La DOÑA – A végzet asszonya tartalma

La Doña – A végzet asszonya tartalma:

1.
Az álarc
Altagracia Sandoval nem tűr ellentmondást. Amikor Jaime Aguirre nem hajlandó átadni a cégének a kiszemelt építési területet, nem nyugszik, ameddig el nem éri, hogy a férfit letartóztassák. Jaime fia, Saúl azonban ügyvédként tudja, hogy igazságtalanság történt, és mindent megtesz annak érdekében, hogy Altagracia-t felelősségre vonja.

2.
Megtöröm az akaratodat
Saúl kritizálja Altagracia-t, amiért elérte, hogy letartóztassák az apját, mire a nő kidobja a házából. Altagracia kitagadott lánya, Mónica a városba érkezik apjával, aki orvosi kezelésre szorul. Altagracia eközben egyre elutasítóbb a férjével.

3.
Brutális kilakoltatás
Altagracia megbízásából egy csapat, maszkot viseli férfi dúlja fel Saúl Aguirre és a családja otthonát, akik az erőszaktól sem riadnak vissza. Az egyik férfi megtámadja Mónicát, de Saúl a segítségére siet. A házban lakók hősiesen helytállnak.

4.
Emberáldozat
Altagracia elrendeli Guillermo meggyilkolását, és hamis vallomást küld a sajtónak. Mónica próbál pénzhez jutni, ami fedezné apja gyógyszereit. Yesenia szövetséget kínál Lazarónak.

5.
A testem a fegyverem
Saúl reménykedik benne, hogy sikerül Altagraciával megegyezniük, de a nőnek más tervei vannak. Lydia átalakítja Mónicát, aki szeretné magára vonni Saúl figyelmét.

6.
Leplezetlen vágy
Saúl nagy hatást gyakorol Altagraciara, ezért a nő úgy dönt, hogy visszavonja a feljelentést Jaime ellen. Monica új ötlettel áll elő az üzlettel kapcsolatban. Margarita elmenekül az erőszakolója elől, és a fővárosban próbál segítséget kérni Saúltól.

7.
Árulkodó tetoválás
Monica beszél az apjának Altagraciaról, aki zaklatottan fogadja a hírt, hogy találkoztak. Saúl és Ximena között egyre nagyobb a feszültség Altagracia miatt. Marcost elbocsájtják az iskolából. Altagracia meglátogatja Margaritát, aki elárulja a támadója nevét.

8.
A gyilkos már a célkeresztben
Isabela dühös Altagraciara, amiért a nő elérte, hogy kirúgják a szerelmét az iskolából. Altagracia veracruzi utazását tervezi, ahol szembenéz egykori erőszakolójával. Jaime figyelmezteti a fiát, hogy ne menjen Altagracia közelébe.

9.
Altagracia találkozik Miguel Preciadoval, és felismeri a férfi tetoválását a mellkasán. Saúl is megkeresi a férfit egy nyomozó társaságában. Monica szembesül édesapja kezelésének költségeivel. Regina kellemetlenül érzi magát Felipe közelében.

10.
Altagracia és Saúl találkozása váratlanul végződik. Monica egyre kétségbeesettebb a pénzkereséssel kapcsolatban. Ximena kiszedi az igazságot Saúlból, és úgy dönt, elhagyja a férfit.

11.
Ximena meglátogatja Altagraciát, a találkozás azonban váratlan fordulattal végződik. Saúl megmenti Monicát a csempészektől. Miguel Preciado megérkezik Altagracia vidéki házába

12.
Altagracia üldözőbe veszi Miguel Preciadot, és többször meglövi, de Braulio – a nő parancsa ellenére – közbeavatkozik. Ximena felszáll a madridi repülőgépre. Saúl bevallja Monicának, hogy miért szakítottak Ximenával.

13.
Braulio magára vállalja a feladatot és megkínozza Miguel Preciadot, hogy kiszedje belőle a többi erőszakoló nevét. Felipe rátalál a felesége titkos szobájára, és kérdőre vonja Reginát. Altagracia és Saúl közelebb kerülnek egymáshoz.

14.
Altagraciat felháborítja, hogy Felipe a titkos szobájában járt. Isabela lelkesen fogadja Marcost, aki vacsorára érkezik. Gabino meghívja Monicát egy szórakozóhelyre, és megpróbál közeledni hozzá, de a lány egyértelműen elutasítja. Felipe és Altagracia ismét veszekednek.

15.
Valeria megtalálja a férje véres ingét, és számonkéri rajta, de a férfi nem hagyja ezt szó nélkül. Altagracia és Saúl az utcán találkoznak, és ismét közel kerülnek egymáshoz. A csók azonban nem marad következmények nélkül.

16.
Saúlt megműtik, a kórházban Altagracia és Monica is meglátogatják. Valeria megpróbálja túltenni magát azon, ahogyan a férje bánt vele. Felipe elköltözik otthonról.

17.
Marcos ismét ellátogat Altagracia házába, a nő azonban felfedi a valódi szándékait. Valeria elutasító Lopezzel, és figyelmen kívül hagyja a történteket. Miguel négyszemközt akar beszélni Altagraciaval.

18.
Valeria féltékenyen figyeli Lopez és Leticia beszélgetését. Monica szeretné kideríteni, hogy mi van Altagracia és Saúl között. Marcos elmondja a döntését Isabelának. Saúl megérkezik Altagracia vidéki házába.

19.
Braulio és Yesenia szembe kerülnek egymással. Isabela Emilianohoz fordul vigasztalásért, amit Diego féltékenyen figyel. Felipe nyilatkozik a válásról, de a dolgok nem egészen úgy alakulnak, ahogy Altagracia eltervezte.

20.
Regina meglátogatja Felipet, és ismét megpróbál rá hatni, hogy ne igyon annyit, és vegye kezébe az életét. Altagracia azt akarja, hogy Braulio kerüljön Felipe helyére az országgyűlésbe. Yesenia őszintén elmond mindent Lazaronak.

21.
Altagracia és Saúl kapcsolata egyre jobban elmélyül. Felipe belesétál Altagracia csapdájába, és komoly bajba keveredik. Regina megpróbál segíteni Lazaronak, annak ellenére, hogy a férfi elutasítja.

22.
Gabino erőlteti a kapcsolatot Monicával, amit Saúl nem néz jó szemmel. Felipe felébred a hotelszobában, és szembesül a történtekkel. Emiliano talál egy régi képet az édesapjáról, és kikérdezi róla Rafaelt.

23.
Rafael elégeti a képet, amit a fia talált. Altagracia találkozik Felipevel és arra kényszeríti, hogy vonuljon vissza a politikától. Lazarot tovább vizsgálják. Saúl Veracruzban nyomoz Miguel Preciado ügyében.

24.
Yesenia ellátogat Altagracia házába, hogy elárulja, mi történt a nő lányával. Felipe nyilatkozatot tesz. Braulio ismét erőszakosan bánik a feleségével.

25.
Monica hiába viszi el a pénzt a kórházba, az orvos arra kéri, hogy előbb beszéljen az édesapjával. Valeria egyre elkeseredettebb a házasságával kapcsolatban. Yesenia találkozik Felipevel, hogy a segítségét kérje.

26.
Altagracia elmondja Saúlnak legmélyebb titkát, hogy bizonyítsa iránta érzett szerelmét. Lazaro elmeséli Felipének, mit tett vele Altagracia, és a képviselő úgy dönt, hogy segít neki bosszút állni.

27.
Altagraciát kirabolják az utcán, de Monica a segítségére siet. A lány mesél neki a múltjáról és Altagracia azt is megtudja, hogy elhagyta az édesanyja. Eközben Braulio megpróbál hatni a nőre, hogy folytassa a bosszúhadjáratot az erőszakolók ellen.

28.
Saúl nagy lelkesedéssel veti bele magát az új munkájába. Yesenia szörnyű dolgokat lát Monica jövőjében. Saúl megpróbál beszélni Altagraciaval, de a nő elutasítóan bánik vele.

29.
Altagracia találkozik azzal az emberrel, aki megölte a szerelmét. Valeria és López ezúttal az irodában kerülnek közelebb egymáshoz. Leticia Rafaelt faggatja a múltjáról.

30.
Rafaelt meglátogatja egy régi ismerőse. Regina nyomozni kezd Miguel Preciado eltűnésével kapcsolatban, és kérdőre vonja a nővérét. Monica őszintén beszél Gabinoval.

231.
Emiliano szörnyű dolgot tesz, amely komoly következményekkel jár. Altagracia felajánl Monicának egy asszisztensi állást. A történtek után mindenki a kórházba siet.

32.
Emilianora a szüleire találnak rá. Braulio egy férfi zsebkendőt talál Valeriánál. Gabino ezúttal túl messzire megy, és nem tud uralkodni magán.

33.
Yesenia eléri, hogy Altagracia kiállítson Lazaro nevére egy csekket. Emiliano elmegy a szüleivel a rendőrségre, ahol szövetkeznek Gabinoval. Yesenia átgondolja a lehetőségeit.

34.
Saúl kiáll az igaza mellett, és kérdőre vonja Gabinot. Felipe egy újságíró segítségét kéri, hogy leleplezze Altagracia titkait. Alejandro Céspedes értetlenül áll a történtek előtt.

35.
Altagracia elégedetten nézi végig Alejandro Céspedes ezredes letartóztatását. Monica elfogadja az állást, amit Altagracia ajánlott neki korábban. Saúl nyomozni kezd a balesettel kapcsolatban.

36.
Jaime dühösen érkezik meg Altagracia irodájába, hogy számon kérje rajta a sérelmeit. Emiliano elkeseredésében egyre inkább a drogok hatása alá kerül. Regina összefut Monicaval, és kénytelen elmondani neki az igazságot.

37.
Ximena megpróbálja visszaszerezni Saúlt, de a férfi őszintén bevallja neki az érzéseit Altagracia iránt. Yesenia elmondja mindenkinek, hogy rokonságban áll Altagraciaval, amit Monica is meghall. Emiliano beszökik Isabela szobájába.

38.
Ximena úgy dönt, küzdeni fog Saúlért. Rafael találkozik Daniellel, hogy utána járjanak Miguel Preciado eltűnésének. Gabino nem tud parancsolni az indulatainak.

39.
Altagracia elárulja Saúlnak Ximena titkát. Jaime új tervvel áll elő, amibe Ximenát is bele akarja vonni. Elkezdődik Emiliano tárgyalása.

40.
Saúl minden erejével igyekszik bebizonyítani Emiliano bűnösségét. Isabela meglátja az édesanyját és Felipet együtt. A bíróság döntést hoz Emiliano ügyében.

41.
Monica őszintén vall az érzéseiről Saúlnak, bár tudja, hogy a férfi nem viszonozza azokat. Isabela haragszik az édesanyjára, és ennek hangot is ad. Ximena úgy érzi, hogy folyamatosan falakba ütközik.

42.
Alejandro Céspedes osztozik Miguel Preciado sorsában, és szembe kerül Altagraciaval. Regina meglátogatja Felipet, aki éppen Altagracia tönkretételét tervezi. Rafael és Daniel megpróbálják becsapni Saúlt, hogy ne derüljön ki az igazság.

43.
Ximena találkozik Braulioval, és a férfi ráveszi, hogy segítsen neki. Saúl együtt vacsorázik Altagraciaval és a családjával. Yesenia meggyőzi Altagraciat, hogy fizesse ki Lazarot.

44.
A gyilkosság kapcsán Altagraciara terelődik a gyanú. Braulio eléri, hogy ne tartóztassák le, de a nőnek meg kell találnia Yeseniát, hogy tanúskodjon mellette. Diego meglátja Emilianot és Isabelat együtt.

45.
Monica Saúlt nyugtatja, miközben a férfit kétségek gyötrik. Felipe szeretné rábeszélni Reginát, hogy együtt hagyják el az országot. Altagracia minden áron elő akarja keríteni Yeseniát.

46.
Saúl megkérdőjelezi mindazt, amit Altagracia mondott neki, ő viszont ragaszkodik ahhoz, hogy ártatlan. Yesenia nem hajlandó segíteni a nőnek, ezért Altagracia fegyverrel fenyegeti meg.

47.
Saúl megesküszik, hogy megtalálja az apja gyilkosát. Valeria és Lopecito együtt vacsoráznak, és már nem titkolják egymás előtt az érzéseiket. Altagracia Monica segítségét kéri, hogy meggyőzze Saúlt.

48.
Altagracia félreérti a helyzetet Saúl és Monica között. Valerianak szembe kell néznie a döntése következményeivel. Alejandro Céspedes mindent megtesz azért, hogy kiszabaduljon.

49.
Alejandro Céspedest semmi sem állíthatja meg. Braulio ellátogat Daniel alapítványához. Felipe és Regina együtt töltik az éjszakát. Monica komoly veszélybe kerül.

50.
Monica szembenéz támadójával, és rájön az igazságra. Altagracia bosszúja utoléri Alejandro Céspedest. Saúl egyre inkább úgy érzi, hogy le kell térnie a helyes útról.

51.
Lazaro állapota egyre jobban aggasztja Monicát, de a férfi továbbra is titkolózik. Gabino újabb feladatot kap Rafaeltől. Regina elhatározza, hogy beszél Altagraciaval Feliperől, a nővére azonban váratlanul megjelenik a férfinél.

52.
Altagracia kirúgja Reginát a házból, aki Isabelával egy szállodába költözik. Gabino megfenyegeti Carama nyomozót. Braulio megtudja Lazaro és Monica új címét.

53.
Miután megtudja az igazságot Monicáról, Braulio megfenyegeti Yeseniat és Lazarot. Altagracia egy csel segítségével megbizonyosodik róla, hogy valóban Daniel a harmadik erőszakoló. Saúl úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi az irányítást.

54.
Daniel és Rafael megpróbálják kideríteni, hogy ki üldözi őket. Leticia továbbra is bizonytalan házasságával kapcsolatban, nem bízik Rafaelben. Monica mindenképpen szeretné megismerni édesanyját.

55.
Yesenia és Lazaro kapcsolata új szintre lép. Azucena gyanakodni kezd Ximenara, ezért megkéri Margaritat, hogy segítsen neki. Altagracia és Monica összetűzésbe kerülnek az alapítványnál. Monica felmond a munkahelyén, hogy több időt tölthessen az apjával.

56.
Altagracia és Lazaro szembe kerülnek egymással, és a nő nem hallgat tovább az igazságról. Ximena és Braulio egy hotelszobában találkoznak. Gabino megpróbálja figyelmeztetni Monicat, de Saúl félreérti a helyzetet, és megtámadja Gabinot.

57.
Monica elbúcsúzik Saúltól, a férfi azonban nem akarja elengedni. Eközben Lazaro állapota rosszabbodik, így Monica is tudomást szerez róla. Altagracia továbbra is bizalmatlan Braulioval szemben.

58.
Monicát és Margaritát tisztességtelenül letartóztatják, és börtönbe zárják. Yesenia késsel támad Altagraciara a nő irodájában. Diego és Isabela ismét összevesznek.

59.
Saúl betör Altagracia házába, hogy megtudja, mit tett a nő Monicaval. A részeg Braulio vallomást tesz Ximenának. Gabino felajánlja Monicának, hogy segít neki kiszabadulni a börtönből.

60.
Monicanak sikerül felvennie a kapcsolatot Saúllal, aki a segítségére siet. Altagracia megtudja, hogy ki ölte meg Jaime Aguirret. Valeria titkolózik Lopecito előtt, de a férfi rájön az igazságra.

61.
Monica szembeszáll a börtönben egy nővel, hogy megmentse az egyik fogvatartott életét, de ezért Margaritával együtt büntetést kapnak. Eközben Lopecito megpróbál eljutni Valeriahoz, hogy megakadályozza, amire készül. Altagracia terve beválik, Daniel nehéz helyzetbe kerül.

62.
Lopecito szeretné elérni, hogy Valeria elváljon Brauliotól. Ximena a támogatásáról biztosítja Saúlt. Emiliano az érzéseiről beszél Isabelának. Monica beletörődik a helyzetébe, és énekel, hogy reményt adjon magának és másoknak.

63.
Gabino kideríti, hogy mi történt a fesztivál éjszakáján, amit Rafaelnek is elárul. Altagracia maga mellé állítja Isabelát. Rafael ismét megkeresi Danielt, és együtt tervet kovácsolnak. Altagracia úgy dönt, hogy teljesíti Braulio legnagyobb álmát.

64.
Saúl eléri, hogy Monica és Margarita fogadhassanak látogatókat a börtönben. Altagracia megszerzi a bizonyítékot, amiből egyértelműen kiderül, hogy ki ölte meg Jaimet. Lazaro egyre inkább úgy érzi, hogy nem mondanak neki igazat.

65.
Altagracia nem tudja elhihetni Saúllal, hogy ártatlan. A feldühödött és gyűlölettel teli Saúl Braulio után indul, hogy Azucena és Valeria könyörgése ellenére megölje. Altagracia meglátogatja Monicát a börtönben, hogy megfélemlítse.

66.
Daniel és Rafael felkeresik a társukat, és megpróbálják meggyőzni arról, hogy veszélyben az élete. Altagracia megfenyegeti Gabinot. Saúl „házastársi” látogatást tesz Monicánál a börtönben.

67.
Ximena el akarja érni, hogy Braulio vallomást tegyen, ezért kamerákat helyez el a hotelszobába, ahol elcsábítja a férfit. Elkezdődik Monica és Margarita tárgyalása. Valeriát mindenki arról győzködi, hogy döntsön igazságosan.

68.
Braulio eltűnteti a bizonyítékokat. Altagracia dühösen érkezik meg Valeriához, hogy kérdőre vonja a nőt. Monica és Saúl együtt töltik az éjszakát. Altagracia megtudja Monica apjának a kilétét.

69.
A kétségbeesett Altagracia nem tudja utolérni Gabinot telefonon, aki féltékenyen figyeli Saúl és Monica szerelmét. Valeria meglepődik Braulio reakcióján. Regina meglátogatja a nővérét, hogy meggyőzze.

70.
Yesenia biztosítja Monicát a Lazaroval kapcsolatos érzéseiről. Saúl és Azucena számára egyre gyanúsabbá válik Ximena eltűnése, ezért elkezdenek nyomozni utána. Leticia ki akarja deríteni, mit titkol Rafael. Altagracia döntésre jut Valeriával kapcsolatban.

71.
Braulio és Matamoros kihallgatnak egy beszélgetést, amiből sok minden világossá válik számukra. Altagracia újabb parancsot ad Gabinonak. Leticia egyre több mindent tud meg a férje tetoválásáról. Felipe belesétál a csapdába. Monica bevallja Adolfonak, hogy együtt van Saúllal.

72.
Altagracia ajánlatot tesz Adolfonak. Yesenia elárulja Monicának, hogy Altagraciával volt Jaime halálakor. Carama kihallgatja Brauliot. Leticia felkeresi Margaritát, hogy többet megtudjon Rafael tetoválásáról.

73.
Monica szembeszáll Emilianoval, hogy megmentse Isabelát. Rafaelt zavarja, hogy Leticia távolságtartóan viselkedik vele, és megpróbálja kideríteni az okát. Saúl elmegy Altagraciához, hogy bocsánatot kérjen tőle.

74.
Lazaro egy meglepő témát vet fel Yeseniának. Monica döntés elé állítja Saúlt. Altagracia megismerkedik a harmadik majommal, de nem minden úgy alakul, ahogy eltervezte.

75.
Rafael a fia pártját fogja, amivel egyre inkább feldühíti Leticiát, aki egy óvatlan pillanatban elárulja magát. Altagracia – a reménytelen helyzet ellenére – nem adja fel. Monica boldogabb, mint valaha.

76.
Altagracia helyzete egyre rosszabbra fordul. Francisco Rafael és Daniel segítségét kéri, hogy együtt kiszedjék a nőből azoknak a nevét, akik tudnak a majmokról. Rafael ennek érdekében előáll egy tervvel. Izabela elbizonytalanodik az érzéseit illetően.

77.
Diego elhívja magukhoz Lidyát nem tudva, hogy Braulio időközben kiszabadult. Rafael úgy tesz, mintha semmiről sem tudna, hogy információkat szerezzen Altagraciatól. Lazaro állapota rosszabbodik, ami kétségbe ejti Yeseniát.

78.
Rafael folytatja a színjátékot Altagracia előtt. Egy váratlan pillanatban a nő vallomást tesz neki. Braulio nyomozásba kezd, és ehhez Regina segítségét kéri. Fény derül Valeria és Lopecito kapcsolatára.

79.
Emiliano titokban tartja Rafael előtt, hogy mi történt Leticiával. Lopecito el akarja mondani Braulionak az igazságot. Yesenia egy különleges helyre viszi Lazarot. Saúl egy szokatlan telefonhívásnak köszönhetően Altagracia nyomára bukkan.

80.
Braulio és Saúl is Altagracia megmentésére siet. Leticia kifaggatja Rafaelt a kórházban, és követeli az igazságot. Saúl vallomást tesz, amit Monica véletlenül meghall. Emiliano kihallgatja a szülei beszélgetését.

81.
A döbbent Emiliano Isabelához fordul segítségért. Monica becsapottnak érzi magát, és elutasítja Saúl közeledését. Emiliano zavarodott állapotban száguld a motorjával, ami visszafordíthatatlan következményekkel jár. Yesenia segít Monicának, hogy jobban érezze magát.

82.
Monica döntésre jut Saúllal kapcsolatban. Rafael Monicát okolja a történtekért és bosszút esküszik. Saúl egyre furcsábbnak találja Daniel eltűnését. Monica vért ad, hogy segíthessen Lazaronak a gyógyulásban.

83.
Amália meglátogatja Altagraciát a kórházban, hogy válaszokat kapjon. Monica Isabela mellett áll a nehéz helyzetben. Saúl ismét megpróbálja meggyőzni Monicát az érzéseiről. Kiderül a vérvizsgálat eredménye.

84.
Altagracia biztosítani akarja Monica jövőjét, anélkül, hogy ő megtudná az igazat. Saúl Lopecito segítségével átkutatja Braulio autóját nyomok után kutatva. Daniel nem hajlandó elárulni az utolsó majom nevét, ezért Altagracia új módszerekhez folyamodik.

85.
Braulio kettesben akar találkozni Lidyával, hogy beszéljenek Diegoról. Altagracia meglátogatja Isabelát, de az unokahúga elutasítóan bánik vele. Monica és Adolfo Lazaro tönkrement cége után nyomoznak.

86.
Braulio előáll egy hazugsággal, amivel Lidyát és Diegot végleg elszakítja egymástól. Saúl kifaggatja Altagraciát a majmokról. Monica Reginához fordul, hogy többet megtudjon a múltjáról. Valeria és Leticia rájönnek Altagracia titkára.

87.
Braulio igyekszik minden nyomot eltüntetni. Lidyát rábeszélik a többiek, hogy jelentse fel Brauliot azért, amit tett. Gabino Rafael parancsait követve ismét erőszakhoz folyamodik. Altagracia elmegy Lazarohoz, hogy együtt kitaláljanak valamit.

88.
Gabino nem hiszi el Monicának, amit mond. Braulio minden eszközt bevet, hogy elkerülje a börtönt. Saúl a saját kezébe veszi az irányítást, és megtámadja Brauliot. Altagracia és Yesenia összefognak, hogy megmentsék Monica életét.

89.
Altagracia és Matamoros elérik, hogy Gabino soha többet ne bánthasson senkit. Valeria megtudja, hogy mit tett Braulio Lidyával. Mindenki Monica gyógyulásában reménykedik.

90.
Hetekkel később a Braulio elleni nyomozásban előrelépés következik be. Altagraciának szembe kell néznie a legnagyobb félelmével, amikor egy váratlan látogatója érkezik. Valeria és Leticia együtt szembe szállnak Braulioval.

91.
Rafael megtudja, hogy Monica Altagracia lánya. Monica elől nem tudják tovább titkolni, hogy Saúl börtönbe került Braulio miatt. A lány meglátogatja Saúlt, és elárulja neki, amit megtudott Altagraciáról.

92.
Rafael mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja Danielt. Valeria őszintén vall a fiának az érzéseiről. Elena felkeresi Brauliot, hogy meséljen neki Lopecito és Valeria viszonyáról.

93.
Lopecito megérkezik Leticia házához, hogy szembe szálljon Braulioval. Saúl elmondja Altagracianak a gyanúját Rafaelről. Diego megkeresi Lidyát, hogy ismét bocsánatot kérjen tőle, de a lány nem tudja, hogyan kezdhetnék újra a kapcsolatukat.

94.
Daniel mesél Monicának az erőszakolás éjszakájáról. Altagracia Regina segítségével nyomoz Rafael után, de Leticia megvédi a férjét. Daniel meglátogatja Saúlt, hogy őszintén valljon arról, amit korábban tett. Marcos és Margarita szerveznek egy találkozót Diegonak és Lidyának.

95.
Carama és Jorge közelebb kerülnek egymáshoz. Isabela megtudja, hogy Monica a rokona. Diego szeretne beszélni Lidyával, de egyikük sem tudja túltenni magát a történteken. Lazaro és Yesenia az esküvőre készül.

96.
Sor kerül Yesenia és Lazaro esküvőjére, amit mindenki nagy izgalommal vár. Rafael és Daniel mindenáron meg akarják tudni, hogy ki Monica apja. Altagracia rájön, hogy Rafael hazudott neki, de nincs ellene bizonyítéka.

97.
Altagracia visszatér régi önmagához, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elfelejtse Saúlt. Adolfo ismét közeledik Monicához, és döntés elé állítja. Rafael és Daniel megtudják, ki Monica vér szerinti apja. Diego továbbra is szenved Lidya miatt, a nehéz helyzetben Isabela támogatja.

98.
Monica Rafael és Altagracia közé áll. Mindenki tanúskodik Braulio ellen, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy örökre börtönben maradjon. Lazaro és Yesenia élvezik a nászútjukat, azonban Lazaro hirtelen rosszul lesz.

99.
Rafael nem nyugszik bele abba, hogy Monica nem hajlandó elfogadni őt. Lazaro Altagraciát keresi, mert azt hiszi, hogy ő a felesége. Braulio tárgyalása folytatódik, a tanúvallomások alapján a férfi helyzete egyre reménytelenebbé válik.

100.
Ítélet születik Braulio ügyével kapcsolatban. Gustavo további információkat próbál gyűjteni a majmokról. Monica követeli Rafaeltől, hogy adja fel magát a rendőrségen. Yesenia a végsőkig Lazaro mellett marad.

101.
Saúl Monica mellett áll a fájdalmas pillanatokban, amit Adolfo nem néz jó szemmel. Felipe és Gustavo Altagracia vidéki birtokán rájönnek az igazságra. Rafael továbbra is manipulálni akarja Monicát. A temetésen Altagracia és Saúl is megjelenik.

Megosztom másokkal: