Por tu amor tartalma

POR TU AMOR TARTLAMA:

1.
Aurora és Nicolas súlyos autóbalesetet szenved, melynek során Aurora életét veszti. Kislánya, Cielo megígéri a húgának, Brisának, hogy nagyon fog vigyázni rá. Lucianót elhagyja a felesége, Alma, mert a férfi sokszor megveri. Sandróval az Egyesült Államokba megy, de ott sem lesz könnyû sorsa.

2.
Telnek az évek, és Nicolas kislányai felnõnek. Marco megpillantja Cielót a tengerparton, és felkeresi Nicolas-t, hogy feleségül kérje.

3.
Rene feleségül akarja venni Brisát, de a lány Sergióba, Cielo võlegényébe szerelmes. Marco felkeresi Sergiót, hogy megismerje a vetélytársát.

4.
Miranda, Marco barátnõje házasságról álmodozik. A nagyravágyó Carlota arra biztatja férjét, hogy használja ki Marcót. Cielo hallani sem akar többé Marcóról, és igent mond Sergio házassági ajánlatára.

5.
Sergio követeli Marcótól, hogy ne zaklassa többé a menyasszonyát. Marco Duran óriási partit szervez, hogy a város megismerhesse. A Montalvo család Cielóra való tekintettel nem vesz részt a partin.

6.
Raquel rájön, hogy Marco, az új befektetõ a lánya apja. Abigail azonnal beleszeret a férfiba, akirõl nem tudja, hogy az édesapja. A fiatalok a szülõk tiltása ellenére elmennek a partira. Cielo hallani sem akar a mulatságról.

7.
Cielo elküldi Sergiót Brisa után a partira, ahol összeszólalkozik Marco Durannal. Brisa szerelmet vall Sergiónak. Marco hiába várja Cielót, a lány nem jelenik meg a mulatságon

8.
Raquel elhatározza, hogy elmondja Marco Durannak, hogy Abigail a lánya. Maria Fernanda hiába vágyakozik Renére, a fiú Brisával akar járni. Abigail halálosan szerelmes Marcóba.

9.
Brisa szerelmet vall Sergiónak. Marcónak meggyõzõdése, hogy még van esélye meghódítani Cielót, bár a lány nem ment el a mulatságra. Rene úgy érzi, sikerült megszereznie Brisa szerelmét, és reméli, hogy a év végéig összeházasodhatnak.

10.
Raquel elhatározza, hogy felkeresi Marco Durant, és elmondja neki, hogy Abigail az õ lánya. Sergio elõre akarja hozni az esküvõt, de Brisa igyekszik megakadályozni.

11.
Nicolas elhatározza, hogy egy külföldi iskolába küldi Brisát. René nem tudja lebeszélni róla. Brisa meggyónja Ponciano atyának, hogy lefeküdt Sergióval, Cielo võlegényével.

12.
Marco Duran szerenádot ad Cielónak, de a lány továbbra sem akar hallani róla. A férfi elhatározza, hogy elmegy San Carlos-ból. Ponciano atya felkeresi Sergiót a rendelojében.

13.
Sergio nem akarja bevallani Cielónak, hogy megcsalta a húgával. Rene nem tud belenyugodni abba, hogy Brisa szakított vele. Mirandának nem sikerül feleségül vetetnie magát Marcóval, ezért végsõ kétségbeesésében közli vele, hogy terhes.

14.
Maria Fernandának nem sikerül meghódítania Renét. Luciano mindenáron ragaszkodik ahhoz, hogy a fia feleségül vegye Brisát, és ezzel részesüljön a Montalvo-vagyonból.

15.
Sergio bevallja Cielónak, hogy megcsalta egy másik nõvel, mire Cielo kidobja a lakásból. Adelaida a lány bocsánatáért könyörög, de Cielo nem tud dönteni.

16.
Miranda bevallja Soniának, hogy nem vár gyereket, csak azért találta ki, hogy Marco feleségül vegye. A férfi azonban bár hajlandó a nevére venni a gyereket, de nem akar megnõsülni.

17.
Rene, hogy kompromittálja Brisát, elrabolja. Agustin és David motorral követi õket, és megmentik Brisát. Luciano alig várja, hogy a Montalvo család tagjává váljon, de a terve egyelõre nem sikerül.

18.
Marco beleegyezik a házasságba. Miranda határtalanul boldog. Cielo megbocsát Sergiónak. Brisa bevallja, hogy õ volt az a nõ, akivel Sergio megcsalta a nõvérét.

20.
Marco nõgyógyászhoz akarja vinni Mirandát. Rene újabb tervet eszel ki Brisa megszerzésére.

21.
Nicolas megígéri Sergiónak, hogy közbenjár az érdekében a lányánál. Mivel nem tudja a szakításuk igazi okát, arra kéri Cielót, hogy bocsásson meg a fiúnak.

22.
Brisa siratja Sergiót. Az ultrahangos vizsgálat nem mutat ki terhességet Mirandánál. A lány meg akar vesztegetni egy nõgyógyászt, hogy elhitesse Marcóval, hogy terhes.

23.
Miranda végre talál egy nõgyógyászt, aki igazolná Marco elõtt nem létezõ terhességét, de Marco ragaszkodik az általa kijelölt orvoshoz. Adelaida könyörög Cielónak, hogy bocsásson meg a fiának, de a lány hajthatatlan.

24.
Brisának depresszió elleni tablettákat ír fel az orvos. David udvarolni kezd Cielónak. Luciano elsikkasztott egy szállítmányt Nicolas cégénél. A hiányzó árunak nyoma veszett. Cielo lázasan keresi a tettest.

25.
Brisa öngyilkossági kísérletet követ el, de még idõben rátalálnak, és orvoshoz viszik. A kórházban éppen Sergio az ügyeletes.

27.
Sergio megkéri Brisa kezét Nicolas-tól, de õ hallani sem akar a házasságról. Alma, annak érdekében, hogy visszaszerezhesse az iratait, igyekszik megtudni a széf kombinációját. Luevano mindenben Alma segítségére siet.

28.
Cielo rábeszéli az apját, hogy egyezzen bele Brisa házasságába. Miranda beköltözik Marco lakásába, hogy bebizonyítsa, milyen jó feleség lenne.

29.
Nicolas beleegyezik Sergio és Brisa házasságába. Adelaida magából kivetkõzve nekiront Brisának a templomban. Cielo hiába próbál a lelkére beszélni, nem akarja elfogadni Brisát.

30.
Marco házasságot ajánl Mirandának, mert azt hiszi, hogy Cielo másnap férjhez megy. Mindenki San Carlos-ba utazik az esküvõre.

31.
Marco a templomban döbbenten látja, hogy nem Cielo a menyasszony. Paz és Brisa azonnal meghívja a férfit az esküvõi fogadásra. Sergio még mindig Cielót szereti, de a lány hûvösen viselkedik vele.

32.
Maria Fernanda reménykedik, hogy meghódíthatja Renét. Miranda esküvõi ruhát vásárol. Marco azonban közli vele, hogy mégsem veszi feleségül.

33.
Miranda nem akarja tudomásul venni, hogy Marco nem veszi feleségül. Sergio a nászéjszakát egy szállodai bárban tölti. Nem tudja elfelejteni Cielót.

34.
David reménykedik Cielo meghódításában, és vacsorázni hívja. Az étteremben összefutnak Marco Durannal. Rafael segítségével Almának sikerül megszöknie Sandrótól, és hazajut Mexikóba. Sandro azonban nem hagyja annyiban.

35.
Alma és Rafael Luevano San Carlos-ba utaznak, hogy Alma megkeresse a fiait. Sandro egy magánnyomozót bíz meg Alma felkutatásával. Marife sokat szenved Rene miatt.

36.
Abigail Marco Duran-hoz szegõdik titkárnõnek. David dolgozni akar, hogy méltó legyen Cielo szerelmére. Miranda könyörög Hilda-nak, hogy árulja el Marco hollétét.
37.
Marco hiába ostromolja Cielót, a lány folyton elutasítja. Alma felkeresi Nicolas-t. Az irodában Lucianóval is találkozik, aki megtiltja neki, hogy a fiai közelébe menjen.
38.
Alma meglátogatja a fiúkat, akik halottnak hiszik az anyjukat. Luciano az anyjuk barátnõjeként mutatja be. Raquel mindent elkövet, hogy lejárassa Marco Duram-t.
39.
Sergio és Brisa visszatérnek a nászútról. Adelaida cselédként bánik a menyével. Brisa némán tûr. Alma ajándékokkal halmozza el a fiait. Marife odaadja magát Rene-nek, de a fiú durván bánik vele.
40.
Carlota mindenáron Marco Duranhoz akarja adni a lányát. A Montalvo-házban megjelenik Marco Duran. Cielo közeli barátként kezeli Sergio elõtt.

41.
Miranda ráveszi az éjjeliõrt, hogy engedje be Marco irodájába, de semmit nem talál, ami Marco hollétére utalna. Marco hajókirándulásra hívja Cielót és Brisát.

42.
Brisa unszolására a nõvére is elmegy a hajókirándulásra. Adelaida mindenáron tönkre akarja tenni a fia házasságát. Luciano eltiltja a fiait Almától.

43.
Sergio alig jár haza, inkább a kórházban éjszakázik, csakhogy ne kelljen Brisával lennie. Cielo elfogadja Marco vacsorameghívását.

44.
Miranda San Carlos-ba érkezik. Nicolas-nak anyagi gondjai támadnak. Rene pénzt kér Almától az autója megjavítására. Agustin elköltözik otthonról.

45.
Miranda és Sonia a szállodában várja Marcót. A férfi nem örül a jelenlétüknek. Jacaranda elmeséli Petrának, hogy Adelaida folyton megalázza Brisát.

46.
Cielo magyarázatot követel Sergiótól. Abigail megharagszik Brisára, amiért az le akarja beszélni Marcóról. Agustin Hermosillóba indul munkát keresni.

47.
Alma ráveszi Agustint, hogy ne utazzon el, inkább dolgozzon neki. A fiú elfogadja az ajánlatot. Cielo elmondja Davidnak, hogy csak barátként szereti, és nincs értelme feláldoznia a tanulmányait érte.

48.
Brisa tagadja, hogy Adelaida megalázza, és nem akar elköltözni. Ponciano atya unszolására Sergio úgy dönt, hogy elköltöznek. Az indulás reggelén Adelaida rosszul lesz.

49.
Miranda közli Cielóval, hogy Marco már ült börtönben. A lány nem kíváncsi Marco magyarázatára.

50.
Brisa fültanúja lesz, amint Sergio telefonon szerelmet vall Cielónak. A lány Marcót keresi fel, hogy valakinek elsírja a bánatát. Adelaida unszolására Sergio elmegy Marcóhoz, de Cielót találja ott.

51.
Sergio jelenetet rendez, amiért Cielót Marcónál találja. Brisa szenved, amiért Sergio még mindig a nõvérét szereti. Miranda minden eszközt bevet, hogy Cioelót távol tartsa Marco Durantól.

52.
Sonia beleszeret Nicolas Montalvóba. Nicolas is kedveli õt. Marco és Cielo az étterembõl kilépve találkoznak a részeg Sergióval.

53.
San Carlos-ban mindenki Cielo és Marco viszonyáról pletykál. Marco házasságot ajánl Cielónak, de a lány elutasítja.

54.
Brisa ráveszi a nõvérét, hogy menjen feleségül Marcóhoz, mert így Sergio bizonyára elfelejti õt. Cielo végül néhány feltétellel elfogadja a házassági ajánlatot. Nicolas azonban nem egyezik bele.

55.
Cielo, hogy kikényszerítse apja beleegyezését, azt hazudja, hogy valóban viszonya van Marcóval. Nicolas csalódott ugyan, de áldását adja a házasságra.

56.
Miranda felkeresi Cielót, és beszámol neki arról, hogy õ Marco szeretõje. Abigail kétségbe esik, amiért Marco nõsülni készül. Luciano nem hiszi el Almának, hogy Rene nem jár az órákra.

57.
Az eljegyzési vacsorára Sergio és Brisa is hivatalos. Sergio nem hiszi, hogy Cielo képes feleségül menni Marcóhoz. Miranda jelenetet rendez a Montalvo-házban, de a terve nem sikerül.

58.
Cielo a fõvárosba utazik, hogy kiválasszon egy menyasszonyi ruhát, de kétségek gyötrik a házassággal kapcsolatban. Marife gyermeket vár Rene-tõl, a fiú azonban arra kéri, hogy vetesse el.

59.
Az esküvõ napján Miranda fegyvert fog Marcóra, de a férfinak sikerül elvennie tõle a pisztolyt. Marife nem akarja elvetetni a gyerekét.

60.
Sergio túl sokat iszik az esküvõi fogadáson, és a konyhában ráveti magát Cielóra. Ekkor lép be Marco…

61.
Marco csak annyit lát, hogy Cielo és Sergio csókolózik a konyhában. Nagyon dühös lesz, és elhatározza, hogy megleckézteti a lányt.

62.
Marco egy kis bányászkunyhóba viszi nászútra Cieliót, ahol még vezetékes víz sincs. Miranda közben Rene-vel vigasztalódik. Nicolas hajókirándulásra viszi Sonia-t.

63.
Cielo keservesen szenved a mostoha körülmények miatt, de apró trükkökkel Marco életét is megnehezíti. Marco elhiteti vele, hogy szigorúan bánik a munkásokkal, és a szeme láttára kirúg egy bányászt.

64.
Adelaida jósnõhöz fordul, hogy megszabadítsa a menyétõl. A kapott varázsitalt Brisa teájába keveri.

65.
Cielo és Marco szörnyen összevesznek. A lány elhajt Demetrio szekerével. A szekér felborul, és Cielo csúnyán megsérül. A sziklák közé vonszolja magát, ahol megmarja egy kígyó.

66.
Marco eszméletlenül találja Cieliót. Luciano megtudja, hogy Rene hanyagolja az egyetemet, és ezért maga mellé veszi a gyárba. Rene arra biztatja Marife-t, hogy lopjon a szüleitõl, és így kifizetheti az abortuszt.

67.
Marco kórházba szállítja Cielót, az orvosok küzdenek az életéért. Lazaro a cég repülõgépén odaviszi Nicolas-t és Paz-t. Az eszméletlen Cielo folyton Sergiót szólongatja.

68.
Marco kórházba szállítja Cielót, az orvosok küzdenek az életéért. Lazaro a cég repülõgépén odaviszi Nicolas-t és Paz-t. Az eszméletlen Cielo folyton Sergiót szólongatja.

69.
Cielo magához tér egy pillanatra, és az orvos szerint túl van az életveszélyen. Sergio is elkíséri Brisát Tepic-be, de hiába ragaszkodik Cielo San Carlos-ba szállításához, Marco hallani sem akar róla.

70.
Eliseo felajánlja Carlotának, hogy részletekben kifizeti a gyöngysort, csak vonja vissza a feljelentést. Refugiót kiengedik a börtönbõl.

71.
Sergiónak sikerül beosonnia Cielo kórtermébe, de Marco észreveszi, és kidobja. Nicolas hazautazik, Paz és Brisa Cielo mellett marad.

72.
Brisa meghallja, amint az eszméletlen Cielo Sergiót szólongatja, és ekkor döbben rá, hogy a nõvére mekkora áldozatot hozott érte. Carlota elküldi Refugiót a háztól. Marife és Rene elmennek egy kétes hírû nõgyógyászhoz.

73.
Brisa elmondja Sergiónak, hogy Cielo még mindig szereti. Sergio azonnal Tepic-be utazik, de csúnyán összekülönbözik Marcóval. Lazaro hosszú évek után végre egykori szerelme nyomára bukkan.

74.
Lazaro rájön hogy, Alejandra volt az, aki egykor börtönbe juttatta. Elhatározza, hogy bosszút áll. Marife megszökik a mûtõasztalról. Luevano rájön, hogy Nicolas-nak titkos bankszámlája van.

75.
Marco gyönyörû házat vesz Cielónak. Amint a lányt kiengedik a kórházból, hazatérnek San Carlos-ba. Alejandra-t börtönbe zárják. Marife belátja, hogy Rene nem szereti, ezért elhatározza, hogy apát kerít születendõ gyermekének.

76.
Rene azzal vádolja Agustint, hogy beleszeretett Almába. Luciano arra kéri a volt feleségét, hogy örökre hagyja el a várost.

77.
Marco jelenetet rendez Sergio látogatása miatt. Miranda is megjelenik Cielo és Marco otthonában. Amikor Alma kérdõre vonja Agustint, a fiú elmondja, hogy egy másik nõbe szerelmes.

78.
Brisa ridegen viselkedik Cielóval. Nicolas bevallja, hogy Sonia a barátnõje. Cielo lába görcsbe rándul, miközben a tengerben úszik, és Marco eszméletlen állapotban vonszolja a partra.

79.
Paz éppen egykori udvarlójára gondol, akit halottnak hisz, amikor Leoncio San Carlos-ba érkezik. Marco felajánlja Nicolas-nak, hogy betársul a cégébe, hogy a vállalatot kihúzza a bajból.

80.
Paz éppen egykori udvarlójára gondol, akit halottnak hisz, amikor Leoncio San Carlos-ba érkezik. Marco felajánlja Nicolas-nak, hogy betársul a cégébe, hogy a vállalatot kihúzza a bajból.

81.
Miranda éppen vízbe akarja lökni a tolószékhez kötött Cielót, de Sonia megzavarja. Alma megismerkedik Mirandával, és megpróbálja rávenni a fiát, hogy keressen másik barátnõt.

82.
Agustin megsértõdik. Marco kifizeti a Montalvo-cég adósságát, és cserébe 20 százaléknyi tulajdonrészt kap. Miranda felkeresi Cielót, és azt hazudja neki, hogy Marco még mindig eltartja õt.

83.
Sonia felkeresi Brisát, de a lány gorombán beszél vele, és hallani sem akar arról, hogy az apja újra megnõsüljön. Kiderül, hogy Leoncio sose nõsült meg. Paz elmondja neki, hogy halottnak hitte, ezért ment máshoz feleségül.

84.
Alma megkéri Mirandát, hogy hagyja békén Agustint, de nem jár sikerrel. Roman zsarolja Lucianót. Alma tudomást szerez arról, hogy Miranda Renét is behálózta.

85.
Brisa megkéri Cielót, hogy többé ne látogassa meg. Ezzel sikerül elkerülnie, hogy Sergióval találkozzon. Paz elmondja Leonciónak, hogy azt hitte, a férfi, meghalt, s ezért ment máshoz feleségül.

86.
Leoncio elmondja Paz-nak, hogy azóta sem nõsült meg, és még mindig szereti Paz-t. Alma megkéri Renét, hogy szakítson Mirandával, de a fiú kineveti. Luciano megöli Romant, aki zsarolja õt a sikkasztás miatt.

87.
Leoncio addig nem akar elmenni San Carlos-ból, míg feleségül nem veszi Pazt, de a nõ hallani sem akar a kapcsolatukról. Lazaro betegeskedik.

88.
Cielo kétségbeesik, látván, hogy a halászhajók üresen térnek vissza a kikötõbe. Sergio minden este kocsmába jár, és italba fojtja a bánatát. Luciano visszafogadja Agustint.

89.
Cielo kifut a tengerre az egyik halászhajóval. Amikor Nicolas tudomására jut, riasztja Marcót. A férfi azonnal utána indul egy hajóval, de már csak a Gaviota roncsait találják meg.

90.
A közelgõ vihar miatt abba akarják hagyni az eltûnt Gaviota utáni kutatást. Marco azonban nem adja fel a reményt, hogy megtalálhatják az eltûnteket, köztük Cielót.

91.
Cielónak sikerült kiúsznia egy sziklára. Marco épségben hazaviszi. Sergio beoson a házukba, hogy mint orvos megvizsgálja. Marcónak nincs ínyére a dolog, de az apósára való tekintettel nem rendez jelenetet.

92.
Brisa szenved amiatt, hogy Sergio még mindig a nõvérét szereti. Sergio újabb látogatást kísérel meg, de Abigail kiutasítja a házból.

93.
Sonia elmondja Mirandának, hogy Nicolas megkérte a kezét. A rendõrség megtalálja Roman holttestét. Marco bezárja Cielót a szobájába, mert azt szeretné, ha a felesége pihenne.

94.
A Cielo lakatost hív, és kinyittatja a Marco által bezárt ajtót. Sonia elmondja Agustinnak, hogy a húgának más férfi is van az életében. Az eljegyzési vacsorán Brisa bejelenti, hogy gyermeket vár.

95.
Cielo keserûen fogadja Brisa terhességének hírét, mert még mindig Sergiót szereti. Abigail bevallja Cielónak, hogy szerelmes Marcóba. Sergio beviszi Brisát a kórházba…

96.
A kórházban a vizsgálatok kimutatják, hogy Brisa nem terhes, csupán egy tea összetevõi okozták a terhességi tüneteket. Agustin Sonia bíztatására kémkedik Miranda után, és rajtakapja Renével. Miranda bosszút forral.

97.
Marco elbocsátja Abigailt. A lány könyörög Cielónak, hogy váljon el Marcótól. Eliseo udvarolni kezd Raquelnek, a titkárnõjének. Adelaida újra a jósnõhöz fordul segítségért.

98.
Lazaro felkeresi Alejandrát a börtönben. Sandro véletlenül összefut Almával, de Luevano a nõ védelmére kel. Miranda elviszi Nicolas-nak Sonia korábbi szeretõinek fotóit.

99.
Nicolas szakít Soniával. A lány elköltözik Mirandától. Alma befogadja. Marife levelet ír Agustinnak, melynek hatására a fiú azonnal felkeresi.

100.
Raquelt nyugtalanítja, hogy esetleg beleszeret a fõnökébe, ezért inkább felmond. Sandro Fausto kocsmájában megismerkedik Lucianóval. Sonia hosszas keresgélés után a kocsmában talál munkát.

101.
Lazaro ki akarja hozatni Alejandrát a börtönbõl, de a bíró nem hajlandó újratárgyalni az ügyét. Lazaro felbõszül, és a bíró lecsukatja. Azucena elpletykálja, hogy Marco börtönben ült.

102.
David tüntetést szervez az építkezésen. Cielo azonnal odarohan. Alma átadja Sandrónak az ékszereit, hogy a férfi békén hagyja.

103.
Cielo minden erejével védi Marco érdekeit. Közli Daviddal, hogy már nem tart igényt a barátságára. Luciano egy bárba viszi Nicolast, ahol Sonia felszolgálóként dolgozik.

104.
Marife eléri, hogy Agustin a barátja legyen. Cielo megkéri Marcót, hogy mindent meséljen el a múltjáról. A férfi örül, hogy Cielo közeledik hozzá.

105.
Alma azzal zsarolja Lucianot, hogy beszél Nicolas-nak a férfi amerikai bankszámlájáról, ha az nem fogadja vissza a házába. Marife bevallja Agustinnak, hogy gyereket vár egy másik férfitól.

106.
Alma azzal zsarolja Lucianot, hogy beszél Nicolas-nak a férfi amerikai bankszámlájáról, ha az nem fogadja vissza a házába. Marife bevallja Agustinnak, hogy gyereket vár egy másik férfitól.

107.
Cielo többet ivott a kelleténél, és hajnalban Marco mellett ébred fel. Azt állítja, hogy Marco kihasználta a részegségét, és nagyon összevesznek. Marco elmegy otthonról.

108.
Marco a kocsmában találkozik Sergióval és Mirandával. Sergio azonnal beárulja Marcót Cielónál. Carlota nem egyezik bele Marife és Agustin házasságába.

109.
Carlota el akarja vinni Marifét a városból, hogy megakadályozza a házasságot. Marife kétségbeesésében bevallja az apjának, hogy terhes. Eliseo, aki azt hiszi, Agustiné a gyerek, elviszi a lányt Raquelhez, hogy ne legyen az anyja közelében.

110.
Cielo és Marco csúnyán összevesznek. A férfi Mirandánál tölti az éjszakát. Cielo megbánja, hogy durván beszélt a férjével, és másnap bocsánatot kér.

111.
Miranda felkeresi Cielót, és elmondja, hogy szeretkezett Marcóval. Cielo nem hisz neki, de Miranda beoson a házukba, és kínos helyzetbe hozza Marcót. A férfi kénytelen bevallani, hogy a lány igazat mond.

112.
Rene felfedezi egy magazin címlapján Alma fotóját, és megmutatja Lucianónak. Carlota el akarja vetetni Marife gyerekét. Eliseo elhatározza, hogy el fog válni a feleségétõl.

113.
Carlota azzal fenyegetõzik, hogy tönkreteszi Eliseo politikai karrierjét, ha el akar válni tõle. David kihallgat egy beszélgetést, és megtudja, hogy Marife Renétõl vár gyereket.

114.
David rábeszéli Agustint, hogy kérdezze meg, kié a gyerek. Miranda elhiteti Cielóval, hogy Marco minden estéjét vele tölti. Sandro megjelenik Luciano házában. Leoncio arra kéri Pazt, hogy kísérje el a fõvárosba.

115.
Agustin megtudja, hogy Marife a testvérétõl vár gyereket, és a két fiú összeverekszik. Abigail szerelmet vall Marcónak, de a férfi elutasítja. Raquel bizalmasan elmondja Eliseónak, hogy Marco Abigail apja.

116.
Cielo unja Marco kicsapongásait, és érte megy a kocsmába. Marco tanúkkal bizonyítja, hogy esténként egyedül iszogatott, nem Mirandával volt. Agustin nem tudja eldönteni, hogy feleségül vegye-e Marifét.

117.
Agustin nem jelenik meg az esküvõn. Eliseo elmegy a lakására, hogy magyarázatot követeljen tõle. Luciano elmondja, hogy Marife Renétõl vár gyereket, nem pedig Agustintól.

118.
Miranda rálõ Cielóra, de Marco eléugrik, és a golyó õt találja el. Miranda az ablakon át megszökik a rendõrök elõl, és Soniához menekül.

119.
Alejandrát húsz évnyi börtönbüntetésre ítélik. Lazaro õrjöng. Cielo nagyon aggódik Marco egészségéért, és egyre kedvesebben viselkedik vele. Leoncio és Paz úgy döntenek, hogy többé nem titkolják érzéseiket.

120.
Marife Hermosillóba szökik, hogy ott megszülje a gyereket, és aztán örökbe adja. Brisa megtudja, hogy nem lehet gyereke. A kórházból hazafelé autóbalesetet szenved.

121.
Brisát az hermosillói kórházba szállítják. Állapota válságos. Cielo és Marco azonnal a kórházba siet. Az orvosok nem sok esélyt látnak arra, hogy felgyógyuljon.

122.
Nicolast bosszantja, hogy Paz Leoncio Arizával barátkozik. Luciano megveri Almát, remélve, hogy sikerül végleg elüldöznie San Carlosból. Jesus és Flor titokban Hermosillóba mennek, felkutatni Marifét.

123.
Brisa magához tér, és elmondja Sergiónak, hogy visszaadja a szabadságát, és elválik tõle. Flor és Jesus Hermosillóban bolyong. Eliseo kétségbeesve keresi õket. Agustin felelõsnek érzi magát Marife eltûnéséért.

124.
Cielo nem örül annak, hogy Brisa el akar válni, és arra kéri Sergiót, hogy mindent kövessen el a húga boldogságáért. Brisa bevallja Nicolasnak, hogy õ csábította el Sergiót.

125.
Nicolast nagyon bántja, hogy a lányai hazudtak neki és boldogtalan házasságban élnek. Hazautazik és bezárkózik a szobájába. Alma azzal zsarolja Lucianót, hogy beszél Nicolasnak a sikkasztásairól, ha még egyszer kezet emel rá.

126.
Brisa arra kéri Marcót, hogy váljon el Cielótól. Marco elhatározza, hogy nem áll Sergio és Cielo közé, elválik, ha ez a felesége boldogságának kulcsa.

127.
Cielo nemigen akar a válásról beszélni. Paz bevallja Nicolasnak, hogy Leoncio volt az elsõ udvarlója, és hogy még mindig szereti. Nicolas õrjöng, és megtiltja, hogy találkozzanak.

128.
Lazaro feleségül veszi Alejandrát, bár a nõnek még hosszú évekig börtönben kell ülnie. Marco bevallja Cielónak, hogy úgy szereti, mint még soha senkit.

129.
Cielo és Marco szerelmet vallanak egymásnak, és nagyon boldogok. Brisa utasítja Sergiót, hogy kérjen bocsánatot Cielótól, és menjen vissza hozzá.

130.
Sergio felkeresi Cielót, és a lány még egyszer utoljára megcsókolja. Ekkor lép a szobába Marco, aki félreérti a helyzetet, és Mexikóba utazik. Cielo utánamegy és Mirandával találja.

131.
Marco büszkeségbõl azt hazudja Cielónak, hogy egyáltalán nem szereti, és most, hogy meghódította, már nem is kell neki. Cielo sírva rohan ki az irodából, és belebotlik Marco üzletfelébe, a jóképû Julianba.

132.
Brisa visszaköltözik az apja házába. Abigail bevallja Raquelnek, hogy szerelmes Marco Duranba. Julian megjelenik San Carlosban és újra összefut Cielóval.

133.
Marco és Cielo elküldi egymáshoz az ügyvédeit, hogy mielõbb túl legyenek a váláson. Adelaidát elmegyógyintézetbe utalják. Julian azonnal beleszeret Cielóba.

134.
Amikor Julian megtudja, hogy Cielo válófélben van, elhatározza, hogy meghódítja. Abigail a fõvárosba megy, hogy elfeledhesse Marcót. Raquel bevallja Ponciano atyának, hogy ki Abigail vér szerinti apja.

135.
Miranda roppant segítõkész Marcóval szemben, igyekszik eljátszani, hogy csupán barátként törõdik vele. Sergio az alkoholba menekül. A rendõrség nyomoz Luciano furgonja után.

136.
Sandro igyekszik kicsalni Lucianótól a sikkasztással szerzett pénzt. Cielo elfogadja Julian vacsorameghívását. Nicolasnak nem tetszik, hogy Cielo egy másik férfival randevúzik a válás elõtt.

137.
A békítõ tárgyaláson Marco megcsókolja Cielót, de a lány úgy érzi, ismét gúnyt ûz belõle, és hallani sem akar a békülésrõl. Miranda megtudja, hogy gyereket vár, és úgy intézi, hogy Marco megtalálja a pozitív teszt eredményét.

138.
Marife nem szeretné örökbe adni születendõ gyermekét, de Carlota kényszeríti rá. Adelaida bocsánatot kér Cielótól és Brisától. Abigail találkozik Marcóval, és ismét munkát kér tõle.

139.
Carlota rájön, hogy Eliseo udvarol Raquelnek, és kényszeríti a férjét, hogy mondjon fel neki. Miranda elhiteti Marcóval, hogy az õ utódját várja, de nem akar semmit tõle, ezért a gyereket se tartja meg.

140.
Cielo nagy örömmel veszi tudomásul, hogy gyereket vár Marcótól. Marco a szálloda avatási ünnepségén Sergio mellett látva Cielót, úgy mutatja be Mirandát, mint leendõ feleségét.

141.
Marco egy fogadáson Mirandát nyilvánosan leendõ feleségének nevezi, ezért Cielo dühében nem mondja el neki, hogy állapotos. Cielo úgy dönt, elhagyja San Carlost, hogy a fõvárosban szülje meg Marco gyermekét.

142.
Brisa is Cielóval akar elmenni San Carlosból. Luciano kihallgatja Alma és Sandro beszélgetését, és éktelen haragra gerjed, mert azt hiszi, közösen akarják tönkretenni õt. Pisztollyal ront rájuk, és dulakodás közben hasba lövi Sandrót.

143.
Luciano lövése megöli Sandrót, ezért letartóztatják. Nicolas ügyvédet hív, hogy bebizonyítsák, Luciano önvédelembõl lõtt. René õrjöngve vádolja Almát, aki nem bírja tovább, és elmondja neki az igazságot, hogy õ az édesanyja.

144.
René és Agustin még inkább Alma ellen fordul. Cielo a fõvárosba utazik, remélve, hogy megkapja az állást, amelyet Julian közbenjárásával ajánlottak neki. Lucianót szabadlábra helyezik, de nem sokkal ezután újra megjelennek nála a rendõrök, és egy újabb gyilkossággal vádolják.

145.
Nicolas nem hiszi el a nyomozóknak, hogy a bebörtönzött Luciano ölte meg egykori kollégáját, akivel együtt meglopták Nicolas cégét. Mikor azonban Alma is megerõsíti mindezt, már nem kételkedhet tovább. Julian közbenjárására Cielo megkapja az állást a fõvárosban.

146.
Abigail megtudja, hogy Marco feleségül akarja venni Mirandát, és mindent elkövet, hogy ezt megakadályozza. Se Lazaro, se Miranda nem nézi jó szemmel, hogy Marco Abigaillal találkozgat.

147.
Cielo, Brisa és Doña Paz a fõvárosba költözik. Alma Agustin beleegyezésével hozzámegy Luevanóhoz. Cielo aggódik, hogy a kötelezõ orvosi vizsgálat során kiderül terhessége, és ezért nem kapja majd meg az állást.

148.
Raquel tudomást szerez arról, hogy Abigail Marcóval randevúzik, és azonnal a fõvárosba siet. Kétségbeesetten fedi fel az igazságot Abigail elõtt, miszerint a lány a saját apjába szerelmes.

149.
Marco rábeszélésére Raquel beleegyezik, hogy Abigail Marcóval maradjon a fõvárosban. Raquel Davidnak is elmondja, hogy Abigail apja Marco Duran, Davidé viszont valaki más. David elkeseredésében Agustinhoz költözik.

150.
Cielo annak ellenére is megkapja az állást, hogy állapotos. Julian mindent elkövet, hogy elnyerje Cielo szerelmét. Marco úgy dönt, hogy feleségül veszi Mirandát. Julian közli a hírt Cielóval.

151.
Marco Lazaro tiltakozása ellenére is megesküszik Mirandával. Leoncio közli Marcóval, hogy ezek után nem hajlandó neki dolgozni. René gúnyos hangú levélben értesíti apját, hogy el fogja költeni a pénzét.

152.
Luciano dühében elmondja a nyomozóknak, hová küldte Renét. Marife hosszas vívódás után úgy határoz, örökbe adja újszülött gyermekét. Alejandra összeesik a börtönben. Miranda megszüli a gyermekét, de komplikációk lépnek fel.

153.
Miranda újszülöttjének állapota válságos, azonnali szívmûtétre van szükség. Marifét állandó lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért örökbe adta gyermekét.

154.
Don Nicolas ismét rosszul lesz, orvoshoz kell fordulnia. Doña Paz hazautazik San Carlosba. Cielo tudomást szerez róla, hogy Miranda gyermeke milyen súlyos beteg.

155.
Cielo rendszeresen meglátogatja Miranda újszülöttjét, aki lassanként túljut az életveszélyen. Marife hosszas vívódás után úgy dönt, megpróbálja visszakapni a gyermekét és ehhez Eliseo segítségét kéri.

156.
David megbocsát anyjának és hazaköltözik. Ugyanekkor állít be Abigail is, aki ugyancsak szeretetérõl biztosítja Raquelt. Brisa állást kap egy könyvesboltban. Mikor Cielo újra bemegy a kórházba, összetalálkozik Marcóval.

157.
Cielo nem válaszol Marco kérdésére, hogy kitõl terhes. René egyfolytában veszít a las vegasi kaszinóban. Don Nicolas bemegy Lucianóhoz a börtönbe, de a veszekedés hevében rosszul lesz, és összeesik. Marco San Carlosba utazik, de Cielót hiába keresi.

158.
Családja ügyvédje közli Marifével, hogy semmilyen törvényes úton nem szerezheti vissza gyermekét. Julian kénytelen személyesen elmenni Mirandához, hogy közölje vele: marco találkozott Cielóval, és tudja, hogy terhes.

159.
Cielo és Brisa sietve utaznak San Carlosba, amit értesülnek róla, hogy apjuk kórházba került. Julian is tudomást szerez a történtekrõl és csatlakozik hozzájuk.

160.
Doña Paz tanácsára Sonia meglátogatja Nicolast a kórházban, aki végre megenyhül a lány iránt. Julian megkéri Cielo kezét Don Nicolastól. Cielo Doña Paz tiltakozása ellenére igent mond. Marife David és Agustin segítségét kéri, hogy kiderítsék, hová került a fia.

161.
Miranda közli Marcóval, hogy Cielo hozzámegy Julianhoz. Marco kétségbeesve próbál a nyomukra bukkanni. Kideríti Cielo fõvárosi címét, de csak Brisát találja ott, aki azt vágja a szemébe, hogy Cielo Juliantól terhes. Az esküvõn Nicolas jelenetet rendez, mert Doña Paz meghívta Leonciót.

162.
Sonia csitítja Nicolast, aki felajánlja a lánynak, hogy dolgozzon a cégüknél. Alejandra rosszullétei miatt Lazaro engedélyt szerez, hogy az asszony elmehessen kivizsgálásra. Marco felkeresi Cielót az irodájában.

163.
Marco és Cielo tisztázzák a félreértéseket, és mindkettejük számára világossá válik, mennyire szeretik egymást. Cielo elmondja Marcónak, hogy az õ gyermekét várja. Váratlanul Julian nyit rájuk, aki kis híján összeverekedik Marcóval…

164.
Julian azt kéri Cielótól, addig ne váljanak el, amíg Marco nem rendezi a helyzetét. A kivizsgáláson kiderül, amit Alejandra eddig eltitkolt, hogy a jobb szemére nem lát. A vizsgálati eredmények rosszat sejtetnek. Marco közli Mirandával, hogy el akar válni. Miranda õrjöng és kegyetlen lépésre szánja el magát.

165.
Miranda fia lázas beteg, és azonnal kórházba viszik. René még a kaszinótól kapott hitelt is elveszíti Las Vegasban. Mexikóba kell utaznia, hogy pénzt szerezzen.

166.
Marife felkeresi Salazarnét, aki örökbe fogadta a fiát, de az szóba sem áll vele, sõt panaszt tesz az intézetnél és perrel fenyegetõzik. Cielo arra kéri Marcót, hogy ne találkozzanak. Miranda elmegy Cielóhoz, hogy felszólítsa, költözzön el a fõvárosból.

167.
Julian megfenyegeti Marcót, hogy ne találkozzon többet Cielóval. Cielo úgy dönt, visszaköltözik San Carlosba, de elõbb megbeszáli apjával, hogy Julian állást kaphasson a cégüknél. Az orvosok közlik Lazaróval, hogy Alejandra halálos beteg.

168.
Lazaro mindent elkövet, hogy kihozhassa feleségét a börtönbõl. René rájön, hogy Miranda kisfiának õ az apja, és ezzel próbálja zsarolni az asszonyt. Miranda ördögi tervet eszel ki, csak akkor ad pénzt Renének, ha az megöli Cielót.

169.
Doña Paz igent mond Leoncio házassági ajánlatára. Marife elárulja Davidnak, hogy Don Eliseo és Raquel egymásba szerettek. Carlota minden létezõ módon igyekszik lejáratni a férjét, és súlyos rágalmakat terjeszt róla.

170.
Nicolas nem hisz a vádaknak. Marife újra megpróbál beszélni Salazarnéval, aki örökbe fogadta a fiát, de az hajthatatlan. Marife elhatározza, hogy elrabolja gyermekét.

171.
Rene leüti Juliant, de Cielónak sikerül megszöknie elõle. Az izgalmak hatására azonban megindulnak a fájások. Cielót azonnal kórházba szállítják. Marco is tudomást szerez a fejleményekrõl, és azonnal a kórházba siet.

172.
Julian dühös lesz, amikor meglátja Marcót, és a két férfi összeverekedik. Doña Paz nyomására végül Julian elhagyja a kórházat, és a rendõrségre megy. Vallomást tesz, mely szerint Marcónak köze lehet az õket ért támadáshoz.

173.
Lazaro segítségével Marcónak sikerül tisztáznia magát a nyomozók elõtt Julian vádjai alól. Miranda is bejön a kórházba, és a vajúdó Cielo ágyánál szitkozódik, míg ki nem dobják. Megszületik Marco és Cielo kislánya. Nicolas és Sonia a fõvárosba utazik, hogy láthassák az újszülöttet.

174.
Marife elrabolja kisfiát a nevelõszüleitõl. David pénzt ad Marifének, hogy külföldre menekülhessen. Cielo közli Juliannal, hogy többé nem megy vissza hozzá. Marco meghallja, mikor René azzal fenyegeti Mirandát, hogy elmondja Marcónak: Miranda fia nem az övé.

175.
Marco követeli, hogy Miranda mondja el neki az igazságot. Abigaillal együtt elköltözik a nõtõl, és a gyermeket is magával viszi. Renét egyre jobban fenyegetik az adósságbehajtók. Marife visszaviszi fiát az örökbefogadó szülõknek, és megígéri, hogy többé nem zaklatja õket. Renét már a rendõrség is keresi.

176.
Brisa meghódítása érdekében Pablo teljesen megváltoztatja a külsejét. Alejandrát, tekintettel állapotára, a bíró kiengedi a börtönbõl. Paz hozzámegy Leoncióhoz, de elõbb bevallja neki, hogy Nicolas az õ fia. Az örökbefogadó szülõk úgy döntenek, visszaadják Marifének a gyermeket.

177.
Julian ajánlatot tesz Marcónak: hajlandó elválni Cielótól cserébe Marco részvényeiért a cégében. Marco kis híján enged a zsarolásnak, de Lazaro közbelép és másfajta alkut javasol. Készpénzt ajánl Juliannak, aki végül aláírja a szükséges papírokat.

178.
Lazaro segítségével Marcónak sikerül tisztáznia magát a nyomozók elõtt Julian vádjai alól. Miranda is bejön a kórházba, és a vajúdó Cielo ágyánál szitkozódik, amíg ki nem dobják. Megszületik Marco és Cielo kislánya. Nicolas és Sonia a fõvárosba utaznak, hogy láthassák az újszülöttet.

179.
Julian elmondja Mirandának, hogy beleegyezett a válásba. Miranda úgy érzi, Julian is elárulta õt, és bosszút forral. A revízió mindent rendben talál, így Eliseo tisztázódik Carlota vádjai alól. Carlotát barátnõi kiközösítik, és Jesus is az apjához költözik. Az amerikai szerkesztõ hajlandó kiadni Agustin verseskötetét.

180.
Miranda elrabolja Cielo kislányát. Julian lakására megy, akit agyonlõ, majd kimászik az ablakpárkányra, hogy ledobja a gyereket. Lazaro életét feláldozva menti meg a babát. Paz elárulja Nicolasnak, hogy valójában Leoncio az apja. Marco és Cielo esküvõre készül.

Megosztom másokkal: