Querida enemiga tartalma

QUERIDA ENEMIGA – Kedves ellenség

1.
Lorena és Sara olyanok mint a testvérek, mind a ketten árvaházban nõttek fel, ahol szeretõ apácák veszik körül õket. Lorenának születésnapja van, ezért mindenki a köszöntésére készül. Lorena másnap a fõvárosba utazik, hogy tanulhasson. Az utcán találkozik a jóképû Alonsoval, aki egybõl beleszeret. Asunsion nõvér rájön, hogy Sara csalt a számláknál, ezért elküldi a háztól. A heves veszekedés után a nõvér rosszul lesz, és ezt kihasználva Sara megnézi a nyilvántartást, ellopja Lorena és a saját adatlapját, amibõl kiderül származása. Másnap õ is a fõvárosba utazik Loreana után, akt már nem talál a szálláson. Ördögi tervet eszel ki, és felkeresi Lorena gazdag családját, majd kiadja magát Hortensia Armendáriz unokájak. Lorenát közben kirabolják, így el kell hagyni a szállást, és munkába áll, hogy újra összegyûjthesse a pénzt az iskolára

2.
Sara felkeresi Hortensiat, és azt mondja neki, hogy õ az unokája, akit elhagyott 22 évvel ezelõtt. Hortensia mindent tagad. Diana közli Brunoval, hogy terhes, a férfi dühös lesz, majd közli, hogy nincs felkészülve az apaságra. Alonso nagyon várja Lorena telefonhívását, de mivel ez nem történik meg, elmegy az iskolába és a lány után érdeklõdik. Sara hamis iratokat készít Chalo segítségével. Hortensia felkeresi Sarat és pénzt ajánl neki, de a lány közli, hogy õ családot akar, ezért vele tart, és mint távoli unokahúgát mutatja be a családnak. Lorena konyhai kisegítõként dolgozik, és új barátokra lel. Mivel nincs pénze a raktárban húzza meg magát éjszakára, ahol a biztonsági õr leleplezi. Lorena leforázza a lábát, ezért kórházba viszik, ahol épp Alonso látja el.

3.
Alonso meglepetten látja, hogy Lorena a betege. Lorena is nagyon örül a találkozásnak. Sara próbál Hortensia bizalmába férkõzni, de nehéz dolga van. Lorena elmeséli Alonsonak, hogy õ árvaházban nõtt fel. Lorena elmeséli, hogy sajnos minden pénzét ellopták, így nem tudott beiratkozni az iskolába. Chalo rájön, hogy Sara mit tervez.

4.
Dona Hortensia megkóstolja a menüt, de semmi sem ízlik neki. Lorena azt javasolja, hogy készítsenek mexikói ételeket. A kórház igazgatója Alonsot kéri fel, hogy menjen el Hortensia asszonyhoz megbeszélni a jótékonysági vacsorát. Alonso meglátogatja Lorenát munka közben. Diana nagyon szomorú, hogy Bruno nem akarja a gyereket. Rossy észreveszi, hogy Lorena a konyhán alszik, ezért felajánlják, hogy lakjon velük. Bettina nagyon szomorú, amiért a szülei elváltak, és nem akarja elfogadni apja új barátnõjét.

5.
Lorena és Sara találkoznak, és Sara elmeséli, hogy megtalálta a családját, és nagyon boldog. Barbara és Arturo szeretõk. Lorenát kirúgják, és nagyon elkeseredik. Alonso megtudja, hogy eddig a konyhában húzta meg magát a kedvese, és kéri, menjen hozzájuk lakni, de a lány elutasíta. Alonso közbenjár Lorena érdekében Hortensia asszonynál, mire a nõ visszaveszi Lorenát. Sara és Alonso a kórházban találkoznak, és a lánynak nagyon megtetszik a férfi. Hortensi partyt szervez unokája, Vasco tiszteletére.

6.
Lorena eljár fõzni Alonsoékhoz. Lorena azt javasolja Marujanak és Rossynak, hogy járnak terápira, hogy jobb legyen a kapcsolatuk. Sara elmeséli Lorenának, hogy megismert egy jóképû férfit. Sara azt javasolja a “nénikéjének” hogy a vacsorára hívjanak híres embereket is. Chalo zaklatja Sarat telefonon. Loran ösztöndíjat kap a fõzõiskolába. Arturo próbál pénz kérni Barbarától. Vasco bejelenti, hogy a környezetvédelemmel akar foglalkozni, és nem érdeklik a cég ügyei. Hortensia azzal fenyegeti, hogy kitagadja.

7.
Sara nagyon mérges, mert a hírességek vacsoráján megjelenik Lorena is, Adolfo oldalán. Zulema és Omar elmesélik, hogy Hortensia Omar anyja, de már évek óta nem tartják a kapcsolatot, mivel a nõ ellenezte a kapcsolatukat. Elmondják, hogy õk pénz nélkül is boldogok voltak, és nagyon várták közös gyermeküket, aki sajnos halva született. Sara kideriti Omar címét, és lefotózza õt és Zulemát. Rossy és Julian együtt járnak, ez nem nagyon teszik Marujának. Sara kiteszi Hortensia asztalálra a “szüleirõl” készült fotót.

8.
Sara kihallgatja Barbara telefonbeszélgetését, amibõl kiderül, hogy Arturoval szeretõk. Hortensia felajánlja Saranak, hogy legyen az aszisztense. Vasco bowlingozni tanítja Lorenát, amitõl Alonso féltékeny lesz. Sara ebédre hívja Lorenát a családjához, de Lorena kiborítja a bort, és hazamegy. Hortensia nincs megelégedve az étellel és kirúgja a szakácsot, aki az asszony ölébe borítja az ételt. Sara megkéri Lorenát, hogy mentse meg a helyzetet, és fõzzön valamit. A lány nagyon boldog, hogy esélyt kap. Mikor senki sem figyel Sara túlsózza a Lorena által tálalt ételt, így Hortensia asszony kirúgja Lorenát. Sara telebeszéli Alonso fejét azzal, hogy Lorena körül mindig rengeteg férfi volt, amitõl persze a fiú féltkeny lesz.

9.
Sara egyre nagyobb bizalomnak örvend a “nagymamájánál”. Vacso gyümölcsöt és édességet csempész Diana asztalára. Barbara egyre többet panaszkodik férjének, hogy adjon neki pénzt zsírleszívásra. Lorena sehol sem talál munkát, ezért nagyon szomorú. Ekkor érkezik Rossyhoz Julián, aki elmeséli, hogy az anyukájának segítség kellene, de nem tudnak sokat fizetni. Sara hamisíttat egy igazolványt, és kémkedni megy a konkurenciához. Alonso reggelire hívja Lorenát, hogy bemutathassa a testvérének és bettinának. Lorena aztz javasolja Rossynak és Marujának, hogy járjanak terápiára Don Toribiohoz.

10.
Sara megijed, mikor Lorena felhívja azzal, hogy útban vannak az árvaház felé. Sara felhívja Chalot, hogy tartsa szemmel Lorenát és a barátját. Lorena elmeséli, hogy Sara megtalálta a családját. Az apácák csodálkoznak azon, hogy Asuncion nõvér bármit is mondott volna Saranak a családjáról. Lorena megkéri a nõvért segítsen neki kideríteni a származását. Az apáca belemegy, de nem találja Lorena papírjait.

11.
Maruja rajtakapja Rossyt és Juliant félmeztelenül az otthonukban. Diana nem bírja tovább és elmondja, hogy gyermeket vár, de Bruno nem akarja a gyereket. Zulema felkeresi a doktort, és elbeszélget vele. Vasconak bemutatkozik Zulema, és elmondja, hogy õ a bácsikájának a felesége. Vasco nagyon boldog hogy annyi év után találkozhat Omarral. Omar elmondja a fiúnak, hogy mi történt annak idején. Sara is jelentkezik a gasztronómiai iskolába. A teszt irásánál elveszi Lorena papírját, és a lány kezdheti újból a kitöltését. Vasco kérdõre vonja otthon a nagymamáját és az apját, hogy mit tettek Omarral csak azért mert beleszeretett Zulemába. Vasco nem tud egy fedél alatt élni a családjával, ezért összepakol és Omar bácsikájához költözik.

12.
Omar felkeresi az anyját, és közli, hogy Vasco náluk lakik, ne aggódjanak. Találkozik a testvérével is, aki megkéri vigyázzon a fiára. Lorena izgul, hogy felvették-e az iskolába. Sara elõbb ér oda, és azt mondja a lánynak, hogy neki nem sikerült. Lorena teljesen kikel magából, és elrohan. Hortensia szomorú az unokája miatt. Sara és Alonso elmennek Lorenához, Sara elmondja, hogy csak viccelt, és együtt fognak tanulni. Sara elújságolja a nénikéjének, hogy felvették, Hortensia is örül. Diana elmondja Omarnak is, hogy gyermeket vár. Mindenki felajánlja a segítségét a lánynak. Rossy egy szállodában találkozik Juliannal, de mikor a fiú levetközik a lány elmegy a ruháival együtt.

13.
Chalo pénzt követel Saratól a hallgatásáért. Sara próbál pénzt kérni a nagymamájától, de az nem ad, ezért ellop tõle egy köteg pénzt és egy ékszert. Rossy a konyhán alszik mert nem akar Marujával élni. Julian nagyon dühös lesz, mikor kiderül, hogy a testvére terhes, és Bruno nem akarja elvenni, elhatározza, hogy felkeresi és megveri. Lorena a kórházban meglátogatja Alonso kis betegét, és csokit visz neki. A kórház igazgatója pont Alonsot keresi, erre Bruno azt mondja, hogy Alonso nem végzi rendesen a munkáját, sokat hiányzik, és most is a barátnõjével beszélget. Paula megpróbálja kiszedni Bettinából, hogy mi van az apjával és Jacquelinnel, de a kislány nem akar válaszolni, ezért megtiltja neki, hogy a barátnõje pizsama-partyjára elmehessen.

14.
Zuelma elmeséli Lorenának, hogy 22 évvel ezelõtt elvesztette a kislányát, aki halva született. Hortensia Matildét lopással vádolja. Sara Jacqueline számítógépébõl bizalmas információkat szerez. Julian megtudja hol dolgozik Bruno és odamegy, hogy megverje. Sara Brunoval ebédel.

15.
Miután Lorena találkozik Vascoval Zulema házában, rájön, hogy ki is Sara. Próbál beszélni a lánnyal, de az nem veszi fel a telefont. Bruno altatót tesz Alonso kávéjába, aki rögtön elalszik. A doktornõ nagyon mérges lesz, és ezért úgy döntenek, hogy Brunot nevezik ki a fõorvosi posztra. Alonso nagyon szomorú, és nem érti mi történt. Sara beszél Vascoval, hogy térjen haza, de a fiú hajthatatlan. Lorena ír egy levelet Rossynak és Marujának is. Rossy hazaköltözik, és Maruja is elfogadja Juliant.

16.
Barbara nagyon mérges, mert Sara rájött, hogy szeretõje van. Sara elmeséli Hortensiának, hogy Lorena Omarnál és Zulemánál dolgozik, és rájött az igazságra. Sara megkéri a nagymamáját, hogy vegye bele a végrendeletébe, így biztos nem fogják a szülei feljelenteni.

17.
Lorena elmeséli Zulemának, hogy a lánya nem halt meg, és hamarosan megérkezik. Paula próbálja kihúzni Bettinával, hogy mi van az apjával , és hogy tervezik-e az esküvõt. Bettina és Jacquelina egyre jobban kijönnek, ami bosszantja Paulát. Hortensia átíratja a végrendeletét, és beveszi az örökösön sorába Sarat.

18.
Sara megérkezik, és eljátsza mennyire boldog, hogy megtalálta a szüleit. Zulema nagyon boldog, és el sem akarja engedni a lányát. Lorena is boldog, hogy Sara megtaláta a családját, de a lelke mélyén nagyon fáj neki, hogy õ semmit sem tud a szüleirõl. Rossy nagyon mérges mert Julian és Maruja nagyon jól kijönnek, és õ háttérbe szorult. Omar is nagyon boldog, hogy a lánya megkerült, viszont haragra gerjed, és elmegy Hortensia házához. Sara nem tudja megállítani a dulakodást, Omar megveri a testvérét, és azzal fenyegetõzik, hogy börtönbe juttatja õket. Barbara elmondja a fiának, hogy mik történtek a múltban.

19.
Alonso nagyon mérges lesz, mikor meglátja, hogy Chalo épp Lorenával együtt jön ki a házból. Lorena hiába magyarázza, hogy nem tudta lerázni a fiút, Alonso nem hisz neki, és csúnyán összevesznek. Sara próbálja csitítani a szüleit, de nem sikerül. Ezért úgy dönt, hogy ahol tud, keresztbe tesz nekik, hogy ne legyen pénzük. Julian nem kedveli Sarat, és azt mondja Lorenának, bárcsak inkább õ lenne a testvére. Sara épp a családját szidja, mert azok szegények, Lorena ezért arconcsapja, és elmondja, hogy õ mit nem adna egy ilyen családért, és hogy Sarat csak a pénz érdekli. Paola megpróbálja feltörni Dario bankszámláját az interneten, de nem sikerül neki. Zulemátol senki sem rendel ebédet, nagyon szomorúak, aztán rájönnek, hogy a szórólapon hibás telefonszám szerepel.

20.
Maruja úgy tesz mintha beteg lenne, és ezért kihívják Alonsot, abban reménykedve, hogy kibékülnek Lorenával. Sara megkéri Chalót, hogy gyújtsa fel Omar mûhelyét. Hortensia örül, hogy leégett a fia mûhelye, abban reménykedve, hogy majd most pénzre lesz szüksége, és nem jelenti fel õt. Omar nem fog el semmilyen segítséget sem, még a testvérétõl sem, inkább jelzálogot vesz fel a házra, és kifizeti a károkat.

21.
Sara válaszút elé állítja a szüleit, vagy engedik Hortensiánál dolgozni, vagy elköltözik. Julian még mindig magát okolja a tûzvész miatt. Zulema és Lorena finom ebédet készít, de mikor nem figyelnek, Sara romlott tájást tesz a majonézbe. Toribio elüti Chalot, és cserbenhagyja. Chalot épp Alonso látja el a kórházban. Zulema már aggódik, hogy Vasco nem jött haza, mikor belépnek Dianával és elmesélik, hogy mindenki rosszul lett az ételtõl. Lorena meglátogatja Chalot, aki arra kéri segítsen neki.

22.
Alonsonak nagyon hiányzik Lorena, Paolától kérdezi, hogy szerinte túlreagálta-e a dolgot. Sara visszamegy a céghez dolgozni. Paula megtalálja Bettina kulcsait, és úgy dönt körülnéz Dario lakásában. Jaime térdenállva könyörög Omarnak és Zulemának bocsánatért. Lorenának és Saranak is most lesz az elsõ napja az iskolában, ezért az egész család elkíséri õket. Alonso is meglepetéssel készül.

23.
Lorena nagyon boldog, amiért Alonso egy ajándékkosarat küldött neki. Sara és Lorena is a csoport képviselõjének jelentkezik az iskolában. Jaime teljesen kiborul, és nem megy dolgozni sem. Alonso bocsánatot kér Lorenátol, és kibékülnek, majd elmennek abba a parkba, ahol elõször találkoztak, itt Alonso megkéri a lány kezét. Vasco a cégesbuliról hazatérve megcsókolja Dianát.

24.
A mexikói konyha tanára nagyon szigorú, és rögtön levon 2 pontot Lorenától. Mivel Jaime nem dolgozik, csak fekszik egész nap, Barbara azt javasolja Hortensiának, hogy vegyen fel egy asszisztenst a helyére. Alonso vacsorát szervez, ahol majd bejelentik az eljegyzést. Bettina számítógépezi tanítja a nagypapáját. Rossy arra bíztatja Juliánt, hogy induljon egy vetélkedõn, mivel olyan sokat tud a fociról. Sara fröltöl a vacsorán Alonsoval, és ezt mindenki látja.

25.
Másnap Lorena számon kéri Sara viselkedését. Vasco felajánlja, hogy ugy szereti majd Diana gyermekét, mintha a sajátja lenne. Omar elmegy pár állásinterjúra, de sehová sem vezsik fel. Patty és Lorena meglátják, hogy a mexikói konyha tanárnak most fog megjelenni az új könyve. Chalo felülvizsgáálatra megy Alonsohoz a korházba, ahol felismeri Toribio urat, aki elgázolta. Patty és Lorena elmennek a könyvbemutatóra, ahová sorra érkeznek Ernesto ex barátnõi.

26.
Lorena épp azon viccelõdik, hogy a tanárúrnak más könyvcímet kellett volna kitalálnia ennyi nõ mellett. Szerencsétlenségére épp Ernesto is meghallja a célozgatásokat. Jacquelin azt hiszi, hogy a házban szellemek vannak, pedig igazéból Paula jár oda titokban. Sara elmeséli Hortensiának, hogy a kedvenc unokája és az õ féltestvére együtt járnak. Sara felajánlja Lorenának, hogy írja meg az õ laptopján a hátidolgozatot. Jaime nagyon depressziós, ezért a fia meglátogatja.

27.
Sara törli a számítógépbõl Lorena dolgozatát, és úgy tesz, mintha nem találná. Paula lebukik, amiért betört Dario lakásába és mindent összetört. Vasco klasszikus zenét vesz, és a Diana hasára teszi, hogy a baba hallja. Barbara elintézi, hogy a szeretõjét felvegyék a céghez. Sara megkéri Chalot, hogy kövesse, és készítsen egy fotót, miközben Barbara a szeretõjével találkozik.

28.
Sara megkéri Chalot, hogy valahogy intézze el, hogy Lorena ne érjen oda idõben a díjátadóra. Hortensia éppen új intézményt keres, akiket támogatni tudna, Sar az árvaházat javasolja. Mivel Lorena nem érkezik meg az ünnepségre, sokan azt hiszik, hogy Alonso mennyasszonya Sara. Julián jól szerepel a vetélkedõn.

29.
Lorena egyenesen Tiberiohoz megy, hogy elmagyarázza, hogy mi történt, de nem találja ott Alonsot. Sara rájön, hogy Loreana tanulmányait titokban Alonso fizeti. Zulema elmondja Omarnak, hogy úgy érzi eltávolodtak egymástól. Chalo telebeszéli Alonso fejét, és azt hazudja, hogy Lorenával már régóta szeretõk.

30.
Hortensia pénzt ajánl Dianának, hogy hagyja békén az unokáját. Chalo azt hazudja, hogy Lorena csak azért volt Alonsoval, mert fizette az iskoláját. Sara azt hazudja, hogy Lorena mindent bevalott neki, és hogy hogy Chaloval már régóta együtt vannak. Sara terve sikerül, Alonso és Lorena szakítanak.

31.
Tiberio és Lorena találkozi akar, de ezt Alonso megtiltja az apjának. Vasco elkíséri Dianát a nõgyógyászhoz, ahol azt hiszik, hogy õ az apuka. Julian és Rossy felkeresik Chalot, és számonkérik a sok hazugságot. Omárnak végre sikerül munkát találnia, ezért az egész család boldog. Sara megkéri Zuelemát, hogy küldje el Lorenát, mert csak irígykedik rá.

32.
Zulema elküldi Loránát, és megmondja neki, hogy már barátként sem keresse, nem látják szívesen. Lorena nagyon szomorú. Maruja elbeszélget Jaime-val, akinek jobb kedve lesz. Alonso elmegy az iskolába, hogy visszakérje a befizetett összeget Lorena tanulámányaira. Sara megzsarolja Barbarát, és egy nagyobb összeget kér tõle. Sara arra kéri Chalot, hogy bütykölje meg Jaime kocsiját.

33.
Jaime részegen az anyjának esik a jótékonysági rendezvényen. Barbara próbálja menteni a helyzetet, és eltávolítja a férjét. Bettina azt mondja Alonsonak, hogyha a szerelem ennyire fájdalmas, õ nem akarja átélni. Vasco és Jaime elindulnak haza, de Jaime teljesen kiakad, és kiszáll a kocsiból. Vasco próbál utána menni, de nem fog a fék, és balesetet szenved. Zulemáék azonnal a kórházba siketnek, ahol Alonso operálja a fiút.

34.
Jaime csak reggel megy haza, az anyja lehordja amiért így eltûnt, és nem foglalkozik a családjával. Lorena is bemegy a kórházba, de Sara azt tanácsolja, hogy inkább menjen haza. A bejáratnál összefut Alonsoval. Sara máris próbálkozik Alonsonál. Rossy és Maruja is besietnek a kórházba. Sajnos Vasco kómába esett. Diana végig melette van. Chalo majdnem elüti Juliant. Lorena egyre jobban elkeseredik, mert nem talál munkát. Ezért süteményeket süt és az utcán próbálja eladni.

35.
Sara elmeséli, hogy Diana állapotos, és a gyerek Brunotól van. Hortensia felkeresi Brunot, és ajánlatot tesz neki, hogy ha elválasztja Dianát Vascotól, akkor szerezni egy egy jó állást egy magánkórházban. Alonso és Sara együt vacsoráznak. Jaime meg akarja csókolni Maruját, de a nõ nem engedi, és közli, hogy házas emberrel nem foglalkozik. Saranak elege van Chalo-ból, ezért elküldi Acapulcoba pihenni. Ernesto rendel egy tucatot Lorena sütijébõl.

36.
Sara és Alonso elmennek és csónakázni. Sara bevallja érzelmeit, és csókolóznak. Patty azt tanácsolja Lorenának, hogy próbájon továbblépni, és elfeledni Alonsot. Alonso megmondjaq Saranak, hogy még mindig Lorenát szereti. Toribio elmondja Alonsonak, hogy szerinte Sara hazug, és nem örül ennek a kapcsolatnak. Bruno felkeresi Dianát, és megkéri a kezét. Hortensia úgy tesz Vasco elõtt, mintha elfogadná unokája kapcsolatát Dianával. Zulema meglátka Sarat és Alonsot csókolózni, és kételkedni kezd. Maruja felmond.

37.
Zulema ledöbben lánya viselkedésén. Julián nyer egy utazást Acapulcoba. Zulema számonkéri Sara viselkedését, mire az rátámad, hogyha elmondja bárkinek, többet nem látja. Barbara is úgy tesz, mintha elfogadná fia kapcsolatát Dianaval, csak hogy hazamenjen. Lorena nagyon boldog, mert egyre nagyobb a kereslet a sütikre. Monica is vesz tõle süteményt és állást ajánl neki az étteremben. Rossy felmond, mert nem akarnak neki szabadnapot adni.

38.
Rossy elmondja Lorenának, hogy Alonso már Saraval jár. Lorena összeomlik, és a földre dobla a Saratól kapott késkészletet. Ernesto szerepel a tv-ben, és megemlíti Lorena süteményét is. Maruja elmondja, hogy szerinte Sara nem jó ember. Lorena épp Sarahoz indul, hogy beolvasson neki, mikor a lány megjelenik, és jól összevesznek. Lorena gyanakszik, hogy talán Sara miatt veszítette el a munkáját Zulema asszonynál. Barbara nem engedi meg, hogy Diana meglátogassa Vascot.

39.
Lorena Ernesto óráján kiborul és elkezd sírni. Ernesto meglágyul, és próbál segíteni a lányon. Rossyék megérkeznek Acapulcoba, de bárhová mennek, mindenki autogrammot kér Juliantól. Sara összeveszik az anyjával, és Hortensiához költözik. Bruno feleresi Dianát és újból próbálkozik. Hortensia autót vesz az unokájának. Sara nagyon boldog és az új autóval elmennek furikázni Alonsoval, és meglátják, ahogy Lorena sütit árul a keresztezõsében. Maruja moziba hívja Lorenát, ahol meglátják Sarat Alonsoval csókolózni.

40.
Chalo meglátja Juliánékat a strandon, és Rossy naptejét kicseréli napbarnítóra, ráadásul ellopja Julián pénzét. Ernesto megkeresi Lorenát, elmondja, hogy mennyire értékes embernek tartja, és biztatja, hogy tartson ki, majd jönnek jobb idõk. Rossy teljesen leég, Julián rájön, hogy nincs semmi pénze. Találkozik egy régi futballistával, aki meghívja vacsorázni. Sara elmondja otthon, hogy Alonsoval járnak. Jaime és Vasco nagyon meglepõdik ezen, szerintük Sara kétszínû. Lorenát megpróbálják kirabolni, de ellenáll és elkergeti a tolvajt, majd jön Ernesto, és majdnem megüti a táskájával. Ernesto elhívja vacsorázni. Bettina összeismerkedik egy fiúval. Arturo meglátja Sarat Chaloval. Az étteremben megjelenik Ernesto exe, és arcon önti a férfit, mire Lorena a lányra borítja a salátát. Rossy hazamegy Julian nélkül.

41.
Barbara megpróbálja megakadályozni, hogy Vasco dolgozni menjen. Bruno babaruhákkal kápráztatja el Dianát, és újból feleségül kéri. Lorena megpróbál ösztöndíjat szerezni, de nem sok jóval kecsegtetik. Diana szakít Vascoval, családi ellentétekre hivatkozva. Sara az iskola udvarán csókolja meg Alonsot, mire Lorena megcsókolja Alonsot, bosszantva ezzel Sarát. Ernesto javasolja az iskolai bizottságnak, hogy Lorena elhívatott tanuló, és kéri, hogy gondolják át az ösztöndíjat.

42.
Arturo megfenyegeti Sarat, hogyha elárulja, hogy Barbara a szeretõje volt, akkor õ leleplezi, és megmutatja a Chaloval készült képeket. Raymundo minden alkalmazottat köszönt az új étteremben. Ernesto és Lorena örülnek, hogy egy helyen fognak dolgozni, ráadásul Rossyt is felvették. Bettina összeismerkedik Ivánnal. Jaime épp el akarja hagyni a házat, és elválni Barbarától, mikor megjelenik a rendõrség.

43.
Zulema, Maruja és Lorena találkoznak az utcán, megjön Sara és nekiesik az anyjának, hogy hogy mertéék feljelenteni a Nagyit, erre Lorena megvédi Zulemát. Sara Alonso elõtt szidja Lorenát, és ez nem tetszik a férfinak. Vasco szomorú, de azt akarja, hogy Diana boldog legyen. Lorena megkapja az ösztöndíjat, és nagyon boldog. Ernesto egy rózsával fejezi ki, hogy õ is örül. Julian sajnálja Vascot, és igazából senki sem örül, hogy Diana Brunoval van.

44.
Maruja sajnálja Jaime-t és imádkozik érte. Jacqueline visszatér a szörnyû nászútjáról, és egybõl összemelegedik Arturoval. Jaime beismeri tették, hogy az anyja és õ lefizettek egy orvost, és azt mondták, hogy a gyermek meghalt. Bruno bemegy a börtönbe, hogy egyeztessenek Hortensia asszonnyal, a nõ megígéri, ha elveszi Dianát nagy összeget fizet neki. Hortensia ártatlannak vallja magát, és mindent a fiára ken.

45.
Senki sem akarja, hogy egyedül Jaimet csukják le. Lorenának eszébe jut, hogy Saránal van egy irat, amit Hortensia írt alá, mivel õ hagyta az árvaházban. Ernesto és Lorena elmennek sétálni, és nagyon jól érzik magukat. Julian a vetélkedõn az utolsó kérdésre nem tudja a választ, így nem nyer semmit sem. Sara nem sieti el, hogy segítsen a nagyin, inkább azon töpreng, hogy vehetné át a cég irányítását.

46.
Eljött az étterem megnyitója. Monica szövetkezik az egyik séffel, hogy rontsák el Ernesto által készített ételt. Lorena észreveszi, hogy valaki sütõport szórt a mártásra. A megnyitón megjelennek Ernesto ex-barátnõi is. Maruja, Gréta és Paula is nagyon jól érzik magukat Raymundoval. Omár próbál beszélni Juliannal, de õ senkit sem akar látni és Rossyval is szakít. Alonsonak be kell mennie a kórházba egy beteg kislány miatt, aminek Sara nem örül.

47.
Ernesto próbál udvarolni Lorenának, de a ány elutasítja, mondván, hogy õ nem akar egy lenni a sok közül. Julian még mindig depressziós, és senkivel sem hajlandó beszélni. Mióta Hortesia börtönben van, nagyon visszaesett a cég bevétele. Diana igent mond Brunonak. A férfi nem akar templomi esküvõt. Sara elmegy a szüleihez és megfenyegeti õket, ha nem vonják vissza a feljelentést, akkor többet nem látják. Zulema bocsánatot kér Lorenától.

48.
Sara meghamisítja az árvaház iratait, és Chaloval visszacsempészteti az árvaház irodájába. Lorena azt mondja Juliannak, hogy Rossy elvállalt egy messzi, vidéki munkát, erre Julián elrohan Rossyhoz, és kibékülnek. Monica újra próbálkozik az étteremben, hogy lejárassa Ernestot. Alonso nagyon aggódik a betegéért, Florenciáért, aki leukémiás. Ray elhívja moziba Paolát.

49.
Hortensia elküldi a pénzt Brunonak, és még többet ígér, ha még a hónapban összeházasodnak. Ernesto meg akarja csókolni Lorenát, de végül a homlokára ad egy puszit. Trinidad anya megkapja az idézést, és a fõvárosba utazik. Sara és Alonso az étteremben csókolóznak, mikor megjelenik Lorena, hogy felvegye a rendelést. Sara bemegy a börtönbe és elújságolja, hogy semmi nyoma sincs, hogy ki hagyta az árvaházban.

50.
Julian épp ételt szállít, amikor modell munkát ajánlanak neki. Zulema és Omar el vannak keseredve, hogy a lányuk nem érti meg õket. Aarturo és Jacqueline egy szállodában találkozgatnak. Dário meg Paoláékhoz jár rendszeresen. Florencia megkéri Alonsot, hogy menjen el az iskolba a bizonyítványáért. Maruja elmegy meglátogatni Jaimét a börtönbe. Barba egy ügyvédnék érdeklõdik, hogy válás esetén mennyi pénzt kaphatna. Rossy és Lorena meglátják Sarat Chaloval.

51.
Trinidad anya elmondja, hogy Lorena adatlapján az áll, hogy egy kukában találták. Lorena nagyon reménykedett, ezért nagyon elszomorodik a hír hallatán. Sara bíztatja a nagymamáját, hogy minden jól sikerült, és lehet, hogy már holnap kiengedik. Bettina áthívja Ivánt filmet nézni, de Paola nem hagyja õket kettesben. Lorena sejti, hogy Sara tervelt ki minden rosszat ellene Chalo segítségével. Ezért elmegy Chaloval és számon kéri, hogy miért választotta el tõle Alonsot. Chalot megdöbbenti, hogy Sara Alonsoval jár. Monica és Ernesto borozgatás után az ágyban kötnek ki.

52.
Chalo a saját szemével látja, hogy Sara és Alonso csókoloznak. Diana és Bruno szûk családi körben összeházasodnak. Hortensiát és Jaimét bizonyíték ellenében szabadlábra helyezik. Jaime és Vasco összecsomagolnak és elhagyják a házat, végül Barbara a fiával tart. Sara elmegy Chalohoz, aki elkezdi fojtogatni, és pénzt követel tõle. Dario megcsókolja Paolát, aki megharagszik, és közli, hogy már nem házasok, viszont titokban örül, hogy az exe még mindig szereti. Sara vacsorát szervez a nagymamája tiszteletére. Hortensia közli Saraval, hogy holnap elmennek DNS-tesztre.

53.
Sara az éjszaka közepén beront Hortensia asszonyhoz, és azt állítja, hogy rendõrök keresik. Amikor a lépcsõhöz ér, Sara lelöki. Lorena beajánlja Maruját séfnek az étterembe. Dario egyre többet van Pauláéknál. Sara értesíti Vascot a balesetrõl. Barbara és Vasco a kórházba sietnek, ahol megtudják, hogy a nagyi állapota válságos. Vasco nem bízik Sarában és megvádolja, hogy õ lökte le a lépcsõn. Jaime és Omár nem akarják meglátogatni az anyjukat. Raymundo elmegy Paulahoz, hogy tisztázzák a félreértéseket, de csak Dariot és Bettinát találja otthon.

54.
Greta és Paula követik Arturot a hotelbe és leesik az álluk mikor meglátják, hogy Jacqueline a szeretõje. Vasco megkéri az anyját, hogy szerezzen egy jó ápolónõt a nagyinak, fél hogy Sara újra próbálkozni fog. Amalia vacsorázni hívja Toribiot, de a férfi túl sokat iszik, és elterül a nappaliban. Rossy, miután látta szerelmét a modellekkel, elkeseredik, és kövérnek érzi magát. Paula megkéri Dariot, hogy menjenek a lakására és várják meg Jacquelinet. A leleplezés után Dario kidobja a feleségét a házból. Közben Greta is elmegy Valeriához, és elmondja mit láttak. Mikor Arturo hazaér, a fejéhez vágja, hogy elhagyja és viszi a gyerekeket is. Sara sok pénzt ad Chalo hallgatásáért. Zulema és Omar között nics minden rendben, Zulema szomorú, már nem érzi nõnek magát.

55.
Ernesto épp találkozik Lorenával az iskolánál, mikor értesítik telefonon, hogy Silvia és Benjamin meghaltak autóbalesetben. Arturo esküdözik, hogy jó férj lesz, csak ne hagyja el Valeria. Ernesto teljesen összeroppan, nem is meri megmondani a gyerekeknek, hogy a szüleik meghaltak. Lorena próbál segíteni, keresi Ivánt is. Barbara megtalálja a tökéletes ápolónõt, akit szerzõdtetnek. Alonso és Sara egyre többet veszekszik. Hortensia asszonyt kiengedik a kórházból. Alonsot elõléptetik, õ lesz a fõorvos. Iván ellenségesen viselkedik, mikor megtudja a rossz hírt, és nem akar Ernestoval maradni. Alex és Gina is szomorú, Lorena vígasztalja a kicsiket. Sara kénytelen felvenni Chalot sofõrnek.

56.
Lorena sokat segít Ernestonak és a kicsiknek. Iván nem hajlandó beszélni senkivel sem. Juliánnal azt mondják, hogy egy kicsit fogynia kellene, ez megvígasztalja Rossyt. Monica is felmegy Ernestohoz, és mikor nincs ott a férfi, kidobja Lorenát. Alonsot elszomorítja, hogy nem tud segíteni a kis betegén, Florencián. Maruja, Zulema és Rossy elmennek a divatbemutatóra, ahol Juliannak nagy sikere van. Rossy nagyon féltékeny a két modellre (Shirley és Kimberly). Barbara vásárlással próbálja csillapítani szomorúságát, hogy már nem kell Arturonak. Chalo beszél vele, és vígasztalja. Sara meglepetten veszi észre, hogy Vasco visszatért a céghez, és átvette az irányítást. Ernesto és Lorena együtt fõznek, és elcsattan az elsõ csók.

57.
Lorena megijed, nem akarja, hogy Ernesto csak kihasználja õt. Dario feleségül kéri Paulát, aki gondolkodási idõt kér. Sara egy aukcióra megy a nagyanyja nevében. Sara büszkén meséli Alonsonak, hogy a nagyit képviselheti, és új kapcsolatokat épített ki, és hogy reméli, hogy hamarosan nem egy vacak kórházban fog dolgozni Alonso. Alonso megsértõdik, hogy Sara lenézi, és összevesznek. Bettina nagyon boldog, amiért az anyja új esélyt adott az apjának. Alonso egyre csak Lorenára gondol, és elhatározza, hogy szakít Saraval.

58.
Lorenának eszébe jutnak az Alonsoval töltött napok, de ehatározza, hogy esélyt ad Ernestonak, mert szereti. Alonso szakít Sraval, aki nagyon dühös lesz, és elkezdi Lorenát szidni. Chalo éppen a kocsit mossa, mikor megjelenik Barbara, akinek megtetszik a fiú. Toribio még mindig dühös alonsora, és nem akar hazamenni. Arturo rájön, hogy sara meglopja a nagyanyját, ezért megzsarolja, és százalékot kép.

59.
Ernesto elviszi Lorenát a kilátóhoz, ahol csókolóznak, és hajnalig beszélgetnek. Maruja és Rossy aggónak, hogy mi történt Lorenával. Chalo újabb összeget követel Saratól. Bruno megtudja, hogy Hortensia milyen beteg, és ezért nagyon dühös, és Dianaval is rosszul bánik. Barbara elkíséri Chalot vásárolni. Zulema szomorú, mert a férje nem foglalkozik vele, ezért abbahagyja a diétát. Megjelenik Gladys, és közli, hogy perre viszi a dolgot, ha Ernesto nem adja oda a gyerekeket.

60.
Gladys szerint Ernesto nem alkalmas a gyerekek gondviselésére. Iván is Ernesto ellen beszél. onica is megjelenik a legrosszabb pillanatban. Alonso felkeresi Lorenát, és kéri, hogy beszéljenek. Vasco megkéri Jacquelint, hogy figyelje Sarat. Bruno egyre rosszabbul bánik Dianával. Omár megpróbál gyógyszert szerezni a férfiasságára, de nem adnak neki recept nélkül. Ernesto megtudja, hogy Iván napok óta nem jár iskolába. Bruno elmegy Hortensia asszonyhoz, és mikor senki sem látja, elkezd üvöltöni a nagyival.

61.
Chalo megvédi Barbarát a zaklatóktól, de jól behúznak neki is. Vasco belsõ vizsgálatot akar a cégnél, de Arturo lebeszéli, mondván az sokba kerülne, inkább õ is nyitva tartja a szemét. Sara kirúgja Jacquelint. Sara újból felkeresi Alonsot, de a férfi elutasítja. Zulema nehezen bírja a helyzetet, és elmegy Sara házához, hogyha csak egy pillanatra is, de láthassa a lányát. Julián észreveszi, hogy a sorfõr Chalo. Bettina megtudja miért tûnt el Iván, és megkéri az apját, hogy menjenek reggel Iván iskolája felé, ott találkozik is a fiúval, aki nagyon undok vele, ezért Bettina nagyon szomorú lesz.

62.
Lorena összefut Saraval, és közli, hogy tudja, hogy anno Chaloval szövetkezett, és hogy bármikor elmondhatja Alonsonak. Arturo kénytelen hazavinni Jacquelint, aminek az anyja cseppet sem örül. Omar szerez egy pirulát, és szeretne együtt lenni Zulemával, aki közli, hogy ma este vacsorára hivatalosak Dianához. Bruno azt hazudja, hogy ügyeletes, csak hogy ne kelljen Diana családjával vacsoráznia. Chalo elviszi Barbarát egy discoba, ahol nagyon jól szórakoznak. Az iskolában versenyt hirdenek, hogy ki legyen Oropeza séf segédja. Omár bevallja a problémáját Zulemának, aki megnyugszik, hogy a férje nem csalja meg. Ernesto úgy dönt, hogy Gladisra bízza a gyerekeket az ígérete ellenére, Lorena nagyon csalódott.

63.
Ernesto és Lorena összevesznek. Zulema és Omár együtt keresnek fel egy orvost. Sara próbál a cégnél fõzni tanulni, mert mindenképpen meg akarja nyerni a versenyt. Julian az egész család elõtt megkéri Rossy kezét. Bruno a pénzhiány miatt nagyon ideges, és pofonvágja Dianát. Chalo és Barbara újra elmegy táncolni, és megcsókolják egymást. Omár és Zulema csodálatos éjszakát töltenek együtt, végre mindenki boldog. Maruja és Jaime elindítják a közös vállalkozást, és bevallják, hogy szeretik egymást. Florencián nem segített a kezelés, és meghal. Alonso teljesen kiborul a történtektõl.

64.
Monica megpróbálja meggyõzni Ernestot, hogy jól döntött, hogy lemondott a gerekekrõl. Rossy nagyon mérges, amiért az anyja Jaimével jár. Vasco viszont nagyon örül, hogy az apja újra boldog. Gladys idegesen hívogatja Ernestot, és közni, hogy sok a probléma a gyerekekkel, ezért inkább vissza adná neki a nevelési jogot. Alonso még mindig levert a kislány halála miatt, Sara próbálja kihasználni Alonsot, de a férfi idejében leállítja. Ernesto nagyon boldog amiért visszatértek a gyereket. A kórházigazgató közli Alonsoval, hogy elnyert egy ösztöndíjat Kanadába. Iván bocsánatot kér a sok probléma miatt Ernestotól, és összeölelkeznek. Iván felkeresi Lorenát és tõlei is elnézést kér a viselkedéséért, és elmondja, hogy visszaköltöztek.

65.
Lorena és Ernesto kibékülnek. Jaimet zavarja, hogy Rossy nem fogadja el õt. Sara felkeresi Toribiot, és akkor tudja meg, hogy Alonso elutazott. Hortensia jelekkel kommunikál az ápolónõvel, de kéri, hogy errõl senki se szerezzen tudomást. Sara, mikor senki sem figyel, kicseréli Lorena fûszereit, és lefizeti a sminkest, hogy egy másik púdert tegyen a szöszke arcára. Lorena teljesen kiütéses lesz, és ezért mindent összekever, és nem sikerül az étel sem, ezért Sara nyeri a versenyt. Lorena rájön, hogy mit tett Sara és kérdõre vonja. Sara híres lesz a tv mûsor által, és autogrammot kérnek tõle, mikor Zulema próbál közeledni hozzá, úgy tesz,mintha nem is ismerné. Közlik Ernestoval, hogy sok panasz érkezett Lorenára, és hogy fellül fogják vizsgálni az ösztöndíját.

66.
Lorenával beszél az igazgatónõ a fellülvizsgálatról. Ernesto felajánlja, hogy kifizeti Lorena iskoláját, de nem fogadja el. Ernesto és Lorena elutaznak egy romantikus helyre. Barbara találkozik Jaimeval a bevásárlóközpontban, Chalo féltékeny. Sara kihasználja az alkalmat, és besurran a Nagyihoz, és elmeséli, hogy nem is õ az igazi unokája. Alonso hazajön Kanadából, és mindjárt Hortensiához siet, aki rosszul lett. Alonso észreveszi Chalot a kertben, és gyanakodni kezd. Ernesto meghívja Lorenát egy sütire, amiben elrejtette az eljegyzési gyûrût. Alonso felkeresi azt a panziót, ahol Chalo lakott, és megkérdezi a portást, hogy hányszor látta ott Lorenát és Sarat. Sara arra kéri Vascot, hogy támogassa a fõzõmûsorát.

67.
Alonso elmegy Lorenához, és elmondja, hogy Sara és Chalo szeretõk. Lorena elmondja, hogy már tudta, és hogy nem érdekli az egész. Alonso észreveszi a gyûrût és elmegy. Sara Arturon keresztül próbál támogatást kérni a fõzõmûsorhoz. Bettina, Dario és Paula összefut a mozinál a döbbent Jacquelinnel és Arturoval. Bruno nem tud aludni a gyerek sírásától, és Dianát hibáztatja, majd megüti. Zulema rosszul lesz, és elmegy a kórházba kivizsgálásra. Vasco rajtakapja az anyját, amint Chaloval csókolózik. Rossy apja felbukkan. Alonso és Toribio San Martinba utaznak.

68.
Trinidád nõvér döbbenten hallgatja Alonsot és az apját Sara viselkedésérõl. Jaime elmondja a fiának, hogy meg fog nõsülni. Vasco örül a hírnek. Chalo beszél Vascoval, és elmondja, hogy nem használja ki Barbarát, és hogy szereti. A nõvérek kihasználják, hogy a Tisztelendõ anya elutazott, és kutatni kezdenek az iratok között. Alonso szerint a papírok hamisak. Toribio úr szerint Sara mindent elvett Lorenától, talán az életét is.

69.
Alonso is gyanakszik, hogy talán Sara nem is Hortensia unokája, ezért nyomozni kezdenek. A nõvérek szerint abban az idõben csak 4 gyermek került az árvaházba. Alonso elhatározza, hogy DNS mintát szerez mindenkitõl, és kideríti, ki Zulema lánya. Rogelio csak akkor hajlandó aláírni a válást, ha fizetnek neki egy nagyobb összeget. Diana arra kéri Brunot, hogy szaladjon el pelenkáért, de a férfi olyan dühös lesz, hogy megveri Dianát. Alonso mintát vesz Teresától, aki szóba jöhet, mint Hortensia unokája. Arturo elmondja Barbarának, hogy Chalo nem más, mint Sara szeretõje.

70.
Jaime és Maruja vállalkozása egyre sikeresebb, de nagyon bosszantja õket Rogelio követelése, aki most dupla annyit kérne a válásért. Julián és Rossy megpróbálják összeszedni a pénzt. Sara elmegy Alonsohoz, közben Toribio segítséget kér a számítógép problémájához, Alonso közben Sara fésûjébõl mintát vesz. Sara boldog, mert azt hisze, hogy újrakezdheti Alonsoval. Hortensia asszony megpróbál írni. Vasco megkéri az apját, hogy segítsen neki pár napig, mert el kell utaznia. Barbara leissza magát szomorúságában, Chalo pedig visszaköltözik a panzióba. Rogelio épp bántani akarja Maruját, mikor Julián megérkezik. Monica utasítja Lorenát, hogy hagyja el Ernestot, mert õ elõbb feküdt le vele.

71.
Alonso alig várja a DNS eredményeket. Sara újból próbálkozik, de a férfi közli, hogy nem szerelmes, és hogy nem akar tõle semmit sem. Sara közben együtt van Zimmermannal, így lett egyedül övé a fõzõmûsor. Ernesto elmondja, hogy Monicával csak egy véletlen volt, és hogy sokat ittak. Lorena felmond az étteremben. Sara megkéri Chalot, hogy intézze el a nagymamát, így nagyon sok pénzük lenne. Kiderül, hogy sem Teresa, sem Sara nem Zulema lánya. Lorena nagyon szomorú, és úgy dönt hazautazik egy idõre San Martinba. Toribio úr elmegy Maruja házához, majd mintát lop Lorena fésûjébõl.

72.
Augustának el kell menni, ezért Barbara vigyáz a nagymamára. Alonso elmegy Zulemához, és elmeséli, hogy rájött, hogy Sara hazudott, és hogy az igazi lánya nem más, mint Lorena. Diana elmegy a kórházba a kicsivel meglátogatni Brunot, aki nem örül. Zulema felhívja Omart, és kéri, hogy azonnal jöjjön haza. Közben Alonso elindul San Martinba. A nõvérik nem értik, Alonso miért nem jelentkezett. Omar teljesen ledöbben a hír halattán, és elindulnak San Martinba. Alonso találkozik Lorenával, aki nem is akarja meghallgatni, de Alonso elmondja hogy tudja kik a szülei, és hogy egészen közel volt hozzájuk.

73.
Lorena nagyon boldog a szüleivel együtt, és nagyon hálás Alonsonak, amiért kiderítette az igazságot. Sara drogot vásárol, hogy elintézhesse Chalot. Ivan megkéri Ernestot, hogy Bettinával táncórára járhasson. Chalo egy levelet ír Barbarának, amiben megírja érzéseit. Sara elhívja Chalot, és az italába drogot kever. Augustának el kell menni, ezért Barbara vigyáz a nagymamára. Zulema és Omár végtelenül boldog, de fel akarják jelenteni Sarat. Chalo rosszul lesz, és beviszik a kórházba, ahová Barbara is elmegy, de már nem tudnak beszélni, Chalo meghal. A nõvér átadja a fiú dolgait, és Barbara megtalálja a neki szóló levelet.

74.
Ernesto meglátja Lorenát Alonsoval ölelkezni, és összeverekszik a férfival. Barbara elmondja Saranak, hogy Chalo meghalt, a lány úgy tesz, mintha lesújtaná a hír. Vasco nem fogadja el a kenõpézt, és feljelentést tesz az illegális favágók ellen. Julian megtudja, hogy Lorena a testvére, és nagyon boldog a hírtõl. Diana is épp látogatóba érkezik a kicsivel, mikor megtudja, hogy Lorena a testvére. Vasco épp a falusiakkal és a környezetvédõkkel beszél, mikor rájuklõnek. Vasco súlyosan megsérül. Barbara és Jaime azonnal elindulnak a fiúkhoz, és ezt kihasználja Sara. Sara belopózik a házba, és bentrõl felhívja cseldet, hogy vigyen neki másik ruhát a stúdióba, eközben bezárkózik a nagyi szobájába, és megpróbálja megölni a párnával.

75.
Sara elmondja Hortensia asszonynak, hogy az igazi unokája Lorena. Lorena épp idõben érkezik, így Sara terve nem sikerül, és kiszökik az ablakon. Lorenának gyanus az egész, szerinte Sara a házban járt. Elmondja Hortensiának, hogy hogy Sara egy csaló, és õ Omárék igazi gyermeke. Bruno dühösen ér haza, és nem találja otthon a feleségét. Diana kétségbe esik a Vascoval történtek miatt. Lorena újból elmegy az Almendaris házhoz, hogy Saraval beszélhessen. Sara úgy tesz, mintha egy tévedés áldozata lenne, és nem akarja elhagyni a házat. Lorena pofonvágja, és kitessékeli.

76.
Omar bemegy az anyjához, és végül megbocsát neki, és megígéri, hogy nem engedi Sarat a cég közelébe. Barbara és Jaime aggódnak Vascoért, akinek belsõ vérzése van. Ernesto felhívja Lorenát, és kéri hogy beszéljenek. Bruno megint megveri Dianát, aki a szülei házába menekül, és feljelenti a férfit. Julian kicseréli az egyik hozzávalót sara mûsorában, ezért füst lesz, és sara elkezd üvöltözni a mûsorban.

77.
Lorena úgy dönt felkeresi Ernestot. Hortensia asszony bevallja Dianának, hogy lefizette Brunot, csak hogy elszakítsa õt az unokájától. Zulema és Diana nem tud megbocsátani Hortensiának. Ernesto épp Ximenaval vacsorázik, hogy mikor megérkezik Lorena, és félreérti a helyzetet. Brunot elviszik a rendõrök. Lorena meglátja Sarat a producerrel csókolózni, és lefotózza. Majd Julian megszerzi a producer feleségének a mobilszámát, és elküldik neki a képet. A megcsalt feleség élõ mûsorban ribancnak nevezi Sarat, és ráborítja az étekleket. Sarat kirúgják. Bruno és Sara bosszút esküdnek Lorenáék ellen.

78.
Lorena és Zulema Ernestoról beszélgetnek. Sara próbálkozik Zimmermannál, de a férfi elutasítja, mondván a felesége a gyermekei anyja, és megbocsátott neki. Julian elkíséri testvérét Bruno lakásába, hogy összeszedje a cuccait. Az iskolában mindenki Sara románcán csámcsog. Lorena és Ernesto találkoznak az órán. Ernesto beszélni akar Lorenával, de meglátja, hogy Alonsoval beszélget. Alonso próbálkozik Lorenánál, kéri, hogy töltsenek egy napot együtt. Sarat eltanácsolják az iskolából. Ernesto is jelentkezik a fõzõmûsorba, és reméli, hogy megkapja az állást. Lorena szeretne kibékülni Ernestoval, ezért elmegy hozzá, de látla, amint a kapuban Ximénával ölelkezik. Omár elhanyagolja a családját, mert két helyen is dolgozik, és mindig késõn ér haza, ezért Zulema nagyon ideges. Jacquelin jó útra tér. Dariot kinevezik, és egy másik városba helyezik át.

79.
Lorena nagyon szenved Ernesto miatt, akirõl azt hiszi, hogy hazudott neki. Hortensia asszony egyre jobban van, és felkeresi Zulema házát. Dario és Paula szakítanak, de békében válnak el, Bettina szomorú, de büszke is a szüleire. Gréta megcsókolja Omárt, de a férfi közli, hogy házas. Hortensia bocsánatot kér Zulemától és Lorenától is. Zulima elmondja, mennyire fájt neki, hogy nem õ nevelhette fel a kislányát, de végül megbocsát Hortensia asszonynak. Sara és Bruno elõször a nagyin akarnak bosszút álni, ezért a fogadásra elõkészített ételekbe baktériumokat fecskendeznek. Ernesto megkapja az állást a fõzõmûsorban. Jacqueline bocsánatot kér Dariotól, majd Bettinától és Paulától is. Este Lorena egymás után kapja a virágcsokrokat, elõször Alonsotól, majd Ernestotól érkezik virág. Gréta ráveti magát Omarra.

80.
Hortensia új végrendeletet készít. Omár és Gréta egy csodálatos éjszakát töltenek együtt, miközben Zulema hazavárja a férjét. A bankárok vacsoráján több mint százan kórházba kerülnek mérgezéssel. Omár és a vállalat vállalja a felelõsséget, és kártérítést ígér a betegeknek. Diana kisfia lázas lesz, és bemennek vele a kórházba, ahol Alonso látja el a kicsit, erre Bruno ideges lesz. Sara örül, hogy a terve sikerült. Omar elmegy a nagymamához és közli a rossz hírt.

81.
Vasco épp hazatér, mikor Hortensia megtudja, hogy több száz feljelentés érkezett a mérgezés miatt. Hortensia elmondja, hogy mit tett azért, hogy elválassza az unokájától Dianát. Vasco nem tudja ezt megbocsájtani, és elköltözik a nagymama házából. Zulema és Lorena azt tervezi, hogy kisebb éttermet/kifõzdét nyitnak. Omar egyre többet van távol éjszaka, és a munkára hivatkozik, de közben Gretával tölti az éjszakákat. Maruja nagyon boldog, amiért Jaime visszatért, és így már boldogan tervezik tovább az esküvõt. Lorena próbál beszélni az anyjával, hogy nem jó, hogy túl sokat eszik, mert ez káros lehet az egészségére. Kiderül, hogy annyi feljelentés érkezett, hogy be kell zárni a vállalatot, és nem biztos, hogy lesz elég pénz kifizetni a panaszosokat. Alonso DVD-n üzen Lorenának, hogy töltsön vele egy napot.

82.
Lorena ad egy esélyt Alonsonak. Hortensia bejelenti az alkalmazottaknak, hogy el kell adnia a házat, és így nem tudja õket tovább alkalmazni. Augusta tovább marad Hortensia mellett. Lorena elmegy Alonsoval kirándulni, és nagyon jól érzi magát. Zulema Alonsonak szurkol, míg Diana Ernestonak. Zulema nõi parfümöt érez a férje ingén. Ernesto próbál beszélni Lorenával, de a lány nem bízik benne. Alonso türelmesen tanítja Lorenát autót vezetni, ezt meglátja Ernesto, aki úgy érzi örökre elveszítette a lányt.

83.
Hortensia felajánlja a házát, hogy tartsák ott az esküvõt. Vasco az anyjával együtt egy szerény kis házba költözik. Ximena elhívja discoba Ernestot, ahol összefutnak Lorenával és Alonsoval. Zulema rúzsfoltot talál a férje ingén. Hortensia felajánlja Lorenának az ékszereit, de a lány nem fogadja el. Vasco elkíséria Dianát a bíróságra. Sara átutalja Arturo számlájára az összes pénzét. A férfi pedig meglóg az összes pénzel, így Sara egy fillér nélkül marad és kénytelen Brunohoz költözni.

84.
Sara és Bruno fegyverrel mennek Arturo házához, de csak az üres lakást találják. Arturo az anyjával együtt külfölre utazik. Maruja ideges mert Jaime szeretné hivatalosan is bemutatni az anyjának. Jacqueline is az utcára kerül, mivel Arturo egy szó nélkül lépett le. Bruno megtudja, hogy Zulemát Alonso meg fogja mûteni, ezért Saraval szörnyû tervet eszelnek ki. A legény- és leánybúcsú is jól sikerül.

85.
Az esküvõk jól sikerülnek, mindenki boldog. Iván késõn érkezik a lagziba. Greta egyfolytában szemmel tartja Omart. Ernesto elmegy Ximenával egy étterebe, ahol megállás nélkül iszik, közben elfeledkezik Ivánról. Hortensia bocsánatot kér Vascotól, de õ nem akar kibékülni a nagyival. Rossy csokrát Diana kapja el. Alonso gyorsan csinál egy másik csokrot és megkéri Lorena kezét, aki igent mond. Ivan azt mondja a bácsikájának, hogy Lorena nincs Alonsoval, ezért elmegy szerenádot adni a lánynak. Lorena tisztázza a helyzetet, és közli, hogy ALonsoval újra együtt vannak, a féltékeny Alonso is kimegy Ernestoval beszélni, de Ernesto szomorúan csak annyit kér, hogy vigyázzon, és szeresse Lorenát, mert megérdemli.

86.
Mivel Brunoékat kilakoltatják, kénytelenek egy olcsó szállás után nézni. Sara meglátja Lorenát és Alonsot egy étteremben. Sara odamegy hozzájuk, és emlékezteti Alonsot, hogy milyen jó volt mikor szeretkeztek. Zulema elmondja Lorenának, hogy attól tart Omarnak szeretõje van. Alonso táncolni viszi Lorenát, aki meglátja az apját Grétával csókolózni. Lorena otthon kérdõre vonja az apját, aki megígéri, hogy nem találkozik többet a szeretõjével. Bruno elmeséli Saranak, hogy kicserélte a gyógyszereket, lejárt gyógyszerekre, így a mûtét közben akár halálos reakció következhet be.

87.
Alonso tehetetlen a mûtõben, Zulemát újraélesztik, de kómába esik. Alonso alig tudja elmondani, hogy mi történt, az egész család érthetetlenül áll az esett elõtt. Alonsonak az orvosi tanács elõtt kell magyarázatot adni a történtekre. Omar úgy érzi ez Isten bûntetése, amiért félrelépett. Lorena bízik benne, hogy anyja felépül. Alonso elmondja, hogy nincs sok esély a gyógyulásra. Juliánt sokkolja a hír, és Alonsot hibáztatja.

88.
Julian majdnem nekimegy Alonsonak, és gyilkosnak nevezi. Alonso elmondja, hogy az összes költséget a kórház állja. Julian fel akarja jelenteni Alonsot, Rossy és Lorena próbálják lebeszélni. Omar Zulema ágyánál bocsánatot kér hûtlenségéért. Hortensia is a kórházba siet, és a családdal van. Az orvosi tanács gondatlanság miatt elbocsátja Alonsot a kórházból.

89.
Alonso teljesen összetörik, és magát hibáztatja, mert nem végzett el több vizsgálatot Zulemán. Lorena kérleli a testvérét, hogy ne jelentse fel Alonsot. Bruno vígasztalja Alonsot. Lorena a kórházban keresi szerelmét, és megtudja, hogy kirúgták. Hortensia az eladott ékszereiért kapott pénzt Lorenának adja, aki végül elfogadja. Alonso nem bír Lorena szemébe nézni, és szakít a lánnyal. Julian minden nap részegen jön haza, Rossy teljesen kiborul és elküldi a férjét.

90.
Ernesto és Alonso összefutnak, amikor Ivant és Bettinát kísériek el egy házibuliba. Ernesto próbálja vígasztalni Alonsot. Gréta miután rájön, hogy Omar nem érdeklõdik utána, felmond, és megszakítja a férfival a kapcsolatot. Bruno és Sara együtt próbálják behálózni a milliomos Fafyt. Diana szomorú, mert nem tudja viszonozni Vasco érzelmeit. Elmondja Lorenának, hogy Bruno olyan sebeket ejtett benne, amit nem tud egykönnyen elfelejteni.

91.
Ernesto mellé egy segédet keresnek a fõzõmûsorba. Az igazgató Pattyt ajánlja. Az egész csalad beszáll Jaime és Maruja cégébe. Még Barbara is munkára jelentkezik. Fafy felveszi Brunot állandó orvosának. Sara próbálja elcsábítani Fafyt. Hortensia felbérel egy embert, hogy nyomozzon Sara után. Patty nagyon ideges és mindent összekever a mûsor elõtt. Ernesto felkéri Lorenát segítsen neki a fõzõmûsorban.

92.
A mûsor jól sikerül, és a programigazgató munkát ajánl Lorenának. Fafy vacsorázni hívja Sarat, majd megkéri utazzanak együtt Sidneybe. Alonso rendszeresen látogatja Zulemát. Julian bocsánatot kér mindenkitõl, és ígéri, hogy nem iszik többet. Alonso jobban van, és elvállal egy tanári állást az egyetemen. Ernesto boldog, hogy Lorenával dolgozhat. Hortensia eladja a villát.

93.
Omar felajánla az anyjának, hogy költözzön hozzájuk. Hortensia nagyon boldog, mert Vasco is megbocsájtott neki. Lorena is már nagyijának tekinti Hortensiát. Eltelik 4 hónap. Lorena sokat dolgozik és közben lediplomázik, Alonso élvezi a tanítást, Ernesto boldog hogy Lorenával fõzhet. Zulema állapota változatlan, de Lorena nem adja fel, és minden nap látogatja. Diana csoportterápiára jár, ahol bántalmazott nõkkel találkozik. Vasco és Patty csókolóznak, ezért Diana szomorú. A közös vállalkozás jól megy. Omar bejelenti, hogy elköltözik Grétához. Lorena egy tv interjúban az anyukájáról beszél, és bízik a csodában.

94.
Sara meglátja a tv-ben Lorenát, és nagyon dühös lesz, amiért a lány ennyire sikeres. Tudomást szerez a családi vállalkozásról, és elhatározza, hogy tönkre teszi õket. Diana és Julian beszélnek a kórház igazgatójával, mert szeretnék, hogy az anyjukat lekapcsolják a gépekrõl. Lorena ezen teljesen kiakad, és nem egyezik bele. Lorena bemegy az anyjához és boldogan meséli, hogy lediplomázott, és hogy jól megy a családi vállalkozás, ekkor Zulema kinyitja a szemét. Lorena értesíti a családot. Zulema megtdja, hogy egy évig volt kómában. Omár is értesül a jó hírrõl, de a lányai nem engedik, hogy meglátogassa Zulemát.

95.
Bruno megtudja, hogy Zulema felébredt a kómából, és nagyon dühös lesz. Saranak kezd elege lenni Fafyból, ezért hogy valami haszna is legyen a kapcsolatból, megkéri, hogy vegye meg neki Hortensia régi cégét. Alonso és Ernesto is virágot küld Zulemának. Hortensia el akar menni a házból, de Zulema kéri hogy maradjon. Gréta teljesen kiakad, mikor kiderül, hogy Omar elment a kórházba. Lorena azt találja ki, hogy Omár és Julian épp külföldön vannak, ezért nem tudnak bemenni a kórházba.

96.
Fafy megveszi az Armendaris céget, de nem iratja sara nevére. Fafy munkát ajánl Ernestonak. Toribio és Bettina is elmennek Zulemát köszönteni. Közben Iván és a gyerekek is megérkeznek, és együtt díszítik fel a házat. Zulema nagyon boldog, és örül az ajándékoknak. Megjelenik Ernesto és Alonso is, és mind a kettõ Lorenát akarja meghódítani. Sara kiharcolja, hogy Fafy vagye meg Hortensia régi házát. Gréta azzal fenyegeti Omárt, hogy ha elhagyja, akkor öngyilkos lesz.

97.
Hortensia felfogadja Augustát, hogy segítse és ápolja Zulemát. Rossy nem bocsájt meg Juliannak, közli, hogy csak akkor keresse, ha már felnõttként tud viselkedni. Bruno és Sara ördögi tervet eszelnek ki, hogy Fafy végre elvegye Sarat. Ernesto kihallgatja Sarat, és megtudja, hogy ráállított egy detektívet. Sara öngyilkosságot színlel, és Fafy teljesen kétségbe esik.

98.
Fafy Sarat teszi meg egyetlen örökösének. Julian barátja elmondja Lorenának, hogy anno hamisított pár dokumentumot Chalonak. Ernesto Ximenát kéri meg, hogy átadja az üzeneteket Lorenának. Sara ugyanarra a vacsorára pályáznak, mint Lorenáék cége. Rossy többször rosszul lesz. Bruno megfenyegeti Dianát, de aztán megérkezik Vasco és összeverekednek. Patty nagyon féltékeny. Ximena elmondja Gérának, hogy szeretné megkapni Ernestot, mert nagyon tetszik neki.

99.
Ernesto elküldi, hogy milyen ételeket fog készíteni a vacsorára, de Lorena nem akarja elolvasni az üzenetet. Ximena úgy tesz, mintha Ernesto egy szeretõjével beszélne, így bogarat ültet Lorena fülébe. Kiderül, hogy Rossy babát vár, de kéri Lorenát és az anyját, hogy ne mondják el senkinek sem. Zulema boldog hogy már jobban van, de nagyon hiányzik neki Omár, ezért Lorena elmondja, hogy hamarosan újból nagymama lesz. Julian visszamegy a tv-hez dolgozni. Omar elmegy Jaime-vel beszélni, kétségbe van esve, nem tudja melyik nõt válassza.

100.
Minenki nagyon izgatott, hogy ki kapja meg a szerzõdést az autógyár rendezvényével kapcsolatban. Sara próbelja Lorena cégét lejáratni. Vasco rábeszéli a bácsikáját, hogy beszéljen Zulemával. Sajnos Gréta megelõzi, és mindent elmond Zlemának, aki teljesen összetörik. Ezek után Omar elhagyja Gretát és egy panzióba költözik. Az igazgatók Lorena cégét választják. Sara nagyon dühös, és bosszút esküszik.

101.
Ernesto rájön, hogy Bruno és Sara szeretõk. Ximena továbbítja Ernesto üzenetét Lorenának, miszerint Saranak egy orvos a szeretõje. Greta jelenetet rendes Omar munkahelyén, ezért a férfi felmond. Sara azon gondolkodik, hogy tehetnék el láb alol Fafyt, ekkor bevalja Brunonak, hogy Vasco balesetéhez is köze volt. Alonso vigyáz Valeria gyerekeire. Bruno elvágja Fafy autójának a fékvezetékét.

102.
Sara már alig várja a “rossz” hírt, miszerint Fafy meghalt. Patty Vascot, Felipe pedig Dianát próbálja elcsábítani. Santiago keresi Sarat, hogy nem találja Fafyt. Fafy elõkerül, és elmeséli, hogy észrevette hogy folyik az olaj az autójából. Sara elkíséri vásárolni, ahol a lányának nézik. A bevásárlóközpontban Sara meglátja Lorenát és Alonsot, és nagyon dühös lesz. Ernesto felveszi kamerával, ahogy Bruno és Sara csókolóznak.

103.
Lorena az elõlegért indul a céghez, ahol Sara várja, és megfenyegeti. Hortensia megvédi az unokáját. Fafy észreveszi a kamerát Ernestonál, és kíváncsi, hogy mit vett fel. Ernesto elõször tagad, majd késõbb, megmutatja a felvételt. Fafy ledöbben Saran, és testõröket vesz fel maga mellé. Barbara visszautasít egy vacsorát, még mindig Chalora gondol. Julian felkeresi Tonot, a hamisítót, és kéri hogy segítsen bizonyítékot találni Sara ellen. Bruno megmérgezi a bort, de Fafy nem akar inni, inkább lefekszik aludni.

104.
Sara reggel holtan találja Fafyt, elõször majd frászt kap, de aztán nagyon örül, és jól alakítja a síró özvegyet. Santiago lehallgatja Fafy üzenetét, és azonnal hozzá rohan. Santiago követeli a boncolást. Sara dühös, mert Bruno ugyanúgy viselkedik vele, mint Fafy, ezért elhatározza, hogy nem osztozkodik vele, hanem megöli. Julian meghallja, ahogy Lorena és Zulema a babáról beszélnek, ezért elrohan Rossyhoz.

105.
Sara nem engedi, hogy Santiago részt vegyen a temetésen. Ximena lebukik, mert Lorena visszahívja a “zaklató” Gretat. Ximena elmondja, hogy szerelmes Ernestoba, és hogy el akarta választani õket. Alonso és Ernesto is ugyanabba az ékszerüzletbe meg eljegyzési gyûrût venni. Sara felhasználja a mérgezett bort. Lorena meghívja Ernestot az ünnepi vacsorára, amit Zulema készít. Bruno rosszul lesz, és egybõl rájön, hogy mi történt, kórházba viszik, de már nem tudnak rajta segíteni, ezért vallomást tesz. Hortensia próbál beszélni Vascoval Dianaról. Alonso elmegy Lorenához, és közli, hogy Brunot megmérgezték.

106.
Diana rosszul lesz Bruno halálhíre hallatán. Vasco beszél Pattyval, és elmondja, hogy kedveli, de nem szerelmes belé. Felolvassák Fafy végrendeletét, és kiderül, hogy semmit sem hagyott rá. Sarat elviszik a rendõrök. A rendõrségen megfenyegeti Lorenát, és elmondja, hogy elõször Jaime-t akarta megölni, de Vasco szenvedett balesetet. Alonso elmondja, hogy Bruno tehetett Zulema szerencsétlen mûtétjérõl is.

107.
Omar a tv-bõl értesül, hogy Sarat végre letartóztatták. Hortensia is feljelentést tesz Sara ellen, amiért megpróbálta megölni. Kiderül, hogy Brunoval mérgezték meg az ételeket az Armendaris vállalatnál. Másnap Lorenát egy tortával ébresztik, és Zulema elmondja, hogy az a nap az igazi születésnapja. Omar elmegy Zulemához, és bocsánatot kér tõle. Elmondja, hogy szerené meglepni a lányukat azzal, hogy az igazi nevét adják neki, és a hivatalos papírokat elmennek elintézni. Hortensia kéri Zulemát, hogy bocsásson meg a fiának. Lorena bulit tervez, de nem hívja meg az udvarlóit, megteszi helyette a család. Vasco és Diana szerelmet vallanak. Zulema is megbocsát férjének. Sarat átszállítják a börtönbe, de az autóban elveszi a rendõrök fegyverét, és lelövi õket.

108.
Sara megszökik, és túszul ejt egy nõt, és ellopja a kocsiját. Julian abban reménykedik, hogy gyermeke fiú lesz. Zulema és Hortensia féltik Lorenát, és arra kérik menjen az apácákkál San Martinba. Lorena úgy döntött, hogy szíve választottja Ernesto. Sara lesben áll Lorenáék házánál, és mikor Lorena Ernesto elé fut, felgyorsít az autóval, Ernesto félrelöki Lorenát, ezért Sara õt gázolja el. Sara azt hiszi végzett mind két ellenségével.

109.
Ernestot életveszélyes állapotban szállítják a kórházba, és Alonso operálja. A gyerekek nagyon megrémülnek, mikor megtudják, hogy mi történt a bácsikájukkal. Julianék megtalálják Sara autóját, és kiszabadítják a túszt. Sara elmegy a kórházba, és majdnem lelövi Lorenát. Alonso megmenti Ernestot. Lorena elmondja neki, hogy Ernesto a szíve választottja, de Alonso is különleges helyet foglal el a szívében.

110.
Lorena megtalálja a gyûrût Ernesto ruhái között. Sarat letartóztatják, és börtönbe szállítják. Ernesto nagyon boldog, hogy Lorena hozzámegy feleségül. Alonso nagyon szomorú, és észre sem veszi, hogy Valéria mennyire szerelmes belé. Paula elszólja magát, és Alonso rájön, hogy mindig is szerette Valériát. Arturot anyja látogatja a börtönben, aki a zárt falak mögött is üzletel. Diana elmondja Vasconak, hogy gyermeket vár. Julian elsõ közvetítése közben megszületik a fia. Olga a börtönben megpróbálja leszúrni Sarat. Kiderül, hogy õ szülte és hagyta ott San Martinban, ezért Sara nekiesik, és megfojtja. Lorena és Ernesto összeházasodnak, a csokrot Zulema kapja el. Omar megkéri Zulema kezét, és templomban is összeházasodnak. Lorena levelét az apácák olvassák fel: Julian sikeres kommentáror lett, és már két fiúk van. Felipe megkérte Patty kezét. Hortensia és Santiago jótékonysági vacsorákat szerveznek. Vasco és Diana a két gyerekkel a természethez közel élnek. Barbara és Toribio a bor szerelmesei lettek. Paula eljutott Thaiföldre Raymundoval, és elkísérte õket Jaime és Maruja. Ivan fõiskolára jár, Bettina pedig orvos akar lenni. Alonso és Valéria elköltöztek, és Valéria ikreket szült. Lorenáék nem hallottak többet Sararól.

A tartalmakat én magam írtam, kérlek ne másold le,
köszi Marisela

Megosztom másokkal: