Locura de amor tartalma

LOCURA DE AMOR – Barátok és szerelmek

1-10. Rebeca óriási partyt rendez otthon, ahonnan kidobja Nataliát. Leon biztosítja a lányt a szerelmérõl, de õ csak a barátságát szeretné. Santiago, Natalia apja ismét dühös a lányára, amiért késõn érkezett haza. Ruth észreveszi, hogy Doris szerelmes Santiagoba, aki egy nagyon gazdag ember. Eközben Natalia kutyája tönkreteszi az apja egyik nagyon fontos makettjét. VIlma felfedezi, hogy az anyjának szeretõje van. Lancelot, Natalia kutyája eltûnik. Santiago pedig megkéri Ruthot, hogy legyen a felesége. Natalia tönreteszi azt a nyakkendõt, amit az apja Ruthtól kapott ajándékba, ezért újból sikerül felbõszítenie a nõt. Santiago úgy dönt, hogy elbeszélget a lányával az anyja haláláról. Esther úgy tesz, mintha békét kötne Nataliával, de közben azt tervezi, hogy berakatja egy bentlakásos iskolába., mert nem bírja elviselni a jelenlétét. Rosalio és betlehem nagyon büszkék rá, hogy a lányaik a Minerva Intézeben nevelkednek. Az intézet igazgatónõje beszél NAtalia apjával, és felveszik az intézetbe. Az évnyitón kiderül, hogy a nõ minden diákot utál. Santiago úgy mutatja be Ruthot mint jövendõbeli feleségét, mire Natalia agresszívan válaszol. ALonso, mivel nem tudja vállalni az intézetben a tanári állást, beajánlja helyette unokatestvérét, Enriquet. Mikor megérkezik a férfi az iskolába, Nataliával találkozik legelõször, aki épp az igazgatónõre vár, hogy megkapja a figyelmeztetõjét botrányos viselkedése miatt.

11-20. Sergio rájön, hogy a lánya, Lucinda lába megbénult. Natalia bûnösnek érzi magát a balesetben. Gisela megtudja, hogy Enrique csókolózott Nataliával. Natalia kitalál egy tervet, hogyan tudnák Lucindát megszöktetni az intézetbõl. Vilma Nataliát hibáztatja azért, ami a lányával történt. az igazgatónõ rájön, hogy Carmen adta neki éy íz õröknek a nyugtató tablettákat, így Lucinda megmenekül. Juanjo és Rebeca vonzódni kezdenek egymáshoz.

21. Vera elkezdi betanítani a lányoknak a koreográfiát. Castañon és Alejo bosszút forral Enrigue ellen. Leon a cipõboltban udvarolgat egy csinos kolléganõjének, Priscillának, apja utasítására azonban nem fedheti fel, ki is õ valójában.

22. Natalia, akinek büntetésbõl a konyhán kell dolgoznia, megtalálja a módját, hogyan szúrjon ki Rebecával. Enrique komolyan fontolgatja, hogy felmond.

23. A depresszióba zuhant Giselát meglátogatja nõvére, Angeles. Santiago Párizsba készül Ruthtal. Doris étkezés közben elszólja magát Natalia iskolai botrányával kapcsolatban. Santiago megharagszik anyjára, amiért eltitkolta elõle, hogy mi történt a lányával. Rebeca csapdába csalja Nataliát, aki így majdnem lekésik a táncverseny idõpontjának sorsolásáról.

24. Enriquének hála és Rebeca legnagyobb bánatára Natalia idõben odaér a sorsolásra. Santiago Ruth kérésére közeledni próbál lányához. Ivan végleg elcsavarja Venus fejét, és kihasználva az alkalmat, hogy csak ketten vannak a házban, ágyába csábítja a lányt.

25. Ivan nyomozása Faustinóval kapcsolatban meghozza a várt eredményt. Enrique meglátja a lányok öltözõjében leskelõdõ Alejót, ám amikor számon kéri rajta a tettét, a férfi verekedést provokál.

26. Natalia megállítja Lucindát, mielõtt a lány végzetes lépésre szánná el magát. Megpróbálja rávenni õt, hogy folytassa a rehabilitációs kezeléseket. Felipe beszél Marával, aki bevallja, hogy szeretné otthagyni a munkáját. A fiú ráveszi a barátait, hogy segítsenek megszökni a lánynak. Ismael beindítja színjátszókörét az intézetben, de már az elsõ órán konfliktus alakul ki Natalia és Rebeca között.

27. Mara Leon szobájában rejtõzködik. Gisela elhívja Enriquét egy divatbemutatóra. A fiatalok Nataliáék tequesi nyaralójába készülnek a hétvégére, és õk is elhívják a férfit. Enrique végül az utóbbi meghívásnak enged. A hétvégi házban több szerelem is szövõdik. A felhõtlen együttlétnek azonban véget vet egy váratlan vízi baleset.

28. Natalia és Enrique szerelmet vall egymásnak, de megegyeznek, hogy kapcsolatukat egyelõre titokban tartják. Beatriz dühös lesz Estherre, amikor megtudja, hogy kidobta az Ivantól kapott virágot. A nyaralásból visszatérõ Dafnét dühös nagyapja fogadja, de Carmenék sem részesülnek melegebb fogadtatásban anyjuk részérõl. Gisela váratlanul beállít Enriquéhez, és zokogva kéri, hogy ne hagyja el õt a férfi.

29. Priscillának egyre jobban tetszik León. Pacónak az az ötlete támad, hogy vigyék át Marát apja cégének egyik lakásába, amely üresen áll. Rebeca ismét gonosz tervet eszel ki Carmen ellen, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy õ eltervezte. Enrique meglepetésként elviszi fodrászhoz megtépázott unokahúgát. Castañon emiatt tanári gyûlést hív össze, szerinte a tanár úr túl messzire megy. Beatriz és Ivan együtt ebédel, ám amikor fizetésre kerül a sor, a férfi nem találja a pénztárcáját.

30. Enrique az új hír hallatára azt tervezi, hogy elmegy az intézetbõl. A lányok ismét hajba kapnak a próbán, Brenda kiborul, mert túl kövérnek érzi magát. Lucinda újra elkezdi a terápiás kezeléseket. Carmen becsempész neki egy mobiltelefont, hogy bármikor felhívhassa Pacót. Enrique arra kéri Nataliát, hogy végre szakítson Leónnal. A lány ki is szökik a kollégiumból, és legnagyobb meglepetésére Leónt Priscillával csókolózva találja.

31. Natalia és Enrique együtt rendezi be a férfi új házát. Gisela apja gyomorfekéllyel kórházba kerül. Dafne mindent elmond Felipének magáról és Rebecáról. A fiú megígéri, hogy segít rajta.

32. Felipe a barátaival lányruhába öltözve beoson Rebeca szobájába, és megszerzi Dafne naplóját. Rebeca azt hazudja Nataliának, hogy látta Enriquét és Giselát csókolózni. Miután megszerzi a lány telefonszámát, felhívja, és közli vele, hogy Enrique Nataliával jár.

33. Natalia félévi bizonyítványa nagyon szép lett, ezért Santiago személyesen gratulál neki. Váratlanul megérkezik Gisela, és bejelenti, hogy Enriquével össze fognak házasodni.

34. Natalia és Enrique tisztázza a félreértéseket, ám Gisela gondoskodik róla, hogy ne sokáig legyen tartós közöttük a béke. Paco az éjszakát is Rebecánál tölti. Leon újra közeledik Nataliához, aki bevallja neki, hogy Enriquét szereti. Gisela megkéri Santiagót, hogy ajánlja be az intézetbe újságírástanárnak.

35. Ivan felveszi a kapcsolatot Santiago egyik vetélytársával, és felajánlja neki, hogy jó pénzért eladja Santiago üzleti ajánlatát. Rebeca megkeseríti Lucinda életét, de úgy tûnik, hogy Paco kitart barátnõje mellett, és közös hétvégét terveznek. Ivan Beatriz kulcsával bejut Santiago irodájába, és megszerzi a terveket. Venus meglátja õt, de a férfi megfenyegeti a megriadt szolgálót. Rebeca ismét bajba keveri Nataliát, és sikerül összeugrasztania a lányt Giselával.

36. Rebeca Natalia és Gisela összeugratása mellett jelmezbált készül rendezni, ahová mindenkit meghív az iskolából. Leon közelebbi ismeretségbe kerül egyik nõi vásárlójával. Randevúzik Pamelával. A lánynak nagyon megtetszik a fiú, aki mindeközben továbbra is Natalia szerelmérõl álmodozik. Enrique koncertre hívja Nataliát, ám egy félreértés miatt a lány visszautasítja a meghívást.

37. Gisela, aki Enriquével akar elmenni, megveszi a jegyeket, a férfi azonban mást küld maga helyett. Leont apja visszaengedi az iskolába azzal a feltétellel, hogy délutánonként továbbra is a cipõboltban dolgozik. Paco és Lucinda nem megy el Rebeca bulijára, helyette kettesben töltik az estét. Ivan a bárban összefut halottnak hitt sógorával, Fabricióval, akit Ruthot keresi. Santiago és Ruth vacsorázni indulnak, amikor defektet kapnak.

38. Rebeca partiján Natalia pofon vágja Giselát, késõbb nyakon önti Rebecát egy kancsó vízzel. Rebeca megtudja, hogy Paco azért nem ment el a bulijára, mert Lucindával volt. Felhívja Pacót, és átparancsolja magához, hogy számon kérje rajta, miért nem volt ott a buliján. Enrique és Natalia tisztázza a félreértéseket. Fabricio felhívja Ruthot, hogy találkozni akar vele.

39. Santiago nem érti Ruth nyugtalanságát. Paco nem bír ellenállni Rebecának. Gisela megkéri Castañont, hogy jelöljön ki mellé egy asszisztenst, méghozzá Nataliát. A fiúk búcsúpartit akarnak szervezni Marának, aki el fog utazni. Ismael bátorítja Mirthát, hogy foglalkozzon a színészettel. Castañon lehallgatja az osztályban Enrique és Natalia szerelmes együttlétét.

40. Gisela hatalmas munkával bízza meg Nataliát, ám a lány barátnõi segítségével megbirkózik vele. Lucindát egy névtelen levélben figyelmeztetik, hogy a barátja megcsalja Rebecával. Késõbb õ maga is szemtanúja lesz ennek, és úgy dönt, hogy nem akar tovább az intézetben tanulni. A Sandoval családot névtelen telefonok zaklatják, ami Ruthot felettébb aggasztja. Gaspar mesél Rubynak Hortensiáról és a lányáról, Ximenáról.

41. Don Gaspar óva inti Enriquét és Nataliát, de megígéri, hogy nem árulja el szerelmüket. Dafnét anyja elengedi a táncversenyre. Pamela négy éves ösztöndíjat nyert Párizsba. Mindenki a táncverseny középdöntõjére készül.

42. Carmen anyja képtelen elfogadni Chemát. Brenda nem tud részt venni a táncversenyen, ezért Dafne ugrik be helyette. Gisela még mindig vissza akarja szerezni Enriquét. Natalia meglepetésbulit szervez Dafnénak.

43. Faustino véget vet a mulatságnak. Carmen kitalálja, hogy kárpótlásul majd az intézetben szerveznek bulit Dafnénak. Paco felhívja Lucindát, ám a lány nem tud megbocsátani. Santiago megtudja, hogy nem õk nyerték a pályázatot. Enrique beszél Lucinda szüleivel lányuk helyzetérõl. Citlalli is meglátogatja a pszichológiatanárt, és komoly problémájáról beszél neki.

44. Ruth egyre jobban aggódik Fabricio miatt. Nem ok nélkül, mivel a férfi váratlanul meglepi a nejét, és pénzt követel tõle. Az intézetben tartott meglepetésbulira a fiúk is hivatalosak. Carmen alkoholt is csempész a buliba, és úgy dönt, hogy Dafnét is megitatja. Natalia telefonál Enriquének, ám meglepõdésére Gisela veszi fel a kagylót.

45. Dafne hamar kidõl az italtól, de a barátai rendbe szedik. Beatriz orvosa megosztja gyanúját Alonsóval, miszerint a lány leukémiás. Pamela nem tud dönteni, hogy elmenjen-e Franciaországba, vagy itt maradjon Leonnal. Damian szakít Lucinda anyjával. Ivan elhívja vacsorázni Beatrizt, ahol fontos dolgot közöl vele.

46. Natalia interjúja Doña Hortenciával nem bizonyul könnyû feladatnak. Rebeca újabb ármánykodása következtében Natalia bajba kerül, és Enrique bizalma is megrendül benne. Beatriz nagyon boldog Ivan lánykérése miatt, ám aggódik, hogy apja vajon hozzájárul-e a házassághoz. Leon és Pamela közel kerül egymáshoz.

47. Úgy tûnik, hogy sem Castañon, sem Enrique nem hisz Nataliának, így büntetésbõl az iskolában kell töltenie a hétvégét. Pamelának be kell látnia, hogy Leon még mindig Natalia után epekedik, és még az õ szerelme sem képes feledtetni vele ezt az érzést. Alonsónak sikerül megtudnia, hogy Ivan árulta el a céget. Santiago döbbenten hallja a hírt. Beatriz orvosa arra gyanakszik, hogy a lány leukémiás.

48. Enrique is ellátogat Hortensiához, és az idõs hölgy meghallgatja tanítási módszereit. Beatriz elmondja apjának, hogy szereti Ivant, és feleségül akar menni hozzá. Sergio házastársi terápiára akar menni Vilmával Lucinda érdekében. Ruth találkozik a férjével, bár nem bírta megszerezni a kért összeget.

49. Az orvos tanácsára Santiago nem mondja el Beatriznak, hogy mi a betegsége, de Ruthtal megosztja a bánatát. Hortensia áthívja Enriquét, és mesél neki a lányáról. Natalia, Rebeca és Carmen büntetésbõl a kollégiumban tölti a hétvégét. Rebeca ismét gonosz tervet eszel ki vetélytársa ellen, Carmen pedig újra túlzásba viszi az ivást. Leon újabb meglepetéssel áll elõ Natalia meghódítására. Lucinda szülei megosztanak egy titkot Enriquével a lányukkal kapcsolatban.

50. Enriquének hála a dolgok elsimulnak a kollégiumban, ám a férfi úgy érzi, hogy Natalia viszonozza Leon szerelmét. Paco meglátogatja Lucindát, aki megbocsát neki, de nem hajlandó újra járni vele. Dafne elmondja anyjának, hogy Felipével jár. Mirtha továbbra is szeretné megismerni Mauro anyját, ám a fiú nem lelkesedik az ötletért.

51. Enrique úgy dönt, hogy elmondja Santiagónak, hogy szerelmes a lányába. Beatriz megkéri Ruthot, hogy beszélje rá apját, hogy ne álljon közé és Ivan közé. Natalia felolvas Hortensiának, és megtudja, hogy az asszony lánya az õ anyjának volt a barátnõje. Carmen kitalálja, hogyan lehetne bosszút állni Rebecán. Faustino bizonyítékokat szerez Dafne ellen.

52. Santiago megengedi Beatriznak, hogy a fotózással foglalkozzon, és nem kell bejárnia a vállalathoz. Alejo megszerzi Enrique feljegyzéseit Nataliáról, és visszaélve az adatokkal félreértésre ad okot Enrique és Natalia között. Faustino beszélni akar Enriquével. Santiago meglátogatja Nataliát az iskolában, és így kiderül, hogy Enrique nem mondta el neki, hogy mi van közte és Natalia között.

53. Faustinót csak az utolsó pillanatban bírják lefogni az iskolaudvaron. Lucindát rábeszélik a szülei, hogy folytassa a kezeléseket. Rebeca becsalja magához Pacót, Carmen bizalmas helyzetben találja õket. Sergio és Vilma együtt vacsorázik egy étteremben, ahol összefutnak Damiannal és a feleségével. Natalia nem tud megbocsátani Enriquének.

54. Natalia szakít Enriquével. Leon kérésére Paco segít Priscillának matematikát tanulni. Vera meghallja, ahogy Rebeca Dafnét fenyegeti. Ivanék cselt eszelnek ki Ruth ékszereivel. Sergio szeretne Vilmával és Lucindával hármasban elutazni.

55. Santiago elmondja Ivannak Beatriz betegségét, és megkéri, hogy vegye feleségül minél elõbb. Hortensia mesél Nataliának a lányáról. Castañon ki akarja rúgni Rubyt, de a lányok megmentik a helyzetet. Venus most már biztos benne, hogy terhes. Gisela apja külföldi állásajánlatot kap.

56. Ruby megtarthatja az állását. Esther nem tud napirendre térni a hír felett, hogy Beatriz férjhez megy Ivanhoz. Gisela vacsorázni hívja Enriquét. Carmen ellóg az iskolából Chemával. Enrique arra gyanakszik, hogy Alejo lopta el Natalia aktáit.

57. Alonso ki szeretné venni Carment az intézetbõl. Nataliáék este elalszanak dolgozatkészítés közben, de reggelre valaki megírja helyettük. Santiago Esthert is beavatja Beatriz betegségébe. Fabrizio megkapja a pénzt Ruthtól. Rebeca Enrique rossz hírét kelti a lányok körében. Mauro úgy dönt, hogy összeismerteti Mirthát az anyjával.

58. Felipe elviszi Dafnét a börtönbe az apjához. Rebeca ellátogat Pacóhoz, de a fiú elzavarja, az anyjának azonban szimpatikus lesz a lány. Mauro anyja szobalánynak nézi Mirthát, akit ez ráébreszt a kettejük közt levõ társadalmi különbségre. A fiatalok egy újonnan megnyílt diszkóba készülnek bulizni menni.

59. Natalia és Enrique összefut a diszkóban. Rebeca leitatja Carment, Leon pedig verekedésbe keveredik. Lucinda boldog, hogy együtt látja a szüleit. Faustino nagyon elveri Dafnét, amiért késõn ért haza. Gisela féltékenységi jelenetet rendez Enriquének.

60. Mirtha nagyon szomorú, és nem akar Mauróval találkozni. Chema nagyon mérges Carmenre, amiért leitta magát. Beatriz beleveti magát a fotózásba. Venus bevallja Nataliának, hogy terhes, de nem árulja el, kitõl. Paco ellátogat a kollégiumba Lucindához.

61. Lucinda kezd megenyhülni Paco irányában. Doris csak akkor hajlandó elmenni Ivan esküvõjére, ha Esther bocsánatot kér tõle. Natalia kezd kételkedni Enrique bûnösségében. Gisela cselre készül, hogy visszaszerezze Enriquét. A lányok gyõzködik Mirthát, hogy maradjon Mauróval.

62. Enrique segít felkészülni a lányoknak a matekvizsgára. Alejo Citlalli körül sündörög. Enrique fejmosást tart Carmennek. Carmen megszerzi a matekdolgozat kérdéseit, de valaki ellopja tõle. Gisela újabb feladattal bízza meg Nataliát. A fiúk elkezdenek filmgyártást tanulni.

63. A lányok arra gyanakszanak, hogy Rebeca lopta el a matekkérdéseket. Leont gazdasági egyetemre akarja küldeni az apja. Rebeca ellóg az iskolából Pacóhoz. Dafne levelet kap az apjától, amit a szolgáló elrejt a nagyapja elõl. Rebeca zsarolja Alejót. Gisela búcsúpartit akar rendezni apja számára.

64. Santiago nem enged Ivan zsarolásának. Mirtha bevallja vétkét a lányoknak. Alejo megváltoztatja Rebeca félévi jegyeit. Beatriz nagy ajándékot készül adni Ivannak. Rebeca árulásának “hála” Dafne súlyos büntetést kap nagyapjától. Paco és Lucinda nagyon közel kerül egymáshoz.

65. Hugo rosszul lesz a reptéren, így elmarad az utazás. Dafne elszökik otthonról, Felipe Alonso lakásán rejti el õt, ahol együtt töltik az éjszakát. Mauro nyíltan vállalja Mirthát anyja ismerõsei elõtt, és titkos meglepetést készít számára. Enrique kötelességének érzi, hogy a bajban Gisela mellett maradjon. Ivan randevúzik Shandriával.

66. Ivan megpróbálja tisztára mosni magát Natalia elõtt. Mirtha és Mauro alaposan összekapnak. Chema hazaviszi a részeg Carment, és bajba kerül miatta. Alonso összepakol és elköltözik otthonról. Beatriz Nataliát kéri fel koszorúslánynak.

67. Irene eltiltja a gyermekeit Alonsótól. Mirtha szakít Mauróval. Enrique Felipe kérésére megengedi, hogy Dafne nála töltsön egy éjszakát. Gojita nagy bajba kerül Rebeca miatt. Beatriz és Ivan bemegy az iskolába átadni Nataliának az esküvõi meghívókat. Rebeca szemet vet Ivanra. Fabricio elmegy Santiago házához. Chema szakít Carmennel, mire a lány leissza magát az intézetben.

68. Carmen miatt Mirtha is nagy bajba kerül. Mauro összeveszik az anyjával. Giselát furdalja a lelkiismeret apja betegsége miatt. Enrique megkéri Nataliát, hogy Dafne náluk lakhasson. Beatriz lázasan készülõdik az esküvõre.

69. Enrique elviszi ebédelni Giselát. Az anyakönyvvezetõ összeadja Beatrizt és Ivant. A ceremónia közben Venus elájul, és késõbb bevallja Nataliának, hogy Ivantól terhes. Alonso találkozik a gyerekeivel, és elmondja nekik, hogy válni szeretne. Natalia mindent elmond Santiagónak.

70. Hugo állapota válságosra fordul. Fabricio a jussát követeli Doriséktól. Az orvos szerint nincs értelme folytatni Beatriz kezelését. Natalia gyõzködi Venust, hogy leplezze le Ivant. Dafne hazatelefonál, de a nagyapja közli vele, hogy õ már halott a számukra. Mauro anyja ráveszi a fiát, hogy vigye el Melissát várost nézni. Az esküvõn Fabricio is megjelenik.

71. Beatriz rosszulléte miatt elmarad a szertartás. Beatrizt kórházba szállítják, ahol Nataliát csak Enrique bírja visszafogni, nehogy nekiessen Ivannak. Lucinda és Paco meglátja Maurót Melisával egy kávézóban. Alonso visszaadja a jegygyûrûjét Irenének.

72. Santiago elmondja Beatriznek az igazságot a betegségével kapcsolatban. Esther megvádolja Ruthot, hogy megcsalja a férjét. Herminia megtudja, hogy unokahúga terhes. Irene szobafogságba zárja Carment, de a lány elszökik Chemához.

73. Nataliát nagyon megviseli Beatriz halála. Dafne és Lucinda kihallgat egy beszélgetést, amibõl kiderül, hogy Enrique nem csapta be Nataliát. A virrasztáson Rebeca megkörnyékezi Ivant. Enrique beavatja Ismaelt a tervébe, hogy visszamegy Giselához.

74. Fabricio pénzt követel Doriséktól. Alonso kérésére Castañon visszaveszi Carment a kollégiumba. A lányok azt tervezik, hogy összedobják a pénzt Mirtha tandíjára. Faustino belemegy, hogy Dafne hazatérjen. Santiago biztosítja Venust, hogy gondoskodni fog a gyermekérõl. Rebeca gonosz tervet eszel ki Carmen ellen, ám valaki mást sodor bajba.

75. Rebecának hála Enrique és Natalia alig békült ki, máris bajban vannak. Santiago és Ivan összeverekszik. Mirtha visszamehet a kollégiumba, és anyja úgy dönt, hogy vacsorára hív mindenkit, aki segített a lányának. Rebeca beviszi a bizonyítékot tartalmazó videokazettát Castañonhoz.

76. Ivan követeli Venustól, hogy vonja vissza állítását, miszerint õ a gyermeke apja. Castañon összehívja az igazgatóságot és a szülõket, hogy eléjük tárja Enrique ügyét. Gisela újra munkába akar állni. Goya rendrakás közben elkeveri a videokazettákat. Hugo magához tér.

77. Az értekezleten kiderül, hogy Castañon rossz kazettát vitt magával, ám Enrique ennek ellenére felmond. Mirtha anyja vacsorára hív mindenkit. Enrique mindent elmond Santiagónak, ami közte és Natalia közt van. Santiago nagyon feldühödik. Enrique megígéri a haldokló Hugónak, hogy elveszi feleségül a lányát.

78. Hugo meghal. Carmen megtalálja az elrejtett videót, és bosszút áll Rebecán. Enrique megkéri Gisela kezét. Ivan nem akarja eladni a részvényeit Santiagónak. A fiúk azt tervezik, hogy filmet készítenek. Dafne hazamegy. Carmen és anyja egyre többet veszekszik.

79. Rebeca és Ivan összeesküszik Natalia ellen. Irene nem akarja elengedni Carment Mirthához, de Paco elszökteti. Irene bosszút áll a lányán. Mirtha anyja nem hiszi el a lányának, hogy nem feküdt le Mauróval. Brenda megismerkedik egy fiúval.

80. Enrique elmondja Nataliának, hogy el fogja venni Giselát. A lányok elmennek egy jósnõhöz. Castañon átveszi Enrique pszichológiaóráit, de a lányok fellázadnak. Leont nagyon tehetséges rendezõnek tartja a tanára. Ivan Shandriát szeretné titkárnõként alkalmazni a cégnél. A lányok rájönnek Don Gaspar titkára.

81. Natalia elmondja Don Gasparnak, hogy rájöttek, ki is õ valójában. Dafne nagyon fél, hogy terhes. A lányok már a táncverseny döntõjére készülnek. Rebeca ármánykodásának hála, Castañon leváltja Nataliát a csapatkapitányi posztról. Esther a magánnyomozó segítségével rájön, hogy Doriséknak nincs semmiféle birtokuk. Gisela sürgeti az esküvõt.

82. Enrique még az esküvõ elõtt orvoshoz akarja küldeni Giselát. Irene azt hiszi, hogy Alonso megcsalja Shandriával. Santiago nagyon reméli, hogy Ruth hamarosan gyermeket fog várni. Don Gaspar meglátogatja Enriquét, és elmond neki mindent magáról.

83. Dafne terhességi tesztje pozitív eredményt mutat. Don Gaspar beszél Hortensiával Enrique érdekében, és az asszony felszólítja Castañont, hogy vegye vissza a pszichológiatanárt. Brenda nyíltan szembefordul Rebecával a táncpróbán. Santiago szomorú, hogy Ruth nem vár gyereket.

84. Enrique megjelenik a táncverseny döntõjén, és közli a lányokkal, hogy visszamegy tanítani. A nyomozó megtudja Faustinótól, hogy Ruth valaha táncosnõ volt egy bárban. A lányok második helyezést érnek el a versenyen, de hamar túlteszik magukat a csalódáson. Ivan és Rebeca veszélybe sodorja Pacót.

85. Mindenkit hatalmas örömmel tölt el, hogy Lucinda felkelt a tolószékbõl. Felipe megtudja Dafnétõl, hogy bebizonyosodott a terhessége. Ivan elhatározza, hogy megöleti Fabriciót. Brenda nagyon boldog Rodrigóval. Leon újra próbálkozik Natalia meghódításával.

86. Gisela könyörög Enriquének, hogy ne menjen vissza az intézetbe. Fabricio cselt eszel ki Ivan ellen. Mirtha meglátja Maurót Melissával. Leon és Natalia együtt tölti a délutánt. Gisela közli Santiagóval, hogy Enrique visszamegy tanítani.

87. Hortensia visszatér az intézetbe, és átnézi a könyvelést. Natalia mindent elmond Hortensiának Don Gasparról. Leon elmondja Priscillának, hogy még mindig Nataliába szerelmes. Beatriz fotói díjat nyernek. Rebeca fontos dolgokat hallgat ki az intézetben.

88. A lányok nyaralást terveznek a vizsga elõtti hétre. Lucindát lesújtja a hír, hogy örökbe fogadott gyerek. Santiago orvoshoz viszi Ruthot, hogy megtudja, lehet-e gyerekük. Gisela jelenetet rendez Enriquének Natalia miatt. Natalia elmondja Esthernek, hogy miért veszi Enrique feleségül Giselát.

89. Gisela nekiesik Nataliának. Priscilla megtudja, ki is valójában Leon. Irene szomorú Alonso elvesztése miatt. Ivan meglátogatja Rebecát a kollégiumban, és ott tölti az éjszakát. Leon elmegy dolgozni egy filmforgatásra.

90. Az orvos elmondja Ruthnak, hogy meddõsége orvosolható. Ivan elfelejtett elmenni a megbeszélt helyre az ékszerekkel, ezért új idõpontot beszél meg. Nem számít rá, hogy csapdát állítottak neki. Alejo és Rebeca újabb konfliktusba kerül. Carmen ki szeretne békülni az anyjával. Ivan azt tervezi, hogy elrabolja Nataliát.

91. Santiago nem akarja elengedni Nataliát, ezért õ odaajándékozza a jegyét Mirthának. Carmen hiába közeledik az anyjához, az asszony elutasítja. Leon szándékosan ugyanoda készül utazni a fiúkkal, ahová a lányok is készülnek. Esther úgy dönt, hogy õ mégis elengedi az unokáját. Csak Ruth tudja, hogy Natalia stoppal készül menni.

92. Enrique és Natalia együtt meg Ixtapába motoron. A nyomozó közli Estherrel, hogy Ruth már férjnél van. Ivan nagyon dühös lesz, amikor látja, hogy Natalia nincs a lányokkal Ixtapában. Gisela kiborul, mert fogalma sincs róla, hol lehet Enrique.

93. Esther mindent elmond Santiagónak Ruthról. Ruth el akar költözni otthonról. Nataliáék megérkeznek a többiekhez, Enrique is ott marad éjszakára. Ivan felbérel két férfit, hogy elrabolják Nataliát. Éjszaka betörnek Mirtha apjának mûhelyébe, és a betörõk megverik Chemát.

94. Carmen elrontja Enrique motorját, hogy a férfi tovább maradjon velük. Enrique felhívja Giselát, hogy még két napot Ixtapában marad. Gisela ráveszi Alejót, hogy menjenek el együtt Ixtapába. Carmen megismerkedik egy fiúval, és ismét elcsábítja az ital.

95. Santiago válópert indít Ruth ellen. Natalia és Enrique megbeszélik, hogy elfelejtik egymást. Natalia úgy dönt, hogy hajlandó Leonnal járni. Hortensia hibát talál az intézet könyvelésében. Ismael és Angeles még közelebb kerül egymáshoz. Alejo Citlalli körül sündörög.

96. A fiatalok megtudják, hogy Dafne terhes. Natalia Carmen keresésére indul, akit a részeg Bruno társaságában talál meg. Amikor Alejo ismét közeledni próbál Citlallihoz, a pincér fiú a lány segítségére siet.

97. Ivan egy félreértés miatt azt hiszi, hogy az emberei már elrabolták Nataliát, ezért szól Dorisnak, hogy elküldheti a zsaroló levelet. Alejo kihallgat valamit Ivan és Rebeca beszélgetésébõl, és zsarolni kezdi a lányt.

98. Alejo megerõszakolja Rebecát. Mindenki kétségbe van esve, hogy Nataliát és Carment elrabolták. A nyaralásból is korábban mennek haza, így Dafne sem bukik le nagyapja elõtt. Citlalli és a pincér fiú közel kerülnek egymáshoz. Natalia és Carmen nem tud elszökni Brunóéktól.

99. Chema nagyon aggódik Carmenért. Enrique nagyon dühös Giselára, amiért a nõ berontott Alonsóhoz. Mauro kölcsönt kínál Mirtha szüleinek, hogy újra beindíthassák az üzletüket, de õk elzavarják a fiút. Santiago újabb levelet kap az emberrablóktól. Ivan megtudja, hogy Natalia nincs is az emberrablóknál. Fabricio egy vita közben lelövi Salustiót. Bruno árokba hajt a kocsival.

100. Carmen kimászik az autóból, de a többiek felrobbannak. Dafne újra meglátogatja az apját, Mirtha megy vele. Dafne elmondja az apjának, hogy terhes. A kórházból telefonálnak, hogy Carment baleset érte. A lány kiborul, amikor rájön, hogy Natalia miatta halt meg. Ivan Rebecát akarja rávenni, hogy vegye át a váltságdíjat.

101. Enrique is megtudja, hogy Natalia meghalt. Santiago maga alatt van. Rebeca otthon elmondja anyjának, hogy megerõszakolta egy tanára. A rendõrségre mennek, ahol Rebeca feljelentést tesz Enrique ellen. Ivanék megtudják Ruthtól, hogy Santiago már tudja, hogy a lányát nem rabolták el.

102. Mindenki szomorú Natalia halála miatt. Leon Carment okolja. Felipe Dafne mellett akar maradni, de a lány elküldi. Gisela boldog, hogy Natalia már nem él. Ivan vállalja, hogy hamisan tanúskodik Rebecának, ha a lány ad neki kölcsönt. Enriquét letartóztatják, Ismael szerez neki egy ügyvédet.

103. Rebeca gyõzködi Citlallit, hogy jelentse fel Alejót zaklatásért. Gisela féltékeny Enrique ügyvédnõjére, Lorenára. Mirtha felajánlja az apjának, hogy az érettségijére félretett pénzbõl újra nyissa meg a mûhelyt. Melissa próbál közel kerülni Mauróhoz. Rebeca megtudja Alejótól, hogy Natalia meghalt.

104. Rebeca anyja visszavonja lánya vallomását Enrique ellen, mivel meghallotta, hogy a férfi nem is erõszakolta meg õt. Enriquét kiengedik, és a férfi meghívja vacsorázni Lorenát. Esther meglátogatja Carment, és vigasztalja õt. Enrique gyõzködi Carment, hogy menjen el a névtelen alkoholistákhoz. Santiagót behívják egy kórházba, ahol kiderül, hogy Natalia még él.

105. Santiago elújságolja Esthernek, hogy Natalia életben van. Irene azt javasolja, hogy Alonso utazzon el Santiago helyett. Carmen elmegy a névtelen alkoholistákhoz. Alejo zsarolni kezdi Rebecát.

106. Santiago testõröket állíttat Natalia mellé. Carmen boldog, hogy barátnõje nem halt meg. Lorena szerelmet vall Enriquének, Gisela féltékenységi rohamot kap. Leon hároméves párizsi ösztöndíjat nyert a filmjével. Castañon kirúgja Giselát az iskolából.

107. Santiago nem engedi Enriquét Natalia közelébe. Leon le akarja mondani az ösztöndíjat Natalia miatt. Natalia azt feleli Leonnak, hogy ne mondja le, mert továbbra is Enriquét szereti. Enrique közli Giselával, hogy nem veszi el feleségül.

108. Az iskolában nagy az öröm Natalia visszaérkezése miatt. Natalia és Enrique elmondja Hortensiának, hogy szeretik egymást. Fabricio Beatriz egyik ékszerét kínálja Santiagónak eladásra. Ivan szerez számlákat Rebeca számára.

109. Enrique és Natalia meghallja, hogy Alejo erõszakolta meg Rebecát. Rebeca azt is elmondja Castañonnak, hogy Alejo lopta el az iskola pénzét. Mirtha összegyûjti magának a pénzt a bankettra. Rebeca megkéri Ivant, hogy ölje meg Alejót.

110. Gisela a banketten meglátja Enriquét Nataliával. Leon mégis elmegy Franciaországba. Alejót megtámadják az utcán. Gisela gyógyszereket vesz be, és kórházba kerül. Mauro és Mirtha összeveszik. Dafne elárulja anyjának, hogy terhes, de sajnos nagyapja is meghallja.

111. Natalia Beatriz sírjánál találkozik Ruthtal. Dafne kórházba kerül, de a gyerekének semmi baja. Rebeca magnóra veszi Gisela telefonbeszélgetését, amiben közli, hogy nem is beteg. Natalia azt hazudja Enriquének, hogy Leont szereti, és vele megy Franciaországba.

112. Mirtha kibékül a szüleivel. Felipe és Dafne is újra összejönnek. Rebeca zsarolja Giselát a kazettával. Dafne anyja feljelenti Faustinót. Rebeca apját letartóztatják csalás miatt. Lucinda ráébred, hogy Vilmáék az igazi szülei.

113. A rendõrség elfogja Fabriciót. Gisela Nataliát kéri fel esküvõi tanúnak. Santiago megtudja Fabriciótól, hogy Ruth nem hazudott neki. Rebeca kazettája Ivanhoz kerül. Melissa megfenyegeti Mirthát, hogy hagyja békén Maurót.

114. Az évzárón Hortensia mindenki elõtt bevádolja Castañont. Alejót letartóztatják szexuális zaklatás miatt. Enrique megkéri Natalia kezét, Gisela pedig idegösszeomlást kap. Natalia a repülõgépen belehallgat a kazettába. Ráveszik a pilótát, hogy álljon meg, hogy megakadályozhassák az esküvõt. Rebeca az intézetben megpróbálja megölni Nataliát, aminek végül Ivan esik áldozatul.

Megosztom másokkal: