Quién mató a Patricia Soler tartalma

Quién mató a Patricia Soler? (A bosszú asszonya) tartalma:

1.
Sara megmaradt részvényei révén a börtönben töltött időszak alatt jelentősen meggazdagodott, az ékszerház viszont egy hajszálnyira került a csődtől, amitől csak egy tőkeemelés mentheti meg. És fel is bukkan egy titokzatos befektető…

2.
A rejtélyes befektető meghívására összegyűlnek az ékszerház tulajdonosai. Döbbent csend támad, amikor Sara lép be a terembe. Az asszony előttük is megfogadja, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, mire az egybegyűltek gyűlölködve szabadulnának tőle. Ekkor derül ki számukra, hogy a várva várt befektető áll előttük, akinek kénytelenek elfogadni a feltételeit.

3.
Diegónak elárulják, hogy az anyja, Patricia nem balesetben halt meg, hanem megölték. Carlos hazatér külföldről, és megzsarolja Silviát. Camilo el akar költözni otthonról az apja miatt. Sara Sebastián tanácsa ellenére azt akarja, hogy derüljön ki az igazság. Sara a hotelben beszélgetésbe elegyedik Camilóval, de nem tudja, hogy valójában a saját fia.

4.
Rodrigo, Diego és Camilo megbeszélik, hogy elmondják Silviának, hogy Sara és Sebastian találkozgatnak. Sebastián felkeresi Sarát a szállodában, hogy befejezzék félbemaradt beszélgetésüket. Sara állítja, hogy ártatlan, Sebatián hiszi is, meg nem is. Sara vissza akarja szerezni a gyerekeit.

5.
Sara titokzatos üzenetet kap egy ismeretlentől. Daniela rájön, hogy Silvia jegygyűrűje valójában Carlosnál van. Rufino nagyon bánatos, amiért Carlos otthagyta őt. Pablo úgy dönt, hogy nem tanítja tovább Luciát gitározni. Samuel egy levélben beszámol Sebastiánnak a titkairól.

6.
Rodrigo elmondja Sarának, hogy ő is Sebastián fia. Belisario elviszi Sarát Silviához, hogy megnézhesse, ki lesz a gyerekei mostohája. Alba és Rodrigo meghitt beszélgetést folytatnak. Joaquín és Ricardo próbálják meggyőzni Samuelt, hogy ne hagyjon mindent Estherre. A fiúk féltik Luciát Carlostól, de a lány csak azért sem rázza le. A gyerekek nem értik, miért olyan ellenséges Alba és Carmen Sarával. Rufino számait kihúzzák a lottón.

7.
Rufino elfelejti megjátszani a bevált számait, és aznap azokat húzzák ki a lottón. Sara ragaszkodik hozzá, hogy láthassa a gyerekeit, és még mindig el akarja nekik mondani, hogy ő az anyjuk. Sebastián elárulja Sarának, hogy őmiatta halasztja későbbre az esküvőjét. Jimena csak azért áll szóba Carlosszal, hogy féltékennyé tegye Diegót. Alba elárulja Silviának, hogy Sebastián egy másik nő miatt halasztotta el az esküvőjüket. Samuel a halála előtt egy rejtélyes idegenre hagyja a pénze egy részét.

8.
Sara Sebastián otthonában vacsorázik. A gyerekek nagyon megkedvelik. Joaquín és Ricardo attól tartanak, hogy Samuel levele rossz fényt vet rájuk. Silviának kezd gyanús lenni Sara múltja. Carlos továbbra is zaklatja Jimenát. Diego Belisáriónál kérdezősködik Saráról. Florencia azzal zsarolja Carlost, hogy tönkreteszi az esélyeit Luciánál.

9.
Diego nem nyugszik bele abba, hogy Sara elutasította. Silvia az ő segítségét kéri, hogy segítsen szétválasztani Sarát és Sebastiánt. Carlos vesz egy tévét Rufinónak, de ő véletlenül eltöri. Lucia elmondja Carlosnak, hogy még szűz, és megkéri, hogy várjanak. Carmen sok feszültség miatt az alkoholhoz fordul. Alba magánnyomozót küld Carlosra. Sara talál magának egy lakást.

10.
Carlos a randevún rátámad Lucíára, de szerencsére közbeavatkozik Sara. Kiderül, hogy örökös híján az ékszervállalat vezetői örökölnék Samuel vagyonát. Gonosz tervek fogalmazódnak meg bennük emiatt. Rufino kezd összemelegedni Nancyvel. Diego elárulja a testvéreknek, hogy Sarának régen viszonya volt Sebastiánnal. Ettől ellenségessé válnak a nővel.

11.
Alba azt mondja Lucíának, hogy Sara az apja szeretője volt. És hogy ezt titokban kell tartani. Lucía nem hisz neki. Sara a maga módján akarja tovább játszani a játékot, meg akar küzdeni azért, ami az övé. Bejelenti Sebastiánnak, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a cégnél. Olyan sok részvénye van, hogy önálló döntéseket hozhat. Carlos Silviától kér segítséget Lucía behálózásához.

12.
Sebastián döntési joggal ruházza fel Sarát a vállalatnál, ami a többiek nemtetszését váltja ki. Carlos annyira szégyelli édesapját, Rufinót, hogy azt terjeszti róla, meghalt. Az apa a Hercegnőtől megtudja a fia címét, meglátogatja, de ott szembesülnie kell vele, hogy a fia valóban nem akarja többé látni. Diego részegen felkeresi Sarát, és erőszakosan megcsókolja.

13.
Pablo számon kéri Carloson, hogy így bánt a saját apjával. Carlos azzal zsarolja Florenciát, hogy ha nem segít neki kapcsolatba kerülni Lucíával, nagydobra veri a viszonyukat. Sarának újabb megaláztatást kell elviselnie a gyerekeitől Belisario atya jótékonysági rendezvényén. Lucía és Pablo a parki séta alatt egyre bensőségesebb viszonyba kerül. Carlos eközben titokban követi őket.

14.
Sebastián rajtakapja Carlost és Luciát csókolózás közben. Diego úgy dönt, hogy lemond Saráról. Belisário arról győzködi Samuelt, hogy mondja el az igazat Sebastiánnak. Ricardo egyedül találja Silviát a házban, és megpróbálja elcsábítani. Rufino késik a lakbérrel, ezért kilakoltatják. A többiek a segítségére sietnek. Belisário atya kérdőre vonja Carlost, amiért meg akarta erőszakolni Jimenát.

15.
Sebastián bejelenti Silviának, hogy újból el kell halasztaniuk az esküvőt. Alba és Carmen ezt mindenáron meg akarják akadályozni. Sara és a környékbeliek segítségével Rufino kimászik az anyagi csődből. Mindenkit nagyon meglep, hogy Sebastián felvette Carlost a céghez. Alba rajtakapja Luciát és Pablót, miközben a nappaliban csókolóznak. Sara ultimátumot ad Sebastiánnak: vagy feleségül veszi, vagy mindent elmond a gyerekeknek.

16.
Ricardo és Joaquin – sikertelenül – megpróbálja megzsarolni Sebastiánt, nehogy Rufinót az öröksége révén bevegye az üzletbe. Kiderül, hogy Carlos munkát kapott az ékszercégnél, Camilo pártfogolja. Megjelenik egy nagybefektető, Eduardo Salgado, aki üzleti ajánlattal akar élni Sebastián felé. Sebastián meghivja üzleti vacsorára a házukba, ahová Salgado Sarával érkezik. A befektető ultimátumot ad Sebastiánnak: csak akkor köt üzletet, ha Sara lesz a fő tárgyaló.

17.
Ricardo pénzt kér kölcsön Albától és Carmentől, cserébe továbbra is titokban tartja, hogy Rodrigo az ő gyereke. Csak az nem ismert, hogy az előbbi két nő közül melyik szülte neki. Az igazgatótanács megszavazza, hogy Salgado is üzlettárs lehet, akinél Sara beveti a bájait, egy kicsit azért is, hogy féltékennyé tegye Sebastiánt. Rufino egy irodaház ablakainak letisztításához a tériszonyban szenvedő Da Vincit veszi társul maga mellé.

18.
Diego hiába faggatja Sarát arról, hogy miért nem lehetnek egymáséi. A fiú felajánlja hétvégi házát Sarának, aki nyugalomra vágyik. Alba sürgeti Silvia és Sebastián esküvőjét, ezáltal gondolja Sarát eltávolítani a családból. Ricardo és Joaquín felfogad egy magánnyomozót, Munost, hogy kerítse elő Rufinót még mielőtt a cég által felfogadott nyomozó megtalálná. Lucía elárulja Rodrigónak, hogy Manuela odavan érte. Rodrigo rosszul lesz, kórházba kell szállítani.

19.
Carmen győzködi Ricardot, hogy menjen be a kórházba a fiához. Eduardo a pohárköszöntő után hirtelen rosszul lesz. A kórházban azt mondják, ételallergia, de Sara mérgezésre gyanakszik. Diego és Lucia a kórház felé menet balesetet szenvednek. Carlos épp a kocsmában van, mikor a magánnyomozó az apjáról kérdezősködik.

20.
Silvia féltékeny, mert Sara is meglátogatja Luciát a kórházban, Alba és Carmen viszont amiatt ideges, hogy Sebastian bevallotta Lucia kezelőorvosának, a lány anyja valójában Sara. Daniela ara gyanakszik, hogy Eduardo nem véletlenül kapott ételmérgezést, bár a mérget nyilvánvalóan Sarának szánták. Pablo a kórházban meglátogatja Luciát, és megvallja neki, hogy szerelmes belé, ami cseppet sem tetszik a lányra szintén „nyomuló” Carlosnak.

21.
Eduardo újabb kísérletet tesz Sara meghódítására, de a nő elmondja, hogy csak barátságot ígérhet neki. Lucia sokat beszélget Diegóval Saráról. Bár elérzékenyül, hogy az asszony virrasztott mellette, de ellenszenvét nem tudja legyőzni. Rufino kétségbesetten igyekszik elrejtőzni az őt kereső férfi elől. A nyomozók még mindig nem találják Rufinót. Rodrigo egyre rosszabbul van, de Alba és Carmen mindenáron titokban akarják tartani, hogy ki az anyja és az apja.

22.
Rodrigo egyhónapos kezelés után kijöhet a kórházból. Rufino Da Vinciékhez költözik, amíg üldözik a nyomozók. Vivian kiszabadul a börtönből, és Saránál fog lakni. Camilo felkeresi otthon Sarát, hogy számon kérje, de láthatóan jobban érdekli Vivian. A család megrökönyödik azon, hogy Sara is részt vesz a Patricia halálának évfordulóján rendezett misén.

23.
Diego az irodában csúnyán ráförmed Jimenára, aztán kiengesztelésül elviszi vacsorázni. Sebastián bejelenti a családnak az esküvőjét Silviával. Sara Diego nyaralójában tölti a hétvégét, és megtalálja Patricia régi naplóját. Pablo elmondja Luciának, hogy érez, de nem olyan reakció fogadja, mint amilyenre számított. Carmen titokban találkozik Ricardóval.

24.
Sara összehív egy találkozót Patricia nyaralójában, de senkinek nem áll szándékában elmenni. A magánnyomozók egyre több információt tudnak Rufinóról, aki kétségbeesetten bujkál előlük. Silvia romantikus meglepetéssel készül Sebastiánnak, de Sara megzavarja őket. Megparancsolja Sebastiánnak, hogy mondja le az esküvőjét Silviával, és vegye el őt feleségül. Manuela arról győzködi Luciát, hogy ne foglalkozzon az apja szerelmi ügyeivel, inkább élje a saját életét.

25.
Sara meghívja az egész családot abba a nyaralóba, amelyet Diegótól kapott kölcsön. Sarának az a célja, hogy leleplezze Patricia valódi gyilkosát, és visszaszerezze a gyerekeit. Mindenki elmegy. Sara csapdát állít: a nyaraló gondnokának lányát beöltözteti Patriciának, aki az országúton áll, a ház közelében.

26.
Sara és Sebastián csókolóznak, de mindkettően bizonygatják, hogy már nem szeretik a másikat. Carmen lát valakit, akiről meg van győződve, hogy Patricia él, és ezt elmondja a többieknek is, akik persze nem hisznek neki. Sara elkezd fenyegetőzni a nyaralóban összegyűlt díszes társaságnak, hogy Patricia naplójának hathatós segítségével kiteregeti mindenki szennyesét.

27.
Sara miután közöli a nyaralóban jelenlévőkkel, hogy tud minden titkukról, kételkedni kezd Sebastián bűnösségében. Carlos leitatja Luciát és bár nem történt köztük semmi, a lánnyal mégis azt hiteti el, hogy lefeküdtek. Jimena elmeséli Pablónak, hogy Lucia Carlosszal ment el és arra kéri, hogy felejtse el a lányt. Alba attól tart, hogy Sara zsarolni fogja azzal, hogy szeretők voltak Ricardóval, így azt tanácsolja a férfinak, hogy fedjék fel az igazat.

28.
Sara Sebastiánt gyanúsítja az éjszakai támadással, de a férfi ártatlannak vallja magát. Sebastian rokonai úgy érzik, hogy Patricia naplójának előkerülésével egyre szorul a hurok a nyakuk körül, ezért sorra felkeresik Sarát, hogy egymásra tereljék a gyanút. Sara ajánlatot tesz Sebastiannak: ha elveszi feleségül, hajlandó elégetni a naplót és felhagy a nyomozással.

29.
Sara folytatja a társaság vallatását. Joaquín elmondja neki, hogy szerinte Daniela ölte meg Patriciát. Daniela próbálja lebeszélni Silviát arról, hogy templomi esküvőt tartson. Socorro megjelenik Carlos munkahelyén, és jelenetet rendez, amiért a fiú nem akar foglalkozni az apjával. Lucia elsírja a bánatát Camilónak, akit felzaklat a hír, miszerint Pablo és Vivian együtt vannak.

30.
Sebastián elmondja Sarának, hogy Rodrigo nem az ő fia. Diego haragszik Sarára, amiért annyi embert meghívott a nyaralóba, mikor neki azt mondta, hogy egyedül akar lenni. Ricardo tanácsára Carmen kölcsönt vesz fel a banktól, de Alba aláírására is szüksége van. Diego Sarából próbálja kihúzni, hogy ki ölte meg az édesanyját. Belisario atya elbeszélget Muñozzal, hogy kiderítse, miért keresi Rufinót.

31.
Az egész család próbálja lebeszélni Sebastiánt arról, hogy feleségül vegye Sarát. Silvia elvetél, de a kórházban elárulja Danielának, hogy Carlos és nem Sebastián gyermekét várta. Carlos kifigyeli a piacon, hogy Lucía és Pablo kibékül. Ezután meg akarja tiltani Pablónak a további randevúzást Lucíával. A vita verekedéssé fajul. Sebastián közli Silviával, hogy nem veheti feleségül Sara miatt. A nő dührohamot kap, és Sara megöléséről beszél Danielának. Samuel felkeresi Belisario atyát, hogy elárulja, ki Patricia Soler gyilkosa.

32.
Sara és Sebastian esküvőjének hírét szinte mindenki felháborodással fogadja. Sebastian gyerekei éppúgy, mint a cégtárs rokonok. Utóbbiak kupaktanácsot is tartanak, hogy – Sara várhatóan megerősödő céghatalma miatt – kitalálják, miképp akadályozzák meg ezt a házasságot. Diego felindultságában felmond Sebastiannál, de Jimena nem hagyja magára a fiút.

33.
Luciano nem támogatja Sara házasságát Sebastiánnal és megpróbálja lebeszélni róla, ám a nő hajthatatlan. Jimena csókolózik Diegóval, de csalódás lesz a vége. Da Vinciék aggódnak Rufino miatt, aki eközben az utcán próbál pénzt keresni és boldogulni. Florenciának az az ötlete támad, hogy mondják el az igazat Diegónak, hátha megakadályozza Sara és Sebastián esküvőjét, azonban Joaquin, Ricardo és Daniela ellenzik a dolgot. A beszélgetés végül vitába torkollik és amikor Silvia felébred, meghallja, hogy Sara börtönben volt.

34.
Samuelre ájultan talál rá a szobalánya. Az orvos szerint nagyon rossz állapotban van a férfi, már csak napjai lehetnek hátra. Sebastian nagyon fontosnak tartja, hogy megtalálják Rufinót, mielőtt Samuel meghal, de a nyomozó nem sok jóval kecsegteti. Carlos épp Camilót fuvarozza annak méregdrága autójával, amikor egy lámpánál megpillantja az apját, aki ablakmosóként dolgozik. Úgy tesz, mint aki nem ismeri és durván elzavarja őt.

35.
Florencia végső megoldásként Diegót hívja fel és rábeszéli, hogy próbálja megakadályozni Sara és Sebastian esküvőjét. A fiú feldühödve elindul, de egy rendőr gyorshajtás miatt megállítja, így végül túl későn ér oda. Jelenetet rendez, Sebastiannal csúnyán összeveszik majd sértődötten távozik. Az esküvő után Alba alaposan kiosztja Sarát, a gyerekei pedig gúnyosan beszélnek vele, majd bezárkóznak a szobájukba. Carlos feleségül kéri Luciát, így próbál „segíteni” a lánynak, hogy elkerülhessen otthonról.

36.
Silvia megszökik Daniela lakásából, magához vesz egy pisztolyt – ami nem Ricardóé -, és elmegy Alba házába, ahová Sebastián összehívta az egész családot ebédre, mert közölni akar velük bizonyos változásokat az életmódjukkal kapcsolatban. Silvia magából kifordulva beront, és a gyerekek előtt elmondja Sebastiánnak, hogy Sara évekig ült börtönben. Ez után rá akar lőni Sarára, de Sebastiánt találja el. Sebastián kritikus állapotban kerül kórházba.

37.
Sebastian állapota kritikus. Sarát beengedi hozzá a nővér, ezen a gyerekek kiborulnak, mert őket nem. Mindenki összeszalad a kórházba és várják a fejleményeket. Egy kritikus pillanatban Sebastian összeomlik, Ruben doktor holtnak nyilvánítja, de Sebastian néhány perccel később magához tér. Ezt mindeki isteni csodának tartja. Az előtérben várakozó távolabbi barátokkal és ismerősökkel egy arra járó nővér közli Sebastian halálhírét. Ricardo és Joaquin már látja magát cégvezetőként. Csalódnak, amikor megtudják, hogy mégis életben van. Rufino összetűzésbe kerül a helyi bandával.

38.
Belisariónak sikerül rávennie Sebastian gyerekeit, hogy kössenek fegyverszünetet Sarával, legalább, míg az apjuk fel nem épül. Alba, Sebastian kérésének eleget téve, úgy dönt, nem jelenti fel Silviát, a teljesen megzavarodott Silvia viszont az őt hazaszállító Daniela és Ricardo előtt kijelenti, Ricardo korábban többször is megerőszakolta. A Hercegnő hiába győzködi Socorrót, hogy a benne lévő csomó ügyében forduljon orvoshoz, Socorro egyelőre nem hajlandó erre.

39.
Sebastián állapota javul, hallja, amit mondanak neki, de félő, hogy maradandó agykárosodást szenvedett. Ricardo beutalja Silviát az Éden szanatóriumba akarata ellenére, Daniela passzív közreműködése mellett. Rufino megbocsát Samuelnek, aki rá akarja hagyni minden vagyonát halála után. Samuel megkéri Belisario atyát, hogy hívja oda Sarát, hátha ő is megbocsát neki. A nő beleegyezik, de csak azért, mert így hátha megtudja tőle, ki Patricia igazi gyilkosa.

40.
Sara megbocsát mindent Samuelnek. Belisario atya biztatására Patricia gyilkosának nevét is hajlandó lenne elárulni a nőnek. Amíg a pap újra elmegy Saráért, a már ismert fekete kesztyűs idegen megfojtja Samuelt. Rufino az örökségéből új ruhákat vesz Ramónnak és Luisnak. Sara rábeszéli Socorrót, hogy nézesse meg orvossal a cisztáját. Silvia megpróbál megszökni az elmegyógyintézetből.

41.
Rufino örökbe akarja fogadni Ramónt és Luist, de a gyerekek megpillantják Ramón apját az utcán. Socorrót megvizsgálja az onkológus, a laboreredményre azonban még várni kell. Sebastián állapotában továbbra sincs javulás, felmerül az agysérülés lehetősége. Joaquín és Ricardo meg akarja szerezni Rufino részvényeit, amíg Sebastián kómában van. Daniela meglátogatja Silviát az elmegyógyintézetben, és megígéri neki, hogy kihozza onnan. Sara megtudja Samuel halálhírét, és azt, hogy a férfi elárulta volna neki, ki Patricia gyilkosa.

42.
Elkészülnek Socorro orvosi leletei, kiderül, az asszonynak valóban rákja van, viszont mivel azt a betegség korai szakaszában ismerték fel, orvosa szerint jó esélye van a gyógyulásra. Diegónak feltűnnek bizonyos egybeesések Sara múltjával és az anyja gyilkosával kapcsolatban, ezért megbízza dr. Mistralt, nézzen utána, mi lett a gyilkos sorsa. Belisario, Samuel gyászmiséje közben, burkoltan ugyan, de erősen célozgat arra, hogy a jelenlévők közül sokan tudnak, de elhallgatnak részleteket Patricia haláláról. Rufino az ékszerházban Carlosszal fut össze, de a fiú nyíltan és nyersen a tudomására hozza, soha többé nem akarja látni az apját. Sebastian a kórházban magához tér, épp akkor, amikor Sara a feje felett azzal vádolja meg Albát, hogy a nő vonzalma az unokaöccse iránt, több mint rokoni szeretet.

43.
Sebastián rákérdez Albától, hogy valóban többet érez-e iránta rokoni szeretetnél, de a nő mindent tagad és azzal vádolja meg Sarát, hogy tönkre akarja tenni a családjukat. Joaquin és Ricardo már a zsebükben érzik a pénzt, amit Rufino átverésével kívánnak szerezni, de Polip véletlenül meghallja, hogy Florencia rosszallóan beszél Samuelről és inkább nem ül le tárgyalni velük. Rodrigo születésnapját szinte az egész család elfelejti, ám Carmen egy új autóval lepi meg. Socorro és Da Vinci nagyon aggódnak a nő betegsége miatt, de mindenki nyugtatni próbálja őket, hogy rendbe fog jönni. A váróban Luciano váratlanul megcsókolja Sarát, amit szerencsétlenségére Lucia is meglát és csúnyán összevesznek.

44.
Sara és Sebastian rágódik a múlton és a jelenen. Az asszony tartja magát ahhoz, hogy nem szereti a férfit és nem lehet köztük semmi. Sebastian már felfedné az igazságot, de Sara ebben is hajthatatlan. Közben Luciát meggyőzi Carlos, hogy ha hozzámegy, akkor elköltözhet otthonról. Ezt gyorsan be is jelentik, ettől mindenki kiborul. Sara és Lucia csúnyán összevesznek, Sebastian rosszul lesz. Rufino tovább ábrándozik a fiúk örökbe fogadásáról és amennyire tudja, elhalmozza őket. Egy beszélgetés során megtudja DaVincitől, hogy Socorro beteg. Socorrot felkeresi Vivian, és felajánlja a segítségét. Ekkor mondja el azt is, hogy együtt volt a börtönben Sarával.

45.
Alba, Rodrigo jelenlétében, kínos célzásokat tesz Ricardo múltjára. Az orvos szerint Silvia állapota egyre jobb, és hamarosan hazamehet, aminek Ricardo nagyon nem örül. Luis elmegy otthonról, és Ismaelék üldözőbe veszik. Rufino is a keresésére indul, de végül Ismael csapdájába esik. Camilo elmondja Carlosnak, hogy elhamarkodottnak tartja az esküvőjét Luciával. Lucia elmondja Diegónak, hogy látta Sarát és Lucianót csókolózni, de a fiú nem akarja elhinni. Sebastián hazaküldi Sarát, hogy hozza el neki Samuel levelét. Carlos bemegy a kórházba, hogy beszéljen Sebastiánnal.

46.
Alba elégeti a levelet, amit Samuel hagyott Sebastiánnak, aki ezért nagyon megharagszik rá. Carlosnak nem sikerül meggyőznie Sebastiánt arról, hogy őszinték a házasulási szándékai. Rufino és Da Vinci azon tanakodnak, hogy mentsék ki Luisitót az apjától. Kiderül, hogy pontosan mivel és hogyan fenyegette Patricia a társaságot. Carmen attól tart, hogy valójában Alba volt a gyilkos.

47.
Luciano úgy dönt, hogy marad a cégnél. Socorro a műtétre készül. Rufino is bemegy a kórházba, hogy együtt várakozzon a családdal. A műtét sikerül, nincs áttét. Rufino a kis Ramónt rábízza Nancyre, de a gyerek megszökik, hogy megkeresse az öccsét. Daniela a kórházban szerelmet vall Sebastiánnak. Daniela valószínűleg drogot ad Silviának, azt akarja, hogy Silvia mindenben engedelmeskedjen neki. Lucía és Pablo éppen szerelmet vallanak egymásnak, amikor megjelenik Carlos, és elmondja, hogy Lucíával össze fognak házasodni.

48.
Luciano úgy dönt, hogy marad a cégnél. Socorro a műtétre készül. Rufino is bemegy a kórházba, hogy együtt várakozzon a családdal. A műtét sikerül, nincs áttét. Rufino a kis Ramónt rábízza Nancyre, de a gyerek megszökik, hogy megkeresse az öccsét. Daniela a kórházban szerelmet vall Sebastiánnak. Daniela valószínűleg drogot ad Silviának, azt akarja, hogy Silvia mindenben engedelmeskedjen neki. Lucía és Pablo éppen szerelmet vallanak egymásnak, amikor megjelenik Carlos, és elmondja, hogy Lucíával össze fognak házasodni.

49.
Socorrót másnap hazaengedik a kórházból, a család hatalmas bulival készül megünnepelni a hazatérését. Silvia állapota is javul, valószínűleg rövidesen ki is engedik. Daniela titkon gyógyszerrel tömi unokahúgát. Ricardo is ellátogat az elmegyógyintézetbe és ráveti magát Silviára. Joaquin rá akarja venni Sarát, hogy hagyja el az országot, ő pedig cserébe tartja a száját. Sara addig provokálja, amíg kiderül: Joaquin túl gyáva ahhoz, hogy beváltsa fenyegetését. Belisario atyához is ellátogat a fekete kesztyűs alak, de szerencsére épp időben fut be Rufino és megakadályozza a gyilkosságot. Rodrigo szülinapi buliján Lucia nyilvánosan lehordja Sarát, majd Alba arra kényszeríti az asszonyt, hogy vallja be Diego előtt, kinek a meggyilkolásával vádolták.

50.
Rodrigo partiján Alba kis híján elárulja Diegónak, hogy Sarát gyanúsították Patricia meggyilkolásával, de az idejében közbelépő Sebastian ezt megakadályozza. Albának és Carmennek az sem tetszik, hogy Rodrigo jól kijön Valeriával, tudomására is hozzák a lánynak, egy ilyen rangon aluli vendégnek semmi keresnivalója a közelükben. Ricardo a kórházban is erőszakoskodik Silviával, amit Silvia nem mer elmondani Danielának, attól tart, Ricardo ezt is kimagyarázza, őt pedig örökre bezárva tartják majd. Jimena arra bíztatja Pablót, annak ellenére, hogy Carlos azt állítja, Lucia őt szereti, Pablo ne adja fel a küzdelmet a lány szerelméért. Sara és Rodrigo között egyre meghittebb lesz a viszony, mind a testvérek, mind pedig a két nagynéni legnagyobb felháborodására.

51.
Lucía és Camilo hallgatózva megtudja, hogy Rodrigo anyukája a közelükben él. Silviát kihozzák a kórházból, először az első munkanapját töltő Sebastiánt keresi fel, és folytatni szeretné a kapcsolatukat, mintha mi sem történt volna. Joaquín és Ricardo majdnem átveri Rufinót a szerződésükkel, de ő az utolsó pillanatban mégsem írja alá. Samuel végrendeletének felbontásakor pedig kiderül, hogy ő örökölte Samuel részesedését a cégben. A szomszédok hatalmas ünnepséget rendeznek a piacon annak örömére, hogy Socorrót kiengedték a kórházból. Carlos sürgeti Lucíát, hogy minél előbb házasodjanak össze.

52.
Carlos egyre csak sürgeti az esküvőt Luciával, de egyre nagyobb ellenállásba ütközik. Rufino különféle meglepetésekkel halmozza el Socorrót. Ricardo Danielával, Joaquin Florenciával szövögeti terveit, hogyan szerezzék meg Rufino részvényeit. Alba szövetséget ajánl Danielának és Silviának, hogy együtt üldözzék el Sarát. Silvia ezután elmegy Sebastian házába, elmondja mindenkinek, hogy terhes volt Sebastiantól és a vetélés miatt borult ki annyira, hogy rálőtt a férfira. Mindenki felháborodik, kivéve Albát, aki próbálja támogatni Silviát bűnbánatában. Ez a gyerekeknek és Carmennek is feltűnik. Rufino végül eljut Sebastianhoz és rákérdez, hogy tényleg meg akarja-e venni a részvényeket. Ebből kiderül, hogy Joaquin és Ricardo már ajánlatot tett neki. Camilo különös üzleti megbeszélésre megy.

53.
Luciano és Vivian egy nagy ünnepség keretében átadják Sarának az ékszerkészítő műhelyt. Flaviónak némi győzködés után sikerül rávenni Camilót, hogy üzletet kössenek. Joaquin és Ricardo megbeszélik, hogy azt mondják majd Sebastiánnak, hogy a vállalatnak akarták megvenni Rufino részvényeit és nem maguknak. Sara bevallja Belisario atyának, hogy még mindig szereti Sebastiánt, de nem tud neki megbocsátani. Lucia és Camilo rákérdeznek Albánál és Carmennél, hogy ki Rodrigo valódi anyja, de nem kapnak rá választ. Luciano új nyomra bukkan Sara ügyében, ezért New Yorkba készül, de előtte még ellátogat az atyához a parókiára, ahol időközben megjelenik a fekete ruhás gyilkos is.

54.
Amíg Belisario a körmeneten van, a sekrestyében a fekete kesztyűs gyilkos megöli Lucianót. Ismael e millió dollárt kér Rufinótól a kisebbik gyerekért.Sara elmegy Carlos lakásába, és fenyegető hangon megkéri, hogy hagyja békén Lucíát. Pablo szerenádot ad Lucíának, a lány megígéri neki, hogy nem megy hozzá Carloshoz.

55.
Sarát teljesen kiborítja Luciano halála. Ebben a lelkiállapotban végül sok mindent tisztáznak Sebastiannal, de Sara még mindig neheztel volt férjére. Silvia titokban elszántan nyomul Ricardóra Daniela jelenlétében is. A lány a szobájába csábítja a férfit, ám szobalány rájuk nyit. Rosaura fedezi őket, így Daniela egyelőre nem tudja meg, mi történik. Rufino felkeresi Diegót és kölcsönt kér tőle, hogy a pénzért cserébe megkaphassa a két fiú felügyeletét az apjuktól. Sebastian beszél Pablóval és úgy dönt, ideje kiverni Carlos fejéből a házassági terveket. Lucia is eldöntötte, hogy Pablót szereti, és arra készül, hogy visszautasítja Carlost. Joaquinnak állandóan az intézetben hagyott gyerekük jár az eszében, Florencia hallani sem akar róla.

56.
Camilo és Flavio aláírják a szerződést. Rodrigo szerelmet vall Valeriának, és titokban járni kezdenek. Lucia dühös lesz, amiért Sara beleavatkozik a döntéseibe, és mérgében úgy dönt, hogy azonnal hozzámegy Carloshoz. Silvia meglátogatja Sebastiánt az irodában, és felajánlja, hogy továbbra is találkozzanak. Rufino és Diego elviszik Ramónt egy plasztikai sebészhez, aki azt mondja, helyre lehet hozni a sebhelyét. Manuela váratlanul meglepi Rodrigot az irodában.

57.
Sara kirúgja Carlost, amiért sértegette őt. Carlos felindultságában eladja Camilo bizalmas üzleti adatait Flaviónak. Sebastián figyelmezteti Joaquínt, hogy többé ne merjék kicsalni Rufinóból a részvényeit. Lucia elmondja Pablonak, hogy mégis hozzámegy Carloshoz. Pablo nagyon csalódott, végleg szakítanak. Silvia váratlanul megjelenik vacsora közben a Sinisterra házban.

58.
Belisario Rufinót kéri meg arra, hogy fogadja be a magára maradt, és Samuel házában rettegő Esthert, aki jó szívétől vezérelve örömmel bele is megy ebbe. Sara úgy dönt, mint a ház asszonya, ideje határozottabban fellépnie a többiekkel szemben, ezért változásokat foganatosít a család otthonában. Úgy tűnik, a végső pillanatban Diegónak sikerül lebeszélnie Luciát elhamarkodott esküvőjéről, de az ingadozó lányt most Pablo utasítja el: elege van az őt ért sérelmekből.

59.
Lucía az utolsó pillanatban kirohan a házasságkötő teremből és nem megy hozzá Carloshoz. Sokan azt gondolják, Pablo miatt, de ő meg nem veszi fel Lucíának a telefont. A lány pedig hallani sem akar a támogatólag felé forduló Saráról. Rufino meg akarja venni a házat, ahol lakik, de mivel az örökséget még nem kapta kézhez, Diego felajánlja, hogy a Sinisterra-cég hitelez neki, amit Rufino örömmel el is fogad.

60.
Miközben az üzlettársak vendégségben vannak Sebastiánéknál, valaki kitépi Patricia naplójából azokat az oldalakat, amelyeken arról írt, mennyire utálja a csecsemő Diegót. El is juttatja ezeket a fiú lakásába, aki sírva fakad, amikor elolvassa. Florencia felkeresi a meghiúsult esküvő miatt részegségbe menekülő Carlost, hogy gúnyolódjon rajta. Flavio ráveszi Camilót, hogy vegyenek fel kölcsönt a bankból, de a férfi lelép a pénzzel súlyos bajba sodorva a fiút. Esther odaköltözik Rufinóékhoz.

61.
Camilo nagy bajban van, kiderül, hogy az üzlettársa valójában nemzetközi szinten körözött szélhámos, Jaime-nak pedig törvény szabta kötelessége, hogy a csalást bejelentse a rendőrségen. Socorro figyelmezteti Sarát, ne higgye, hogy Carlos annyiban hagyja a meghiúsult házasságot Luciával, de Sarának gyanús lesz, honnan ismerheti Socorro ilyen jól Carlost és családját. Diego az ékszerházban kis híján szívrohamot kap, miután elolvasta Patricia rá vonatkozó naplórészletét.

62.
Diego kétségbeesetten megy el Belisario atyához és arra kéri, hogy mondja el neki, milyen ember volt az anyja valójában. Sara véletlenül értesül róla, hogy Camilót őrizetbe vették és rögtön a segítségére siet. Ahhoz, hogy a fiú kiszabadulhasson, ki kell fizetnie a bank felé a hatalmas tartozását, ezért Sara úgy dönt, hogy eladja részvényeit a Sinisterra vállalatban. Lucia dühösen ront be apjához és azt követeli, hogy árulja el, ki Rodrigo valódi anyja. Sebastián annyira felizgatja magát, hogy rosszul lesz és mentőt kell hívni hozzá.

63.
Sara meglátogatja a börtönben Camilót, aki megköszöni neki, hogy a segítségére sietett. Manuela kétségbeesetten keresi Rodrigot, de nem találja sehol. A fiú borzalmas állapotban kerül haza. Carlos állásinterjúja kudarcba fullad. Úgy dönt, hogy inkább gazdag nőktől szerez pénzt. Camilo és Vivian bevallják, hogy tetszenek egymásnak. Diego Sebastián nevére írja Sara részvényeit, Sebastián tudta nélkül.

64.
Rufino Pablót kéri fel, hogy tanítsa a gyerekeket, amíg iskolába nem mennek. Lucia segíteni akar neki. Melania meglátja Da Vincit és Esthert az utcán, miközben ártatlanul puszit váltanak, de természetesen félreérti, és elmondja Socorrónak. Sebastián megtudja, hogy Sara eladta a részvényeit. Camilót kiengedik a börtönből. Felipe droggal kínálja Carlost, de ő visszautasítja. Belisario atya Samuel holmija között megtalálja a levelet, amit Sebastiánnak hagyott.

65.
Sara arra biztatja Valeriát, hogy látogassa meg a lábadozó Rodrigót, de mindkettejük pechére a lány éppen szemtanúja lesz, ahogy Manuela egy csókkal újabb kísérletet tesz a fiú elcsábítására, így a találkára nem kerül sor. Belisario elviszi Sarához Samuel Sebastiannak szánt levelének egy másolatát, ami valójában egy rejtvény: szerepel benne Patricia valódi gyilkosának neve, de kódolva, és bár Sara minden érintettel tudatja a levél létezését, egyelőre nem tudja megfejteni a rébuszt. Socorro házsártosan viselkedik Da Vincivel, nem tetszik neki, és nem is igazán hiszi, hogy a férfi Samuel házának felújítása miatt hanyagolja el az üzletüket. Silvia megtalálja Ricardo pisztolyát, és azzal szembesíti Danielát, hogy a Sarát ért támadások, és Luciano halála miatt erősen gyanítja, Ricardo állhat a merényletek mögött.

66.
Camilo összejön Viviannal. A fekete kesztyűs gyilkos megpróbálja megfojtani Sarát az utcán, de szerencsére rendőrjárőrök lépnek közbe. Da Vinci titokzatosan viselkedik, mert az ezüstlakodalmukat szervezi. Socorro követi, és a Hercegnő éttermében félreérthető testhelyzetben találja Estherrel, ami miatt azt gondolja, hogy megcsalja. Valeria ki akar lépni a cégtől, mert nem bírja a feszültséget Rodrigóval való kapcsolatában. Sara nem tudja megfejteni Samuel titkosírását, ezért Sebastián segítségét kéri a gyilkos nevének megfejtéséhez.

67.
Rufino megkapja a pénzt, amiből megveheti a házat, és kifizetheti a gyerek műtétjét. Sebastián és Sara egy együtt elköltött vacsora után a dolgozószobában csókolóznak, ezt meglátja Alba, majd úgy intézi, hogy Camilo és Lucía is meglássa. Mindenki szerelmet vall mindenkinek: Sebastián Sarának, Pablo Lucíának, Rodrigo Valeriának, Jimena Diegónak. Lucía faggatni kezdi apját Saráról.

68.
Rodrigo Camilóból, Camilo Rodrigóból szeretné kiszedni, ki a „nagy ő” a másik életében, de ezt mindketten azzal hárítják el, hogy korai lenne még erről nyilatkozni. Lucia, ha burkoltan is, megtudja Sebastiantól, hogy Rodrigónak nem ő az apja, ami újabb kérdéseket vet fel a lányban és Camilóban: miért hazudik a múltjukat illetően mindenki a környezetükben? Jimena vacsora közben megvallja Diegónak, hogy szerelmes belé, és nagyon megviseli, hogy a fiú finoman elutasítja. Rufinónak az remek ötlete támad, hogy Da Vinci egy újbóli, meglepetés esküvővel fejezhetné ki Socorro iránti szerelmét, de rossz időben, mert Socorro időközben kiborul.

69.
Vivian időt kér Camilótól, mert még bizonytalan a kapcsolatukat illetően. Sebastián meggyőzi Belisariót, hogy Samuel akár hazudhatott is neki a gyilkos személyével kapcsolatban. Da Vinci és Rufino rájön, hogy Socorro Estherre gyanakodhat. Manuela bevallja Lucíának, hogy ő hagyta magára Rodrigót, ezért Lucía megszakítja vele a kapcsolatot. Alba meggyónja Belisariónak, hogy szerelmes Sebastiánba. Sebastián visszaadja Sarának a részvényeit, így újra döntési joga lesz. Carlos fültanúja lesz annak, hogy Rufino meg fogja venni a lakásukat, a gyerekeket és Pablót pedig el akarja zavarni onnan.

70.
Ricardo megpróbál közeledni Rodrigóhoz, amit a fiú először nagyon furcsáll. Daniela egyre inkább arra gyanakszik, hogy Ricardo megcsalja. Carlos újabb próbálkozást tesz Luciánál, de a lány közli vele, hogy nem lesz a felesége. Sebastian arra kéri Sarát, hogy hadd nézze meg a levelet, amit Samuel küldött, de a nő hajthatatlan. Amikor Carmen és Alba fülébe jut, hogy Rodrigóhoz közeledni próbál az apja, mindent bevetnek, hogy távol tartsák tőle Ricardót. Rebeca megpróbálja befeketíteni Sarát Sebastián előtt, de a férfi mégis neki hisz és szerelmet vall.

71.
Mindenki izgul Ramonért. Bár az orvos szerint a műtét sikerült, az arcát kötés borítja, az eredményt egyelőre nem láthatja senki. Egyre mérgesebb a helyzet Da Vinci és Socorro között. Többen is azt javasolják, Da Vincinek illene tisztázni a viszonyát a feleségével, a férfi ezt nem akarja, attól fél, elrontaná vele a tervezett meglepetést. Carlos selyemfiúként ugyan eredményesen boldogul, az utcán az őt hitelező Johnnyba botlik, aki verőembereivel együtt alaposan helybenhagyja. Silvia egy méregdrága nyaklánc tizenöt évvel ezelőtti számláját találja meg Ricardo íróasztalfiókjában, és felfedezését megosztja az ezt hatalmas dühvel fogadó Danielával. Ricardónak egyébként sem áll túl jól a szénája. Az irodában Albával és Carmennel fut össze, akik közlik vele, nem titkolják tovább Sebastian előtt, hogy Ricardo valamikor mindkettejük szeretője volt egyszerre.

72.
Ricardo felajánlja Albának és Carmennek, hogy nem mondja el Rodrigónak, hogy ő az apja, amennyiben elengedik az adósságát. Carlost csúnyán megveri Johnny és a bandája. Nem mer Lucia szeme elé kerülni, ezért azt hazudja neki, hogy külföldre megy dolgozni. Joaquín megpróbál kibékülni Sarával; azt ígéri, hogy segít neki visszaszerezni a gyerekeit. Daniela nyilvánosan kérdőre vonja Ricardót az ékszer miatt, amit anno a szeretőjének vett. Ricardo elmondja, hogy valójában Patriciának vette, mert zsarolta őt. Rosaura beismeri Silviának, hogy látta őt Ricardóval csókolózni.

73.
Danielának kezd gyanús lenni, hogy Ricardo olyan figyelmes Rodrigóval. Sara ki akarja rúgni Rebecát, de Alba közbelép. Sebastiánnal végül őt is elküldik a házból. A társaság a Sinisterra házban gyűl össze, hogy megbeszéljék, mi van akkor, ha Sara mégiscsak ártatlan. Johnny váratlanul beállít Rufinóhoz, aki ki akarja fizetni neki Carlos tartozását, de Da Vinci lebeszéli róla. A gyerekek megint Sara ellen fordulnak, amiért elűzte otthonról Albát.

74.
Alba bosszút áll Sarán azért, hogy el kellett költöznie, és elárulja Diegónak, hogy Patricia megöléséért volt börtönben. Vivian elmondja Pablónak, hogy azért kerüli Camilót, mert nem meri elmesélni neki a múltját. Sara nem tudja meggyőzni Diegót, hogy nem ő gyilkolta meg az anyukáját, ezért elviszi neki Samuel kódolt üzenetű levelét. Alba rajtakapja Valeriát és Rodrigót, hogy csókolóznak. Látszólag megbékél a helyzettel, de négyszemközt megfenyegeti a lányt. Lucía megpróbálja elintézni Carlosnak, hogy Sebastián vegye vissza a vállalathoz.

75.
Sara elmondja Diegónak, hogy ő az anyja Lucíának és Camilónak. Diego továbbra is kiáll Sara mellett. Sebastián tűzre veti Sara régi fényképeit, ami miatt a gyerekek felelősségre vonják. Sebastián őszintén beszél velük, de nem árulja el Sara kilétét. Socorro azzal bünteti Da Vincit a hűtlensége miatt, hogy kizárja a házól. Alba a szállodából tovább áskálódik Sara ellen.

76.
Florencia keményen megfenyegeti Sebastiant, közli vele, ölni is képe lenne miatta, és ha már a szerelmét nem érheti el, eltávolít mellőle mindenkit, akit a férfi szeret. Vivian, Sara ékszerműhelyében, beismeri Pablónak, mennyire fáj neki, hogy Camilót sehogyan sem tudja lebeszélni magáról, de éppen egy baráti öleléskor maga Camilo toppan be a műhelybe, és teljesen félreérti a helyzetet. Da Vinci meglepetés-esküvője végképp veszélybe kerül, a férfi makacssága miatt annyira elmérgesedik a helyzet közte és Socorro között, hogy a nő immár be sem engedi a saját otthonába.

77.
Florencia felgyújtja Sara ékszerboltját és Sebastián azonnal sejti, hogy ő tette. Camilo elmeséli Luciának, hogy félreérthető helyzetben látta Pablót és Viviant. Diego közli Albával és Carmennal, hogy szerinte Sara ártatlan és megkéri őket, hogy többet ne próbálják meg ellene fordítani. Sarának egy hónap elteltével sikerül talpra állítani az üzletet és Joaquin segít neki az értékesítésben. Socorro számára végre kiderül, hogy a férje nem csalta meg, hanem csak meglepetést akart neki szerezni. Viviannal közli az orvosa, hogy terhes. A lány egyből elmondja Sarának, hogy Camilo gyerekét várja.

78.
Socorro és Da Vinci újból kimondja a boldogító igent a templomban, majd nagy ünnepséget tartanak. Eduardo is megjelenik a rendezvényen, és látva, hogy Sara nem boldog Sebastiánnal, újra közeledni próbál. Diegónak megtetszik Eduardo kolléganője, amitől Jimena féltékeny lesz. Camilo nem hiszi el Viviannak, hogy tőle vár gyereket. Sara megpróbál beszélni Camilo fejével, de a fiú hazugságnak tekinti, hogy Vivian titkolózott a múltjáról. Diego is Rufino egy új üzleti ötlettel áll elő. Florencia rá akarja beszélni Albát, hogy költözzön haza.

79.
Diego próbálja kideríteni, miért olyan távolságtartó Jimena, de ő továbbra is hűvös. Sebastián és Sara enyhén becsiccsentve elmennek egy hotelbe romantikázni. Daniela véletlenül meglátja őket csókolózni, és elmondja Silviának, aki ettől teljesen kiborul. Camilo nagyon magába zuhan, miután megtudja, hogy Vivian terhes, és csúnyán leissza magát. Rufino megmondja Nancynak, hogy ne reméljen tőle romantikus kapcsolatot. Silvia le akarja fizetni a szobalányt, hogy engedje be őt Sebastiánék hotelszobájába.

80.
Silvia ráront Sebastiánra és Sarára a hotelben, és úgy tesz, mintha az az ő közös búvóhelyük lett volna Sebastiánnal. Sara megsértődik, és elviharzik. Abból, hogy Sara nem aludt otthon, Lucia arra következtet, hogy Eduardo Salgadóval volt, aki előző este még telefonált is. Daniela megkéri Sebastiánt, hogy ne hagyja magára Silviát ebben a nehéz helyzetben. Camilo meghallja, ahogy Eduardo szerelmet vall Sarának, és rögtön jelenetet rendez Sebastián előtt. Diego Rufino kérésére kirúgja Carlost. Az irodában össze is találkoznak, és Carlos kérdőre vonja az apját.

81.
Rufino csupán egy küldönci állást ajánl meg Carlosnak a cégnél, abban reménykedik, fia idővel talán megtanulja becsülni a munkát és a pénz valódi értékét. Carlos persze nem marad nyugton, Rodrigót veszi célba, hogy meggyőzze, adjon neki kitörési lehetőséget méltatlan pozíciójából. Sara, mivel azt hiszi, Sebastian és Silvia között változatlan a viszony, megfogadja, hogy soha többé nem hisz a férjének. Angelica felkeresi Diegot a lakásán, és meglehetős határozottsággal adja a férfi tudomására, ő megszerzi, ami tetszik neki. Egy késői órán, a cég székhelyén Sarát megtámadja a titokzatos, fekete kabátos férfi, de szerencsére, épp időben, Eduardo is megjelenik, és elkergeti a betolakodót. A hazatérő Sara egy, Carmen által az asztalon felejtett videó kamera felvételén döbbenten látja, hogy a néhány perccel előtte érkezett Sebastian ugyanolyan kabátot viselt, mint támadója.

82.
Sara azzal vádolja Sebastián, hogy ő a fekete ruhás alak, aki rá támadt és megölte Lucianót. Angelica Diego tudtára hozza, hogy tetszik neki, amit persze Jimena nem néz jó szemmel. Lucia azzal fenyegetőzik, hogy ha Alba nem költözhet vissza a házba, akkor ő is elmegy. Sara enged a zsarolásnak és visszaengedi ádáz ellenségét. Sara arra biztatja Carment, hogy árulja el Rodrigónak, hogy valójában ő az anyja. Pablo megpróbálja elmagyarázni Luciának, hogy Vivian nem tőle vár gyereket, de a lány nem hisz neki és elzavarja. Florencia bevallja Joaquin, Daniela és Ricardo előtt, hogy ő gyújtotta fel Sara ékszerboltját. Alba amint újra beteszi a lábát a házba, rögtön bosszúhadjáratot indít Sara ellen és eljátssza, hogy bántalmazta őt.

83.
Alba eljátssza, hogy Sara lelökte a lépcsőn, hogy megölje. A gyerekek emiatt elűzik Sarát a házból. Csak Rodrigo áll ki Sara mellett. Ő is, Sebastián is elrohan megkeresni Sarát, de nem találják. Már mindenki be van vonva a keresésbe – Belisario, Da Vinci, Rufino, a Hercegnő, de Sara nincs sehol. Diego hatására a gyerekek megbánják, hogy elkergették Sarát. Végre megtalálják Vivian lakásában, ahol megjelenik Eduardo is. Sara megkéri a férfit, hogy a kapcsolatuk szorítkozzon az üzleti ügyekre.

84.
Sara, mivel a családjával való egy fedél alatt élés nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, úgy határoz, végleg elköltözik a Sinisterra házból, de bejelentése különös fordulatot eredményez. Lucia rádöbben, a lelke mélyén vonzódik Sarához, így végül Sara is meggondolja magát, és marad. Daniela elmondja Ricardónak, hogy az utolsó, eddig használható hitelkártyáját is letiltották, és finoman afelé puhatolózik, vajon Ricardo nem volt-e mégiscsak benne a cégüknél egykor elkövetett sikkasztásban. Fogadást tartanak a Sinisterra házban. Rodrigo nyilvánosan bemutatja Valeriát, mint a kedvesét, Alba nagy ellenszenvére, illetve Rufino és Carmen is összeismerkedik, egymás nagy rokonszenvére.

85.
Sebastián meghallja, hogy Eduardo szerelmi vallomást tesz Sarának, ezért másnap felszólítja négyszemközt, hogy szálljon le róla. Carlos Felipe biztatására pénzt kér Rufinótól, ő viszont megfenyegeti, hogy hagyja békén a kisfiúkat. Sara az ékszermárkája piacra kerülése alkalmából termékbemutatót rendez. Silvia úgy zavarja meg a sajtótájékoztatót, hogy Sara börtönben töltött éveiről tesz fel kérdést. Sebastián emiatt végleg szakítani akar vele. Rufino és Carmen közt kezd kialakulni valami.

86.
Sara ékszerműhelyének bemutatkozó estélyén elszabadulnak az indulatok. Előbb Silvia rendez botrányt, szájon csókolja Sebastiant az újságírók és fotósok szeme láttára, majd Camilo és Pablo verekszik össze egymással, Camilo Vivianra mért, becsmérlő kijelentései miatt. Eduardo egy gyémántokból kirakott négylevelű lóherét ajándékoz Sarának, amit persze Sebastian tart rá nézve sértően tolakodónak. Talán csak Rufino és a bővérű Debora érzi jól magát egymás társaságában, ezt viszont Esther veszi rossz néven, és bár módja nincs, hogy hangot adjon elégedetlenségének, szikrázó tekintete sok mindent elárul.

87.
Vivian megint rosszul lesz munka közben. A Hercegnő elmeséli Sarának, hogy megpofozta Camilot, és hogy attól tart, túl sok alkoholt fogyaszt. Diego és Jimena hivatalosan is együtt járnak. Sara nem megy el Diego nyaralójába, így ő végül kettesben marad a fekete ruhás alakkal. Mikor észreveszi, utána szalad, de az alak autóba ül, és elhajt. Útközben még meglövi Diegót. Sebastián is váratlanul felbukkan a nyaralóban, ezért Sara rá gyanakszik. Esther és a gyerekek próbálják kinyomozni, ki írogat a Hercegnőnek.

88.
Sara elmondja Sebastiánnak, hogy szereti, de nem tud megbízni benne. Socorro felkeresi Diegot az irodában, és elmondja neki, hogy aggódik a kapcsolata miatt Jimenával, mivel nem egy társadalmi osztályhoz tartoznak. Angélica az irodában megcsókolja Diegót, és Valeria rájuk nyit. Esther és Da Vinci próbálják rávezetni Rufinót, hogy Debora csak a pénzéért van vele, de ő elutasítja a gondolatot. Sebastián féltékeny, mert Eduardo még mindig Sara körül lebzsel, és egy vita során behúz neki egyet. Alba a villába rendeli Pablót, hogy kifaggassa Luciáról.

89.
Sebastián megígéri Viviannak, hogy mindenben segít neki, és Camilót is próbálja meggyőzni, hogy tőle vár babát a lány. Manuela meghívja cukrászdába Pablót, mert szeretne a barátnője lenni. Diego próbálja jobb belátásra téríteni Silviát, de ő továbbra is Sebastiánt akarja, és fel is keresi otthon. Sara és Diego rájön, hogy Joaquín nevét rejti Samuel levele. A férfi ezután becsönget hozzájuk, de azt mondja, hogy csak a sebesült Diegót látogatta meg. Angélica taxival követi Diegót a nyaralóhoz, aki ott próbálja csapdába csalni Joaquínt.

90.
Angelica meglepi Diegót a nyaralójában, és ismét határozott lépéseket tesz, hogy elcsábítsa a férfit. Ez ugyan nem sikerül, de Diego felajánlja, ha már így alakult a dolog, a nő maradjon éjszakára, egy vendégszobában. Rodrigo sakkpartira hívja ki Sarát, amihez Lucia és Camilo is csatlakozik, viszont a jókedvű közös időtöltés cseppet sem tetszik Albának és Carmennek. Reggel, a nyaralóban Diego egy rejtélyes levélre bukkan egy képkeret mögött, de az, hasonlóan a Saránál lévő levélhez, kódolva van. Camilo ismét felkeresi Viviant, hogy béküljenek ki egymással, adjanak maguknak egy újabb esélyt, és könyörgése ezúttal sikerrel is jár, a pár kibékül.

91.
Rodrigo ebédre hívja Valeriát magukhoz, ám Alba újfent megpróbálja a lányt elüldözni, amit szerencsétlenségére Rodrigo is meghall és úgy dönt, hogy elköltözik a házból. Manuela engedélyt kér Luciától, hogy járhasson Pablóval, azonban a fiú nem repes annyira az ötletért. Carmen és Alba veszekedése közben Sara véletlenül meghallja, hogy Rodrigo valójában Alba fia. Diego vacsorát tervez, ahol majd bejelenti a családnak, hogy együtt járnak Jimenával.

92.
Rodrigo előkerül, és közli a családdal, hogy feleségül vette Valeriát, és odaköltözik hozzá. Eduardo elköszön Sarától, és megígéri a házaspárnak, hogy többé nem zaklatja őket. Carlos meg akarja akadályozni, hogy rajta kívül bárki is pénzhez jusson Rufino üzletéből, de az apja még mindig nem segíti őt ki. Esther és a gyerekek rájönnek, hogy Débora csak Rufino pénzét akarja, mert a nő grimaszol, miközben megöleli a férfit. Ismael el akarja rabolni a fiúkat, hogy több pénzt kérjen Rufinótól értük. Alba úgy szakítja félbe Sara és Sebastián szeretkezését, hogy felgyújtja a függönyt.

93.
Ismael elrabolja a gyerekeket, hogy több pénzt kérhessen Rufinótól. Belisario atya rájön, hogy Samuel levele a New York-i út összes résztvevőjét lehetséges elkövetőként említi, egyedül Sarát tisztázza benne. Sara felvilágosítja Silviát a feleség és a szerető közti különbségről. Rodrigo nem talál magának állást, és amikor visszamegy a céghez, meghallja az ajtón keresztül, hogy Sebastián azt mondja Sarának, ő nem a fiú vér szerinti apja.

94.
A hír hallatán, hogy Rodrigo megtudta, nem Sebastian az apja, felbolydul a család. Míg Sebastian szerint el kellene mondaniuk a teljes igazságot, Alba és Carmen ragaszkodik hozzá, hogy az anya személyét továbbra is titokban tartsák. Ricardo bevallja, ő a vér szerinti apa, amit mind Rodrigo, mind Daniela elképedve fogad. Rufino újra kölcsönkér Diegótól, mert Ismael ismét megzsarolta, de Diego rendőröket hív a zsarolóra, akik sikeresen le is tartóztatják őt. Ennek azonban ára van, a két fiúnak nevelőintézetbe kell vonulnia, amíg a törvényes örökbefogadási eljárás le nem zárul.

95.
Alba és Carmen mérges Sebastiánra, amiért elengedte Luciát. Lucia hezitál, hogy Carlosnál maradjon-e, mert nem akarja, hogy a fiú félreértse, de Carlos végül meggyőzi. Ricardo nem hajlandó elárulni Danielának, hogy ki Rodrigo anyja. Débora felajánlja Rufinonak, hogy hozzámegy, hogy könnyebben menjen az örökbefogadás. Lucia hazamegy a holmijáért, de Sebastián nem engedi, hogy bármit is elvigyen, mondván, hogy már független, és magának kell megteremtenie mindent. A Hercegnő meglátogatja Fidelt, aki elmondja neki, hogy anno nem ő lopta meg, hanem a testvére, aki csak a Hercegnő életét akarta menteni.

96.
Alba azt hazudja Rodrigónak, hogy Ricardo nem akarta őt felnevelni, ezért került Sebastiánhoz. Fidel elmondja a Hercegnőnek, hogy a testvére, Laura meghalt, de van egy lánya, akinek segítségre van szüksége. Daniela megbocsát Ricardónak, de csak azzal a feltétellel, ha eljár vele párterápiára. Alba elmondja Sebastiánnak, hogy Ricardo tartozik Carmennek, és nem akar fizetni. Carlos bevallja Luciának, hogy még mindig szereti, és várni fog rá. Pablo lopáson kapja Linát a piacon, de segíteni szeretne rajta, ezért munkát ajánl neki. Alba elülteti a bogarat Camilo fülében, aki végül le akarja mondani az esküvőt Viviannal.

97.
Camilo, hogy kiengesztelje Viviant, amiért feltételezte, hogy nem ő Vivian babájának az apja, azt javasolja, már másnap tartsák meg az esküvőjüket, amibe a lány bele is megy. Alba, mivel erről nem tudja lebeszélni Camilót, felajánlja, megszervez egy gyors kézfogót a fiataloknak, hogy legalább az irányítást változatlanul a kezében tartsa. Joaquin Angelicát ostromolja, aki ezt kihasználva arra kéri a férfit, vigye magával őt is a kézfogóra. A Hercegnő egy gyenge pillanatában megvallja Esthernek, hogy tudtán kívül egy ideje nagynéni, a húga kislányt szült Fideltől.

98.
Pablo faképnél hagyja Lucíát az étteremben, és felkarolja Linát, az új eladólányt, aki félreérti a fiú segítőkészségét, és megcsókolja. A Vivian és Camilo esküvője alkalmából rendezett partin Florencia mindenki jelenlétében azt mondja, hogy Sara ölte meg Patriciát, ami miatt a nőnek magyarázkodnia kell a gyerekei előtt. Ugyanitt Diego bejelenti, hogy eljegyezte Jimenát. Alba arra buzdítja Angélicát, hogy kezdjen ki Camilóval. Sara háborút hirdet Alba ellen, mert sejti, hogy ő biztatta Florenciát a tettére. A Hercegnő és a kisfiúk is meg akarják találni a nő rejtélyes unokahúgát.

99.
Pablót nem hagyja nyugodni, hogy Lucia egy fedél alatt él Carlosszal, ezért felkeresi azzal, költözzön hozzájuk, de váratlanul hazatéved Carlos, aminek, szokás szerint, verekedés lesz a vége. A Hercegnő, hogy lejárassa, magához kéreti Deborát, de Debora úgy reagál a kérdéseire, hogy még fogást sem igen találni rajta. Lina fékevesztett haragjában éjszaka szétveri Pablóék standját a kézműves vásárban. Ramon és Luis hozzákezdenek rég tervezett szökésükhöz a nevelőintézetből. Elérkezik Camilo és Vivian esküvője, melyen Daniela részegen bejelenti mindenki előtt, hogy Rodrigo apja Ricardo.

100.
Daniela könyörög Ricardónak, hogy bocsássa meg ostobaságát és ne hagyja el. Alba egyre jobban forszírozza Angelicánál, hogy hálózza be az unokaöccsét, míg végül a nő belemegy és Camilo a horgára akad. Linát miután bevitték a rendőrségre Pablo siet a megmentésére. Juan és Ramon megszöknek az otthonból és meglátogatják Fidelt. Sebastian nagy nehezen ráveszi Albát, hogy mondja el Rodrigónak az igazat.

101.
Alba elmondja Rodrigónak, hogy ő az anyja. A fiú szemrehányást tesz neki, amiért eddig hallgatott. Silvia rosszul lesz, mert Daniela nem tud neki gyógyszert szerezni, ezért orvost kell hozzá hívni, aki benyugtatózza. Carlos egyre barátságtalanabb stílusban viselkedik Luciával az anyagiak miatt. A lány munkát kap recepciósként, bár a munkáltató csak a külseje miatt veszi fel. Carlos felviszi a lakásra Soniát. A nő lekezelően bánik Luciával, aki ezért leönti őt whiskyvel.

102.
Sonia azt tanácsolja Carlosnak, hogy rúgja ki Luciát. Mikor Luis és Ramón visszalopóznak az árvaházba, az igazgatónő rajtakapja, és büntetésből egy sötét szobába zárja őket. Camilo megint részegen megy haza. Összevesznek Viviannal, mert még mindig nem hiszi el, hogy övé a gyerek. Vivian el akar menni. Sebastián és Sara megbeszélik, hogy mostantól közös ágyban alszanak. Silviát a klinikán próbálják kigyógyítani a függőségéből. Ricardo megkéri Joaquínt, hogy támogassa őt a megbeszélésen, de Joaquín nem akar Sebastián ellen fordulni.

103.
Rodrigót kirabolja egy utasa, ami közben kis híján halálos sebesülést szerez. A főnöke megfenyegeti, hogy fizesse meg a kárt. Camilo úgy berúg, hogy eszméletlenül hozzák haza, emiatt Sara és Sebastián elkerülhetetlennek látja külső segítség igénybevételét. José és a gyerekek csellel megszervezik a Hercegnő és Fidel találkozóját, amely során a férfi megkéri a nőt, hogy gondoskodjon unokahúgáról. Silvia elmondja a pszichiáterének, hogy Ricardo gyerekkora óta folyamatosan megerőszakolta. Florencia és Joaquín beteg gyereke haldoklik, ezúttal a nő mutat több megbánást a múlt miatt. Lucía elutasítja Carlos közeledést, hiába lakik a fiúnál.

104.
Luciát változatlanul molesztálja Tellez, így egy majdnem végzetes eset után a lány elfogadja Pablo ajánlatát, belemegy, hogy hozzájuk költözik. Silvia terapeutája addig kapacitálja a határozatlan lányt, míg az feljelenti az erőszaktevő Ricardót, de a férfit mégsem tartóztatják le, mert Silvia félelmében visszavonja a vallomását. Ricardo amúgy sincs jó passzban, az igazgatótanács úgy határoz, menesztik őt az állásából. Camilo meglép otthonról, előbb egy bárban köt ki, ahol ismét jól felönt a garatra, majd bemegy az ékszerházba, ahol Angelicával fut össze. A rafinált nő tudja, mit tegyen: épp akkor csókolja szájon a fiút, amikor a keresésére induló Vivian is betoppan hozzá. A csalódott Vivian ismét úgy dönt, véget vet rövidke házasságuknak.

105.
Camilo vállalja, hogy elmegy az elvonóra. Vivian eközben saját lakást szeretne bérelni. Angelica beugrik elköszönni Diegótól, mielőtt visszamegy New York-ba, de mivel meg akarja csókolni a férfit Jimena búcsúajándékként lekever neki egy pofont. Sebastián bejelenti, hogy 70 százalékkal csökkentik a tulajdonosok osztalékát, ami szinte mindenkinél kiveri a biztosítékot. A fekete kabátos gyilkos újra megpróbálja megölni Sarát, de ezúttal sem jár sikerrel. Lucia bejelenti Carlosnak, hogy Pablóhoz költözik, mire a férfi megpróbálja megerőszakolni. Rufino megkéri Debora kezét egy étteremben, amikor egy ismeretlen férfi odalép és elmeséli, hogy valójában miféle nő Debora. Albát letartóztatja a rendőrség Sara elleni gyilkossági kísérlet vádjával.

106.
Sara feljelentése nyomán szinte az egész Sinisterra családot előállítják a rendőrségen, hogy kiderítsék, ki az, aki már többször is Sara életére tört, és bár a kihallgatás nem hoz eredményt, egyelőre kizárni sem lehet senkit. Rufino csalódottan hallgatja végig az idegen férfi lesújtó történetét Deboráról, aki végül maga is bevallja, valójában Ismael szeretője, és ő tette lehetővé, hogy Ismael elrabolja Rufino két árva fiát.

107.
Camilo titokban figyeli, hogy Vivian babáját ultrahanggal vizsgálják, később felkeresi a lányt, de ő elküldi a fiút. Valaki egy üveg italt csempész Camilo szobájába, de ő végül megállja, hogy ne igyon belőle. Sara arra kéri Viviant, hogy bocsásson meg a fiának. Amikor Silvia végre elárulja Danielának, hogy Ricardo gyerekkora óta megerőszakolta, Daniela ugyanazokat a bántó szavakat mondja neki, mint a nő testvére, Irene, ezért elkezdi fojtogatni, és meg akarja ölni. Diego megfejti anyja kéziratát, amely szerint Amerikában kell keresni a gyilkos nyomát. Sara és Lucía szeretettel közeledik egymáshoz, majd amikor „lányomnak” szólítja Lucíát, ő megijed, és elrohan.

108.
Ricardo fojtogatja Danielát, de Silvia közbelép, és leüti. A két nő Fernando testvérének a lakásába költözik. Diego és Sara eldöntik, hogy New Yorkba mennek nyomozni. Carmen kihallgatja a beszélgetésüket, és rögtön leadja a drótot Albának. Kiderül, hogy a szállodai dolgozó anno Danielát látta utoljára kijönni Patricia szobájából. Lucia úgy dönt, hogy hazaköltözik. Sebastián nagyon örül neki. Carmen rajtakapja Albát Camilo szobájában. Épp italt csempészett be. Rufino megkapja a gyerekek felügyeleti jogát. Silvia elmondja Sebastiánnak, hogy Carlos volt a gyereke apja. Sebastián nekiesik Carlosnak, aki játssza a tudatlant, de később elmegy Silviához, hogy kérdőre vonja.

109.
Joaquín próbálja rávenni Ricardót, hogy hozza rendbe a házasságát Danielával. Débora elmegy Ismaelhez a börtönbe, és megkéri, hogy fogadja vissza. Sebastián megtudja, hogy valaki italt csempészett be Camilóhoz, és rögtön Albát vonja felelősségre. Carlos ellopja a levelet, amit Samuel írt Belisario atyának, amiben az áll, hogy Sebastián ölte meg Patriciát. Daniela elmegy Albához, hogy beolvasson neki, minek következtében Camilo és Lucia is megtudják, hogy Alba Rodrigo anyja. Jacobo Danielát azonosítja be a gyilkosság elkövetőjeként. Diego ezt Ricardónak is elmondja, és megkéri, hogy tartsa szemmel Danielát.

110.
A titokzatos fekete ruhás alak beviszi Samuel levelét a rendőrségre, amiért Sebastiánt letartóztatják. Vele egy időben Danielát is őrizetbe veszik. Pablo közli Lucával, hogy külföldre megy tanulni, mire a lány nagyon elkeseredik. Diego véletlenül megtudja, hogy anyja a halálakor Joaquin gyerekét várta. Ismael megszökik a börtönből és azt tervezi, hogy bosszút áll Rufinón. Sara rájön, hogy Rufino fia Carlos és amikor ezt Lucia is megtudja, csúnyán kiosztja a fiút.

111.
Carlos, miután rádöbben, mennyire haszontalan az élete, előbb Belisario atyát keresi fel bűnbocsánatért, később Luciát, akinek bevallja, csak hazudta, hogy a lány korábban részegen lefeküdt vele, végül pedig Rufinót, hogy apai megbocsátásában részesüljön. A bosszúszomjas, börtönből megszökött Ismael azonban épp a legrosszabbkor bukkan fel Rufinónál, és dulakodás közben végül az apját védelmező Carlosra mér halálos késszúrást. Lucia rájön, hogy az ő élete szerelme Pablo, és sikerrel rendezi is viszonyát a fiúval. Vivian elhagyni készül az országot, egy küldönccel levelet küld Camilónak, aki a reptéren utoléri a lányt, még a gépe felszállása előtt.

112.
Sebastián visszautasítja Alba szerelmét, ezért a nő feljelenti Patricia megölése miatt, és a New York-i bíróságon ellene tanúskodik. Rodrigo a rossz egészségi állapota miatt elájul, amikor a testvéreivel elindul az apjához Amerikába. Daniela is vádlottként van jelen a tárgyaláson, mert Jacobo, a londiner azt vallja, hogy őt látta kijönni Patricia szobájából, miután Sarát letartóztatták. Eltemetik Carlost, a szertartás utáni összejövetelen a barátai vigasztalják Rufinót, aki úgy érzi, hogy rossz apa volt.

113.
Mivel Jacobo visszavonja Danielára tett, terhelő vallomását, a bíróság felmenti az asszonyt, de Sebastiant életfogytig tartó börtönbüntetéssel sújtja, elsősorban Alba vallomása alapján. Mindenki Albát tartja felelősnek Sebastian végzetes büntetéséért, de ő kitart amellett, hogy most is csak a család érdekeit tartotta szem előtt. Sara, Diego és Ricardo megfellebbezi az ítéletet, és ismét Jacobót hívják tanúnak, mert bár a hordár nem állította biztosan, hogy Danielát látta, azt viszont igen, hogy egy nőt látott távozni Patricia szobájából. Silvia hazautazik, hogy Daniela kérésére eltüntesse a házból Ricardo valamennyi holmiját, de eközben egy különös dvd-re bukkan Hotel New York felirattal.

114.
A fekete kabátos idegen lelövi Jacobót. Silvia megnézi a biztonsági kamera felvételét, amin látszik Patricia meggyilkolása. Mivel a felvétel felmentheti Sebastiánt, Silvia azonnal New Yorkba repül. Carmen szemrehányást tesz Albának, amiért eltitkolta előle, hogy Rodrigo az ő fia. Meg is pofozza, de Alba visszatámad, és Carmen eszméletét veszti. A fekete kabátos idegen elcsalja Silviát egy elhagyatott raktárépületbe, és megöli. Belekezdenek Rodrigo operációjába, de komplikációk lépnek fel.

115.
Rodrigót sikeresen megműtik. Daniela teljesen kétségbe van esve Silvia eltűnése miatt. Florencia meglátja a női ruhába öltözött Ricardót egy üzletben. Mivel azt hiszi, hogy Daniela, leszólítja. Lucia megtudja, hogy Alba hazudott Rodrigót illetően. Betelik nála a pohár, és ki akarja őt rúgni otthonról, de Alba nekilöki egy szekrénynek, és eszméletét veszti. Camilo megkötözve talál rá a pincében. Miközben keltegeti, Alba őt is leüti, aztán a pincébe zárja őket, hogy szén-monoxid mérgezést kapjanak. Rebeca pénz reményében segít neki.

116.
Susana rátalál a gyerekekre a pincében, de amikor elindul, hogy kiszabadítsa őket, Rebeca az útját állja és Alba parancsára őt is bezárják egy szobába. Amparo később tudomást szerez róla, hogy mi folyik a házban és Belisario atya segítségét kéri. Sara amint tudomást szerez róla, hogy a gyerekei veszélyben vannak, rögtön hazautazik az Államokból Ricardóval együtt. Eközben a bíró tájékoztatja Diegót és Sebastiánt, hogy már csak két napjuk van benyújtani a fellebbezéshez szükséges iratokat, amit azt hittek, hogy Ricardo ügyvédje már rég megtett.

117.
Albának sikerül végeznie önmagával, de ez Carmenen kívül senkit nem rendít meg különösebben. Diego előbb azt tudja meg, hogy Ricardo pénzt ajánlott az ügyvédnek azért, hogy késse le Sebastian fellebbezési határidejét, majd azt is, hogy Ricardo rendszeresen nagy összeget sikkasztott az ékszerházból.

118.
Sara és a gyerekek is megérkeznek Danieláék házába, ahol Ricardo őket is túszul ejti. A gyerekek kihívják a rendőrséget, ezért Ricardónak menekülnie kell, de előtte még megmutatja Saráéknak a felvételt, amelyen látható, hogy ő ölte meg Patriciát. Sara és a gyerekek New York-ba utaznak, ahol a bizonyíték alapján Sebastiánt kiengedik a börtönből. Sebastián elárulja a gyerekeknek, hogy Sara az édesanyjuk. Ricardo a rendőri őrizet ellenére Daniela háza környékén ólálkodik. Fernandót lesújtja Silvia halálhíre, és bosszút forral Ricardo ellen.

119.
Lucia és Camilo előbb félszegen és kétkedéssel fogadja, hogy Sara kettejük édesanyja, de lassan sikerül tisztázni mindent, és úgy tűnik, a családi boldogság beteljesülésének immár nem lehet semmi akadálya. Ricardo egykori otthonukban rátámad Danielára, dulakodás közben fejbe vágja őt, és bár az asszony nem hal bele a sérülésbe, Ricardo abban a hitben hagyja el a házat, hogy megölte feleségét. Sebastian és Camilo a helyszínre sietnek, így a Rodrigón kívül férfiember nélkül maradt Sinisterra házban felbukkan Ricardo azzal a céllal, hogy Sarával is végezzen.
Hirdetés

120.
Ricardo foglyul ejti Sarát, és Patricia nyaralójába viszi. Sebastián utánuk megy, és megegyezik Ricardóval, hogy pénz ellenében elengedi a nőt. Közben titokban felhívja Camilót, így a gyerekek is megtudják, hol vannak, és értük mennek. Ricardo nem tartja be az ígéretét, és meglövi Sarát…

Megosztom másokkal: