Mil millones tartalma

MIL MILLONES – Szerencsés szerelem

1-4. részig:

Az elsõ részekben megismerkedhetünk a sorozat szereplõivel:
Carolinával, aki egy gyönyörû fiatal lány, és a törénet elején szerzi meg a diplomáját. Próbál kitörni a szegénységbõl, valamint szeretne egy jó állást, ahol bizonyíthatja a tehetségét. Ezt meg is kapja a Prado Callets cégnél, ahol önnáló kezet kap egy projekt megtervezésében. Az édesapjával együtt él, Jesusszal.
Julian a szomszédjuk, aki nevelõanyjával és testvéreivel együtt él: Dominga az anya nem vér szerinti anyja Juliannak, de mindig úgy szerette; Diego a nagyobbik testvér; Corinna nénikéjével, húgával Giselával; diego feleségével, Paulával és gyerekükkel Florral. Julian a helyi gyárnál dolgozik, és falja a nõket. Caro régóta szerelmes belé, de az életvitelével nem ért egyet, és próbálja távol tartani magától, hogy ne sérülhessen meg lelkileg. Julian nagy szenvedélye a biliárd, amit barátjával Luiszal szoktak játszani a közeli kocsmában.
A férfi azonban mindig szerette volna megismerni a vér szerinti szüleit, megtudni róluk mindent. Egy nap erre lehetõsége is lesz. Az édesapja már régóta keresteti egyetlen gyermekét, és Bermejo, a magánnyomozó végre megtalálja Julian személyében. A fiú hirtelen megtudja, hogy az apja nem más, mint a multi- milliárdos Prado Callets, és õ az egyetlen örököse a vagyonnak.

5-9-részig:

Marcos találkozik a testvérével, elég rossz helyzetben.
Mikor Julian megérkezik a boltba, hogy vásároljon Caronak egy pólót, mert Carmen elvitte Caro felsõjét.
Mikor Carolina el akar menni az irodából, meghallja Pilar hangját, amint Marcosszal beszélget, és elhatározza, hogy kihallgatja õket, mirõl beszélnek. Aztán véletlenül zajt csinál, amiért el kell menekülnie, de szerencsére Pilar nem találja meg õt.
Mikor Julian odaadja a pólót Caronak, a lány nem hajlandó elfogadni, mert neki a sajátja kell. Erre a férfi elmondja, hogy õ vette neki a pólót, ezért a lány elfogadja, és megmondja, hogy ez sokkal kedvesebb neki, mint az elõzõ volt.
Caro megadja Juliannak a kért információkat az apjáról, és a férfi emiatt meghívja egy étterembe.
A lány nem érti a meghívás okát, ezért a férfi megmondja, hogy hálája jeléül hívta meg, amiért annyit segít neki.
Julian az este elolvas minden tudnivalót az apjáról.
Caro abba a pólóba megy be az irodába, amit Juliantól kapott., és Pilar felismeri, hogy ez az a póló, amit Carmen és Julian együtt vásároltak. Mivel tudja, hogy már régóta szomszédok a fiúval, ezért elárulja neki. Caro csalódott, mert mert rájött, hogy a férfi minden érzelem nélkül adta neki ezt a pólót, és hogy ne ringassa magát illúziókba vele kapcsolatban. Pilar megkérdezi, hogy nem tudja e véletlenül, volt e benn az irodában a férfi vagy valamelyik barátnõje elõzõ éjjel, mire Caro azt hazudja, hogy nem tudja. Megkérdezi, hogym iért, mire Pilar is hazudik, azért, mert vissza kellett jönnie, mert itt felejtett valamit.
Julian rosszul érzi magát, és elmondja Luisnak, hogy valami történhetett Caroval.
Julian a munka után elmegy a barátaival biliárdozni, de nem tud koncentrálni. Elhatározza, hogy felhívja Bermejot, hogy találkozhasson az apjával.
Julian ezek után felhívja Carot, hogy mielõtt elmennek az étterembe, szeretne vele találkozni, és beszélgetni, mert annyi minden jár a fejében. Caro elõször nem akar elmenni, de Julian annyira erõsködik, hogy végül is beleegyezik. Elmennek az apja egyik irodája elé beszélgetni., ahol Julian a kocsiját hagyta.
Julian felhívja Bermejot, és megbeszélik, hogy másnap, munka után elmennek Julian apjához.
Julian és Carolina csókolóznak, és végül Caro elrántja a fejét, mert meglátja az apját.

11-14. részig:

Julian Vargas egy fiatal nagyon életszeretõ ember, aki nem veti meg a nõket, és nagyon vigyáz a barátaira. A Boca negyedben lakik az örökbefogadó anyjával és a bátyjával együtt. Egy nagynénje és egy unokahúga van, valamint a legjobb barátja Luis.
A telepen dolgozik a megélhetésért, és nem vár semmi különösebbet az élettõl. Nem tanult tovább, abbahagyta a középiskolát a harmadik osztályban, és éli a maga világát különbözõ nõkkel.
Carolina MArin Julian szomszédjaés nagyon jó barátja kicsi koruk óta. Carolina egyetemi tanuló és már csak egy éve van hátra, hogy könyvelõként diplomát szerezhessen. Nagyon szép, aranyos, kedves, keményen tanul szereti az apját és csak neki él.
Julian igazi édesapja egy nagy hatalommal bíró üzletember, nagyon beteg már és elhatározza, hogy felkutatja a soha meg nem ismert fiát. Elhatározza, hogy mindent rá fog hagyni ,evvel is kárpotólva azt, hogy nem lehetett mellette.
Prado Calets vagyona több milliárdot tesz ki. A családja nem tud Julian létezésérõl, ezért teljesen biztosk benne, hogym indent õk fognak örökölni.
Pilar Arias egy öntudatos 28 éves nõ, nagyon gazdag és jó élete volt, egyedül az apja egy keméynszívû játékos akit már régóta nem látott, otthagyta õt és az anyját az utcán; emiatt emigráltak Braziliába. Pilar visszatér Buenos Airesbe, hogy mindent visszaszerezzen , ami egyszer az övék volt.

15-19.részig:

Julian összeverekszik néhány sráccal Cayetano bárjában.
Manuel Prado Calets meghalt, és úgy tûnik, hogy természetes halálla, vagyis megállt a szíve. Mivel ez azonban az otthonában történt, ezért ki kell hívni vizsgálatra az orvost, és evvel Lanarinak és Finának újabb ötletet ad.
Pedro otthagyta egyik kabátjájt Corina házában, és nincs más lehetõség arra, hogy visszaszerezze, minthogy felhívja õt, és megkérje küldje el neki. Julian megérkezik a Prado Calets villába, ahol ELemr fogadja és elmondja a szomorú hírt, hogy az apja meghalt.
Caro megegyezik Juliannal, és elmegy vele, hgoy találkozzanaka Dr. Bermejoval. Manuel nagoyn depressziós lesz, mert Julian nem akarja õt látni. Julian és Caro folytatják a beszélgetést Bermejoval, de megdöbbenti õket avval, hogy hallja Don Manuel hangját.
Julian ott akar lenni a temetésen, de ELmer figyelmezteti, hogyha elmegy az óriási hiba lenne, mert a család nem hagyná. A végén Julian találkozik Manuellel ls vele együtt sírja el minden haragját és fájdalmát. Megérezve a halálát újra hiányozni kezd neki az apja.
Mielõtt a férfi elhagyná a házat, Elmer ad neki egy levelet, melyet az apja írt neki, mielõtt meghalt. Szintén ad pár levelet Lanarinak is. Julian megosztja az apja halála feletti fájdalmát Caroval, aki nagyon gyengéden öleli át.
Elmer beszél Bermejoval Manuel haláláról. Lanari arra kéri a cslaádot, hogy pár napig még ne beszéljenek arról, hogy Manuel meghalt, különben a holding teljesen szétesik.
Julian óriás vitába kerül a Prado Calets családdal, mikor megtudják, hogy õ milyen szerepet tölt be mostantól a családban. Ezért továbbr is Bermejo segítségét ékéri a jogi ügyek elintézéséhez.
Caro és Bermejo azon tanakodnak, hgoyha Manuel hagyott valamit a fiára, akkor az abban a boritékban kell lennie, melyet Julian kapott ELemrtõl.
És megtalálják a papírt, melyen az áll, hogy mindent Julian örökölt, vagyin milliárdos lett!

20-24. részig:

Carolina, hgoy elmehessen Juliannal Manuelhez, elhatározza, hgoy korábban megy el a munkahelyérõl,azonban Pilar mint mindig rengeteg munkát ad neki.
Caro, hogy betarthassa Juliánnak tett ígéretét, betegnek tetteti magát. Végül Pilar hazaengedi.
Marcos Lanari a Prado Calets cég ügyvezetõje felkeresi Juliánt az otthonában, azonban a férfi nem tartózkodik otthon.
Gisela és Florencia együtt játszanak, és Gisela befesti a gyerek haját. Mikor Paula megérkezik, meglátja így a gyerekét és óriási botrányt csinál.
Végül Diego vet véget a veszekedésnek azzal, hogy megígéri igyekszik kevesebbet törõdni a munkájával, és többet a kislánnyal és Paulával.
Dominga és Jesus azon gondolkodnak, hogy Carolina és Julian titkolózásainak oka talán az lehet, hgoy Caro babát vár Juliantól, és hamarosan összeházasodnak.
És nagyon mérgesek, amiért az ifjú pár nem akarja megosztani velük ezt a boldog újságot.
Elmer segítségével Julián, Caro és Bermejo bejutnak Manuel temetésére. Fina felismeri a férfit és óriási botrányt csap, hgoy mit keres ott az a csavargó. Azonban Lanari megnyugtatja, és elmondja a fiúnak, hogy õ majd vele marad, és nem lesz többé ilyen botrány.
Lanari megpróbálja kigondolni, hogyan pusztítsa el Juliant. Egy balesetre gondol, amely megmagyarázná hirtelen eltûnését. Caro és Julian szomorúan térnek haza a temetésrõl. A Vargas család és Jesus mindent tudni szeretne a “gyerekrõl”.
Végül Julian bevallja a szeretteinek, hogy egy temetésrõl jönnek, akirõl kiderült hogy a biológiai apja volt, és valószínûleg hatalmas vagyont hagyott rá, vagyis milliomos lesz.

25-29. részig

Carolina nagyon mérges lesz, mikor meglátja Juliánt Casrmennel együtt egy munkamegbeszélésen félreérthetetlen helyzetben. Julián mindent megtesz azért, hogy kibéküljön a lánnyal, de Caro megmondja, hogy ezentúl csak munkakapcsolatuk lehet.
Corina és Bermejo együtt töltik az éjszakát, de miután a férfi elalszik Carolina nevét suttogja.
Corina meghallgatja Pedro vallomását, aki mindent elmond a múltjáról. Elmeséli neki, hogy a családjának volt pénze, és Cristinának, a feleségének is szeretõje volt, de azért hagyta el õt, mert belefáradt abba, hogy a nõnek nem volt ambíciója. Mindig csak a szegényeknek adakozott, és mindig igazságot akart osztani.
Bermejo többet szeretne megtudni Corina múltjáról. De a nõ minden másról beszél csak magáról nem. Corina és Gisela elmennek, hogy meglátogassák az új családtagokat, a Prado Caletseket.
A kapunûál egy fán leselkedve Corina és Gisela meglesik Ignaciot és Ceciliót, ahogy képet festenek. Gisela leesik a fáról. A férfiak azonnal a segítségükre sietnek, és végre Ignacio felajánlja nekik, hogy legyenek a modelljeik.
Finának nem tetszik a tudat, hgoy az egyedüli örökös Julian Vargas. Szeretné, ha õvé lenne a pénz, de Marcos megmondja neki, hogy törvényes úton nem fog hozzájutni. Felajánlja, hogy esetleg köthetnének egy megállapodást Juliannal.
Carolina összetûzésbe keveredik Lanarival. Mikor megtudja, hogy õ a cég elnöke, úgy érzi, hogy nem lesz hosszú életû a Prado Calets cégnél.

30-34. részig

Gisela felkészült, hogy a Fesztiválon énekelhessen. Carolina továbbra is haragszik Juliánra, amiért egy munkamegbeszélésen épp egy szerelmi játék közben zavarta meg a férfit Carmennel.
Isabel elhatározza, hogy visszatér dolgozni, hátha jobban lesz tõle.
Diego fleismeri, hgoy Julián már nem lesz többé az az ember, aki azelõtt volt, miután rájött, hogy szerencsés milliomos lett. Néhány rosszullét miatt Jesus vizsgálatokat csináltat a kórházban.
Lanari ,meghívja Juliant egy találkozóra, hogy ígéretet tegyen arra, hogy ki fogja fizetni minél hamarabb a pénzt. Julian beleegyezik egy feltétellel: hogyha minden egyes Prado Calets családtaggal beszélt.
Pilar nem adta fel a lehetõséget, hogy megszerezze Juliánt. Carolina aggódik Juliánért. Fina épp diétázik és minden személyzetnek ügyelniük kell a fõzésre. Carolnának nem tetszik amit Bermejotól hall, hogy látta Juliánt egy találkozón Marcos Lanarival.
Lanari elmondja Juliánnak, hgoy a Prado Calets család tagjai beleegyeztek egy találkozóba vele. Pilar megpróbál közelebb kerülni Carohoz, és megígéri neki, hogy segít neki a fesztivál idején.l Anan em bízik Pilarban. Caro nem látja úgy, hogy a fõnöke csak megjátszaná magát. Ignacio meghívja Corinát és Giselát a házba, hogy portrékat fessen róluk. Nagyon boldogok, hogy végre belülrõl is láthatják a nagy házat. Julián megkéri Carolinát, hogy játssza el a bartánõjét a Prado Calets családdal való találkozón. Lanari meghívja Pilart ebédelni, és vesz neki ékszert, de a találkozónak vége szakad, mikor megérkezik Isabel.

35-39. részig

Végre Julian megtalálja a módját, hogyan hívhatná fel Carolina figyelmét magára: találkoznak egy bárban, hogy megbeszéljenek egy stratégiát hogyan kezelje Julian azt a pénzt, amit Lanari fog átutalni neki.
De ugyanebben az idõben érkezik meg Veronica, Julian egy “régi barátja”., aki heves féltékenységet vált ki Caroból, ezért elviharzik a bárból. De kificamítja a bokáját. Julian követi õt hazáig, de a nõ elküldi, hogy hagyja õt egyedül, és tünjön el az életébõl, mert békességben és nyugalomban akar élni.
Paula megköszöni Gonzalonak, amiért újból fellelkesítette õt az írásra. Corina meghívja Pedrot Cayetano partyjára.
Diego megbeszéli Carolinával a következõ lépést a tulajdonosokkal szemben.
Dominga ráveszi Jesust, hogy menjen el vele jógára. Elõször a férfi azt mondja, hogy beteg, és nem tud elmenni. Késõbb azonban meggondolja magát, és elmennek együtt. Jesus nagyon jól érzi magát a jógán.
Gisela Shakirának öltözik, és megkéri Gonzalot, hogy segítsen felkészülni a vizsgájára.
Pilar tudja, hgoy Ivannak az a legfõbb vágya, hogy lefeküdhessen vele, de nagyon csúnyán elküldi õt, és megkéri Marcost, hogy rúgja ki.
Aztán Pilar taktikát változtat, mert rájön, hogy az elsõ lépés ahhoz, hogy Marcos Lanari felesége lehessen, a fián keresztül vezet az út.

40-44. részig

Cayxetano meglepeést szervez Jesusnak tudva, hogy az éppen jógázik. Gisela a saját bemutatóját tanulja, és Corina segít neki. Ivan elmegy, hgoy megnézze õt, és összetûzésbe keveredik két gyerekkel.
Carolina, miután megtudja, hogy mi történ Julian és Carmen között, úgy határoz, hogy jobb lesz a férfit távol tartania a szívétõl és az életétõl. Caro és Julian a bankba megy, hogy felvegyék azt a pénzt, amit Marcos utalt át a férfinak. A férfi nem tudja elhinni, hogy ez a sok pénz tényleg az övé. Paulát kirúgják az állásából.
Diego elmondja a feleségének, hogy õ is ki lett rúgva, és nem tudják, hogy mit csináljanak ahhoz, hogy életben maradhassanak. Corina egy tévéshowba készül, ahol hipnotizálni fogják
Julian az egyedüli örököse Mauel Prado Caletsnek. Julian, hogy megköszönje Carolinának azt a sok segítséget, melyet az évek során tett neki, vesz egy nagyon drága nyakláncot ajándékba. Különös dolgok történnek a házba: az ajtók önmaguktól becsukódnak valamint a képek mozognak.
Jesus és Dominga a második osztályt végzik Saritánál yogából. Jesus barátai, melyek Cayetano által lettek meghívva elmennek a clubba, és teljes szívükbõl kinevetik Jesust, amiért lányos dolgokat csinál. Diego a barátaik elõtt mond köszönetet Juliannak, amiért valószínûleg mindannyian elvesztik az állásukat.

45-49. részig

Jesus megkéri Gladyst, hogy maradjon nála, mert az egészsége egyre rosszabb lesz. Marcos Lanari megmondja Juliannak, hgoy a családból senki sem akar egyezséget kötni vele. Gladys azon a címen, hogy Jesusra vigyázz éjjel-nappal Carolina házában van.
Elmer vicces órákat ad Corinának és Domingának a jómodorról. Carolina nem tud többé elbújdosni, és Julian elõtt összeomlik. Isabel felhívja Marcost miközben az épp Pilarral ebédel.
Julian továbbra is összetûzésekbe keveredik a bátyjával Diegoval, és a telepen dolgozókkal. Diego szerint Juliant megváltoztatták a milliói, de semmi sem áll távolabb az igazságtól mint az õ állítása.
Marcos és Pilar együtt mennek Santiago de Chilébe, hogy üzleteket bonyolítsanak. Pilar felhívja Crolinát, hogy tájékoztassa, valaki ellopta az Andres projektet tartalmazó CD-t. Julian együtt tölti az éjszakát Rominával.
Valeria a tulajdonos lánya megérkezik az ebédre Diegoval, hogy megpróbáljanak közös megállaposdást létrehozni.
A házba Fina és Patricio tervei körvonalazódnak, hogyan juttasák bolondok házába Ignaciot.
Valeria elmondja Diegonak a terveit. Crolina nagyon komolyan összevesz Paulával.

50-54. részig

Diego Valeriára vár, hogy választ adjon az ajánlatára. Elmer tanfolyamot tart Domingának és Corinának illemtanból.
Lanari és pilar visszatérnek Chilébõl. Diego és Paula megegyeznek, hgoy soha többé nem becs,érlik egymást. Lanari megpróbálj lebeszélni fiát a Gisellával lévõ kapcsolatáról, de Ivan nem is nagyon figyel rá. Pilar folytatja a hazudozást Carolinának a Cd ellopásról, melyen az Andres projekt volt.
Julian nagyon szomorú, maiért Corina nagynénje Miamiba akar menni dolgozni, aggódik az elhatározása miatt.
Marcos Lanari elmondja Pilarnak, hogy megállapodott Carolinával, hogy elmegy Miamiba dolgozni.
Jesus Domingával beszélget a kirándulásról.
Pilar, miután átgondolta a dolgot, hogym it akar neki mondani Lanari, megkéri Carolinát, hgoy ne menjen Miamiba, hanem maradjon Buenos Airesbe, és együtt dolgozhatnának projekteken.
Carolina megkeresi Juliant, hogy kikérje a véleményét az utazással kapcoslatban, azonban a fiút Carmennem találja, miután együtt töltötték az éjszakát.
Jesus féltékeny Elmerre. Dominga nem túlzottan örül a féltékenységi jeleneteinek. Julian azt hiszi, hogy Carolina egy férfival ment el. Miranda aggódik, mert szüklsége lenne fizetéselõlegre, de Fina nem akarja megadni neki.
Végre Corina sikerrel jár, siekrül megtalálnia Bermejot. Patricio aggódik Ignacio egészségéért. Julian felismeri Carolina kísérõjében Marcos Lanarit, és ez megnyugtatja. Bermejo továbbra sem akar semmit sem Corinnától, miután rájött, hogy hazudott neki. Carolina az újságból értesül arról, hgoy az Andres projektet maga Pilar lopta e, és magyarázatot követel a fõnökétõl.

55-59. részig

Pilar és Carolina elmennek együtt vásárolni, és hogy egy kicsit változtassanak a külsejükön Caro póthajat rakat a hajába.
Az orvos meglátogatja Jesust, és ráveszi, hgoy csináltasson új vizsgálatot a szívével.
Diego visszatér a hotelbe, hogy találkozzon Valeriával. A nõ meghívja õt, és ki is akar fizetni mindent. A férfi kényelmetlenül érzi magát, de a nõ megnyugtatja, hogy azért hívja meg mert reméli lesz közös üzletük.
Patricio és Maggie elmennek egy szórakozóhelyre táncolni pontosan úgy, ahogy Julian, Silvio és Luis, valamint Caro és Pilar teszi. Juliannak nagyon megtetszik egy lány, és mindent elkövet, hogy felhívja magára a figyelmet,, amíg rá nem jön, hogy Carolina az a lány, csak új külsõvel.
Julian elmegy ebédelni Lanarihoz Pilarral együtt, és Lanari magából kikelve hagyja ott õket, mikor Pilar bejelenti, hogy Julian a barátja.
Diego meglátja Paulát Gonzálóval együtt, és összevesznek, mert a férfi azt hiszi, hogy a feleségének viszonya van a férfival. Mérgében Diego elmegy, hogy Valeriával aludjon. Carolina nem bírja már elviselni Gladyst, ezért elhatározza, hogy kirúgja õt a házból, viszont egyedül Jesus az, aki ezt nem engedi meg neki.
Lanari hajnalban megjelenik Pilar háza elõtt , hogy magyarázatot kérjen a nõ viselkedéséért, amiért ebédnél õ is, meg Julian is jelen voltak a házában.
Carolina megharagszik Julianra, amiért az hazudott neki, és igazából Pilarral volt Lanariéknál, mint a nõ új barátja. Julian megpróbálja megmagyarázni,, hogy hogy történt mindez, de Carolina nem akarja meghallgatni.
Diego megtudja, hogy Valeria visszatért Madridba, és meghagyott mindent a titkárának, hogy intézzen el mindent.
Dominga ismételten az anyjáról faggatja Luist.
Fina el akarja intézni, hogy Ignacio bekerülhessen pszichiátriára. Ezért azt hazudja mindenkinek, hogy Julian ötlete volt, mert szerinte Ignacio veszélyes.
Carolina Diegoval és Paulával beszélget, hogy kibéküljenek, de úgy tûnik a probléma sokkal mélyebb, mint ahogy azt gondolta volna. Ignaciot elviszik a klinikára, és Elmer sürgõsen felhívja Juliant, hogy próbálja megállítani õket.

60-64. részig

Hogy Corina felkeltse néhány újságíró figyelmét azt mondja, hogy a nõvérét megtámadták. Carolina, anélkül, hogy tudná, hogy ez nem igaz, aggódni kezd, és elmondja Juliannak. Julian megnyugszik, mikor rájön, hogy ez csak egy a nénikéje õrült ötletei közül.
Hogy köszönetet mondjon Ivannak, Pilar vesz neki két jegyet egy fotókiállításra. Ivan nem bízik Pilarban, tudja, hogy a nõ véghez viszi, amit eltervezett.
Lanari kezd megõrülni a féltékenységtõl és a tudattól, hogy van valami a szeretõje és a fia között.
Caro megpróbálja újból, ami lehetetlen:. Diego és Paula újból együtt legyen, és rendbe jöjjön a házasságuk, de nem ér el túl jó eredményeket.
Egy nagyon fontos magazinban megjelennek privûát képek Julianról, melyeket Gladys adott át. Julian nagyon mérges lesz Gladysre. Caro pedig azonnal kidobja õt a házból.
Lanari és Pilar újból összebarátkoznak és annak lehetõségét beszélik meg, amellyel Juliant a csúcsról egy csapdába ejtsék. Elhatározzák, hogy a nõk iránti gyengeségét fogják kihasználni a cél érdekében.
Julian meglátogatja Elmert a házban, mert úgy érzi szükséges van a férfi segítségére.
A hátban azonban meglepõ dolog történik vele: látomása lesz, megjelenik elõtte a halott apja, aki csak õt hívogatja. Ijjedtében azonnal elrohan. Manuel Elmerre hagyta a nyaralóját: egy gyönyörû házat Punta del Esteben. Ráveszi Juliant, hogy menjen oda egy hétvégére kikapcsolódni. Jót fog neki tenni. A férfi magával hívja Carot is, akivel felejthetetlen hétvégét töltenek együtt.
Fina és Patricio bolondok házába záratja Ignaciot és Elmer aggódi kezd, hogy mi lesz vele. Kéri Juliant, hogy azonnal vessen véget ennek, de a gazdag rokonok ráveszik, hogy ez a leghelyesebb dolog amit Ignacioval tehetnek.
Cecilio megijjed, mert most, hogy Ignacio már nincs a házban, nem indokolt többé, hogy ott legyen. Azért hogy ott lehessen továbbra is, felajánlja Patricionak, hogy a személyi asszisztense lesz.
Paula nagyon boldog, mert sikerült megírnia monológját, hála Gonzalonak. Dominga továbbra is próbálkozik avval, hogy Luis kibékítse az édesanyjával. Hogy Dominga végre abbahagyja a próbálkozást, megkéri Silviót, hogy játssza el a telefonba az õ anyját.

65-69. részig

Julian és Caro Punta del Estébe mennek, hogy eltöltsenek néhány napot Elmer nyaralójában.
Lanari mérges lesz, mikor megtudja, hogy Julian nincsen Buenos Airesben, pedig Dominga adott neki egy boritékot, melyben az örökös megmagyaráz neki mindent.
A nyaralás közben Julian bátorságot merít a meghitt pillanatokból, hogy megkérje Carolinát legyenek egy szerelmespár. Még jobban elõjön ez a téma, mikor áram nélkül maradnak a szállásukon. Corina tovább folytatja tervét, miszerint féltékennyé teszi Bermejot, és elfogadja Peruccio meghívását egy mexikói étterembe.
Julian megpróbálja Carot elcsábítani újra és újra, de õ mindig ellenáll neki. Julian a hotel Casinojában játszik, és a szerencse most az õ oldalán áll.
Gladys hallani sem akar arról, hogy albérletbe költözzön, ahogy azt Jesus felajánlotta neki. Julian és carolina egy nagyon romantikus vacsorán vesznek részt, és egy pillanatra a lány azt hiszi Carment látja, de aztán elveti az ötletet, biztos csak a képzelete játszott vele.
Lanari és Pilar készülnek kidolgozni a tervet, hogy hogyan tudnák azt megcsinálni, hgoy Julian legyen a vezetõ és kikerülve õt növelni tudják a nyereségüket.
A mexikói étterembe Bermejo mariachinak öltözve kémked Corina után.
Miközben Carolina iszik valamit a hotel bárjában, Julian felmegy a zobájába, és ott találja Carment meztelenül az ágyban. Julian meghallja a takarítónõt, aki a szobákkal van elfoglalva, és meghallja Carot is belépni a szobába. Carmen gyorsan el tud tünni, Julian pedig kiküldi a lányt a szobából, hacsak nem akarja feladni az elveit, és együtt lenni vele.
Bermejo és Peruccio összevesznek Corina miatt, aki mérges lesz a szeretõkre. Caro másnap megtudja, hogy Carmen valóban a hotelben van, és nagyon mérges lesz. Megkéri a férfit, hogy magyarázza meg, de azt hazudja neki, hogy nem tud semmirõl sem. Mind a ketten visszatérnek Buenos Airesbe. Caro nagyon szomorú, mert úgy érzi, hogy julian visszautasította õt, és az apja segítségét kéri.
Lanari sajtókonferenciát hív össze, hogy Julian beszélhessen a Prado Callets cg jövõbeni terveirõl.
Peruccio vesz egy kocsit Corinának. Lanari utasításait követve, Fina meghívja a Vargas családot a villába egy ebédre. Paula és Diego hosszú idõ után most találkoznak elõször. Diego nem egyezik bele, hogy elmenjen az ebédre, és Dominga és Paula sem túlzottan lelkesednek az ötletért.
Corina elküldi a kocsit, melyet Peruccio vett neki, meg a papírjait Bermejonak. Julian Caro segítségével megszervezi a beszédét a sajtókonferencián, de egybõl leblokkol, mikor megjelenik az apja szelleme elõtte.
Gladys elhatározza, hogy addig marad Caro házába, amíg Julian nem vesz neki egy saját házat.

70-74. részig

Julian végre megtartja a sajtókonferenciát, és végül nem is használ semmilyen súgót, vagy laptopot, hanem a saját szavaival mondja el a mondani valóját. Annyira jól sikerül, hogy a sajtónak nagyon jó véleménye lesz róla.
Julian megkéri Jesust, hogy segítsen rávenni Domingát, hogy költözzön vele a villába. Jesus nem jár sikerrel, és végül Julian Finát kéri meg rá, hogy segítsen. Végül Fina meglátogatja Domingát, de nagyon összevesznek.
Dominga kizavarja a házból Finát és Maggiet is, és Julian kér elnézést az anyja viselkedéséért. Dominga elmegy Jesuszal a kardiológiai vizsgálatra.
Cecilio még mindig lopkod a házból és felhívja Corinát, aki megpróbálja eladni õket. Corina elviszi az új kocsiját Jesushoz, hogy megkérje a férfit, fesse át neki.
Végül Elmer gyõzi meg Domingát arról, hogy nagyon fontos, hogy megjelenjen az étkezésnél. A barátság Dominga és a villa komornyikja között féltékennyé teszi Jesust.
Jesus lefesti Corina kocsiját rózsaszínûre. Silvio és Rita jóbarátok lesznek. Julian elviszi az unokahúgát vásárolni, és mikor megérkeznek, ott találják Carot Diegoval. Diegonak nem tetszik, hogy a lánya Diegoval tölti az idejét, és mérges lesz, mikor a férfi megkéri Carot, hogy segítsen neki pár dologban.
Julian összevesz a bátyjával, aki féltékeny lesz a Caroval való kapcsolatáért. Caro ott marad Diegoval tanulni, majd utána elmennek moziba.
A teljes Vargas család a Prado Callets villába megy ebédelni. Dominga korábban ér haza, és Elmer az, aki hazakíséri.
Miután megnézték a filmet, Caro és Diego nagyon intim helyzetben kerülnek, mikor megjön Dominga és Elmer.
Mikor Elmer elmegy, Jesus megállítja õt egy puskával, de Dominga megvédi. Julian hazatér a többiekkel együtt ,és nagyon boldog, mert azt hiszi, hgoy az összejövetel remekül sikerült. Másnap azonban az anyja figyelmezteti õt, hogy legyen óvatos azokkal az emberekkel.
Gonzalo megcsókolja Paulát, aki zavarba jön.

75-79. részig

Dominga nagyon szomorú lesz, mikor a fia bejelenti, hogy a nagy házba megy élni. A nõ fél, hogy így elveszti õt, de Julian megnyugtatja, ha valóban elhagyná õt, akkor elhagyná mindenét, ami valaha volt is neki.
Corina és Gisela meg akarják látogatni a férfit a nagy házban. Julian, Caro segítségével átköltözik. Mindenét a konyha ajtón keresztül bevisz a házba. Késõbb, ami ott nem fért be, azt a nagy ajtón keresztül viszi be a nappaliba, ahol Fina épp a barátaival üldögél, és teát iszik.
Dominga kiterveli, hgoy Jesus és Cayetano véletlenül összefussanak. Fian nem akarja, hogy Julian ott éljen a házban, ezért kihívja a rendõrséget, hogy kidobassa õt. Azonban mikor megérkeznek, Végül a nõ úgy határoz, hogym égsem teszi, mivel Julian megmondja, hogy az összes újságot értesíteni fogja, hogy a saját házából dobatták ki. Fina szabályokat állít fel neki, hogy együtt tudjon vele élni, de Maggie átáll az unokatestvére oldalára.
Diego és Carolina napról napra jobban érzik együtt magukat, és már együtt járnak futni is. Julian azt hazudja az anyjának, hogy meghívókat küldött szét egy nagy istenhozott partyra a nagy házba; de Caronak elmondja az igazat, hogy lehetetlen élni abban a házban.
Gladys megtudja, hogy Julian elköltözött, és megpróbálja kitalálni, hgoy an vehetné rá, hogy kifizessen neki mindent, ami szerinte neki jár. Fina megbotránkozik, mikor meglátja, hogy Elmer és Julian együtt isznak Matet. Carolina és Gladys újfent összevesznek, és Carolina kidobja õt a házukból.
Lanari felveti Caronak, hogy próbáljanak meg bíróság nélkül megegyezni Julian és a Prado Caletsek között, de Juliannak annyi kérése van csak, hogy véghezvigye apja utolsó akaratát.
Rita rájön, hgoy Paula és Gonzalo között történt valami, de Paula megkéri õt, hogy ne mondja el senkinek sem. Julian és a barátai focimeccset játszanak a ház kertjében, mely újabb támadási lehetõséget ad Finának. Elmer az egyetlen, aki elkezdi tanítani Juliant a felsõ társadalom szabályaira, és a jó ízlésre.
Luis újból kirúgja Gladyst, és a nõ bosszút fogad. Véletlenül megtudja, hogy Luist a szülõvárosából elüldözték, miután elcsábította a sógornõjét. A nõ tervet készít, hogy hogyan hasznosíthatná ezt az információt az ö javára.
Julian felismeri, hogy Luis érdeklõdik Maggie iránt. Ivan sejti, hogy Pilar és az apja között történt valami.
Carolina beletolat Pilar kocsijával Alvaro Lago kocsijába. Julian elhatározza, hogy kideríti mi volt Luis szökésének a háttere, ezért elhatározza, hogy elutazik Dereuxba, a szülõfalujába. Mikor megérkeznek, megkérdezi, hogy ismeri e valaki Luis Mujicát, de azt mondják, hogy meghalt.

80-84. részig

A férfiak akikkel Maggie és Julian találkoznak, Luis apja és bátyja, és azt mondják, hogy a fiú meghalt, és nem óhajtanak róla tudni soha többé semmit. A faluban Julia rájön, hogy Luisnak van egy fia, akirõl a férfi nem is tud semmit.
Paula Diegoval hagyja Flort, és elmennek Carolinával. Ivan elviszi a szülei házába Giselát, és úgym utatja be õt, mint a barátnõjét. Isabel és Lanari semmit sem akar tudni a lányról, mivel úgy néz ki, hogy nem tiszteli õket, és nem egy társadalmi rétegbõl származnak.
Julian és az unokatestvére találkoznak Luisszal és elmondják neki, hogy van egy fia, és megpróbálnak megoldást találni a problémájára. A férfi elhatározza, hogy visszatér Buenos Airesbe. Diego és Carolina csókolóznak. A lány összezavarodik, és idõt kér a férfitól.
Ivan arra kéri Gisselát, hogy szeretkezzenek, de a lány azt mondja, hogy még várni szeretne, mivelhogy õ szûz. Carolina féltékeny Maggiere, és meg akarja tudni, hogy mi van közte és Julian között. Alvaro Lagos õrlödik Pilar Arias és Carolina között.
Julian félétkeny lesz, mikor Caro nem fogadja el a meghívását. Emiatt Julian Pilart hívja meg, aki boldogan el iss fogadja. Gisela elhiteti Juliannal, hogy nagyon szomorú, met hogy rettenetesen hiányzik neki, ezért a férfi meghívja õt, hogy lakjon a nagy házban. Dominga nem nagyon örül ennek. Úgy érzi, hogy a fia már eléggé megváltozott, úgy viselkedik, mint egy gazdag ember, és nem akarja, hogy a lánya is ilyen legyen.
Diego meghallja, ahogyan a fiúk arról beszélnek, hgoy Paula és Gonzalo szeretõk. Ivanba szögt üt a gondolat, hogy az apja és Pilar talán szertõk. Carolina rájön, hog amiért nem fogadta el a meghívást, Julian pilart vitte magával.
Gisela átköltözik a házba, amely Finának egy újabb támadási lehetõség. Megpróbálja kidobni õt a házból, de Julian nem engedi. Carolina elkezdi megszervezni a megállapodást Julina és a Prado Caletsek között, mikor rájön, hogy meg akarják lopni õt. Caro nagyon lekezelõen bánik Juliannak, mikor az meglátogatja Pilart, hogy visszaadjon neki valamit, amit a hajóján felejtett. Julian megkéri az anyját, hogy tudassa vele, ha valami történik Diego és Caro között. Julian és Diego összevesznek. Az elõadáson Diego összeverekszik Gonzaloval.
Lassan közeleg Cayetano születésnapja, és Dominga szeretne szervezni neki egy meglepetés bulit. Corina beköltözik a nagy házba. Fina nem örül ennek, de Lanari nyugalomra inti, mert különben késõbb még megbánhatja. Lanari kidolgoz egy tervet, miszerint el kell hitetni Juliannal, hogy õ és pilar má szakítottak, és késõbb megkéri Pilart, hogy csábítsa el a férfit annak érdekében, hogy megmaradjanak a milliói.

85-89. részig

Pilar elfogadja Laneri ajánlatát, és elhatározza, hogy elmegy, és elcsábítja. Juliant. Meghívja vacsorára.
Cayetanonak születésnapja lesz, és megkezdõdik a meglepetés party szervezése.
Carolna találkozik Alvaro Lagosszal, aki mégm indig összekeveri õt Pilar Ariasszal. Elkezdi tisztázni a félreértést, de nem mondja meg, hogy ez az õ hibája volt. Alvaro beszélget vele, de még mindig azt hiszi, hogy Pilarral, az Andres projektrõl, mintha Pilar csinálta volna meg. Carolina kételkedni kezd Pilarban és egyre jobban elhiszi, hogy a nõ úgy mutatta be, mint az õ projektje.
Caro rosszul érzi magát, és beszél az apjával, aki arra kéri, hogy bizonyosodjon meg efelõl, mert lehet, hogy Lavaro hazudott neki.
Cayetano születésnapi partyja közben, Cayetano és Jesus féltékenységbõl elküldök Elmert. Julian meghívja Pilart vacsorára.
Maggie beszél egy szociális gondozóval Luis fiáról. Luis megkéri Juliant, hogy menjen el Maggivel.
Caro nagyon mérges Pilarra, és elmegy hozzá, hogy tõle tudja meg az igazságot az Andres projekttel kapcsolatban. Abban a pillanatban, hogy Pilar elmegy az irodából, Caro akkor lép be oda, és akkor hívja Alvaro Lagos telefonon, és Caro felveszi. A férfi még mindig összetéveszti õt Pilarral.
Caro elmegy Alvaroval ebédre az apartmanjába. Meg akarja csókolni, de a lány nem engedi neki. Maggie elmegy Luisszal, hogy megismerje az anyját.
Alvaro nagyon mérges, nem érti, hogy miért kéri tõle Caro azt, hogy soha többé ne hívja õt fel. Elhatározza, hgoy felhívja, de aki felveszi a telefont, az maga Pilar.

90-94. részig

Titokzatos módon Pilar megszakítja Alvaro hívását, mielõtt megérkezne, hogy megismerjék egymást. Julian telefonál Pilarnak, majd elmennek valahová inni és csókolóznak.
Maggi Luissal együtt levelet küld Yolinak, aki válaszol is. Fina mérges lesz, mikor megtudja, hgoy al ánya egy szerelõvel jár. Paula és Gonzalo elmennek sétálni, és Diego viselkedésérõl beszélnek.
Dominga Diegoval beszélget Pauláról, de bevallja, hogy ég mindig van valami közötte és az exneje között.
Corrina felfedezi, hogy Bermejo szintén az egyedülállók találkozójára megy, és elhatározza, hogy folytatja a tervet, mely szerint féltékennyé teszi Bermejot. Ezért elmegy Perrucioval ugyanarra a találkozóra.
Bermejo megmondja Juliannak, hogy nem tûnik boldognak. Maggie meghívja uist egy ebédre a házba. Maggie bemutatja õt,mint a barátját, de Luis azt hiszi, a lány csak felhasználja õt. A szerzõdés aláírják, de Julian és Caro között a helyzet egyre rosszabb. A lány ünneplés helyett hazamegy.
Alvaro felfedezi, hogy Pilar bemutatta az Andres projektet, és elmegy hozzá, hogy beszéljen vele. Pilar épp Caro computerét használja, mikor megérkezik Alvaro, és kéri, hogy hagy beszélhessen a fõnökével. Ebben a pillanatban érkezik meg Caro, aki megmenti a helyzetet avval, hogy azt mondja Alvaro a barátja. Alvaro megmutatja a bizonyítékot, hogy Pilar átverte õt. Pilar elmondja Juliannak, hogy Caronak barátja van.
Másnap Julian bemegy a Holdinghoz, ahol összefut Caroval, aki be szeretné mutatni a bizonyítékokat. Julian nem hisz neki, mert Alvaro Lagostól származnak, és emiatt újból összevesznek.
Gisela és Ivan már 3 hónapja együtt járnak, és Ivan arra kéri barátnõjét, hogy szeretkezzenek. Gisela azonban nagyon aggódik, mert még szûz, és a nagynénje Corina nem engedei neki.
Fina és Patricio úgy gondolják, hogy ahhoz, hogy Julian kifizesse õket, meg kell alázniuk õt. Carolina bejelenti Juliannak, hogy kilép, nem óhajt többé visszajönni, és soha többé nem akarja õt látni. Pilar telebeszéli Julian fejét roszakat állítva Carolináról.
Alvaro felajánl egy állást Caronak a Verdananal, ad neki egy gyönyörû irodát, és egy nagy csokor virágot.
Maggie egyre mérgesebb, mert nem tudja Luist elérni telefonon, és azt hiszi, hgoy egy másik lánnyal van.
Miranda rájön, hogy Elmer szerelmes Domingába.
Ivan gyanúja beigazolódik, és rájön, hogy Pilar és az apja szeretõk. Gisela meghívja a barátját vakációra, és megkéri Ofeliát, hogy mondja azt együtt mentek el Campamentoba.
Dominga Elmertõl tudja meg, hogy Caro és Julian öszevesztek. Caro nagyon jól boldogul az új állásával. Dominga elmegy vele sétálni. Caro elmeséli neki, hogy Pilar és Julian együtt járnak, és biztos benne, hogy a nõ csak a pénzére pályázik.

95-99. részig

Corina megláthja Bermejo a parkban Titával. Julian elmegy Pilarral egy éttermebe, ahol összetalálkoznak Lanarival és feleségével. Carolina és az apja elmennek Alvaro házába, és Gladys mérgesen neront Carolinának. Luis az éjszakát a házban tölti, amikor Patricio kiabálására ébed fel, mert meglátott egy pókot. Lanai alá akarja Juliannal iratni, hogy 400 embert elbocsátanak, de Julian nem írja alá. Diego és Paula összevesznek, mire a férfi kijelenti, hogy tartsa magát távol Flortól. Julian és Pilar Chilebe készülnek, és ugyanazzal a géppel akar menni Caro és Alvaro is. Végül Julian és Caro együtt mennek, de a gép bajba kerül, és kényszerleszállást hajtanak végre Chilében. Jesus átmegy Domingához, hogy együtt töltsék az éjszakát. Julian bevallja Caronak, hogy mennyire szereti, és csókolozni kezdenek. Végül az éjszakát eg mezõn töltik, ahol egymáséi lesznek. Ebben az idõben, Pilar, Alvaro és Lanari aggódni kezdenek, hogy Caro és Julian még nem érkeztek meg.
Gisella és Ivan megérkeznek a házba, és lefeküdnek egymással Julian szobájában. A család aggódni kezd a férfiért és Caroért, mikor megtudják, hogy a gépük eltûnt. Fina nagyon boldog, hogy Vargas végre mrghalt, de aztán megtudja, hogy Julian él és virul. Úgy érzi, hogy a jó szerencse elhagyta õt. A borzalmas baleset után Julian és Caro megérkeznek Chilébe, ahol Lanari alá akarja iratni a Prado Calets cég felbomlását, és elosztását. Egyedül Caro kéri, hogy ne tegye meg. Visszatérnek Buenos Airesbe, ahol Lanari Pilart kéri meg, hogy vegye rá Juliant az aláírásra. Paula és Caro összevesznek. A Lány azt szeretné, ha a nõ végre észrevenné, hogy még minidg szerelmes Diegoba.

100-104. részig

Alvaro bemutatkozása Jesusnál balul sül ki, Julian és Gladys jelenléte miatt. Miután a férfi elmegy, Caro rosszul érzi magát az este miatt. Diego bevallja Domingának, hogy lelkiismeretfurdalása van, amiért olyan csúnyán viselkedett Paulával. Corina elmegy, hogy egyedülállókkal találkozzon, de olyan rosszul sikerül, hogy a nõ depressziós lesz. Elmer meg akarja tudni, hgoy mit tud Fina az érzéseirõl Dominga irányába, de a nõ nem árul el semmit. Összevesznek, és Elmer Fina halálát kívánja. Julian szemtanúja lesz a jelenetnek, és elárulja anyjának, hog Elmer szerelmes belé. Julian összeveszik vele, és Jesus meghallja a beszélgetést. Késõbb Julian már bánja, hogy olyan csúnyán beszélt az anyjával. Jesus azt hiszi végleg elvesztette Domingát. Elmer elmondja Domingának, hogy nem mûködne közöttük a kapcoslat. Julian az igazgatókkal találkozik, hogy megbeszéljék a cég sorsát. Pilar fel akarja oszlatni a céget, de Caro nem szeretné. Végül Caro nyeri meg a megbeszélést. A két nõ veszekedni kezd. Flor elmondja az anyjának, hogy Diego bevallota neki, még mindig õt szereti. Jesus bevallja Domingának, hogy szerelmes belé, a nõ kedvesének szólítja, és megbeszélik, hogy egyenlõre titokban tartják ezt. Silvio és Gonzalo esznek valamit, amitõl rosszul lesznek. Gonzalo elmegy Paulához, aki ápolgatja õt. Julian elmondja Pilarnak, hogy Ivan tudja, hogy Lanarival õk szeretõk. Pilar elmondja ezt Marcosnak. Alvaro megkéri Carolinát, hogy próbálja fel a Verdala álltal gyártott menyasszonyi ruhákat. Julian követi õket, mert azt hiszi, Caro hozzá akar menni Alvarohoz. Kicsivel késõbb Caro felhívja, hogsy megmondja Juliannak nem megy hozzá Alvarohoz, de a férfi elég hüvõsen viselkedik vele. Diego meglátja Paula ágyában Gonzalot, és összevesznek. Gonzalo megkéri Paula kezét, de a lány nem válaszol.

104-109.részig

Gisella és Ivan szeretkeznek, és ugyanezt teszi Maggie és Luis is. Luis bevallja Juliannak, hogy tényleg szerelmes Maggiebe, akinek nagyon komoly vitája van Finával a kapcsolatuk miatt. Alvaro minden idõt Carora akar fordítani. Julian megjegyzi Finának, és Patricionak, hogy nem szentelnek elég figyelmet a munkájukra. Pilar és Lanari minden áron meg akarják gyõzni Juliant, ezért Pilar megcsókolja õt. Ezt meglátja Carolina, és ezért elfogadja Alvaro meghívását egy étterembe. Az étterembe összefutnak Pilarral és Juliannal. Gisella visszatér a vakációról Ivannal, és elmondja Ofeliának, hogy szerelmeskedtek. Íoli levelet ír Luisnak, hogy jöjjön, és nézze meg a fiát Rubint. Carolia boldog Alvaro mellett, akivel elmennek együtt vásárolni. A lány meghívja õt az aphjához. Julian elmeséli Domingának, hogy vna barátnõje, és családi vacsorát szervez, hogy bemutassa Pilart a családnak. Gisella elmodnja Corrinának is, hog együtt volt Ivannal. Elmer kéri Domingát, hogy legyenek egüytt, de a nõ idõt kér, hogy átgondolja. A vacsora nem sikerül valami túl jól. Minden jó lett volna, csak Dominga nem volt túl szívélyes, mert nem szívleli Pilart. Másnap pont Alvaroval lenne vacsora, de sajnos befut Julian is. Jesus meghívja, hogy maradjon vacsorára, mire Julian elfogadja a meghívást.

110-114. részig

Miranda és Cecilio segítenek megszervezni egy újabb szereplést Patricionak. Gisela nem érzi túl jól magát, és Ivannal együtt aggódni kezdenek. Alvaro újfennt megjelenik Caroék házánál, de az ajtóban összefutnak Gladysszel, és összevesznek. Alvaro mérgesen megy el. Caro és Julian együtt találják Domingát és Jesust, és próbálják megérteni mi történhetett. A nõ és a férfi összevesznek. Végül Dominga állítja le õket, hogy joga van élni a saját életét, és Jesus jó ember. Caro elmondja az apjának, hogy New Yorkba megy Alvaroval, és szeretné ha velük menne, de Jesus nemet mond. Julian elmondja Diegonak, hogy Gisela terhes. Corina nagyon szomorú, és Bermejo szobájában sír. Jesus elmondja Domingának Caro terveit, és hogy nem akar velük menni, de még mindig fél egyedül hagyni a lányát. Lanari tudni akarja, hogy Pilarnak sikerült e aláíratnia a papírokat Juliannal, de még mindig nem sikerült. Lanari felveti Ivannak, hogy jobb lenne, ha Gisela elveszítené a gyerekét. Julian pénzr ad Gladysnek, aki végre elmegy. Ellg sok pénzt kap, és Miamiba költözik. Maggie és Luis kapcsolata napról napra jobb. Julian felfedezi, hogym ióta az apja meghalt, nagyon sok cég csõdbe ment. Megkéri Anat, hogy segítsen kideríteni mi történhetett. Azt is észreveszi, hogy a legtöbbjüknél november 23-a volt a csõd dátuma. Julian szerint ez jelenthet valamit. Rájön, hogy ez Lanari születésnapjának dátuma, és meglepõdik. Diego ráveszi Giselát, hogy folytassa a terhességet, ne szakítsa meg. És biztosítja a segítségérõl. Diego, Dominga és Gisela elmennek Bermejohoz, hogy elmondják, Corrina depressziós, móióta nincs vele.

115-118. részig

Maggie elmondja Juliannak, hogyan öltem eg az apját: elzárta az oxigénmaszkját, és egy párnát tett az arcára. Julian nagyon mérges lesz, úgy érzi több idõt tölthetett volna az apjával, és retteneteen dühös lesz az unokatestvérére. Maggie kéri, hogy bocsásson meg neki, és próbálja meg átérezni mit érezhetett õ, mikor látta, hogy a bácsikája mennyire szenved.Julian az apjával álmodik, aki elmondja neki, hogy Maggie tényleg megbánta amit tett, és hogy bocsásson meg neki. A férfi másnap megbocsát Maggienek. Silvio segédmunkásnak öltözik be, és mikrofont tetett Lanari irodájába. Agostini észreveszi õt, de a ruhának hála el tud menni anélkül, hog felismernék. Gladys összecsomagolja a böröndjét, és újból öszeveszik Caroval, amiért már megint az õ ruháit akarja ellopni. Bermejo felhívja Corrinát, és találkozót kér tõle. Julian a mikrofonnak hála meghallja Lanari és Pilar közötti beszélgetést, és rájön, hogy át akarták õt verni. Manuel leleplezte õket, de próbálátk magukat menteni. Julian mind ak ettõt kirúgatja. Gladys elbúcsúzik a nagybátyjától a repülõtéren. Miamiba megy. Bermejo egy romantikus helyre viszi Corrinát, és megkéri a kezét. A nõ boldogan igent mondt, és kéri, hogy óriási legyen az esküvõje. Maggie újfennt összeveszik az anyjával, a Luissal való kapcsolata miatt. Diego meglátogatja a lányát, de ott találja Gonzalot is. Julian bolondnak érzi magát Pilar és Lanari miatt. Dominga és Elmer azt tanácsolják neki, hgoy harcoljon Caroért. Fina Maggievel beszél, és végre, bár kelletlenül, de elfogadja Luisszal való kapcoslatát. Maggie és Luis elutaznak a férfi szülõvárosába, hogy végre találkozhasson a fiával. Gonzalo kéri Juliant, hogy vegyen egy házat, ahol boldogan élhetne Paulával. Julian találkozóta hívja Carolinát. A férfi elmeséli neki, hogy mit tudott meg Lanariról és Pilarról, és kéri, hogy vegye át Lanari helyét a cégnél. A lány elmondja, hogy Alvaroval New Yorkba utazik, hogy ott éljenek együtt. Julian meg akarja akadályozni, de miután rákérdez szereti e a lány Alvarot, az igent mond, így nem teszi. Corrina boldog a kzelgõ esküvõ miatt. Diego összeveszik Juliannal, amiért vesz egy házat, ahol Gonzalo és Paula együtt élhetnek. Julian bûnösnek érzi magát, és beszél Gonzaloval. Ivan elmondja az nyjának, hogy Gisela gyereket vár. A nõ megijjed, mikor megtudja, hogy Marcos nem akarta, hogy meegszülessen. Paula nem túl boldog Gonzaloval. Egy nap Flor nagyon beteg lesz, és az aggodalom újból összehozza a szülõket. Pilar San Diegoba meg,y hogy találkozzon az anyjával. Lanari megkeresi Giselát, hogy rávegye vetesse el a gyereket. Gisela elmond mindent Ivannak, mert azt hiszi, hogy õ küldte az apját. Paula és Carolina újból barátok lesznek. Óriási búcsúpartit tartanak Caronak, de Julian nem akar elmenni. Pilar megjeleink a házban, és a férfi bocsánatát kéri. Ráveszi, hogy harcoljon Caroért, és a férif elhatározza, elmegy a partira. Bevallja neki, hogy szereti, és kéri, hogy ne menjen el. Térden állva kéri meg a kezét. Ivan elhagyja a szülei házát, de elõtte bevallja anjának, hogy apja szeretõje Pilar volt. Isabel összeveszik a férjével, aki hazudik neki, és új esélyt kér tõle. Paula és Gonzalo különvállnak. Julian nagyon szomorú, amiért Caro elhagyta õt Alvaroért. Elmer nyitni szeretne egy protokoll iskolát. Ivan bevallja Giselának, hogy szereti õt, bocsásson megn eki, és legyenek újból barátok. Caro elfogadja Dominga és apja kapcsolatát. Julian az anyja elõtt elsírja magát, hogy Caro nélkül az életének nincs értelme.

119. rész

Julian elmondja Alvaronak, hogy mindig megtett mindent azért, hogy zaklassa õt, mire Alvaro elmondja, hogy õ meg Carot zaklatta, és vegye tudomásul, õ már csak a múlt része. Caro Jesustól és Domingától búcsúzik a reptéren. Corina az atyával breszélget, de a pap elmondja, hogy nem tudja összeadni õket, mivel hiányoznak neki Corrina papírjai. Julian tudja, hogy Caro nem szereti Alvarot, de nem tehet érte semmit, csak minden jót kíván. Caro a reptéren találkozik Alvaroval, aki elmondja, hogy minden rendben lesz, ne aggódjon. Corina Julian segítségét kéri a esküvõhöz. Pilar bocsánatot kér az apjától, és bevallja szereti õt. Julian beszél a pappal az esküvõrõl, és utána pedig Istenhez fohászkodik, hogy vigyázzon Carolinára. Julian elmondja Corinának, hogy meglesz az esküvõ. Mikor hazamenne, rájön, hogy a pap véletlenül bezárta õt. Másnap az esküvõn már csak Julianra várnak, nem tudják, hogy ott van a templomban bezárva. Amiért Julian nem jelent meg, Diego foglalja el a helyét. Julian a szobában alszik, és a nászinduló zenéjére felébred. Mikor Corina kimondja az igent, Carolina megjelenik, és Mirandától kérdezi, hogy hol van Julian. Egy hölgy kinyitja a szobát, és Julian most már kijöhet. Mikro Corina és Bermejo összeházasodtak, megjelenik mögöttük, fehér ruhában. Jesus megkérdezi, hogy mit csinál, mire annyit mond csak, hogy nem akar több hibát elkövetni, és hogy hol van Julian. Carolina megkéri a papot, hogy afdja össze õket Juliannal. A férfi megjelenik az egyik erkélynél a templomban, és mikor meglátja Carot, nem akar hinni a szemének. Megkérdezi tõle: -Caro Te mit csinálsz itt? A nõ válaszol: – Hozzád jöttem. El akarsz venni engem? Julian: – Persze, hogy el akarlak. Julian lejön az oltárhoz, és odamegy Carohoz, és azt mondja: -Visszajöttél. Caro: -Igen, visszajöttem, hogy hozzád menjek.

Julian megkéri a papot, hogy adja össze õket. A pap megkérdezi Juliant, hogy elfogadja e feleségének Carot, mire igent mond; majd Carot is megkérdezi, hogy elfogadja e férjéül Juliant, és a nõ is igent mond. A pap férj és feleségnek nyílvánitja õket, és megcsókolják egymást.

Köszönet Szilvinek a fordításért!

Megosztom másokkal: