkéri Rebecát, hogy árulja el, hol található Pilar, mert szerinte rajta kívül senki sem segíthet abban, hogy kirángassák Emiliót a depresszióból. A menyegzo napján Javier megtudja, hogy Rebeca és Matias esküvoje a Conde házban lesz, de ot nem hívták meg.

61.
Adolfo elrabolja Matiast az esküvõje elõtt. Kiderül,, hogy Gonzalo Adolfo testvére és mident elmondanak Matiasnak, mielõtt megölnék.

62.
Gonzalo megöli Matiast. Rebeca feljelenti Javiert és beviszik a gyilkosság miatt. De Eva tudja, hogy nem õ lehetett a gyilkos, ugyanis Javier vele volt, amikor a gyilkosság történt. Emilio és Carola nyomozás elõrehaladt és errõl tudomást szerez Gonzalo. Ezért Gonzalo meg akarja ölni Carolat és Emiliot.

63.
Matias temetésére készülnek- Renato is elmegy a zártkörû virrasztásra, ahol majdnem lebukik Emilio elõtt. Pilar felkéri Marisolt, hogy segítsen a vak Emiliónak. Pilart zaklatja egy nõ. Adolfo meglátja, hogy Renato él.

64.
Marisol meglátja Renatót és Nibaldót Matías temetésén, de számára a két férfi ismeretlen. Hilda nehezen viseli Marisol jelenlétét a házban. Eva vallomást tesz, és alibit igazol Javiernek, így a férfit kiengedik a börtönbõl. Pilar újabb fenyegetõ cédulát kap. Carola részegen, kiborulva érkezik Gonzalóhoz, a férfi pedig elcsábítja. Ignacia mindenáron gyereket akar. Marisol rájön, hogy az egyik férfi a temetésen Nibaldo volt, és elmondja Emiliónak.

65.
Pilar majdnem rajtakapja Gonzalót és Carolát. Nibaldo nem árulja el Emiliónak, hogy Renatóval volt a temetésen, de Marisol meglát egy fotót a férfirõl. Gonzalo újabb terveket szõ, Pilar és Rebeca hozzáköltöznek. Karen fültanúja lesz Eva és Javier beszélgetésének, és megtudja, hogy Gonzalo ellen szövetkeznek. Azonnal értesíti a férfit. Pilar nyomozni kezd Ricardo után, de a szomszédnõtõl nem tud meg semmit. Emilio elõször Carolának, majd Evának is beszámol arról, mit látott Marisol a temetésen. Carola kérdõre vonja Rebecát. Renato váratlan vendéget kap.

66.
Renato álhalála immár nyílt titok, Eva azonnal elviteti magát a rejtekhelyre.Gonzalo hazaköltözik, Carolának azt hazudja, hogy miatta teszi. Emilio túl közel kerül Marisolhoz. Ignacia elmondja Pilarnak, hogy Gonzalo lefeküdt Carolával. Pilar kiborul, és visszatér a családjához. A Mora fivérek között akad egy kis félreértés, amikor Gonzalo rájön, hogy Adolfo rabolta el Renatót. Eva azt hiszi Renato csak elõlük menekül, de Rebeca biztos benne, hogy nagy baj történt.

67.
Ignacia megpróbálja rávenni Hildát, hogy adja neki a fiát. Rebeca meggyõzi Evát, hogy vonják be Renato keresésébe Gonzalót is. Gonzalo vadul csókolgatja Carolát, és megkéri, hogy vigye el Mabelhez. Carola beleszeret Gonzalóba, és azt hiszi, hogy a férfi is szereti ot. Gonzalo elmondja Ignaciának, hogy visszaköltözik, de egy darabig Leonardo régi szobájában fog lakni. Ott elrejt egy pisztolyt.

68.
Adolfo elkapja a menekülo Renatót, és visszaviszi a búvóhelyre. Omar elegy Carolához, de o nincs otthon. Ignacia nyitja ki az ajtót, és behívja a mutermébe, hogy Caroláról beszélgessenek. Omar meglát egy fényképet Gonzalóról és Ignaciáról, és visszaemlékszik, hogy Carola Gonzalo képét mutatta meg neki, amikor elmondta, kibe szerelmes. Omar számára is világossá válik, hogy Carola a sógorát szereti.

69.
Gonzalo lelövi Adolfot, de a végén kiderül, hogy Adolfo mégsem halt meg. Renato is elõkerül és azonosítja a helyet, ahol fogva tartották. Karen rosszul lett a csokitól, amit Marisol adott Pilarnak. Hilda megtudja, hogy Emilio és Marisol csókolóztak.

70.
Pilar megtudja, hogy Marisol mérgezett csokit adott neki, ezért követi a lányt. Miközben beszélnek, leütik hátulról. Emilio és Ignacia megtudja Inaki Mora címét. Gonzalo találkozik Mabellel és elmondja neki, hogy õ kicsoda. Mabel nem akar róla tudomást venni. Adolfo megfenyegeti Gonzalot. Carolát letartóztatják, mert az õ ujjlenyomatát találták azon a pisztolyon, ami ott volt, ahol Renatot fogva tartották.

71.
Pilart leütik Ricardo Merino házában. Rebeca lefekszik Javierrel. Emilio megtudja az igazságot Marisolról.Gonzalo nem segít Carolának kijutni a börtönbõl. Késõbb szétveri Emilio számítógépét, hogy eltüntesse az Inakival kapcsolatos adatokat.

72.
Eva megbízza Javiert Carola ügyével, mert nem bízik a sógorában. Renato összefut Mabellel Gonzalo irodájában. Omar elmeséli Ignaciának, mivel foglalkozik. Hilda úgy dönt, elhagyja a házat. Yolanda kérésére úgy tervezi, mindenkitõl elbúcsúzik, és Pilarral kezdi a sort. Épp idõben érkezik a szomszéd házba, hogy megakadályozzon egy tragédiát.

73.
Ignacia meglátogatja Carolát a börtönben. A lány viselkedése megijeszti és Omar segítségét kéri. Gonzalo aggódik Igor érkezése miatt, de Renato ragaszkodik ahhoz, hogy a férfi velük éljen. Mabel nem hajlandó segíteni a fiának, Gonzalo pedig már Evától is tart, aki ösztönösen nem bízik a férfiben. Pilart összezavarja Javier kedvessége, úgy érzi, adnia kéne egy esélyt a házasságuknak.

74.
Renato meghallgatja Omart, és úgy dönt, hogy Gonzalónak el kell hagynia a házat. Csakhogy Ignacia ezt nem hajlandó elfogadni, és választás elé állítja az apját. Ha Gonzalo megy, õ is vele tart. Ezért a szívességért cserébe elvárja Gonzalótól, hogy támogassa a családalapításról szóló terveit. Megszállottan vágyik kisbabára. Javier és Rebeca lebuknak Pilar elõtt, de Rebeca megmenti a helyzetet.

75.
Pilar követeli, hogy Ignacia mondja meg, hol van Adolfo. Javier elmegy Pilarért a Conde házba, és felveti, hogy akár Ricardo Merino is elrabolhatta Diegót. Gonzalo megpróbálja leloni Omart, de nem sikerül. Másnap Ignacia elmondja Gonzalónak, hogy Pilar fia eltunt, és lehet, hogy Adolfo rabolta el. Gonzalo felhívja Mabelt, és megkéri, hogy találkozzanak. Pilar ráveszi Rebecát, hogy menjen el vele Ricardo Merino házába. Ott elovesz egy fegyvert, és közli, hogy megöli Ricardót, ha megtalálja. A házban nem találnak senkit, és hamarosan megérkezik Javier is a rendõrökkel.

76.
Diego eszméletlenül fekszik az ágyában, ezért Javier elviszi ot a kórházba, Pilar és Rebeca vele tart. Gonzalo kimagyarázza magát Renato elott azzal, hogy csak Pilarnak akart segíteni, azért beszélt Mabellel Adolfóval. Ignacia elhívja Pablót a mutermébe. Andrea szerint azért volt nyitva az ajtó, mert Diego elrablója bejött a házba, amikor visszahozta a fiút. Andrea átkutatja Diego szobáját és talál egy láncot, aminek a medáljába azt gravírozták “Pilarnak szeretettel.”

77.
Gonzalo megöli Pablot, miután elkábította Ignaciat. Ignacia nem tudja, hogy õ tette-e vagy sem. Három hónappal késõbb Emilio kezdi visszanyerni látását. Carola még börtönben van. Ignacianak kiállítása van. Kap egy üzenetet egy szalvétán. Azt hiszi, hogy Javier volt, de nem.

78.
Diegot megverik az iskolában. Pilar bepipul és elmegy Gonzalohoz, hogy segítsen neki. De Adolfo csapdába csalja õket. Bezárja õket egy liftbe. Adolfo felhívja Javiert és Javier ereszti õket ki a liftbõl. Carolát hamarosan kiengedik a börötnbõl. Emilio és Yolanda Mexikóba készülnek, mert Hilda rosszul lett és kórházba került. Mabel elmegy Renatohoz. Eva meghallja, mit mondd Mabel.

79.
Emilio elmegy Mexikóba Hildához, akinél beindul a szülés. Renato megtudja, hogy Mabel legidõsebb fiának õ az apja. Carola hazamegy a börtönbõl, de senkihez sem szól, aztán eltûnik. Gonzalo rálõ Javierre, aki be akarja perelni. Rebeca meg akarja találni a e-mailek íróját.

80.
Mabel elmondja Renatónak, hogy legidõsebb fiának õ az apja. Pilar a sarkára áll Diego ügyében, és nem enged Javiernek. Rebeca lehet, hogy terhes, és ezzel jól ráijeszt Javierre. Carola felkeresi Mabelt és a segítségét kéri. Megszületik Emilio és Hilda kislánya, de a baba sajnos nem egészséges. Genetikai vizsgálatokra van szükség, amit a nagyszülõknél is el kell végezni. Amikor Emilio elmondja a hírt Renatónak, a férfi furcsán reagál. Ignacia féltékenységi rohamot kap, kezdi teljesen elveszíteni a kontrolt.

81.
Hildát nagyon megrázza a baba betegsége. Emilio hazarepül velük Miamiba. Renato és Eva arról veszekszenek elárulják-e gyerekeiknek féltve õrzött titkukat. Pilar Javier szemére veti, hogy mindent tud a Rebecával való kapcsolatáról, és a férfi elszólja magát a babával kapcsolatban. Közben Rebeca és Gonzalo megvitatják, mire jutottak a rejtvényekkel, Rebeca meg akarja találni azt a bizonyos könyvet, ahová az utolsó jel vezet. Andreának köszönhetõen mindenki tudomást szerez Rebeca terhességérõl, aki feldúltan állítja Pilarnak, hogy az egész csak egy terv része.

82.
Emilio hazatér Hildával és a babával. Renato beavatja a titokba Javiert, és a gyerekeknek is el akarja árulni az igazat, de váratlanul jelentkezik Carola.
Pilar úgy tûnik, belemegy Rebeca játékába, és Javier oldalára áll. Carola szövetkezik Adolfóval, és azért megy haza, hogy a férfit segítse. Hilda elutasítja a kisbabát, Ignacia pedig ezt kihasználva megpróbálja rávenni Nibaldót, hogy rabolja el a kislányt a kórházból és adja át neki. Rebeca tovább nyomoz a rejtélyes könyv után, és végül újabb rejtélyre bukkan egy könyvtárban.

83.
Rebeca kiveszi A Szomszéd Ház címu könyvet. Pilar Diegót tanítja, aki megkérdi, hogy tényleg nem kell-e többet iskolába mennie.
Pilar azt válaszolja, hogy nem, mert nem hagyja, hogy bántsák Diegót. Õ erre érdeklodik, hogy akkor Pilar miért hagyja, hogy Javier bántsa. Nibaldo megpróbál bemenni Hilda lányához, de a nõvér kihessenti. Nibaldo megvárja, amíg elmegy, kicsempészi a babát, ám ekkor Yolandába ütközik, aki visszarakatja vele a kislányt. Nibaldo felhívja Ignaciát, hogy nem sikerült elhoznia a gyereket. Gonzalo segítséget kér Mabeltol, mert nem tudja, hogy Renato miért akar találkozni Igor Mora legidosebb fiával, azaz vele. Emiliónak gyanússá válik, hogy Carola mennyire kedves. Szerinte a lány készül valamire. Rebeca megmutatja a kulcsot Gonzalónak, aki szerint az egy bank széfjét nyitja, és felajánlja, hogy felkutatja, melyik bankét. Emilio rápirít Renatóra, mert az nem ment el a kromoszóma vizsgálatra. Omar meglátogatja Ignaciát, és ismét átadja a névjegyét, mert szerinte Carola veszélyben van. Ignacia kételkedik ebben. Gonzalo átadja Rebecának a bank címét, amelyben az a széf található, amit Rebeca kulcsa nyit. Ezután megkérdi, hogy kitol terhes REbeca, de o nem árulja el. Rebeca áthívja Javiert, és megfenyegeti, hogy beperli a gyerektartásért, ha nem vonja vissza a pert Gonzalo ellen. Javier beleegyezik. Carola titokban találkozik Adolfóval, és átad nekik néhány aláírt, biankó csekket. Ignacia még nagyobb összegrol szóló csekket ad át Nibaldónak, hogy lopja el a babát. Rebeca elkezdi olvasni a könyvet, és annyira ijesztonek találja a könyvbéli eseményeket a saját életükkel, hogy elmegy Gonzalóhoz, és beszámol róla. Végül elhatározza, hogy megkeresi a könyv íróját. Igor megpróbálja elmondani Ignaciának, hogy õ ismeri Inakit.

84.
Gonzalo figyelmezteti Ignaciát, hogy ne hallgasson Igorra. Adolfo megparancsolja Carolának, hogy másnap menjen el a bankba, váltsa be a csekkeket, majd a pénzt adja oda neki. Nibaldo ráveszi Karent, hogy segítsen neki elhozni Hilda lányát a kórházból. Pilar elmondja Javiernek, hogy bízik benne, és elhiszi neki, hogy Rebeca nem tõle terhes.

85.
Carola elmegy Omarhoz, és azt látja, hogy egy lány ölelgeti õt. Yolanda megkérdi Renatót, hogy adott-e Nibaldónak egy csekket, azzal, hogy váltsa ki a pénzt. Renato tagadja. Eva megtiltja Javiernek, hogy beszéljen arról, hogy Renatóval adoptálták a gyerekeket.

86.
Emilio úgy dönt, hogy elveszi a gyerek felügyeleti jogát Hildától. Igor temetésén megjelenik Mabel, aki egy felbérelt színészt Inakiként mutat be Renatónak. Carola úgy gondolja, hogy Adolfo ölte meg Teresát, de õ Gonzalót nevezi meg gyilkosként. Omar felvételt készít a részeg Caroláról, amit utána odaad neki.

87.
Renato elmondja Gonzalónak, hogy Inaki az õ fia. A férfi kiborul a hír hallatán, és az irodába rohan. Emilio választ követel Renatótól, nem érti miért nem hajlandóak a vizsgálatra. Ricardo bejut Pilar otthonába és erõszakosan viselkedik, de Pilar nem akar szólni Javiernek. Amikor Mabel Gonzalóhoz rohan az irodába, hogy kiderítse, mi baja lehet, a férfi majdnem megöli, de sikerül elmenekülnie. Gonzalo úgy gondolja, mindkét húgával végeznie kell, ekkor érkezik hozzá Ignacia.

88.
Mabel visszamegy az irodába, hogy elrángassa onnan Ignaciát. A lány megijed Gonzalótól, és eszébe jut a pszichológus véleménye. Újra Javier mellett köt ki. Pilar segíteni akar Hildán, de a lány aláírja a válási papírokat, és lemond a kislányáról. Renato megtudja, hogy Carola pénzt lopott tõle. Omar újra szerelmet vall Carolának, elszántan igyekszik megmenteni a lányt. Gonzalo Adolfo nyomára bukkan.

89.
Eva Pilárnak adja át a Hilda által aláírt papírokat, aki szeretne adni a lánynak még egy esélyt.
Gonzalo megtámadja Adolfót, de nem sikerül megölnie. Renato kiszedi Carolából a rejtekhely pontos címét, de a kiérkezõ rendõrök Gonzalót találják a helyszínen. Ignacia elviszi Emilio és Hilda kislányát, felajánlja Javiernek, hogy legyenek egy család. Omar azt javasolja Renatónak, hogy küldjék Carolát egy speciális intézetbe. Renato tudni akarja, mit keresett Gonzalo Adolfo rejtekhelyén.

90.
Carola kimenti Gonzalót és azt hazudja, hogy a férfi tõle tudta meg Adolfo rejtekhelyének címét. Renato szégyelli, hogy nem bízott a férfiban. Pilar és Sebastian újra találkoznak, kiderül, hogy régen közel álltak egymáshoz. Javier börtönbe akarja csukatni Ricardo Merinót. Rebeca és Emilio újabb rejtély után nyomoznak, úgy tûnik, sikeresen. Eva nem hajlandó eltûrni Hildát a házban, azt akarja, hogy cselédként dolgozzon. Renato nagy döntésre szánja el magát, és összehívja a három gyereket.

91.
Adolfo elmondja Rebecának, hogy Gonzalo valójában Inaki. Rebeca kételkedik, de azért felhívja Ignaciát, hogy elmondja neki, mit tudott meg. Ignacia nem veszi fel a telefont, ezért üzenetet hagy neki. Ricardo elmegy Diegóhoz, és elárulja neki, hogy o az apja. Megpróbálja magával vinni. Javier beszélni akar Mabellel, ám közben felhívják, hogy leégett Renato szállodája. Javier elindul Renatóhoz, és meglátja odakint Ricardót, aki elszalad.

92.
Karen túléli a lövést. Nibaldo elhagyja Yolandát. Javier New Yorkba repül, ahol kideríti, hogy Renato mindenét el fogja veszíteni. Carola meg akarja keresni az igazi szüleit. Gonzalo tagadja, hogy õ lenne Inaki Mora.

93.
Yolanda összeomlik, amikor Nibaldo elhagyja, Pilar segít neki megbirkózni a helyzettel. Javier féltékeny lesz Sebastianra, és felfogad valakit, hogy megleckéztesse a férfit, de a dolog balul sül el. Renato csõdbe kerül, és a ház is veszélyben forog. Úgy tûnik, feladja a harcot, amit Eva nem hajlandó elfogadni. Nibaldónak nincs hova mennie, ezért titokban Karenhez költözik. Javiert egy rejtélyes idegen támadja meg.

94.
Kiderül, hogy Ricardo rabolta el Javiert. Sebastian megtudja, hogy Pilar el akar szökni Gonzalóval és a gyerekekkel. Rebeca és Gonzalo között még inkább elfajul a helyzet. Yolanda egyre jobban halad a terápiában, Pilar új munkát szerez Hildának. A Conde család megtudja, hogy el kell hagyniuk a családi otthont, és csomagolni kezd. Karen hibájából Ricardo gond nélkül bejut a Ruiz házba.

95.
Ricardo megtámadja Pilart, de Adolfo elvonja a férfi figyelmét. Rebeca és Gonzalo csúnyán összevesznek, Ignacia a vita végére érkezik. Gonzalo azt hazudja, hogy Rebeca meglopja Renatót. Javiert sikerül kiszabadítani. Pilar összekészül az útra, egyezteti az indulás idõpontját Rebecával és Gonzalóval. A gyerekek semmit sem sejtenek. Rebeca újabb hívást kap Adolfótól, aki bizonyítékot ígér, ezért indulás elõtt Rebeca még elmegy a banki széfhez.

96.
Gonzalo elrabolja Rebecát. Mindenkinek azt hazudja, hogy a nõ meglopta Renatót, és valószínûleg elhagyta az országot. Pilar szökési kísérlete meghiúsul, de egy újabb családi konfliktus után kimenekíti Diegót a házból. Emilio felkeresi Carola biológiai anyját. Karen kirúgja Nibaldót. Renato nehezen hiszi el a Rebeca elleni vádakat, ahogy Pilar is. Ignacia nagy meglepetést tartogat mindenki számára.

97.
Ignacia megkéri Adolfót, hogy segítsen a családjának. Rebeca egy pincében találja magát. Hilda beleegyezik, hogy vigyáz Diegóra. Pilar megkéri, hogy csomagoljon be, õ a kocsiban várja. Hilda elbúcsúzik Emiliótól, aki megpróbálja visszatartani, de nem sikerül. Karennek elege lesz abból, hogy Nibaldo nála van, ezért elmegy Yolandához, és megpróbálja rábeszélni, hogy béküljön ki Nibaldóval.

98.
Karen kidobja Nibaldót, akit Yolanda sem fogad vissza. Ricardo Merino elrabolja Diegót. Carola megtudja az anyjától, hogy egy nemi erõszak eredményeként született. Gonzalo megöli a nõt a bankból, aki tudtán kívül leleplezhetné.

99.
A Ruiz család Diego eltûnésével van elfoglalva, Pilar és Javier megint összevesznek. Renato maga alatt van a ház elvesztése miatt, Eva kiborul, amikor megtudja, hogy egy aprócska lakásba kell átköltözniük. Gonzalo érdekes javaslattal áll elõ. Sebastian segít Pilarnak kideríteni, mi történhetett Rebecával. Adolfo is ezen dolgozik Ignacia segítségével. Rebeca szökni próbál, Diego pedig hazatelefonál, de Ricardo rajtakapja.

100.
Diego elszökik, de Ricardo újra elkapja, és egy torony tetején kötnek ki. Pilar utánuk megy. Gonzalo újabb nehézséggel szembesül, amikor kiderül, hogy Rebeca sebe elfertõzõdött. A Conde házban Carola kivételével mindenki összecsomagolt. Mabel bejelenti, hogy meg szeretné venni a házat. A kihirdetésnél megjelenik Gonzalo, és Adolfo is képviselteti magát. Mindenki a házra pályázik, ám az aukció váratlan fordulatot hoz.

101.
A Conde családot óriási meglepetés éri, amikor kiderül, hogy Javier vette meg a házat. Elõször azt hiszik, a férfi így akart rajtuk segíteni, de hamar kiderül, hogy errõl szó sincs. Pilar Sebastiant kéri meg, hogy intézkedjen az ügyében, ám Andreának sikerül elérnie Gonzalót is. Javier állást ajánl Nibaldónak. Omart kiengedik a kórházból. A Condék elhatározzák, hogy új életet kezdenek, amirõl Ignaciának egész érdekes elképzelése van.

102.
Ignacia Javierrel képzeli el a jövõt, régi otthonában. Adolfo ebbe nem nyugszik bele. Gonzalo küzd Rebeca életéért, és egyre jobban aggódik Carola keresztkérdései miatt. Eva eladja az ezüstöt, hogy pénzhez jussanak, Nibaldo elszegõdik Javierhez, aki magára hagyja a gyerekeket, és átköltözik a Conde házba. Sebastian hiába próbálkozik, senki nem vállalja Pilar védelmét. Carola követi Gonzalót a titkos házhoz, és zajt hall a pinceajtó mögül. Diego nem bírja elviselni a tényt, hogy Pilar börtönben van, Javier pedig elköltözött hazulról, és szörnyû tragédia történik.

103.

104.
Carola szembesíti Renatót az igazsággal, és magyarázatot követel tõle. Ignacia aláírja a válási papírokat, és boldogan mutatja meg Javiernek. A férfi azonban egészen másképp képzeli el a jövõjüket. Pilar kiszabadul a börtönbõl, és egybõl a kórházba siet. Késõbb véletlen megtudja Carolától, hogy Gonzalo házat vásárolt kettõjüknek. Azonnal látni akarja a házat, és amikor Gonzalo körbevezeti, szemet szúr neki az a bizonyos ajtó.

105.
Gonzalónak sikerül elcsalnia Pilart a házból. Emilio féltékeny Omarra, aki viszont kibékül Carolával. Pilar Sebastian segítségét kéri, azt szeretné, ha a férfi kezelné Diegót. Javier továbbra is kihasználja Ignaciát, de végül õt is meglepetés éri, méghozzá duplán. Renato meghívja Inakit vacsorára, de a férfi csak még több kételyt ébreszt Carolában. Omar segíteni próbál és titokban elmegy Gonzalo házához. Kiszabadítja Rebecát, de belefutnak Gonzalóba.

106.
Rebecának majdnem sikerül megszöknie, de végül Gonzalo kerekedik felül. Pilar furcsállja a férfi viselkedését, de leköti Diego problémája. Sebastian segít a fiú kezelésében, és megdöbbentõ felfedezésre jut. Carola és Emilio szórakozni mennek, ahol az utóbbi ötletet kap ahhoz, hogy szerezhetne pénzt a lánya kezelésére. Renato DNS vizsgálatra megy, ami újabb fejtörést okoz Gonzalónak.

107.
Gonzalo megpróbál bejutni Omarhoz, de nem sikerül neki. Hilda azt hiszi Emilio lõtte le Omart. Carola és Sebastian hamar rájönnek, hogy Gonzalo állhat a támadás mögött, és Carola kitálal Pilarnak. Javier megsérti Ignaciát, mire a nõ távozni készül, de sikerül õt kiengesztelnie. Pilar belegyezik, hogy feltartja Gonzalót amíg Carola, Sebastian és Emilio körülnéznek az új házban. Gonzalo azonban gyanít valamit, és szó nélkül otthagyja Pilart.

108.
Renato kiborul, amikor kiderül, hogy Inaki nem az õ fia. Sebastian, Emilio, és Carola csak a könyvet találják a rejtélyes házban. Carola beleolvas és rájön, hogy döbbenetes hasonlóságok vannak a cselekmény és a saját életük történései között. Emilióval nyomozni kezdenek. Utóbbi munkát vállal egy escort ügynökségnél, hogy pénzt szerezzen a kislánya kezelésére. Javier nem hajlandó elfogadni, hogy Diego más, mint a többiek. Gonzalo bejut Omar szobájába.

109.
Eva is úgy érzi, hogy Inaki Mora azért rejtõzik, mert mindannyian ismerik õt. Carola hirtelen megérzi, hogy Omarral történt valami és Sebastiannal a kórházba siet. Emíliót találkára hívják. Rebeca kétségbeesetten próbál üzenni Pilarnak, de Gonzalo még épp idõben érkezik. Javiernek tervei vannak, illetve azt szeretné, ha Diego vele élne. Andrea szívességet kér Gonzalótól, Rebeca pedig váratlan vendéget kap.

110.
Adolfo el akarja vinni magával Rebecát, de o megszökik Adolfo kocsijával. Adolfo is szerez egy autót, és üldözni kezdi Rebecát. Rebeca balesetet szenved, és kórházba szállítják. Adolfo utána megy. Pilar rájön, hogy Javier letiltatta a hitelkártyáit. Elpanaszolja Gonzalónak, aki megígéri, hogy segít neki. Mabel szerelmet vall Renatónak, de Renato szerint sosem volt köztük semmi komoly.

111.
Ignacia kérdõre vonja Javiert, hogy honnan van A szomszéd ház címû könyv, mire Javier azt válaszolja, hogy kapta valakitõl, de nem tudja kitõl. Sebastian elmondja Carolának, hogy Maribel Omar nõvére volt, aki drogtúladagolásban halt meg. Emilio felfedezi, hogy Anderson Chuncler nem létezik, és ezt elmondja Carolának és Sebastiannak. Azt is megtudja, hogy a szomszéd házból összesen három példányt nyomtattak.

112.
Javier dühös lesz, mert Rebeca hazudott neki, és kijelenti, hogy megérdemli, ami történt vele. Hilda megkérdezi Emiliótól, hogy mit dolgozik, amibõl telt drága jegygyûrûre. Emilió nem válaszol, ám mielõtt Hilda bármit is mondhatna, csöng Emilio telefonja, és elmegy. Karen és Nibaldo elmegy arra a címre, amit Andrea Anderson nevû barátja adott meg nekik. Kiderül, hogy Anderson valójában Adolfo, aki rájuk támad. Nibaldo felülkerekedik, ám Adolfo megszökik.

113.
Javier cseppet sem örül a hírnek, hogy Ignacia terhes. Nibaldo elárulja a titkot Karennek, csakhogy a beszélgetésnek Andrea is fültanúja lesz. Adolfo bejut Rebecához és épp végezni akar vele, amikor Gonzalo megakadályozza. Adolfo a tetõre menekül, és újabb tragédia történik. Carola túl messzire megy Gonzalónál. Emilio elviszi vacsorázni Hildát, csakhogy belefutnak Emilio fõnökébe.

114.
Elmondják Mabelnek, hogy Ismael meghalt, és õ egybõl Gonzalóra gyanakszik. Carola bemegy a kórházba Rebecához. Mindenáron megpróbálja elérni, hogy Rebeca kézszorítással jelezze, ha valóban Gonzalo Inaki Mora. Pilarnak elege van Carola elméleteibõl, de amikor kiejti a száján Gonzalo nevét, Rebeca keze megrándul. Gonzalo azon mesterkedik, hogy mindenki Carolára gyanakodjon, rá akarja kenni az összes gyilkosságot. A hír tûzként terjed, Ignacia Renatót is beavatja az elméletbe. Gonzalo azonban nem bízza a véletlenre Carola bukását.

115.
Javier megtudja, hogy Pilar el akar költözni a gyerekekkel. Eléri, hogy Rebecát az õ gondnokságába helyezzék. Karen elárulja Pilarnak, hogy Ignacia gyereket vár. Sebastian gyanakszik Gonzalóra, és majdnem meglátja a drogot a táskájában, de Gonzalo megint megússza. Ignacia rosszul lesz, amikor Emilio felolvassa az új Anderson Chuncler könyv ajánlóját. Gonzalo elrejti a drogot Carola táskájában és kihívja a drogosztályt házkutatásra.

116.
Carola Carmenhez menekül, ott bújik el a rendõrök elõl. Sebastian felveti, hogy az új könyv talán a gyilkos által eltervezett gyilkosságokról szól. Emilio reménykedik benne, hogy nincs igaza, a könyv ugyanis egy családtag halálával kezdõdik. Úgy tûnik, Ignacia hajlandó lemondani a babáról, a családja boldogságáért cserébe. Yolanda felfedezi Emilio titkát. Egy rejtélyes személy Javiernek és Sebastiannak is juttat egy-egy példányt az új könyvbõl.

117.
Hilda talál egy képet Sebastianról és az ál-Anderson Chunclerrõl. Sebastian kidobja, de Hilda kikukázza, és elviszi Emiliónak, aki arra következtet, hogy Sebastian a könyvek írója. Az étteremben az egyik pincérnõ nem akarja megadni Carolának Lidia elérhetõségeit, de Carola megkörnyékez egy másik pincérnõt, és hazugsággal kicsalja belõle Lidia címét. Ignacia még mindig azt hiszi, hogy Javier az író.

118.
Mabel elmondja Gonzalónak, hogy neki sosem lehet átlagos élete, hiszen õ gyilkos. Emilio beoson a régi házukba, és megtalálja Rebecát Leonardo szobájában. Oda is szerel egy kamerát. Miután végzett, Nibaldo betoppan a szobába, és megkérdi Emiliótól, hogy mit keres ott. Emilio azt válaszolja, hogy a ház még mindig a Conde családhoz tartozik, és neki minden joga megvan arra, hogy ki- és bejárkáljon, majd visszamegy Pilarhoz, és a TV-re köti a kamerákat.

119.
Emilio azt hiszi, Sebastian írta a könyveket álnév alatt. Ignacia beleolvas a haláláról szóló részbe, és elhatározza, hogy elszökik. Rebeca állapota javul, hangokkal próbál kommunikálni. Hilda azonnal értesíti Pilart. Gonzalo aggódik a rejtélyes harmadik személy miatt, aki szintén bosszút tervez a Condék ellen. Diego meglátja, amint Pilar Rebecát figyeli a kamerákon keresztül, és Andreának is elmondja a titkot. A gyerekek együtt nézik a felvételt, amikor Javier váratlanul rájuk nyit.

120.
Gonzalo otthagyja Pilárt a kórházban, aki Sebastiant hívja segítségül. Javier tovább zaklatja Hildát, aki nem tudja, mit tegyen. A Ruiz gyerekeket megviseli apjuk viselkedése, Pilar a kórházból hazaérkezve értesül Javier õrjöngésérõl. Adolfo és Gonzalo Mabelnél találkoznak, de nem képesek elásni a csatabárdot. Adolfo Nibaldo segítségével akar többet megtudni a rejtélyes íróról. Emíliót megkörnyékezi a fõnöke, de a fiú elutasítja õt.

121.
Adolfo Nibaldót bízza meg a boríték kézbesítésével, csakhogy Karen keresztülhúzza a számításaikat. Javier egy házibulival akarja kiengesztelni a gyerekeket, de borzalmasan viselkedik az este folyamán. Gonzalo bejut Rebecához, szerencsére Diego éppen idõben nyit be a szobába. Carmen hiába próbálja meg kicsalni az igazságot Sebastianból, lebukik. Hilda egyre jobban szenved Javier zaklatása miatt, Pilarnak is említést tesz a férfi viselkedésérõl. Gonzalo azt hazudja Hildának és Diegónak is, hogy Pilar küldte õt Rebecához, csakhogy Pilar is értesül a dologról.

122.
Javier megtámadja Hildát, de Diego közbelép. A férfi egy darabig üldözi õket, és végül túl messzire megy. Emilio kibékül Sebastiannal, véletlen megtudja, hogy Ignacia elutazik. Megnyugtatja Pilart, hogy Gonzalo nem lehet Inaki Mora. Karen nem Pilarnak, hanem Gonzalónak adja át a borítékot, így a férfi megmenekül a leleplezéstõl. Csakhogy Pilar meglátja az üres borítékot a lakásban, és késõbb emiatt újabb hazugságon kapja Gonzalót.

123.
Pilar megtudja, hogy egy fénykép volt a borítékban, amit Gonzalo elvett Karentõl. Gonzalo kiszedi Nibaldóból, hogy Adolfótól kapta a borítékot. Elmegy Adolfóhoz, és kérdõre vonja, hogy miért akarta leleplezni Pilar elõtt. Adolfo szerint már nincs értelme annak, amit tesznek. Nibaldo úgy dönt, hogy nem tartja meg a pénzt, amit Adolfótól kapott. Renato és Eva meglátogatja Carolát Carmennél, és Renato számára is kiderül, hogy Carmen Carola vér szerinti anyja.

124.
Gonzalo elmondja Pilarnak, hogy Adolfo az öccse, de Pilar nem hisz neki. Emilio felveti Sebastiannak, hogy lehetséges, hogy a könyvek írója nõ. Renato elhozza a nyomdából a Kárhozottak egy példányát. Pilar Javierhez költözik, hogy gondját viselje Rebecának. Emilio meglátja a Kárhozottakat Renatónál, és megkérdi, hogy került hozzá.

125.
Emilio megmutatja Sebastiannak a könyvet, amit az apjánál talált. Kiderül, hogy az a példány különbözik az eredeti verziótól. Gonzalo megtudja, hogy Pilar átköltözött Javierhez. Ignacia is szembesül a dologgal, amikor felkeresi Javiert, hogy elfogadja az ajánlatát. Hilda Pilar kérésére beköltözik a házba, hogy vigyázzon a gyerekekre. Cserébe Pilar felajánlja, hogy szervezzen eljegyzési partit, amit a lány nagy örömmel fogad. Karennel izgatottan készülõdnek, nem is sejtik, hogy az este váratlan fordulatot hoz majd.

126.
Hilda eljegyzési partit szervez Pilar házában. Javier kikapcsoltatja az áramot is, éppen a parti közepén borul sötétség a házra. Titokban Adolfo is megjelenik, megkötözi Karent és elviszi Ignaciát. Yolanda megtudja, hogy Nibaldo súlyos állapotban fekszik a kórházban, de közben a házban is rejtélyes haláleset történik. Mivel a gyilkos a vendégek közül lehetett valaki, fokozódik a feszültség. Adolfo bogarat ültet Gonzalo fülébe, és a férfi Pilárra kezd gyanakodni.

127.
A boncolás kideríti, hogy Sebastiant patkányméreggel ölték meg. Gonzalo a gondolatát sem tudja elviselni annak, hogy esetleg Pilar a gyilkos, ezért átkutatja a dolgait. Yolanda Nibaldónál tölti minden percét, de a férfi állapota nem javul. Ignacia kétségbeesetten kéri Javier segítségét, aki meglepõ döntésre jut. A tárgyalás után el akarja hagyni az országot Ignaciával. Emilio furcsállja a szülei viselkedését, és kíváncsi lesz, mit rejtegethet Renato az autójában. Ám arra, amit talál, õ sincs felkészülve.

128.
Gonzalo megtalálja Pilar irodájában a könyvek kéziratait. Ettõl annyira kiborul, hogy nem megy el a tárgyalásra, és Pilarnak egyedül kell szembenéznie Javierrel. Renato elmagyarázza Emiliónak, miért voltak a könyvek a kocsijában. Yolanda megkéri Emiliót, hogy mondja el az igazat Hildának, mielõtt még túl késõ lesz. Úgy tûnik Pilar alul marad Javierrel szemben, ám a meghallgatás váratlan fordulatot vesz.

129.
Diego tanúskodik az apja ellen, és a bíró elítéli Javiert. Eszerint Javier hat hónapig nem mehet a gyerekei közelébe, vissza kell vezettetnie az áramot és a vizet a házba, tartásdíjat kell fizetnie Pilarnak, továbbá nem hagyhatja el az országot. Ignacia elbúcsúzik a szüleitol, és elindul Javier házába. Gonzalo szembesíti Pilart azzal, hogy megtalálta a két könyv kéziratát az irodájában. Azzal vádolja, hogy õírta a könyveket és õ mérgezte meg Sebastiant.

130.
Karen ételt visz Yolandának a kórházba és bocsánatot kér tole mindazért, amit vele tett. Hilda megkérdezi Emiliótól, hogy kicsoda Orlandó, de Emilio tagadja, hogy tudná. Pilar elmegy az irodájába ellenorizni, hogy mindene megvan-e, és Gonzalo utánamegy. Újra megkéri, hogy mondjon el mindent a könyvekrol, de Pilar továbbra is azt állítja, hogy nem õ írta õket. El akarja küldeni Gonzalót, ám ekkor megjelenik Carola, aki Pilarnak akar feltenni néhány kérdést. Gonzalo elfogja Carolát, és felszólítja Pilart, hogy hívja a rendõrséget.

131.
Ignacia elcsalja Gonzalót egy raktárépületbe. Az épület elõtt furcsa turistákkal találkoznak. Nibaldo felébred a kómából. Emilio ki akar lépni a munkahelyérõl, de a fõnöke nem engedi. Elhívja magával a fiút egy utazásra. Javier meglátogatja Evát és Renatót, hogy elmondja nekik, mit érez a lányuk iránt. Gonzalo fegyverrel fenyegeti Ignaciát, akit Adolfo próbál megvédeni. Hirtelen lövés dörren. Carola nyugtalan, megérzi a bajt, Renato és Javier is keresni kezdik Ignaciát.

132.
Karen féltékeny Hildára, aki jó kapcsolatot ápol Andreával. Pilar megtudja, hogy Javier elköltöztette Rebecát. Hilda közli Emilióval, hogy a hónap végére tervezi az esküvõt, csakhogy a fiúnak akkor kell elutaznia a fõnökével. Carola egyre nyugtalanabb Ignacia miatt, Renatót pedig a rendõrségrõl keresik, és behívják a hullaházba. Gonzalót kéri meg, hogy kísérje el, Eva pedig Javierrel viteti oda magát.

133.
Renato azonosítja Ignacia holttestét, teljesen összetöri a hír. Emilio és Carola is értesülnek testvérük haláláról. Javier kiborul, Pilart gyanúsítja Ignacia megölésével. Adolfo visszanézi a felvételeket, amiket a raktárban készített. Gonzalo Carola rejtekhelye felõl kérdezgeti Emiliót. Carola megkéri a fiút, hogy menjenek be a hullaházba. El szeretne búcsúzni a nõvérétõl. Már éppen indulnának, amikor zajt hallanak.

134.
Adolfo és Gonzalo nyomozni kezdenek a rejtélyes turisták után. Gonzalo megkéri Pilart, hogy hazudjon a többieknek, és szolgáltasson neki alibit Ignacia meggyilkolásának idõpontjára. Carmen ötletet ad Carolának, és a lány napló után kutat Ignacia dolgai közt. A Conde család Ignacia temetésére készül, Emilio Hildára bízza a kislányukat. Renato épp Mabellel beszélget, amikor megcsörren a telefonja, és egy rejtélyes idegen keresi.

135.
Ignacia temetésén Gonzalo megpróbálja megtudni Evától, hogy hol van Carola, de Emilio közbelép, és nem árulják el Gonzalónak. Renatót felhívja Ignacia gyilkosa. Gonzalo átveszi a telefont, és a gyilkos elárulja neki, hogy a közelében áll. Carola még Javier házában van, amikor Javier hazaérkezik, ezért az ágy alatt bújik el. Éjszaka kisurran, de más is van a házban rajtuk kívül.

136.
Yolanda azt meséli Nibaldónak, hogy barátja van. Gonzalo megpróbálja lebeszélni Renatót arról, hogy bosszút álljon Adolfón, mert Renato azt hiszi, hogy õ ölte meg Ignaciát, de nem sikerül. Hilda elmegy Grettához, és megtudja, hogy Gretta el akarja vinni üzleti útra Emiliót.

137.
Emilio elutasítja Gretta ajánlatát. Carola megtudja Ignacia kisfiának a címét, és az apa monogramját, ami mindenkit összezavar. Pilar megint betör Javierhez, de a ház elõtt Mabelbe botlik. Nibaldo visszatér Javier házába. Pilar Emilio segítségét kéri Rebeca ügyében, és a fiúnak is feltûnik a nõ furcsa viselkedése. Rájön, hogy Javier ott tarthatja Rebecát, ahol annak idején Igor Mora is feküdt. Gonzalo látni véli Ignaciát, és meg van róla gyõzõdve, hogy a lány csak megjátszotta a halálát.

138.
Emilio és Pilar sajnos nem jár sikerrel a klinikán, Javier nem engedi õket Rebeca közelébe. Amint a fülébe jut, hogy Rebeca a Gonzalo és Inaki neveket emlegette, nyomozni kezd az ügyben. Emilio elmondja Hildának, hogy felmondott a munkahelyén. Carolával Ignacia titokzatos kisfia után nyomoznak. Pilar egyre furcsábban viselkedik, ám továbbra is mindent tagad. Emilio épp Carolával beszélget telefonon, amikor a hívásnak más is fültanúja lesz.

139.
Carola egyre idegesebb, ezért Carmennel sétálni indul. A parkban meglát egy kisfiút, aki ugyanolyan pólót visel, mint Luis, és kideríti, melyik iskolába jár. Mabel követi Pilart az irodájába és megfejti az egyik titkát. Javiernek és Gonzalónak is beszámol a dologról, szerinte a nõ megõrült, amirõl értesíteni kell a családját. Pilar folyamatosan manipulálja Renatót, aki majdnem öngyilkos lesz. Emilio és Hilda kislánya kórházba kerül. Carola megtalálja Luis-t és az apukáját, aki mindent elmesél Ignaciáról.

140.
Eva hiába magyarázza Renatónak, hogy Gonzalo sem tudhat Carola rejtekhelyérõl, figyelmetlenek, és a férfi követi õket. Carola sikerrel jár az iskolában, ám mielõtt távozna, észrevesz egy képet a falon. Érdekes információval lesz gazdagabb, és végre bizonyítékot szerez Gonzalo ellen. Gretta megfenyegeti Emiliót, hogy nem mehet el a cégtõl, Mabel felkeresi Javiert, és elmagyarázza neki, hogy Pilar kezd megõrülni, és értesíteni kéne a családtagokat. Gonzalo lebuktatja Carolát, csakhogy a lány visszavág.

141.
Carola elmondja Gonzalónak, hogy Hortensiától tudta meg, kicsoda o, és kapott tole egy fényképet, amin rajta van a három Mora fivér. Gonzalo kikéri Carola holmijait a rendõrségen, és kilopja a fényképet. Javier megkéri Nibaldót, hogy hozza át hozzá a gyerekeit és Karent. Amikor odaérnek, Javier megkérdi õket, hogy nem vettek-e észre valami furcsaságot Pilar viselkedésében.

142.
Cecilia életben van, de nem hajlandó beszélni Gonzalóval és Adolfóval. Azt hiszi, hogy Raquel küldte õket, és elzavarja mindkettejüket. Eva ráparancsol Renatóra, hogy menjen el Javierhez. Renato végül el is megy, és megegyeznek Javierrel, hogy o segít, Renato pedig visszavon mindent, amit mondott. Carmen elmegy Emilióhoz, és megtudja, hogy Carolát letartóztatták.

143.
Emilio betör a klinikára és megtalálja Rebecát, de úgy tûnik Pilárt, cseppet sem izgatja a hír. Hilda elárulja, hogy Nibaldo fizeti az esküvõt. Carmen megtalálja Lídiát. Javier enged a csábításnak, és Gonzalo rajtakapja õt Pilárral. Carola a börtönben megírja a Mora testvérek történetét. Carmen végzetes tudásra tesz szert.

144.
Eva Javiert akarja Carola ügyvédjének, és ezt Gonzalónak is megmondja. Emilio egyre jobban aggódik Carmenért, és végül elmegy a házába. Cecília mindenáron meg akarja menteni az unokáit Pilártól. Adolfo felkeresi Javiert, és követeli, hogy hozza ki Carolát a börtönbõl. Karen kihívja rá a rendõrséget, ám Javier kénytelen falazni neki. Ekkor érkezik a zaklatott Cecília, aki közli a rendõrökkel, hogy Pilárt kéne letartóztatniuk.

145.
Cecilia nem hajlandó elmondani Gonzalónak, mi folyik Pilar körül. Eva nagyon aggódik Renatóért, és Pilar segítségét kéri. Hilda boldogan készül az esküvõre, Nibaldo mindenképpen meg akarja ismerni Carlost. Emilio meglátja Hildát az esküvõi ruhában, ami Karen szerint balszerencsét hoz. Az esküvõi szertartás ugyan egy pár percre megszakad, de végül Hilda és Emilio egybekelnek és megkereszteltetik a lányukat. Carolát megtámadja néhány elítélt, és elveszik tõle a füzetét.

146.
Nibaldo nagy meglepetéssel készült Hilda esküvõjére. Adolfo emlékezteti az ígéretére Javiert, aki bemegy a börtönbe Carolához. Renato Pilar segítségét kéri az öngyilkossághoz. Andrea és Diego ellopják az anyjuk autóját, és elmennek Cecíliához. A nõ értesíti Javiert, aki így nem tud beszélni Carolával, helyette a gyerekekhez siet. Greta fényképeket ad esküvõi ajándékba Hildának, és mindent elmond Emilio munkájáról. Cecilia a vita dühében valami egész érdekeset mond Javiernek.

147.
Cecilia magánál akarja tartani az unokáit néhány napig, de Raquel nem egyezik bele. Adolfo huszonnégy órát ad Gonzalónak, hogy hozza ki Carolát a börtönbõl. Yolanda véletlenül elszólja magát, és Hilda rájön, hogy o végig tudta, mit dolgozott Emilio. Rebeca orvosa felhívja Javiert, és elmondja neki, hogy talált egy kórházat, ahonnan Rebeca sosem kerülne ki. Javier meglátogatja Evát, és elmondja neki, hogy nem sokat haladt Carola ügyében, de megpróbálja elintézni, hogy õ lehessen Carola kapcsolattartója.

148.
Evának rossz érzése támad, és megkéri Yolandát, hogy hívja fel Renatót. Javier megadja Gonzalónak a klinika címét, ahová el kell vitetni Pilart. Emilio elmegy Hildához, hogy beszéljen vele, de Hilda látni sem akarja. Adolfo elmondja Mabelnek, hogy Gonzalónak még két órája van, hogy kiszabadítsa Carolát.

149.
Javier elmondja Nibaldónak és Emiliónak, hogy Renato meghalt. Raquel elmeséli Pilárnak, hogy nõtt fel, és mikor született meg benne a terv, hogy átveszi a helyét. Carola megkéri a börtönõrt, hogy vigye el a füzetét egy bizonyos személynek. Cecilia segíteni akar Hildán, mert látja, hogy a lány még mindig szereti Emiliót. Nibaldo elmondja Javiernek, hogy látta távozni Pilárt Ignacia mûhelyébõl, Renato halálának idõpontjában.

150.
Eva úgy érzi nem képes elmenni Renato temetésére, de végül összeszedi magát. Hilda is elmegy, hogy támogassa Emiliót. Mabel felajánlja a segítségét a fiúnak, hajlandó feladni a fiát. Javier kérdõre vonja Pilárt Renato halála miatt, és Emilio véletlen fültanúja lesz a beszélgetésnek. Carola börtönõre Diegónak adja át a füzetet. Adolfo éppen arról beszélget Javierrel, hogy milyen különleges ajándéka van a férfi számára, amikor Mabel megjelenik és fegyvert fog rá.

151.
Cecilia beszél Hildával, azt szeretné, ha a fiatal pár kibékülne. Adolfo nagyon dühös Mabelre, és közli vele, hogy mostantól idegen a számára. Eva és Yolanda is kérdõre akarják vonni Pilárt Renato halála miatt. Raquel ráveszi Adolfót, hogy tegyen úgy, mintha elrabolná, mert beszélgetni szeretne vele. Elárulja Adolfónak, hogy kicsoda, és még a lakására is elviszi, hogy megmutassa neki Pilárt. Javier közben értesíti a rendõrséget, bár Cecilia szerint minél távolabb van tõlük a lánya, annál jobb.

152.
Mabel Javier segítségét kéri, hogy tõrbe csalhassa Adolfót. Javier belemegy, és Pilárt ajánlja cserébe Gonzalóért. Cecilia felkeresi Emiliót, és beavatja a terveibe. Carola ideges a füzet miatt, nem tudja, végül Pilárnak sikerült-e elolvasnia. Adolfo meglepõ fordulatot tervez a találkára.

153.
Mabel elküldi Javiert és Raquelt az elhagyatott vonatállomásról. Adolfo le akarja lõni Gonzalót, de Mabel közéjük áll, és õt találja el. Adolfo elmenekül Gonzalo pedig Mabellel tart, aki meghal a mentõkocsiban. Andrea megtalálja Carola jegyzetfüzetét Pilar szobájában, de nincs ideje beleolvasni, mert Cecilia beszélni szeretne vele és a többiekkel.

154.
Raquel felszólítja Ceciliát, hogy mondjon el mindent Andreának és Diegónak. Gonzalo elmegy Carolához, és megkérdi, hogy mit írt le a jegyzetfüzetbe. Mivel Carola nem válaszol, megfenyegeti, hogy úgy fogja végezni, mint az apja. Megígéri neki, ha válaszol, elmondja, hogy van a családja. Pilarnak majdnem sikerül rávenni Adolfót, hogy engedje el, de ekkor megérkezik Raquel, aki végezni akar Ceciliával.

155.
Gonzalo és Javier számára is fellebben a fátyol a nagy titokról, amikor Pilar hazaérkezik. A fegyver elsül és Pilar azt hiszi, megölte testvérét. Cecilia azt akarja, hogy a rendõröknek azt hazudják, õ ölte meg a lányát. Javiert teljesen megdöbbenti a tény, hogy feleségének ikertestvére van. Carola nem akar találkozni Gonzalóval és a börtönõr fedezi õt, amivel kihúzza a gyufát Gonzalónál. Kiderül, hogy Raquel nem halt meg és elszökött, Diego pedig odaadja Pilárnak Carola füzetét.

156.
Pilar elolvassa Carola füzetét és megtudja Gonzalo titkát. Szembesíti a férfit az igazsággal, és értesíti Emiliót. Carola börtönõre is felkeresi a családot, hogy megtudja, Pilar olvasta-e a füzetet, így õ is a házban tartózkodik, amikor az ügy kirobban. Amint Emilio is olvassa a füzetet, fel akarja tartóztatni Gonzalót, ám a férfi leüti és elmenekül, a füzetet pedig magával viszi. Javier teljesen maga alá kerül az interneten keringõ videó miatt, visszavonják az engedélyét. Gonzalo Pilar elutasítása után magába roskad, és megint hallucinálni kezd.

157.
Emilio meggyõzi Pilárt, hogy csak az õ segítségével leplezhetik le Javiert. Eva felkéri Javiert Carola ügyvédjének, csakhogy Emilio bosszúja miatt a férfi nem dolgozhat ügyvédként. Amikor meglátogatja Carolát a börtönben, õ is megtudja a nagy titkot, és azonnal Pilárhoz rohan. Közben Emilio és Pilar készen állnak a terv végrehajtására, és Pilar épp indulna Gonzalóhoz, amikor Javier feltartóztatja. Adolfo és Raquel meglepõen jól kijönnek egymással.

158.
Javier hiába akarja megakadályozni, Pilar találkozik Gonzalóval. Hilda elõadja a Nibaldóval kapcsolatos tervét, majd Yolandával és Eva asszonnyal együtt felkeresik a bácsit, hogy õt is megkérdezzék a dologról. Nibaldo elfogadja az ajánlatot. Pilarnak semmit nem sikerül kihúznia Gonzalóból, aki mindenáron Madridba akar utazni vele és a gyerekekkel. Hazaviszi Pilart és az egész családnak össze kell csomagolnia, mintha tényleg elutaznának. A játék kezd elfajulni, Pilar a gyerekekkel együtt már a reptér felé tart, és Gonzalo még mindig nem törik meg.

159.
Gonzalo bevallja a gyilkosságokat, és hogy o csempészett drogot Carola táskájába. Rájön, hogy Pilaron mikrofon van, és mindent felvett. Emilio odaadja a felvételt Javiernek, aki ennek segítségével kihozza Carolát a börtönbõl, és a rendõrség körözni kezdi Gonzalót. Karen elõadja a táncszámát Evának, és addig könyörög neki, hogy támogassa, amíg Eva meg nem ígéri, hogy megnézi, mit tehet az érdekében. Carola megkéri Javiert, hogy vigye el az apja sírjához. Elmondja Javiernek, hogy addig nem nyugszik, amíg Gonzalo meg nem fizet mindenért.

160.
Adolfo el akarja vinni Ceciliát Raquelhez, de Carola ekkor érkezik meg Pilar házába. Megpróbálja rávenni Adolfót, hogy engedje el Ceciliát, és szökjenek el együtt. Javier azt hiszi, hogy Pilar még mindig szerelemes belé, de Pilar ezt tagadja, és ott hagyja. Pilar bevallja, hogy Gonzalót szereti…

161.
Pilar nem találja otthon Andreát, és aggódni kezd. Evanak sikerült a tárgyalás az ügyféllel, és dupla annyi pénzt kért el tõle, mint amennyit eredetileg ajánlott. Elmondja a gyerekeinek, hogy ezzel elkezdõdött az új élete, mert végre õ is jó valamiben. Adolfo SMS-t ír Carolának, hogy õ dönti el, mikor lesz vége a történetnek. Raquel elviszi Andreát a búvóhelyre, és közli Gonzalóval, hogy úgy bizonyíthatja be, hogy mellettük áll, ha megöli Andreát. Gonzalo felajánlja, hogy odacsalja Pilart Andrea életéért cserébe.

162.
Pilar és Andrea elmenekülnek, de Pilar nagyon aggódik Gonzalo miatt. Hilda szól Cecilia különös viselkedésérõl, de a nõ nem akarja megmutatnia a titokzatos könyvet Pilarnak. Raquel és Adolfo segítenek Gonzalón. Karen helyettesíti a fellépésen Nibaldót és kiderül, hogy tehetséges komédiás. Andrea mindenáron el akarja hagyni a házat, ezért mindannyian átköltöznek Javierhez. Carola tovább mesterkedik, megpróbálja kelepcébe csalni Adolfót.

163.
Emilio rájön, hogy Pilar nem beszámítható és megkéri Hildát, hogy nagyon figyeljen a nõre. Pilarnak azonban sikerül elszöknie. Cecilia asszony visszamegy a házba, és Raquel elkapja õt. Nibaldo és Yolanda kibékülnek, Karen izgatott az új munkája miatt. Emilio rájön, hogy Carola nagy bajban lehet. Rebeca meglátja, amint Raquel közeledik a házhoz, de hiába próbál telefonálni, Emilio nem veszi észre, kivel beszél.

164.
Carola az alagsorban kínozza Adolfót, amikor Emilio megjelenik a házban. Mialatt Carola vele beszélget, Adolfo elmenekül. Yolanda és Nibaldo átmennek a szomszédba megkeresni Ceciliát, de Raquel közben rátámad Pilárra. A dulakodás tragédiába fullad, de Cecilia megint magára vállalja a felelõsséget. Javier közben kihozatja magát a kórházból, és elvállalja a volt anyósa védelmét. Nibaldo épp Hilda kislányára vigyáz, amikor megjelenik a bosszúszomjas Adolfo. Gonzalo elrabolja Diegót.

165.
Pilar Emilio és Javier segítségével próbálja megakadályozni, hogy Gonzalo elvigye magával Diegót. Adolfo betör a Conde lakásra, és foglyul ejti Yolandát, Nibaldót, Evát és a kisbabát. Hilda telefonjának segítségével kiderül, merre tart Gonzalo, és az utolsó pillanatban sikerül megmenteni a fiút. Adolfo megpróbál elszökni és túszként magával viszi Evát…

Megosztom másokkal: