Rafaela doktornő tartalma

Rafaela doktornő c. telenovella tartalma:

1.
Orvosi tanulmányai befejezése után Rafaela arra készül, hogy visszatérjen családjához, de egy közúti baleset késlelteti érkezését. Rafaela megjelenik Rafael előtt, és bevallja, hogy ő a lánya.

2.
Rafaela elmondja José Maríának, hogy nem érdekli, hogy a barátja legyen. José María megkéri Rafaelt, hogy helyezze át Rafaelát a kórház másik részébe, mert nem akarja, hogy vele legyen. Rafaela szembeszáll José Maríával, amiért durva volt vele.

3.
José María és René úgy gondolja, hogy Rafael és Rafaela között szerelmi kapcsolat van. Rafaela megerősíti, hogy José Maríának viszonya van Ileanával. Rafael attól tart, hogy Morelia egy napon megtudja, hogy van egy másik lánya.

4.
José María megmenti Rosalbát az elgázolástól. Ernesto azt tanácsolja Rafaelnek, hogy végezzen DNS-tesztet Rafaelán. Victor felébred a kómából, és emlékezni kezd, mi történt vele. Ileana bevallja Camilának, hogy José María a szeretője.

5.
José María szakít Ileanával. José María elmondja Carlos Luisnak, hogy nem engedi, hogy Rafaela továbbra is elutasítsa őt. Belén sír, mert nem tudja elmondani Caridadnak, hogy Braulio zaklatja őt. René bevallja Moreliának, hogy Rafaelnek viszonya van Rafaelával.

6.
Rafael megtiltja José Maríának, hogy Rafaelához közeledjen. Rafaela beviszi Lulit a kórházba vizsgálatokra. Morelia megérkezik a kórházba, hogy kiderítse, igaz-e, hogy Rafaelnek szeretője van.

7.
Ileana szeretné visszaszerezni a házasságát, és elfelejteni José Maríát. Ileana sír a férje közömbössége miatt, és José Maríát keresi. Rafaela rájön, hogy José María és Ileana csókolóznak, és féltékeny lesz.

8.
José Maríát feldühíti Rafaela vádja, és biztosítja, hogy ő és Rafael szeretők. José María haragból erőszakosan megcsókolja Rafaellát. José María Ileanával tölti az éjszakát. Ileana bevallja Alfredónak, hogy hűtlen volt, és elhagyja őt.

9.
Rafaela megakadályozza, hogy Alfredo meggyilkolja José Maríát, bosszúból Ileana hűtlensége miatt. Caridad felfedezi, hogy Braulio ellopja a pénzt Luli gyógyszereiért. Ileana nem hajlandó visszamenni Alfredóval és elhagyni José María házát.

10.
Rafael bevallja Rafaelának, hogy büszke rá. Rosalba elmondja Rafaelának, hogy azt hiszi, hogy beleszeret José Maríába. José María féltékeny lesz, miután megtudja, hogy valaki virágot adott Rafaelának.

11.
José María gyanítja, hogy Rafaelának egy másik férfi udvarol. Arely féltékeny lesz, amikor meglátja Ileanát Carlos Luis mellett. Rafaela szíve megszakad, amikor meglátja, hogy José María megcsókolja Ilianát.

12.
Morelia látja, hogy Rafael átöleli Rafaelát, és azt hiszi, hogy szerelmesek. Rafael bevallja Moreliának, hogy Rafaela a lánya. José María féltékeny lesz, mert Alfredo az az ember, aki Rafaelának udvarol.

13.
Rafael Nem hajlandó elfogadni Rafaela lemondását, ezért tervet dolgoz ki, hogy meggyőzze őt a kórházban maradásról. Ileana gyanítja, hogy Rafaela érdeklődik José María iránt.

14.
José María megcsókolja Rafaelát, hogy megmutassa neki a szerelmét. Alicia megérkezik Caridad házába, hogy új életet kezdjen. Morelia azt követeli, hogy Rafaela irányítsa Rafaelát a kórházból.

15.
Rafael bevallja José Maríának, hogy Rafaela az ő lánya. Rafaela megkéri Belént, hogy hagyjon fel a bárban, hogy az iskolának szentelhesse magát.

16.
Caridad megdöbbenve látja, hogy Rafael megérkezik a születésnapi partijára. Morelia boldog, mert Rafaela úgy döntött, elhagyja a kórházat.

17.
Ileana féltékeny, amikor megtudja, hogy Alfredo Rafaelával jár. Morelia megkéri Renét, hogy segítsen neki megszabadulni Rafaelától. Morelia utánajár, hol lakik Caridad, hogy megkérje, maradjon távol Rafaeltől.

18.
Rafaela megkéri Ileanát, hogy adjon Alfredónak új lehetőséget a kapcsolatuk helyreállítására. Ileana bevallja Rafaelának, hogy szerelmet érez José María iránt. Ileana megkéri José Maríát, hogy vegye feleségül.

19.
José Maríának sikerül megmentenie Luli életét, miután Morelia megmérgezte. Rafaela azt tanácsolja Ileanának, hogy találja meg a módját annak, hogy José María újra szerelmes legyen. José María rájön, hogy Luli szörnyű betegségben szenved.

20.
Rafael követeli, hogy Morelia tudja, miért mérgezte meg Lulit. Morelia úgy érzi, hogy Alicia elárulta, amikor megtudja, hogy látta Rafaelát. Morelia elhiteti Aliciával, hogy Rafael nem szereti őt, és Rafaela visszatért, hogy elfoglalja a helyét a családban.

21.
Rafael követeli, hogy José María menjen el Rafaelától, de nem hajlandó elhagyni őt. José María nagyon féltékeny lesz, amikor látja, hogy az egyik páciens flörtöl Rafaelával, de nem hajlandó elfogadni az érzéseit. Alicia buliba megy és berúg.

22.
Caridad megpróbálja meggyőzni Rafaelát, hogy bocsásson meg Rafaelnek, de a lány nem hajlandó lehetőséget adni neki, hogy apja lehessen. Rafaela beleegyezik, hogy segít Víctor felépülésében, hogy José Maríát féltékennyé tegye.

23.
Víctor barátnője azt követeli, hogy Rafaela menjen el tőle, mert nem engedi, hogy ellopja szerelmét. Morelia követeli, hogy Rafael küldje Rafaelát egy másik kórházba, de a férfi nem akarja újra elveszíteni a lányát.

24.
Rafael nem hajlandó elhinni, hogy Rafaela ellopta a gyógyszereket a kórházból. Rafaela azt gyanítja, hogy Chucho részt vesz a támadásban, ahol egy férfi megsérült, és hajlandó bevallani az igazat.

25.
Rafaela elmondja Candelariának, hogy feljelenti Chuchót, amiért lelőtt egy férfit, miközben megpróbált kirabolni egy üzletet. José María azt követeli, hogy Ileana mutassa meg neki terhességi tesztje eredményét, de a lány nem hajlandó.

26.
Alicia úgy dönt, hogy segít Chuchonak, amikor megtudja, hogy a rendőrség keresi őt. Osvaldo elmondja Ileanának, hogy nem terhes, mert steril, és soha nem lesz képes anya lenni.

27.
Chucho bevallja Aliciának, hogy tetszik neki, és először csókolja meg. José María bevallja Rafaelának, hogy Ileana nem terhes, és felkéri, hogy legyen a barátnője.

28.
A rendőrség letartóztatta Chuchot a férfi ellen a raktárban elkövetett támadás miatt. Rafaela és José María Puerto Vallartába utazik dolgozni, de rájönnek, hogy egy szobában kell aludniuk.

29.
Rafael meglepve értesül arról, hogy lánya és a kórház nőcsábásza, doktor Báez egy szobában alszanak a kongresszuson. Amanda fejvesztve próbál társat találni különböző újságok hirdetéseiben. Caridad meglátogatja Rafaelt a kórházban, és a férfi rádöbben, milyen fontos számára, ha törődik vele valaki. José María és Rafaela remekül érzik magukat a már-már nyaralásnak mondható utazáson, s kapcsolatuk úgy tűnik egyre mélyebbre és komolyabbra fordul.

30.
José María és Rafaela Puerto Vallartában vannak egy orvosi konferencián, ahol egy párt alkotva töltik napjaikat, de Rafaela még nem készült fel arra, hogy odaadja magát egy férfinak. Hogy bizonyítsa szerelmét, José María nem sietteti a lányt. Ileana felkeresi Rafaela családját, és alaposan hajbakap Rosalbával. Feltűnik Mireya, aki egy régi ügy miatt bosszút forral José María ellen. A szállodában töltött utolsó estén Rafaela végül úgy dönt, lefekszik José Maríával.

31.
Rafaela és José María egy nagyon különleges éjszakát töltenek. Egészségi állapota miatt Arelynek kórházban kell maradnia. José María megkéri Rafaelt, hogy éljenek együtt, de a lány elutasítja.

32.
Carlos Luisnak el kell halasztania az esküvőjét Arely betegsége miatt. José Maríának be kell vallania Rafaelának a Dr. Mireyával ápolt kapcsolatáról. José María feleségül kéri Rafaelát Rafael és Caridad előtt.

33.
Mireya a panzióba jön, és bevallja Rafaelának, hogy José María a férje. Alicia részegen elmenekül a házából, hogy találkozzon Chuchoval. La Romana megtámadja Rosalbát és megvágja az arcát.

34.
José María bocsánatot kér Rafaelától, és megígéri, hogy el fog válni Mireyától. Ileana szövetkezik Mireyával, hogy elválassza Rafaelát José Maríától. Víctor azt a hírt kapja, hogy többé nem fog tudni járni. Rafael kinevezi Rafaelát Mireya asszisztensévé.

35.
Mireya kihasználja a kórházi fogadtatást, hogy mindenkinek felfedje, hogy ő José María felesége, és van egy fiuk. Alicia bemutatja Chuchót Rogerként Moreliának. Arely kezd meghalni, és Carlos Luis úgy dönt, hogy feleségül veszi, mielőtt meghal.

36.
Mireya elhiteti Rafaelával, hogy José Maríával töltötte az éjszakát. Carlos Luis és Arely a kórházban házasodnak össze, de betegsége miatt meghal. Mireya eltitkolja José María előtt az igazságot fia halálával kapcsolatban.

37.
Rafaela világossá teszi Víctornak, hogy nem tudja viszonozni az érzéseit. José María bevallja Rafaelának, hogy nem emlékszik, mi történt valójában a fiával. Morelia élvezi, hogy látja, hogyan pusztul el Rafaela háza.

38.
Rafaela családja szenved, amikor hajléktalanok maradnak, és Rafael, aki megpróbálja megvédeni őket, szívrohamot kap. Caridad beleegyezik, hogy családjával Rafael házába menjenek.

39.
Rafael elviszi Rafaela családját a házába, Morelia ellenkezése ellenére. Mireya azt tanácsolja Moreliának, hogy csalódást okozzon Rafaelnek Rafaela családjában. José María megpróbál segíteni Rafaelának azzal, hogy visszaszerzi az emlékeit.

40.
Mireya megkéri Rafaelát, hogy vegye át a sebészi beavatkozást, hogy kudarcot valljon. Carlos Luis továbbra is látja Arely szellemét a kórházban. Rafael szándékában áll változtatni akaratán, hogy Rafaela javára váljon.

41.
Rafaela elmondja Rafaelnek, hogy beleegyezik a vezetéknevébe. José María elmondja Rafaelának, hogy Miamiba utazik, hogy megkeresse fiát, és el tudjon válni Mireyától. Mireya azt javasolja Moreliának, hogy szabaduljon meg Rafaeltől, nehogy elveszítse a vagyonát.

42.
José María elmondja Rafaelának, hogy hamarosan találkozik a fiával. Morelia hajlandó eltüntetni Rafaelt mindaddig, amíg az nem fosztja meg az örökségétől. Rafaela kételkedik abban, hogy José María el akar válni Mireyától.

43.
Morelia megtudja, hogy Chucho Caridad fia. Rafaela felfedezi, hogy Mireya és José María csókolóznak, miután elhagyták a szállodát, anélkül, hogy azt képzelné, hogy doppingolt. Rafaela úgy dönt, elmegy, hogy megpróbálja elfelejteni José Maríát.
44.
José María és Mireya megtudja, hogy fiuk meghalt. José María közli Mireyával, hogy megkezdte válásuk folyamatát. Ángel találkozik Rafaelával, és lenyűgözi szépsége.

45.
Alicia Moreliára ruházza minden jogát és részesedését a kórházban. Felipa féltékeny lesz Rafaelára, mert azt hiszi, el akarja venni Ángel szerelmét. José María megtudja, hogy Rafaela elment.

46.
Ángel megpróbálja megcsókolni Rafaelát, de az elmenekül. Felipa segítséget kér Chamulától, hogy megsebesítse Rafaelát. Rafael elmondja Moreliának, hogy Rafaela lesz a kastély tulajdonosa, akárcsak Alicia.

47.
Rafaela úgy véli, hogy Ángel illegális dolgokhoz kötődik, de elmagyarázza, hogy ez egy félreértés. José María Houstonba utazik, hogy megtudja, Rafaela Víctorral van-e. Ángel bevallja Constanzának, hogy beleszeret Rafaelába.

48.
Ángelnek sikerül megmentenie Rafaelát egy balesettől, miközben együtt lovagoltak. Ángel lehetőséget kér Rafaelától, hogy udvaroljon neki. Rafaela érdeklődni kezd Ángel iránt. Felipa dühös, miután látta, hogy Ángel udvarol Rafaelának.

49.
Rafaela úgy dönt, hogy megfeledkezik José Maríáról, és új lehetőséget ad magának a szerelemre. Rafaela elmondja Ángelnek az igazat José Maríáról. José María továbbra is Rafaelát keresi, és megígéri, hogy nem adja fel.

50.
Ángel beleesik a folyóba, de Rafaelának sikerül megmentenie. Felipa elmondja Chamulának, hogy teherbe akar esni Ángellel, hogy megakadályozza, hogy Rafaelával legyen. Rafaela rájön, hogy beleszeret Ángelbe.

51.
Mireya megtudja, hogy José María engedélyt kért a kórháztól, és azt hiszi, hogy meg akarja keresni Rafaelát. Két férfi elrabolja Rafaelát a városban.

52.
Ileana elmondja Rafaelnek, hogy Rafaela meghalt, és szívrohamot kapott. Morelia rájön, hogy Alicia még mindig Chucho barátnője, és eltökélt szándéka, hogy mindent megtesz, hogy elválassza őket.

53.
Morelia felveszi Chucho egyik kollégáját, hogy állítsa be rablásért abban az étteremben, ahol dolgozik, és így szabaduljon meg tőle, és vigye el Aliciától. José María megtalálja Rafaelát, de megszakad a szíve, amikor meglátja, hogy egy másik férfival csókolózik.

54.
José María elmondja Rafaelának, hogy az apja kórházban van, és beleegyezik, hogy visszatérjen érte a városba, de megígéri Ángelnek, hogy visszajön, hogy megkeresse. Caridad nagyon ideges, amikor rájön, hogy Luli és Goyo eltűntek.

55.
Morelia mindent megtesz, hogy Rafaela részvényeit a kórházban tartsa. Luli és Goyo attól szenved, hogy nem tudják, hogyan térjenek vissza otthonukba családjukhoz. Angel Mexikóvárosba megy Rafaelahoz.

56.
Ángel elviszi Rafaelát testvéreivel és bevallja, hogy szerelmes belé. Alicia azt mondja Chucho-nak, hogy bármit megtesz, hogy vele lehessen, még akkor is, ha az anyja ellenzi. Rafaela panaszkodik Moreliának, amiért megtévesztette Lulit, hogy megszabaduljon tőle.

57.
Morelia követeli, hogy Rafaela adja át neki azokat a részvényeket, amelyeket Rafael örökölt tőle, de ő nem hajlandó megtenni. Chucho hazatér, miután bebizonyította, hogy ártatlan a rablásban, amellyel megvádolták.

58.
Rafaela bevallja José Maríának, hogy Ángel a barátja, és követeli, hogy távolodjon el tőle. Mireya és Ileana elhitetik Rafaelával, hogy José María már nem szerelmes belé. Morelia és Mireya összejönnek, hogy elbúcsúzzanak Rafaelától a kórházból.

59.
Morelia úgy dönt, hogy kiűzi Belént a kórházból, hogy megszabaduljon Rafaela egész családjától. Ángel egy furgont ad Rafaelának, hogy saját mobil rendelője legyen.

60.
Rafaela megpróbálja visszaszerezni a kórház részvényeit, de az ügyvéd azt mondja neki, hogy ez lehetetlen, és most Morelia birtokolja azokat. José María nem hajlandó elveszíteni Rafaelát, és mindent megtesz, hogy visszaszerezze szerelmét.

61.
Rafaela ideges, amikor megtudja, hogy Morelia átvette a tetteit. José María szörnyű balesetet szenved, amikor autójával nekiütközik egy fának. Rafaela aggódik José Maria miatt.

62.
Elizabeth bevallja Rafaelának, hogy José María babája meghalt. Rosalba kidolgoz egy tervet, amellyel Carlost beleszeretheti.

63.
Carlos nem hajlandó kapcsolatot létesíteni Rosalbával. Rafaela úgy dönt, ad egy esélyt Ángelnek, hogy elfelejtse José Maríát.

64.
Lupita rájön, hogy terhes. Morelia idegesen látja, hogy Alicia továbbra is találkozik Chuchóval. Rafaela megígéri Lupitának, hogy segíteni fog neki a terhességben.

65.
Rosalba követeli, hogy José María maradjon távol Rafaelától. Ángel azt javasolja Rafaelának, hogy térjenek vissza Chiapasba, hogy új életet kezdjenek együtt.

66.
Rafaela beleegyezik, hogy feleségül veszi Ángelt. Rafaela bejelenti családjának Ángel eljegyzését. Caridad attól tart, hogy Rafaela úgy megy férjhez, hogy nem lesz szerelmes.

67.
Rafaela hozzámegy Angelhez. José María megbetegszik, amikor megtudja, hogy Rafaela férjhez ment. Mireya izgatottan veszi tudomásul, hogy José María most, hogy férjhez ment, elfelejti Rafaelát.

68.
Mireya feladja José María keresését, és elkezdi tervezni az életét nélküle. Rafaela meglepi Ángelt egy bőséges reggelivel, hogy érezze, szeretik. Lupita leesik a lépcsőről, veszélyeztetve a babáját.

69.
José María még mindig nem tér magához. Mireya tervet dolgoz ki, hogy közölje Rafaelával, hogy a kórház már nem a De La Vega családé. Mireya Rafaelát okolja José María eltűnéséért.

70.
Rafaela tervet dolgoz ki, hogy megakadályozza, hogy Mireya legyen a kórház tulajdonosa. Ángel gyanítja, hogy Rafaela nem felejtette el José Maríát.

71.
Rafaelának vegyes érzései vannak, amikor újra találkozik José Maríával, és rájön, hogy a férfi elvesztette az emlékezetét. Mireya kihasználja José María feledékenységét, hogy emlékeztesse őt, hogy ő a felesége.

72.
Mireya magával viszi José Maríát, hogy megszeresse, és vele töltse az éjszakát. Rafaelának nehézségei vannak José María visszatérésének asszimilálásával.
73.
José María elveszettnek érzi magát, amikor apránként próbálja visszaszerezni az életét, és megkéri Rafaelát, hogy legyen a barátja. Ángel Rafaelát keresi, nem tudja, hogy José Maríával együtt töltik a délutánt.

74.
Alicia össze van zavarodva, és azt hiszi, hogy Chuchónak már van barátnője. Ángel kezdi azt hinni, hogy José María színleli az amnéziáját. José María a pénzéből ruhákat vásárol barátjának, és egy részét az apácák kórházának adományozza.

75.
Mireya világossá teszi Moreliának, hogy nem fog senkivel tárgyalni a fizetéséről. Rafaela bűnösnek érzi magát, amiért nem tudta viszonozni Ángel adatait. Rafael bevallja Caridadnak, hogy már nem szereti Moreliát.

76.
Rosalba panaszkodik Porfiriónak, amiért megütötte Carlos Luist. José María elviszi Rafaelát a parkba, hogy találkozzon az utcagyerekekkel, Ángel pedig kétségbeesik, hogy nem találja meg. Mireya megkapja a házasságával kapcsolatos bírósági ítéletet.

77.
Ángel elárulva érzi magát, amikor megtudja, hogy Rafaela hazudott neki José Maríával való barátságáról. Mireya elhiteti Ángellel, hogy Rafaela és José María kapcsolatban áll egymással. Ángel megpróbálja rákényszeríteni Rafaelát, hogy együtt töltsék az éjszakát.

78.
Chucho megkéri Lupitát, hogy legyen a barátnője anélkül, hogy tudná, hogy Alicia visszatért. José María orvosként kezd praktizálni az apácák kórházában. Mireya rájön, hogy Ángel elhagyta Rafaelát.

79.
Rafaelának sikerül meggyőznie Ángelt, hogy ne hagyja el a házát. Mireya megváltoztatja Caridad orvosi tanulmányait, hogy a maga javára fordítsa azokat. Chucho nem vallhatja be Aliciának, hogy van másik barátnője.

80.
Mireya eltitkolja, hogy Caridadnak daganata van, és elhiteti José Maríával, hogy ő a beteg. Rafaela nehezen talál kezelőt a kórház új berendezéséhez.

81.
Rosalba elmondja José Maríának az igazságot Rafaelával való kapcsolatáról. José María kezd visszanyerni az emlékezetét. José María bocsánatot kér Rafaelától, amiért a múltban rosszul bánt vele, de Ángel megüti. Angel autóbalesetet szenved.

82.
Rafaela megtudja, hogy Ángel balesetet szenvedett, és nagyon súlyos állapotban van a kórházban. Rafaela megkéri José Maríát, hogy operálja meg Ángelt, hogy megmentse az életét. Porfirio azt tervezi, hogy elválasztja Rosalbat és Carlos Luist.

83.
Rafaela siránkozik, mert úgy gondolja, hogy ő a hibás Ángel balesetéért. José María szenved, mert továbbra is szereti Rafaelát, de el kell távolodnia tőle. José María elmondja Rafaelának, hogy visszatér a kórházba dolgozni.

84.
Ángel nem hajlandó megengedni, hogy José María legyen az orvosa. Rafael szemrehányást tesz Moreliának, amiért elvette Alicia részvényeit. José María bevallja Carlos Luisnak, hogy már nincs amnéziája.
85.
Ángel leesik az ágyról, és ismét veszélybe kerül az élete. Morelia kikérdezi Carlos Luist Rosalbával való kapcsolatáról. Rosalba meghívja Rafaelát a vidámparkba és találkozik José Mariaval.

86.
Constanza szemrehányást tesz Rafaelának, amiért elment José Maríával, miközben Ángel a kórházban van. José María azzal fenyegeti Moreliát, hogy lemond, ha Carlos Luis elhagyja a kórházat. Mireya azt tervezi, hogy Ángel féltékeny és birtokló lesz, hogy ártson Rafaelának.

87.
Ángel szemrehányást tesz Rafaelának, amiért még mindig szerelmes José Maríába. Mireya azt tervezi, hogy egy orvosi műhiba miatt csődbe viszi a kórházat. Rafaela gyanítja, hogy José María visszanyerte az emlékezetét, de tagadja.

88.
José María attól tart, hogy beperlik orvosi hanyagság miatt. Mireya gyógyszert ad be José María páciensének, így az meghal, és őt hibáztatja. Carlos Luis megkérdezi José Maríát, miért nem mondta el Rafaelának, hogy visszanyerte az emlékezetét.

89.
Rafael megkérdezi Caridadtól, hogy szerelmes lesz-e újra. Víctor Mireya segítségét kéri Rafaela megnyeréséhez. José María bevallja Rafaelának, hogy nincs amnéziája. Víctor ismét találkozik Rafaelával.

90.
Víctor meghívja Rafaelát és családját, hogy töltsék a hétvégét vidéki házában. Ángel aggódik, mert Rafaela nem jelenik meg. Alicia azt állítja Lupitának, hogy szerelmes Chuchóba.
91.
Rafael megtudja, hogy Víctor a kórház új partnere. Ángel féltékeny lesz, miután megtudja, hogy Rafaela Víctorral lesz. José María szembeszáll Mireyával, és elmondja neki, hogy tudja a teljes igazságot a csalással kapcsolatban.

92.
Mireya bevallja José Maríának a kórházban elkövetett rablásokat. Ángel José Maríát vádolja Rafaela eltűnésével. Mireya megvalósítja a terveit, hogy Ángel gyűlölje José Maríát. Víctor feleségül kéri Rafaelát.

93.
Chucho bevallja Aliciának és Lupitának, hogy mindkettőjükkel egy időben járt. Víctor bezárja Rafaelát a házába, nehogy José María megtalálja. José María és Ángel tervet készítenek Rafaela megtalálására.

94.
Víctor megpróbálja bántalmazni Rafaelát. Rafaela megpróbálja beleszerettetni Víctorba, hogy elkerülje az emberrablást. Rafael megígéri Caridadnak, hogy kigyógyítja a betegségéből. José María és Ángel nyomokat keres, hogy megtalálják Víctort.

95.
Víctor attól tart, hogy Rafaela meghalt, miután látta, hogy egy kígyó megmarta. José María és Ángel az erdőben táboroznak, hogy folytassák Rafaela keresését. Fernando úgy dönt, hogy egy ideig Caridaddal él, hogy vigyázzon rá a betegsége alatt.

96.
Rafaelának sikerül felébrednie a kígyóharapás után. Rafaela megpróbál kommunikálni Ángellel, hogy elmondja neki, hol rabolták el. Ángel kiesik egy szakadékból, miközben megpróbálja visszaszerezni a mobiltelefonját.

97.
Morelia szembeszáll Caridaddal, és követeli, hogy távolodjon el Rafaeltől. José María és Ángel megérkeznek Víctor házába, hogy kiszabadítsák Rafaelát. Víctor megkéri Rafaelát, hogy töltsön vele egy éjszakát.

98.
José Maríának és Ángelnek sikerül kimentenie Rafaelát a Víctor által okozott tűzből. José María úgy dönt, hogy felhagy Rafaela szerelméért, és hagyja, hogy boldog legyen Ángellel. José María arra kéri Rafaelát, bocsásson meg neki, amiért rossz ember volt vele.

99.
Mireya eszét veszti, és hangokat kezd hallani az erdőben. A rendőrség egy istállóban találja meg Victor elszenesedett holttestét.

100.
Moreliát magányossága miatt hallucinációk kezdik szenvedni. Mireya bevallja Moreliának a csalást, amit a kórházban követett el. Rafaela féltékeny, amikor megtudja, hogy José María most Mireya asszisztense.

101.
Rafaelát Víctor meggyilkolásával vádolják, és néhány tiszt arra kényszeríti, hogy menjen a küldöttséghez. José María kijelenti, hogy megölte Víctort, hogy megmentse Rafaela.

102.
Mireya követeli, hogy Rafaela vallja be, hogy ő ölte meg Víctort, így José Maríát szabadon engedik. Morelia nagyon kompromittáló helyzetben találja Aliciát Chuchóval, mert részeg.

103.
Lupe attól tart, hogy Chucho még mindig szerelmes Aliciába. José María elmondja Mireyának, hogy valószínűleg 30 évet fog börtönben tölteni Víctor meggyilkolása miatt. Rafaela megtalálja Víctor igazi gyilkosának pisztolyát.

104.
Ángel attól tart, hogy elveszíti Rafaelát, miután José María megmentette őt. Morelia feldühödik, amikor megtudja, hogy Alicia Rafaellel fog lakni.

105.
José Maríát szabadon engedik, miután kiderült, hogy a gyilkos fegyveren lévő lenyomatok nem az övéi. Mireya attól tart, hogy megtalálják az ujjlenyomatait a gyilkos fegyveren, és börtönbe viszik. José María úgy dönt, elhagyja a kórházat, hogy örökre elszabaduljon Rafaelától.

106.
José Maria rájön, hogy a menhelyen élő gyerekek szörnyű járványban szenvednek. Morelia mindent megtesz annak érdekében, hogy Rafaela anyja ne kapjon több segítséget a kórháztól.

107.
Morelia elmondja Lulinak, hogy az anyja meghalhat, mert nagyon beteg. Rafaela bevallja José María előtt, hogy nincs intim kapcsolatban Ángellel, így Constanza nem gondol többé arra, hogy terhes lehet.

108.
Morelia szenved, amikor rájön, hogy teljesen egyedül van, hiszen sem lánya, sem férje nincs vele. Morelia Rafaelt hibáztatja, amiért a kórház szolgáltatásait olyan embereken segítette, akik nem fizetnek érte.

109.
Rafaela úgy dönt, hogy véget vet a házasságának Ángellel, és bevallja, hogy nem szerelmes belé. Porfirio engedélyt ad Rosalbának, hogy beszéljen a családjával, és megtudja, hogy Caridad rákos.

110.
Ángel átadja Rafaelának a válást és egy bizonyítványt, amely azt mutatja, hogy José María és Mireya már nem házasok. José María és Rafaela elmennek megkeresni Rosalbát Porfirio bárjában. Rafaela és José Maria újra együtt vannak és boldogok.

111.
Morelia elmondja Renének, hogy nagyon aggódik Mireya egészsége miatt. Rafaela és José María azzal a szándékkal érkezik a bárba, hogy segítsenek Rosalbának. Mireya névtelen feljelentést tesz a kórház ellen, mert kétes minőségű gyógyszereket használt.

112.
Rafael elhatározta, hogy nem segít Renén. Mireya azt tanácsolja Moreliának, hogy ne segítsen Renének kiszabadulni a börtönből. René szemrehányást tesz Moreliának rossz viselkedéséért. Carlos Luis elmegy Porfirio bárjába, hogy megmentse Rosalbát.

113.
Rafael nagyon aggódik a kórházi problémák miatt. Porfiriót letartóztatják, Rosalba pedig végre együtt élheti szerelmét Carlos Luisszal. Morelia meglátogatja Caridadot, és bevallja, hogy meg fog halni.

114.
Caridad egészségi állapota bonyolult, és meg kell műteni. Mireya utasítja Ileanát, hogy tanúskodjon a javára, én pedig nem segítettem Renén.

115.
Mireya besurran a kórházba, hogy megölje Rafaelát. Morelia egyedül érzi magát, és elhagyta a családja. Rafael kórháza újra megnyitja kapuit.

116.
A Caridad üzemeltetője José María. Rafaela rájön, hogy Mireyának nincs rákja. Mireya megpróbál szökni, miután megtudja, hogy a rendőrség tudja, hogy ő Víctor gyilkosa. José María rájön, hogy fia hamvai hamisak.

117.
Mireyának sikerül megszöknie a rendőrség elől. Morelia segít Mireyának elrejtőzni a rendőrség elől. José María és Carlos Luis kérvényt tesz Rafaelának és Rosalbának Caridad és Rafael előtt.

118.
Rafaela és José María romantikus estét tölt el eljegyzésük alkalmával. Morelia megtudja, hogy Mireya megpróbálta megölni Rafaelát. Mireya rájön, hogy nem igazán bántotta José Maríát és Rafaelát.

119.
Chucho bevallja Lupitának, hogy érdeklődik iránta. Morelia rájön, hogy Mireya Víctor gyilkosa. Rafael kirúgja Ileanát, miután rájött, hogy Mireya bűntársa volt. Mireya megöli Moreliát, hogy megakadályozza, hogy feljelentse.

120.
Végül Rafaela és José María egyesítik életüket, és esküsznek örök szerelmet Isten előtt ugyanazon az esküvőn, mint Rosalba és Carlos Luis, Mireya pedig bekerül egy pszichiátriai klinikára. Rafaela végre boldog lehet amit megérdemel.

A tartalmakat köszönjük a Rafaela doktornő Hungary oldalnak.

Megosztom másokkal: