Los ricos también lloran tartalma

Los ricos también lloran – A gazdagság ára tartalma

1.
Alberto, a Salvatierra vállalat tulajdonosa képtelen megbízni saját fiában, amiért nem veszi elég komolyan a cég által képviselt értékeket. Marianát a kilakoltatás veszélye fenyegeti, miután az összes pénzét keresztanyja ápolására költötte. Jó barátja, Guillermo atya elintéz neki egy állásinterjút. Luis Alberto vitába keveredik az édesapjával, aminek következtében rosszul lesz, de Marianának sikerül megmentenie a férfi életét…

2.
Mariana számára hamar nyilvánvalóvá válik, hogy Luis Alberto nem az apjára ütött. Sorayát és Danielát rosszul érinti, hogy Mariana különleges bánásmódban részesül. Alberto megtudja, hogy Alfonso Romano milyen ügybe keveredett.

3.
Mariana úgy érzi, hogy nem tud beilleszkedni a Salvatierra családhoz, de barátnője, Britny arra biztatja, hogy tartson ki. Luis Alberto próbálja kifizetni a tartozásának egy részét, de Osvaldo hatására újra a kaszinóban találja magát. Alberto szeretne kibékülni a feleségével.

4.
Sorayának rosszul esik, hogy Lius Alberto nem egyedül érkezik a rendezvényre. Bosszúból elintézi, hogy Mariana vállalhatatlanra igya magát. Alberto meglepődik, miután Elena a fiát nevezi meg a projekt vezetőjének.

5.
Alberto élete veszélybe kerül, miután bombát helyeznek el az autója alatt. León terve azonban kudarcba fullad, ezért keresnek valakit, aki elviszi a balhét. Mariana kénytelen azt hazudni Luis Albertónak, hogy motorhiba történt.

6.
Becerra parancsnok a gyilkossági kísérlet helyszínén talált bizonyíték után ellátogat abba a kaszinóba, ahol Luis Alberto szokta tölteni az estéit. Patricia kénytelen elvégezni egy terhességi tesztet, miután minden jel arra utal, hogy terhes. Daniela meggyőzi Albertót, hogy csináljon egy DNS tesztet.

7.
Alberto a saját fiát gyanúsítja azzal, hogy ő tette a bombát a kocsi aljára. Soraya azt hazudja Luis Albertónak, hogy terhes. Santiago alig várja az első munkanapját.

8.
Mariana próbálja megértetni Albertóval, hogy a fia nem olyan rossz ember, mint azt gondolja. Mariana később bevallja Britny-nek, hogy szerelmes Luis Albertóba. Soraya kényelmetlen helyzetbe kerül a kórházban.

9.
Daniela továbbra is részt szeretne venni a cég fényképes megjelenéseinek munkájában. Elena felelősségre vonja fiát a szerencsejáték függősége miatt. Soraya arra kéri Patriciát, ne mondja el senkinek, hogy terhes.

10.
León nehezen tudja kimagyarázni, milyen ügyben kereste Osvaldo. Santiago kénytelen azt hazudni az egyik munkatársának, hogy Britny a barátnője. Mariana nagyon izgul a közelgő érettségi miatt.

11.
Felipe kész tények elé állítja Luis Albertót, aki számon kéri Sorayát. Alberto és Daniela továbbra is pihenéssel töltik az idejüket Valle de Bravo-ban.

12.
Miután Marianának sikerül az érettségi, Alberto méltó ünnepséget szervez számára. Luis Alberto súlyosan megsérül, miután egy ismeretlen banda összeveri. Soraya és León minden áron tönkre akarják tenni Marianát és Luis Albertót.

13.
Beccera parancsnok új bizonyítékot talál Alberto gyilkossági kísérletének ügyében. Luis Alberto felvállalja szenvedélybetegségét Mariana előtt. Soraya megtudja, hogy Elena nagyon jó viszonyt ápol León-nal.

14.
Miközben a Salvatierra család azon aggódik, hogy mi történt Luis Albertóval és Marianával, a sajtó is tudomást szerez az eltűnésükről. Luis Alberto felfedi régóta őrzött titkát, de Mariana próbál együttérző lenni.

15.
León kideríti, hogy Luis Alberto tette tönkre Mariana apjának az örökségét. Luis Alberto próbálja helyrehozni az édesapjával való kapcsolatát. Soraya ellátogat a barátnőjének egyik ismerőséhez, aki segíthet neki Luis Alberto visszaszerzésében.

16.
Miközben Mariana segít León titkárnőjének a munkájában, egy felkavaró dokumentum kerül a kezébe. Santiago egyre jobb viszonyba kerül munkatársaival, miután sikerül elérnie, hogy új munkaruhát kapjanak.

17.
Mariana képtelen megbocsátani Luis Albertónak, hogy tönkretette édesapja szószgyárát. Guadalupe szeretne Diego kedvében járni, ezért vigyáz Julietára. Luis Alberto próbálja bebizonyítani, hogy semmi köze az átveréshez.

18.
Luis Alberto azt tartja a legjobbnak, ha elköltözik otthonról a történtek után. Guillermo atya izgatott a közelgő mérkőzés miatt. Felipe abban reménykedik, hogy előléptetik.

19.
Mariana megtudja, hogy Luis Alberto Sorayával töltötte az éjszakát. Felipe képtelen beismerni feleségének, hogy kirúgták a munkahelyéről. Elena szeretne segíteni fián, aki nehéz időszakon megy keresztül.

20.
Luis Alberto ismét alkoholba fojtja bánatát, ám ezúttal átlép egy határt. Murillo figyelmezteti Albertót, hogy több időt fordítson a pihenésre. Britny kellemetlen helyzetbe kerül, miután édesanyja meglátja, hogy Santiagóval csókolózik.

21.
Marianát érzelmileg nagyon megviseli, hogy Luis Alberto eljegyzi Sorayát. Alberto arra kéri fiát, hogy gondolja át a döntését. Patricia állása veszélybe kerülhet, miután Soraya megfenyegeti. Daniela megtudja, hogy a férje hazudott neki az egészségéről.

22.
Sandra felfedi az igazságot, Mariana pedig nem tudja mitévő legyen. Ramiro kiakad, miután megtudja, hogy Britny szakított Polóval. Luis Alberto továbbra is szenved a visszatérő rémálmoktól.

23.
Luis Alberto nem hajlandó megbocsátani Marianának, hiszen bizalmatlan volt vele kapcsolatban. Soraya eléri, hogy Patriciát áthelyezzék egy másik osztályra. Sandra megtudja, hogy ki verte át Luis Albertót.

24.
Mariana megosztja érzéseit Luis Albertóval, akinek nehéz döntés elé kényszerül. Diego bevallja Guadalupénak, hogy elárulta Patriciát. Alberto nem tud kiigazodni fián, ezért kénytelen elbeszélgetni vele.

25.
Miután Luis Alberto és Mariana újra egy párt alkotnak, Alberto arra kéri Becerrát, hogy derítse ki, ki áll Sandra hazugságai mögött. Diego belátja, hogy hiba volt elárulni munkatársát. León kénytelen előállni egy új tervvel, hogy tönkretegye a Salvatierra családot.

26.
Mariana nem jut szóhoz, miután Luis Alberto megkéri a kezét. Santiagót megfenyegeti Britny testvére. Soraya sokkoló bizonyítékot talál édesapja múltjával kapcsolatban.

27.
Luis Albertónak sikerül elérnie, hogy édesanyja legyen az esküvői tanúja. Miután Soraya megtudja a kellemetlen igazságot, mindent megtesz azért, hogy Marianát kisemmizze. Alberto nem akarja elhinni, hogy nem ők nyerték meg a pályázatot.

28.
Britny próbálja megvédeni Santiagót, aki csak szerette volna felvállalni érzéseit párja szülei előtt. Sorayának sikerül megszereznie a mérget. Luis Alberto szeretne elköltözni otthonról, miután egybekelt Marianával. Guadalupe állapota rohamosan romlik.

29.
Daniela úgy dönt, hogy nem szeretné tovább kivenni a részét az esküvő szervezésében. Soraya eljátssza, hogy megbánta a múltban elkövetett tetteit. Mariana egy fontos kéréssel fordul Elenához.

30.
Guadalupe rossz hírt kap az orvosától. Mariana egyre többször érzi rosszul magát, ezért Murillo kivizsgálja. Britny úgy ítéli meg az, hogy szakítania kell Santiagóval.

31.
Miután Mariana elájul az esküvője napján, Luis Alberto elveszti minden reményét és úgy érzi az élet tovább bünteti. León elárulja Sorayának, hogy tudott a mocskos tervéről. Luis Alberto biztos benne, hogy Mariana fel fog épülni.

32.
Matilde attól tart, hogy megmérgezte Marianát, de Soraya meggyőzi, hogy semmi rosszat nem csinált. Britny véletlenül összefut Tamarával, aki Santiagóval újra egy párt alkot. Luis Albertónak fontos döntést kell hoznia.

33.
A Salvatierra család fellélegezhet, miután Mariana szervezete jól reagál a kezelésre. Diego megtudja, hogy Guadalupénak gyógyíthatatlan betegsége van. Leónnak ismét új tervvel kell előállnia.

Megosztom másokkal: