Mi corazón insiste tartalma

MI CORAZÓN INSISTE EN LOLA VOLCÁN – Szalamandra tartalma:

1.
Lola megszökteti Andrest a katonai akadémiáról, ahová azért íratta be az apja, hogy távol tartsa szerelmétõl, Lolától, aki alacsony származása miatt szerinte nem megfelelõ társaság számára. Camilo, Andres barátja véletlenül elkottyantja Deborának, hogy Lola és Andres úton vannak Las Vegasba, hogy összeházasodjanak. Marcelo ügyvéd barátja segít neki rács mögé juttatni Lolát.

2.
Mire Lola kiszabadul a börtönbõl, ahová ártatlanul került be, Andres épp Deborát készül feleségül venni.

3.
Andres közli Deborával, hogy nem veheti feleségül, mert valaki másba szerelmes. Debora és szülei magyarázatot követelnek. Lola véletlenül rájön, hogy Andresnek menyasszonya van, és éktelen haragra gerjed. Debora könyörög Marcelónak, hogy segítsen neki visszaszerezni Andrest. A lány 20 ezer dollárt ajánl Lolának, ha lemond szerelmérõl.

4.
Debora minden módszert bevet, hogy visszaszerezze Andrest, de minden hatástalan. Chabela a parkolóban összeverekszik Malotéval. Andres anyja, Laura, boldogtalanságában rengeteget iszik. Egyik alkalommal Marcelo szemére veti, hogy sosem szerette. Sofia, Laura testvére,nem javasolja, hogy elmondja az igazat Marcelonak. Daniel kihallgatja a beszélgetést, így tudja meg, hogy Andres vagy õ nem Marcelo fia.

5.
Sofia unszolására Laura beleegyezik abba, hogy elutazik vele, és végigcsinál egy elvonókúrát a kórházban, ahol Sofia orvosként dolgozik. Andres megígéri, hogy elkíséri. Lolának rossz elõérzete támad, a repülõtéren könyörög Andresnek, hogy ne menjen el. A gép lezuhan, Andresés Laura nincsenek a túlélõk listáján. Lola kis híján belebolondul a fájdalomba, de gyerekkora óta nem tud sírni. Andres és Laura temetésén Debora botrányt rendez, amikor meglátja Lolát.

6.
Andres amnéziás lesz a repülõgép lezuhanása után, emlékek nélkül, céltalanul bolyong hajléktalanként a város utcáin. Diogenes doktor bevallja, hogy a csokrokat nem Chabelának szánta, és nem is Soledadnak, hanem Lolának próbál kedveskedni. Rodrigo udvarolni próbál Soledadnak, de õ nem bízik senkiben.

7.
Lola tehetetlen, amikor Soledad furán kezd viselkedni. Chabela néni váratlanul meghal, Lola munka nélkül marad. Diogenes doktor felajánlja a segítségét. Andres két graffitiket készítõ fiatalhoz csapódik, épp egy iroda dekorálásával bízza meg õket a tulajdonos, akinek tetszik Andres. Sofia nyomozót fogad fel unokaöccse felkutatására.

8.
Lola kétségbeesésében le akar ugrani a kórház tetejérõl, de Chabela szelleme megjelenik neki, és lebeszéli az õrültségrõl, amit elkövetni készül. Amikor nagynénje szellemével beszélget, egy külsõ szemlélõ bolondnak nézi, amiért hangosan beszél magában. Kiderül, hogy Chabelának sok adóssága van, ezért elviszik a kamionját, és a lakókocsijukból is ki akarják tenni Lolát.

9.
Diogenes, aki világossá tette, hogy mit akar Lolától, a lány elutasítása miatt átszállíttatja Soledadot egy közkórházba, a veszélyes õrültek közé. Elvirát bosszantja Andres elutasítása, ezért bosszúból feljelenti a rendõrségen azzal, hogy a fiú megtámadta. Diogenes felajánlja Lolának, hogy feleségül veszi és királynõként élhet.

10.
Diogenes megígéri, hogy amennyiben Lola hozzámegy, kihozatja Soledadot a bolondok házából, hogy rendes ellátást kapjon. Mivel Elvira vádaskodása kapcsán a rendõrség nyomozni kezd Andres után, fény derül az amnéziás fiú személyazonosságára. Lola igent mond Diogenesnek.

11.
Rugeles doktor akárhogy erõsködik, Lola nem hajlandó menyasszonynak öltözni, és nem akar nagy esküvõt, világossá teszi Diogenes számára, hogy kettejük házassága pusztán üzlet. Andres megtudja, hogy családja halottnak hiszi, sõt valakit el is temettek helyette. Andresnak lassan kezd visszatérni az emlékezete.

12.
Andres megtudja Camilótól, hogy Lola férjhez készül, és megkéri barátját, ne engedje, hogy ostobaságot kövessen el, de mire odaér, Lola épp igent mond az anyakönyvvezetõ elõtt doktor Rugelesnek. Rodrigo meglátogatja Soledadot. Daniel úgy véli, Marcelónak volt igaza, és Lolátcsakis a pénz érdekli, ezért ment hozzá egy öregemberhez. Debora örül, hogy Andres nem tudta megakadályozni Lola esküvõjét.

13.
Etelvina, aki szerelmes sógorába, Diogenesbe, ki nem állhatja az új feleséget, Lola pedig nem szíveli a folyton kötekedõ házsártos asszonyt. Diogenes, aki titokban az egész házat bekameráztatta, Lola minden lépését figyeli. Marcelo roppant ideges, mert Laura végrendeletében Andresra és Sofiára bízta a vagyona kezelését.

14.
Rodrigo, akinek korábban viszonya volt Laurával, megtudja Sofiától, hogy Andres valójában a fia. Marcelo nagy bánatára Sofia úgy dönt, Los Angelesbe költözik, ami zavarja Mercelót, mert attól tart, ezek után nem tudja a tisztességtelen ügyleteit bonyolítani.

15.
Déborának sikerült ugyan rávennie Andrest, hogy vegye feleségül, de õ is érzi, hogy Andres valójában csak Lolát szereti. Diogenes, hogy maga mellett tartsa Lolát, megjátssza, hogy beteg és ápolásra szorul. Sofia úgy véli, itt az ideje, hogy Andres átvegye a családi vállalatigazgatását. Rodrigo elhatározza, hogy felnyitja Andres szemét, és elmondja neki, miért döntött úgy Lola, hogy hozzámegy doktor Rugeleshez.

16.
Andres dühös magára, hogy esélyt se adott Lolának, hogy elmagyarázza, miért ment hozzá Rugeles doktorhoz. Ramon rajtakapja a feleségét egy fiatal férfival, és bárhogy is könyörög Vicky, kiutasítja a házból. Sofia elmondja Deborának, hogy úgy érzi, van valami közte és Marcelo között, de Debora tagadja.

17.
Debora folyamatosan nyaggatja Andrest, hogy vegyenek meg egy házat, ami tetszik neki, de a fiú hallani se akar róla. Rodrigo tudni szeretné, miért annyira ellenséges Marcelo Lolával. Medina doktor felkeresi Diogenest, és nem hiszi el, hogy beteg. A doki bevallja neki, hogy afelesége miatt tetteti magát. Marcelo és Ramon próbálják az egyik alkalmazott nyakába varrni a cég könyvelésében keletkezett hiányt.

18.
Miután Andres teljesíti Debora kérését és megveszi a házat, akkor jön rá a lány, hogy riválisa, Lola lakik a szemközti házban, és rettentõ nagy botrányt rendez. Diogenes próbálja ráerõszakolni az akaratát Lolára, de a lány azzal fenyegetõzik, hogy motorra ül és elmegy. Adela nem akarja, hogy nagyapja, Pepe találkozzon Daniellel.

19.
Sofiát, aki szerelmes Rodrigóba, nagyon bántja, hogy a nyomozó nem viszonozza az érzelmeit. Damiel sértõ megjegyzést tesz Pepére. A botrányosan viselkedõ Ramont elszállítja a rendõrség. Diogenes nem hiszi el, hogy Lolának semmi köze ahhoz, hogy Andres a feleségével épp aszemközti házba költözött.

20.
Debora és Diogenes szövetkezésének eredményeképpen a két pár összefut egy étteremben, a doktor pedig az asztalukhoz invitálja Andrest és feleségét. Lola egy idõ után nem tudja elviselni a helyzetet és otthagyja õket. Debora folyamatosan próbálja Lola ellen hangolni férjét. Amikor Andres a jelekbõl ítélve azt hiszi, Lola gyereket vár, nagyon dühös lesz.

21.
Debora, kihasználva, hogy Lola az ablakából látja a hálószobájuk ablakát, a lány szeme láttára megcsókolja Andrest. Camilónak tetszik Veronica, a lány szívesen randizik vele, de csak méregdrága helyre akar menni. Lola annyira mérges Andresre, hogy úgy dönt, nem hagyja el a doktort, hogy visszavágjon a fiúnak. Diogenes azt szeretné, ha elhíresztelnék, hogy Lola állapotos.

22.
Debora elmondja Andresnek, hogy Lola gyermeket vár a férjétõl, és hogy örökre elutaznak a doktorral. Rodrigo próbálja lebeszélni Lolát arról, hogy dacból tönkretegye az életét. Rodrigo szerelmes Soledadba, de Lola õt is magával akarja vinni. A férfi úgy érzi, Sofia így akarja félreállítani Soledadot.

23.
Andres nem tudja elviselni, hogy Lola nem beszél vele, ezért bemászik az ablakán, és közli vele, hogy ha elutazik, feljelenti, mert nem viheti el a közös gyereküket. A fiú ugyanis biztos abban, hogy amennyiben Lola gyermeket vár, az csakis tõle lehet, nem a férjétõl. Adelát telefonon értesítik, hogy nagyapja súlyos balesetet szenvedett. Daniel elkériAndrestõl az örökség rá esõ részét.

24.
Pepe balesete miatt Lola semmiképp se akar elutazni. Mivel a hazugságra épülõ terv nem vált be, Vicky tanácsára Debora úgy dönt, gyermeket szeretne, hogy azzal láncolja magához Andrest. Rodrogo boldog, amiért Soledad mégse kerül távol tõle. Medina doktor feltár sok visszaélést akórházban, de Diogenes nem is hajlandó meghallgatni.

25.
Debora Lola elé áll a terhessége hírével. Lolát váratlanul éri a dolog, Debora pedig boldog, hogy hihetõen adta elõ. Vicky szerint egy álterhességet nem lehet hosszasan fenntartani, de Debora egyelõre nem foglalkozik ezzel. A rendõrség tiltott emberkereskedelmi ügyön dolgozik, ám a bûnözõk annyira megfélemlítik a lányokat, hogy senki sem mer beszélni.

26.
Mivel Andres azt feltételezi, hogy Lola tõle vár gyereket, a lány kénytelen felvilágosítani, hogy a terhessége pusztán hazugság. Daniel vívódik, mióta rájött, hogy sógornõje és apja szeretõk. Sofia hipnotizálja Lolát, aki felidézi, hogy gyerekként valaki meg akarta ölni. Amikor Soledadot megkérdezi errõl, anyja rohamot kap. Sofia ebbõl biztosra veszi, hogy tudatánál van.

27.
Debora mindenkinek elújságolja, hogy gyermeket vár a férjétõl, és közben minden alkalmat megragad, hogy bemocskolja Lolát Andres elõtt. Lolát nagyon bosszantja Debora terhességének híre. Adela aggódik, nem tudja, honnan keríthetné elõ a szükséges összeget nagyapja kezelésére.

28.
Debora határozott kérése ellenére apja kikotyogja Marcelónak, hogy lánya terhes, és a férfi azonnal sejti, hogy a gyerek tõle van. Andres és Lola együtt töltik a délutánt, és megbeszélik, hogy noha nem lehetnek egymáséi, örökké szeretni fogják egymást. Soledad magához tér az élõhalott állapotból és megszólal.

29.
Soledadnak kényszerképzetei vannak, könyörög, hogy ne engedjék, hogy bárki elvegye tõle a kis Lolát. Diogenes arra akarja rávenni Lolát, hogy hagyják el az országot, és a rosszulléteivel próbálja zsarolni, de a lány immár átlát a mesterkedésein. Etelvina tudja, hogy Diogenesnél sok pénz van, és el akarja lopni tõle a pénzes táskát.

30.
Andres közli apjával, hogy noha a belsõ vizsgálat kiderítette, hogy sikkasztott, nem fogja feljelenteni, de Marcelo ahelyett, hogy hálás lenne, megfenyegeti, hogy tönkreteszi. Diogenes beleegyezésével Debora Lola házában rendez babaváró partit, hogy riválisa orra alá dörgölhesse, mennyire boldog a férjével. Andres elmondja Deborának, hogy élete legnagyobb hibája volt, hogy feleségül vette.

31.
Andres szomorú, mert tudja, hogy élete legnagyobb hibáját követte el azzal, hogy elvette Deborát, és immár nem hagyhatja el, mert gyermeket vár tõle. Pantoja doktor azzal zsarolja Deborát, hogy ha nem segít rajta, elmondja a férjének, hogy a terhesség pusztán átverés. Rodrigo haragszik Sofiára, amiért azzal próbálta kihúzni Soledadot az érdektelenségbõl, hogy azt mondta neki, elveszi tõle a szerelmét, Rodrigót.

32.
Lolának az idegeire megy a doktor, aki folyton szerelmet vall neki. Egy ilyen vallomás alkalmával Diogenesnek megáll a szíve. Andres csaknem rájön, hogy õ Rodrigo fia, de Sofiának sikerül kimagyaráznia a beszélgetést. Debora Marcelóhoz fordul segítségért, mert nagyon fél,hogy Pantoja doktor lebuktatja.

33.
Etelvina, aki elsõ perctõl gyûlölte Lolát, mert úgy érezte, sógora miatta nem õt választotta, eltünteti a videófelvételt, ami Lola ártatlanságát bizonyítaná, és azzal vádolja, hogy megölte a férjét. Correa nyomozó, aki gyûlöli Lolát, elhatározza, hogy mindenáron börtönbejuttatja, ám Rodrigo nem engedi, hogy Lola újabb igazságtalanság áldozata legyen.

34.
Marcelo és Ramon aggódnak, mert Debora felkereste Pantoja doktort a börtönben, így kapcsolatba tudják hozni vele. A doktorral épp akkor végzett a bérgyilkos, amikor Andressel beszélt telefonon, és el akarta mondani, hogy Debora valójában nem vár gyereket. Marcelo visszamegy a házba, és Consuelo képtelen megakadályozni, hogy ne kutasson volt felesége holmijai között. Andres csalódott, amiért eltitkolták elõle az igazságot, azaz, hogy nem Marcelo fia.

35.
törtetõ és korrupt Correa nem adja fel, hogy koholt vádak alapján börtönbe juttassa Lolát, és ezzel is borsot törjön Rodrigo orra alá. Soledad bevallja Sofiának, hogy a kezelések nagyon sokat segítettek rajta, de még mindig nem kedveli és riválisként tekint rá. Fény derül az asszony féltve õrzött titkára, Sofia végre megérti, mitõl retteg, de az orvosi titoktartás miatt nem beszélhet róla.

36.
Damian szerelmet vall Elisának, a lány bevallja, hogy õ is szereti, de nem akarja, hogy miatta faképnél hagyja Florenciát, ám a fiú nem hajlandó újra lemondani róla. Damian elújságolja Lupe atyának a hírt, aki figyelmezteti, hogy számos akadállyal kell majd szembenézniük. Alfonsina felkeresi Carminát és szövetségre lép vele, hogy a szerelmeseket távol tartsák egymástól.

37.
Florencia felkeresi Elisát, és elmondja neki, hogy azt hiszi, terhes Daniantól, tehát a fiúnak muszáj lesz feleségül vennie. A terhes Keniától kapott vizeletmintával Elisa szobájában csinál egy terhességi tesztet, és a pozitív eredményt Elisa is látja. A lányt teljesen letaglózza a hír, hiszen egy gyerektõl nem veheti el az apját. Kenia közli Ingriddel, hogy az Arango birtokon fog lakni.

38.
Kenia elindul Paolo motorjával megkeresni Damiant, de útközben balesetet szenved. Elisa nagyon elkeseredik, mert a bank nem hajlandó kölcsönt adni, hogy beindítsa a gazdálkodást az anyjától örökölt földeken. Alfonsina, aki fizetett Keniának, hogy eltûnjön La Ermitából, azt tanácsolja Paolónak, õ is menjen vissza a fõvárosba, hogy elkerüljék a további nézeteltéréseket Damiannal.

39.
Kenia a motorbaleset következtében elveszíti a gyereket. Paloma kikotyogja Begonának, hogy Florencia állapotos, azt remélve, hogy ezentúl nem Elisán köszörüli majd a nyelvét. Gael bemegy meglátogatni Keniát, aki nagyon hálás neki, hogy megmentette az életét. Enrique szerelmet vall Florenciának.

40.
Miután Florencia balesetet szenved, és kórházba kerül, Edmundo elmondja Damiannak, hogy menyasszonya nem is várt gyereket. Alfonsina, aki aggódott a pletykák miatt, nagyon örül, hogy kiderült az igazság. Florencia eljátssza, hogy nem tudja mozgatni a lábait, hogy így keltsen további bûntudatot Damianban. Kenia, aki összebarátkozik Gaellel, figyelmezteti, hogy legyen óvatos Ingriddel.

41.
Marcelo azon mesterkedik, hogy visszaszerezze a cég irányítását Andrestõl, mert így nem tudja folytatni kétes üzelmeit. Rodrigo kétségbeesetten keresi Soledadot, aki a nyílt tengeren eltûnt a hajóról, miközben õ aludt. Daniel és Veronica folyton együtt lógnak, Sofia nagyonmérges lesz, amikor bedrogozva érkeznek haza.

42.
Lola kétségbeesik, amikor a rendõrségen közlik vele, hogy feltehetõen megtalálták az anyja megcsonkított holttestét. Sofia tanácstalan, mert Soledad megosztotta vele a múltja titkait, de köti az orvosi titoktartás, ezért nem segíthet a rendõröknek. Ramon megjelenik lányánál azzal, hogy fogadja be. Vicky hallani sem akar róla.

43.
Lola és Rodrigo immár biztosak benne, hogy Soledad nem halt meg, elrablói tévútra akarták vezetni a hatóságokat. Ramon és Marcelo azt mondják Tiberiónak, hogy nem ismerik Soledadot, noha mindketten tudják, hogy õ Lola anyja, de tartanak üzlettársuktól, tudják, hogy sosem hagyhátra tanúkat. Veronica szeretné, ha Daniel feleségül venné, de a fiúnak eszében sincs a házasság.

44.
Lola beleegyezik, hogy Apolo feleségül vegye, mivel a fiú azt hazudta neki, hogy meleg. Mivel a lány csak Andrest szereti, arra számít, hogy ez pusztán névházasság lesz. Andres megfenyegeti Marcelót, hogy bepereli, amiért sikkasztott a cégtõl. Rodrigo nagyon boldog, amikor Andres elmondja neki, hogy szeretné felvenni a nevét.

45.
Veronica elmondja Deborának, hogy szerinte Soledad, Marcelo és Ramon kapcsolatban állnak az elrablóival. Marcelo megijed, amikor Debora kérdezõsködik Soledadról, mert tudja, hogy Tiberio rendkívül veszélyes ember. Veronica és Debora kimennek a kikötõbe, és felfedezik, holrejtegetik Soledadot. Veronicát elkapják a bûnözõk.

46.
Veronicát lelövik és a tengerbe dobják. Lola elmondja Apolonak, hogy a menedzsere, Agapito, évek óta átveri és sikkaszt tõle. Agapito kikéri magának, és megpróbálja Apolót Lola ellen fordítani. Debora kihasználva, hogy a bûnözõk Veronica holttestével vannak elfoglalva, megszökteti Soledadot, de nem engedi szabadon, bezárja a kertjükben lévõ raktárba.

47.
Debora megkötözve tartja Soledadot, arra számít, hogy még üzletet köthet azzal, aki elrabolta. Apolo mindenáron saját maga szeretné végrehajtani az ejtõernyõs ugrást, amivel egy reklámfilmben szerepel. Camilo és Rodrigo furcsaságokat fedeznek fel az Exportex pénzügyi tranzakcióiban. Vicky azt hiszi, Ramon rabolta el Lola anyját. Ramon nagyon megijed attól, hogy Soledadot a ház raktárában rejtegeti a lánya, mert halálosan fél Tiberiótól.

48.
Lola nemhiába féltette Apolót, aki nem gyakorlott ejtõernyõs, a férfi lezuhant és szörnyethalt. A sajtó csak víg özvegyként emlegeti Lolát, aki immár két férjet temetett el. Ramon, minden bátorságát összeszedve felhívja Tiberiót, és felajánlja neki a szolgálatait.

49.
Miután Marcelo megveri Deborát, a lány elveszíti a gyereket. Vicky unszolására sem hajlandó kórházba menni, mert attól tart, ha Andres megtudja, hogy elment a baba, elhagyja Lola miatt. Ördögi tervet eszel ki. Áthívja Lolát azzal, hogy tud Soledad hollétérõl. Amikor Andres hazaér, a szeme láttára veti le magát a lépcsõn, mintha Lola lökte volna le.

50.
Andresnek a látottak alapján meggyõzõdése, hogy Lola lökte le a feleségét a lépcsõn, és látni sem akarja, nagyon fáj neki a gyerek elvesztése. Veronica eltûnésének kapcsán Marcelót is kihallgatják, de õ azt állítja, nem tud semmirõl. Rodrigo rááll a panamai vonalra, meggyõzõdése, hogy a bûnszervezetnek köze van Soledad eltûnéséhez.

51.
Daniel hiába figyelmeztei Andrest, hogy Marcelónak viszonya van Deborával, õ azt hiszi, csak gonoszságból akarja bántani. Debora felkeresi Lolát, hogy tudtára adja, a végsõkig elmegy, hogy megtartsa Andrest. Adela nehezen viseli, hogy Lola bele akar szólni az életébe, el akar költözni a házból. Soledad megbetegszik, de Debora nem hajlandó orvost hívni hozzá. Andres felkeresi a golfklubban Marcelót, hogy bosszút álljon.

52.
Tiberio megérkezik Panamából az embereivel, hogy személyesen felügyelje az üzletet. Lola gyanakodni kezd, hogy Adela rossz útra tévedt, próbál utánajárni a titkos életének. Debora felkeresi Marcelót és megzsarolja. A férfi választhat, hogy erõszak vagy a kisbaba halálának okozása miatt vádolják majd. Soledad lázálmában beszél, Ramon meg Vicky így tudják meg, hogy Tiberio meg akarta ölni a kislányát.

53.
Debora felkeresi Tiberiót és üzletet ajánl neki. Marcelo érzi a vesztét, azt tervezi, hogy eltûnik egy idõre. Rodrigo azt gyanítja, hogy Soledadot Marcelo cégén keresztül akarták kicsempészni az országból. Debora azt kéri Tiberiótól, hogy segítsen neki végleg megszabadulniMarcelótól.

54.
Tiberio embereinek segítségével, Debora végez Marcelóval a saját irodájában. Lola is odasiet, mivel Marcelo azt mondta, információja van az anyjáról. Etelvina értesíti Andrest a történtekrõl, mert az az érzése, hogy Lolának csapdát állítottak. Andres segíteni próbál Marcelón, s ekkor ér oda Lola, aki azt hiszi, szerelme megölte a mostohaapját.

55.
Debora tombol, amiért a Lolának állított csapdába éppen Andres sétál bele. A fiút letartóztatják gyilkosság vádjával. Tiberio örül, hogy végre a markában van Soledad, és kedvére bosszút állhat amiatt, hogy egykor leöntötte savval. Amikor Soledad megtudja, hogy Lolát bántani akarja, bevallja neki, hogy Lola valójában az õ lánya.

56.
Tiberio nem hiszi el Soledadnak, hogy Lola az õ lánya, ezért az embereit utasítja, hogy fogják le és szerezzenek tõle egy hajtincset a DNS-vizsgálathoz. Andres arra kéri Camilót, hogy küldje be Lolát a börtönbe, de ügyvédje nem találja túl jó ötletnek a dolgot. Lola megígéri, hogy ott lesz a tárgyláson, ám útközben rosszul lesz, és Pepe beviszi a kórházba.

57.
Debora szeretné, ha Tiberio megszabadítaná Lola Volcantól, de mióta kiderült, hogy az apasági teszt pozitív, Tiberio védelmezni akarja a lányát. Lola szerepe tisztázódik, ám Correa nyomozó Andres ellen vall, mivel hallottam hogy megfenyegeti Marcelót. Lola nem tudja eldönteni, elmondja-e Andresnek, hogy terhes. A megvesztegetett portás hamis esküje miatt Andrest az esküdtszék bûnösnek találja.

58.
Lolának feltûnik, hogy egy férfi, akivel a bíróság folyosóján találkozott, követi õt. Tiberio mindent tudni akar Loláról. Debora mindenképpen szeretné kideríteni, mi a kapocs Soledad és Tiberio között. Lola képtelen elmondani Andresnek, hogy gyermeket vár tõle, és amikor végre veszi a bátorságot, Andres ellenégesen viselkedik, ezért inkább hallgat.

59.
Lola mindenkinek azt hazudja, hogy a gyermeke Apollótól fogant, de ezt senki sem hiszi el neki. Debora a cég igazgatójaként próbál utánajárni, milyen üzleteket bonyolít apja és Tiberio. Camilo szerelmet vall újra és újra Sofiának, de a doktornõ nem veszi komolyan. Rodrigo elhatározza, hogy megkeresi az Andres ellen valló portást, hogy kiderítse, miértváltoztatta meg a vallomását.

60.
Rodrigo megígéri Andresnek, hogy Camilóval addig dolgoznak, míg kiviszik a börtönbõl. Lola elhatározza, hogy Panamába utazik, hátha Soledad nyomára bukkan. Pepe szomorú, mert senki nem tudja, hol lehet az unokája. Egy Damaris nevû nõ semmitmondó információkat ad Lolának, és aztállítja, Tiberio már rég meghalt. Lola Panamában szüli meg gyermekét, és a sors úgy hozza, hogy épp Tiberio szállítja kórházba az utcáról, mikor megindul a szülés.

61.
Tiberio megnézi a kórházban az unokáját és elbeszélget Etelvinával. Lola kidobatja a Tiberio által küldött virágokat a kórterembõl, mert rossz érzése van vele kapcsolatosan. Rodrigo rátalál Miguelre, a portásra, aki a tárgyaláson hamis tanúvallomást tett. Tiberio egy komplett játszóteret építtet Lola háza elé a kis Isabelnek.

62.
Rodrigo Lolához költözteti be Miguelt, akit sikerült rávennie arra, hogy a bíróság elõtt is erõsítse meg, hogy hamisan tanúzott. Lola váltig állítja, hogy a kislányának nem Andres az apja, de senki nem hisz neki. Tiberio Debora szülei szeme láttára végzi ki a gyanútlan Hugót egy szamurájkarddal, amiért eljárt a szája.

63.
Miután Andrest felmentik és kiengedik a börtönbõl, elsõ útja Lolához vezet, hogy láthassa a kislányát. Mivel Andres észreveheti, hogy a cég titkos ügyleteket végez Tiberióval, Marcelo rettentõ ideges. Lola ismét összefut Tiberióval egy vendéglõben, de tagadja, hogy követné a lányt, közli vele, hogy õ az étterem tulajdonosa.

64.
Lola maga is megdöbben, hogy életében elõször sírni tudott a meghatottságtól, amikor látta Andres milyen gyengéden beszél a kis Isabelával. Chabela szelleme, aki mindig támasza volt a bajban úgy dönt, Lola immár megtalálta a boldogságot, ideje eltûnnie az életbõl. Camilo legnagyobb megdöbbenésére Andres Deborára bízza a cég vezetését.

65.
A Rodrigo autójába rejtett pokolgép felrobban, Andres kétségbeesik, látván, hogy apja eszméletlenül fekszik az utcán. A rendõrségen sejtik, hogy áruló van közöttük, ezért nem jut elõre a nyomozás, és ezért kíséreltek meg merényletet Rodrigo ellen. Andrest nagyon megviseli, hogy az apja állapota válságos, Sofia tartja benne a lelket.

66.
Rodrigo túléli a merényletet, ám elveszíti a látását. Az orvosok azzal biztatják, hogy ez feltehetõen átmeneti állapot, de a nyomozó nem tud hinni nekik. Daniel bevonul a drogelvonó terápiára, és egy szobába kerül Andres régi ismerõsével, Pablóval. Debora dühöng, amiért Andres minden idejét az apjával tölti. Sofia kétségbe van esve Rodrigo miatt, Camilo épp a legrosszabb percben kezd udvarolni neki. Tiberio megbízza Coreát, hogy végezzen Rodrigóval.

67.
Miután Adela leírja, nagyjából hol van, Pepe és Lola elindulnak, hogy megkeressék. Amint Lola ráakad, Tiberio emberei végezni akarnak vele. Felix észreveszi, hogy Adela Lolával van. Tiberio lefújja az akciót. Sofia rendkívül csalódott, amikor Camilo lakásán egy másik nõt talál, és nem kíváncsi a magyarázatára. Adela nehezen viseli az elvonási tüneteket.

68.
Adela elmondja Lolának, hogy Soledad életben van, találkozott vele az egyik bordélyban, ahonnan megszökött. Mario úgy érzi, elég sok jel utal arra, hogy Correát korrumpálta Tiberio, ezért belemegy abba, hogy csapdát állítsanak neki. Andres csaknem rajtakapja Deborát, amint megcsalja Tiberióval a saját hálószobájukban. Correa lebukik ugyan, de lerázza az õket követõ kollégákat.

69.
Tiberio parancsára Correát megölik, Lopez nyomozónak csak annyit tud mondani a halála elõtt, hogy Tiberio tette. Andres és Camilo Panamában próbálnak Tiberio nyomára bukkanni. Ramon is egyetért Tiberióval abban, hogy Andrest jó lenne holtan látni. Mivel Correát megölték, Rodrigo nagyon aggódik Andresért, és bánja, hogy elküldte nyomozni.

70.
Francisco, Tiberio egykori társa, pontos leírást ad a bûnözõrõl. Andres az elmondottak alapján fantomképet készít róla. Rodrigót bosszantja, hogy mások segítségére szorul a vaksága miatt. Danielt furdalja a lelkiismeret, hogy Adela miatta került ekkora bajba. Camilo és Andres kiássák a földbõl Carlos Fuzman, azaz a feltételezett Tiberio koporsóját, de üresen találják.

71.
Lolának rossz érzése támad, érzi, hogy Andres veszélyben van. Megérzése nem csal, mert Andresre és Camilóra rálõnek a temetõben, ám szerencsére sikerül elmenekülniük. Adela észreveszi, hogy Daniel meg akar szökni a drogelvonó intézetbõl, és megpróbálja lebeszélni róla. Tiberio aggódik, hogy Andres úgy tér vissza Panamából, hogy tudja, õ még életben van. Míg Andres meglátogatja a kislányát, Debora kilopja a bõröndjébõl a fantomképet, amit Tiberio volt társa leírása alapján készített.

72.
Andrest megtámadják és alaposan megverik a parkolóban. A bûnözõk üzenete világos: hagyja békén Tiberiót, különben a kislánya meghal. Amikor Lola fitneszteremnek alkalmas helyet keres, megismerkedik a jóképû Angel Melendezzel, aki ugyanazt az ingatlant szeretné kibérelni. Angel felajánlja, hogy ne harcoljanak, inkább társuljanak. Lopez kifaggatja Danielt Marcelo viselt dolgairól. Debora arra biztatja Andrest, hogy beszélje rá Lolát, utazzon el a kislányával minél messzebbre.

73.
Lola hallani sem akar arról, hogy elutazzon a kislányával, mert meggyõzõdése, hogy Tiberio sosem ártana nekik. Andres összefut Angellel Lolánál. Camilo elmondja Rodrigónak, hogy szerelmes Sofiába, de õ nem viszonozza az érzelmeit, mert Rodrigót szereti. Soledad, akit Tiberio láncra kötve tart egy rejtekhelyen, próbálja kideríteni, hol lehet, de a szökés esélytelennek tûnik.

74.
Tiberio bemutatja Angelt, mint keresztfiát, az Exportexnél, és közli Deborával, hogy együtt fognak dolgozni. Adela felismeri Bobbyt, Lopez nyomozó örül, hogy van végre egy tanú, akinek segítségével börtönbe juttathatja. Lola arra gyanakszik, hogy az a férfi lehet Tiberio, akivelolyan gyakran összefutott, és akirõl úgy érzi, hogy követi õt. Andres a leírása alapján újabb fantomképet rajzol a titokzatos maffiavezérrõl. Tiberio üzenetet küld a börtönbe Bobbynak.

75.
Debora bemutatja Andresnek Angelt, aki nagyon bizalmatlan, mindenféle kérdésekkel ostromolja, akár egy kihallgatáson. Lola felkeresi az éttermet, amelyikrõl Tiberio azt állította, hogy a sajátja, és üzenetet hagy neki, hogy találkozni szeretne vele. Tiberio dühöng, amiért a rendõrségnek sikerült fantomképet szereznie róla. Adelitát a nyomozók nagy titokban Lolához költöztetik, mivel az intézetben rálõttek.

76.
Andres féltékeny Angelre, amikor látja, hogy Lola Angellel távozik otthonról. Debora dühös, amiért nem mehet el a kis Isabel keresztelõjére. Úgy érzi, a kislány jó ürügy arra, hogy Lola folyamatosan találkozgasson férjével.Ráadasul el nem tudja képzelni, mi oka lehet Tiberiónak arra, hogy ennyire védelmezze. Arra tippel, hogy esetleg Lola Tiberio és Soledad lánya.

77.
Mivel Tibério parancsba adta, hogy végezzenek Adelitával, Felix úgy gondolja, a legmegfelelõbb alkalom a kis Isabel keresztelõje, amit Lola házában tartanak. Épp akkor lõ Adelitára, amikor Daniel követeli, hogy vallja be, még mindig õt szereti, nem Lopez nyomozót. Daniel fogja fel az Adelitának szánt lövést, a vállán sérül meg, kórházba szállítják. Mivel a környéket ellepték a zsaruk, Felix Andres és Debora házában húzza meg magát.

78.
Andres épp akkor toppan be Lolához, amikor Angel közli vele, hogy feleségül venné. A két férfi között komoly feszültség alakul ki. Lola megdöbben ugyan mindazon, amit Andres mond neki Angelrõl, de a féltékenység számlájára írja. Meg Rodrigo is úgy véli, fia túl elhamarkodottan ítélte meg riválisát. Sofia egyre biztosabb abban, hogy Rodrigo sosem fogja viszontszeretni.

79.
Tiberio elraboltatja Lolát, mert tudja, hogy különben szóba sem állna vele. Lola nagyon dühös, és pusztán annyit kér, hogy engedje szabadon Soledadot, de Tiberio erre az egyre nem hajlandó. Angel, miután úgy tesz, mintha szövetkezne Deborával, elmondja neki, hogy sose lenne képes elárulni Tiberiót. Debora megijed, mert tudja, Tiberio hogy bánik az árulókkal.

80.
Amikor Soledad pár percre kettesben marad Angellel, elmondja neki, hogy valójában azért nõtt fel árvaként, mert Tiberio megölte az anyját, Tamarát. Angel eleinte egyetlen szavát sem hiszi, de nem tud teljesen eltekinteni az hallottaktól. Tiberio egyre inkább morfiumra szorul, óriási fájdalmai vannak. Rodrigo furcsállja, hogy Tiberio felajánlotta Lolának a teljes vagyonát. Angelt nem hagyják nyugodni Soledad szavai, és amikor Felix megerõsíti az elhangzottakat, pártfogója ellen fordul.

81.
Debora és Angel szövetkeznek Tiberio ellen. Értesítik a rendõrséget, hogy a cég egyik konténerébem tiltott anyag érkezett az országba, és közlik, hogy a szállítmány Carlos Gonzales nevén van. Tiberio nagyon szenved, morfiumon él, de Soledadot nem hajlandó szabadon engedni. Andres nem nézi jó szemmel, hogy Angelnek köze van a cégéhez, de Angel kikéri magának vetélytársa vádaskodásait. Andres közli Lolával, hogy nem hajlasndó tovább könyörögni a szerelméért, de a kislánya mindig számíthat rá.

82.
Andres közli Deborával, hogy tûnjön el a vállalattól és az életébõl is, nem hajlandó tovább elviselni. Angel udvarol Lolának, de a lány leszögezi, hogy nem akar semmiféle kapcsolatot, és ha ezt nem tudja tiszteletben tartani, nincs értelme találkozniuk. Debora elintézi, hogy drogot csempésszenek Daniel autójába, és a rendõrök letartóztatják a fiút.

83.
A díler, aki kábítószert csempészett Daniel kocsijába, bevallja, hogy Ramon Noriega megbízásából cselekedett, le is tartóztatják, de a dörzsölt ügyvéd gyorsan kimagyarázza magát. Debora átmegy Lola házába, és megfenyegeti, hogy soha nem fogja engedni, hogy boldogok legyenek Andresszel, Pepe azonban kitessékeli a házból. Rodrigo megkéri Danielt, hogy mondjon el mindent Marcelo és Debora kapcsolatáról.

84.
Rodrigo észreveszi Soledadot egy terepjáróban, de nem tudja megállítani az autót. Annak mindenki örül, hogy Lola anyja a látottak szerint életben van. Angel és Felix elindulnak a tijuanai birtokra megölni Tiberiót, de már nem találják ott. Tiberio biztonságos helyre viszi Soledadot. Lola szomorú, mert érzi, hogy Andres elhidegül tõle. Angel tudja, hogy Tiberio rájött, az életére törnek.

85.
Andres teljesen kiborul, miután Bertha, a volt szobalányuk, bevallja, hogy azért hagyta ott õket, mert félt Deborától, ugyanis Soledadot a kerti házban tartották megkötözve. Lola nem hisz a fülének, hogy anyját a házától alig 100 méterre rejtegették. Bertha azt is elmondja, hogy Marcelo brutálisan megverte Deborát, aki akkor veszítette el a gyereket.

86.
Lola rettenetesen szenved, tudván, hogy Soledadot alig pár méternyire az otthonától tartotta fogva Debora. Andres elmeséli neki, hogy Bertha látta megkötözve anyját a kis házban. Tiberio egy hangfelvételt küld Lolának, melyen Debora azt kéri tõle, hogy ölje meg Marcelo Santacruzt, és a gyilkosságot kenjék Lolára. Debora megijed, és úgy érzi, menekülniük kell a rendõrség elõl.

87.
Tiberio egy raktárva viszi Soledadot, és közli vele, hogy elképzelhetõ, az lesz a közös sírjuk. Angel és Felix alaposan felfegyverkezve a nyomukba erednek és megostromolják a raktárat. Tiberio szabadon engedi Soledadot. A tûzharcban súlyosan megsérül. Soledad elrejtõzik, de Felix megtalálja, és magával hurcolja. A súlyosan sérült Tiberio elmegy Lolához elmondani, mi történt, de még mielõtt megszólalna, Angel lelövi.

88.
Angel visszatér a cég élére, és ekkor döbben rá, milyen nehéz anyagi helyzetben van a vállalat. Lopez nyomozó és Adela az esküvõjükre készülnek. Ramon megpróbál hamis iratokat szerezni, hogy eltûnhessenek az országból, de a papírok átvételénél a nyomozók lefülelik. Angel úgy határoz, Victoria és Debora lesznek Soledad õrei.

89.
Angel megparancsolja Felixnek és Deborának, hogy változtassanak a külsejükön, mert a rendõrség körözi õket. Angel belefáradt az örökös harcba Lolával. Adela és Camilo elhatározzák, hogy összehozzák Andrest és Lolát. Az összeesküvésbe bevonják Pepét, Etelvinát és Rosát is. Soledad arra kéri Victoriát, engedje õt szabadon.

90.
Andres megkéri Lola kezét, és õ igent mond. A jelenlévõ barátok örömünnepet ülnek a tiszteletükre. Feix és Debora megváltoztatják a külsejüket, hogy a rendõrök ne ismerjék fel õket. Leon és Daniel egy jogi tanácsadó felvételét javasolják. A jelöltek között van Diana, akinek az önéletrajza nagyon ígéretes. Amikor Leon és Daniel találkoznak is vele, nem kétséges számukra, hogy õ a tökéletes jelölt.

91.
Diana közli Angellel, hogy nem hajlandó sokáig várni. Amennyiben nem tudja elválasztani Lolát Andrestõl, õ veszi kézbe a dolgokat. Daniel és Leon gyõzködik Angelt, hogy találkozzon Dianával, mert õ az, akire a cégnek szüksége volna. Andres lekési az idõpontot, de a véletlen úgy hozza, hogy együtt ragadnak be az épület felvonójába, anélkül, hogy tudnák, ki kicsoda. Sofia nem hajlandó letenni arról, hogy elcsábítsa Rodrigót.

92.
Diana örül, hogy épp Andres a fõnöke, a jóképû pasi, aki lenyûgözte a liftben. Débora felhívja Lolát, és közli vele, hogy ismét nála van Soledad, és megöli, ha õ feleségül megy Andreshez. Rodrigo, aki magányosnak érzi magát Soledad nélkül, enged a kísértésnek, és viszonyt kezd Sofiával. Andres el se akarja hinni, hogy Lola újból képes feláldozni a szerelmüket.

93.
Diana, aki épp Lola fitnesztermébe jár edzeni, összefut Andresszel. Ekkor derül ki számára, hogy ki a fõnöke menyasszonya. Lola érzi, hogy ez a gátlástalan nõ veszélyt jelent a kapcsolatukra. Angel megígéri Deborának, hogy elválasztja Lolát Angeltõl. Ramon folyton pénzt követel Angeltõl, akinek kezd elege lenni belõle. Adela az esküvõjére készül, és meggyõzõdése, hogy Lopez hadnagy az igazi számára.

94.
Debora megsejti, hogy Andres Lolánál van, és felhívja, hogy azonnal küldje el onnan volt férjét. Andres tiltakozása ellenére, Lola elküldi õt. Diana váratlanul felkeresi Andrest az otthonában, mert a cég ügyeit egy üveg bor mellett szeretné megvitatni vele. Lola meglátja õket, és azt hiszi, Andres hûtlen hozzá. Camilo felkeresi Sofiát, és a szemére veti, hogy olyan férfi után fut, aki mást szeret.

95.
Debora immár nem csak Lolában lát ellenséget, hanem Dianában is, és azt kéri Angeltõl, hogy segítsen megszabadulni tõle. Felixen keresztül Ramon azt üzeni Angelnek, hogy szeretne gyakrabban találkozni Victoriával. Rodrigo és Andres arra kérik Sofiát, készítsen egy pszichológiai szakvéleményt Deboráról. Angel úgy dönt, ideje megszabadulni Ramon Noriegától.

96.
Miután Lola rajtakapja Rodrigót Sofiával, nagyon csalódott, hogy mentora és egyben legjobb barátja megcsalja a mamáját. Diana elmondja Andresnek, hogy Debora felkereste õt a lakásán és megfenyegette. Andres aggódik, hogy õrült volt felesége szabadon mászkál, félti tõle Lolát és a kis Isabelt. Lola úgy dönt, szemtõl szemben megmondja a véleményét Dianának. Mora felesége kórházba kerül, ezért Lopez hadnagy átvállalja tõle Ramon megfigyelését.

97.
Lola rajtakapja Andrest, amit vigasztalja és átöleli Dianát. Figyelmezteti, hogy ez egy veszélyes és gonosz nõ, de Andres nem hisz neki. Lolának meggyõzõdése, hogy Diana kivetette a hálóját Andresre. Rodrigo arra kéri Andrest, keresse meg Lolát, beszéljék meg a dolgot. Fulgencio és Adela a másnapi esküvõjükre készülnek. Lola azt kéri Andrestõl, rúgja ki Dianát, de õ hallani sem akar ilyen igazságtalanságról.

98.
A hidegvérrel meggyilkolt Ramon Noriegát és Lopez hadnagyot Rodrigo találja meg a motelszobában. Noha gyilkosaik úgy intézték, hogy olybá tûnjön, mintha egymást lõtték volna le, a szemtanúk két embert láttak elhajtani a helyszínrõl. Lola nem mer szólni az alvó Adelitának, hogy võlegényét megölték. Vicky hiába várja férjét, akivel megbeszélte, hogy megszöknek.

99.
Diana elmondja Lolának, hogy benyújtotta a felmondását, de Andres nem fogadta el. Lolát felbõszíti a hír, és veszekszik Andresszel. Angel és Felix Deborának azt állítják, hogy a rendõrség ölte meg Ramont, de a lány azt gyanítja, hogy épp Angel tette el láb alól. Adela vigasztalhatatlan võlegénye halála miatt.

100.
Debora követi Dianát és egy parkolóházban rálõ, de nem találja el. Angel és Felix a kocsiba tuszkolják az õrjöngõ Deborát és elviszik a helyszínrõl. Angel érzi, hogy az eszement lány csak bajt hozhat rá. Abdres épp Chabelitát látogatja, amikor megjelenik Angel, hogy vacsorázni vigye Lolát. Lola hûvösen bánik vele, mióta megtudta, hogy elutasította Diana felmondását.

101.
Andres elviszi Dianát egy bárba, és Angel éppen oda viszi Lolát, így mindenki kellõképpen bosszús estét tölt el. Adelának, aki felvágta az ereit a kádban, megjelenik Lopez hadnagy, és azt kéri tõle, élje tovább az életét. Adela felriad és segítségért kiált, Pepe és Etelvina megmentik az életét. Angelnek kezd elege lenni Deborából, és a beteges bosszúhadjáratából, de hogy félreállítsa, meg kell találnia a rá nézve terhelõ vallomását.

102.
Miután Angel megszerzi Debora ügyvédi letétbe helyezett vallomását, már semmi nem tartja vissza attól, hogy megszabaduljon tõle. Camilo próbál Adresre hatni, hogy hagyjon fel a Dianaval való randizgatássak, de süket fülekre talál. Amikor Debora értesül a tévébõl ügyvédjemeggyilkolásáról, azonnal tudja, hogy Angel mûve volt, és Vickyvel elmenekül. Anyját Mexikóba küldi, de õ még bosszút szeretne állni riválisán.

103.
Lolát bosszantja, hogy Andres és Angel folyton marakodnak, és szembesíti Andrest azzal, hogy sosem õt választotta, hanem elõbb Deborát, majd Dianát. Angel örül, hogy Lola egyre jobban eltávolodik szerelmétõl. Debora felhívja Lolát, és közli vele, hogy meg fogja ölni Andrest. Lola azonnal az irodába siet, hogy figyelmeztesse.

104.
Miután Diana több lövéssel leterítette Deborát, Lola kétségbeesik, hogy sosem fogja megtudni, hol tartják fogva Soledadot. Az életveszélyesen sérült Deborát kórházba szállítják, és Angel aggódik, hogy esetleg leleplezi õt, ezért megpróbálja megölni, de Rodrigo megzavarja. Lolánakmeggyõzõdése, hogy Diana csak játssza a rémült nõt, miközben hidegvérrel kivégezte Deborát.

105.
Angel megpróbál hatni Deborára, könyörög neki, hogy árulja el, hol van Soledad, de a lány anélkül hal meg, hogy bármit is mondana. Lola figyelmezteti Dianát, hogy hamarosan leleplezi. Diana arra kéri Andrest, látogassa meg a szállodában. Angel közli Lolával, hogy szerelme épp Diananál van. Andres hiába szabadkozik, Diana ragaszkodik hozzá, hogy nála töltse az éjszakát.

106.
Angel el akarja hitetni Lolával, hogy Andres megcsalja, de Lola ezt képtelen elhinni, ezért elviszi Diana szállodájához. Lola, miután látja Andres autóját a parkolóban, úgy dönt, az elõtérben várja meg. Diana rábeszéli Andrest, hogy aludjon nála. Amikor reggel Lola együtt látja kilépni õket a liftbõl, többé hallani sem akar nagy szerelmérõl.

107.
Camilo összefut Sofiával, és beülnek ebédelni. Sofia rájön, hogy hiányzott neki a fiú humora, és nagyon jól érzi magát vele. Lola Rodrigóval is közli, hogy örökre végzett a fiával. Felix arra kéri Angelt, küldjön neki segítséget, mert nem bírja a bezártságot a két hisztériás nõvel. Andresa és Angel összeverekszenek a parkolóban.

108.
Lola észreveszi Rodrigo asztalán Angel dossziéját, és azt hiszi, Andres kérte meg, hogy nyomozzanak Angel után. Mivel Lola megtiltotta, hogy Andrest beengedjék a házba, Diana ráveszi, hogy beszéljen egy családjogi ügyvéd barátjával, és követelje a láthatást. Mauricio megjelenik Lolánál és közli vele, hogy Andres harcolni fog a lányáért.

109.
Lola rettentõ dühös, amiért Andres ügyvédet küldött rá, de elviszi a kislányt DNS-vizsgálatra, ahogy az idézésben elõírták. Diana és Mauricio ráveszik Andrest, hogy indítson eljárást azért, hogy a kislányt nála helyezzék el, tekintettel Lola priuszára. Rodrigo tovább nyomoz Soledad után, de minden nyom zsákutcába vezet.

110.
Angel megígéri Felixnek, hogy pár napon belül küld helyette valakit, aki vigyáz az asszonyokra. Daniel nem kedvetlenedik el Adela elutasításától, továbbra is szerelmével ostromolja. Victoria úgy határoz, elcsábítja Felixet, és Soledad addig felhívhatja a rendõrséget, hogy elmondja, hol tartják fogva õket. Soledad nem sokat beszélhet Rodrigóval, mert lebukik, de a nyomozó immár biztos abban, hogy szerelme életben van.

111.
Diana hallgatózik, amikor Andres elmondja Danielnek, hogy mielõbb meg akar szabadulni tõle. Angel közli Felix-szel, hogy új helyre viszik a két nõt, mert félõ, hogy Soledad hívása után a rendõrök rátalálnak a rejtekhelyükre. Andres megengedi, hogy Diana a házában maradjon még pár hétig, míg megfelelõ lakást talál magának. A rendõrök késve érkeznek, a bûnözõk új helyre szállították Soledadot.

112.
Lola nem hiszi el Andresnek, hogy közte és Diana között immár csak munkakapcsolat van, mivel a lány még mindig ott lakik nála. Diana elviszi Sofiához Marquitost egy konzultációra, és azt állítja róla, hogy az öccse. Diana anyja azt tanácsolja lányának, mondja el a kisfiúnak az igazat, hogy õ az édesanyja, de Diana nem tartja alkalmasnak a pillanatot.

113.
Diana emlékezteti Angelt, hogy arra tanította, csak az üzlet és a szenvedély a fontos az életben, ezért jobb, ha mindenki a maga életével törõdik. Adela elmondja Danielnek, hogy gyereket vár Fulgenciótól. Danielt nagyon megviseli a hír, mert mindenáron vissza szeretné hódítani a lányt. Rodrigo nem tudja, honnan értesülhettek az emberrablók arról, hogy Lola le akar mondani Tiberio vagyonáról.

114.
Diana meglepõdik, amikor hazaérve Marquitost Andresszel találja. Lola dühöng, amikor Mauricio felkeresi az edzõteremben, és megfenyegeti, hogy Andres elpereli tõle a kis Isabelt. Daniel stratégiát vált, és azt mondja Adelának, szeretne a gyerek apja lenni, de Adela hallani sem akar róla. Soledad és Vicky a beszûrõdõ külsõ zajokból próbálnak rájönni, holtartják fogva õket. Camilót Sofia szeme láttára gázolja el egy autó, majd tovább hajt.

115.
Camilót kórházba szállítják, élet és halál között lebeg. Pepe látja, hogy egy kisfiú vendégeskedik Andresnál, és mindent elkövet, hogy Lola észre ne vegye. Angel érzi, hogy Etelvina, Pepe és Adela nem kedvelik õt, és ezt szóvá is teszi. Rodrigo arra gyanakszik, hogy Camilo elgázolása nem baleset volt, és ezt támasztja alá az is, hogy a sofõr meg sem állt, miután elütötte.

116.
Angel tombol a dühtõl, amiért Camilo túlélte a gázolást. Daniel észreveszi, hogy Diana hallgatózik, amikor Andresszel beszél. Sofia el nem mozdul Camilo ágya mellõl,abban reménykedik, hogy a fiú magához tér. Diana bevallja Andresnek, hogy Marquitos nem az öccse, hanem a fia. Andres már torkig van a lány hazugságaival.

117.
ndres úgy érzi, Lola ismét bosszúból megy férjhez, amiért volt egy kalandja Dianával. Rodrigo arra gyanakszik, hogy Mauriciót, az ügyvédet a háttérbõl arra utasította valaki, hogy Andres kérése ellenére zaklatja Lolát, ezért utasítja Morát, hogy nyomozzon utána egy kicsit. Diana úgy érzi, Angel gátlástalansága már sok neki, szeretné leállítani, de sikertelenül. Camiko magához tér, barátai hihetetlenül boldogok.

118.
Angel hallani sem akar kisfiáról, Marquitosról, de azt sem tûri el, hogy Diana mást találjon magának. Andres kényszeríti Mauriciót, hogy vallja be Lolának, az õ akarata ellenére folytatta a gyerekelhelyezési eljárást. Camilót kiengedik az intenzív osztályról. Lola közli Andresszel, hogy a háza ajtaja bármikor nyitva áll elõtte, de csakis a gyerekük miatt.

119.
Angel elviszi Dianát a rejtekhelyre, ahol fogva tartják Victoriát és Soledadot, és elmondja nekik, hogy õ ölte meg Deborát. Angel kegyetlensége még Dianát is meglepi. Andres ejtõernyõs bemutatóra szeretné vinni Isabelitát és Marquitost, aki egyre jobban ragaszkodik hozzá. Lola kijelenti, hogy õ nem vesz részt a programon.

120.
A repülõtéren Diana észreveszi Felixet, aki azt a parancsot kapta Angeltõl, hogy ölje meg Andrest, de balesetnek tüntesse fel a gyilkosságot. Lola megérzése azt súgja, szerelme meghal, ha kiugrik a gépbõl az ejtõernyõvel. A reptérre rohan és megakadályozza az ugrást. Andres érzi, hogy Diana hazudik, de belemegy a játékba, mert kíváncsi, meddig megy el.

121.
Lola csodálkozik, hogy reggelizés helyett Angel miért a bíróságra viszi. A fiú közli, hogy szeretné az irataikat mielõbb kézhez kapni, hogy mielõbb összeházasodjanak. Lola nem érti a sietség okát. Andres figyelmeztetni szeretné Lolát, hogy Angel feltehetõen Tiberio bûnszervezetének feje, de Rodrigo szerint nincs elég bizonyítékuk, így Lola nem hinne nekik.

122.
Adela meggyõzi Camilót, hogy tenniük kell valamit, még mielõtt Lola elköveti élete nagy hibáját és hozzámegy Angelhez. Camilo egy bilincset küld Sofiával Andresnek, aki azonnal elindul, és erõszakkal magával cipeli Lolát egy õszinte beszélgetésre, bevallja neki, hogy még mindig õt szereti, és a Dianás kaland véget ért.

123.
Lola is bevallja Andresnek, hogy õ az egyetlen szerelme, és kibékülnek. Angel otthon keresi Lolát, és rettentõ ideges, hogy senki nem tudja, hol van. Tiszteletlenül beszél Adelával, amit Pepe kikér magának, és érzi, hogy senki nem támogatja a házasságát Lolával. Rodrigo villanyszerelõnek öltözve próbál szétnézni Diana lakásán.

124.
Lola elmondja Angelnek, hogy kibékült Andres-szel, és nem megy hozzá feleségül. Angel képtelen uralkodni a dühén, nagyon agresszíven reagál, ami meghökkenti Lolát. Soledadnak sikerül sms-ben elküldenia a pizzeria címét, ahonnan fogvatartóik pizzát hoznak nekik. A rendõrség figyeli a vendégeket. Mora értesíti Rodrigót, hogy feltehetõen az egyik bûnözõ felbukkant.

125.
Angel eltökélt szándéka, hogy feleségül veszi Lolát akarata ellenére is, hogy megkaparintsa a vagyont, amit Tiberio rá hagyott. Felhívja, és megzsarolja a lányt. Kényszeríti, hogy találkozzon vele, különben megöli Soledadot. A rendõrség a bûnözõk rejtekhelyére bukkan, és nem sokon múlik a két nõ kiszabadítása, de a túszok életben maradása érdekében futni hagyják a bûnözõket. Felix megsérül a lövöldözés során.

126.
Angel azt követeli Lolától, hogy a kislánnyal és az útleveleikkel menjen azonnal el hozzá, különben megöli Soledadot. Lola észrevétlenül kioson a házból, de Chabelitát nem viszi magával. Lola hagy egy búcsúlevelet, melyben Andresnek leírja, miért kényszerült elmenni. Andres fegyverrel kényszerít egy anyakönyvvezetõt arra, hogy egy parkolóban adja össze Lolával. A férfi késõbb feljelentést tesz a rendõrségen.

127.
Angel lelövi Dianát, amikor menekülni próbál Lolával és a kisfiával. A sérült Diana arra kéri Lolát, vigyázzon Marquitosra. A súlyosan sérült Felix a megbeszélt rejtekhelyre szállítja Soledadot és Victoriát. A férfi sok vért vesztett. Diana, halála elõtt elárulja Andresnek, hogy Angel Tiberio birtokára vitte Lolát.

128.
Mivel Diana szerint Angel át akarja vinni Lolát a határon, a rendõrfõnök riadóztatja a mexikói hatóságokat. Vicky és Soledad megszöknek Felixtõl. Ridrigo hiába küldi haza Angelt, õ nem hajlandó Lola nélkül elmenni. Andres és Rodrigo elmennek a mexikói rendõrségre, de ott bizonyítékokat szeretnének látni, addig nem hajlandóak segíteni. Andres türelmetlen, õ maga szeretné kiszabadítani Lolát.

129.
Lola arra kéri Marquitost, másszon ki az ablakon, fusson észak felé, és menjen be az elsõ templomba vagy rendõrségre segítséget kérni, és hívja fel Andrest. A kisfiúnak sikerül megszöknie, Lola egy ideig átveri Angelt azzal, hogy a kisfiú alszik, de végül lebukik. Victoria elbúcsúzik Soledadtól, mert meg akarja úszni a börtönt. Soledad egy kávézóból telefonál Rodrigónak, aki azonnal érte megy.

130.
Andres Tijuanában keresi Tiberio birtokát, de nyomát sem találja a földhivatalban. Soledad és Sofia találkoznak, de Soledad nem veti a szemére, hogy viszonyba bonyolódott szerelmével a távolléte alatt. A kis Marquitos felhívja Anrest egy templomból, aki azonnal érte megy. Ridrigo arra kéri Andrest, hogy egyedül ne próbálkozzon semmivel, mert a sarokba szorított Angel nagyon veszélyes lehet.

131.
Az asszony, aki Lolára vigyáz, elkotyogja neki, hogy Soledad szabad. Lola határtalanul boldog a hír hallatán, de hiába kéri az asszonyt, hogy oldozza el, az túlságosan fél Angeltõl. Adela nem engedi Danielnek, hogy kísérgesse, de nagyon jól esik neki, amikor a fiú váratlanul megjelenik a kismama tornán. Andres megtalálja Tiberio farmját, és sikerül Lola tudtára adnia, hogy a közelben van.

132.
Andres beoson az épületbe, ahol Angel fogva tartja Lolát, és ártalmatlanná tesz néhány testõrt. Rodrigo nem örül, hogy Soledad Mexikóba érkezik Camilóval, de szerelme nem tûr ellentmondást. Mindenáron segíteni akar Lola felkutatásában. Adela arra biztatja Etelvinát, hogy fogadja el a nagyapja közeledését. Andres szembesül Angellel, aki Lola életével zsarolja.

133.
A rendõrség idõközben körülveszi a birtokot. A sarokba szorított Angel egyre kiszámíthatatlanabbá válik és megsebesíti Andrest…

Megosztom másokkal: