La que no podía amar tartalma

LA QUE NO PODÍA AMAR – Megkövült szívek tartalma:

1.
Ana Paula fiatal ápolónõ, és szerény körülmények között él öccsével, Miguel-el, és nénjével, Rosaurával. Miguel, hogy pénzt szerezzen a lakbérre, fegyveres rablásba keveredik, és beszállítják a rendõrségre. Ana Paula ott találkozik a jóképû ügyvéddel, Brunóval, aki állást ajánl fel neki nehéz természetû fõnöke, Rogelio birtokán.

2.
Ana Paula, amint rájön, hogy milyen ember a fõnöke, úgy dönt, hogy nem marad a birtokon. Cynthia mindenáron szeretné meggyõzni, hogy ne menjen el, mert abban bízik, így végre megszabadul a bátyjától. Ana Paula egyre közelebb kerül Brunóhoz, és a kis Margaritóhoz. Rogeliót lenyûgözi a lány határozottsága, Ana Pauláról régi szerelme, Vanessa jut az eszébe.

3.
Ana Paula beleesik a folyóba, ahonnan a véletlenül arra járó Gustavo menti ki. A lány nem szeretne Rogelio-nak dolgozni, de a férfi idõközben munkát szerez Miguelnek, és ezzel lekötelezi a lányt. Miguel munkába áll az új munkahelyén, Bruno pedig beszámol Ana Paulának a birtok eredetérõl.

4.
Ana Paula úgy dönt, hogy mégis a birtokon marad Rogelio mellett, aminek Rosaura szívbõl örül. Nem sokkal ezután váratlanul tudomást Vanesa létezésérõl. Bruno elmeséli neki, Rogelio valószínûleg csalással szerezte meg korábban az apja birtokát, ami most a gazdaság része, de nincs bizonyítéka. Federico kedvezõ, hosszútávú szerzõdése a gazdasággal lejár, és attól tart, hogy ha Rogelio nem újítja meg, az a Délkelet Csomagolótársaság hanyatlásához vezet. Vanesa, lelkiismeret-furdalástól gyötörve megjelenik a Del Fuerte birtokon, hogy beszéljen Rogelióval.

5.
Rosaura, amint megtudja, hogy Ana Paulának tetszik Gustavo, azt hazudja neki, hogy elvesztette a névjegykártyáját. Bruno lovagolni viszi Ana Paulát, de a lovaglás balesettel végzõdik. Rogelio dühös lesz Brunóra, amiért Ana Paula leesett a lóról, Bruno nehezen tûri a fõnöke természetét. Rogelio nem hajlandó megújítani a szerzõdést Vanesa apjával.

6.
Ana Paula boldogan látja, hogy Rogelio lassan hallgat rá, és változni kezd. Cynthia viszont nem örül, hogy bátyja szakít a múlttal, és végleg leszámol magában Vanesával. Vanesa nem tudja, mit is akar Rogelio-tól, de abban biztos, hogy válni akar a férjétõl. Közben Bruno is lassan közeledni kezd Ana Paulához.

7.
Rogelio és Ana Paula viszonya tovább enyhül. Bruno jelzi Ana Paulának, hogy többet szeretne, mint barátságot. Vanesa pénzt ajánl Brunónak, ha segít meghiúsítani Rogelio szerzõdéseit apja konkurenciájával, és ebben Cynthia segítségére is számítanak. Ana Paula és Rogelio kimennek az istállóba, ahol Rogelio szembenéz az emlékeivel. Ana Paula sérülése emlékezteti arra, hogy az õ állapota végletes. Dany nemtetszését fejezi ki amiatt, hogy Miguel egyre többet lesz távol.

8.
Vanesa el akarja hitetni Rogelióval, hogy azért jött vissza, mert szereti, és nem a szerzõdés miatt. Ana Paula megtudja, hogy Rogelio megütötte Brunót, és felelõsségre vonja a férfit, hogy miért tûri a fõnöke viselkedését. Gustavo beszél a halászokkal a víztisztító üzem felállításával kapcsolatban. Ana Paula bejelenti Rogeliónak, hogy fel akar mondani.

9.
Ana Paula-nak elege lesz Rogelio arroganciájából, ezért elhagyja a birtokot. Hazafelé menet összefut Gustavo-val, akit elsõ találkozásuk óta nem látott. Rogelio közben õrjöng és követeli Bruno-tól, hogy hozza vissza a lányt. Vanesa úgy érzi, itt a remek alkalom, hogy visszaszerezze a helyét Rogelio szívében, de azzal nem számol, hogy a férfi már másra vágyik.

10.
Cynthia azt szeretné, ha Rogelio visszafogadná Vanesát. Rogelio rosszul tûri, hogy Ana Paula elment, elküldi Brunót, hogy hozza vissza. Rosaura nagyon haragszik Ana Paulára, amiért eljött a birtokról. Ana Paula Tuxtlában szeretne állást találni Gustavo húgának a segítségével, és nem hajlandó visszamenni Rogelióhoz.

11.
Mercedes megbeszél egy állásinterjút Ana Paulának, de Vanesa rossz színben tûnteti fel a lányt, így nem kapja meg az állást. Gustavo felmond a munkahelyén, mert David nem hajlandó felállítani az víztisztító üzemet. Rogelio elmegy Federicóhoz, és elmondja neki, hogy nem hosszabítja meg a szerzõdésüket. David engedélyt kér Rogeliótól, hogy Cyntiával randizzon. Bruno bevallja Ana Paulának, hogy szereti, de a lány közli vele, hogy már van barátja.

12.
Most, hogy Federico szerzõdése már nem él, Rogelio hajlandó újrakezdeni Vanesával a kapcsolatukat. Ana Paula elkeseredetten vergõdik a nagynénje és szerelme között, miközben Rogelio felkeresi, és még egy utolsó lehetõséget kínál neki.Gustavo pert fontolgat a Romo vállalat ellen, és nem is sejti, hogy Bruno mindent elkövet, hogy eltávolítsa õt az útból.

13.
Mindenki Gustavóra vár, de nem érkezik meg, végül Bruno viszi el Ana Paulát, Rosaurát, és Danyt az ünnepségre. Federico és Elsa aggódnak Vanesáért, féltik Rogeliótól. Az ünnepségen Bruno hirtelen felindulásból megcsókolja Ana Paulát, Mercedes meglátja õket. Rogelio nem bánná, ha Cynthia hozzámenne Davidhoz, mert akkor könnyebb lenne üzletelni vele. A halászok aggódnak Gustavo eltûnése miatt. Miguel súlyos balesetet okoz az autópályán.

14.
Miguel a balesetben elvesztette három ujját, és David azt állítja, hogy nem munkahelyi baleset volt, mer Miguel engedély nélkül vitte el a kocsit, amivel balesetezett, így a cég nem állja a költséges mûtétet. Rogelio felajánlja a segítségét, cserébe Ana Paula megígéri, hogy visszamegy hozzá ápolónõnek. Rosaura közli Rogelióval, hogy Paula nem csak egy egy éjszakás kaland .Közben Rutilio visszatér a verekedés helyszínére, hogy eltüntesse Gustavo holttestét, ami azonban eltûnt. Lehet, hogy Gustavo mégsem halt meg?

15.
Miguelt sikeresen megmûtötték a kórházban, Ana Paula, Dany és Rosaura bent vannak nála a kórházban. Bruno minden erejével segíteni próbál, de Ana Paula nem szívesen fogadja el a felajánlást. Mercedes az öccse nevében féltékeny is lesz Brunora, ezért jelenetet csinál Ana Paulával. Szerencsére megismerkedik Estebannal, akivel sokat beszélget, és eltereli a gondolatait. A kórházban a baleset sérültjei életüket vesztik, a rokonok gyilkosnak kiáltják ki Miguelt. Rogelio Rosura, David és Bruno segítségével igyekszik hálás lekötelezettjévé tenni Ana Paulát, hogy feleségül vehesse. Vanesa mit sem tud a teveirõl, és esküvõrõl álmodik. Cynthia Daviddal enyeleg, kiudvarol belõle egy gyönyörû fülbevalót. Egyébként Davidnak továbbra is gondjai vannak az építkezésen, mert a halászok elégedetlensége egyre nagyobb mértéket ölt.

16.
Rogelio és Rosaura nagy erõkkel dolgozik Ana Paula észhez térítésén, de õ egyelõre nem tudja elfelejteni Gustavot, élete szerelmét, akit idõközben szerencsére kórházba szállítanak, és sikerül is megmenteni az életét. Mercedes az aggodalmait továbbra is Estebannal osztja meg, amit a lkaásba belépõ Ernesto- Mercedes régi szerelme- nem fogad kitörõ örömmel. Újabb rossz hír a család számára, hogy Mercedes és Gustavo apja váratlanul rosszul lett, és súlyossá vált az állapota. Miguel továbbra sincs jó bõrben, Danyval is szakít, hogy a lány új életet kezdhessen nélküle. Cynthia és Vanesa mindenáron igyekeznek beházasodni a birtokra, de Rogelio mégis Ana Paula kezét kéri meg, aki azonban elutasítja. Miguelt végül hazaengedik, de megjelenik két ügynök, akik a börtönbe kísérik. Végül Gustavo magához tér, és sikerül értesítenie Mercedest a hollétérõl.

17.
Mercedes elmegy a súlyosan sérült Gustavóhoz Ernestóval. Elmondja neki, hogy látta Ana Paulát, amint mással csókolózik. Ana Paula megtudja Estebantól, hogy Gustavo életben van, így még kevésbé akarja elfogadni Rogelio házassági ajánlatát. Federico nem hajlandó új szerzõdést kötni Rogelióval.

18.
Maximo Rosaura kérésére azt hazudja Ana Paulának, hogy eladta a lakást, és ki kell költözniük. Ana Paula továbbra sem akarja elfogadni Rogelio házassági ajánlatát. Federico Vanesát is beveszi társnak a cégbe. Ana Paula a kórházban azt olvassa egy újságban, hogy Gustavo meghalt.

19.
Kit is vesz feleségül Rogelio? Vanesát anyja minden erejével igyekszik lebeszélni egy béna férfival köttetendõ házasságról, de a lány ennek ellenére gõzerõvel készül az esküvõre. Gustavo(apa) temetésén Mercedes és Ernesto megbeszélik, hogy csak barátok maradhatnak, bár Gustavi (fiú) és az anyja is úgy látják, hogy ez a kapcsolat bõven több puszta barátságnál. Közben Ana Paula gyászolja a halottnak hitt szerelmét, és igyekszik ellenállni Rosaura kiházasítási terveinek, Rogeliot továbbra is elutasítja, de Brunoval sincs kibékülve. A meghiúsult frigy hallatán Elena visszaveszi Rosaurától a gyûrût, amit régebben õ ajándékozott oda neki. Miguelt a rabtársai alaposan elverik, újból a keze sérül meg, vissza is kell szállítani a kórházba. Ana Paula és Dany azonnal besiet a börtönbe, ahol a depressziós Miguel öngyilkossági gondolatokkal fogadja õket. Egyértelmû, hogy ki kell szabadítani õt abörtönbõl, úgyhogy Ana Paula felkeresi Rogeliot, és megkérdezi, hogy áll-e még a házassági ajánlata.

20.
Rogelio-nak köszönhetõen Ana Paula átviteti Miguel-t a börtönbõl a kórházba, ahol azonnal meg is mûtik. A lány még mindig szomorú Gustavo halála miatt, ezért igent mond Rogelio-nak, és hajlandó hozzámenni titokban feleségül. Közben Vanesa is az esküvõjét tervezgeti, és Mexikó városba készül, hogy menyasszonyi ruhát vegyen magának. Gustavo közben az anyjának segít és egyfolytában keresi Ana Paulát, mivel fogalma sincs róla, hogy a lány halottnak hiszi. Bruno újra színre lép, és úgy dönt, megvigasztalja a még mindig elkeseredett Ana Paulát.

21.
A felépült Gustavo hiába keresi Ana Paulát, hiszen a régi házból már elköltöztek. Mercedes és Rosaura is mindent megtesz azért, nehogy a fiatalok véletlenül összetalálkozzanak. Ana Paula aláírja a házassági szerzõdést Rogelióval, miközben Vanesa is lelkesen készül az esküvõjére. Cynthia intim viszonyba keveredik Daviddal, ám ódzkodik attól, hogy feleségül menjen a férfihoz, aki a kiutat jelentené neki a Del Fuerte fogságából.

23.
Miguel aggódik, amiért Ana Paula hozzámegy Rogelióhoz, de a lány már eldöntötte. Gustavo elhatározza, hogy elfelejti Ana Paulát. Cynthia megtudja, hogy Efrain okozta Paloma halálát. Miközben Rosaura elmeséli Elenának a húga történetét, sötét titkokra derül fény.

25.
Vanesa bosszút akar állni Rogelión, de az apja nem ért egyet vele. Cynthia megtudja, hogy Rogelio feleségül veszi Ana Paulát. Gustavo le akarja állítani az építkezést Boca del Cielóban. Ana Paula és Rogelio egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de a lány megtudja Cynthiától, hogy Rogelio Vanesát is majdnem feleségül vette.

26.
Vanesa minden követ megmozgat, hogy megakadályozza Rogelio esküvõjét, és mikor ez nem sikerül, bosszút esküszik. Daniela-nak elege van Miguel mártír siralmaiból, de mikor beszélni akar a fiúval, az rövidre zárja a vitát és végleg szakít vele. Ana Paula legszívesebben elszökne az esküvõ elõl, de mivel fél Rogelio bosszújától, ezért állja a szavát, és egy évre hozzámegy a férfihoz.

27.
Az esküvõ utáni fogadás viszonylag jó hangulatban telik, csak Ana Paulát nem tudja felvidítani semmi. Neheztel Rogelióra amiatt, hogy eszköznek használta a Vanesa elleni bosszúhoz, ráadásul Cynthia is megfenyegeti, hogy pokollá teszi az életét. Megjelenik a birtokon Federico, aki a lányát keresi, és összetûzésbe kerül Rogelióval, aki kidobatja. Csakhogy híre megy, hogy ott járt, és ennek a legjobban Rosaura örül, hiszen a személyében megtalálta Ana Paula igazi, és nagyon gazdag apját.

28.
Rogelio szeretné, ha Paula egy szobában aludna vele, de a lány visszautasítja. Rosaura szeretné elérni, hogy minél tovább a birtokon maradhasson. Elsa és Vanesa eldöntik, hogy közösen állnak bosszút Rogelión. Rogelio megkéri Ana Paulát, hogy kezdjék újra és béküljenek ki, de Ana Paula nem akarja.

29.
Vanesa elfogadja anyja tanácsát, és hajlandó visszatérni Estebanhoz. Bár miután a kórházban félreérti Mercedes és Esteban játékos évõdését visszaretten, ám Elsa tisztázza a dolgot Estebannal, és már semmi sem áll a kapcsolatuk útjába. Rosaura , Elena és Dany indulóban vannak, de végül Rogelio Rosaurának megengedi, hogy a birtokon maradhasson. Ana Paula nem találja a helyét a birtokon, Rogelioban sem mer megbízni. Ezt a férfi is érzi, ezért meghívja feleségét, Mariát, Rosaurát és Margaritot a Montebello lagúnákhoz egy pót-nászútra. Csónakázás közben Paula a vízbe esik.

30.
Ana Paula boldogan élvezi a tónál töltött napokat, és még Rogelio-t is sikerül rávennie, hogy a vízben tartsák a fizikoterápiát. Gustavo megfenyegeti David-ot, hogy végleg bezáratja az építkezést, Juan pedig Gustavo-t vádolja hazugsággal, mivel nem nézi jó szemmel, hogy Carmen megint másik férfit választ helyette. Bruno megtudja Miguel-tõl, hogy Ana Paula és Rogelio szerzõdést írt alá, ezért áttúrja Rogelio irodáját. Rogelio eközben szép lassan beleszeret a feleségébe.

31.
A látogatás a nemzeti parkban csalódással végzõdik Rogelio számára: véletlenül fültanújaannak, hogy Ana Paula kijelenti: soha nem tudná szeretni, mert nem tudja elfejteni Gustavót. Boca Del Cielo helyett így visszatérnek a birtokra, Rosaura nagy megnyugvására. Cynthia is egyre csalódottabb: nem elég, hogy Efrain és Consuelo házasodni készülnek, AnaPaulával is újabb összetûzésbe kerül. Vanesától kér segítséget, hogy kivehesse a részét a birtokból. Gustavo, akit elüldöztek a halászok, felkeresi Davidot, és közli vele, hogy drágán megfizet azért, amit tett. Cynthia közli Rogelióval, hogy nem megy hozzá Davidhoz, ha cserébe Rogelio elválik Paulától.

32.
Cynthia reggeli közben megsérti Paulát és a családját, Rogelio bocsánatkérést követel tõle, mire Cynthia úgy dönt, hogy ideje hozzámenjen Davidhoz. Bruno és Rosaura megpróbálja rávenni Ana Paulát, hogy szerezzen egy másolatot a Rogelioval kötött szerzõdésbõl, de õ nem akarja elhinni, hogy Rogelio ártana neki, fõleg, hogy Maria folyamatosan azt mondogatja neki, milyen jó ember is a férje. Rogelio egyébként szeretné megtanítani Ana Paulát lovagolni, ezért egy lovas könyvet ajándékoz neki. Vanesa anyja részvényeivel fõ részvényessé válik apja cégében, aki egy Rogelioval való beszélgetés után rosszul lesz, Dany próbálja megmenteni, de Elsa félreérti a helyzetet, és azt hiszi, a régi titkárnõs eset ismétlõdik meg. Vanesa fültanúja lesz a kiabálásnak, így tudomást szerez róla, hogy apja megcsalta az anyját. De még nem tudja meg, hogy kivel. Federico kórházba kerül, de túléli a majdnem-infarktusát. Gustavo elhagyja a falut, hogy tisztázza a nevét. Közben Fermin látszólag leállíttatja az építkezést, egyelõre az áruló Juan minden szavát elhiszi. Bruno egy beszélgetés során felteszi Ana Paulának a nagy kérdést: szerelme-e Rogelio Monteroba?

36.
Federico már tudja, hogy ki a lánya. Vanesa is tudja, hogy az apjának van még egy gyereke, de próbál megbocsátani neki, mert szereti. Elsa azonban képtelen elfogadni a helyzetet, nagyon megalázva érzi magát. Federico és Elsa között több csúnya jelenetre is sor kerül Ana Paula miatt. Ana Paula megpróbája rávenni Rogelot, hogy béküljön ki Vanesával, de a lány egyelõre hajthatatlan. Bár Ana Paula továbbra is állítja, hogy nem szerelmes Rogelioba, kezd megolvadni a szíve, és a csókokat egyre jobban élvezi. Maria azon mesterkedik, hogy a szerelmesek közelebb kerüljenek egymáshoz. Rogelio meghívja Danyt a birtokra, hogy Ana Paula ne érezze magát annyira magányosan. Dany és Miguel továbbra sem békülnek ki, mert Miguel Maripaz felé kacsintgat. Gustavo, Cynthia, Vanesa és Esteban összebarátkoznak, és közösen gyûlölik Ana Paulát, minden rossz okozóját. Bruno segít Margarito szüleinek keresésében, úgy döntenek, hogy a médiához fordulnak a kisfiú történetével.

37.
Ana Paula úgy dönt, leszámol a múlttal, eltemeti Gustavo emlékét, és csak a jövõre koncentrál végre. Ezalatt Gustavo boldogan találkozgat Cynthia-val, aki lelkesen már az esküvõjüket tervezi. Esteban a válás mellett dönt, habár a kislánya rettentõen ellenzi az apja döntését. Miguel részegen állít haza, amiért elõször Dany utána pedig Ana Paula is nagyon leszidja. Bruno pedig mindent megtesz, hogy ne legyen felhõtlen a boldogság a Del Fuerte birtokon.

39.
Ana továbbra is Rogeliot gyanúsítja Gustavo megölésével, el akarja hagyni a birtokot, mire Rogelio bezárja a szobájába. Miguel és Dany sem tud segíteni neki, patthelyzet alakul ki. Maripazék megnyerik a családi vetélkedõ fõdíját, hosszabb utazást terveznek a pénzzel. Bruno elégedetten dörzsölgeti a tenyerét, mert úgy látja, jó irányba haladnak a dolgok. Elsa sikeresen Federico ellen fordítja Vanesát, immár együtt ügyködnek Ana Paula kisemmizésén. Cynthia már az esküvõt tervezgeti a húzódozó Gustavoval, meg is hívja a testvérpárt a birtokra, miközben David Vanesát nyaggatja, hogy segítsen neki visszaszerezni Cynthiát. Mercedes lassan megnyugszik, és Gustavo is munkát kap Estebantól, és hogy, hogy nem, pont San Gabrielbe kell utaznia.

40.
Ana Paula nem hajlandó meghallgatni Rogeliót, meg van gyõzõdve arról, hogy õ ölette meg Gustavót, és el akar szökni a birtokról. Rosaura elmondja Federicónak, hogy Ana Paula az õ lánya. Rogelio megmondja Davidnak, hogy felejtse el Cynthiát, és a közös üzleteiket is. Rogelio megkéri Danyt, hogy segítsen neki Ana Paulával kapcsolatban.

41.
Rogelio hiába tagadja, hogy õ ölette volna meg Gustavót, Ana Paula nem hisz neki. A viszonyuk egyre jobban elmérgesedik, és Paula vívódik, mert fél, hogy ha elhagyja Rogeliót, Miguel örökre börtönbe kerül. Az is kiderül, hogy a számára kedvezõtlen záradékot is tartalmaz a szerzõdés, amirõl eddig nem tudott. Federico azzal az ürüggyel, hogy folytatni akarja az üzleti kapcsolatot Rogelióval, a birtokra utazik, és megpróbál Ana Paula közelébe férkõzni, és sikerül megkedveltetnie magát a lánnyal. Gustavo és Mercedes megbeszélik, hogy meglátogatják Cynthiát a Del Fuerte birtokon. Miguel egy részeg pillanatában megszökik a birtokról, mert úgy érzi, hogy így megszabadíthatja Ana Paulát Rogelio uralma alól.

42.
Mercedes és Gustavo megérkeznek a birtokra, Rogelio fogadja õket. Közben Ana Paula és Margarito Rio hátán ellovagolnak. Bruno megrökönyödve konstatálja a kialakult helyzetet, és Rutiliot rá is állítja Gustavora, nehogy Ana Paula meglássa igencsak életben lévõ szerelmét. Rogelio nagy patáliát csap, mikor kiderül, hogy Ana Paula elszökött, Hugot még meg is korbácsolja. Gustavi és Mercedes vlgül San Gabrielben töltik az éjszakát, miközben birtokon mindenki a szökevényeket keresi. Az epizód végén Rogelio természetesen bosszút esküszik.

43.
Nagy erõkkel folyik a hajsza Miguel, Ana Paula és Margarito után, Miguelt meg is találják, vissza kell mennie Rogeliohoz a birtokra. Rogleio õt akarja cslainak használni, hogy visszacsalogassa Ana Paulát, akit többé el sem akar engedni a berácsozott házából. David a tönk szélén kölcsönt kér Rogeliótól, aki ad is neki, cserébe azt kéri, hogy elevenítsék fel azt az autólopás ügyet, hogy Miguel egyenesen a börtönbe mehessen innen. Ana eladja Riot, majd menekülés közben felhívja Rosaurát, aki persze azt szeretné, ha azonnal visszatérne Tuxtlába, mivel õ tudj,a hogy nem Rogelio tervelte ki Gustavo megöletését. Közben Cynthia, Gustavo sé Mercedes egyre jobban összebarátkoznak, úgy tûnik, újabb szerelmes pár született. Vanesa megtudja, hogy Paula elhagyta Rogeliot, és Federico eõl sem tudják eltitkolni. Vanesa, Federico és végül Cynthia annyira feldühíti Rogeliot, hogy meg akarja korbácsolni Cynthiát, de Efrain közbelép, és õ kapja az ütéseket.

44.
Rogelio megkorbácsolja Efraint, aki Cynthiát próbálta megvédeni. Mariának gyanússá válik a helyzet, és kérdõre vonja Efraint, hogy mi van köztük. Ana Paula találkozik Gustavóval, nem hisz a szemének, Gustavo eleinte örül a lánynak, majd kérdõre vonja, hogy miért csókolózott valaki mással. Rogelio bosszút forral Ana Paula ellen, vissza akarja küldeni Miguelt a börtönbe.

45.
Fermin segít Ana Paulának szállást találni Boca del cielóban. Gustavo elmegy hozzá, hogy beszéljen vele, de dühös lesz, amikor megtudja, hogy Paula férjhez ment. David és Vanesa bosszút forralnak Rogelio ellen, Federicóval együtt Boca del cielóba utaznak. Bruno és Rosaura azt tervezgetik, hogy megszerzik Rogelio vagyonát.

47.
Végre Ana Paula is megtudja, hogy Federico az apja.Gustavo szakít Cynthiával, de nem akar békülni Ana Paulával, aki miután Margaritotól megtudja, hogy Gustavo elköltözött Carmentõl, mindenképp beszélni akar vele. Rosaura húzza a száját, de nem tud ellene tenni semmit. Azért megpendíti Federiconak, hogy nem kéne-e lassan új szerelmet keresnie

51.
Rosaura harcolni akar Federico örökségéért, de Ana Paula kijelenti, hogy neki semmi sem kell abból a pénzbõl. Gustavo felajánlja nekik, hogy egy idõre költözzenek hozzá, Mercedes nem örül neki. Rosaura értesíti Rogeliót, hogy Ana Paula Tuxtlában van, Rogelio úgy dönt, hogy odautazik.

52.
Rosaura komoly pénzösszeg fejében hajlandó elárulni Rogelio-nak, hol találja Ana Paulát. Mercedes felhívja a bátyja figyelmét Ana Paula titkaira, és a lány ellen hangolja Gustavo-t. Mikor Gustavo számon kéri Ana Paulát, a lánynak rosszul esik, hogy szerelme nem bízik benne, ezért úgy dönt, hogy inkább szakít vele és elhagyja.Közben a birtokon Miguel felvágja az ereit, hogy véget vessen a szenvedéseinek. Vanesa mindent megtesz, hogy visszaszerezze Rogelio-t, de a férfit továbbra is csak a felesége érdekli.

53.
Rogelio Rosaura közbenjárására megtalálja Ana Paulát és Margaritot. Már éppen erõszakhoz folyamodna, mikro gyors egymásutánban kiderül, hogy Federico megahalt, Miguel pedig öngyilkosságot kísérelt meg. Így Ana Paula önként vállalj, ahogy visszatér a birtokra, bár gyûlöli Rogeliot valós és vélt sérelmeiért.. Rogelio mindenáron meg szeretné tudni, találkozott-e a barátjával, és hogy tulajdonképpen kirõl van szó. Rosaura a csillagokat is lehazudja az égrõl, és ez Rogelionak egyre kevésbé tetszik. Gustavo el akarja felejteni Ana Paulát, és azon van, hogy Rogelionál dolgozhasson. Ulysses meglepi Macariát az utazással, Maripaz pedig szakító levelet kap Migueltõl. Vanesa, Cynthia és David szövetséget kötnek, hogy együtt állhassanak bosszút Rogelion. Elsa kezd megõrülni. Rocio pedig egyserûen megcsókolja a Vanesa után sóvárgó Estebant.

54.
Ana Paula megtudja, hogy Rogelio azért zárta be Miguelt, hogy ne igyon. Bocsánatot kér Rogeliótól, de azt is kijelenti, hogy soha nem tudná szeretni. Vanesa és David készülnek a közös bosszúra, el akarják venni Rogeliótól a földet Boca del cielóban. Vanesának segítségre lenne szüksége, Cynthia Gustavót javasolja.

55.
Rogelio átadja Ana Paulának a szerzõdésük másolatát, aki megkéri Brunót, hogy nézze meg, van-e lehetõsége a megállapodás felbontására. Rogelio hiába tesz meg mindent, hogy kibékítse feleségét, a viszonyuk továbbra is feszült. Cynthia úgy dönt, hogy nem Vanesánál fog dolgozni, mert nem akar Rogelióval találkozni. Efrain
eközben továbbra is megfigyeli, és Rogeliónak és Davidnak egyaránt jelentéseket tesz.

56.
David szól a rendõrségnek, hogy Miguel a birtokon tartózkodik. Elmennek érte, de Rogelio azt hazudja nekik, hogy Miguel egy hónapja elszökött, és nem tudják, hol van. Bruno és David tönkre akarják tenni Rogeliót, az a céljuk, hogy a birtok víz nélkül maradjon. Gustavo randira hívja Cynthiát.

57.
Bruno, David, Cynthia és Vanesa szövetkeznek, hogy közösen állhassanak bosszút Rogelion. Ana Paula aggódik, hogy Cynthia Gustavoja az õ Gustavoja, fel is hívja telefonon volt szerelmét, aki nem ad felvilágosítást az új barátnõjérõl, és újra szakít Ana Paulával. Ezek után Gustavi újból felkeresi Cynthiát, és úgy döntenek, újra megpróbálják együtt. MIor Rogelio megtudja, hogy Davidék ki akarják hazsnálni Cynthiát, hazaparancsolja, de Gustavo nem engedni meg Efrainnak, hogy erõszakkal hazavigye. Inkább õ is a birtokra megy, hogy beszéljen Rogelioval. Rogelio ezt hallva, kirúgja Efraint. A városban Ana Paula is összefut a Vanesa David duóval, szóváltásba keverednek, Vanesa mindkei szeme láttára megcsókolja Rogeliot (aki visszacsókolja õt), Ana Paula pedig féltékenységi jelenetet rendez, és hazarohan. Ernesto végre elfogadja mercedes álláspontját, hogy csak akkor lehetnek együtt, ha a lánya is elfogadja a kapcsolatukat. Esteban és Rocio együtt töltik az éjszakát, úgy tûnik Esteban megtalálta jövendõ gyermekeinek anyját.

58.
David, Bruno és Vanesa mindent megtesz, hogy elhalásszák Rogelio orra elõl a La Negra birtokot. A tervük úgy tûnik, sikerül, mivel Rogelio a tenyésztõknek adott villásreggeli elõkészületeivel van elfoglalva. Vanesával történt csókja után itt akarja megmutatni mindenkinek, mennyire szereti a feleségét. Gustavo és Cynthia is a birtokra tart, mert Gustavo személyesen akarja biztosítani Rogelio-t arról, hogy mennyire szereti a húgát. A két férfi megegyezik, és Rogelio meghívja Gustavo-t is a fogadásra, hogy õ megismerkedjen végre a feleségével.

59.
Rogelio partiján Gustavo is megjelenik, Cynthia oldalán. Felbukkanása megbolygatja az állóvizet, Rosaura, Bruno, Dany, MIguel, Margarito is izgatottan várja a fejleményeket, Ana Paula pedig miután kiderült, hogy Cynthia új batárját látja, egyszerûen elájul. Rogelio orvosért szalajt, aki megállapítja, hogy Ana Paulát túl sok stressz érte mostanában, pihennie kéne. Felmerül és azonnal el is vetõdik a terhesség gyanúja, csak Gustavo gondolkozik le mélyebben a kérdésrõl. Miután Ana Paula magához tér, végre érdemben is beszélget Rogelioval, visszatérni látszik a régi, közvetlen hangnem. Bruno nagyon szeretné tudni Gustavi felbukkanásának okát, és még attól sem riad vissza, hogy alkoholt adjon az elvonási tünetektõl szenvedõ Miguelnek. Esteban szakít Rocioval, aki úgy érzi, a férfi csak játszott az érzelmeivel. Ulyssesnek vissza kell ugrania San Gabrielbe a patkányok miatt, Efrainra bízza a lányát a nejével együtt.

60.
Vanesa megveszi a La Negra birtokon don Raymundótól. Felajánlja Ana Paulának az öröksége felét, ha elválik Rogeliótól, de a lány nem hajlandó rá. Rogelio megkéri Miguelt, hogy tervezzen iskolapadokat, mert szeretné, ha Ana Paula tanítana a birtokon. Bruno elmondja Gustavónak, hogy õt csókolta meg Ana Paula a diplomaosztón.

61.
David cserébe azért, hogy Rogelio elengedje a tartozását, aláír egy hivatalos bocsánatkérést, amiért megvádolta Miguelt a kocsi ellopásával. Rogelio Ana Paula kedvében szeretne járni, gyertyafényes vacsorával várja. Macaria és Efrain egy ágyban kötnek ki Mexikóvárosban. David clenbuterolt akar adni Rogelio marháinak, hogy tönkretegye a hússzállítmányt.

62.
Megérkezik a birtokra Mercedes, így Vanesával és Cynthiával együtt midnen tmegtesznke, hogy megkeserítsék Rosaura, Miguel és Ana Paula életét. Mercedest Ana Paula alig tudja megnyugtatni, majdnem fény derül a súlyos titkaira. Maria kihallgatja a beszélgetésüket, és tetemre hívja Ana Paulát, aki most már nem titkol semmit tovább a dadus elõl. Rogelio elintézi, hogy Miguelt felmentsék a kocsilopás vádpontja alól, továbbra is igyekszik Ana Paula kedvében járni, még az üzleti tárgyalásán is jelen lehet. Dany meglátja õt Consueloval, majd miközben a folyosn sírdogál szomorúságában, Hugo félig meddig szerelmet vall, és megcsókolja.
Macaria, Efrain és Maripaz visszatérnek az utazásból, Ulysses nem sejt meg semmit neje és Efrain kalandjából. Efrain folytatná a viszonyt, de Macaria egyelõre ellenáll. Efrain felkeresi Cynthiát a birtokon, hogy vetesse vissza a bátyjával a birtokra, de Rogelio nemet mond.
Rosaura elkapja a zaklatott Margaritot, rámutat, hogy árva, és senkije sincs, mire a kisfiú Ana Paulához tartván leesik a pergoláról, és nem tud többé megmozdulni. Mercedes riasztja Estebant, aki helikopterrel érkezik, és megállapítja, hogy a gerincsérülés akár maradandó is lehet. Rogelio teljesen összetörik a hírtõl.

64.
Rogelio örökbe akarja fogadni Margarito-t, de Ana Paula egyelõre hezitál. Fél attól, hogy a szerzõdés lejártával a férfi nem engedi majd el õket. Mikor Gustavo megtudja, azonnal el szeretne menni a birtokról Anával együtt, de a lány nem meri újra megszegni a szerzõdést. Cynthia teljesen kiborul az ötlet hallatán, és dühösen támad a bátyjára. Maria elmeséli Ana Paulának, hogyan is sérült le örökre Rogelio, Efrain pedig döbbenetes hírrel állít be a birtokra.

67.
Gustavo rájön, hogy mire készül David a folyóval, és csúnyán összeverekednek. Gustavo Esteban segítségét kéri ezügyben. Ana Paula attól fél, hogy terhes, Dany elmegy terhességi tesztért Macariához, Macaria félreérti, és azt gondolja, Dany terhes. Gustavo nem tudja elfogadni, hogy Ana Paulának kétségei vannak az érzéseivel kapcsolatban.

69.
Maripaz búcsúbulija után a lánynak is és a részeg Miguel-nek is nyoma vész. És nem õk az egyetlenek. Reggelre se Rogelio, se Erbesto nincs sehol, és nem is látta õket senki. Gustavo és Cynthia a folyóhoz készül piknikezni, és közben Gustavo le akarja fényképezni David ténykedését. Cynthia és Vanesa mindent megtesz, hogy megakadályozza ebben, és végül a folyóba lökik a férfit. Közben a rendõrség megtalálja a még mindig részeg Miguel-t, akit bevisznek a rendõrségre, hogy kihallgassák. A folyóparton közben Gustavo rábukkan Maripaz-ra.

71.
Miguel továbbra is hetvenkét órás õrizetben van. Bruno bejelenti, hogy nem lehet Miguel védõügyvédje, mert látta a férfit és Maripazt veszekedni az utcán, tehát tanúskodnia kell. Cynthia felajánlja Gustavónak, hogy az öröksége megszerzése érdekében kössenek látszatházasságot Gustavóval, aki azonban még mindig arra vár, hogy Ana Paula tisztába jöjjön a valódi érzéseivel. Vanesa váratlan telefonhívást kap amerikai üzleti partnerétõl, aki az állítja, hogy a marhahús clenbuterollal szennyezett. Az eset tönkreteheti mind Vanesa, mint Rogelio vállalkozását. A két nõ Tuxtlába indul, hogy tisztázzák a helyzetet.

72.
Ana Paula bevallja Gustavónak, hogy nem tudja, mit érez, össze van zavarodva. Elmegy Vanesával Tuxtlába, hogy megpróbálják rendezni senor Williams-el a clenbuterol miatt kialakult helyzetet. Cynthia abban reménykedik, hogy Gustavo feleségül veszi, de a férfi visszautasítja az ajánlatot. Consuelo el akar menni a birtokról, hogy segítsen Macariának és Ulyssesnek.

73.
Vanesa döbbenten tudja meg, hogy valójában az anyja a felelõs az apja haláláért. Úgy érzi, soha nem fog tudni megbocsátani a láthatóan elmezavarodott Elsának.
Ana Paula összehívja a munkásokat, és rendszeres õrjáratot szervez a további clenbuterol- szennyezés megakadályozása érdekében. Cynthia magából kikelve hangoztatja, hogy õ a birtok úrnõje, de semmit nem tesz a birtok védelmében. Miguelt bizonyíték hiányában kiengedik a börtönbõl, ám Ana Paulát kivéve továbbra is mindenki õt tartja gyilkosnak. Esteban közben kideríti, hogy a folyót a szomszédos birtokon, a La Negrán terelték el, ami történetesen Vanesa érdekeltségi körébe tartozik. Elmondja Vanesának, hogy akár börtönbüntetést is kaphat ezért. Világossá válik, hogy a vízhiány David mesterkedése miatt következett be. Ana Paula elvégzi a terhességi tesztet, és kiderül, hogy gyereket vár Gustavótól.

76.
Gustavo mindenáron közölni akarja Rogelio-val, hogy Ana Paula tõle terhes, de hiába faggatja Ernesto-t, az nem árulja el, melyik kórházban van a férfi.
Ernesto és Mercedes között újra felhõtlen a boldogság, és elhatározzák, hogy összeköltöznek. Esteban és Gustavo hivatalos végzést visz David-nak, de a férfi nem hajlandó megszüntetni a gátat a folyón. Ana Paula megtudja Don Abel-tõl, mire készül a marhatenyésztõk egyesülete, miközben Efrain és Cynthia úgy dönt, Ana Paula gyermeke nem születhet meg.

77.
Efrain kígyót tesz Ana Paula ágyába, de õ Rogelio szobájában tölti az éjszakát. Cynthia kiborul, mert azt hiszi, hogy sógornõje Gustavonál aludt. Consuelo továbbra is Ulysseséknél dolgozik, sokat beszélget Macariával, aki segíteni próbál, hogy Consuelo elfelejtse Efraint. Ulysses elûrulja Macariának, hogy Ana Paula kisbabát vár. Mercedes és Ernesto bejelentik, hogy együtt képzelik el az életüket. Ernesto még hozzáfûzi, hogy Rogelioval új klinika nyitását tervezi San Gabrielben. Közös házat is vesznek Mercedessel, amit közösen szeretnének berendezni. Rocio próbál kibékülni EStebannal, de a szerelme erõsebb a baráti érzéseknél. Vanesa egyre szemtelenebb, Cynthia támogatja, Maria, Rosaura, Ana Paula viszont szívesen elzavarná a birtokról. Problémát okoz, hogy David egyre kezelhetetlenebb, és nem akarja visszaengedni a vizet az eredeti mederbe. Bruno megígéri, hogy beszél a fejével. Bruno Ana Paulával is találkozik, és felidézik ismeretségük kezdetét. Rogelio és Ana Paula továbbra is csak telefonon tartják a kapcsolatot.

78.
Ana Paula rosszul lesz, fennáll a vetélés lehetõsége, feküdnie kell, amíg el nem múlik a veszély. Ulysses észreveszi, hogy eltûnt Margarito levele, felelõsségre vonja Macariát. Efrain elmondja Consuelónak, hogy Rutilio zaklatta Maripazt, Consuelóban felmerül, hogy köze lehet a halálához. David elmondja Brunónak, hogy Rogelio tehet arról, hogy Miguelt kocsi lopással vádolták.

79.
Rosaura rájön, hogy Bruno kevert clenbuterolt az állateledelbe, megfenyegeti, hogy legközelebb elmondja Rogeliónak. Rutilio zaklatja Consuelót, Gustavo közbelép, és felismeri a férfit. A Vidékfejlesztési Minisztérium emberei elmennek a birtokra, hogy kivizsgálják a clenbuterolt ügyet.

80.
Mindenki fellélegzik, hogy nem Miguel ölte meg Maripaz-t. Gustavo rájön, hogy ugyanaz az ember végzett a lánnyal, aki megverte õt, és rátámadt Cynthiára. Úgy érzi Bruno áll az ügy hátterében, de bizonyítani nem tudja. Újra klembuterolt találnak a marhákban, ezért a hivatal eljárást indít Cynthia ellen. A nõt a legjobb barátnõje, Vanesa is cserben hagyja, mikor közli, hogy nem várhat a szállításra. Be fogja perelni a birtokot, amiért nem kapta meg idõben a beígért árut. Miközben Rogelio a mûtétre készül, Margarito-tól megtudja, hogy otthon nincs minden rendben.

81.
Gustavo boldogan készül az apaságra, ám Rogelio váratlan hazatérése megbolygatja a ház nyugalmát. Miután Ana Paula bevallja neki, hogy terhes, Rogelio összetörik. Ana Paula az átélt izgalmaktól rosszul lesz és elájul.Consuelo szemtanúja lesz, amint Efrain elcsábítja Macariát, késõbb felelõsségre vonja az asszonyt.Rutilio megfenyegeti Brunót, hogy ha nem kap pénzt, és elfogják, mindent kitálal a rendõrségnek.Cynthia meggyõzõdése, hogy Ana Paula gyermeke az akadálya annak, hogy Gustavo feleségülvegye.Margarito bevallja Mariának, hogy õ árulta el Rogeliónak, hogy Ana Paula beteg.Gustavo felkeresi Rogeliót, és eltökélt szándéka, hogy közölje vele: õ Ana Paula gyermekének az apja.

82.
Ernesto elmondja Rogeliónak, hogy Ana Paula állapota súlyos, és nem kelhet fel. Rogelio felajánlja Ana Paulának, hogy elfogadja õt a gyerekével együtt. De a lány azt mondja, hogy elõbb beszélnie kell a gyerek apjával. Consuelo haragszik Macariára Efrain miatt, azt tanácsolja, hogy szakítson vele.

84.
Consuelo el akar menni Ulysseséktõl, mert rájött, hogy Macarianak viszonya volt Efrainnal. Cynthiát is nagyon zavarja a leleplezõdött viszony. Macaria bocsánatot kér Consuelotól, és végleg szakít Efrainnal.Rogelio Cynthia szemére veti, hogy nem vezette jól a birtokot a távollétében, és nem követte Ana Paula tanácsait. David felbukkan a birtokon, hogy Rogelio orra alá dörgölje, a felesége más gyerekét várja.

85.
Rogelio Tuxtlába megy, hogy tárgyaljon az amerikaiakkal a Clembuterol esettel kapcsolatban, de elõtte benéz az árvaházba, ahol Hilda segítségével találkozhat Margaritoval. Kiderül Ana Paula terhessége, ami Hilda szerint megnehezíti majd az örökbefogadást. Tuxtlában Rogelio nagy meglepetésére egyszer csak felbukkan a szállodai szobában Vanesa, és meghívja a házába.Gustavo lefüleli Rosaurát és Brunot, akik a celnbuterolos dobozt igyekeznek biztonságba helyezni, Bruno meggyõzi õt. hogy valószínû David állhat az ügy mögött, de kell, hogy legyen egy belsõ cinkosa is.Ana Paula szépen gyógyul. lassan fel is kelhet. Cynthia megkéri, hogy ha Rogelio mellett döntene, engedje, hogy õ boldog lehessen Gustavoval.Mercedes kibékül Ernestoval, megígéri, hogy igyekszik elfogadni Ana Paulát a kisbaba miatt. David továbbra sem hajlandó alávetni magát a közös megegyezésnek, Efrain segítségével bejut Aa Paulához, és lemondja neki, Rogelio szervezte meg Miguel bebörtönzését. Végül Bruno megszervezi, hogy Rutilio ölje meg.Cynthiához vendég érkezik a paradicsomföldrõl, Így a lány kénytelen belátni, hogy Ana Paula döntött jól az öntözést illetõen.

86.
Rutilio leszúrja David-ot egy parkolóban, aki bele is hal a sérülésbe.Vanesa együtt ebédel Rogelio-val, és közli vele, hogy megszakítja a kapcsolatot David-dal, mert nem tudta, hogy ilyen gazember. Bruno megfenyegeti Rosaurát, hogy ha eljár a szája, úgy végzi, mint David. Közben Vanesa ünnepelni készül Rogelio-val, és el is csábítja a férfit. Ana Paula egy paradicsom ültetvényre készül, és rossz néven veszi, hogy a férje Vanesával találkozott.

87.
Vanesa elküldi Dany telefonjára a Rogelióval töltött szenvedélyes éjszaka bizonyítékát. További mesterkedésével azt is eléri, hogy Senorita Maura kijelentse: Rogelio soha nem kaphatja meg Margaritót. Cynthia eközben pénzt ajánl Ana Paulának, hogy tûnjön el a birtokról, akár Gustavóval együtt. Amikor nem ér célt, még a gyilkosság gondolatától sem riad vissza. Egy viperát hozat Efrainnal a házba, amely azonban kiszabadul. Vanesa újra akarja kezdeni a kapcsolatot Rogelióval, aki visszautasítja. Paula és Gustavo úgy döntenek, hogy elmondják az igazságot Rogeliónak. Margarito megszökik a gyermekotthonból.

88.
Margarito elszökik az árvaházból, de Esteban megtalálja, és visszaviszi. Rogelio elmondja neki, hogy sajnos nem adoptálhatják. Dany megmutatja Rosaurának azt a képet, amit Vanesa küldött neki. Efrain azt tanácsolja Cynthiának, hogy adjon pénzt azoknak az embereknek, akik Margarito levelét követelik. Ana Paula elmondja Rogeliónak, hogy ki a gyereke apja.

89.
Ana Paula elárulja Rogelionak, hogy a baba apja Gustavo (Duran). Cynthia (és Ana) borzasztóan tartanak tõle, hogy Rogelio mérgében megöli Gustavot. Sikerül is telefonálniuk neki, Gustavo pedig elindul, hogy szembenézzen Rogelioval. Rogelio valóban tombol, de végül nem öli meg a riválisát, csak jól összeverekszik vele. Csalódottságában Ana Paulát is elmondja mindennek, majd kiderül, hogy õ közben Tuxtlában hetyegett Vanesával. Pillanatnyilag kölcsönösen gyûlölik egymást. Rosaura el akarja zavarni Vanesát, de Rogelio közli Anával, hogy ezentúl Vanesa a szeretõje lesz és Anának ki kell töltenie a szerzõdését. Mercedes menne segíteni Gustavonak, de Ernesto és Esteban lebeszélik errõl. Miguel megkéri Dany kezét, aki boldogan igent mond. Esteban új állást kap San Gabrielben, és Gustavot teszi meg helyettesének.

90.
Rogelio kidobatja Gustavót a birtokról. Ana Paula úgy dönt, hogy elmegy, de Rogelio ragaszkodik ahhoz, hogy teljesítse a szerzõdését. Ezen kívül azt is fontolóra veszi, hogy majd a sajátjaként regisztrálja Ana Paula gyerekét. Mercedes megkéri Ernestót, hogy ne társuljon Rogelióval. Bruno felajánlja Vanesának, hogy osztozzanak David részén a La Negrát illetõen.

91.
Ulysses mégis úgy dönt, beszámol Rogelio-nak a levélrõl, amit idõközben elloptak tõle. Gustavo-t a város minden panziójából kidobják, és Rogelio utasítására senki nem hajlandó befogadni. Vanesa vissza akarja szerezni Rogelio-t, ezért Bruno tanácsára azt állítja, hogy Rutilio betört az iridájába. Rogelio úgy dönt, mindenkit eltávolít Ana Paula közelébõl, ezért megkéri a rokonait, hogy hagyják el a birtokot.

92.
Rogelio elküldi Rosaurát, Danyt és Miguelt a birtokról, de Rosaura mindent elkövet, hogy maradhasson. Gustavo el akar menni a birtokra, de Ernesto visszatartja. Ana Paulát megmarja egy vipera, beadják neki az ellenszérumot, és kórházba szállítják, de elveszíti a kisbabáját.

94.
Vanesa hajlandó vért adni Paulának, ha cserébe Rogelio feleségül veszi a szerzõdés lejárta után. Gustavo el akarja hozni Paulát a kórházból, de Rogelio megelõzi, és hazaviszi a feleségét. Szeretne vele mindent újrakezdeni, de Paula szerint ez már lehetetlen. Margarito türelmetlenül várja, hogy Rogelio végre örökbe fogadhassa, miközben Bruno lefizeti a Banos házaspárt, hogy mindenképpen ragaszkodjanak Margaro adoptálásához. A birtokon Vanesa sem tétlenkedik, mindent megtesz, hogy minél több idõt töltsön Rogelio-val.

101.
Cynthia megtudja, hogy Maria az édesanyja. Maria részletesen elmeséli Ana Paulának, hogy hogy történtek a dolgok. Hilda felelõsségre vonja Rogeliót, amiért Vanesa is ott él a birtokon, mivel ezzel nem mutat jó példát Margaritónak. Ulysses rajtakapja Macariát, amint Efrainnal csókolózik. Maria bevallja Rogeliónak, hogy õ Cynthia anyja.

102.
Rogelio felelõsségre vonja Mariát, hogy miért csak most, és miért pont ma mondta le Cynthiánka, hogy õ az anyja? Maria elmeséli, hogy Don Ivan, Rogelio apja megerõszakolta. Cynthia nem tudja megemészteni, hogy egy cseléd lánya, igyekszik titkolni, de lassan mindenki megtudja, még Vanesa is. Rogelio szeretné, ha Maria a birtokon maradna, de Cynthia elkergeti, és Maria útnak is indul. Cynthia látszólag bocsánatot kér Ana Paulától, de csak Gustavot akarja elkápráztatni, aki mint mindig, most is mellette áll. Vanesa ismét összeszólalkozik Ana Paulával, a vitának Margarito felbukkanása vet véget, aki természetesnek veszi, hogy õ, Rogelio és Ana Paula egy család, amibe Vanesa nem fér bele. Rogleio megtudja, hogy Gustavo meg akarja venni a La Negrát, Brunoval azon tanakodnak, hogy kiadják-e Cynthia örökségét, vagy keressenek valami kibúvót alóla. Bruno másik szövetségesével, Rosaurával is összedugja a fejét, próbálják a javukra fordítani a kialakult helyzetet. Bruno ezek után megpróbál beférkõzni Hilda kegyeibe. Ulysses el akar válni Macariától, mert megcsalta, de Macaria szerint errõl is csak õ tehet, mert annyit dolgozott.

103.
Ana Paula és Rogelio csodálatos délutánt töltenek el Margaritóval az erdõben. Rogelio szeretné, ha egy család lennének, ezt az elgondolást Rosaura is támogatja, aki Margaritón keresztül akarja összebékíteni a párt. Vanesa aggódik, hogy Margarito visszatérése és Maria maradása miatt elõbb-utóbb távoznia kell a birtokról, ezért tervet kovácsol. Cynthia érzelmi zsarolásba kezd: közli Mariával, hogy nincs is benne anyai érzelem, ha nem segít neki az Ana Paula elleni harcban. Vanesa is arra biztatja, hogy használja fel az asszonyt céljai elérésére. Hugo és Miguel elfogja a folyó mellett ólálkodó Rutiliót, aki elkotyogja, hogy fizettek neki Gustavo megveréséért. Gustavo azonnal Brunóra gyanakszik, de Rutilio nem hajlandó többet mondani.

104.
Rutilio azt állítja, hogy egy nõ bízta meg azzal, hogy megverje Gustavót, de Gustavo továbbra is Brunóra gyanakszik, és ezt elmondja Rogeliónak és Ana Paulának is. Rutilio Bruno javaslatára feljelenti Gustavót erõszakos támadásért, és lecsukják a férfit. Rogeliót zavarja, hogy Ana Paula ennyire aggódik Gustavóért, és megkéri Hildát, hogy figyelje õket. Ulysses eldöntötte, hogy elválik.

105.
Rogelio felelõsségre vonja Vanesát, hogy miért Brunonak adja el a birtokot, ami õt is érdekli. De nem csak õt, hanem Cynthiát is, aki itt szeretne élni Gustavoval. Vanesa végül Rogelio mellett dönt, de õ nem fogadja el a nagy ajánlatot, hanem visszairányítja Cynthiához. Canythia közben halálosan összeveszik Vanesával, és végül õ sem fogadja el a birtokot. Azonban nem csak a büszkesége mozgatja, hanem az is, hogy közben kiderült, hiába kapta meg az örökségét Rogeliotól, nem jutitt készpénzhez. Mert hiába az övék a legnagyobb birtok Chiapas megyében, a befektetések és a büntetések levitték a pénzt, épp csak a mindennapokra maradt.Ulysses elmondja Brunonak, hogy Macaria megcsalta és elhagyta. Consuleo egyre jobban aggódik érte, mert Ulysses nem tudja magát túltenni a történteken.Gustavo továbbra is be szeretné bizonyítani, hogy Bruno és Rutililo keze is benne van a megveretésében. Azonban nem sikerül találkoznia Rutilioval, mert Bruno megöleti a börtönben. Hilda beszél Vanesával, hogy tisztázza a kialakult érdekes helyzetet.

107.
Margarito izgatottan várja, hogy megérkezzen a bíró, és õ hivatalosan is Rogelio és Ana Paula gyermeke lehessen. Gustavo egyre jobban szenved attól, hogy Ana Paula Rogelio-t választotta, és úgy dönt, amint lehet elköltöznek Cynthiával a birtokról és új életet kezdenek.Rogelio megkéri Vanesát, hogy a kialakult, új helyzetre való tekintettel hagyja el a birtokot. Vanesa viszont bármit megtenne, hogy ne kelljen elmennie. Még a saját testvérét is képes ezért manipulálni

108.
Mercedes és Ernesto esküvõre készülnek, Gustavo pedig tervet készít a birtok fejlesztésére, és Rogeliónak tetszenek az ötletei. Rogelio közli Brunóval, hogy módosítani akarja a végrendeletét, Rosaura és Bruno ki akarják deríteni, hogy milyen változtatásokat akar. Ana Paula szerelmet vall Rogeliónak, és Rogelio elmondja neki, hogy szeretné megmûttetni magát. Ana Paula Gustavóval is közli, hogy már Rogeliót szereti.

109.
Ana Paula megtudja Elsától, hogy az apja azért halt meg, mert Elsa nem adta oda neki a gyógyszereit. Rogeliónak nem sikerül kölcsönt szereznie, Vanesa felajánlja, hogy majd õ ad kölcsön, de a férfi nem fogadja el. Efrain megfenyegeti Cynthiát, hogy ha csak játszadozik vele, mindenki megtudja, miket mûvelt, és átad Consuelónak egy levelet arra az esetre, ha vele történne valami.

112.
Rogelio és Ana Paula megegyeznek, hogy a birtokon álló kápolnában tartják meg az egyházi esküvõt, bár Rogelio ragaszkodik ahhoz, hogy csak a mûtét után esküdjenek meg.Közben két jó hír is érkezik: megkapták a birtokra az igényelt kölcsönt, azegészségbiztosító pedig csaknem a felét kifizeti Rogelio mûtéti költségeinek.Bruno elhatározza, hogy Helga távozása után, a jegyzõ kolléganõjét, Maicát fogja rávenni, hogy tudja meg, mi áll Rogelio végrendeletében. Ennek érdekében udvarolni kezd a lánynak.Cynthia, miközben folytatja a viszonyát Efrainnal, Gustavót is meg akarja hódítani. Foglalkozni kezd a az állatorvos által ajánlott mesterséges megtermékenyítéssel, ami pénzt hozhat a birtoknak, és születésnapi ünnepséget szervez Mariának, ami némileg balul sül el.Dany és Miguel Estebanhoz fordulnak segítségért: ügyvédet keresnek, aki segít végre lezárni Miguel gázolásos ügyét.

113.
Bruno megtudja, hogy Rogelio Ana Paulára és Margaritóra hagyta a vagyonát, és közli Rosaurával a tervét, miszerint meg kell ölniük Rogeliót. Rogelio, Ana Paula, és Margarito hazaérkeznek, Rogelio bejelenti, hogy megmûtteti magát, és hogy szerzett kölcsönt a birtok fejlesztésére. Gustavo gyanakszik arra, hogy van valami Cynthia és Efrain között. Rogelio felkéri Gustavót, hogy legyen õ a végrendeleti végrehajtója, ha esetleg nem élné túl a mûtétet.

115.
Rogelio reményekkel tele lábadozik a mûtét után. Bruno azonban el akarja tenni láb alól,és gyógyszert fecskendez az infúziójába. Rosaura véletlenül megtudja Margaritótól, hogy Rogelio Gustavót nevezte meg végrendeleti végrehajtónak. Azonnal felhívja Brunót, hogyállítsa le az akciót, ám elkésik: Rogelio a gyógyszer- túladagolástól kritikus állapotba kerül. Rosaura hirtelen új tervet kovácsol, és Gustavo kegyeit kezdi el keresni.A rossz hír hallatán Vanesa és Cynthia is Mexikóvárosba utazik, így Vanesa az elsõ, akit Rogelio meglát, amikor magához tér

116.
Rogelio állapota nagyon lassan javul, Maria és Hugo a birtokon aggódnak érte, Cynthia viszont gyorsan odautazik, hogy kiszabadujon.

117.
Mercedes és Ernesto összeházasodnak a kórház kápolnájában. Cynthia rosszul lesz, és kiderül, hogy gyermeket vár. Rogelio nagyon bizakodó, úgy érzi, hogy sikerült a mûtét. Bruno szeretné, ha Rogelio meghatalmazást adna Paulának, de sem Paula, sem Rogelio nem tartják szükségesnek. Cynthia elmondja Mariának, hogy gyermeket vár.

118.
Kiderül, hogy minden hiába, Rogelio bizony nem fog járni. Azonnal el is szabadul a pokol. Rogelio minden kezelést elutasít, igyekszik mindenkit elmarni maga mellõl, Ana Paulával kezdve. Ernestonak lelkiismeret furdalása támad, úgy érzi, õ juttatta idáig Rogeliot. Vanesa szintén a lelkiismeretével viaskodik, mivel már egyszer elhagyta ezért Rogeliot, most más utat választ, és szerez egy spacialistát.Cynthiáról kiderül, hogy terhes, felviteti a Miguel által Ana Paulának készített kiságyat a hálójukba. Gustavot megrohanják a régi érzelmek, egyre kevésbé érti a feleségét.Gustavo elmondja Margaritonak, hogy kisbabájuk lesz.Efrain ls meghallja a terhesség hírét, és rögtön rájön, hogy az a baba bizony az õ gyereke.

119.
Cynthia elmondja Margaritónak, hogy Rogelio mûtétje nem sikerült, és nem fog járni. Gustavónak nem tetszik, ahogyan Cynthia hozzááll a terhességéhez. Efrain DNS tesztet szeretne végeztetni, hogy kiderüljön, kié a gyerek. Rogelio elutasítóan viselkedik mindenkivel, Paulát sem engedi közel magához. Vanesa közli Rogelióval és Ana Paulával, hogy Cynthia gyereket vár.

120.
Rogelio nem akar több vizsgálatot végeztetni, hazamennek a birtokra. Gustavo elmondja Cynthiának, hogy úgy érzi, nem mûködik a házasságuk, de Cynthia szeretné, ha megpróbálnál újra, végül Gustavo beleegyezik. Rogelio közli Cynthiával, hogy az apjuk megerõszakolta Mariát, és ebbõl a kapcsolatból született meg õ. Rocio felajánlja Miguelnek, hogy legyenek társak.

121.
Rogelio továbbra is visszahúzódik, és faragatlan viselkedésével igencsak megnehezíti a család életét. Gustavo többször is felelõsségre vonja emiatt, és közli, hogy pályázatot adott be egy új állásra.Rogelio úgy dönt, hogy lefújja a templomi esküvõt, amivel a kétségbeesés határára keregetiAna Paulát.Vanesa aggódik, hogy a munkába éppen visszatérõ Rogelio nem tudja idõben leszállítani a szükséges húsmennyiséget. Bruno megkörnyékezi, és felajánlja a saját marháit, és azt javasolja Vanesának, hogy keressen új beszállítókat.Cynthia tovább dolgozik a Vanesával közös terv kivitelezésén, valamint mindent megtesz azért, hogy újra összehozza Vanesát és Rogeliót.

122.
Rogelio továbbra is depressziós, bármivel próbálkozik Ana, hajthatatlan marad. Sem a közös vacsora, sem Margarito(és Rosaura)terve a elsõáldozáshoz, sem Ana templomi esküje nem billenti ki a rossz hangulatából. Elkéri Brunotól a Gomez család örökbefogadási kérelmét, hogy alaposabban áttanulmányozza. Miután meglátja Anát, Margaritot és Gustavot együtt focizni, kirúgja Ernestot, és bejelenti az alkalmazottak elõtt, hogy elmarad az esküvõ. Vanesa örül, és ismét reménykedni kezd.Cynthia kitalálja, hogy Vanesa és Rogelio legyenek a baba keresztszülei. Gustavo egyre jobban szenved Cynthia hangulatváltozásaitól. Ana Paula átviszi sógornõjének a kötést, hogy meglephesse a babát, és meglátja a hálóban a Miguel készítette kiságyat.

123.
Rogelio továbbra is igyekszik elmarni maga mellõl Ana Paulát, akit Miguel és Gustavo igyekszik mindenáron megvédeni.Rogelio felajánlja az esküvõt Danynak és Miguelnek, akik nem fogadják el az ajándékot. Rosaura mérges, hogy makacskodnak. Tart tõle, hogy Ana Paula otthagyja a birtokot, és pénz nélkül maradnak, Ezért még Chiot is felszólítja, hogy emelje meg Miguel részesedését a vállalkozásukban.Cynthia ugyanolyan takarót akar kötni a babának, mint Ana Paula kötött, és kijelenti, hogy utál terhes lenni. Cynthia és Gustavo között tovább élesedik az ellentét, Gustavo nem akar lefeküdni vele, ezért megint Efrainnál köt ki, ám Bruno, -aki át akarja csábítani Efraint a La Negra Birtokra-, rajtakapja õket, ahogy az istállóban csókolóznak. Efrain örül a közös babának, ajándékkal kedveskedik neki.Bruno továbbra is Vanesával szövögeti a teveit, igyekszik minél több munkást átvinni Rogelio birtokáról a sajátjára.Esteban és Chio lassan ismét közelebb kerülnek egymáshoz.Ulysses hírt kap Macaria holléte felõl, ami igen megviseli.Ernesto aggódik, hogy fel kell adnia a klinikával kapcsolatos álmait.

124.
Bruno rajtakapja Cynthiát és Efraint csókolózás közben. Efrain szövetkezett Brunóval, és embereket küld neki Rogelio birtokáról a La Negrára. Rogelio továbbra is elutasító Ana Paulával, de Margaritónak megígéri, hogy elmegy az elsõáldozásra. Efrain játékokat vesz Cynthia gyerekének, Cynthia azt hazudja Gustavónak, hogy Maria vette. Ana Paula felajánlja Gustavónak és Ernestónak, hogy dolgozik majd ápolónõként az új kórházban.

125.
Rogelio dühös lesz Brunóra, mert megtudja, hogy a háta mögött üzletel Vanesával. Rá akar csapni az ostorral, de véletlenül Ana Paulát találja el. Cynthia arra kéri Ana Paulát, hogy ne mondja el Gustavónak. Macaria meg van gyõzõdve arról, hogy Ulyssesnek viszonya van Cióval. Rogelio arra kéri Ana Paulát, hogy hagyja el a birtokot.

130.
Ernesto azt javasolja Cynthiának, hogy menjen el egy pszichológushoz. Gustavo azt mondja Rogeliónak, hogy ha szükséges, elmennek a birtokról, de Cynthia nem akar elmenni, amíg nem biztos benne, hogy megkapja a részét. Ana Paula elmegy Rogelióhoz, és közli vele, hogy elköltöznek Santa Catalinába. Maria bevallja Paulának, hogy Rogelio nem azért küldte el, mert nem szereti.

132.
Ana Paula és Gustavo véletlen találkozása a csomagolóüzemben lavinát indít el: Rogeliodühöng, de sikerül lecsillapítani, és Ana Paula még arra is ráveszi, hogy próbálja megmegfékezni szeszélyes viselkedését, amivel csak tönkreteszi a családot, és adjon újra esélyt kettejük boldogságára.Cynthia õrjöng, amikor tudomást szerez a találkozásról, és csak ront a helyzeten, hogyMiguel meghozza az új babaágyat, amit Gustavo rendelt. Mindez Efrainnak kedvez, akineknem titkolt célja, hogy elválassza Cynthiát a mérnöktõl.Vanesa kétségbeesetten rohan Cynthiához, amikor rájön, hogy Ana Paula és Rogelio kibékült egymással. Cynthia azonban egy csöpp együttérzést sem mutat, sõt, inkább örül ennek afejleménynek.

133.
Bruno ráveszi Vanesát, hogy álljon mellé, cserébe segít majd elválasztani Ana Paulát Rogeliótól. Rogelio szeretné visszaszerezni a fia bizalmát, és egyházi esküvõt terveznek Ana Paulával, amit be is jelentenek a birtokon. Gustavo egyre boldogtalanabb Cynthiával. Rogelio elküldi Vanesát a birtokról, Ana Paulára való tekintettel.

135.
Bruno Efraint használja fel, hogy embereket szerezzen a La Negrára. Rogelio gyanítja, hogy Vanesának köze a szingapúri üzlethez, de a nõ tagadja. Fennáll a veszély, hogy lefoglalják a birtokot, ha Rogelio nem fizeti vissza idõben a hitelt. Rosaura kihallgatja Vanesát és Brunót, amint arról beszélnek, hogy tönkreteszik Rogeliót.

136.
Rosaura pénzt követel Brunótól, cserébe azért, hogy ne árulja el Rogeliónak Bruno és Vanesa összeesküvését. Miután kiderül, hogy a szingapúri üzletbõl nem származott pénz, újabb ötlettel áll elõ: javasolja Brunónak, hogy ketten együtt forgassák ki Vanesát a vagyonából. Mi több, kész tervvel áll elõ.Efrain tovább ostromolja Cynthiát, aki meglehetõsen rosszul tûri a helyzetet.Rogelio gyanakodni kezd Vanesára és Brunóra a szingapúri üzlet meghiúsulása miatt, hiszenrajtuk kívül senki más nem tudott róla. Bruno a terv részeként elcsábítja Vanesát.

137.
Rogelio azt tervezi, hogy eladja Ulysses és Macaria üzleteit, hogy pénzhez jusson. Vanesa már egyre kevesebb marhát vásárol Rogeliótól. Kiderül, hogy Mercedesnek petevezeték elzáródása van, így valószínûleg nem lehet gyereke, ennek következtében eltávolodik Ernestótól. Cynthia leesik a lépcsõn, a baba és az õ élete is veszélybe kerül.

139.
Gustavo egyre jobban gyanakszik arra, hogy Efrain és Cynthia között történt valami, de Cynthia mindent tagad. Rosaura elmondja Rogeliónak, hogy Efrain ünnepséget rendezett a kislány születése miatt. Macaria és Ulysses úgy döntenek, hogy újra megpróbálják együtt. Rogelio figyelmezteti Vanesát, hogy legyen óvatos Brunóval.

146.
Vanesa és Cynthia rájönnek, hogy Bruno társulni akar Rosaurával, de Bruno azt mondja, hogy csak ki akarja használni a nõt. Maria elolvassa Efrain levelét, és megkéri Consuelót, hogy küldje be Rogeliót. Cynthia el akarja adni a birtokot, és megkéri Gustavót, hogy segítsen neki az üzletben, de Gustavo elutasítja.

149.
Rogelio átadja a levelet Gustavónak, hogy tegyen belátása szerint. Gustavo összeomlik, amikor elolvassa a levelet, és felelõsségre vonja Cynthiát.Cynthia megpróbálja rávenni Maritá, hogy ezt a bûncselekményt is vállalja magára, de Maria erre már nem hajlandó. Gustavo és Ana Paula feljelentést készül tenni ellene, Rogelio pedig egy szobába záratja be fenyegetõzõ, hisztérikus húgát, aki Brunótól kér segítséget.

150.
Villafana közli Rogelióval, hogy nem Maria, hanem Cynthia ölte meg Efraint. Cynthia eközben megszökik a birtokról, Bruno pénzt ad neki, hogy elmenekülhessen, de szétnyílik a sebe és elájul. Macaria és Ulysses végleg úgy döntenek, hogy elválnak. Mariát kiengedik a börtönbõl. Rogelio kihallgatja Vanesát, és rájön, hogy õ és Bruno szerezték meg a szingapúri szerzõdést.

152.
Bruno meghatalmazást kap Cynthiától, hogy felügyeljen a vagyonára. Gustavo el akar válni Cynthiától, és meg akarja tartani Marit. Vanesa elmondja Ana Paulának, hogy megveszi a Del Fuerte birtokot, hogy Rogelio ki tudja fizetni Cynthiának a részét, mire Ana Paula megfenyegeti, hogy pert indít az örökség feléért. Cynthia mindent elkövet, hogy ne szállítsák át a fogdába.

155.
Ana Paula el akar menni a birtokról minél hamarabb, Rosaura megpróbálja meggyõzni, hogy bocsásson meg Rogeliónak. Rogelio elrendeli, hogy ne engedjék ki Ana Paulát a birtokról. Miguel elmondja Gustavónak, hogy Rogelio miatt került börtönbe annak idején. Villafana megérkezik a birtokra, és közli, hogy Miguelt bûnösnek találták.

157.
Rogelio elmondja Vanesának, hogy nem vehetik meg a birtokot, mert a nemzeti örökség része, és nem eladó. Ana Paula közli Vanesával, hogy mégis folytatja ellene a pert az örökségért. Miguel és Dany összeházasodnak a rendõrségi fogdában. Gustavo kihallgatja Vanesa és Cynthia beszélgetését, amibõl rájön, hogy Cynthia csak megjátszotta, hogy bolond. Gustavo közli Rogelióval, hogy harcolni fog Ana Paula szerelméért.

160.
Cynthiának sikerül megszöknie a rendõrök elõl. Bruno megbízza Tuertót, hogy ölje meg Miguelt. Tuerto elmondja Miguelnek, hogy Rosaura és Bruno cinkostársak, és hogy miket mûveltek együtt. Az utolsó pillanatban megérkezik Dany az ügyvéddel, és kiszabadítják, mert a fellebbezés sikeres volt. Amint Bruno rájön, hogy Miguel mindent tud, rálõ. Ana Paula és Rogelio elválnak.

161.
Cynthia megkéri Brunót, hogy segítsen neki bosszút állni mindenkin.. Vanesa mindent megbán, bocsánatot kér Ana Paulától és Rogeliótól. Rosaura nem bírja tovább, bevallja a teljes igazságot Ana Paulának. A vizsgálatból kiderül, hogy Bruno sok éven keresztül lopott Rogeliótól. A felügyelõ, Rogelio és Gustavo elmennek Bruno lakására, ahol már csak Rosaurát találják, akire rálõtt Bruno, beviszik a rendõrségre.

162.
Rosaurát bezárják a fogdába, Ana Paula nem hajlandó megbocsátani neki. Cynthia és Bruno azt tervezik, hogy betörnek a birtokra, hogy pénzt szerezzenek, és bosszút álljanak. Ana Paula végre döntésre jut, és elmondja Gustavónak, hogy továbbra is Rogeliót szereti. Gustavo elmegy a birtokra, hogy elköszönjön Rogeliótól, Ana Paula is meglepi Margaritót, miközben Cynthia és Bruno egy hátsó bejáraton bejutnak a birtokra.

Megosztom másokkal: