Médicos, línea de vida tartalma

Médicos, línea de vida – Vészhelyzet Mexikóban tartalma:

1.
A Szakorvosi Rendelőintézet kiváló orvosainak minden napra jut egy-egy komplikált eset. Nincs ez másképp most sem, amikor is egy buszbaleset sérültjeit kell ellátniuk, akik ráadásul mind gyerekek. Míg odakint a szülők és a sajtó türelmetlenül várják a tájékoztatást, Gonzalo és Regina életeket mentenek. Dr. Lara viszont nem vizsgálja meg körültekintően az egyik kisfiút, aminek tragikus következményei lesznek…

2.
A lövés következtében Dr. Lara olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. Az intézet ügyvezetője, René Castillo a főnővérrel együtt kétes ügyleteket bonyolít, ám mégis ő maga támadja a leginkább Gonzalot, amiért nem tudta megmenteni Lara életét. Regina és Sergio nagyon boldogok együtt, ám a férfi szeretné, ha szerelme kevesebbet dolgozna. René megvan győződve arról, hogy ő lesz az új igazgató, csakhogy a tanácsülésén egész más döntés születik.

3.
Gonzalo szeretné, ha nem lenne közte és René között több feszültség. Susana egyre nehezebben viseli Luis munkamániáját. Regina és David újabb sürgős esetet látnak el. Ana nem ért egyet az új igazgató kinevezésével és ezt nem is rejti véka alá.

4.
Gonzalo kinevezi a sürgősségi osztály új vezetőjét, aki nem más mint, Regina. A kollégák sorra gratulálnak, főképp két hódolója, David és Arturo. René szövetséget ajánl Anának, hogy miképp távolíthatnák el az új igazgatót. Susana választás elé állítja Luist. Reginát hatalmas rózsacsokrok várják otthon.

5.
Ana tovább ostromolja Gonzalot az elégedetlenségével és a túlhajszoltságával. Rafael különösen viselkedik, ami egyre több mindenkinek feltűnik. Megérkeznek az új rezidensek, akiket Regina azonnal belevet a mélyvízbe. Sergio hatalmasat hibázik.

6.
Regina rajtakapja Sergiot és képtelen megbocsájtani a férfinak. Másnap reggel késve érkezik a megbeszélésre, amiért Ana azonnal panaszt tesz Gonzalonál. Regina zaklatottságában visszautasítja a kinevezését.

7.
Regina kiönti a szívét Gonzalonak, aki támaszt nyújt neki ebben a nehéz helyzetben. Később átbeszéli az orvosokkal az új beosztást, amiről Anat is tájékoztatja, aki rendkívül elutasító. A rezidensek első napja feszített tempóban zajlik. Sergio békülni akar Reginával.

8.
Luis rendkívül fárasztó napon van túl, miután besegített Anának. A rezidenseknek ma sincs könnyű dolguk, rengeteg teendő vár rájuk. Cynthiához látogatóba érkezik az édesanyja. Regina továbbra sem bocsájt meg Sergionak.

9.
David és Arturo már nem csak magánéleti kérdésben, de szakmailag sem értenek egyet, amivel kis híján veszélybe sodorják az új beteget. Gonzalo besegít Reginának a hétvégi ügyeletben. Luis végre több időt tud tölteni a családjával.

10.
Az új rezidens, Marco nem éppen a szerénységéről híres. Gonzalo és Regina együttes erővel próbálják jobb belátásra téríteni. René a kórház átvételét tervezgeti.

11.
Sergio egy mondvacsinált indokkal bemegy a kórházba és Reginát kéreti. Ana továbbra is Gonzalot zaklatja, hogy az ő osztályát is segítse. Marco nem változtat a hozzáállásán, ami a jövőjére nézve rossz fényt vet. Ana újra közelebb akar kerülni Davidhoz.

12.
Regina összepakol és elköltözik a férjétől. Marco, az apjának panaszkodik, hogy nem kap elég figyelmet a kórházban. Daniel szeretné közelebbről megismerni a rezidenseket, főképp Taniat. Arturonak meggyűlik a baja Ana betegeivel.

13.
Hála René áskálódásának, Gonzalonak egyre több problémája akad. Az intézményben komoly anyagi gondok adódnak Lara perének elvesztése miatt. Ana sérelmezi, hogy Gonzalo túl elnéző Reginával szemben.

14.
Luis megpróbálja a saját példáján keresztül segíteni Reginát, ám a lány hajthatatlan a házasságát illetően. Ana továbbra is David után jár. Regina minden erejével a költségvetés csökkentésén van. Danielnek nagyon tetszik Tania.

15.
Új beteg érkezik egy újságíró személyében, amit Mireya azonnal ki is használ. Gonzalo felajánlja Reginának, hogy költözzön hozzá. Daniel tanácsokat kér kollégáitól, hogy hogyan hódíthatná meg szíve választottját.

16.
René nagy örömére Constanza utazni készül, így a hétvégét a szeretőjével tervezgeti. Arturo magánélete egyre jobban alakul. Gonzalo lépéseket tesz a dialízisgép ügyében. Egy idős asszonyt szállítanak be a sürgősségire, akiről később Regina megtudja, hogy családon belüli erőszak áldozata.

17.
Regina egyre több feladatot ad a rezidenseknek. René saját javára fordítja az intézmény üzleti ügyeit. Mireya és szerelme estéjét Constanza váratlan érkezése zavarja meg. Regina végre talál új lakást.

18.
Egy korábbi újságíró páciens dicsérő cikket ír a kórházról, aminek mindenki egy csapatként örül. Daniel más taktikát próbál bevetni, hogy Tania felfigyeljen rá. Luz számára kihívás a karrier és a család összeegyeztetése. Constanza és Mireya összefutnak a kórházban.

19.
Cecilia elájul a kórház előtt, Regina pedig azonnal értesíti Arturot. Inez fia botrányt csinál a kórteremben, aminek Regina az elszenvedője. David forr a dühtől a történtek miatt.

20.
Luis újra több időt tölthet a családjával. Mireya ultimátumot ad Renének. David elvégez egy életmentő műtétet, melyen Ana is részt vesz. Luz és Pamela meggyőzi Inezt, hogy adja át a fiát a rendőrségnek.

21.
Ana megpróbálja kifaggatni Davidot Regina magánéletéről. René, az értekezleten rendkívül kellemetlen helyzetbe hozza Gonzalot és Reginát. Daniel és Tania együtt iszogatnak, amit a fiú már komoly randinak tekint.

22.
Ana rendkívül féltékeny Reginára. Egy pankrátor személyében furcsa beteg érkezik az intézetbe. Regina kérvényezi Mireya áthelyezését.

23.
René visszaédesgeti magához a szeretőjét. Regina ad egy utolsó esélyt Mireyának. Ana rendkívül hálás az új gépért Gonzalonak.

24.
David sajátos módszerekkel fejleszti a rezidenseket. Diego már kezelhet betegeket, ám az eszközök eltulajdonításánál tévúton jár.

25.
Daniel, a rezidensektől faggatózik Tania magánéletéről. Gonzalonak sikerül felállítania a diagnózist a rejtélyes betegről. René újabb furcsa üzletet bonyolít.

26.
Daniel teljesen odavan Taniaért. David összetűzésbe kerül Sergioval, miközben Reginának segít költözni. Cinthia hazalátogat a szüleihez.

27.
Ana próbál David kedvében járni. Cinthiának továbbra sem sikerül rendeznie a viszonyát az édesapjával. Rafael és Tania együtt töltik az éjszakát.

28.
Daniel arra készül, hogy bevallja Taniának az érzéseit. Regina válása bonyodalmakba ütközik. Cinthia nagyon szomorú amiatt, hogy nem sikerült kibékülnie az édesapjával.

29.
David és Regina közötti feszültség már a munkájukra is hatással van. Pamela szívéhez nagyon közel kerül egy idős beteg. Daniel nagyot csalódik Taniában. Sergio feljelenti Davidot.

30.
Daniel távolságtartóan viselkedik Taniával. Rafaelnek végre sikerül közelebb kerülnie Cinthiához. Luz lányát súlyos sérülésekkel szállítják az intézetbe. Arturo szakít a barátnőjével.

31.
Gonzalo hatására David és Regina a legjobb ügyvédeket kapják. Luz rettenetesen dühös a lányára, amiért felelőtlenül viselkedett. Daniel továbbra sem hajlandó észrevenni Taniát.

32.
Cinthia mérhetetlenül kikel magából, amikor megtudja, hogy Rafael lefeküdt Taniával. Regina ügyvédje eléri, hogy Sergio fizessen. Pamela túlságosan kötődik idős betegéhez.

33.
René elbeszélget Daviddal arról, hogy csak árt az intézetnek a rendőrségi ügye. Pamela elveszíti legkedvesebb betegét. Cinthia bosszút áll Tanián.

34.
Gabriel jegyei hirtelen leromlanak az iskolában, ezért Luis kénytelen a focin keresztül észhez téríteni a fiát. Caro csodálja, hogy az édesanyja mit meg nem tesz a betegeiért. Tania bocsánatot kér Danieltől. Sergio újabb pert veszít.

35.
David és Arturo újra verseng Regina kegyeiért. Marco végre elkezd szorgalmasan dolgozni. Rafael nincs egészen magánál és ez a döntéseit is befolyásolja.

36.
Arturo és Regina ünnepséget szervez az egyik betegüknek a kórházban. Gonzalo bejelenti, hogy meghívták a csapatot egy orvosi kongresszusra. Regina nyomatékosítja a rezidensekben, hogy az eszközhiány nem maradhat büntetés nélkül.

37.
Luis rábeszéli Arturot, hogy közeledjen Regina felé. David és Regina szeretnék együtt tölteni a szabadidejüket, ám Arturo megzavarja őket. René és Mireya tisztogatásba kezd az intézetben.

38.
Regina rajtakapja Davidot Anával és egyből a legrosszabbra gondol. A vacsora után inkább Arturoval tölti az estét, aki ki is használja az alkalmat. Rafael keze között meghal egy férfi. Luis kénytelen jelenteni Gonzalonak, hogy René hazaküldi a betegeket.

39.
A rezidensek nagy hibát vétenek az egyik új betegnél. Marco összefog Renével az intézet ellen. David és Regina újra összevesznek.

40.
Gabriel egyre furcsábban viselkedik, ami aggasztja a szüleit. René pénzügyi döntései miatt Luznak kell magyarázkodnia. Pamela mindenképpen segíteni akar a szegényebb betegeken. David újra visszautasítja Anát.

41.
A kongresszus után Cinthiát meglepi az édesanyja a rendelőintézetben. Gonzalo és René között újabb konfliktus alakul ki. Regina és csapata egy autóbaleset súlyos sérültjeit látják el.

Megosztom másokkal: