Pecados ajenos tartalma

PECADOS AJENOS – Bûnös szerelem tartalma:

1.
Nataliát anyósa, Ágata, irigy “barátnõje”, Inés és az intrikus és ambiciózus Manuel csapdába csalja, melynek következtében menekülnie kell a városból, ahol él. Gyerekeit fájó szívvel hagyja hátra Ágatára és Rogelióra, részeges férjére, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy az édesanyát elválasszák a gyerekeitõl. Adrián felesége, Elena féltékenységétõl szenved, és egyre inkább úgy érzi, hogy a házassága hiba volt.

2.
Natalia, Mónica és Georgina elindulnak Pompano Beach-re, de balesetet szenvednek, és az autó felrobban. Georgina bennég, és a holttestét Natalia maradványainak hiszik. Luíst és Rogeliót lesújtja Natalia halálhíre. Ágata megígéri Inés-nek, hogy összehozza Rogelióval. Adrián elhatározza, hogy pszichiáterhez viszi a felségét. Denisse és Alfredo szerelmi problémákkal küzdenek.

3.
Inés és Ágata tovább szövi gonosz tervét Natalia ellen. A rejtélyes autóbaleset után Nataliát mindenki halottnak hiszi. Gyermekei, Luís és Gloria nehezen viselik anyjuk halálát. Natalia férje, Rogelio az italba menekül a fájdalma elõl. Adrián elmegy senora Rojas házához, ahol egy ismeretlen, gyönyörû nõ nyit ajtót. Elena követi férjét és újabb féltékenységi jelenetet rendez, mely végsõ elhatározásra sarkallja Adriánt. Denisse a bátyjától kér tanácsot szerelmi kérdésben. Charlie végre bevallja vonzalmát Gloriának.

4.
Natalia elkeseredetten próbál kapcsolatba lépni Inésszel és a gyermekeivel. Barátnõje, Mónica próbálja lebeszélni errõl, de a nõ hajthatatlan. Adrián és Raquel megpróbálja rávenni Elenát, hogy kezeltesse magát a pszichiátrián. Elena tiltakozik és meggyanúsítja az anyját. Adrián elköltözik otthonról. Nataliát furcsa álmok gyötrik. Denisse és Ricardo szerelme beteljesül, de nem úgy, ahogy azt a lány elképzelte. María az anyjától kér segítséget zsarnok apjával szemben. Adrián eközben újra ellátogat Mónica házába.

5.
Adrián és Saúl meglátogatják Nataliát és Mónicát. Miközben beszélgetnek, Elena rájuk tör, és lövöldözni kezd. Senki nem sérül meg, de Elenát kórházba viszik. Adrián egyre biztosabb benne, hogy válni akar. Inés gyõzködi Manuelt, hogy ölje meg Nataliát, és segítsen neki kicsalni Ágata és Rogelio pénzét; Manuel azonban nemet mond. Nataliának sikerül felhívnia Luíst. Miközben María és Alfredo szerelme kibontakozna, María apja elhatározza, hogy eltiltja a lányát az egyetemrõl.

6.
Mónica megkezdi a munkát Adrián cégénél, és elhatározza, hogy Nataliát veszi fel személyi asszisztensének. Adrián bevallja Saúlnak, hogy nagyon tetszik neki Natalia. Luís boldog, hogy Natalia mégsem halt meg, de titokban kell tartania, így Héctornak sem árulhatja el. Gloria reménykedve meséli Charlie-val zajló friss szerelmét barátnõjének, Elsának. Inés szerelmet vall Rogeliónak, amit a férfi boldogan fogad. Maríát az apja bezárja a házba, iskolába sem engedi. A lány és a házvezetõnõ közösen gyõzködik Laurát, hogy szökjenek el, és kezdjenek új életet.

7.
Elena a kórházban próbálja elhitetni férjével, hogy megváltozott, de Adrián kitart elhatározása mellett. Ágata dühe fokozódik Manuel iránt, akit Inés próbál lecsillapítani. Saúl, Adrián, Mónica és Natalia fantasztikus estét töltenek el egy szórakozóhelyen, ahol egyre jobban megismerik egymást. Gloria továbbra is nehezen hiszi el, hogy Charlie szerelmes belé, de a fiú vonzalma nem marad viszonzatlan. Denisse szenved Ricardóval való kapcsolatától. Úgy tûnik, Elena hamarosan elhagyhatja a kórházat.

8.
Saúl válásra buzdítja Adriánt. Elenát hamarosan átszállítják az elmegyógyintézetbe, de mindent megtesz, hogy visszaszerezze a férjét. Maricela és Eduardo veszekednek a fiuk miatt. Anselmo elküldi Maríát a házból, aki Alfredóhoz menekül, de az anyja hazaviszi. Inésnek sikerül pénzt kérnie Ágatától. Mónica gyanítja, hogy Natalia beleszeretett Adriánba, nem is alaptalanul. Luís féltékeny lesz, mikor meglátja Héctort Lúciával. Eduardo magánnyomozót fogad, aki meglepõ dolgokat derít ki Mariceláról. Nathalia eközben próbál kapcsolatba lépni a fiával.

9.
Saúl biztatja Adriánt, hogy udvaroljon Nataliának, de Adrián még nem áll készen erre. Az azonban, hogy elválik Elenától, szilárd elhatározása. Natalia nem akarja bevallani, hogy tetszik neki a férfi, sokkal jobban aggasztják otthoni, rendezetlen ügyei. Rogelio feleségül kéri Inést, a nõ pedig elhiteti Nataliával, hogy most nem mehet haza, mert azzal tönkretenné az életét. Melinda végkielégítést akar kicsikarni Ágatából. Elena kórházban fekve is manipulálni próbálja a gyerekeit. Gloria és Charlie titkolják a szerelmüket a család elõtt.

10.
Gloria és Charlie egy hotelszobában teljesítik be a szerelmüket. Elena kijelenti, hogy nem hajlandó elválni Adriántól. Hamarosan elhagyhatja a klinikát. Inés elhiteti Nataliával, hogy halálbüntetés vár rá, ha hazamegy, és hogy a gyerekei elutaztak a nagyanyjukkal Európába. Adrián szerelmet vall Nataliának, de a lány megkéri, hogy ne beszéljenek többet errõl, mert nem szabadok. Laura ügyvédhez fordul.

11.
Saúl igazi randevúra hívja Mónicát kettesben, de nem úgy alakul az este, ahogyan külön-külön elképzelték. Adrián nem fogadja el Natalia nemleges válaszát, nem adja fel. Alfredónak és Denisse-nek döntenie kell, hogy kivel szeretnének majd lakni. Rogelio belevág egy elvonókúrába, és pszichológushoz is eljár, de ez utóbbi nagyon nem tetszik dona Ágatának. Manuel taktikát vált, és már nem az asszony pénzére, hanem a szerelmére pályázik.

12.
Adrián heves szerelemmel gyõzködi Nataliát, hogy ne hagyják elúszni a kettõjük között kibontakozó csodát. Elena közben kijön a klinikáról. Raquel megy érte; nála kell laknia, amíg a gyerekek el nem döntik, kivel akarnak maradni. Alfredo biztos benne, hogy az apjával akar élni, Denisse azonban ingatag, mert félti az anyját a visszaeséstõl. Saúl és Mónica feledhetetlen éjszakát töltenek együtt.

13.
Elena állapota továbbra is aggasztó. Gloriában kételyek merülnek fel Luísszal kapcsolatban, eközben apjuk újra sportolni kezd. Laura és María egy hotelben bujkálnak Anselmo elõl, akit börtönbe zárnak, de késõbb kiengedik. Saúl Mónicát faggatja Nataliáról, nem sok sikerrel, miközben Adrián egyre elkeseredettebb. Ricardo próbál kedvesebb lenni Denisse-szel. Natalia elutazik megkeresni Inést, de a nõ egyáltalán nem örül a látogatásnak.

14.
Inés visszaküldi Nataliát Mónicához. Adrián egyre jobban aggódik Nataliáért. Ágata megfenyegeti Rogeliót, hogy ha feleségül veszi Inést és elköltöznek, többé nem támogatja anyagilag, ám ezt Inés szeretné elkerülni. Luís és Héctor titkolják, hogy mit éreznek egymás iránt valójában. Elena állapota romlik, az anyja próbálja megnyugtatni, viszont Elena egyre ijesztõbb ötletekkel áll elõ.

15.
Natalia és Adrián felvállalják érzelmeiket az együtt töltött felejthetetlen éjszaka után. Luís meglepõ információt közöl Charlieról és Gloriáról. Eduardo meglátogatja Anselmót az irodájában és alternatívát ajánl neki a válással kapcsolatban, ám Anselmo hajthatatlan. Mónica haragszik Saúlra, amiért a férfi nem akar komoly kapcsolatot. Elena öngyilkosságot kísérel meg.

16.
Elenát még idõben megtalálja Raquel és a kórházba szállítják. Adrián teljesen elutasítja a gondolatát, hogy helyrehozza házasságát a feleségével. Denissének nagyon fáj, hogy így kell látnia az anyját és hamarosan az apját kezdi vádolni. Eközben Adrián bevallja Alfredónak, hogy mit érez Natalia iránt. Mónica és Saúl kapcsolata továbbra is viharos, a férfi nem érti, mi baja Mónicának. Natalia próbálja rávenni Adriánt, hogy adjon még egy esélyt a feleségének, de a férfi nem hajlandó kockáztatni, most, hogy úgy érzi, végre rátalált a szerelem.

17.
Natalia és Adrián boldogok, de Elena igyekszik mindent megtenni, hogy beárnyékolja a szerelmüket. Elhatározza, hogy ügyvédet fogad, és kisemmizi Adriánt. Charlie ismét csókolózáson kapja Inést Manuellel; nem érti anyja viselkedését, hiszen közeleg az esküvõjük Rogelióval. Könyörög Inésnek, hogy ne menjen hozzá a férfihoz; megdöbbentik az anyja kapzsi tervei. Inés bepillantást nyer Rogelio erõszakos énjébe. Denisse meglátja az apját és Nataliát, amint megcsókolják egymást.

18.
Adrián elmegy Dr. Larios-hoz, hogy elindítsa a válást. Chabela elmeséli Nataliának a saját szomorú történetét. Inés már nem felhõtlenül boldog a gondolattól, hogy az erõszakos Rogelio felesége lesz, mégis megingathatatlan az elhatározása. Natalia véletlenül majdnem lebuktatja Inést, de õ ismét kivágja magát egy hazugsággal. Denisse megmondja Adriánnak, hogy az anyjához költözik. A férfi elfogadja Denisse döntését, és biztosítja arról, hogy hozzá mindig visszamehet. Anselmo felkeresi Laurát és Maríát a szállodában, de nem tudja megfélemlíteni õket.

19.
Natalia terhes, és úgy gondolja, csak Manuel lehet az apa. Gloria boldog, hogy a terve bevált, és végre állapotos; Charlie-val a család elé állnak. Denisse kétségbeesésére az õ terhességi tesztje is pozitív, és retteg a következményektõl. A házasság sem Inés-nek, sem Rogeliónak nem tartogat jót; a férfi már a legelején megveri újdonsült feleségét. Elena titkárnõi állást kapott, de csak arra gondol, hogy tönkretegye Nataliát és Adriánt.

20.
Miután Gloria és Charlie felfedik a kapcsolatukat, Dona Ágata összehívja a családi tanácsot, ahol még több titok és viszály derül, illetve robban ki. Natalia eldönti, hogy megtartja a babát. Saúl gyõzködi Adriánt, hogy hagyja el Nataliát, de a férfi nem hajlandó erre. Denisse kétségbeesésében az apjától kér segítséget. Ágata kérésére Luís megpróbálja rávenni Gloriát, hogy ne hagyja el a házat.

21.
Mónicának West Palm Beach-re kell utaznia üzleti ügyben, és ott megtudja, hogy Inés hozzáment Rogelióhoz, és hogy Natalia gyerekei nem is utaztak el Ágatával. Anselmo ráveszi Norbertót, hogy hazudja azt Laurának, hogy halálos beteg, mert így akarja elérni, hogy a nõ megbocsásson neki, és visszafogadja. Gloria elszökik otthonról, és Elsához költözik, aki felajánlja neki, hogy elkíséri abortuszra.

22.
Elena megbíz egy magánnyomozót, hogy mindent derítsen ki Nataliáról, amit csak tud. Ricardo világossá teszi, hogy nem akar törõdni a gyerekkel, Denisse viszont úgy dönt, hogy egyedül is megtartja. Gloria elmegy Charlie-hoz, és elmondja, hogy képtelen elfelejteni õt, és bár ezzel a fiú is így van, arra kéri, hogy ne keresse többet. Mónica elmondja Nataliának, hogy Inés hozzáment Rogelióhoz, és hogy a gyerekei nem is utaztak el, mire Natalia úgy dönt, hogy azonnal West Palm Beach-re utazik.

23.
A szomorú Ágatát Manuel leitatja, majd felviszi a lakására. Ágata másnap reggel elszörnyed azon, mit tett. Adrián és Elena elmennek Ricardo szüleihez, megbeszélni, hogy oldják meg a helyzetet. Elena azt szeretné, ha összeházasodnának, Maricela pedig azt, ha Denisse elvetetné a gyereket. Ricardo kijelenti, hogy nem veszi el Denisse-t, a lány pedig, hogy egyedül is megszüli a babát. Maricela felajánlja, hogy hozzájárulnak a gyerek költségeihez, de Elena ezt felháborodottan visszautasítja, és kijelenti, hogy be fogja perelni õket.

24.
Gloria az abortusz után teljesen összetört lelkileg. Natalia és Mónica West Palm Beach-en próbálnak megoldást találni Natalia helyzetére. Luís közli anyjával, hogy Charlie apja szintén Rogelio. Anselmo a kórházban halálos betegnek tetteti magát, így próbálja visszaédesgetni magához feleségét és lányát. Denisse vissza akar költözni az apjához. Natalia találkozót beszél meg Inészel. A két nõ heves szóváltásba keveredik és a vita tettlegességig fajul.

25.
Charlie meglátogatja Gloriát, aki még mindig nagyon elkeseredett gyermeke elvesztése miatt. Manuel pénzt követel Inéstõl a segítségéért cserébe. Natalia és Mónica továbbra is West Palm Beach-en vannak, de Adrián egyre nyugtalanabb emiatt. Denisse visszaköltözik az apjához. Eduardo gyõzködi a fiát, hogy ne tegye tönkre gyereke életét. Rogelio folyamatosan bántalmazza Inést. Natalia beszél a fiával, aki elárulja neki, hogy a saját neméhez vonzódik.

26.
Natalia elmegy Julián atyához, és elmesél neki mindent. Az atya arra kéri, hogy adja fel magát a rendõrségen. Gloria és Charlie fájdalmas búcsút vesznek egymástól. Rogelio Princesán tölti ki a tehetetlen haragját. Manuel megfenyegeti Inést, hogy ha nem viselkedik jól, ellene fordítja Dona Ágatát. Elena bosszút esküszik Adrián és Natalia ellen. Laura úgy dönt, visszaköltözik a ?beteg? Anselmóhoz; Eduardo hiába próbálja lebeszélni errõl.

27.
Inés azt hazudja Nataliának, hogy a rendõrök úgy tudják, szándékosan ölte meg Manuelt. Charlie felkeresi Elsát, hogy a lány folyamatosan tájékoztathassa Gloriáról. Manuel kideríti Gloria hollétét, és Ágata el is látogat hozzá. Maríáék hazaköltöznek; Anselmo egyelõre a kedves férj szerepét játssza. Denisse és Ricardo úgy döntenek, hogy összeházasodnak. Manuel Ágatával kapcsolatos “pénzes reményei” megdõlni látszanak.

28.
Manuel, úgy tûnik, erõsebb ütõkártyákkal rendelkezik Inés-nél. Natalia és Mónica Adriánnal és Saúllal együtt visszatérnek Pompano Beach-re. Elena Denisse esküvõjét akarja felhasználni Adrián kisemmizésére, és közben sikerül kiderítenie Natalia kilétét. Natalia egy fájdalmas görcs miatt kórházba kerül. Inés mindent bevet, hogy megakadályozza Rogelió munkába állását. Elena visszaemlékezésébõl különös titokra derül fény.

29.
Natalia aggódik, hogy Adrián gyermekei mit fognak szólni kettejük kapcsolatához. Eduardo közli Laurával, hogy sikeresen visszavonta a válókeresetet. Saúl egyre feszültebb Mónica miatt, aki megpróbálja féltékennyé tenni a férfit. Ramón elfogadja Benito “állásajánlatát” és újra kirabol egy férfit. Manuel pénzt kér Ágatától, de a nõ egyértelmûen elutasítja. Adrián és Natalia eltervezik, hogy amint beszéltek a gyerekeikkel, összeköltöznek.

30.
Ágata rájön Luís és Héctor kapcsolatára. Adrián az esküvõ részleteit beszéli meg a lányával és eközben próbálja jobb belátásra bírni Nataliát illetõen. Anselmo meghívja vacsorára Alfredót, ahol továbbra is megjátssza a tökéletes apa és férj szerepét. Saúl teljesen össze van zavarodva és nem bírja elviselni, hogy Mónica más férfival megy el szórakozni. Elena megtudja, hogy Natalia terhes. Chabela szeretné, ha Nataliával mehetne, ha a nõ összeköltözik Adriánnal. Ágata közli Inészel, hogy Manuel megfenyegette és ezért minél elõbb meg kell tõle szabadulniuk.

31.
loria és Elsa elmennek bulizni, de Gloriát az éjszaka közepén elszólítja a munka, és éppen Anselmo lesz a kliense. Mónica Marcosszal randevúzik, hogy féltékennyé tegye Saúlt, ezért a férfi elhívja vacsorázni a kolléganõjüket, Nidiát. Adrián meghívja Nataliát az otthonukba egy családi vacsorára, és mindkét gyerek barátságosan fogadja a nõt. Ágata és Rogelio elmennek Elsához, hogy hazavigyék Gloriát, de a lány nem hajlandó velük menni. Eduardo ráeszmél, hogy milyen magányos Maricela nélkül.

32.
Natalia beköltözik Adrián házába, amitõl Elena hisztérikus rohamot kap. Maricela felveti, hogy a fiatalok nála is lakhatnának, de Eduardo ezt kereken elutasítja. Ricky viszont azt javasolja az apjának, hogy adja el a házat, és vegyenek helyette két külön lakást. Teresa boldogan mutatja Melindának a Ramóntól kapott nyakláncot, és Melinda örül, hogy a fia végre pénzt keres, méghozzá tisztességes munkával. Mónica és Saúl között tovább folyik a párharc.

33.
Gloria pánikba esik, amikor Ramón megtudja, hogy mivel foglalkozik. Megkéri a fiút, hogy ne árulja el senkinek, de õ súlyos árat kér a hallgatásáért. Natalia megkapja Manuel névtelen levelét, amitõl halálra rémül, de Mónica és Adrián megpróbálják megnyugtatni. Adrián nem tudja, hogy fékezze meg Elenát, ezért Raquel segítségét kéri. Anselmo mentolos cukorkát küld Eduardónak, amivel vérig sérti a férfit. Luís megpróbál szakítani Danielával, és elhatározza, hogy azonnal elszökik az anyjához Pompano Beachre.

34.
Elena mindent elkövet, hogy pénzt tudjon szerezni Anselmótól gonosz terve megvalósításához. Maricela szeretné, ha fia és Denisse hozzá költözne, de errõl Ricardo hallani sem akar. Luís nem érzi jól magát Danielával és végsõ elhatározásra szánja el magát. Mónica és Marcos véletlenül ugyanabba az étterembe mennek, ahol Saúl és Nidia is vacsorázik, amely nagy kavarodást okoz. Elsa Charlie-t vigasztalja, Natalia pedig õszintén beavatja Denissét múltjának részleteibe. Rogelio erõszakkal kidobja a házból Inést.

35.
Adrián sejti, hogy valaki információkat szolgáltat róla a volt feleségének és ezért kérdõre vonja Nidiát. Rogelio úgy dönt, hogy visszamegy dolgozni a vállalathoz. Elena egy veszekedést követõen kidobja Denissét az irodájából. Luís megérkezik Pompano Beachre és elsõ útja Natalia irodájába vezet. A fiú beavatja anyját és Adriánt, hogy mi történt vele a Mercenario házban. Maricela tovább erõsködik, hogy fia és Denisse költözzenek hozzá. Elena jelenetet rendez, mikor megtudja, hogy Raquel már találkozott Nataliával.

36.
Dona Ágata kemény játékos; megtöri Héctort, aki elárulja neki, hogy Natalia él, és Luís hozzá költözött. Denisse és Alfredo nagyon kedvesen fogadják a “menekült” Luíst. Dona Ágata elõveszi Inést, amiért titkolta elõtte, hogy Natalia életben van. Saúl úgy érzi, erõsödik a verseny Mónica körül, ezért megkéri az asszony kezét. Elena elveszíti a fejét, és összetöri Adrián kocsiját. Ágata úgy látja, csak Manuel és Natalia likvidálásával lehetnek nyugodtak, és a terveibe Inést is bevonja.

38.
Manuel felajánlja a segítségét Nataliának, de a nõ dühe és gyûlölete nagyon megdöbbenti. Natalia késõbb sem megkönnyebbülést érez, hanem szorong amiatt, hogy mi várhat még rá. Adriánnal elmennek Manuelhez, ahol a két férfi összeverekedik. Ágata kémként veti be Héctort a Natalia elleni harcba. Saúl és Mónica vállvetve igyekeznek tisztázni az ügyeiket azokkal szemben, akiket egymás féltékennyé tételére kihasználtak. Adrián elkíséri Nataliát Eduardóhoz, aki igen megnyugtatóan nyilatkozik az ügyérõl. Elena detektívje kideríti Natalia titkát.

39.
Inés és Rogelio megpróbálnak közeledni Charlie-hoz, de õ elutasítja, hogy beköltözzön a Mercenario házba. Manuel késõbb elmondja a fiúnak, hogy nem Rogelio az apja, hanem õ. Amikor Rogelio megtudja, hogy Natalia él, azt kezdi tervezgetni, hogy újra együtt lehetnek. Ágata egy vita során megszúrja Manuel kezét egy késsel. Denisse és Ricardo az esküvõ után a Bahama-szigetekre utazik nászútra. Elena találkozik Ágatával, aki felajánlja neki, hogy állja a költségeket, gyilkoltassa meg Nataliát.

40.
Natalia elutazik West Palm Beachre, hogy bejelentse Rogeliónak, hogy el akar válni, és vissza akarja kapni az örökségét. Rogelio abban reménykedik, hogy Natalia visszaköltözik hozzá, de a nõ ezt egyértelmûen elutasítja. Anselmo elmegy Adrián házához, hogy beszéljen Alfredóval, és megdöbben, amikor ott találja Gloriát. Megzsarolja a lányt, hogy mindent elmond a családjának, ha nem teszi meg, amit akar. Adrián West Palm Beachen összefut fiatalkori barátjával, Gary-vel. Héctor megkéri Luíst, hogy soha többé ne hívja, mert új életet akar kezdeni. Mónica megkéri Saúlt, hogy vegyen neki jegygyûrût.

41.
Ramón megpróbálja kirabolni Eduardót, de Natalia felismeri. Manuel DNS-tesztre is hajlandó csakhogy bebizonyítsa, õ Charlie apja. Gloria bevallja Luísnak, hogy milyen munkát vállalt. Idõközben felbukkan Gary, Adrián régi barátja, aki mostanra egy lovaspólócsapat kapitánya. A két férfi viszonya viszont már nem olyan, mint évekkel ezelõtt. Laura rádöbben, hogy Anselmo csúnyán átverte. Rogelio és Ágata próbálja kideríteni, hogy hol rejtõzködhet Natalia. Rogelio elmegy Nataliához, de ott találja Adriánt is.

42.
Ágata vágóhídra akarja küldeni Natalia lovait, de Melindának sikerül megakadályoznia. María elmegy Anselmóhoz, hogy számon kérje, amit Laurával tett. A férfi egyetlen célja, hogy börtönbe juttassa feleségét. Adrián és Gary együtt vacsoráznak, de Gary hirtelen rosszul lesz és kórházba kerül. Kiderül, hogy súlyos betegségben szenved. Inés kétségbeesetten próbálja visszaszerezni Charlie bizalmát. Mónica már alig várja, hogy összeházasodjanak Saúllal, de végül mégis elhalasztják az esküvõt. Elena felbérel egy magánnyomozót, hogy találjon egy bérgyilkost, aki megöli Nataliát. Ramón barátja halálos sebet kap az egyik rablás során. Elenát letartóztatják.

43.
Melinda elhagyja a Mercenario házat, és Nataliának sikerül elhelyeznie a lovakat a póló klubnál. Inés kétségbeesetten próbálja lebeszélni Manuelt a DNS-tesztrõl, sikertelenül. Adrián aggódik Natalia miatt, egy percre sem akarja magára hagyni a nõt. Denisse és Ricardo megszakítják nászútjukat Elena letartóztatása miatt. Luís megfenyegeti Anselmót. Saúl Mónica miatt õrjöng, Adrián próbálja megnyugtatni. Inés rátámad Manuelre. Gary jobban érzi magát, ám a mûtét elkerülhetetlen. Elenát óvadék ellenében kiengedik a börtönbõl. Ágata tovább gyötri Héctort.

44.
Ágata tovább gyötri, zsarolja Héctort, és csapdát akar állítani Luís-nak. Saúl örül, hogy Natalia gazdag, Adriánt azonban inkább zavarja a hír. A két férfi a kórházban, miközben Garyt operálják, összeismerkedik Inés-zel. Eduardo szerelmet vall Laurának. Natalia és Charlie véletlenül összetalálkoznak, és hosszan elbeszélgetnek. Melinda keserûen örökre búcsúzik a fiától. Ágata látogatást tesz Manuelnél; vesztére most sem tud ellenállni a férfi vonzerejének.

45.
Adrián a kórházban vigyáz a mûtét után lábadozó Garyre. Luís meglátogatja Héctort, ahol egyenesen belesétál Dona Ágata csapdájába. Az asszony és Rogelio megpróbálják elrabolni Luíst, de Natalia mentõakciója megakadályozza Ágatát a terv végrehajtásában. Anselmo beszélni akar Gloriával, de Alfredo öklébe fut bele. Nem is annyira homályos célzásaival sikerül megdöbbentenie a fiút. Elena keres egy bérgyilkost, Dona Ágata pedig fizeti a megbízást: Natalia megöletését. Inés elhatározza, hogy lecsapja Adriánt Natalia kezérõl.

46.
Gloria kétségbeesett Anselmo megjelenése miatt, de Alfredónak sikerül megnyugtatnia a lányt. A bérgyilkos egyre több pénzt kér Elenától, Ágatát azonban ez sem tántorítja el a céljától. Adrián minden idejét a kórházban tölti beteg barátja, Gary ágya mellett. Natalia, Luís, Melinda és Saúl épségben hazaérnek Pompanóra. Benito felkeresi Ágatát, hogy behajtsa rajta a kártérítést Gloria szökése miatt, de a terve füstbe megy – az asszony hidegsége õt is megdöbbenti. Ágata elmegy Elsához, hogy számon kérje rajta Gloria “karrierjét”. A DNS-tesztbõl kiderül, hogy nem Manuel Charlie apja. A fiú megkéri Rogeliót, hogy õ is vesse alá magát az eljárásnak.

47.
nés meglátogatja Garyt a kórházban, és azt mondja neki, hogy Charlie tõle van, de nem vár a férfitól semmit. Luís haragszik Héctorra, amiért elárulta a nagyanyjának, hogy szakít vele. Laura elmondja Anselmónak, hogy dr. Larios ki fogja fizetni az állítólagos tartozását, és hogy annyira gyûlöli, hogy legszívesebben holtan látná. Natalia és Adrián, mivel tudják, hogy Gary nagyon rossz állapotban van, meghívják, hogy lakjon velük egy darabig Pompano Beach-en. Miközben Rogelio kitartóan udvarol Elenának, a nõ arra kéri, hogy felejtsék el, ami hosszú évekkel azelõtt történt köztük.

48.
Anselmo el akarja rángatni Gloriát a házuk elõl, amikor megjelenik Natalia és Eduardo, így kiderül elõttük Gloria titka. Natalia elõször nagyon dühös a lányára, de késõbb biztosítja a szeretetérõl és a támogatásáról. Gary felajánlja Adriánnak, hogy költözzenek Los Angelesbe, és legyen a lovaspóló csapat menedzsere. Mivel a család költözésen gondolkodik, Alfredo mindenképpen jobban fizetõ állást szeretne találni, hogy Pompano Beach-en maradhasson, María közelében. Inés dühében elárulja Rogeliónak, hogy Ágata és Manuel szeretõk.

49.
Gary közli Adriánnal, hogy mindenképpen õ fogja irányítani a lovaspóló csapatot, mert õt teszi meg örökösének. Rogelio és Elena között elcsattan az elsõ csók a lovaspóló klubban, és éppen abban a pillanatban érkezik meg Natalia, Gloria és Luís. Inés elárulja Gloriának, hogy nem testvérek Charlie-val, ezért feleslegesen vetette el a gyereket. Maricela azt tanácsolja Mónicának, hogy keressen fel egy eszkortügynökséget, és béreljen fel egy jóképû, fiatal férfit, akivel féltékennyé teheti Saúlt.

50.
Charlie átesik egy újabb DNS-teszten, ezúttal Rogelióval. A férfi a kórházban összefut Adriánnal, és közli vele, hogy Elenával jár. Maricela szeretné visszakapni a házasságát és a régi életét, de Eduardo igazán szerelmes Laurába, és a nõ sem hagyja magát megfélemlíteni. Ágata kitûzi a Natalia elleni merénylet idõpontját. Mónica és Marcos nehezen férnek meg egy munkahelyen, Saúllal viszont látszólag baráti kapcsolatot folytat.

51.
Adrián felelõsségre vonja Elenát a hálószobájukban okozott károk miatt, és figyelmezteti Rogelio rossz természetére. Elena minden figyelmeztetés ellenére elhatározza, hogy férfihoz költözik. Mónica találkozik “bérelt fiújával”, Titóval. Natalia és Eduardo megtárgyalják a pénzügyeket Dona Ágatával és Rogelióval. Nataliát meglepi az asszony váratlan engedékenysége. Chabela és Benito összefutnak, és kiderül, hogy ismerik egymást. Adrián elmondja Inés-nek, hogy Gary DNS-tesztet akar csináltatni.

52.
Inés kárörvendve újságolja Dona Ágatának, hogy állást kapott a lovaspóló klubnál, mire Ágata azonnal kirúgatja. Benito Ramón segítségével elrabolja Gloriát, és azt tervezi, hogy eladja külföldre, de Ramónnak egyre kevésbé tetszik, amit az apja csinál. Mónica úgy intézi, hogy Saúl meglássa, amikor Titóval enyeleg, amitõl a férfi teljesen kiborul. Amikor Adrián megtudja, hogy Nataliát baleset érte, azonnal a kórházba siet Luísszal, de Ágata és Rogelio elvitetik a rendõrséggel, Luíst pedig erõszakkal hazaviszik. A baleset következtében Natalia elvetél, és kritikus állapotban van. Mind Maricela, mind Laura összeroppan, amikor megtudják, hogy Eduardo meghalt.

53.
Saúl tanácsára Adrián megbíz egy ügyvédet, mert ki akarja szabadítani Nataliát Ágata karmaiból. A gyászoló Maricela megesküszik, hogy bosszút áll a Mercenario családon Eduardo haláláért. Ágata megbízza egyik régi orvos ismerõsét, hogy folyamatosan tartsa altatásban Nataliát, majd közli Luísszal, hogy katonai iskolába küldi. Gary megígéri Adriánnak, hogy az ápolónõktõl megpróbálja megtudni, hogy van Natalia. Elena aggódik, hogy mivel Natalia nem halt meg, Ágata esetleg vissza akarja majd kapni a pénzt, amit a bérgyilkosnak fizetett. Ramón megpróbál kibékülni Teresával, de a lány azt mondja, soha többé nem akarja látni.

54.
Luísnak sikerül megszöknie a Mercenario házból, és Adrián érte megy West Palm Beachre, majd Mónica lakásán bújtatja el. Elsa elmondja Dona Ágatának, hogy Benito megerõszakolta Gloriát, és el akarja adni, ezért Ágata Benito kiiktatása mellett dönt. Godoy nyomozó kézbe veszi Natalia ügyét, és két rendõrt állít a szobája elé, ezért doktor Beltrán nem meri tovább nyugtatózni a nõt. Melinda rájön, hogy Chabela Benitója ugyanaz, mint az õ volt férje, és hogy köze van Gloria eltûnéséhez. Megfenyegeti Ramónt, hogy ha a lány nem kerül elõ azonnal, fel fogja jelenteni. Mivel Charlie nem hajlandó DNS-tesztet csináltatni Garyvel, Inés megpróbál közelebb kerülni a férfihoz.

55.
Natalia szomorú valóságra ébred a kórházban. Rogelio felajánlja Elenának, hogy dolgozzon a cég által épített lakások értékesítésén. Miután a piszkos munkát elvégezte, Ágata siet kiszabadítani Gloriát. Hazaviszi magával az unokáját, és azt ígéri neki, ha ott marad vele, többet nem bántja Nataliát. Inés furcsa trükkhöz folyamodik Gary pénzének megszerzéséért, Adrián pedig rábeszéli a férfit, hogy adjon egy esélyt a szerelemnek. Laurát rendõrök viszik el a lakásáról. María nem lát más megoldást anyja kiszabadítására, minthogy beadják a derekukat Anselmónak. Mónica és Saúl szenvedélye újra fellángol, és úgy tûnik, folytatják kutya-macska játékaikat. Ágata reményei, hogy a balesetbõl tanulva Natalia nem követeli a jussát, dugába dõlnek.

56.
Dona Ágata nem akarja elhinni, hogy vesztésre áll Nataliával szemben. Rogelio megígéri neki, hogy új életet kezd, és részt vállal a gondokból, de ez az anyjából csak gúnyt vált ki. Ramón mindenütt keresi az apját, de nem találja. Inés ráveszi Charlie-t, hogy kísérje el a kórházba Garyhez. A két férfi megegyezik, hogy DNS-tesztet csináltatnak. Rogelió Dona Ágata és Gloria távollétét kihasználva végre megtöri Elena ellenállását, és elcsábítja a nõt, de balul sül el a dolog. María eltökéli, hogy visszaköltözik az apjához, hogy Laurát kiengedjék a börtönbõl. Gloria bejelentése, hogy újra a Mercenario birtokon fog lakni, bombaként robban Natalia betegágya mellett. Elena a sikertelen baleset fájdalomdíjaként megrendeli Adrián meggyilkolását a magánnyomozótól.

57.
Megérkezik a legújabb DNS-teszt eredménye, amely szerint nem Rogelio Charlie apja. Ennek mind Inés, mind Charlie nagyon örül. Gary megígéri Inésnek, hogy visszaszerzi neki az állását a lovaspóló klubban, a nõ viszont nem ilyen segítséget remélt tõle. Ricardo úgy gondolja, hogy õ lesz az apja örököse, de esze ágában sincs kifizetni Anselmónak Laura adósságát. María visszaköltözik az apjához, aki azonnal eltiltja Freddytõl. Rogelio állást ad Elenának a vállalatnál, habár nincs sem megfelelõ végzettsége, sem tapasztalata. Ágata üzletet ajánl Nataliának: ha lemond a pénzrõl, visszakapja Gloriát. Adrián rossz híreket kap, a magazint el akarják adni a tulajdonosok, ezért bizonytalanná válik a jövõjük.

58.
Elena bevallja Adriánnak, hogy az õ megrendelésére történt a baleset, és hogy bosszúból tette, de tudja, hogy nincs bizonyíték a bûnösségére. Charlie elmondja Gloriának, hogy mégsem testvérek, és azonnal felújítják a kapcsolatukat. Gloria fél bevallani Charlie-nak, hogy mit követett el, ezért megegyeznek, hogy fátylat borítanak a múltra. Maricela megkéri Ricardót, hadd költözzön be hozzájuk a házba, de a fiú elutasítja, mint ahogy azt is, hogy kifizesse Laura adósságát, ezért Denisse nagyon megharagszik rá. Natalia megpróbálja rávenni Luíst, hogy a régi iskolájában fejezze be az utolsó évet, de a fiúnak nincs kedve visszamenni oda. Saúl pizzafutárként csönget be Mónicához, és ezzel sikerül levennie a nõt a lábáról.

59.
Adrián elmegy Gloriáért a Mercenario házba, de a lány meggyõzi, hogy mindenkinek jobb, ha a nagyanyja mellett marad. Inés fél, hogy lebukik Gary elõtt, ezért megpróbálja besározni Nataliát, hogy a férfi ne higgyen neki. Saúl és Mónica kibékülése olyan jól sikerül, hogy azonnal össze akarnak házasodni. Ágata kénytelen aláírni a megállapodást Nataliával, és emiatt a vállalat a csõd szélére kerül. Luís visszamegy az iskolába, ahol Héctor megpróbál kibékülni vele. Manuel azt tervezi, hogy elviszi Ágatát egy utazásra, amihez Rogeliótól kér pénzt. Teresa elújságolja Melindának, hogy Ramón munkát kapott egy építkezésen.

60.
Adrián nem akarja elfogadni Natalia pénzét, pedig akár az állását is elveszítheti, és bár Nataliának nem fontos a luxusélet, nehéz megértenie a férfi viselkedését. Ágata áldását adja Elena és Rogelio frigyére, de figyelmezteti a nõt, hogy mindig õ marad a fõnök. Ricardo ott akarja hagyni az egyetemet és utazni akar, Denissé-nek azonban nem annyira tetszik az ötlet. Luís hajthatatlan; végérvényesen szakít Héctorral. Manuel Inés együttmûködését kéri Natalia tönkretételéhez, és bizalma jeléül elárulja neki, hogy Rogelióban már szövetségesre talált Dona Ágata ellen. Az asszony ragaszkodik az Héctor és Luís kapcsolatát illetõ álláspontjához, és nem hajlandó bocsánatot kérni emiatt Fernandótól; a férfi otthon újra elõveszi a fiát. Gary egyre jobban vágyik arra, hogy családja legyen, és ezt Inés ki is használja. Gloria nagyon kiborul, amikor megtudja, hogy Charlie lefeküdt Elsával.

61.
Inés látogatást tesz Nataliánál a kórházban, és azt mondja neki, hogy õ is csak Dona Ágata áldozata volt, de Nataliát nem érdekli a mondanivalója. Megfejti Gloria titkát, hogy miért lakik a nagyanyjánál, és ráparancsol, hogy azonnal költözzön el onnan. Anselmo vacsorát akar rendezni a Maríának szánt férjjelölt számára. Nem engedi ki a házból sem a feleségét, sem a lányát, és minden ellenállást keményen megtorol. Inés felajánlja Garynek, hogy ha kiengedik a kórházból, költözzön hozzá, és a férfi hálásan fogadja az ajánlatot. Manuel rábeszéli Dona Ágatát, hogy újra vegye fel Inést a vállalathoz. Ágata rá is áll erre, és ezzel kiborítja Rogeliót. Saúl ismét arra készül, hogy elveszi Mónicát. Nidia lebukik, miközben Elenának kémkedik, ezért Adrián azonnali hatállyal elbocsátja.

62.
Rogeliónak gondjai vannak az ágyban, amibõl Elena arra a következtetésre jut, hogy õ talán nem teszik neki annyira, mint Inés. Ramón felviszi a lakására Teresát, és végre megkapja a lányt, majd megígéri, hogy feleségül veszi. Ágata felkéri Inést, hogy újra õ igazgassa az építtetõ vállalatot, mivel arra készül, hogy elutazik Manuellel. Anselmo meghívja vacsorára barátját, Estebant a fiával, Johnnyval együtt, mert szeretné hozzáadni Maríát. Adrián furcsa egybeesésnek tartja, hogy Gary Inésének is van egy Charlie nevû fia, és Natalia Inésének is, ezért aggódik, hogy a kettõ talán egy és ugyanaz. Nataliát végre kiengedik a kórházból, és mind boldogan készülnek Mónica és Saúl esküvõjére, amikor betoppan Mónica rég nem látott lánya, Rossi, méghozzá mindenórás terhesen.

63.
Rogelio nem hajlandó aláírni a válási papírokat, ezért Elena megvádolja, hogy nem is akarja õt feleségül venni. Anselmo nagy bajba kerül, mert a bátyja eltûnt az egész vagyonával, amit korábban a nevére íratott. Elsa elárulja Charlie-nak, hogy Gloria valójában nem modellként, hanem prostituáltként dolgozott. Mónica az utolsó pillanatban lemondja az esküvõt, de azért odaköltözik Saúlhoz, a saját lakását pedig felajánlja a lányának, aki elhagyta a férjét. Lucia elmondja Danielának, hogy fel akar fogadni valakit, hogy tartsa szemmel Luíst és Héctort. Raquel elköltözik a nõvéréhez Atlantába, ami nagyon megviseli Denisse-t. Maricela bejelenti Ricardónak, hogy több hónapra külföldre utazik a barátnõivel. Gary megkéri Inés kezét, aki örömmel igent mond.

64.
Charlie-t annyira rosszul érinti, amit megtudott Gloriáról, hogy azonnal szakít a lánnyal. Mónica nagy lendülettel veti bele magát Saúl lakásának az átrendezésébe, amit õ elég rosszul tûr. Elena elmegy Denissé-hez, de Ricardo kidobja a házból, mivel felelõsnek tartja az apja halála miatt. Denisse úgy dönt, hogy véget vet a házasságának. Rogelio pénzt ad Manuelnek, hogy vigye el Ágatát vakációzni, hogy õ közben megkaparinthassa a céget. Habár a nyomozás nem tudja megállapítani, hogy a balesetet szándékosan okozták-e, Godoy nyomozó figyelmezteti Ágatát, hogy szemmel tartja. Garyt annyira meghatja Inés gondoskodása, hogy feleségül kéri a nõt, aki igent mond. Laura elkeseredett lépésre szánja el magát, késsel támad Anselmóra.

65.
Inés megpróbálja elhitetni Adriánnal, hogy mindketten Natalia hazugságainak az áldozatai. A férfi nem hisz neki, mégis feltámad benne a gyanú, ami elég ahhoz, hogy feldúlja a szerelmesek harmonikus együttlétét. Gloria nagyon el van keseredve amiatt, hogy Charlie megtudta az igazságot, és nem fog tudni neki megbocsátani; sajnos Natalia sem tudja igazán biztatni. Denisse-nél betelik a pohár, és elköltözik Ricardótól; a fiú egyelõre élvezi a hirtelen rászakadt szabadságot. Charlie elmeséli Inés-nek, hogy mekkora csapás érte. María, Laura és Lolita elhatározzák, hogy elutaznak jó messzire; elõtte azonban meg kell szabadulniuk Anselmo holttestétõl.

66.
Natalia megfenyegeti Dona Ágatát, hogy ha nem fizeti ki határidõre a maradék tartozását, bajba fog kerülni, és nyomatékosan megkéri, hogy hagyja békén Gloriát. Inés megígéri Garynek, hogy elkíséri Los Angelesbe. Nagyon fél, hogy Adrián kipakol róla a férfinak, ezért Manuellel szövetkezve sürgõsen ki akar eszelni valamit Natalia ellen. Charlie Garytõl megtudja, hogy az anyja és Gary összeházasodnak. Ágata szerint Elenának Rogelio helyett arra kellene koncentrálnia, hogy helyreállítsa a házasságát Adriánnal. A férfi azonban arra kéri Elenát, hogy többé ne menjen a gyerekei közelébe, különben feljelenti. María búcsúlevelet küld Alfredónak.

67.
Natalia kérdõre vonja Rogeliót, hogy miért nem írja alá a válási papírokat, a férfi pedig azt a feltételt szabja, hogy Luís töltsön vele minden hétvégét, amíg nagykorú nem lesz. Ágata ki akarja dobni a házból Elenát, õ viszont megfenyegeti, hogy mindent elmond a rendõrségnek. Mivel Manuel még mindig õrzi azt a lámpát, amin rajta van Natalia ujjlenyomata, Inés-zel azt tervezik, hogy megölik Garyt, és úgy fogják feltüntetni, mintha õ tette volna. Ricky bocsánatot kér Denisse-tõl, és megkéri, hogy menjen vissza, de õ egyelõre át akarja gondolni a helyzetet. Rossi kifecsegi Saúlnak, hogy Mónicának már nem lehet gyereke.

68.
Adrián megkéri a gyerekeit, hogy a jövõben egyáltalán ne tartsák a kapcsolatot az anyjukkal, amit Denisse nehezen fogad el. Rossinál váratlanul beindul a szülés, és egészséges kisfia születik. Elenának újabb hallucinációja támad Nataliával kapcsolatban, és emiatt botrányt csinál egy étteremben. Maricela óva inti Rickyt attól, hogy elherdálja a pénzét, és arra biztatja, hogy béküljön ki Denisse-szel. Manuel és Inés elhitetik Garyvel, hogy Nataliának viszonya volt Manuellel, és hogy a férfi azóta is szerelmes belé. Mónica aggódik, hogy Saúlt zavarja, hogy nem lehet gyereke, de a férfi megnyugtatja, hogy boldog vele. Adrián kérdõre vonja Inést a hazugságai miatt, és elárulja Nataliának, hogy a két Inés egy és ugyanaz.

69.
Gary megbízza az ügyvédjét, hogy utaljon át a számlájáról egy komoly összeget Adriánnak, és mondja azt neki, hogy sikerült visszaszereznie a nagybátyja által annak idején eltulajdonított vagyon egy részét. Inés ezt meghallja, s elmeséli Garynek Natalia egész történetét, de úgy állítja be a dolgot, mintha õ maga ártatlan áldozat lenne az egészben. Eközben Adrián és Natalia azt tervezik, hogy közösen beszélnek Garyvel, és leleplezik elõtte Inést. Lucia elárulja Jennynek, hogy Héctor szerelmes Luísba, és óva inti, nehogy róla is hazugságokat terjesszen majd késõbb. Rogelio bevallja Manuelnek, hogy nagyon tetszik neki Elena, de mégsem zökkenõmentes a kapcsolatuk.

70.
Natalia meglátogatja Manuelt, és közben elveszíti az egyik fülbevalóját. Alfredo María miatt kesereg, és gyanítja, hogy a lány gyors távozása körül valami nincs rendben. Luís elviszi õt a lovas klubba, és megmutatja neki a lovait. Miközben Mónica folyamatosan a volt férjével civakodik, Saúlban ébredezni kezdenek az apai ösztönök. Rogelio az apja felõl érdeklõdik az anyjánál, akinek mintha nem lenne kedvére ez a téma. Adrián és Gary barátsága megingani látszik a Natalia és Inés közötti ellentétek miatt. Adrián igazi romantikus meglepetést tartogat Nataliának.

71.
Adrián és Natalia elmegy Inéshez és Garyhez. A találkozó során Inés ügyesen manipulálja a helyzetet, de Nataliát nem tudja becsapni. Garynek azonban rendez egy jelenetet Manuellel, ami meggyõzi hallgatózó võlegényét Natalia “bûneirõl”. Gary és Adrián kölcsönösen meg akarják menteni egymást egy rossz házasságtól. Dona Ágata gratulál Elenának, mint elsõ nõnek, aki szembeszegült Rogelióval. A férfinak ettõl csak még jobban tetszik Elena. Rossihoz betoppan Alejandro, aki nagyon szeretné már látni a kisfiát.

72.
Inés megdöbben, amikor rájön, hogy Gary és Rogelio már évek óta ismerik egymást. Megfenyegeti Rogeliót, hogy ha leleplezi Gary elõtt, õ is mindent kitálal Elenának. Gary tájékoztatja Ágatát: nem akarja, hogy Inés továbbra is neki dolgozzon. Ramón megjelenik a Torres ház elõtt, mert bocsánatot akar kérni Gloriától, de a lány nem hajlandó megbocsátani, Natalia pedig megfenyegeti, hogy börtönbe juttatja. Inés meg akarja hívni magukhoz Charlie-t, de a fiú egyértelmûvé teszi, hogy kettesben akar beszélgetni Garyvel. Rogelio elárulja Elenának, hogy örökre meg akar szabadulni az anyjától.

73.
Elena elmegy a Torres házba, és azt javasolja Nataliának, hogy a gyerekeik érdekében legyenek barátok, de Natalia ezt elutasítja. Ágata felvilágosítja Rogeliót, hogy semmit sem fog örökölni, ha õ meghal, ezért a férfi még életében akarja megszerezni a vállalat tulajdonjogát. Gary elmeséli Adriánnak a kihallgatott beszélgetést, amivel bogarat ültet a barátja fülébe. Inés elárulja Dona Ágatának, hogy Manuel és Rogelio összefogtak ellene, mire a nõ bosszút esküszik.

74.
Elenának sikerül rávennie Denisse-t és Freddyt, hogy a Mercenario házban vacsorázzanak Rogelióval és Ágatával együtt, akik eljátsszák elõttük a mintacsaládot. Gary ügyvédje úgy tájékoztatja Adriánt, hogy a nagybátyja hajlandó átadni neki egy komoly összeget, ha eláll a további követelésektõl. Adrián nagyon boldog, hogy milliomos lett, de nem tudja, hogy valójában Garytõl kapta a pénzt. Gloria felhagy a szomorkodással, és inkább úgy próbálja levezetni a dühét, hogy az anyját vádolja amiatt, amin keresztül kellett mennie. Elsa meghívatja magát ebédelni, míg végül egy hotelszobában kötnek ki. Ágata “bevallja” Manuelnek, hogy még soha nem volt ilyen szerelmes, és azt mondja, alig várja, hogy végre elutazzanak.

75.
Nataliának nagyon fáj a lánya viselkedése és a “gyógyuláshoz” való hozzáállása. Gloria nem érzi jól magát Nataliánál; felkeresi a nagyanyját, és megkéri, hogy segítsen neki elköltözni, hogy újrakezdhesse az életét. Adrián és Gary nem tudják meggyõzni egymást a saját igazukról. Adrián azt javasolja a barátjának, hogy ha neki nem hisz, kérdezze az anyjáról Charlie-t. Denisse, miközben vitatkoznak Ricardóval, legurul egy lépcsõn. A baleset következtében elveszíti a kisbabát, és úgy dönt, végleg szakít Ricardóval.

76.
Elena felajánlja Denissének, hogy ha felépül, költözzön hozzájuk, de a lány Adrián házába akar hazamenni. Ricardót megrémíti, hogy Denisse el akar válni. Raquel is meglátogatja az unokáját. Elena elmondja az anyjának és Adriánnak, hogy Denisse vér szerinti apja Rogelio. Saúl Adriántól, telefonon tudja meg, hogy Mónica elhagyta õt Antonio kedvéért. A nõ próbál szó nélkül kihátrálni a kapcsolatból, de nem sikerül neki. Ramón elhatározza, hogy apja nyomdokaiba lép, ami miatt Melinda ismét megtagadja a fiát. Inés boldogan vágja Natalia arcába a hírt, hogy összeházasodtak Garyvel.

77.
Raquel a szomorú Denissét vigasztalja. Alfredo magával viszi Elsát a kórházba. Elena a lányának és Rogeliónak is elmondja, hogy õ Denisse igazi apja. Közben újabb hallucinációja támad. Saúl és Mónica szakítása – az egész kapcsolatukhoz híven – egyáltalán nem békés. A férfi Rossinak önti ki a szívét, és boldogan játszik a kisbabával. Rogelio bevallja az anyjának, hogy régrõl ismeri Elenát. Luís és Héctor hosszú szünet után újra találkoznak. Gary állapota súlyosbodik; ismét kórházba kerül. Gloria részegen ér haza a szállodából, és az anyján tölti ki a keserûségét. Dona Ágata pénzügyi gondokra hivatkozva próbál pénzt kicsalni Manuelbõl.

78.
Dona Ágata Inéstõl megtudja, hogy Rogelio fizeti az utazásukat. Gary elmondja Adriánnak, hogy ha Charlie nem a fia, sem Inés, sem õ nem kap az örökségbõl. Inés igyekszik elmagyarázni Charlie-nak, hogy Gary pénze náluk lenne a legjobb helyen, Adriánnak pedig elárulja, hogy Gary ügyvédje nem a szülei örökségét, hanem Gary saját pénzét akarja átutalni neki. Megérkeznek Charlie és Gary DNS-teszteredményei, melyek szerint nem rokonok. Garyt nagyon kiborítja a hír, Inés pedig szorult helyzetbe kerül. Gloria és Rogelio is arra biztatja Denissét, hogy csináltassanak DNS-tesztet. Ricardo könyörög Denissének, hogy menjen haza hozzá, de a lány hajthatatlan.

79.
Manuel nem akarja kölcsönadni Ágatának a megtakarított pénzét, de Inés azt mondja, az öregasszony csak próbára akarja tenni ezzel. Teresának egyre kevésbé tetszik, hogy Ramón rablásból él, és megkéri, hogy költözzenek vissza a hazájába. Héctor úgy dönt, hogy az interneten keres egy leszbikus lányt, akivel kölcsönösen alibit adhatnának egymásnak. Gary, mivel rettenetesen dühös Inésre, megkéri az ügyvédjét és Adriánt, hogy menjenek be a kórházba, hogy megbeszélje velük a végrendeletét. Inés azonban nem akarja hagyni, hogy elússzon a pénze, ezért szörnyû lépésre szánja el magát.

80.
Rogelio és Elena összeházasodnak, de az esküvõn csak Ágata, Gloria és Raquel vesznek részt. Gloria ráveszi Denissét, hogy elmenjenek egy diszkóba, ahol Freddy bemutatja nekik az új barátnõjét. Amikor megtudja, hogy Elsa valójában mivel foglalkozik, azonnal szakít vele. Luís megmondja Héctornak, hogy már másba szerelmes, és végérvényesen véget vet a kapcsolatuknak. Lorantes tájékoztatja Adriánt, hogy már a számláján van a Garytõl kapott összeg, valamint arról is értesíti, hogy Gary ráhagyta a lovait és a lovaspóló csapatát. Inés tudja, hogy Garynek nem volt ideje belevenni õt a végrendeletébe, de az Ágata által javasolt ügyvéd segítségével megpróbálja megszerezni a vagyont. Manuel kölcsönadja Ágatának minden megtakarított pénzét, háromszázezer dollárt.

81.
Adrián azt tervezi, hogy a Garytõl kapott pénzbõl nagyobb házba költöznek, ahol kényelmesebben elfér a család. Ramón megtámadja Ágatát a háza elõtt, mert ki akarja szedni belõle, hogy mi lett az apjával, de a nõnek sikerül elmenekülnie. Jaime elviszi Ricardót egy diszkóba, ahol megismerkedik Elsával. Rossi elbeszélget Gloriával, és az a benyomása támad, hogy a lány szerelmes Adriánba. A gyanúját azonnal megosztja Nataliával, akit nagyon nyugtalanít a közlése. Denisse megkéri Raquelt, hogy ne menjen vissza Atlantába, hanem költözzenek össze. Adrián és Lorantes abban reménykednek, hogy Charlie tanúskodni fog Inés ellen.

82.
Gloria tiszteletlenül beszél az anyjával Adriánról, és csak megerõsíti a gyanúját, hogy szerelmes a férfiba. Natalia azonban eltökéli, hogy nem hagyja magát, és megvédi a szerelmüket. Gloria ismét Charlie szállodájában issza részegre magát, és amikor haza akar menni, Adriánt hívja, hogy menjen érte. Rogelio már a markában érzi Dona Ágata minden vagyonát, és Solovich ügyvéddel intézkedik az anyja háta mögött. Elsa meglátogatja Gloriát, és Denisse házassága felõl érdeklõdik. Amikor Denisse elmegy Ricardo házába, hogy elvigye a holmiját, Elsával találja férjét az ágyban. Charlie nem akar tanúskodni az anyja ellen.

83.
Adrián elmegy a részeg Gloriáért Charlie szállodájába. A lány nem akar hazamenni, flörtöl Adriánnal, és meg is csókolja a férfit. Az éppen arra járó Inés lefényképezi õket a telefonjával, és elküldi a képeket Nataliának. Adrián, nem tudva, hogy Nataliához már eljutott a hír, azon töpreng, hogyan tálalhatná a problémát a lehetõ legkevesebb fájdalmat okozva a szerelmének. Héctor meglátogatja Luíst az otthonában, hogy megnézze, kivel tölti az idejét. Elena meghívja anyját az új otthonába. Denissét annyira bántja, hogy Ricardót ágyban találta Elsával, hogy elhatározza, bosszút áll.

84.
Elena büszkén mutatja meg az anyjának, hogy milyen szép házban lakik, de Raquelt nem nyûgözi le a Mercenario rezidencia, ráadásul Rogelio részegen érkezik haza az irodából. Inés felmond a vállalatnál, amirõl értesíti mindkét szövetségesét, Manuelt és Ágatát, akik tovább játsszák a szerepüket egymás elõtt. Luís bevallja Freddynek, hogy meleg, és megpróbál kikezdeni vele, mire Freddy megüti, és kijelenti, hogy nem hajlandó továbbra is egy helyen lakni vele. Natalia megpróbál óvatosan puhatolózni Adriánnál a Gloriával való viszonyáról, de mivel kitérõ válaszokat kap, egyre inkább meg van gyõzõdve a férfi bûnösségérõl. Amikor hazaér, meglátja, amint Gloria ismét megpróbálja elcsábítani Adriánt.

85.
Natalia és Luís szállodába költöznek, amíg ki nem találják, hogyan tovább. Melinda, amikor megtudja, mi történt, szintén összecsomagol, és Nataliáék után megy. Adrián kidobja Gloriát a házból, aki visszaköltözik a Mercenario rezidenciába. Amikor elújságolja, hogy Adrián szeretõje, Elena sokkot kap. Luís odahívja Héctort a szállodába, és kibékül vele. Inés felmegy Manuel lakására a férfi távollétét kihasználva, és megtalálja az elrejtett lámpát, valamint Natalia fülbevalóját. Ágata úgy tesz, mintha aláírná a meghatalmazást Rogelio számára, amit Manuel boldogan postára ad.

86.
Adrián felkeresi Nataliát a szállodában, de nem tudja meggyõzni arról, hogy nem tehet semmirõl. Késõbb Freddy és Denisse is megpróbálnak beszélni vele, de hiába. Ágata úgy tervezi, hogy Manuel tudta nélkül hazautazik Japánból, és meglepi Rogeliót. Inés szállodába megy Rogelióval, ahol kikötözi a férfit, és kíméletlenül megkorbácsolja, majd otthagyja. Elena fogadást köt Raquellel Denisse és Rogelio DNS-tesztjének az eredményére. Elsa hosszú idõ után felhívja az apját, és megtudja, hogy az anyja agyvérzésben meghalt. Ricky úgy dönt, hogy otthagyja az egyetemet, és utazgatni fog Elsával. Gloria elmondja a nagyanyjának, hogy azért kellett eljönnie a Torres házból, mert lefeküdt Adriánnal.

87.
Denisse az apja segítségét kéri Ricardo megbosszulásához, de Adrián nem akar ebben részt venni, ezért elmegy Elenához is. Rogelio, miután kiszabadult a hotelszobából, orvoshoz megy, aki vizsgálatokat ír elõ a férfi besárgult szeme miatt. Adrián elmegy Charlie-hoz, és kiszedi belõle, hogy Inés készítette a fotókat róla és Gloriáról. Megkéri, hogy mondja el Nataliának is, hogy történt. Gloria azonban megelõzi a fiút, és csak tovább ront a helyzeten. Natalia nem akarja látni soha többé sem a lányát, sem Adriánt. Dona Ágata hazajön a nyaralásból, hogy meglepje és megleckéztesse Rogeliót, akit kitesz a vállalattól és a házából is. Alfredo és Inés találkozása a klubban Inés lakásán végzõdik.

88.
Adrián és Natalia végre tudnak kettesben beszélgetni a történtekrõl, de Natalia egyelõre nem képes eldönteni, hogy kinek higgyen. Charlie-t is kikérdezi, hogy mit látott. Rossi megpróbál beszélni Gloria fejével. Elsa pénzt kér Ricardótól azzal az indokkal, hogy mivel vele tölti az idejét, nem tud dolgozni, Denisse pedig figyelmezteti a fiút, hogy kemény válóperre készüljön. Manuel Inésnek meséli el, hogy Dona Ágata elbánt mindenkivel. Inés és Dona Ágata nagy egyetértésben újabb terveket szõnek, és jót mulatnak áldozataikon. Rogeliónak és Elenának mennie kell a Mercenario rezidenciáról. Luís és Alfredo kibékülnek. Alfredónak nagyon tetszik Inés, alig várja, hogy újra láthassa.

89.
Natalia meg akarja leckéztetni Gloriát, ezért találkozik vele, és miután elmondja, hogy megbocsát neki, felajánlja, hogy kifizeti, amivel Adrián tartozik neki a pásztorórákért. Mónica megpróbálja megfélemlíteni Inést, õ viszont nem hagyja magát, és ököllel az arcába csap. Ágata úgy tesz, mintha megbocsátana Manuelnek, de közben Inés-zel arra készül, hogy megöli a férfit. Mivel a gyilkosságot Nataliára akarják kenni, Inés meggyõzi Manuelt, hogy hívja el Nataliát magához. Mónica közli Rossival, hogy nem bánja, ha jóban van Saúllal, de annak már nem örülne, ha ennél komolyabb dolog is lenne köztük. Rogelio elhatározza, hogy elraboltatja az anyját, és ennek érdekében felkeresi Ramónt. Miközben Lucia továbbra is figyelteti Héctort és Luíst, a két fiú azt tervezi, hogy kiruccannak Miamiba.

90.
Manuel rájön, hogy eltûnt a lakásáról a lámpa és Natalia fülbevalója, ezért azt tervezi, hogy visszaszerzi Inéstõl. Raquel elmond egy nagy titkot Denissének a nagyapjával kapcsolatban. Adrián felajánlja a lányának és Raquelnek, hogy lakjanak továbbra is az õ házában, miután Nataliával nagyobb házba költöznek. Luís és Héctor elmennek egy melegbárba, ahol egy magánnyomozó lefotózza õket. Gloria elmegy Elsa apjához, és elmondja neki, hogy mibõl él a lánya. Elena ismét hallucinál, és szándékosan elgázol egy nõt, akit Nataliának hisz.

91.
Alfredo, miután rádöbben, hogy kicsoda Inés, kérdõre vonja a nõt mindazzal kapcsolatban, amit tud róla, de Inésnek sikerül kétséget ébresztenie benne a bûnösségét illetõen. Adrián elmondja Nataliának, hogy felajánlotta a házát Raquelnek, Denissének és Elenának, aminek hallatán a nõ teljesen kikel magából. Dona Ágata elégedetten meséli Inésnek, hogy megölte Manuelt, de nem tudja, hogy cinkostársa bekamerázta a lakást, és így felvétele van a gyilkosságról. Luís és Héctor jól szórakoznak a melegbárban, amíg meg nem látják Rogeliót egy másik férfival. Elena reszketve elmeséli az anyjának, hogy elütött valakit.

92.
Inés, mivel a markában tartja Dona Ágatát, szemtelen követelésekkel áll elõ. A zsarolás dulakodással zárul. Nidia Javier cégénél keres állást, és az ajánlólevél hiányát azzal magyarázza, hogy szexuálisan zaklatta az elõzõ fõnöke. Mónica és Antonio az esküvõjük után összefutnak Elenával, akirõl kiderül, hogy igen közeli rokonságban áll Antonióval. Rogelio átadja a Mercenario rezidencia kulcsait Ramónnak, hogy el tudja rabolni Dona Ágatát. Alfredo nem tud ellenállni Inés vonzerejének, ezért újra felkeresi a nõt. Rogelio próbálja elmagyarázni Luísnak és Héctornak, hogy mit keresett a melegbárban. A fiúk nem hisznek neki, és a szóváltás durva verekedéssé fajul.

94.
Inés és Ágata kölcsönösen sakkban tartják egymást Manuel megölésével kapcsolatban, ezért Ágata azt javasolja, fejezzék be az ellenségeskedést, és közösen lépjenek fel Natalia ellen. Godoy nyomozó felhívja Nataliát, hogy menjen be Gloriáért a rendõrségi fogdába, viszont Natalia Ágatához irányítja Godoy-t, ám õ sem megy be a lányért. Elena bemutatja a gyerekeit Antoniónak, aki egy komolyabb összeget ad neki arra az idõre, amíg utazgat. Inés elmondja Charlie-nak, hogy nem õ az anyja, de fiú nem tudja, higgyen-e neki. Raquel megtudja, hogy eladó a régi háza, és azt tervezi, hogy visszaköltözik oda.

95.
Ágata megfenyegeti Nataliát, hogy tönkre fogja tenni Gloria és Luís életét, csak hogy bosszút álljon rajta. Natalia ezért felajánlja Gloriának, hogy fizeti a tanulmányait egy külföldi egyetemen, de a lány úgy dönt, tovább folytatja önpusztító életét. Lucia az iskolában kiplakátolja a Luísról és Héctorról készült fényképeket, és ezáltal mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy melegek. Gloria alaposan kifaggatja Elsát mindarról, amit a nagyanyjával kapcsolatban tud. Elena megismerkedik Rossival, de a hiába próbálja a lányt Natalia ellen hangolni. Inés felkéri Javiert, hogy legyen az ügyvédje a Gary hagyatékáért folytatott perben. Ramónnak és cinkosainak ezúttal sikerül az emberrablás, és ahogy Rogelióval megbeszélték, ötmillió dollárt követelnek Ágatáért cserébe.

96.
Ágata megpróbálja rávenni Ramónt, hogy hagyja cserben Rogeliót, és inkább vele kössön szövetséget. Eközben Rogelio arra készül, hogy hiába írja alá az anyja a meghatalmazást, nem fizeti ki a váltságdíjat, így az emberrablók végezni fognak vele. Lucia Héctor apjának is elküldi a kompromittáló fényképeket, aki így tudomást szerez a fiúk kapcsolatáról. Charlie elárulja Adriánnak, hogy Alfredónak viszonya van Inés-zel, amit a férfi felháborodva kér számon Inésen. Dona Ágata elrablásának a hírére Rogelio, Elena és Raquel visszaköltöznek a Mercenario házba. A rendõrség megtalálja Manuel holttestét, és azt is kiderítik, hogy a lámpán Natalia ujjlenyomata van, ezért letartóztatják.

97.
Adrián próbál Godoy nyomozóval beszélni Natalia érdekében, de úgy tûnik, a nyomozó egyelõre nem tehet semmit, annak ellenére, hogy úgy érzi, Natalia ártatlan. Denisse is hisz Nataliában, Alfredo azonban, Inés befolyásának köszönhetõen, kételkedik benne. Emiatt komoly nézeteltérésük támad Adriánnal, és Alfredo el akar költözni otthonról. Natalia védelmét Javier vállalja, de az óvadék iránti kérelmüket elutasítja a bíróság. Inés bejelenti a rendõrségen Dona Ágata elrablását. Rogelio arra kéri Godoy nyomozót, hogy ne lépjenek közbe, mert nem akarja kockára tenni az anyja életét.

98.
Fernando katonai iskolába akarja küldeni Héctort, hogy ott megjavuljon, ezért a fiú elhatározza, hogy elköltözik otthonról, Luís pedig meghívja magához, amíg nem talál állást. Gloria pénzt kér az apjától, és azzal zsarolja Rogeliót, hogy különben elmeséli Elenának a fiús kalandját. Denisse megkapja a DNS-teszt eredményét. Alfredo elmegy Inéshez, és megesküszik neki, hogy megérteti az apjával “az igazságot”. A nõ felajánlja neki, hogy lakjon nála. Inés elmondja Charlie-nak, hogy nem az õ fia, hanem a nõvéréé, aki belehalt a szülésbe.

99.
Natalia felkészül rá, hogy éveket fog börtönben tölteni, ezért meghatalmazást ad Luís számára, hogy rendelkezhessen a vagyona felett. Elena közli Adriánnal, hogy Rogelio Denisse apja, és ezért a lánynak a Mercenario házba kell költöznie, de Denisse nem hajlandó rá, és Adrián is kijelenti, hogy továbbra is a lányának tekint Denisse-t. Saúl végre megtöri Rossi ellenállását, de a lány azt kéri, hogy amíg le nem zajlik a válása, tartsák titokban szerelmüket. A rendõrség végre megtalálja Dona Ágatát, és azonnal kórházba viszik, mire Elena megrémül, hogy ismét utcára kerülnek, ezért arra biztatja Rogeliót, hogy ölje meg az anyját.

100.
Gloria nagyon hálás Charlie-nak, amiért nem hagyta magára részegen, és azt hiszi, újrakezdhetik a kapcsolatukat, de a fiú már nem akar tõle semmit. Mivel Ágata azt állítja, hogy nem emlékszik semmire, sõt azt sem tudja, kicsoda, Rogelio és Elena megpróbálják elhitetni vele, hogy nagyon szeretik egymást Rogelióval. Gloria, miután az anyjától nem kap pénzt, a nagyanyjához fordul, de õ is elutasítja. Godoy nyomozó minden erõfeszítése ellenére Nataliát átszállítják a rendõrségi fogdából a nõi börtönbe.

101.
Inés felbérel egy embert, hogy intézze el, hogy Nataliával úgy bánjanak a börtönben, “ahogy megérdemli”. Freddy közli az apjával, hogy mivel ultimátumot adott neki, õ Inést választja, Adrián pedig hiába próbálja lebeszélni. Gloria elmeséli Elsának, hogy keresni akar valami tisztességes munkát, és meggyõzi barátnõjét, hogy õ is kezdjen új életet, és költözzön haza az apjához. Inés meglátogatja Ágatát a kórházban, de nem hiszi el, hogy tényleg amnéziája van.

102.
Nataliának rögtön akadnak ellenségei a börtönben, és – Inés mesterkedésének köszönhetõen – rá akarják szoktatni egy erõs nyugtatóra. Közben a nyomozás során kiderül, hogy Natalia ujjlenyomata a lámpán sokkal régebbrõl származik, mint a gyilkosság idõpontja. Elsa elhatározza, hogy új, rendes életet kezd, Gloria pedig munkát kap egy étteremben. Adrián aláírja az adásvételi szerzõdést; mostantól õ a magazin új tulajdonosa. Alfredo kívánságára Denisse találkozik Inés-zel. Rogelio betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a férfi hitte.

103.
Rogelio halálos májzsugorodásban szenved. Denisse egyenesen megmondja Inés-nek, hogy esze ágában sincs barátkozni vele, ezért Alfredo megharagszik rá. Adrián Charlie-t kéri, hogy beszéljen a fiával, hátha neki elhiszi, hogy milyen nõ Inés, Charlie pedig a férfitól kér engedélyt arra, hogy Denisse-t randevúra hívhassa. Natalia a börtönben egyre jobban rászokik a “nyugibogyóra”. Rossi elmondja a szüleinek, hogy Saúl és õ szeretik egymást.

104.
Rogeliót villámcsapásként éri a hír, hogy az anyja még az elrablása elõtt kölcsönt vett fel a vállalat nevében, és jelzáloghitelt vett fel a házra, így hiába írta alá a papírokat, a férfi nem rendelkezhet egyetlen fillér felett sem. Inés mindenáron szeretné visszaszerezni Ágatától az õt kompromittáló fotókat, és ehhez Elena segítségét kéri. Mónica és Antonio arról gyõzködik Rossit, hogy csak arra kell Saúlnak, hogy bosszút álljon Mónicán, és sikerül is bogarat ültetniük a lány fülébe.

105.
Rogelio, tekintettel régi barátságukra, és újdonsült rokoni kapcsolatukra, szeretne pénzt kérni Antoniótól, de a férfi nem hajlandó erre. Rogelio mindenáron meg akarja tudni az anyjától, hogy mit csinált a kölcsönbe felvett összeggel, de õ azt állítja, nem emlékszik rá. Ramón már nagyon szeretné megkapni az összeget, amit Ágata megígért neki, de a nõ addig nem tud fizetni, amíg egyedül nem marad annyi idõre, hogy nyugodtan kinyithassa a páncélszekrényt. Charlie elmondja Gloriának, hogy Denisse-szel randevúzgat.

106.
Míg Elena lefoglalja Dona Ágatát, Inés átkutatja a szobáját, hogy megtalálja a róla készült fényképeket, de Dona Ágata rajtakapja, és megfenyegeti, hogy eljuttatja a képeket a rendõrségre. Godoy nyomozó értesíti Javiert, hogy mind Dona Ágatát, mind Inést alá fogják vetni hazugságvizsgálatnak. Ágata, hogy elkerülje a vizsgálatot, leesik egy lóról, és megvesztegeti Beltránt, hogy azt mondja, súlyos fejsérülést szenvedett. Natalia verekedésbe keveredik, és Dora megvágja a kezét egy üvegdarabbal.

107.
Elsának egyre rosszabbul esik, hogy Ricardo csak a könnyûvérû nõt látja benne. Ágata a kórházban azt állítja, hogy csodálatos módon az újabb ütéstõl nyerte vissza az emlékezetét. Rogelio nem bírja megemészteni, hogy mindig alulmarad az anyjával szemben, és egy veszekedés közben rosszul lesz a kórházban. Dona Ágata csak most érti meg, hogy tényleg nagyon beteg a fia. Mónica elutasítja a lehetõséget, hogy Saúl tényleg szerelmes lehet a lányába; a férfi cselhez folyamodik, hogy bizonyítsa az érzelmeit.

108.
Dora elkábítja Nataliát, és kihasználja, hogy a nõ nincs magánál. Natalia fizetni akar Tinának, hogy tartsa távolt tõle Dorát, és hozza vissza a korábbi cellatársát. Rossi, miután meghallgatja az anyját leleplezõ felvételt, megköveti Saúlt, és kibékülnek. Mónica nem akar szóba állni a lányával, mert még mindig szereti a férfit. Alejandro a Saúllal való kapcsolata miatt el akarja perelni Rossitól a kisfiát. Inés meglátogatja Dona Ágatát a kórházban.

109.
Inésnek sikerül elterelni Freddy figyelmét, és kivenni a laptopból az inkrimináló felvételt tartalmazó pendrive-ot, amit az ékszerei között rejt el. Elena megpróbálja megzsarolni Dona Ágatát, de ezúttal sem tud csatát nyerni vele szemben. Denisse bemutatja Charlie-t Raquelnek, aki nagyon szimpatikusnak találja a fiút. Saúlnak rosszul esik, hogy Rossi csak az apjától vár segítséget Alejandróval szemben. Adrián nagyon aggódik amiatt, hogy a börtönben zsarolják Nataliát, de nem tudja, mit tehetne ez ellen.

110.
Nataliát óvadék ellenében mindenki legnagyobb örömére kiengedik a börtönbõl, éppen Luís 18. születésnapján. Inés retteg a hazugságvizsgálattól, ugyanakkor jó híreket is kap: lezárult a hagyatéki eljárás, és végre megkapja Gary vagyonát. Elena azt kéri az apjától, hogy vegyen neki egy lakást vagy egy házat, amibe Antonio örömmel belemegy, mert el akarja nyerni a szeretetét. Diego remek állásajánlatot kap Houstonban, ezért bemutatja Charlie-nak egy gimnáziumi barátját, Bent, aki szeretne beköltözni a lakásba.

111.
Adrián Natalia kiszabadulása miatt érzett öröme hamar véget ér, amikor látja, hogy a nõ milyen bosszúszomjassá vált a börtönben. Ramón egyre türelmetlenebbül követeli Ágatától a pénzét, õ viszont pénz helyett csak egy újabb megbízást ad neki: meg kell ölnie Inést. Ricky féltékenységében úgy megveri Charlie-t, hogy életveszélyes sérülésekkel kórházba kerül. Ricky el akar menekülni az országból, és Elsát is hívja, aki igent mond, mert már unja az apja melletti életet.

112.
Teresa ellentmondásos érzések között õrlõdik Ramón miatt, ráadásul kiderül, hogy állapotos. Antonio elviszi Elenát lakást nézni, de a nõ tetszését nem könnyû elnyerni. Inés magához szeretné költöztetni a sérült Charlie-t, ha kiengedik a kórházból, de úgy tûnik, a fiú nem enyhült meg iránta. Natalia annyira rossz állapotban van a gyógyszerfüggõsége miatt, hogy csúnyán megsérti Mónicát; egy utcai drogdílertõl próbál nyugibogyót szerezni. Elena egyre többet hallucinál. Denisse Adriántól tudja meg, hogy Ricardo elszökött Elsával, és aggódik, hogy így nem tudnak majd elválni.

113.
Charlie sérülése miatt a kórházban robbannak ki az ellentétek a látogatói között. Amikor magához tér, a vallomásában elmondja, hogy Ricardo verte össze. A fiú továbbra sem enyhül meg Inés-zel szemben. Saúl elmeséli Javiernek Nidia viselt dolgait, mire az ügyvéd elhatározza, hogy kirúgja a lányt. Antonio kezdi úgy érezni, hogy elhamarkodta a házasságot. Elena lakást és feleségtartást követel. Raquel és Antonio együtt próbálnak megoldást találni a lányuk problémájára. Adrián fájlalja, hogy Natalia vele is agresszív; az asszony ráadásul az összeköltözést is halogatja.

114.
Rogelio megpróbál kibékülni Luísszal, de a fiú könyörtelenül elutasítja a közeledését. Elsa felhívja az apját, és döbbenten hallja tõle, hogy Ricardónak azért kellett elhagynia az országot, mert majdnem megölte Charlie-t. Amikor Gloria megtudja, mi történt, azonnal rohan a kórházba, de Charlie ismét elmondja neki, hogy köztük már soha nem lesz semmi. Elena hallucinációi olyan súlyossá válnak, hogy a hatásukra megpróbálja megölni Nataliát.

115.
Elenát elmegyógyintézetbe zárják, Antonio pedig a legjobb orvosokat fizeti, hogy kezeljék a lányát, ami dühíti Mónicát. Rogelio elkeseredetten tapasztalja, hogy hiába próbál megváltozni, senki sem hisz neki, és mindenki elutasítja. Ágata és Inés átesik a hazugságvizsgálaton, de egy trükkel mindkettõjüknek sikerül átverni a gépet. Gloria összefut Alfredóval, és nagyon dühös lesz, amikor a fiú elmondja neki, hogy Inés-zel jár.

116.
Inés és Freddy között kezd feszültté válni a hangulat, és Denisse észreveszi, hogy a bátyja már nem olyan boldog, mint korábban. Ágata idegesen várja a vállalat új tulajdonosát, és halálosan megdöbben, amikor megtudja, hogy Inés az. Rogelio úgy érzi, hogy hiábavaló az erõfeszítése, hogy változtasson az életén, ezért újra inni kezd, és részegen leesik a lóról. Alejandro megvárja Saúlt a munkahelye elõtt, és a két férfi összeverekszik. Raquelt végre beengedik Elenához a kórházba, de megdermed a rémülettõl, amikor a lánya azt meséli neki, hogy Isten beszél hozzá.

117.
Alfredónak egyre kevésbé tetszik Inés életfelfogása. Dora kiszimatolja, hogy Natalia segíteni akar Lolán, és ezért pénzt akar kicsikarni a nõbõl, de Tina közbelép. Adrián és Natalia között feszült a légkör, és ezen csak ront, hogy Gloria kórházban van, és a férfi kerülné a vele való találkozást. Natalia szeretne segíteni Gloriának, de a lány a maga lábára akar állni. Rossinál betelt a pohár: többé látni sem akarja Mónicát. Ramón cimborái nem vállalják Inés likvidálását, ezért egymaga próbálkozik.

118.
Natalia a szabadulása után be akarja fogadni Lolát, de Adrián nem örül az ötletnek. A beszélgetés veszekedéssé, az pedig szakítássá fajul. Luís féltékenységi jelenetet rendez Héctor munkahelye elõtt, az utcán. Denisse és Raquel hazahozzák Elenát. Úgy tûnik, hogy az intézetben megtért, és teljesen megváltozott. Csókokban és ölelésekben oldódik fel az Alfredo és Gloria közötti feszültség. Ágata kétségbeesetten próbál kitalálni valamit a csõd ellen, mégis nagyon úgy néz ki, hogy ezúttal Inés áll nyerõre.

119.
Inés és Alfredo egyik veszekedése szakításig fajul, és a fiú elköltözik. Lola végre kiszabadul a börtönbõl, és elmondja Nataliának, hogy Tina és bûntársai külsõ megrendelésre szoktatták rá a drogra. Elena minden ismerõsétõl bocsánatot kér, és Bibliát ajándékoz nekik, de sokan kételkednek benne, hogy tényleg õszinte-e ez a változás. Luís kérdõre vonja Héctort gyanús viselkedése miatt.

120.
Freddy ideiglenesen Raquelhez költözik, de Elena arra biztatja, hogy béküljön ki az apjával. Elsának sikerül levennie Javiert a lábáról, aki megbocsát neki, és így a lány ismét hazaköltözhet. Inést nagyon felzaklatja, amiért Freddy levélben szakított vele, ezért felkeresi az egyetemen, ahol zokogva kéri tõle számon a dolgot. Rossi boldog, hogy Alejandro végre hajlandó belemenni a válásba, de nem tudja, hogy a férfi el akarja raboltatni a kis Tony-t.

121.
Ágata szövetséget ajánl Nataliának Inés-zel szemben, és azzal érvel, hogy az építõipari vállalat végsõ soron Gloria és Luís öröksége, de Natalia nem hajlandó lepaktálni vele. Rogelio számára újabb csapás, hogy úgy tûnik, el kell adni a lovakat, és fel kell oszlatni a lovaspóló csapatot. Inés ragaszkodik hozzá, hogy jóval áron alul adják el a vállalat által épített lakásokat, habár így komoly veszteség éri a céget. Alfredo és Adrián kibékülnek, de újabb feszültség támad köztük, amikor Freddy bevallja, hogy most Gloriával jár.

122.
Mónica értesíti Rossit és Nataliát Antonio haláláról. Másnap megtartják a temetést, és Mónica már aznap az örökségre gondol; fél, hogy Saúl akarja megkaparintani. Inés kérdõre vonja Velazquezt, hogy honnan tudhatta Natalia, hogy rajta kell bosszút állnia. Elsa megkéri az apját, hogy beszéljen Dona Ágatával, mert fél az asszony haragjától. Javier segít neki, de közben próbálja szorosabb pórázon tartani a lányát.

123.
Inés erõfitogtató látogatást tesz Nataliánál. Amikor megtudja Charlie-tól, hogy Alfredo Gloria kedvéért hagyta el õt, kiborul, és kérdõre vonja a fiút. Teresa ügye felháborodást vált ki az építkezésen az illegálisan dolgozó munkások körében. Ramón be akarja hajtani Dona Ágatán a tartozását. Alfredo véletlenül rábukkan Inés titkos videofelvételére.

124.
Ágata végsõ kétségbeesésében rászánja magát, hogy eladja az ékszereit, de Ramón betör a házba, leüti, és ellopja az összes ékszert. Rogelio ismét kórházba kerül. Javier ragaszkodik hozzá, hogy a lánya titkárnõként dolgozzon az irodájában, habár Elsának nem sok kedve van hozzá. Héctor nagyon dühös Luísra, amiért figyeltette, de továbbra is tagadja, hogy bármi lenne Rolando és közte.

125.
Mivel Alfredo nem hajlandó elárulni Inésnek, hogy hol van a pendrive, a nõ azt tervezi, hogy megöleti. Alejandro úgy tesz, mint aki csak most érkezett New Yorkból, és szemrehányást tesz Rossinak, amiért nem vigyázott jobban a kis Tonyra. Héctor szülei, Fernando és Angelica egy étteremben összefutnak Jennyvel, akirõl kiderül, hogy Héctortól terhes. Natalia megpróbál kibékülni Adriánnal, de a találkozásukból csak újabb sértõdés és félreértés lesz.

126.
Fernando megpróbálja rávenni Héctort, hogy vegye feleségül Jennyt, és felajánlja, hogy támogatni fogja anyagilag, hogy egyetemre járhasson. Max elviszi egy melegbárba Luíst, és rá akarja venni a drogozásra. Alejandro belátja, hogy vesztett, és bevallja a rendõrségen, hogy hol van a gyerek. Javier azt akarja, hogy a lánya minden kapcsolatot megszakítson Ricardóval, de Elsa bevallja neki, hogy hiányzik neki a fiú. Inésnek sikerül visszaszereznie a pendrive-ot, de döbbenten látja, hogy a felvétel nincs rajta.

127.
Alfredót elüti egy autó, és elveszíti az eszméletét. Elena felveti Mónicának, hogy meg is támadhatja az apja végrendeletét, és Rossi is ugyanerre készül. Héctort szembesítik a szülei Jennyvel, terhes exbarátnõjével. Rogelio Julián atyánál keres vigaszt. Luís nem enyhül Gloria szenvedése láttán sem. Ramón Teresával szökni akar Ágata haragja elõl, és Melindát is magával hívja. Dona Ágatához váratlanul beállít a férje, Marcelo, és a fia felõl érdeklõdik.

128.
Ines kérdõre vonja Adriánt, hogy miért gyûlöli õt ennyire. Rogelio kórházi ágyánál megjelenik rég nem látott apja, Marcelo, és felajánlja segítségét neki a kezelések során – Rogelio azonban nem tudja, hogy apja Ágata vagyonát akarja megszerezni rajta keresztül. Luis meglepõdik, amikor Natalia odaköltözik hozzá.

129.
Natalia felhívja Adriánt és megegyeznek, hogy találkoznak. Ines és Agata még mindig azzal próbálkozik, hogyan tegyék el a még amnéziás Alfredót láb alól, de dr. Beltrán nem partner terveikben. Elena elmondja anyjának Natalia balesete valós körülményeit. Charlie megrémül, amikor megtudja Gloriától, hogy Ricky újra itt van és jelenti a rendõrségen.

130.
Marcelo hajlandó Ágatának pénzt adni a tartozásaira, de csak kölcsön. Gloria úgy érzi, hogy az anyja nem tudott megbocsátani neki. Alfredo emlékei lassan kezdenek felbukkanni. A fiú elárulja, hogy látta a felvételt Manuel meggyilkolásáról, mire az asszony életveszélyesen megfenyegeti. Elsa minden követ megmozgat, hogy segítsen Ricardónak kikerülni a börtönbõl. Lola próbálja rávenni Nataliát, hogy kezeltesse a drogfüggõségét. Charlie megkéri Denisse kezét.

131.
Dona Ágata tombol, amikor megtudja, hogy Ramón külföldre szökött az ékszereiért kapott pénzzel, Rogelio viszont jót mulat azon, hogy átverték az anyját. Adrián döbbenten értesül róla, hogy Natalia drogfüggõ, és azonnal megbocsát neki mindent. Rolando kétségbeesetten próbálja lebeszélni Héctort arról, hogy elvegye Jennyt.

132.
Javier kihozza a fogdából Ricardót, de nem örül, hogy lánya egy ilyen megbízhatatlan alakba szerelmes. Adrián elmondja Elenának, hogy Natalia visszaköltözik hozzá. Ramón nagyon ideges lesz, amikor megtudja, hogy Melinda hazatelefonált, és minden elmondott Luísnak. Elmagyarázza az anyjának, hogy minden kapcsolatot meg kell szakítaniuk az ismerõseikkel, és el kell felejteniük a múltjukat. Natalia nagyon rosszul van az elvonási tünetek miatt. Luís megfenyegeti Inést, ha még egyszer árt az anyjának, megöli.

133.
Charlie bejelenti Inésnek, hogy Kolumbiába akar utazni, hogy megkeresse soha nem látott apját. Inés elmondja Charlie-nak, hogy hazudott neki, nincs is húga, és mégiscsak õ az anyja. Rogelio bevallja Julián atyának, hogy már csak az anyja iránti bosszúvágy élteti. Alfredónak eszébe jut, hogy mi volt közte és Gloria közt, de amikor elmegy, hogy beszéljen vele, intim helyzetben találja egy idegen fiúval. Alfredo enged Ágata fenyegetõzésének, és odaadja neki a felvételt tartalmazó pendrive-ot.

134.
Agata felbéreli Lucianót, hogy példásan büntesse meg Gloriát, mégpedig úgy, hogy tegye használhatatlanná a “munkaeszközeit”. Adrian és Natalia hiába vannak Saul hajóján, Natalia küzd az elvonási tünetekkel, sõt öngyilkos gondolatai vannak. Denisse nagyon boldog, mert végre kimondják a válását, és ezt személyesen újságolja el Charlie-nak. Marcelo megígéri Rogeliónak, hogy ha nem sikerül megbékítenie Ágatát, magához veszi a fiát. Gloria bevallja Rossinak, hogy Alfredo rajtakapta õt egy fiúval és joggal dühös rá.

135.
Ágata elégedett, hogy kicselezte Inést, akinek csak olaj a tûzre Alfredo ?árulása?. Adrián és Natalia a szigeten együtt birkóznak meg a nõ elvonási tüneteivel. Elena fájlalja, hogy Adrián olyan dolgokat tesz Nataliáért, amilyeneket érte soha nem tett volna. Denisse nem fogadja el Ricardo bocsánatkérését. Rossi bejelentése, hogy hozzáment Saúlhoz, kiborítja az anyját. Maxban kételyek támadnak a Luís elleni akcióval kapcsolatban, ennek ellenére vállalja, hogy elvégzi a rá szabott feladatot.

136.
Alfredo megpróbál magyarázatot adni Gloriának a történtekre, de a lány nem hajlandó meghallgatni. Marcelo beköltözik a Mercenario rezidenciába, és már az elsõ éjszaka Ágata ágyában köt ki. Inésnek gyanús lesz, hogy folyton rosszul van, és kiderül, hogy gyereket vár. Azonnal elújságolja Alfredónak, hogy apa lesz, akit sokkol a hír. Karen felkeresi Inést, és azonnal kérdõre vonja Charlie-val és az õ állítólag halva született gyerekével kapcsolatban.

137.
Luís a buli utáni reggel a kocsijában ébred egy késsel a kezében, de nem emlékszik semmire. Ágata nagyon meg van elégedve Luciano munkájával, és sürgeti, hogy Gloriát is intézze el minél hamarabb. Karen felkeresi Charlie-t, elmondja neki, hogy õ az igazi anyja, azután közösen kérdõre vonják Inést. Alfredo ismét felkeresi Gloriát, hosszan elbeszélgetnek, és a találkozás csókkal végzõdik. Rogelio megpróbálja kifaggatni Marcelót, hogy mire készül, és felajánlja neki, hogy bármiben a segítségére lesz.

138.
Ágata odaadja Luísnak a róla készült képeket, és azt állítja, hogy valaki megzsarolta, de mivel neki már nincs pénze, Nataliának kéne kifizetnie a zsarolót. Natalia és Adrián végre hazaérkeznek, és rögtön a nyakukba zúdul minden gond. Elena nem tartja tragédiának, hogy Inés gyereket vár Alfredótól, és már arról fantáziál, hogy ha Inés meghal, a vagyonát Alfredo gyereke, és ezáltal Alfredo örökli.

139.
Luis elmondja Nataliának, hogy Ágata elvitt neki az inkrimináló fényképeket. Alfredo biztatja Gloriát, hogy legyen optimistább, hiszen újra együtt vannak. Karen Marcelo tudta nélkül belemegy, hogy egy ideig Charlie-nál lakjon. Natalia annyira aggódik Luis miatt, hogy úgy dönt, beszél Ágatával. Ágata azt követi Marcelótól, adja írásos bizonyítékát annak, hogy van vagyona. Ines pénzt ígér Karennek, hogy eltûnjön az életébõl.

140.
Saúl felajánlja, hogy elviszi Luíst és Héctort a vitorlásával a Bahama-szigetekre, úgyhogy hármasban útnak indulnak. Adriánt felkeresi az irodájában egy nõ, elmeséli neki, hogy van egy 15 éves fia Garytõl, és szeretné, ha Adrián mesélne a fiúnak az apjáról, akit sohasem ismert. Adriánnak eszébe jut, ha be tudják bizonyítani, hogy Garynek van egy fia, elperelhetik Inéstõl a vagyont.

141.
Luciano emberei betörnek Gloria lakókocsijába, hogy elvégezzék, amivel megbízták õket, de a lánynak sikerül elmenekülnie. Natalia rögtön odaköltözteti Gloriát Luís lakásába, Godoy nyomozónak pedig elmondja, hogy az egész Dona Ágata mûve, és megmutatja neki a Luísról készült hamis fotókat is. Rogelio elmeséli Elenának, hogy Natalia visszaköltözik hozzájuk. Inés elmegy egy nõgyógyászhoz, és kiderül, hogy komoly gond van a terhességével.

142.
Javier elmondja Karennek és Charlie-nak, hogy ha Inés azt állítja, hogy Karen beleegyezésével nevelte Charlie-t a saját fiaként, nem sok mindent lehet tenni. Elena felhívja Adriánt, hogy találkozniuk kell élet-halál kérdésben, de a találkozó helyén Adriánt kellemetlen meglepetés várja. Natalia feljelentése alapján letartóztatják Dona Ágatát, mivel mindent tagad, szabadon kell engedniük. Natalia egyre jobban aggódik, hogy Adrián még nem jött haza az Elenával való találkozóról.

143.
Elena megkötözve fogva tartja Adriánt, és eltökélten dolgozik a férfi elcsábításán. Inés és Karen kölcsönösen számon kérik egymás múltját. Natalia és Dona Ágata halálosan megfenyegetik egymást. Rogelio és Marcelo Dona Ágata meggyilkoltatását tervezik, miközben a nõ az Inés elleni újabb ördögi terve megvalósításán dolgozik. Marcelo, immár Inés pénzére pályázva azzal fenyegeti Karent, hogy mindent elmond Charlie-nak a múltjáról.

144.
Natalia kétségbeesetten várja a híreket Adrianról, aki Elena fogságában van. A Bahamákon eközben a feldúlt Luist Hector próbálja nyugtatni. Charlie óva inti Karent Agatától. Adrián hol agresszióval, hol szép szavakkal próbálja jobb belátásra bírni Elenát, de a nõ kijelenti, hogy megöli Nataliát, hogy Adriánt megszabadítsa tõle. Ines felajánlja Alfredónak, hogy szökjenek meg együtt, ám a fiú elutasítja. Rogelio elmegy Raquelhez és felajánlja neki a segítségét.

145.
Miközben Gloria megpróbálja rávenni Alfredót, hogy juttassa el a videót a rendõrségnek, Dona Ágata továbbra is sakkban tartja a fiút. Mónica úgy akar Javier közelébe férkõzni, hogy megkéri, képviselje, ha majd Rossi vagy Elena beperli a végrendelet miatt. Inés éppen felajánlja Dona Ágatának, hogy eladja neki a vállalati tulajdonrészét, amikor letartóztatják. Azonnal bevall mindent Manuel megölésével kapcsolatban, de a videofelvétel nélkül nincs bizonyíték Ágata bûnösségére.

146.
Inés a rendõrségi fogdában várja, hogy átszállítsák a nõi börtönbe, de reménykedik, hogy Alfredo majd alátámasztja a vallomását. Natalia megfenyegeti, hogy ugyanazokon a szörnyûségeken kell majd keresztülmennie a börtönben, mint annak idején neki. Azt is elújságolja, hogy felbukkant Gary fia, aki el fogja perelni tõle a vagyont. Ágata házát éjjel-nappal figyelik a rendõrök. Habár Elena felgyújtja a házat, Adriánnak sikerül kiszabadulnia.

147.
Inés elmondja Godoy nyomozónak, hogy lefizetett valakit, hogy a börtönben drogozzák be Nataliát, és megkéri, akadályozza meg, hogy vele is ugyanez történjen. Rogelio meglátogatja Inést a rendõrségi fogdában, és a nõ megpróbálja rávenni, hogy segítsen neki Ágata ellen. Marcelo mérget fecskendez egy doboz csokoládéba, és elviszi Ágatának, mondván, hogy második esélyt kér tõle, de Ágata nagyon dühös rá. Adriánt végre felveszi egy autó, de épp, amikor a ház elé érnek, Elena is megjelenik, és rálõ Nataliára.

148.
Charlie az egész család elõtt emlegeti a Manuel meggyilkolásáról készített felvételt, ami rosszul érinti Alfredót. Gloriát nem hagyja nyugodni a dolog, és megkeresi a fiú laptopján. Rogelio minden eszközt megragad, hogy bosszút álljon az anyján; Inést és Elenát is tõrbe csalja. Javier vacsorázni hívja Karent. Marcelo és Karen kölcsönösen próbálják sakkban tartani egymást, miközben a férfi elkeseredetten, de sikertelenül próbálkozik Dona Ágata likvidálásával.

149.
Rogelio ráveszi Elenát, hogy ölje meg Ágatát, mert így egyszer s mindenkorra megszabadul attól a nõtõl, aki Nataliát irányítja. Marcelo a mérgezett csokoládétól majdnem meghal. Adriánt megdöbbenti Natalia bosszúvágyának mértéke, aki elárulja neki és Javiernek, hogy lefizetett valakit a börtönben, hogy Ines ugyanazt kapja, amit annak idején õ is. Monica úgy érzi, Javier bolondul utána, azonban a férfi Karent hívja meg vacsorázni. Charlie és Karen számára végre kiderül a DNS-teszt eredménye.

150.
Inés úgy próbálja túlélni a börtönt, hogy mindenben szót fogad Tinának és Dorának. Nataliának közben felébred a lelkiismerete, ezért visszavonja a megbízását Tinától. Inés, amikor ezt megtudja, felajánlja Dorának, hogy ha békén hagyják, hajlandó fizetni nekik. Javier egyre nyíltabban udvarol Karennek, amit a nõ szívesen fogad. Ágata biztos benne, hogy Rogelio vette rá Elenát a merényletre, ezért ki akarja dobni a házból, de Rogelio megszerzi annak a bizonyos videofelvételnek a másolatát, és ezzel megzsarolja az anyját.

151.
Elena álruhában meglepi az anyját egy szupermarketben, de Raquel rendõrért kiált. Megérkezik West Palmba Alejandro anyja, hogy lássa az unokáját, de egybõl összeveszik Mónicával, ezért Rossi mindkettejüket kidobja a lakásból. Javier együtt vacsorázik Karennel, és meghívják a gyerekeiket is, hogy jobban megismerhessék egymást, de Elsa nem érzi jól magát a társaságban, és jelenetet rendez. Adrián és Natalia beköltöztetik Gloriát a Torres házba.

152.
Elena megkéri Denisse-t, hogy találkozzon vele, majd benyugtatózza, és elrabolja, ezért Adriánéknak el kell halasztaniuk az indulást. Dona Ágata utasítja Solovichot, hogy engedelmeskedjen Rogeliónak, és készítse el a papírokat a vállalat és a ház átruházásáról, mivel jelenleg a markában tartja. Ugyanakkor hamis útlevél beszerzésére is utasítja, mivel minél hamarabb el akar tûnni az országból, hiszen Godoy nyomozó egyre inkább sarokba szorítja.

153.
A kommandósok rajtaütnek a Denisse-t fogva tartó Elenán, és letartóztatják. Elenát elmegyógyintézetbe zárják, Denisse-t pedig kórházba viszik kivizsgálásra. Dona Ágata aláírja a Solovich és Rogelio által kért papírokat, és közben Lucianóval szervezi Luís ellehetetlenítését. Inés hiába hízeleg, Dora nem enyhül iránta a börtönben. Adrián és Natalia az új életüket tervezgetik, amíg meg nem tudják, hogy Luís eltûnt.

154.
Ines úgy dönt, kiiktatja Dorát és közelebb férkõzik Tinához, akit a milliók ígéretével kecsegtet. Luis a rendõrségrõl felhívja Dona Ágatát, miközben Godoy lehallgatja a beszélgetést. Elenának látomása van az intézetben: Natalia biztosítja róla, hogy Adrián csak Elenát szereti és ezt Adrian is megerõsíti. Marcelo belemegy, hogy beköltözzön Ágata házába, ám Rogelio dolgoztatni akarja a szállás fejében. Alfredo és Gloria egymást vádolják, hogy ki a hibás azért, hogy Ágata megtudta, hol van Luis.

155.
Mivel úgy tûnik, Luís nem kerülheti el, hogy átszállítsák a börtönbe, Elsa és Javier megkérik Ricardót, hogy vigyázzon a fiúra, amíg bent lesz. Mónica és Amanda beülnek együtt egy bárba, és egy ital mellett elássák a csatabárdot. Marcelónak egyáltalán nem tetszik, hogy Rogelio kertészként dolgoztatja, és az a célja, hogy elég pénzt lopjon ahhoz, hogy haza tudjon utazni. Dona Ágatát új szobába költöztetik, amit egy rendkívül bosszantó szobatárssal kénytelen megosztani.

157.
A rendõrség letartóztatja Lucianót, aki vallomást tesz, hogy õ ölte meg Héctor fõnökét Dona Ágata parancsára. Ennek eredményeként Dona Ágatát azonnal õrizet alá helyezik a kórházban, aki azt hiszi, hogy Rogelio adta át a bûnösségét bizonyító felvételt a rendõröknek. Marcelo a háziak távollétében eladja a

158.
Dona Ágata minden követ megmozgat, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia. Rogelio hazaérkezve csak a csupasz falakat találja a házában. Össze van törve amiatt, hogy Dona Ágata nem bocsát meg neki, és Solovich-ot és Nataliát is ostromolja, hogy segítsenek az anyján. Luís hazatér a börtönbõl, és kibékül Gloriával. Alfredót mélységesen elkeseríti az anyja állapota. Elenának újra hallucinációi vannak az intézetben. Inés Dona Ágata fogadására készíti Tinát a börtönben, hogy pokollá tegyék az életét. Javier megkéri Karen kezét.

159.
Rogelio részegen elmegy Raquelhez és könyörög neki, hogy járjon közben Agata érdekében Nataliánál, de az asszony elzavarja. Natalia hirtelen rosszulléte nagy riadalmat kelt a családban, de annál nagyobb a boldogság, amikor kiderül, hogy gyermeket vár. Tina, Dora és Ines szövetkezik, hogy pokollá teszik a nemsokára a börtönbe érkezõ Agata életét. Natalia és Adrián úgy dönt, lefújják a védõõrizetet és azt tervezik, hogy összeházasodnak.

160.
Ágata a börtönben megpróbál nagyon erõsnek mutatkozni, de Inés hatására megkeserítik az életét. Natalia és Adrián végre összeházasodnak, és utána New Yorkba utaznak egy rövid nászútra. Rogelio nagyon magányosan érzi magát az üres házban, ráadásul teljesen elveszett az anyja nélkül, ezért Julián atyánál próbál vigasztalást találni. Miközben Karen és Javier az esküvõjére készül, Mónica továbbra sem tud belenyugodni, hogy a férfi elutasította.

161.
Ágata könyörög Rogeliónak, hogy szerezzen egy jobb ügyvédet, aki óvadékot tudna kialkudni neki. Rogelio súlyos lelkifurdalással küzd, amiért nem tud segíteni az anyjának, és egyre rosszabb állapotba kerül. Gloria nógatására Mónica vonakodva békét köt Karennel és Javierrel, hogy a köztük lévõ feszültség ne mérgezze tovább a légkört. Ágata megkísérli lefizetni Tinát, hogy könnyebb legyen az élete a börtönben, de ennek súlyos következményei lesznek.

162.
Adriánt nagyon aggasztja, amikor Natalia azt mondja, hogy bármire képes, hogy megvédje a családját, és venni akar egy pisztolyt. Héctor és Luís meghívják Jennyt, hogy megbeszéljék a gyerekkel kapcsolatos dolgokat, de Jenny bejelenti, hogy San Diegóba költözik, és semmit nem vár Héctortól. Rossi és Saúl elmondják Mónicának, hogy ismét nagymama lesz. Raquelt értesítik az elmegyógyintézetbõl, hogy Elena megszökött, így az egész család halálra rémül.

163.
Mónica dühében kifejti Amandának, hogy nincs is szüksége Rossira, mert örökbe fogad egy kisfiút, és minden vagyonát ráíratja. Karen azon gondolkodik, hogy talán el kéne halasztaniuk az esküvõt, amíg Adrián és Natalia is részt tud venni rajta, de végül az eredeti idõpontnál maradnak. Miközben a Torres család a rendõrök jelenlététõl megnyugodva derûsen tölti az estét a házban, Elena a hálószobában rejtõzködik, és erõs nyugtatót kever Adrián és Natalia italába.

164.
Miközben Inés a gyengélkedõn lábadozik, Tina megpróbálja kideríteni, hogy kitõl kapta Ágata a jégvágót, de nem jár sikerrel. Ágatát meglátogatja Julián atya, és megpróbálja rávenni a bûnbánatra, ám õ meg van gyõzõdve arról, hogy befolyásos barátai segítségével ki fog szabadulni a börtönbõl. Elena megvárja, amíg a gyógyszer hatni kezd, és a kábult Nataliát magával hurcolja, hogy megölje.

165.
Angelica ellentmondást nem tûrõen megkéri Fernandót, hogy támogassa anyagilag Héctort, és fogadja el végre a Luísszal való kapcsolatát. Natalia részt vesz Elena virrasztásán és temetésén, mert nem akarja megbántani Raquelt, Denisse-t és Alfredót. A temetésen Rogelio részegen jelenik meg, és botrányt csinál. Rogelio elmegy a pólóklubba, és kiviszi Luís lovát az istállóból. Amikor a fiú megérkezik, és megtudja, mi történt, dühösen az apja után megy.

166.
Ágata a börtönben értesül Rogelio haláláról, ami nagyon megrázza, de nem kap engedélyt rá, hogy részt vehessen a temetésen. Inés és Tina nagyon megveretik Ágatát, aki bosszúból olyan vallomást tesz, hogy Inés-zel együtt ölték meg Manuelt. Inés tudja, hogy így még súlyosabb büntetést fog kapni, ezért újra könyörögni kezd Tinának, hogy szökjenek meg együtt, aki ezúttal beadja a derekát. Miután lezajlik Ágata és Inés tárgyalása, Adrián és Natalia beköltöznek az új házba a gyerekeikkel együtt, és hamarosan megszületik a kisbaba is. Eközben Ágata a siralomházban várja a kivégzését.

167.
Mindenki látni akarja Natalia és Adrián újszülött kisfiát, és Karen azzal az örömhírrel érkezik, hogy õ is babát vár. Elsa és Ricardo is boldogan várják elsõ gyermeküket, és végül Charlie is hajlandó kibékülni Ricardóval. Elérkezik Ágata kivégzésének a napja, aki egyáltalán nem fél a haláltól, mert abban bízik, hogy hamarosan reinkarnálódik. Inés férfinak álcázva megszökik a börtönbõl Tina segítségével, akivel a szökés után végez. Majd elindul Adriánék házába, hogy megölje Nataliát.

Megosztom másokkal: