Quién es quién tartalma

¿Quién es quién? (Éld az életem!) tartalma:

1.
A napsütötte Los Angelesben él a gazdag Leonardo Fuentemayor és a szegény Pedro Pérez González. Ikertestvérek, azonban egyikük sem tud a másik létezéséről. Amikor útjaik keresztezik egymást, véletlenül felcserélik őket és Leonardo elfeled mindent, így elszabadul a pokol. Ezután a szoknyapecér, kissé szórakozott Pedrónak kell vezetnie a Fuentemayorok vállalatát, a komoly Leonardónak pedig a González család pinata boltját a piacon. Pedrónak kell feleségül vennie Fernandát, aki valójában a rivális család sarja, Leonardónak pedig Cocót, a lányt, aki kihasználja, hogy a fiú nem emlékszik semmire…

2.
Pedro lefújja az esküvőt, noha élete szerelmével házasodhatna össze. Leonardo állapota nem javul. Pedro mindent elkövet, hogy megszökjön a Fuentemayor család házából. Az esküvő lefújásával Ignacio és Fernanda terve meghiúsulni látszik.

3.
Pedro bármit megtenne Fernandáért, hogy a lány megbocsásson neki. Leonardo nem érzi jól magát a környezetében. Fernanda attól tart, hogy Leonardo rájött, hogy viszonya van Ignacióval. Pedro próbálja felvenni a kapcsolatot az igazi családjával. Leonardo emlékei pedig elkezdenek visszatérni.

4.
Pedro kideríti, hogy ki vette át a helyét. Leonardonak beugrik, hogy valakinek megkérte a kezét, de fogalma sincs, hogy kinek. Pedro próbálja feltörni Leonardo számítógépét. Fény derül Fernanda és börtönben ülő öccse múltjára.

5.
Miközben Pedro Fernanda szívét akarja elnyerni, Leonardo Palomát szeretné meghódítani. Leonardo elkezd pszichológushoz járni, hogy visszaszerezze az emlékeit. Inés magát okolja a történtekért.

6.
Pedro ellátogat a piacra, hogy megnézze, ki vette át a helyét. A mariachi bandának fellépése lesz, azonban Leonardo nem tud énekelni. Cachito tudni szeretné, hogy ki az apja. Termi összeverekszik Leonardóval. Fény derül Paloma múltjára. Pedro meg szeretné változtatni a cég arculatát.

7.
Leonardo összetűzésbe keveredik Justinóval. Pedro mindent megtesz azért, hogy meghódítsa Fernandát. Termi összetalálkozik az igazi Pedróval. Paloma úgy határoz, elszöknek Cachitóval.

8.
Leonardo megtalálja Palomáékat. A González család adósságai egyre nagyobbak. Pedro rendbe szeretné hozni a Leonardo és apja közötti kapcsolatot, így tudva meg egyre több mindent Leo múltjáról.

9.
Ignacio kitalálja, hogyan állítsa félre az útból Leonardót. Yesenia új munkát vállal, hogy kisegítse a családját. Pedro romantikus vacsorára hívja Fernandát, s minden nagyszerűen alakul, amíg bele nem esik a medencébe.

10.
Fernanda nem tudja, fuldokló ellensége segítségére siessen-e. Connie nem érti, mi jó a pankrációban, amíg meg nem pillantja DiCapriót. Kiderül, ki küldte a csomagot Terminek. Basilio belebotlik az igazi Leonardóba.

11.
Fernanda érzései kezdenek megváltozni. Basilio kémkedni kezd az igazi Leonardo után, ám Yesenia rajta kapja. Leonardo titokzatos hívást kap…

12.
Basilio leülteti Pedrót, hogy megbeszéljék a fiú hazugságait. Leonardónak egyre több dolog jut eszébe. Basilio nem tudja, kihez legyen hűséges. Pedro úgy dönt, színt vall Fernandának.

13.
Leonardo meglátogatja az apjának hitt férfit a börtönben. Termi próbálja meghódítani Cocót. Pedro épp azon van, hogy elmondja Fernandának, ki is ő valójában, amikor földrengés rázza meg Los Angelest.

14.
Ignacio próbálja meggyőzni Humbertót arról, hogy Fabiolának nincs viszonya. Basilio segít a cimborájának, hogy az sikeresen szerepeljen a spanyol üzletemberek előtt. Cocó rosszul lesz, így Leonardo nála tölti az éjszakát.

15.
Ignacio bedrogozza Pedrót. Inés rájön, hogy eltűnt 100 dollár a megspórolt pénzükből. Cocó elmegy orvoshoz. Humberto magánnyomozót bérel fel, hogy kiderítse, Fabiola megcsalja-e vagy sem.

16.
Leonardo közli Palomával, hogy nem veszi el Cocót. Az előző esti drogos italnak köszönhetően Pedro nem emlékszik semmire. Leonardo megpillantja Conniet és Norát az elsuhanó autóban, és derengeni kezd neki a múltja.

17.
Basilio megtalálja Pedrót a piacon és elviszi Fernandához. Kiderül, hogy mitől volt rosszul Cocó. Basilio figyelmezteti Pedrót, hogy ne bízzon Ignacióban. Connie bosszút áll az édesanyján.

18.
Humberto az meghívja otthonába vacsorára a spanyol üzletembert és nejét. Leonardo kötelességének érzi, hogy elvegye a gyermekével terhesnek hitt Cocót. Ignacio letámadja Fernandát a lány lakásán.

19.
Connie megmutatja a piacon készített felvételeket Pedrónak, amin Leonardo is rajta van. Fernanda arra készül, hogy elmondja a vőlegényének, ki is ő valójában. Pedro küldetést ad Basilionak a piacon. Ignacio pedig ajánlatot tesz Chamoynak.

20.
Fabiola szakít a szeretőjével. Yesenia felajánlja Rubennek, hogy megtanítja, hogyan védje meg magát. Justino segít elszállásolni egyik régi barátja lányát. Fernanda eldönti, hogy színt vall a vőlegénye előtt.

21.
Pedro és Basilio nyomozni megy Pedroék házához, ahol Basilio összetalálkozik Leonardóval. Fernanda Mexikóba siet testvéréhez. Fabiola szeretője hívogatni kezdi Humbertót, hogy bosszút álljon, amiért a nő szakított vele.

22.
Yesenia meglátja nagymamáját a kocsmában. Fernanda rossz hírt kap a kórházban. Basilio beszámol Pedrónak az esküvőről, amit Pedro meg akar akadályozni. Armando zsarolni kezdi Fabiolát.

23.
Basilio médiumnak adja ki magát, így véve rá Cocót, hogy beismerje, valójában nem terhes és nem Pedro jegyese. Pedro aggódik Santiagoért, így barátjának adva ki magát, meglátogatja őt. Tania nyakába veszi Los Angelest, és megismerkedik Eugenióval. Chamoy kiszabadul a börtönből.

24.
Leonardo csókolózáson kapja Inés-t és Jonathant. Sara rájön, hogy a ringben szexisen táncoló lány a saját kisunokája. Leonardo egy ékszerre lel a balesete napján viselt öltöny zsebében. Mr. Enigma ismét felbukkan, hogy megakadályozza Cocóék esküvőjét, így segítve Terminek.

25.
Eljött az esküvő napja Basilio pedig mindent elkövet, hogy megakadályozza Cocó és Leonardo egybekelését. Justino vacsorázni viszi Taniát, aki nem sejti, hogy a férfi több akar lenni, mint a barátja. Chamoy megjelenik a piacon, hogy visszatérjen családja életébe, és medöbbenve látja, hogy Inésnek már van valakije.

26.
Ruben és Yesenia egyre jobban összemelegedik. Pedro úgy dönt, nem adja fel és nem nyugszik, amíg meg nem szeretteti magát Fernandával. Chamoy bekopogtat Inésékhez, hogy üdvözölje szeretteit. Fernanda változást tapasztal Santiago állapotában.

27.
Connie kihallgatja anyja telefonbeszélgetését Armandóval. Chamoy vissza akar térni családja életébe, és nem képes elfogadni, hogy Inés már nem a felesége. Santiago megtudja, miért vakult meg. Fernanda úgy dönt, kelepcébe csalja a vőlegényének hitt Pedrót, hogy legyen pénze Santiago műtétjére.

28.
Connie megfenyegeti édesanyját, hogy amennyiben nem vet véget viszonyának, úgy mindent elmond Humbertónak. Inés és Paloma nyert a sorsoláson, így nem kell többé szegénységben élniük. Tania kezdi sejteni, miért ennyire figyelmes vele Justino. Pedro mindent elkövet, hogy megmentse Santiago életét.

29.
Armando mindent megtesz, hogy megkaparintsa Fabiolát és vele együtt Humberto vagyonát. Connie bosszút forral anyja ellen, amiért az tönkretette számítógépét. Ruben interjút csinál Candyvel, azonban Yesenia elveszti fejét, és ezáltal majdnem felfedi kilétét. Humbertót nem hagyja nyugodni az Armando ügy. Pedro rájön, nem képes Fernanda nélkül élni, így nagy lépésre szánja el magát.

30.
Justino 2000 dollár értékben ékszert vesz Taniának. Humberto értesül Pedro meggondolatlan befektetéséről, ami 30 millió doláros veszteséget okozott a cégnek. Fernanda megtudja Danielától, hogy Dr. Belman látogatást tett Santiagónál aki kész megműteni őt.

31.
Épp Fernandáék eljegyzését ünnepli a Fuentemayor család a házában, mikor kopogtat a rendőrség. Justino meglátja Taniát egy fiúval, de azt nem látja, ki az. Eugenio és Tania szerelmet vall egymásnak. Connie nem tudja eldönteni, elmondja-e Norának, ki volt Armando valójában.

32.
Sara elmondja Chamoynak, hogy jobban tenné, ha lemondana Inésről, mert már valaki eljegyezte őt. Connie összepakol és elmegy otthonról, csupán egy levelet hagyva maga után. Pedro szeretné jóvá tenni, amiért rossz céghez fektette be a 30 millió dollárt, ezért Basilio tanácsát kéri.

33.
Fabiola megtudja, ki ölte meg Armandót. Chamoy mindent elkövet, hogy megtudja, ki Inés vőlegénye. Basilio ad egy tippet Pedrónak, hogy tudná előteremteni a Dr. Belman által kért pénzt. Leonardo nem akarja, hogy Renata előhozza régi emlékeit, mert fél múltjától.

34.
Ruben megvallja Yeseniának az érzéseit. Nora kisegíti Connie-t, így a lány a házvezetőnő üresen álló lakásába költözhet. Inést és Jonathant megtámadja két férfi, és Inés súlyosan megsérül. Leonardo meg akarja tudni, hogy került hozzá a karkötő, így mégis belemegy, hogy Renata hipnotizálja.

35.
Jonathan sejti, hogy Chamoy áll a támadás mögött. Leonardo megtudja, mi történt Inés-zel és Jonathannal, így a kórházba siet, ott azonban Chamoyba botlik. Basilio nagynénje rosszul lesz, ezért Pedróval elmennek a kórházba meglátogatni, ahol Pedro megtudja, mi történt édesanyjával.

36.
Pedro már épp azon van, hogy aláírja a lemondásáról szóló papírokat, így átruházva a céget Ignaciónak, amikor Basilio meglepő hírekkel berobban az irodába. Magdanela úgy gondolja, Justino szeretőt tart. Fabiola rájön, hol dolgozik Connie. Chamoy rátámad Humbertóra, azonban Pedro közbelép.

37.
Justino a Taniától lopott kulcsok segítségével behatol a lány lakásába, hogy végrehajtsa tervét. Chamoy felkeresi a férfit, akinek odaadta Leonardót még csecsemő korában. Yesenia, mint Candy, a kedveske, próbára teszi Ruben hűségét.

38.
Yesenia, mint Candy, a kedveske, próbára teszi Ruben hűségét. Justino elkezdi levetkőztetni az elkábított Taniát. Chamoy megtalálja a Leonardót örökbefogadó család adatait. Pedro a rá és Humbertóra támadó símaszkot viselő alakban felismerni véli apját, Chamoyt. Paloma próbálja meggyőzni édesanyját, hogy hagyja el Justinót egyszer s mindenkorra.

39.
Nora megtudja, hogy meggyilkolták az illegális örökbefogadásból megélő ügyvédet, akitől a Fuentemayor család Leonardót szerezte. Cocó összeszedi bátorságát, és kimegy a piacra kozmetikumait árulni. Inés elmeséli Jonathannak, hogyan veszítette el Pedro ikertestvérét.

40.
Jonathan szeretne elköltözni Inés-zel messzire, hogy az asszony biztonságban érezhesse magát. Chamoy az utcán leszólítja az arra sétáló Pedrót és Basiliót. Fernanda híreket kap a kórházbol bátyja műtétjével kapcsolatban.

41.
Chamoy megfenyegeti Ignaciót, hogy ha Leonardónak bántódása esik, nem áll jót magáért. Fernanda attól tart, egyyre jobban belehabarodik Leonardónak hitt vőlegényébe. Eközben Leonardo és Paloma randevúra megy, és közös jövőjüket tervezgetik.

42.
Leonardo megfenyegeti Chamoyt, hogy ha nem költözik el, s nem hagyja családját békén, vele gyűlik meg a baja. Chamoynak azonban esze ágában sincs elhagyni a várost, s Ignacio zsarolásával munkát akar szerezni a Fuentemayor caslád vállalatánál. Justino meglátja fiát Taniával csókolózni, s rosszul lesz.

43.
Justino, hogy elszakítsa fiát Taniától, elküldi Eugeniót nagybátyjához, hogy kitanuljon egy szakmát. Renata teljesen Leonardo megszállotja lett, s húga figyelmezteti, ennek nem lesz jó vége. Pedro és Fernanda között épp kezd felforrósodni a hangulat főzés közben, mikor Dr. Belman hívása megzavarja őket.

44.
Fernanda elfogadja, hogy beleszeretett vőlegényébe, és nagyon boldog vele. Sara meglátogatja fiát, hogy megkérje, hagyja végre békén Inést és családját. Justino ismét besurran Taniához, azonban a lány rajtakapja.

45.
Miután Fernanda rájön, nem Leonardo csalta tőrbe testvérét még évekkel ez előtt, hanem valaki más, nyomozni kezd a valódi tettes után. Sara megosztja Inéssel élete legmocskosabb hazugságát. Ignacionak nem tetszik, hogy Fernanda szíve meglágyult, így erőszakoskodik a lánnyal. Leonardo felajánlja segítségét Cocónak, hogy a lány visszatérhessen az emberek közé.

46.
Paloma, miután átvette új otthonát, partit szervez Inésnek és Jonathannak közelendő esküvőjük alkalmából, ahol Sara mindenki előtt felfedi régóta őrzött titkát. Humberto és Ignacio megtudja, hogy Pedro ejtette a vádakat Santiagoval szemben. Justino meglátogatja Taniát, hogy megalázó és rémisztő hazugságokkal tömje a lányt Eugeniot illetően.

47.
A partin elfogyott a bor, így Jonathan és Leonardo elmegy a vőlegény lakására, hogy hozzon még, azonban ahogy felkapcsolják a lámpát, az épület felrobban. Fernanda híreket kap bátyja állapotáról Dr. Belmantól. Ignacio megtalálja a Pedróról készült videót Connie felvételei között.

48.
Ignacio felkeresi a helyet, ahol a vdieó készült, s egész napját ott tölti, hogy megtalálja a felvételen szereplő, számára ismeretlen lányt. Leonardo biztos benne, hogy Chamoy a felelős Jonathan haláláért, így nyomozást indíttat a rendőrséggel az ügyben.

49.
Ignacio Chamoyt bízza meg a feladattal, hogy információt szerezzen Palomáról. Sara meglátogatja fiát, s elmeséli neki, miért nem akarja Inés, hogy gyermekei megtudják, volt Pedrónak egy ikertestvére. Leonardo úgy érzi, eljött az idő, hogy Palomával komolyabbra fordítsák kapcsolatukat.

50.
Mivel Chamoy égess kezeivel nem tud magáról gondoskodni, Sara szeretné, ha fia odaköltözhetne Inésékhez, Leonardo azonban erről hallani sem akar. Megérkezik Los Angelesbe Fernanda, Pedro pedig meglepetéssel várja élete szerelmét. Nora kihallgatja ignacio és Fabiola Palomával kapcsolatos beszélgetését.

51.
Paloma kikotyogja Inésnek, hogy Leonardo nyomozást kért Chamoy ellen a tűzeset kapcsán. Chamoy le akarja fizetni a nyomozót, hogy eltussolja az ügyet. Yeseniát megkeresi a rendőrség, hogy kérdéseket tegyen fel neki a tűzesettel kapcsolatban.

52.
Basilio megtudja a piacon, hogy mi történt Jonathannal, s elviszi a szomorú hírt barátjának. Chamoy téves információkkal traktálja Ignació fejét, hogy megtudja, mik a férfi valódi szándékai. Yesenia nem képes megérteni, miért kellett eljárást indíttatni édesapja ellen.

53.
Eugenio nem érti, miért kerüli őt Tania, s nem tudja, mi tévő legyen. Yeseniának egyre a Leonardo által mondottakon jár az esze, s így a munkáját sem képes megfelelően végezni. Miután megtudja, mi történt Jonathannal, Pedro Fernandánál keres megnyugvást. Miután Chamoy munkát kapott a Fuentemayor család vállalatánál, a férfi mindent megtesz, hogy minél többet tudjon meg Leonardóról.

54.
Ignacio mindent megtesz, hogy elhitesse Fernandával, vőlegénye verette meg Santiagót. Renata felkeresi Palomát, hogy arra kérje, halasszák el az esküvőt Pedróval. Tania megkapja a vizsgálatok eredményeit.

55.
Ignaciónak sikerül elhitetnie Fernandával, hogy Leonardo áll Santiago megverése mögött, így a lányban újból fellobban a gyűlölet. Nyomozó látogatja meg Inést és családját, hogy közölje velük a nyomozás eredményét.

56.
Miközben Leonardo irodájában kutakodik Chamoy, megtalálja a fényképet Inésről. Justino úgy dönt, tőrbe csalja fiát, hogy eltávolítsa őt Tania közeléből. Paloma bizonytalanná volt az eskübőt illetően, mert nem képes feledni Renata szavait.

57.
Tania megtalálja Eugenio medálját lakása padlóján, s ismét fellángol benne a gyanú a fiút illetően. Santiagot kienegedik a kórházból, így Fernanda elviszi őt Los Angelesbe, ahol Danielánál szállásolják el. Justino elhiteti Taniával, hogy Connie Eugenio cinkosa.

58.
Fernanda még barátnője és nővére házában időzik, mikor kopogtat Leonardo az ajtón, hogy beszéljen Renatával. Chamoy és Pedro átbeszélik a dolgokat, és Chamoy pénzt akar kicsikarni fiából. Fernanda épp alá akarja íratni vőlegényével a házassági szerződést, amikor a papírok kiesnek kezéből.

59.
Justino megszerzi Tania telefonját, hogy megírja a lány barátainak, visszament Mexikóba. Chamoy sebei elfertőződnek, s egyre rosszabbul van. Fabiola meghallja, amikor Nora és Humberto Leonardo örökbefogadásáról beszélnek.

60.
Eugenio megtudja Connietól, miért félt tőle Tania. Renata rájön, húga beleszeretett Santiagóba. Fabiola úgy hiszi, kiderítette mit titkol Humberto. Inés látogatást tesz a kocsmában, ahol Yesenia dolgozik.

61.
Chamoy összeesik Inésék házában. Tania kimerészkedik az utcára, azonban találkozik Eugenióval. Humberto irodájába hívatja Basiliót, hogy megtudja, honnan ismeri Martin Andradét.

62.
Chamoy, míg meg nem gyógyulnak kezei teljesen, beköltözik Inésékhez, aminek Leonardo és az asszony nem nagyon örülnek. Santiago sejti, hogy húga mesterekdik valamiben, s valójában ezért nem engedi, hogy odaköltözzön hozzá. Pedro megkérdezi Fernandától, akkor is szeretné-e, ha csak egy egyszerű piaci árus lenne.

63.
Kiderül, mi történt Fabiola és férje kapcsolatával, miért hagyta el őt a férfi. Elérkezik az esküvő napja, ám Fernanda elbizonytalanodik tervével kapcsolatban. Renata tanácsát megfogadva Leonardo elmegy a francia pszichológushoz. Justino elmegy Taniához, hogy átvigye a lányt új otthonába.

64.
Yesenia és Ruben kibékül, és megbeszélik kapcsolatukat. Gondtalanul zajlik az esküvő, míg Chamoy fel nem bukkan a Fuentemayor család ajtaja előtt. Leonardo éppen azon gondolkozik, hogy tudhat folyékonyan franciául, amikor derengeni kezd neki egy emlék, melyben Fernanda is benne van.

65.
Renata ismét elmegy Palomához, hogy arra kérje a lányt, vegye rá kedvesét, folytassa a terápiát. Eugenio, végső kétségbeesésében, rádión keresztül üzen Taniának, azonban az adást Justino is hallja. Éjjel Chamoy bekopogtat a Fuentemayor család házába, s mint Martin Andrade barátja mutatkozik be Humbertónak.

66.
Justino újból besurran Taniához, hogy megcsodálja a lányt álmában, azonban a dolgok rosszul alakulnak. Nora megrémül, hogy Humberto állapota rosszabodhat, így férle hívja Pedrót, hogy elmondja neki: nem Fuentemayor vér csörgedezik ereiben, s ráadásul az örökbefogadás illegális úton zajlott.

67.
Humberto magánnyomozót fogad, hogy kiderítse, kicsoda Chamoy, és honnan tud mindenről. Pedro megbízza Basiliót, hogy menjen ki a piacra, és derítse ki, lehetséges-e, hogy Leonardo tényleg az ikertestvére. Paloma elteszi a Leonardo szobájában lévő karkötőt, és visszaviszi az ékszerboltba.

68.
Inés és casládja bulit szervez, hogy megünnepeljék Pedro születésnapját, s Trencha Basiliót is meghívja az eseményre. Justino próbálja előkeríteni Taniát, és megszabadulni fiától, hogy a lány csakis az övé legyen.

69.
Justino idegösszeroppanást kap, és öngyilkos akar lenni. Basilio próbálja kicsalni Leonardót az utcára, hogy Pedróval elbeszélgethessenek vele, de nehézségekbe ütközik. Tania és Eugenio átbeszélik a történteket, és újrakezdik kapcsoaltukat.

70.
Chamoynak sikerül elhitetnie Pedróval, hogy Humberto raboltatta el testvérét, hogy szerezzen magának egy gyermeket. Fabiola mindent megtesz, hogy elcsábítsa Rubent az interjú készítése alatt. Ignació értesül, hogy valaki leadta a Leonardo által vásárolt karkötőt az ékszerüzletben. Justino nem hagyja nyugodni Taniát, és üzeneteket küldözget neki.

71.
Justino megígéri családjának, hogy megváltozik, s járni fog a pszichiáter terápiájára. Inés felidézi a múltat, a fiúk születésének éjszakáján történteket. Palománál megjelenik a rendőrség, hogy bevigyék a karkötő ellopása miatt, azonban Ignacio a segítségére siet. Ignacio megbeszél Palomával egy találkát, s elintézi, hogy az étteremben Pedro és Fernanda is pont ott legyen.

72.
Tania próbálja távol tartani magát Eugeniótól, így óvva meg szerelmét Pepe bácsi bosszújától. Ruben elmegy Yeseniához, hogy tisztázzák a történteket, s a bocsánatáért esedezzen.

73.
Chamoy beállít Pedróhoz, hogy kérdőre vonja fiát, hol van az ígért pénz. Paloma kidobja kedvesét, mivel úgy véli, megcsalta őt. Közben Ignació mindent elkövet, hogy kiderítse, mit titkol Pedro, és milyen szálak fűzik Palomához. Leonardo találkozik a megvakult Santiagóval, és derengeni kezd neki múltja.

74.
Magdalena, hogy megünnepeljék Justino állapotának javulását, szeretne családi vacsorát tartani, melyre Eugenio barátnőjét is meghívná. Paloma próbálja rávenni Taniát, hogy álljon a sarkára, és ne féljen az őt fenyegető férfitól. Nora felhívja Fernandát, hogy beszéljen vele arról az incidensről, ami közte és Ignació között történt. Pedro rájön, hogy Paloma láthatta őt Fernandával, és azt hiheti, párja csalja őt.

75.
Fabiola megtudja, hogy Rubennek van valakije, és rosszul érinti a hír. Közben Ignació, Chamoy után kémkedve, megpillantja az igazi Leonardót, miközben Pedróval beszél telefonon, és nem érti, hogy lehetséges ez. Ruben arra kéri Fabiolát, ne keresse többet, azonban az asszonynak esze ágában sincs a fiú kérésen eleget tenni.

76.
Ignacio felkeresi Palomát a lány lakásán, s pár perc múlva Leonardo is befut, hogy beszélhessen kedvesével. Leonardónak ismerősnek tűnik a férfi, s derengeni kezd neki legénybúcsújának éjszakája. Ignació Palomától megtudja, hogy kedvese pár hónappal korábban balesetet szenvedett, s emiatt amnéziás. Ignaciónak sikerül összeraknia a képet és rájön, Chamoy tudja, hogy Pedro átvette Leonardo helyét a vállalatnál.

77.
Miután Chamoy megelégi, hogy Ignacio még megbilincselve is zsarolja őt, úgy dönt, végez foglyával. Paloma szembesíti Leonardót, hogy látta őt csókolózni Fernandával, a fiú azonban semmit sem ért, és tagadja az alaptalan vádakat. Santiago megtudja, hogy Fernanda a Fuentemayor vállalatnál dolgozik, s ezért titkolta munkahelyét előtte. Közben Fernandát eszi a méreg, amiért kezd teljesen belehabarodni ellenségének hitt férjébe.

78.
Chamoy megzsarolja Ignaciót, majd szabadon engedi, és a fiú egyenesen Pedróhoz siet, hogy szembesítse őt bűncselekményeivel. Pedro rájön, nincs értelme tovább színészkednie, így elmond mindent Ignaciónak, és közli vele, hogy menten feladja magát a rendőrségen. Közben Santiago megtudja, Fernanda miket tett annak érdekében, hogy visszaszerezze családja becsületét és vagyonát.

79.
Ignacio közli Fernandával, hogy ha úgy akarja, akár azonnal közölheti férjével, hogy válni akar, mivel két héten belül minden tervük megvalósul. Fernanda nem bízik Ignacióban, s kérdőre vonja a fiút. Leonardo sejteni kezdi, hogy ő valójában nem Pedro, csupán az ő életét éli, és valaki átvette az ő helyét.

80.
Pedro elmegy otthonához, hogy kicsit nosztalgiázzon a ház előtt, s azzal sem törődik, ha valaki meglátja. Mikor Chamoy megpillantja fiát, teljesen kikel magából, s kocsijába tuszkolja a fiút, bízván, hogy senki nem vette őt észre, azt azonban nem tudja, hogy Leonardo a házból végignézte a jelenetet, s látta Pedro arcát is. Renata felkeresi Inést, hogy beszélhessenek a Pedrónak vélt fiú állapotáról, s a pszichológus megtudja, páciensének valóban volt egy ikertestvére.

81.
Inés elmeséli az ikrek születésének történetét Renatának. Justino próbálja rávenni fiát, hogy szakítson Taniával, mivel tudja, ha a lánnyal marad, ki fog derülni, hogy ő az a bizonyos Pepe bácsi. Leonardo elmondja Palomának, hogy látta a hasonmását az utcán Chamoy mellett, a lány azonban azt hiszi, kedvese csupán hazudik. A fiú ezek után Chamoyhoz siet, hogy megtudja tőle, ki volt az a fiú.

82.
Miután Chamoy mindent letagad, Leonardo Inéshez siet, s közli vele is, kit látott az utcán. Pedro és Fernanda úgy dönt, szakítanak, így Pedro egy hotelbe költözik. Paloma sejteni kezdi, hogy kedvese igazat mondhatott, és Ignació valójában nem is az, akinek mondta magát. Cachito felhívja édesapját a talált mobillal, s megkéri, látogassa meg őket.

83.
Leonardo elmondja, kit látott az utcán Renatának, azonban a pszichológus sem hisz neki. Ignació megtudja, kinél van elhagyott mobiltelefonja. Fernanda érzi, hogy titkol előle valamit Ignació, s úgy dönt, kideríti, mi az. Connie egyre csak Santiagóra tud gondolni, ezért meglátogatja őt.

84.
Pedro kirúgja Basiliót a vállalattól. Renata megosztja Leonardóval kapcsolatos aggodalmait Inés asszonnyal. A pszichológus azt tanácsolja, mondja el a fiúnak, hogy volt egy ikertestvére is, mert attól javulhat állapota, így Inés leülteti fiát, és elmond neki mindent. Paloma áthívja magához Ignaciót, hogy megkérdezze tőle: véletlen műve csupán, hogy pont abba az étterembe hívta meg őt?

85.
Ignació megpróbálja visszaszerezni mobiltelefonját a szobájában békésen alvó Cachitótól. Miután Ignació távozik, Paloma áthívja Leonardót, hogy megmondja neki, már ő is gyanakszik a férfi kilétét illetően, és úgy sejti, titkol valamit. Yesenia rájön, hogy Fabiola nyomul Rubenre.

86.
Miután Eugenio Taniánál tölti az éjszakát, Justino felhívja a Bevándorlási Hivatalt, hogy bejelentse Taniát. Paloma és Leonardo elmegy az étterembe, hogy a lány elmesélje neki, mit látott. Fernanda követi Ignaciót, és meglátja, amint Chamoyjal egy asztalnál ülnek, és beszélgetnek. A lánynak sikerül összerakni a képet, és rájön, Leonardo mindvégig ártatlan volt, hiszen Ignació tőrbe csalta őt.

87.
A művészeti iskolánál megjelenik a rendőrség, hogy magával vigye az illegális bevándorlókat. Basilio elmondja Pedrónak, milyen tervet eszelt ki Ignació ellen. Leonardo keresni kezdi az interneten Ignaciót, és neve a Fuentemayor vállalathoz vezeti őt. Fernanda áthívja Pedrót, hogy bocsánatot kérjen tőle és közölje vele, szeretne ismét vele lenni.

88.
Leonardo megtudja, mi igazi neve, s ezt közli Termivel is. Termi azt hiszi, a fiú teljesen megőrült, így kétségbeesésében Chamoyhoz siet, hogy megossza vele aggodalmait. Leonardo Renatához siet, hogy elmondja neki, rájött, ki is ő valójában, a pszichológus azonban nem hisz neki. Eugenio megkéri Tania kezét, hogy a lány papírokhoz jusson, és az Államokban maradhasson. Lupita megtalálja az egyik piñatába rejtve Ignació mobiltelefonját.

89.
Fernanda áthívja Ignaciót, hogy elmondja neki, tudja, Leonardót ő csalta tőrbe, és valójában ő áll minden mögött. Leonardo a Fuentemayor vállalathoz siet, hogy megkeresse ikertestévé. Pedro bevisz az irodába néhány kalapácsot, hogy Basilio eltörje a kezét, így téve őt képtelenné szerződések aláírására. Chamoy kábítószert tesz Leonardo teájába, hogy a fiú elájuljon, és így el tudják őt rabolni.

90.
Renata kutatni kezd a Fuentemayor vállalat után, és miután talál egy képet Leonardóról, rájön: páciensének igaza volt. Renata felhívja a vállalatot, hogy bejelentkezzen Leonardóhoz egy megbeszélésre, mely Pedro Perezzel kapcsolatos. Paloma próbálja rávenni Taniát, hogy jelentse fel zaklatóját, hiszen más lánnyal is megteheti ugyanezt. Chamoy felkeresi Renatát, hogy megfenyegesse a pszichológust.

91.
Chamoy megfenyegeti Renátát, hogy amennyiben nem működik vele együtt, megöli őt. Tania vendégségbe megy Eugénióékhoz, ahol megtudja: Pepe bácsi nem más, mint szerelme édesapja. Santiago is otthon van, mikor Chamoy rátör Renátára, azonban a vak fiú nem tudja, hogyan segíthetne barátján.

92.
Pedro elhiteti Yvonne-nal, hogy Edgardo Jerington egy kibernetikus szélhámos, aki egyik tervéhez a Fuentemayor családot is fel akarta használni, ezért arra kéri a lányt, kerítsen elő minden vele kapcsolatos adatot. Magdalena megtudja, mit tett férje Taniával, és jelenetet rendez a piacon. Ezek után Justino felkeresi Taniát, hogy bosszút álljon rajta, amiért tönkretette családját.

93.
Leonardo felkeresi Palomát, azonban Sebastian nyit ajtót neki. Chamoy megbízásából Melquiades elmegy Inéshez, hogy megmondja neki: fia ellopott tőle 10 000 dollárt. Magdalena közli Justinóval, hogy el akar tőle válni. Connie felkeresi édesapját, és megmodnja neki, hogy anyja bármire hajlandó lenne, hogy elváljon tőle.

94.
Yesenia épp a képeket nézegeti Ignació mobilján, mikor az egyiken megpillantja Leonardót egy lánnyal. Ezek után a lány édesanyjához siet, hogy neki is megmutassa a fényképeket. Magdaléna átnyújtja házuk tulajdoni lapját fiának és kedvesének, s közli velük, hogy most már az övék. Inés felkeresi Ignaciót, hogy visszaadja mobiltelefonját.

95.
Paloma megpróbálja rávenni édesapját, hogy adja fel magát, Justino azonban nem akar börtönbe menni. Inés megmutatja Leonardónak az Ignació mobiltelefonján található képeket, és a fiú nagyon megörül, hogy bizonyítékot talált kilétére. Leonardo ezek után Palomához siet, ahol elkezd neki derengeni a baleset napja.

96.
Leonardo és Paloma átnézi Ignació mobiltelefonját, hátha új nyomra bukkannak. Taniának bűntudata van, amiért vallomást tettek feérjével Justino ellen. Sebastiano próbál Cachitótól minél többet megtudni Paloma udvarlójáról.

97.
Ignació megtudja, hogy Chamoy hazudott neki, ezért pisztolyt ragad és felkeresi őt. Ezek után Ignació elküldi egyik emberét, hogy visszaszerezze Inés otthonából mobiltelefonját. Sebastiano elmondja Palomának, mit akartak megszerezni Cachitótól. Magdalena úgy dönt, hazatér Mexikóba.

98.
Paloma felkeresi Ignaciót a vállalatnál, hogy közölje vele: nála van a telefonja, és mindenről tud. Connie édesapja meglátogatja régen látott családját. Daniela próbál minél többet kideríteni Jaringtonról, azonban minden információt töröltek róla az interneten.

99.
Connie próbálja kideríteni, mi történt anyja és apja között a mútlban, ami útjaik szétválásához vezetett. Sebastiano azt mondja Inésnek és Palomának, hogy Leonardo állandóan drogok hatása alatt áll, ezért halucinál. Humberto visszatér az irodába, hogy újra dolgozhasson.

100.
Fabiola felhívja Rubent, és próbálja visszacsalogatni a fiút magához. Cachitó megtudja, hogy Sebastiano valójában az édesapja. Chamoy drogot csempész Leonardo szobájába, hogy elhitesse mindenkivel, a fiú valóban kábítószereket fogyaszt.

106.
Miután Pedro és Basilio úgy dönt, megmentik Leonardót, Pedro elbúcsúzik Fernandától. Leonardo átmegy a Fuentemayor villába, hogy megtudja, miért nem mondták el neki, hogy örökbefogadott gyerek. Yesenia megtudja, ki Fabiola valójában.

107.
Pedro hazatért, azonban senki sem érti, miért viselkedik hirtelen máshogy. Pedro átmegy Palomához, hogy beszéljen a lánnyal, s pár perc múlva Leonardo is megérkezik, és egyből Pedrónak esik.

108.
Leonardo visszatér a céghez, és kérdőre vonja Fernandát. Basilio tudatja Pedróval, mi történik a cégnél, s a fiú vissza akar sietni kedveséhez. Sara nem érti, fia hogy udvarolhatott két lánynak egyszerre, és próbálja rávenni Pedrót: azonnal hívja fel Fernandát, és szakítson vele.

109.
Pedro felkeresi Fernandát, hogy megkérdezze tőle Ignació, valóban a szeretője-e. Fernanda mindent elmond Pedrónak, és elmeséli, miért tette azt, amit tett. Ezek után Pedró összefut Ignacióval, és Pedro nem tudja visszatartani indulatait.

110.
Palomáék elmennek a börtönbe meglátogatni Justinót, apjuk azonban látni sem akarja őket azok után, hogy feljelentették őt. Pedro Basilioval és Termivel elraboltatja Leonardót, hogy biztonságba vigyék őt. Chamoy el akarja rabolni Leonardót, hogy végezzen vele.

111.
Basilio mindent elmond Leonardónak. Leonardo próbálja kideríteni, mi történt Renatával. Pedro magára ölti Leonardo szerepét, hogy helyette őt csukják börtönbe.

112.
Leonardo rájön, hogy minden, amit Basilio mondott igaz volt. Ezek után Leonardo felkeresi Inést, hogy elmondja neki: ő Leonardo Fuentemayor, s valójában nem halt meg születésekor. Ruben és Yesenia kibékül.

113.
Inés elmegy a Fuentemayor villába, hogy beszéljen Humbertóval. Fernanda próbálja tisztára mosni férjét, Ignació azonban mindent elkövet, hogy ezt meggátolja. Pedro tengeti idejét a börtönben, és arra vár, hogy kihozzák őt onnan.

114.
Connie felkeresi Santiagot, a fiút azonban Chamoy foglyul ejtette, és mikor a lány nem tágít a háztól, a férfi őt is elkapja. Ignació próbálja megszerezni magának a vállalatot. Mikor dulakodni kezdenek, Santiagó beveri a fejét, és elkezd visszatérni látása. Tania próbálja rávenni Eugéniót, hogy költözzenek New Yorkba, így a fiú járhatna a zeneakadémiára.

115.
Humberto meglátogatja Pedrót a börtönben. Sebastian szeretné elvenni Palomát, ám a lány elutasítja őt, amit Cachito nem képes elfogadni. Mikor Humberto megtudja, miket tett Ignació, azonnal felkeresi őt, hogy kérdőre vonja a fiút.

116.
Humberto megtudja Fabiolától, miért használta ki őt az asszony. Inés felkeresi Chamoyt, hogy megkérdezze tőle: hogy volt képes eladni egyik fiukat? Fernanda meglátogatja férjét a börtönben, és Pedró bevallja: ő valójában nem Leonardo, hanem Pedro Perez.

117.
Pedro mindent elmond Fernandának. A fiú szavait hallva, Fernanda úgy dönt, ő is feladja magát, hiszen csak így juttathatják börtönbe Ignaciót. Humberto felkeresi Leonardót, és találkozik Palomával is. Basilio elviszi Gwent Leonardóhoz, hogy a fiú meghallgathassa az irodában rögzített párbeszédeket.

118.
Leonardo és Fernanda tisztázza nézeteltéréseiket. Fernanda úgy dönt, elhiteti Ignacióval, hogy átállt az ő oldalára, és még mindig szereti őt. Pedrót meglátogatja a börtönben Ignació. Yesenia megtudja, hogy Chamoy valójában mindenről tudott, és azért nem szólt senkinek, mert hasznot akart belőle csinálni.

119.
Tania és Paloma elmegy egy bárba énekelni, hogy pénzt szerezzenek Eugenio tanulmányaira. Eugenio megtudja, hogy mit tett felesége a háta mögött, és nem érti, hogy titkolhatta el ezt előle. Ignació rájön, hogy Fernanda csak átverte őt. Fabiola felkeresi Yeseniát pisztollyal a kezében, hogy eltávolítsa őt Ruben életéből. Coco és Termi álruhában keresi fel Ignaciót, hogy üzletet kössenek vele, s a fiú nem sejti, hogy közben egy elrejtett kamera mindent felvesz.

120.
Pedrót kiengedik a börtönből. Ignació ráront Palomára és Fernandára, hogy túszul ejtse őket, így véve rá Leonardót, hogy pénzt utaljon a számlájára. Connie fellázad Fabiola ellen, és Nora védelmére kel. Chamoy megtudja, mit tett Ignació, és úgy dönt, fiai segítségére siet.

Megosztom másokkal: