Porque el amor manda tartalma

PORQUE EL AMOR MANDA – Amit a szív diktál tartalma:

A tartalmakat (1-30-ig) Erzsébet írta, köszönet érte!

1.
Jesús egy kedves és jóképû fiatalember, aki munka mellett szerzett pénzügyi diplomát /ezt még honosítania kell/, napközben pizza futárként dolgozik egy étteremben. Már csaknem 7 éve érkezett Chicagóba, hogy új életet kezdjen egy szerelmi szakítás után. Ám egy nap, amikor az interneten képeket nézeget, egy közösségi oldalon szembesül azzal, hogy egykori szerelmének, Veronicának van egy hétéves, Valentina nevû kislánya. Jesús, a kislány kora alapján azt feltételezi, hogy talán az õ lánya, akit Veronica eltitkolt elõle. Jésúsnak sikerül beszélnie a volt szerelmével, aki bevallja neki az igazságot, hogy õ a kislány apja. Jésús úgy dönt, hogy visszatér Chicagóból Monterrey-be, hogy megismerje a lányát. Ehhez egy gazdag földijét, Uri segítségét kéri, aki korábban az utcán majdnem elütötte az autójával. Uri annak fejében, hogy Jesús elvisz egy bõröndöt egy árvaház részére Mexikóban, megveszi a repülõ jegyet Jesúsnak. Meg is érkezik Jesús, azonban a repülõtéren a rendõrség letartóztatja, mert az egyik kutyájuk gyanúsnak találta a bõröndjét. A kutatásnál kiderül, hogy a bõrönd egy titkos rekeszében rengeteg hamis dollár lapul. Jesus próbálja az ártatlanságát bizonyítani, melyre a rendõrség együttmûködést ajánl fel neki. Jesus vallomása alapján Amerikában letartóztatják Urit, /aki a pénzt Rogelionak küldte volna./ Uri bosszút esküszik Jesus ellen. Bár Jesust szabadon engedik, de közlik vele, hogy bûnügyi nyilvántartásba került. Jesus végre megérkezik Veronicához, aki közben férjhez ment Eliashoz. Veronica pár percet engedélyez Jesusnak, hogy keblére ölelhesse a kislányát, aki már tudott róla, hogy van valahol egy vérszerinti édesapja is.

2.
Jesus sír a boldogságtól. Jesúsnak, hogy a lányával tarthassa a kapcsolatot állást és lakást kell találnia Veronica kérésének megfelelõen. Jelentkezését azonban sorra elutasítják, mivel neve már szerepel a bûnügyi nyilvántartásban. Útban egy újabb állásinterjúra, a kapuban találkozik egy nõvel, akit félrelökve meg ment, hogy fentrõl egy ablaktisztító vízzel teli vödör telibe találja. Ennél a cégnél Jesús – a végzettsége alapján- könyvelõi asszisztensként szeretne dolgozni. Hamarosan a liftben kiderül, hogy a nõt Almának hívják, és vezetõ az Avon-cégnél. Egy félreértés folytán Alma titkárként felveszi a szimpatikusnak tartott Jésúst. /Azért keres Alma titkárnõi állásra férfit, mert a leendõ sógora Fernandó, minden titkárnõvel kikezd/ Jesús, amikor késõbb rájön arra, hogy nem könyvelõi állást kapott, hanem titkárnõit, felindultságában megsérti a többi titkárnõt és otthagyja a céget. Késõbb azonban rájön, hogy szüksége van a munkára, illetve a bérházban a szomszédasszonya, Chatita is arról gyõzi meg, hogy ez tisztességes munka, ezért visszamegy dolgozni. Bocsit kér Almától a botrányért, Almának is van egy kis lelkiismeret furdalása, hogy nem tisztázta, hogy nem könyvelõi állásra keres embert. Xochitl titkárnõ szeretne segíteni Jesusnak a beilleszkedésben, de a sértõdött többi titkárnõ nem hagyja, lehetetlenné akarják tenni az életét a cégnél. Jesúsnak rögtön bonyodalma adódik abból, hogy nem tudja kicsoda is Rogelio /a cégnél fõnök, Alma võlegénye/, amikor egy hívást kellene kapcsolnia tõle, Almahoz. Veronica /tisztaság és rendmániás/ gyanakszik, hogy neki Jesus hazudott az állással kapcsolatban, ezért az Avonhoz telefonál, ahol az egyik titkárnõ azt hazudja, hogy ilyen nevû férfit nem is ismer.

5.
Az irodában félreértésekbõl adódóan, és mert elfogadott egy titkárnõi állást, azt terjesztik a titkárnõk, hogy Jesús meleg. Fernando Jesust küldi el az ebédjéért, de miután a kezébõl egy gyerek véletlenül kiveri a szendvicseket /féltve az állását/, a földrõl felvett kaját adja át Fernandónak. Késõbb, amikor a vendéglõs telefonjából Fernando megtudja, hogy mit evett, dührohamot kap. Megjön Rogelio Acapulcóból, ahol titokban a szeretõjével, Patriciával /aki egyben Alma barátnõje/ nyaralt, miközben Alma úgy tudta, hogy a férfi üzleti úton volt. Alma, miután azt kérte Jesústól, hogy senki ne zavarja õt, Jesus nem engedi bemenni hozzá Rogeliót. Ebbõl is kisebbfajta botrány kerekedik. Mind Fernando, mind pedig a fivére, Rogelio tovább szívatják Jesúst. Fernando követeli Rogeliotól, hogy rúgja ki Jesúst, azonban Alma a védelmébe veszi a ffit. Jesús maci ajándékot visz a lányának, de Veronica nem akarja odaadni, csak ha fertõtleníti a plüss játékot.

6.
Rogelio megkeseríti Jesús életét, közli vele, hogy addig nem mehet haza, míg egy nagy adag dokumentum beszkennelésével nem végez. Így az irodában van Jesus hajnalban is, amikor egy spanyol ügyfél sürgõsen Almával akar beszélni telefonon. Miután az ügy fontos és sürgõs is, Jesus felhívja Almát. Alma arra kéri, hogy hozza el a sportcentrumba /ahol éppen edz/ a laptopját, hogy el tudja e-mailezni a kért információt a spanyol üzletfélnek. Eközben Jesús véletlenül meglátja – a fürdõbõl éppen kijövõ és a törülközõt véletlenül leejtõ -Almát meztelenül.

7.
Egyenruhát kap Jesus, de olyan nõies a színe /püspöklila blúz/ és a nadrágon sincs slicc. Ezért újra rajta élcelõdnek a többiek, végül mégis kap egy rendes nadrágot. A pletyka, miszerint Jesus meleg eljut Alma fülébe is, aki késõbb rákérdez, és megtudja, hogy ez nem igaz, sõt Jesus hevesen dicséri a nõ szépségét. Jelentkezik Rogelio ügyvédje és közli, hogy az amerikai kapcsolatukat, Urit lefülelték, börtönben van. Fizetniük kell a férfi hallgatásáért, azért, hogy ne dobja fel õket. Fernando és Rogelio és az ügyvéd ezért megállapodnak, hogy lepénzelik a férfit. A pénzt egy rosszhírû környéken lévõ raktárból kell elhozni. Mivel egyikõjük sem akar érte menni, Jesust küldik el azzal, hogy Rogelio drága török szivarjait tartalmazó csomagot hozza el taxival. Jesus a visszafelé úton a pechjére a taxiban felejti a csomagot, mert pont akkor telefonál rá Veronica. Veronica azért hívta fel Jesust, hogy közölje, hogy megnézik, megvizsgálják a lakását, hogy odaengedhetik-e a kislányt.

8.
Jesus hosszas telefonálgatás és egy rádióadó segítségével visszaszerzi a csomagot /jutalom fejében a taxis hozza vissza/. Rogelio megbeszéli Almával, hogy mivel csütörtök van, a rendes találkanapjuk, a nõ megy most fel az õ lakására. Rogelio az Urinak szánt pénzt otthon, a pincében tárolt egyik bútor fiókjában helyezi el. Rogelio lakásába, Alma elõtt befut Patricia tökrészegen és megint kelleti magát. Alma eközben hazaviszi Jesust, aki elmondta neki, hogy a lánya anyját várja. Alma azonban amikor a férfi kiszáll a kocsijából nem megy el, kicsit leskelõdik. Így tanúja lesz Veronica és a férje megérkezésének, és annak, hogy Jesus Chachita lakását mutatja meg nekik, mintha az lenne az övé. Veronica meglepõdik, hogy Jesusnak ilyen “rendes lakása” van, de zavaró tényezõ, hogy találnak egy nagyméretû melltartót, melyre Jésus azt hazudja, hogy a barátnõjéé. Távozás elõtt Alma még be akar menni Jesus igazi lakásába a mosdóba, amikor meglátja, hogy teljesen lelakott a lakás és nincsenek bútorai. Alma ezért felajánlja Jesusnak a saját régi fölösleges bútorait, amit Rogelio házának pincéjében tárol, mivel nála nincs hely. Alma bár késõbb felmegy Rogelio lakására de nem veszi észre, hogy ott van a részeg Patricia is, de hamar eljön a férfitól.

9.
Alma a francia üzletféllel egy igen fontos tárgyalásra készül, amelyre Jesusnak kell egy lemezt bekészítenie és lemásolni több példányban a dokumentumokat. Ebbe hiba csúszik, véletlenül a saját lánya képeit tartalmazó lemezt viszi be, és a lefénymásolt papírok közé bekeveredik Fernando lefénymásolt képe. Ezt észre véve Jesus kimagyarázza a dolgokat /hogy, ez is a reklám része/a franciák elõtt és végül mégis létrejön az üzlet. Alma elkezd gyanakodni Rogeliora /rejtélyes telefonhívások miatt/ és ezt éppen Patriciának mondja ezt el.

10.
Jesus a vele szimpatizáló Elíastól korábban kapott, és a lánya képeit tartalmazó CD-t az irodában nézegeti, eközben Alma is mellé ül. A CD nézése közben közel kerülnek egymáshoz és majdnem elcsattan köztük egy csók. Rogelio ráérez, hogy Alma egy kissé elhidegült tõle. Elhatározza, hogy megkéri a nõ kezét az este, szûk családi körben. Rogelio ezért megkéri Susana titkárnõt, hogy vegye meg a nevében a jegygyûrût. Susana kéri Jesust, hogy hívja meg Rogelio lakására Alma összes barátját a fogadásra és utána kísérje el õt megvenni a jegygyûrût. Susana végül nem gyémánt ékszert vásárol, hanem Jesus tanácsára egy egyedi türkiz gyûrût, mert Jesus kideríti, hogy Alma jegye a vízöntõ. Veronica tudni és látni akarja, hogy ki a nagyméretû melltartó gazdája, ezért felhívja Jesust. Jesus bár ezt a kérést megtagadja, de azt mondja, hogy a nõ neve Alma. Este döbbenve látja otthonában Rogelio a sok embert, és dühös lesz, amikor megtudja, hogy Jesus hívta õket hozzá.

11.
Rogelio éktelen dühbe gurul, amikor meglátja, hogy Susana és Jesus milyen gyûrût vett. Jesus hiába magyarázza, hogy a gyûrû mit szimbolizál Almával kapcsolatosan, a férfi kilátásba helyezi, hogy kirúgja Jesust a cégtõl. Megérkezik Alma, akinek nagyon tetszik a gyûrû, így Rogelio megnyugszik. A társaság elõtt megkéri Alma kezét és mindenki gratulál nekik, holott Alma nem is mondott igent. Almától kapott kulcs révén Jesus el tudja vinni a pincébõl a kapott bútorokat Alma kocsijával.

12.
Kiderül, hogy éppen Elías jön tárgyalni Almához, akinek a cége végzi az AVON reklámját. Amikor ezt véletlenül észreveszi Jesús megijed, mert az exének azt hazudta, hogy a lányát láthassa, hogy a cégnél vezetõ pozíciót tölt be. Alma Jesús segítségére siet, és úgy tesz mintha Jesús lenne a fõnök és õ a beosztottja. A megbeszélésen Jesús sziporkázik, egy nagyon jó szlogent talál ki Elías helyett. Azonban amikor megjön Rogelio mindketten lebuknak. Jesús könyörög Elíasnak, hogy ne árulja el õt az exének. Késõbb kiderül, hogy Elias nem árulta el Veronica-nak, hogy Jesus nem vezetõ, csak egy titkár a cégnél.

13.
Kölcsönösen bocsánatot kérnek egymástól Jesúsés a titkárnõk, így már szent a béke. Rogelio nagyon féltékeny, mert Patricia bosszúból flörtölni kezdett Jesússal, akit meghívott ebédelni. Amikor Rogelio ezt megtudja, õ is Almával pont oda megy kajálni. Alma is tudat alatt féltékeny Jesúsra.

14.
Ebben a részben a bonyodalmakat Rogelio agyonkényeztetett kutyája okozza. A kutyát Jesúsnak kell el hoznia a repülõtérrõl, de Jesús éppen a munkahely elõtt elveszti a kutyát. Rogelio veszekszik az öccsével, a veszekedés hevében megsérti, naplopónak nevezi Fernandót, aki sértõdötten eltávozik, amikor is észreveszi a tesója kutyáját a parkolóban. Fernando gondol egyet és úgy áll bosszút tesóján, hogy elviszi a kutyát és Rogeliotól egy csomó pénzt követel, mint kutya rabló. Ehhez a titkárnõ, Jessica /barátnõje/ segítségét kéri, elõször oda telefonál. Így Jesús lebukik Rogelio elõtt, aki a titkos telefonból megtudja, hogy a kutyája elveszett és kutyarablók birtokába került.

15.
Egyik munkatárs meghallja, amint Jessica épp a kutyarablásból várt pénzen osztozkodik valakivel a telefonon, ezért késõbb zsarolja õt emiatt. Fernando ismételten telefonál, de már eltorzított hangon közvetlenül Rogeliot hívja fel és 50 ezer dollárt követel a kutyáért. Rogelio, hogy fizetni tudjon, lemegy a pincébe az ott eldugott pénzéért, de megdöbbenve látja, hogy eltûnt a pénzzel teli komód. Késõbb megtudja Almától, hogy a bútort õ adta oda Jesúsnak. Jesúsnak gyanús a kutyarablás ügye, egyrészt kérdésként merül fel benne, hogy miért a raktárban dolgozó titkárnõt hívta fel a kutyarabló, másrészt pedig kutyaugatást hallott, mikor Rogelio megbízásából felhívta Fernandot. Rogelio Fernandót bízza meg, hogy szerezze vissza a pénzt.

16.
Mialatt Fernando elmegy betörni Jesushoz, a kutyára Jessica vigyáz. Jesús nagyon boldog, hogy Valentina nála aludhat, de miután lefekteti a lányát /akire Chatita vigyáz/, elmegy Fernando lakására, ahol azonban a titkárnõ nyit neki ajtót. Jesus bemegy a lakásba és észreveszi a nagy felfordulást, a szétrágott dolgokat. Közben a kutya észrevétlenül megszökik a lakásból. Jésus felhívja Almát a gyanújával, miszerint Sansónt Fernando lopta el. A nõ azt javasolja, hogy odamegy és együtt próbálják meg kikémlelni, hogy hol lehet a kutya. Közben Fernando betör a férfi lakásába, de nem találja meg a pénzt. Ugyanis Jesus kislánya felébredve megtalálta a pénzt, amivel játszik. A kislány, amikor hallja, hogy egy betörõ oson be a lakásba, gyorsan eldugja a pénzt a takaró alá és õ maga pedig elbújik. Amikor Fernando kioson dolga végezetlenül a lakásból, a kislány visszafekszik és helyére rakja a pénzes szatyrot. Közben Jesús és Alma majdnem lebuknak a megérkezõ Fernando lakása elõtt, köztük elcsattan egy csók az “álca” kedvéért.

17.
Jesus úgy érzi, hogy szerelmes lett Almába. Sansón a kapuban várja Jesúst, emiatt lekésik az iskolabuszt, így kénytelennek busszal menni. A kislány elmeséli a betörõt Jesusnak, de az apa ezt nem hiszi el, biztos álmodta a lánya. Rogelio most saját embereit bízza meg, hogy szerezzék vissza a pénzét a megadott címen, ami sikerül is nekik. Rogelio éppen a kutyarablóval beszél, amikor nagy örömére Jesus beállít az irodába Sansónnal.

18.
Elias elmondja Almának, hogy Jésus barátnõjét is Almának hívják. Fernando mérgében, hogy a kutya meglett elégeti a fotóját. Így felelõtlensége miatt kigyullad az irodaház, és mivel Almát sehol nem látja, Jesús visszamegy, hogy “kimentse”. Anyja kérésére Valentina részletesen elmeséli az estét /bacis busszal mentek, kutyát simogatott, elkéstek/ az apjánál, amitõl Veronica teljesen kiborul.

19.
Az irodában Susana elmeséli a többieknek, hogy már elege van a láncdohányos férjébõl, akit nem tud leszoktatni a bagóról. Jesus azt tanácsolja a nõnek, hogy küldjék el e-mailben az internetrõl leszedett, a tüdõrákosokról készült elrettentõ fotókat a férjnek. Rogelio közben megkéri Susana titkárnõjét, hogy küldje el egy igen fontos vállalkozóval történt tárgyalás anyagát e-mailben az üzletfélnek. Susanna azonban véletlenül rossz mellékletet, a saját férjének szánt anyagot küldi el a szintén erõs dohányos vállalkozónak, aki azoktól szívrohamot kap. Chacita reggel észreveszi, hogy betörtek Jesúshoz, és kihívja a rendõrséget.

20.
Veronica elhatározza, hogy Jesúsnak el kell tûnnie az életükbõl. Patricia elviszi Jesúst az árva gyermekek alapítványának koktélpartijára, hogy féltékennyé tegye Rogeliót. Marisela titkárnõ elfogadja, hogy kollégája hazavigye, de a nyomortanyán lévõ igazi otthona helyett egy luxusvillához viteti magát.

21.
Rogelio és Alma összevesznek Jesús miatt, és Rogelio elrohan. Alma túl sokat iszik és Jesúsnak kell hazavinnie, miközben Fernando kémkedik utánuk. Marisela nyomorúságos lakása beázik, és a lány nagyon csúnyán tesz szemrehányást az apjának. Rogelio közben megkéri Valtierát, hogy ajánljon fel egy állást Jesúsnak…

22.
Veronica bemegy az Avonhoz és megtudja, hogy Jesús titkárként dolgozik. Rogelio boldog, hogy sikerül végre eltávolítania Jesúst az irodából, mert Valtiera ajánlata visszautasíthatatlan. Uri Petrovski eközben megtudja az ügyvédjétõl Jesús tartózkodási helyét, és bérgyilkosokat küld rá…

23.
Veronica és Elias összevesznek és a férfi elhagyja a házat. Almának bérmálkoznia kell az esküvõ elõtt, és Jesúsnak mindezt sikerül is elintéznie. Xochitl teljesen kiborul attól, hogy nem fogja látni többé Jesúst, és megvallja neki, hogy szereti…

24.
Valentina az anyját teszi felelõssé mindenért, ezért elszökik otthonról. Patricia szembesíti Almát az érzelmeivel, majd bemártja a nõt Rogelionál. Jessica és a könyvelõk eközben nagyon gonoszul elbánnak Jesússzal…

25.
Veronica a rendõrség segítségével keresi Valentinát. Elias épp Jesúsnál van, amikor Rogelio és Uli Petrovski emberei Jesúst keresik, hogy bosszút álljanak rajta. A verekedés kimenetele kétséges, de szerencsére Chatita a fiúk segítségére siet, és megfutamítják a gazembereket. Mivel azonban Jesús megsebesült, kórházba viszik. Közben Alma is megérkezik Valentinával, akit egy taxistól vett át az irodaházban..

26.
A kórházban megjelenik Rogelio és Fernando is, hogy megtudják, vajon felismerte-e Jesús a támadóit. Jesús azonban csak arra emlékszik, hogy a támadója besúgónak nevezte, de Chatita látta az egyik támadó tetoválását és lerajzolja. Jesús rájön, hogy azt a tetoválást akkor látta egy férfin, amikor Fernando elküldte õt a raktárba; szerinti Uri emberei lehettek. Ezt Jésus bejelenti az ügyésznõnek. A rendõrség Jesússal együtt kiszáll a raktárba, – de mivel már azt, elõtte kiürítették, – nem találnak semmi. A „rossz fiú”, Malvino társa ezt meglátja, és jelenti Malvinonak, az pedig elmondja Rogelionak.

27.
Jessica legnagyobb megdöbbenésére Fernando egy bomba nõt alkalmaz új titkárnõként, akinek a neve Discua. Ennek Alma nem igazán örül, ezért elbeszélget az új titkárnõvel, így megtudja, hogy a nõ vallásos és még szûz. Mind Alma, mind Veronica saját maguk sem hiszik el, de örökké Jesús körül forognak a gondolataik. Jesús pedig ez alatt jelentkezik az elsõ munkanapjára az Orionnál. Miután Jesúst, Maximo saját maga is üdvözli, és a keblére szorítja, a közvetlen munkatársak nagyon nyájasan fogadják a férfit. Jesús megadja az új mobiljának a számát Xochitlinek, akitõl ezt Alma elkéri.

28.
Veronica felkeresi Chatitát és bevallja neki, hogy még mindig szereti Jesúst. Patricia közben meglátogatja a férfit az új munkahelyén és megpróbálja rávenni, hogy térjen vissza az Avonhoz és Almához. Miután azt szeretné, hogy a gazdag Rogelio egyedül az övé legyen, megpróbálja Almát összehozni Jesússal. Így mindkettõjüknek külön-külön elmondja, hogy a másik fél az elválástól vigasztalhatatlan és nem közömbösök egymás iránt. Fernandót telefonon beidézik a kerületi ügyészségre, ezt a
többi munkatárs is véletlenül meghallja.

29.
Az új titkárnõ elutasítja Fernandó udvarlását. A meghallgatáskor az ügyésznõ kénytelen kiadni Jesús nevét, mint informátorét. Fernando és Rogelio rájönnek, hogy priusza van Jésusnak, és ezt miért és hogyan történt. Jésus visszatér az AVON irodába, hogy megadja a tartozását Almának, illetve késõbb a taxisnak is odaadja a beígért jutalmat. Miután már Jésus nem dolgozik az Avon-nál, találkozva az õt átrázó volt munkatársaival, keményebben követeli, hogy fizessék meg a La Fontaine-i saját fogyasztásuk számlaértékét. Kap is tõlük valamennyi pénzt. Xochitli megcsókolja Jesúst.

30.
Veronica teljesen maga alatt van, amely arra készteti Jesúst, hogy felhívja érdekében Eliast. Mariselába szerelmes az egyik munkatársa, aki kölcsönkért pénzbõl elviszi õt a La Fontaine-be vacsorázni, hogy eleget tegyen a nagyravágyó lány kérésének. Idejön egy másik munkatárs is szintén vacsorázni, Discuával. Jésús pedig azért jön az étterembe, hogy megadja a tartozását, vele tart Xochitli is. Patricia amikor felhívja Jésúst és megtudja, hogy ide jön, õ is ide tart, hogy Jésúst szétválassza a csúnyácska Xochitlitõl. Patricia ezen szándékát megmondja az õt felhívó Almának, aki szintén ide jön, hogy ezt megakadályozza. Patricia Xochitli szemébe vágja, hogy csúnya rém és körbeudvarolja Jesúst. Fernando azért jön ide, mert megtudja, hogy itt van a bomba Discua, és féltékenységi jelenetet rendez az õt kísérõ munkatárssal szemben. A veszekedést Jesús megakarja akadályozni, és mikor Fernando nekimegy, viszonzásképpen behúz egy jó nagyot a férfinak. Rogelio azért jött, mert Patricia is itt van.
Vacsorára az Avon összes munkatársa így a La Fontaine-ben köt ki.

31.
Veronica elárulja a cselédjének, hogy egyre inkább vágyódik a gyermeke apja után. Marisela otthagyja az apját, mert nem akar tovább a szegénynegyedben élni. Elias elmegy Veronicához, hogy megbeszéljék a jövõjüket, de újra összevesznek.

32.
Xochitl túláradó rajongása szinte elviselhetetlen Jesús számára, ezerszer hívja telefonon a férfit. Az Orionnál közben arra akarják felhasználni Jesús Avonbeli ismereteit, hogy az Avon elõl elhalásszák a legjobb cégnek járó kamarai tanúsítványt, a számok egy kis kozmetikázásával. Jesús beszél Almával és elárulja neki, hogy az Orion csalással akar nyerni.

33.
Jesús felajánlja Almának, hogy segít megírni egy új jelentést a kamarának. Veronicát a pszichológusa ráébreszti arra, hogy még mindig szereti Jesúst. Rogelio arra kéri Fernandon keresztül Malvinot, hogy új raktárba vigye a pénzét. A balfácán bûnözõ egy szemetes zsákban akarja a cseléd elõtt kivinni a pénzt Rogelio lakásából, de a szemetes autó éppen akkor jön arra. A szemetesek kiveszik a szemetes zsákot Malvino kezébõl. Malvino ezt rémülten megtelefonálja Fernandonak.

34.
Fernando visszaszerzi a pénzt a szemetesektõl. Patricia szövetkezik Fernandóval, hogy szétválasszák Almát és Rogeliót. Xochitl rajongása közben szinte elviselhetetlen Jesús számára. Alma és Jesús együtt dolgoznak a prezentáción a kamara számára, ám ezalatt Rogelio kémkedik utánuk…

35.
Xochitl felajánlja Mariselának, hogy aludhat nála, de az anyja nem engedi meg, ezért elmennek inkább Jesúshoz. Fernando elkíséri Discuát a vallási közösségébe. Patriciának közben megint nem sikerül bebizonyítani Rogelio számára, hogy Alma megcsalja…

36.
Chatita számonkéri Mariselát, hogy miért nem becsüli meg jobban az apját. Fernando nem hajlandó többet segíteni Patriciának, mert Discua hatására el akar indulni a fény felé. Alma irodájába közben váratlanul beállít az apja…

37.
Alma édesapja lekötelezettje Rogeliónak, aki megkéri jövendõbeli apósát, hogy segítsen szétválasztani Almát és Jesúst. Cardenas megosztja a fiúkkal a könyvelésrõl a Jessica iránt táplált érzelmeit. Jesúst ezalatt nagyon nyomasztják az anyagi gondjai…

38.
Jesús együtt ebédel Almával és elmondja, hogy az Orionnál egymillió pesót ajánlottak, ha a cég megkapja a tanúsítványt. Jessica közben felajánlja Xochitlnak, hogy a tanácsaival segít neki Jesús elcsábításában. Fernando és Discua kapcsolata egyre komolyabbra fordul. Jesús pedig felmond az Orionnál, mert nem ért egyet Maximo cégvezetési elveivel…

39.
Alma kérdõre vonja az apját, hogy mit forral a háta mögött. Közben kiderül, hogy Susana és Sebastian valamikor szerették egymást. Majd Alma új állást kínál Jesúsnak, mint személyi asszisztens. Elias teljesen összeomlik, mert Rogelio panasza miatt elbocsátották az ügynökségtõl és letiltották a hitelkártyáját is…

40.
Pamfilo megpróbál beszélni a lányával, de Marisela hajthatatlannak bizonyul. Jesús újra össze akarja hozni Eliast Veronicával és titokban meghívja Chatitához, de Elias közben vacsorázni megy Mariselával…

41.
Ricardo és a barátai követik Mariselát a bárba. Discua megpróbálja megmutatni Fernandónak a fényt, masszázs közben. Patricia felhívja Almát, mert azt hiszi, hogy Rogelióval van. Jesús pedig Veronicával vacsorázik, miközben Xochitl a szomszéd szobában vár rá Chatitával…

42.
Xochitl játéka balul sül el, ezért a sürgõsségire kerül, és még az anyjával is meggyûlik a baja. Rogeliót rémálmok gyötrik, és újra tanácsot kér Sebastiantól. Jesús közben megpróbál Marisela lelkére beszélni. Valentina pedig nem érti, hogy miért nem megy haza Elias, és miért beszél Veronica Jesúsról…

43.
Patricia ugyanahhoz a pszichológushoz jár, akihez Veronica és Valentina, amikor is Marta szembesíti az önzésével. Fernando feleségül akarja venni Discuát, de Rogelio ettõl teljesen kiborul, majd megfenyegeti. Jesús elárulja Almának, hogy Xochitl iránt nem érez semmit. Elias késõbb beront az irodába és aljas hazugnak nevezi Jesúst.

44. Veronica be akarja adni a válópert. Patricia jelenetet rendez Rogelionak, majd megfenyegeti, hogy ha elveszi Almát, elmond neki róluk mindent. Erre Rogelio is megzsarolja Patriciát, hogy akkor elveszi tõle a lakást, kocsit, ékszert és az utcán fogja magát találni. Sebastian és Susana együtt ebédelnek. Az egyik könyvelõ, Julio bevallja, hogy tetszik neki Xochitl. A nõ már nemcsak Almára, hanem Veronikára is féltékeny. Jesús rádöbben, hogy Veronica akar tõle valamit, pedig õ Almába szerelmes. Elias Jesússal történt balhé után elköltözik Jesús lakásáról és felkeresi Marthat, a pszichológus nõt. Alma meghívja Jesúst, az esküvõjére.

45.
Jesús segít Almának az esküvõi ruha kiválasztásában. Az irodában közben kisorsolnak egy kétszemélyes jutalom-utazást, és Rogelio úgy intézi, hogy Xochitl nyerje meg. Valentina nem érti, hogy miért nem élhet velük Jesús és Elias is. Chatita késõbb bemegy az Avonhoz, és elbeszélget Almával.

46.
Rogelio észreveszi Jessica bájait, felhívja a lakására, de Fernandóval idejövõ Patricia rajtakapja õket és botrányt rendez. Miután Fernando haragszik a bátyára, mert ellenzi Discuával való házassági szándékát, levideózza a férfit, ahogy csókolózik Jessicával, majd másnap a videót elküldi Patriciának. Jesús elmegy Xochitl lakására, ahol kínos helyzetbe kerül a lány anyjának viselkedése miatt, aki irányítja a lányát és elveszi a lánya önbecsülését. Marisela megpróbálja megvigasztalni Eliast. Jesús késõbb meglátogatja Valentinát, és elmondja neki az elõzõ esti vacsora igaz történetét.

47.
Valentina rábeszéli Jesúst, hogy maradjon náluk az éjszakára, a vendégszobában. Másnap reggel azonban Elias megjelenik. Hajba kapásuknak a kislány megjelenése vett végett. Patricia megzsarolja Rogeliót a videó felvétellel és eléri a férfinál, hogy elmenjen vele egy hétvégére a nyaralóba. Rogelio azt hazudja Almának, hogy a tolucai AVON központba kell repülnie.

48.
Chatita elviszi Pamfilót a kórházba, ahol kiderül, hogy a cukorbetegség miatt elveszítheti a lábát. Jesús segít Cardenasnak az “Aktív szünet” program megvalósításában. Rogelio megkéri Juliót, hogy tanítsa meg õt táncolni. Elias közben hazaköltözik, amivel teljesen kiborítja Verónicát.

49.
Sebastiannak gyanús Rogelio állítólagos tolucai utazása. Marisela meglátogatja az apját a kórházban és rájön, hogy nem alakoskodhat tovább. Jesús megmondja Xochitlnak az igazat. Susana és Sebastian eközben együtt vacsoráznak.

50.
lma segít kifesteni Valentina szobáját, és közben elmeséli Chatitának, hogy miért lett lekötelezettje Rogeliónak. Xochitl teljesen kiborul, Marisela és a barátai megpróbálják vigasztalni, amikor is Julio kihasználja az alkalmat, hogy bizonyítsa vonzódását. Fernando megtisztulási szertartása alkalmával Discua bejelenti, hogy összeházasodnak.

51.
Fernando bevallja Discuának, hogy eddigi életében sok hibát követett el, amitõl szeretne megszabadulni. Patricia altatót kever Rogelio italába, hogy lekésse a jegyesoktatást és elmaradjon az esküvõ, de Jesús elmegy Almával, és a pap biztatására a többi jegyespár elõtt õszintén bevallja, mit érez Alma iránt.

52.
Elias elbeszélget Valentinával a helyzetrõl, és megpróbálja megnyugtatni a kislányt. A bank megfenyegeti Ricardót, hogy a tartozásai miatt eljárást indítanak ellene. Rogelio közben arra hivatkozik, hogy megtámadták az utcán, azért nem ért oda a jegyesoktatásra.

53.
Jesús elmondja Rogeliónak, hogy tudja, hogy nem is járt Tolucában és figyelmezteti, ha megcsalja Almát, annak következménye lesz. Fernando apróra vágja az ötvenezer dollárt, amit Rogelio rábízott, mert a bátyja visszautasítja, hogy elmenjen vele a fõügyészségre bevallani a törvénytelen tetteiket. Elias felkeresi Rogeliót a kórházban és visszakapja az Avon reklámkampányát.

54.
Fernando apróra vágta Rogelio ötvenezer dollárját, ezért a bátyja bosszút forral ellene. Patricia és Jessica eközben összekapnak. Verónica el akar válni, de az ügyvédnõ figyelmezteti a veszélyekre és azt javasolja, hogy inkább egyezzen meg Eliasszal.

55.
Rogelio bosszúja célba ér: Discua ugyanis szakít Fernandóval, aki ezt soha nem bocsátja meg az öccsének. Patricia gonosz tervet eszel ki, hogy csapdába csalja Almát és lebuktassa Jesússzal, de gonosz terve mégsem sikerül. Marta ezalatt megpróbál közvetíteni Elias és Verónica között.

56.
Sebastian limuzinnal várja Susanát, majd elviszi kávézni és felajánlja a segítségét. Rogelio megvárja Almát, hogy megbeszéljék, hova menjenek nászútra. Pamfilót eközben kiengedik a kórházból, és Marisela kezdi gondozni.

57.
Az ügyészség razziát tart a raktárban és lefoglalja Rogelio minden pénzét. Susana férje közben az intenzív osztályra kerül, s a feleségének komoly lelkiismeret-furdalása van. Sebastian megfenyegeti Patriciát, Marisela pedig félreérthetetlen ajánlatot tesz Eliasnak.

58.
Alma apja épp ott van a kórházban, amikor Susana férje meghal, és a hír hallatán rosszul lesz. Rogelio sejti, hogy Fernando árulta el a raktár címét, ezért nekitámad a testvérének, de Alma épp akkor lép be Sebastian kórházi kezelésének hírével. Az esküvõt természetesen elhalasztják.

59.
Karácsony este Valentinával és Verónicával együtt ünnepel Elias, Jesús és Marta is. Cardenas meghívja Jessicát magukhoz, és megmutatja neki a titkos gyûjteményét. Xochitl otthagyja a vacsoránál az anyját, és elmegy Julióval. Alma és Rogelio Sebastian kórházi ágyánál ajándékozzák meg egymást. Susana eközben nem tud szabadulni a bûntudattól.

60.
Jesús megpróbálja bebizonyítani Elíasnak, hogy nem akarja elvenni tõle a feleségét. Fernando közben hiába kérleli Discuát, a nõ hallani sem akar arról, hogy még egy esélyt adjon neki. Sebastiant kiengedik végre a kórházból. Patricia pedig továbbra sem hajlandó lemondani Rogelióról.

61.
Gilberto monoklival érkezik a munkahelyére, és nemsokára a felesége is megjelenik egy sodrófával. Rogelio úgy próbál segíteni Fernandónak, hogy egy ügynökségen keresztül keres neki nõt. Jesús rosszat sejtve követi az irodából távozó Fernandót és megkadályozza, hogy öngyilkos legyen. Verónica ezalatt kérdõre vonja Martát. Alma segítségével Pamfilo pedig munkát kap az Avonnál.

62.
Verónica és Alma találkoznak Chatitánál. A kolléganõi és Jesús kérdõre vonják Jessicát, de a lány elmenekül a kérdések elõl. Patriciát közben lopáson kapják egy elegáns boltban. Marta pedig megvallja Eliasnak, hogy szereti.

63.
Jessica bevallja Cárdenasnak, hogy Fernandót szereti. Rogelio megtalálja a Patricia által az asztalán hagyott fotót Jesúsról és Almáról, és mikor kiderül, hogy Ricardo volt az értelmi szerzõ, elbocsátja. Fernando Jesúsnak sírja el bánatát. Verónica késõbb fantasztikus meglepetéssel várja Jesúst. Elias pedig elviszi Mariselát egy fogadásra.

64.
Verónica megpróbálja felidézni a régi szép idõket, és Jesús nem utasítja õt vissza. Chatita az irodai partin meglátja Pamfilóval Susanát, és féltékeny lesz. Cardenas és Alma ezalatt is arra kéri Rogeliót, hogy gondolja át a döntését, és vegye vissza Ricardót.

65.
Almát felkavarja, amikor meghallja, hogy Elias kérdõre vonja Jesúst, amiért megcsókolta Verónicát. Patricia legénybúcsúra csábítja Rogeliót Acapulcóba, de a repülõtéren majdnem lebuknak. Marta megkezdi a munkáját az Avonnál, és azonnal összecsapnak Mariselával. Elias pedig hivatalosan is átveszi a Verónica által beadott válási keresetet.

66.
Marta folytatja a beszélgetéseket az Avon munkatársaival. Alma közben segít Chatitának, hogy területi képviselõként némi keresethez jusson. Verónica ledöbben attól, hogy Valentinának mennyire leromlottak az iskolai eredményei. Elias úgy dönt, ügyvédhez fordul a válóper miatt. Jesús elmondja Xochitlnak a kételyeit Rogelio acapulcói utazásával kapcsolatban, és a lány elhatározza, hogy segít kideríteni az igazságot.

67.
Rogelio észreveszi, hogy egy paparazzo fényképezi Patriciával, és megpróbálja megszerezni a memóriakártyát a felvételekkel. Xochitl kiönti a szívét Juliónak, aki még arra is ráveszi, hogy énekeljen. Alma közben meglátja, hogy Verónica megcsókolja Jesúst, ezért féltékeny lesz. Marta pedig csúnya eszközökhöz folyamodik, hogy félresöpörje Mariselát az útból.

68.
Szerelmes éjszakájukon Elias Martánál alszik, aki fényképet csinál az alvó férfiról, és elküldi Mariselának. Ricardót az adósságai miatt kilakoltatják, de Cardenasnak sikerül elintéznie, hogy visszavegyék az Avonhoz. Xochitl az apja felõl faggatja az anyját, de nem kap kielégítõ választ a kérdéseire. Alma közben meglepetést akar okozni Rogeliónak és elutazik Acapulcóba.

69.
Valentina tanárnõje egyetért azzal, hogy a kislány egy idõre Jesúshoz költözzön, de ettõl Elias kiborul. Rogeliót eközben baleset éri Acapulcóban. Chatita pedig élete elsõ üzletét köti Avon terjesztõként, Xochitl anyjával.

70.
Ricardo az Avon raktárában éjszakázik, de a biztonságiak rátalálnak. Xochitl megtudja, hogy az apja nem is halt meg. Alma még egyszer utoljára megpróbálja rávenni Jesúst, hogy legyen jelen az esküvõjén. Az újságban közben Fernando azt olvassa, hogy Discuát letartóztatták Indiában szélhámosságért.

71.
Sebastian ráveszi Susanát, hogy menjen el vele az esküvõre Acapulcóba. Marta pedig Almát kéri meg, hogy elmehessen õ is az esküvõre, mert beszélni akar Eliasszal. Fernando bevallja Rogeliónak, hogy õ telefonált névtelenül a fõügyészségre. Alma esküvõi ruhája közben nem érkezik meg Acapulcóba.

72.
Az ügyésznõ letartóztatási parancsot kér Rogelio ellen, s egyúttal engedélyezi, hogy Jesús elhagyja Monterrey-t és Acapulco-ba vigye Alma menyasszonyi ruháját. Patricia teljesen maga alatt van az esküvõ miatt, és azon gondolkodik, hogy hogyan tudná megakadályozni. Xochitl szeretné megtudni, hogy ki az apja, de nem adják ki számára az adatokat.

73.
Torres ügyésznõ az esküvõn letartóztatja Rogeliót, miután kimondták az “igen”-t. Rogelio Fernandót hibáztatja, de Patriciának nem mondja el, hogy miért. Xochitl és Maricela késõbb együtt ebédelnek Julióval és Ricardóval. Verónica szeretné, ha Jesús elvenné feleségül, és tervének megvalósításához Valentinát is felhasználja.

74.
Rogeliót 72 órára elõzetes letartóztatásba helyezik. Cantu ráveszi Fernandót, hogy vállalja, az övé volt a mobiltelefon, amit bûnjelként foglalt le a rendõrség. Patricia elõször összeomlik, de aztán Jesúst próbálja faggatni. Verónica közben nem adja fel tervét, hogy õ, Valentina és Jesús egy család legyenek.

75.
Veronica teljesen kiborítja Eliast azzal, hogy elköltözik Jesúshoz. Xochitl megleckézteti Fernandót, aki megbántja, amikor bemegy az irodába búcsúzkodni. Az ügyésznõ háziõrizetre változtatja Rogelio elõzetes letartóztatását. Patricia pedig elülteti a gyanút Almában, hogy a férje nem ártatlan. Gilbertonak közben nyugdíjba kellene vonulnia.

76.
Valentina elkódorog az Avon irodaházban, majd a raktárban bajba kerül, de Jesús és Elias megmentik õt. Rogeliot teljesen kiborítja a háziõrizet és az érzékelõ, amit a bokájára szereltek, Fernando pedig már egy cellában tölti az éjszakát. Verónica takarítás után elmegy vásárolni, hogy Jesúst vacsorával várhassa.

77.
Elias az ügyvéd javaslatára letiltja Verónica hozzáférését a bankszámlájához. Maricela megígéri Ricardónak, hogy elmegy vele a koncertre. Jessica beszél Cantuval, hogy bemehessen a börtönbe Fernandóhoz. Jesús és Alma megpróbálják megfejteni, hogy hogyan és miért terelõdhetett a gyanú a Rivadeneirákra. Az orvos közben óvatosságra inti Rogeliót és az az utasítása, hogy Almával külön ágyban aludjanak.

78.
Almát Tolucába hivatják az Avon vezetõsége elé, ezért elhatározza, hogy Jesúst is magával viszi. Maricela közben Elias miatt elfeledkezik a Ricardónak tett ígéretérõl. Jesús meglátogatja Fernandót a börtönben. Verónica féltékeny amiért Jesús elutazik Almával. Patricia pedig leveszi a lábáról a paparazzót és megszerzi a kompromittáló fotókat.

79.
Patricia megpróbálja bebizonyítani Rogeliónak, hogy szereti, de nem sok sikerrel. Elias az ügyvéd tanácsára elhatározza, hogy mindent aláír, hogy felgyorsuljon a válási procedúra, és ezt meg is mondja Verónicának. Az Avon igazgatótanácsa felfüggeszti az állásából Rogeliót és ideiglenesen Almát nevezik ki a helyére. Jesús pedig megtudja, hogy az igazgató 6 hónapja nem látta Rogeliót.

80.
Jesús és Alma is õszintén beszélnek a Pancho házaspárral az életükrõl. Chatita megkéri Gilbertót, hogy ismertesse meg a feleségével. Patricia bemegy Fernandóhoz a börtönbe és megpróbálja megtudni tõle, hogy mi is az igazság. Jesúst nagy meglepetés éri az estélyen, ugyanis Maria José és Candelaria is versengenek a kegyeiért.

81.
Rogelio szembesíti Patriciát a helyzettel, hogy a felfüggesztése miatt nem lesz jövedelme és nem tudja fedezni a költségeit. Jesús bekopog Alma szobájába, hogy megbeszéljék a kettejük dolgát. Julio megszervezi, hogy Xochitl fellépjen egy klubban, majd a lány Natascha néven óriási sikert arat az énekével.

82.
ernandót kiengedik végre, mert az öccse kifizeti érte az óvadékot. Rogelio meglepetés-bulit szervez Alma születésnapjára, de a nõ megmondja neki, hogy nem szereti, amitõl Rogelio teljesen kiborul.

83.
Valentinát megmenti egy Ray nevû kisfiú, akivel jó barátok lesznek. Verónica és Elias elsõ egyeztetése eközben a válás feltételeirõl, éppen az ügyvédeik miatt kudarcba fullad.

84.
Patricia rájön, hogy az õ hangja is hallatszik a videón, és nagyon idegesen várja Alma reakcióját. Marta véletlenül kihallgatja Pamfilo és Maricela beszélgetését, és beszámol róla Eliasnak. Sebastian közben elmegy Rogelióhoz, hogy megbeszélje vele, mi történt és mit tehetnének.

85.
Maricela megmutatja Eliasnak, hogy milyen körülmények közül menekül. Alma rosszul lesz, amikor megnyitja a Patricia által küldött videót. Marta viselkedése nagyon megijeszti Verónicát, ezért Jesús Eliast is elhívja, hogy megbeszéljék, mit tehetnének. Sebastian ezalatt Susanánál próbálja elfelejteni a legnagyobb gondját.

86.
Fernando meghallja Natashát a bárban és meg akarja ismerni, de Julio nem engedi. Jesúsnak végre sikerül tisztáznia a dolgokat Eliasszal. Gilbertót közben elhagyja a felesége. Alma pedig felelõsségre vonja Patriciát, de a lány kimagyarázza magát.

87.
Jessica pletykálni kezd, de a történet visszafele sül el. Miután Patricia megmagyarázza Almának, hogy õ a legjobb barátnõje, Alma Jessicát is felelõsségre vonja. Cantu ügyvéd csak Fernando felmentését tudja közben elintézni. Jesús pedig megpróbálja elmagyarázni Verónicának, hogy az érzelmek ellen nem lehet harcolni…

88.
A fotós Renato találkát kér Patriciától, ám a randinak furcsa vége lesz. Alma megmondja az apjának, hogy soha nem fog megbocsátani neki. Verónica pedig megfenyegeti Jesúst, hogy nem láthatja többé Valentinát…

89.
Patricia mindent bevall Almának, és kéri, hogy bocsásson meg neki. Jessica kiönti a szívét Cardenasnak. Verónica elhatározza, hogy beszélni fog Rogelióval. Alma úgy érzi, már nem bírja tovább, és elutazik anélkül, hogy bárkinek is elmondaná, hova megy…

90.
Verónica meglátogatja Rogeliót, hogy elmagyarázza neki, közösek az érdekeik, és felajánlja számára, hogy fogjanak össze. Sebastian megkéri Jesúst, hogy keresse meg a lányát. Alma fájdalmában Cancúnba menekül, de Jesús megtalálja õt…

91.
Chatita észreveszi, hogy Pamfilónak baj van a látásával. Jesús megtalálja Almát, de a nõ nem örül neki, mert azt hiszi, hogy a férfi is elárulta õt. Fernando megvallja Natashának, hogy szerelmes belé, amitõl Jessica teljesen kiborul, de Xochitl és Julio jót mulatnak rajta. Patricia pedig õszintén elmondja Renatónak, hogy milyen nehéz kislánykora volt…

92.
Marta továbbra is leskelõdik Valentina után. Maricela és Chatita elviszik Pamfilót a kórházba, ahol kiderül, hogy a szemét talán sikerül megmenteni egy kezeléssel. Cantu jó hírrel keresi fel Rogeliót: ha kifizeti érte az óvadékot, Uryt szabadlábra helyezik. Jessica közben Xochitllal beszéli meg a szerelmi bánatát, amit Natasha okozott neki…

93.
Delia ügyésznõ nagyon ideges amiatt, hogy ki kellett engednie Ury Petrovskit, és aggódik Jesúsért. Pamfilo közben nem akarja elfogadni Elias nagylelkû ajándékát. Fernando pedig hasznossá akarja tenni magát, és ehhez Cardenas segítségét kéri, aki bevallja neki, hogy Jessicába szerelmes. Jesús és Alma ezalatt boldogan tervezgetik a jövõt…

94.
Verónica és Patricia találkoznak Rogeliónál. Chatita meglátogatja Pamfilót az új lakásában és bevallja, hogy nagyon szereti. Natasha közben az “Éjszaka” étteremben ad találkát Fernandónak, míg Marta folyamatosan leskelõdik Valentina után. Alma pedig nagyon meglepõdik Fernando változásán…

95.
Martha elrabolja Valentinát, és a rendõrség keresése sem vezet eredményre, ezért Jesús Deliához fordul segítségért. Verónica felelõsségre vonja Almát, amiért Jesússzal volt. Jessica pedig megfenyegeti Xochitlt, hogy elárulja Fernandónak. Patricia késõbb meglátogatja Almát és magyarázkodni akar, de a nõ elutasítja…

96.
Delia megengedi Jesúsnak, hogy elmenjen megkeresni Valentinát, de a keresésük Almával nem vezet eredményre. Jessica közben vacsorázni megy Cardenasszal. Pamfilo Susanával tart a bárba, ahol Fernando megcsókolja a színpadon Natashát, de Xochitl elárulja magát. Patricia közben Rogelióval tölti az éjszakát…

97.
Valentina értesíteni tudja az apját a hollétérõl, amíg Marta alszik. Bosszúból a nõ felgyújtja a házat, de szerencsére Jesús megérkezik, és megmenti a kislányt, de sajnos közben Marta megszökik. Xochitl bocsánatot kér Fernandótól és megmondja Juliónak, hogy nem szereti. Patricia pedig elmondja Renatónak, hogy gyereket akar Rogeliótól…

98.
Gilberto kórházba kerül az Ivonnal töltött este miatt. Jesús közben meglepõ ajánlatot kap az Oriontól. Alma beszél Rogelióval a házasság érvénytelenítésérõl, és meglepõdik a férfi hozzáállásán. Eközben Patricia Jesús segítségét kéri, hogy Alma megbocsásson neki. Chatita és Susana összevesznek Pamfilo miatt, de férfi sem ússza meg számonkérés nélkül…

99.
Cantu elintézi, hogy bizonyíték hiányában megszüntessék Rogelio házi õrizetét, és elrohan Verónicával megünnepelni a nagy pillanatot. Ury közben az ördögi tervéhez Malvinótól megkap minden információt Jesúsról és a szeretteirõl. Julio pedig teljesen kiborul és nekitámad Fernandónak…

100.
Rogelio visszatér az irodába, de nem örül annak, amit tapasztal. Alma közben csodálatos meglepetést szerez Jesúsnak. Pamfilo elfogadja Susana meghívását, de eszébe jut Chatita. Veronica a házat akarja cserébe azért, hogy Elias láthassa Valentinát…

101.
Patricia megpróbálja rávenni Rogeliót, hogy egészségesen étkezzen. Xochitl megmondja Jessicának, hogy hajlandó félreállni, ha a barátnõje még mindig szereti Fernandót. A bank le akarja foglalni a lakást, amelyikben Jesús lakik, de a férfinak sikerült megegyezésre jutnia az ügyintézõvel. Pamfilo ezalatt megpróbálja kiengesztelni Chatitát…

102.
Jesús észreveszi, hogy ugyanaz az ember követi, aki már korábban is, és beszél Delia ügyésznõvel. Fernando több tiszteletet követel Rogeliótól, ezért komolyan összevesznek. Ricardo folyamatosan ajándékokkal kedveskedik Maricelának, de Elias is a lány mellett kezdene új életet. Rogelio megpróbál közeledni Almához, de gyanús viselkedése miatt a nõ nem tud benne megbízni…

103.
Verónica rájön, hogy mindent elrontott. Alma hajlandó szóba állni Patriciával, aki megígéri, hogy soha többet nem fog hazudni neki. Ury megzsarolja Jesúst, hogy soha többé nem láthatja Valentinát és Almát, mert különben megöli õket…

104.
Jesús felmond és elfoglalja az új munkakörét az Orionnál. Ury azonnal megjelenik az irodájában, és megismétli a fenyegetését, ugyanis folyamatosan figyelteti Jesúst, és az elsõ rossz mozdulata a szeretteinek halálát okozhatja. Fernandónak gyanús Rogelio viselkedése és kérdõre vonja õt. Alma nem érti a történteket és Patricia biztatására elmegy Jesúshoz…

105.
Maricela figyelmezteti az apját, hogy nem lesz jó vége, ha nem tud dönteni Chatita és Susana között. Verónica tudni akarja mi történt, ezért meglátogatja Rogeliót. Patricia pedig felajánlja Almának, hogy megpróbálja kideríteni, nem Rogelio áll-e a dolgok hátterében…

106.
Ury meglátogatja Chatitát. Xochitl elárulja Maricelának és Susanának, hogy Fernando felhívta a lakására. Közben Fernando Alejandrától kér tanácsot. Jesús pedig Aida segítségét kéri, hogy beszélhessen az ügyésznõvel…

107.
Delia intézkedései feldühítik Uryt, aki a saját lakásában túszul ejti Almát, és odahívja Jesúst, hogy kitöltse rajta bosszúját. Eliaséknál a rendõrség elkapja Ury emberét, és ezután õrizetlenül hagyják a házat, amely pont kapóra jön Malvinónak. Fernando és Xochitl eközben egy boldog éjszakát töltenek együtt…

108.
A rendõrség sikeres akciója következtében Ury újra rács mögé kerül, és Jesús, Alma és Valentina is megmenekülnek. Maricela közben nem tudja eldönteni, hogy õszinte legyen-e Ricardóhoz. Rogelio pedig teljesen kiborul, amikor Cantu elmondja neki, hogy Uryt letartóztatták…

109.
Aida nagyon sokat segít Jesúsnak. Cantu új amerikai üzleti partnert szerez Rogeliónak, Nick Donovan személyében. Veronica megtiltja Valentinának, hogy beszéljen az apjával, és Jesúsnak is megmondja, hogy nem láthatja többé a lányát. Xochitl ezalatt teljesen összeomlik a hírre, hogy az édesanyja meghalt…

110.
Jesúsnak Monclovába kell utaznia, hogy megakadályozzon egy sztrájkot. Veronica lefekszik Rogelióval, de az Elias ügyvédje által ráállított fotósnak nem sikerül bizonyíték értékû fényképet készítenie. Rogelio minõsíthetetlen hangon beszél Almával, aki erre azonnal felmond…

111.
Alma felmondása nagy port kavar a cégnél, ezért Susanna asszony összehívja a dolgozókat. Majd meggyõzik Almát, hogy ne hagyja ott õket. Xocitlt nevezik ki közben a könyvelési osztály új vezetõjének. Veronica ördögi tervet eszel ki, hogy kisemmizze Eliást. Jesús pedig az apaságát bizonyító eljárást indítja el…

112.
Nem jár sikerrel a fotós, aki Veronicát és Rogeliot akarja lencsevégre kapni. Mindketten rájönnek ugyanis, hogy megfigyelik õket. Juliót átveszik az Orionhoz, ahol Jesús jobb keze lesz a munkában. Alma boldog, mert a házasságát Rogelioval érvénytelenítik. Susana randevúra hívja Panfilót. Chatita, férjétõl örökölt lakásáról kiderül, hogy tulajdoni joga egy üzletemberé és, ha nem veszi meg tõle, fedél nélkül marad…

113.
Maricela elmondja Ricardonak, hogy szegény, és hazudott neki mindenrõl. Emiatt a férfi mérges, és csalódott, majd kidobja Maricelát. Panfilót és Susanát a táncklubban meglepi Chatita, aki jelenetet rendez. Cardénas egy romantikus vacsora keretén belül megkéri Jessica kezét, a lány pedig igent mond. Veronica mindent elkövet, hogy tönkre tegye Jesúst, ezért elmegy a kerületi ügyészségre és feljelenti…

114.
Jesús kölcsön kér Augusto úrtól, hogy meg tudja menteni a lakásukat. Panfiló meglátogatja Chatitát, de az nem akarja látni, mert hazugnak tartja. Mindenki gratulál Jessica és Cardenas eljegyzéséhez. Jesús egészsége meggyengül a sok stressztõl, ideje pedig alig marad Almára az új kampány miatt. Rogelio és Veronica tovább mesterkednek Cantú segítségével, aki maga akarja megszerezni Chatita ingatlanát. Maricela lesz Alma új asszisztense, de a szerelmi zûrjei miatt nem koncentrál rendesen a feladataira. Fernando késõbb elmegy az Orionhoz, hogy Jesúst figyelmeztesse Rogelio aljas tervére…

115.
Patricia a hirtelen rászakadt szabadsággal nem tud mit kezdeni, és újabb kényszert érez, hogy lopjon. Eliást kéri, hogy segítsen neki, de a randevú alatt ismét bûnbe esik. Fernando és Xócitl költséghatékonysági projektje elnyeri Alma tetszését. Veronica elviszi Valentinát Rogeliohoz, de a kislány csak a kutyával köt barátságot. Jesús egyre zavartabb a sok lelki tehertõl, végül Rogelio házába siet Almával, ahol megtudják, Veronica és Valentina odaköltöznek…

116.
Augusto bevallja Jesúsnak, hogy csak azért alkalmazza a mihaszna Melquiadest, mert az a fia. Cardenas arcát allergia támadja meg, szája bedagad, bõre kipirul. Lehet, hogy Jessica idézte mindezt elõ? Maricela elhívja Susanát vacsorára, és mindent elmond neki. Büszkén mutatja be édesapját, aki nem más, mint Panfiló. Alma romantikus meglepetést szervez Jesúsnak, így végre együtt tölthetnek egy feledhetetlen estét a sok gond és stressz közepette. Eliás és Veronica ezalatt aláírják a válási papírokat…

117.
Valentina szívfájdítóan sír, hogy el kell hagynia a házat és Eliás apját. A költöztetõk is megjelennek Veronica óhajára. Marisela esetlenül, idézetekkel, de végül sikeresen engeszteli ki Ricardot. Chatita megtudja, ha nem fizet rövidesen, kilakoltatják. Melquiades közben óvodás húzásokkal keseríti Jesús életét. Vickynek is elege van belõle, és amikor Jesús segítségét kéri, félre érthetõ helyzetbe keverednek. Fernando szeretné, ha Xócitl hozzá költözne. Majd egy furcsa kéregetõ jelenik meg az Orion elõtt…

118.
Jesús körül összecsapnak a hullámok, az egészségére pedig egyre jobban rámegy a sok stressz. Gyomra rendetlenkedik, és nyakán az új kampány. Eliás figyelmezteti Rogeliot, hogy Veronica csak bábként használja, a céljai eléréséhez. Ray segít Valentinának borsot törni Rogelio orra alá. A bíróság elrendeli a DNS vizsgálatot Valentina ügyében. Chatita közben lemond Panfiloról. Jesús pedig a furcsa kéregetõben Marthára ismer rá..

119.
Veronica nem engedi be Eliást, hogy láthassa lányát, de gonoszságáért megfizet, mert Valentina csínytevése célba ér. Rogelioék teljesen megzavarodnak az ágyukba tett varangy miatt. Még az iskolából is majdnem elkésnek az incidens okán. Az éjszakát Jesús is álmatlanul tölti, és arra ébred, hogy Chatitát ki akarják tenni a lakásából a rendõrök. Xócitl összeköltözik Fernandoval. Martha bekerül a kórházba, mivel alul táplált és beteg. Jesús ekkor figyelmezteti az orvosokat, hogy mentálisan is zavart a nõ…

120.
esús két órát kap arra, hogy a csekkel eljusson Cantuhoz, és megállítsa a kilakoltatást. Ám minden összeesküdik ellene, az autóját Melquiades teszi tönkre, és Rogelio is szervezkedik a háttérben. Valentina tanítónõje kéri Eliást, hogy menjen be az iskolába, mivel aggódik a kislányért. Viselkedése megváltozott, és azt is furcsállja, hogy Veronica pizsamában vitte iskolába. Patricia elsõ napja az új munkahelyén több, mint megalázó. Cardenasnal pedig kiderül, hogy Jessicára allergiás, így a házasságuk veszélybe kerül…

121.
Augusto úr nehezményezi, hogy Jesús munkaidõben intézi a magánügyeit, de a prezentációja mégis leveszi a lábáról. Veronicát figyelmezteti az ügyvédje, hogy nem tilthatja el Eliást Valentinától, és a DNS-vizsgálaton is fontos, hogy megjelenjen. Marisela megnyílik Ricardonak, és elmagyarázza, miért hazudott annyit. A férfi megérti, de meg nem bocsát. Chatita és Eliás hatalmas meglepetést szerveznek Jesúsnak, ahol Alma, Valentina, és Patricia is jelen vannak. A nap végére Jesús szervezete azonban teljesen kimerül, és elájul…

122.
Jesús a kórházban megígéri Marthanak, hogy nem jelenti fel a rendõrségen, de a nõnek muszáj részt vennie valamilyen pszichiátriai kezelésen. Susana asszony megkéri Panfilót, hogy járjon vele. Cardenas és Jessica közben kitûzik az esküvõjük idõpontját. Valentina újabb csínyt eszel ki, hogy megnehezítse Rogelio életét. Patricia ismét munkával próbálkozik, amikor is ruhatáros lesz, de nem tud határt szabni a kleptomániájának, így kizsebeli a vendégeket. Eliás viszi haza, és az autóban elcsattan köztük az elsõ csók…

123.
A DNS-vizsgálat elõtti éjjelen Jesús nem alszik, és a gyomorfájása is újra jelentkezik. A márkák közötti termékverseny döntõjébe az Orion és az Avon jut tovább. Melquiades felkeresi Rogeliot, hogy elmondja neki, bármire készen áll, hogy Jesúst legyõzzék, még akár az Oriont is beáldozza az ügynek. Chatita ál-barátnak kéri fel Saturninot, és mindenkinek bemutatja. Marthát eközben letartóztatják…

124.
Jessica és Cardenas nagyszabású legény-leány búcsút tartanak, ahol mindenki jól érzi magát. A western hangulatú este tetõpontjaként Fernando megkéri Xócitl kezét. Patrícia meglopja Eliast, de a férfi észreveszi. Az Orion és az Avon összecsapása elérkezett, a képviselõk épp indulnának, de Jesús ismét rosszul lesz. Jessica eközben kap egy telefont, hogy az édesanyja nagyon beteg, így az esküvõt el kell halasztani…

125.
A marketing-szövetség egy látványos kvíz-mûsorban méretteti meg a két céget. Jesús elkésik, de végül helyt áll a versenyben Almával szemben. A zsûri az Orionnak ítéli a gyõzelmet. Eliás biztosítja Patríciát, hogy segíti kigyógyulni a kleptomániából. Domitila közben besokal Veronicából. Augusto elmondja Melquiadesnak, hogy az apja meneszti a vállalattól. Feltûnik a múltból Disqua Paz, ami Xócitlben félelmet kelt. De vajon elveszti miatta Fernandot?

126.
Xócitl és Fernando esküvõjét hamarosan megtartják, Jessicáék ceremóniája helyett. Domitila fel akar mondani, de Rogelio biztosítja, hogy mellette áll Veronicával szemben. Ez újabb konfliktust szül, és Veronica dühbe gurul. Valentina ezalatt ismételt csapásra készül Rogelio ellen. Jesús pedig egy romantikus vacsorával lepi meg Almát, ahol a híres énekes, Marco di Mauro énekel. Alma szóhoz sem jut, és egy feledhetetlen éjszaka következik. Szerelmüknek talán hamarosan beérik a gyümölcse…

127.
Valentina és Rogelio egyetlen alkalmat sem szalasztanak el, hogy borsot törjenek egymás orra alá. A DNS-vizsgálat eközben kimutatja, hogy Jesús Valentina vér szerinti apja. Xochitl és Fernando esküvõjén pedig megjelenik Discua…

128.
Julio teljesen kétségbeesve amiatt, hogy Xochitl féjhez megy, Aidának sírja el bánatát. Rogelio megfenyegeti Discuát. Verónica a hazugságaival eléri, hogy a bírónõ Jesús ellen távoltartási végzést adjon ki. Fernandót nem hagyja nyugodni Discua megjelenése, miközben Xochitl nagyon nyugtalan…

129.
Augusta elárulja Jesúsnak, hogy az apja pozíciójára pályázik. Maricela felvételizni akar levelezõ tagozatra, míg Ricardo beáll Discua közösségébe. Rogelio ezalatt ellopja Valentinától a segédet. Veronica pedig megmondja a lányának, hogy felejtse el Jesúst…

130.
Jesús letámadja Rogeliót az irodájában Valentina babája miatt. Elias közben kibeszéli Chatitával a szívügyeit. Ricardót elmondja Xochitlnak, hogy elment a fény gyermekeinek templomába és remek prédikátornak tartja Discuát. Augustának megváltozik a véleménye Jesúsról. Verónica Cynthiának mondja el, hogy féltékeny Patriciára. Valentina pedig az apja nélkül nem boldog a születésnapi partiján…

131.
Jesúst Valentina születésnapjáról bilincsben viszik el és 48 órára elõzetes letartóztatásba helyezik. Alma megpofozza Verónicát, aki erre bosszút esküszik. Xochitl és Discua eközben összecsapnak. Jesús pedig rosszul lesz a börtönben…

132.
Jesús válságos állapotban kerül kórházba, ahol az azonnali mûtétet javasolják számára. Vérre van szüksége, és Fernando az egyetlen, aki segíteni tud neki. Patricia eközben kidobja a kórházból Verónicát…

133.
A lányok megpróbálják rávenni Xochitlt, hogy változtasson a külsején, s így próbálja meg visszahódítani Fernandót. Jesús a mûtét után kómába kerül és az újraélesztés is sikertelennek bizonyul, de aztán csoda történik. Patricia és Elias komolyan elbeszélgetnek. Rogelio pedig kénytelen bevallani, hogy õ lopta el a segédet…

134.
Jesús elhatározza, hogy elveszi Almát feleségül. Discua megkeresi Fernandót és elmondja neki, hogy még mindig szereti, de a férfi visszautasítja. Yvonne az áthelyezését kéri Gilberto mellé az irodaház éttermébe. Rogelio legnagyobb meglepetésére Alma felveszi Patriciát recepciósnak, de Veronica azt akarja, hogy rúgja ki…

135.
Marta ikertestvére, Marcia meglátogatja õt a pszichiátrián. Fernando és Valentina között továbbra is tart a háború. Discua újra megjelenik az épületben, de a lányok Patricia segítségével nem engedik be az irodába. Jesúst pedig nagy meglepetés várja, amikor hazatér a kórházból…

136.
Rogelio ki akarja rúgni Veronicát Valentinával együtt, de a nõ megzsarolja. Xochitl azt kéri Fernandótól, hogy oldja meg a problémát Discuával, majd elhagyja, pedig ez mindkettõjüknek nagy fájdalmat okoz. Oliverio közben nagyon aggódik Jessica miatt…

137.
Jessica nem hajlandó elmondani a titkát Oliveriónak. Elias megkéri Patriciát, hogy legyen a jegyese. A második meghallgatáson a bírónõ úgy dönt, hogy ítélethozatal elõtt találkozik Valentinával is. Fernando közben ellenáll Discua csábításának. Julio és Aida pedig végre egymásra találnak…

138.
Jesús egy akadályversenyt készít elõ Almának, amelynek utolsó állomása, hogy a férfi megkéri a nõ kezét. Verónica ráveszi Rogeliót, hogy vegyenek egy új házat. Cantu Domitilának csapja a szelet, de lebukik. Ricardo és Cardenas azon tanakodnak, vajon mit titkol Jessica. Verónica eközben bosszút esküszik…

139.
Rogelio és Elias összecsapnak Patricia miatt. Alma nagy hírt tartogat Jesús számára, de a férfinak váratlanul el kell utaznia Mexikóvárosba, egy komoly munkaügyi tárgyalásra. Discuát letartóztatják, és az orvosi vizsgálaton kiderül, hogy beteg. Jesús késõbb kategorikusan elutasítja Augusta közeledését…

140.
Discua erõteljesen ellenkezik az orvosi vizsgálatok ellen, mert tiltja a vallása. Marta eközben nagyon szenved a bezártságtól, ezért aztán Marcia azt javasolja, hogy cseréljenek szerepet…

141.
Augusta azt kéri az apjától, hogy rúgja ki Jesúst. Rogelio teljesen kiborul, amikor megtudja, hogy Almának Jesústól lesz gyermeke, Valentina viszont nagyon megörül a hírnek, hogy kistestvére lesz…

142.
Almáról az orvosi vizsgálatok során kiderül, hogy veszélyeztetett terhes. Discua eközben Ricardót javasolja új mesternek. Fernando is gyermeket szeretne, de Xochitl határozottan elutasítja ennek még a gondolatát is…

143.
Eliasnak állást ajánlanak New Yorkban, de õ természetesen magával szeretné vinni Patriciát is. Rogeliót eközben furdalja a lelkiismeret. Cynthia pedig terhességi tesztet hozat Verónicának…

144.
Marisela rájön, hogy Ricardót már nem tudja megváltoztatni. Jesús közben felmond az Orionnál, majd visszamegy Alma helyett igazgatóhelyettesnek az Avonhoz, és magával viszi Aidát és Juliót is. Sebastian meglátogatja Susanát. Rogelio pedig meg akarja akadályozni, hogy Patricia elutazzon Eliasszal…

145.
Rogelio bevallja Patriciának, hogy szereti, közben azonban teljesen kiborul, amikor megtudja, hogy Jesúst nevezték ki Alma helyére. Chatita végre elviszi Pamfilót a szemészetre. Verónica elmondja Rogeliónak, hogy terhes. Fernando közben gyermeket szeretne Xochitltól…

146.
Patricia Rogelio vallomásának hatása alá kerül. Pamfilónak kiderül, hogy azonnali mûtétre van szüksége. Maricela és Ricardo kibékülnek, míg Julio és Aida is összejönnek. Fernando eközben azt kéri Rogeliótól, hogy hagyjon fel a piszkos üzleteivel…

147.
Veronica megtiltja Valentinának, hogy Rajjal barátkozzon. Mivel Marcia helyet cserél az ikertestvérével, Marta az õ képében látogatja meg Jesúsékat, de Chatitát rossz érzés keríti hatalmába. Fernando ezalatt nagy meglepetést szerez Xochitlnak…

148.
Verónica bejelentésétõl Patricia teljesen kiborul. Marta nem megy vissza a kórházba Marciához, hanem Chatita ellen bosszút forral. Fernando beviszi az elektromos babát az irodába. Chatita közben bevallja Pamfilónak, hogy szereti. Tracy Rodriguez, a revizor megérkezik, és Jessica úgy dönt, meghívja az esküvõjére…

149.
Alma segíteni akar Jesúsnak és meghívja Tracyt magukhoz vacsorára, de a revizor tisztességtelen ajánlatot tesz a férfinak. Pamfilo is megvallja Chatitának, hogy szereti. Ricardo közben óriási vagyont örököl a nagynénjétõl. Patricia egy hetet ad Rogeliónak, hogy bebizonyítsa a szerelmét. Jessica szülei pedig elkésnek az esküvõrõl…

150.
Jessica szüleinek megérkezése nagy feltûnést kelt. Az esküvõn fellép Cardenas unokaöccse, aki nagyon megtetszik Valentinának, Jesús erre aggódni kezd. Ricardo megígéri a barátainak, hogy a vagyon soha nem fogja megváltoztatni õt. Pamfilo elmondja Susanának, hogy Chatitát szereti. Verónica késõbb botrányt csap Jessica esküvõjén. Xochitl pedig megunja, hogy Fernando többet foglalkozik az elektromos babával, mint vele…

151.
Jesús és Alma elhatározzák, hogy Tracyt összehozzák a rég nem látott fiával. Rogelio közben megmenti Valentinát, amikor Verónica meg akarja ütni a kislányt, és ettõl nagyon jó barátokká válnak. Az iroda jövõje érdekében Jesús és csapata kitalálják, hogy hogyan segítsék a revizorasszony közvetlen tárgyalását Rogelióval. Marcia rájön, hogy mivel nem szedi a gyógyszereit, ikertestvére állapota egyre romlani fog, és sajnos bekövetkezik, amitõl legjobban fél: Marta végrehajtja bosszúját Chatita ellen…

152.
Tracy és Hector nagyon hálásak Almának, hogy a segítségével egymásra találtak. Chatita közben magához tér, de teljesen elvesztette az emlékezetét. Xochitl Rogelio segítségét kéri Fernandóval kapcsolatban, Rogelio pedig tõle kér tanácsot, hogy hogyan bizonyíthatná be Patriciának, hogy szereti. Marta késõbb meglátogatja Almát, hogy kipuhatolja, mi van Chatitával…

153.
Valentina és Rogelio egyre jobb barátokká válnak. Ricardo meghívja közben a barátait vacsorázni a legdrágább étterembe, de a viselkedésével kínos helyzetbe hoz mindenkit. Persze Maricelának sem tetszik az új Ricardo. Chatita álmában újraéli a balesetét és eszébe jut, hogy Marta lökte le a lépcsõn, de Jesús és Pamfilo azt hiszik, hogy ez is a zavarodottságának következménye…

154.
Patricia megbizonyosodik Rogelio igaz szerelmérõl. Marta eközben elmondja Marciának, hogy nem hajlandó visszamenni a kórházba. A következõ hónapok pedig nagyon sok változást hoznak…

155.
Chatita nagyon boldog, hogy Jesús és Alma az újszülött kislányuknak az õ nevét adják: Luisának nevezik el. Patricia rájön, hogy még nem gyógyult ki a kleptomániájából. Közben a gyógyszerei nélkül Marta egyre rosszabb állapotban van, míg ikertestvére a kórházban hiába próbálja meggyõzni az orvost, hogy õ igazából Marcia. Verónica megüti Valentinát és bezárja a szobájába. Cardenas pedig elbocsátja Ricardót…

156.
Maricela segít Patriciának, hogy megszabaduljon a szenvedélybetegségétõl, miközben Rogelio azon gondolkodik, hogy hogyan kérje meg a lány kezét. A bíróság Valentina elhelyezési perében Jesús javára ítél. Verónica ezért mindenki ellen bosszút esküszik…

157.
Verónica felfogad egy bérgyilkost Patricia ellen. Chatita közben nem tud visszaemlékezni, hogy ki lökte le a lépcsõn. Cardenas unokaöccse engedélyt kér Jesústól, hogy Valentinával járjon. Xochitl és Fernando pedig késõbb megtalálják a megkéselt Patriciát…

158.
Patricia szerencsére túl van az életveszélyen. A támadás videofelvételeit nézve Alma számára ismerõsnek tûnik a támadó. Xochitl felelõsségre vonja Fernandót, mert meghallja, hogy Aliciával beszél telefonon. Verónicánál pedig beindul a szülés…

159.
Verónica a szülés után is csak a bosszúra tud gondolni és Cynthiát is elzavarja. Ricardo óriási összeget veszít a kártyaasztalnál, így Vicky Jesúshoz fordul segítségért, aki megmenti Ricardót. Xochitl nagyon meglepõdik, amikor kiderül, hogy kicsoda Alicia és miért volt kapcsolatban Fernandóval, de a férfit nagyon bántja, hogy a felesége nem bízott benne. Bernabé késõbb az irodában Jessicát keresi…

160.
Xochitl elsõ autóvezetése nem sikerül túl jól. Bernabé közben elfogadja, hogy Jessica már Cardenast szereti. Valentinát Kiko tanítja zongorázni, de Jesúsnak ez még mindig nem tetszik. Verónica nem hajlandó foglalkozni a fiával, és megfelelõ milliók ellenében hajlandó csak elköltözni Rogeliótól. Maricela pedig tortát süt Ricardónak a születésnapjára…

161.
A hormonkezelés következtében Xochitl idegei felmondják a szolgálatot. Verónica megfenyegeti Almát, miközben Jesúsnak az irodában egy reménytelennek tûnõ helyzetet kell megoldania. Patriciának kétségei vannak, de vállalja, hogy mégis odaköltözik Rogelióhoz. Chatita közben visszaemlékszik, hogy Martha lökte le a lépcsõn, és ezt elmondja Almának…

162.
Jesús kideríti, hogy Marcia és Martha helyet cseréltek egymással. Almát letartóztatják gyilkosságért, de õ nem emlékszik semmire, ami a patika és a lakása között történt. A nyomozó elmondja Jesúsnak, hogy mivel vádolják Almát, de a férfi nem tudja elképzelni, hogy igaz lehet a vád, és úgy gondolja, hogy Verónica keze van a dologban. Ricardo ezalatt minden pénzét eljátsza az internetes pókeren…

163.
Virginia és Maricela együtt keresik Ricardót. Rogelio felajánlja Jesúsnak, hogy beszél Verónicával. Delia ügyésznõ közben segíteni akar Jesúsnak, de a nyomozó nem hajlandó vele együttmûködni. Almára pedig borzasztó napok köszöntenek a börtönben…

164.
Luisa belázasodik és kórházba kell vinni, de szerencsére hamar jobban lesz. Rogelio bevallja Patriciának, hogy Verónicának bizonyítéka van ellene. Maricela és Julio borzalmas állapotban találják meg Ricardót. Alma közben lefizeti a Hiénát, hogy békén hagyják õt a börtönben…

165.
A bíróság elrendeli Alma elõzetes letartóztatását, miközben Jesús mindent elkövet, hogy bizonyítékot találjon a nõ ártatlanságára, még Cynthiát is megkéri, hogy tapogatózzon Verónicánál. Xochitl és Fernando elmennek a nõgyógyászhoz, akitõl döbbenetes dolgot tudnak meg. Jesús késõbb talál egy szemtanút, aki látta, mi történt Almával a patika elõtt. Patriciának pedig egyre jobban hiányzik Fernandito…

166.
Rogelio nem hajlandó Ricardót visszavenni az Avonhoz, ezért Maricela segít neki állást keresni. Verónica eközben bemegy Almához a börtönbe. Delia ügyésznõ és Rogelio is segítenek Jesúsnak megkeresni azt a szemtanút, aki a videofelvétel alapján láthatta a gyilkost…

167.
Verónica rájön, hogy Cynthia árulta el és felelõsségre vonja az ügyvédnõt. Julio és Aida közben reménykednek, hogy egy hotelben végre sikerül zavartalanul egymáséi lenniük. Jesús meglátja Jacintót, amikor az eljön Verónicától, majd követi, amivel életveszélybe sodorja magát…

168.
Patricia Almához költözik Fernanditóval. Pamfilo és Sebastian is a nõsülést tervezik. Alma közben visszamegy dolgozni, mert kinevezik területi igazgatónak…

169.
Alma visszatérésével Xochitl persze azonnal kihasználja az alkalmat, hogy megbeszélje vele az aggodalmait. Rogelio pedig már elsõ nap találkozik a börtönben Uryval…

170.
Alma majdnem elveszíti a fejét, amikor Verónica megjelenik náluk. Rogelio mûtétje sikerül, de amikor magához tér, nem tudja mozgatni a lábát. A vendéglõben Cardenast Jessica apjának nézik. Az Avon központjából közben egy nagyképû alakot küldenek az új reklámkampány koordinátorának…

171.
Diego Armando folyamatosan ajánlatokkal bombázza Almát Jesús legnagyobb bosszúságára, de a titkárnõk összefognak, hogy megleckéztessék a nagyképû argentint. Verónica úgy gondolja, hogy a keresztelõ lesz a legjobb alkalom arra, hogy Jesús egész családját kiírtsa, és ehhez újra Jacintót használja fel. Rogeliónak közben vissza kell mennie a börtönbe…

172.
Az Avon új kampányának bemutatója nagyon jól sikerül, de Diego Armando nevetség tárgyává válik. Mivel nem adja fel, ezért másnap Jesús az értésére adja, hogy jobb lesz, ha felül az elsõ repülõre. Verónica megfenyegeti Patriciát Fernandito miatt. Jesús késõbb meglátogatja Rogeliót a börtönben, és találkozik a nyomozóval, aki megígéri, hogy Verónica nyomában marad…

173.
Rogeliót figyelmeztetik, hogy Uryt nemsokára kiengedik a magánzárkából, és így az élete nem lesz biztonságban. Patricia provokálja Verónicát, de ezzel veszélybe sodorja magát és Fernanditót is. Pamfilo közben megkéri Chatita kezét. Jesús pedig ráveszi Almát és Patriciát, hogy menjenek be együtt Suárez felügyelõhöz…

174.
Jesús ellen bizonyíték hiányában megszüntetik az eljárást. Rogelio és Patricia összeházasodnak a börtönben, és a nászéjszakát is megtartják a betegszobában. Az irodában közben a lányok összefognak, hogy meglepetést szervezzenek Jesús számára az Avonhoz történt belépésének kétéves jubileumára…

175.
Rogelio a börtön hõsévé válik, majd amikor Fernando bemegy hozzá, döbbenetes dolgot mond el neki. Az irodában a próbák javában zajlanak, és bár Jesús gyanít valamit, nem tudja, hogy neki készül a meglepetés. A kezdeti történésekrõl készült filmösszeállítás alatt persze mindenki elérzékenyül…

176.
Fernando meglátogatja az édesapját az öregek otthonában. Domingo atya közben elintézi, hogy 2014 vége helyett 10 nap múlva összeházasodhassanak a katedrálisban. A rendõrség ezalatt Jacinto nyomára bukkan. Maricela pedig meglepetést szerez Ricardónak egy romantikus vacsorával…

177.
Patricia megkéri az ügyésznõt, hogy segítsen abban, hogy Rogelio kijöhessen a börtönbõl Jesús és Alma esküvõjére. Az esküvõ elõkészületeiben az Avon egész csapata vállalja, hogy segít, de Alma nagyon fél attól, hogy Verónica valamit forral ellenük. Cantu bekerül Rogelio mellé a börtönbe, és persze kellemetlenséget okoz. Sebastian eközben fizetni akarja az esküvõ költségeit, de Jesús nem egyezik bele…

178.
Az esküvõi elõkészületek jól haladnak, de Verónica is forral valamit. Patricia beviszi Rogelióhoz a kisfiát, és elmondja neki, hogy örökké szeretni fogja. Az ügyésznõ és a nyomozó közben elkapják Jacintót. A sok aggódás és feszültség miatt Alma és Jesús összevesznek. Pamfilo pedig elmondja aggodalmait Maricelának…

179.
Patricia és Verónica véletlenül összetalálkoznak, amibõl nagy balhé kerekedik. Quico és Valentina az esküvõre közös táncos produkciót tanulnak be. A leánybúcsút Susanánál, a legénybúcsút Ricardónál tartják, de Jesúsnak támad egy fantasztikus ötlete. Eközben Jacinto, mielõtt mindent bevallana, figyelmezteti Verónicát, hogy elkapták, mire a nõ egy végsõ lépésre szánja el magát…

180.
Verónicát és Valentinát nem találja a rendõrség, amitõl Jesús teljesen kétségbeesik. Marcia elhatározza, hogy örökbe fogadja Rait, és Jesús régi lakásába költöznek. Sebastian végre megkéri Susana kezét. Verónica pedig arra utasítja Jesúst, hogy menjen el a rejtekhelyére, de ne szóljon sem Almának, sem a rendõrségnek…

181.
Mivel Jesús ismételten elutasítja Verónicát, a nõ ezúttal elkábítja. Közben Alma és Patricia a rendõrséggel együtt keresik Jesúst, akinek az autóját egy mellékúton látták, de csak Verónica bûntársát, Sátánt találják a helyszínen. A férfi elmondja, hogy Verónica egy gumicsónakban vízre tette Jesúst, hogy lezuhanjon a vízesésen. A keresõcsapat azonban csak az üres csónakot találja meg. Apák napján Rogelio kibékül végre az édesapjával, akit Fernando visz be hozzá a börtönbe…

182.
Delia ügyésznõ elintézi, hogy Alma és Jesús esküvõjére Rogeliót kiengedjék a börtönbõl. A rendõrség eközben letartóztatja Verónicát, de Valentina tudja, hogy minden rossz tette ellenére az édesanyja hiányzik majd neki. Az esküvõ utáni bulin pedig ismét bebizonyosodik, hogy mindig az a helyes, amit a szív diktál…

Megosztom másokkal: