Milagros tartalma

MILAGROS

1. Az Echevarria család éppen Raquel esküvõjére készül. Szûk családi körben búcsúztatják a boldog menyasszonyt a családi birtokon. Üzletfeleik, a Limában élõ De la Torre család, ikergyerekeik keresztelõjét tartják. Rafaelnek viszonya van a szobalánnyal. Lucrecia, Rafael testvére, üzleti nézeteltérések miatt megbízza a Jaguárként emlegetett bérgyilkost, hogy irtsa ki az egész Echevarria családot. Az esküvõi ebédet álarcos fegyveresek zavarják meg, és lemészárolnak mindenkit. Raquelt megerõszakolja a Jaguár, de csodával határos módon megmenekül. Unokaöccse szintén túléli a tragédiát. Bosszút esküsznek a De la Torre család ellen.

2. Chachita, a szobalány kihallgatja Lucrecia telefonbeszélgetését, és elmondja Rafaelnek, hogy az asszony legyilkoltatta az Echevarria családot. Lucrecia elõbb tagad, de késõbb bevallja Rafaelnek az igazságot. Chachita gyermeket vár Rafaeltõl, de a férfi kórházba akarja vinni, hogy elvetesse. A lány megszökik, és egy zárdában megszüli kislányát, Milagrost. Raquel szintén kislányt szül, akinek Jaguár apja.

3. José Antonióból ügyvéd lesz, és Lucrecia asszisztenseként kerül a De la Torre családhoz. Fernandának tetszik az új fiú. Lucrecia kissé bizalmatlan hozzá, Rafael pedig elsõ pillanattól fogva gyûlöli. Rafaelt egyre többször foglalkoztatja a gondolat, hogy valahol él egy lánya. Raquel sürgeti a bosszút, úgy érzi, minden perc drága. Milagros bábokat készít és bábjátékokat ír.

4. Lucrecia Celso segítségével bérgyilkosokat fogad, hogy Rafaelt eltegyék láb alól. Milagros csak José Antonióra tud gondolni, úgy érzi, õ az igazi, akirõl egész életében álmodott. Fernanda meglátogatja José Antoniót a bérelt lakásán. A fiúnak imponál Fernanda rajongása. Rambo és Robin üldözõbe veszi Rafael kocsiját, és egy kihalt útszakaszon megkísérlik megölni. Az autó felborul, és kigyullad.

5. José Antonio találkozik a szállodában Raquellel, és elindulnak Cerulio lakására, hogy megöljék. Ezzel kezdetét veszi bosszúhadjáratuk a családjuk gyilkosai ellen. Rafaelt sikerül kimenteni a felborult autóból, és életveszélyes állapotban kórházba szállítják. Gerardo a kórházba siet, ahol Rafael végrendelkezik. Lucrecia, aki már nagyon várja a hatalomátvételt, döbbenten értesül arról, hogy a bátyja végrendeletet készített.

6. Lucreciának sikerül bejutnia Rafael kórtermébe. Megpróbálja lekapcsolni a lélegeztetõgéprõl, de Merino atya megzavarja. Rafael gyónni és végrendelkezni akar, ami nagyon aggasztja Lucreciát. Fernanda elszökik otthonról, és José Antoniónál tölti az éjszakát. Az orvosok minden fáradozása ellenére Rafael meghal.

7. Gerardo közli Lucreciával, hogy a bátyjának született egy lánya Chachitától. Lucrecia õrjöng, amint megtudja, hogy bátyja megkérte Gerardót, keresse meg a lányát, és költöztesse a De la Torre-házba. Megbízást ad Celsónak, hogy gyilkoltassa meg a lányt, akirõl csupán annyit tud, hogy Milagros Vargasnak hívják. Milagrosnak rosszul esik, hogy Martin rákérdez a testi fogyatékosságára.

8. Martin felkeresi Milagrost, és felajánlja neki, hogy megvizsgálja a lábát, de a lány hallani sem akar róla. Lucrecia megbízza José Antoniót, hogy osonjon be Gerardo irodájába, és olvassa el a végrendeletet. Macarena bevallja Jesusnak, hogy szerelmes José Antonióba. Gerardo elindul megkeresni Rafael lányát. Renzo feleségül akarja venni Fernandát, de ez nem gátolja meg abban, hogy minden csinos nõnek udvaroljon.

9. Lucrecia örül, hogy Gerardo sehol se találja Rafael lányát, de az ügyvéd nem adja fel egykönnyen. Fernanda próbál puhatolózni az anyjánál, hogy mit is szólna az õ kapcsolatához José Antonióval, de Lucrecia határozottan megtiltja, hogy az alkalmazottakkal barátkozzon. Melissa, Raquel lánya meglátogatja José Antoniót. Kiderül, hogy Martin ismer egy Milagros Vargas nevû lányt. Gerardo hallatlanul boldog.

10. Melissa, Raquel lánya látogatóba érkezik José Antonióhoz. Reménytelenül szerelmes Pablóba. Celso azt tanácsolja a barátainak, hogy kövessék Gerardót, aki majd elvezeti õket Milagroshoz, és ha megtalálják, öljék meg a lányt.

11. Gerardo elmeséli Milagrosnak, hogy õ a nemrég elhunyt Rafael de la Torre lánya, és közli vele az apja végakaratát, miszerint oda kell költöznie a de la Torre házba. A Lucrecia által fogadott bérgyilkosok követik Gerardót, aki elvezeti õket Milagroshoz.

12. Gerardo üldözõbe veszi Milagros és Mariana elrablóit. Miközben Robin rálõ az ügyvéd kocsijára, Milagros megkaparint egy kést, és megszúrja. Az emberrablók autója egy falnak ütközik, és a helyszínre sietõ rendõrök letartóztatják õket.

13. Lucrecia kedvesen fogadja Milagrost, a lány azonnal megszereti. Sebastian félénk, alig beszél vele, de Lucía és Fernanda ellenséges. A bérgyilkosok pénzt követelnek Lucreciától a hallgatásukért. Az asszony nem hajlandó fizetni, inkább felbérli a Jaguárt, hogy végezzen a két bûnözõvel. Hogy Milagrostól is megszabaduljon, elküldi Celsóval hajókázni.

14. Silvia és Mariana nem tudja elkísérni Milagrost hajókázni. Gerardónak nem tetszik, hogy José Antonio bejár az irodájába. Elmondja Lucreciának, hogy Rafael egy levelet írt a rendõrségnek arra az esetre, ha a lánya meghalna. Lucrecia kétségbeesetten keresi Celsót, hogy megakadályozza a gyilkosságot.

15. Milagros fuldoklik, miközben Celso zenét hallgat, és nem hallja a segélykiáltását. Lucreciának végül sikerül elérnie telefonon, és Celso az utolsó pillanatban kihúzza Milagrost a tengerbõl. Jaguár végez Rambóval és Robinnal még mielõtt Zarate ki tudná hallgatni õket.

16. Lucrecia a cselédszobába költözteti Milagrost, és mindent elkövet, hogy a lány ne beszélhessen Gerardóval. Martin felkeresi Milagrost, és ezzel féltékennyé teszi Lucíát.

17. Zarate elmegy a de la Torre házba, és faggatni kezdi Lucreciát. Az asszonyt aggasztja a levél, amit a bátyja hagyott hátra, de igyekszik jóságos nagynéniként feltüntetni magát. Juan megkéri az egyik páciensét, hogy ismertesse meg Sebastiant a szerelemmel. Gerardo arra gyanakszik, hogy José Antonio azért udvarol Marcelának, hogy megszerezze a végrendeletet. Az irodába siet, és ismét ott találja José Antoniót.

18. Gerardo rajtakapja José Antoniót, amint arra próbálja rávenni Marcelát, hogy adja át neki a végrendeletet. A fiúnak csak nehezen sikerül elkerülnie a feljelentést. Juan magával viszi Sebastiant, és úgy intézi, hogy kettesben maradhasson a betegével.

19. Lucrecia kitalálja, hogy attól a nõvértõl kérdezi meg a végrendelet tartalmát, akit Gerardo valószínûleg tanúnak kért meg annak idején. Juan felajánlja a páciensének, hogy ingyen megmûti, ha mindenben engedelmeskedik neki.

20. Gerardo sérelmezi, hogy Lucrecia el akarta lopatni a végrendeletet. Lucrecia mindent tagad és kidobja az ügyvédet a házból. Sebastian ittasan, de magabiztosan tér haza, és életében elõször szembeszáll az anyjával. Pablót kételyek gyötrik, nem tudja eldönteni, hogy a világi életet és a szerelmet válassza, vagy a papi hivatást.

21. José Antoniónak sikerül egy olyan részvényvásárlásba hajszolnia Lucreciát, amely biztos anyagi csõdöt jelent. Lucrecia a tervnek megfelelõen Benjamin összes pénzét a részvényekbe fekteti. Lucía meglátja Milagrost José Antonióval beszélgetni, és elmondja Fernandának. A lány féltékeny lesz Milagrosra.

22. Gerardo meghívja vacsorára Milagrost. Lucrecia attól tart, hogy a lány elmondja, milyen rosszul bánik vele. Sebastian elmondja José Antoniónak, hogy az ikertestvére, Marcos homoszexuális volt, és attól fél, hogy õ is a fiúkat szereti. Lucrecia megpróbálja kiszedni Erikából a végrendelet tartalmát, de a lány semmit nem árul el.

23. Rossy azt hazudja a szüleinek, hogy Lucíánál alszik, de közben eltervezi, hogy a barátjával tölti az éjszakát édes kettesben. Renzo elpletykálja Fernandának, hogy Martin szerelmes Milagrosba. Lucrecia meg akarja fenyegetni Erikát, hogy megtudja a végrendelet tartalmát, de a lány nem hajlandó elárulni.

24. Mivel Erika nem hajlandó elárulni a végrendelet tartalmát, Lucrecia úgy dönt, hogy felbérel valakit, aki megtámadja Gerardót és ellopja a kulcsait. Rossy remekül szórakozik Gringóval, miközben Lucía nagyon fél a lebukástól. Melissa úgy dönt, hogy visszautazik az Egyesült Államokba, és elfelejti Pablót.

25. Lucía nagyon izgul, hogy Rossy idõben hazaérjen. Martinnak nagyon megtetszett Milagros és Erika érzi, hogy akadt egy komoly riválisa. Teodora azt hazudja Celsónak, hogy Milagros odavan érte. A férfi azonnal Milagros szobájába rohan. Fernanda közli Lucreciával, hogy nem megy feleségül Renzóhoz.

26. Lucrecia szörnyû botrányt rendez, amikor megtudja, hogy Fernanda nem hajlandó feleségül menni Renzóhoz. Fernanda kocsiba ül és José Antoniónál keres vigaszt, de a fiú elutasítja. Gerardót megtámadja a Celso által felbérelt bûnözõ, hogy ellopja a kulcsait. Dulakodni kezdenek, lövés dördül és Gerardo összeesik.

27. Teresa nagy nehezen rábeszéli Lucreciát, hogy engedje el Milagrost a barátnõihez. Silvia szerint José Antonio abba a konditerembe jár, ahol õ is dolgozik. Megígéri, hogy fülelni fog, s megpróbál megtudni róla egy-két dolgot a többiektõl. Gerardót kórházba szállítják. Zarate kihallgatja az eset szemtanúját, Marcelát, és a lány nem kis meglepetésére felismeri fényképrõl az ügyvéd támadóját.

28. A kórházban Marcela átadja Teresának Gerardo aktatáskáját. Lucrecia azonnal felajánlja, hogy majd vigyáz rá. A bérgyilkos egyre türelmetlenebbül szeretné megkapni a pénzét, de Lucrecia hallani sem akar arról, hogy fizessen. José Antonio vigasztalni próbálja Milagrost, és ezzel magára haragítja Fernandát. Zarate arra gyanakszik, hogy Gerardót a végrendelet miatt támadták meg.

29. Peter, a bérgyilkos felkeresi Lucreciát, és nagyon komolyan megfenyegeti. Az asszony megijed és megígéri, hogy reggelre megszerzi a pénzt. A végrendeletet nem találják Gerardo táskájában. Lucrecia megparancsolja José Antoniónak, hogy éjjel törjön be Gerardo irodájába, és olvassa el a végrendeletet. Fernanda egy ideig követi José Antonio autóját, de végül szem elõl téveszti.

30. José Antoniónak sikerül elolvasnia a végrendeletet, de amikor távozni készül Gerardo irodájából, Marcelába ütközik. A lány elõször hívni akarja a rendõrséget, ám végül megbocsát a fiúnak, és elmennek egy bárba beszélgetni. Találkoznak Renzóval, aki bevallja José Antoniónak, hogy gazdag idõs hölgyeket kísérget pénzért, és megkéri, hogy õrizze meg a titkát. Fernanda José Antonio lakása elõtt várakozik, és látja, hogy a szerelme egy másik nõvel érkezik haza.

31. Gerardo még nem tért magához a kómából. Lucrecia határtalanul boldog, mert José Antonio azt állítja, hogy a végrendelet szerint õ Rafael örököse. José antonio felajánlja Milagrosnak, hogy beviszi a kórházba meglátogatni Gerardót. Fernanda tajtékzik a dühtõl. Lucía szintén bemegy a kórházba, hogy Martin közelében lehessen. Milagros megjelenése elrontja a jókedvét.

32. A rendõrség felderíti és körülzárja Peter Farfán búvóhelyét. A bérgyilkosnak sikerül egérutat nyernie, de elveszíti a telefonját. Zarate õrnagy kideríti, hogy az utolsó szám, amit hívott, Lucrecia de la Torréé volt. José Antonio ebédelni viszi Milagrost egy elegáns étterembe. A lány úgy érzi, hogy álmodik.

33. Zarate elmegy a de la Torre házba, és faggatózni kezd. Celso azt vallja, hogy ellopták a telefonját. Az õrnagy elsõ számú gyanúsítottja Lucrecia de la Torre, de tudja, hogy megingathatatlan bizonyítékot kell szereznie. Gerardo lázálmában azt suttogja, hogy Lucrecia a hibás mindenért.

34. Mariana és Pipo meglátogatja Milagrost. Lucrecia hatalmas botrányt rendez, amiért Milagros beengedte a barátait a házba. Gerardo kezd magához térni a kómából. Rossy elviszi Lucíát egy buliba, ahol Roberto leitatja a lányt. Milagros azt hazudja Lucreciának, hogy Lucía elrontotta a gyomrát.

35. Jaguár felhívja Lucreciát, és közli vele, hogy hamarosan kiengedik a börtönbõl. Gerardo lázálmában folyton Lucreciát emlegeti. Zarate õrnagy azzal gyanúsítja José Antoniót, hogy ismeri a végrendelet tartalmát. Silvia elárulja José Antoniónak, hogy Milagros odavan érte. Lucrecia örül, hogy Jaguár, a legmegbízhatóbb embere végre kiszabadul, és meglátogatja a börtönben.

36. Melissa visszautazik Limába, és egy szállodai szobában öngyilkosságot kísérel meg. Miután bevette az altatókat, felhívja Pablót. A fiú azonnal a szállodába rohan. Lucrecia érezteti Benjaminnal, hogy õ fogja eltartani, mivel a részvényvásárlás során a férfi tönkrement. A kómából magához térõ Gerardo arra gyanakszik, hogy José Antonio volt a merénylõ megbízója.

37. Lucrecia nem örül a hírnek, hogy Gerardo visszanyerte az eszméletét. Sebastian rájön, hogy az anyja bízta meg José Antoniót, hogy vigye el ide-oda. Melissa magához tér. Pablót bûntudat gyötri Melissa öngyilkossági kísérlete miatt. José Antonio udvarolni kezd Milagrosnak.

38. Gerardo bánja, hogy annak idején viszonya volt Lucreciával, és bûntudata van amiatt, hogy Teresát becsapta. Lucrecia a börtönbe igyekszik féltestvéréhez, de Celso észreveszi, hogy Zarate õrnagy követi õket. José Antonio szerelmet vall Milagrosnak. Lucía bebeszéli magának, hogy amikor részeg volt, Pipo megerõszakolta.

39. Teodora megtalálja Lucía terhességi tesztjét, és beárulja Lucreciánál. Lucía azt hazudja, hogy a terhességi teszt Milagrosé. Zarate õrnagy felkeresi Farfan volt barátnõjét, és igyekszik együttmûködésre bírni. Celso bemegy Milagros szobájába, és erõszakoskodik vele. Lucrecia beront, és azzal vádolja a lányt, hogy viszonya van a sofõrrel.

40. Lucrecia nem hallgatja meg Milagros magyarázkodását, egyszerûen kirúgja a házból. José Antonio a védelmébe veszi, és megígéri, hogy vigyáz rá. Peter Farfán felkeresi Lucreciát, hogy megkapja a pénzét. A nõ kénytelen kiállítani egy csekket. Dühében Celsót is azonnal elbocsátja.

41. Milagros tanácstalan, nem tudja, hogy elfogdja-e José Antonio ajánlatát. Margarita beárulja Lucreciát Gerardónál. Martin elmegy a De la Torre házba, hogy megakadályoztassa Milagros kiköltöztetését. Petert és Celsót bekerítik a rendõrök. Celso megsérül a lövöldözésben.

42. Rosa meglátja a férjét az asszisztensnõjével egy bárban. A barátnõje azt tanácsolja neki, hogy álljon bosszút, és hívjon magához egy fiatal szépfiút. Lucrecia megengedi, hogy Milagros a házban maradjon, sõt visszaköltözteti a vendégszobába. Lucíát felháborítja a dolog, de Fernanda, Sebastián és Benjamin örülnek a változásnak.

43. A súlyosan megsebesült Celso visszamegy a De la Torre-házba. Lucrecia megrémül, és azonnal hívatja José Antoniót. Benjamin ragaszkodik ahhoz, hogy értesítsék a rendõrséget. Celso meghal a kórházban. Lucrecia boldog. Raquel névtelen telefonokkal zaklatja Lucreciát, és dühös lesz, amikor rájön, hogy José Antonio eltitkolta elõle Milagros létezését.

44. José Antonio azt mondja Raquelnek, hogy a terv része az is, hogy magába bolondítja Milagrost. Jaguár a De la Torre házba akar költözni, és már elõre örül annak, hogy Milagrosszal szórakozhat. Gerardo arra gyanakszik, hogy a háttérbõl José Antonio irányítja a dolgokat. Pablo bevallja Melissának, hogy visszamegy a papneveldébe.

45. Martin bevallja Erikának, hogy valaki másba szerelmes. Fernanda Renzo szemébe vágja, hogy megcsalta José Antonióval. Renzo beront a könyvtárszobába, ahol José Antonio épp Milagrosszal csókolózik. Gerardo arra kéri Lucreciát, hogy rúgja ki az asszisztensét.

46. Martin bevallja Lucíának, hogy szerelmes Milagrosba. Lucía nagyon dühös lesz és Milagrost okolja a történtekért. José Antonio azzal zsarolja Renzót, hogy beszámol a kettõs életérõl, ha elárulja, hogy csókolózni látta Milagrosszal.

47. José Antonio a lakására viszi a bortól megszédült Milagrost. Miközben kávét készít neki, a lány elalszik az ágyon. A fiú a pamlagon tölti az éjszakát. Milagros azt tervezi, hogy azt hazudja, Marianával sokáig beszélgettek, és a panzióban aludt. Zarate követi Lucreciát, és látja, amint pénzt ad Jaguárnak.

48. Milagros megnyugtatja Lucíát, hogy õt nem érdekli Martin, mert José Antonióba szerelmes. Fernanda azt mondja Milagrosnak, hogy José Antonio meg õ együtt járnak. Milagros nagyon szomorú. Zarate felkeresi Marianát, és hosszan elbeszélgetnek. A lány meghívja vacsorára.

49. Milagros haragszik José Antonióra, bár a fiú Fernanda jelenlétében azt mondta, hogy csakis õt szereti. Fernanda bosszút akar állni, és azt mondja Lucreciának, hogy José Antonio gyerekét várja. Teresa közli Gerardóval, hogy azonnal elválna tõle, ha megtudná, hogy valamit eltitkolt elõle.

50. Milagros kibékül José Antonióval. A fiú megkéri a kezét. Milagros nagyon boldog, de Fernanda közli vele, hogy terhes, és José Antonio õt fogja feleségül venni. A lány többé hallani sem akar José Antonióról. Zarate és Mariana összebarátkoznak. Raquel sürgeti a bosszút.

51. Milagros úgy dönt, hogy visszaköltözik a panzióba. Látni sem akarja többé José Antoniót. A vizsgálaton kiderül, hogy Fernanda nem is terhes. Lucrecia továbbra is számít José Antonio munkájára. Gerardo azzal zsarolja Lucreciát, hogy amennyiben nem sikerül visszavinnie a lányt a De la Torre-házba, átadja a levelet Zarate õrnagynak.

52. Fernanda részegen beállít Pablóékhoz, és José Antonio karjaiba veti magát. A fiú meggyõzi arról, hogy hiába zaklatja, õ Milagrosba szerelmes. Milagros hallani sem akar José Antonióról, nem hajlandó megbocsátani neki. Fernanda úgy dönt, hogy mégis hozzámegy Renzóhoz.

53. Fernanda közli a családjával, hogy hozzámegy Renzóhoz. Lucrecia nagyon boldog. Claudia szenved Renzo miatt, de úgy dönt, hogy mégis elutazik. Erika elkíséri. Milagros továbbra sem akar találkozni José Antonióval. A fiú váratlanul megjelenik a panzióban.

54. Raquel türelmetlen, mielõbb bosszút akar állni a De la Torre-családon és Jaguáron, aki annak idején megerõszakolta. José Antonio elmondja Milagrosnak, hogy Fernanda Renzo felesége lesz. A lány összezavarodik, már nem tudja, mit gondoljon. Martin elhatározza, hogy szerelmet vall Milagrosnak.

55. Milagros visszaköltözik a De la Torre-házba. Nagy nehezen megbocsát José Antoniónak. Renzo kölcsönt próbál szerezni az esküvõjére egy régi szerelmétõl. Jaguár meglátogatja Lucreciát, és döbbenten veszi tudomásul, hogy Margaritának van egy lánya. Margarita ideges, félti Palomát és Milagrost Jaguártól. Martin nem érti, hogy szerethetett bele Milagros José Antonióba.

56. Jaguár ráveszi Lucreciát, hogy odaköltözhessen, és õ legyen a család testõre. Milagros csak akkor hajlandó José Antonio felesége lenni, ha Fernanda kijelenti neki, hogy õt már nem érdekli a fiú. Fernanda elmegy José Antonióhoz, és megzsarolja.

57. Fernanda azt mondja Milagrosnak, hogy csináljon, amit akar. A lány úgy veszi, hogy ezzel beleegyezett a házasságába. José Antonio elmondja Raquelnek, hogy Milagros lesz Rafael De la Torre örököse, és hogy feleségül akarja venni. Rosa rajtakapja a férjét Bodyval.

58. José Antonio mindent elmesél a múltjáról Pablónak, mert tudja, hogy a fiú gyónási titokként kezeli. Juan lakást vesz Bodynak. Chela azt tanácsolja Rosának, hogy harcoljon a férjéért. Renzo és Fernanda elintézi, hogy nyolc nap múlva összeházasodjanak. Milagrosnak megtiltják, hogy elmenjen az esküvõre.

59. Fernanda a templomból hazatérve Milagros szobájában találja José Antoniót. Követeli, hogy mindketten hagyják el a házat. Renzo feje fölött már-már összecsapnak a hullámok a rengeteg hazugság miatt. Consuelót felkeresi egy fiatalkori ismerõse. Nagyon fél a találkozástól. Claudia szenved Renzo esküvõje miatt. Lucía féltékeny Erikára.

60. Gerardo szerint azzal lehetne a legkönnyebben kiábrándítani Milagrost José Antonióból, ha felolvassák a végrendeletet. Lucrecia boldog, hogy végre hivatalosan is kihirdetik, hogy õ Rafael örököse. Milagrost figyelmezteti, hogy a végrendelet felolvasása után távoznia kell a házból.

61. Megkezdõdik a végrendelet felolvasása. Kiderül, hogy Milagros az egyedüli örökös. Amikor megtudja, hogy Rafael semmit sem hagyott rá, Lucrecia dührohamot kap. Pablo elmondja Raquelnek, hogy tud a bosszúról, amit õ és José Antonio forralnak. Gerardo figyelmezteti Milagrost, hogy legyen óvatos José Antonióval, hiszen az elõre ismerte a végrendelet tartalmát.

62. José Antonio bevallja Milagrosnak, hogy valóban ismerte a végrendelet tartalmát, de biztosítja a lányt, hogy az örökölt vagyontól függetlenül is szereti õt. Milagros hisz neki, és a lakásában tölti az éjszakát. Carlos és Consuelo elhatározzák, hogy a következõ napon elmondják Macarenának az igazságot. Body altalót tesz Juan pezsgõjébe, így a férfi nem megy haza éjszakára. Milagros úgy dönt, hogy José Antoniót bízza meg vagyona kezelésével. Jaguár meglátogatja Lucreciát.

63. Lucrecia felveszi Jaguárt sofõrnek. Milagros elmondja Gerardónak, hogy José Antoniót bízta meg az ügyei intézésével. Gerardo hasztalan igyekszik rábírni a lányt, hogy változtassa meg a döntését. Lucía kihallgatja Lucrecia és Gerardo beszélgetését, és megtudja, hogy Lucrecia egyik lányának nem Benjamin az apja. Kétségbeesve rohan Rossyhoz, aki biztosítja róla, hogy nem hasonlít Gerardóra, ellenben Martinra igen. Megérkezik Juanito is, aki vigasztalni kezdi Lucíát. José Antonio összetalálkozik Jaguárral.

64. Jaguár kis híján megerõszakolja Palomát, de Margarita közbelép, és kést szegez a férfira. A veszekedés hevében elárulja neki, hogy õ Paloma apja. Amikor Milagros értesül a történtekrõl, kirúgja Jaguárt. Lucrecia hiába tiltakozik, bosszút forral magában: meg akarja ölni a lányt. Carlos és Consuelo megmondják Macarenának, hogy valójában õk a szülei. Macarena Melissához rohan, és úgy dönt, hogy soha többé nem megy haza. Lucía Juanitóval vigasztalódik. Marcela elmegy Milagroshoz, hogy közölje vele, nem mehet hozzá José Antonióhoz.

65. Marcela hiába figyelmezteti Milagrost, a lány kidobja õt. Sebastiannak elege van az orvosi egyetembõl. Milagros megígéri neki, hogy fizeti a tanulmányait, ha az anyja tiltása ellenére más iskolába szeretne járni. Macarena biztosítja Blancát arról, hogy mindig is õt tekinti majd az édesanyjának. Raquel névtelenül felhívja Zarate õrnagyot, és arra bíztatja, hogy nézzen utána az Echevarriák húsz évvel azelõtti lemészárlásának és a Jaguár nevû embernek. Martin elárulja Erikának, hogy Renzónak nincs pénze.

66. José Antonio kidobja Lucreciát az irodából. Az asszony bosszút esküszik. Jaguár elrabolja Macarenát, és húszezer dollár váltságdíjat kér érte egy órán belül. Carlos bankja csak másnapra tudja átutalni a pénzt. Milagros felajánlja, hogy kifizeti az összeget, de értesíti Zarate õrnagyot. Carlos és Consuelo azonban nem akarják, hogy a rendõrség beleavatkozzon. Végül Jaguár megkapja a pénzt, és sikerül megszöknie a rendõrök elõl, de Macarena megmenekül. Juanito bevallja Lucíának, hogy szerelmes belé. Sebastiannak állást ajánlanak egy étteremben.

67. Zarate õrnagy hiába érvel, Consuelo és Carlos nem akarja feljelenteni Jaguárt. Chela, a jósnõ beszámol Raquelnek arról, hogy Lucrecia immár bízik benne. Raquel újabb utasításokkal látja el õt. José Antonio megmutatja a Mistral vállalatot Milagrosnak. A lány ragaszkodik hozzá, hogy az esti vacsorára meghívják José antonio nagynénjét is, így Raquel kénytelen személyesen is találkozni Milagrosszal, bár a meghívást visszautasítja. Amikor hazaérnek, Lucreciával és Jaguárral találják szembe magukat.

68. Raquel megtiltja Melissának, hogy elmenjen Milagrosék vacsorájára, de Melissa nem törõdik vele. A bank felszólítja Lucreciát, hogy fizesse vissza a felvett kölcsönt. Lucrecia kénytelen Milagrostól pénzt kérni. A bárban Del Aguila kérdezõsködése gyanút kelt, és Jaguár rájön, hogy Del Aguila rendõr. Sebastian örül, mert felveszik egy jó nevû francia étterembe. Juanito, aki beleszeretett Lucíába, hasztalan próbál mindent elkövetni, hogy boldoggá tegye kedvesét. Lucía csak arra tud gondolni, hogy talán Gerardo az apja. A vendégek megérkeznek a vacsorára.

69. Lucía elárulja Juanitónak, hogy attól fél, hogy Gerardo az apja. A vacsorán Rossynak nincs ínyére, hogy Sebastian Melissával beszélget. Az est folyamán Margarita elmondja Milagrosnak, hogy Jaguár Paloma apja. Milagros megígéri neki, hogy Jaguár többé nem fogja zaklatni õket. Gerardo és felesége is megérkeznek, hogy átadják Milagrosnak az iratot, mely szerint a neve hivatalosan is De la Torre.

70. Jaguár beszökik Gerardo irodájába, és felbontja a levelet, amelyet Rafael hagyott arra az esetre, ha Milagrost valami baj érné. Egy üres lapot rak a borítékba, majd visszazárja. Hector Medina, a kétes hírû sztárügyvéd ajánlatot tesz José Antoniónak: ha meg tudnak egyezni, nem vállalja el a végrendelet megtámadásának ügyét. Pablo a parókiára hívja José Antoniót és Milagrost, és közli velük, hogy nem házasodhatnak össze.

71. José Antoniónak sikerül eloszlatnia Milagros gyanúját Pablo szavait illetõen. Raquel elintézi, hogy már másnap sor kerülhessen az esküvõre Cuzcóban. Lucrecia értesíti Jaguárt, hogy utazzon Cuzcóba, ahol könnyebben elintézheti Milagrost és José Antoniót.

72. Zarate és Del Aguila elmennek Lucreciához, hogy az Echevarriákról és Jaguárról kérdezõsködjenek. Amikor távoznak, Teodora elárulja nekik, hogy Lucrecia hazudott. Milagros és José Antonio készülnek a másnapi esküvõjükre. Milagrosnak feltûnik, hogy szerelme milyen ideges, ha Raquel is velük van. Sebastian elárulja Lucíának, hogy attól tart, hogy homoszexuális hajlamokkal rendelkezik. Juan és Body elutazik a közös nyaralásra. Eljön az esküvõ napja. Milagros és José Antonio megjelennek a pap elõtt, hogy összeadja õket. Jaguár Milagrosra szegezi a fegyverét.

73. A zenészek megzavarják Jaguárt, mielõtt meghúzhatná a ravaszt. Milagros és José Antonio így kimondhatják a boldogító igent. Fernanda és Renzo váratlanul visszatérnek európai nászútjukról, de a hangulat érezhetõen feszült. Medina, a kétes hírû sztárügyvéd közli Lucreciával, hogy igen sok pénzbe kerül majd megtámadni a végrendeletet. Lucrecia megpróbál Renzótól kölcsönt kérni, aki közli vele, hogy apja már rendelkezett a vagyonáról. Jaguár az ifjú pár hoteljében szaglászik.

74. Az utcán Raquel szembetalálja magát Jaguárral, aki segíteni próbál az asszonynak, mivel azt hiszi, hogy rosszul van. Raquel azonnal rájön, mit keres Jaguár Cuzcóban. Body felhívja Rosát, és elmondja neki, hogy aznap este hogyan szerezhet bizonyosságot férje hûtlenségérõl. Macarena és Consuelo közli Carlosszal, hogy hajlandóak vele menni Ausztráliába. Lucía öngyilkosságot kísérel meg, kiugrik az ablakon.

75. Lucíát kórházba szállítják és azonnal megmûtik. Martin közli a családdal, hogy a lányuk sánta marad. Lucrecia õrjöng. Juanito elhatározza, hogy elmondja Gerardónak, hogy miért akart végezni magával Lucía. Rosa rajtakapja Juant Bodyval, és közli vele, hogy el akar válni. Jaguár követi Milagrost és José Antoniót, hogy az elhagyatott romoknál végezzen a lánnyal.

76. Egy pillanattal azelõtt, hogy Jaguár meghúzná a ravaszt, Raquel pisztolyt szegez a homlokához. Raquel elmondja, hogy húsz éve várja ezt a pillanatot. Azonban hiába szeretne lõni, José Antonio kiszedte a golyókat, mert attól félt, hogy Raquel Milagrost akarja megölni. Dulakodni kezdenek, és végül Raquel egy szakadékba lövi Jaguárt. Juanito elmondja Gerardónak, hogy Lucía azért akart öngyilkos lenni, mert azt hitte, hogy õ az apja. Gerardo a kórházba siet, és bevallja Lucíának, hogy Fernanda a lánya. Lucía azonnal jobb kedvre derül. Raquel elmondja José Antoniónak, hogy az esküvõje Milagrosszal csak hamis színjáték volt.

77. José Antonio közli Milagrosszal, hogy véget ért a nászútjuk, és vissza kell utazniuk Limába. Renzo, bár csak néhány napja tértek haza, máris a szeretõi után szaladgál. Zarate és Del Aguila értesülnek róla, hogy a helyi rendõrség megtalálta Jaguár holttestét Cuzcóban. Elindulnak, hogy közöljék Lucreciával a híreket. Paloma felkeresi Pipót, hogy szakmai tanácsokat kérjen tõle. Milagros és José Antonio hazatérnek.

78. Raquel meg akarja tiltani Melissának, hogy Sebastiannal találkozzon, de a lány dacosan elrohan. Medina ügyvéd hamar felismeri, hogy kicsoda Raquel. Az asszonynak nincs más választása, be kell ismernie, hogy a De la Torrékon szeretne bosszút állni.

79. Milagros José Antonio tiltakozása ellenére is beleegyezik, hogy Fernanda a Mistralnál dolgozzon. Juanito megpróbálja elcsábítani Bodyt, de hamar rájön, hogy nem lesz könnyû dolga. Body az edzõteremben meglátja, hogy Renzo egy tévésztárral beszélget. Arra kéri Renzót, hogy segítsen neki bekerülni a tévébe. Medina ügyvéd felkeresi Lucreciát, és értésére adja, hogy igen sok pénzbe kerül majd megtámadni a végrendeletet. Lucrecia megpróbál Renzótól pénzt szerezni, aki végre kénytelen beismerni, hogy a szülei tönkrementek, és sem neki, sem a családjának nincs semmije.

80. Milagros Fernanda javaslatára családi vacsorára készül, de José Antonio nem tud részt venni rajta, mert Raquelhez kell mennie. Fernanda õrjöng, amikor Renzo neki is bevallja, hogy semmijük sincs. Body hiába várja Juant, ezért otthon keresi telefonon, ami újabb botrányt eredményez. Renzo hasztalan próbál kölcsönkérni José Antoniótól. Raquel igen olcsón akarja eladni a Mistral egyik birtokát Medinának. Sebastian Melissát keresi, de Raquel durván kidobja a fiút. Benjamin megnyeri a pályázatot. José Antonio új titkárnõt vesz fel, aki fiatal és igen csinos.

81. Milagros féltékenykedik José Antonio új titkárnõjére, Sandrára. Lucrecia hiába kér pénzt José Antoniótól, a férfi egy vasat sem hajlandó adni neki, amíg nem tudja, hogy mire fordítja. Raquel eladja az Echevarria birtokot Medinának. Doris elviszi az adásvételi szerzõdést Gerardónak.

82. Milagros elhatározza, hogy megoperáltatja a lábát. Úgy érzi, hogy sántasága miatt José Antonio más nõk iránt is érdeklõdik. Juanito és Rossy elhatározza, hogy lejáratják Bodyt. Renzo igyekszik borsot törni José Antonio orra alá. A részvényesek ülésén Gerardo tolvajnak nevezi José Antoniót.

83. José Antonio hatalmas összeget ígér a részvényeseknek, amennyiben eladják neki a részvényeket. Juan és Matilde élnek a remek ajánlattal. Gerardo és Lucrecia dühöngenek. José Antonio fucsállja, hogy Milagros nincs otthon, és mivel érzi, hogy titkol valamit, a keresésére indul. Martinnal találja a kórház büféjében. Rossynak sikerül levágnia egy hajtincset Body hajából.

84. José Antonio féltékeny Martinra. Sandra késõ éjjel telefonál José Antoniónak, és ezt Milagros rossz néven veszi. Medina azt ígéri Lucreciának, hogy hamarosan megtámadják a végrendeletet, de ehhez le kell fizetnie egy bírót. Lucrecia kétségbeesetten igyekszik pénzt szerezni.

85. Lucrecia eladja a családi ékszereket, hogy kifizethesse Medinát. Fernanda folyton azon mesterkedik, hogy féltékennyé tegye Milagrost. René összebarátkozik Sebastiannal. Lucrecia dühkitörései egyre gyakoribbá válnak. Del Aguilának sikerül lehallgatnia a De la Torre ház telefonját.

86. José Antonio meglepõdik, amikor Milagrost és Martint együtt találja a kórházban. Milagros elárulja neki, hogy megoperáltatja a lábát. Del Aguila felszerel egy olyan berendezést, amely rögzíti a De la Torre házba érkezõ hívásokat, így végighallgatják, amint Raquel újra megfenyegeti Lucreciát. Juanito és Rossy meglátogatja Lucíát, aki köszönetet mond Juanitónak, amiért kiderítette az igazságot. Milagros és José Antonio a polgári esküvõjükre készülnek. Raquel nem akarja, hogy Melissa ott legyen, de a lány véletlenül összefut Sebastiannal, akitõl értesül az eseményrõl, és mégis elmegy.

87. Medina tisztességtelen ajánlatot tesz Lucreciának: ha nem tudja megszerezni a kívánt összeget, szerelemmel is fizethet. Az asszony kidobja a házából, de Medina biztos benne, hogy hamarosan jelentkezni fog. Amikor José Antonio meglátja Melissát az esküvõjén, megkéri, hogy menjen el. René faképnél hagyja Pipót, és Sebastiannal tart, végül együtt meditálnak és relaxálnak a fiú szobájában. Martin felhívja Milagrost, hogy a neves ortopéd sebész, dr. Watson a kórházban van, és hajlandó azonnal elvégezni a mûtétet. Milagrosnak döntenie kell.

88. Juan hazalátogat, de Rosa nincs otthon, csak a gyerekek. Juanito viszont úgy látja, hogy eljött az alkalom. Utasítja Rossyt, hogy tartsa otthon apjukat, amíg õ elmegy, hogy udvaroljon Bodynak. Body azonban pofonnal válaszol a közeledésre. Renzo egy aranyláncot kap Bodytól, de Fernanda megtalálja nála, és azt hiszi, hogy neki vásárolta. Lucrecia hiába kér pénzt újra, mind Milagros, mind José Antonio visszautasítják. Milagrost megoperálják. Lucía anyja szemére hányja, hogy viszonya volt Gerardóval, és õ Fernanda apja. Lucrecia azzal bírja titoktartásra a lányát, hogy Benjamint tönkretenné ez a hír. Milagros öntudatlanul fekszik a mûtét után a szobájában. Lucrecia úgy látja, hogy eljött a bosszú pillanata.

89. Erika betoppanása meghiúsítja Lucrecia terveit, és el kell hagynia a kórtermet. Renzo eladja az aranyláncot, hogy kifizethesse a kölcsöne havi részletét. Lucrecia kénytelen elfogadni Medina tisztességtelen ajánlatát, és elmegy a megbeszélt helyre. Milagros, aki már nem sántít, Lucíának segít a rehabilitációban. Body elmeséli Juannak, hogy felvették táncosnõnek, de Juannak ez egyáltalán nem tetszik.

90. Juan elmegy az edzõterembe, és Body felõl kérdezõsködik. Silvia azt javasolja, hogy lépjen be õ is, hogy szemmel tarthassa a lányt. Medina randevúra hívja Lucreciát egy szállodai szobába. Az asszony undorral ugyan, de teljesíti Medina minden kívánságát abban a reményben, hogy az ügyvéd cserébe megtámadja Rafael végrendeletét. Fernanda megpróbálja rávenni Sandrát, hogy csábítsa el José Antoniót. Mariana nõgyógyászhoz kíséri Milagrost. Kiderül, hogy a lány terhes.

91. Milagros alig várja, hogy elmondhassa José Antoniónak, hogy gyerekük lesz. Mariana elkíséri a Mistralba, ahol Fernanda azt hazudja, hogy Sandrával ment kávézni. Melissa italba fojtja bánatát. Lucrecia teljesen kiborul a Medinától elszenvedett megaláztatás miatt.

92. Raquel elküldi a Lucreciáról és Medináról készített felvételt. Fernanda azt mondja Milagrosnak, hogy kilenc hónapig nem szeretkezhet José Antonióval, mert veszélyeztetné a gyerek életét. A nõgyógyász megnyugtatja a lányt, hogy ez nem igaz. Medina közli Lucreciával, hogy nem vállalja a végrendelet megtámadását.

93. René gyakorlatilag Sebastianhoz költözik, és bár jó hatással van a fiúra, Sebastian tudja, hogy anyja õrjöngeni fog, ha tudomást szerez a dologról. Milagros úgy dönt, hogy meglátogatja Raquelt, hogy személyesen mondja el neki, hogy kisbabát vár. Amikor José Antonio tudomást szerez róla, hogy hová indult Milagros, azonnal kocsiba ül, hogy megakadályozza ezt a látogatást. A kazetta, amit Medina küldött névtelenül, Sebastian kezébe kerül.

94. José Antonio még éppen a kapunál csípi el a feleségét. Sebastian megnézi a felvételt. Anyja épp ebben a pillanatban állít be, hogy kitiltsa Renét a házból. Lucrecia hiába próbál magyarázkodni, Sebastian nem hallgatja meg. Fernanda felfedezi, hogy eltûntek az ékszerek, amit a férjétõl kapott, és tolvajnak kiáltja ki a személyzetet. Pablo elárulja Melissának, hogy Milagros gyermeket vár. Melissa felelõsségre vonja anyját, hogy miért nem mondanak el neki semmit, így Raquel is értesül a hírrõl.

95. Lucrecia elmegy az újabb találkozóra, hogy magyarázatot kérjen Medinától. Amikor a férfi nem hajlandó átadni a felvétel összes másolatát, pisztolyt szegez rá. Medina azt hazudja, neki, hogy amennyiben szembeszegül vele, asszisztense eljuttatja a kazettát a tévécsatornákhoz. Paloma elárulja Margaritának, hogy Pipóval jár. Zarate õrnagy megérkezik a De la Torre házba, és átkutatja a szobákat, hogy megtalálja az elveszett ékszereket. Raquel közli José Antonióval, hogy Milagros gyermeke nem születhet meg.

96. Raquel azzal fenyegeti José Antoniót, hogy amennyiben nem sikerül rávennie Milagrost az abortuszra, õ maga lép közbe. Bár Zarate õrnagy és Del Aguila semmit nem talál, Zarate azt tanácsolja Lucreciának, hogy tegyen feljelentést, ha Medina zsarolja õt. Mariana és Zarate összeköltözik. Egy ismeretlen alak, Rolando Sarmiento keresi Lucreciát a Mistralnál. Fernanda közli vele, hogy anyja otthon maradt, mert rosszul érzi magát, de hazatelefonál, majd kihallgatja Lucrecia beszélgetését Rolandóval, akirõl kiderül, hogy két éve szabadult a börtönbõl.

97. José Antonio nem meri megkérni Milagrost, hogy vetessék el a gyereket. Rolando egy törvénytelen kábítószerüzlet lebonyolítását javasolja Lucreciának a Mistral cég tevékenységének leple alatt. Lucrecia beleegyezik a dologba. Carlota Milagros meghívására a De la Torre-házba költözik. Fernanda megtudja, hogy aznap José Antonio és Sandra késõig dolgoznak majd együtt, és hazatérve mindent elkövet, hogy Milagrost féltékennyé tegye.

98. José Antonio, Sandra és Milagros tisztázzák egymással a helyzetet. Milagros arra kéri a férjét, hogy ne rúgja ki Fernandát. Lucrecia feltûnõen jókedvû, amióta megállapodott Rolandóval. José Antonio áthelyezi Fernandát az exportrészleghez, hogy minél messzebb legyen tõle, de Lucrecia éppen ezt akarja elérni. José Antonio ebédelni hívja Fernandát, mert tudja, hogy Renzo melyik vendéglõben beszélt meg titkos találkát.

99. Fernanda a saját szemével gyõzõdik meg arról, hogy a férje egy gigolo. Szörnyû botrányt rendez, és kidobja a házból. Melissát megviseli Gonzalo öngyilkosságának híre. Lucrecia elintézi, hogy Rolando bejusson a cég raktárába, és drogot csempésszen az egyik konténerbe. Raquel követeli, hogy José Antonio vetesse el Milagros gyermekét.

100. Lucrecia felhívja Zaratét, és névtelen bejelentést tesz a Mistral szállítmányában elhelyezett kábítószerrõl. José Antonio meggyõzi Milagrost, hogy másnap reggel utazzanak el titokban. Medinának feltûnik, hogy Milagros már nem sántít, és beszámol Raquelnek a dologról. Raquel azonnal kérdõre vonja José Antoniót. A rendõrség megtalálja a kokaint.

101. Zarate letartóztatja José Antoniót. Milagros Gerardóhoz fordul segítségért. Bár Gerardo nem szíveli a fiút, amikor megtudja, hogy Milagros terhes, megígéri, hogy segít tisztázni a férjét. Zarate megtudja, hogy valaki járt a raktárban, akinek Fernanda írta alá a belépési engedélyét.

102. Lucrecia felajánlja José Antoniónak, hogy kijuttatja a börtönbõl, ha aláír egy nyilatkozatot, amelyben õt teszi meg a Mistral-részvények tulajdonosának. Sarmiento fõbe lövi magát, nehogy újra börtönbe vessék. Milagros felelõsségre vonja Fernandát, de a lány tagad.

103. José Antoniót kiengedik a börtönbõl. Lucrecia vissza akarja kapni a kompromittáló felvételeket Medinától. A férfi gyerekeknek szóló videoanyagot küld a kazetták helyett. Lucrecia tombol a dühtõl. Marianát felkeresi Suzy, Zarate felesége. A lány megharagszik, amiért Sergio eltitkolta, hogy nõs, és nem akarja látni többé. José Antonio el akar utazni Milagrosszal együtt, de a reptéren közlik, hogy nem hagyhatja el az országot.

104. Pablo ráveszi José Antoniót, hogy szálljon szembe Raquellel. A fiú elmondja Raquelnek, hogy nem akar ártani Milagrosnak. Raquel 24 órát ad, hogy elintézzék az abortuszt, különben felfedi José Antonio valódi kilétét. Juan Rosával vacsorázik, ami az õrületbe kergeti Bodyt.

105. Mivel Juan otthon alszik, reggel Body õrjöngve állít be érte. Juan, hogy elejét vegye a további veszekedésnek, vele megy, amit Rosa úgy értékel, hogy alulmaradt. Teresa azt javasolja, hogy utazzon el. Paloma úgy dönt, hogy kifizeti Pipo európai tanulmányait, anyja hiába próbálja lebeszélni errõl. Juanito Macarenával randevúzik. Raquel meghívja Milagrost ebédre, de José Antonio megtiltja a lánynak, hogy elmenjen, mert tudja, hogy mit akar Raquel a tudomására hozni. José Antonio úgy határoz, hogy Milagros és a születendõ gyermek érdekében elhagyja a lányt.

106. José Antonio elhagyja Milagrost. A lány összeesik. Paloma odaadja a pénzt, amit örökölt, Pipónak, hogy Olaszországban tanulhasson. Medina újabb randevút követel Lucreciától. Coca felveszi Bodyt asszisztensének. José Antonio felmegy Raquelhez, és elmondja, mit tett. A veszekedés hevében José Antonio elárulja, hogy Melissa is De la Torre. Raquel eszét veszti, és fegyvert fog José Antonióra.

107. Raquel képtelen meghúzni a ravaszt, de megígérteti José Antonióval, hogy soha nem megy vissza Milagroshoz. Lucrecia elbûvöli Medinát újonnan támadt kedvességével. Fernanda azt mondja Milagrosnak, hogy José Antonio Sandra miatt hagyta el. Rosa közli Juannal, hogy Európába utazik, és a gyerekekkel addig neki kell törõdnie. Benito, Celso ikertestvére beállít a De la Torre-házba. Amikor értesül róla, hogy Celso meghalt, összeomlik, és azt kéri, hogy hadd vegye át testvére korábbi munkáját. Milagros felhívja José Antoniót.

108. Rosa elutazik. Juan úgy dönt, hogy azonnal hazaköltözik, mert a gyerekek nem maradhatnak egyedül. Gerardo felkeresi Milagrost, és elmondja, hogy José Antonio nála járt, és elkeseredett volt. Milagros megbízza Gerardót a cég vezetésével. Lucrecia azt hiszi, hogy újra az övé lesz a Mistral, és megdöbbenve értesül a fejleményekrõl, de Gerardo azt ajánlja neki, hogy irányítsa õ az adminisztratív ügyeket. Raquel elküldi Benjaminnak a Medina és Lucrecia legutóbbi légyottján készült felvételeket. Milagros elviszi José Antoniónak a holmiját, de a férfi nem nyit ajtót.

109. Juan Bodyval együtt érkezik haza. Rossy és Juanito döbbenten látják, hogy Body is náluk fog lakni. Lucrecia durván kirúgja Sandrát, de Gerardo visszaveszi a lányt saját asszisztensének. Juanito és Macarena kapcsolata egyre inkább elmélyül. Macarena bulit akar rendezni, hogy Sebastian találkozhasson Melissával. Benjamin szörnyû állapotba kerül attól, amit a szalagon látott, de nincs ereje elhagyni Lucreciát. Raquel egyre jobban gyûlöli a saját lányát. Az éjszaka közepén fegyvert ragad, és bemegy Melissa szobájába.

110. Milagros felkeresi Raquelt, hogy megtudja az igazságot José Antonióról. Raquel azt mondja neki, hogy a fiú mindig is nagy szoknyavadász volt, és nyilván beleszeretett valakibe. José Antonio nagyon szenved, de tudja, hogy Milagros veszélybe kerülne, ha visszatérne hozzá. Fernanda és Lucrecia elhatározza, hogy apránként elsikkasztják a Mistral pénzét. Milagros felkeresi José Antoniót.

111. José Antonio közli Milagrosszal, hogy soha többé nem akarja látni. Sebastian és Melissa felkeresi José Antoniót, hogy magyarázatot követeljenek tõle. A fiú mindent elmesél Raquel esküvõjének napjáról, és bevallja, hogy õ maga is tönkre akarta tenni a De la Torre családot. Milagros igyekszik úrrá lenni a kétségbeesésén.

112. Gerardo legnagyobb meglepetésére José Antonio lemond a Milagros által ráruházott hatalomról. Melissa felkeresi Sebastiant, és Benjamin döbbenten fedezi fel, hogy mennyire hasonlít a lány az egykori Raquel Echevarriára. Lucía elárulja Sebastiannak, hogy Fernanda Gerardo lánya, a fiú pedig beszámol arról, hogy az anyjuk szeretõt tart.

113. Lucrecia könyörög Benjaminnak, hogy bocsásson meg neki. Medina felhívja Lucreciát. Benjamin elhatározza, hogy õ megy el a találkára. Lucrecia fegyvert ad neki, és abban reménykedik, hogy a férje megszabadítja Medinától. Milagros tudomásul veszi, hogy José Antonio beleegyezett a válásba.

114. Benjamin beront Medina lakására, megveri a férfit, majd pisztolyt szegez rá. Del Aguila még idõben érkezik, és megakadályozza a tragédiát. Fernanda, Lucía és Sebastian óák óta iszogat egy bárban, amikor megjelenik Martin és Renzo. Lucrecia és Carlota hajba kapnak. Sandra igyekszik José Antonio kedvében járni.

115. Lucrecia felkeresi Chelát, aki Raquel utasításait követve elmondja neki, hogy Marcos homoszexuális volt. Lucrecia idegösszeomlást kap. Sandra vacsorát visz José Antoniónak, és nála marad éjszakára. Carlota elmondja Benjaminnak, hogy tetszik neki, és visszaköltözik a panzióba. Kora reggel Milagros felkeresi José Antoniót, és ott találja Sandrát.

116. Sebastian megerõsíti, amit a jósnõ mondott, azaz hogy Marcos homoszexuális volt. Lucrecia összeroppan. Milagros sírva meséli el Marianának, hogy rajtakapta José Antoniót Sandrával. Consuelo felkeresi a Bermudez-házat, és egyáltalán nem tetszik neki, amit ott lát. Merino atya kideríti, hogy Milagros és José Antonio nem igazi pap elõtt esküdtek meg.

117. José Antonio felfedi valódi kilétét Gerardónak, és mindent elmesél a bosszúhadjáratról, amit a De la Torre család ellen forralt. Lucrecia azt hazudja Gerardónak, hogy Rafael ölette meg az Echevarria családot, de a férfi nem hisz neki. Milagros hitetlenkedve fogadja a hírt, hogy az egyházi esküvõje csupán egy színjáték volt.

118. Lucrecia azt javasolja Milagrosnak, hogy utazzon el jó messzire, felejtse el José Antoniót, és bízza rá a céget. Fernanda az öngyilkosságot javasolja. Sandra furcsa dolgot vesz észre a cég pénzügyeiben. Fernanda felkeresi José Antoniót, és titokban Viagrát csempész az italába. Benjamin meglátogatja Carlotát. Milagros magyarázatot követel José Antoniótól az esküvõt illetõen.

119. Milagros elhatározza, hogy megváltozik, igazi De la Torre lesz. A házban mindenkit meglep a nagy változás. Milagros magához rendeli Gerardót, és közli vele, hogy el akar válni José Antoniótól. Raquel megbíz valakit, hogy lökje le Milagrost egy lépcsõn, hogy a lány elvetéljen.

120. Macarena azt hiszi, hogy terhes. Juanito nem túl lelkes a hírtõl. Coca meghívja Bodyt és Juant vacsorára. Milagros azt szeretné, ha José Antonio a gyerekrõl is lemondana. A fiú mindenbe belemegy, nem akar vitába keveredni Milagrosszal. Lucreciát bosszantja, hogy José Antoniót az irodában látja. Fernanda nem tudja rávenni Gerardót, hogy kirúgja Sandrát. Milagros vásárolni megy Raquellel. Chucho, Raquel embere lelöki egy lépcsõn.

121. Benito kórházba viszi Milagrost, ahol kiderül, hogy a babának nem esett baja. Raquel csalódott, mivel abban reménykedett, hogy a lány elvetél az eséstõl. Macarena terhességi tesztje pozitív lesz. Gerardo számon kéri Lucreciától a kisebb összegek elsikkasztását. Lucrecia azzal fenyegetõzik, hogy beszámol Teresának Gerardo félrelépésérõl, amennyiben a férfi le akarja leplezni.

122. José Antonio aggódik Milagros miatt, ezért felkeresi a De la Torre házban. Megtudja, hogy a lány Raquellel volt a baleset történtekor. Macarena közli Juanitóval, hogy terhes. A fiú felajánlja, hogy elveszi feleségül. Macarena határtalanul boldog. Fernanda felkeresi José Antoniót, és az újabb adag italba kevert Viagra megteszi a hatását.

123. José Antonio rácsatlakozik a Mistral adatállományára, és észreveszi, hogy Lucrecia számlájára ezúttal hatalmas összeget utaltak át a cég számlájáról. Felhívja Sandrát, aki értesíti Gerardót a dologról. Gerardo beszámol a dologról Milagrosnak. Consuelo váratlanul hazatér, és félreérthetetlen helyzetben találja Juanitót és Macarenát.

124. Milagros elbocsátja Lucreciát a cégtõl. Lucrecia nem hajlandó belenyugodni, és megkéri Benitót, hogy ölje meg Milagrost, de a férfi nem vállalja. Consuelo kidobja Juanitót a házból, erre Macarena is vele megy. Consuelo követi õket, és elmegy a Bermudez-házba. Mivel Macarena nem hajlandó vele menni, rájuk uszítja a rendõrséget.

125. Juanito és Macarena motorral menekül Consuelo és a rendõrök elõl, de karamboloznak. Juanitót beviszik a rendõrségre. Juan és Body hiába próbálja hazavinni a fiút, Consuelo feljelentése miatt nem engedik el. Macarena rosszul van. Orvost hívnak, aki megállapítja, hogy a lány terhes volt, de elvetélt. Macarena látni sem akarja Consuelót. Fernanda ismét elmegy José Antonióhoz, de a férfi kidobja. Lucrecia pisztolyt fog Milagrosra, hogy megírassa vele a búcsúlevelet, mintha a lány öngyilkosságra készült volna.

126. Benjamin még idõben lép be a szobába, és elveszi a fegyvert Lucreciától. Az asszony Gerardóhoz megy és megfenyegeti, hogy amennyiben nem veteti vissza õt a Mistralhoz, elárulja Teresának, hogy õ Fernanda apja. Juan felajánlja Consuelónak, hogy ha ejti a vádakat, Juanitót azonnal külföldre küldi. Consuelo elfogadja az ajánlatot. Amikor Lucrecia hazatér, Milagros közli vele, hogy el kell költöznie a házból. Benjamin támogatja a lány döntését.

127. Lucrecia fenyegetõzve távozik a De la Torre-házból. Consuelo hajthatatlan, ezért Juanito kénytelen repülõre szállni, és elhagyni az országot. Lucía és Sebastian közlik anyjukkal, hogy nem tartanak vele, és nem is akarják látni többé. Gerardo úgy dönt, hogy átadja Zarate õrnagynak azt a levelet, amelyet Rafael írt arra az esetre, ha Milagrost valami baj érné. Lucrecia felkeresi Teresát, és elárulja neki, hogy Fernanda apja Gerardo.

128. Teresa összeomlik Gerardo hûtlensége hallatán. Amikor férje hazaér, kidobja a házból. Zarate felbontja a Rafael által hátrahagyott levelet, de csak egy üres papírlapot talál a borítékban. Feltételezi, hogy Lucrecia keze van a dologban. Teodora megtalálja az eredeti levelet Lucrecia holmijai között, és elrejti egy festmény mögé. Renzót egyik betege, akinek már csak hónapjai vannak hátra, emlékezteti, hogy korábban viszonyuk volt. Gerardo elmondja Fernandának, hogy õ az apja.

129. Fernanda õrjöng, és kidobja Gerardót. Lucía és Sebastian ráveszik apjukat, hogy menjenek el inni egy bárba. Összetalálkoznak José Antonióval és Sandrával. Fernanda felelõsségre vonja Benjamint, amiért nem mondták el neki, hogy Gerardo az apja. Benjamint ugyanúgy megdöbbenti a hír, mint Fernandát. Zarate hiába próbál bocsánatot kérni Marianától, a lány nem enyhül. Fernanda elmegy anyjához az új lakásba, és durván hajbakap vele. Benjamin az irodában várja Gerardót, mert úgy érzi, hogy betelt a pohár.

130. Benjamin képtelen megbocsátani Gerardónak. Fernanda José Antoniónál keres vigaszt. José Antonio bejelenti Blancának, hogy szeretne összeköltözni Sandrával. Consuelo tiltakozása ellenére Macarena elköltözik otthonról. Milagros meglátogatja Teresát. Martin közli vele, hogy még mindig szerelmes belé.

131. Blanca és Consuelo elmegy a De la Torre-házba, hogy Macarenával beszéljenek, de a lány nem akarja látni Consuelót. Renzo azt tanácsolja Martinnak, hogy ne adja fel a reményt Milagros meghódítására. Martin meglátogatja José Antoniót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szakítása Milagrosszal végleges. Gerardo rosszul érzi magát. Bemegy a klinikára, és a recepción összeesik. Martin felkeresi Milagrost, és elmondja neki, hogy José Antonio eredeti neve Echevarria.

132. Gerardót benn tartják éjjelre a klinikán, de szerencsére nincs nagyobb baja. Erika Martinéknál alszik, hogy Teresa segítségére legyen. Benjamin, aki látogatóba jön, igen kellemesnek találja a lány társaságát. Sandra azt javasolja José Antoniónak, hogy utazzanak el néhány napra. Milagros felkeresi Lucreciát, és megkérdezi tõle, hogy mi az igazság az Echevarriák ügyében.

133. Medina közli Raquellel, hogy azt tervezi, hogy feleségül veszi Lucreciát, és visszaszerzi a Mistralt. Lucrecia azt mondja Milagrosnak, hogy Rafael ölette meg az Echevarria családot.

134. Raquel arra ösztönzi Sandrát, hogy szüljön egy gyereket José Antoniónak. Milagros közli José Antonióval, hogy soha többé nem akarja látni.

135. Milagros és José Antonio találkozik, hogy aláírják a válási papírokat. A lány közli, hogy kisfia lesz, és hogy Rafael De la Torre Vargasnak fogják hívni. Medina lefizet néhány bírót, hogy segítsenek megtámadni Rafael végrendeletét.

136. Milagros és José Antonio aláírja a válási papírokat. Milagros megkéri Marianát, hogy költözzön hozzá. Pablo elmegy Macarenáért a De la Torre-házba, hogy a lány elköszönhessen Consuelótól. Lucía új barátja, Gringo verekedést provokál, és Pablo sem hagyja magát. Medina felkeresi Gerardót, és közli, hogy megtámadják a végrendeletet.

137. Macarena kibékül Consuelóval, és kikíséri a repülõtérre. Sebastian aggódik, hogy Macarena végül úgy dönt, hogy õ is elutazik Ausztráliába. José Antonio azt javasolja Gerardónak, hogy ajánljon fel pénzt Medinának, de Gerardo erre nem hajlandó. José Antonio hiába próbálja megértetni Raquellel, hogy Medina elárulja. A bíró úgy dönt, hogy folytatódhat a per, amit Lucrecia indított a végrendelet megtámadására.

138. Fernanda kihúzza Milagrosból, hogy miért kellett elmenniük a bíróságra, majd panaszkodik a lánynak, hogy Sandra és José Antonio mindenki szeme láttára turbékolt a cégnél. Raquel felfedezi, hogy Medina kicserélte a Lucreciával töltött légyottjairól készült felvételeket. Felhívja, hogy azonnal menjen el hozzá, és megvádolja, hogy elárulta õt. José Antonio kideríti Lucrecia új lakásának címét, és elmegy, hogy beszélhessen Medinával. Pénzt ajánl neki.

139. Fernanda rányit a csókolózó Milagrosra és Martinra. Milagros bosszús. José Antonio figyelmezteti Medinát, hogy amint eléri, amit akart, Lucrecia ellene fordul majd. Lucía és Rossy egyre kevésbé akar segíteni Sebastiannak. Benjamin virágcsokrot visz Erikának. Fernanda Gringo társaságában múlatja az idõt. Gerardo megpróbál bocsánatot kérni Teresától, de az asszony hajthatatlan. Martin egy étterembe viszi Milagrost vacsorázni. Hirtelen megjelenik Sandra és José Antonio.

140. Milagros pezsgõt küldet Sandráéknak. José Antoniót felkavarja a találkozás. Fernanda meglátogatja az anyját, és igyekszik a kedvében járni. Medina közli Raquellel, hogy azonnal otthagyja Lucreciát, ha Raquel az övé lesz. Lucía úgy érzi, hogy hiányzik az anyja. Elmegy hozzá, de csúnyán összevesznek. Gerardo javaslatára Milagros felhívja Lucreciát, hogy tárgyaljanak, de az asszony nyeregben érzi magát, és nem akarja meghallgatni az ajánlatot. Raquel a tengerpartra csalja Medinát, majd egy hídról a vízbe löki.

141. Sofia rendszeres havi ellátmányt biztosítana Renzónak, amennyiben számíthatna rá élete utolsó hónapjaiban. Benjamin Juantól kér tanácsot, mert nem tudja, hogyan hódítsa meg Erikát. Két járókelõ megtalálja Medinát, és kórházba szállítják. Lucrecia nem hajlandó egyezkedni, nem elégszik meg a fél vagyonnal, õ mindent akar.

142. Renzo elfogadja Sofia ajánlatát. Gerardo békülni próbál Teresával, de az asszony nem hajlandó rá. Benjamin szerelmet vall Erikának. Raquel közli Lucreciával, hogy Medina meghalt. A nõ kétségbeesésében egyezségre próbál jutni Milagrosszal. Milagros felajánlja a vagyon 65 százalékát, csak elkerüljék a pert.

143. Zarate értesíti Gerardót Medina balesetérõl. A hír hallatán Milagros nem írja alá a szerzõdést. Lucrecia dühöng, amiért nem sikerült megkaparintania a De la Torre-vagyont. José Antonio segít Milagrosnak a peres ügyek intézésében.

144. Lucrecia hiába próbál kölcsönt szerezni és Medina bankszámlájához sem tud hozzáférni. Végsõ kétségbeesésében személyes bájait dobja be Rosales bírónál. Milagros elkíséri José Antoniót a bíróságra. Martin féltékenykedik, és Gerardóval utánuk siet. Body elsõ mûsora nem sikerül túl jól, Coca szerint Juan gátolja a karrierjét.

145. Raquel megtudja, hogy Medina õt tette meg kedvezményezettnek, és ezentúl rendelkezhet a bankszámlájával. Lelkiismeret-furdalása támad, amiért megkísérelte megölni. Lucrecia terve nem sikerül, Rosales bíró megalapozatlannak találja a végrendelet megtámadását. Lucrecia gyógyszerekkel próbál véget vetni az életének. José Antoniót is meghívják ünnepelni a De la Torre-házba.

146. Lucreciát beszállítják a kórházba, és azonnal kimossák a gyomrát. Amikor José Antonio megtudja, hogy Sandra Raquellel beszélgetett, dühösen elrohan nagynénjéhez, és felszólítja, hogy hagyja békén Sandrát. Az orvosok közlik Benjaminnal, hogy Lucreciának nyugalomra és gondoskodásra van szüksége, hiszen félõ, hogy újra megpróbálja megölni magát.

147. Milagros nem engedi, hogy Lucrecia visszajöjjön a De la Torre-házba. Jesus elmondja Sandrának és José Antoniónak, hogy Chela után megy. Macarena levelet kap Ausztráliából, és rájön, mennyire hiányoznak neki Blancáék. Silvia elmondja Juannak, hogy az edzõterem hamarosan bezár. Juan asszisztensi állást ajánl a lánynak. Amikor Benjamin bejelenti, hogy Lucrecia lakásába költözik, hogy ápolni tudja feleségét, Milagros kényszerûen megengedi, hogy felépüléséig Lucrecia mégis hazatérjen.

148. Sebastiannak nem tetszik az ötlet, hogy anyja visszaköltözzön, és Mariana is óvatosságra inti Milagrost. Rossy újból támadást indít, hogy meghódítsa Sebastiant. Macarena észreveszi Rossy mesterkedését, és figyelmezteti, hogy hagyja békén a fiút. A kórházban Lucía rátámad Erikára, hogy elvette tõle Martint, most pedig az apjával akar kikezdeni. A vádaskodás nyomán Erika elhárítja Benjamin közeledését. Lucreciát hazaviszik. Raquel éppen Medina ágya mellett áll, amikor benyit Zarate és Del Aguila. Kikérdezik az asszonyt, de mire utána mennének, Raquel már nincs sehol.

149. A De la Torre házban senki sem tartózkodik szívesen egy szobában a magatehetetlen Lucreciával. Benitót és Teodorát küldik, hogy ápolják az asszonyt, de õk arra használják fel az állapotát, hogy tiszteletlenkedjenek vele. Gerardo szabadságra akar menni, és azt szeretné, ha ezalatt José Antonio helyettesítené, ám Milagros hallani sem akar a dologról. Raquel elmegy José Antonióhoz, hogy elbúcsúzzon, ugyanis érzi, hogy a rendõrség a nyomában van.

150. Raquelnek újból sikerül megszöknie a rendõrök elõl, és ezúttal már a repülõtérre tart. Sandra rendszeresen rosszul érzi magát, és José Antonio unszolására elmegy az orvoshoz. Macarena elmondja Milagrosnak, hogy szerelmes Sebastianba. El akar költözni, de Milagros lebeszéli róla. Martin figyelmezteti Renzót, hogy Claudia rá fog jönni a kettõs életére.

151. Milagros arra bíztatja Gerardót, hogy keresse fel a feleségét, és béküljön ki vele. A férfi megfogadja a tanácsot, de Teresa látni sem akarja õt. Macarena bevallja Pablónak, hogy szerelmes Sebastianba, de nem meri elmondani neki. Sandra teljesen kétségbeesik, amikor a terhességi vizsgálat pozitív eredményt hoz.

152. José Antonio nem örül Sandra terhességének, de végül biztosítja a lányt arról, hogy szeretné, ha családot alapítanának. Teodora és Benito elmegy Lucrecia lakására, hogy kirabolják és pénzzé tegyék, amit lehet, de Zarate és Del Aquila rajtuk üt. Azzal magyarázzák ottlétüket, hogy szerelmi légyottra készültek az üres lakásban.

153. Milagrosnak rosszul esik, hogy Sandra gyereket vár José Antoniótól. Gerardo azt kéri a lánytól, hogy ne arra használja Martint, hogy elfelejtse José Antoniót. Lucía rájön, hogy igazságtalan volt Erikával szemben, és bocsánatot kér tõle. Erika úgy dönt, hogy ad még egy esélyt Benjaminnak. Renzo azt hazudja Claudiának, hogy haza kell utaznia, de közben azt fontolgatja, hogy elfogadja Sofia ajánlatát.

154. José Antonio el akarja venni feleségül Sandrát, de a lány nem akarja, hogy pusztán kötelességtudatból vegye el. Végül beleegyezik. Lucreciát a kertben sétáltatják, de véletlenül elesik. Milagros azt javasolja Gerardónak, hogy utazzon el Martinnal és Fernandával. Milagros megkéri Erikát, hogy maradjon Lucreciával még néhány napig.

155. Jaguár váratlanul felbukkan Limában, és telefonál a De la Torre-házba. Benjamin felismeri a hangját, és Milagros azonnal értesíti Zarate õrnagyot. Fernanda miatt meghiúsul a rendõrségi akció, és Jaguár elmenekül. Lucrecia tetteti, hogy semmit sem fog fel a körülötte zajló eseményekbõl, de a betegség álarca mögött feszülten figyel, és bosszút forral. Benjamin és Erika gyengéd pillanatát Lucrecia szakítja félbe, aki elõször szólal meg, és vizet kér.

156. Milagrost felzaklatja a hír, hogy José Antonio és Sandra házasodni készül. Martin ebbõl arra a következtetésre jut, hogy Milagros még nem tudta elfelejteni José Antoniót. Jaguár betör Sandráék lakásába. Macarena megcsókolja Sebastiant, de a fiú durván elutasítja. Rossy azt javasolja, hogy járjon vele, így elháríthatja Macarena közeledését. Sebastian belemegy a játékba.

157. Milagros türelemre inti Martint a kapcsolatukat illetõen. Macarena meglátja Rossyt Sebastian ágyában, és bánatában Lucíával elmegy egy bárba. Sandra és José Antonio észreveszi, hogy valaki járt a lakásukban. José Antonio értesíti Zarate õrnagyot. Sandra megijed, amikor kiderül, hogy csak a fényképe tûnt el. Amikor Margarita benyit Lucrecia szobájába, döbbenettel fedezi fel, hogy az asszony ép és egészséges.

158. Lucrecia megfenyegeti Margaritát, hogy ha elárulja a titkát a többieknek, õ is elmondja az igazságot Jaguárról Palomának. Jaguár belopózik a De la Torre-házba, és felfedi magát Margarita elõtt. Azt követeli, hogy beszélhessen Lucreciával. Lucrecia azonban hirtelen megszólal, amitõl Fernanda halálra rémül, és a sikoltozásra mindenki összecsõdül. Lucrecia az egész család elõtt eljátssza a kedves bolondot.

159. Lucrecia közeledni próbál Benjaminhoz, és mindenki elõtt bolondnak tetteti magát. Margarita arra kéri Milagrost, hogy többé ne kelljen Lucreciát ápolnia. Claudia mindenáron ki akarja kísérni Renzót a repülõtérre, de a fiúnak sikerül lebeszélnie. Zarate közli José Antonióval, hogy Jaguár betört az otthonukba.

160. Jaguár megkísérli megerõszakolni Sandrát, de José Antonio meg idõben hazaérkezik. A két férfi dulakodásának a rendõrök érkezése vet véget. Zarate és Del Aguila letartóztatja Jaguárt. Lucrecia továbbra is a bolondot játssza. Milagros felveti annak lehetõségét, hogy elmegyógyintézetben helyezzék el. Lucía hevesen tiltakozik. Fernanda provokálja Milagros vendégeit, Marianát és Silviát. Milagros rendre utasítja, de Fernanda ebbõl annyit szûr le, hogy Milagros õt is el akarja küldeni a háztól.

161. Juan figyelmezteti Sebastiant, hogy úriemberként bánjon Rossyval. José Antonio elveszti a fejét, bemegy a börtönbe Jaguárhoz, és fojtogatni kezdi. Zarate és Del Aguila, akik sejtették, hogy mire készül, megakadályozzák a gyilkosságot. Pablo hiába próbál ellenállni, kapcsolata Lucíával egyre mélyebb.

162. Sandra közli José Antonióval, hogy a baba elvesztése után egyelõre semmi értelme összeházasodniuk. Lucrecia Benito elõtt is felfedi, hogy nincs semmi baja, de megesketi, hogy ezt senkinek sem árulja el. Amikor Milagros meghallja, hogy Sandra elvesztette a babát, úgy érzi, hogy kötelessége felkeresni José Antoniót. Sebastian egyértelmûen megmondja Macarenának, hogy nem lehet semmi közük egymáshoz. Lucrecia azt parancsolja Benitónak, hogy ölje meg Milagrost.

163. Sandrát kiengedik a kórházból. Lucrecia lejön a szobájából, és a többiekkel reggelizik. Zarate biztosítja José Antoniót, hogy Jaguar súlyos büntetést kap. Rossy azt szeretné, ha Sebastian kirúgná Macarenát. Benjamin meglátja, amint Erika és Martin meghitten beszélgetnek, és félreérti a helyzetet. Sofia meg akarja változtatni a végrendeletét, és megkéri az ügyvédjét, aki történetesen Gerardo, hogy látogassa meg. Mivel Sandra kórházban van, Gerardo Fernandát viszi magával asszisztensként.

164. A helyzet kínossá válik, amikor Fernanda elárulja Sofiának, hogy Renzo felesége volt, de az asszony döntését ez sem befolyásolja. Lucía bevallja Pablónak, hogy szerelmes belé. Benito kétszázezer dollárt kér cserébe, amiért megöli Milagrost. Lucrecia ezt sokallja, de mivel nem tehet mást, elfogadja az ajánlatot. Erika, Benjamin, Martin és Milagros tisztázzák a félreértést, majd négyesben érkeznek vacsorázni a De la Torre-házba. Lucrecia Fernanda elõtt is abbahagyja a színlelést.

165. Fernanda döbbenten hallgatja, hogy az anyja mindeddig csak színlelte a betegséget. Silvia magánnyomozó szerzõdtetésére biztatja Juant, hogy kiderítsék, félrelép-e Body. Benito szabadságot kér Milagrostól, hogy Bolíviába utazhasson. A lány elengedi, így Lucrecia és Benito nyugodtan megtervezhetik a gyilkosságot. Fernanda kihallgatja anyja és Benito ördögi tervét.

166. Fernanda mélységesen megdöbben azon, hogy anyja meg akarja ölni Milagrost. Lucrecia minden rábeszélõkészségét beveti, hogy elhitesse lányával, nincs más megoldás. Sofia aláírja az új végrendeletét, így az érvénybe lép. Zarate elárulja Milagrosnak, hogy Jaguar és Lucrecia féltestvérek. Hazaérve Milagros kifaggatja Margaritát mindarról, amit tud, majd José Antonióhoz siet, hogy neki is elmondja a hírt. Sandrát felzaklatja, hogy hazaérve együtt látja õket. Lucrecia bemegy a vállalathoz, tudván, hogy Gerardo egyedül dolgozik az irodájában.

167. Lucrecia, továbbra is õrültséget színlel. Gerardót úgy felzaklatja Lucrecia elõadása, hogy rosszul lesz és összeesik. Teresa hiába várja a beígért látogatást. Sebastian úgy dönt, egy lemondott rendelésbõl romantikus vacsorát rendeznek Macarenával, de hirtelen betoppan Rossy. Coca felkeresi Juant, és elmondja neki, hogy Body megcsalja, Juan azonban felháborodik a vádak miatt. Medina magához tér.

168. Martin rátalál apjára, és azonnal mentõt hív. Zarate ki akarja hallgatni Medinát, de õ azt mondja, semmire sem emlékszik. Gerardónak infarktusa volt, de az állapota kielégítõ. Erikát keresve Benjamin kis híján rátámad Medinára. Pablo feldúltan állít be Merino atyához, aki úgy dönt, fél évre felmenteti Pablót az egyházi kötelességei alól, hogy dönthessen. Benjamin Erikánál tölti az éjszakát. A reggelizõasztalnál Lucrecia már úgy viselkedik, mint aki meggyógyult. Medina megszökik a kórházból.

169. Medina Raquelhez megy, de azt mondják neki, az asszony hosszú idõre elutazott. Ezután Lucrecia lakásába megy. Az orvosa is gyógyultnak nyilvánítja Lucreciát. José Antonio állásajánlatot kap New Yorkból. Azt szeretné, ha Sandra is vele menne, de õ bizonytalan. Milagros kijelenti, hogy mivel már meggyógyult, Lucreciának el kell hagynia a De la Torre-házat. Juan számonkéri a magánnyomozó által készített képeket Bodyn. A lány felháborodik, és összecsomagol, hogy elköltözzön. Lucrecia visszamegy a lakásába, és ott találja Medinát.

170. Lucrecia azonnal a végrendelet megtámadására készül, de Medinát inkább a bosszú foglalkoztatja. Lucíát nagyon megviseli az anyja elköltözése, és mivel Pablo nem engedi, hogy a parókián töltse az éjszakát, anyja lakására megy, de Medinát látva sarkon fordul. José Antonio munkát szerez az Egyesült Államokban, és azt tervezi, hogy hosszabb idõre elutazik az országból. Benjamin elbúcsúzik Erikától, és amikor a lány után fordul, elüti egy autó.

171. A súlyosan sérült Benjamint kórházba szállítják, de az orvosok már nem tudnak segíteni rajta. Lucía és Sebastian azonnal a kórházba sietnek. Pablo bevallja José Antoniónak, hogy szerelmes Lucíába. Lucrecia ráveszi Medinát, hogy támadja meg a végrendeletet. Fernanda felkeresi Lucreciát, és közli vele, hogy Benjamin meghalt. Teresa megbocsát Gerardónak.

172. A virrasztáson Lucrecia botrányosan viselkedik Erikával. Merino atya rossz szemmel nézi Pablo és Lucía kapcsolatát. Medina felveszi a kapcsolatot Rosalesszel a végrendelet megtámadása ügyében. Felkeresi Ruizt, és visszaíratja a pénzét a saját nevére. Lucrecia nagyon boldog. Medina hirtelen rosszul lesz és meghal Lucrecia lakásán.

173. Benitónak kész a terve Milagros meggyilkolására. Sandra elmegy Milagroshoz, és közli vele, hogy külföldre utaznak José Antonióval. Pablót kiteszik a parókiáról. Lucía nagyon örül a hírnek. Fernanda feltûnõen kedves mindenkihez, és megpróbálja tartani a lelket a testvéreiben.

174. Benito lakást bérel egy külvárosi nyomornegyedben. Telefonon sikerül odacsalnia Milagrost. Azt hazudja, hogy José Antonio sürgõsen beszélni akar vele. Fernanda tanúja a telefonhívásnak, és értesíti José Antoniót. Benito megkötözi a lányt, és éppen a nyakába hurkolja a kötelet, amikor José Antonio beront a lakásba.

175. José Antoniónak sikerül megmentenie Milagrost, de a támadó elmenekül. Lucrecia tombol a dühtõl, amiért kútba esett Milagros meggyilkolása. Milagros elmegy Zaratéhoz, és elmondja, hogy Lucreciára gyanakszik. Az õrnagy Lucreciához fordul, de a nõ mindent tagad. José Antonio felkeresi Lucreciát, és közli vele, hogy az igazi neve valójában José Antonio Echevarria.

176. José Antonio megfenyegeti Lucreciát, hogy bosszút áll rajta, ha Milagrosnak bántódása esik. Macarena és Mariana moziba viszi Sebastiant. Amikor Rossy értesül errõl, féltékeny lesz. Juan csitítja a lányát, és elhívja vacsorázni. Fernanda megtalálja a felvételt, amelyet Medina készített titokban a Lucreciával töltött légyottjairól. Zarate és Del Aguila kihallgatja Fernandát. José Antonio közli Sandrával, hogy mindent elintézett, és másnap indulhatnak.

177. Lucrecia megbízza Benitót, hogy elõbb José Antonióval végezzen. Juan és Rossy elmegy egy bárba, ahol éppen Macarena, Mariana és Sebastian szórakozik. Juan visszatartja lányát attól, hogy botrányt rendezzen. Sebastiannak bûntudata van, Macarena hiába próbálja vigasztalni. Fernanda meglátogatja Renzót, amikor Sofia éppen nincs otthon. Lucrecia újra pénzt kér Milagrostól. A lány százezer dollárt ad neki azzal, hogy soha többé nem fordulhat hozzá. José Antonio elbúcsúzik Milagrostól.

178. Benito, aki éppen Sandráék háza felé igyekszik, hogy Lucrecia utasításának értelmében megölje José Antoniót, belebotlik Lucíába. Csak hosszas hazudozás árán tudja kimagyarázni magát. Teresa és Gerardo meglátogatja Milagrost. Kellemetlen meglepetés éri õket, amikor ott találják Lucreciát, de az asszony bocsánatot kér tõlük, és biztosítja õket, hogy megváltozott. Fernanda felkeresi Renzót, hogy felvidítsa. Rossy provokálja Macarenát, aki úgy dönt, hogy elköltözik. Sebastian gyengéd kérlelésére úgy dönt, hogy még meggondolja a dolgot.

179. Sebastian utasítja Rossyt, hogy kérjen bocsánatot Macarenától. Lucrecia úgy dönt, hogy a Milagrostól kapott pénzt arra használja fel, hogy beindítson egy törvénytelen vállalkozást, Benito segítségével autókat fog importálni. Sofiával közlik a kórházban, hogy javult az állapota. Lucía elmegy Merino atyához, aki a kezébe adja Pablo felmentését. Már bõröndjeivel érkezik Pablóhoz, de a fiú hamar lehûti lelkesedését. Milagros megígéri Martinnak, hogy hozzámegy, de az idõpontot még nem akarja megnevezni.

180. Az egy év eltelte után Lucía felkeresi Pablót, de úgy tûnik, hogy a fiú még mindig nem döntött. Merino atya is érdeklõdik Pablo döntése iránt, és csalódottan hallja, hogy még fél év türelmi idõt kér. Lucrecia százezer dollárt kér Fernandától, de a lány nem hajlandó meglopni a céget. Martin hivatalosan is megkéri Milagros kezét.

181. Milagros igent mond Martin lánykérésére. Úgy állapodnak meg, hogy az esküvõ három hónap múlva lesz. Renzo egy alkalommal elszólja magát Sofia elõtt, hogy csak az ital és a kokain segít elviselni az új életét. Juanito tíz napra hazaérkezik. Találkozik Juannal, majd elmegy a De la Torre-házba, hogy meglepje Macarenát és Rossyt. Pablo egy bárba megy, feltett szándéka, hogy leigya magát. Összetalálkozik Lucíával.

182. Lucía hazaviszi Pablót, aki igen részeg, majd ott alszik nála. Másnap reggel Pablo semmire sem emlékszik. Rossy megjegyzései nyomán Juanito kérdõre vonja Sebastiant, hogy mi van közöttük Macarenával. Sebastian megnyugtatja Juanitót, hogy nincs miért aggódnia. A rendõrség lefoglalja azokat az autókat, amelyeket Lucrecia hozott be az országba, a szerelõt pedig, akinél megtalálják az autókat, letartóztatják. Jaguar cellatársa másnap szabadul, és megígéri barátjának, hogy megkeresi Lucreciát. Sandra és José Antonio visszaérkezik New Yorkból.

183. Benitónak kell kölcsönt adnia, hogy Lucrecia ebédet vehessen magának. Sofián különféle vizsgálatokat végeznek, és a leletek jelentõs javulást mutatnak. Body randevút ajánl Juannak, de a férfi azt javasolja, hogy inkább a lány jöjjön el hozzájuk, mert közös vacsorát ígért a gyerekeknek. Sandra javaslatára Sandra és José Antonio bemegy a Mistralhoz. Fernanda és Gerardo szívélyesen fogadja õket, és megmutatják nekik a kis Rafaelitóról készült képeket. Ekkor toppan be Milagros.

184. Azzal az ürüggyel, hogy vár, amíg Rafaelito felébred, Lucrecia a házban marad. Belopózik Benito szobájába, és megtalálja az elrejtett levelet. Martin meglátogatja Renzót. Rögtön látja rajta, hogy drogokon él, és arra próbálja rávenni, hogy hagyja el Sofiát. Fernanda, aki éppen akkor toppan be, amikor Renzo menni készül, közli Renzóval, hogy mivel jogilag még mindig házasok, igényt tart a vagyon felére, amit Renzo Sofiától örököl majd. José Antonio megtudja, hogy Martin és Milagros az esküvõre készül.

185. Martin és Milagros Sebastiant bízza meg az esküvõi ételek elkészítésével. Pablo nem tud tovább ellenállni Lucía fondorlatainak. Közli Merino atyával döntését, mely szerint feladja papi hivatását. Amikor Sofia hazaér a kórházból, Renzo éppen Fernanda társaságában reggelizik. A lány azzal magyarázza ki magát, hogy a válást akarta megbeszélni Renzóval. A bank nem hajlandó több haladékot adni Lucreciának. Közlik vele, hogy még aznap lefoglalják a lakását. Lucrecia összepakol, és holmijait a De la Torre-házhoz szállíttatja, abban bízva, hogy Milagros megkönyörül rajta.

186. Fernanda határozott tiltakozása ellenére Milagros megengedi Lucreciának, hogy beköltözzön az üres cselédszobába. José Antonio rábeszéli Pablót, hogy dolgozzon az õ új cégénél. Jaguar volt fegyenctársa elmondja a férfinak, hogy látta, amint Lucrecia visszakönyörögte magát a De la Torre-házba. Jaguar tervet eszel ki a szökésre. José Antonio ajándékot vásárol Rafaelitónak, majd meglátogatja a fiát. Paloma épp a kertben játszik a gyerekkel, amikor José Antonio megérkezik.

187. Milagros megtiltja José Antoniónak, hogy még egyszer a gyermekük közelébe jöjjön. Jaguárt, aki súlyos sebet ejtett önmagán, megmûtik. Sebastian nem hajlandó elfogadni, hogy anyja segítsen a konyhában. Body és Benito a régi szép napokra emlékezve hamar újra összemelegszenek. Juanito arra kéri Macarenát, hogy legyen a felesége, és utazzon vele Amerikába. Lucrecia újra megparancsolja Benitónak, hogy ölje meg José Antoniót.

188. Benito 180 ezer dollárért vállalja, hogy megöli José Antoniót és Milagrost. Macarenát megdöbbenti Juanito házassági ajánlata, és gondolkodási idõt kér. Jaguár magához tér a mûtét után, de nincs ereje ahhoz, hogy lábra álljon. Teodora egyre féltékenyebb. Milagros és Martin elújságolja Teresának és Gerardónak, hogy Martin örökbe fogadja Rafaelitót. Pablót végleg elbocsátják az egyház kötelékébõl. José Antonio arra kéri Sandrát, hogy legyen a felesége. A lány boldogan mond igent.

189. Benitót egyre inkább bosszantja Teodora állandó féltékenykedése. Renzo rábírja Sofiát, hogy feküdjön be öt napra a kórházba, az orvosa által ajánlott kezelésre. Claudia közben úgy dönt, hogy elutazik az Egyesült Államokba, hogy meglátogassa Renzót. Sandra szabadságot kér, hogy összeházasodhasson José Antonióval. Sebastian aggódik, hogy gondok lesznek a vállalkozásával, ha Macarena úgy dönt, hogy Juanitóval tart. Raquel visszaérkezik Limába.

190. Macarena közli Juanitóval, hogy nem egy vele, mert nem szerelmes belé, és az lesz a legjobb, ha szakítanak. Claudia végre láthatja Renzót. Benito ismét Body társaságában múlatja az idõt. Teodorát mardossa a féltékenység. A bankban Raquel értesül róla, hogy már nem rendelkezhet Medina számlái felett. Melissa telefonál José Antoniónak, és megígéri, hogy hazalátogat. Lucía bosszúsan fogadja a hírt, mert fél, hogy Pablo és Melissa újra egymásra talál.

191. Raquel a parkban fényképeket készít Rafaelitóról, majd amikor meghallja Lucrecia nevét, kihallgatja Teodora és Benito veszekedését. Sofia megtudja Erikától, hogy Renzo visszajött, és találkozott Claudiával. Mivel Claudia este ügyeletes, Renzo meghívja Martint egy italra. Megígéri barátjának, hogy véget vet önként vállalt fogságának, amint Sofia kijön a kórházból. Melissa megérkezik José Antonióékhoz. Sofia faggatni kezdi Claudiát.

192. Sofia elárulja Claudiának, hogy Renzo nem Bostonban volt az édesanyjánál, hanem nála. A kezelés hatására Sofia nagyon rosszul érzi magát, és végül úgy dönt, hogy hazamegy. Teodora elárulja Milagrosnak, hogy Lucrecia Benito szeretõje. Lucrecia elmegy Juanhoz, hogy kölcsönkérjen tõle, de Rossy figyelmezteti az apját, hogy Lucrecia igen rosszul áll. Teodora megtalálja Lucrecia szobájában a levelet, amelyet egykor Rafael írt. Melissa meglátogatja Sebastiant, aki kitörõ örömmel fogadja. Amikor Lucrecia hazatér, az ajtóban összetalálkozik Melissával.

193. Lucrecia kétségbeesetten következtet arra, hogy nyilván Raquel lányával találkozott, tehát Raquel túlélte a családja lemészárlását. Renzo Sofiához rohan, és kérdõre vonja, hogy miért mondott el mindent Claudiának. Közli az asszonnyal, hogy egy percig sem marad tovább. Jaguár korábbi cellatársa segítségével megszökik a kórházból. Melissa úgy dönt, hogy inkább anyja üresen álló lakásába költözik, hogy ne zavarja José Antonióékat. Nem kis meglepetésére összetalálkozik Raquellel.

194. Raquel elmondja lányának, hogy ki volt az apja. Melissa végre megérti anyja viselkedését, és úgy dönt, hogy segít neki bosszúja véghezvitelében. José Antonio hivatalosan is felveszi Lucíát alkalmazottnak. Juanito visszautazik az Egyesült Államokba. Zarate és Del Aguila értesül Jaguár szökésérõl, és a nyomába erednek. Teodora késsel fenyegeti meg Lucreciát, hogy hagyja békén Benitót, de az asszony csak kineveti. Jaguár belopózik a De la Torre-ház kertjébe, hogy találkozhasson a nõvérével.

195. Jaguár és Lucrecia felfedezi, hogy Margarita kihallgatta a beszélgetésüket. Lucrecia utánaered, és megfenyegeti. Teodora fültanúja lesz a jelenetnek. Felajánlja Margaritának, hogy nekiadja a levelet, amit Rafael írt Lucrecia bûnösségérõl. Melissa ellátogat Pablóékhoz a De la Torre-házba, és igyekszik mindenkit mindenki mással összeugrasztani. Raquel úgy dönt, hogy elrabolja Milagros gyermekét.

196. Raquel azt tervezi, hogy egy árvaházba adja Rafaelitót úgy, hogy senki ne akadjon a nyomára. Renzo a portástól értesül arról, hogy Sofiát bevitték a kórházba. Még idõben érkezik, hogy bocsánatot kérjen tõle, de nem sokkal késõbb Sofia meghal. Jaguár figyelmezteti Lucreciát, hogy legyen óvatos Raquellel. Zarate és Del Aguila Jaguár bûntársának a nyomára akadnak. Melissa azt tanácsolja Macarenának, hogy utazzon Ausztráliába a szüleihez. Body viselkedésével kivívja fõnöke rosszallását. A kertben Melissa egyedül marad Rafaelitóval.

197. Milagros és Martin baljóslatú ajándékot kap. Lucrecia újabb fenyegetésére válaszul Margarita közli vele, hogy birtokában van Rafael levele. José Antonio elmondja Sandrának, hogy mi történt a családjával. Macarena közli Sebastiannal, hogy elutazik Ausztráliába. A fiú összezavarodik, nem akarja, hogy Macarena elmenjen. Melissa telefonál Raquelnek, hogy Paloma és Benito a parkba viszi Rafaelitót. Raquel lesben áll, és egy óvatlan pillanatban elrabolja a gyereket.

198. Gerardo közli Renzóval, hogy Sofia a halála elõtt megváltoztatta a végrendeletét, és semmit sem hagyott rá. Sebastian nem meri megmondani Rossynak, hogy Macarenát választja. Macarena dühös lesz, és felhívja szüleit, hogy elmondja nekik, hogy Ausztráliába költözik. Paloma és Benito hiába keresi Rafaelitót. Zarate és Del Aguila is késõn ér a parkba, Raquel már hazaért a gyerekkel. A De la Torre házban mindenki döbbenten fogadja a hírt. Végül Milagros is hazaérkezik.

199. Milagros úgy határoz, hogy csak José Antonio vihette el a gyereket. Marianával elmennek José Antonióhoz, de nem találják otthon. Milagros nem hajlandó elmenni a bejárat elõl, amíg nem beszél a férfival. Eközben Zarate õrnagy és Del Aguila egyenként hallgatja ki Palomát, Teodorát, Benitót, és Margaritát. Teodora szerint Benito és Lucrecia szeretõk, és együtt tervelték ki a gyermek elrablását. Lassan Milagros is elunja a várakozást, de ekkor meglátják José Antonio kocsiját.

200. Milagros elhiszi José Antoniónak, hogy nem õ rabolta el Rafaelitót, és együtt indulnak a kisfiú keresésére. Benito Body lakásán találja Juant, és elmondja neki, hogy õ Body szeretõje. Benito azt javasolja Bodynak, hogy csináljon riportot Milagrosszal a gyerek elrablása kapcsán. Martint zavarja José Antonio felbukkanása, ezért Milagros megkéri a férfit, hogy menjen el.

201. Lucrecia váltig állítja, hogy semmi köze a gyerek elrablásához és Raquel a tettes. Benito azt lódítja Don Bernardónak, hogy õ Body unokatestvére Bolíviából. Milagros és José Antonio Raquel lakására megy. Melissa majdnem lebukik, mert Rafaelito pokróca az ágyon hever, de végül Melissának sikerül eltüntetnie. Az ájult Renzóra egy járókelõ figyel fel, aki értesíti a mentõket. José Antonio úgy dönt, hogy mindent elmond Sergiónak Raquelrõl.

202. Claudia döbbenten látja, hogy Renzo az új beteg. Martint aggasztja, hogy Milagros és José Antonio együtt nyomoz Rafaelito után, mert fél, hogy a szomorú esemény újra közel hozza õket egymáshoz. Lucrecia értesíti Jaguárt a fejleményekrõl, és azon gondolkodnak, hogyan fordíthatnák javukra a helyzetet. Body és a stábja megjelenik a De la Torre-házban. Milagros elõször ki akarja dobni õket, de José Antonio és Sergio tanácsára mégis beleegyezik, hogy Body riportot készítsen vele. Lucrecia találkozóra hívja Melissát.

203. Lucrecia azt javasolja Benitónak, hogy követeljenek egymillió dollár váltságdíjat Milagrostól, mintha õk rabolták volna el Rafaelitót. Jaguár követi Melissát, és felfedezi, hol rejtõzködik Raquel. Renzo magához tér a kórházban, de nagyon rosszul érzi magát. Del Aguila a De la Torre házba költözik, hogy rendõri védelmet biztosítson Milagrosnak. Benito felhívja Milagrost, és váltságdíjat követel. Jaguár rátámad Raquelre. A dulakodás közben nem veszik észre, hogy Melissa visszaérkezett. A lány felkapja a földön heverõ pisztolyt, és elsüti.

204. Milagros és José Antonio úgy dönt, hogy nem értesíti a rendõrséget a követelésekrõl, és kifizetik a váltságdíjat. Melissa és Raquel egy pokrócba csavarja Jaguárt, és egy szeméttelepre viszik. Body mûsora a gyermekrablásról adásba kerül. Don Bernardo meg van elégedve Body teljesítményével. Lucrecia felhívja Jaguárt, de Raquel jelentkezik, akitõl újabb fenyegetéseket hall. Raquel úgy érzi, hogy eljött a bosszú perce. Elhatározza, hogy megöli Rafaelitót.

205. Raquel meg akarja ölni Rafaelitót. Melissa altatót kever az italába, és amikor anyja elalszik, kioson a gyerekkel a házból. Milagros aggódik, mert José Antoniónak nem sikerült megszereznie a pénzt. Paloma azt mondja Macarenának, hogy vele szeretne menni Ausztráliába. Amikor Lucrecia észreveszi, hogy Del Aguila figyeli õket, megcsókolja Benitót, hogy eloszlassa a rendõr gyanúját.

206. Melissa bevallja José Antoniónak, hogy õ segített Raquelnek elrabolni Rafaelitót. Azt is elárulja neki, hogy hol rejtõzik Raquel. José Antonio azonnal Milagroshoz viszi Rafaelitót, majd elindul, hogy megkeresse nagynénjét, és átadja a rendõrségnek. Fernandát rendkívüli módon bosszantja, hogy a Mistral élére új igazgató kerül. Lucrecia hiába hívja Jaguár mobilját. Mielõtt újra találkoznia kellene anyjával, Melissa külföldre utazik. José Antonio rátalál Raquelre.

207. Raquel rálõ José Antonióra, aki összeesik. Mivel Milagros megadta Zaraténak a címet, ahová José Antonio ment, a rendõrök nemsokára kiérkeznek a helyszínre, és mentõt hívnak. Gabriel, az új igazgató megjelenik a Mistralnál, és Fernanda mindent elkövet, hogy a férfi ne érezze jól magát. Raquel találkozóra hívja Teodorát. Macarena kézhez kapja a jegyét Ausztráliába. Erika arra próbálja rávenni Renzót, hogy szedje össze magát, és kezdjen új életet. Lucía unszolására Pablo megkéri a lány kezét. José Antoniót betolják a mûtõbe.

208. Sergio közli Milagrosszal, hogy José Antonio kórházban van, súlyos állapotban. Milagros azonnal a kórházba indul. Zarate és Del Aguila elmondja Lucreciának, hogy Jaguár meghalt, és megmutatják neki a táblát, amit a holttest mellett találtak. Lucrecia összeomlik. Teodora, aki hallotta a beszélgetést, azonnal beszámol Margaritának a történtekrõl. Body újabb riportot akar készíteni, de Sebastian kidobja a házból. A mûtét sikerül, és José Antonio túl van a veszélyen.

209. Milagros, aki aggódott José Antonióért, örömmel köszönti a férfit a mûtét után. Raquel újabb telefonhívásokkal fenyegeti Lucreciát. Sebastian búcsúvacsorát készít Macarena tiszteletére, de a meghitt hangulatot megzavarja Rossy felbukkanása. Renzo rimánkodására Claudia közli, hogy bár megbocsát neki, akkor is gyûlöli. Teresa elviszi Milagrost Armandóhoz, ahol a menyasszonyi ruhán szinte igazítani sem kell.

210. Fernanda azzal akarja megalázni Gabrielt, hogy levizsgáztatja gazdasági ismeretekbõl. Milagros felkeresi José Antoniót a kórházban. Martin féltékeny, Teresa próbálja tartani benne a lelket. Teodora elviszi Raquelnek a Lucreciáról készült kompromittáló felvételt. José Antonio bevallja Milagrosnak, hogy azért hagyta el, hogy Raquel ne ártson neki és Rafaelitónak.

211. Sandra közli José Antonióval, hogy a kapcsolatuknak nincs semmi értelme, mert a férfi nem szereti õt eléggé. José Antonio beismeri, hogy valóban nem képes kiûzni a lelkébõl Milagros emlékét. Sandra bemegy a céghez, és elmondja Gerardónak, hogy szakított José Antonióval, ezért felmond. Raquel elküldi Bodynak azt a felvételt, amely Lucrecia és Medina légyottján készült egy rejtett kamerával. Bár Bernardóval nem tudja megbeszélni a dolgot, Body úgy dönt, hogy beteszi az anyagot az esti adásba.

212. Mindenki döbbenettel nézi Body mûsorát a televízióban. Bernardo dühös, hogy a megbeszélt adás helyett ilyen botrányos felvételeket sugároz a csatornája. Fernanda meglátogatja José Antoniót. Macarena már indulni készül, amikor Sebastian bemegy hozzá, és bevallja neki, hogy valóban õt szereti. Teodora rajtakapja Benitót, hogy el akarja lopni a pénzét. Milagros elbocsátja Benitót. Martin érzi, hogy Milagros a szokottnál hûvösebben viselkedik vele, és kérdõre vonja a lányt.

213. Martin faggatózására Milagros bevallja, hogy nincs értelme halasztgatni az esküvõt, és szakít Martinnal. Martin José Antonióhoz megy, és felszólítja, hogy tûnjön el az életükbõl. Benito Bodyhoz költözik, hogy az ügynöke legyen, de a lány helyzete ingataggá vált a televíziónál, hiszen Bernardo rendkívül dühös, amiért lement a Lucrecia-anyag. Juan hasztalan próbálja vigasztalni a lányát, akit lesújtott a szakítás Sebastiannal. José Antonio meglátogatja Rafaelitót, és közben alkalma lesz kettesben maradni Milagrosszal.

214. Milagros közli José Antonióval, hogy ne jöjjön vissza, amíg fûti a De la Torre-család elleni gyûlölet. Bernardo órákig várakoztatja Bodyt az irodája elõtt. Milagros meglátogatja Teresát, mert személyesen szeretné megmagyarázni a döntését, hogy miért szakít Martinnal. Raquel találkozóra hívja Lucreciát. Az asszony Sebastiant szeretné megkérni, hogy kísérje el, mert attól fél, hogy Raquel az életére tör, de Sebastian nem hajlandó segíteni. Benito arra próbálja rábeszélni Bodyt, hogy hívja fel Bernardót, és legyen kedves hozzá.

215. Lucrecia személyesen is találkozik Raquellel, aki ezúttal sem tartja magában halálos fenyegetéseit. Lucrecia az idegösszeomlás határán áll. Milagros megbánja, hogy olyan kemény szavakkal illette José Antoniót. Mariana bevallja Milagrosnak, hogy már régóta szerelmes Martinba. Rafael megjelenik Lucrecia álmában, és közli vele, hogy magával viszi. Milagros is apjával álmodik, de egészen mást. Margarita nógatására Milagros úgy dönt, hogy meglátogatja José Antoniót. Már éppen elindulna, amikor a férfi beállít.

216. Milagros és José Antonio újra egymásra talál. Amikor Martin meglátja õket, rögtön felméri a helyzetet, és egy szó nélkül elmegy. Raquel fenyegetõ levelet küld Lucreciának, aki azonnal a rendõrségre megy és feljelenti. Gabriel Fernandával ebédel. Body zokogva tér haza, miután elbocsátották a tévétõl. Benito azzal vigasztalja, hogy biztosan kap majd ajánlatot egy másik társaságtól. Fernanda arra kéri doktor Vergarát, hogy vizsgálja meg Lucreciát, mert attól tart, hogy anyja meg fog õrülni.

217. Milagros és José Antonio elhatározza, hogy összeházasodnak. Doktor Vergara úgy dönt, hogy Lucreciát azonnal idegszanatóriumba kell szállítani. Lucía, Fernanda és Sebastian egyetértenek vele. Body hiába telefonálgat, úgy tûnik, hogy senki nem akarja alkalmazni. Rossy rábeszélésére Renzo elmegy a lánnyal Gustavo bárjába, de az utolsó pillanatban megjelenik Claudia, és elejét veszi a készülõdõ ivászatnak. Milagros arra kéri Gerardót, hogy legyen az esküvõi tanúja. Lucrecia hiába ellenkezik, az ápolók és doktor Vergara magukkal viszik.

218. Raquel bérgyilkosokat szerzõdtet, és azzal bízza meg õket, hogy az adott jelre az egész De la Torre családot mészárolják le Milagros eküvõje alatt. Paloma kihallgatja Margarita és Teodora beszélgetését, és megtudja, ki volt az apja. Amikor Lucreciát kiengedik a szanatóriumból, Paloma megfenyegeti, hogy feljelenti, ha nem távozik azonnal a De la Torre-házból. Fernanda és Gabriel egyre közelebb kerül egymáshoz. Benito ösztökélésére Body meglátogatja Juant, de Silvia durván kidobja. José Antonio javaslatára Milagros a házat és a cég részvényeinek felét Lucrecia gyermekeinek adja. Pipo visszatér Palomához.

219. Margarita átadja a levelet Zarate õrnagynak, amelyben Rafael megvádolja Lucreciát. Teodora megemlíti, hogy kapcsolatban áll egy asszonnyal, akirõl kiderül, hogy Raquel az. A rendõrök Raquel lakására mennek, de nem találják otthon. Raquel találkozóra hívja Lucreciát, ugyanoda, ahonnan annak idején Medinát a tengerbe lökte. A De la Torre család lázasan készül Milagros és José Antonio esküvõjére. Silvia és Juan egymásra találnak. Lucrecia megjelenik a találkozón.

220. Raquel és Lucrecia dulakodnak, és Raquel pisztolya elsül. Halászok találnak rá Lucreciára, aki utolsó mondatával még figyelmezteti a rendõröket arra, hogy mit tervez Raquel. Benito és Body elindul Bolíviába, hogy új életet kezdjenek. Claudia úgy dönt, hogy megbocsát Renzónak. A vendégek sorra érkeznek Milagros és José Antonio esküvõjére. Martin is meggondolja magát, és Teresával együtt elmennek a szertartásra. Amikor mindenki megérkezett, Raquel jelt ad az embereknek, akiket felbérelt, hogy indulhatnak.

Megosztom másokkal: