La DOÑA – A végzet asszonya tartalma

La Doña – A végzet asszonya tartalma:

1.
Az álarc
Altagracia Sandoval nem tűr ellentmondást. Amikor Jaime Aguirre nem hajlandó átadni a cégének a kiszemelt építési területet, nem nyugszik, ameddig el nem éri, hogy a férfit letartóztassák. Jaime fia, Saúl azonban ügyvédként tudja, hogy igazságtalanság történt, és mindent megtesz annak érdekében, hogy Altagracia-t felelősségre vonja.

2.
Megtöröm az akaratodat
Saúl kritizálja Altagracia-t, amiért elérte, hogy letartóztassák az apját, mire a nő kidobja a házából. Altagracia kitagadott lánya, Mónica a városba érkezik apjával, aki orvosi kezelésre szorul. Altagracia eközben egyre elutasítóbb a férjével.

3.
Brutális kilakoltatás
Altagracia megbízásából egy csapat, maszkot viseli férfi dúlja fel Saúl Aguirre és a családja otthonát, akik az erőszaktól sem riadnak vissza. Az egyik férfi megtámadja Mónicát, de Saúl a segítségére siet. A házban lakók hősiesen helytállnak.

4.
Emberáldozat
Altagracia elrendeli Guillermo meggyilkolását, és hamis vallomást küld a sajtónak. Mónica próbál pénzhez jutni, ami fedezné apja gyógyszereit. Yesenia szövetséget kínál Lazarónak.

5.
A testem a fegyverem
Saúl reménykedik benne, hogy sikerül Altagraciával megegyezniük, de a nőnek más tervei vannak. Lydia átalakítja Mónicát, aki szeretné magára vonni Saúl figyelmét.

6.
Leplezetlen vágy
Saúl nagy hatást gyakorol Altagraciara, ezért a nő úgy dönt, hogy visszavonja a feljelentést Jaime ellen. Monica új ötlettel áll elő az üzlettel kapcsolatban. Margarita elmenekül az erőszakolója elől, és a fővárosban próbál segítséget kérni Saúltól.

7.
Árulkodó tetoválás
Monica beszél az apjának Altagraciaról, aki zaklatottan fogadja a hírt, hogy találkoztak. Saúl és Ximena között egyre nagyobb a feszültség Altagracia miatt. Marcost elbocsájtják az iskolából. Altagracia meglátogatja Margaritát, aki elárulja a támadója nevét.

8.
A gyilkos már a célkeresztben
Isabela dühös Altagraciara, amiért a nő elérte, hogy kirúgják a szerelmét az iskolából. Altagracia veracruzi utazását tervezi, ahol szembenéz egykori erőszakolójával. Jaime figyelmezteti a fiát, hogy ne menjen Altagracia közelébe.

9.
Altagracia találkozik Miguel Preciadoval, és felismeri a férfi tetoválását a mellkasán. Saúl is megkeresi a férfit egy nyomozó társaságában. Monica szembesül édesapja kezelésének költségeivel. Regina kellemetlenül érzi magát Felipe közelében.

10.
Altagracia és Saúl találkozása váratlanul végződik. Monica egyre kétségbeesettebb a pénzkereséssel kapcsolatban. Ximena kiszedi az igazságot Saúlból, és úgy dönt, elhagyja a férfit.

11.
Ximena meglátogatja Altagraciát, a találkozás azonban váratlan fordulattal végződik. Saúl megmenti Monicát a csempészektől. Miguel Preciado megérkezik Altagracia vidéki házába

12.
Altagracia üldözőbe veszi Miguel Preciadot, és többször meglövi, de Braulio – a nő parancsa ellenére – közbeavatkozik. Ximena felszáll a madridi repülőgépre. Saúl bevallja Monicának, hogy miért szakítottak Ximenával.

13.
Braulio magára vállalja a feladatot és megkínozza Miguel Preciadot, hogy kiszedje belőle a többi erőszakoló nevét. Felipe rátalál a felesége titkos szobájára, és kérdőre vonja Reginát. Altagracia és Saúl közelebb kerülnek egymáshoz.

14.
Altagraciat felháborítja, hogy Felipe a titkos szobájában járt. Isabela lelkesen fogadja Marcost, aki vacsorára érkezik. Gabino meghívja Monicát egy szórakozóhelyre, és megpróbál közeledni hozzá, de a lány egyértelműen elutasítja. Felipe és Altagracia ismét veszekednek.

15.
Valeria megtalálja a férje véres ingét, és számonkéri rajta, de a férfi nem hagyja ezt szó nélkül. Altagracia és Saúl az utcán találkoznak, és ismét közel kerülnek egymáshoz. A csók azonban nem marad következmények nélkül.

16.
Saúlt megműtik, a kórházban Altagracia és Monica is meglátogatják. Valeria megpróbálja túltenni magát azon, ahogyan a férje bánt vele. Felipe elköltözik otthonról.

17.
Marcos ismét ellátogat Altagracia házába, a nő azonban felfedi a valódi szándékait. Valeria elutasító Lopezzel, és figyelmen kívül hagyja a történteket. Miguel négyszemközt akar beszélni Altagraciaval.

18.
Valeria féltékenyen figyeli Lopez és Leticia beszélgetését. Monica szeretné kideríteni, hogy mi van Altagracia és Saúl között. Marcos elmondja a döntését Isabelának. Saúl megérkezik Altagracia vidéki házába.

19.
Braulio és Yesenia szembe kerülnek egymással. Isabela Emilianohoz fordul vigasztalásért, amit Diego féltékenyen figyel. Felipe nyilatkozik a válásról, de a dolgok nem egészen úgy alakulnak, ahogy Altagracia eltervezte.

20.
Regina meglátogatja Felipet, és ismét megpróbál rá hatni, hogy ne igyon annyit, és vegye kezébe az életét. Altagracia azt akarja, hogy Braulio kerüljön Felipe helyére az országgyűlésbe. Yesenia őszintén elmond mindent Lazaronak.

21.
Altagracia és Saúl kapcsolata egyre jobban elmélyül. Felipe belesétál Altagracia csapdájába, és komoly bajba keveredik. Regina megpróbál segíteni Lazaronak, annak ellenére, hogy a férfi elutasítja.

22.
Gabino erőlteti a kapcsolatot Monicával, amit Saúl nem néz jó szemmel. Felipe felébred a hotelszobában, és szembesül a történtekkel. Emiliano talál egy régi képet az édesapjáról, és kikérdezi róla Rafaelt.

23.
Rafael elégeti a képet, amit a fia talált. Altagracia találkozik Felipevel és arra kényszeríti, hogy vonuljon vissza a politikától. Lazarot tovább vizsgálják. Saúl Veracruzban nyomoz Miguel Preciado ügyében.

24.
Yesenia ellátogat Altagracia házába, hogy elárulja, mi történt a nő lányával. Felipe nyilatkozatot tesz. Braulio ismét erőszakosan bánik a feleségével.

25.
Monica hiába viszi el a pénzt a kórházba, az orvos arra kéri, hogy előbb beszéljen az édesapjával. Valeria egyre elkeseredettebb a házasságával kapcsolatban. Yesenia találkozik Felipevel, hogy a segítségét kérje.

26.
Altagracia elmondja Saúlnak legmélyebb titkát, hogy bizonyítsa iránta érzett szerelmét. Lazaro elmeséli Felipének, mit tett vele Altagracia, és a képviselő úgy dönt, hogy segít neki bosszút állni.

27.
Altagraciát kirabolják az utcán, de Monica a segítségére siet. A lány mesél neki a múltjáról és Altagracia azt is megtudja, hogy elhagyta az édesanyja. Eközben Braulio megpróbál hatni a nőre, hogy folytassa a bosszúhadjáratot az erőszakolók ellen.

28.
Saúl nagy lelkesedéssel veti bele magát az új munkájába. Yesenia szörnyű dolgokat lát Monica jövőjében. Saúl megpróbál beszélni Altagraciaval, de a nő elutasítóan bánik vele.

29.
Altagracia találkozik azzal az emberrel, aki megölte a szerelmét. Valeria és López ezúttal az irodában kerülnek közelebb egymáshoz. Leticia Rafaelt faggatja a múltjáról.

30.
Rafaelt meglátogatja egy régi ismerőse. Regina nyomozni kezd Miguel Preciado eltűnésével kapcsolatban, és kérdőre vonja a nővérét. Monica őszintén beszél Gabinoval.

231.
Emiliano szörnyű dolgot tesz, amely komoly következményekkel jár. Altagracia felajánl Monicának egy asszisztensi állást. A történtek után mindenki a kórházba siet.

32.
Emilianora a szüleire találnak rá. Braulio egy férfi zsebkendőt talál Valeriánál. Gabino ezúttal túl messzire megy, és nem tud uralkodni magán.

33.
Yesenia eléri, hogy Altagracia kiállítson Lazaro nevére egy csekket. Emiliano elmegy a szüleivel a rendőrségre, ahol szövetkeznek Gabinoval. Yesenia átgondolja a lehetőségeit.

34.
Saúl kiáll az igaza mellett, és kérdőre vonja Gabinot. Felipe egy újságíró segítségét kéri, hogy leleplezze Altagracia titkait. Alejandro Céspedes értetlenül áll a történtek előtt.

35.
Altagracia elégedetten nézi végig Alejandro Céspedes ezredes letartóztatását. Monica elfogadja az állást, amit Altagracia ajánlott neki korábban. Saúl nyomozni kezd a balesettel kapcsolatban.

36.
Jaime dühösen érkezik meg Altagracia irodájába, hogy számon kérje rajta a sérelmeit. Emiliano elkeseredésében egyre inkább a drogok hatása alá kerül. Regina összefut Monicaval, és kénytelen elmondani neki az igazságot.

37.
Ximena megpróbálja visszaszerezni Saúlt, de a férfi őszintén bevallja neki az érzéseit Altagracia iránt. Yesenia elmondja mindenkinek, hogy rokonságban áll Altagraciaval, amit Monica is meghall. Emiliano beszökik Isabela szobájába.

38.
Ximena úgy dönt, küzdeni fog Saúlért. Rafael találkozik Daniellel, hogy utána járjanak Miguel Preciado eltűnésének. Gabino nem tud parancsolni az indulatainak.

39.
Altagracia elárulja Saúlnak Ximena titkát. Jaime új tervvel áll elő, amibe Ximenát is bele akarja vonni. Elkezdődik Emiliano tárgyalása.

40.
Saúl minden erejével igyekszik bebizonyítani Emiliano bűnösségét. Isabela meglátja az édesanyját és Felipet együtt. A bíróság döntést hoz Emiliano ügyében.

41.
Monica őszintén vall az érzéseiről Saúlnak, bár tudja, hogy a férfi nem viszonozza azokat. Isabela haragszik az édesanyjára, és ennek hangot is ad. Ximena úgy érzi, hogy folyamatosan falakba ütközik.

42.
Alejandro Céspedes osztozik Miguel Preciado sorsában, és szembe kerül Altagraciaval. Regina meglátogatja Felipet, aki éppen Altagracia tönkretételét tervezi. Rafael és Daniel megpróbálják becsapni Saúlt, hogy ne derüljön ki az igazság.

43.
Ximena találkozik Braulioval, és a férfi ráveszi, hogy segítsen neki. Saúl együtt vacsorázik Altagraciaval és a családjával. Yesenia meggyőzi Altagraciat, hogy fizesse ki Lazarot.

44.
A gyilkosság kapcsán Altagraciara terelődik a gyanú. Braulio eléri, hogy ne tartóztassák le, de a nőnek meg kell találnia Yeseniát, hogy tanúskodjon mellette. Diego meglátja Emilianot és Isabelat együtt.

45.
Monica Saúlt nyugtatja, miközben a férfit kétségek gyötrik. Felipe szeretné rábeszélni Reginát, hogy együtt hagyják el az országot. Altagracia minden áron elő akarja keríteni Yeseniát.

46.
Saúl megkérdőjelezi mindazt, amit Altagracia mondott neki, ő viszont ragaszkodik ahhoz, hogy ártatlan. Yesenia nem hajlandó segíteni a nőnek, ezért Altagracia fegyverrel fenyegeti meg.

47.
Saúl megesküszik, hogy megtalálja az apja gyilkosát. Valeria és Lopecito együtt vacsoráznak, és már nem titkolják egymás előtt az érzéseiket. Altagracia Monica segítségét kéri, hogy meggyőzze Saúlt.

48.
Altagracia félreérti a helyzetet Saúl és Monica között. Valerianak szembe kell néznie a döntése következményeivel. Alejandro Céspedes mindent megtesz azért, hogy kiszabaduljon.

49.
Alejandro Céspedest semmi sem állíthatja meg. Braulio ellátogat Daniel alapítványához. Felipe és Regina együtt töltik az éjszakát. Monica komoly veszélybe kerül.

50.
Monica szembenéz támadójával, és rájön az igazságra. Altagracia bosszúja utoléri Alejandro Céspedest. Saúl egyre inkább úgy érzi, hogy le kell térnie a helyes útról.

51.
Lazaro állapota egyre jobban aggasztja Monicát, de a férfi továbbra is titkolózik. Gabino újabb feladatot kap Rafaeltől. Regina elhatározza, hogy beszél Altagraciaval Feliperől, a nővére azonban váratlanul megjelenik a férfinél.

52.
Altagracia kirúgja Reginát a házból, aki Isabelával egy szállodába költözik. Gabino megfenyegeti Carama nyomozót. Braulio megtudja Lazaro és Monica új címét.

53.
Miután megtudja az igazságot Monicáról, Braulio megfenyegeti Yeseniat és Lazarot. Altagracia egy csel segítségével megbizonyosodik róla, hogy valóban Daniel a harmadik erőszakoló. Saúl úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi az irányítást.

54.
Daniel és Rafael megpróbálják kideríteni, hogy ki üldözi őket. Leticia továbbra is bizonytalan házasságával kapcsolatban, nem bízik Rafaelben. Monica mindenképpen szeretné megismerni édesanyját.

55.
Yesenia és Lazaro kapcsolata új szintre lép. Azucena gyanakodni kezd Ximenara, ezért megkéri Margaritat, hogy segítsen neki. Altagracia és Monica összetűzésbe kerülnek az alapítványnál. Monica felmond a munkahelyén, hogy több időt tölthessen az apjával.

56.
Altagracia és Lazaro szembe kerülnek egymással, és a nő nem hallgat tovább az igazságról. Ximena és Braulio egy hotelszobában találkoznak. Gabino megpróbálja figyelmeztetni Monicat, de Saúl félreérti a helyzetet, és megtámadja Gabinot.

57.
Monica elbúcsúzik Saúltól, a férfi azonban nem akarja elengedni. Eközben Lazaro állapota rosszabbodik, így Monica is tudomást szerez róla. Altagracia továbbra is bizalmatlan Braulioval szemben.

58.
Monicát és Margaritát tisztességtelenül letartóztatják, és börtönbe zárják. Yesenia késsel támad Altagraciara a nő irodájában. Diego és Isabela ismét összevesznek.

59.
Saúl betör Altagracia házába, hogy megtudja, mit tett a nő Monicaval. A részeg Braulio vallomást tesz Ximenának. Gabino felajánlja Monicának, hogy segít neki kiszabadulni a börtönből.

60.
Monicanak sikerül felvennie a kapcsolatot Saúllal, aki a segítségére siet. Altagracia megtudja, hogy ki ölte meg Jaime Aguirret. Valeria titkolózik Lopecito előtt, de a férfi rájön az igazságra.

61.
Monica szembeszáll a börtönben egy nővel, hogy megmentse az egyik fogvatartott életét, de ezért Margaritával együtt büntetést kapnak. Eközben Lopecito megpróbál eljutni Valeriahoz, hogy megakadályozza, amire készül. Altagracia terve beválik, Daniel nehéz helyzetbe kerül.

62.
Lopecito szeretné elérni, hogy Valeria elváljon Brauliotól. Ximena a támogatásáról biztosítja Saúlt. Emiliano az érzéseiről beszél Isabelának. Monica beletörődik a helyzetébe, és énekel, hogy reményt adjon magának és másoknak.

63.
Gabino kideríti, hogy mi történt a fesztivál éjszakáján, amit Rafaelnek is elárul. Altagracia maga mellé állítja Isabelát. Rafael ismét megkeresi Danielt, és együtt tervet kovácsolnak. Altagracia úgy dönt, hogy teljesíti Braulio legnagyobb álmát.

64.
Saúl eléri, hogy Monica és Margarita fogadhassanak látogatókat a börtönben. Altagracia megszerzi a bizonyítékot, amiből egyértelműen kiderül, hogy ki ölte meg Jaimet. Lazaro egyre inkább úgy érzi, hogy nem mondanak neki igazat.

65.
Altagracia nem tudja elhihetni Saúllal, hogy ártatlan. A feldühödött és gyűlölettel teli Saúl Braulio után indul, hogy Azucena és Valeria könyörgése ellenére megölje. Altagracia meglátogatja Monicát a börtönben, hogy megfélemlítse.

66.
Daniel és Rafael felkeresik a társukat, és megpróbálják meggyőzni arról, hogy veszélyben az élete. Altagracia megfenyegeti Gabinot. Saúl „házastársi” látogatást tesz Monicánál a börtönben.

67.
Ximena el akarja érni, hogy Braulio vallomást tegyen, ezért kamerákat helyez el a hotelszobába, ahol elcsábítja a férfit. Elkezdődik Monica és Margarita tárgyalása. Valeriát mindenki arról győzködi, hogy döntsön igazságosan.

68.
Braulio eltűnteti a bizonyítékokat. Altagracia dühösen érkezik meg Valeriához, hogy kérdőre vonja a nőt. Monica és Saúl együtt töltik az éjszakát. Altagracia megtudja Monica apjának a kilétét.

69.
A kétségbeesett Altagracia nem tudja utolérni Gabinot telefonon, aki féltékenyen figyeli Saúl és Monica szerelmét. Valeria meglepődik Braulio reakcióján. Regina meglátogatja a nővérét, hogy meggyőzze.

70.
Yesenia biztosítja Monicát a Lazaroval kapcsolatos érzéseiről. Saúl és Azucena számára egyre gyanúsabbá válik Ximena eltűnése, ezért elkezdenek nyomozni utána. Leticia ki akarja deríteni, mit titkol Rafael. Altagracia döntésre jut Valeriával kapcsolatban.

71.
Braulio és Matamoros kihallgatnak egy beszélgetést, amiből sok minden világossá válik számukra. Altagracia újabb parancsot ad Gabinonak. Leticia egyre több mindent tud meg a férje tetoválásáról. Felipe belesétál a csapdába. Monica bevallja Adolfonak, hogy együtt van Saúllal.

72.
Altagracia ajánlatot tesz Adolfonak. Yesenia elárulja Monicának, hogy Altagraciával volt Jaime halálakor. Carama kihallgatja Brauliot. Leticia felkeresi Margaritát, hogy többet megtudjon Rafael tetoválásáról.

73.
Monica szembeszáll Emilianoval, hogy megmentse Isabelát. Rafaelt zavarja, hogy Leticia távolságtartóan viselkedik vele, és megpróbálja kideríteni az okát. Saúl elmegy Altagraciához, hogy bocsánatot kérjen tőle.

74.
Lazaro egy meglepő témát vet fel Yeseniának. Monica döntés elé állítja Saúlt. Altagracia megismerkedik a harmadik majommal, de nem minden úgy alakul, ahogy eltervezte.

75.
Rafael a fia pártját fogja, amivel egyre inkább feldühíti Leticiát, aki egy óvatlan pillanatban elárulja magát. Altagracia – a reménytelen helyzet ellenére – nem adja fel. Monica boldogabb, mint valaha.

76.
Altagracia helyzete egyre rosszabbra fordul. Francisco Rafael és Daniel segítségét kéri, hogy együtt kiszedjék a nőből azoknak a nevét, akik tudnak a majmokról. Rafael ennek érdekében előáll egy tervvel. Izabela elbizonytalanodik az érzéseit illetően.

77.
Diego elhívja magukhoz Lidyát nem tudva, hogy Braulio időközben kiszabadult. Rafael úgy tesz, mintha semmiről sem tudna, hogy információkat szerezzen Altagraciatól. Lazaro állapota rosszabbodik, ami kétségbe ejti Yeseniát.

78.
Rafael folytatja a színjátékot Altagracia előtt. Egy váratlan pillanatban a nő vallomást tesz neki. Braulio nyomozásba kezd, és ehhez Regina segítségét kéri. Fény derül Valeria és Lopecito kapcsolatára.

79.
Emiliano titokban tartja Rafael előtt, hogy mi történt Leticiával. Lopecito el akarja mondani Braulionak az igazságot. Yesenia egy különleges helyre viszi Lazarot. Saúl egy szokatlan telefonhívásnak köszönhetően Altagracia nyomára bukkan.

80.
Braulio és Saúl is Altagracia megmentésére siet. Leticia kifaggatja Rafaelt a kórházban, és követeli az igazságot. Saúl vallomást tesz, amit Monica véletlenül meghall. Emiliano kihallgatja a szülei beszélgetését.

81.
A döbbent Emiliano Isabelához fordul segítségért. Monica becsapottnak érzi magát, és elutasítja Saúl közeledését. Emiliano zavarodott állapotban száguld a motorjával, ami visszafordíthatatlan következményekkel jár. Yesenia segít Monicának, hogy jobban érezze magát.

82.
Monica döntésre jut Saúllal kapcsolatban. Rafael Monicát okolja a történtekért és bosszút esküszik. Saúl egyre furcsábbnak találja Daniel eltűnését. Monica vért ad, hogy segíthessen Lazaronak a gyógyulásban.

83.
Amália meglátogatja Altagraciát a kórházban, hogy válaszokat kapjon. Monica Isabela mellett áll a nehéz helyzetben. Saúl ismét megpróbálja meggyőzni Monicát az érzéseiről. Kiderül a vérvizsgálat eredménye.

84.
Altagracia biztosítani akarja Monica jövőjét, anélkül, hogy ő megtudná az igazat. Saúl Lopecito segítségével átkutatja Braulio autóját nyomok után kutatva. Daniel nem hajlandó elárulni az utolsó majom nevét, ezért Altagracia új módszerekhez folyamodik.

85.
Braulio kettesben akar találkozni Lidyával, hogy beszéljenek Diegoról. Altagracia meglátogatja Isabelát, de az unokahúga elutasítóan bánik vele. Monica és Adolfo Lazaro tönkrement cége után nyomoznak.

86.
Braulio előáll egy hazugsággal, amivel Lidyát és Diegot végleg elszakítja egymástól. Saúl kifaggatja Altagraciát a majmokról. Monica Reginához fordul, hogy többet megtudjon a múltjáról. Valeria és Leticia rájönnek Altagracia titkára.

87.
Braulio igyekszik minden nyomot eltüntetni. Lidyát rábeszélik a többiek, hogy jelentse fel Brauliot azért, amit tett. Gabino Rafael parancsait követve ismét erőszakhoz folyamodik. Altagracia elmegy Lazarohoz, hogy együtt kitaláljanak valamit.

88.
Gabino nem hiszi el Monicának, amit mond. Braulio minden eszközt bevet, hogy elkerülje a börtönt. Saúl a saját kezébe veszi az irányítást, és megtámadja Brauliot. Altagracia és Yesenia összefognak, hogy megmentsék Monica életét.

89.
Altagracia és Matamoros elérik, hogy Gabino soha többet ne bánthasson senkit. Valeria megtudja, hogy mit tett Braulio Lidyával. Mindenki Monica gyógyulásában reménykedik.

90.
Hetekkel később a Braulio elleni nyomozásban előrelépés következik be. Altagraciának szembe kell néznie a legnagyobb félelmével, amikor egy váratlan látogatója érkezik. Valeria és Leticia együtt szembe szállnak Braulioval.

91.
Rafael megtudja, hogy Monica Altagracia lánya. Monica elől nem tudják tovább titkolni, hogy Saúl börtönbe került Braulio miatt. A lány meglátogatja Saúlt, és elárulja neki, amit megtudott Altagraciáról.

92.
Rafael mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja Danielt. Valeria őszintén vall a fiának az érzéseiről. Elena felkeresi Brauliot, hogy meséljen neki Lopecito és Valeria viszonyáról.

93.
Lopecito megérkezik Leticia házához, hogy szembe szálljon Braulioval. Saúl elmondja Altagracianak a gyanúját Rafaelről. Diego megkeresi Lidyát, hogy ismét bocsánatot kérjen tőle, de a lány nem tudja, hogyan kezdhetnék újra a kapcsolatukat.

94.
Daniel mesél Monicának az erőszakolás éjszakájáról. Altagracia Regina segítségével nyomoz Rafael után, de Leticia megvédi a férjét. Daniel meglátogatja Saúlt, hogy őszintén valljon arról, amit korábban tett. Marcos és Margarita szerveznek egy találkozót Diegonak és Lidyának.

95.
Carama és Jorge közelebb kerülnek egymáshoz. Isabela megtudja, hogy Monica a rokona. Diego szeretne beszélni Lidyával, de egyikük sem tudja túltenni magát a történteken. Lazaro és Yesenia az esküvőre készül.

96.
Sor kerül Yesenia és Lazaro esküvőjére, amit mindenki nagy izgalommal vár. Rafael és Daniel mindenáron meg akarják tudni, hogy ki Monica apja. Altagracia rájön, hogy Rafael hazudott neki, de nincs ellene bizonyítéka.

97.
Altagracia visszatér régi önmagához, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elfelejtse Saúlt. Adolfo ismét közeledik Monicához, és döntés elé állítja. Rafael és Daniel megtudják, ki Monica vér szerinti apja. Diego továbbra is szenved Lidya miatt, a nehéz helyzetben Isabela támogatja.

98.
Monica Rafael és Altagracia közé áll. Mindenki tanúskodik Braulio ellen, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy örökre börtönben maradjon. Lazaro és Yesenia élvezik a nászútjukat, azonban Lazaro hirtelen rosszul lesz.

99.
Rafael nem nyugszik bele abba, hogy Monica nem hajlandó elfogadni őt. Lazaro Altagraciát keresi, mert azt hiszi, hogy ő a felesége. Braulio tárgyalása folytatódik, a tanúvallomások alapján a férfi helyzete egyre reménytelenebbé válik.

100.
Ítélet születik Braulio ügyével kapcsolatban. Gustavo további információkat próbál gyűjteni a majmokról. Monica követeli Rafaeltől, hogy adja fel magát a rendőrségen. Yesenia a végsőkig Lazaro mellett marad.

101.
Saúl Monica mellett áll a fájdalmas pillanatokban, amit Adolfo nem néz jó szemmel. Felipe és Gustavo Altagracia vidéki birtokán rájönnek az igazságra. Rafael továbbra is manipulálni akarja Monicát. A temetésen Altagracia és Saúl is megjelenik.

102.
Altagracia meglátja, ahogy Saúl Monicát vigasztalja. Braulio nem nyugszik bele, hogy nem szabadulhat, ezért tervet kovácsol. Monica és Yesenia megtudják, hogy mi volt Lazaro végrendeletében. Felipe megfenyegeti Altagraciát, hogy börtönbe juttatja.

103.
Braulio megdöbbentő szökése miatt mindenki veszélybe kerül. Diego mindenáron meg akarja védeni Lidyiát, de a lány nem akar a közelében lenni. Regina Altagracia mellett áll Felipével szemben. Valeria megtudja, hogy ki a gyermekének az apja.

104.
Daniel átadja az alapítvány vezetését. Felipe úgy dönt, hogy a nyilvánosság előtt kéri meg Regina kezét. Rafael átgondolja a lehetőségeit, és döntésre jut. Saúl ismét meggyanúsítja Altagraciát.

105.
Saúl hiába próbálja magát távol tartani Monicától. Regina nem tudja magát túltenni Felipe elvesztésén. Caramát és Jorget újabb gyilkosságokhoz riasztják. Altagracia felajánlja a segítségét Adolfonak.

106.
Lopecito azt gyanítja, hogy történt valami Elenával, ezért Saúllal a keresésére indulnak. Yesenia kibékül az unokahúgaival. Adolfo egy nagy lépésre készül, ezért elhívja Monicát ebédelni. Braulio ismét erőszakhoz folyamodik.

107.
Yesenia bebizonyítja, hogy bármit megtenne Monicáért. Altagracia Monicához siet, remélve, hogy a lánya megbocsát neki. Diego elhatározza, hogy megállítja Lidyát. Braulio és Rafael szövetségbe lépnek egymással.

108.
Adolfo megkapja Monica válaszát az eljegyzéssel kapcsolatban. Az alapítványnál elutasítóan bánnak Daniellel. A férfi úgy érzi, hogy nem tud tovább együtt élni a bűntudattal. Diego, Valeria tiltakozása ellenére, Lidya után indul.

109.
A történtek után Lidya véleménye megváltozik Diegoról. Altagracia egy új élet lehetőségét ajánlja fel Danielnek. Rafael nem vár tovább a terve megvalósításával. Isabela arra gyanakszik, hogy Diego Lidya miatt utazott el.

110.
Rafael meg akarja győzni Reginát, hogy Altagracia tehet Felipe haláláról. Eközben Altagracia az alapítványnál igyekszik megvalósítani, amit eltervezett. Lidya kénytelen hazudni a barátainak arról, hogy hol van.

111.
Altagracia biztosítja Adolfot arról, hogy mindenben támogatja. Diego védelmezi Lidyát Braulioval szemben. Lopecito és Valeria megtudják, mi történt Elenával. Altagracia kettesben találkozik Saúllal.

112.
Braulio és Rafael elhatározzák, hogy végleg leszámolnak Saúllal és Altagraciával, ezért követik őket. Diego beszél Isabelával az érzéseiről. Adolfo egy különleges helyre viszi Monicát.

113.
Monica egyre többet gondol Saúlra Adolfo mellett. Altagracia nem hagyja, hogy Saúlt kórházba vigyék, a saját módszereivel próbálja megmenteni a férfit. Eközben az alapítványnál riport készül a bántalmazott nőkről, amelynek elkészítésében mindenki lelkesen vesz részt.

114.
Diego úgy dönt, hogy összeköltözik Lidyával, annak ellenére, hogy a tervében senki sem támogatja. Monica ismét összeveszik Altagraciával, amiért manipulálni próbálta. Regina egy olyan titokra jön rá, amely mindent megváltoztat.

115.
Rafael megtámadja Altagraciát az irodájában, hogy bosszút álljon rajta, amiért tönkrement az élete. Saúl segítséget próbál hívni, de Lucio megakadályozza. Altagracia ráveszi Luciot, hogy örökre kösse össze Saúllal.

116.
Isabela megtudja, mi történt 20 évvel korábban. Monica visszatér Altagracia házába, hogy kiszabadítsa Saúlt. Regina megkapja Brauliotól a felvételt, amin Altagracia megöli Rafaelt.

117.
Saúl, Carama és Lopecito segítségével elindul, hogy kiszabadítsa a prostitúcióra kényszerített nőket. Leticia is csatlakozik hozzájuk, hogy riportot készíthessen, nem tudva, hogy milyen árat kell fizetnie érte. Altagracia meglátogatja Isabelát, mert nem akarja, hogy a lány gyűlölje azért, amit tett.

118.
Monica és Saúl tüntetést szerveznek az igazságtalanságok ellen. Braulio és Altagracia a rendőrség előtt találkoznak, hogy végleg pontot tegyenek a közös ügyük végére. Braulio tudomására jut, hogy ki Valeria gyermekének az apja.

119.
Diego döntésre jut a videóval kapcsolatban, amit Brauliotól kapott. Saúl és Monica mindenkinek elmondják a nagy hírt. Altagracia támogatás nélkül marad, és menekülni kényszerül.

120.
Altagracia nem tudja túltenni magát a sérelmeken, és megjelenik az esküvőn, hogy bosszút álljon. Monica segíteni akar az édesanyján, és próbálja a helyes útra terelni. Altagracia visszatér oda, ahol minden elkezdődött.

2.évad

121.
Monica aggódik Saúl miatt, mivel nem veszi fel neki a telefont. Az idő múlásával egyre biztosabb benne, hogy baja esett, ezért Carama segítségét kéri az ügyben. Eközben a rendőrség egy új gyilkos után kutat, aki sajátos módon kínozza és öli meg áldozatait. Monica minden áron meg akarja keresni Saúlt, a segítség azonban egy váratlan helyről érkezik.

122.
Altagraciát letartóztatják, de a pénze segítségével eléri, hogy házi őrizetbe kerüljön. Monica felveszi a kapcsolatot azzal a hackerrel, aki Saúlt is segítette a korábbiakban. Előkerül valaki Altagracia múltjából, aki a háttérből mozgatja a szálakat.

123.
Altagraciát megtámadják a házi őrizetben. Monica felháborodik, amikor megtudja, hogy lezártnak tekintik a nyomozást Saúl ügyében. A gyilkosoknak sikerül a hacker nyomára bukkanni.

124.
Altagracia mindent megtesz, hogy megtalálja Monicát. Regina segít a nővérének, de váratlanul megtámadják. Noelia úgy érzi, hogy már nem boldogul egyedül, ezért a rendőrséghez fordul.

125.
Noelia és az édesanyja az alapítványnál találnak menedéket. Carama és León egy roncstelepen nyomoznak tovább, és szembe kerülnek a gyilkossal. Elkezdődik Altagracia tárgyalása, ahol a nő ellenségei is megjelennek.

126.
A szivárványos gyilkos újabb áldozatot keres, bár a társai nem értenek vele egyet. Noelia már az alapítványnál sincs biztonságban. Altagracia megvédi magát a tárgyaláson az ellene felhozott vádakkal szemben.

127.
Altagracia minden kapcsolatát beveti, hogy pénzhez jusson. Lucho és Eduardo megpróbálnak minden bizonyítékot eltüntetni. Leónt üldözőbe veszik, de nem hagyja magát.

128.
Altagracia egy új ötlettel áll elő, hogy megtalálja a lányát. Monica elrablói egymás ellen fordulnak. Braulio a kezébe veszi az irányítást. A szivárványos gyilkosok egyre több hibát ejtenek, és semmi sem a tervek szerint alakul.

129.
Folytatódik a nyomozás Monica után. Braulionak köszönhetően a rendőrök egy hamis nyomot követnek, ami tragédiával végződik. Altagracia üzeneteket kap az elrablóktól, amiből megtudja, hogy a lánya még életben van.

130.
Leónt felfüggesztik, amiért túl messzire ment a szivárványos gyilkosok ügyében. Az emberrablók még több pénzt követelnek Altagraciától Monica életéért cserébe. Mauricio belefog a saját terve megvalósításába, de Braulio rájön az igazságra.

131.
Altagracia követi Mauricio utasításait, hogy visszakapja Monicát. Braulio rájön a tervre, és üldözőbe veszi Monica elrablóit. Fernandát kórházba szállítják, ahol megműtik. Lucho közelebb kerül Isabellához.

132.
Altagracia kideríti, hogy hol tartják fogva Monicát. León és Noelia is a segítségére sietnek, és együtt indulnak el, hogy kiszabadítsák. Braulio is megérkezik a helyszínre, és mindent megtesz, hogy megakadályozza Monica kimenekítését.

133.
Thiago biztosítja róla Altagraciát, hogy nincs szükségük Leónra. Isabela találkozik Lucho édesanyjával, és megtudja ki ő valójában. Altagraciának rá kell döbbennie, hogy sehol sincsenek biztonságban.

134.
Altagracia összeroppan a gyász súlya alatt. Fatima nem nézi jó szemmel, hogy León a nagyságát segíti. Altagracia üldözőbe veszi az árulót, és kíméletlenül leszámol vele.

135.
Mindenki szeretne részt venni a temetésen, de Altagracia nem lát mindenkit szívesen. Carama és León tovább nyomoznak, és egyre közelebb kerülnek az ügy megoldásához. Isabela Luchora támaszkodik a nehéz helyzetben.

136.
A rendőrök Eduardo nyomába erednek, aki megpróbál megszökni előlük. Eduardo Luchohoz fordul, hogy segítsen neki elmenekülni. Ángelnek ismét csalódnia kell az apjában, ezért Fatima elhatározásra jut.

137.
Altagracia egy új szövetségest talál, akinek a segítségével bosszút akar állni Monica gyilkosain. León mindent megtesz, hogy a családja bocsánatát elnyerje. Leonora gyanakodni kezd Luchora.

138.
Fatima továbbra sem hisz abban, hogy León megváltozik, és nem a munkát helyezi előtérbe. Noelia új nyomot talál, de ez súlyos következményekkel jár. Diego és Felina együtt nyomoznak Braulio után.

139.
Romelia azon mesterkedik, hogy még több videót szerezzen a szivárványosokról. Noelia váratlanul bevallja az érzéseit Leónnak. Altagracia eléri, hogy az általa kiválasztott rendőr kerüljön Maurico Preciado mellé.

140.
Daniel félreérti Regina szavait, és egy váratlan lépésre szánja el magát. Romelia felveszi a kapcsolatot Luchoval, és megzsarolja. Altagracia mindent megtesz, hogy megtudja, kik bántották Monicát.

141.
Minden igyekezete ellenére Altagracia nem tudja elérni, hogy Mauricio beszéljen a bűntársairól. Braulio biztos benne, hogy Altagracia már mindent tud róluk. Noelia Sebastian lakásán tölti az éjszakát.

142.
Lucho közelebb férkőzik Nando családjához. Regina nem tagadja tovább az érzéseit Daniel iránt. Altagracia rájön, hogy kiről beszélt Mauricio, amikor orvosért könyörgött.

143.
Lucho megtudja, hogy ki próbálja megzsarolni, és találkozót kér. Daniel visszatér az alapítványhoz. Altagracia tovább nyomoz a lánya elrablói után. Regina követi Danielt, mert nem bízik abban, amit a férfi mond.

144.
Luchot egyre jobban szorítja az idő, és kénytelen cselekedni. León közelebb kerül Mauricio elrablóihoz, de Altagracia gondoskodik arról, hogy ne tudja meg az igazat. Noelia elfogadja Sebastian segítségét.

145.
Braulio rájön arra, hogy Felina nem volt vele őszinte. León biztos benne, hogy Altagracia felelős a tanú haláláért. A szivárványosok újabb videót készítenek, ezúttal megrendelésre.

146.
Felina egyre kétségbeesettebb, amiért nem tudja utolérni JP-t. A vacsorán Altagracia és Leonora egymással versengenek. León tudomást szerez róla, hogy Eduardo és Lucho jó barátok az egyetem óta.

147.
Felina üzletet köt Braulioval, remélve, hogy így megoldódnak a problémái. Eduardo szülei üzennek a fiuknak, aki fel akarja adni magát. Noelia nyomozni kezd a Majmok rokonai után.

148.
Isabela elárulja, hogy mit gondol Daniel és Regina kapcsolatáról. Braulio, Alfonso és Romelia elérik, hogy Altagracia sok pénzt veszítsen. Lucho megtudja, hogy León már a nyomában van, és bosszút forral.

149.
Lucho egy váratlan helyről kap segítséget. León és Fatima összeroppannak a gyász súlya alatt, és Fatima mindenért a férjét okolja. Lucho ráveszi Isabelát, hogy biztosítson neki alibit.

150.
León őrült bosszúhadjáratba kezd, amiben senki sem tudja megállítani. Lucho üzletet köt Romeliával. Braulio meglátogatja Fernandát a kórházban. Altagracia és Jose Luis üzlettársakká válnak.

151.
Vidal letartóztatási parancsot ad ki León ellen. Felina megjelenik az Alapítványnál, de véletlenül belefut Diegoba. Noelia meggyanúsítja Sebastiant, és úgy dönt, hogy elköltözik tőle.

152.
Regina és Isabela meghívást kapnak Felinától egy Spa-ba, ahol Braulio már várja őket. Eduardo egyre jobban elveszíti a kapcsolatát a valóssággal. León is részt vesz titokban a temetésen, ahol Vidal üldözőbe veszi.

153.
Felina mindent megtesz, hogy elérje a célját Braulionál. Sebastian súlyos hibát vét. Leonora megtudja az igazat Luchoról. Altagracia biztosítja Leónt arról, hogy mindenben támogatni fogja.

154.
Lucho felkészül a következő áldozatának meggyilkolására. Vidal megváltoztatja a Leónnal kapcsolatos döntését. Felina újabb nyomokat talál. Lucho és Noelia szembe kerülnek egymással.

155.
Noelia nem hagyja magát, amitől Lucho egyre idegesebbé válik. Sebastian tagadja, hogy köze lett volna Monica elrablásához. Jose Luis továbbra is védi a fiát, és nem hisz senkinek. Brauliohoz egy váratlan látogató érkezik.

156.
Noelia átéli ugyanazt, ami a nővérével történt. Egyre többen gyanakodnak Luchora. Braulio többet megtud a múltjáról. Altagracia és León szövetségre lépnek egymással.

157.
León és Carama mindent megtesznek, hogy Noelia nyomára bukkanjanak. Altagracia nyilvánosságra hozza, hogy Sebastian megölte egy páciensét. Manuel mindenáron meg akarja találni az árulót.

158.
Altagracia befeketíti Lucho hírnevét. Sebastian meg akarja látogatni Noeliát, de a testőrök nem engedik el. Isabela nem hallgat senkire, elvakítja a Lucho iránt érzett szerelem.

159.
Senki sem támogatja a fiatalok összeköltözését. León további nyomokat talál az erdőben. Manuel meglátogatja Felinát, és egy váratlan kéréssel áll elő. Altagracia újra erőszakos módszerekhez folyamodik.

160.
Daniel megpróbál hatni Isabelára, de ő hajthatatlan. Altagracia szembesíti Sebastiant döntései következményeivel. Az előkerült emberi maradványok sok kérdést megválaszolnak. Diego találkozik Manuellel Felina házában.

161.
Jose Luis közli Leonorával a szándékait. Lucho találkozik a rajongójával, és eléri, hogy a férfi ne fenyegesse többé. Sebastian megpróbál elmenekülni Altagracia birtokáról. Fatima és León újra találkoznak.

162.
León és Fatima szeretnék helyrehozni a házasságukat, de egyikük sem tudja figyelmen kívül hagyni a múltban történteket. Leonora ittas állapotban elszólja magát Isabela előtt. Leónnak nem engedik, hogy letartóztassa Luchot.

163.
Isabela egyre rosszabbul érzi magát, ezért segítséget hív. Lucho azt követeli Leonorától, hogy oldja meg a helyzetet. Florencia nyilatkozatot tesz a lánya elrablójával kapcsolatban. Manuel szövetkezik Felinával Altagracia ellen.

164.
Daniel összetörve tesz vallomást a rendőrségen, és attól fél, hogy Regina soha nem fog neki megbocsátani. Leonora nem tud megbirkózni a bűntudattal. Jose Luis megfenyegeti Noeliát és az édesanyját.

165.
Romelia megpróbálja meggyőzni Leonorát, hogy ne adja fel magát. Braulio Fernandát használja, hogy megmeneküljön a szorult helyzetből, de ez súlyos következményekkel jár. Manuel és Felina közös üzletbe fognak.

166.
León rájön, hogy Leonora járt Lucho házában a gyilkosság napján. Fernanda Romeliához fordul segítségért, aki egy ajánlattal áll elő. Felina mindent bevall Diegonak.

167.
Diego úgy dönt, hogy tartani fogja a kapcsolatot Manuellel, hogy segítsen Felinának. Romelia mindent belead, hogy lenyűgözze Jose Luist. Lucho bizonyítékokat gyárt Daniel ellen.

168.
A rendőrök tovább nyomoznak Isabela ügyében, és ismét átvizsgálják Daniel laptopját. León képtelen kiverni a fejéből, ami történt. Fatima már tudja, hogy a férje hazudik neki. Romelia arra biztatja Leonorát, hogy harcoljon a házasságáért.

169.
León sarokba szorítja Alfonsót a kérdéseivel. Leonora jelenetet rendez a cég rendezvényén, amivel mindenkit kellemetlen helyzetbe hoz. Diego mesél Leónnak Lucho hazugságairól. Fernanda elfogadja Romelia ajánlatát.

170.
Romelia nyomást gyakorol Leonorára, ami miatt a nő úgy érzi, hogy nem bírja tovább. Mindenki Altagraciát hibáztatja a történtekért. Fernanda hazudik Adolfonak az anyagi helyzetéről. Braulio úgy dönt, hogy nem fogja elárulni Manuelt.

171.
Leonora üzenete eljut Leónhoz is, így már biztosra veszi, hogy le tudja tartóztatni Luchot. A megtalált fegyver miatt Alfonso börtönben marad. Manuel egy komoly feladatot bíz Felinára.

172.
Fatima élete veszélybe kerül. Romelia rájön, hogy nem parancsolhat Luchonak. León a válást fontolgatja. Vidal nem akarja tovább védeni a Navarette családot. Felina felidézi a múltban történteket.

173.
Lucho rájön, hogy kicsoda Romelia valójában. Altagracia és Regina mindent elmondanak Leonoráról Jose Luisnak. Felina és Braulio belesétálnak a csapdába, és mindkettőjük élete veszélybe kerül.

174.
JP és Diego megpróbálnak Braulio és Felina nyomára bukkanni. Alfonso kényelmes körülmények között akar élni a börtönben, de Daniel ezt nem hagyja annyiban. Lucho felhívja az utolsó embert, akitől még segítséget remél.

175.
Altagracia Noelia segítségével rájön, hogy Lucho hol rejtőzik, és ezt az információt megossza Leónnal is. Jose Luis mindent megtesz, hogy a fiát kimenekítse a nehéz helyzetből. Altagracia egyre nagyobb részét szerzi vissza a cégének.

176.
Jose Luis segíteni akar a fiának elhagyni az országot, de Luchonak más tervei vannak. Manuel előkészíti az Altagracia elleni merényletet. Daniel szeretné tisztázni az érzéseit, ezért időt kér Reginától.

177.
Manuel mindenáron véghez akarja vinni a merényletet. Braulio bosszút akar állni az apján. León megszerzi a letartóztatási parancsot. Diego szembeszáll az apjával.

178.
Jose Luis felhasználja a személyes konfliktusukat Leónnal, hogy megússza a börtönt. Lucho követi Diegot. Braulio megjelenik a kórházban, hogy pontot tegyen az ügy végére.

179.
Altagracia állapota továbbra sem javul. Lucho csapdába csalja Diegot. Fernanda és Adolfo együtt töltik az éjszakát. Jose Luis az ügyvédje segítségével bosszúhadjáratot indít León ellen.

180.
Lucho meggyőzi Diegot, hogy Altagracia a közös ellenségük. Jose Luis eléri a célját. León meglátogatja a kórházban Altagraciát, hogy kikérdezze. A nő biztos benne, hogy Felina a felelős a támadásért.

181.
Altagracia megbízza Reginát, hogy intézkedjen a nevében a vállalatnál. Jose Luis felháborodik, amikor megtudja, hogy Altagracia megszerezte a cég felét. Vidal a saját kezébe veszi az irányítást. Lucho eléri, hogy Diego segítsen neki.

182.
Lucho tovább győzködi Diegot, hogy álljon bosszút Braulion. Alfonso kiszabadul a börtönből. Noelia átvizsgálja azokat az épületeket, ahol Lucho elrejtőzhetett, de nem azt találja, amire számít.

183.
Daniel követni kezdi Brauliot nem számolva a következményekkel. Lucho megszökik Jose Luis elől, és kihasználja Diego gyengeségét. Altagracia utasítására Fernandát elrabolják és bezárják.

184.
Diego és Lucho kitervelik, hogy hogyan tegyék tönkre Brauliot. Daniel úgy érzi, hogy Regina eltávolodott tőle. Jose Luis nem akar többet hallani Romeliáról, de a nő nem hagyja ezt annyiban. A bíróság kimondja León és Fatima válását.

185.
Daniel arra kéri Altagraciát, hogy kímélje meg Fernanda életét. Altagracia megjelenik Felinánál, hogy szembesítse a nőt a hazugságaival. Adolfo Noeliához fordul, hogy túl legyen a csalódáson.

186.
Braulio példát statuál Fernandával, így biztosítva a többieket arról, hogy nem tűri az árulást. Noelia és Adolfo együtt töltött estéje meglepően végződik. Altagracia továbbra is azon dolgozik, hogy tönkre tegye Jose Luist.

187.
Vidal felháborodik, amiért korrupcióval gyanúsítják. Jose Luis megtudja, hogy Romelia mivel foglalkozik igazából. Altagracia embere súlyos hibát vét, amely elindít egy láncreakciót. Felina bosszút esküszik.

188.
Lucho tovább manipulálja Diegot, hogy támogassa őt Braulioval szemben. Jose Luisnak újabb problémákkal kell szembenéznie, amikor a cégénél dolgozók sztrájkolni kezdenek. Altagracia visszavág Felinának.

189.
Regina váratlanul rosszul lesz, de nem érti miért. Alfonsot gyötri a bűntudat azért, amit Monicával tett. Altagracia Alfonso nyomára bukkan, és megtervezi, hogyan álljon rajta bosszút.

190.
León követi Altagraciát a bárba, ahol Alfonso is van. Regina nem tudja eldönteni, mit tegyen, ezért Florencia segítségét kéri, aki azt tanácsolja neki, hogy mondja el Danielnek, ami történt. Jose Luis meggyőzi Romelia unokahúgait, hogy a nénikéjük nem látja őket szívesen.

191.
Diego és Lucho megtudnak minden szükséges információt, hogy megszerezzék a fegyvereket. León kikérdezi Felinát, aki kitérő válaszokat ad. Az okosépület átadóünnepségén Jose Luis magának akarja a dicsőséget, de Felina és Braulio sem tétlenkedik, és mindent elkövetnek, hogy tönkre tegyék Altagraciát.

192.
Lucho és Diego bejutnak a raktárba, hogy ellopják a fegyvereket. Lucho kihasználja Diego gyengeségét. Regina távolságtartóvá válik Daniellel és Altagraciával szemben. León nem tudja, kinek higgyen.

193.
Braulio bosszút áll Luchon Diego miatt. Noelia biztos benne, hogy Romelia a házában rejtegeti a szivárványos videókat, és mindenáron meg akarja keresni a bizonyítékokat. Braulio és Felina nem értenek egyet az üzlettel kapcsolatban.

194.
Altagracia meg akarja győzni Jose Luist, hogy közösen álljanak bosszút Romelián. Carama haragszik Leónra, mert úgy gondolja, hogy a férfit befolyásolják az Altagracia iránti érzései. Lucho és Diego kapnak még egy esélyt.

195.
Altagracia csellel megszerzi Romelia vallomását. A rendőrség nyomozni kezd Diego után. Matamoros nehéz időszakon megy keresztül. Felina nem akarja tovább titkolni, hogy hol van Lucho.

196.
Felina fia nagy bajba keveredik, ezért a nőnek cselekednie kell. Altagracia aggódik Regina miatt, amiért egyedül utazik külföldre testőrök nélkül. Braulio és Lucho úgy döntenek, hogy kihasználják Altagracia gyenge pontját.

197.
Romelia helyzete egyre kilátástalanabbá válik. Diego sajnálja Reginát, ezért mindent megtesz, hogy segítsen rajta. Altagracia Felinához fordul, hogy megtudja, hol rejtőzik Braulio.

198.
Diego biztonságban akarja tudni Luchot, ezért bármire képes. Altagracia felkeresi Noeliát, mert úgy érzi, hogy a lánynak is joga van a bosszúhoz. Felina egy cselhez folyamodik, hogy a fiát kimenekítse a szorult helyzetből.

199.
Jose Luis eladja a cégét, de nem tudja, hogy Altagracia a vevő. Adolfo őszintén vall az érzéseiről Noeliának. Lucho magára marad, de Diego nem hagyja annyiban és a keresésére indul. Altagraciát bűntudat gyötri, amiért bajba sodorta Leónt.

200.
Noelia bosszúja utoléri Jose Luist. Daniel bevallja Altagraciának az érzéseit. Luchot León gondjaira bízzák, aki már nem akar törvényesen eljárni. Braulio és Altagracia megegyeznek a cseréről.

Megosztom másokkal: