Médicos, línea de vida tartalma

Médicos, línea de vida – Vészhelyzet Mexikóban tartalma:

1.
A Szakorvosi Rendelőintézet kiváló orvosainak minden napra jut egy-egy komplikált eset. Nincs ez másképp most sem, amikor is egy buszbaleset sérültjeit kell ellátniuk, akik ráadásul mind gyerekek. Míg odakint a szülők és a sajtó türelmetlenül várják a tájékoztatást, Gonzalo és Regina életeket mentenek. Dr. Lara viszont nem vizsgálja meg körültekintően az egyik kisfiút, aminek tragikus következményei lesznek…

2.
A lövés következtében Dr. Lara olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. Az intézet ügyvezetője, René Castillo a főnővérrel együtt kétes ügyleteket bonyolít, ám mégis ő maga támadja a leginkább Gonzalot, amiért nem tudta megmenteni Lara életét. Regina és Sergio nagyon boldogok együtt, ám a férfi szeretné, ha szerelme kevesebbet dolgozna. René megvan győződve arról, hogy ő lesz az új igazgató, csakhogy a tanácsülésén egész más döntés születik.

3.
Gonzalo szeretné, ha nem lenne közte és René között több feszültség. Susana egyre nehezebben viseli Luis munkamániáját. Regina és David újabb sürgős esetet látnak el. Ana nem ért egyet az új igazgató kinevezésével és ezt nem is rejti véka alá.

4.
Gonzalo kinevezi a sürgősségi osztály új vezetőjét, aki nem más mint, Regina. A kollégák sorra gratulálnak, főképp két hódolója, David és Arturo. René szövetséget ajánl Anának, hogy miképp távolíthatnák el az új igazgatót. Susana választás elé állítja Luist. Reginát hatalmas rózsacsokrok várják otthon.

5.
Ana tovább ostromolja Gonzalot az elégedetlenségével és a túlhajszoltságával. Rafael különösen viselkedik, ami egyre több mindenkinek feltűnik. Megérkeznek az új rezidensek, akiket Regina azonnal belevet a mélyvízbe. Sergio hatalmasat hibázik.

6.
Regina rajtakapja Sergiot és képtelen megbocsájtani a férfinak. Másnap reggel késve érkezik a megbeszélésre, amiért Ana azonnal panaszt tesz Gonzalonál. Regina zaklatottságában visszautasítja a kinevezését.

7.
Regina kiönti a szívét Gonzalonak, aki támaszt nyújt neki ebben a nehéz helyzetben. Később átbeszéli az orvosokkal az új beosztást, amiről Anat is tájékoztatja, aki rendkívül elutasító. A rezidensek első napja feszített tempóban zajlik. Sergio békülni akar Reginával.

8.
Luis rendkívül fárasztó napon van túl, miután besegített Anának. A rezidenseknek ma sincs könnyű dolguk, rengeteg teendő vár rájuk. Cynthiához látogatóba érkezik az édesanyja. Regina továbbra sem bocsájt meg Sergionak.

9.
David és Arturo már nem csak magánéleti kérdésben, de szakmailag sem értenek egyet, amivel kis híján veszélybe sodorják az új beteget. Gonzalo besegít Reginának a hétvégi ügyeletben. Luis végre több időt tud tölteni a családjával.

10.
Az új rezidens, Marco nem éppen a szerénységéről híres. Gonzalo és Regina együttes erővel próbálják jobb belátásra téríteni. René a kórház átvételét tervezgeti.

11.
Sergio egy mondvacsinált indokkal bemegy a kórházba és Reginát kéreti. Ana továbbra is Gonzalot zaklatja, hogy az ő osztályát is segítse. Marco nem változtat a hozzáállásán, ami a jövőjére nézve rossz fényt vet. Ana újra közelebb akar kerülni Davidhoz.

12.
Regina összepakol és elköltözik a férjétől. Marco, az apjának panaszkodik, hogy nem kap elég figyelmet a kórházban. Daniel szeretné közelebbről megismerni a rezidenseket, főképp Taniat. Arturonak meggyűlik a baja Ana betegeivel.

13.
Hála René áskálódásának, Gonzalonak egyre több problémája akad. Az intézményben komoly anyagi gondok adódnak Lara perének elvesztése miatt. Ana sérelmezi, hogy Gonzalo túl elnéző Reginával szemben.

14.
Luis megpróbálja a saját példáján keresztül segíteni Reginát, ám a lány hajthatatlan a házasságát illetően. Ana továbbra is David után jár. Regina minden erejével a költségvetés csökkentésén van. Danielnek nagyon tetszik Tania.

15.
Új beteg érkezik egy újságíró személyében, amit Mireya azonnal ki is használ. Gonzalo felajánlja Reginának, hogy költözzön hozzá. Daniel tanácsokat kér kollégáitól, hogy hogyan hódíthatná meg szíve választottját.

16.
René nagy örömére Constanza utazni készül, így a hétvégét a szeretőjével tervezgeti. Arturo magánélete egyre jobban alakul. Gonzalo lépéseket tesz a dialízisgép ügyében. Egy idős asszonyt szállítanak be a sürgősségire, akiről később Regina megtudja, hogy családon belüli erőszak áldozata.

17.
Regina egyre több feladatot ad a rezidenseknek. René saját javára fordítja az intézmény üzleti ügyeit. Mireya és szerelme estéjét Constanza váratlan érkezése zavarja meg. Regina végre talál új lakást.

18.
Egy korábbi újságíró páciens dicsérő cikket ír a kórházról, aminek mindenki egy csapatként örül. Daniel más taktikát próbál bevetni, hogy Tania felfigyeljen rá. Luz számára kihívás a karrier és a család összeegyeztetése. Constanza és Mireya összefutnak a kórházban.

19.
Cecilia elájul a kórház előtt, Regina pedig azonnal értesíti Arturot. Inez fia botrányt csinál a kórteremben, aminek Regina az elszenvedője. David forr a dühtől a történtek miatt.

20.
Luis újra több időt tölthet a családjával. Mireya ultimátumot ad Renének. David elvégez egy életmentő műtétet, melyen Ana is részt vesz. Luz és Pamela meggyőzi Inezt, hogy adja át a fiát a rendőrségnek.

21.
Ana megpróbálja kifaggatni Davidot Regina magánéletéről. René, az értekezleten rendkívül kellemetlen helyzetbe hozza Gonzalot és Reginát. Daniel és Tania együtt iszogatnak, amit a fiú már komoly randinak tekint.

22.
Ana rendkívül féltékeny Reginára. Egy pankrátor személyében furcsa beteg érkezik az intézetbe. Regina kérvényezi Mireya áthelyezését.

23.
René visszaédesgeti magához a szeretőjét. Regina ad egy utolsó esélyt Mireyának. Ana rendkívül hálás az új gépért Gonzalonak.

24.
David sajátos módszerekkel fejleszti a rezidenseket. Diego már kezelhet betegeket, ám az eszközök eltulajdonításánál tévúton jár.

25.
Daniel, a rezidensektől faggatózik Tania magánéletéről. Gonzalonak sikerül felállítania a diagnózist a rejtélyes betegről. René újabb furcsa üzletet bonyolít.

26.
Daniel teljesen odavan Taniaért. David összetűzésbe kerül Sergioval, miközben Reginának segít költözni. Cinthia hazalátogat a szüleihez.

27.
Ana próbál David kedvében járni. Cinthiának továbbra sem sikerül rendeznie a viszonyát az édesapjával. Rafael és Tania együtt töltik az éjszakát.

28.
Daniel arra készül, hogy bevallja Taniának az érzéseit. Regina válása bonyodalmakba ütközik. Cinthia nagyon szomorú amiatt, hogy nem sikerült kibékülnie az édesapjával.

29.
David és Regina közötti feszültség már a munkájukra is hatással van. Pamela szívéhez nagyon közel kerül egy idős beteg. Daniel nagyot csalódik Taniában. Sergio feljelenti Davidot.

30.
Daniel távolságtartóan viselkedik Taniával. Rafaelnek végre sikerül közelebb kerülnie Cinthiához. Luz lányát súlyos sérülésekkel szállítják az intézetbe. Arturo szakít a barátnőjével.

31.
Gonzalo hatására David és Regina a legjobb ügyvédeket kapják. Luz rettenetesen dühös a lányára, amiért felelőtlenül viselkedett. Daniel továbbra sem hajlandó észrevenni Taniát.

32.
Cinthia mérhetetlenül kikel magából, amikor megtudja, hogy Rafael lefeküdt Taniával. Regina ügyvédje eléri, hogy Sergio fizessen. Pamela túlságosan kötődik idős betegéhez.

33.
René elbeszélget Daviddal arról, hogy csak árt az intézetnek a rendőrségi ügye. Pamela elveszíti legkedvesebb betegét. Cinthia bosszút áll Tanián.

34.
Gabriel jegyei hirtelen leromlanak az iskolában, ezért Luis kénytelen a focin keresztül észhez téríteni a fiát. Caro csodálja, hogy az édesanyja mit meg nem tesz a betegeiért. Tania bocsánatot kér Danieltől. Sergio újabb pert veszít.

35.
David és Arturo újra verseng Regina kegyeiért. Marco végre elkezd szorgalmasan dolgozni. Rafael nincs egészen magánál és ez a döntéseit is befolyásolja.

36.
Arturo és Regina ünnepséget szervez az egyik betegüknek a kórházban. Gonzalo bejelenti, hogy meghívták a csapatot egy orvosi kongresszusra. Regina nyomatékosítja a rezidensekben, hogy az eszközhiány nem maradhat büntetés nélkül.

37.
Luis rábeszéli Arturot, hogy közeledjen Regina felé. David és Regina szeretnék együtt tölteni a szabadidejüket, ám Arturo megzavarja őket. René és Mireya tisztogatásba kezd az intézetben.

38.
Regina rajtakapja Davidot Anával és egyből a legrosszabbra gondol. A vacsora után inkább Arturoval tölti az estét, aki ki is használja az alkalmat. Rafael keze között meghal egy férfi. Luis kénytelen jelenteni Gonzalonak, hogy René hazaküldi a betegeket.

39.
A rezidensek nagy hibát vétenek az egyik új betegnél. Marco összefog Renével az intézet ellen. David és Regina újra összevesznek.

40.
Gabriel egyre furcsábban viselkedik, ami aggasztja a szüleit. René pénzügyi döntései miatt Luznak kell magyarázkodnia. Pamela mindenképpen segíteni akar a szegényebb betegeken. David újra visszautasítja Anát.

41.
A kongresszus után Cinthiát meglepi az édesanyja a rendelőintézetben. Gonzalo és René között újabb konfliktus alakul ki. Regina és csapata egy autóbaleset súlyos sérültjeit látják el.

42.
Regina és David között úrra lesz a féltékenység. Gonzalo felkeresi rég nem látott fiát. Daniel újra bizonyít Regina előtt. Az igazgatóság számonkéri Gonzalot a döntései miatt.

43.
Cecilia felkeresi Arturot, ám a férfi nem veszi komolyan a problémáját. Arturo kizárólag Reginára összpontosít. Az autóbaleset fiatal sérültje kómába esik.

44.
Arturo holtan találja az otthonában Ceciliát. Luis és Regina azonnal felajánlják a támogatásukat. Az intézetben a légkondicionáló meghibásodása okoz nagy problémát, ami nem a véletlen műve. Luis életében váratlanul megjelenik a volt szeretője.

45.
René panaszt tesz Gonzaloval szemben. Marco vacsorázni hívja Lilit. Tania és Pamela kibékülnek egymással. Regina meglátogatja Arturot.

46.
Arturo reggel meglepetéssel kedveskedik Reginanak, miután nála töltötte az éjszakát. Marco egy fontos információval keresi fel Renét, aki mindenáron megpróbálja ellehetetleníteni Gonzalo munkáját. Eközben Diego úgy dönt, hogy beszél az osztályvezetővel.

47.
Regina elárulja Gonzalonak, hogy Diego lopta el a készletet a kórházból. David megpróbálja elterelni a gondolatait, miután együtt látta Regina-t és Arturo-t. Luis egyre feszültebb Paulina miatt, Susana gyanakodni kezd.

48.
Regina és az igazgató döntést hoznak Diego ügyével kapcsolatban. Daniel apja hitelezőhöz fordul, hogy kifizethesse tartozását. Tania-nak helyt kell állnia egy sürgős esetnél, ahol két élet is kockán forog.

49.
Pamela és Tania úgy döntenek, hogy lazítani mennek az este, ezért Pamela másnap késve érkezik a kórházba. Regina és csapata egy halaszthatatlan vakbélműtét előtt állnak, mikor váratlanul elmegy az áram, és fontos döntést kell hozniuk. Mireya rájön, hogy ki állhat a történések hátterében.

50.
Az áramhiány komoly nehézségeket okoz a kórház folyamatos működésében. David egy életmentő műtét előtt áll csapatával, ahol nem támaszkodhatnak a modern technológiára. Susana sírva érkezik a kórházba, kiderül, hogy a gyermekükkel nagy baj lehet.

51.
Rafael egyre nehezebben leplezi problémáját a munkahelyén, ezért Tania nagyon aggódik érte. Luis tehetetlennek érzi magát, miközben Daniellel próbálnak kideríteni mi okozhatja fia betegségét. David kihallgatja, amint Regina és Cinthia beszélgetnek.

52.
Tanianak nagy fejtörést okoz, hogyan segíthetne Rafaelnek, ezért Pamela tanácsát kéri. A kórházba kerülő betegről kiderül, hogy operálni kell a szívét, azonban súlyos titkot hordoz magával. Luis életmentő műtétet hajt végre a páciensen, ám családja nem könnyíti meg felépülését. Marco megpróbálja sarokba szorítani Rafaelt.

53.
Tania tájékoztatja Cinthia-t Rafael állapotáról, ezért a doktornő úgy dönt, hogy meglátogatja otthonában. Luis rájön, hogy mi okozta fia tüneteit, és célszerű kezelésbe kezdenek. Marco úgy dönt, hogy beavatja René-t a Rafael körüli eseményekbe.

54.
Rafael úgy dönt, hogy őszintén bevallja problémáját Gonzalonak. Regina és David között feszült a hangulat, miután David kihallgatta Regina és Cinthia beszélgetését. Elena rájön Francisco titkára.

55.
Susana megtudja, hogy Paulina fogja felügyelni fia gyógykezelését. Daniel mindenáron segíteni akarja szüleit a tartozásuk rendezésében. Regina rájön, hogy Diego átmenetileg a kórházban húzza meg magát. Gonzalo nehéz helyzetbe kerül, miután felettesei tudomást szereznek a kórházban jelentkezett problémákról.

56.
René új hadjáratba kezd Gonzaloval szemben. Rafael terápiára kezd járni, hogy legyőzhesse betegségét. Francisco-t egyre nagyobb nyomás alá helyezik tartozása miatt. Regina megpróbálja tisztázni a félreértéseket Daviddal. Luis nagyon aggódik fia állapotának romlása miatt.

57.
René nyomásának hatására Gonzalonak nehéz döntést kell meghoznia. Luis fia állapota rohamosan romlik, ezért Susana Paulina-t okolja. Daniel szülei nehéz helyzetbe kerülnek, ezért a fiú úgy dönt, hogy beszél az igazgatóval.

58.
Rafael egyre nehezebben veszi az akadályokat. David és Regina egyre közelebbi kapcsolatba kerülnek, ami szemet szúr Mireya-nak is. Luis fiát az intenzív osztályra szállítják állapota miatt. Daniel és David meglátogatják Fransisco zsarolóját, hogy jobb belátásra bírják.

59.
Luis az intenzív osztályon küzd fia életéért, ám életük gyökeresen megváltozik. Constanza lelkesen tervezi az alapítványi est részleteit, miközben próbál Patricia közelébe férkőzni. Arturo egyre gyanakvóbbá válik Regina és David kapcsolatára.

60.
Susana teljesen összeomlik fia elvesztését követően, és Luis-t okolja a történtekért. Daniel csalódottsága miatt úgy érzi, hogy alkalmatlan az orvosi pályára. Regina elmondja Arturonak, hogy mi van közte és David között.

61.
Luis úgy dönt, hogy visszatér a munkájához, azonban hamar rájön, hogy a történtek után még nem áll készen teljesen. David és Arturo összekülönböznek, miután a férfi megtudta, hogy Regina végül nem őt választotta. Az orvos csapat úgy dönt, hogy meglepik Daniel-t, és összefogással segítenek szülei éttermén.

62.
Elérkezett az alapítványi est, ahol nem csak David és Regina okoznak meglepetést a rendezvény folyamán. Mireya csalódottan távozik, miután Constanza ellenszenvesen viselkedett vele. Gonzalo egy váratlan telefonhívást kap fiától, aki a segítségét kéri.

63.
Gonzalo megkezdi Aurora kezelését. Cinthia dühös lesz, mikor édesanyja váratlanul meglátogatja otthonában. Ana meglátja David-ot és Regina-t a kávézóban csókolózni.

64.
David és Arturo összevesznek Regina miatt. Rafael jó híreket kap kezelésének állapotáról. René értetlenül áll Mireya viselkedése előtt, ezért megpróbál hatást gyakorolni rá. Luis gyásza tovább mélyül, miután Susan teljesen elzárkózik előle.

65.
Regina és David reggel együtt érkeznek meg a rendelőhöz, Arturo pedig meglátja őket. Rafael újra munkába állhat, miután kezelőorvosa gyógyultnak nyilvánította. Cinthia türelme egyre fogy, miután édesanyja a munkahelyén is megjelenik. Luis összeomlik, mikor egy gyermekkorú páciensét kell ellátnia.

66.
Rafael váratlan telefonhívást kap. Aurora nagyon aggódik a műtét előtt, ezért megesketi Gonzalo-t. David elkíséri Daniel-t a piacra, hogy rendezhessék a tartozást. Luis nagyon elveszettnek érzi magát fia nélkül, ezért Paulina megpróbálja mindenben támogatni őt.

67.
René egy újabb tervet eszel ki Gonzalo ellen, amibe Mireya-t is beavatja. Pamela új betege szenvedélybetegséggel küzd, a fiatal lány mindent megpróbál megtenni, hogy meggyógyítsa. A kórházban kezelésre váró betegek egyre türelmetlenebbé válnak, mert gyógyszerük nyomtalanul eltűnt a raktárból.

68.
René elmeséli az elnök helyettesének, hogy mi történt a kórházban. Gonzalo Aurora mellett tölti a legtöbb idejét, hogy támogathassa volt feleségét a nehéz helyzetben. Regina és David táncos kikapcsolódásra mennek. A kórház egyik páciense nagyon beteg, és minden vágya, hogy találkozhasson gyermekeivel.

69.
Gonzalo-t egy váratlan bejelentés éri, ami gyökeresen megváltoztatja a rendelőintézet mindennapjait. Regina és a többiek elhatározzák, hogy mindenképpen segíteni fogják őt a továbbiakban is.

70.
René berendezkedik Gonzalo irodájába, és Mireya-val tervezik a következő lépéseket. Cinthia megpróbálja felvenni a kapcsolatot édesanyjával. Gonzalo Aurora gyógyítását folytatni szeretné, ám René keresztül húzza számításait.

71.
Pamela nyomozni kezd Carmen gyermeke után, hogy mielőbb segíthessen rajta. René folytatja a kórház átalakítását, és fontos javaslatot tesz Ana-nak. Luis találkozóra hívja Paulina-t.

72.
Pamela nehezen gyűjt be információkat az árvaházból, ezért ismerőséhez fordul. Cinthia találkozik édesanyjával, hogy megpróbáljon hatást gyakorolni rá Gonzaloval történtek miatt, ám Constanza is csatlakozik hozzájuk. Ana olyan intézkedéseket hoz, ami Regina osztályának működését veszélyezteti. René és Mireya tervet eszel ki Arturo és David ellen.

73.
Arturo és David verekedésének mások is szemtanúi lesznek, és emiatt Regina nehéz helyzetbe kerül. René utasítására fontos döntést kell meghoznia. Pamela egyre közelebb kerül ahhoz, hogy kiderítse ki lehet Carmen lánya. Regina érzelmeiről vall Cinthianak.

74.
Ana ajánlatot tesz Davidnak, ám a férfi hajthatatlan. Pamela kézhez kapja a teszt eredményét, amiből megtudhatja, hogy van e rokoni kötődése Carmen-hez. Mireya felelőtlen döntést hoz, amiért Regina jelenti René-nek az esetet. Luis és Paulina egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

75.
Pamela elárulja Carmen-nek a teszt eredményét. David visszatér a kórházba, ám Ana beosztása alá kerül. Luis tisztázza érzelmeit Paulina-val. Rafael és Tania beszélgetése során kiderül, hogy a lány vonzódik Daniel-hez.

76.
Paz meglátogatja Carmen-t a kórházban. Paulina fontos döntést hoz, ami kihatással lesz a jövőjére. Pamela elmeséli Regina-nak, hogy műtétre készül azért, hogy segíthessen édesanyjának. A sürgősségi osztályra szállítanak egy hírhedt rabot, akinek ellátásra van szüksége.

77.
René fontos ajánlatot kap, minek feltétele, hogy segítse a sürgősségi osztályra került rab ápolását. Pamela lelkesen készül a műtétre, ám egy váratlan üzenet fogadja. Aurora állapota javul, ezért elhagyhatja a kórházat, azonban új helyre kell menniük fiával.

78.
Regina és csapata nagy műtétre készülnek, mikor René megpróbálja keresztülhúzni tervüket. Ana szankciókat közöl velük, miután magukra haragították a férfit. Luis meglátogatja Susana-t az otthonukban.

79.
Luis és Susana megpróbálnak közösen túllépni a nehézségeken. Cinthia és Rafael jó hangulatban töltik el az estét. David megpróbál segíteni Gonzalonak, és nyomozni kezd René után. Aurora újra kórházba kerül, hogy kivizsgálják, azonban eközben fontos döntést kell meghoznia.

80.
David információkat szolgáltat az ügyvédnek René-ről, hogy segítse tisztázni Gonzalot. Susana úgy dönt, hogy látogatást tesz a kórházban, és megpróbál a rászoruló gyerekeknek segíteni. Daniel és Clara randevúznak, ám a fiú szülei aggodalmukat fejezik ki.

81.
Luz nagyon szomorú, amiért férje és a lánya elköltöztek otthonukból. Gonzalo megpróbál mindent megtenni azért, hogy Aurora jobban érezze magát. Cinthia apja váratlanul lesérül, ezért anyja azonnal lányukat hívja segítségül. Marco rendelésére érkezik egy rossz állapotban lévő beteg, David segíti felállítani a diagnózist. Az ifjú rezidenst nagy kihívás elé állítja.

82.
René kellemetlen helyzetbe kerül, miután Constanza Narro nővérrel látja. Cinthia meglátogatja apját a kórházban, miután édesanyja kétségbeesve hívta segítségül. Marco őszintén vall apjának jövőbeli terveiről. A városban gázrobbanás történik, ahol többen megsérülnek.

83.
Gázrobbanást követően súlyos sérültek érkeznek a sürgősségi osztályra. Regina az összes orvosát beveti, hogy mindenki megfelelő ellátást kaphasson. Constanza dühös René-re, miután rajtakapta őt és Narro nővért a férfi irodájában. Cinthia részt vesz apja műtétjén.

84.
Aurora egyre nehezebben viseli a kezelésekkel járó rosszulléteit. Tania őszintén vall érzéseiről Daniel-nek. David és Cinthia új nyomra bukkannak a René elleni harcban. Constanza nyomására az igazgatónak fontos döntést kell meghoznia.

85.
David folytatja az információk gyűjtését René-vel szemben. Luz-t meglátogatja férje a közös otthonukban, és fontos dokumentumot ad át neki. René magához hívatja Regina-t, ahol meglepő információkra derül fény. David találkozót szervez a beszerzőkkel, hogy további bizonyítékokat gyűjtsön.

86.
David súlyos balesetet szenved miközben sérültet szállítanak mentőautóval. Gonzalo dühösen ráront René-re. Mireya megpróbál új munkát találni, miután René elküldte a kórházból. Regina minden vágya, hogy David életét megmentse.

87.
Regina ügyvéddel keresi fel Mireya-t, hogy jobb belátásra bírja. Cinthia apja szembesíti René-t tetteivel. A tárgyalás megkezdődik, ám a tanúk meghallgatása során váratlan fordulat veszi kezdetét.

Megosztom másokkal: