Pobre diabla tartalma

POBRE DIABLA – Fiorella tartalma:

1.
Andrés Mejía-Guzmán gazdag laptulajdonos lovas balesetet szenved. Egy jó barátja, Tapia doktor megvizsgálja, a leletek láttán azonban súlyosabb betegségre kezd gyanakodni. Eközben Rebeca-val születésnapi partit rendeznek Andrés számára, ahol a férfi váratanul rosszul lesz.

2.
Miután Andrés megtudja betegsége diagnózisát, céltalanul bolyong a városban. Fiorella épp kávét árul, mikor megpillantja a férfit magányosan ülni, ezért úgy dönt, hogy megszólítja. Andrés-nak azonnal felkelti az érdeklődését a fiatal szépség, így meghívja ebédelni.

3.
Andrés megkéri Fiorella kezét. Látogatást tesz a lány szüleinél, akik megkérdőjelezik a férfi szándékait, ezért úgy döntenek, hogy lányuk nélkül keresik fel Andrés-t a munkahelyén.

4.
Andrés úgy dönt, hogy boldogan szeretné eltölteni az utolsó három hónapját, amit az orvosok jósoltak neki, ezért Fiorellával nászútra mennek. Eközben a férfi családja mit sem sejt hollétéről, egészen addig, mígnem kézhez kapnak egy levelet, amelyben Andrés közli, hogy feleségül vett egy nőt, akit hamarosan be is mutat. Aznap este vacsorára készülnek, ám mikor Andrés kiszáll az autóból, váratlanul rosszul lesz.

5.
A család döbbenten értesül róla, hogy Andrés váratlanul meghalt. Fia telefonon kapja a hírt, amivel egyből főnökéhez rohan, hogy elsők között írhassanak róla. Fiorella az eset után elhagyja a házat, és céltalanul sétál a városban, mikor egy lány felveszi őt autójával.

6.
Fiorellát felkarolja Sandra, és próbálja megtudni mi az oka annak, amiért ennyire vigasztalhatatlan. Andrés családjában egyre csak nő a feszültség, mindenki találgatja, ki lehetett a férfi felesége. Andrés fia meg akarja lepni édesanyját, ezért elintézte, hogy elrepülhessenek Limába.

7.
A Mejía-Guzmán családon úrrá lesz a gyász. Mindenki azt találgatja, hogy kit rejthet Andrés feleségének személye. Fiorella szülei úgy döntenek, hogy elmennek Andrés temetésére. Kiderül, hogy a végrendeletben megjelölt örökösök Fiorella, és az ifjú Andrés.

8.
Fiorella a temetőben összetalálkozik az ifjú Andrés-szel, aki később sokat gondol a lányra. Chabuca próbálja megtudni, hogy mi várható lánya örökségi kérdésében. Roberta asszony szeretné, ha a fia végrendelete nem lépne életbe.

9.
Fiorella vigasztalhatatlanul zokog, mikor levelet kapnak az örökség tárgyalásáról. A lány hallani sem akar róla, míg édesanyja könyörög neki, hogy menjen el, és vegyen részt rajta. Az ifjú Andrés felbérelt egy ügyvédet annak reményében, hogy egyetlen örökösként a pénz az ő markukat üsse, ám értesül róla, hogy várhatóan osztozkodnia kell majd apja feleségével. Fiorellát meglátogatja Tapia doktor.

10.
A Mejía-Guzmán házban megkezdődik az örökösödési tárgyalás, ahová Fiorella is megérkezik a család nagy meglepetésére. A házban egyedül találja magát, miután a többiek kiköltöznek. Az ifjabbik Andrés dühösen kutatja a családtagjait, miután meghallja, hogy apja felesége is jelen van.

11.
Fiorellát sikeresen elbújtatják, ám mikor próbál megszökni, az ifjú Andrés utána ered, hogy megtudhassa kihez van szerencséje. A lány végül Mercedes-ként mutatkozik be, és elegyedik beszélgetésbe a fiúval. Elmeséli többek között azt is, hogy apjának milyen utolsó három hónapja volt. Roberta asszony kétségek közt őrlődik, ezért minden reménye Rebeca-ban van: megkéri, hogy látogasson el a Mejía-Guzmán házba, hogy megtudhassák mi folyik a birtokon.

12.
Fiorella ijedtében elmenekül a Mejía-Guzmán házból, ám mikor hazaérkezik, szüleit sehol sem találja. A rémült lánynak ekkor váratlan vendége érkezik. Rebeca megbízást kap Roberta asszonytól, miszerint férkőzzön az ifjú Andrés bizalmába.

13.
Sandra kimenekíti Fiorellát, mikor a kapuban összefutnak az ifjú Andrés-szel. A lány próbálja feltartóztatni a férfit, aki beront a Morelli házba. Fiorella szülei eközben birtokba veszik a Mejía-Guzmán házat. Rebeca felveszi a kapcsolatot Andrés-szel, és találkozóra invitálja.

14.
Andrés elmondja édesanyjának, hogy apja korábban már megnősült, annak ellenére, hogy ígéretet tett neki. Fiorella barátnőjéhez, Mercedes-hez látogat el éjszakára, aki látva a lány zaklatottságát faggatni kezdi. Fiorella egy olyan ötlettel áll elő, amihez nagy szüksége van barátnője segítségére.

15.
Andrés megérkezik édesanyjával a birtokra, ahol Morelliék már próbálják felkészíteni Mercedes-t Fiorella szerepére. A lány az utolsó pillanatban megfutamodik. Andrés egyre türelmetlenebb, minden vágya, hogy mielőbb megismerhesse apja feleségét. Patricia és Paula visszatér a kiadóba, ahol a feszültség egyre csak nő.

16.
Fiorella próbálja elterelni Andrés figyelmét, míg Mercedes a télikertben bujkál. Mikor a férfi megtalálja őt, kérdőre vonja. Rebeca egy fontos feladattal bízza meg az egyik paparazzo-t: a birtokon képet kell készítenie a leendő örökösökről.

17.
Mercedes ijedtében elmenekül a télikertből, mikor Andrés megtalálja őt. Fiorella próbál elrejtőzni, nehogy kiderüljön, hogy Mercedes valójában nem is az, akinek mutatja magát. Andrés egyre feszültebb, mikor váratlanul megérkezik a birtokra Sandra, hogy átvállalja Fiorella szerepét. A hír hallatán a fiú édesanyja rosszul lesz.

18.
Fiorella kétségbeesve kéri az ügyvédeket, hogy ne árulják el őt. A házhoz megérkezik Rebeca által felkért paparazzo, aki mindhárom hölgyről képet készít. A fotók láttán a nő hamar beazonosítja, hogy melyik az igazi Fiorella.

19.
Sandra Fiorella szerepébe bújva próbálja békíteni Andrés-t. Rebeca látogatást tesz a birtokon, és ismerőst vél felfedezni a szőkeségben. A valódi Fiorella a télikertben rejtőzik el, ám mikor apja keresni kezdi, Andrés titkon követi.

20.
Fiorella beismeri, hogy valójában ő az igazi. Andrés őszintén elmondja neki, hogy komoly érzelmeket táplál iránta. Rebeca megpróbál Andrés bizalmába férkőzni.

21.
Andrés tagadja Fiorella iránti érzelmeit. A férfi édesanyja, Caridad is megtudja, ki valójában az igazi Fiorella. Rebeca cikket ad ki a magazin főszerkesztőségéből a Mejía-Guzmán örökösökről. Fiorella és szülei készülnek otthagyni a Mejía-Guzmán házat, ám döntésükben mégsem olyan biztosak.

22.
Fiorella és családja mégsem költözik ki a Mejía-Guzmán házból. Barbara bosszút forral ellene és Andrés ellen. Paula születésnapja alkalmából egy gyönyörű rózsacsokrot kap egy titkos hódolójától, akiről később kiderül ki is ő. Andrés Fiorella ellen fordul, tagadja érzéseit iránta.

23.
Paula, Roberta asszony utasítása ellenére kiszökik az este új hódolójával. Patricia és férje, Diego között tovább romlik a helyzet. Barrios hatására Fiorella elhatározza, nem lesz többé az a szegény kislány aki eddig volt, szeretné ha megismernék, ki is Andrés Mejía Guzmán igazi özvegye.

24.
Roberta asszony elbocsájtja Barrios-t, az egyik ügyvédjét, aki ezután szövetkezni kezd Fiorellával. Andrés megtudja, hogy a magazin cikket adott ki róla és Fiorelláról, mint a Mejía-Guzmán örökösökről, ezért felkeresi a szerkesztőséget, hogy kérdőre vonja őket.

25.
Barbara kémkedni kezd a Mejía-Guzmán háznál, egy konkurens kiadó dolgozójának adja ki magát. Sandrát elhívja Andrés egy étterembe, hogy megpróbálja elfelejteni Fiorellát. Rebeca megpróbálja lebeszélni Patriciat a válásról, de nem jár sikerrel. Chabuca asszony kihasználja a hirtelen jött gazdagságot és új külsőt varázsol magának.

26.
Patricia továbbra is el akar válni férjétől, Diego-tól amit édesanyja, Roberta asszony is ellenez. Andrés elviszi Sandrát egy étterembe, ahova Fiorella legjobb barátnője, Mercedes követi őket. Az estének csúnya véget vet a lányok civakodása, valamint, hogy börtönbe csukják őket. Barbara felbérelt embere az éjszaka a Mejía-Guzmán háznál jár, hogy a bosszúja kezdetét vegye.

27.
Andrés azt szeretné, hogy Fiorella és közte ne legyen semmi, Fiorella viszont róla álmodozik. Sandra nagyon elszánt Fiorella ellen, hogy megszerezze magának Andrés-t. Paricia férje, Diego a végrendeletek másolatát szeretné megszerezni, hogy az örökösök ne jussanak hozzá a hagyatékhoz. Fiorella felkeresi Christian-t, hogy megkaparintsa az Andrés-ról készült fotókat.

28.
Christian azt kéri Fiorellától, hogy a kertben találkozzanak, majd ott adja át a fotókat, amit a lány különösnek talál, de végül igent mond. Barrios Fiorellát is el akarja vinni a kiadó átvételére, de a lány fél elmenni. Fiorella felhívja Sandrát, hogy kiderítse, Andrés-szel van-e a lány, de Sandra leteszi a telefont, így Fiorellát még jobban gyötri a bizonytalanság, mint előtte. Lemegy a kertbe sétálni. Garabán felhergeli a kutyát, és elvágja a pórázát, mire a feldühödött kutya megtámadja Fiorellát.

29.
Felbukkan a kertben Andrés, és megmenti Fiorellát a kutyától, amiért a lány nagyon hálás. Rebeca azt tanácsolja Patriciának, hogy fizessen valakinek azért, hogy Diego szeretője legyen, így ürügyet találhat a válásra. Chabuca nagyon aggódik a kutya támadása miatt, de Fiorella boldog, mert Andrés volt az, aki megmentette. Andrés elmeséli Lucianónak, hogy valaki elvágta a kutya kötelét, és rájönnek, hogy valaki meg akarta ölni Fiorellát. Roberta hiába keresi a fényképeket, nem tudja, hogy Christian-nál vannak. Andrés, Fiorella, Rebeca és Christian egyszerre érnek a kertbe a titkos találkozókra.

30.
Andrés féltékenyen tudakolja, mi dolga van Christian-nak és Fiorellának együtt a kertben, a lány pedig nem érti, miért volt találkozója Andrés-nek és Rebecának. Christian végül odaadja Fiorellának a fotókat, és nem kér tőle semmit cserében. Megjelenik Caridad, aki elájul. Fiorella szalad segíteni neki, de Caridad nem fogadja el a segítségét. Andrés és Rebeca este egy diszkóba mennek szórakozni, Fiorella megbántottan otthon marad, és Caridad-ot ápolja, aki ellenségesen viseli a gondoskodást. Andrés hazatértekor Fiorellát Caridad szobájában találja.

31.
Fiorella nem árulja el Andrés-nek, hogy azért volt az anyja szobájában, mert Caridad rosszul érezte magát. Beszélgetésük heves vitába torkollik. Bárbara és Garabán újabb támadást terveznek Fiorella ellen, gázolást. Caridad azt tanácsolja Fiorellának, hogy hagyja békén a fiát, amibe a lány szomorúan beleegyezik. Andrés bocsánatot kér Fiorellától a pofonért, majd közli vele, hogy Cristian nem hozzá való. Sandra telefonon keresi Andrés-t, de nem tud beszélni vele, mert a fiú a kiadóban van. Garabán kidolgozza a tervet Fiorella meggyilkolására.

32.
Andrés megérkezik a kiadóba az ülésre, ahol lerohanják a fotósok, de Sandoval segítségével végül nyilatkozatot ad. Fiorella is megérkezik nagyon izgatottan, Barrios kíséretében. Mikor Jimenéz nem akarja beengedni Sandrát és Oféliát az ülésre, Ofelia dühösen azzal érvel, hogy ő Andrés menyasszonya. Sandra megdöbben a lány szavai hallatán. Eközben Garabán is megérkezik a kiadóba, hogy végrehajtsa a tervét. Caridad közli Rufinával, hogy sosem nyugodna bele Andrés és Fiorella viszonyába.

33.
Dona Roberta nem mulasztja el az alkalmat, hogy megalázza Fiorellát az átadási ceremónián. Andrés ítélkezik, ám később megváltoztatja a véleményét. Garabán sehogy sem tudja végrehajtani küldetését. Mikor végre sikerülne, csúnya dolgok kerülnek napvilágra…

34.
Garabán nagyon ideges, attól tart, nincs elég ideje hatástalanítani a bombát. Fiorella nem akar bemenni a kiadóba, de Barrios elmagyarázza neki, hogy mindenképpen mennie kell, különben Andrés átveszi az irányítást. Carmen felfedezi a bombát, és végül sikerül értesítenie róla Jiménez-t, így Rebecával együtt mind kimennek az épületből. Jimenéz visszatér, és mivel nem talál bombát, azt gondolják, Carmen túlságosan kimerült, és szabadságra küldik. Andrés felveszi Sandrát titkárnőnek, Paulát pedig átadja Fiorellának.

35.
Fiorellának beszédet kell mondania a tévé kamerái előtt. Ofelia a Mejía házban várja Andrés-t. Patricia bevallja Elvirának, hogy van valami közte és Barrios között, mire Elvira azt tanácsolja, vigyázzon Barrios-szal, mert a felesége és a lánya titokzatos körülmények között haltak meg.

36.
Fiorella futtában lezuhan a lépcsőn, és beszállítják a kórházba. Patricia féltékeny Fiorellára, mert azt hiszi, hogy viszonya van Barrios-szal. Megoszlanak a vélemények arról, hogyan történt a lány balesete, Sandra meg van győződve róla, hogy Andrés a felelős, mert el akarta tüntetni Fiorellát az útból. Mikor Andrés számon kéri rajta a tanácsait, Sandra közli vele, hogy Fiorella Pichón szeretője. A féltékeny Ofélia Andrés feleségeként mutatkozik be Fiorellának.

38.
Sandra tovább bizonygatja Andrés-nek, hogy Fiorella Pichón szeretője, aki lassanként hisz neki, mert emlékszik, milyen meghitten búcsúzkodtak egymástól. Dühösen Fiorellához siet, hogy beolvasson neki, de a lány is nagyon haragszik rá Ofelia vallomása miatt. Andrés félrevonul Oféliával, és közli vele, hogy már minden megváltozott. Andrés és Fiorella féltékenységében indulatosan veszekszik.

39.
Ofelia közli Andrés-szel, hogy az egyetlen megoldás, ha összeházasodnak, amibe a fiú végül szomorúan belegyezik. Carmen elmeséli Karinának a bombát, és a gyanúját, hogy szerinte Miller csempészte be a kiadóba. Patricia megkérdezi Barrios-t, mi köze Fiorellához, aki természetesen mindent tagad, és szerelméről biztosítja Patriciát. Andrés elmondja Fiorellának, hogy a gyerek miatt feleségül veszi Oféliát. Garaban a ház előtt várja Fiorellát, és mikor meglát egy nőt kijönni a házból, végrehatja a tervét.

40.
Andrés rémülten látja meg az elgázolt nőt, akiről először azt hiszi, hogy Fiorella, de később rájön, hogy Ofelia halt meg és a hasában a kisgyermek. Caridad a hír hallatán elájul, mert megérti, hogy így már semmi sem állhat Andrés és Fiorella közé. Gyorsan terjed a baleset híre, de a félreértések következtében többen is azt hiszik, Fiorella halt meg.

41.
Barbarát boldoggá teszi a tudat, hogy Fiorella halott, de mikor életben látja a lányt, csalódottan elrohan, Fiorella nem érti, miért. Barbara találkozik Garabán-nal, aki örömmel várja a pénzét az elvégzett munkáért cserében, de csak egy pofont kap jutalmul. Barrios közli Patriciával, hogy dönteniük kell a válást illetően, de Patricia nem akar válni a gyerekek miatt. Andrés elmondja Fiorellának, hogy a támadásnak nem Ofelia volt a célpontja, valaki őt akarja megölni.

42.
Fiorellát megdöbbenti a hír, hogy valaki meg akarja ölni. Andrés felidézi neki a kutyás balesetet is, Fiorella értetlenül találgatja, kinek lehet az útjában. Andrés Robertára gyanakszik. Fiorellában végül megerősödik a gyanú, hogy Andrés volt a támadás hátterében, mert még mindig haragszik rá, amiért hozzáment az apjához. Andrés hatalmas haragra gerjed a vád hallatán. Barbarát boldoggá teszi Garaban ígérete, hogy legközelebb biztosan megöli Fiorellát. Fiorella két részre osztja a házat, hogy Andrés ne léphessen az ő térfelére.

43.
Andrés megpróbálja elmondani az anyjának, hogy Fiorellát szereti, de Caridad közli, hogy hallani sem akar semmilyen kapcsolatról kettejük között. Alicia elmeséli Andrés-nek, hogy a baleset éjszakáján látott egy gyanús autót a ház előtt. Fiorella és Andrés nem tudják tisztázni a viszonyukat, így Andrés kijelenti, hogy már nem szereti a lányt. Fiorella vigasztalhatatlanul sír, majd elájul. Christian és Meche segítenek a kétségbeesett lánynak.

44.
Andrés elmeséli Rebecának Ofelia halálát, és a gyanúját, hogy nem volt baleset, mire Rebeca is elmondja neki, hogy valószínűleg Roberta tette a bombát az irodába. Meggyőzi a fiút arról, hogy Fiorella nagyon törekvő, és minden bizonnyal Barrios-szal együtt tervelték ki Ofelia halálát, hogy félreállítsák az útból. Beszélgetésük ölelkezésbe fordul. Christian bevallja Mechének, hogy szerelmes Fiorellába. Rebeca megkéri Andrés-t, hogy vegye feleségül, ugyanakkor Christian is megkéri Fiorella kezét.

45.
Fiorelláék véletlenül ugyanoda mennek vacsorázni, ahová Andrés és Rebeca. A találkozás nagyon kínosra sikerül. Andrés nem tölti az éjszakát Rebecánál, mert csakis Fiorellára tud gondolni. Hazatérve dühösen vádolják egymást, de nem sikerül tisztázniuk a helyzetet. Barrios azt tanácsolja Andrés-nek, hogy ne áldozza fel a boldogságát Caridad miatt, aki a beszélgetést meghallva kijelenti: amíg ő él, Andrés és Fiorella nem lehet egymásé.

46.
Andres nem ígér semmit édesanyjának. Barrios pénzt ajánl Pichon-nak, hogy mondjon fel a kiadónál, de ő visszautasítja az ajánlatát. Garabant rajtakapják Fiorella házában. Caridad beszél Fiorellával, és megkéri, gyógyítsa ki fiát ebből az őrültségből. Andres visszaveszi a hatalmat Rebecától.

47.
Andrés ujjat húz dona Robertával: nem engedi leközölni irodalmi rovatát. Nagyanyja ezt zokon veszi, és titokzatos dolgokat mond. Soledad nem örül a hírnek, hogy Fiorella csak ki akarja használni a kisfiát. Andrés megtudja, hogy Fiorella felhívta Pichónt, és egész nap őrjöng. Garaban új utasítást kap. Sandrát váratlanul meglátogatja valaki…

48.
Pichón kérésére Soledad vacsorára hívja Fiorellát. Andrés Sandra lakásába megy, ahol az ajtóban Ramon olyan erősen üti meg, hogy elájul. Fiorella és Pichón a rádióból értesülnek a hírről, hogy Andrés halott.

49.
Fiorella elájul Andrés halálhírének hallatán. Ramon a pénzét követeli, de Sandra nagyon haragszik rá. Fiorella taxiba ül, hogy azonnal utánajárjon a szörnyű hírnek. A házban Barrios várja, majd a rendőrség is megérkezik, hogy Andrés ügyét kivizsgálják.

50.
A rendőrség megjelenik a villában, hogy letartóztassák Fiorellát. Roberta bejelentése alapján őt gyanúsítják Andrés elrablásával. Caridad és Fiorella is rosszul fogadják a hírt. Caridad-ot Fiorella vigasztalja. Chabuca el akarja hagyni a házat, de Fiorella kitart Andrés mellett. Dona Roberta nem hajlandó kifizetni a váltságdíjat. Még nem tudják, honnan szerzik meg a pénzt.

51.
Jelentkeznek az emberrablók, ötmillió dollárt követelnek. A pénz előteremtéséhez Rebeca szavazatára is szükség lenne az igazgatótanácsban, de ő erre nem hajlandó. Fiorella nyilatkozik a tévében, ami szerint nem történt emberrablás. Andrés teljesen meg van győződve arról, hogy Fiorella tervelte ki az egészet. Fiorella felkeresi Sandrát, aki össze-vissza hazudozik neki Andrés-szel kapcsolatban.

52.
Ramon felhívja Fiorellát, és közli vele, mikor és hová vigye a váltságdíjat Andrés-ért. A lány nem tudja, mit tegyen, de fél értesíteni a rendőrséget. Végül a család segítségét kéri, amire Rebeca eleinte nem hajlandó, de ő is végül beleegyezik. Andres megdöbben a hír hallatán, hogy Fiorella ötmillió dollárt fog fizetni érte. A család Andrés kiszabadítására készül, Fiorella terve kockázatos, de mindannyian segítenek neki.

53.
Ramon nagyon biztos a dolgában, és Sandrát is magával viszi a találkozóra. A családtagok a megbeszélt téren várakoznak a pénzátadásra. Barbara Garaban-t is odarendeli, hogy ölje meg az örökösöket. Fiorella terve beválik, sikerül elfogni Ramónt, a rendőrség is jelen van az akciónál. Elmennek Andrés-ért, hogy kiszabadítsák, de a fiú ellenségesen viselkedik a boldog és elégedett Fiorellával.

54.
Barrios közli Andrés-szel, hogy szabadulását egyedül Fiorellának köszönheti, és legalább kérjen bocsánatot tőle, amit a fiú meg is tesz, és a szerelmesek boldogan összeölelkeznek. Sandra a rádióból értesül Ramon haláláról. Garabán a ház előtt várja Fiorellát, és azt hazudja neki, hogy ő rendőr, és vallomást kell tennie. A lány hajlandó is vele menni, de amikor megjelennek az igazi rendőrök, Garabán azonnal eltűnik. Fiorella rémülten ismeri fel, hogy valaki meg akarja ölni.

55.
Sandra igazán elbűvölően viselkedik Pichón-nal. Rebeca nagyon dühös Fiorellára, amiért az ő érdeme volt Andrés kiszabadítása. Caridad nagyon boldog, hogy a fia épségben megmenekült, de kényelmetlenül érinti a tény, hogy Fiorellának köszönheti a szabadságát. Andrés elmondja Fiorellának, hogy azért viselkedik vele olyan ellenségesen, mert az apjának volt a felesége, akit annyira gyűlölt. Paula belegyezik, hogy elmenjen Marióval csak azért, hogy Joaquin-t féltékennyé tegye.

56.
Andrés hazatérve összetalálkozik Fiorellával. Feszült beszélgetés alakul ki közöttük, mindketten égnek a szerelemtől. Andrés bejelenti, hogy egy időre elutazik, és ha visszatér, majd megkeresi a módját, hogyan maradjanak távol egymástól. Paula végigtáncolja az éjszakát Marióval, hogy Joaquin-t féltékennyé tegye, és becsípve, énekelve ér haza, ahol Roberta várja. Patricia későn ér haza a Barrios-szal való találkájáról, Diego alvást színlelve várja otthon.

57.
Fiorella úgy dönt, elutazik Andrés szülőfalujába. Chabuca nem örül a hírnek, de Barrios meggyőzi, hogy ez jó döntés, mert Fiorella élete veszélyben van. Andrés is elutazik, Sandoval kíséri ki a repülőtérre. Hot dogot vesznek egy árusnál, akinek a helyére Garaban lépett. Andrés szendvicsébe Garabán mérget tesz, de a fiú végül kicseréli a sajátját Sandoval-éra, mert soknak találja benne a mustárt. Sandoval a visszafelé úton rosszul lesz, elveszti az uralmát az autó felett.

58.
Megérkezik a kiadóba Sandoval halálának a híre, mindenki nagyon megdöbben. Andrés és Fiorella mit sem sejtve egymás mellett telefonálnak Limába. Barbara számon kéri Garabant az újabb ballépése miatt, mire Garaban megígéri, hogy most már biztosan sikerülni fog a gyilkosság. Fiorella a helyi templomban összetalálkozik Andrés-szel.

59.
Patricia bevallja Elvirának, hogy szerelmes Cesar-ba, aki azt tanácsolja neki, hogy ne csináljon ostobaságot, és törődjön inkább a gyermekeivel. Angela a régi időkről mesél Andrés-nek, aki végül bevallja neki, hogy már Fiorellába szerelmes. Fiorella kétségbeesésében vissza akar utazni Limába, de végül sikerül lebeszélni a menekülésről. Andrés a hotelbe siet, hogy beszéljen Fiorellával.

60.
A szálloda portása közli Andrés-szel, hogy ott nem lakik semmilyen Fiorella Morelli. Roberta azt mondja Paulának, hogy találkozni akar a barátjával még aznap este. Fiorella úgy dönt, mindenképpen visszautazik Limába, és megkéri Chabucát, foglaljanak neki jegyet másnapra. Chabuca véletlenül megtudja Caridad-tól, hogy Fiorella és Andrés ugyanabban a faluban vannak.

61.
Patricia érzi, hogy nagy nyomás nehezedik a gyermekeire a válás miatt, de nem tudja, mit tegyen. A családban teljes a riadalom, hogy Andrés és Fiorella talán együtt van a távoli faluban. A két üldözött örökös véletlenül össze is találkozik egy étteremben. Fiorella azonnal távozni akar, de Andrés nem hagyja, sőt megkéri a lány kezét. Roberta elmondja Paulának Rebecca tervét a fotókról, aki azonnal értesíti Patriciát a hallottakról.

62.
Andrés azt kéri Fiorellától, hogy házasodjanak össze titokban a faluban, de Fiorella még mindig féltékeny Angelitára. Később azonban meggondolja magát, és mégis igent mond. Barbara a faluba küldi Garabánt, hogy ott ölje meg az örökösöket. Andrés és Fiorella repesnek a boldogságtól a közelgő házasság miatt.

63.
Paulát elkeseríti a tudat, hogy anyja elfogadta Mariót vőjének. Amparito mindent előkészít Andrés és Fiorella esküvőjéhez. Chabuca elmondja Caridad-nak, hogy a fiatalok ugyanabban a faluban vannak, amin az asszony nagyon meglepődik. Garabán is megérkezik a kis faluba, hogy végrehajtsa a merényletet. Barrios és Christian is a fiatalok után mennek.. Fiorella és Andrés összeházasodnak.64.
Fiorella és Andrés megtartják a polgári esküvőt, de Antonio atya nem érkezik meg. Garabán mindenhol keresi a fiatalokat, de nem talál rájuk. A kiadóban gyorsan terjed a hír, hogy Paula férjhez megy Marióhoz, és a lány nem tudja, mit tegyen. Mikor Andrés és Fiorella visszaérnek a szállodába, és meglátják az ott várakozó Rebecát, valamint a rendőrséget, úgy döntenek, elmenekülnek, hogy kiélvezhessék a mézesheteket.

65.
Fiorella és Andrés csodálatos nászéjszakát töltenek együtt. Amparito elmondja Angelitának, hogy Fiorelláék összeházasodnak, de megkéri őt, hogy tartsa titokban az információt. A szállodába visszatérő Fiorellának mindent elmond Barrios és Christian, és úgy döntenek, mindannyian azonnal visszautaznak Limába.

66.
Mikor Andrés felhívja a szállodát, és közlik vele, hogy Fiorella már kijelentkezett, a fiú aggódni kezd. Eközben a lány szomorúan és nyugtalanul utazik Lima felé. Rebeca lefényképezi az ölelkező Andrés-t és Sandrát.

67.
Fiorella felhívja egy útmenti fülkéből Andrés-t, és elmondja neki, miért ment el olyan hirtelen, Andrés megkéri, hogy nagyon vigyázzon magára. Andrés visszautasítja Sandra flörtölését, és felhívja Caridad-ot, aki sírva kérdezi tőle, hogy vele van-e Fiorella, mire a fiú nemmel felel.

68.
Chabuca hiába kérdezgeti Fiorellát, a lány nem mondja el neki, hogy mi történt, sőt még Mechének sem meséli el a faluban történteket. Meche izgatottan várja a találkozást Pichón-nal.

69.
Diego és Patricia veszekszenek, végül Patricia kénytelen megkérni a férjét, hogy váljanak el. Mario nagyon lelkes, hogy összeházasodik Paulával, de a lány nem tudja, mit tegyen, mert folyton csak Joaquin jár az eszében. Andrés és Sandra elmennek szórakozni, majd a szállodába visszatérve a lány megpróbálja elcsábítani Andrés-t.

70.
Andrés és Barrios a rendőrségre mennek, hogy Sandoval haláláról beszéljenek. Garabán találkozót kér Aliciától. Chabuca úgy dönt, hogy Fiorellának Pichón-hoz kell feleségül mennie. Pichón meglátogatja Fiorellát az irodájában, és éppen, mikor szeretettel ölelik át egymást, belép Andrés…

71.
Andrés a féltékenységtől dühösen hagyja el Fiorella irodáját. Patricia bevallja Paulának, hogy megcsalta a férjét Cesar Barrios-szal, és azt tanácsolja neki, hogyha nem szereti igazán Mariót, ne menjen hozzá feleségül. Christian elmondja Normának, hogy mennyire megváltoztatta őt Fiorella iránt érzett szerelme.

72.
Garabán a Mejía-Guzman háznál jár és arra készül, hogy megöli az örökösöket. Andrés a télikertben várakozik Fiorellára, és rettenetesen dühös, mert a lány még a telefonját sem veszi fel. Meche és Christian is a télikertbe tart, és útközben összefutnak Garabán-nal. Andrés meglátja Aliciat és Garabánt csókolózni.

73.
Cristian hiába keresi Fiorellát, pedig bántja a hír, hogy Chabuca Pichón-hoz szeretné hozzáadni a lányát. Eközben Andrés és Fiorella együtt vannak a télikertben. Andrés megkérdezi Cahabucát, hogy Fiorella tényleg szerelmes volt-e a férjébe, vagy csak érdekből ment hozzá. Chabuca elmondja neki, hogy Fiorella igazán szerelmes volt és ez a tény nagy fájdalmat okoz a fiúnak.

74.
Pichón meghívja ebédre Sandrát, hogy bemutassa a lányt az édesanyjának. Meche épp ekkor érkezik hozzá az ajándékkal, és meglepetten látja, hogy Sandra is vele van. Soledad úgy mutatja be neki a lányt, mint a fia szerelmét. Luciano és Andrés megegyeznek, hogy vigyázni fognak Fiorellára, hogy ne történhessen újabb gyilkossági kísérlet.

75.
Fiorella nem akar beletörődni abba, hogy nem mozdulhat ki egyedül a házból, de apja, Luciano igyekszik meggyőzni, hogy szüksége van a kíséretre. Garabán a télikertben akar találkozni Aliciával, de a lány nemet mond. Andrés megharagszik Fiorellára, hogy nem hajlandó beszélni vele, pedig a lány azért olyan elfoglalt, mert éppen a találkozójukat szervezi Meche segítségével.

76.
Garabán követi Patriciát és Barriost, így megtudja, hogy egy hotelbe mennek, hogy kettesben lehessenek. Barrios bevallja az igazságot Patriciának a felesége halálával kapcsolatban, hogy a nő öngyilkos lett. Fiorella türelmetlenül várja Andrés-t a kiadóban, végül nem bírja tovább, és elmegy. Mario lelkesen beszél Paulának az esküvőjükről, de a lány nem akar olyan emberhez menni feleségül, akibe nem szerelmes.

77.
Sandra elmondja Mechének, hogy valójában nem Pichón-hoz akar feleségül menni, hanem Andrés-hez. Caridad mint mindig, most is arról igyekszik meggyőzni Andrés-t, hogy keressen egy hozzá illő lányt, mire ő arra kéri anyját, ne szóljon bele az életébe. Fiorella kétségbeesetten várja Andrés-t, aki a legnagyobb meglepetésére és fájdalmára Sandrával érkezik haza.

78.
Fiorella elmondja Mechének, hogy ő a legboldogabb ember a földön, mert Andrés csak őt szereti. Patricia bevallja Diegónak, hogy már nem bírja tovább ebben a házasságban és nem érdekli többé a családja véleménye. A kiadóban mindenki Andrés-ről és Sandráról pletykál a róluk megjelent cikk miatt. Paula megváltoztatja külsejét, hogy újra meghódítsa régi szerelmét, Joaquín-t.

79.
Garabán követi Barrios autóját, aki épp Patriciával van. Fiorella és Andrés gyanakszanak,hogy ki akarja eltenni őket láb alól, Andrés Cristian-ra, Fiorella pedig Rebecára. Pichón nagyon szomorú Sandra miatt, csalódott a lányban, bánatában egy bárban üldögél, majd meglátogatja őt, hogy kérdőre vonja az újságcikk miatt. Mechét nagyon elszomorítja a hír, hogy Pichón Sandrát kéri feleségül ezért összecsomagol, hogy elhagyja a Mejía-Guzmán házat.

80.
Andrés megvádolja Fiorellát, hogy viszonya van Cristian-nal, de később bocsánatot kér tőle. Garabán találkozni akar Alicia-val éjjel a télikertben, biztosra veszi, hogy aznap éjjel elvégzi a küldetését. Eközben Andrés és Fiorella is találkoznak, végre nincs harag közöttük. Alicia meglátja Garaban kezében a pisztolyt, de a férfinek sikerül kimagyarázni a helyzetet.

81.
Christian felveti az anyjának az ötletet, hogy szeretné elvenni Fiorellát feleségül, de az anyja határozott nemmel felel. Garabán elmegy Barbara házába, hogy megkapja a pénzét azért, hogy követte Patriciát. Tapia doktor rajtakapja őket, majd rájön, hogy Garabán a bérgyilkos, ezért a férfi megöli. Barbara segítségével elcipeli a holttestet. Patricia elmondja a gyerekeinek, hogy válni akar. Fiorella rájön, mi okozza rosszulléteit.

82.
Meche és Fiorella nem tudják megnézni a videófelvételt, mert mindig megzavarja őket valaki. Fiorella boldogan fogadja Andrés virágait, de mikor felhívja a fiút, elutasító választ kap. Nagy veszekedés tör ki Andrés és édesanyja, Caridad között Fiorella miatt, aminek a végén Caridad ismét rosszul lesz és ájultan esik össze. Andrés és Fiorella között is nézeteltérés alakul ki, kérdőre vonja a lányt, vajon tényleg szerelem-e ami köztük van vagy csupán fellángolás?

83.
Fiorella arra kéri Andrés-t, hogy legyen türelemmel, mert minden rendbe fog jönni, és megígéri, hogy beszél Caridad-dal. Barbara őrjöng Tapia halála miatt, Garabán próbálja nyugtatgatni. Pichón a Sandrának vásárolt eljegyzési gyűrűt odaadja a lánynak, mert nem akarja, hogy többé bármi is rá emlékeztesse. Fiorella megnézni a videót, amit a napokban küldtek neki és megdöbbenve látja rajta Andrés-t és Rebecát csókolózni.

84.
Fiorella összetört szívvel nézi a videón Andrés-t és Rebecát ölelkezni, és még jobban elkeseredik, mikor meghallja Tapia halálának hírét. Andrés egy közeli lakást keres a kiadóhoz. A szüntelen zokogó Fiorellának Chabuca nyugtató teát készíttet Alicia-val, amibe Garaban mérget csepegtet…

85.
Fiorella azonnal megrohamozza a hazatérő Andrés-t a kérdéseivel, de nem tudnak beszélni, mert Caridad közbeavatkozik, ezért megegyeznek, hogy éjjel találkoznak a télikertben. Az egész Mejía-Guzmán család részt vesz Tapia doktor temetésén. Gaspar azt tanácsolja Pichón-nak, hogy bocsásson meg Sandrának. Fiorella és Andrés találkoznak a télikertben, kérdőre vonja a férfit a róla és Rebeca Montenegro-ról készült felvétel miatt, valamint bevallja, mik a tervei Christian-nal.

86.
Barrios azt tanácsolja Rebecának, hogy legyen óvatos, mert akár ő is lehet a gyilkos következő áldozata. Andrés beszélni szeretne Fiorellával, de a lány tiltakozik ez ellen. Andrés nem engedi, hogy Fiorella hozzámenjen Cristian-hoz, mert már az ő felesége. Diego rejtélyes módon megsérül, őt hiszik a bérgyilkos következő áldozatának.

87.
Rebeca és Caridad megpróbálják kideríteni, mi van Andrés és Fiorella között. Paula Quino-val mulat egy discóban, mialatt Mario otthon várja. Quino az este végén felviszi a lányt egy olcsó hotelbe. Andrés megbeszéli Fiorellával telefonon, hogy este várja a télikertben, de a beszélgetést Garabán kihallgatja majd követi is őket…

88.
Andrés nem tudja, hogyan mentse ki Fiorellát a tűzből. Szerencsére Christian a segítségére siet, és együtt kimenekítik az ájult lányt. Andrés azonnal gyanakodni kezd, hogy miért járt éppen arra Christian, de az nem felel semmit, csak hívja a tűzoltókat. Paula Norma vállán sírja ki a bánatát. Andrés kétségek között vívódik, hogy kit válasszon: az anyját vagy Fiorellát és a születendő kisbabát.

89.
Caridad és Rebeca bizonyítékot szereznek arról, hogy Andrés és Fiorella együtt vannak. Barrios felveti Andrés-nek a lehetőséget, hogy talán nem Christian a gyilkos, hanem egy nő. Caridad nagyon fagyosan viselkedik fiával, aki nem tudja mire vélni az elutasítást. Sandra otthon sírdogál, mikor megérkezik Pichón, hogy jobb kedvre derítse.

90.
Garabán megkérdezi Aliciát, hogy mit hallott a Barbarával folytatott beszélgetésből, mire a lány azt feleli, hogy semmit, de Garaban nem nyugszik meg a választól. Antonio atya felhívja Caridad-ot, hogy elmondja neki, Amparito már Limában él. Barrios közli Fiorellával, hogy a gyilkosságok első számú gyanúsítottja Christian, a lány megdöbben a hír hallatán. A rendőrség megint megjelenik Barbaránál, aki már nem bírja tovább a feszültséget…

91.
Andrés felelősnek érzi magát Caridad betegségéért, mert túl sok fájdalmat okozott az anyjának. Fiorella eközben izgatottan várja, hogy Andrés végre elmondja Caridadnak az igazságot. Mario lakást vesz Paulának, aki tehetetlenül nézi, hogy milyen gyorsan zajlanak az események. Sandra megpróbálja elmondani Soledad-nak, hogy kibékült Pichón-nal. Fiorella összetalálkozik Garabán-nal…

92.
Fiorella nagyon szomorú, de kezdi belátni, hogy jobb lesz, ha elhagyja a házat, és nem utazik el. Chabuca félreérti a lányát, és azt hiszi, hogy Fiorellának két szeretője van. Megjelenik Paula és Mario házasságának híre az újságban, mire a feldühödött Joaquin elmondja Mariónak, hogy Paula lefeküdt vele. Christian kiszedi Robertából, hogy mi történt Elvira gyerekével…

93.
Barbara és Garabán között végképp elfajul a helyzet, a férfi erőszakosan támad Barbarára, aki hiába próbál segítséget kérni. Fiorella Gaspar kíséretében próbálja megtalálni Amparito lakását, de senki sem tud róla semmit. Roberta megkéri Diego-t, hogy legyen szíve, és ne alázza meg Patriciát és Barriost az egész család előtt azzal, hogy megmutatja a fényképeket.

94.
Caridad megszállottan tönkre akarja tenni Fiorellát. Andrés Rufina segítségével randevút kér Fiorellától, és boldogan várja a lányt a megadott helyen, de Fiorella nem jelenik meg. Egy csapat kisgyerek és a tanáruk találja meg Barbarát, aki nagyon rossz állapotban van, de még él. Azonnal kórházba szállítják.

95.
Garabán Cristian-tól akarja behajtani a pénzét, mivel úgy gondolja, hogy Barbara már halott. Diego megpróbálja kiszedni Barbarából, hogy ki támadta meg, de nem kap választ. Garabán az újságból értesül róla, hogy Barbara nem halt meg, és a kórházba megy, hogy befejezze, amit elkezdett, de Millernek is eszébe jut, hogy talán a gyilkos újra fog próbálkozni…

96.
Az egész család aggódik Caridad miatt. Garaban a kórházban azt mondja, hogy ő Barbara apja, Cristian otthonába pedig pizza-futárként próbál bejutni. Ana Maria Torreblanca elmondja Andrés-nek, hogy az anyjának infarktusa volt, ami végzetes is lehetett volna. Joaquin azt javasolja Paulának, hogy szökjenek el együtt az esküvő napján.

97.
Andrés kétségbeesetten próbálja kitalálni, mit is tegyen, hogy megmentse anyja életét. Caridad eközben bevallja Rufinának, hogy nem is beteg, csak ezzel a trükkel akarja elválasztani a fiától Fiorellát. Ana María figyelmezteti Rebecát, hogy sietniük kell, mert Rufina és Miller kitálalhatják az igazságot. Barbara nem ismer meg senkit a kórházban, felmerül a gondolat, hogy át kellene szállítania pszichiátriai osztályra.

98.
Fiorella kétségbeesetten látja, hogy Andrés képes lenne feláldozni őt és a gyermeküket az anyja megmentéséért. Torreblanca felkeresi Fiorellát, hogy azt tanácsolja neki, keressenek másik orvost Caridad-hoz, és nagyon figyeljenek. A lány nem érti, mit jelent a jó tanács. Fiorella Barrios segítségét kéri, hogy eltűnhessen a házból, még mielőtt megszületne a kisfia. Garabán ismét megpróbálja megölni a lányt.

99.
Andrés azonnal kihívja a rendőrséget, de Garabán még életben van. A sebesült férfit ugyanabba a kórházba szállítják, ahol Barbara is fekszik, és Garabán láttán az asszony végre magához tér kábultságából. Ana María elmondja Fiorellának, hogy Caridad betegsége csupán hazugság…

100. Fiorella úgy dönt, hogy Andresnek meg kell tudnia az igazságot az anyjáról. Miller a lakásában vigyáz Barbarára, nehogy a gyilkos újra megtámadhassa. Elérkezik Paula és Mario esküvõjének napja. Paula szomorú és elgyötört, Mario viszont boldog, és örömmel fogadja a templomba érkezõ vendégeket.

101. Paula és Joaquin boldogan élvezik a szabadságot, Roberta viszont nagyon dühös a botrány miatt. Mario szomorúan barangol egyedül az utcákon. Caridad elmondja a fiának, hogy Fiorella bevallotta neki, hogy titokban összeházasodtak. Andres nagyon megharagszik a lányra. Luciano elmondja Andresnek, hogy Fiorella terhes, de valószínûleg Cristian a gyerek apja.

102. Andres nagyon megbántja Fiorellát a kérdéssel, hogy ki a gyerek apja. Caridad kérdõre vonja Fiorellát, hogy mirõl vitáztak Andresszel. Az összezavarodott lányt Miller segíti ki a bajból. Fiorella hálásan megöleli Millert, amit Andres is meglát, és dühösen támad rá a lányra. Diego még egy lehetõséget akar adni Patriciának. Fiorella úgy dönt, hogy elköltözik a házból.

103. Meche azt tanácsolja Fiorellának, hogy térjen vissza a házba, de a lány erre nem hajlandó. Andres hiába kérdezgeti Lucianót és Chabucát, hogy hol találja meg Fiorellát, nem kap választ. Végsõ kétségbeesésében arra a következtetésre jut, hogy csak Cristiannal lehet.

104. Cristian Andrest hibáztatja minden bajért. Paula lelkiismeret-furdalást érez Mario miatt, de Joaquin szenvedélyes szerelmével hamar elfeledteti vele a bánatát. Diego elmondja Robertának, hogy Fiorella terhes. Fiorella Millerhez fordul segítségért.

105. Fiorella hazatelefonál, hogy a szüleivel beszéljen, de Andres veszi fel a telefont. Mario teljesen összeomlik, senkit nem enged be magához. Patricia telefonon beszél a gyermekeivel, akik azt kérik, hogy menjen haza, mert az apjuknak szeretõje van. Diego épp ekkor lép be a szobába.

106. Andres felháborodottan tagadja, hogy Fiorellának köze lenne a bûntényekhez, de Rebeca több példával is elmagyarázza, hogy a lány a teljes örökséget meg akarja szerezni magának. Caridad is ugyanezen a véleményen van, de Rufina elmondja neki, hogy Fiorella biztosan nem akarná megölni Andrest, mivel szeretik egymást. Caridad megdöbben a hír hallatán.

107. Meche megint beszél Pichónnal, aki újra csak azt mondja neki, hogy Sandrába szerelmes. Andres megbízza Marquezt, hogy kémkedjen Fiorella után, hogy eloszolhassanak a kétségei a lánnyal szemben. Fiorella rosszul érzi magát, Amparito megkéri Millert, hogy hívják ki az orvost, nehogy a kisbabával legyen valami gond. Meche kérésére Fiorella végül kihívja Cristiant.

108. Cristian Andres bosszantására csupa kompromittáló dolgot mond Fiorellának, mire Andres a féltékenységtõl dühödten elrohan. A fiú bosszúból Rebecával találkozik. Barbara beszél Garabánról Diegónak, aki figyelmezteti Barbarát, hogy a férfi egész bizonyosan képes újra megpróbálni a gyilkosságot. A nyomozó elmondja Andresnek, hogy Fiorella és Cristian egy parkban fognak találkozni.

109. Cristian és Fiorella egy parkban találkoznak. Andres bevallja Diegónak, hogy már nem gyanakszik Barriosra. Karina elsírja Mariónak a bánatát, hogy Miller ügyet sem vet rá, és a lány ezért Fiorellát hibáztatja. Mario azt tanácsolja neki, hogy ne hagyja ott a kiadót. Andres biztosan állítja Robertának, hogy Fiorella gyermekének nem õ az apja.

110. Fiorella beleesik Roberta csapdájába, és elismeri, hogy terhes, de nem árulja el, hogy ki a gyerek apja. Caridad elszégyelli magát amiatt, hogy hazudott a fiának, és úgy dönt, hogy elmondja neki a teljes igazságot. Patricia meg akarja keresni a gyerekeit, de kiderül, hogy internátusba küldték õket.

111. Barbara megállítja Aliciát az utcán, hogy beszéljen vele. Rebeca és Caridad mindent elõkészítenek a rosszullétjelenet eljátszásához. Rebeca olyan tablettákat ad Caridadnak, amelyek rohamot idéznek elõ. Pichón megmutatja Soledadnak az eljegyzési gyûrût, amivel meg akarja kérni aznap este Sandra kezét.

112. Andres aggódva siet Caridadhoz. Rebeca elmondja neki, hogy egy Fiorellával lefolytatott beszélgetés okozta nála a rohamot. Tervük tökéletesen sikerül. Sandra Andresszel tart, és közben megfeledkezik a találkozójáról Pichónnal. Az orvos közli Rebecával, hogy eltúlozta a gyógyszer mennyiségét, és Caridad valóban veszélyben van.

113. Andres megígéri az anyjának, hogy feleségül veszi Sandrát, ezután az asszony elájul. Andres megkéri Sandrát, hogy minél elõbb tartsák meg az esküvõt, a lány megpróbál ellenkezni. Karina mindent hall, és elmeséli a történteket Millernek. Miller bevallja Amparitónak, hogy szerelmes Fiorellába.

114. Sandra elmondja Rebecának, hogy nem akar feleségül menni Andreshez, és különben is Andres Fiorellába szerelmes, de Rebeca kijelenti, hogy az esküvõt minden körülmények között meg kell tartani. Fiorella úgy dönt, hogy elhagyja a házat, de elõbb beszél Andresszel, és bevallja a szüleinek, hogy terhes.

115. Fiorella döbbenten olvassa az újságban Andres és Sandra esküvõjének bejelentését. Azonnal magyarázatot akar kérni a fiútól, de hirtelen hasogató fájdalmat érez a hasában. Andres megkéri egy barátját, hogy vegyen részt az esküvõ eljátszásában. Meg is tartják a szertartást Caridad szeme láttára, akit végtelenül boldoggá tesznek a látottak.

116. Fiorella dühösen és végtelenül szomorúan visszaadja Andresnek a gyûrûjét. Caridadot boldogsággal tölti el a tudat, hogy sikerült elválasztania a fiát Fiorellától. Az orvos közli Fiorellával, hogy nem garantálja, hogy a kisbabája egészséges, de átadja neki a zárójelentést.

117. Pichón megdöbbenve és nagy fájdalommal olvassa Snadra esküvõjének hírét, és nem tudja elhinni, amit lát. Fiorella megkéri Millert, hogy segítsen neki mielõbb elválni Andrestõl. Pichón részegen megjelenik Sandra lakásán, de Andres kiutasítja, Sandra pedig nem tehet semmit. Fiorella bevallja a szüleinek, hogy Andres a gyermeke apja.

118. Chabuca és Luciano értetlenül hallgatja Fiorella vallomását. Miller elmondja Andresnek, hogy szereti Fiorellát, mire a fiút majd szétveti a féltékenység. Sandra és Andres megpróbálják elmagyarázni Pichónnak, miért házasodnak össze, de teljesen hiába. Sandra összetalálkozik Fiorellával.

119. Andres nagyon aggódik az ájult Fiorella miatt, és kihívja a mentõket, a lányt beviszik a kórházba. Paula és Quino egy parkban csókolóznak, amikor meglátják Mariót Soledad házából kijönni. Az orvos közli Andresszel, hogy Fiorella rendbe fog jönni, de a kisbabáról nem állíthat semmi biztosat.

120. Az orvos elmagyarázza Fiorellának, hogy a kisbabával gondok vannak, és operációra lesz szükség. Miller ügyvédje felkeresi Andrest, hogy átadja neki a válási papírokat. Azt tanácsolja neki, hogy töltse ki a papírokat, különben a bigámia vétségébe esik. Caridad meglátja a sírdogáló Sandrát, és arra gondol, hogy biztosan terhes a lány. Ezt a pletykát elhíreszteli az egész házban.

121. Fiorella közli Andresszel, hogy már túl késõ rendbe hozni a házasságukat, és jobb lesz, ha a fiú aláírja a válási papírokat. Mindenki azt hiszi, hogy azért siettetik annyira az esküvõt, mert Sandra terhes. Chabuca elárulja Fiorellának, hogy a mûtét jól sikerült, és a kisbaba egészséges.

122. Elvira elmondja a teljes igazságot Pichónnak, hogy az apja Andres Mejía Guzmán volt. Pichón nem akarja elhinni, a hallottakat, hogy õ Andres testvére lenne. Sandra kétségbeesetten sír Pichón után. Chabuca meghallja Caridadtól, hogy Sandra esetleg terhes lenne.

123. Andres döbbenten fogadja a hírt, hogy Pichón a féltestvére. Lelkiismeret-furdalás gyötri, hogy a saját testvére szerelmét akarta feleségül venni. Sandra felkeresi Pichónt, hogy beszéljen vele, de nem találja otthon a fiút. Rebeca közli Caridaddal is a nagy újságot, aki elképedve hallja, hogy Andresnek más nõtõl is született gyermeke.

124. Pichón kétségbeesetten siratja Sandrát, Andres próbál segíteni neki, de a fiú vigasztalhatatlan. Sandra halálhíre mindenkit elkeserít. Miller megrémül, hogy ha Andres megint szabad, Fiorella biztosan visszamegy majd hozzá.

125. Rebeca figyelmezteti Caridadot, hogy gyorsan kell cselekedniük, mert Fiorella útja Sandra halálával szabaddá vált. Andres rá akarja beszélni Pichónt, hogy fogadja el az örökség õt megilletõ részét. Telik-múlik az idõ, és Fiorella már a hetedik hónapban van. Hirtelen erõs fájdalmat érez.

126. Amparito orvost hív, mert Fiorella nagyon nincsen jól. A lányt azonnal kórházba szállítják, és császármetszést hajtanak végre rajta. A mûtét sikerül, de nem lehet tudni, hogy a baba túléli-e. Életveszélyes állapotban fekszik az inkubátorban, és Fiorella sír a félelemtõl.

127. Fiorella annyira aggódik a kisbaba miatt, hogy nem tud sem enni, sem aludni. Patricia nagyon bánkódik Barrios miatt. Fiorella babájának sürgõs mûtétre van szüksége, amihez nagyon különleges vércsoporthoz tartozó vért kell szerezni. A rádióban közzétesznek egy felhívást, amire Andres is jelentkezik, pedig nem is sejti, hogy a saját gyermekérõl van szó.

128. Andres meglepetten látja Fiorellát a kórházban. Miller azt hazudja, hogy egy ismerõsük gyermeke beteg, és a fiú elhiszi a magyarázatot. Andres bevallja Rebecának, hogy mindennél jobban szereti Fiorellát. Ernestinát boldoggá teszi a hír, hogy Paula terhes.

129. Andres bevallja Fiorellának, hogy szereti. Pichón elmegy Roberta lakására, hogy elkérje Elvira címét. Joaquin szeretkezni akar Paulával, de a lány nem hajlandó rá a kisbaba miatt. A férfi azzal fenyegeti, hogy majd keres valakit, aki megadja neki, amire szüksége van.

130. Andres nagyon szomorú, és Caridadnak lelkiismeret-furdalása van emiatt. Be akarja vallani neki az igazságot, de a fiú nem hagyja. Paula elpanaszolja, hogyan viselkedik vele Joaquin. Amikor a férfi megérkezik, Elvira számon kéri rajta a durvaságait, mire a férfi azonnal bocsánatot kér Paulától. Barrios közli Andresszel, hogy csak magát hibáztathatja Fiorella elvesztéséért.

131. Pichón megkéri Elvirát, hogy ne keresse többet. Roberta ki akarja dobatni Barriost a kiadóból, de Andres nem engedi. Rebeca mindent megtesz, hogy meghódítsa Andrest. Fiorella úgy dönt, hogy gyermekével együtt visszaköltözik a házba, mely az õ öröksége is.

132. Fiorella visszamegy dolgozni a szerkesztõségbe, és beköltözik Rebeca irodájába. Elvira elutazik, de elõtte véletlenül találkozik Ernestinával, aki azt hazudja, hogy õ Joaquin testvére. Elvira ezt Paulának is elmeséli. Diego kap egy fenyegetõ levelet.

133. Fiorella megõrjíti Rebecát, mert teljesen megváltozott, kész dáma lett belõle, és még a fontosabb riportokat is elveszi elõle. Ernestina felkeresi Robertát, és közli, hogy a lánya gyereket vár, és ideje lenne, hogy a fiatalok összeházasodjanak. Roberta rájön, hogy a nõ csak pénzt akar, és csapdát állít neki. Andres bevallja Caridadnak, hogy még mindig Fiorellába szerelmes.

134. Caridad megtudja, hogy Andresnek viszonya volt Fiorellával. Fiorellának éjfélig vissza kell költöznie a házba, különben elveszíti az örökséget. Cristian megpróbálja figyelmeztetni Paulát.

135. Meche bevallja Gasparnak, hogy szerelmes Pichónba. Ernestina pénzt kér Robertától Joaquin esküvõjére. Mindenki az éjfélt várja, mert akkor dõl el, hogy vajon kié lesz az örökség. Andres Fiorellát keresi. Váratlan esemény történik.

136. Fiorella még idõben kiszabadul a liftbõl, és Roberta asszony nagy bánatára éjfél elõtt pár perccel megérkezik a házba. Boldogságát csak az mérgezi meg, hogy Andres az éjszakát Rebecánál tölti. Fiorella és Diego összeszólalkozik, és az újdonsült tulajdonosnõ megfenyegeti a férfit, hogy amint jogilag is övé lesz a kiadó, kirúgja õt.

137. Andres szeretné visszahódítani Fiorellát, és bebizonyítani, hogy szereti. Diegónak pénzre van szüksége, és Roberta azt tanácsolja neki, hogy kérjen Andrestõl. Miller megpróbálja meghódítani Fiorellát. Andres el akar menni egy kis idõre Limából. Kiderül, hogy Paula gyereket vár.

138. Roberta elmegy könyörögni Rebecához, hogy juttasson egy kis pénzt az örökségbõl Patriciáéknak is, de Rebeca csak kineveti. Rebeca zsarolással akarja rávenni Andrest arra, hogy feleségül vegye, ezért elkezd nyomozni Fiorella gyermeke után.

139. Cristian bevallja Normának, hogy szereti. Pichón visszamegy dolgozni az America kiadóhoz. Diego utasítja Barbarát, hogy derítse ki, él-e Fiorella gyermeke. Cristian figyelmezteti Andrest, hogy óvakodjon Rebecától.

140. Soledad elkísérné Paulát az orvoshoz, de észreveszik, hogy eltûnt Paula pénze. Pichón bevallja Mechének, mit érez iránta. Caridad tanácsot ad Normának, aki sírva hagyja el a szobáját. Rufina véletlenül kihallgatja Chabucát.

141. Pichón megkéri Elvirát, hogy ne keresse többet. Rebeca mindent latba vet, hogy meghódítsa Andrest. Elvira arra biztatja Normát, hogy harcoljon Cristianért. Fiorella kiteszi Rebeca szûrét az irodából.

142. Roberta megkéri Fiorellát és Andrest, hogy segítsenek Paulának, mire a fiatalok felajánlják, hogy a villában lakhat a terhesség alatt. Andres majdnem szakít Rebecával. Caridad úgy dönt, hogy bevallja Andresnek, hogy mit tett, hogy Rebeca ne tudja többé zsarolni. Norma felmond Robertának, és Rufinához megy a villába.

143. Norma bevallja Cristiannak az igazságot. Rufina Caridad karjaiba adja Fiorella gyermekét.

144. Andres szakít Rebecával, aki ebbe nem tud belenyugodni. Caridad meg akarja mondani a fiának az igazságot, de késõbb meggondolja magát. Andres megmondja Fiorellának, hogy vele szeretné felnevelni a gyereket, de Fiorella elutasító választ ad. Barbara el akarja lopni a gyereket.

145. Patricia elmondja Barriosnak és Cristiannak, hogy Diego szeretõjét Barbarának hívják. Luis Alberto megkéri Fiorella kezét.

146. Caridad meglátja, hogy Fiorella és Andres csókolóznak. Pauláék odaköltöznek a Mejía Guzmán házba.

147. Fiorella és Norma rányit Joaquinra és Ernestinára. Fiorella bejelenti Luis Albertónak, hogy hozzámegy feleségül.

148. Norma nemet mond Cristiannak, de a fiú kitartóan próbálkozik. Rebeca megszerzi magának Fiorella irodáját, és újabb támadásra készül.

149. Norma elmondja Cristiannak, hogy nem terhes, erre a férfi kétségbeesik, és hezitálni kezd. Norma kiadja az útját.

150. Cristian elõadja anyjának házassági tervét Normával. Roberta megvonja tõle a szülõi apanázst. Fiorella továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Luis Albertóhoz menjen feleségül, bár Andres le akarja beszélni róla.

151. Soledad kerek perec megmondja Robertának, hogy nem hagyja, hogy elvegyék tõle az egyetlen fiát, Pichónt. Caridad bevallja Andresnek, hogy tud a titkos esküvõjükrõl Fiorellával. Fiorella egyre mélyebbre süllyed az apátiába, nem érdeklik az esküvõi elõkészületek.

152. Patricia elhagyja Diegót, és magával viszi a gyerekeket. Paula egyre nehezebben viseli az öntelt és kötekedõ Joaquin zsarnokoskodását. Gaspar virágot küld Mechének, kiderül, hogy titokban tetszik neki a lány. Rebeca váratlanul bejelenti, hogy Andres Mejía Guzmán feleségül veszi.

153. Rebeca szeretne kibékülni a testvérével. Fiorella felháborodik, mert Andres kettõs esküvõt akar. Elvira visszatér Limába. Amparito azt tanácsolja Fiorellának, hogy mégse menjen hozzá Luis Albertóhoz.

154. Meche elszólja magát Karina elõtt Fiorella gyermekérõl. Andres és Luis Alberto összeverekednek. Roberta kitagadja Cristiant. Ernestinának újabb ötlete támad, hogy jussanak pénzhez.

155. Rebeca meggyõzi Andrest, hogy esküdjenek templomban. Roberta örül, hogy legalább Elvira mellette van. Mario megkéri Pichónt, hogy tudja meg, hogy Paula tényleg boldog-e Joaquin mellett.

156. Rebeca rögtön elújságolja Fiorellának, hogy neki és Andresnek templomi esküvõje lesz. A kétségbeesett lány nem hagyja a dolgot válasz nélkül. Bejelenti Andresnek és Rebecának, hogy akkor neki is egyházi esküvõje lesz. Ezt persze nem gondolja komolyan, de sikerül Andres és Rebeca között vitát elindítania. Egyre világosabb, hogy Miller Karinába szerelmes, de még nem ébredt rá érzelmeire. Cristiannak van egy terve, hogy szóra bírja Millert. Caridad kétségbe van esve Andres és Rebeca esküvõje miatt, már ráébredt, hogy Rebeca egy álszent csaló, aki neki is hazudott, ráadásul Andres is örökre boldogtalan marad. Alicia bevallja Rufinának, hogy azért utálja annyira Paula választottját, mert Joaquin állandóan csapja neki a szelet.

157. Elvira titokban visszatér, Roberta legnagyobb örömére. Pichón errõl nem szerezhet tudomást, azonban hiába, mégis kiderül. Meche és Carmen összeveszik Pichónon. Soledad továbbra is bízik a markotányosnõben. Cristian azon mesterkedik, hogy összehozza Millert és Karinát.

158. Pichónt nagyon megrázza Elvira visszatérése. Soledad egy jósnõ segítségét kéri Elvirával kapcsolatban. Joaquin különbözõ pénzkereseti források után néz. Rebeca szorítóba kerül, Ana María felkeresi Andrest. Meche újságíró lesz, viszont Pichónnal való kapcsolata megromlik. Patricia ügyvéd segítségét kéri a váláshoz. Ana María nagy levegõt készül venni, és Amparito unszolására bevallja Andresnek, hogy az anyjáról felállított diagnózis hamis volt. Patricia benyújtja a válókeresetet. Roberta beleegyezik, hogy a láthatások nála legyenek.

159. Ana María elmegy Andreshez, hogy elmondja neki azt, hogy Caridad betegsége csak annak a színjátéknak a része volt, amit Rebeca tervelt ki azért, hogy Andrest és Fiorellát elválassza egymástól, Andres viszont nem hisz neki. Ennek ellenére Rebeca ideges lesz, és csak akkor nyugszik meg, amikor látja, hogy Andres nem tud a mesterkedéseirõl. Meche végzett az újságíró-iskolában, amit megünnepelnek, de a lány nem akar az America kiadónál dolgozni, mert ott dolgozik Carmen, aki szerelmes Pichónba. Karina és Cristian megegyeznek, hogy szerelmespárt fognak játszani Luis Alberto elõtt, mert Karina így akarja õt féltékennyé tenni. Paula boldog, mert úgy érzi, hogy Joaquin megint szereti, aki viszont Ernestinának panaszolja, hogy csak a pénzéért van a lánnyal. Fiorella és Andres megegyeznek az örökség felosztásáról.

160. Cristian és Karina Gaspar segítségével kideríti, hogy vajon Luis Alberto szerelmes-e Karinába. A terv annyira jól sikerül, hogy Fiorella aggódni kezd, hogy Cristian elhagyja Normát. Fiorella meggyõzõdése, hogy az örökség egy részét szétosztja a családban. Eközben mindenki megpróbálja rábeszélni õt és Luis Albertót, hogy tegyenek le az esküvõrõl. Diego azt hazudja a gyerekeknek, hogy Barrios nem szereti õket, és a kicsik anyjuk ellen fordulnak. Barrios dühében meg akarja ölni Diegót. Luis Alberto felveszi a laphoz riporternek Mechét. Norma segít Soledadnak különös tervében.

161. Meche igyekszik meggyõzni Fiorellát, hogy nézzen szembe a tényekkel, hogy még mindig szereti Andrest. Robertának tetszeni kezd Barrios viselkedése. Pichón és Carmen összejönnek. Soledad tárgyal a boszorkánnyal.

162. Rebeca megfenyegeti Ana Maríát, de õ kész lenne börtönbe menni az igazságért. Andres elhatározza, hogy szembeszáll anyjával. Karina és Cristian szövetkeznek, hogy féltékennyé tegyék Luis Albertót.

163. Caridad kidobja a szobájából a fiatalokat, hallani sem akar az esküvõjükrõl. Ám a fiatalok mégis úgy döntenek, hogy egybekelnek. Barrios tanácsára elmennek megünnepelni szabad délutánjukat és döntésüket. Rebeca ideges, mert nem találja Andrest. Felhívja mobilon, de Fiorella veszi fel a kagylót. Rebeca elhatározza, hogy nem hagyja magát, és azt fogja hazudni mindenkinek, hogy Andrestõl terhes, ezzel kényszeríti a fiút az esküvõre.

164. Carlitos és Paty elutasítja Barriost, de Luciano közbelépése megmenti a helyzetet. Diego meghirdeti Roberta kedvenc tengerparti házát, ám pechjére Roberta abba a házba készül a hétvégére, ráadásul Andres kiszúrja a hirdetést az újságban.

165. Barrios próbálja megnyugtatni Fiorellát, hogy Rebeca terhessége csak rémhír. Andres nem nyugszik bele Diego magyarázatába az ingatlannal kapcsolatban. Fiorella kijelenti, hogy nem megy feleségül Andreshez, ha Rebeca valóban terhes. Paula elhatározza, hogy rendbe hozza kapcsolatát Joaquinnal, és harcol érte. Andres nemet mond Rebecának, megígéri, hogy támogatni fogja a gyereket, de nem akar vele élni. Amparito meg akarja mondani Andresnek az igazat a gyerekrõl.

166. Amparito és Meche sikertelenül próbálja elmondani Andresnek, hogy õ Fiorella gyermekének az apja. Caridad kezdi belátni, hogy tönkretenné fia életét a Rebecával kötendõ házasság, azonban képtelen rászánni magát a cselekvésre. Luis Alberto egyre féltékenyebb Karinának a Cristiannal való viszonyára, mégsem hajlandó lemondani arról, hogy Fiorellát vegye el. Paula megelégeli Joaquin kilengéseit, és felkeresi a rivális nõszemélyt. Aliciának feltûnik, hogy értéktárgyak tûnnek el a házból.

167. Paula összekap Ernestinával, és megmondja, hogy szálljon le Quinóról. Mindenki gratulál neki, azonban Quino közben más nõknek csapja a szelet. Doktor Torreblanca megjelenik a rendõrségen. Az örökség kezelõi már kijelölik az átadás határidejét. Diego ekkor kihallgat egy beszélgetést.

168. Diego megtudja, hol házasodott össze Andres és Fiorella, és a helyszínen akarja beszerezni Barbarával a bizonyítékul szolgáló iratokat. Fiorella eljátssza, hogy Luis Albertóval vacsorázik, csak hogy Andrest féltékennyé tegye, de öngólt lõ. Joaquinnak imponál, hogy Paula verekedett érte. Rebeca fényûzõ vacsorával várja Andrest, hogy elcsábítsa, de nem ér célt. Ana María bejelenti, hogy lehetséges, hogy õ maga okozta az anyja halálát.

169. Roberta meglátogatja Soledadot, és elárulja neki, hogy Elvira Limában tartózkodik. Soledad rettentõ méregbe gurul, és haragjában elzavarja a háztól Pichónt. Meche elárulja Fiorellának, hogy Luis Alberto megcsókolta Karinát. Barbara és Diego megszerzi Andres és Fiorella házassági okmányát.

170. Carmennek sikerül meggyõznie Pichónt, hogy béküljön ki az anyjával. Pichón a legrosszabbkor érkezik haza. Felindultságában véletlenül Sandrának nevezi Carment. Luis Alberto közli Fiorellával, hogy õ is csak olyan, mint bármelyik férfi, és vágyik arra, hogy a szerelme viszonzásra találjon.

171. Elvira közbenjár Pichónnál Soledad érdekében, eközben azzal szembesül, hogy magának is ki kellene békülnie a fiával. Pichón elutazni készül, és megkéri Carmen kezét. Andres és Fiorella elhatározza, hogy igazságosan elosztják az örökséget a rokonság között. Diego nem hagyja annyiban a dolgot.

172. Miller idõt kér, mert szakértõvel akarja megvizsgáltatni a házassági anyakönyvi kivonatot. Közben az örökösök lélekben már lemondanak mindenrõl, Caridad pedig szökni készül, hogy elkerülje a megaláztatásokat. Diego elõre iszik a medve bõrére, és a Barrios elleni bosszút tervezgeti, amikor Andres és Fiorella bejelentéssel áll elé.

173. Diego tervei egy egyszerû helyesírási hiba miatt veszélybe kerülnek. Robertát nagy meglepetés éri. Fiorella Andres szemére veti, hogy csak a pénzéért szereti, ám Rebeca alaposan túljár az eszén.

174. Paula kórházba kerül, és meg is kell operálni. A veszélyes mûtét a gyermek életébe is kerülhet. Mario, Andres és Cristian alaposan megleckézteti Joaquint. Andres bizonyos jelekbõl arra a következtetésre jut, hogy Diego eladja Doña Roberta birtokait.

175. Roberta és Andres feljelentést tesz Diego ellen, így meghiúsul az üzlet. Fiorella véletlenül tanúja lesz, amint Rebeca pénzzel akarja rávenni az orvosát, hogy igazolja a terhességét.

176. Rebeca összekülönbözik Fiorellával, és úgy tesz, mintha elveszítené a magzatát. Andres látni sem akarja többé Fiorellát. Norma és Cristian belátja, hogy semmi értelme annak, hogy továbbra is haraggal gondoljanak egymásra. A várva várt esküvõ napja pedig végre elérkezik. A rokonság és a barátok mind egybegyûlnek a házban. Barbara nekilát dédelgetett terve megvalósításának.

177. Barbara kétségbeesett lépésre ragadtatja magát: elrabolja Aliciát és Andresitót. Az idõzítés mesteri, a hír éppen az esküvõ kellõs közepén derül ki. Andres és Luis Alberto vállvetve segíti Fiorellát. Diego feltett szándéka, hogy váltságdíjat kér a gyermekért, de Barbara errõl hallani sem akar, meg van gyõzõdve arról, hogy a baba az õ gyermeke.

178. Marquez végre rájön, hogy Diego összejátszik Barbarával, tehát elõkeríti a korrupt orvost, aki lehetõvé tette, hogy Barbara megszökjön az elmegyógyintézet zárt osztályáról. Fiorella hosszú, embert próbáló tusakodás után mégis úgy dönt, hogy elárulja Barbarának, hogy a gyermek Andres és az õ fia. Rebecára rájár a rúd, egyszerre mindenki ellene fordul, és ez alól még Caridad sem kivétel. Amíg Barbara és Diego mit sem sejtve alszik, Alicia kihasználja az alkalmat, és feltárcsázza Andrest a mobiltelefonon.

179. Aliciának többszöri próbálkozás után végre sikerül telefonon beszélnie Andresszel. Részletesen beszámol neki arról, hogy milyen útvonalon hurcolták el õt és Andresitót. A rendõrségnek szakértõk bevonásával sikerül beazonosítaniuk Garabán házát. Haladéktalanul odamennek, és megkísérelnek érvényt szerezni a törvénynek és az alapvetõ társadalmi és együttélési normáknak.

180. Fiorella úgy érzi, hogy jóvátehetetlen bûnt követett el, és valósággal vigasztalhatatlan, amiért Andres nem bocsát meg neki. Azonban Caridad végre színt vall: kiderül, hogy Fiorella annak idején mégis csak igazat mondott róla. Silvina abbahagyja a hezitálást, és rászánja magát a végsõ cselekvésre. Rebeca börtönbe kerül. Fiorella és Andres kibékül, így már csak egy lépés választja el õket az esküvõi harangszótól.

Megosztom másokkal: