La reina del sur tartalma

LA REINA DEL SUR – Dél királynõje tartalma:

1.
Teresa Mendoza férje, Guero kiváló pilóta, a sinaloai drogkartellnek szállít árut, de a kartell emberei arra gyanakszanak, hogy lopott tõlük, és meggyilkolják. Guero elõre figyelmeztette feleségét, hogy amennyiben õt megölik, neki is menekülnie kell. Teresa késõn ér barátaik otthonába, hogy figyelmeztesse Guero társát, az egész családját lemészárolták.

2.
Teresa a nagyfõnökhöz fordul segítségért, aki egyben férje keresztapja is. Don Epifanio elsõre azt mondja, nem segíthet rajta, ám amikor Teresa átadja Guero noteszét, ami tele van értékes információkkal, megígéri, hogy életben maradhat, ha Európába megy. Teresát a kábítószer-ellenes osztály is követi, valamint a kartell néhány embere, akik Don Epifanio parancsa ellenére is meg akarják ölni.

3.
Teresa csak a repülõn jön rá, hogy a férfi, aki véletlenül segít neki, valójában szintén Guero noteszét akarja megkaparintani, és csak azért viszi az Egyesült Államokba, hogy lecsaphasson Guero pénzére. El Ratast letartóztatják, amikor San Diegóban megpróbálja megölni Teresát.

4.
Batman, Don Epifanio jobbkeze figyelmezteti El Ratast, hogy amennyiben beszél a nyomozóknak, megölik. Teresa eljut Spanyolországba, ahol Don Epifanio ismerõse egy afrikai városba küldi, ahol majd munkát is kap. Teresa nem hajlandó örömlányként dolgozni a Yamila bárban, de Dris felveszi felszolgálónak.

5.
A Yamila bárban Teresáról kiderül, hogy ért a számokhoz, ezért Dris rábízza a pénztárt, amivel halálos ellenséget szerez magának Ali személyében, aki mindaddig meglopta Drist. Sheila, Dris egyik alkalmazottja gyûlöli Teresát, fõleg amikor kinézi magának Santiagót, ám a jóképû galíciait csak Teresa érdekli.

6.
Teresa elfogadja Marcelo ajánlatát, mert csak ez mentheti meg a börtöntõl, miután Ali és Sheila drogot csempésztek a lakásába, és a rendõrség megtalálta. Teresa elmegy Marcelóhoz, és bármennyire is undorodik tõle, a szabadságáért cserébe teljesíti Marcelo kívánságát. Siso, Santiagóék volt fõnöke rájuk talál és kényszeríteni akarja õket, hogy újra dolgozzanak neki.

7.
Teresa rájön, hogy Sheila állt a letartóztatása mögött, és megfenyegeti, hogy megöli, ha még egyszer keresztbe tesz neki. Xoaquin és Siso egy drogszállítményt bíznak Santiagóékra, de mivel nem bocsátják meg, hogy otthagyta õket, tájékoztatják a parti õrséget, hogy rács mögé juttassák a férfit.

8.
Sheila retteg attól, hogy Teresa ismét megveri, ezért vissza akarja szerezni Alitól a pénzt, amit elloptak, ám a férfi észreveszi, és úgy megüti, hogy azt hiszi, a lány meghalt. Egy szemetes kukába dobja, épp amikor Teresa arra jár. Mivel mindenki hallotta, hogy megfenyegette Sheilát, Teresát letartóztatják gyilkosdágért. Ám Sheila életben marad és Alit vádolja.

9.
Teresa megismerkedik a nagy hatalmú Abdelkaderrel, a marokkói hadsereg ezredesével, aki a drogszállítást és az embercsempészetet irányítja. Az õ segítségével sikerül elkerülnie, hogy visszatoloncolják Mexikóba. Santiagót és Lalót üldözõbe veszi a parti õrség, ráadásul valaki szabotálta a hajójukat, hogy ne tudjanak elmenekülni.

10.
Teresának bármennyire tetszik is Santiago, nem akar újra egy drogcsempész asszonya lenni, mivel nagyon sokat szenvedett férje halála miatt. Dris nem hajlandó segíteni Fatimának áthozni Marokkóból a kisfiát, Teresa felajánlja, hogy együtt menjenek el érte. Lalót és Santiagót beszervezik, hogy illegális bevándorlókat szállítsanak Spanyolországba.

11.
Santiago elfogadja az ezredes ajánlatát, hogy illegális bevándorlókat szállítson Spanyolországba, kiköti azonban, hogy mindenkinek mentõmellényt kell viselnie, és nem szállít gyerekeket. Azonban az indulás pillanatában mégis gyerekek is lesznek az utasok között, egyikük ráadásul a tengerbe fullad. Santiago elkíséri Fatimát és Teresát Marokkóba, hogy elhozzák Fatima kisfiát, Mohamedet.

12.
Fatimát a hamis papírjai miatt a vámhivatalban tartják, de Abdelkader közbenjárására szabadon engedik. Az árvaházból okmányok híján nem engedik el Mohamedet, ezért el kell rabolniuk. Farid, a korrupt rendõrtiszt, elrabolja Teresát, hogy megölje, ám Santiago az utolsó pillanatban megmenti.

13.
Dris megbízza Sorayát, hogy Lalótól minden lehetséges információt szerezzen meg Santiagóról. Ahmed szenved a könyveléssel, lépten-nyomon emlékezteti Drist arra, mennyire hiányzik Teresa. A Faridtól ellopott teherautó tele van kábítószerrel. Teresa felhívja Abdelkadert, hogy üzletet ajánljon neki.

14.
Miután Teresa visszamegy a Yamilába dolgozni, a lányokkal tart egy partira Abdelkader rezidenciájára. A férfit lenyûgözi Teresa szépsége. Drist nagyon bosszantja, hogy Teresa férfiként semmibe veszi, és õrülten féltékeny Santiagóra. Amikor Santiago egy drogszállítmánnyal útnak indul, Dris telefonál a határõröknek, hogy lebuktassa.

15.
A járõrhajók körülzárják Santiagoék hajóját, Lalo a vízbe esik, de Santiagónak sikerül elmenekülnie. A marokkói rendõrök addig kínozzák Lalót, míg mindent elmond a megbízóiról. Abdelkader ezredes rettentõ dühös, hogy Lalo kifecsegte a nevét, utasítja a rendõröket, hogy vágják ki a férfi nyelvét.

16.
Abdelkader ezredes közli Teresával, hogy mivel Santiago társa köpött, a továbbiakban hallani sem akar róluk. Teresa elhatározza, hogy felmond a Yamilában. Dris eleinte el sem akarja hinni. Teresa Spanyolországba megy Santiagóval, aki megtanítja a hajózás minden trükkjére. Egy étteremi lövöldözés szemtanúi lesznek, Santiago elmondja neki, hogy a tettesek az orosz maffia emberei.

17.
Az orosz maffia üldözi Jaimét és Pattyt, mert Jaime és társai átverték õket egy kolumbiai kokainszállítmánnyal. A rendõrség is figyeli Pattyt és barátját, mert sejtik, hogy droggal kereskednek. Teresát meglátogatja Fatima. A lány látja Drist is leszállni a kompról.

18.
Santiago megkéri Teresa kezét, és rettentõ dühös lesz, amiért a lány nemet mond neki. Teresa nem szeretné elveszíteni, ezért végül az ujjára húzza a gyûrût és igent mond a férfinak. Santiago bemutatja Eddie-t, a simlis ügyvédet, aki tisztára mossa a drogcsempészetbõl szerzett pénzt.

19.
Dris nem nyugszik bele abba, hogy Teresa a galíciai miatt hagyta ott a bárját, és a következõ drogszállításról tájékoztatja a parti õrséget. Amikor Jaimét megölték, Patricia nem kapott halálos lövést. A kórházban Juarez felügyelõ igyekszik kiszedni belõle, hová rejtették az oroszok kokainját. Santiago hajója a szikláknak ütközik, õ meghal, de Teresát kimentik a tengerbõl.

20.
Teresa börtönbe kerül drogcsempészet miatt. Épp ott raboskodik felépülése után Patty is, aki az egyik leggazdagabb spanyol család sarja, és védelmébe veszi az új lányt. Mivel pénzzel mindent el lehet intézni, sikerül elérnie, hogy a cellatársak legyenek.

21.
Teresának sok konfliktusa támad a börtönben, különösen miután Patty cellájába költözik. Korábbi cellatársa, Makoki, képtelen megemészteni, hogy nem sikerült behódolásra bírnia a mexikóit. Patty a börtönnek adományozza könyvtárát, Marcela és Teresa azt a feladatot kapják, hogy alakítsanak ki egy börtönkönyvtárat. Patty a Monte Cristo grófját ajánlja Teresának, a lány lelkesen beleveti magát az olvasásba. Makoki és bandája felgyújtják a könyvtárat. Az új lány benn ég, Teresát Patty kimenekíti.

22.
Teresát gyanúsítják a könyvtár felgyújtásával, mivel valaki elrejtett a cellájában két olajos flakont. A gyújtogatók alibit igazolnak egymásnak, Teresát büntetõzárkába teszik. Patricia segít bizonyítékot szerezni Makoki ellen, sõt, azt is eléri, hogy bevallja, õ tervelte ki a könyvtár felgyújtását, így Teresa tisztázódik.

23.
Teresát Patty közbenjárására feltételes szabadlábra helyezik. Cellatársa egyik ismerõsénél dolgozik pincérnõként. A börtönbõl kiszabadulva megtudja, hogy Santiago simlis ügyvédje, Eddie, mindenébõl kiforgatta, még Santiago házát is eladta.

24.
Amint Pattyt kiengedik a börtönbõl, felkeresi Teresát, hogy immár üzlettársakként belevágjanak valamibe. Patty tudja, hol rejtette el Jaime az orosz maffia fél tonnányi kábítószerét. Azt tervezi, hogy Teresával túladnak rajta. Juarez felügyelõ sejti, hogy Patty tudja, hol a kábítószer, ezért folyamatosan követi õket.

25.
Oleg elfogadja Patty és Teresa ajánlatát, már csak az a kérdés, hogy juttatják el a szárazföldre a sziklákon lévõ barlangba rejtett drogot. Oscar Lopato elhíreszteli, hogy Teresa, a mexikói, lepaktált az oroszokkal, és nem szívesen lenne az ellenségei bõrében, amikor rendezni akarja a számlát.

26.
Teresa visszamegy Melillába, hogy üzleti ajánlatot tegyen Abdelkader ezredesnek. Dris retteg, hogy Teresa az életére tör. Az ezredes elfogadja Teresa ajánlatát, belemegy, hogy két tonna hasist szállítson neki. Velasco és Canagotas azt tervezik, hogy megszabadulnak a mexikóitól. Teresa arra kéri Oleget, szabadítsa meg az ellenségeitõl.

27.
Miután Canagotast és Velascot Teresa kérésére megölik az oroszok, Dris retteg, hogy õ lesz a következõ, ezért Abdulra bízza a bárt és elmenekül. A Yamilát ugyan felgyújtják az oroszok, de Drist nem sikerül elkapniuk. Flores nyomozó mindenáron rács mögé akarja juttatni Pattyt és Teresát.

28.
29.
Flores nyomozó külföldre küldi a családját, mert nem szeretné kockáztatni, hogy a bûnözõk a gyerekeivel zsarolják. Oleg figyelmezteti Teresát, hogy a törökök rettentõ dühösek, amiért elorozta elõlük a hasisüzletet. Teresa arra kéri Fatimát, költözzenek el tõle, de barátnõje félreérti a helyzetet. Dris Mexikóba utazik, és felkeresi Don Epifanio Vargast.

30.
Hogy térdre kényszerítsék Teresát, a törökök elrabolják Mohamedet, és egyik ujját elküldik Teresának. Oleg nem akar beleavatkozni, de végül mégsem hagyja magára a mexikóit, megtervezik, hogyan szabadíthatnák ki Fatima fiát. A terv azonban kudarcot vall, mert az aggódó Fatima elrejtõzik Teresa kocsijában. A törökök megölik õt is meg a fiát is.

31.
Dris felkeresi Ratast a börtönben, aki megígérteti vele, hogy szabadulása után segít neki felkutatni Teresát. Flores letartóztatja Teresát a török állampolgárok, valamint Fatima és Mohamed meggyilkolása miatt, de bizonyíték híján kénytelen elengedni. Miután túljut a gyászon, Teresa csakis az üzletre koncentrál, és jobbnál jobb ötletekkel áll elõ.

32.
Ratas megöli Drist, de elõtte még megszerzi Teresa spanyolországi címét. Willy és a drogosztály mindenáron szeretné lebuktatni don Epifaniót, a drogbárót, akinek villámgyorsan ível felfelé a politikai karrierje. Willy fõnöke azt javasolja, a medellini drogkartellen keresztül próbáljon közel kerülni hozzá. Oleg közli Teresával, hogy Kolumbiába mehet, hogy a nevében tárgyaljon a medellini kartellel.

33.
Sanchez Godoy, a medellini kartell fõnöke partit rendez, melyen Willy felfedezi Batmant és társait, és attól retteg, hogy lebuktatják, ezért kiadja a parancsot a birtok lerohanására. Ám valaki elõbb figyelmezteti Sanchez Godoyt, így a kommandósok már csak a drogbárók hûlt helyét találják a helyszínen. Teresának halálfélelme támad, amikor felfedezi ellenségeit Marbella utcáin.

34.
Gato és Ratas megszállottan keresik Teresát, hogy megöljék. Õ Oleghez fordul segítségért. Az oroszok még idõben érkeznek Teresáék házához, hogy megmentsék Patricia és a frissen szabadult Nyúl életét. Willyt a drogellenes osztály Spanyolországba küldi felgöngyölíteni a szálakat. Oleg emberei elkapják a mexikóiakat, és egy elhagyatott épületbe hurcolják õket.

35.
Teresa túl sok kábítószer vásárolt Sanchez Godoytól, amire vevõket kell találnia. Oleg összehoz egy találkozót az olasz Camorrával, de az olaszok nemigen akarnak egy nõvel üzletelni, noha a feltételei sokkal kedvezõbbek, mint amiket korábbi szállítóik ajánlottak. Teresa dönthet ellenségei életérõl.

36.
Teresa úgy dönt, Pote életét meghagyja, de utasítja az oroszokat, hogy Gatot és Ratast öljék meg. Ratas azonban elmenekül, miután megöli Oleg két emberét. Teresa néhány orosszal Ratas nyomába ered, de a férfinak sikerül bemenekülnie a mexikói követségre. Siso és a Pernas klán tombol, amiért Teresa kiszorította õket a piacról.

37.
Pote fenyegetõ üzenetet kap Mexikóból. Világossá teszik számára, hogy árulónak tekintik, és halál vár rá, hacsak meg nem öli Teresát. Teresa megszervezi 15 tonnányi kábítószer Spanyolországba szállítását. Siso valahogy megneszeli a tervet és fülest ad a zsaruknak, ám Teresa idõközben áttért a B tervre, így a rendõrségi rajtaütés nem jár sikerrel. Siso megbíz két embert, hogy rejtsenek bombát Teresa kocsijába.

38.
Mivel Pote is a helyszínen volt, Oleg arra gyanakszik, hogy õ áll a merénylet mögött. A férfi azonban csak munkát szeretett volna kérni Teresától. Amikor kiderül, hogy a galíciaiak tették, Teresa személyi testõrként alkalmazza Potét. Xoaquin aggódik Savi és Siso miatt, és nem alaptalanul.

39.
Veronicának sikerül megismerkednia Patriciával, és Pattynak nagyon tetszik a lány, mert hasonlít Teresára. Willy õt akarja beépíteni Teresa környezetébe, mert mindeddig a mexikói mindig kicsúszott a kezükbõl. Teresa Oleg segítségével kegyetlen bosszút áll a Pernas klánon.

40.
Siso nem képes elfogadni, hogy megtorolatlanul hagyják Savi meggyilkolását. Teresa és Teo szenvedályes viszonyt folytatnak, noha Teresa tudja, hogy Teo nõs. Oleg és Juarez furcsállják Veronica megjelenését Patty közelében. Teresa is bizalmatlan, amikor Patty hazaviszi a lányt. Juarez ellenõrzi a papírjait, de mindent rendben talál.

41.
Flores felkeresi Oleget, és világosan értésére adja, hogy vadásznak rá és a mexikóira, és elõbb-utóbb le fognak bukni. Oleg közli Teresával, hogy kevesebbet fognak találkozni a jövõben, és már nem tudja úgy megvédeni, mint korábban. Teót lelövik Teresa lakása elõtt.

42.
Teo kórházba kerül, állapota nagyon súlyos, kómába esik. Flores rájön, hogy Veronica Willy beépített embere, és követeli, hogy õt is tájékoztassák mindenrõl. Patty azt sugallja Teresának, hogy Oleg állhat a Teo elleni merénylet mögött. Pote is látta Dimitri autóját elhajtani a helyszínrõl. Eddie nem akar fizetni az általa felbérelt gyilkosoknak, mivel Teo nem halt meg.

43.
Teresa Marokkóba megy, hogy segítséget kérjen Abdelkader ezredestõl. Az ezredes a legjobb testõröket vonultatja fel. Teresa felismeri köztük azt, akit Oleg felvételén látott. Az ezredes emberei megkínozzák a merénylõt, aki elárulja, hogy Eddie bízta meg õket Teo megölésével.

44.
Eddie-t Eugenia bízta meg azzal, hogy ölesse meg a férjét a hatalmas összegû életbiztosítás miatt. A Marseilles-i maffia nem örül annak, hogy Teresa nem hajlandó együtt dolgozni velük a heroinkereskedelemben, ezért Garu végezni akar a mexikóival. Eddie menekül, amikor rájön, hogy lebokott. Juarez a nyomában van, de az ügyvéd egy építkezésen a mélybe veti magát és meghal.

45.
Garu felhívja Teresát, aki végül igent mond az együttmûködésre. Egy találkozót beszélnek meg. Teresa megbízza Potét, hogy készítsen egy kis meglepetést a franciáknak mexikói módra. Garu is készül a találkozóra. Az emberei szitává lõnek egy bábut, akit Teresának hisznek. Pote és emberei ekkor kivégzik a franciákat Garu kivételével, akinek szinte minden csontját összetörik. Teresa engedélyezi, hogy Veronica a cégnél dolgozzon.

46.
Flores felügyelõ örül, hogy Garu életben maradt, mert így legalább van egy tanúja Teresa ellen, ám Pote egy párnával megfojtja a magatehetetlen franciát. Xoaquin megrémül attól, hogy Teresa minden ellenségével végez, és elhatározza, hogy tárgyalóasztalhoz ül vele. Eugeniát megdöbbenti, hogy Teo válni akar, és hívatlanul betoppan Teresa szülinapi partijára.

47.
Teresa születésnapi buliján Eugenia mindenki elõtt eljátssza, milyen boldogok Teoval, majd amikor kettesben marad Teresával, jelenetet rendez, Teresa lejátssza neki azt a hangfelvételt, melybõl egyértelmûen kiderül, hogy õ állt a Teo elleni merénylet hátterében.

48.
Veronica tájékoztatja Willyt arról, hogy Sanchez Godoy is a partin van. Willy utasítja, hogy kerüljön minél közelebb hozzá. Veronica elbizonytalanodik a küldetését illetõen, mert valóban beleszeret Patriciába. A rendõröknek feltûnik, hogy Eugenia sok hívást kezdeményezett Eddie telefonjára, és megjelennek, hogy kihallgassák. Eugenia bevallja, hogy õ fizetett a férje megöléséért, majd öngyilkos lesz.

49.
Xoaquin, a galíciai klán vezére kiegyezik Teresával, így továbbra is övék marad az északi területeken a kábítószerpiac. Patty féltékeny Veronicára, ezért követi, és feltûnik neki, hogy egy férfival beszélget. Teresa úgy dönt, ad még egy esélyt egy komoly kapcsolatnak Teoval.

50.
Patty kérdõre vonja Veronicát, de a lánynak sikerül kimagyaráznia magát. Willy abban reménykedik, hogy Veronicának sikerül letöltenie minden fájlt Teo gépérõl, és akkor világosan láthatják a Transer Naga ügyeit. Cucho, a bulvárlap riportere nem adja fel, és sikerül fotókat készítenie Teo és Teresa románcáról.

51.
Flores felkeresi Teresát, és elmondja neki, hogy szorul körülötte a hurok, hamarosan szereznek ellene bizonyítékot, és letartóztatják. Mivel Veronica minden fájlt lemásolt Teo gépérõl, a rendõrök rájönnek, hogy Teo meglopja Teresát. Willy felkeresi, és megzsarolja. Enyhe büntetést ígér neki, ha a kezükre játssza Teresát.

52.
Teo minden részletrõl beszámol a rendõröknek a 20 tonnányi kokainszállítmányt illetõen. Teresa rosszul lesz, Pote orvoshoz viszi, ahol kiderül, hogy gyermeket vár. Teresa félti Teót, ezért egy pisztolyt ad neki, hogy bármikor meg tudja védeni magát. Juarez szól Olegnek, hogy látta Teót kijönni a rendõrségrõl.

53.
Juarez észrevétlenül követi Teót, és rájön, hogy szeretõt tart. Teresa elmondja Olegnek, hogy gyermeket vár. Ratas kihallgatja nagybátyja és Mercedes beszélgetését, amibõl rájön, hogy õ valójában don Epifanio fia. Patty követi Veronicát, és azt hiszi, egy férfi miatt hagyta el õt. A vámosok lefoglalják a hatalmas drogszállítmányt.

54.
Patricia folyamatosan követi Veronicát, és rájön, hogy a férfi, akivel együtt látja, valójában Willy, a drogellenes osztály nyomozja. Ratas közli don Epifanióval, hogy megtudta, valójában õ az apja. Teo azt próbállja sugallani Teresának, hogy bizonyára Patty szivárogtatta ki az információt a drogszállítmányról. Patty és Veronica balesetet szenvednek, melynek során Veronica meghal.

55.
Willy bemegy Patriciához a kórházba, és amint magához tér, azzal zsarolja, hogy hosszú évekre lecsukatja, amiért ittasan és kábítószer hatása alatt halálos balesetet okozott, amennyiben elmondja Teresának, hogy Veronica zsaru volt. Ratas arra készül, hogy meggyilkoltatja apja riválisát, hogy don Epifanio elnök lehessen.

56.
Flores és Willy amiatt aggódnak, hogy Patricia a fenyegetés ellenére elmondja Teresának, hogy Veronica a drogosztély ügynöke volt. Ratas felbérel valakit, hogy egy rendezvényen gyilkolja meg don Epifanio politikai riválisát. A merénylet után a bérgyilkost lelövi. Patricia elmondja Teresának, hogy Lupe valójában Veronica Cortes volt, a rendõrség embere, majd, amikor Teresa magára hagyja, öngyilkos lesz.

57.
Teresa gyászolja Pattyt, de Teo örül a halálának, mert attól tartott, hogy Patty õt is lebuktatja. Teresa összehívja az embereit, hogy kiderítse, kinek volt még köze a beépített ügynökhöz. Flores aggódik, hogy Patricia elárlta õket, Willy teljesen biztos benne. Ratast hõsként ünneplik, amiért megölte a merénylõt, így Don Epifanio elõtt szabad az út az elnöki szék felé.

58.
A mexikói elnökjelölt meggyilkolása után Willy új feladatot kap a fõnökétõl, mégpedig azt, hogy bírja rá Teresát, térjen vissza Mexikóba és tanúskodjon Don Epifanio ellen, mert csak így érhetik el, hogy Mexikó következõ elnöke ne egy volt drogbáró legyen. Cserébe teljes büntetlenséget ígérnek Teresának.

59.
Flores elküldi Teo Aljarafét, hogy tegyen vallomást Teresa ellen Pardo bírónál, mert másképp nem tudja letartóztatni. Don Epifanio arra kéri Ratast, hozza vissza Teresát Mexikóba, mert sejti, hogy fenyegetést jelent a politikai karrierjére nézve. Flores és Willy kapcsolata megromlik, mert Flores elképzelhetetlennek tartja, hogy Teresa megússza a börtönt.

60.
Batman nehezményezi, hogy Ratas lett a fõnöke, akit sosem tartott túl sokra. Teresa kihagyja Teót a következõ akció megtervezésébõl, mert arra gyanakszik, hogy elárulta õt. Oleg meg is erõsíti sejtését, mert egy informátora arról tájékoztatja, hogy Teo felkereste Madridban Pardo bírót, hogy vádalkut kössön.

61.
Teresa nem tudja megbocsátani Teónak, hogy elárulta, ezért Pote lelövi a férfit. Flores aggódik, mert sehol sem éri el Teót, és nagy erõkkel keresik, nehogy Teresa elõbb találjon rá. Teresa Oleghez megy, ahonnan felhívja Willyt, és belemegy abba, hogy büntetlenségért cserébe tanúskodjon Don Epifanio ellen.

62.
Flores emberei megszállják Oleg házát, de Dimitri kimenekíti, és egy kisgép fedélzetén Teresa Willyvel elhagyja Spanyolországot. Pote, noha tudja, hogy Mexikóban megölhetik, hûségesen követi fõnökét. Don Epifanio parancsára Ratas már várja az érkezõ Teresát, de a repülõtéren nem sikerül meggyilkolniuk.

Megosztom másokkal: