Milady tartalma

MILADY tartalma:

1. Sokan álmodunk gyönyörû álmokat kastélyokról, pompás fogadásokról, hatalmas, drága autókról, elegáns ruhákról. Sokan álmodunk arról, hogy hercegek, hercegnõk vagyunk, a fél világ a lábaink elõtt hever, és mindenbõl a legszebb, a legjobb jut nekünk. Delfina Taylor minderrõl nem csak álmodik, neki mindez megadatott, már gyermekkorától. Otthonosan mozog a fehér márvány báltermekben, ahol velencei tükrök sokszorozzák a kristálycsillárok sziporkáit, szórják a fénycsillámokat. Arannyal szegett brokát függönyök fedik az ablakokat, hogy a hívatlan látogatók pisla tekintetétõl megóvja a bálozókat. Csoda világ ez, ahová a külvilág szinte képtelen betörni, a hétköznapi gondokkal, ez persze nem azt jelenti, hogy az élet gondtalan

5. Victoria és Angie egy reklámkampányhoz szeretnék felkérni Federicót modellnek. Regina közli a meglepett Victoriával, hogy Delfinát szemelte ki Federico menyasszonyául. Mindenkit aggaszt, hogy a tõzsdén zuhannak az árak, Regina, Santiago, Maximo és Bonavento is sok pénzt veszít, de Federicót sehol sem találják. Victoria rájön, hogy az anyja vasalja a ruháit, feldühödik, és elrohan Chiarához, ahol azt követeli, hogy tûnjön el az életébõl.

6. Regina ékszerekbe akarja fektetni a pénzét. Maximo végül megtalálja Federicót és végre szabadon és testvérként viselkedhetnek. Santiago súlyos pénzügyi problémákkal küzd. Victoriát nem érdekli Santiago problémája, mindenért Chiarát okolja, de Delfina és Emilia megnyugtatják Santiagót, hogy majd dolgozni fognak és nem lesz semmi gond. Emilia Gastonnal megy szórakozni, aminek Santiago nem örül, sõt még Victoriának sem szimpatikus Gaston, de Marina védelmébe veszi a fiút.

7. Lázas készülõdés folyik a vernissage-ban történõ emléktábla-leleplezésre, ahol mindenki megjelenik. Federicóba Maximo és Delfina próbál lelket önteni: ki így, ki úgy. De sikeresen, mivel Federico újra elkezd dolgozni. Delfinát boldoggá teszi Federico figyelmessége. Federico nem tud végleges elhatározásra jutni Delfinát illetõen, ezért Maximo és Delfina megpróbálják féltékennyé tenni.

8. Victoria megismerkedik Andrea Rizzi üzletemberrel. Santiago Taylor nem akar eleget tenni Valladares meghívásának, hogy a Valladaresek és a Taylorok együtt töltsék a karácsonyt. Regina csináltat egy másolatot a Valladaresek családi gyûrûjérõl. Az igazit Maximo, a másolatot Federico kapja. Delfina a karácsonyi ünnepségen igent mond Federico házassági ajánlatára. Regina fel van háborodva, mert úgy érzi, hogy Federico és Maximo bolondot csináltak belõle. Santiago dühös, mert rájön, hogy Emilia lánya eljárkál az édesanyjához, és azt is megtiltja neki, hogy Gastonnal találkozzon. Federico, Delfina és Maximo Angie kúriájára mennek, ahol megjelenik Lucia, Federico szeretõje. Federico szinte egész nap csak Luciával foglalkozik, de Delfinát vakká teszi a szerelem.

9. Santiago elmegy Chiarához, és közli vele, hogy ne menjen többet a gyerekek közelébe. Regina átkutatja Maximo szobáját és elviszi a papírokat, melyeket Maximo ollózott össze édesanyja halálával kapcsolatban. Maximo számonkéri, de Regina tagad. Megérkezik Marcus, hogy segítsen kideríteni a baleset körülményeit, mert Maximo gyilkosságra gyanakszik. Bonavento elmegy a Taylor-házba, hogy mint minden évben, bocsánatot kérjen Adelától azért, amit egyszer, húsz évvel korábban mondott neki. Adela elutasítja. Victoria szerelmes Rizzibe, akitõl autót kap ajándékba. Maximo nyomozni kezd apja és anyja halálának körülményei után.

15. Az Interpol keresi Pilart, ezért Regina kidobja a házból, Maximo azonban elrejti õt. Regina kidobja Bonaventót, mert az nem hajlandó átkutatni Pilar szobáját. Maximo a saját szolgálatába fogadja. Federicót és Delfinát folyamatosan zaklatja a sajtó, ezért idõ elõtt hazatérnek a nászútjukról.

16. Delfina nem érzi jól magát a Valladares-villában, mert Regina és Federico szabályok közé szorítja az életét. Federico és Lucía leleplezõdnek, mert éppen akkor lépnek be Federico dolgozószobájába, amikor Maximo éppen ott próbálja elrejteni Pilart. Marcus óvatosan puhatolózik Bonaventónál Patricio Valladares halálával kapcsolatban. Regina mindenki elõtt letagadja Delfinát, a lány senkit sem fogadhat. Maximo és Pilar összeházasodnak, hogy Pilar megmeneküljön, de Maximo elmondja Delfinának, hogy nem Pilarba szerelmes.

17. Chiara álmot lát, ami arra ösztökéli, hogy hagyjon fel az ivással. Marcus kideríti, hogy Maximo apjának szeretõje volt, Maximo döbbenten fogadja a hírt. Delfina gyanútlanul elmond néhány dolgot Sofiának, egy volt iskolatársnõjének Federico személyes dolgairól. Mindez másnap megjelenik egy napilapban. Adela visszatér a Taylor-házba.

18. Regina gyötri Delfinát, mert nem találja elég elegánsnak, és Federico is durván bánik vele. Az elkeseredett Delfinát Maximo bábjátékkal akarja felvidítani, de a “bábu” bevallja a lánynak, hogy szereti. Victoria elhatározza, hogy kifürkészi Regina titkait, és pénzzé teszi õket. Pilar visszautazik Spanyolországba, de elõtte elmondja Federicónak, hogy tud a titkáról, de nem adta volna ki, és megkéri a szenvedõ Maximót, hogy tartson vele, mert szerelmes belé. Maximo úgy dönt, hogy elutazik Pilarral.

19. Maximo és Pilar csomagolnak, Spanyolországba készülnek. A búcsúztató ünnepségen Delfina arra kéri Maximót, hogy maradjon. Angie meglátja Federicót és Camillát, és rájön, hogy Federico nem üzleti úton van, hanem egy szerelmes hétvégén. Chiara megjelenik Santiagóéknál, mert Adela meghívta, de Victoria kiborul. Olyannyira elfajul a helyzet, hogy az apja felpofozza, erre a lány elrohan Reginához, akivel elhatározzák, hogy nem engedik az asszonyt beférkõzni a családba.

20. Emilia hazatér apja házába. Federico megakadályozza, hogy egy magazin kompromittáló fotót jelentessen meg róla. Maximo és Marcus ki akarja deríteni, hogy miféle rejtély övezi Maximo apjának halálát. Chiara boldog, hogy együtt lehet a lányával, de Regina megzsarolja Santiagót, aki ezért elzavarja az asszonyt. Delfina szülei beszélgetését kihallgatva megtudja, hogy Federico Regina parancsára vette õt feleségül.

21. Victoria és Santiago kidobja Chiarát a házból, amikor megtudják, hogy az éjszakát a lázas Emiliánál töltötte. Maximo és Marcus felkeresik Juanát, aki újabb adalékokkal szolgál Patricio de Valladarest illetõen. Delfinának illemtanórákat kell vennie. Delfina és Federico együtt töltik a délutánt, miközben egy fényképész – Angie megbízásából – a nyomukban jár.

22. Maximo és Marcus Perez nyomozó nyomára bukkannak, akirõl kiderül, hogy a lánya annak a magánnyomozónak, akit Patricio de Valladares bízott meg egy személyes ügyben, és aki az életét veszítette egy váratlan tûzben. Regina egy színészt bíz meg, hogy jó pénzért cserébe tegye lehetetlenné Chiarát Santiago elõtt. Maximo a nyomozás során arra a téves következtetésre jut, hogy õ nem Patricio de Valladares, hanem egy bizonyos James Oliver fia.

23. Reginának Nestor segítségével sikerül tõrbe csalnia Chiarát. Marcus figyelmezteti Maximót, hogy rossz irányban tapogatózik. Victoriának kezd megtetszeni Maximo. Maximo felkeresi Chiarát, hogy közelebbit is megtudjon apja és anyja kapcsolatáról, illetve James Oliverrõl, de csak annyit tud meg, hogy James az anyja halálát követõen eltûnt. Maximo és Delfina együtt ebédelnek Santiago házában, ahol Maximo megtalálja Delfina gyermekkori naplóját.

24. Federico megint durván elutasítja Delfinát, akit csak Maximo tud megvigasztalni. Maximo elhatározza, hogy rendbeteszi a dolgokat, és azt kéri Federicótól, hogy csináltassanak DNS-tesztet, amit Federico ijedten visszautasít.

25. Regina fokozatosan bevezeti Santiagót a társasági életbe, aki vakon hisz benne. Federicót egyre jobban aggasztja, hogy Maximo annyi idõt tölt Delfinával, Regina pedig még olajat önt a tûzre.

26. Maximo Regina szobájában James Olivernek írt leveleket talál, melyek “címzett ismeretlen” jelöléssel tértek vissza. Lucía kényszer hatására mindent kitálal Delfinának, akit összetör a hír. Elhatározza, hogy változtat az életén, nem hagyja, hogy irányítsák, ismét szabad akar lenni. Federico féltékenységi jelenetet rendez Maximónak.

27. Regina nem tartja be a Lucíával kötött megállapodást, így Lucíát és az egész családját Szarajevóba irányítják. Victoria és Maximo egyre jobban vonzódnak egymáshoz. Regina módszeresen szítja az ellentétet Federico és Maximo között. Federico nem akarja megérteni, hogy Delfina magányos, és mindenért Maximót okolja. Victoria Regina segítségével egy lovat ajándékoz Maximónak. Chiara megérzi, hogy Delfina lánya beteg, ezért megkéri Adelát, hogy menjen el a házba. Federico megtalálja Maximo szobájában Delfina Maximónak írt leveleit és ajándékait. A Delfina és közte kirobbanó vita kis híján erõszakba fullad. Az orvosi vizsgálat kideríti, hogy Delfina gyermeket vár.

28. Victoria fuldoklik az irigységtõl, hogy Delfina terhes. Chiara megint inni kezd. Regina terrorizálja Delfinát, neki ajándékozza a brosst, amivel Patricio öngyilkos lett, egyedül Maximo áll a lány pártjára. Federico észreveszi, amikor Maximo bátorításul megöleli Delfinát, és ezért verekedni kezd testvérével. Delfina elájul.

29. Maximo és Federico közt elérkezik az elsõ súlyos nézeteltérés. Maximo unszolására Federico bevallja, hogy csak kötelességbõl vette feleségül Delfinát, és egyáltalán nem szereti. Chiara Bonavento elszólásából tudja meg, hogy Delfina várandós. Maximo megtalálja Delfinát, és megcsókolja az alvó lányt, amit Victoria véletlenül észrevesz. Delfina csak Regina engedélyével hagyhatja el a házat. A gyárból távozó Maximo és Federico ismét összeszólalkozik a kocsiban, és Federico kiugrik a mozgó autóból.

30. Federico a baleset következtében kórházba kerül, és megvan a veszélye, hogy nem fog tudni többé rendesen járni. Delfinának senki sem szól arról, hogy mi történt a férjével. Federicót a baleset közömbössé és hideggé teszi. Adela bevallja Santiagónak, hogy szereti, aki ezt testvéri szeretetként értelmezi. Mabel Rivas megjelenik a Valladares-házban, hogy visszahozza a csekket, amit Federico küldött édesapja orvosi kezelésére. Delfina az újabb elutasítás miatt ismét a pincében keres menedéket, ahol Maximo rátalál. A találkozás csókkal végzõdik.

31. Delfina a csók hatására döbben rá, hogy Maximo szerelmes belé. Josefina bevallja Bonaventónak, hogy õ nem gazdag, és nem tulajdonosa a versenyistállónak. Bonavento is bevallja, hogy õ csak fõkomornyik. Josefina felháborodva elvonul, amiért becsapták. Delfinának egyre inkább az az érzése, hogy senki sem várja és nem szereti születendõ gyermekét. Maximo telefont kap Juanától, hogy James Oliver álmában õt hívta. James elmondja, ha nem is szavakkal, hogy Maximo nem az õ fia, hanem Patricio de Valladaresé. Maximo úgy dönt, hogy véget vet a kapcsolatának Victoriával, de a lány közli vele, hogy apa lesz.

32. Victoria azt hazudja Maximónak, hogy állapotos. Regina elülteti a bogarat Santiago fülében, hogy Delfina hûtlen a férjéhez. Delfina és Maximo között a csókot követõen fagyos hangulat alakul ki. Regina egy csellel levelet kényszerít ki Delfinából, melyet azután elküld Chiarának. A levél szerint Delfina többé tudni sem akar az anyjáról. Maximo elmondja Marcusnak, hogy az az érzése, hogy Delfina viszontszereti õt. Josefina ismét ráakaszkodik Bonaventóra. Maximo úgy dönt, hogy nem hagyja magára Victoriát a gyerekkel, és arra kéri õt, hogy segítsen neki elfelejteni Delfinát. Emilia egy véletlen során megtudja, hogy Marcus házassága azért ment tönkre, mert véletlenül elgázolta a saját fiát.

33. Maximo elmondja Delfinának, hogy nem szerelmes Victoriába, de a gyerek miatt gondoskodik róla. Regina arra kényszeríti Santiagót, hogy végleg szabaduljon meg Chiarától, hogy az új Valladares ne ismerhesse meg õt. Santiago elmegy Chiarához, és elüldözi a házából. Chiarát megtámadják az utcán. Delfina el akar menni a házból, és apjától kér segítséget, aki látva, hogy Regina hallgatózik, megparancsolja a lányának, hogy maradjon a férje mellett. Chiara részegen beront Federico irodájába, és jelenetet rendez Ines és Mabel füle hallatára. Maximo Victoria irodájában találkozik Delfinával, és közeledni próbál. Victoria észreveszi, és magyarázatot kér.

34. Marcos és Emilia idilljét megzavarja a hirtelen betoppanó Alicia, aki pénzt kér volt férjétõl. Regina összetoborozza a családot, mindenki várja a beígért meglepetést.

35. Martin megakadályozza, hogy Chiara megölje magát, visszatartja a folyó felé botorkáló asszonyt. Bonavento Maximo segítségével végleg lerázza az immáron terhessé vált zokogó Josefinát. Alicia régi családi videofelvételeket csempész be Marcos kazettái közé, akit sokkol a halott kisfiú látványa.

36. Delfina összeveszik Federicóval, és a kettejük közti dulakodás során Delfina leesik a lépcsõrõl. Rosszul lesz, felmerül, hogy megszakad a terhessége, így az orvos hosszú ágynyugalmat ír elõ, melyet Regina arra akar felhasználni, hogy a magzaton genetikai vizsgálatot hajtsanak végre.

37. Maga gyõzelmét a versenybíróság visszavonja, mert a vérében doppingszert találnak, így Bonavento minden pénzét elveszíti. Regina ápolónõt fogad Delfina mellé abban a reményben, hogy így mégiscsak elvégeztetheti a magzaton a genetikai vizsgálatokat.

38. Regina dr. Ocampo és a nõvér segítségével erõszakkal az ágyhoz láncolja Delfinát. Victoria mindenképpen el akarja érni, hogy teherbe essen, és hogy az õ gyermeke legyen az elsõ Valladares-örökös, kerül amibe kerül. Delfina a gyógyszerek hatására azt álmodja, hogy Maximóval szeretkezik. A rendõrség megtalálja Gutierreznél Regina kártyáját, amit Maximo számon is kér rajta.

39. Delfinát már nem vigasztalják Santiago üres szavai, egyedül Maximo jelent neki társaságot. Federico, akit lelkiismeret-furdalás gyötör, mert Mabellel töltötte az estét, ismét közeledni próbál Delfinához. Maximo rájuk tör, mire Federico dührohamot kap. Ocampo meghozza a genetikai vizsgálat eredményét.

40. Regina közli Federicóval a hírt, hogy Delfina babája kislány lesz, de fogyatékosan fog születni. Federico önmagát és származását okolja. Maximo titokzatos levelet kap apjától, aki arra buzdítja, hogy nyomozzon tovább Eugenia halálának ügyében. Marcus elhatározza, hogy vidékre költözik, és elhagyja Emiliát.

41. Federico elmondja Maximónak, hogy mit tudott meg születendõ gyermekérõl. Delfina rájön, hogy Natalia erõs nyugtatót ad neki, ezért kirúgják az ápolónõt, aki nem árulja el Reginát. Maximóra hárul a feladat, hogy elmondja Delfinának az igazat. Delfina úgy dönt, hogy megtartja a gyermekét.

42. Delfina meglátja Mabelt és Federicót csókolózni az utcán, és követi õket, majd becsenget Mabelhez. A két nõ között váratlan és meglepõ szimpátia alakul ki, így Delfina elmondja a lánynak, hogy fogyatékos gyerekkel várandós. Maximo meglátogatja James Olivert, és magával viszi Victoriát is. Victoria távozása után James hosszú idõ óta elõször megszólal.

43. Delfina megkéri a férjét, hogy készüljenek fel a kisgyermek fogadására, de Federico nagyon fél. Regina nagyon nyájas Delfinával, sõt elkíséri a lányt babaholmit vásárolni.

44. Martin és Chiara összeházasodnak, és titokban nászútra indulnak. Adela születésnapjára meglepetéspartit szerveznek a fiatalok. Maximo sarokba szorítja Reginát a lóversenypályán történtek miatt, ám Federico váratlanul magára vállal mindent.

45. A genetikai álvizsgálat kideríti, hogy Victoria egészséges fiút vár Maximótól, tehát az õ fia lesz az elsõszülött Valladares.

46. Regina azt találja ki, hogy Andrea ejtse teherbe Victoriát, így Maximo nem fog rájönni, hogy becsapták. Andrea fel is keresi Victoriát, és csak Angie közbelépésének köszönhetõ, hogy nem erõszakolja meg a férfi. Federico összeroppan.

47. Federico és Delfina csak látszólag békültek ki, a lány titokban Maximóról álmodozik. Andrea addig üldözi Victoriát, amíg az beleegyezik a dologba. Regina bejelenti, hogy Santiago megkérte a kezét.

48. Federico egy vita hevében azt mondja Delfinának, hogy nem szeretné, ha megszületne a gyerek, és ha Delfina ellenkezik, akkor hagyja el a házat. Martin elmondja Chiarának, hogy van egy törvénytelen fia, és arra kéri, hogy keresse meg.

49. Martin meghal. Chiaránál megjelenik Osvaldo, Martin egyik bizalmasa, és elárulja, hogy Martin a Quintana Konszern fõrészvényese volt, és dúsgazdag. Gloria elmegy Maximo irodájába elnézést kérni, ahol rájuk nyit Victoria, és jelenetet rendez. Delfina rá akarja venni Clarát, hogy kísérje el egy újabb genetikai vizsgálatra.

50. Federico jogi úton igyekszik megszabadulni Chiarától, még Osvaldót is megpróbálja lefizetni. Delfina aggódik, hogy Maximo Gloriával csalja Victoriát. Chiara és Delfina között végre tisztázódik a félreértés a levelet illetõen. Delfina dühösen kéri számon a dolgot Reginán, aki azt állítja, hogy ez csak Chiara hazugsága. Federico védelmébe veszi Reginát, azt állítja, hogy mindent az õ kérésére tett.

51. Maximo idõben érkezi Victoriához, és sikerül megmenteni a lányt. A család megdöbbenve értesül Vicky öngyilkossági kísérletérõl. Reginához is eljut a hír, de amikor meglátogatja a lányt, az kidobatja. Gandolfo doktor vizsgálata kideríti, hogy Victoria várandós, és a gyermek egészséges. A család az örömhírre vacsorát szervez, melyre Reginát nem hívják meg, de õ mégis tudomást szerez róla, és váratlanul betoppan.

52. Santiago rózsákat küld Reginának, egy szálat minden egyes elvesztegetett évért. Gloria szerint, aki pszichológus, Victoria nem is akart öngyilkos lenni. Regina azzal zsarolja Victoriát, hogy ha továbbra is elutasítja, akkor mindent kitálal Maximónak a gyermek valódi apját illetõen. James Gloria segítségével elmegy Maximóhoz, aki elmondja, hogy Eugenia halála nem baleset, hanem gyilkosság volt. A tehetetlen Jamest valaki belöki az úszómedencébe.

53. James belefullad a medencébe. Federico és Delfina boldogok egymással, amit Regina nem néz jó szemmel. Santiago bevallja Adelának, hogy még mindig Chiarát szereti. Regina közli Maximóval, hogy nem akarja, hogy feleségül vegye Victoriát. Federico meglepetés-vacsorát rendez, ahol a meghívott vendég Chiara. Reginát dühíti, hogy Federico és Maximo mennyire kedvesek Chiarával, de hamarosan kiderül, hogy Federico mindezt csak azért teszi, hogy rávegye Delfinát az abortuszra.

54. Delfina elmondja Maximónak, hogy mit tett vele Federico. Federicót és Maximót elrabolják. Regina veszi kezébe az irányítást és közli Federicóval, hogy csak akkor fizeti ki a váltságdíjat, ha a férfi elfogadja a feltételeit. Ines meggyanúsítja Santiagót, hogy azért nem akar tenni semmit Federico kiszabadításáért, mert élvezi, hogy Federico hatalmi székében ülhet. Federico a fogságban bevallja Maximónak, hogy nem szerette, nem szereti és soha nem is fogja szeretni Delfinát. Victoria szándékosan legurul a lépcsõn, és Delfinát vádolja, hogy õ lökte le.

55. Delfina elvetél, az orvos és Regina különös összeesküvést szõnek. Maximo úgy dönt, hogy vállalja a felelõsséget Victoria gyermekéért, de Vickynek nem tetszik, amit a férfi kitalált. Delfinát hidegzuhanyként éri a hír, hogy Victoria hozzámegy Maximóhoz. Delfina és Maximo mindörökre elbúcsúzik egymástól. Maximo bejelenti, hogy másnap feleségül veszi Victoriát. El is kezdõdik a ceremónia, de egy hívatlan vendég hamar véget vet az esküvõnek.

56. A hívatlan vendég félbeszakítja az esküvõt, így Maximo megmenekül, Victoria és Regina pedig egy életre összeveszik. Delfina elhagyja Federicót. Hazaköltözik, Maximo pedig az ölébe hullott szabadságot ünnepli. Nicolas Lopez Quintana elhiteti Chiarával, hogy õ Martin, és visszatért a halálból. Ezzel kezdetét veszi az ördögi terv, melynek célja Martin vagyonának megszerzése.

57. Nicolas Lopez Quintana legfõbb cinkosa Regina. Victoria az õrület jeleit mutatja. Lucía visszatér Szarajevóból, és magával hozza férje halotti bizonyítványát. Maximo és Delfina félénk egymásra találását Federico és Lucía megjelenése keseríti meg. Victoria visszautasítja anyja békülési szándékát, majd õrjöngve fojtogatni kezdi. Federico kérdõre vonja Maximót a Delfinával töltött este miatt. Santiago Chiarát okolja a lányaikat ért szerencsétlenségekért, Delfinát pedig azzal vádolja, hogy régóta Maximo szeretõje.

58. Nicolas együttmûködésre kényszeríti Reginát, azzal zsarolja, hogy leleplezi, hogy õ ölte meg Eugenia de Valladarest. Chiara elárulja Santiagónak, hogy õ a hitelezõje, de az utcára rakhatja, ha nem bánik vele tisztességesen. Federico Lucía után megy Mar del Platára, ahol újra egymásra találnak. Emilia szakít Marcusszal. Marcus rájön, hogy Emilia tökretétele mögött Regina áll, ezért Maximo megvádolja Reginát. Victoria egyre nagyobb õrültségeket követ el. Fegyverrel akarja kényszeríteni Maximót, hogy szeresse õt.

59. Victoria Maximo után Emiliának is nekitámad, és azt hazudja, hogy Maximo meg akarta erõszakolni. Delfina és Maximo meglepetten olvassák, hogy Federico és Lucía kettesben nyaralnak Mar del Platán. Regina megfenyegeti Nicolast. Adela eredménytelenül próbál közvetíteni Santiago és Chiara között. Angie Victoria megbízásából elhiteti Federicóval, hogy Delfina ki akarja teregetni magánéletük titkait a bulvárlapoknak. Señor Arrazcate, Federico üzletfele figyelmezteti Federicót, hogy ha nem rendezi a házasságát legalább a nyilvánosság elõtt, nem köti meg vele az óriási olajüzletet.

60. Federico bizalmas viszonyba kerül Irisszel, aki szívesen meghallgatja a problémáit. Chiara kezd elbizonytalanodni Martint illetõen, lassan õ is azt hiszi, hogy csak hallucinál, amikor látja. Lucía halálosan megfenyegeti Reginát. Federico továbbra sem hajlandó válni. Megkéri Delfinát, hogy játssza el az odaadó hitves szerepét az üzleti vacsorán. Delfina beleegyezik, de cserébe tolószékeket kér mozgássérült gyerekeket támogató alapítványa számára.

61. Lucía keresztülhúzza Federico számításait, mert váratlanul megjelenik az üzleti vacsorán, és a többmilliós olajüzlet dugába dõl. Victoria Regina szövetségesének ajánlkozik. Regina fültanúja lesz annak, hogy Iris örökbefogadott fiáról mesél Valeriónak. Ki akarja dobatni az asszonyt, de Federico nem engedi. Victoriával pszichológus kezd foglalkozni, mégpedig Gloria, James Oliver lánya. Federico nyílt háborút indít Maximo ellen.

62. Maximo és Federico között fagyossá válik a viszony Delfina miatt. Victoria egyre õrültebb dolgokat tesz, végül késsel támad az alvó Delfinára, és kis híján megöli. Osvaldo nem akar tovább részt venni a Chiara elleni összeesküvésben. Regina mindenki tudta nélkül összehozza a két párt, Maximót, Delfinát, Federicót és Lucíát. A találkozás nagyon rosszul sül el. Gloria közli Maximóval, hogy elhagyja Argentínát, és visszautazik Angliába. Lucía arra akarja rávenni Delfinát, hogy ne is kérje Federicótól a válást, mert a férfi úgysem fog beleegyezni.

63. Victoria megpróbálja elcsábítani Emilia új barátját, Alejandrót. A két lány összeveszik, és Victoria dührohamot kap. Delfina a támadás után úgy dönt, hogy elutazik egy idõre. Útközben találkozik Maximóval, aki szintén elhagyta a Valladares-házat. Natalia elmegy Reginához, hogy a pénzét követelje. Elmentével Bonavento kilesi, ezért Regina burkoltan megfenyegeti. Marcus Maximo kérésére tovább nyomoz James halála ügyében. Natalia tagadja, hogy bármit is tudna. Chiara rájön, hogy Osvaldo becsapja.

64. Maximo és Delfina csodálatos órákat tölt együtt, ám a keselyûk már gyülekeznek. Santiago és Regina szövetkezik Chiara ellen. Chiara meglepetést szerez Nicolasnak. Federico és Maximo szembesülnek egymással, Federico örök bosszút esküszik Maximo és Delfina ellen.

65. Nicolas leleplezõdik, Leandróról kiderül, hogy valójában rendõr, akit az Interpol küldött. Victoria ellopja Chiara pénzét, majd õrjöngve a Valladares-házba megy. Victoria legnagyobb meglepetésére Maximo szobájában saját apját találja. Marcus azt gyanítja, hogy Regina részt vett James meggyilkolásában, és ezt a gyanúját nem rejti véka alá.

66. Regina látszólag megsértõdik, hogy Maximo õt gyanúsítja James meggyilkolásával. Maximo egy idõ után elkezd hinni neki. Közösen végignézik, hogy Gloria hogyan végez Nataliával. A rendõrök megtalálják Nataliánál azt a cetlit, ami Federicót terheli azzal, hogy Delfinának hazudtak gyermeke egészségi állapotáról. Kitör a botrány.

67. Federico közli Delfinával, hogy Regina a felelõs a bûntettekért. Regina Chiara vesztére tör. Federico feljelentést tesz Regina ellen. A tárgyaláson úgy tûnik, hogy nincsenek bizonyítékok Regina ellen, míg elõ nem kerülnek a James Olivernek írott levelei.

68. Regina tárgyalásán a védelem egyre jobban összezavarja a vád tanúit. Victoria ellopja Regina ékszereit. Gloria és dr. Ocampo Regina mellett tanúskodnak. Regina összehívja a családot, hogy megünnepelje a diadalát, de az ünnepség rosszul sül el.

69. Santiago élet és halál között lebeg. Regina ragaszkodik hozzá, hogy a saját házában ápolja, Adela viszont arra bíztatja Chiarát, hogy hozza haza. Regina megfenyegeti Victoriát, hogy feljelenti, ha nem adja vissza az ékszereit. Santiago eszméletlen állapotban bevallja, hogy Chiarát szereti, majd hogy kiengesztelje Reginát, kelepcébe csalja Delfinát.

70. Santiago rá akarja venni Delfinát, hogy béküljön ki Federicóval. Osvaldo Chiara kezére akarja juttatni a Valladares-részvényeket. Victoria úgy mutatja be Freitast, mintha az udvarlója lenne. Elõkerülnek Regina eladott ékszerei. Emilia egyre növekvõ rokonszenvet érez Osvaldo iránt, de egy szörnyûség mindent megváltoztat.

71. Maximo és Delfina eltávolodnak egymástól. Iris nem hagyja el a Valladares-házat, Federico kéri meg rá. Regina nyomására Delfina és Federico még nem döntenek a válásról. Victoria végleg összeveszik Reginával, akinek gyémánt fejdísze nem kerül elõ.

72. Marcus beadja a válópert. Maximo találkozik Lucía barátnõjével. Victoria apjára emeli a kezében tartott pisztolyt, és lõ. Újabb rohamában fegyvert fog apjára és maximóra. Intézetbe akarják záratni, de megszökik, és egy templomban megismerkedik Leonardóval, a pappal.

73. Victoria a pappal való megismerkedése után hazatérve Delfinára támad. Delfina elhatározza, hogy visszatér Federicóhoz. Victoria megtámadja Delfinát. Regina elmegyógyintézetbe viteti Victoriát. Delfina visszaköltözik Federicóhoz, és rajtakapja a férfit Lucíával.

74. Maximo és Sol egyre közelebb kerül egymáshoz. Lucía azt mondja Federicónak, hogy gyermeket vár tõle. Victoria megszökik az intézetbõl. Emilia és Marcos összeházasodnak. Victoria meg akarja ölni Reginát. Delfina tudomást szerez Lucía terhességérõl.

75. Regina és Federico megpróbálják megõrizni Iris titkát, Delfina mégis megtudja, hogy Federico Iris gyermeke. Victoria megpróbálja elcsábítani Leandrót és Marcust. Marcus és Emilia hazatérnek az utazásból. Leandro megtudja, hogy az apja meghalt.

76. Santiago megkéri Regina kezét. Delfina elárulja Lucíának, hogy Federico Iris gyermeke. Leandro kiadja Victoria útját. Regina révén egymásra talál Iris és az állítólagos leánya. Federico újra nehéz döntés elé állítja Delfinát.

77. Regina révén egymásra talál Iris és az állítólagos leánya. Federico újra nehéz döntés elé állítja Delfinát.

78. Lucía örökre elutazik Sebastiannal, de elõtte még utoljára borsot tör Regina orra alá. Emilia, Delfina, Maximo és Federico nem nézik jó szemmel Santiago és Regina tervezett esküvõjét.

79. Sol megmondja Maximónak, hogy Regina bujtotta fel Maximo édesanyjának gyilkosát. A fiú megfogadja, hogy bosszút áll. Delfina el szeretne válni Federicótól. Leandro szerelmet vall Victoriának.

80. Regina megzsarolja Delfinát, hogy ha elhagyja Federicót, akkor nem megy hozzá az apjához. Regina végre beteljesíti bosszúvágyát, és az utolsó pillanatban az oltár elõtt lemondja az esküvõt.

81. Regina feljelenti Federico cégét, amivel eléri, hogy bezárják a vállalatot. Federico dühében meg akarja ölni Reginát. Victoria megpróbálja megzsarolni Reginát egy cikkel, de õ tõrbe csalja, és a rendõrség letartóztatja.

82. Victoria börtönbe kerül, és az egész család összefog, hogy rávegyék Reginát, hogy vonja vissza a feljelentést.

83. A bíró haza akarja engedni Victoriát, de Gloria csapdája miatt mégis a börtönben marad. Maximo összeveszik Delfinával, és úgy dönt, hogy Solhoz költözik. Emilia megtudja, hogy nem lehet gyermeke.

84. Maximo bevallja Santiagónak, hogy a cégek, amelyeket nekiadott, Chiara tulajdonai. Kiderül, hogy Emilia meddõ, és hogy Reginának valószínûleg van egy gyermeke. Victoriát egyfolytában zaklatják cellatársai, de az egyik fogoly, Marga kiáll mellette, és szökésre buzdítja.

85. Regina meglátogatja Victoriát a börtönben és megfenyegeti. Santiago és Chiara nem tudnak megegyezni arról, hogy kiderítsék-e, mi történik a börtön falai mögött. Delfina visszamegy dolgozni az óvodába.

86. Victoria tovább ront a helyzetén azzal, hogy egy csoport fogollyal meg akar szökni, de elfogják. Delfina Regina ellenkezése ellenére magához vesz néhány napra egy kisfiút, Tomast, akinek a szülei meghaltak, és nagymamájával él.

87. Chiara és Santiago elárulja Federicónak, hogy Reginának van egy gyereke. Victoriát majdnem halálra verik a börtönben. Sol és Maximo szakítanak, majd mégis kibékülnek. Regina rosszul lesz Chiara házában.

88. Francisco atya rájön, hogy Victoria Leandro szobájában bújt el. Federico válaszút elé állítja Reginát: vagy segít Victorián, vagy elmondja az újságíróknak, hogy Reginának gyermeke van. Sol és Delfina nézeteltérésbe kerülnek egymással. A börtönben a rabok összefognak Mirta ellen.

89. Emilia és Marcus elhatározza, hogy adoptálják Tomast. Regina félti Marcustól a kisfiút. Regina ájulása és betegsége nemcsak Reginát, de az egész családot nyugtalanítja.

93. Regina megmutatja Tomasnak, hol tartja a házban a fegyvereket és a kisfiú azonnal játszani kezd az egyik pisztollyal. Szerencsére Delfina még idõben érkezik. Marcos mégis úgy dönt, hogy szeretné Tomast örökbe fogadni.

94. Leandro otthagyja egy idõre a plébániát, hogy gondolkozzon. Victoria vallomást csikar ki Colóból, mely szerint Gloria azért lett öngyilkos, hogy Victoriát vádolják a meggyilkolásával. Leandro rájön, hogy Regina elköltötte a pénzét. Regina a fegyverteremben játszik Tomasszal, és egyszer csak lövés dördül.

95. Federico szörnyû állapotban van, mióta Regina elmondta neki, hogy õ az édesanyja. Victoria felfedezi Pochi rajztehetségét, de ezzel így van Mirta is, kárára, mert a rabok megverik. Leandrónak megtiltják az egyházi elöljárók, hogy meglátogassa Victoriát a börtönben.

96. Victoriát feltételesen szabadlábra helyezik. Leandro elhatározza, hogy kéri a pappá szentelését. Regina össze akar fogni Federicóval, de õ elutasítja.

97. Federico szeretné megtudni, hogy valójában ki a vér szerinti apja. Regina nem akar segíteni, ám Federico kikényszeríti belõle a választ. Leandro elbúcsúzik Chiarától és családjától, de Victoria összezavarja pappá szentelése elõtt. Victoria elintézi, hogy Colo megfelelõ jogi védelmet kapjon. Maximo megfejti a rejtvényt, Federico pedig találkozik az állítólagos apjával.

98. Maximo ráébreszti Federicót, hogy Regina talán nem mond igazat, lehet, hogy Rosales mégsem az apja. Rosales találkozóra hívja Maximót, de az utolsó pillanatban elgázolja egy autó. Halála elõtt elárulja Maximónak, hogy nem õ Federico apja.

99. Emilia teherbe esik. Federico új életet kezd, és el akarja adni az irodaházat. Santiago bevallja Chiarának, hogy tisztában volt vele, hogy a részvényeknek a nõ a tulajdonosa.

103. Leandro megkéri Victoria kezét, aki igent mond. Marcus visszaszerzi Tomast Aliciától. Regina azt mondja Delfinának, hogy Federico kiszámíthatatlan, és gyakran vannak dührohamai.

104. Mindenki lázasan készül Leandro és Victoria esküvõjére. Maximo ajánlatot kap Nicolas Lopez Quintanától.

105. Federico és Maximo bedobja a család régi fegyvereit a folyóba. Delfina megtudja, hogy Federico válóokként Delfina házasságtörését jelölte meg.

106. Delfina rájön, hogy Federicónak szeretõje volt, és elkezd érdeklõdni régi életük felõl. Nicolas megfenyegeti Chiarát, hogy szövetségre lép Reginával. Leandro kibékül Victoriával, és Santiago felajánlja neki, hogy vezesse a céget.

107. Nicolas szavai hallatán Regina összeomlik. Nicolas elárulja Leandrónak, hogy Chiara mégsem olyan tiszta és feddhetetlen, mint amilyennek látszik. Delfinának végre eszébe jut, milyen szép pillanatokat élt át Federicóval.

108. Victoria és Leandro összeveszik, mert Leandro nem nézi jó szemmel, hogy a lány dolgozni szeretne. Delfina visszanyeri az emlékezetét, és rájön, hogy Federico és Maximo eltitkolták elõle valódi életét. Regina állapota stabilizálódik, álmaiban gyakran megjelenik elõtte apja.

109. Regina és Federico végleg kibékül egymással. Emilia és Delfina el akarja mondani anyjuknak, hogy Santiago szövetséget kötött Nicolas Lopez Quintanával. Victoria az egyetlen, aki apja mellett áll.

110. Delfina eldönti, hogy külföldre megy dolgozni, amirõl a fivérek más-más eszközökkel próbálják lebeszélni. Reginát annyira megviseli a halál közelsége, hogy környezete legnagyobb ámulatára elkezd közeledni családja felé. Nicolas bosszúból megvereti Leandrót.

112. Regina meg akarja mérgezni Nicolast. A férfit Federico ellen uszítja. Nicolas megfenyegeti Chiarát, hogy ha nem íratja a nevére a részvényeket, akkor megöli Emiliát. Maximo megkapja kinevezését a hamburgi egyetemre.

113. Federico megegyezik Reginával, hogy ha az asszony nem piszkálja többé Delfinát, akkor segít neki Nicolas ügyében. A két férfi üzletet is köt. Nicolas megint megfenyegeti Chiarát.

114. Maximo elhiteti mindenkivel, hogy Hamburgba utazik. Federico aláírja az együttmûködést Nicolas Lopez Quintanával. Regina továbbra is azon dolgozik, hogy Federicót és Nicolast egymás ellen uszítsa. Elhiteti Nicolasszal, hogy Federico elárulta.

115. Nicolas fegyverrel támad Federicóra, de dulakodás közben véletlenül õt találja el a golyó. Marcust, akinek új munkáját a féltékeny Emilia egyáltalán nem nézi jó szemmel, kirabolja két csinos nõi utasa. Argento egyre jobban zaklatja Victoriát.

116. Federico rajtakapja Maximót és Delfinát a birtokon, és nem hiszi el, hogy véletlenül kerültek oda. Leandro meglepõ híreket kap Nicolas Lopez Quintana halála kapcsán. Victoriának remek ötlete támad. Federico vallomásra bírja Delfinát.

117. Regina barátnõje, Casariego márkinõ megpróbál közbenjárni Regina érdekében, Federicót azonban nem ez veszi rá, hogy megváltoztassa a vallomását, hanem valami egészen más. Federico ismét kibékül Maximóval, de Delfinára nem kíváncsi.

118. Chiara úgy határoz, hogy nem költözik le vidékre Santiagóval. Adela teljesen összezavarodik, ráadásul kiderül, hogy évek óta titkos hódolója van. Maximo leleplezési terve kitudódik. Marcus állást kap Toledóban.

119. Sanchez megpróbálja megölni Maximót. Másnap holtan találják Sanchezt. Santiago elbúcsúzik a családtól. Valerio szerelmet vall Adelának. Federicóék Atilia segítségével leleplezik Regina bûnrészességét Eugenia de Valladares meggyilkolásában.

Megosztom másokkal: