Los ricos también lloran tartalma

Los ricos también lloran – A gazdagság ára tartalma

1.
Alberto, a Salvatierra vállalat tulajdonosa képtelen megbízni saját fiában, amiért nem veszi elég komolyan a cég által képviselt értékeket. Marianát a kilakoltatás veszélye fenyegeti, miután az összes pénzét keresztanyja ápolására költötte. Jó barátja, Guillermo atya elintéz neki egy állásinterjút. Luis Alberto vitába keveredik az édesapjával, aminek következtében rosszul lesz, de Marianának sikerül megmentenie a férfi életét…

2.
Mariana számára hamar nyilvánvalóvá válik, hogy Luis Alberto nem az apjára ütött. Sorayát és Danielát rosszul érinti, hogy Mariana különleges bánásmódban részesül. Alberto megtudja, hogy Alfonso Romano milyen ügybe keveredett.

3.
Mariana úgy érzi, hogy nem tud beilleszkedni a Salvatierra családhoz, de barátnője, Britny arra biztatja, hogy tartson ki. Luis Alberto próbálja kifizetni a tartozásának egy részét, de Osvaldo hatására újra a kaszinóban találja magát. Alberto szeretne kibékülni a feleségével.

4.
Sorayának rosszul esik, hogy Lius Alberto nem egyedül érkezik a rendezvényre. Bosszúból elintézi, hogy Mariana vállalhatatlanra igya magát. Alberto meglepődik, miután Elena a fiát nevezi meg a projekt vezetőjének.

5.
Alberto élete veszélybe kerül, miután bombát helyeznek el az autója alatt. León terve azonban kudarcba fullad, ezért keresnek valakit, aki elviszi a balhét. Mariana kénytelen azt hazudni Luis Albertónak, hogy motorhiba történt.

6.
Becerra parancsnok a gyilkossági kísérlet helyszínén talált bizonyíték után ellátogat abba a kaszinóba, ahol Luis Alberto szokta tölteni az estéit. Patricia kénytelen elvégezni egy terhességi tesztet, miután minden jel arra utal, hogy terhes. Daniela meggyőzi Albertót, hogy csináljon egy DNS tesztet.

7.
Alberto a saját fiát gyanúsítja azzal, hogy ő tette a bombát a kocsi aljára. Soraya azt hazudja Luis Albertónak, hogy terhes. Santiago alig várja az első munkanapját.

8.
Mariana próbálja megértetni Albertóval, hogy a fia nem olyan rossz ember, mint azt gondolja. Mariana később bevallja Britny-nek, hogy szerelmes Luis Albertóba. Soraya kényelmetlen helyzetbe kerül a kórházban.

9.
Daniela továbbra is részt szeretne venni a cég fényképes megjelenéseinek munkájában. Elena felelősségre vonja fiát a szerencsejáték függősége miatt. Soraya arra kéri Patriciát, ne mondja el senkinek, hogy terhes.

10.
León nehezen tudja kimagyarázni, milyen ügyben kereste Osvaldo. Santiago kénytelen azt hazudni az egyik munkatársának, hogy Britny a barátnője. Mariana nagyon izgul a közelgő érettségi miatt.

11.
Felipe kész tények elé állítja Luis Albertót, aki számon kéri Sorayát. Alberto és Daniela továbbra is pihenéssel töltik az idejüket Valle de Bravo-ban.

12.
Miután Marianának sikerül az érettségi, Alberto méltó ünnepséget szervez számára. Luis Alberto súlyosan megsérül, miután egy ismeretlen banda összeveri. Soraya és León minden áron tönkre akarják tenni Marianát és Luis Albertót.

13.
Beccera parancsnok új bizonyítékot talál Alberto gyilkossági kísérletének ügyében. Luis Alberto felvállalja szenvedélybetegségét Mariana előtt. Soraya megtudja, hogy Elena nagyon jó viszonyt ápol León-nal.

14.
Miközben a Salvatierra család azon aggódik, hogy mi történt Luis Albertóval és Marianával, a sajtó is tudomást szerez az eltűnésükről. Luis Alberto felfedi régóta őrzött titkát, de Mariana próbál együttérző lenni.

15.
León kideríti, hogy Luis Alberto tette tönkre Mariana apjának az örökségét. Luis Alberto próbálja helyrehozni az édesapjával való kapcsolatát. Soraya ellátogat a barátnőjének egyik ismerőséhez, aki segíthet neki Luis Alberto visszaszerzésében.

16.
Miközben Mariana segít León titkárnőjének a munkájában, egy felkavaró dokumentum kerül a kezébe. Santiago egyre jobb viszonyba kerül munkatársaival, miután sikerül elérnie, hogy új munkaruhát kapjanak.

17.
Mariana képtelen megbocsátani Luis Albertónak, hogy tönkretette édesapja szószgyárát. Guadalupe szeretne Diego kedvében járni, ezért vigyáz Julietára. Luis Alberto próbálja bebizonyítani, hogy semmi köze az átveréshez.

18.
Luis Alberto azt tartja a legjobbnak, ha elköltözik otthonról a történtek után. Guillermo atya izgatott a közelgő mérkőzés miatt. Felipe abban reménykedik, hogy előléptetik.

19.
Mariana megtudja, hogy Luis Alberto Sorayával töltötte az éjszakát. Felipe képtelen beismerni feleségének, hogy kirúgták a munkahelyéről. Elena szeretne segíteni fián, aki nehéz időszakon megy keresztül.

20.
Luis Alberto ismét alkoholba fojtja bánatát, ám ezúttal átlép egy határt. Murillo figyelmezteti Albertót, hogy több időt fordítson a pihenésre. Britny kellemetlen helyzetbe kerül, miután édesanyja meglátja, hogy Santiagóval csókolózik.

21.
Marianát érzelmileg nagyon megviseli, hogy Luis Alberto eljegyzi Sorayát. Alberto arra kéri fiát, hogy gondolja át a döntését. Patricia állása veszélybe kerülhet, miután Soraya megfenyegeti. Daniela megtudja, hogy a férje hazudott neki az egészségéről.

22.
Sandra felfedi az igazságot, Mariana pedig nem tudja mitévő legyen. Ramiro kiakad, miután megtudja, hogy Britny szakított Polóval. Luis Alberto továbbra is szenved a visszatérő rémálmoktól.

23.
Luis Alberto nem hajlandó megbocsátani Marianának, hiszen bizalmatlan volt vele kapcsolatban. Soraya eléri, hogy Patriciát áthelyezzék egy másik osztályra. Sandra megtudja, hogy ki verte át Luis Albertót.

24.
Mariana megosztja érzéseit Luis Albertóval, akinek nehéz döntés elé kényszerül. Diego bevallja Guadalupénak, hogy elárulta Patriciát. Alberto nem tud kiigazodni fián, ezért kénytelen elbeszélgetni vele.

25.
Miután Luis Alberto és Mariana újra egy párt alkotnak, Alberto arra kéri Becerrát, hogy derítse ki, ki áll Sandra hazugságai mögött. Diego belátja, hogy hiba volt elárulni munkatársát. León kénytelen előállni egy új tervvel, hogy tönkretegye a Salvatierra családot.

26.
Mariana nem jut szóhoz, miután Luis Alberto megkéri a kezét. Santiagót megfenyegeti Britny testvére. Soraya sokkoló bizonyítékot talál édesapja múltjával kapcsolatban.

27.
Luis Albertónak sikerül elérnie, hogy édesanyja legyen az esküvői tanúja. Miután Soraya megtudja a kellemetlen igazságot, mindent megtesz azért, hogy Marianát kisemmizze. Alberto nem akarja elhinni, hogy nem ők nyerték meg a pályázatot.

28.
Britny próbálja megvédeni Santiagót, aki csak szerette volna felvállalni érzéseit párja szülei előtt. Sorayának sikerül megszereznie a mérget. Luis Alberto szeretne elköltözni otthonról, miután egybekelt Marianával. Guadalupe állapota rohamosan romlik.

29.
Daniela úgy dönt, hogy nem szeretné tovább kivenni a részét az esküvő szervezésében. Soraya eljátssza, hogy megbánta a múltban elkövetett tetteit. Mariana egy fontos kéréssel fordul Elenához.

30.
Guadalupe rossz hírt kap az orvosától. Mariana egyre többször érzi rosszul magát, ezért Murillo kivizsgálja. Britny úgy ítéli meg az, hogy szakítania kell Santiagóval.

31.
Miután Mariana elájul az esküvője napján, Luis Alberto elveszti minden reményét és úgy érzi az élet tovább bünteti. León elárulja Sorayának, hogy tudott a mocskos tervéről. Luis Alberto biztos benne, hogy Mariana fel fog épülni.

32.
Matilde attól tart, hogy megmérgezte Marianát, de Soraya meggyőzi, hogy semmi rosszat nem csinált. Britny véletlenül összefut Tamarával, aki Santiagóval újra egy párt alkot. Luis Albertónak fontos döntést kell hoznia.

33.
A Salvatierra család fellélegezhet, miután Mariana szervezete jól reagál a kezelésre. Diego megtudja, hogy Guadalupénak gyógyíthatatlan betegsége van. Leónnak ismét új tervvel kell előállnia.

34.
Marianát kiengedik a kórházból, Matildének pedig nyoma veszik. Daniela véletlenül talál egy fiolát és elküldi a professzornak, hogy vizsgálja meg a tartalmát. Ramiron bevallja Britnynek, mit tett vele a testvére.

35.
Luis Alberto és a családja megtudják, hogy Matilde mérgezte meg Marianát. Britny soha többet nem akarja látni, Polót, amiért csúnyán átverte. Luis Alberto és Mariana összeházasodnak.

36.
León arra kéri Sorayát, hogy bízzon benne. Luis Alberto és Mariana, a friss házasok nászútra mennek. Uriel és Sofia szövetkeznek egymással. León szerint érdemes lenne megvizsgálnia Albertót egy másik orvosnak is.

37.
Benitez örömmel értesíti a Salvatierra családot arról, hogy a műtét sikerült. Luis Alberto és Mariana bejelentik, hogy gyerekük lesz. Sofia, Victor bizalmába próbál férkőzni.

38.
Miután Alberto újraélesztése nem sikerül, Uriel értesíti a cégnél dolgozókat a tragédiáról. Leónnak sikerül elérnie, hogy ne végezzenek boncolást. Luis Alberto féltékenysége kezd nyilvánvalóvá válni.

39.
Luis Alberto nem hajlandó aláírni azt a nyilatkozatot, amellyel elfogadná édesapja végrendeletét. Mariana hiába próbálja meggyőzni férjét arról, hogy Santiago nem az ellensége. Leónnak ismét stratégiát kell váltania.

40.
Mariana nem tudja megérteni, hogy miért ilyen ellenséges Luis Alberto, aki úgy dönt, hogy aláírja a végrendeletet. León és Soraya azt akarják elérni, hogy Luis Alberto azt higgye, Santiagónak és Marianának viszonyuk van.

41.
Miután Luis Alberto megtudja, hogy Mariana és Santiago találkoztak egymással, azzal vádolja feleségét, hogy megcsalta. León új terve szerint jobban megoszlanának a szavazatok az elnökválasztás napján.

42.
Luis Alberto elutasítja Soraya ajánlatát, hogy a szeretője legyen, ennek ellenére megkapja tőle a szavazatot. Mariana visszatér Santiago lakásába, hogy bizonyítékot találjon. Leónnak sikerül meggyőznie Luis Albertót, hogy elutazzon Brazíliába.

43.
Luis Alberto nem válaszol Mariana hívásaira, hiszen teljesen lefoglalja új munkája Brazíliában. Mariana biztos benne, hogy Soraya felelős az összevágott videóért. León belátja, Sorayának nem tett jót, hogy Luis Albertót helyettesíti átmenetileg.

44.
Miután Marianánál megindul a szülés, mindenki próbálja elérni telefonon Luis Albertót. León édesapja váratlanul megjelenik fia munkahelyén. Soraya egy új gonosz tervet eszel ki.

45.
Miközben Mariana kétségbeesetten keresi a babáját, Soraya lefizet egy férfit, hogy tüntesse el a gyermeket. Luis Alberto és családja szörnyű hírt kap. Elena megtudja, hogy León szerelmes Danielába.

46.
Miután León felvállalja az érzéseit, Daniela felkeresi a fiát, hogy segítsen neki. Guillermo atya egy fontos titkot árul el Luis Albertónak. Elena bosszút akar állni, miután megtudja, hogy León átverte.

47.
Miközben Soraya próbál eltűntetni minden bizonyítékot, Becerra és Uriel megtalálják a DNS elemzést, miszerint Mariana, Rafael lánya. Luis Alberto megtudja, hogy León miatt halt meg édesapja.

48.
Elena bevallja Luis Albertónak, hogy viszonya volt Leónnal. Mariana nem érti, hogy Rafael miért nem akarta elmondani neki az igazságot. Sofia elárulja Elenának, hogy Soraya és León szeretők voltak.

49.
Mariana megalapítja az Alberto Salvatierra alapítványt, amelynek célja, hogy az emberek megtalálják eltűnt szeretteiket. Soraya és Victor szövetséget kötnek egymással. A vállalat kifogástalan működése miatt Luis Albertót újra megszavazzák vezérigazgatónak.

50.
Egy ismeretlen férfi felveszi a kapcsolatot Marianával, hogy elmondja neki, a fia még életben van. Soraya nem rég szabadult a börtönből, de már azon töri a fejét, hogyan tudná tönkretenni a Salvatierra családot. Mariana DNS tesztet szeretne csinálni, hogy kiderüljön az igazság.

51.
Mariana élete fenekestül felfordul, miután kiderül, hogy Tomasito a fia. José arra kéri, hogy addig ne mondja el neki, amíg felesége, Rita fel nem épül. Soraya lefizeti Roberta osztálytársait, hogy menjenek el a születésnapi bulijára. Luis Alberto egyre gyakrabban jár el pókerezni.

52.
Mariana felkeresi Chicharót és azzal támadja, hogy börtönben lenne a helye. Vivian próbálja elhitetni Luis Albertóval, hogy Mariana megcsalja. Soraya és Roberta kapcsolata egyre jobb kezd lenni.

53.
Soraya nem hiszi el, hogy Elena túlélte a balesetet. José és Tomasito szörnyű hírt kapnak a kórházban. Luis Alberto próbálja megértetni Viviannel, hogy még mindig szereti a feleségét.

54.
Mariana úgy érzi eljött az idő, hogy megossza Luis Albertóval a csodálatos hírt, miszerint a közös fiuk életben van. Britnynek meggyőződése, hogy testvére rossz ügybe keveredett. Chicharo elrabolja Tomasitot, ezért Luis Alberto mindent megtesz, hogy megtalálja.

55.
Soraya megesküszik, hogy tönkre fogja tenni Elenát. Mariana bevallja Tomasitónak, hogy ő az édesanyja. Luis Alberto kétségbeesik, miután megtudja, hogy Elena egyre gyakrabban hallucinál.

56.
Betito alig tudja felfogni, hogy innentől kezdve a Salvatierra család része. Luis Alberto biztos benne, hogy Victor miatt tartóztatták le. Soraya arra kényszeríti Sofiát, hogy ismerje be mennyi mindent lopott el a férjétől az elmúlt években.

57.
Miután Sorayát kiengedik a börtönből, visszamegy a Salvatierra vállallathoz. Johnny beismeri, hogy ő tette a holttestet a csomagtartóba. Daniela megtudja, hogy a nővér Sorayának dolgozik.

58.
Miután Soraya aljas terve sikerül, átveszi az irányítást a cég felett. Luis Alberto és a Salvatierra cég veszélybe kerül, aminek az oka, hogy Betitót felültették.

59.
Miközben Soraya továbbra is fogságban tartja Marianát és Betitót, Victor holtteste előkerül. Luis Alberto minden áron meg akarja menteni a családját, ezért elfogadja Soraya ajánlatát.

60.
Miközben Luis Alberto és családja továbbra is életveszélynek vannak kitéve, Soraya minden bűnét beismeri nekik, ám később sikerül megmenekülniük. Luis Alberto és Mariana megújítják a házasságukat és később bejelenti Mariana, hogy gyereket vár.

Megosztom másokkal: