La viuda joven tartalma

La viuda joven (A fekete özvegy) tartalma:

1.
Inmaculada feleségül megy egy báróhoz, s ezzel rangot szerez magának, ám a férfi rövidesen meghal. Ezután újabb két férje veszíti el az életét, ezért a rendőrség többszörös emberöléssel vádolja meg a nőt. Ráadásul a nyomozó, aki az ügyön dolgozik, Inmaculada volt jegyese, Alejandro. A nő jelenlegi férje, Matias eközben szintén pénzre áhítozik: meg akarja öletni a feleségét, hogy övé legyen a nő vagyona…

2.
Inmaculadara nem bírják rábizonyítani, hogy ő ölte meg azt az embert, akit felbéreltek a meggyilkolására. Házkutatási parancsot szereznek, hogy megtalálják Pelucat. Inmaculada és a férje a követségre készülnek vendéségbe, ám a férfival baleset történik…

3.
Mathias túléli a szerencsétlen balesetet. Inmaculada és Alejandro találkoznak régi közös helyükön, és újra felmelegítik románcukat. Federico elintézi, hogy felesége megtarthassa a gyereket és sajátjukként nevelhessék. Pelusa pedig új személyiséget kap…

4.
Inmaculada életében megjelenik néhai férjének gyereke, Peter von Parker. A férfi a nő életére tör. Ivana tervet eszel ki sógornője, Inma ellen. Vicenta és Federico hazaérkeznek a gyermekükkel…

5.
Miután Alejandro lelőtte Peter von Parkert, a rendőrség nyomozást indít és felfüggesztik a férfit. Inmaculada óva inti Pelusat. Vanessa férje gyanút fog, ezért Vicentatól kér segítséget.

6.
Vicenta felkéri a testvérét egy svájci utazásra, de feltételeket szab neki, amit az nem szívesen akar elfogadni. Miután Alejandrot felfüggesztik emberölés miatt, megfenyegeti Inmaculadat.

7.
Inmaculadat meglátogatja Vanessa férje, aki információt akar kiszedni a nőből. Alejandrot próbaidőre visszaveszik és folytathatja az ügyet. Christian felkeresi Inmaculadat. Mathias pedig meglepi a feleségét egy utazással.

8.
Mathias tervét keresztül húzza Inmaculada gyors észjárása és Alejandro megjelenése. A férfi gyanút fog Mathiasra. Pelusa összetalálkozik azzal a nővel, aki segítette őt a terhessége ideje alatt. A nő megígéri, hogy megtalálja a lánytól elvett babát.

9.
Mathias szanatóriumba akarja vinni a feleségét, ám amikor erre a nő rájön, kiszáll az autóból és egyedül indul útnak. Szerencséjére Alejandro követte őket és a megmentésére siet. Pelusa mégsem szeretné megtudni, kinél van a gyermeke. Vicenta és a férje a lebukás határán vannak a gyerekükkel kapcsolatban.

10.
Vicenta és Federico titkára rájön Ivana, ezért az asszony el akar menni otthonról, elhagyva ezzel a férjét. Ivana látogatást tesz Inmaculadanál egy ajándék játékbabával.

11.
Miután Inmaculadat a férje meg akarja ölni és szanatóriumba vinni, a nő megfenyegeti őt, és ultimátumot ad neki. Inmaculada át akarja venni a csokoládégyár irányítását. Alejandro és Abril randevúznak és a férfi bemutatja az édesapjának a lányt.

12.
Mathias teljesen kiborul és megtámadja Inmaculadat. Federico megunja a nővére zsarnokoskodását és apasági tesztet csináltat. Ivana teljesen kiakad a fiára, amiért egy szegény lánnyal randevúzik.

13.
Mathiast és Macarenat filmre veszi a házvezetőnő. Eltűnik egy gyémánt fülbevaló, ezért a rendőrségen feljelentést tesz Inmaculada, eközben pedig Alejandro Abrillal érkezik az őrsre. A nő beveszi a férjét az üzletei igazgatásába.

14.
Vicenta úgy dönt, hogy megkereszteltetik a fiukat. A keresztszülőségre Inmaculadat és Vespasianot kérik fel. Inmaculada virágot visz Alejandro édesanyjának a sírjára. Peggyt randevúra hívja Rogelio, de a nő nem megy el a találkozóra. Mathias Európába akarja küldeni Macarenat.

15.
Rogelio a fejébe veszi, hogy Peggyt mindenáron meghódítja. Ivana ünnepséget rendez Vicenta gyermekének keresztelője miatt, ami végül családi perpatvarba torkollik. Macarena egyre jobban belekeveredik egy gyilkossági ügybe. Inmaculada megkéri Alejandrot, hogy keresse meg a lányát.

16.
Macarena egyre nagyobb bajban van. Mathias próbálja a feleségét, Inmaculadat rávenni arra, hogy a feljelentését vonja vissza. Abril és Alejandro románca egyre csak mélyül. Peggy szívéért két férfi is harcba száll egymással.

17.
Inmaculada és Mathias a második nászéjszakájukra készülnek, egy házban, amit a nő kinézett magának és meg akarja venni. A házban azonban különös dolgok történnek. Pelusat gyilkossági kísérlettel vádolják. Ivana és férje a házasságuk megmentésén dolgoznak.

18.
Inmaculadat a férje, Mathias miatti emberölési kísérlettel vádolják, de sikerül az ártatlanságát bizonyítani. Az ellopott fülbevaló és a megölt nő esete is megoldódik. A bárónőt felmentik a vádak alól. Alejandro és Abril kapcsolata komolyra fordul. Pelusanak nyoma veszik, Macska pedig Josuéhoz fordul segítségért.

19.
Inmaculada a férjének szabad kezet ad a pénzügyeit illetően, ám azzal nem számol, hogy a férfi felfedezi az egyik titkát. Mathias kihasználja az új információját és egyezséget köt Alejandroval. Josué aggódik Pelusa miatt és az apját gyanúsítja a lány eltűnésével. Inmaculada és Mathias az egyházi esküvőjükre készülnek.

20.
Mathias az esküvője előtt Macarenaval a nászutas lakosztályukban hetyeg, a lány féltékenységből pedig megbosszulja szerelmét. Az esküvő gyönyörű és családias, minden a legnagyobb rendben történik, bár Alejandro nehezen viseli, hogy Inmaculada másnak mondja ki az igent.

21.
Mathias a nászéjszakáján életét veszti, az első számú gyanúsított a felesége, Inmaculada. Inma egyetlen alibije, hogy Vicenta átment hozzá az este, hogy megvígasztalja, viszont Ivana a nő életére tör.

22.
Tovább bonyolódik az ügy Mathias halála körül. Abril egyre féltékenyebb Inmaculadara. Christian randevúra hívja a nőt. Pelusa egy szökött rabot rejteget és orvosi egyetemre készül. Jousé gőzerővel keresi a lányt, ám folyamatosan falakba ütközik.

23.
Inmaculada még mindig Heremias-t keresi és Alejandro-t gyanúsítja. Az idős férfit előkeríti Alejandro barátja, és elviszi őt a férfi lakására, ám ott Abril-t találja. Abril nagyon meglepődik amikor meglátja apját. Vilma és Simon kapcsolata egyre mélyül, de megjelenik a nő férje.

24.
Vicenta továbbra is börtönben van, ám a bárónő megígéri neki, hogy kiszabadítja. Ivana egyezséget köt Federicoval. Mathias hagyatéki tárgyalásán hirtelen megjelenik Inmaculada. Christian és Abril egyre több időt töltenek együtt.

25.
A hagyatéki tárgyaláson Inmaculada tájékoztatja a Humbolt családot arról, hogy Mathias hibát követett el és hiába a végrendelet, a jogos örökös ő maga. Abril ajándékot küld a bárónőnek, aki emiatt teljesen kikészül. Alejandro-t gyilkosság vádjával börtönbe zárják.

26.
Inmaculada Von Parker beköltözik a Humbolt villába. Ivana segítségével feltételes szabadlábra helyezik Vicentat, aki megígéri a börtönben megismert barátnőjének, hogy segít neki kijutni. Christian Humbolt-ot kinevezik a csokoládé gyár igazgatójává.

27.
Alejandro tovább nyomoz a karkötő ügyében, és kiderül, hogy az egyik boy hallotta, mikor Inmaculada halálosan megfenyegette Matíast, majd pénzt adott neki, hogy erről senkinek se szóljon. A szobalány pedig nem a patikában vásárol gyógyszert adta oda Matíasnak, hanem egy másikat, amit egy fiatalember adott oda neki azzal, hogy egyébként sem lehet recept nélkül kapni. Felmerül a mérgezés gyanúja is. Abril megkéri Elíast, hogy járjon közben Inmánál, hogy ejtse vádakat Alejandro ellen. Elías megtudja, hogy Abril és Alejandro együtt járnak, amit azonnal meg is tilt Abrilnak. Ivana a könyvtárban próbálja magát túltenni a bárónővel közös vacsora rémségein, mikor egy injekciós tűvel a kezében, a háta mögé oson a fekete özvegy.

28.
Az Ivana elleni merénylet másnapján, Josue Alejandrót hívja segítségül a nyomozáshoz, aki egy asztal alatt megtalálja az eljetett fecskendőt. Így Ivana szavahihetővé válik, és újabb bizonyíték kerül a rendőrség kezébe. Alejandro és Peggy is külön utakon nyomoz a saját szakállára. Mindketten megalapozottnak érzik az elméletüket. Julio tovább nyomoz Inmaculada lánya után, és elárulja, hogy 8 éve Ivánának is eltűnt egy lánya, aki most 18 éves lenne. Simón és Iris között még inkább elmérgesedik a helyzet.

29.
Irisre többször rálőnek az irodában, de nem esik baja. Christian azt terjeszti, hogy a merénylet ellene irányult. Grecia nyomoz. Alejandro összehívja a Matías halálában érintetteket a gyilkosság helyszínén, a nászutas lakosztályban. Szépen sorra veszi az eseményeket, és elmondja, hogy Matías halálnak oka egy izombénító méreg volt, ugyanaz, amivel Ivanát is megpróbálták meggyilkolni. Már csak az a kérdés, ki adta be a halálos injekciót.

30.
Alejandro elmélete szerint a gyilkosság elkövetője Macarena volt, az értelmi szerző pedig Inmaculada, de bizonyíték híján, és a jogtalan eljárás miatt, senkit sem tudnak letartóztatni. Helda Ivanával közösen meglepetést készít Inmaculadának, babákat tesznek az ágyára, amitől a fekete özvegy teljesen kiborul. Abril elviszi Alejandrót abba az elhagyatott házba, ahol nevelkedett, távozáskor Inma várja őket a kapu előtt. Iris, Simón, gépén megtalálja a neki írt fenyegető üzeneteket.

31.
Alejandro elrabolja Inmát a kocsijával együtt, hogy véget vessen a kapcsolatuknak örökre. Egy hosszú beszélgetés után, Alejandro végre megszabadul a gyűrűjétől, amit visszaad a bárónőnek. Vicenta újra szert tesz José Guillermóra, ami miatt Federicóval összevesznek. Josue és Pelusa kibékülnek, és megjelennek a családi vacsorán. Helda újra babát csempész Inmaculada szobájába, amitől a bárónő ismét rohamot kap.

32.
Peggy elmondja Abrilnak, hogy bizonyítékokat gyűjtött a bárónő ellen. Josué megkéri Pelusát, hogy térjen meg, mert csak akkor maradhatnak együtt. Vespasiano azt tanácsolja Sofiának, hogy felejtse el a szerelmet, mert még túl fiatal hozzá. Peggynél elmegy az áram, a telefonját kikapcsolják és meglátogatja a bárónő. Beül a kocsijába, de már ül valaki a hátsó ülésen…

33.
Peggy halála felkavarja a Gyilkossági Osztályt és a bíróságot. Elfogják Jeremiást, mivel Peggy utoljára vele beszélt telefonon. Alejandrót visszahelyezik a rendőrség kötelékébe és Vespasiano megbízza, hogy vallassa ki a bárónő ügyvédjét. Federico úgy dönt, hogy lemond José Guillermo gyámságáról. Inmaculada a lányát keresi, de ehelyett egy forgatásba csöppen, ahol megismerkedik Tomás-szal.

34.
Inmaculada megismerkedik Tomás-szal, a híres énekessel. Tomás felajánlja, hogy segít megkeresni Inmaculada rég elveszett lányát. Angel és Alejandro megpróbálja kivallatni Jeremiást, aki így értesül a németországi aktákról. Josué szakít Pelusával, amiért a lány nem hívő ember. Chrisitán azzal fenyegetőzik, hogy bezárja a klinikát, amiért Abril igent mondott Alejandrónak, és hozzámegy feleségül.

35.
Alejandro szembesíti Inmát a jelentés egyik oldalával, ami nem égett el és azt bizonyítja,hogy két férjét is ugyanazzal a méreggel tették el láb alól. Simón elárulja Irisnek, hogy Matías csődbe vitte a céget, hogy Inma olcsón felvásárolhassa. Ez Vespasiano fülébe jut, aki biztosra veszi, hogy végre vád aláhelyezhetik a bárónőt. Közben azonban Jeremiás sem pihen. Gondoskodik a német ügyész hallgatásáról és megkéri Macarénát, hogy színleg működjön együtt Vespasianóval.

36.
Josué folyamatosan azon ügyködik, hogy Pelusa megtérjen és hívő legyen. Macarena újabb botrányba keveredik és megint őt gyanúsítják emberöléssel. Ivana próbálja rávenni testvérét, hogy váljon el feleségétől. Inmaculda randevúzni megy.

37.
Alejandro gyanakodni kezd, hogy honnan ismeri egymást Abril és Inmaculada, ezért mindkét nőt kérdőre vonja. Thomas mindenáron feleségül akarja venni Inmat, de Aljeandro félbeszakítja a lánykérést. Vicenta folyamatosan küzd a gyerekéért.

38.
Abril elmondja Alejandrónak, hogy Elías az apja. Alejandro számon kéri ezt Elíason is. Kiderül, hogy az Irisre leadott lövéseket egy rendőrségi pisztolyból származtak. Sonia lenyomoztatja Tomást, akiről semmi érdekeset nem tud meg azon kívül, hogy van egy 10 millió dolláros életbiztosítása. Macarena bevallja Vespasianónak, hogy ő adta be a mérget Matíasnak, de Ivanát jelöli meg felbujtóként.

39.
Clarisa bevallja Greciának, hogy ő követte el a gyárban történt merényletet Christian megbízásából, de fogalma sem volt róla, hogy Iris az irodában van. Csak hírverést akartak kelteni egy álmerénylettel, hogy mindenki megtudja, hogy Christian a csokoládégyár új igazgatója. Vespasiano nem hiszi el Macarenának, hogy a felesége volt a felbujtó a Matías gyilkosságban. Christianról és Abrilról kompromittáló fotókat küld valaki Alejandrónak. Juli és Sofía megpróbálnak belopódzni a toronyszobába.

40.
Inmaculada egy családi vacsorán bejelenti, hogy hozzámegy Tomás Rulfóhoz. Ez alatt egy parkolóban újabb gyilkosság történik. Megfojtják Sandra egyik barátnőjét a parkolóban ugyanazzal a módszerrel, mint Peggyt. Bár a lány nem a rendőrségen dolgozott, Sandra kérésére, épp a bárónő egyik volt férjnek biztosítása után nyomozott. Mivel a bárónő és az összes eddigi gyanúsított Vespasianóval vacsorázott, felmerül a kérdés, hogy akkor ki lehet a gyilkos.

41.
Vicenta visszakapja José Guillermót Jeremiastól, azzal a feltétellel, hogy rendezi a házasságát Federicóval, de ez úgy tűnik, nem sikerül. Tomás, Christian példáján felbuzdulva álmerényletet tervez saját maga ellen az esküvője napjára, hogy növelje a népszerűségét. Elérkezik az esküvők napja. A két testvér, Inmaculada és Abril ugyanabban a templomban esküdnének, egymás után. Abrilék izgatottan várják, hogy sorra kerüljenek. Mikor Inmaculada és Tomás kilép a templomból, lövések dördülnek el, és Alejandro saját testével védelmezi Inmaculadát.

42.
A merényletben Inmaculada helyett Alejandrót sebesül meg, aki testével fogja fel a golyót. A rendőrség „természetesen” a fekete özvegyre gyanakszik, ám még Vespasianónak is el kell ismernie, hogy nem lehet Inmaculada az értelmi szerző. Macarena elárulja Jeremiásnak, hogy Tomás találta ki a merényletet, hogy ismertségét növelje. Grecia szakít Christiánnal, akinek úgyis más nő tetszik. És ez a másik nő nem más, mint Vicenta.

43.
Angel elfogja Alejandro merénylőjét, Ritát. Kiderül, hogy a fekete özvegy bízta meg, aki azzal zsarolja az asszonyt, hogy ha nem teszi meg, amit parancsol, akkor megöli a lányát. Vicenta megkéri Christiánt, hogy vegye feleségül, mert csak akkor kaphatja meg José Guillermo gyámságát, ha rendezett családban él. A rendőrök úgy döntenek, hogy elengedik Ritát, hátha kelepcébe tudják csalni a fekete özvegyet.

44.
Ritát elengedik, mert abban reménykednek, hogy majd elvezeti a rendőrséget a fekete özvegyhez. Ám az akció nem sikerül, és Ritát a parkolóban megfojtja valaki. Alejandrót felhívja Joalis, Rita lánya, akit a fekete özvegy állítólag fogságban tart és százezer dollár váltságdíjat követel tőle, és azt is megszabja, hogy Abrillal hozza el a váltságdíjat. A parkolóban azonban Inma vár rájuk.

45.
Tomás úgy próbálja hirdetni új nagylemezét, hogy új és új botrányokkal áll elő Inmaculadával kapcsolatban. Macarena és Jeremiás figyelmezteti, hogy ennek nem lesz jó vége. Kudarcba fullad Ivana kísérlete, hogy felvegye Sofía Carlota pénzét a svájci bankszámlájáról. Sofía Carlota alkut ajánl neki: továbbra is kezelheti ő a bankszámláját, de meg kell engednie, hogy kedvére randevúzzon. Christian végérvényesen szakít Greciával, de a nő nem bír lemondani róla. Új albérlő érkezik Claudiához. Ismét kudarcba fullad a rendőrök akciója, hogy elkapják a fekete özvegyet, de találnak egy kocsit a mélygarázsban, nyitott csomagtartóval.

46.
Az egység megtalálja Joalis holttestét egy kocsi csomagtartójában. A levél alapján, amit a hamis fekete özvegy Inmaculadának és Alejandrónak küld, a gyilkosságiak arra gyanakszanak, hogy Tomás és Abril lesznek a következő áldozatok. Abril mellé védőőrizetet rendelnek, de Tomás és Inma nem fogadja el. Azonban mégis elrabolják Tomást.

47.
Tomás úgy tesz, mintha elrabolták volna, de közben a tengerparton múlatja az időt. Abrilra azonban valóságos veszélyek leskelődnek. A rendőrök elmélete szerint a hamis fekete özvegy csak azt akarja elérni, hogy Inmaculada és Alejandro újra együtt legyenek. Ezért együtt kell mutatkozniuk, hogy mindenki azt higgye, kibékültek. Ám az idillt megzavarja Abril. Kisvártatva megjelenik a fekete özvegy és fojtogatni kezdi…

48.
Tomás hazatér az önként vállalt emberrablásból, és elmegy Inmaculadához Elías panziójába, ahol Alejandro társaságában talál rá. Mikor kettesben marad a feleségével erőszakoskodni kezd vele. A rendőrség rájön, hogy az ál fekete özvegy, nem más, mint Clarisa, az egykori rendőrnő. Eközben Clarisa felhívja Inmaculadát, hogy ha nem akarja, hogy Alejandro meghaljon, találkozzon vele. Vicenta és Christian esküvője épp elkezdődne, mikor Federico becsenget.

49.
Clarisát elfogja a rendőrség és a kihallgatás során bevallja, hogy ő ölte meg Marlenét, Ritát és Johalist. Inmaculada Tomás agresszióját látva, úgy dönt, megszabadul tőle, amihez Sonia, Pedro és Jeremias segítségét kéri. Tomást egy régi raktárépületbe invitálják, azon a címen, hogy az kiváló helyszín lesz a videoklipje forgatásához. Tomás a helyszínre érve érzi, hogy az ital, amit indulás előtt megivott, elbódította.

50.
Tomást faládába zárják és alaposan ráijesztenek, miközben az egész eseményt videóra veszik Inmaculada emberei. Macarena segítségével kiszabadul Tomás, és Inmaculada az az egészet azzal magyarázza, hogy a videoklipjéhez akartak életszerű felvételeket készíteni. Tomás megfenyegeti Macarenát, hogy feljelenti, mivel szerinte ő a fekete özvegy. Inmaculada bejelenti, hogy elválik a férjétől. Vicenta és Christian titokban összeházasodnak. Simón megkéri Iris kezét, aki igent mond neki.

51.
Inma el akar válni Tomástól, Tomás pedig bosszút forral ellene és börtönbe akarja juttatni, ezért kitalálja, hogy elraboltatja magát, és mindent a bárónőre ken. Macarena tájékoztatja Inmát a terv részleteiről. Pelusa újra elutasítja Josuét ezért az megkéri Karelis, hogy járjanak együtt. Abril mindenképpen szeretne gyereket Alejandrótól. Federico gyereket akar Vicentátót, ezért újra elmennek orvoshoz. Se Federico, se Grecia nem tudja, hogy Vicenta és Christian a gyerek miatt összeházasodtak.

52.
Tomás tarot kártyákkal és fényképekkel próbálja drámaivá tenni saját elrablását, de ostoba tervét hamar leleplezik, és Inma egy tévés sajtótájékoztatón, Alejandro kérésére, elmebetegnek és potenciális bűnözőnek állítja be, amitől Tomás őrjöngeni kezd és mindenért Macarenát teszi felelőssé. Elías megpróbálja rávenni Abrilt, hogy vallja be Alejandrónak, hogy Inma a testvére, és van még egy húguk is, akit még nem találtak meg. Abril inkább hallgat, és nem mondja el Alejandrónak, hogy azóta szerelmes belé, hogy Inmaculada faképnél hagyta az oltár előtt.

53.
Inmaculada felajánlja magát túsznak, Macarena helyett. Tomás él a lehetőséggel és magával viszi a bárónőt, aki látszólag szorult helyzetbe kerül. Tomás kényszeríti, hogy a kamerák előtt ismerje el, hogy a sajtótájékoztató, melyben őt bolondnak titulálta csak reklámfogás volt. Úgy tűnik, Áfricát tényleg megszállta Peggy szelleme, amitől már maga África is szeretne szabadulni. Inmaculada ötlete alapján Tomás a tarot kártya „akasztott” emberét akarja eljátszani, ezért egy magas fáról, fejjel lefelé lógatják le a fotó kedvéért. Épp megérkezik a helyszínre Alejandro, mikor a kötél eloldódik, és Tomás leesik a fáról.

54.
Tomás leesik a fáról és azonnal szörnyet hal, így a bárónő ötödször is megözvegyül. A nyomozás újraindul, de minden szemtanú – köztük Alejandro is – látta, hogy baleset történt nem gyilkosság. A rendőrség megpróbál a dolgok mögé nézni. Áfricát egyre jobban zavarja, hogy ő is úgy érzi megszállta Peggy lelke. Iris felfedezi, hogy Christian szép lassan felvásárolja a csokigyár részvényeit és ezt elmondja Simónnak. Este a hátsó kijáraton kellene távoznia, de a gyanús hangok és lámpavillódzások közepette halálra rémül, miközben egy fekete árny többször elsuhan mögötte.

55.
Irist fenyegetésképpen alaposan megverik a liftben és a támadó felszólítja, hogy hagyja békén Simónt. Minden jel arra utal, hogy Tomás halála baleset volt. Inma visszaköltözik a Humboldt villába. Vicenta ráveszi Christiant, hogy írja alá Federico helyett a mesterséges megtermékenyítéshez szükséges papírokat. Grecia elmondja Ivánának, hogy Christian és Vicenta között van valami. Macarena, – miután Vespasiano megfenyegeti, hogy lecsukatja, ha egy héten belül nem adja át neki a fekete özvegyet, – segítséget kér Jeremiastól, majd Inmaculadától, de mindketten elutasítóan bánnak vele. Ezért úgy dönt levelet ír Vespasianónak, amiben mindent leír, amit tud, és eltűnik. Jeremias látszólag rajtakapja.

56.
Abrilnak sikerül rávennie Alejandrót, hogy vállaljanak közös gyermeket. Inmaculada majdnem összeomlik a hír hallatán. Majd két hónapra elutazik. Domingo lakásába fegyverrel a kezében beront Vincio, aki egy kulcsot követel, amit Peludo hagyott ott nála. Domingo és Pelusa értetlenül állnak a helyzet előtt. Orlando behatol Simón lakásába, és olyan dokumentumokra tesz szert, amelyek bizonyítják, hogy Simón segített a bárónőnek a csőd szélére vinni a csokigyárat. Orlandot nem sokkal később megtámadja a fekete özvegy.

57.
Két hónap utána hazatér a bárónő. Iris egy golyóval a fejében talál rá Orlandóra a lakásában, a fején a fekete özvegy védjegyévé előlépő fekete fátyollal. Alejandrónak és Ángelnak is nagyon gyanús Iris, és főleg az, ahogy Vespasiano védelmébe veszi, és mindenkit leállít az ügyről. A fekete özvegy elvitte Orlando bizonyítékait is a gyilkosság helyszínről. Abril úgy érzi terhes, és ettől nagyon boldog. Ivana elmeséli Juliónak, hogy 8 hónapos terhesen meghalt a méhében a lánya, ezért illegálisan vették magukhoz Netát.

58.
Alejandro lefekszik Inmaculadával, és az éjjeli szekrényen hagyja az óráját. Abril bejelenti a családnak, hogy gyermeket vár. Alejandrót mardossa a lelkiismerete. Pelusa és Domingo rájönnek, hogy a karkötőn van a keresett kulcs. África és Tirso próbálják tesztelni, hogy África tényleg frigiddé vált-e.

59.
Inmaculada Abrilnak adja át Alejandro óráját, amit nála hagyott. Elmondja neki, hogy lefeküdtek Alejandróval, és hogy a fiú még mindig őt szereti. Abrilnak összetörik a szíve. Azonnal csomagol, és otthagyja Alejandrót. Peludo kulcsát még mindig keresik, ezért elrabolják Pelusát, hogy megtudják az igazat.

60.
Abril hajthatatlan nem akar békülni. Alejandro úgy érzi mindkét nőt szereti egyszerre. Federico összejövetelt szervez, amelyen bejelenti, hogy apa lesz, mert Vicenta bizonyíthatóan terhes tőle. Az estre mindenkit meghívnak. Macarena ezen az estén szeretné átadni Vespasianónak a naplóját, és másnap külföldre akar utazni. A kertben, miközben Vespasianóra várakozik, a fekete özvegy leüti.

61.
Macarena készül feladni a fekete özvegyet, de a titkait meg kell őrizze. Abril elmondja Alejandronak, hogy szeretne új életet kezdeni. Alejandro elmegy az Inmaculada tulajdonában lévő tengerparti nyaralóba, hogy a lánnyal találkozhasson.

62.
Vicenta férje, Federico megtalálja az örökbefogadási papírokat, amin Christian neve szerepel. A nő tudomást szerez arról, hogy Ivana aljas módon, hamis papírokkal tett szert a csokoládé gyár igazgatási jogára. Alejandro megdöbbentő információhoz jut hozzá.

63.
Alejandro számon kéri Inmaculadát és Abrilt is, hogy miért nem mondták el neki, hogy testvérek. Vespasiano és Angel tovább boncolgatják Macarena meggyilkolásának az ügyét. Christian elveszi Vicentától az örökbefogadási papírokat és csak a részvények dokumentumaiért cserébe hajlandó visszaadni neki. Abril és Inmaculada találkoznak az édesapjuk házában.

64.
Alejandro bevallja a két nővérnek, hogy még mindig szereti Inmaculadát, és mindig is szerette. Abril össze van törve. Alejandro nem akarja újrakezdeni egyik nővel sem, de nem tudja, hogy oldja meg ezt a helyzetet. Inmaculada újra hallucinál a szobájában, és elsüti a fegyverét. Az eset után nyomozni kezdenek az ügyben. Helda is felhívja a nyomozók figyelmét a bárónő babaszobájára. Tirso megpróbál Inma elméjének mélyére ásni.

65.
Grecia figyelmezteti Iris, hogy megtalálta az ál-Iris valódi személyazonosságát, és kiderült, hogy a nő Simón szeretője volt. Így Simónhoz már két nő halála köthető. Inmaculada bejut a toronyszobába, és ellopja Neta fénykép albumát, a fényképek alapján elképzelhetőnek tartja, hogy Neta az ő lánya. Alejandro nem akar válni, Abril hozzá akar menni Emanuelhez. Josue szakít Karelisszel, majd újra összejön Pelusával, aki feleségül akar venni.

66.
Inma odaadja a kislánya és Neta láblenyomatait Ángelnek, hogy vesse össze őket, mert ha megegyeznek, biztos, hogy Neta az ő lánya. Vicenta bevallja Federicónak, hogy Christian felesége lett. Iris és Simón összeházasodik, de a házasságkötés utáni partiról, Simónnak hirtelen el kell mennie és magára hagyja Irist. Alejandro találkozót beszél meg Inmaculadával egy parkolóban, ahol egyszerre két fekete özvegy is rátámad.

67.
Alejandro a támadás során 5 fekete özveggyel veszi fel a harcot, egyiküket elkapja, aki azt állítja, hogy egy színitársulat tagja és csak performance-t csináltak a parkolóban. Ángel elmondja Vespasianónak, hogy Inmaculada tőle kért segítséget, hogy kiderítse Neta és az ő lánya ugyanaz a gyerek-e. Mikor kiderül, hogy a láblenyomatok egyeznek, Vespasiano nem hajlandó bevallani, és meghamisítja a láblenyomatokat. Angel bár tud a csalásról mégis azt mondja Inmaculadának, hogy a két gyerek nem ugyanaz.

68.
Kiderül, hogy Neta és Inmaculada lányának a lábnyomata nem egyezik. Alejandro megmondja Inmaculadának, hogy nem hagyja el Abrilt, Abril viszont nem hajlandó megbocsátani Alejandronak. A Fekete Özvegy megtámadja Greciát , de nem visz el semmit a lakásból, a nyomozók szerint ezt figyelmeztetésnek szánja. Inmaculada találkozik a jóképű és gazdag Salvatorável, aki a klinikát fogja felépíteni.

69.
Megérkezik a városba Salvatore a híres építész és rögtön kikezd Abrillal, de a nő nem viszonozza a közeledését. A projekt finanszírozására meggyőzi Inmaculadát. Alejandro továbbra is könyörög Abrilnak, hogy fogadja vissza. Grecia megvádolja Christiant, hogy ő a Fekete Özvegy. Elveszik Alejandrótól a Fekete Özvegy ügyét és megkapja a Fiatal Özvegy ügyét. Vespasiano bevallja IVanának, hogy kicserélte a mintákat, hogy ne derüljön ki, hogy Neta valójában Inmaculada lánya.

70.
Juli kihallgat egy beszélgetést, amit félreért és azt hiszi Josue gyermeke José Guillermo. Ezt el is mondja Sofíának, aki nagyon megdöbben. Christian végre aláírja a válási papírokat. Jeremias és Julio elmondják Vicentának, hogy a gyermeke szülei Pelusa és Vespasiano. Alejandro megpróbál szakítani Inmaculadával, és ki akar békülni Abrillal.

71.
Jeremias elmondja Inmaculadának is, hogy José Guillermo Vespasiano gyermeke. Simón féltékenysége egyre kínosabb mérteteket ölt. Alejandro megtudja, hogy a láblenyomatok mégis megegyeztek, és ezt elmondja Inmaculadának. A rendőrségre két akasztófás kép érkezik a fekete özvegytől. Az egyiken Vanessa, a másikon Alejandro feje lóg. Alattuk az akasztófa játéknak megfelelően üres vonalak. Tirso és Sandra megpróbálja megfejteni az üzenetet.

72.
Inma elmondja Abrilnak és Salvatorénak is, hogy megtalálta a lányát, de sajnos úgy tűnik meghalt. Mindketten felajánlják segítségüket. A rendőrségen próbálják megfejteni az akasztófák alá írt sorokat, nem túl nagy sikerrel. Vanessa nagyon fél a haláltól. Vicenta elmegy Vespasianóhoz, és Pelusához is, és mindkettőjükkel kölcsönösen megegyeznek, hogy soha nem fognak beszélni arról, hogy kik is valójában José Guillermo szülei.

73.
Tovább nyomoznak az akasztófás játék kapcsán a gyilkosságiak, most már betűket is kapnak segítségül, de még semmi nem világos. Vanessa közben levelet kap a fekete özvegytől, hogy látogass meg személyesen. Claudia takarítás közben rátalál egy német iratokkal teli borítékra, amit valószínűleg még Peggy rejtett el a szőnyeg alá. Alejandro a kezében Neta albumát szorongató Helda nyomába ered a Puente Negro negyedben.

74.
Alejandro meglátja Eldát egy kislánnyal és azt feltételezi, hogy a kislány Inmaculada elveszett lánya. Salvatore apja nem akarja felépíteni a kórházat, ezért Inmaculada is nemet mond rá. Julie elmondja Pelusának, hogy szerelmes Josuéba. A Fekete Özvegy következő áldozata Claudia. Iris megtudja, hogy Simonnak milliói vannak egy számlán.

75.
A Fekete Özvegy megkegyelmez Claudiának, aki látta az arcát, de nem árulja el senkinek, hogy ki a Fekete Özvegy. Iris megtalálja Simon betétkönyvét, ami bizonyítékként szolgálhat ellene. Vicenta és Federico összeházasodnak, de a ceremóniát megzavarja Ivana. Abril megbocsát Alejandronak, újra összejönnek és Abril ezt Inmaculada orra alá dörgöli. Salvatore megígéri Inmaculadának, hogy segít megkeresni a lányát.

76.
Claudiát kihallgatják, teljesen eredménytelenül. Közbe ő az, aki tovább próbálkozik az akasztófás játék megfejtésével. A bárónő Neta fényképével a kezében bejelenti a tévében, hogy Neta az ő eltűnt lánya, és vár minden róla szóló információt. Ángel azonnal Neta nyomába ered. Vanessa újabb levelet kap a fekete özvegytől, amelyben személyes találkára hívja. Vanessa a helyszínre megy. Ángel gyorsan Neta nyomába indul.

77.
Vanessa még több üzenetet kap a fekete özvegytől, hogy találkozzanak. Vanessa minden helyszínre elmegy, mert félti Juie életét. Az utolsó helyszínen a fekete özvegy megtámadja és elkábítja. Abril visszaköltözik Alejandróhoz. Josue megkéri Pelusa kezét. Simón magánynyomozót fogad, aki követi Iris, és meglátja, amint álruhában a rendőrségre igyekszik.

78.
Angel és csapata rajtaütést szervez a városrészben, ahol Helda unokája lakik, de nem találják meg Netát. Inmaculada nagyon lelkes a tévés felhívás utáni rengeteg jelentkező lány láttán. Vanessát megkötözi a fekete özvegy és leveszi előtte az álarcát. Vanessa teljesen kikészül, mert tényleg ismeri a fekete özvegyet (bár mi nem tudjuk meg, ki az). Megígéri neki, hogy nem fogja feladni és megpróbálja megérteni, de a rendőrség munkáját nem fogja akadályozni. Simón magánnyomozója kideríti, hogy Iris álruhában jár be a rendőrségre Vespasianóhoz. Azt mondja Simónnak, hogy Vespasiano és Iris szeretők.

79.
Alejandro és Rogelio megtalálják Netát, akiről kiderül, hogy eddig Heldánál lakott a Puente Negro negyedben. Ivana kiborul, közben Neta újra megszökik. A fekete özvegy megtámadja Claudiát, amit videóra is vesz és elküldi a rendőrségre. Később Claudiát holtan találják egy autóban.

80.
Neta előkerül, és kiderül, de mivel 8 évig egy szegény negyedben élt faragatlan és durva a stílusa és a beszéde is, amivel Ivanáéknak nehéz megbékélni. Simón szembesíti Iris a magnyomozó által készített képekke, amire Iris azt hazudja neki, hogy csak a lánya gyámsága miatt jár álruhában Vespasianóhoz.

81.
Inmaculada találkozik Netával, de a lány nehezen fogadja el őt és Ivanát is. Kiderül, hogy Neta és Pelusa régi barátnők. Alejandro és Rogelio kihallgatnak mindenkit, hogy mit csináltak Claudia meggyilkolásának estéjén. Iris lebukik Simon előtt, mert egy magánnyomozó kideríti, hogy valójában ő egy nyomozó.

82.
Simon megtudja, hogy Iris egy beépített nyomozó. Soniát kiengedik az őrsről mert azt mondja, hogy Jeremiassal volt a gyilkosság éjszakáján. A Fekete Özvegy lehetséges következő áldozata Emanuel. Inmaculada elmegy a negyedbe, ahol Neta lakik, hogy vele töltse a délutánt. Christian kirúgja Ivanát a csokigyárból. Vanessa elmegy a Fekete Özvegyhez,m hogy meggyőzze, adja fel magát.

83.
Emanuel elmeséli Abrilnak, hogy fél, mert összetűzésbe keveredett a bárónővel, és Jeremias megfenyegette. Ezalatt újabb akasztófás rejtvény érkezik a rendőrségre, ezúttal Emanuel képével. Míg a nyomozók gondolkodnak, élő videókép érkezik arról, hogy Emanuelt megtámadja a fekete özvegy. Mérget ad be neki, majd egy sportpályára viszi, ahol kötelet tesz a nyakába és egy billegő székre állítja, amely bármelyik pillanatban kidőlhet a fiú alól. A méreg 8 óra alatt fejti ki hatását, eddig kell a nyomozóknak megtalálni Emanuelt, ha életben akarják tartani, bár fenn áll a veszélye annak is, hogy kicsúszik a szék a lába alól és felakasztja magát.

34.
A rendőrök még épp időben érnek a kosárpályára és megmentik Emanuelt. Úgy érzik, végre egyszer legyőzték a fekete özvegyet. Később a fekete özvegy üzen, hogy mindent pontosan így tervezett. Emanuel esete után a nyomozókban felmerül, hogy két fekete özvegy van. Iris küldetése véget ér, Vespasiano leveszi az ügyről. Hazaérve a lakásban találja Simónt, aki kérdőre vonja, és magyarázatot követel a kilétét illetően.

85.
Simón bezárja egy szobába Irist, amíg kitalálja mi lesz a büntetése, amiért elárulta őt. Inmaculada beviszi Netát a babaszobába, ahol a bárónőnek újra látomásai lesznek, amivel megijeszti Netát. Ivana sajtótájékoztatót tart, amelyben elmondja, hogy a bárónő bolond és gyilkos, és a hogy a lánya őt választotta. Inmaculada el van keseredve. Rogelio új parancsnoki kinevezést kap az ország központi régiójába, de mielőtt elutazna a fekete özvegy lecsap rá.

86.
A fekete özvegy elrabolja Rogeliót, elkábítja, majd egy parkba viszi, ahol egy fához rögzített székhez köti, majd a nyakába kötelet tesz, és az autója segítségével akarja felakasztani a fára. Mindeközben interaktív akasztófás játékot játszik a gyilkosságiakkal. Simón elrabolja Irist, majd viharos veszekedés után megnyugszanak, és Iris segíteni akar Simónnak és Sebastiannak elmenekülni, de a rendőrök megjelennek a lakásukon.

87.
A Fekete Özvegy megöli Rogeliot, mindenkit lesokkol a hír. Inmaculada és Salvatore nem érti, hogy Neta miért nem emlékszik a gyerekkorára. Hat hónap telik el és a Fekete Özvegy nem mutatkozik. Simont kiengedik a börtönből.

88.
Simont kiengedik a börtönből, de nem kér Iris bocsánatkéréséből. Abrilnál és Vicentánál is egyszerre indul be a szülés. A Fekete Özvegy kijelöli következő áldozatait. Ivana megtudja, hogy Pelusának van egy gyerekek és megfenyegeti, hogy addig nem nyugszik, amíg meg nem tud róla mindent.

89.
A kórházban elcserélik Vicenta és Abril újszülött gyermekeit. Abril gyanút fog és utána akar járni a dolognak. A fekete özvegy megfenyegeti Vanessát, hogy ha nem öli meg Ivanát a lánya fog meghalni. Vanessa végül úgy dönt, hogy a lánya élete fontosabb. Inmaculada hozzámegy Salvatoréhoz, de a ceremónia végén egy óriási sikoly rázza meg az ünneplő tömeget.

90.
Vanessát holtan találják a Humboldt villa medencéjében Inmaculada esküvője alatt. Kiderül, hogy a halálát mégsem fulladás, hanem ugyanaz a méreg okozta, amit a fekete özvegy szokott használni. África mégis úgy gondolja, hogy valószínűbb, hogy Vanessa öngyilkos lett. A vendégeket kihallgatják. A kihallgatás alatt az egyik vendégről, Ernestóról kiderül, hogy őrült és az a kényszerképzete, hogy a fekete özvegy üldözi. Ezért lelő egy rendőrt elveszi a pisztolyát és lefegyverezi az egész gyilkossági csoportot. Alejandro beöltözik fekete özvegynek, hogy ráijesszen, de Ernesto lövöldözni kezd, és meglövi Josuét is.

91.
Ernestót végül sikerül leszerelni, Tania meghal, és Josue bordalövéssel kórházba kerül. Abril és Vicenta továbbra is úgy érzik, hogy elcserélték a gyerekeiket, ezért megbeszélnek egy találkozót a kórházban. Federico ragaszkodik a DNS vizsgálathoz, és az orvos is ezt javasolja, hogy fény derüljön az igazságra. Neta elmegy a Puente Negro negyedbe, ahol egy fekete alak berántja egy kapualjba.

92.
A gyilkossági osztály üzenetet kap a fekete özvegytől, melyben az áll, hogy nála van Neta és egy vele egykorú lány. Akasztófás játék helyett, most Vespasianót szólítja fel arra, hogy döntse el, melyik lány életét menti meg, mert csak egyiküket hagyja életben. A sajtó is beszámol a történtekről, és első kézből követi az eseményeket, mert a fekete özvegy egy tévécsatornán keresztül személyesen tájékoztatja a nézőket, sőt felkéri őket, hogy szavazzanak arról, hogy Vespasiano vajon kinek az életét menti majd meg.

93.
A fekete özvegy váltságdíjat kér a lányokért. A pénz átadását Rosa szüleitől kéri. A televízió továbbra is élőben közvetít mindent. Rosát elengedi a fekete özvegy. Abril és Vicenta gyermekének DNS vizsgálata után, kiderül, hogy a gyerekeket tényleg elcserélték. Így Federico is megtudja az igazat, vagyis azt hogy ő nem lehet apa. Magyarázatot követel Vicentától.

94.
A fekete özvegy Rosát elengedi, Janetről viszont semmi hír. Az özvegy nem jelentkezik. Federico összeveszik Vicentával, aki elmegy otthonról a két gyerekkel. Juli hazaindul a Humboldt házba, de Julio hiába várja haza. Kicsit később Sofía is eltűnik. A fekete özvegy mind a három lányt fogva tartja egy alagsorban. A rendőrség semmit se tud róluk.

95.
A fekete özvegy újra jelentkezik, és újabb játékra hívja a rendőröket. Az akasztófás játékban ezúttal azt kell kitalálniuk a nyomozóknak, hogy hol tartja fogva a lányokat az özvegy. Minderre 24 órát ad nekik a gyilkos. A rendőrök mindent megpróbálnak.

96.
A nyomozók kétségbeesetten próbálják megfejteni a feladott rejtvényt, de egyre fogy az idő, és nem találnak semmit. A lányok e közben menekülési tervet dolgoznak ki. Federico és Vicenta nagy veszekedés után végleg szakít. Federico megtudja, hogy Christian Vicenta gyermekének az apja, és ezért bosszút esküszik Vicenta ellen. A lányok menekülési terve beválik, és leütik a fekete ruhás alakot, aki belép hozzájuk. Megdöbbenve látják, hogy a fekete alak nem más, mint Julio.

97.
A lányok megvádolják Juliót, hogy ő a fekete özvegy. Julio hiába mondja, hogy ő csak meg akarta menteni a lányokat, a látszat ellene szól és senki sem hisz neki. Megérkezik az új ügyésznő, Penelope, aki viszont szabadon engedi. Salvatore apja megjelenik Inmánál, Francescával, Salvatore volt feleségével, és látszólag hivatalos papírokkal bizonyítja, hogy Salvatore nem is vált el, és bigámiát követett el, mikor elvette Inmaculadát. Inmaculada visszaköltözik a Humboldt villába. Valamivel később a fekete özvegy megtámadja Salvatore apját a liftben.

98.
A Fekete Özvegy megöli Pascualt, Salvatore apját. A rendőrség rögtön Inmaculadát gyanúsítja. Iris kénytelen Simon ellen vallani, így a férfit beviszik egy újabb kihallgatásra. Vicentát meglátogatja két ember a bíróságtól, hogy felmérjék a gyerekek otthoni körülményeit, Federico feljelentésének hatására. Neta Julie és Sofia megtalálják a Fekete Özvegy maszkját Julio házában.

99.
Julie, Neta és Sofia megtalálják Julio házában a Fekete Özvegy maszkját egy dobozban, amit be is visznek a rendőrségre. Federico és Vicenta elmennek a bírói meghallgatásra a gyermekelhelyezés kapcsán, de végül Federico kapja meg a gyerekeket. Juliot kiengedik bizonyíték hiányában. Irisre rálőlen a nyílt utcán, mikor Simonnal találkozik.

100.
Simont azzal gyanúsítják, hogy megölette Irist. Vespasiano üzenetet kap a Fekete Özvegytől, miszerint aznap be fog sétálni a kapitányságra és ajándékot is küld neki. Karelis elfogadja Federico ajánlatát , hogy ő vigyázzon Vicenta gyerekeire.

101.
Julio elmondja Ivanának Vespasiano titkát, miszerint a titkos viszonyából gyerek született. Ivana ezért számon is kéri Vespasianot. A Fekete Özvegy újabb akasztófa játékot küld a kapitányságra, amiben Salvatorét fenyegeti meg. Abril továbbra is keresi a húgát. Josue véletlenül meghallja, hogy Pelusa kisfia, Vicenta örökbe fogadott gyermeke, és erről Karelis is tudomást szerez.

102.
Josue megtudja, hogy José Guillermo Pelusa gyermeket, és azonnal vissza akarja kapni Federicótól. Christian tovább győzködi Vicentát, hogy kezdjenek együtt új életet, de Vicenta hallani sem akar róla. Salvatorét erős gyomorgörcsök kezdik gyötörni. Sofía véletlenül fültanúja Julio és Vicenta beszélgetésének, és megtudja, hogy José Guillermo Pelusa és Vespasiano gyereke.

103.
Salvatorénak egész nap gyomorgörcsei vannak. A rendőrségen hiába kérik, hogy ezt vegye komolyan nem törődik velük. Hazafelé a fájdalomtól elveszti az eszméletét és az autóbalesetet szenved. Sofía szembesíti Pelusát azzal, hogy tudja, hogy a gyerek apja Vespasiano. Pelusa bevallja, de megígérteti Sofíával, hogy nem mondja el senkinek. Ivana is elkezd kérdezősködni Pelusa gyerekének apja felől.

104.
A nyomozók rájönnek, hogy egy vérben gyakorlatilag kimutathatatlan méreggel mérgezik Salvatorét, aki bár a balesete után kórházba kerül; a stresszen kívül semmi mást nem diagnosztizálnak nála. Ivana Pelusát is kifaggatja a gyermeke apjáról. Salvatore aláír minden papírt, amellyel a Bonivicini vagyon egyedül birtokosa lesz. Rögtön ezután lecsap rá a fekete özvegy.

105.
Josue és Alejandro még élve találják Salvatorét a házban, de a kezük között meghal a férfi. Kiderül, hogy a gyilkosság ideje alatt többen is a házban voltak: Jeremias, Vicenta, Pedro és Sonia, de senki sem vett észre semmit, pedig a fekete özvegy, Salvatorét szimbolikusan keresztre feszítette. Grecia újabb üzenet kap a titkos hódolójától. Sebas a játszótéren eltűnik Emanuel szeme elől, mikor újra előkerül fagyival a kezében, azt állítja Vilmával fagylaltozott.

106.
Vespasiano elmondja Sofiának, hogy ő Pelusa fiának az apja. Christian szerelmet vall Vicentának. Seba elmondja Simonnak, hogy Vilmával fagyizott a parkban. Peludo visszatér. Pelusa elmondja a titkát Netának. Abril és Inmaculada felbéreli Juliot, hogy találja meg a húgukat. Christian szakít Greciával. A Fekete Özvegy találkozót beszél meg egy újságíróval, hogy interjút adjon neki.

107.
A Fekete Özvegy élve elengedi Denise-t az újságírót, ezért a nyomozók meggyanúsítják azzal, hogy ő a Fekete Özvegy vagy legalábbis a bűntársa. Vicenta figyelmezteti Karelist, hogy Federiconak egyre jobban tetszik a lány. Christian és Jeremias elveszi Federicotól a gyár igazgatói posztját, aki így munka nélkül marad. Sofia elmondja Ivanának, hogy Josu Guillermo Vespasiano házasságon kívül született gyereke.

108.
Pelusa, Vespasiano és Julio megbeszélik hogy megpróbálnak mindent visszacsinálni, és egy hamis DNS tesztre hivatkozva, azt mondják majd, hogy nem Pelusa gyereke José Guillermo, és Vespasianónak sincs semmi köz hozzá. Már csak az a feladat vár rájuk, hogy a hamis bizonyítékot megpróbálják elfogadtatni mindenkivel.

109.
Ivana szembesíti Vespasianót az igazsággal, de Vespasiano mindent tagad. Ivana persze nem nyugszik bele és tovább nyomoz az ügyben. Julio hiába mutatja meg neki a hamis DNS tesztet, nem győzi meg. Josue meghallja, mikor Ivana Ángelnek könyörög, hogy mondja meg igaz-e, hogy Vespasiano és Pelusa között volt valami. Greciát a lakásából elrabolja a fekete özvegy.

110.
Grecia megkötözve egy akna mélyére kerül, ahonnan kétségbeesetten próbál kiszabadulni. Ivana mindent elmond Josuénak, aki miután Sofía és Ángel is megerősíti, hogy igaz, hogy az apja és Pelusa szeretők voltak, dühösen a keresésükre indul. E közben Pelusa félelmében elmenekül otthonról, Vespasianót pedig gyomorvérzéssel kórházba szállítják.

111.
Salomon Abrilt és Inmaculadát is megfenyegeti. Josue teljesen összetörik a hír hallatán, hogy Pelusa gyerekének, Vespasiano az apja. Greciát fogságban tartja a Fekete Özvegy. Sofia Emanuelhez költözik.

112.
Federico és Karelis, Vicenta engedélyét kérik ahhoz, hogy egy pár legyenek. A gyilkossági csoport megtudja, hogy a Fekete Özvegy fogva tartja Greciát. Salomon a hallgatásáért cserébe azt kéri Inmaculádától, hogy menjen hozzá feleségül, aki igent mond neki. Julienak az a gyanúja, hogy a szülei örökbe fogadták őt. Josue és Pelusa találkoznak, hogy megbeszéljék a történteket.

113.
Josue és Pelusa nem békülnek ki, sőt el is mérgesedik a helyzet. Greciát még mindig a Fekete Özvegy tartja fogva. Simon és Emanuel próbálják megtalálni azt a szőke nőt, akire Sebastian azt hiszi, hogy Iris az.

114.
Alejandroék megtalálják azt a helyet, ahol a gyilkos fogva tartotta Greciát, de a lány már nincs ott. Josue ismét rossz útra téved. Karelis és Federico kidobják a lakásból Vicentát, aki Christian segítségét kéri. Julio rájön, hogy Inmaculada és Abril testvére valóban meghalt. Egy parkban találnak egy hullát.

115.
Salomón összejövetelt rendez a Humboldt villában, és mindenki nagy meglepetésére bejelenti, hogy egy hét múlva feleségül veszi Inmát. Pelusa, Roberta segítségével visszaszerzi a fiát Federicótól. Abril és Inmaculada azt hazudják Elíasnak, hogy Pelusa az elveszett legkisebb testvérük. Emanuel meglátja Irist, amint Sebastiannak beszélget a parkban.

116.
Inmaculada gyászruhában megy hozzá Salomonhoz, és a férfi kérése ellenére senkit sem hív meg az esküvőre. Salomón elmondja Inmának, hogy azért vette feleségül, hogy bosszút álljon, és pokollá tegye az életét, sivárrá és kilátástalanná, amilyen az övé volt a börtönben. Emanuel elmondja Simónnak, hogy ő is látta Irist a parkban.

117.
Abril véletlen elszólja magát Alejandro előtt, hogy Inmaculada új férje, Salomón, tudja, hogy a nő miért hagyta faképnél őt a oltár előtt. Alejandro magyarázatot követel. Közben kiderül, hogy a miértre tudja a választ Abril, Ángel és Inmaculada is. Alejandrónak végül sikerül szóra bírnia Inmaculadát, aki azt mondja, neki hogy Ángel kényszerítette rá, hogy eltűnjön Alejandro életéből.

118.
Inmaculada elmondja Alejandrónak, hogy azért hagyta el az esküvő napján, mert évekkel korábban megölte Pedro Josét, és mikor erre Ángel rájött, kényszerítette, hogy hagyja ott Alejandrót. Ángel is beszél Alejandróval, aki elmondja, hogy ők csak azt kérték Inmaculadától, hogy mielőtt férjhez megy, mondja el az igazat Alejandrónak, de Inmaculada ezt nem vállalta, és inkább eltűnt. Csak Inmaculada, Abril, és Salomón tudja, hogy ez nem a teljes igazság.

119.
Simón és Iris újra találkoznak. Iris arra kéri Simónt, hogy hadd láthassa Sebastiant, e közben ráébrednek, hogy még mindig vonzódnak egymáshoz. Jeremias nem tudja feldolgozni, hogy Inmaculada hetedszer is férjhez megy és felmond. Inma és Abril kétségbe vannak esve. Karelis és Federico bejelentik, hogy össze akarnak házasodni.

120.
Denist, a riportert felhívja a fekete özvegy telefonon, és megígéri neki, hogy exkluzív interjút ad. A helyszínre érve Denist megkötözi a fekete özvegyet, és miközben magyarázatot követel, rájön, hogy két fekete özveggyel áll szemben.

121.
A Fekete Özvegyek még mindig fogságban tartják az újságírót. Angel nem ért egyet azzal, hogy Karelis Federicoval van együtt. Salomon egybe hívja Inmaculadát, Abrilt, Netát, Juliet és Pleusát, és elmondja nekik, hogy ki Inmaculada és Abril elveszett testvére. Christian egy kellemes estét tölt el Vicentával.

122.
Alejandroék még mindig arra próbálnak rájönni, hogy a Fekete Özvegy hol tartja fogva az újságírót. Kiderítik, hogy két Fekete Özvegy van. Vicenta kiadja Federico útját, mikor az bocsánatot kér tőle. Inmaculada és Abril elviszik Soniát Eliashoz. Julio elmondja Inmaculadának és Yanetnek hogy nem Yanet Inmaculada igazi lánya.

123.
Inmaculada megtudja, hogy nem is Yanet a lánya, bár nem igazán akarja ezt elhinni Julionak. Alejandroék elkezdenek nyomozni a Humboldt birtokon, ahol megtalálták Dennis holttestét. Federico és Vicenta hivatalosan is elválnak. Federico és Karelis közt egyre több a súrlódás. Pelusa és Josue találkoznak, mert véletlenül Pelusát jelölik ki, hogy lássa el Josue sebeit az utcán. Salomon készít egy félreérthető fényképet Inmaculadáról és Alejandroról.

124.
Abril és Inmaculada hazudnak Alejandronak arról, hogy mi kö9zük van Salomonhoz, mikor Alejandro szembesíti őket a tényekkel. Letartóztatják Jeremiast, mert jelen volt a bűntény helyszínén. Julio és Elda igyekeznek eltitkolni, hogy Yanet nem csak hogy nem Inmaculada lánya, de Ivanához sincs semmi köze.

125.
Vicenta elkezdi azt gyanítani, hogy Julie Inmaculada elveszett lánya, ezért elviszi a lányt egy DNS tesztre. Iris megtudja, hogy Greciát megölte a Fekete Özvegy és bosszút esküszik. Inmaculadát letartóztatják gyilkosságért és bűnrészességéért, amiért állításuk szerint segített a Fekete Özvegynek a gyilkosságoknál.

126.
Kiderül, hogy Julie valóban Inmaculada lánya. Inmaculadát letartóztatják emberölés vádjával. Irist felveszik a gyilkosságiakhoz, mint nyomozót. Alejandro egész éjszakára bent marad Inmaculadával a fogdában. Josue ismét elmegy Pelusához, ahol találkozik Vespasianoval.

127.
Julie meglátogatja a börtönben Inmaculadát, de nem akarja elfogadni, hogy ő az anyja. Kiderül, hogy a bárónő régi ügyében már született bírósági ítélet, és mivel ugyanazért a bűncselekményért nem lehet valakit kétszer elítélni, Inmát szabadon engedik. Salomón elárulja Alejandrónak, hogy Abril a felesége volt.

128.
Miután Alejandro megtudja, hogy Abril férje volt Salomón, tudni akarja, hogy mit titkolnak még előle a lányok. Abril azzal védekezik, hogy csak Inmaculada mondhatja el az igazságot. Julio megtudja Julietól, hogy Inmaculadának van egy titkos szobája, ami tele van szemnélküli porcelán babákkal. Elhatározza, hogy kideríti miért vannak a bárónőnek hallucinációi. Salomón elmondja Alejandrónak, hogy Abrilnak és neki volt egy lánya.

129.
Salomón kijelentése után Abril bevallja Alejandrónak, hogy volt egy lánya, és azt is, hogy meghalt. Julio megnézi Inma babagyűjteményét, majd elkéri Heldától azt a babát, amit ő adott Inmaculadának, miután elvette tőle a lányát a kórházban. Ezzel az ajándékkal állít be a bárónőhöz, aki újra hallucinálni kezd. Vespasiano egy este italosan tér vissza a hotelba, ahol a parkolóban két fekete özvegy vár rá.

130.
Vespasianót rabul ejti a két fekete özvegy. A hotel biztonsági őre gyanút fog, de mielőtt intézkedni tudna, az özvegyek elkábítják. A gyilkossági csoport elkezdi a nyomozást Vespa után. Salomón elmondja az igazságot Alejandrónak arról, hogy mi történt a lányával, és azt állítja, hogy nem ő ölte meg, csak a két lány megvádolta. Inma egy Salomónnal folytatott vita során szorult helyzetbe kerül és azt mondja, Abrinál halt meg a kislány.

131.
Federico szakít Karelisszel. Jeremias és Rosariót beviszik a rendőrségre gyanúsítottként. A vallató szobában Rosario bevallja, hogy pénzt kapott Jeremiastól, hogy játssza el a fekete özvegyet. Salomón követeli Alejandrótól, hogy zárja börtönbe a Inmaculadát és Abrilt. Inmaculada elmondja Alejandrónak, hogy nem Abril, ha nem ő a felelős a kislány haláláért.

132.
A rendőrség azt gyanítja, hogy Jeremias és Rosario a gyilkosok. Abril elmondja az igazat Alejandronak a kislánya halálával kapcsolatban. Sofia és Ivan kibékülnek. A rendőrség videó üzenetet kap a Fekete Özvegyektől. Julie úgy dönt, hogy Spanyolországba utazik.

133.
Julie elutazna Spanyolországba, de Julio nem tart vele, így a lány is maradni akar. Életben találják Vespasianot egy főút mellett és kórházba szállítják. Salomon elmegy Inmaculadához, ahol kiszedi az igazat Abrilból és Inmaculadából. Josue békülési szándékkal megy át Pelusához, de a lány nem akar tőle többet, csak barátságot. Salomon egyedül iszogat a házában, amikor megjelenik a Fekete Özvegy.

134.
Salomont megöli a Fekete Özvegy, aki kivájja a férfi szemeit. Salomon az utolsó szavaival Inmaculadát teszi meg elkövetőnek, így letartóztatják a nőt gyilkosság vádjával. Alejandro, a régi tanárának, IGnacionak kéri a segítségét a Fekete Özvegy ügyében.

135.
Simont behívják kihallgatásra. Josue és Pelusa egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Inmaculadát gyanúsítják azzal, hogy megölte Salomont. Ivana bocsánatot kért a lányától és Josuétől is. Ignacio továbbra is segít a gyilkosságiaknak a nyomozásban. Jeremias elmegy a börtönbe Inhmaculadához, hogy állítása szerint , megszabadítsa mindentől.

136.
Jeremias bevallja, hogy ő ölte meg Inmaculada férjeit, de azt már nem, hogy ő a Fekete Özvegy. Iris és Simon kibékülnek. Josue visszatalál Istenhez és elmegy Pelusához, hogy kibéküljenek. Ivanát, Christian és Vicenta kirúgják a csokigyárból. A két fekete özvegy meggyilkolja Jeremiast a kórházban. Inmaculada már arra érkezik meg, hogy Jeremias halott, erre megjelenik Angel és megtalálja INmaculadát az injekciós tűvel a kezében.

137.
Jeremiast a kórházban megölik a fekete Özvegyek. Ivana elhagyja a Humboldt házat. Salomon Pelusára hagyja a házát, a vagyonát és egy titkos dobozt is. Josue visszamegy dolgozni a gyilkosságiakhoz. A fekete özvegyek otthon támadják meg Abrilt és Karelist.

138.
Abrilt elrabolják a Fekete Özvegyek. Megtalálják azt a férfit, aki az üzeneteket küldte a rendőrségre. Az alapján, amit elmond, Inmaculadát gyanúsítják azzal, hogy megbízta őt az üzenetküldéssel. Josue és Pelusa kibékülnek. Federico teljesen kikészül, amiért Ivana örökre elhagyta az országot.

139.
Ignacio és Alejandro rájönnek, hogy míg az egyik fekete özvegy leköti őket a másik valószínűleg gyilkosságot követ el valahol. A fekete özvegy egy dráma címét küldi segítségül. Kitalálják, hogy az áldozat valószínűleg Federico lesz, akit aztán meg is találnak a Humboldt-villa kertjében, még életben, de megmérgezve. Rájönnek, hogy a fekete özvegy a ház toronyszobájában bujkál és elfogják.

140.
Kiderül, hogy akit fekete özvegy jelmezben elfogtak, az Vicenta. Vicenta a fekete özvegy segítőjének vallja magát, és tagadja, hogy akár egyetlen gyilkosságot is elkövetett volna. A halottak öltöztetése és a díszlet volt mindig az ő feladata. Tirso kideríti, hogy Vicentának komoly gyerekkori traumái voltak. Vicenta elmondja, hogy Denist azért ölték meg, mert olyan bűntényeket is az özvegynek tulajdonított, amiket nem ő követett el, ezért a fekete özvegy dühös lett. Vanessát pedig nem ölték meg, hanem öngyilkos lett. Közben Emanuel és Sofía meglátja a menekülő Abrilt a csokigyár parkolójában, és a gyilkossági csoport újra a fekete özvegy után ered.

141.
Vicenta, mielőtt elfogták beadott magának egy adag mérget, így a vallató szobában meghal, még mielőtt elmondaná, hol van Abril. A gyár alagsorában megkezdődik a fekete özvegy utáni hajsza, de időközben kiderül, hogy valószínűleg hárman vannak. Vespasiano lelövi a második fekete özvegyet, de közben ő is megsebesül, Alejandro pedig egy harmadik fekete özveggyel találkozik, mikor visszamegy megmenteni Abrilt. Abrillal együtt jön ki az épületből és átad egy véletlen készült videófelvételt, amin minden özvegy vallomása rajta van.

142.
Kiderül, hogy a fekete özvegy Emanuel volt, aki magára vállal minden gyilkosságot, és tagadja, hogy lett volna egy harmadik özvegy is. Miután ő is beadja magának a mérget, mint Vicenta, meghal. Alejandro felsegíti a felszínre a sebesült Vespasianót, és mikor visszaér a pincébe, ott talál egy másik fekete özvegyet Emanuel holtteste fölött, akiről kiderül, hogy nem más, mint Abril.

Megosztom másokkal: